Af- og sporstikning - Sådan opnår du højere performance, kvalitet og længere værktøjslevetid i det 21. århundrede

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Af- og sporstikning - Sådan opnår du højere performance, kvalitet og længere værktøjslevetid i det 21. århundrede"

Transkript

1 Teknisk artikel Maj, 2015 Af- og sporstikning - Sådan opnår du højere performance, kvalitet og længere værktøjslevetid i det 21. århundrede Produktionsingeniører der står over for at skulle overvinde udfordringerne ved af- og sporstikning har brug for pålidelige værktøjer, der kan levere klassens bedste performance med hensyn til produktivitet, kvalitet og værktøjslevetid. For at sikre, at dette krav fra markedet opfyldes, har Sandvik Coromant investeret mange årtier og betydelige ressourcer i kontinuerlig forskning, udvikling og test af af- og sporstikningsteknologier. Alle teknologier er udviklet i tæt samarbejde med kunder for at give slutbrugeren direkte fordele. Målet med den følgende tekst er at dele noget af den viden, der er indhentet i årenes løb, og fungerer som en guide til den nyeste skærkantteknologi og best practices til af- og sporstikning. Det startede for 40 år siden Sandvik Coromant har en længe eksisterende og dokumenteret resultatliste over særdeles succesfulde af- og sporstikningsteknologier, der går mere end sit T-Max -afstikningsværktøj, det første koncept nogensinde med vendeskær til denne type operation. af- og sporstikningsværktøjer med vendeskær af afsløringen af Sandvik Coromants CoroCut koncept, som har bevaret sin centrale position i vidne til introduktionen af CoroCut MB og CoroCut dybere spor med lange udhæng.

2 Løsning af bearbejdnings- Løsning på udfordringen med bearbejdning med langt udhæng En af de primære faktorer i alle af- og sporstikningsoperationer er at minimere værktøjsudhænget hver gang det er muligt. Men når der afstikkes stænger med store diametre, er et langt udhæng uundgåeligt, hvis der for eksempel er behov værktøjet skal kompensere for den iboende ustabilitet i operationen, og give muligheden for sikker, pålidelig bearbejdning, der også er meget konkurrencedygtig. bestående af skær, holdere og unikke plug and play-kølevæskeadaptere er udviklet ud fra dette værktøjernes performance og derfor ikke behøver at holde igen og tænke 'hvad nu hvis'. Kundernes krav blev prioriteret i udviklingsfasen. Ud over processikkerhedsfaktorer, som f.eks. stivhed, styrke og fremragende spånkontrol, var der fokus på en længere værktøjslevetid, brugervenlighed, høj klart krav om at udvikle et bredt program, der dækker så mange applikationer, maskiner og materialer som muligt samtidig med at det er let at vælge.

3 Udfordringen med det smalle blad Afstikning og stikning af dybe spor er operationer, der skær og holdere, der sættes sammen med høje omdrejningstal og seje materialer, får ofte operatører til at træde tilbage fra maskinen, men det behøver ikke være tilfældet. Relativt smalle blade er nødvendige ved afstikning for at hjælpe med at undgå materialespild, men hvor smalle kan de være uden at risikere sikkerheden og begrænse performance? mellem bladbredde og performance, delvist takket være udviklingen af bladmateriale, hvor et forbedret performance fra skær samt en bedre positionering og support er de væsentligste bidragsydere. bladene har en betydeligt højere udmattelsesstyrke (+12 procent), bøjningsstivhed og bedre skærlejeegenskaber. Kvaliteten af skærpositionens design spiller en afgørende rolle her, og koblingen pålidelighed. Koblingen mellem blad og skær muliggør pålidelige bladbredder på ned til 2 mm til dybe afstikningsoperationer. Højere hastighed og længere værktøjslevetid Til afstikning med blade i drejecentre med stanglader, langdrejemaskiner og automatiske over- og underkøling, og tilbyder således HP-køling (HPC). Overkølingen tager sig af spånkontrollen, mens underkølingen forlænger værktøjslevetiden, og intet andet, sammenligneligt system tilbyder denne teknologi som standard. Vigtigt er det også, at HPC gør det muligt for er tiden hvor skær og emne er i kontakt kortere, største fordel ved HPC er konsistent forlænget den gennemsnitlige forøgelse af værktøjslevetiden, længere værktøjslevetid sammenlignet med deres tidligere system, især på eksotiske materialer som f.eks. titanium og nikkelbaserede, varmebestandige superlegeringer.

4 Skærkanten betyder noget Ved afstikning udføres indstikningen i tre trin: den primære, lange stikning gennem det meste af stangen; når det nærmer sig slutningen på afstikningen; og det korte stadie, lige før du når centerlinjen. Med hensyn til skærene er skærkantens styrke, modstandsdygtighed over for løsægsdannelse (BUE) og belægningens holdbarhed alle kritiske faktorer. Men det skal også kombineres med at opnå en skærkvalitet, der kan klare høje skærehastigheder og høj tilspænding under den primære stikoperation. Applikationstilpassede skær til dyb afstikning med nye geometrier til alle materialer, spånbrydning når det er er afgørende. Skærene er også designet til at gøre optimal brug af HP-køling, der anvendes som en del sikre, at der genereres lave skærekræfter sammen spånafgang. Skærene har en specielt udviklet kanal som en del af geometrien for at sikre, at kølevæske og smøremiddel når det rigtige sted på skærkanten og på den spåndannende del. Nye, forbedrede skærkvaliteter er blevet oprettet til programmet, hvor belægningsvedhæftning og skærkantsikkerhed er blevet prioriteret for bedre at kunne klare alle stadier i stikoperationen. Og hvad der er vigtigt: geometrien er designet til at bøje spånen, så den bliver smallere end det spor, der dannes, så spånen kan komme væk uden at blive fanget. Næsten alle maskinoperatører kan genfortælle forfærdelige historier om fangede spåner, når der af- og sporstikkes, et problem der kan forårsage der giver en høj skærkantsikkerhed, fås i forskellige -CR, -CO og -CL),to til sporstikning (-TF og -TM) og to wiperskær (-CF og -TF).

5 Valg af skær Start altid med den anbefalede førstevalgskvalitet. Som en guide giver hårdere substrater og større belægningstykkelse større modstandsdygtighed over for slid og temperatur, mens tyndere belægninger har bedre vedhæftning (det er vigtigt at undgå afskalning, når der afstikkes til centrum). For at opnå en længere værktøjslevetid skal du sørge for at gøre brug af alle tips og tricks, og vælg så en hårdere kvalitet og/ eller en kvalitet med tykkere belægning. Begynd altid med den anbefalede skærehastighed og tilspænding skærehastigheden øges med følgende værdier, når Med hensyn til geometri, giver en hårdere og mere aggresssiv spånbryder kortere spåner, men også kortere værktøjslevetid, mens positive og letskærende geometrier generelt forbedrer buede eller lige skærkanter, der har forskellige spåndannende egenskaber afhængig af, om der er behov for spor med lille eller stor stikdybde. Wipergeometrier bør vælges, når der kræves en meget høj Brugervenlig Når du skal skifte et slidt skær, er der ingen grund til at bruge en momentnøgle. I stedet for den traditionelle skruefastspænding, der kan udsættes for undereller overstramning, anvendes der en innovativ af en hurtigskiftenøgle, der sikrer hele processen med sørger et skærleje med rails i top og bund for en stabil og præcis skærpositionering. skærekræfterne. Resultatet bliver, at når du begynder at bearbejde, så rettes den primære skærekraft nedad, så der introduceres en iboende stabilitet og sikkerhed i processen.

6 Tilpasning til succes Værktøjssystemer, der er brugervenlige, bliver mere efterspurgte ved bearbejdning på grund af den forskel, de gør for maskinstop, som sikkerhedsfaktor for korrekte værktøjsskift og ved opspænding. Med dette i tankerne har, Sandvik Coromant udviklet plug and play-adaptere til let og hurtig tilslutning af til tilslutning af skafter og afstikningsblade i Stabil, indvendig sporstikning det muligt at levere pålidelig bearbejdning af dybe, indvendige spor med tilføjelsen til programmet af understøttes af CoroTurn SL-koblingens modularitet, der gør det muligt at optimere værktøjsmoduler til Indvendig sporstikning kræver stabilitet og værktøjsløsninger, der holder vibration nede på et minimum. Med det i tankerne understøttes den nu af muligheden for at bruge de dæmpede Silent Tools -udborestænger til vibrationsfri bearbejdning angår rørformede komponenter, f.eks. til olie- og gasindustrien, da det muliggør dyb indvendig sporstikning med høj processikkerhed. Til indvendig sporstikning, hvor der bruges CoroTurn SL-blade er den geniale Serration Lock (SL)-kobling særdeles robust, og giver brugeren mulighed for at skabe et bredt udvalg af værktøjskombinationer maksimale stikdybde med CoroTurn SL-hoveder er

7 Applikationssucceser om et rustfrit stålrør med højere skæredata og procent, mens den samtidig reducerer cyklustiden sammenlignet med kundens tidligere anvendte afstikningssystem. Et andet eksempel: denne gang del af en bearbejdningsproces på et brusearmatur. betød, at maskinen kunne køre i længere tid, hvilket gjorde ubemandet produktion lettere. Hos en anden kunde, der havde oplevet problemer i nogen tid med hensyn til uforudsigelig værktøjslevetid og manglende produktivitet, leverede CoroCut aspekt af problemet var, at de anvendte værktøjer spånkontrollen og et behov for at programmere spånbrydening under afstikningen, hvilket reducerede pumpeadaptere af rustfrit stål med en diameter på med at skærehastigheden øgedes. Ved at bruge indvendig HP-køling forbedredes spånkontrollen betydeligt, således at behovet for en spånbrydningscyklus blev elimineret. Alt i alt sparede kunden Ved bearbejdning af en komponent til bearbejde mere end dobbelt så mange dele som et konkurrerende system. Operationen bestod i system, hvilket repræsenterer en stigning på 122 procent i værktøjslevetiden. Resultaterne var lige så imponerende ved afstikning af

8 Tips og tricks til best practice inden for afstikning, sporstikning og aksialsporstikning Succesfuld afstikning Hold for det første altid udhæng så korte som muligt stabiliteten. For det andet spar materiale ved at vælge en smal skærbredde. Andre tips omfatter kontrol af mm, da det vil sikre den bedste performance under centrum vil øge tapstørrelsen og over centrum vil centrum for at kompensere for nedbøjning. omkring 2 mm før delen falder af, da de vil reducere skærekræfterne og øge værktøjslevetiden dramatisk. omdrejningsgrænsen nåes for at undgå evt. BUE, især i emner af rustfrit stål omdrejningsgrænsen er min. For at undgå brud må du aldrig tilspænde ned pga. vægt og længde). Hvis der bruges en subspindel, skal du stoppe før centrum og trække emnet væk med sub-spændeenheden. Med hensyn til brugen af kølevæske, der tilføres med tryk, vil det have en varierende virkning afhængig af emnematerialet. Virkningen af HPkøling er størst, når der bearbejdes materialer med lav varmeledningsevne, som f.eks. rustfrit stål og varmebestandige superlegeringer. HP-køling har også en større virkning på klæbende materialer, og duplex rustfrit stål, hvor spånkontrol også er et at rette strålen præcist mod det rigtige sted, hjulpet af en applikationstilpasset skærgeometri, for at levere bedre skæredata, værktøjslevetid og spånkontrol. Kort fortalt er hemmeligheden ved anvendelse af HPkøling at holde en parallel laminær stråle rettet mod det sted, hvor spån og værktøj er i kontakt. For at opnå en gratfri afstikning er tricket at bruge at bemærke, at selv om en stor frontvinkel reducerer grater, producerer den muligvis ikke en lige spån værktøjslevetid, for slet ikke at nævne en kasseret komponent. Som en konsekvens heraf er rådet altid at bruge så lille en frontvinkel som muligt. Til reduktion af indvendige grater skal du bruge CoroTurn XS-skæret, der er applikationstilpasset til for-afstikning og reifning

9 Succesfuld aksialsporstikning Start altid på den største diameter, og arbejd dig indad. Brug desuden det værktøj til den største værktøj til en større diameter er mindre buet og dermed mere stift og pålideligt, mens spåndannelsen er lettere og mere stabil på større diametre. Et andet gange, når du bearbejder brede spor, da det giver bedre spånkontrol. Succesfuld sporstikning Når det er muligt er enkeltsporsstikning altid den mest økonomiske og produktive måde at fremstille spor på. Men når der er brug for brede spor eller drejning eller ramping de mest almindelige metoder. Alle tre metoder er skrubdrejningsoperationer, der skal efterfølges af en separat sletdrejningsoperation. bredde er mindre end dybden, skal du bruge efterlades til de sidste overløb være tyndere end Hvis sporets bredde er større end dybden, kan du vælge indstikning, hvor førstevalgsgeometrierne er -TF og -RM. Men tilspænd ikke ind mod hjørner. Til slanke komponenter er rampingmetoden den bedste at bruge, da den giver optimal spånkontrol takket være minimale, radiale skærekræfter og stråleslid. Førstevalgsgeometrier er -RO og -RM. Selv om -TF-geometrien er førstevalg til geometri, hvis der er en snæver tolerance på Inveio førstevalg til stål- og støbejernsapplikationer, rustfrit stål under henholdsvis stabile og ustabile der udføres aksialsporstikning på varmebestandige superlegeringer. For at undgå afbøjning, når den sidste bearbejdning udføres, skal du bruge en spåndybde, der er større end skærets hjørneradius. Her kan der anvendes en drejegeometri som f.eks. TF, eller alternativt en

10 CoroCut-familien værktøjer til enhver afstiknings- og sporstikningsoperation CoroCut 1-2 Som navnet antyder har, CoroCut 1-2 en eller to skærkanter og er designet til afstikning af stang aksialsporstikning, er baseret på et patenteret skærleje med rail- og V-formet design, der sammen med et langt skær giver stor stabilitet. Ved en nylig opdatering er, CoroCut 1-2 blevet opdateret til ikke blot større stabilitet, men eliminerer behovet for operatørens vurdering, som er nødvendig, når der bruges en momentnøgle på konventionelle skruefastspændinger. Stærkt værktøjsmateriale (legering med modstandsevne mod træthed), stor stivhed og tilspændingen, når der bruges CoroCut 1-2. Faktisk bekræfter tests med langsdrejningsoperationer, at den nye fjederfastspænding muliggør sammenlignet med en skruefastspænding. Lige som værktøjer. CoroCut 1-2-systemet omfatter mere end CoroCut XS CoroCut XS er et tangentielt monteret system til præcisionsbearbejdning af slanke komponenter i langdrejemaskiner. Systemet bruges til udvendig afstikning, sporstikning, drejning, bagdrejning og gevinddrejningsapplikationer, hvor meget skarpe skærkanter performer bedst ved lav tilspænding. Fordelene ved systemet omfatter stor præcision og let vending med et bredt udvalg af skærbredder. CoroTurn XS CoroTurn XS, der er designet til indvendig bearbejdning af diametre helt ned til et præcisionssystem, hvor der kræves en præcis skærposition. CoroTurn XS, der også er egnet til aksialsporstikningsoperationer, fås med HP-køling. langdrejemaskiner.

11 CoroCut-familien værktøjer til enhver afstiknings- og sporstikningsoperation CoroCut 3 økonomisk løsning til afstikning med lille stikdybde og stikning af låseringsspor, og giver en god nogle tilfælde er det muligt at spare kilometervis af materiale ved at reducere skærbredden med hensyn til afstikning er systemet egnet til diametre på mindre end 12 mm, mens der fås ekstremt små afstikningsbredder ned til 1 mm. CoroCut MB CoroCut MB er et præcisionssystem til indvendig sporstikning og for-afstikning. Skærets kantlinje er skarp med en tynd belægning, der kombineret med værktøjernes stabilitet gør det ideelt til indvendig bearbejdning, selv når der arbejdes med lange udhæng.

12 Digitale supportværktøjer Ved at bruge værktøjsbyggeren ( com) får du en hurtig og let måde at vælge modulære værktøjssystemer på med plug and play-køling, der af skærende værktøj og adapter til af- og sporstikning med en minimal indsats. Med et brugervenligt interface kan betragteren vælge den relevante applikation, maskinkobling og andre variable og gå det mest egnede værktøj og adapter til applikationen. og få et direkte link til de enheder, der skal bestilles på Sandvik Coromants hjemmeside. Applikationen virker på smartphones, tablets, MAC og PC, og forenkler udvælgelsesprocessen betydeligt. Sandvik Coromants hjemmeside tilbyder også på produktfanen for at se en liste over af- og sporstikningssystemer under overskriften kan klikke på det ønskede værktøj for at få adgang til produktdetaljer, succeshistorier og sortimentsoplysninger. Et detaljeret af- og sporstikningskatalog fås i Sandvik Coromants digitale bibliotek kaldet Publikationer, så ved at hente Publications -appen via Konklusion Med en misundelsesværdig resultatliste over levering af afstiknings- og sporstikningsløsninger på virkelige kundeproblemer, har, Sandvik Coromant bevist, at de er markedets kompetente leder på dette teknologiområde. Matchet med et omfattende supportnetværk, bringer af- og sporstikningsværktøjer fra Sandvik Coromant kunden i kontrol. Sagt enkelt: overlegen produktivitet, kvalitet og værktøjslevetid sikrer konkurrencefordel, en vital faktor på nutidens ekstremt konkurrenceprægede, globale markedsplads. Sandvik Coromant Sandvik Coromant er verdens førende leverandør af skærende værktøjer, værktøjsløsninger og knowhow til den metalbearbejdende industri. Med omfattende investeringer i forskning og udvikling skaber vi unikke innovationer og sætter nye produktivitetsstandarder sammen med vores kunder. Kunderne tæller blandt andet verdens største bil-, aerospace- og er en del af forretningsområdet Sandvik Machining Solutions under den globale industrikoncern Sandvik. Sandvik Coromants First Choice tilbyder anbefalinger om, hvordan du kommer i gang. Værktøjet fås på Kontaktoplysninger til redaktionelle forespørgsler: Kontakt: Nikki Stokes PR & Advertising, EMEA Tlf.: +44 (0) nikki.stokes@sandvik.com

Større pålidelighed ved dybere afstikning

Større pålidelighed ved dybere afstikning Større pålidelighed ved dybere afstikning Prioriterede brugerkrav...... til dybere afstikningsoperationer blev erkendt på et tidligt stadie af udviklingen af et nyt koncept. Det skete på basis af en bred

Læs mere

Værktøjer til effektiv af- og sporstikning

Værktøjer til effektiv af- og sporstikning Værktøjer til effektiv af- og sporstikning Skabt til afstikning CoroCut QD er det stærkeste og mest avancerede af- og sporstikningsværktøj på markedet. Det er perfekt til sikker afstikning eller bearbejdning

Læs mere

Hvidbog. Udnyttelse af fordelene ved køling i af- og sporstikning

Hvidbog. Udnyttelse af fordelene ved køling i af- og sporstikning Hvidbog Udnyttelse af fordelene ved køling i af- og sporstikning Af- og sporstikning er normalt ikke de foretrukne bearbejdningsopgaver i maskinværksteder. Kombinationen af tynde skær og holdere sammen

Læs mere

Det produktive valg. Gevindbearbejdning til ethvert behov

Det produktive valg. Gevindbearbejdning til ethvert behov Det produktive valg Gevindbearbejdning til ethvert behov Et værktøj til enhver lejlighed Vores gevindbearbejdningsløsninger er din nøgle til højere produktivitet flere steder end nogensinde før. Tag for

Læs mere

Evolution inden for fræsning af stål

Evolution inden for fræsning af stål Stålfræsekvalitet Evolution inden for fræsning af stål Giver dig fred i sindet med Zertivo -kvaliteten Afskalning og udflisning der resulterer i korte skærlevetider og ustabil produktion er nogle af de

Læs mere

CoroMil -koncepter DAN DAN

CoroMil -koncepter DAN DAN CoroMill -koncepter CoroMill Dit førstevalg Siden det blev introduceret har CoroMill præget udviklingen inden for fræsning. Takket være deres typiske karakteristika med letskærende skær, forskellige tanddelinger

Læs mere

Lær at elske af- og sporstikning

Lær at elske af- og sporstikning Lær at elske af- og sporstikning Og oplev en optimeret produktion med intelligente, pengebesparende løsninger Med sin mangfoldighed af bearbejdningsoperationer og talrige applikationstilpassede værktøjer

Læs mere

SECO NEWS I OVERSIGT 2014-1

SECO NEWS I OVERSIGT 2014-1 SECO NEWS I OVERSIGT 2014-1 2 VI KLARER SKÆRENE FOR DIG Hos Seco er formålet med alt, hvad vi gør, at hjælpe dig med at klare de udfordringer, du står over for i dag og i fremtiden. Vores globale team

Læs mere

Håndbog om drejning. Almindelig drejning - Af- og sporstikning - Gevinddrejning

Håndbog om drejning. Almindelig drejning - Af- og sporstikning - Gevinddrejning Håndbog om drejning Almindelig drejning - Af- og sporstikning - Gevinddrejning Dine forhold Der er adskillige ting, der skal overvejes, før man begynder at bearbejde. Komponent Operation Komponentdesign

Læs mere

Sådan vælges det rigtige værktøj til af- og sporstikning

Sådan vælges det rigtige værktøj til af- og sporstikning PARTNG AND GROOVNG ow to choose the right tool for parting and grooving Sådan vælges det rigtige værktøj til af- og sporstikning 1 Definer den bearbejdningstype og det system, der skal anvendes dentificer

Læs mere

Underlagsplatte og skærleje. Fastspændingsskruer. Kontaktflader. GENERELLE OPLYSNINGER Praktiske tips Vedligeholdelse af værktøj

Underlagsplatte og skærleje. Fastspændingsskruer. Kontaktflader. GENERELLE OPLYSNINGER Praktiske tips Vedligeholdelse af værktøj Vedligeholdelse af værktøj Underlagsplatte og skærleje Kontrollér underlagsplatten for skader. Rengør skærlejet og kontrollér at værktøjet er intakt. Vend eller udskift om nødvendigt underlagsplatten.

Læs mere

Skrubbearbejdning. Sletbearbejdning/profilfræsning. Aluminium. Vælg den rigtige fræser til opgaven. FRÆSNING CoroMill til enhver operation

Skrubbearbejdning. Sletbearbejdning/profilfræsning. Aluminium. Vælg den rigtige fræser til opgaven. FRÆSNING CoroMill til enhver operation FRÆIG Coroill til enhver operation Vælg den rigtige fræser til opgaven IO/AI Coroill 245 Coroill 200 krubbearbejdning Coroill 390 Coroill 245 letbearbejdning/profilfræsning Coroill 210 Coroill 300 Coroill

Læs mere

For øjeblikkelig frigivelse

For øjeblikkelig frigivelse For øjeblikkelig frigivelse Kontakt: Seco Tools A/S Park Allé 350A 2605 Brøndby Jannie CHRISTIANSEN Telefon: +45-23453464 E-mail: jannie.christiansen@secotools.com www.secotools.com Styring af mekaniske

Læs mere

Dynamisk fræsning optimerer fræsestrategier for skrubbearbejdning.

Dynamisk fræsning optimerer fræsestrategier for skrubbearbejdning. Dynamisk fræsning optimerer fræsestrategier for skrubbearbejdning. Dynamisk fræsning optimerer fræsestrategier for skrubbearbejdning. Hvad er dynamisk fræsning? Dynamisk fræsning er CAM-baseret fræsestrategi

Læs mere

For øjeblikkelig frigivelse

For øjeblikkelig frigivelse For øjeblikkelig frigivelse Kontakt: Seco Tools A/S Park Allé 350A 2605 Brøndby Jannie CHRISTIANSEN Telefon: +45-23453464 E-mail: jannie.christiansen@secotools.com www.secotools.com Nøglefaktorer ved bearbejdning

Læs mere

Startværktøjssæt. til nye maskiner

Startværktøjssæt. til nye maskiner Startværktøjssæt til nye maskiner Få et startværktøjssæt sammen med din nye maskine! En ny maskine er en stor investering, så en kort tilbagebetalingstid er altid velkommen! For at gøre det let at komme

Læs mere

MC7000. En revolution inden for drejning i rustfrit stål B201DK

MC7000. En revolution inden for drejning i rustfrit stål B201DK B201DK ISO platter til drejning af rustfrit stål MC7000 En revolution inden for drejning i rustfrit stål Fremragende modstandsevne mod stråleslid og ingen gratdannelse. Lang levetid for værktøjet opnås

Læs mere

For øjeblikkelig frigivelse

For øjeblikkelig frigivelse For øjeblikkelig frigivelse Kontakt: Seco Tools A/S Park Allé 350A 2605 Brøndby Jannie CHRISTIANSEN Telefon: +45-23453464 E-mail: jannie.christiansen@secotools.com www.secotools.com Nye værktøjer og strategier

Læs mere

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere.

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. Maskininvesteringer - Gør det rigtigt fra starten Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. På 12 minutter kan du spare 12 måneder Hvis du overvejer at købe en ny maskine, skulle du

Læs mere

CNC drejning med C-akse, avanceret (2-sidet) AMU nr.:47455

CNC drejning med C-akse, avanceret (2-sidet) AMU nr.:47455 CNC drejning med C-akse, avanceret (2-sidet) AMU nr.: INDHOLDSFORTEGNELSE Forord 3 Opretning af radiale C-akse værktøjer 4 Drejning med pinolstøtte 5 Drejning mellem pinoler 6 Valg af værktøj ved pinoldrejning

Læs mere

NEO-PHS NEO-CR-PHS NEO-EMS NEO-CR-EMS PRODUKT INFORMATION VOL.2. NEO Serien - Endefræsere med variabel helix. Nyhed

NEO-PHS NEO-CR-PHS NEO-EMS NEO-CR-EMS PRODUKT INFORMATION VOL.2. NEO Serien - Endefræsere med variabel helix. Nyhed PRODUKT INFORMATION NEO-PHS NEO-CR-PHS NEO-EMS NEO-CR-EMS NEO Serien - Endefræsere med variabel helix VOL.2 Nyhed Variabel helix - Endefræser NEO Serien Stabil og effektiv fræsning takket være den innovative

Læs mere

RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID

RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID HER KAN DU FÅ DÆKKET DINE KRAV TIL SLID Det slidbestandige Raex-stål er designet til Stålkonstruktioner, der udsættes for slitage. Det slidbestandige Raex-stål kan forlænge

Læs mere

FTO-3D Nyt FTO HM bor med indvendig køling

FTO-3D Nyt FTO HM bor med indvendig køling PRODUKT INFORMATION Nyt FTO HM bor med indvendig køling FTO - 3D FTO - 3D borene er miljøvenlige! Lang standtid er miljøvenligt En ny "bølget" spidsgeometri Ny spidsgeometri giver større skarphed og længere

Læs mere

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 bygget til at holde længere. Udholdenhed ved drejning i stål

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 bygget til at holde længere. Udholdenhed ved drejning i stål Inveio Uni-directional crystal orientation bygget til at holde længere Udholdenhed ved drejning i stål Skærkanter du kan stole på I et lille land på den nordlige halvkugle stod et team af eksperter hos

Læs mere

BRUGER- OG KØBERGUIDE. Quick Change til CNC-drejebænke

BRUGER- OG KØBERGUIDE. Quick Change til CNC-drejebænke BRUGER- OG KØBERGUIDE Quick Change til CNC-drejebænke Indholdsfortegnelse Quick Change 3 Afgørende fordele 6 Forbedr udnyttelsen af maskinen Green Light-bearbejdning 6 Større sikkerhed og brugervenlighed

Læs mere

Widin pris og lagerkatalog 2018 og 2019

Widin pris og lagerkatalog 2018 og 2019 HASSiNg tools Widin pris og lagerkatalog 2018 og 2019 Hassing Gruppen - viden om værktøj! Teknik, værktøj og maskiner til produktion, reparation og vedligehold HASSING HASSiNg Gruppen TOOLS Hassing Gruppen

Læs mere

Afgratning - innovation og alsidighed siden 1960

Afgratning - innovation og alsidighed siden 1960 Afgratning - innovation og alsidighed siden 1960 KJ Værktøj introducerer unikt program af HSS og hårdmetal afgratningsværktøjer fra amerikanske E-Z Burr. Programmet dækker dia. 1-50 mm. I mere end fire

Læs mere

Den nye råstyrke inden for spåntagning.

Den nye råstyrke inden for spåntagning. Produkthåndbog Fræsning _ Sølv, sort, stærk Den nye råstyrke inden for spåntagning. Fræsning hører fortiden til slip tigeren løs! Tiger tec sætter endnu en gang nye standarder inden for spåntagende bearbejdning

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

HASSiNG TOOLS. Viden om værktøj! Stærke tilbud

HASSiNG TOOLS. Viden om værktøj! Stærke tilbud HASSiNG TOOLS Stærke tilbud på produkter fra Widin Hassing Gruppen - viden om værktøj! Teknik, værktøj og maskiner til produktion, reparation og vedligehold HASSING HASSiNG GRUPPEN TOOLS 4 skærs HM fræser

Læs mere

For øjeblikkelig frigivelse

For øjeblikkelig frigivelse For øjeblikkelig frigivelse Kontakt: Seco Tools A/S Park Allé 350A 2605 Brøndby Jannie CHRISTIANSEN Telefon: +45-23453464 E-mail: jannie.christiansen@secotools.com www.secotools.com Værktøjer og strategier

Læs mere

Skærende værktøjer fra Sandvik Coromant. Roterende værktøjer. Fræsning Boring Opboring Værktøjssystemer 2012

Skærende værktøjer fra Sandvik Coromant. Roterende værktøjer. Fræsning Boring Opboring Værktøjssystemer 2012 Skærende værktøjer fra Sandvik Coromant Roterende værktøjer ræsning Boring Opboring Værktøjssystemer 2012 BORIN Sådan vælges det rette bor Sådan vælges det rette bor 1 astlæg huldiameter og huldybde I

Læs mere

skærende værktøj 2013 / 14

skærende værktøj 2013 / 14 skærende værktøj 2013 / 14 Hulsave i sæt Hulsave HSS M3 Bi-Metal Combitand 4/6. Til hulskæring i legeret og ulegeret stål, aluminium, støbejern, rustfri, kobber, bronze, træ og plast. 60 261 125 60 261

Læs mere

Sådan vælges det rette værktøj til operationen. CoroTurn 107

Sådan vælges det rette værktøj til operationen. CoroTurn 107 EJIG ådan vælges det rette værktøj til operationen UEIG BEABEJIG orourn Udvendig bearbejdning, fra skrub- til sletbearbejdning orourn 107 Udvendig bearbejdning af små, lange og slanke komponenter ænk over

Læs mere

POLO-KAL LYDDÆMPENDE AFLØBSSYSTEM TIL BYGNINGER SIMPELTHEN LYKKELIG MED TEKNOLOGI

POLO-KAL LYDDÆMPENDE AFLØBSSYSTEM TIL BYGNINGER SIMPELTHEN LYKKELIG MED TEKNOLOGI POLO-KAL LYDDÆMPENDE AFLØBSSYSTEM TIL BYGNINGER SIMPELTHEN LYKKELIG MED funtec TEKNOLOGI lyddæmpende 3-lags-teknologi i den nyeste generation funtec teknologi til montering af ALLE dimensioner uden glidemiddel

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521.

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Bedre økonomisk planlægning og kalkulation: Viegas Sanpress-rør 1.4521 Viegas svar på ustabile priser på rustfrit stål Tidligere steg

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

1 Grundlæggende information om gevind

1 Grundlæggende information om gevind Indholdsfortegnelse Indledning 2 1 Grundlæggende information om gevind 3 APPLIKATIONSVEJLEDNING Gevindbearbejdning Gevinddrejning og gevindfræsning 2 Applikationer Gevindbearbejdningsmetoder Gevinddrejning

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

IndustriTeknologi Drejning Maskintilpassede skæredata

IndustriTeknologi Drejning Maskintilpassede skæredata Dette afsnit vil belyse bearbejdningsdata for drejning og specielt berøre "drejbarhedstallet" (bearbejdelighed), som fastlægges gennem nogle normerede drejbarhedsprøver. Drejbarhedstallene indtegnes i

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Nord-Lock X-series skiver

BRUGERVEJLEDNING Nord-Lock X-series skiver BRUGERVEJLEDNING skiver SAMLEVEJLEDNING 3 MONTERINGSANVISNINGER 4 TEKNISKE SPECIFIKATIONER 5 MOMENTVEJLEDNING 5 DET EXCEPTIONELLE SYSTEM, DER HINDRER BOLTE I AT LØSNE SIG skiver sikrer boltede samlinger

Læs mere

HÅRDMETAL FRÆSERE Hårdmetal Endefræsere

HÅRDMETAL FRÆSERE Hårdmetal Endefræsere HÅRDMETAL FRÆSERE Hårdmetal Endefræsere High performance løsninger - Løsninger for not, slet, skrub & konveks - Hårdmetal af mikro og ultra fine korn - Standard og specielle geometrier Hårdmetal fræsere

Læs mere

STYRKE GENNEM KNOW-HOW

STYRKE GENNEM KNOW-HOW STYRKE GENNEM KNOW-HOW Egen konstruktion Kompetence i materialeegenskaber Bearbejdning med små tolerancer Præcis produktion af enkeltdele, Reservedele og småserier Komplette anlæg B E A R B E J D N I N

Læs mere

Udholdenhed ved drejning af stål

Udholdenhed ved drejning af stål Udholdenhed ved drejning af stål Ny innovation leverer best practice-løsninger til dagligdagens bearbejdningsudfordringer 1 Introduktion Kundesucces Kontrollerede slidmekanismer Beskyttelse af skærkanten

Læs mere

Fundamentet til industri 4.0

Fundamentet til industri 4.0 Fundamentet til industri 4.0 OKM A/S en værdifuld partner Navnet OKM er en forkortelse af efternavnet på grundlæggeren Robert Okholm og maskinfabrik: Okholms Maskinfabrik. Siden 1973 har vi været præget

Læs mere

Præcisions messingstænger

Præcisions messingstænger Præcisions messingstænger W5000 Den lige vej til succes Produktionen fra et parti Vi har opført et moderne produktionsanlæg til messingstænger egnet til høj-kvalitet præcisionsdele. Alle arbejdsgange,

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

NOTSTØDNING I PERFEKT FORM. GARANT NOTSTØDNING STABIL OG PRÆCIS TIL HØJERE PRODUKTIVITET I DREJEBEARBEJDNINGEN.

NOTSTØDNING I PERFEKT FORM. GARANT NOTSTØDNING STABIL OG PRÆCIS TIL HØJERE PRODUKTIVITET I DREJEBEARBEJDNINGEN. NOTSTØDNING I PERFEKT FORM. NOTSTØDNING STABIL OG PRÆCIS TIL HØJERE PRODUKTIVITET I DREJEBEARBEJDNINGEN. notstødning notstødning www.hoffann-group.co Et frestød i nye diensioner. ØG DIN PRODUKTIVITET ENORMT

Læs mere

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet lindab vi forenkler byggeriet Lindab Indervægsprofiler Genial løsning - enkel og hurtig montage 1566.01 Godkendelse MK 6.10/1792 Udstedt i medfør af byggelovens 28 stk. 2 lindab vi forenkler byggeriet

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

HYDROSCAND SPECIAL HOSES - HVOR INTET ER UMULIGT

HYDROSCAND SPECIAL HOSES - HVOR INTET ER UMULIGT METALSLANGE METALSLANGER - TIL HØJE HYDROSCAND SPECIAL HOSES - HVOR INTET ER UMULIGT At montere koblinger og komponenter på specialslanger som metalslanger, Spire Star-slanger og kompositslanger kræver

Læs mere

NYHED. Din stil. Dit valg. Beskyttelsesbriller der passer til dit behov. #protectiveeyewear

NYHED. Din stil. Dit valg. Beskyttelsesbriller der passer til dit behov. #protectiveeyewear NYHED Din stil. Dit valg. Beskyttelsesbriller der passer til dit behov. #protectiveeyewear six hundred 3M SecureFit 3M SecureFit er allerede de professionelles foretrukne beskyttelsesbrille, og med den

Læs mere

DAMRC: SPÅNLIGAEN 2018 DEN JANUAR 2018 SPANLIGAEN

DAMRC: SPÅNLIGAEN 2018 DEN JANUAR 2018 SPANLIGAEN Spånligaens medlemmer præsenterer i samarbejde med DAMRC: SPÅNLIGAEN 2018 DEN 17. - 19. JANUAR 2018 SPANLIGAEN WWW.SPÅNLIGAEN.DK Kom til Spånligaen 2018 Kom og mød eksperterne - igen i år afholdes der

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

1000 KR. TIL DE FØRSTE 100 KUNDER* 40 % 45 % 45 % Køb 3 betal for 2. En samling fantastiske tilbud fra Seco Tools... Festival start... side 8.

1000 KR. TIL DE FØRSTE 100 KUNDER* 40 % 45 % 45 % Køb 3 betal for 2. En samling fantastiske tilbud fra Seco Tools... Festival start... side 8. En samling fantastiske tilbud fra Seco Tools... 26 27/1 26 27/1 2010 2010 40 % side 8 Værdikupon 10 000,- side 5 *) De 100 første kunder, den 26. januar 2010, der bestiller for mindst 10.000 kr. får en

Læs mere

Cam-modulet. ud: Udfyldning af felter for råemnedimentioner Udfyld felterne således:

Cam-modulet. ud: Udfyldning af felter for råemnedimentioner Udfyld felterne således: side 1 side 1 side 1 side 2 side 3 side 4 side 5 side 11 side 15 side 18 side 21 side 22 side 23 side 24 side 26-28 side 29 side 31 Indholdsfortegnelse Cam-modulet Om cam-nodulet Sådan aktiveres cam-modulet

Læs mere

3M TM Cubitron TM II skære- og skrubskiver IT S GRINDING REINVENTED.

3M TM Cubitron TM II skære- og skrubskiver IT S GRINDING REINVENTED. 3M TM Cubitron TM II skære- og skrubskiver BORN TO GRIND IT S GRINDING REINVENTED. GRINDING REINVENTED 3M TM Cubitron TM II skære- og skrubskiver tager slibeprocessen til et helt nyt niveau. Produkterne

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

Fiberpakninger Top-sil-ML1, KLINGERsil, Statite, Top-graph

Fiberpakninger Top-sil-ML1, KLINGERsil, Statite, Top-graph Fiberpakninger TopsilML1, KLINGERsil, Statite, Topgraph DanmarkKLINGER KLINGER Danmark har siden 1848 været leverandør af ventiler, pakninger og tætninger. Vi er en del af KLINGERgruppen, som består af

Læs mere

STYRKE GENNEM KNOW-HOW

STYRKE GENNEM KNOW-HOW STYRKE GENNEM KNOW-HOW Snegle Twistere/Emnevendere Formatsæt Egen konstruktion EREJNING OG TEKNISK RÅGIVNING I TERMOPLST /S Rolf Schmidt Industri Plast er grundlagt i. Vi er en moderne virksomhed med 0

Læs mere

DAMRC: SPÅNLIGAEN 2018 DEN JANUAR 2018 SPANLIGAEN

DAMRC: SPÅNLIGAEN 2018 DEN JANUAR 2018 SPANLIGAEN Spånligaens medlemmer præsenterer i samarbejde med DAMRC: SPÅNLIGAEN 2018 DEN 17. - 19. JANUAR 2018 SPANLIGAEN WWW.SPÅNLIGAEN.DK Kom til Spånli Kom og mød eksperterne - igen i år afholdes der husmesse

Læs mere

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED

PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED DISTRIBUTOR PÅLIDELIGE TEKNISKE INFORMATIONER TIL DET BILTEKNISKE EFTERMARKED OMFATTENDE - INNOVATIVT - FORRETNINGSFOKUSERET Om os Nøgletal Hvad vi gør Autodata er Europas ledende leverandør af teknisk

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

Styrke gennem know-how:

Styrke gennem know-how: Styrke gennem know-how: l Egen konstruktion l Kompetence i materialeegenskaber l Bearbejdning med små tolerancer l Præcis produktion af enkeltdele, reservedele og småserier l Komplette anlæg Styrke gennem

Læs mere

Hvad er C-akse egentlig? 2. Værktøjsholdere 3. Koblingssystemer 4. Værktøjsopmåling 5. C-akse programmering 6. Bolthulcirkel 6.

Hvad er C-akse egentlig? 2. Værktøjsholdere 3. Koblingssystemer 4. Værktøjsopmåling 5. C-akse programmering 6. Bolthulcirkel 6. INDHOLDSFORTEGNELSE Hvad er C-akse egentlig? 2 Værktøjsholdere 3 Koblingssystemer 4 Værktøjsopmåling 5 C-akse programmering 6 Bolthulcirkel 6 Not-fræsning 6 Spiral fræsning 7 Boring med udspåning aksialt

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Nord-Lock Original skiver

BRUGERVEJLEDNING Nord-Lock Original skiver BRUGERVEJLEDNING Nord-Lock Original skiver SAMLEVEJLEDNING 3 MONTERINGSANVISNINGER 4 MATERIALEVEJLEDNING 5 MOMENTVEJLEDNING 6-7 DET SMARTE SYSTEM, DER HINDRER BOLTEN I AT LØSNE SIG Nord-Lock skiver sikrer

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade

rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade PRODUKTKATALOG rottespærre tx11 stopper rotterne før de GØr skade va-godkendt på teknologisk institut fra Ø100 til Ø250mm, også til strømpeforet rør i disse dimensioner Udført i rustfrit, bejdset stål

Læs mere

244 HiDuo Kapacitet 23 tm

244 HiDuo Kapacitet 23 tm HIAB 244 HiDuo Kapacitet 23 tm Produkt brochure www.hiab.com 2 Den solide letvægtsløsning HIAB XS 244 er en gigant i mellemklassen HIAB XS 244 er en kran, der er velegnet til at opfylde behovene hos kunder

Læs mere

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER STRENOV PRODUKTER INFORMATION GussStahl Lienen GussStahl Lienen GmbH & Co. KG (GSL) som blev grundlagt i den tyske by Lienen i 1971, er specialister inden for støbning af komplekst formede stålkomponenter

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD

AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT TIL GRAVEMASKINER AUTOMATISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD AUTOMATISK HYDRAULISK HURTIGSKIFT BLIVER ENGCONS NYE STANDARD Vi tager nu skridtet fuldt ud og indfører

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

Bosch have. Kompostkværne

Bosch have. Kompostkværne Bosch have Kompostkværne AXT 25 TC Universalkværn AXT Rapid 2200 Grønt og blødt materiale AXT 25 D Buskafklip Sådan vælger du din Bosch kompostkværn Trin 1 Definer typen af materiale og hvor ofte du skal

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

Til billeder med master-krav.

Til billeder med master-krav. Til billeder med master-krav. KaVo Imaging KaVo forbinder Dental Excellence med enestående røntgenkompetence. KaVo Imaging Instrumentarium Dental: Innovativ pr. tradition. KaVo Pan exam TM, den aktuelle

Læs mere

PRODUKTNYHEDER VÆRKSTEDSUDSTYR I / Gnist med system R. Bestil nu i Online Shop! OPSPÆNDNINGS UDSTYR

PRODUKTNYHEDER VÆRKSTEDSUDSTYR I / Gnist med system R. Bestil nu i Online Shop!  OPSPÆNDNINGS UDSTYR PRODUKTNYHEDER VÆRKSTEDSUDSTYR I / 2017 Bestil nu i Online Shop! www.meusburger.com Gnist med system R OPSPÆNDNINGS UDSTYR System R Opspændnings udstyr til gnist, nu også med system R til eksisterende

Læs mere

Byg på et design du kan mærke

Byg på et design du kan mærke Byg på et design du kan mærke Den nye Uponor Smatrix Style termostat optimerer på elegant vis dit indeklima med færre energiomkostninger og større komfort. Noget du kan mærke hver eneste dag. Den elegante

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

Optimering. Easyfood har tidligere slidt kuglelejer op på tre måneder. Hybridlejer har foreløbig kørt i to år. GENNEM VEDLIGEHOLD

Optimering. Easyfood har tidligere slidt kuglelejer op på tre måneder. Hybridlejer har foreløbig kørt i to år. GENNEM VEDLIGEHOLD OK TOBER 2014 - NR. 5 DEN DANSKE VEDLIGEHOLDSFORENING Optimering O F F IC IE LT FA G M AG A S FOR D E IN N DA N V E D L IG SKE EHOLD SFORE N IN G GENNEM VEDLIGEHOLD FA G M A G A S I N F O R D R I F T,

Læs mere

Ny EVO9 værktøj til montage af kraftige kabelbindere

Ny EVO9 værktøj til montage af kraftige kabelbindere Med TLC teknologi. Minimal belastning af brugeren Minimal indsats Beskytter muskler og led Ergonomisk avanceret Ny EVO9 værktøj til montage af kraftige kabelbindere Maksimal performance og minimal indsats.

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

F R E M T I D E N S L E D LY S 5 Å R S G A R A N T I U D E N AT B L I N K E U D E N P R O B L E M E R U D E N B E S VÆ R U D E N F L I M M E R U D E

F R E M T I D E N S L E D LY S 5 Å R S G A R A N T I U D E N AT B L I N K E U D E N P R O B L E M E R U D E N B E S VÆ R U D E N F L I M M E R U D E F R E M T I D E N S L E D LY S 5 Å R S G A R A N T I U D E N AT B L I N K E U D E N P R O B L E M E R U D E N B E S VÆ R U D E N F L I M M E R U D E N B E K Y M R I N G E R U D E N M O D I F I C E R I

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart

OPTIMAL YDELSE TAKKET VÆRE DOBBELT UDSKILLERFUNKTION. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart OPTIMAL YDLS TAKKT VÆR DOBBLT UDSKILLRFUNKTION Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart fantastisk nyskabelse Der findes altid luftbobler og smudspartikler i varme- og kølesystemer. Smudset

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere

BRANCHEVEJLEDNING for arbejde med dæk og fælge

BRANCHEVEJLEDNING for arbejde med dæk og fælge Teknisk vejledning Person- og varebil Afbalancering 1. Generelt Problemer forårsaget af ubalance: Selv mindre statisk ubalance kan ved høj hastighed forringe kontaktfladen mellem dækket og vejen og hermed

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål

Sunnex Ergo. Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Sunnex Ergo Ergonomiske arbejdspladsmåtter til industri- og service formål Velkommmen til en værdifuld arv, kvalitet og kundeservice Siden 1960 erne har Sunnex været en førende producent og leverandør

Læs mere

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg SIA platformen er et unikt og innovativt produkt, der tilbyder data og værktøjer til at give overblikket over automatiserede anlæg En

Læs mere

O O O O O INDHOLDSFORTEGNELSE

O O O O O INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE Bech volumenfræsere (hårdmetal) Side 2-8 Bech sletfræsere (hårdmetal) Side 9, 10 Fræsere for hærdede materialer (hårdmetal) Side 11 Plunge fræsere (hårdmetal) Side 11 Bech Ecoline (hårdmetal)

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere