Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi"

Transkript

1 Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 6. september 2018 kl Sted: Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 18. september 2018 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Nedsættelse af nyt dispensationsudvalg 3. Valg af ny næstformand (vælges blandt de studerende) 4. Godkendelse af nye og ændrede kursus- og prøvebeskrivelser Side 1/5 Bilag: Nye kursusbeskrivelser og kursusbeskrivelser med større ændringer - forår 2019 Bilag: Oversigt Nye kurser og kurser med ændringer 5. Opfølgning på undervisningsevaluering (efteråret 2017) Bilag: Referat af møde nr. 1 den 5. februar 2018, punkt Drøftelse af undervisningsevalueringsresultater for foråret 2018 Bilag: Evalueringsrapport forår 2018 Bilag: Ny opgørelsesmetode 7. Drøftelse af initiativer ifm. information til studerende 8. Eventuelt Til stede: Lektor Hans Henrik Hansen (formand) Lektor Torben Tambo (studieleder) Adjunkt Marcus Tor Sommerbirk Studerende Thomas Bjerre Bojsen Studerende Kira Svane Kristensen (Observatør) Studerende Astrid Marie Larsen (Via Skype)

2 Desuden deltog: Sofie Veje, Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening Side 2/5 Fraværende med afbud: Lektor Jan Laursen (Observatør) Lektor John Bang Mathiasen (Observatør) tilstede ved punkt 6. Mette Bak Odder, Vejledning og studieinformation Punkt 1: Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Punkt 2: Nedsættelse af nyt dispensationsudvalg Lektor Hans Henrik Hansen og cand.polyt studerende Thomas Bjerre Bojsen blev valgt som medlemmer af studienævnets dispensationsudvalg. Punkt 3: Valg af ny næstformand (vælges blandt de studerende) Cand.polyt studerende Thomas Bjerre Bojsen blev valgt som næstformand, og han vil fremover deltage som repræsentant i Aarhus BSS Uddannelsesforum. Punkt 4: Godkendelse af nye og ændrede kursus- og prøvebeskrivelser Studienævnet godkendte de fremsendte fag- og prøvebeskrivelser med enkelte kommentarer. På BDE skal faget Industri 4.0 Internet of Things, Big Data Mining og Machine Learning udbydes til forårssemesteret Ved gennemgang af kursusbeskrivelsen påpegede studieleder Torben Tambo muligheden for overlap mellem faget på BDE og det nyudviklede valgfag Machine Learning Fundamentals and Applications på cand.polyt, hvilket kan skabe udfordringer, såfremt BDE studerende har fulgt Industri 4.0 Internet of Things, Big Data Mining og Machine Learning forinden optagelse på Teknologibaseret Forretningsudvikling. De studerende i studienævnet ser dog ingen problemer, da Machine Learning Fundamentals and Applications fungerer som en overbygning med udelukkende fokus på machine learning. Blandt de studerende var der derfor enighed om, at det giver god mening at kunne snuse til det faglige område på professionsbacheloren, hvorefter man på kandidatuddannelsen har mulighed for at gå i dybden med området på et højere niveau. For at skabe en tydeligere forståelse for fagenes forskellighed, blev det foreslået, at titlen for BDE-valgfaget ændres. Fagtitlen for Industri 4.0 Internet of Things, Big Data Mining og Machine Learning er efterfølgende blevet ændret til Industri 4.0 Internet of Things. Hvad angår faget Industry 3.0 Automation of Industrial Production Plants and Intelligent Control Systems for Mechanical Products var der stor enighed om, at faget er relevant for GMM-studerende. Efter drøftelse af kursusbeskrivelsen påpegede GMM-studerende Astrid Marie Larsen, at det bør slettes af kursusbeskrivelsen, at faget er det første i en række. Dette er ikke relevant for GMM, da faget fra BDE er tilpasset til GMM-studiet og derfor ikke medfører en yderligere version af faget på denne studieordning. På nuværende tidspunkt diskuteres det dog, hvorvidt placeringen af valgfaget i forårssemesteret giver mening i forhold til GMM-studieordningens opbygning. Der forventes afklaring i løbet af de næste uger.

3 Side 3/5 Punkt 5: Opfølgning på undervisningsevaluering (efteråret 2017) På observationslisten fra evalueringen af fagene udbudt i foråret 2018 var nedenstående fag. På studienævnsmødet orienterede studielederne samt studienævnsformanden om de tiltag, der har været siden. Fag: Management of Technology (udbytte 29%) cand.polyt Research Design in Engineering (udbytte 35%) cand.polyt Organisational Design and Human Resource Analytics (udbytte 60% - har været på observationsliste) cand.polyt Organisational Behaviour (0% udbytte) - GMM Quality Management (udbytte 38% - under 10 studerende havde svaret. Studienævnet drøftede dog kort evalueringen) - GMM Mathematics (0% udbytte - under 10 studerende havde svaret. Studienævnet drøftede dog kort evalueringen) - GMM Tiltag: - Kurset er blevet inddelt i tre moduler. Efter hvert modul (emne) afleverer de studerende en lille opgave, så der sker en opsummering, forinden der tages hul på et nyt modul. - Eksamensformen er ændret, så den mundtlige del af eksamen kun tager udgangspunkt i det emne den udarbejdede hjemmeopgave (artikel) omhandler. - Det har ikke tidligere været klart for studienævnet, hvad der præcist lå til grund for evalueringen. De studerende i studienævnet kommenterede dog denne gang på, at evalueringen formentlig bærer præg af BDE-studerendes holdning til faget. På BDE har de studerende netop afsluttet et lignende fag forinden optagelse på Teknologibaseret Forretningsudvikling. Studieleder Torben Tambo indgår i dialog med underviserne i forhold til at skabe afstand fra det pensum, der er på BDE-uddannelsen. Fagets indhold drøftes desuden på næstkommende møde i uddannelsesudvalget for cand.polyt. Der var ingen opfølgning, da faget blot har været på observationsliste. Studienævnet afventer evalueringen af kurset for efteråret Der er kommet ny underviser på faget. Grundet de få besvarelser af evalueringen ved sidste evalueringsrunde afventes evalueringen af kurset for efteråret 2018, forinden det besluttes, om der skal foretages ændringer. Grundet de få besvarelser af evalueringen ved sidste evalueringsrunde afventes evalueringen af kurset for efteråret 2018, forinden det besluttes, om der skal foretages ændringer.

4 Anvendt matematik (udbytte 52%) - BDE Innovativ Produktudvikling projekt (udbytte 34%) - BDE Studienævnet har tidligere diskuteret, om der kan være sket en fejl i beregningen af procentandel af udbytte ved evalueringen i efteråret Side 4/5 Studienævnet afventer evalueringen af kurset for efteråret Ingen information om tiltag. Punkt 6: Drøftelse af undervisningsevalueringsresultater for foråret 2018 Som bilag til punktet var der fremsendt rapport med aggregerede evalueringsresultater for foråret Studienævnet drøftede specifikt følgende evalueringer fra Teknologibaseret Forretningsudvikling, der vedrører fag, der går i rød kategori: - Technological Business Model Innovation (Udbytte 2,6) Faget har i forbindelse med tidligere evalueringer været i rød og gul kategori, hvorfor instituttuet har reageret efter seneste udbud af faget. Styring af faget er derfor overdraget til Jacob Steendal. Fagelementet kube er desuden blevet bedømt mindre centralt i faget, og underviserteamet har derfor været i dialog omkring ændringer af dette. Studienævnet opfordrer, på baggrund af denne evaluering, til et møde mellem kursusansvarlig og Jan Laursen omkring operative tiltag. Studienævnet drøftede specifikt følgende evalueringer fra Global Management and Manufacturing (GMM), der vedrører fag der går i rød kategori: - Purchasing and Product Development (Udbytte 3,0) - Information Technology (Udbytte 3,1) Studieleder John Bang Mathiasen orienterede omkring udfordringerne på Purchasing and Product Development. Der har i forbindelse med det tidligere udbud være tilknyttet DVIP undervisere, og der har været usikkerhed omkring hvorvidt kursusbeskrivelsen har været fulgt. De studerendes kritik i forbindelse med evalueringen går på en manglende sammenhæng mellem fagelementerne i faget. Målet er derfor, at der kommer større fokus på produktudvikling i forbindelse med undervisningen. John Bang Mathiasen har været i dialog med underviserne omkring kursusbeskrivelsen, og der følges fortsat op på, hvordan faget kommer til at forløbe til forårssemesteret Information Technology har tidligere været samlæst med HA og kritikken af faget har været møntet på udførelse fremfor det faglige indhold. Man har i forbindelse med udbuddet af faget i forårssemesteret 2018 arbejdet med en udvidelsen af den tidligere workshop, der er en del af kurset. Der har desuden været inkluderet flere interaktive elementer i undervisningen så som præsentationer, feedback og en labday med praktisk erfaring inden for Virtual Reality and Haptics. Der vil fortsat blive videreudviklet på de nye elementer i kurset i forbindelse med udbuddet til forårssemesteret I forbindelse med udbuddet i 2019 inddrages endvidere en underviser med ekspertise inden for robotics og industri 4.0 til at varetage relevante dele af undervisningen.

5 Side 5/5 Studienævnet drøftede specifikt følgende evalueringer fra Business Development Engineering (BDE), der vedrører fag der går i rød kategori: - Industrielt Design (Udbytte 3,0) - Web Teknologi 2 (Udbytte 3,3) Valgfaget Industrielt Design udgår. I forbindelse med drøftelse af evalueringsresultatet blev det påpeget, at faget hidtil har manglet teknisk fokus. Faget bør ved en eventuel revurdering og senere udbud lægge mere op af konceptudvikling, og der skal være større fokus på det ingeniørmæssige. Hvad angår valgfaget Web Teknologi 2 udgår dette fra forårssemesteret Sidste eksamensudbud vil være i forbindelse med den ordinære eksamen til sommereksamensterminen Faget erstattes af det nye valgfag Cross-Platform App Technologies. Der har i forbindelse med evalueringen af faget i foråret 2018 været få besvarelser, hvorfor studienævnet afventer evalueringen af det nye kursus udbudt i foråret Punkt 7: Drøftelse af initiativer ifm. information til studerende Studienævnet har i forbindelse med drøftelsen af behandling af dispensationsansøgninger på forrige studienævnsmøde ønsket at kigge på initiativer i forbindelse med information til studerende. Ønsket er, at de studerende skal være bedre orienteret omkring gældende regler og deadlines, herunder tilmeldingsfrister, regler for dispensationsansøgninger og regler omkring Fremdriftsreformen. Der var blandt studienævnets medlemmer enighed om, at underviserne fremadrettet skal informere de studerende om studieportalen, hvor de kan læse om gældende regler. Det opfordres til, at dette gøres i forbindelse med semesterstart. Punkt 10: Eventuelt Der var intet til punktet. Mødet sluttede kl Indsigelsesfristen er 8 dage fra referatets udsendelse. Herefter vil referatet blive betragtet som godkendt. Hans Henrik Hansen Formand Sofie Veje Referent

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 13.30-16.00 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9. april

Læs mere

Referat af møde nr. 1 (konstituerende) i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 1 (konstituerende) i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende) i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Mandag den 5. februar 2018 kl. 09.15-11.15 Sted: 8002-2115 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9.

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 24. november 2017 kl. 09.15-11.15 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 21. august 2018 kl. 09.30-11.30 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 27.

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 23. maj 2017 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 12.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 7. september 2016 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. november 2017, kl. 9-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Bilag: Oplæg vedr. studiemiljø på kandidatuddannelsen 14. Præsentation af proces for ny kandidatstudieordningen orienterings- og

Bilag: Oplæg vedr. studiemiljø på kandidatuddannelsen 14. Præsentation af proces for ny kandidatstudieordningen orienterings- og Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 1 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 6. februar 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Fredag den 29. marts 2019 kl. 8.15 Sted: Bygn. 2630, lokale K101

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 27. august 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 2630, lokale

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 18. april 2016 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 30. november 2016, kl. 14:00 til 16:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Medlemmerne af studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 1 i studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 1 i studienævnet for Psykologi Medlemmerne af studienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 1 i studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 19. februar kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af møde nr. 1 (konstituerende) i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 1 (konstituerende) i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende) i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 17. januar 2017 kl. 09.00-12.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102. Dagsorden.

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102. Dagsorden. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak Svendsen

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 14. marts 2016, kl. 10-11.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde.

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 11.00-12.30 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 19. maj 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. november 2018, kl. 10:15-12:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Det Økonomiske Studienævn Referat, møde nr. 1. Referat af ordinært møde i Det Økonomiske Studienævn

Det Økonomiske Studienævn Referat, møde nr. 1. Referat af ordinært møde i Det Økonomiske Studienævn Det Økonomiske Studienævn Referat, møde nr. 1 Referat af ordinært møde i Det Økonomiske Studienævn Tid: 22. januar 2018 kl. 9.30-11.00 (frokost fra kl. 11-12) Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn.

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 1. november 2017, kl. 9:15 til 11:15 Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Drøftelse om

Læs mere

Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk

Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Undervisningsevalueringsrapport for Foråret 2016 på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Fordeling af evalueringsresultater Indledningsvis angives, hvor mange af de evaluerede kurser, der placerer

Læs mere

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 15.00 16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 15. marts 2017 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Fredag den 15. april 2016, kl. 10:00 til 11:30. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Referat fra studienævnsmødet den 10. marts 2010 Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Afbud:

Læs mere

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 30. januar 2018, kl. 12.30-13 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Dato: 23. februar 2018 Til stede

Læs mere

Til stede: Søren Erik Nielsen, Finn Schøler, René Franz Henschel, Jan Laursen, Karsten Bay

Til stede: Søren Erik Nielsen, Finn Schøler, René Franz Henschel, Jan Laursen, Karsten Bay Referat af HD studienævnsmøde den 29. marts kl. 14.00 16.00 Til stede: Søren Erik Nielsen, Finn Schøler, René Franz Henschel, Jan Laursen, Karsten Bay Desuden deltog: Jette Konradsen Referent: Rita Madsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 5. oktober 2017 kl. 09.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi.

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 27. juni 2018, kl. 8:15 til 10:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden o Oversigt

Læs mere

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 9. september 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Studienævnsformand Søren Erik Nielsen har imidlertid drøftet problemstillingen telefonisk med Christin Jensen fra Uddannelsesjura.

Studienævnsformand Søren Erik Nielsen har imidlertid drøftet problemstillingen telefonisk med Christin Jensen fra Uddannelsesjura. HD Studienævnet Referat Referat fra møde i HD studienævnet Onsdag den 27. marts 13.00 15.00 Bygning 2621 lokale B04 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel,

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 2. december 2015 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Tid: tirsdag den 30. april, kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat Møde den: 23. september 2014. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Lars Thorup Larsen, Helle Terkildsen

Læs mere

Evalueringsrapport - efteråret 2017 Institut for Engelsk, Germansk og Romansk

Evalueringsrapport - efteråret 2017 Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Evalueringsrapport - efteråret 2017 Institut for Engelsk, Germansk og Romansk Fordeling af evalueringsresultater Indledningsvis angives, hvor mange af de evaluerede kurser, der placerer sig i de enkelte

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Studienævnet indledte mødet med at gennemgå de udvalgte kursusbeskrivelser.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Studienævnet indledte mødet med at gennemgå de udvalgte kursusbeskrivelser. Referat fra møde i MBA-studienævnet Tirsdag den 20. september 2018 kl. 13.30-15.00 Bygning 2632 lokale 163 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Det Erhvervsøkonomiske Kandidatstudienævn Referat af møde nr. 6 i Det Erhvervsøkonomiske Kandidatstudienævn. Tid: Tirsdag d. 1. november 2011 kl. 9.00 til 11.00 Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Studiemiljøundersøgelse

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 1. september 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Bilag 6a: Retningslinjer Bilag 6b: Kursusevaluering Efterår Ny studieordning for kandidatuddannelsen Diskussions- og evt. beslutningspunkt.

Bilag 6a: Retningslinjer Bilag 6b: Kursusevaluering Efterår Ny studieordning for kandidatuddannelsen Diskussions- og evt. beslutningspunkt. Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 1. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 1. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 1. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 23. februar 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014

Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014 Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014 Til stede: Per Andersen (formand), Hanne Søndergaard Birkmose (studieleder), Torsten Iversen, Pernille Wegener Jessen,

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 12. marts 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 2630, lokale K101

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T F O R B A C H E L O R - O G K A N D I D A T U D D A N N E L S E N I I N F O R

Læs mere

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 23. februar 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 12. september 2017 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1481,

Læs mere

Bilag: Notat fra årligt statusmøde vedr. BA i international virksomhedskommunikation

Bilag: Notat fra årligt statusmøde vedr. BA i international virksomhedskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 14.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 25. september kl. 09.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 7. maj 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 4. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 4. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 4. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: mandag den 28. maj 2018 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering

Læs mere

Minutes AARHUS UNIVERSITY. 4.1 Ny specialisering på kandidatuddannelsen i datalogi.

Minutes AARHUS UNIVERSITY. 4.1 Ny specialisering på kandidatuddannelsen i datalogi. Page 1/5 Meeting date: 4. Februar 2019 Meeting place: 5335-295 Meeting subject: Uddannelsesudvalg Attendees: Henrik Bærbak Christensen, Johannes Ernstsen, Gudmund Frandsen, Lena Mølgaard Laustsen, Marianne

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 14 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Fredag den 8. november 2013 kl. 13.00-16.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 5. december 2016 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere