GÅRD DIN DET DREJER SIG OM DIG TAG ET OVER- Dyrevelfærd. Gårdens rentabilitet. Fødevaresikkerhed. Arbejdseffektivitet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GÅRD DIN DET DREJER SIG OM DIG TAG ET OVER- Dyrevelfærd. Gårdens rentabilitet. Fødevaresikkerhed. Arbejdseffektivitet"

Transkript

1 GET MILK READY Dit DeLaval malkesystem fungerer bedst, når du rengør det med DeLaval rengøringsmidler. Det er ikke så mærkeligt - de er udviklet til at fungere sammen

2 DET DREJER SIG OM DIG Dyrevelfærd DeLaval rengøringsmidler har ingen indvirkning på dyrevelfærd. Vi lover ikke noget, vi ikke kan levere. Gårdens rentabilitet DeLaval rengøringsmidler virker optimalt på dit udstyr. Vi stræber efter optimal dosering for at få maksimal rengøringseffektivitet og lang levetid. Vi har en systematisk tilgang - med dig i centrum - i alt, hvad vi gør TAG ET DIN OVER- 360BLIK PÅ GÅRD En mælkeproduktion er en kompleks forretning, hvor alt skal være klart, hver gang du malker. Det er, hvad vi kalder at være klar til at malke. Det betyder, at du aldrig spilder et eneste minut af dit hårde arbejde og sørger for, at hver gang en malkeenhed er fastgjort, er dit system klar til at malke, transportere og opbevare den bedst mulige mælkekvalitet. Det betyder ikke, at man kun skal tænke på en ting i processen, men se at på alt fra kemikalier og vand til rutiner og træning. Arbejdseffektivitet En leverandør med kompence på rengøringsmidler, udstyr og til at hjælpe dig med at vælge de bedste indstillinger, der udelukkende giver dig ro i sindet. Fødevaresikkerhed DeLaval rengøringsmidler er fuld kompatible med den seneste lovgivning og mejeriers krav til at sikre din mælkekvalitet og undgå bundfald/ rester i mælken.

3 GET MILK READY FOR BEDRE RESULTATER BEVIST EFFEKTIVITET Alle 12 rengøringsmidler har gennemgået vanskelige Det handler om at fokusere på din mælk - ikke kun rengøringsmidler. Vi udvikler og producerer ikke rengøringsmidler bare for at sælge kemikalier. I 135 år har vi været forrest i mælkeproduktion, designet, fremstillet, installeret og serviceret malkesystemer i hele verden. Det er også derfor vi designer og producerer produkter som pattegummi, olie og VI KAN HJÆLPE DIG MED AT PRODUCERE MÆLK AF HØJESTE KVALITET Lavt antal bakterier Ingen rester rengøringsmidler, som vi ved vil fungere helt uden problemer med dine systemer, der leverer de resultater, du forventer af os, og som vi forventer fra dine systemer. Vi producerer rengøringsmidler, der har fokus på at levere den højeste mælkekvalitet. Vi sørger ikke kun for, at dit anlæg bare er rent, du ved, at det er klar til at malke. VORES RENGØRINGS- MIDLER ØGER DIT UDSTYRS LEVE Reduceret slid på udstyr DeLaval rengøringsmidler er fremstillet og testet til at fungere med DeLaval udstyr DELAVAL PATTEGUMMI KOMPATIBEL Påvirker ikke originalt pattegummimateriale & elasticitet inden for levetiden * rengøringstest* 100% KOMPATIBEL med DeLaval udstyr. Ingen skade på sensitive, originale dele inden for levetiden * MERE END 30 ÅRS ERFARING I at sammensætte og fremstille DeLaval rengøringsmidler VI KAN HJÆLPE MED AT FÅ DIT MALKEUDSTYR RENERE Reducerer risiko for biofilm Reducerer risiko for mælkesten Bakterier vokser ikke på rene overflader DLG GODKENDT Alle rengøringsmidler er gået gennem de krævende tyske DLG tests *Resultater bevist i krævende laboratorietest in-house Det handler om at være klar til det vigtigste i enhver mælkeproduktion: den næste malkning.

4 HVAD KAN STOPPE DIG FRA AT VÆRE KLAR TIL AT MALKE? Der er to ting, der kan forhindre dig i at være klar til at malke; det er faktisk mælk og det vand, du bruger til at rengøre dit malkesystem. HVAD SKAL DU SE EFTER? Sådan genkender du nemt de største udfordringer på din gård PROTEIN I nye mælkeaflejringer kan koncentrationen af protien nå op på 20%. Det giver de genkendelige regnbuelignende farver på udstyret. PROTEIN FEDT FEDT I nye mælkeaflejringer kan koncentrationen af fedt nå så højt som 25%. Fedtaflejringer ses og føles som et fedtet lag. MINERALER Der er mineraler i mælk, men de mineraler, der er i vandet, som bruges til at blande rengøringsmiddel i, kan være et meget større problem. Mineralrester giver et pulverlignende udseende og kan være hvidt eller orange/rødt afhængig af typen. MINERALER BIOFILM BIOFILM Stiger antallet af bakterier pludseligt, kan det skyldes biofilm. Biofilm dannes normalt på en uren aflejring, der allerede er på udstyrets overflade. De er typisk i områder, der er svære at rengøre. Disse bakterier, svampe og andre mikroorganismer er vanskelige at rengøre med regelmæssige rengøringsrutiner.

5 GET MILK READY HVILKEN ROLLE SPILLER DE FORSKELLIGE RENGØRINGSMIDLER I SUCCESEN MED RENGØRING? Rengøringsmidlers formler afhænger af de funktionelle egenskaber og mulige kombinationer af velkendte kemikalier. Følgende egenskaber er tænkt ind for effektivt at forebygge aflejringer: Alkali: Et alkalisk rengøringsmiddel opløser fedt og holder dem i opløsningen, så de bliver skyllet med rengøringsopløsningen. Dermed sætter det sig ikke fast på anlæggets overflade. Overfladeaktive stoffer: Overfladeaktive stoffers væsentligste funktion er at fjerne aflejringer fra overflader og opløse dem i opløsningen. Syre: Opløser mineraler og kan fjerne mælkeaflejringer i kombination med overfladeaktive stoffer. Klor: Bryder proteiner til små dele og har desinficerende egenskaber. Flydende klorin er ustabilt afhængig af formel og opbevaringsforhold. Undgå derfor længere opbevaring, høje temperaturer og UV lys for at bevare produktets effektivitet. Vi udvikler og producerer rengøringsmidler, der er særligt fremstillet til at fungere med rengøringssystemer og rengøringsrutiner, der anvendes i moderne malkesystemer. Vandblødgøringsmiddel: Da mineraler reducerer rengøringseffektivteten, bruges vandblødgørere til at modvirke det og for at undgå, at mineraler aflejrer sig i installationen. Det betyder, at de er effektive mod urenheder men skånsomme mod dit system og dets dele.

6 INDEHOLDER MINERALER OG HÅRDHED ER ET MÅL FOR INDHOLD AF MINERALER ER ET VIGTIGT ELEMENT I ENHVER RENGØRINGSPROCES Hårdt vand kan forårsage problemer i varmtvandsbeholder og andet udstyr, da det danner mineralaflejringer. Det reducerer også rengøringsmidlets effektivitet, hvis det ikke er doseret korrekt. Af denne grund indeholder rigtigt sammensatte rengøringsmidler ingredienser, der modvirker disse virkninger. Vi kan hjælpe dig med at vælge de kemikalier og processer, der passer til dit vandforhold. Efter en gennemgang af din vandanalyse kan vi give dig råd om de korrekte produkter til dit system. Vi kan også kontrollere, at mængden af vand og dosering af rengøringsmiddel passer. Vandkvaliteten kan påvirke rengøringsresultatet betydeligt og må ikke undervurderes. Når rengøringsmidler opløses i varmt vand forbedres rengøringsmidlets funktion og evnen til at opløse de forskellige materialers emulgering øges. Det er vigtigt at benytte den korrekte temperatur ved hvert trin i rengøringsprocessen. Hvis temperaturen er for lav, vil mælkefedt størkne, hvis den er for høj, brænder proteiner fast på overfladen og er vanskelige at fjerne Proteiner brænder fast på overfladen Mælkefedt smelter Forskyl: Et varmt forskyl for at fjerne de fleste mælkerester efter malkning. Skyllet bør fortsætte indtil det kasserede spildevand er klart. Temperaturen bør ikke overskride 45 C for at undgå, at naturligt forekommende proteiner denaturerer, som derefter bliver meget vanskeligere at rengøre, men den bør heller ikke være lavere end 35 C, fordi fedtstoffer ellers vil størkne. Hovedvask: En cirkulationsrengøring med rengøringsmiddel. Vandets temperatur er omkring 80 til 85 C ved start og falder til omkring 42 til 55 C til slut i vasken. En rengøringstemperatur på C vil også øge rengøringsmidlets effektivitet. Temperaturen må aldrig være lavere end 42 C, da det kan forårsage, at der dannes fedtede belægninger. Efterskyl: Et slutskyl som sker med koldt eller lunkent vand for at fjerne eventuelle rester af 40 rengøringsmidler. Det sidste skyllevand, der afslutter rengøringen, skal være lige så rent som Mælkefedt størkner et glas drikkevand!

7 VASKEPROP DANNELSE: SÅVEL SLUG KVALITET OG KVANTITET ER VIGTIG FOR RENGØRINGS- RESULTATET VI ANBEFALER 7-10 MINUTTER HOVEDVASK En vaskeprop kan beskrives som en bevægelig cylinder af vand, der måler fra få centimenter til flere meter i længden. Vaskeproppen skal fylde hele mælkerøret i hele dets længde. Det betyder, at alle overflader i mælkrører nås af rengøringsopløsningen inklusive rørets tag. Rengøringen skal være tilstrækkelilg lang til at sikre ordentlig kontakttid mellem vand, rengøringsmiddel og alle malkesystemets dele og overflader for at opnå optimal rengøringsfunktion Samtidig må rengøringen heller ikke være længere end højst nødvendigt, da temperaturen ellers vil falde for meget. Det kan resultere i for eksempel aflejringer af fedt (da fedt størkner ved lave temperaturer). Ikke et optimalt flow Optimalt flow

8 VI BRUGER VORES EKSPERTISE OM UDSTYR, RENGØRINGS- MIDLER OG RUTINER, SÅ DIT RENGØRINGS- RESULTAT BLIVER SÅ GODT SOM MULIGT DeLaval hjælper dig med at sikre en optimal balance af alle rengøringsfaktorer ved at indstille og dosere, for at du kan være sikker på, at du er klar til at malke. I de fleste tilfælde er det nok regelmæssigt at tjekke rengøringsresultater ikke påvirkes af uforudsete faktorer. Vores serviceteknikere/turbutikker er uddannet til at kontrollere, servicere og hjælpe med at optimere dine rengøringsresultater til forholdene på din gård. De kan hjælpe dig med at vælge de bedste rengøringsmidler og optimere dosering derefter. Lige som det er vigtigt at selve rengøringen fungerer, lige så vigtigt er det at opbevare og udskifte rengøringsmidler sker på bedste måde. Opbevar dem væk fra direkte sollys og tjek holdbarhedstiden. Klor i rengøringsmidler er kendt for at nedbrydes over tid. Derfor kan det ikke anbefales at have store lagre. Hold dit malkesystem på det ydelsesniveau du ønskede, da du købte det.

9 HJÆLP TIL AT VÆLGE DEN RIGTIGE RENGØRINGSKOMBINATION SÅ DU ER KLAR TIL AT MALKE Step 1 Vælg det rigtige alkaliske rengøringsmiddel HÅRDHED RENGØRINGSEFFEKT BLØDT MIDDELHÅRDT HÅRDT PROTEIN FEDT MINERAL VEKSLENDE DOMINANT VEKSLENDE DOMINANT VEKSLENDE DOMINANT SuperClean IE BasixClean IE C-AlkaClean IE IE CFD25 IE CFD100 God Fremragende Meget god IE = Ikke Egnet *Brug biocider forsigtigt. Læs altid etiket og produkinformation inden brug.

10 Step 1 Fortsat vælg det rigtige alkaliske rengøringsmiddel Step 2 Vælg det rigtige sure rengøringsmiddel SuperClean Indeholder ekstra klor til at hjælpe med at fjerne proteinaflejringer Effektiv rengøring - selv i hårdt vand Mild mod udstyrets dele Kan anvendes til både 3 & 5 trinsvask BasixClean Indeholder klor til til at opløse proteinrester Velafstemt blanding af aktive komponenter Maksimal ydelse i middelhårdt vand C-AlkaClean Fremstillet til at fjerne mælkerester Til daglig rengøring i blødt vand Grundrengøringsmiddel, lave brugsomkostninger CFD25 Rengøringsmiddel uden klor og fosfat Mildt ved materialer og udstyr Specialudviklet til at bruge i en vekslende rengøringsrutine CFD100 Rengøringsmiddel uden klor, fosfat og nitrat Specialudviklet til at bruge i hårdt vand Mild ved materialer og udstyr Du har brug for sure rengøringsmidler til alkalisk regelmæssige forhold afhænging af dit vands hårdhedsgrad og rengøringseffektiviteten af det alkaliske, du har valgt. Alkalisk dominant rutine 1 til 4 sure vaske pr. uge Vekslende rengøringsrutiner 1 sur og 1 alkalisk vask pr. dag Step 3 CidMax BLØDT 1X PR. UGE Fungerer i alle vandhårdsgrader Effektiv afkalker, mild mod udstyret OptiCid Blødt til middelhårdt vandforhold Fjerner nemt mælkesten, kalksten og mineraler DeLaval PeraDis * Hvis/når det kræver et ekstra kraftfuldt surt desinfektionsmiddel til malke- og køleudstyr Koncentreret hydrogen peroxide og pereddikesyre desinfektionsmiddel Indeholder ikke klor og fosfor HÅRDHED MIDDELHÅRDT SYREFREKVENS: Cid HÅRDT 1X PR. DAG Til blødt til middelhårde vandforhold Effektiv afkalker, skånsomt mod udstyret *Brug biocider forsigtigt. Læs altid etiket og produkinformation inden brug. *Brug biocider forsigtigt. Læs altid etiket og produkinformation inden brug.

11 HVOR ER DE KRITISKE PUNKTER? VI HJÆLPER DIG MED AT VÆRE KLAR TIL AT MALKE! Når du kontrollerer renligheden på udvalgte dele, er det nemt at opdage potentielle problemer med rengøringen. Har du problemer med rengøringsresultatet, kontakt din DeLaval servicetekniker, som hjælper med at løse problemet. De kender udstyret, kan kontrollere indstillinger og rådgive hvordan du kan løse og forhindre problemer med rengøring. MALKEANLÆG Filterdel se efter aflejringer Dump bucket se efter aflejringer Pattegummi tjek for slid eller sorte aflejringer MALKESTALDE Mælkecentral se efter aflejringer Slutenhed se efter aflejringer AUTOMATISK MALKESYSTEM Forberedelseskop se efter aflejringer Buffertank se efter aflejringer KØLETANK Tankudløb se efter aflejringer Spray & dyser tjek at de ikke er tilstoppede Det handler ikke kun om dit rengøringsmiddel Sørg for at dit system er klar til at malke, transportere, køle og opbevare mælk af højeste kvalitet. Vi ønsker at sikre dig den optimale ydelse fra både vores malkeudstyr og rengøringsmidler. Vi sørger for, at de er grundigt testet og forstår fuldt ud hvordan disse kombinationer bedst arbejder sammen under forskellige forhold. Med denne viden træner vi vores serviceteknikere/ turbutikker for at optimere rengøringen i overensstemmelse med dit udstyr og dine forhold. Det betyder, at vi kan garantere: InService All-Inclusive For en attraktiv pris kan vi hjælpe dig med at dit malkeanlæg er klar til at malke. Det betyder, at vi udfører forebyggende service og leverer forbrugsvarer fx rengøringsmidler og mælkefiltre, der bliver faktureret efter forbrug. Vi hjælper dig at vælge de bedste produkter til dit anlæg og dine udfordringer. Vores uddannede serviceteknikere sørger for, at rengøringsmidlet Optimale indstillinger af malke- og køleinstallation og rengøringsenhed Ekspertise til at finjustere alle 6 rengøringsparametre Råd om vaskemidler og hjælpe dig med at vælge det bedste produkt til din malkning og køleudstyr, baseret på dine udfordringer Rengøring af malkeudstyr er afgørende for mælkekvalitet. Med DeLaval kan du være sikker på, din rengøring bidrager til den bedste mulige mælkekvalitet uden at bruge for meget varmt vand eller rengøringsmidler. Gennem løbende videreuddannelse bruger vores serviceteknikere/turbutikker de bedste værktøjer og tilgængelige materialer, så vi kan hjælpe dig med at være klar til den næste malkning! er korrekt indstillet, så du får det bedste resultat samtidig med, at dit udstyrs levetid påvirkes mindst muligt. De kender din installation og DeLavals rengøringssortiment så de kan hjælpe dig med at sikre din mælkekvalitet og maksimer din indkomst! Med en DeLaval InService All-Inclusive udfører vi planlagt vedligehold, planlagt service, og vi sørger for, at du løbende får leveret forbrugsvarer, fx rengøringsmiddel; der bliver faktureret efter brug. Dit malkesystem skal fungere optimalt hele tiden, derfor sørger vi for, at du altid har den rette mængde pattegummi, slanger, rengøringsmidler, pattespray, filtre og olier.

12 VORES GÅRDE ER KLAR TIL AT MALKE We don t formulate and manufacture chemicals to clean milking systems because selling chemicals is all we do. GÅRDENS NAVN LAVRIJSEN LOCATION HOLLAND BESÆTNINGSSTR. 185 KØER PRODUKTER C-ALKACLEAN & OPTICID Et rengøringsmiddel er ikke bare et rengøringsmiddel. Jeg går altid efter mælkekvalitet i topklasse. Jeg har tidligere købt rengøringsmiddel hos en konkurrent, men jeg oplevede sorte aflejringer og krystallisering sidst i lagerholdbarheden. Da jeg skiftede til C-AlkaClean fra DeLaval, endda med større tromlestørrelse på 200 liter, har jeg aldrig haft de problemer. Jeg kan virkelig lide det højkvalitets og friske produkt. Det er ikke værd at risikere mælkekvaliteten for en lille prisforskel på rengøringsmidler. We do it because dairy is all we do. HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG? Din udfordring er at sikre, at din mælkeproduktion producerer mælk af højeste kvalitet på en bæredygtig og rentabel måde. Vores team forstår, hvad det betyder og hvor vigtigt samarbejdet er for, at det skal lykkes. Vi vil gerne vise dig, hvordan vi kan bruge alt, hvad vi har lært om malkeprocesserne, opbevare og transportere mælk af højeste kvalitet for at hjælpe dig med, at dit anlæg altid er klart til at malke. Det drejer sig trods alt om dig, i alt hvad vi som DeLaval gør.

13 Merkurvej 5, 6000 Kolding

Projekt Reduceret miljøbelastning Omstilling af vaskeprocedure i malkeanlæg fra 5-trins vask til 3-trins vask

Projekt Reduceret miljøbelastning Omstilling af vaskeprocedure i malkeanlæg fra 5-trins vask til 3-trins vask Projekt Reduceret miljøbelastning Omstilling af vaskeprocedure i malkeanlæg fra 5-trins vask til 3-trins vask Afdelingen for Veterinære forhold og Råvarekvalitet Mejeriforeningen/Dansk Kvæg Slutrapport

Læs mere

Kvalitessikring. VMS køleløsninger. Din løsning - hver dag

Kvalitessikring. VMS køleløsninger. Din løsning - hver dag Kvalitessikring VMS køleløsninger Din løsning - hver dag VMS køleløsninger Køleløsninger til DeLaval VMS Vælg en køleløsning som passer til dig og din VMS og bevar mælkekvaliteten døgnet rundt. Automatisk

Læs mere

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG Hvad er Draftline? Draftline er et rengøringsmiddel til fadølsanlæg. Det er basisk og opløser meget effektivt organiske stoffer, fx belægninger inde i en ølslange.

Læs mere

Gældende fra Aktuelt fra din DeLaval Turbutik

Gældende fra Aktuelt fra din DeLaval Turbutik Gældende fra 28.04.2017-01.09.2017 Aktuelt fra din DeLaval Turbutik Nr. 2 // 2017 Yvervask før malkning - det betaler sig! Optimal malke- og yverforberedelse har en dokumenteret positiv effekt på antallet

Læs mere

Incimaxx Aqua S-D. Produktdatablad. Beskrivelse: Produktfordele:

Incimaxx Aqua S-D. Produktdatablad. Beskrivelse: Produktfordele: Produktdatablad Incimaxx Aqua S-D Beskrivelse: Surt produkt til rengøring og desinfektion af drikkevandssystemer og drikkevand til dyr Produktfordele: Fjerner hurtigt og effektivt kalk og alger i vandrør

Læs mere

Agenda Fasthold mælkekvaliteten i silotanken

Agenda Fasthold mælkekvaliteten i silotanken Agenda Fasthold mælkekvaliteten i silotanken Forudsætning for god hygiejne og dermed fastholdelse af mælkekvaliteten er: Optimeret rengøring Hygiejnisk design Undgå belægninger (biofilm) i hele malkeanlægget

Læs mere

TERMORESISTENTE BAKTERIER

TERMORESISTENTE BAKTERIER TERMORESISTENTE BAKTERIER TERMORESISTENTE BAKTERIER er udgivet af SEGES Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. Agro Food Park 15 8200 Aarhus N +45 8740 5000 seges.dk Forfatter Helge Kromann Review Per Justesen

Læs mere

Ren mælk i den konventionelle malkestald

Ren mælk i den konventionelle malkestald Ren mælk i den konventionelle malkestald Kvalitetsrådgiver Henrik Abildgaard Hansen Videncentret for Landbrug, Kvæg Mobil nr.: 2172 5957 E-mail: hah@vfl.dk Kvalitetsrådgiverne www.mælkekvalitet.dk Placering

Læs mere

Rengøring. Hvorfor gør vi rent?

Rengøring. Hvorfor gør vi rent? Rengøring 1 2 Rengøring Hvorfor gør vi rent? a) Øge hygiejniske forhold, dvs. mindske antallet af mikroorganismer b) Mindske risiko for infektion og smitte afbryde smitteveje c) Vedligeholde indbo og bolig

Læs mere

Skubber ikke kun foderet BLANDER DET. DeLaval OptiDuo

Skubber ikke kun foderet BLANDER DET. DeLaval OptiDuo Skubber ikke kun foderet BLANDER DET DeLaval OptiDuo SKUBBER IKKE KUN FODERET Når du regelmæssigt flytter foderet tilbage på foderbordet, bliver det tilgængeligt for køerne, men det betyder ikke, at de

Læs mere

AQUA DANMARK EN NY VERDEN

AQUA DANMARK EN NY VERDEN AQUA DANMARK Leyco SOFT EN NY VERDEN GOD KAFFE MILJØET AT SPARE PENGE GOD KVALITET MINDRE RENGØRING ET RENT HJEM BLØDT TØJ 1 2 Leyco SOFT SERIEN Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu

Læs mere

Focus Vinter 2010/2011

Focus Vinter 2010/2011 Focus Vinter 2010/2011 Din løsning hver dag www.delaval.dk Gummigulv - komfortabelt og skridsikkert Når dine køer kan gå trygt og behageligt, bevæger de sig mere. Et sikkert fodfæste er med til at fremme

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

TERMORESISTENTE BAKTERIER

TERMORESISTENTE BAKTERIER TERMORESISTENTE BAKTERIER TERMORESISTENTE BAKTERIER er udgivet af SEGES P/S Agro Food Park 15 8200 Aarhus N T +45 8740 5000 W seges.dk Forfatter Helge Kromann, SEGES Review Per Justesen Layout og produktion

Læs mere

Sammen forebygger vi influenzaen!

Sammen forebygger vi influenzaen! Oxivir Diversey s mest effektive desinfektionsmiddel til alle overflader - afgørende i kampen mod influenza Hvorfor skal overflader desinficeres? Influenzavirus kan leve på overflader op til 2 timer. Derfor

Læs mere

PLEJE AF SPABAD. Gør dit bassin til det bedste

PLEJE AF SPABAD. Gør dit bassin til det bedste PLEJE AF SPABAD Gør dit bassin til det bedste Der er visse faktorer, der skal overvejes, når man kontrollerer vandet i et spabad. Der sendes kontinuerligt vand gennem spabadet, og indtaget af luft skaber

Læs mere

Et rent grundlag. Kim Petersen Teknisk direktør FoodSafe as

Et rent grundlag. Kim Petersen Teknisk direktør FoodSafe as Et rent grundlag Kim Petersen Teknisk direktør FoodSafe as Generelle rengøringsfakta Hvordan udføres rengøring (faser) Rengøringsmidler Desinfektion og desinfektionsmidler Rengøringskontrol Rengøringsprocedurens

Læs mere

Sæt omkostninger til vedligehold på skrump

Sæt omkostninger til vedligehold på skrump Sæt omkostninger til vedligehold på skrump Helge Kromann, VFL, Kvæg Per Justesen, VFL, Kvæg Driftsleder Lars Jacewicz Vibeke Fladkjær Nielsen, VFL, Kvæg Det Europæiske Fællesskab ved Den Europæiske Fond

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine!

Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Lugter din opvaskemaskine? Er dine glas grimme? Vi giver dig løsningerne på dine problemer i denne guide med tips og tricks til din opvaskemaskine! Vi er Danmarks største online hvidevareforhandler. Spørg

Læs mere

Indhold i lektionen Vask af tankvogn

Indhold i lektionen Vask af tankvogn Indhold i lektionen Vask af tankvogn Faktorer, der påvirker rengøringen CIP anlæg og rengøringsmidler Risici for miljøpåvirkning ved vask Sikkerhedsbestemmelser Instruktioner for Vask af tankvogn 1 Hvorfor

Læs mere

Care forebyggende madras

Care forebyggende madras Care forebyggende madras Brugervejledning 2019-08-22 VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs alle instruktioner før brug ADVARSEL! 1. Dette produkt må kun anvendes til det tiltænkte formål som beskrevet i denne

Læs mere

Rejsebrev fra Kenya af Eigil Appel Pedersen

Rejsebrev fra Kenya af Eigil Appel Pedersen Rejsebrev fra Kenya af Eigil Appel Pedersen Onsdag den 8. november 2017 Dagen blev tilbragt på mejeriet i Nyahururu. Dagen blev indledt med et introduktions- planlægningsmøde. Efter mødet kunne der endelig

Læs mere

Optimer hygiejnen i malkeanlæg og silotank

Optimer hygiejnen i malkeanlæg og silotank Optimer hygiejnen i malkeanlæg og silotank Kvægkongres 2018 Af: Annette Baltzer Larsen abl@force.dk Mejerist og mejeriingeniør; FORCE Technology Agenda Optimer hygiejnen i malkeanlæg og silotank Hygiejnisk

Læs mere

ELECTRO / BRAKE CLEANER ProduKTKode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER ProduKTKode 350 INDUSTRI RENGØRING ANTOL 24 ProduKTKode 803 Kraftfuld afrenser Professionel afrenser med hurtigt virkende emulgatorer. Høj opløsningsevne. Kan absorbere op til 5 gange volumen af smøremidler, fedt og snavs.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Rengøring af huset. 1. Desinfektion af huset. 2. Tågedesinfektion 3. Vandsystemet. 4. Desinfektion af udenomsarealer..

Indholdsfortegnelse. Rengøring af huset. 1. Desinfektion af huset. 2. Tågedesinfektion 3. Vandsystemet. 4. Desinfektion af udenomsarealer.. Indholdsfortegnelse Rengøring af huset. 1 Desinfektion af huset. 2 Tågedesinfektion 3 Vandsystemet. 4 Desinfektion af udenomsarealer.. 5 Forrum. 6 Fodersiloer.. 7 Diverse opgaver. 8 Udregningsskema.. 9

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Rustfrit Stål Bassiner og Udstyr

Rustfrit Stål Bassiner og Udstyr Rustfrit Stål Bassiner og Udstyr 19.11-2017 Lene Bach Processing Omsætning: + 200 mill DKK Velvære & Vand - er tæt knyttet til hinanden nøglen til succes er: Teknik Drift Vedligehold I nært samspil med

Læs mere

Malkeanlæg og mælkekøletanke

Malkeanlæg og mælkekøletanke Malkeanlæg og mælkekøletanke Rengøring Juni 2013 vfl.dk Malkeanlæg og mælkekøletanke Rengøring Juni 2013 Redaktion Layout Grafik Foto Udgiver Oplag Helge Kromann, Videncentret for Landbrug, Kvæg Inger

Læs mere

MALKNING MED ROBOT. En malkeløsning med høj kapacitet og brugervenlig betjening, som optimerer dit udbytte FOR KOEN, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.

MALKNING MED ROBOT. En malkeløsning med høj kapacitet og brugervenlig betjening, som optimerer dit udbytte FOR KOEN, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING. MALKNING MED ROBOT En malkeløsning med høj kapacitet og brugervenlig betjening, som optimerer dit udbytte FOR KOEN, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere

Dansk Kvægs Kongres 2006 Mælkekvalitet nu og i fremtiden Helle Skjold, Arla Foods, 28. februar 2006

Dansk Kvægs Kongres 2006 Mælkekvalitet nu og i fremtiden Helle Skjold, Arla Foods, 28. februar 2006 Dansk Kvægs Kongres 2006 Mælkekvalitet nu og i fremtiden Helle Skjold, Arla Foods, 28. februar 2006 Hvad er god mælk for forbrugeren? Forbrugerkrav Sund og nærende (mager, næringsrig, forebyggende) God

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

Vibo afdeling 118 Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning til badeværelset

Vibo afdeling 118 Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning til badeværelset Indholdsfortegnelse Afløb i baderum... 2 Rist.... 2 Vandlås... 2 Bordplade og vask... 4 Almindelig rengøring af bordplade og vask:... 4 Fjernelse af kalk... 4 Vedligeholdelse af Bordplade og vask:... 4

Læs mere

VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM

VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM FODERVOGN HERD NAVIGATOR AKTIVITETSMÅLER SYSTEM KARRUSEL MALKESTALD VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM MALKESTALD RØRMALKNING Hver dag skal du træffe hundredvis af beslutninger på gården. Og uanset hvor små

Læs mere

PRODUKTRESUMÉ. for. AviPro IBD LC-75 Vet., pulver til opløsning i drikkevand

PRODUKTRESUMÉ. for. AviPro IBD LC-75 Vet., pulver til opløsning i drikkevand 2. maj 2012 PRODUKTRESUMÉ for AviPro IBD LC-75 Vet., pulver til opløsning i drikkevand 0. D.SP.NR 21362 1. VETERINÆRLÆGEMIDLETS NAVN AviPro IBD LC-75 Vet. 2. KVALITATIV OG KVANTITATIV SAMMENSÆTNING Aktivt

Læs mere

MAXX2 serien. Den sikre måde til at optimere dine rengøringsprocesser

MAXX2 serien. Den sikre måde til at optimere dine rengøringsprocesser 2 serien Den sikre måde til at optimere dine rengøringsprocesser Udfordringer og udgifter til rengøringsdrift Dine udfordringer: Ledelse af personalet & sikkerhed Opretholdelse af rengøringsydelse og -effektivitet

Læs mere

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKNING AF FÅR OG GEDER Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet serie af løsninger, som hjælper med at opnå

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

Optimér dit el- og vandforbrug ved malkning

Optimér dit el- og vandforbrug ved malkning Optimér dit el- og vandforbrug ved malkning Konsulent Jørgen Pedersen Landscentret, Byggeri og Teknik FarmTest af AMS og andre typer FarmTest i 2003 AMS fire fabrikater: SAC Galaxy Lely Astronaut DeLaval

Læs mere

Lely Caring. - fokus på pattespray. innovators in agriculture. www.lely.com

Lely Caring. - fokus på pattespray. innovators in agriculture. www.lely.com Lely Caring - fokus på pattespray www.lely.com innovators in agriculture LELY CARING INTRO TIL YVERPLEJE Det er vigtigt med sunde yvere som basis for en optimal mælkeproduktion. I gennemsnit lider én ud

Læs mere

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 DOKUMENTERET I KAMPEN MOD KRYDSINFEKTION Getinge FD1800 s fremragende rengørings- og desinfektionsresultater har gjort den til en veletableret

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

Balanceret vandpleje

Balanceret vandpleje Balanceret vandpleje til udendørs spabade 2 Activ SPA, 1-2015 Activ SPA serien er balanceret vandpleje udviklet specielt til spabade Der er høje krav til desinfektion og vedligeholdelse af spavand og derfor

Læs mere

Stop Kalken. Spar Penge, Tid og Vedligehold Garanteret Virkning Godt for Miljø og Mennesker

Stop Kalken. Spar Penge, Tid og Vedligehold Garanteret Virkning Godt for Miljø og Mennesker Stop Kalken Spar Penge, Tid og Vedligehold Garanteret Virkning Godt for Miljø og Mennesker Stop kalken med et effektivt og kemikaliefrit vandbehandlingssystem Fjerner kalk, korrosion og beskytter din vandinstallation.

Læs mere

DeLaval VMS. V300 En helt ny teknologi - et resultat du ikke troede var muligt

DeLaval VMS. V300 En helt ny teknologi - et resultat du ikke troede var muligt DeLaval VMS V300 En helt ny teknologi - et resultat du ikke troede var muligt DET DREJER SIG OM DIG DeLaval VMS V300 handler om at gøre mælkeproduktionen mere personlig. Mere præcis. Mere rentabel. Det

Læs mere

Electrolux Professional. Ligger der penge gemt i dine malkeklude?

Electrolux Professional. Ligger der penge gemt i dine malkeklude? Electrolux Professional Ligger der penge gemt i dine malkeklude? God malkehygiejne giver gode afregningspriser Alle mælkeproducenter ved, at effektiv vask og desinfektion af malkeklude er et væsentligt

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Skulle du have spørgsmål eller brug for professionel vejledning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os:

Skulle du have spørgsmål eller brug for professionel vejledning, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os: Drift og Vedligehold Flexoduct Kildefilter Denne drifts- og vedligeholdelsesmanual gælder for JRV's Flexoduct Kildefiltre. Den indeholder vigtige informationer om vedligehold, opbevaring og rengøring,

Læs mere

Balanceret vandpleje

Balanceret vandpleje Balanceret vandpleje til udendørs spabade 2016 Activ SPA serien er balanceret vandpleje udviklet specielt til spabade Der er høje krav til desinfektion og vedligeholdelse af spavand og derfor også ekstra

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

Bakterieinvasion på vej i din mælkekøletank? Jesper Petersen

Bakterieinvasion på vej i din mælkekøletank? Jesper Petersen Bakterieinvasion på vej i din mælkekøletank? Jesper Petersen Bakterieinvasion på vej i din køletank? For mange bakterier i mælken koster penge. Hvordan kan vi finde årsagen hurtigere end i dag? Hjælp til

Læs mere

Svanemærkede rengøringsløsninger. vi gør det nemt at købe og bruge professionelle rengøringsrekvisitter

Svanemærkede rengøringsløsninger. vi gør det nemt at købe og bruge professionelle rengøringsrekvisitter Svanemærkede rengøringsløsninger vi gør det nemt at købe og bruge professionelle rengøringsrekvisitter Vælg Svanemærket på den lange bane og oplev forskellen i totaløkonomien Med svanemærkede microfiberprodukter

Læs mere

KURSUSKATALOG MALKNING, HYGIEJNE OG YVERSUNDHED

KURSUSKATALOG MALKNING, HYGIEJNE OG YVERSUNDHED KURSUSKATALOG MALKNING, HYGIEJNE OG YVERSUNDHED KURSUSKATALOG MALKNING, HYGIEJNE OG YVERSUNDHED SEGES tilbyder skræddersyede kurser til forskellige målgrupper, som giver større indsigt i malkeudstyr og

Læs mere

DANPURE HOME 200 TDS,

DANPURE HOME 200 TDS, Memo Type Dato Tilsluttet DANPURE OFFICE 200 TDS DanPure DR IN KING WATER S YS TEM Navn Adresse TLF: REVERSE OSMOSIS SYSTEM DANPURE HOME 200 TDS BRUGER MANUAL 19 01 02 03 04 05 06 07 12 13 14 15 17 18

Læs mere

OLIEUDSKILLER DRIFTS- OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

OLIEUDSKILLER DRIFTS- OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 OLIEUDSKILLER DRIFTS- OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 2 1. Idriftssættelse Ved idriftsættelse fyldes udskilleren med vand til det løber i udløbet. Flydelukken monteres i styreskinnerne, derefter er udskilleren

Læs mere

PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor

PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor PÅFØRINGSVEJLEDNING FOR TRUSTY STEP (nr. 1001) til klinkegulv, keramik porcelæn, terrazzo, granit, beton, marmor Distributør: BUNDTRADE, Virum Stationsvej 107, 2830 Virum Tlf: 45 85 84 04 post@bundtrade.dk

Læs mere

IKEA 365+ Gryder og pander

IKEA 365+ Gryder og pander 50_018 IKEA 365+ Gryder og pander En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ gryder og pander af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at de kan holde til at blive

Læs mere

DANPURE OFFICE 1500 TDS,

DANPURE OFFICE 1500 TDS, Memo Type Dato Tilsluttet Navn Adresse DANPURE OFFICE 1500 TDS TLF: DanPure DR IN KING WATER S YS TEM REVERSE OSMOSIS SYSTEM DANPURE OFFICE 1500 TDS BRUGER MANUAL 19 01 02 03 04 05 06 07 12 13 14 15 17

Læs mere

IKEA 365+ Gryder og pander

IKEA 365+ Gryder og pander 25_018 IKEA 365+ Gryder og pander En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ gryder og pander af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at de kan holde til at blive

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Bevare hvidhedsgraden i hvidt tøj og farveintensiteten i farvede og printede varer.

Bevare hvidhedsgraden i hvidt tøj og farveintensiteten i farvede og printede varer. INDHOLD 1. Formålet med vask 2. Vejledning for varer med min. 50% polyester 3. Vejledning for varer med min. 50% bomuld 4. Stof med besætning i kontrastfarve 1 1. Formålet med vask Fjerne snavs og pletter.

Læs mere

Reducer smittespredningen ved robotmalkning

Reducer smittespredningen ved robotmalkning Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab (IVH). Reducer smittespredningen ved robotmalkning Ilka Klaas Lektor Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab (IVH) Reducer smittespredning ved robotmalkning

Læs mere

A01.00 DK Brugsvejledning. Køkkenarmatur Håndvaskarmatur

A01.00 DK Brugsvejledning. Køkkenarmatur Håndvaskarmatur A01.00 DK Brugsvejledning Køkkenarmatur Håndvaskarmatur 2 Anvendelse ADORA armaturer er produceret med henblik på at forsyne en vask med koldt drikkevand, varmt vand og blandet vand til husholdning ADORA

Læs mere

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY :

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY : EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og Skib: MM / YYYY : Opbevaringen Hyppighed Rengøringsmiddel Dørk fejes og Sæbevand (også hvor Grundig vask når nødvendigt der opbevares friske råvarer

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Regelmæssig rengøring Anvend en blød klud opvredet i lunkent vand, der gerne må være tilsat et almindelig rengøringsmiddel

Læs mere

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark)

OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE. BECO TREAT APS - Nebelvej 15-8700 Horsens (Danmark) OVERSIGT PROFESSIONELLE VEDLIGEHOLDELSES SYSTEMER TIL INDUSTRIGULVE DYB RENGØRING FJERNELSE AF PLETTER Meget snavsede betongulve kræver en mere intens rengøring. Med DUALTREAT DeepCleaningPad fjernes dybe

Læs mere

JKS MASKINOPVASK. det ideelle valg til professionel maskinopvask. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger

JKS MASKINOPVASK. det ideelle valg til professionel maskinopvask. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger JKS MASKINOPVASK Onlineshop Koncept Service Totalløsninger det ideelle valg til professionel maskinopvask CITRO NO. 1 maskinopvask et miljøvenligt produkt Citro No. 1 er baseret på kalkbinder, der er 100%

Læs mere

BRUGERMANUAL PARTY COOLER MODEL PC-50E. Læs og forstå denne brugermanual inden ibrugtagning

BRUGERMANUAL PARTY COOLER MODEL PC-50E. Læs og forstå denne brugermanual inden ibrugtagning BRUGERMANUAL PARTY COOLER MODEL PC-50E Læs og forstå denne brugermanual inden ibrugtagning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 3 Vigtige sikkerhedsinformationer 4-5 Indhold 6 Dele og funktioner 6-7

Læs mere

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design.

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design. 7985DK Termotag 50 mm UV-bestandig polykarbonat med plastprofilsystem Willab Garden 2017-05 VIGTIGT! Læs hele monteringsanvisningen inden du påbegynder monteringen! Hvis anvisningerne ikke følges, fungerer

Læs mere

Vandpleje & vedligeholdelse

Vandpleje & vedligeholdelse Vandpleje & vedligeholdelse FØRST SKAL VI HAVE BALANCERET VANDET! Fyld spaen med vand (gennem cylinder i filterboks) Opstart/vandskifte: 9 strøgne bærer Alka Down opløses i 1 liter vand, dette hældes ud

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

JKS HOUSEKEEPING. Promix doseringssystem dit valg til professionel Housekeeping. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger

JKS HOUSEKEEPING. Promix doseringssystem dit valg til professionel Housekeeping. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger JKS Onlineshop Koncept Service Totalløsninger Promix doseringssystem dit valg til professionel Housekeeping DK Daglig rengøring Til inventar og øvrige overflader, der tåler vand. uk Daily cleaning For

Læs mere

PROFESSIONELLE ARBEJDSPLADSMÅTTER TIL BUTIK, LAGER, LET- OG TUNG INDUSTRI. FRA MATTING.

PROFESSIONELLE ARBEJDSPLADSMÅTTER TIL BUTIK, LAGER, LET- OG TUNG INDUSTRI. FRA MATTING. PROFESSIONELLE ARBEJDSPLADSMÅTTER TIL BUTIK, LAGER, LET- OG TUNG INDUSTRI. FRA MATTING. Gode måtter gør at man orker at stå op og arbejde. Stenhårde gulve bliver ingen lykkelig af, uanset hvor gode sko

Læs mere

Gebrauchsanleitung Iso-Dispenser 2,2L. Instruction manual Insulated dispenser, 2.2L. Mode d emploi Distributeur isotherme 2,2L

Gebrauchsanleitung Iso-Dispenser 2,2L. Instruction manual Insulated dispenser, 2.2L. Mode d emploi Distributeur isotherme 2,2L V1/0115 190990 Gebrauchsanleitung Iso-Dispenser 2,2L Instruction manual Insulated dispenser, 2.2L Mode d emploi Distributeur isotherme 2,2L Manuale di utilizzo Erogatore isotermico 2,2L Instrucciones de

Læs mere

Vaske til badeværelse 27_015

Vaske til badeværelse 27_015 Vaske til badeværelse 27_015 Livet i hjemmet stiller store krav til vaske til badeværelset hver dag. Alle IKEA vaske bliver testet i henhold til strenge standarder for kvalitet, styrke og holdbarhed for

Læs mere

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 DeLaval foderstation sammen med Feed First koncept Du forventer, at dine malkekøer skal producere stadig større mælkemængder.

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING AF APPARATET

VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING AF APPARATET Brugsanvisninger FØRSTE GANGS BRUG Sæt stikket i stikkontakten. På nogle modeller kan lydsignalet blive aktiveret. Det betyder, at temperaturalarmen er aktiveret: Tryk på knappen, for at stoppe alarmernes

Læs mere

Når malkeanlægget ødelægger mælkekvaliteten

Når malkeanlægget ødelægger mælkekvaliteten Når malkeanlægget ødelægger mælkekvaliteten Mælkekvalitetsrådgiver Bent Truelsen, SEGES KVÆGKONGRES 2019 Kvalitetsrådgiverne TEAM NORD TEAM SYD Kvalitetsrådgivernes arbejdsopgaver Rådgivning ang. celletal,

Læs mere

UNIVERSALRENGØRINGSPRODUKTER, GULVVASK OG GRAFFITIRENS

UNIVERSALRENGØRINGSPRODUKTER, GULVVASK OG GRAFFITIRENS UNIVERSALRENGØRINGSPRODUKTER, GULVVASK OG GRAFFITIRENS Promild universalrengøring, Universalrengøring til rengøring af alle overflader, der tåler vand. Opløser fedt og snavs. ph: 10,2 1 l - uparfumeret

Læs mere

PureAquaCleaner. Omvendt osmose / deioniserings vandrensningssystem designet til vinduespudsning med vandførende teleskopstænger

PureAquaCleaner. Omvendt osmose / deioniserings vandrensningssystem designet til vinduespudsning med vandførende teleskopstænger Omvendt osmose / deioniserings vandrensningssystem designet til vinduespudsning med vandførende teleskopstænger 1 Oversigt Følgende information kan hjælpe dig med at forstå hvordan PureAquaCleaner fungerer.

Læs mere

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Næstegenerationsbehandling fra Dura-Bright med endnu bedre overfladebeskyttelse. Alcoa tilbyder dig hermed

Læs mere

Aquatex Water Management

Aquatex Water Management Aquatex Water Management Fjerner bakterier Renser for belægninger i anlæg til Drikkevand, køl, varme, ventilation, pools hos Vandværker, søfarten, offshore, industri, ejendomme I Danmark, Sverige, Norge

Læs mere

PROFESSIONEL RENGØRING TIL MEJERIBRANCHEN

PROFESSIONEL RENGØRING TIL MEJERIBRANCHEN PROFESSIONEL RENGØRING TIL MEJERIBRANCHEN enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker 1 store udfordringer kræver stærke løsninger Dagens friske råmælk ankommer til mejeriet. Den kontrolleres

Læs mere

Smart fodring. Lely Vector virker

Smart fodring. Lely Vector virker Brug din tid fornuftigt 03 Smart fodring 05 Lely Vector 07 virker fodringssystemet Ved at automatisere ensformigt arbejde kan du få mere tid til de områder, hvor du ser muligheder. Det gavner køernes sundhed,

Læs mere

Manual Røremaskine Model: MK-36

Manual Røremaskine Model: MK-36 Manual Røremaskine Model: MK-36 Læs grundigt igennem inden ibrugtagning og gem til senere brug Dele 1. Øvre kabinet 5. Bund cover 9. Æggepisker 2. Låg til skål 6. Gummi fødder 10. Dejkrog 3. Mixe skål

Læs mere

Mantenga las instrucciones. Bedieningshandleiding. Инструкция по эксплуатации Гастрономические дозаторы с насосом

Mantenga las instrucciones. Bedieningshandleiding. Инструкция по эксплуатации Гастрономические дозаторы с насосом Bedienungsanleitung Pumpstationen Instruction manual Pump sauce dispenser Mode d emploi Pompe à sauces Manuale di utilizzo Dosatori per alimenti Mantenga las instrucciones Dispensador gastronómico Manual

Læs mere

2013 Produktoversigt

2013 Produktoversigt Produktoversigt 2013 DST-DEGREEZ/2 ph 7,1 Kan anvendes på alle metaller og legeringer og neutrale olier. DST-DEGREEZ/3 ph 10,6 Kan anvendes på de fleste metaller og legeringer. Gode resultater med renoveringsgods.

Læs mere

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design.

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design. 7985DK Termotag 50 mm UV-bestandig polykarbonat med plastprofilsystem Willab Garden 2019-05 VIGTIGT! Læs hele monteringsanvisningen inden du påbegynder monteringen! Hvis anvisningerne ikke følges, fungerer

Læs mere

Trim dit AMS system. 1: Biologiske parametre 2: Tekniske løsninger 3: Driftsledelse. V/ Mads Nielsen, AMS profilkonsulent, Sydvestjysk Landboforening

Trim dit AMS system. 1: Biologiske parametre 2: Tekniske løsninger 3: Driftsledelse. V/ Mads Nielsen, AMS profilkonsulent, Sydvestjysk Landboforening Trim dit AMS system 1: Biologiske parametre 2: Tekniske løsninger 3: Driftsledelse V/ Mads Nielsen, AMS profilkonsulent, Sydvestjysk Landboforening Hvad forstår vi ved kapacitet i AMS Høj produktion pr.

Læs mere

Vedligeholdelse stole & borde

Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole Møbelstoffer Uld er grundet sin elasticitet, slidstyrke og snavs afvisende egenskaber, en af de bedste råvarer til møbeltekstiler. Desuden indeholder

Læs mere

Rengøringsteknik. Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine. Til rationel rengøring af hal- og industrigulve

Rengøringsteknik. Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine. Til rationel rengøring af hal- og industrigulve Rengøringsteknik Scrubmaster B115 R Kompakt Ride-on gulvvaskemaskine Til rationel rengøring af hal- og industrigulve Kompakt Ride-on gulvvaskemaskiner Scrubmaster B115 R Effektivt og bekvemt arbejde i

Læs mere

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg

DAN FUGT kvalitetsanlæg til vand. DAN FUGT RO vandbehandling. DAN FUGT kompakt RO anlæg DAN FUGT RO vandbehandling DAN FUGT kompakt RO anlæg Fra 50 til 200 l/h Alle anlæg er med PLC styring og overvågning af sikkerhedsfunktioner. Alle anlæg er opbygget med rustfri tryktank, ( lukket system

Læs mere

KvægKongres 24. feb. 2014 Den bedste start med den bedste råmælk

KvægKongres 24. feb. 2014 Den bedste start med den bedste råmælk KvægKongres 24. feb. 2014 Den bedste start med den bedste råmælk Mette Marie Løkke, Postdoc, Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet Rikke Engelbrecht, Kalveekspert, Vestjysk Landboforening Mere fokus

Læs mere

Bedienungsanleitung Isolierkanne 5L mit Pumpsystem. Instruction manual Thermo jug 5L with pump system. Mode d emploi Cafetière thermos 5L à pompe

Bedienungsanleitung Isolierkanne 5L mit Pumpsystem. Instruction manual Thermo jug 5L with pump system. Mode d emploi Cafetière thermos 5L à pompe 190135 Bedienungsanleitung Isolierkanne 5L mit Pumpsystem Instruction manual Thermo jug 5L with pump system Mode d emploi Cafetière thermos 5L à pompe Manuale di utilizzo Thermos 5L a pompa Instrucciones

Læs mere

Godt nytår og tak for samarbejdet i 2016

Godt nytår og tak for samarbejdet i 2016 Januar 2017 Godt nytår og tak for samarbejdet i 2016 Jacob Fabrin, Service Manager SAC SAC Center Vest har i lidt over et år været en del af teamet i SAC Kolding. Det har været en fornøjelse at komme tættere

Læs mere

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE

Animo 1. GENEREL BESKRIVELSE Animo Denne instruktion er for brugere af Animo vandopvarmningsbeholder, type WKT-Dn. Læs denne instruktion omhyggeligt, da det bevirker bedst og mest sikker brug af maskinen. 1. GENEREL BESKRIVELSE Vandopbevaringsbeholderen

Læs mere