Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)"

Transkript

1 Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz (AB), Rasmus Brun Pedersen (RBP), Lars Thorup Larsen (LTL), Carsten Jensen (CJ), Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Dato: 5. april 2018 Side 1/5 Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Rikke Haglund Nielsen, Susanne Vang, Anette Bech-Larsen Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Dispensationer og godkendelser 3. Forlænget tid til ugeeksamener 4. Meddelelser 5. Godkendelse af referat 6. Diskussion af evalueringssystemet 7. Udbud af seminarer til efteråret Indsatser inden for rekrutteringsområdet 9. Diskussion af eksamensformer, herunder mundtlige eksamener 10. Diskussion af kandidatuddannelsen, herunder krav om hjemmeopgaver 11. Eventuelt Uddannelseskvalitet og Studienævnsbetjening Aarhus BSS Tåsingegade 3, bygn Aarhus C

2 Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt uden kommentarer. Side 2/5 Ad 2. Dispensationer og godkendelser Punktet blev behandlet for lukkede døre. Ad 3. Forlænget tid til ugeeksamener Afledt af en konkret henvendelse fra en studerende om forskellig praksis på Aarhus BSS, drøftede studienævnet retningslinjerne for forlænget eksamenstid ved ugeeksamener. Ved skriftlige stedprøver tildeles normalt 25 % ekstra tid, da eksamen er et kort intensivt forløb over få timer. Ved ugeeksamener er der indlagt tid til andre aktiviteter i eksamensperioden, og studienævnet var derfor enige om, at der som udgangspunkt kan tildeles én ekstra dag ved funktionsnedsættelser. Der vil blive foretaget en konkret vurdering i hver enkelt sag. Ad 4. Meddelelser AB orienterede om nedenstående punkter: 4.1. Stress-workshops Der bliver aktuelt afholdt stress-workshops for de studerende på 2. semester på bacheloren. I alt 30 studerende på årgangen har tilmeldt sig, og der er en overvægt af kvindelige deltagere. Dette svarer overens med resultaterne fra studiemiljøundersøgelsen, hvor det også primært er kvinder, der angiver at opleve stærk stress i forbindelse med studiet. Det planlægges, på trods af den lave tilslutning, at gentage arrangementet til næste år. Det skal dog overvejes, om workshoppen skal brandes anderledes gennem et andet navn eller lignende Lockoutvarsel på AU Instituttet er pt. ved at danne sig et overblik over berørte medarbejdere i forbindelse med en eventuel lockout i foråret Hvis lockouten bliver en realitet, vil de studerende blive orienteret om mulighederne for undervisning og adgang til universitetet. Der er endnu ikke taget stilling til, hvorledes aflyst undervisning eller aflyste eksamener skal håndteres. Studenterrepræsentanterne blev opfordret til også at rejse spørgsmålet med universitetsledelsen. Ad 5. Godkendelse af referat Referatet fra 2. møde den 21. februar 2018 blev godkendt uden kommentarer.

3 Ad 6. Diskussion af evalueringssystemet Den nuværende undervisningsevalueringsløsning på Aarhus BSS har været i brug de seneste to år, og dekanatet har nu igangsat et eftersyn med udgangspunkt i de eksisterende løsninger og erfaringer. Som bilag til punktet havde studienævnet fået tilsendt en sagsfremstilling og et oplæg fra dekanatet. Side 3/5 AB har fået tilbagemeldinger fra afdelingerne på instituttet, der blandt andet omfatter tilfredshed med at kunne tilføje egne spørgsmål, ønske om at få fjernet information om Blackboard fra evalueringsskemaerne, samt en generel drøftelse af, hvad der er kernen og hovedformålet med evalueringerne. AB supplerede, at hun ønsker bedre mulighed for at de studerende kan kommentere på de enkelte spørgsmål, hvilket blev bakket op af de øvrige undervisere. Der skal være større sammenhæng mellem de kvantitative resultater og de studerendes kommentarer, for en bedre kvalitet i evalueringsresultaterne. I samme forbindelse efterspurgte LTL bedre mulighed for analyse og behandling af data fra evalueringerne. Fra studenterside blev det fremhævet, at der fortsat skal afsættes tid på undervisningen til evalueringen, samt at der bør arbejdes mere målrettet med resultaterne af evalueringen, når disse efterfølgende tages op af underviserne. Yderligere blev det fremhævet, at der er usikkerhed om svarkategorien noget udbytte, samt forskel på det generelle læringsudbytte og udbytte i forhold til eksamen. Studienævnsmedlemmerne var enige om, at midtvejsevalueringen er et brugbart værktøj, der giver god værdi til undervisningen, og RBP opfordrede til at fagkoordinatorerne tager større ansvar for tilpasning af spørgsmålene i de enkelte evalueringer. Der ønskes yderligere drøftelser af emnet, og undervisningsevalueringen vil derfor komme på dagsordenen igen til næstkommende studienævnsmøde i april. Ad 7. Udbud af seminarer til efteråret 2018 Som bilag til punktet havde studienævnet fået tilsendt en liste over det planlagte seminarudbud i efterårssemesteret AB oplyste, at de enkelte fagbeskrivelser vil blive endeligt behandlet på studienævnsmødet den 5. april. Planen over efterårets seminarer er lavet under hensyn til spredning på faggrupper, eksamensformer og sprog. Fagene udbydes til statskundskab og samfundsfag samt i nogle tilfælde til politik og økonomi, folkesundhedsvidenskab og til udvekslingsstuderende. Faget Digital forvaltning udbydes af Juridisk Institut, mens Miljøsociologi udbydes i København. Der udbydes yderligere et bachelorseminar til samfundsfag, der er særligt sammensat på baggrund af ønsker fra de studerende på uddannelsen.

4 Studienævnet godkendte en foreliggende ansøgning om en udvidet anvendelse af synopsiseksamen i faget Politiske dynamikker i autokratier: Regimer og udvikling med bemærkning om, at der ønskes en tilbagemelding fra underviser efter eksamensterminen i efteråret Side 4/5 Et hold undervisere ønsker dispensation til en anden eksamensform end synopsiseksamen i et kernefag, men der foreligger endnu ikke en ansøgning. Dette affødte en drøftelse af den anvendte eksamensform i forbindelse med kernefag. AB oplyste i denne forbindelse, at eksamensformen er valgt ud fra et ønske om en bred eksamensform i kernefaget. Den konkrete ansøgning vil blive behandlet på næste studienævnsmøde. Der var ikke yderligere kommentarer til seminarudbuddet på nuværende tidspunkt. Ad 8. Indsatser inden for rekrutteringsområdet På studienævnsmødet den 30. januar 2018 gennemgik studienævnet rekrutteringsudvalgets rapport. AB oplyste, at der som opfølgning på rapportens konklusioner skal nedsættes en arbejdsgruppe, der skal se på konkrete tiltag for blandt andet rekruttering og gymnasiekontakt. CJ, RBP, JF og HLSN blev udpeget som medlemmer af arbejdsgruppen, og AB opfordrede de studerende til at se på informationen om statskundskab og samfundsfag på universitetets hjemmeside. CJ indkalder til arbejdsgruppens første møde. Ad 9. Diskussion af eksamensformer, herunder mundtlige eksamener Studienævnet drøftede eksamensplanen for 2. og 4. semester på mødet den 21. februar Afledt af dette ønskede studenterrepræsentanterne en videre diskussion af eksamensformerne på bacheloruddannelsen i statskundskab. JVG foreslog, at presset på eksamensperioderne på 2. og 4. semester kan mindskes ved at indføre en eller flere mundtlige prøver. Dette vil dels give mere tid til at få afviklet de skriftlige prøver, samt være med til at styrke de studerendes færdigheder ud i mundtlig fremstilling og eksamen en disciplin de studerende mener, at der mangler på bacheloruddannelsen. LTL oplyste, at eksamensformen i et fag skal hænge sammen med læringsmålene, og at der således ikke nødvendigvis kan ændres i en eksamensform fra skriftlig til mundtlig. AB supplerede, at der er også er betydelige udfordringer i forhold til at finde kvalificerede eksaminatorer, der kan tage en hel årgang til mundtlig eksamen, da det ofte kun er forelæserne i et fag, der kan varetage denne rolle. Det vil være en dyr løsning, hvis der skal bemandes med flere undervisere på forelæsningerne.

5 Studienævnet drøftede videre forskellige variationer af eksisterende eksamensformer, herunder muligheden for at forkorte ugeeksamener til tredagesprøver, og det blev besluttet, at emnet skal tages op igen i efteråret Side 5/5 Ad 10. Diskussion af kandidatuddannelsen, herunder krav om hjemmeopgaver Med studienævnets beslutning om at flytte Forvaltningsret fra bacheloruddannelsen til kandidatuddannelsen i statskundskab, vil der skulle laves en ny studieordningen for kandidatuddannelsen. Dette giver anledning til, at studienævnet laver en nærmere gennemgang af uddannelsen. I første omgang har de studerende ønsket at se nærmere på studieordningens krav om to hjemmeopgaver, der kan være svært at leve op til for nogle studerende. Studenterrepræsentanterne spurgte til mængden af fag med mundtlige eksamener og oplyste, at det er vanskeligt at sikre hjemmeopgaver, når der skal prioriteres fag efter faglig interesse. AB svarede, at der tilsigtes en ligelig fordeling mellem mundtlige og skriftlige prøver i seminarerne, samt at de studerende altid vil have mulighed for at tage reeksamen i et fag, for at opfylde kravet om hjemmeopgaver. AB understregede yderligere, at de frie hjemmeopgaver forbereder de studerende til specialeskrivningen, hvorfor kravet er tilføjet studieordningen. Studienævnet drøftede herefter muligheden for at udbyde flere hjemmeopgaver, samt om eksamensformen i kernefagene kan ændres til en hjemmeopgave, således alle studerende de obligatoriske elementer af uddannelsen kædes sammen. JVG tilkendegav, at det vil være en god løsning at flytte Forvaltningsret til kandidaten, såfremt der kommer flere mundtlige eksamener på bacheloruddannelsen. AB oplyste afslutningsvis, at der vil komme yderligere drøftelser om kernefagene senere i 2018 Ad 11. Eventuelt HLSN henledte opmærksomheden på den netop offentliggjorte rapport fra Udvalg om bedre universitetsuddannelser, der blandt andet anbefaler, at ansvaret for uddannelsernes indhold og kvalitet forankres i universitetsledelsen - og ikke som i dag i studienævnene. Anne Binderkrantz Studieleder /Ida Ravn Eriksen Studienævnssupporter

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Johanne Valbjørn Gydesen (JVG) Jannik Fenger (JF) Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 4/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 5. april 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Onsdag den 21. februar 2018, kl. 9.15-11.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 3. oktober 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Johanne Valbjørn Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 9/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 8. november 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 124 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 10/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 10. december 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 7/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 4. september 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 124 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 11/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 30. januar 2019, kl. 16-18 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Referat. Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330

Referat. Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Møde 11/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Torsdag den 8. december 2017 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Samfundsfag og Statskundskab Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 3/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 14. marts 2019, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Susanne Vang, Anette Bech-Larsen, russekretærer Mikkel Dupont og Jakob Schmidt (punkt 5)

Endvidere deltog Ida Ravn Eriksen (referent), Susanne Vang, Anette Bech-Larsen, russekretærer Mikkel Dupont og Jakob Schmidt (punkt 5) Møde 5/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 16. maj 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 2. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 23. februar 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. november 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. november 2017, kl. 9-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 30. januar 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 11. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 30. januar 2018, kl. 12.30-13 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Dato: 23. februar 2018 Til stede

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 29. maj 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019 Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2019 Tid: 25. juni 2019, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Malene Kerzel (studieleder og formand); lektor Carsten

Læs mere

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 14. marts 2016, kl. 10-11.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn Tid: 19. marts 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn Tid: 19. marts 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 19. marts 2018, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Juridisk Studienævn Dato: 24. april 2018 Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder

Læs mere

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 9. september 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 6. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 9. september 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 19. maj 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 27. januar 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 27. januar 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 27. januar 2017, kl. 13-14 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 1. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 1. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 1. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 23. februar 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 5. september 2017 kl. 13.15-15.00 Lok. 1330-126 Møde 7/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Til stede Anne Binderkrantz (AB), Morten Brænder (MB), Lars Skipper (LS), Peter

Læs mere

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 11. december 2016 Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Til stede:

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 10 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 5. december 2016 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015 Referat af 7. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2015 kl 13.00-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 147 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Professor Torsten Iversen

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. september 2017, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015 Referat af 4. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 13. maj 2015 kl 13.15-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00

Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 20. september 2016 Referat fra møde 7/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Tirsdag den 13. september 2016, kl. 13:00 Til stede:

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. april 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. april 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. april 2017, kl. 9.15-11.15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 25. september kl. 09.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn Tid: 24. maj 2018, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 24. maj 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Malene Kerzel, studieleder og

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 5. oktober 2017 kl. 09.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat Møde den: 23. september 2014. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Lars Thorup Larsen, Helle Terkildsen

Læs mere

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde.

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 11.00-12.30 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 4. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 4. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 4. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: mandag den 28. maj 2018 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering

Læs mere

Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014

Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014 Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014 Til stede: Per Andersen (formand), Hanne Søndergaard Birkmose (studieleder), Torsten Iversen, Pernille Wegener Jessen,

Læs mere

Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15

Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 10. oktober 2016 Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15 Til stede: Anne

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed:

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: 14.15 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Fredag den 7. april 2017 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Referat af 4. møde i Juridisk Studienævn 2018

Referat af 4. møde i Juridisk Studienævn 2018 Referat af 4. møde i Juridisk Studienævn 2018 Tid: 24. april 2018, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Lektor Malene Kerzel (studieleder og

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 7. september 2016 kl. 9.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der på Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi udbudt fire moduler hhv., Læring, kognition og udvikling,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 7. maj 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Det juridiske Studienævn 11. juni 2009

Det juridiske Studienævn 11. juni 2009 Referat af 3. møde 2009/2010 i Det juridiske Studienævn tirsdag den 5. maj 2009 kl. 13.00 i instituttets gavlværelse, bygning 1340/425: Til stede: Studieleder, Anne-Dorte Bruun Nielsen, professor Torsten

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 19 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 25. marts 2014 kl.11 Sted: Bygn. 1483, lokale 556 Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Seminar den: 25. april 2018, kl 08.15-15.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer Studienævnsformænd

Læs mere

Studienævnet for Økonomi. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi. Referat

Studienævnet for Økonomi. Referat af møde i Studienævnet for Økonomi. Referat Studienævnet for Økonomi Referat Referat af møde i Studienævnet for Økonomi Tid: 19. april 2018, kl. 12.30-15.00 Sted: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygn. 2630/K102 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende otte moduler indenfor Pædagogisk Sociologi: Offentlige organisationer

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 8. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 8. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 8. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Mandag den 29. oktober kl. 9 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102. Dagsorden.

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102. Dagsorden. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak Svendsen

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 1. oktober 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 28. januar 2016, kl. 11-13 Sted: Juridisk Institut lokale 147, bygning 1410 Det Juridiske Fagsstudienævn Til stede: Professor Per Andersen (studieleder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 13.30-16.00 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9. april

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Didaktik, Dansk, foråret 2011

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Didaktik, Dansk, foråret 2011 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Didaktik, Dansk, foråret 2011 På Kandidatuddannelsen i Didaktik, Dansk blev der i foråret 2011 udbudt to moduler, Humanistisk videnskabsteori og og Tekst og mundtlighed

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt et modul indenfor suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi. I alt var der 53 tilmeldte

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende fem moduler indenfor kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Psykologi Tid: tirsdag den 30. april, kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i Vejledning, efteråret 2010

Evaluering af Masteruddannelsen i Vejledning, efteråret 2010 Evaluering af Masteruddannelsen i Vejledning, efteråret 2010 På Masteruddannelsen i vejledning blev der i efteråret 2010 udbudt undervisning på modulerne og. I alt var der 57 studerende tilmeldt til de

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 18. april 2016 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 516

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere