Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam."

Transkript

1 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:3 Okt.-Jan. ÅR: 2010/11 Så er der lige en lille hilsen fra havfolkene nemlig fra Havøjesund Nord Norge. Fire mand der fik en på opleveren et sted, der ikke lyver. Der er fisk og de er i XXl størrelser, kom i klubben og få historierne. For eksempel da de blev angrebet af delfiner og de har filmet det. En natur der er fuldstændig vild og barsk. I 2011 er der 3-5 stk. der skal derop fra klubben. Vil du med?? Ellers er der 8-9 havture i 2011, hvor vi har lejet hele skibet, så er det os, der bestemmer, hvor vi vil hen.

2 Laksefiskerne kommer også hjem med fangster fra Danmark, Norge, Sverige og som noget nyt Skotland. Der er flere, der går rundt til klubaftener og små smiler, og der er laksehistorier bag en del af smilene, med både en, to, tre og mange flere laks på land. Fra Norge kommer F.eks denne flotte fisk som Johs. fik i Norge, der ligger en/to sjove historier bag. Der skete ikke noget ved vandet, det var for varmt og så begyndte folk at pjatte og Johs. legede, at han var blind, og han skulle hjælpes ved elven, mørke briller osv. Men pludselig blev man nødt til at blive alvorlig. Hans syn kom igen, for hans line svømmede op af elven, så fiskeri hjælper nu også på synet. At det så blev ugens største fisk blev historien ikke dårligere af. Her kunne historien så være sluttet for Johs og hans sæson i Norge, men Johs skulle to gange til Lakseland, og det var her det gik galt. Thomas og Johs. ville fiske et stræk af ved Mandals elven. De satte deres spinnestænger og to øl, og gik ned, hvor stykket startede, og ville så fiske flue op mod grejet, skifte til spin og fiske længere op af elven. Der var bare det problem at på marken, hvor de var, var der grise, så da de to kom tilbage til grejet havde grisene gnasket øllene helt flade og spist korken på fiskestængerne, så der blev talt grimme ord til disse fæle grise. Jeg har hørt folk, der er svine heldige med fiskeri, men der er også nogle der er svine uheldig. ØV ØV vi må have lavet et stang bygnings hold til vinter. Fra Skotland kommer historien med vores kasse mester Jørgen! Han var et smut i England/Skotland-ren familie tur, ahr man kan lige tage en lille fluekæp med og TO fluer. At han så går hen på en formiddag og fanger tre laks og må forære dem væk, blandt andet til denne fiske pub/bar. Det skal lige med at restaurant ejeren på billedet faktisk selv var laksefisker og havde fået sin største laks hængt op på væggen se billledet. At Jørgens så var næsten lige så stor som manden, der har brugt hele sit fiskeliv for at få den på væggen bagved. Tja sådan en fanger Jørgen bare lige på et par kast, det kommer ikke bag på mig. Svine heldig igen.

3 O.S.K. fiskevande Odense Sportsfisker Klub har for tiden følgende fiskevande som er tilgængelige for alle vore medlemmer: Karup Å (to per. lejlighed med to fiskekort til Karup Å 30km) kontakt kassereren for udlejning To Put and Take søer ved Borreby sammen med Dalum og Tommerup Odense Å (fra Brobyværk og ud til Bellinge broen) Odense Å sam. Odense Å (fra Bellinge broen til Dalum papirfabrik) Odense Å sam. Odense Å (fra Skovsøen til Stige Ø) Odense Å sam. Lindved Å (fra Hollufgård til Blangstedgård) Odense Å sam. Lindved Å (fra Blangstedgård til Åsum) Odense Å sam. Stavids Å (fra Tarup til Odense Kanal) Odense Å sam. Ryds Å (taget ud til opdrætsvand, ingen fiskeri) Odense Å sam. Rønninge Moser (ved Langeskov) O.S.K. Skydebjerg Moser (ved Årup) O.S.K. Vindinge Å (ved Rønninge) O.S.K. Vejrup Å (Bullerup) O.S.K. Plus adresser på gratis fiske vande rundt i Danmark O.S.K. Medlemskab 1 klubaften om ugen (man.) Du bliver medlem af Odense Å sammenslutningen (sammenslutning af 26 klubber og ca lystfiskere, der bestyrer Odense Å / Stavis Å / Lindved Å vand). Du bliver også medlem af Danmarks Sportsfisker Forbund, hvor du får 10 stk. Sportsfiskeren til en samlet udsalgspris á 490 kr. Du kan bruge D.S.F. rabat tilbud på ca. 35 åer f.eks. Karup Å, Varde Å, Stokkebækken, Skjern Å, Gudenåen, og mange flere. Tjek for flere på eller O.S.K. Fisketure Du får også mulighed for mindst 100 ture og arrangementer om året. Mindst 50 klub aftener O.S.K. Kontingent Senior: Medlemskab pr. år (2011) 575,-kr. efter 1/8 ½ års tilbud kontakt Indmeldings gebyr 25,-kr. kassereren Junior: Medlemskab pr. år Indmeldings gebyr 250,-kr. 0,-kr. Hurtig tilmelding kontakt kasserer Jørgen Pedersen eller et af kontaktstederne. Hvis du er medlem af en anden klub under D.S.F., får du penge retur på grund af dobbelt medlemskab i D.S.F i (Marts-april ca. 300kr) så vær opmærksom på, at du får samme medlems nr. ved D.S.F. Derved undgår du også at få to blade osv. Husk betal opkrævningen hurtigt fra D.S.F. Det gør det nemmere for dig og for Kassereren.

4 Odense Å Ja nu skrev jeg jo i sidste blad om den heldige ting, at der var kommet havørne i Odense Fjord. At de så også var begyndt at yngle var jo bare super, de var nemlig gode til at fange skarv i fjorden og i det nederste af Odense Å. Og som en lille biting så var der mange mennesker, der lige skulle et smut forbi åen ved vintertid/fredningstid for at se havørne. Denne trafik er god til at stresse dem, der fisker i fredningsbælter og andre kreative steder. Når der ikke er mennesker, er det jo lidt nemmere. Men øv der er en eller anden klaphat, der har forgiftet han Havørnen og ungen døde også Pis! Nu gik det lige så godt, men vi må håbe, at hunnen ser godt ud og får fundet en ny makker i det nye år. Odense Å/ Odense Fjord Rolig nu, jeg er ikke ved at få pip, men er man sur så skal det sgu ud. Nu til noget positivt fra Odense Å! Der kommer 1-2 kilometer mere fiskevand i Odense Å. Der er mange havørreder på de nye stæk og sving højt oppe i åen. Nu skal folk bare til at lære, hvor de gode pladser er. Det er heldigvis ikke bare afhentnings fisk og det er godt det samme, en havørred skal vær en flidspræmie og det er det. Der er fanget en del fisk på det yderste om aftenen/natten. Fisk op til over 5 kilo plus en på 5,6 på orm og prop. Det må man jo ikke og NEJ DET MÅ MAN IKKE men fisken er fanget og der er en, der har fået røde ører. Husk at tjekke reglerne for de forskellige stræk i Åen (nej det var ikke en af vore, og tak for det). Der er også fanget en del fisk i Fjorden med den største på 7kilo på Enebærodde i starten af August (desværre ikke en fra klubben, måske næste gang) Husk fredningen fra Kertemindebroen og inderfjorden første Oktober Husk O.S.K. s` bookingportal. Det tager kun fem minutter og du er på med det nyeste Fluestikken Som der sikkert er mange der har bemærket, er der på vores hjemmeside kommet nogle nye link under fluebinding. MDR. FLUE 2010 det er tænkt som en side hvor i kære medlemmer gerne må indsende et billede og en opskrift af en flue, det må gerne være en flue som lige netop i har haft en god oplevelse med, skriv derfor hvorfor at lige netop det skal være denne flue som skal være MDR. FLUE. for så sætter jeg det på vores hjemmeside, for jo flere fluer der kan sættes på vores hjemmeside, jo mere er der for os alle, at se på og måske at binde og fiske med. FLUE-ALBUMMET er også et nyt link på vores hjemmeside, det er der hvor alle i medlemmer fra klubben kan sende et billede og opskriften på fluen, så vil jeg oprette et album i jeres navn, og så kan alle se de fluer som i binder og fisker med.

5 Så til sidst skulle klubbens hjemmeside, havde mange flueopskrifter med billeder, som vi alle så kan binde kikke på og være stolte af. Hvis der er nogen der skal havde hjælp med at tage et billede af fluen kan vi finde ud af det på en klubaften. Man kan sende det hele på en til Teddy Nielsen på O.S.K. nu med egne put and take søer Hvis du tænker, det vil jeg gerne prøve at fiske i så kom i gang!! De, der er tilmeldt booking portalen eller har været på hjemmesiden eller i klubben, har jo kunne fiske i dem siden maj, så har du først hørt om dem nu, var det måske noget med at melde sig til bookingportalen. Vi hjælper gerne i klubben, hvis man ikke er ven med EDB. ØV ØV ØV Det er ikke alt, vi rører ved der bliver et hit. Vi ville prøve med noget Put And Take fiskeri i Juni/Juli, det er ikke et godt tidspunkt, det lærer vi af. Vi ville også have prøvet noget med familietur med egne joller og ud fra Langeland. Det blev også en af dem, vi må lære af. Men sådan kan det gå nogle gange, når man prøver noget nyt, men har du en ide, der måske virker? så fat mod, vi tør godt prøve igen ha ha. Klubben Hvordan går det så Ud over at vi har haft vores indbrud nr. to, så går det faktisk godt for klubben. Økonomien er rigtig god, vi får stadig mange nye medlemmer, turene bliver besøgt godt. Der er nogle steder plads til en-to mand mere, men der er også flere ture, hvor folk står på venteliste!! I klubben har vi fået fisk på væggene og der kommer nyt fjernsyn op. Der er snakket om med kommunen angående mere plads i og omkring klubhuset plus noget renovering. Det kunne blive noget med 1-2 mandskabspavalioner men vi må se, hvad hus udvalget sammen med bestyrelsen finder ud af. Der har været sat hegn op på græsset foran huset, det har været brugt til hundetræning? Damen, der har det dette weekend hold, har fundet et nyt sted, så hegnet bliver fjernet igen.

6 Klubben har deltaget i et arrangement ude på Stige Ø. Det var noget med hvad kan vi bruge Stige Ø til, det var et kommune arrangement. Det var godt besøgt og man har faktisk lavet et flot område. Tænk sig at alt det lo.. kunne blive et flot sted igen, men tag ud og se Stige Ø. Det er flot og tag blot fiskestangen med. (fredet i inderfjorden per. 1. okt.) Klubben har snakket om, at vi stopper med at holde klubaften om Torsdagen da det alligevel var om mandagen, folk kom, så fra 2011, er der kun klubaftener om mandagen. Vi er blevet flere igen. Vi har ikke slutmedlemstallet, der bliver først talt sammen efter 1.Okt. men vi er over 370 nu så vækst igen. Tak til alle for opbakningen. Flere kammerater der vil ud og fiske, fedt!! Husk Husk Julefrokost den 10/12 Der vil igen i år være julefrokost på Provstebakken 13. Prisen vil blive som sidste år, 125kr for voksne og junior 50kr Husk en eller to pakker til pakkespillet til en pris af ca. 25kr. Der vil i år være uddeling af kystkonkurrence præmierne. De fiske jo om en 20kr hver gang, de er af sted og så har der også været nogle små spons nisser, der har gjort præmierne mere lækre, tak for det. Påklædning går fra Hawaii skjorte til slips. Det eneste der kræves af en er et fedt humør. Vi ses. Tilmelding i Klubben og på Booking. Og har du en frisk lystfiskehistorie, så er dette det rette forum at bringe den i. Som du kan se, er der måske også en, der ikke er helt fin i kanten, men det er blot at deltage, så kommer hyggen snigende. Andespil Nu skal det være. Vi vil have et andespil i klubregi. Er der nogle der har lidt erfaring ud i numrenes verden og som kunne tænke sig at lave et banko udvalg, vil vi fra klubben selvfølgelig gerne hjælpe. Vi må se, om der ikke er plads til en succes mere i klubben. Jule afslutningen Bliver i år den 20/12 så må vi se, om kassemesteren vil give noget ud men monstro ikke, der bliver lidt godt til alle. Kig ud!! Det er en god tradition at hilse af, inden vi starter på et nyt super år.

7 Nytårskur Det skal der også til. Den bliver mandag den 3/1 til lidt boblevand og måske et stykke kage. Hvem ved, hvad Jørgen bager(læs køber). Det kan være, der er nye tiltag på vej i klubben. Det kunne jo være en dag at komme med dem. O.S.K. Cuppen /11 Skal Frank til at hedde Farlige Frank, eller vil du give ham modstand? Det koster 25kr. at deltage og man må fiske Fyn rundt og i Odense Å dog ikke i Odenses inderfjord og op til Kerteminde broen, da det er fredet, men ellers er der frit slag. Der er indvejning i klubben både lørdag og søndag kl og har man ikke fanget, kan man jo bare møde op for at klappe af Frank Johannesen. mester i 08,09 og 1. ha ha ja lad os nu se.

8 Klubbens Kontaktsteder: Go Fishing Tlf Dalumvej Odense SV Og (Rosengårdscenteret sølv gade) Ækvator sport Tlf Nyborgvej Odense C Jan og Bo`s Lystfiskershop Tlf Vesterbro Odense C Fyns Medesalg v/stig Thomsen Tlf Assenbøllevej Årup Predator Sportfishing Tlf Middelfartvej Odense V Michael`s jagt og fiskeri Tlf Porthusvej Svenborg Støt dem der støtter os, husk du gør forskellen!!! Medernes Konge takker af for en stund Ja øv!! Bjarne har ønsket at trække sig fra mede udvalget, efter en monster indsats i mange mange år, der er folk der nævner sågar 25 år men så gammel kan Bjarne da ikke være, og jo det er mange år og nogle gange trænger man til et pusterum. Man får også nye lyster ud i fiskeriet, så må vi se om vi kan rejse nye talenter i mede afdelingen, men der skal lyde en kæmpe tak til Bjarne for alle de mange gange, hvor du bare har været der, når der skulle laves noget TAK!!! Nu er Bjarne ikke meldt ud af klubben eller død! så tro mig om han ikke kommer og leger med maddiker en dag igen, du skal altid være velkommen Bjarne, men det håber jeg også du ved.

9 Præmiefiskeri i Rønninge Kaffe, rundstykker, en lille til halsen og ikke mindst et strålende solskinsvejr, samt 30 forventningsfulde lystfiskere dannede optakten til årets præmiefiskeri i Rønninge. Efter vinterens voldsomme fiskedød var det spændende om der overhovedet var fisk tilbage i mosen, men der var ikke fisket længe før der lød rygter om fisk på over 70 cm. Der blev i alt fanget 13 gedder, hvoraf de to som holdt målet var henholdsvis 76cm. og 60cm. begge fanget af Frank Johannesen. Efter præmieoverrækkelsen nød vi et par af Ækvator sports udmærkede snapse til aktivitetsudvalgets veltillavede menu. I eftermiddagens børne medekonkurrence var bidelysten bestemt ikke stor. Efter halvanden times fiskeri var der bare fanget 2 skaller så vi besluttede at tage en halv time ekstra, og så ville fiske også pludselig være med, det blev til tre skaller mere. Her blev vinderne: Lars Johannesen skalle på 23 cm. Magnus Hansen skalle på 20 cm. Lucas Hansen skalle på 19 cm. Kurt Jeg har faktisk været inde og kigge, hvad fangede O.S.K. i 1965, i gamle dage var alting bedre eller?? den 2 maj til Premieren i 65 Rønninge, og ja, der blev så fanget to gedder som i år på. 69cm. Af Mogens Bjerresø 67cm. Af Finn Nyholm Og som en ekstra fisk! en stor aborre af Vivi Johannesen (og jo det er Franks mor), så nu ved vi, hvor han har lært det, han er blevet flasket op med det. I vinters havde vi disse billeder fra Rønninge med død og kulde, Så de næste billeder med levende fisk og varme er nu bedre! Der har været fanget store sudere på de bedste dage (op til 3kg.) i Rønninge, så frosten har ikke taget alle fisk, og det er nu meget spændende at se, hvordan fordelingen af fredfisk bliver i mosen de næste par år, for er nogle arter lidt væk, giver det måske en opblomstring af andre, det må tiden vise os.

10 O.S.K. HAV 17/10 fladfisketur med Felix og Gaja tur/orm (24 personer)alt booked /4 Torsketur fra Spodsbjerg med Felix Pris 350kr 14/5 Regionsmesterskab 3 gange 4 mands hold i Lillebælt 15/5 fladfisketur fra Spodsbjerg med Felix pris tur/orm 20/8 Skagerak tur vi bliver trukket ud på havet, der er ingen havn, så har vi prøvet det ha ha 27/8 fladfisketur fra Spodsbjerg med Felix pris tur/orm 18/9 fladfisketur fra Spodsbjerg med Felix pris tur/orm 24/9 Dm for de hold der har kvalificeret sig 22/10 fladfisketur fra Spodsbjerg med Felix pris tur/orm 13/11 fladfisketur fra Spodsbjerg med Felix pris tur/orm Det er lige programmet for havfiskerne i 2011 sådan til at starte med. Vi har endnu engang fået fisket en del!! ingen af turene er blæst væk, tak Knud, han er ikke medlem af folkekirken men han har forbindelserne i orden. Klubben har lige haft en fladfisketur med 550 fisk til 23 mand/kvinder/juniorer, og så var der lige to mand, der samlede overskudsorm ind og tog ud dagen efter i privat båd og fik 108 fisk, så det er ikke fisk, vi mangler!! Den sidste tur på vestkysten med Bodil gav mange makreller- op til 100 makreller til faktisk! En gammel medefisker (Ulrik)og ham, der var mest sulten (Michael), fik ca. 120 kg Torsk. Det gav 36 kilo filet. Så mangler man vist ikke fisk i fryseren. Som Knud E. gerne siger, han gir intet til det der catch and Release nej i hav delen af klubben hedder det catch and spise og det er vel også godt nok. Vi har lige en dobbelt tur på havet i november efter fladfisk, og så lægger vi planer for Vi har haft lidt samfiskeri med en havklub (Saltvandklubben af 1953) og det har vi begge gavn af, så det kører nok videre. Fint vejr og gode spise fisk! Igen en god tur på havet. Håber vi får mange af dem i MVH havudvalget

11 Sportsfiskerens 10 bud 1. Fisk aldrig i et fiskevand, hvis du ikke i forvejen har løst kort eller fået den fornødne tilladelse. 2. Følg altid nøje de regulativer, der er udstedt for det fiskevand, du beærer med dit besøg. 3. Overhold fiskenes fredningstider. 4. Sæt altid undermålsfisk ud igen, hvadenten fisken er død eller levende. 5. Gør pinen kort for fisken, dræb hurtigt og ordentligt. 6. Fisk ikke flere fisk end du har brug for, lad resten være til en anden gang. 7. Giv fisken en fair chance, fisk som en sportsmand med sportslige grejer. 8. Respekter andre sportsfiskeres fiskeplads ved åen eller mosen. Fisk ikke for tæt på og gå langt udenom. 9. Lad din færden ved fiskevandet være sådan, at du også er en kærkommen gæst næste gang. 10. Vær med til at værne om vore fiskevande. Andre mener måske, at netop du er den fuldkomne fisker, bestræb dig derfor efter at være det. Lidt pli ved fiskevandet er altid på sin plads, husk vi er lyst fiskere

12 Klik ind på eller du er en del af det. Lærte Fluekasterne så noget Afslutningsturen for fluekasterne gik i år til Skjern Å. Man havde fået en Skjern å kender til at guide sig (Rene fra Jan og Bo). Mange tak for det. Han kom lige fra Skjern Å af, hvor han havde måtte hjælpe to mand med at lande to laks, inden han faktisk selv var kommet i gang med at fiske, så han var klar. Men om det var fiskene, der havde hørt at nu kom dem fra O.S.K. af eller hvad der gik galt, vides ikke. Ingen fisk på land men der var en, der var oppe og markere på fluen fem gange uden at ville hugge, så det var tæt på. Så det er kun i gang med at øve, så er den der næste gang. Smiiiiil!! Nyt fra Moserne Der er ved at blive lavet to udvalg til moserne, et til Rønninge og et til Skydebjerg, så hvis der er nogle, der gerne vil hjælpe i et af dem, så kontakt Frank Johannesen. Man kan godt være i begge to, hvis man vil! men tanken var, at er der folk nok, så deler vi dem ud på to hold og så ved folk også, at det kun bliver en til to gange om året. Så man ikke skal tro, at man bliver fanget til en fast arbejdsdag en gang om ugen, og jo flere vi er, jo sjovere bliver det også en af de sidste arbejdsdage havde også fået indlagt fiskeri og hygge sidst på dagen. Så en arbejds fisketur. Så fat mod der er plads til en mere! og det er hjælp til selv hjælp

13 Her skulle der havde været en reklame fra Hunters Men de er desværre ramt af afvikling og må lukke i december, vi må sige tak for en god butik og øv at det ikke gik, det er kedeligt når det går den vej for en butik med vores hobby, vi må håbe det bedste for folkene bag og måske skinne solen på jer igen. Predator :

14

15

16 Så var der lige et godt tilbud til havfolket, hvem kunne ikke få tid til Mexico, og en torsk i Storebælt det kan alle være med på, og man kan faktisk også vinde på blot at fange en fisk der holder målet. Gå ind på go-fis hjemmeside og vær med. Jeg er klar til at tage af sted, hvis en af jer vinder og ikke tør tage til Mexico ha ha!!

17 BESTYRELSEN OG UDVALG Formand: Kurt Christensen Suppleant: Allan Berg Skibhusvej 61B 5000 Odense C Anderupvænget Odense N Tlf Tlf Kasserer: Jørgen Pedersen Suppleant:Torben Kay Daltoften Odense NØ Floravænget Odense SV Tlf Tlf Næstformand:Allan Hansen Medeudvalget: Dan B. Nielsen Klokkens Kvt Odense SØ Tlf Tlf Havudvalg: Knud Erik Nygaard Tlf Bestyrelsesmedlemmer: Bådudvalg: Flemming Kierstein Tlf Jens Madsen Moseudvalg: Frank Johannesen Kertemindevej Nyborg Tlf Tlf Husudvalg: Lars M.Knudsen Tlf Frank Johannesen P&T udvalg: Niels Jensen Fraugedevej Odense SØ Tlf Tlf V.P udvalg: Kenneth Fahnøe Tlf Dan Nielsen Internet: Jens Madsen Holkebjergvej Odense SV Dan B. Nielsen/Allan Tlf Aktivitetsudvalg: Tlf Jens Madsen Niels Sørensen Tlf Jørgen Pedersen Hvenekildeløkken 59b 5240 Od. NØ Juniorer: Tlf Kurt Christensen Bent Mogensen Blad: Allan Hansen Tlf Sidste dato for stof til bladet: 1. December

18 HUSK-AT Klubaften er mandag fra kl Adressen er Bækholmen 90, Seden. Oktober 1/10 Odense inder fjord op til Kerteminde broen lukker 7/10 Ekstra tur til put and take Kl Fyns Fiskevand 17/10 Tur op på de nye stræk af Odense Å vi mødes kl ved klubben 17/10 Fladfisketur i Langelandsbæltet /10 Hav fiske konkurrence med Go-Fishing 31/10 Kysttur (Torben) November 13-14/11 O.S.K. Cuppen 15/11 Odense Å lukker 28/11 Kysttur (Torben) December 4/12 mede Bowling 10/12 Julefrokost 20/12 Juleafslutning Januar 3/1 Nytårskur Der vil igen i år komme en del fluebinding i klubben for øvet og spritnybegyndere (de er i gang). Og der vil igen i år komme fluekasterkursus i det tillige forår, der er også en del foredrag klar i løbet af vinteren så bare roligt du komme ikke til at kede dig. Ellers hvis du har lidt tid! så kan du jo se der er nogen der ved hvordan man gør!!! Hvis du vil prøve det samme, så er der jo kyst turene Med Torben som guide, det var faktisk noget folk betaler store penge for. I O.S.K. koster det gratis!! Det er vist en god pris, og tak til Torben at du sådan slæber folk ud på de gode pladser frivilligt? det er flot. Der er jo også gode præmier på kystturene i år.

19 O.S.K. Fight Hardest Fladfisketurene fra Langeland Det er nok nogle af de skæggeste havture og alle kan være med. Se lidt billeder fra fisketure hvor vi alle fanger fisk. Vi kører med lidt fælles morgen brød mens vi sejler ud og så er der hygge.

20 Lystfiskeriets dag 2010 Til Lystfiskeriets dag kom Bjarne fra mederne i tv og de havde en god stand ved skovsøen. I åen fik de igen store Gedder, faktisk over 10 kilo, så lad ikke børn og hunde bade i åen der er stadig krokodiller derude. Der var, som noget nyt fra O.S.K.s put and take afdeling, lavet et fiskesats i Fyns Fiskevand. Det var desværre ikke så godt vejr men der var mange fisk, så den er vi med på igen. Put and Take fiskeriet gik godt. Der blev fisket bravt. Det var ikke alle, der kunne lide at se fiskene blive slagtet, se blot på det midterste billede. Da året gik i gang sagde Jørn Taxa, at han ikke havde så meget tid til Put and Take turene og om der var en, der ville overtage, og det må vi sige, at Niels (krølle) Jensen har gjort, og der er også lavet en ny Put an take siden på hjemmesiden, og der en plan på vej for Så hvis der et par stykker der gerne vil ind i put and take udvalget så er det blot at kontakte Niels, for han kan garanteret godt bruge lidt hjælp som helt ny. Jeg vil gerne sige tak til Jørn og vi håber da, du får lidt tid til en tur eller to i 2011, og velkommen til Niels og vi glæder os til et par fede ture i God Jul og godt nytår og vi ses ved vandet

Klub siden 1942: NR:1 Feb-Maj. ÅR: 2011

Klub siden 1942: NR:1 Feb-Maj. ÅR: 2011 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:1 Feb-Maj. ÅR: 2011 Lidt billeder fra kyst turene, B.la. med Steens flotte fisk på 6,9 kg

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:3 Sep.-Dec. ÅR: 2009 Så er der lige et par billeder fra Færøerne, der var jo en der vandt

Læs mere

Danmarks mester i mede 2011 Viktor Smidt O.S.K.

Danmarks mester i mede 2011 Viktor Smidt O.S.K. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:3 Okt.-Jan. ÅR: 2011 Danmarks mester i mede 2011 Viktor Smidt O.S.K. BÅde nr. 1 og 2 ( Mark

Læs mere

Det var ikke alle der fik fisk, men en slapper i solen, er vel også ok på sådan en god solrig forårsdag.

Det var ikke alle der fik fisk, men en slapper i solen, er vel også ok på sådan en god solrig forårsdag. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sept. ÅR: 2011 Odense Å Premiere Fint vejr og en dejlig dag ved åen, At det så var en

Læs mere

Klub siden 1942: NR:1 Jan-Maj. ÅR: 2013

Klub siden 1942: NR:1 Jan-Maj. ÅR: 2013 O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:1 Jan-Maj. ÅR: 2013 Ja så er O.S.K. klar til et super år 2013. Det er jo ikke fisk vi mangler

Læs mere

Laks Laks Laks Øverst: fra Skjern Å største fluefangede laks i Danmark på 121cm og 20,4kg.

Laks Laks Laks Øverst: fra Skjern Å største fluefangede laks i Danmark på 121cm og 20,4kg. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:2 Juni-Sept. ÅR: 2012 Laks Laks Laks Øverst: fra Skjern Å største fluefangede laks i Danmark

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense Å Sam. Klub siden 1942: NR:1 Feb.-Maj ÅR: 2012 En stor sæson er slut og vi er klar til endnu en, der vil komme en masse

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Tillykke Thomas! Fanget i O.S.K.`s klubvand, Odense Å. 6,7 kg og 81cm. (konditions factor på 1.26, hvor 1.00 er normal, altså fisken er lidt fed )

Tillykke Thomas! Fanget i O.S.K.`s klubvand, Odense Å. 6,7 kg og 81cm. (konditions factor på 1.26, hvor 1.00 er normal, altså fisken er lidt fed ) O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:2 Maj-Sep ÅR: 2008 Det smil er svært at få væk, Tillykke Thomas! Fanget i O.S.K.`s klubvand,

Læs mere

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam.

Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. O.S.K. MOSEBRYG Medlemsblad for ODENSE SPORTSFISKER KLUB Medlem af D.S.F. og Odense å sam. Klub siden 1942: NR:3 Okt-Jan ÅR: 2008 Her ses afslutningsturen for fluekasterholdet v/skjern Å. I år var der

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 180 NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Mörrum september 2014

Mörrum september 2014 Endelig kom turen til Mörrum. 4 mand var tilmeldt. Kylling (Jesper), Jesper, Gustav og undertegnede. Som altid kørte vi fra Hørsholm kl. 04.00. Forventningerne til turen var høje. Der blev fanget fisk

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

45. årgang - nr.3 Oktober 2015. Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster.

45. årgang - nr.3 Oktober 2015. Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster. 45. årgang - nr.3 Oktober 2015 Der er blevet taget flotte fisk i åen dette år. Kig forbi hjemmesiden og se et flot udvalg af fangster. 12 Formand: Thomas Dalgaard Skudshalevej 35 Højtoften 10, 9230 Svenstrup

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Juleudstilling i Fåborg

Juleudstilling i Fåborg Juleudstilling i Fåborg I dag skal vi til Fåborg. Mor, Ulrik og jeg. Vi skal til byen for at handle og se på juleudstilling. Det er vi hvert år, så det er noget, jeg har glædet mig til længe. Det er ikke

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Fast & Furious 3-5 Maj 2013 Skrevet af Præsten - 2013/02/14 15:38 Hej allesammen Så er det lykkedes mig at få booked en plads på messen i år. Hvis der er nogen der gerne vil hjælpe med at bygge en Mopar

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne.

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne. Moresco Logo Bruges som udgangspunkt altid Sekundært Logo Bruges kun hvis det andet slet ikke kan lade sig gøre Praktisk brug På sigt laver vi en hel stribe eks på brugen af vores logo. Det første element

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 2011 var året hvor vi rejste os efter de massive sygdomsproblemer tilbage i 2009. I 2011 har vi stort set opfyldt udsætningsplanen bortset fra ½-årsfisk til Allingå

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål

Koloniforældremøde Mandag d. 18. juni afholder vi forældremøde vedr. årets sommerkoloni. Kom of få svar på alle jeres spørgsmål En Information & nyheder fra Storagergaard fritidshjem Gl. landevej 15-2620 Albertslund Portion Tlf. 287860 1. 6, 3, 4 43454077 kontor www.storagergaard.albertslund.dk Mandag torsdag 11.45 17.00 Fredag

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. December Januar 2015. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. December Januar 2015. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Side 1. Kæmpen i hulen. historien om Odysseus og Kyklopen.

Side 1. Kæmpen i hulen. historien om Odysseus og Kyklopen. Side 1 Kæmpen i hulen historien om Odysseus og Kyklopen Side 2 Personer: Odysseus Kyklopen Side 3 Kæmpen i hulen historien om Odysseus og Kyklopen 1 Øen 4 2 Hulen 6 3 Kæmpen 8 4 Et uhyre 10 5 Gæster 12

Læs mere

Naturdagpleje Stadil Vedersø. Fra spirende idé til naturlig hverdag. Af Lone Pedersen og Karin Krog Thornvig

Naturdagpleje Stadil Vedersø. Fra spirende idé til naturlig hverdag. Af Lone Pedersen og Karin Krog Thornvig Naturdagpleje Stadil Vedersø Fra spirende idé til naturlig hverdag Af Lone Pedersen og Karin Krog Thornvig Det er præcis ét år siden at idéen til Stadil Vedersø Natur Dagpleje opstod, og så er tiden vel

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin

Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin OZ6HR nyt, Juli 2014 1 Nr. 3, Juli 2014 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Til sommerudflugten 14. juni 2014 forsøgte vi med portabel aktivitet (Flora Fauna) ved Kalø Slotsruin 2 OZ6HR nyt, Juli

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Fjends Lystfiskerklub Stiftet den 26. januar 1999 November 2015 Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Se side 2 3 Kom og få nogle hyggelige timer sammen med gode venner - du kan binde nogle

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Man kan da godt svømme rundt om Hou Røn

Man kan da godt svømme rundt om Hou Røn Man kan da godt svømme rundt om Hou Røn Tre havsvømmere brugte en søndag formiddag på at svømme en tur rundt om Hou Røn. Sådan en tur på ca. 6 km er ikke for noget at regne. De gør det for sjov og for

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus

Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Juni-Juli 2008 Ry Skovmus Hallo Skovmus, så er det forår, kan I mærke at det kribler og krabler. Snart kan man bade uden at få lungebetændelse. Komme ud i teltene, og tænde bål, og side og hygge medens

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser.

MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle en god sommer med masser af dejlige oplevelser. SAMUELSGÅRDEN, MINIKLUBBEN, TORPSALLÉ 4, 6840 OKSBØL TLF. 79947295. Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk MiniNyt holder sommerferie og udkommer først igen den 1. september. Miniklubben vil gerne ønske alle

Læs mere

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster. www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95 " morten@mortenmusik.

Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard. Smag for leg. Tekster. www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95  morten@mortenmusik. Smag for leg Tekster Morten Musik Musik mest for børn Med Morten Mosgaard www.mortenmusik.dk! +45-28 40 66 95 " morten@mortenmusik.dk Indhold Smag for leg!... s. 3 Friske Frede Fersken!... s. 4 Frugtsangen!...

Læs mere

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen.

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Kære alle forældre Skolevænget 19 6840 Oksbøl Der er lige nogle få informationer fra Samuelsgaarden. Samuel og Ingolf vores to alpakaer er desværre blevet så gamle, at

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Jeg besøger mormor og morfar

Jeg besøger mormor og morfar Jeg besøger mormor og morfar I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt op. Jeg skal nemlig besøge mormor

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere