Shaman Mystic Retreat Peru: Machu Picchu, Rainbow Mountains, Lake Titicaca, Colca Canyon, Sacred Valley 28. september til 14.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Shaman Mystic Retreat Peru: Machu Picchu, Rainbow Mountains, Lake Titicaca, Colca Canyon, Sacred Valley 28. september til 14."

Transkript

1 Shaman Mystic Retreat Peru: Machu Picchu, Rainbow Mountains, Lake Titicaca, Colca Canyon, Sacred Valley 28. september til 14. oktober 2019 Arrangeret af Manuel Usca (Peru) og Michael W. Berg (Danmark) Tag med på en uforglemmelig rejse i inkaernes fodspor, hvor du vil opleve den smukke natur, den fantastiske mad, shamanernes høje bevidsthed, healing og udvidelse af din egen bevidsthed. Du får en unik rejse på både det indre og ydre plan!

2 Program Cusco, Puno, Bolivia, Arequipa - Spiritual Mystic Retreat Rejsebeskrivelse Dag 1: 29/ Lima til Cusco Modtagelse og transfer til hotel Vi byder dig velkommen i lufthavnen i centrum af universet og verdens navle: Cusco, og transporterer dig til dit hotel. Senere taler vi om den globale åndelige opvågning til den nye bevidsthed. Det anbefales at hvile i et par timer, inden du foretager nogen form for aktivitet. På den måde vil vi kunne undgå højdesyge, så vi kan nyde vores rejse fuldt ud. Resten af dagen har du fri til at kunne forbinde dig med den meget powerfulde energi. Dag 2: 30/ Cusco, læsning af coca blade og spirituel integration Halvdagsaktivitet Meget tidligt, efter at have spist morgenmad på hotellet, går vi til AMARUs store tempel, der symboliserer Slangen, Liv, Visdom og Transformation. Vi vil lave i en Taknemmelighedsdespacho (ceremoni)til Moder Jord for at få en god start på vores spirituelle rejse. Despacho ceremonien giver os muligheden for at finde vores åndelige formål. Derefter vil vores shaman læse coca blade for os. Gennem bladene får vi hjælp og guidance, healing og styrke til at være i verden. Efter at have fordøjet og integreret den urgamle visdom, vender vi tilbage til byen, der går gennem Ancestral Spirit Way, hvor dagens tur ender ved dit hotel.

3 Day 3: 1/ Cusco, Temple of the Great Puma, Temple of Ray Halvdagsaktivitet Tidligt efter at vi har spist morgenmad på hotellet, kører vi ca. en halv time til Q'enqo, Temple of the Puma. Vi arbejder her med visdommen om pumaens/jaguarens energi: Frygtløshed, indre styrke og bevidsthed. I Temple of Ray, arbejder vi også med visdommen om solens stråler, der løfter og skaber nyt liv på moder jord. Herefter går vi til Temple of Fertility: Frugtbarhedens Tempel, Sacsayhuaman. Det er et fantastisk imponerende bygningsværk, der symboliserer Lynet guden, der skaber ligevægt mellem dag/nat, sol/jord, fødsel/genfødsel og mand/kvinde. Efter at vi har skabt harmoni og balance i os selv, går vi tilbage til Cusco centrum og derfra tilbage til hotellet. Dag 4: 2/ Cusco, Rainbow Mountain Trek Vi henter jer meget tidligt, kl. 4:00 ved hotellet. Vi skal møde den store mester White Dragon Fire, ved Ausangate. Det er en 3 timers tur, hvor vi kører gennem Cheaqupe. Her kan vinyde solopgangen over dalen ved Pitumarca. Vi kører herfra til Hapura og Hanchipata by, hvor vi skal trekke fra. Vi skal møde Den Store Amaru, Slangen og Regnbuen i det røde bjerg. Efter vi har nydt en lækker morgenmad i 4300 meters højde, bevæger vi os opad det store bjerg, hvor vi kan finde masser af livsvisdom og bare at være ét med naturen med hjælp fra Wisdom Keepers. Efter at vi har nået toppen på de 5100 meter, vil vi have en spirituel

4 ceremoni. Herefter vil vi begive os ned ad bjerget og nyde en dejlig frokost på en restaurant, inden vi kører tilbage til Cusco. Dag 5: 3/ Cusco, Temple of the Ancestors, Fire, Urubamba Tidligt efter morgenmad på hotellet, tager vi på en 45 minutters tur til Pisac. Et godt tidspunkt at hele vores sår med den hellige ild fra Father Sun: Vi giver slip på de ting, der har påvirket os gennem vores mange liv og får aktiveret den indre sol i os. Vi får for en stund kontakt med vores forfædre i Temple of the Ancestors. Det vil helt sikkert give dig en dyb åndelig oplevelse og healing. Herefter vil vi bevæge os ned ad Visdommens Sti, og ned til byen Pisac, hvor du kan shoppe på markedet med masser af forskellige håndlavede ting. Senere tager vi til Urubamba, hvor vi kan nyde et velfortjent hvil i inkaernes smukke Sacred Valley. Dag 6: 4/ Urubamba, Temple of Mother Earth og Ollantaytambo Tidligt, efter morgenmad på hotellet, kører vi i ca. en time med bus til Moray; Temple of Mother Earth. Moray er centrum for spirituel fordybelse, både på det åndelige plan og gennem Moder Jord. Det er en glimrende lejlighed til at opleve visdommen om tilgivelse, integration, accept og frihed. Du får healet oprindelsen/kimen til dine smerter, traumer og karma fra dette og tidligere liv. Du får her mulighed for at arbejde gennem den hellige spiral for at kunne åbne og afslutte enhver smerte. I taknemmelighed til moder jord, laver vi en

5 despacho ceremoni sammen med vores shaman. Efter en dyb healing, tager vi til Ollantaytambo, hvor vi overnatter på hotel. Dag 7: 5/ Ollantaytambo, Temple of Transformation og Aguas Calientes Vi spiser tidlig morgenmad på hotellet, hvorefter vi kører til Ollantaytambo, Temple of the Wind Gate of Transformation. Her kan du transformere dig selv på alle planer; det fysiske, det spirituelle, det energetiske og den mentale bevidsthed. Det sker gennem arketyperne; Slangen (det spirituelle), Pumaen (det fysiske) og Kondoren (det energetiske) Vi vil især arbejde med kondorens energi, der på sine vinger bærer det guddommelige lys ned fra kosmos. Efter en spirituelt udviklende dag, tager vi toget med panoramaudsigt til Aguas Calientes, hvor vi overnatter på hotel. Selv togturen er en oplevelse i sig selv! Dag 8: 6/ Aguas Calientes, Machu Picchu - krystalbyen og Cusco Vi tager meget tidligt med bussen til krystalbyen Machu Picchu. Machu Picchu er det spirituelle center for viden og visdom, især om Slangen, Pumaen, Kondoren, Regnbuen, Kolibrien, de Store Mestre (dem, der har gået vejen før os) og Wisdom Keepers. Vi vil blive modtage indvielsen De 7 Stråler for Spirituel Indvielse Efter at have oplevet en dyb forbindelse på det energetiske plan, vil vi bevæge os i vores forfædres spor, hvor vi kommer ind på Wiracocha, der ofte sættes i forbindelse med Sacred Symbols, guddommelige symboler.

6 Efter at have nydt den smukke gamle Inka civilisation, tager vi bussen ned til Aguas Caliente by, hvor vi herfra kører med toget til Ollanytaytambo, hvorfra vi tager en bus tilbage til hotellet i Cusco. Dag 9: 7/ Cusco, Puno Efter morgenmad på hotellet, går vi til busterminalen, hvor vi kører i rutebil i ca. 3 timer over højlandet Altiplano. Her kører vi igennem La Raya passet, det højeste punkt på turen: 4338 m. Herfra kører vi videre i 2 timer til Pukara by, hvor vi provianterer. Herefter kører vi videre til handelsbyen Juliaca. Efter 1 times kørsel, ankommer vi til det store astronomiske spejl Lake Titicaca, Puno 3827 m over havets overflade. Efter vi kommer frem til hotellet, har vi mulighed for at opleve Perus folkloriske hovedstad på egen hånd. Blandt andet kan du handle tøj af høj kvalitet. Overvej, om du skal kigge efter de virkelig smukke trøjer og ponchos mv. i alpacha uld, som er noget af det blødeste uld du kan få. Dag 10: 8/ Puno, Copacabana, Isla del Sol Efter at have spist morgenmad på hotellet, går vi fulde af energi til busterminalen og kører i rutebil i ca. 3 timer. Her krydser vi Kasani, grænsen mellem Peru og Bolivia. Efter paskontrol, kører vi yderligere 25 minutter, indtil vi kommer til Copacabana. Herfra sejler vi ca. en time i motorbåd til Island of the Sun, hvor Inka civilisationen har sin oprindelse. Vi forbinder os her med Moder Jord og det store Kosmos. Vi tilbringer natten hos de lokale indbyggere.

7 Dag 11: 9/ Isla de la Luna, Copacabana, Puno Vi nyder tidligt et lækkert måltid morgenmad, hvorefter vi vil aktivere lyset i os ved at tage solens stærke lys ind. Vi vil også arbejde os dybt ind i inkaernes visdom og suge energien til os. Herefter tager vi båden tilbage til Copacabana, og tager en anden båd til Island of the Moon, som symboliserer den feminine renheds vækst og evolution. Efter at have taget den høje energi ind, sejler vi tilbage til Copacabana, hvor vi om eftermiddagen kører med bus tilbage til Puno. Dag 12: 10/ Puno, Pampa Cañawas, Chivay Vi spiser tidligt morgenmad på hotellet, hvorefter vi kører i ca. 4 timer gennem de store Andesbjerge. Her passerer vi de højtliggende søer, indtil vi kommer til Pampa Cañawas. Der har vi mulighed for at mærke den høje energi omkring vulkanen Master Misti, hvor Amazonlandet støder op til Carhuasanta-dalen. Herefter kører vi i ca. 2 timer mod Chivay, hvor vi bor på hotel Colca Llaqta Chivay. Senere er der mulighed for at besøge hot springs, de varme kilder, før vi nyder et dejligt aftenmåltid med underholdning.

8 Dag 13: 11/ Chivay, Cruz of Condor, Chivay, Arequipa Meget tidligt efter morgenmad, tager vi til det fantastiske udsigtspunkt, hvor vi kan opleve de majestætiske kondorer i øjenhøjde. Det vil helt sikkert være en oplevelse af de helt store, der printer sig dybt ind i din sjæl en oplevelse, der skaber en dyb forbindelse til kondoren, til moder jord, til universet og ikke mindst til dig selv. Efter en dyb og healende oplevelse, tager vi tilbage til Chivay, hvor vi derfra kører til Arequipa og tjekker ind på hotel Casa de la Abuela og nyder senere aftensmad med underholdning på restaurant. Dag 14: 12/ Arequipa, til fri disposition Denne dag har du fri til at tage ud på egen hånd og opleve Arequipa. Der er ingen planlagte aktiviteter, men det kan anbefales at besøge Santa Catalina klosteret og/eller finde et godt udsigtspunkt, hvor du kan se de 3 vulkaner, der omgiver Den hvide by Arequipa.

9 Dag 15: 13/ Arequipa, Lima, Denmark På gensyn og transfer til lufthavnen Efter at være fyldt op af alle de smukke oplevelser fra den fantastiske natur og kultur i verdens centrum, vil vi køre til Juliaca Airport og flyve via Lima til Danmark. Du har også mulighed for at forlænge turen med 2-4 dage, hvor du kan besøge Nazca Lines. Nazca Lines ligger mellem Arequipa og Lima, og du har mulighed for at blive transporteret med bus. Kontakt Michael for yderligere oplysninger. Dine rejseledere: Manuel, den peruvianske rejseleder: Manuel er opvokset i en indfødt familie, der er forbundet med Paqos, Curanderos og shamaner. Manuel har deltaget i mange spirituelle og mystiske ceremonier. Da han var 4 år, fik han en uhelbredelig sygdom, der bragte ham tæt på døden men han blev helbredt med naturmedicin og energimedicin af blandt andet en Alto Misayoq (en indfødt shaman/andinsk præst) og hans hjælpere. I 1995 mødte han Diane Dunn, som er en amerikansk healer, der havde bosat sig i Peru. Da hun på et tidspunkt gav Manuel et kram, fortalte hun ham, at han havde en helt speciel energi. Dette var begyndelsen på hans rejse ind i den spirituelle, mystiske og energetiske verden. Herefter begyndte han at at arbejde som guide inden for disse tre områder.

10 Han føler sig mere og mere forbundet til Pachamama, moder jord og til kosmos. Mange ting begynder at manifestere sig af sig selv, når man er energetisk forbundet med mestre, Wisdom Keepers, healere fra forskellige steder i verden og naturligvis til de indfødte fra Queroernes fælleskab. På en af hans mange spirituelle pilgrimsrejser, blev Manuel ramt af lynet på hans højre hånd. Det var det første led i en række af magiske oplevelser indenfor inka traditionen, som Manuel har oplevet - og nu efterfølgende kan give videre. Michael, den danske rejseleder: Michael W. Berg er den danske rejseleder på denne unikke rejse. Michael er 52 år gammel og har en baggrund som coach, healer, shaman, kranio-sakralterapeut, yoga instruktør - og tidligere også som produktionsingeniør, merkonom og speditør. Michael har gennem sine mange uddannelser og jobs lært, at dét der skaber ægte glæde, er at udleve sin passion og dermed og livets formål - og Michaels passion er yoga. Derudover, har Michael gjort det til en del af sit livsformål at sprede kærlighed og bevidsthed - og det gør han gennem yoga, personlig udvikling, shamanistisk healing og Munay Ki (Inkaindvielser) Det er en meget kraftfuld måde at arbejde med dig selv på, da det handler om hele dig, både krop, sind og sjæl. Det er udvikling på et meget dybt niveau, som du kan bruge resten af dit liv. Michael har været i Peru i 2006 og har selv arrangeret en tur til Peru i Du kan læse mere om Michael på og Yoga by Heart på Facebook. Michael vil undervise i yoga hver dag, så meget som turen gør det muligt, så vi kan lave mindful steps i bjergene. Priser: Manuel og Michael har valgt at gøre rejsen så gennemsigtig som muligt. Derfor er der et beløb du skal betale til Manuel og et til Michael og så også til flybilletter. Budgettet ser ud som følger: Manuel: 4 personer 3825 USD pr. person; 6 personer 2890 USD & for 8-10 personer 2489 USD pr. person Michael: 3500,- DKK/540 USD pr. person Flybilletter: ca ,- DKK

11 Vi tager forbehold for ændringer i flypriser og dollarkurs. Turen inkluderer: Gruppetransfer fra lufthavn i Cusco til hotel Gruppetransfer fra hotel til lufthavn i Arequipa city Airport Privattransport til startpunktet for vandretur på Hapura Rainbow Mountain Morgenmad ved startpunktet for vandretur på Rainbow Mountain Frokost i Cusipata efter vandreturen ved Rainbow Mountain Privat bus transport fra Cusco til Puno 7 timers kørsel Privat bus transport fra Puno til Chivay, Colca Canyon 7 timers kørsel Alle morgenmåltider på hoteller Alle overnatninger i værelser med tvilling /dobbeltseng 5 overnatninger på hotel i Cusco 1 overnatning i Urubamba by 1 overnatning i Ollantaytambo by 1 overnatning i Aguas Calientes by 2 overnatninger i Puno, Qalasaya hotel 1 overnatning i Island of the Sun 1 overnatning i Chivay by 2 overnatninger i Arequipa city Al landtransport i bus i hele turens varighed Tosproget spirituel turguide (spansk og engelsk) Alle entrégebyrer til besøg på de historiske/arkæologiske steder i hele turens varighed Togbillet til Machu Picchu og retur Bus billet til besøg i Machu Picchu og retur Entrébillet til besøg i Machu Picchu Velkomstmiddag i Cusco Dinner shows i Arequipa Turen inkluderer IKKE: Overnatning i enkeltværelse (Det koster 25 USD ekstra pr. nat) Alle flyafgange (Indenrigs og udenrigs) samt lufthavnsskatter Frokoster og aftenmåltider Madpakker til frokost, drikkevarer, alkohol samt snacks (Der er mange lokale indkøbsmuligheder)

12 Drikkepenge (til shaman og til chauffører, spirituel guide samt til tjenere) Personlige dokumenter og visa Alle forsikringer, inclusive rejseforsikring, personlig ansvarsforsikring, sygdomsforsikring og/eller baggageforsikring etc. Alle transportomkostninger udover, hvad der ikke er inkluderet i rejsebeskrivelsen. Alt hvad der ikke er nævnt i rejsebeskrivelsen. Vilkår og betingelser: Du bekræfter dit køb ved at fremsende Priser er angivet pr. person i US dollars Tilsyn og kontrol under hele opholdet Ekstra udgifter i forbindelse med rejsen er for deltagerens regning I tilfælde af ændringer i forbindelse med eventuelle strejker, force majeure mv. er for deltagerens regning I vise tilfælde kan der komme ændringer i rækkefølgen af ture, eller flyafgange, i forhold til omstændighederne Ændringer eller aflysninger i forhold til services, der kræver sanktioner og administrative udgifter sker i henhold til virksomhedens salgspolitik Fordelingen af hotelværelser er baseret på to personer i værelser med to senge Deltagere der ønsker enkeltværelser betaler 25 dollars ekstra pr. nat Der tales engelsk, spansk (og dansk) Ønskes der andre sprog, spørg venligst Rejsen er gyldig indtil 31. december Vigtige forhold: Bekræftelse på køb af rejsen: Det er meget vigtigt, at du oplyser alle informationer om flyafgangen: Navn på flyselskab; flynummer samt landings- og afgangstidspunkt. Venligst send kopi af pasfarve og pasindhold for at kunne reservere og købe rejsen. Politik for opsamling af passagerer: Passagerer bør være til aftalt tid og sted til diverse ture. Dette vil forhindre, at turen bliver aflyst eller at der kommer ekstraomkostninger. Vi anmoder om punktlighed. Bemærkninger og særlige behov: Har du særlige behov for fødevarer, medicin, eller er begrænset på grund af allergi: Så husk at kommunikere det ud.

13 Reservation: Manuel: Yderligere information: Michael:

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris.

Rejser til Peru. Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Rejser til Peru Tilsagn om deltagelse inden den 26-5-2014, herefter skal der indbetales et depositum på 50 % af turens pris. Tur 1. 2 24-06-2014 Lima 3 25-06-2014 Bus til Ica (Pingviner, søløver mm) 4

Læs mere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere

Rejser til Peru. Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Rejser til Peru Vi arrangerer rejser for mindre selskaber på 12-14 personer. Ring for at høre nærmere Tilsagn om deltagelse på nedenstående rejser, inden den 6-5-2016, herefter skal der indbetales et depositum

Læs mere

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet.

kærlighedens frekvens Githa og Lars Muhl spirituelt Sundt, farverigt og velsmagende. - finder styrke i spiritualitet. XXX XXXXX www.prana-magasinet. // spiritualitet // videnskab // RAWFOOD // rejser // astrologi // VEGETAR // YOGA // PLACEBO // XXX XXXXX Nyt spirituelt magasin www.prana-magasinet.dk Githa og Lars Muhl kærlighedens frekvens NUMMER

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-559_V-01 Rejseperiode April maj 2018 Dato

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination HUNDTOFTE 18R-535_V-01 OG v-02 Machu Picchu, Cusco,

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado Amazonas 16 dage inkl. Dansk talende Guide hele vejen, Entre, fly, hotel, morgenmad

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge

Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Peruviansk & Boliviansk Højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Titicaca La Paz - Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge program 24/3-14/4,

Læs mere

Peru Højdepunkter 14 dage

Peru Højdepunkter 14 dage Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! Rundreise med Perus høydepunkter

Læs mere

Peruviansk & Boliviansk

Peruviansk & Boliviansk Peruviansk & Boliviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Arequipa Colca Canyon Cuzco Den Hellige Dal Machu Picchu Titicaca (Peru & Bolivia) La Paz Særligt fokus på: Interaktion med lokalbefolkningen Bæredygtig

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

PERU RUNDREJSE 17 DAGE

PERU RUNDREJSE 17 DAGE PERU RUNDREJSE 17 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster i form af, storslået

Læs mere

Peru-rejse med Christian Frimodt-Møller

Peru-rejse med Christian Frimodt-Møller Peru-rejse 2017 med Christian Frimodt-Møller Dette er en herlig og indholdsrig rejse, der tager os til de vigtigste og smukkeste dele af Peru. Programmet er to dage længere end det første jeg udsendte

Læs mere

Peru Rundrejse 14 dage

Peru Rundrejse 14 dage Peru Rundrejse 14 dage Vores rejseplan til Peru Rundtur indeholder mange af Perus fantastiske landskaber samt klassiske oplevelser på en nonstop tur på 14 dage. Bliv vidne til en endeløs skønhed og føl

Læs mere

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med

Peru Grande. 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder. Kulturel oplevelsesrejse med Peru Grande 19 dages unik rundrejse i Peru med dansk rejseleder Kulturel oplevelsesrejse med 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk rejseleder 2 19 dages enestående rundrejse til Peru med dansk

Læs mere

Peru & Bolivia. 16 dage

Peru & Bolivia. 16 dage Peru & Bolivia 16 dage To af Sydamerikas mest spændende lande på én og samme rejse og med de største highlights. Inkaernes gamle hovedstad, Cusco, fæstningsværket Sacsayhuaman og ikke mindst Machu Picchu

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas Peruviansk højlandskultur i Inkaernes Vugge Denne rejse har

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA

DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA DANSK STUDIE CENTER PERU, CUBA & COSTA RICA Højskole i udlandet NYHED I 2012! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet

Læs mere

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas

Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco Den Hellige Dal - Machu Picchu- Puerto Maldonado - Amazonas Program 2017 Juli Dansk-Peruviansk venskabsforening og Clark Consult and Travel i samarbejde med Rejsecenter Djursland Peru Inkaernes kultur & Amazonas Lima - Ica - Arequipa Colca Canyon Titicaca Cusco

Læs mere

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011

Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Den kreative drøm i ørkenen Rejseplan Pris per person 7.158 dkr. 8.-18. oktober 2011 Denne specielle tur er en perle af en udsøgt oplevelse som ingen anden, uanset om du er en kunstner eller ej. Det er

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-556_V-01 Peru Rejseperiode Juli 2016 Dato

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: 29 november - 1 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 29. november 1. december Torsdag 29: Start på 2 dages tur til den Hellige Dal, dag 1: Maras & Moray

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 1. - 21. APRIL 2016 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og

Læs mere

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen

machu picchu 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen 20 / 17 dage. 28. marts - 16. / 13. april 2015 inkarigets mangfoldigheder Tag på en eksklusiv rejse med rejsebogsforfatter og peru-ekspert Hans Erik Rasmussen machu picchu påskefest i cuzco inkaernes hellige

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination Henrik JØRGENSEN 18R-553_V-01 Peru Rejseperiode Juli

Læs mere

Perus sydlige højland

Perus sydlige højland Perus sydlige højland er et spændende program som bringer jer mod strømmen og over Andesbjergene, hvor der venter den ene fantastiske udsigt efter den anden. Turen bringer jer til de største af Perus ikoner

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination KIILERICH 18R-560_V-01 Peru Rejseperiode Maj 2018

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Spirituel rejse til Peru -

Spirituel rejse til Peru - Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Spirituel rejse til Peru - SVANE 19R-719_V-02 Rundrejse anslået pris Per person ved 3 personer i delt trippleværelse 34.500 kr.* * Prisen mangler

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 Afrejse 8. januar 2015 I Inkaernes fodspor Ollantaytambo Machu Pichu Tag med Jesper

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole. 13 22 Januar, 2014. Peru Rejse

Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole. 13 22 Januar, 2014. Peru Rejse Detaljeret rejseprogram for: Ranum Efterskole 13 22 Januar, 2014 Peru Rejse Mandag 13 januar: 4-dags tur til den Hellige Dal, dag 1. Cusco Chinchero Ollantaytambo. I bliver afhentet i lufthavnen ved ankomst,

Læs mere

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov

Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov Rundrejse i Peru med Amazonas Regnskov 16 Dage Tag med på en rundrejse i fantastiske Peru en rejse gennem inkaernes land. Fra Stillehavskysten til Titicacasøen, og selvfølgelig inkaernes fortabte by, Machu

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder

Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder Den sibiriske shaman Ahamkara tilbyder på tredje år et uddannelsesforløb i Danmark. Uddannelsen består af i alt 7 moduler på to dage i en weekend,

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Peru & Bolivia Turprogram 20

Peru & Bolivia Turprogram 20 2016-2017 Sydamerika Rundtur Peru & Bolivia Turprogram 20 Dage Tag med på en oplevelsesrig rundrejse i Andes! Du besøger de flotteste perler i Peru og Bolivias skatkammer - en rundrejse, hvor du kommer

Læs mere

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER

INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 21 E. 28. APRIL - 18. MAJ 2017 INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER KOM TÆT PÅ LOKALT LIV I PERU GRUPPEREJSE MED REJSELEDER CALLE GRANHOLM INKARIGETS MANGFOLDIGHEDER 2016 1 Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Peru Højdepunkter 14

Peru Højdepunkter 14 Peru Højdepunkter 14 dage På denne tur kommer du forbi Perus mest berømte turistattraktioner. Tag med os på en rejse gennem tid, natur og kultur, serveret på et inka-guldfad! 1 Side Velkommen til Machete

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse BALI Den Spirituelle Udviklingsrejse 9 dages eksklusiv spirituel udviklingsrejse til fantastiske Bali. Rejsen er udfordrende, kærlig og transformerende og har til formål at styrke din adgang både til dit

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

MEDITATIV REJSE TIL ISLAND

MEDITATIV REJSE TIL ISLAND MEDITATIV REJSE TIL ISLAND 9.-18. JULI 2016 - FORBEREDELSESMØDE 28 MAJ V. BODIL EGEBERG På rejsen besøges steder med særlig kraftfuld energi. Vi vil være på hvert sted som gruppe, og der vil være tid til

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE

PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE PERU RUNDREJSE MED INKASTIEN 19 DAGE Machete Tours byder velkommen til en helt unik oplevelse og et program fyldt med spændende destinationer I Peru. Peru er et enestående land med masser af kontraster

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 4 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-02 Peru Rejseperiode August 2018 Dato

Læs mere

LEV LOKALT PÅ TAQUILE

LEV LOKALT PÅ TAQUILE 3 DAGE ÅRET RUNDT LEV LOKALT PÅ TAQUILE BO PRIVAT HOS DEN INDIANSKE BEFOLKNING MED BESØG PÅ UROINDIANERNES FLYDENDE SIVØER 01 BESØG DE FLYDENDE SIVØER OG SEJL I SIVBÅD I hentes på hotellet og kører den

Læs mere

Kulturtur i Peru. Machu Picchu

Kulturtur i Peru. Machu Picchu Machu Picchu Kulturtur i Peru Tempelbyen Machu Picchu, den koloniale perle Cusco, Inkaernes hellige Dal, uroindianernes flydende sivøer i Titicacasøen og Colca-kløften med sine majestætiske kondorer er

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

empathia www.empathia.org

empathia www.empathia.org 1 E Empathia Rejser Yoga rejse til Goa, januar 2016 empathia er en lille virksomhed, som tilbyder Reiki healing, massage, coaching og yoga. Desuden udbyder vi rejser/retreats i udlandet med fokus på velvære,

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur

Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen. 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur Detaljeret rejseprogram for: Familien Larsen 26 december - 30 december, Cuso & Machu Picchu Tur Cusco & Machu Picchu Tur 26. december 30. december Onsdag 26. Start på 3 dags tur til den Hellige Dal, dag

Læs mere

Spirituel rejse til Peru uden sprogskole -

Spirituel rejse til Peru uden sprogskole - Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Spirituel rejse til Peru uden sprogskole - SVANE 19R-719_V-06 Rundrejse - 3 personer i delt trippleværelse under rejsen med hele gruppen 37.700 kr.

Læs mere

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019 Meditationsrejse til Sydindien den 12. - 29. januar 2019 I samarbejde med Grace Tours som teknisk arrangør præsenterer vi denne unikke rejse til Sydindien til næste vinter. Det vil ikke være en almindelig

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage

Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Peru med La Paz, Bolivia 15 Dage Tag med på en uforglemmelig rundrejse i Andesregionen! Efter at have besægt inkaernes hovedstad, Cusco, inkaernes Hellige Dal og mægtige Machu Picchu, fortsætter vi til

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Peru Klassiske Rundrejse 17 Dage

Peru Klassiske Rundrejse 17 Dage 2016-2017 Peru Rundrejser Peru Klassiske Rundrejse 17 Dage Gennem en blanding af historie, natur og kultur og ikke mindst mystik, tager denne Peru Klassiske Rundrejse dig med til Perus smukkeste og mest

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud

Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Rejseplan og tilbud Gældende i 10 dage fra dato for produktion af rejseplan og tilbud Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination NAVN 18R-549_V-01 Peru Rejseperiode August 2018

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE 8 E MED AFREJSE 28. SEPTEMBER 2019 UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE AFSKED MED DET GAMLE - SAMARBEJDE - UDFORDRING - UDSYN MÅLRETTEHED - OVERVINDE GRÆNSER - STYRKE - HJEMKOMST MED EVENTYRER, PSYKOTERAPEUT

Læs mere

Detaljeret Rejseplan

Detaljeret Rejseplan Detaljeret Rejseplan Kundenavn Rejsenummer (Skrives på tilmeldingsformular) Destination TUBORG 19R-752_V-01 Peru med Inkastien Inkastien på vej mod Machu Picchu. Rejseplan for rundrejse 2. oktober 2019

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag.

Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag. Kvalitetsrejse til Peru Peru i ro og mag. Rejsen kan evt. forlænges På denne rejse besøger vi de traditionelt vigtigste seværdigheder i Peru og Inkariget. Rejsen foregår i ro og mag, men pga. terrænet

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

16 dage. 17. april - 2. maj 2015. ayahuasca i amazonas. Tag med på en pionerrejse til ayahuasca-receremonier hos shaman i amazonas XXX

16 dage. 17. april - 2. maj 2015. ayahuasca i amazonas. Tag med på en pionerrejse til ayahuasca-receremonier hos shaman i amazonas XXX 16 dage. 17. april - 2. maj 2015 i amazonas Tag med på en pionerrejse til -receremonier hos shaman i amazonas XXX Indhold 01 02 03 04 05 Afgang fra Danmark og ankomst til Lima. Historisk centrum og fly

Læs mere

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray Jeg er henrykt over at din deltagelse i Livmoder Velsignelsen. Denne velsignelse har til formål at bringe heling og forbindelse til din egen livmoder og femininitet. Den er også designet til at forankre

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Peru Rundrejse med inkatrek

Peru Rundrejse med inkatrek Peru Rundrejse med inkatrek 16 Dage Unik rundrejse der kombinerer Perus klassiske højdepunkter og viser Inkarigets oprindelse, storhed og fald samt verdens dybeste kløft, Colca, og en spektakulær trekking

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet

DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS. Højskole i udlandet DANSK STUDIE CENTER ARGENTINA, PERU & GALAPAGOS Højskole i udlandet NYHED I 2014 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i

Læs mere