HORSENS KUNSTMUSEUM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HORSENS KUNSTMUSEUM"

Transkript

1 HORSENS KUNSTMUSEUM

2 7 JYSKE KUNSTMUSEER I NYT SAMARBEJDE De syv kunstmuseer, der var en del af udstillingssamarbejdet De Syv Dødssynder under Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, er nu gået sammen om et nyt, fælles projekt Hvordan forholder vi os til national identitet i dag? Hvilke historiske og kulturelle symboler indgår i den offentlige fortælling om os selv og vores nationalitet? Med udgangspunkt i både eksisterende kunstværker, symboler, kulturminder og nyproducerede værker, der genovervejer de visuelle repræsentationer og fortællinger om nationale symboler, inviterer de syv museer til spændende udstillinger, der indholdsmæssigt strækker sig fra 1800-tallet og frem til i dag. De syv kunstmuseer, Randers Kunstmuseum, Skovgaard Museet, Holstebro Kunstmuseum, Glasmuseet Ebeltoft, Horsens Kunstmuseum, Skive Museum og Museet for Religiøs Kunst i Lemvig, vil sammen med en bred vifte af danske og internationale kunstnere genoverveje, hvordan vi forstår national identitet i dag. Slutresultatet er syv museumsudstillinger, som præsenterer værker på tværs af kunstneriske genrer som maleri, skulptur, fotografi, glas, objektkunst, performance, musik, video og konceptuel kunst.

3 Udstillingssamarbejde på tværs af regionen Som en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 samarbejdede de syv kunstmuseer omkring udstillingsprojektet De Syv Dødssynder. De syv museer fortolkede hver sin dødssynd og som et kulturelt tæppe fra Østjylland til Vestjylland, skabte udstillingerne en sammenhæng, som rekordmange besøgende rejste rundt for at opleve. Det unikke samarbejde på tværs af de forskellige museer, dannede både grobund for et fagligt interessant samarbejde og synliggjorde også effekten af, hvad museer kan skabe, når de står sammen og forener kræfterne for at styrke kulturen i Region Midtjylland. Det er netop denne synergieffekt, tillige med den udvidede museumsoplevelse, som museerne ønsker at bygge videre på og udvikle. Det er muligt at læse mere om de syv udstillinger på de enkelte museers hjemmesider, ligesom museerne udgiver gratis magasinet Herfra hvor vi står 7 udstillinger om national identitet, som præsenterer udstillingerne og samarbejdet. Magasinet fås på museerne i udstillingsperioderne.

4 LØRDAG DEN 21. SEPTEMBER SØNDAG DEN 19. JANUAR 2020 LILIBETH CUENCA Lilibeth Cuenca Rasmussen. Herfra hvor vi står - En soloudstilling på Horsens Kunstmuseum af Lilibeth Cuenca Rasmussen I forbindelse med udstillingssamarbejdet Herfra hvor vi står 7 udstillinger om national identitet har Horsens Kunstmuseum inviteret billedkunstner og professor i Tidsbaseret- og Performancekunst ved Kunstakademiet i Bergen, Lilibeth Cuenca Rasmussen (f. 1970) til at skabe soloudstillingen Lilibeth Cuenca Rasmussen. Herfra hvor vi står i museets største sal. Udstillingen består af både skulptur, installation, video og performance. Lilibeth Cuenca Rasmussen er født på Filippinerne, men flyttede som barn, sammen med hendes familie, til Stevns. I Lilibeth Cuenca Rasmussens kunstneriske praksis ses emner som identitet og tilhørsforhold som et klart hovedfokus. Dette ses blandt andet i videoværket Absolute exotic fra 2005, hvor kunstneren problematiserer en række klicheer omkring etnicitet. I forbindelse med udstillingen har kunstneren arbejdet med afsæt i Grundtvig.

5 RASMUSSEN Ordet var for Grundtvig bindeleddet til en højere erkendelse, og hans filosofi og tanker er en absolut inspirationskilde til en række nye værker skabt til udstillingen. Med Lilibeth Cuenca Rasmussen. Herfra hvor vi står debatterer Lilibeth Cuenca Rasmussen en række åbne spørgsmål omkring (d)en nationale identitet. Balancen mellem at dyrke den nationale identitet og nationalisme kan til tider være svær at skelne i mellem. I forbindelse med udstillingen genbesøger Lilibeth Cuenca Rasmussen Horsens Kunstmuseum og skaber performancen Dragedukke, som du kan opleve på følgende datoer: Lørdag den 21. september kl Performancen Dragedukke, samt musik ved Thea Vesti Pedersen Torsdag den 10. oktober kl Performance med 200 deltagere fra VUC Svendborg Lørdag den 11. januar 2020 kl Performancen Dragedukke, samt musik ved Thea Vesti Pedersen Udstillingsprojektet er støttet af Genforeningspuljen 2020, Legacy Aarhus 2017, Region Midt, Statens Kunstfond, Familien Hede Nielsens Fond, Beckett Fonden, Augustinus Fonden, Grosserer L. F. Foghts Fond og Dansukker. Udstillingen åbner lørdag den 21. september 2019 kl I forbindelse med åbningen vil Lilibeth Cuenca Rasmussen præsenterer performancen Dragedukke alle er velkomne.

6 ANDERSEN DARK MATTER Dialogudstilling med Nikoline Liv Andersen & Cathrine Raben Davidsen I efteråret 2019 præsenterer Horsens Kunstmuseum en særudstilling med billedkunstner Cathrine Raben Davidsen og designer Nikoline Liv Andersen. De to kunstnere har tilbage i efteråret 2018 arbejdet side om side på Statens Værksteder i København, hvor de påbegyndte et dialogudstillingsprojekt, som tager afsæt i naturen og dennes betydning for vores eksistens. Begge kunstnere er velrepræsenterede i Horsens Kunstmuseums samlinger og museet har ligeledes løbende præsenteret kunstnerne med soloprojekter, hvor udstillingen i efteråret 2019 bliver de to kunstneres første fælles projekt. Spørgsmål omkring menneskets forhold til naturen og den åndelige verden danner udgangspunkt og inspiration til dialogudstillingen DARK MATTER. En tilbagevendende grundtanke er ideen om transformation som et menneskeligt grundvilkår. Med en tese om transformation som en kontinuerlig proces, der konstant forbinder os til vores omkringliggende miljø, hvad end den rummer mennesker, natur eller objekter. LØRDAG DEN 9. NOVEMBER SØNDAG DEN 8. MARTS 2020NIKOLINE LIV

7 CATHRINE RABEN DAVIDSEN Denne opfattelse har kulturhistoriske rødder i de såkaldte animistiske religioner. Animisme er troen på, at alt i naturen og omkring os, både det organiske og det uorganiske, har en sjæl. Mennesket kan således kommunikere med den besjælede natur og dyrke den. Med projektet præsenteres en række nyproducerede værker af de to kunstnere, som både vil skabe en materialemæssig dialog i form af forskellige materialer som keramik, animationsfilm, tryk og broderi samtidig med at udstillingen præsenterer den kunstneriske dialog imellem de to kunstnere, som er hele fundamentet for udstillingen. Udstillingen DARK MATTER åbner lørdag den 9. november kl alle er velkomne.

8 FOR BØRN EFTERÅRSFERIE KUNST & KAKAO Gå på skattejagt i Horsens Kunstmuseums samling Tirsdag den 15. oktober kl Ved Iben Kjær Kunst & Kakao henvender sig til børn fra 5 år og op og deres voksne. Arrangementet afsluttes med boller og varm kakao i museets café. Læs mere om arrangementet og bestil billetter på Pris voksne: 90 kr., børn: 60 kr. (OBS særpris for Horsens Kunstmuseums Venner) SKATTEJAGT I uge 42 er det muligt for hele familien at gå på skattejagt på Horsens Kunstmuseum. I museets skranke får familien udleveret et skattekort og når skatten er fundet udleveres der guldmønter til deltagerne, ligesom deltagerne deltager i konkurrencen om at vinde en ægte skattekiste med 4 kilo ægte guldmønter.

9 FOR VOKSNE KUNST, LITTERATUR & KAFFE Traditionen tro inviterer Horsens Bibliotek og Horsens Kunstmuseum til Litteratur, Kunst & Kaffe på Horsens Kunstmuseum. Søndag den 6. oktober kl Charlotte Kastberg Kæseler, Vibeke Johansen, Julie Horne Møller og Claus Hagerdorn-Olsen Denne søndag vil der blandt andet være fokus på kunstnerne Michael Kvium, Lea Guldditte Hestelund og Lilibeth Cuenca Rasmussen overfor forfattere Lars Saabye Christensen og Olga Ravn. Praktisk information: Det anbefales at købe billetter til arrangementet på eller www. horsensbibliotek.dk eller på Horsens Bibliotek eller på Horsens Kunstmuseum. Pris inkl. kaffe og kage 50 kr. (Billetpris er excl. entré til museet). Max 50 deltagere til arrangementet.

10 LAD OS TALE OM HVAD VI SER Horsens Kunstmuseum og VTS facilitator Anne Østergaard Olesen inviterer alle, der har lyst til at snakke om kunst, til VTS samtaler om udvalgte værker fra museets samling. VTS (Visual Thinking Strategies) er en alternativ kunstformidlingsmetode. I en VTS samtale er det beskueren, der er på banen. Der findes ingen forkerte svar og observationer - facilitatoren forholder sig neutral og fungerer som en ordstyrer, der parafraserer og samler op på det, der bliver sagt i gruppen. Det er et trygt rum, hvor man bliver hørt og anerkendt. VTS er for alle i alle aldre. Deltag i en VTS samtale på følgende datoer: Onsdag den 25. september kl Onsdag den 9. oktober kl Onsdag den 6. november kl Yderligere information om VTS Danmark kan læses på Praktisk information: Arrangementet er gratis at deltage i efter betalt entré og påbegyndes ved museets skranke. Det er muligt at læse mere og bestille billetter på dk. Lad os tale om hvad vi ser henvender sig til alle der har lyst til at blive klogere på samtidskunsten og museets aktuelle udstillinger.

11 BLÆR Horsens Kunstmuseum inviterer til en række podcasts med BLÆR BLÆR er en podcast præsenteret af venindeparret Clara Olivia og Lise. Gymnasieeleverne og amatørfilosofferne reflekterer over afleveringer, feminisme, samtidens kunst og tilværelsen. BLÆR er en åben samtale mellem to unge kvinder, som snakker ærligt og repræsenterer samtidens unge sårbare tanker. Arrangementet henvender sig til alle og der præsenteres løbende forskellige temaer, bla. ; Opførsel på de sociale medier, Klimasyndere og Er det tid til at skifte den sexistiske kunst ud? Podcast arrangementet finder sted følgende datoer: Torsdag den 12. september kl Lørdag den 12. oktober kl Torsdag den 14. november kl Praktisk information: I forbindelse med arrangementet er Horsens Kunstmuseum vært med en kop kaffe eller the. Arrangementet er gratis efter betalt entré. Det er muligt at læse mere og bestille billetter på

12 FOR VOKSNE KUNST & KAFFE Horsens Kunstmuseum inviterer til en række Kunst & Kaffe arrangementer i efteråret Kunst & Kaffe henvender sig til dem, der gerne vil blive klogere på museets samling og aktuelle udstillinger. Arrangementet afsluttes med kaffe og kage i museets café, Gordons Gæstebud. Skitsen af Michael Kvium Søndag den 15. september kl Ved Bente Hammershøy Herfra hvor vi står 7 udstillinger om national identitet Med udgangspunkt i udstillingen Herfra hvor vi står af Lilibeth Cuenca Rasmussen Søndag den 29. september kl Ved Linda Højgaard Svendsen Kroppen i kunsten Søndag den 3. november kl Ved Iben Kjær Michael Kvium i Horsens Kunstmuseums samling Søndag den 24. november kl Ved Bente Hammershøy Praktisk information: Det anbefales at købe billetter til arrangementerne på eller på Horsens Kunstmuseum. Pris inkl. kaffe og kage 50 kr. (Billetpris er excl. entré til museet). Max 50 deltagere pr. arrangement.

13 FOR VOKSNE OFFENTLIGE OMVISNINGER Horsens Kunstmuseum inviterer i efteråret 2019 til en række offentlige omvisninger i forbindelse med museets aktuelle udstillinger. Søndag den 22. september kl Med udgangspunkt i udstillingen Herfra hvor vi står af Lilibeth Cuenca Rasmussen Ved Sanne Hvidt Søndag den 27. oktober kl Horsens Kunstmuseum netop nu Ved Linda Højgaard Svendsen Søndag den 10. november kl Dark Matter af Nikoline Liv Andersen og Cathrine Raben Davidsen Ved Sanne Hvidt Praktisk information: De offentlige omvisninger er for alle der er interesseret i at høre mere om museets aktuelle udstillinger og ophængninger. Omvisningerne er gratis efter betalt entré og påbegyndes ved museets skranke. Det er muligt at læse mere og bestille billetter på

14 LAD KREATIVITETEN BLOMSTRE Få en unik sensommeroplevelse, når Horsens Kunstmuseum slår dørene op til en eftermiddag i kreativitetens tegn Drømmer du om at lukke kunsten og kreativiteten ind i dit liv? Eller at genfinde dit kreative jeg? Denne dag tager dig med på en rejse, hvor du kommer til at udforske din kreativitet på en mindful måde. Vi byder velkommen til Lærke Egefjord, der med en baggrund som læge, hjerneforsker, mindfulnessinstruktør og udøvende billedkunstner vil give dig et indblik i, hvordan kunst og kreativitet kan dæmpe symptomer på eksempelvis stress, angst, depression og demens og åbne op for et liv i harmoni og balance. Samtidig bliver du klogere på, hvorfor vi ofte anser kreativteten som noget, der er forbeholdt nogle særligt udvalgte, og på hvordan du selv skaber de optimale rammer for at opleve den boble af flow og livsglæde, en kreativ stund kan give dig. Dagen byder efterfølgende på en mindfulness-meditation med udgangspunkt i farvernes forunderlige verden som forberedelse på forskellige guidede kreative øvelser. Her får du mulighed for at få styrket dit kreative selvværd og får redskaber til at leve et aktivt kreativt liv. For ALLE er kreative. Men nogle gange er det en kunst at finde vejen dertil. Praktisk information: Søndag den 8. september kl på Horsens Kunstmuseum. Pris 250 kr. inkl. kaffe og vand, frugt og chokolade. Begrænset antal pladser. Horsens Kunstmuseum står for alt materialet til workshoppen. Læs mere og bestil billetter på:

15 BYVANDRINGER Byvandringer Onsdag den 14. august kl Ved Nick Schaadt og Julie Horne Møller Onsdag den 18. september kl Ved Nick Schaadt og Julie Horne Møller Gavlmalerierne er skabt i samarbejde med Horsens Kommune, Byarkivet, Horsens Kunstmuseum og Galleri Grisk. Mødested annonceres på museets hjemmeside og sociale medier senest 14 dage før byvandringen. Praktisk information: Varighed ca. 60 minutter. Byvandringerne er gratis og skabt i samarbejde med Horsens Museum og MÆRK BYEN. Husk påklædning efter vejrforholdene, da arrangementet foregår udendørs.

16 JULEMARKED LØRDAG DEN 30. NOVEMBER- SØNDAG DEN 1. DECEMBER Horsens Kunstmuseum inviterer traditionen tro til julemarked den første weekend i december måned Julemarkedet fylder hele museets stueetage og her vil der være masser at se på og gode muligheder for at få klaret nogle af alle julegaveindkøbene i god tid. På Julemarkedet kan man gøre en god handel ved de mange stande med gaveidéer, julepynt og brugskunst. På museets 1. sal kan man gå på jagt mellem kunstværkerne efter de frække museumsnisser, der gemmer sig mellem malerierne og skulpturerne. Når museumsnisserne er fundet og julegaverne er købt, kan man slå sig ned i museets café og nyde noget godt til ganen. Mangler du en gave som du ikke kan finde til julemarkedet kan du til enhver tid besøge museumsbutikken. Butikken tilbyder gaveartikler, bøger og andre spændende ting. Har du ikke tid til at komme forbi museet kan du besøge butikkens webshop, hvor store dele af udvalget også findes. Besøg og gå ind under fanen Shop. Praktisk information til julemarkedet: Entré, som også giver adgang til museets aktuelle udstillinger 25 kr. for voksne og gratis for børn og unge under 18 år.

17 NYTÅRSKUR Horsens Kunstmuseum inviterer til nytårskur lørdag den 11. januar 2020 kl Kom og vær med til at fejre det forgangne år og se frem mod et spændende nyt år, når Horsens Kunstmuseum inviterer til nytårskur. I forbindelse med nytårskuren skaber Lilibeth Cuenca Rasmussen performancen Dragedukke, som er en del af hendes aktuelle soloudstilling Lilibeth Cuenca Rasmussen, som kan ses til og med søndag den 19. januar På Horsens Kunstmuseum ser vi tilbage på et fantastisk udstillingssår i 2019, der har budt på anderledes udstillinger, nyskabende arrangementer og mange nyerhvervelser til samlingen. Ligeledes ser vi frem mod 2020 som byder på spændende udstillinger med blandt andre Lærke Lauta og den New York baserede street art kunstner Phoebe New York, aktiviteter og meget mere. I forbindelse med nytårskuren vil Horsens Kunstmuseum være vært for et glas bobler og kransekage. Praktisk information: Arrangementet er gratis. Tilmelding kan foregå til jhmo@horsens.dk.

18 Collage af Phoebe New York

19 HORSENS KUNSTMUSEUMS VENNER Horsens Kunstmuseums Venner byder i efteråret 2019 på en række arrangementer på Horsens Kunstmuseum Tur til Palsgård Park Den 5. september kl Mødested på P-pladsen i Palsgård Park Historien om Palsgaard Gods vil blive formidlet af Birger Brix og Claus Hagedorn-Olsen, som vil introducere de skulpturer der har fundet vej til parken de senere år. Filmaften Tirsdag den 22. oktober kl Vi præsenterer en relevant film, og eftefølgende er Horsens Kunstmuseums Venner vært med kaffe og kage. Kunst & Jazz Lørdag den 16. november kl med introduktion til de aktuelle udstillinger og musikalske oplevelser fra og Galleribesøg i Aarhus Mandag den 2. december. Tid og mødested følger Kør-selv tur til Aarhus med besøg hos Galleri Charlotte Fogh og eventuelt Dokk1. Yderligere oplysninger vil løbende kunne findes på:

20 NYERHVERVELSER Udbygningen af Horsens Kunstmuseums samling er en væsentlig opgave i vores daglige virke. Første halvdel af 2019 har vi forøget samlingen med værker af både i forvejen repræsenterede kunstnere, men også en ny kunstner har fundet vej til samlingen. Nick Theobald er en yngre amerikansk kunstner, der arbejder med bivoks både i forhold til billedmediet og skulpturen. Vi erhvervede skulpturen Soaked Vanitas fra 2019, hvis hovedmaterialer netop er bivoks. Emil Westman Hertz samlingen er udvidet med der værket Uden titel, u.år, hvor der er anvendt avispapir, grene, pap og ugeblade. Et værk der således udbygger og kvalificerer vores repræsentation af denne kunstner. Vi modtog, som donation fra familien, desuden tre skitsebøger, der giver et unikt indblik i hvorledes Emil Westman Hertz arbejdede. Christine Overvad Hansen modtog i

21 2016 Horsens Kunstmuseums Venners Kunstnerpris. Samlingen af denne kunstners værker er blevet forøget med to værker: Armature (posture perfect) fra 2014, der blev præsenteret på udstillingen Stay på FÆNGSLET i 2015 og Clown for Honey Badger fra En større donation fra Ny Carlsbergfondet sikrede museet mosaikken Uden Titel (Haiti) skabt i 2018 af Erik A. Frandsen. Udover denne mosaik erhvervede vi tegningen Lyset der ude - det er elektrisk fra Derudover er værkerne Re-programmed Relations fra 2018 af Mille Kalsmose, Modern Atlas fra 2015 af Anne Marie Ploug, Half mask half space fra 2016 af Martin Erik Andersen og Picnic fra af Morten Buch sidstnævnte i form af 3 monotypier skænket af Horsens Kunstmuseums Venner, blevet en del af samlingen. Gudrun Hasle er repræsenteret med en række centrale værker i samlingen. De er nu supleret med et værk i 4 dele, som er en del af serien Relabeling fra /2014. En diasserie og tre værker hvor de håndbroderede labels, Gudrun Hasle syede på sit tøj og gik med, er sat op.

22 GORDONS GÆSTEBUD Horsens Kunstmuseum kan endelig løfte sløret for museets nye caféforpagter Machai Løgager Gordon Machai Løgager Gorden udtaler: Et bredt interessefelt kombineret med stor videbegærlighed har ført mig vidt omkring i mit arbejdsliv, lige fra musik og kultur over fysisk og mental sundhed til gastronomi. Jeg har altid bestræbt mig på kun at beskæftige mig med emner, for hvilke jeg har en dyb interesse og passion. Dette har gjort mig i stand til at bevare nærvær, fokus og autenticitet, i det jeg har foretaget mig. Siden barnsben har jeg haft en stor passion for mad, og jeg fascineres af det faktum, at vi kan tage noget, som vokser på og i jorden og omdanne det til nærende og velsmagende retter. Jeg foretrækker at arbejde med økologiske, lokale råvarer, så vidt det er muligt dels ud fra et bæredygtighedsprincip, men også fordi jeg kan lide tanken om, at råvarerne er dyrket lige i baghaven, og at jeg kan snakke med producenten om produktionsmetoder, råvarernes kvalitet med videre. Overtagelsen af caféen på Horsens Kunstmuseum markerer en ny milepæl i min karriere, og jeg ser frem til her at kunne forene min interesse for mad, musik og mennesker. Caféen har jeg valgt at drive under navnet Gordons Gæstebud et navn som trækker en åbenlys reference til Karen Blixens novelle Babettes Gæstebud, som på fornem vis beskriver, hvordan mad formår at samle mennesker og løfte stemningen i et selskab. Praktisk information: Machai Løgager Gordon åbnede Gordons Gæstebud mandag den 5. august Det er muligt at læse mere om caféen på museets hjemmeside:

23 INFO ÅBNINGSTIDER: 1. september juni: tirsdag-søndag: juli august: mandag-sønd SKOLEBESØG: tirsdag-fredag: Efter aftale Buslinier: 1 og 2 ENTRÉ: Voksne:... kr. 60 (grupperabat gives) Børn (indtil 18 år):... Gratis Årskort:... kr. 125 Museumskort til byens 4 museer: kr. 200 HORSENS KUNSTMUSEUMS VENNER: Enkeltmedlemskab:... kr. 275 Parmedlemskab:... kr. 390 Tekst: Claus Hagedorn-Olsen, Julie Horne Møller og Sofie Skaú Jepsen Foto: Frida Gregersen, Jakob Stentoft, Horsens Kunstmuseum, Phoebe New York og Horsens Kunstmuseums kunstnere Tryk: Buchs Forside: Lilibeth Cuenca Rasmusseum Dragedukker Kostume: Mich Dulce Ret til ændringer forbeholdes

24

STAY. Horsens Kunstmuseum. DISPLAY rykker samtidskunsten ind på FÆNGSLET LØRDAG DEN 15. AUGUST - SØNDAG DEN 20. SEPTEMBER

STAY. Horsens Kunstmuseum. DISPLAY rykker samtidskunsten ind på FÆNGSLET LØRDAG DEN 15. AUGUST - SØNDAG DEN 20. SEPTEMBER STAY LØRDAG DEN 15. AUGUST - SØNDAG DEN 20. SEPTEMBER DISPLAY rykker samtidskunsten ind på FÆNGSLET DISPLAY Festivalen den 15. august markerede startskuddet på en unik udstilling lavet af 11 unge studerende

Læs mere

GO TUR PÅ KUNSTMUSEUM INSPIRATION TIL BØRNEHAVER HORSENS KUNSTMUSEUM

GO TUR PÅ KUNSTMUSEUM INSPIRATION TIL BØRNEHAVER HORSENS KUNSTMUSEUM GO TUR PÅ KUNSTMUSEUM INSPIRATION TIL BØRNEHAVER HORSENS KUNSTMUSEUM Kære Børnehaver i Horsens Kommune, Hermed fremsendes et inspirationsmateriale, som henvender sig til børnehavebørn fra 3 års alderen

Læs mere

Resultatberetning for 2016

Resultatberetning for 2016 Resultatberetning for 2016 Horsens Kunstmuseum Horsens Kunstmuseum Resultatberetning 2016 Horsens Kunstmuseum kan se tilbage på et år, hvor vi har oplevet stor anerkendelse for vores arbejde, både på museet

Læs mere

Resultatberetning for 2016

Resultatberetning for 2016 Resultatberetning for 2016 Horsens Kunstmuseum Horsens Kunstmuseum Resultatberetning 2016 Horsens Kunstmuseum kan se tilbage på et år, hvor vi har oplevet stor anerkendelse for vores arbejde, både på museet

Læs mere

HORSENS KUNSTMUSEUM

HORSENS KUNSTMUSEUM HORSENS KUNSTMUSEUM 2-2018 Horsens Kunstmuseum præsenterer for første gang Rose Eken i særudstillingssammenhæng med soloudstillingen Afterbeat. Museet har gennem en årrække fulgt Rose Ekens arbejde og

Læs mere

Horsens Kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum Horsens Kunstmuseum 02 2016 HORSENS KUNSTMUSEUM Carolinelundsvej 2 8700 Horsens Tlf: 76 29 23 70 Café: 76 29 23 78 email: kunstmuseum@horsens.dk www.horsenskunstmuseum.dk www.facebook.com/horsenskunstmuseum

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

Horsens Kunstmuseum

Horsens Kunstmuseum Horsens Kunstmuseum 01 2018 VELKOMMEN Rigtigt godt nytår. Vi glæder os til det kommende år og dets mange aktiviteter. Dog begynder vi 2018 med et tilbageblik på 2017. Det blev på mange måder et år der

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

AKTIVITETER 2014/15 TIDSPUNKTER FOR OMVISNINGER I KUNST OG DESIGN: KL. 9:15 ELLER 10:45 ELLER 12:15 ELLER 13:45.

AKTIVITETER 2014/15 TIDSPUNKTER FOR OMVISNINGER I KUNST OG DESIGN: KL. 9:15 ELLER 10:45 ELLER 12:15 ELLER 13:45. AKTIVITETER 2014/15 Trapholt ligger Æblehaven 23 og nås med bus nr. 4 mod Strandhuse/Nr. Bjert fra Kolding Rutebilstation. Husk at det er gratis at låne vores madpakkehus Trappergården - reservering anbefales.

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Ungdomsuddannelser Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

FÅ NYHEDER, FERNISERINGER OG EVENTS HVER UGE I DIN MAILBOX. TILMELD DIG KOPENHAGENS UGENTLIGE NYHEDSMAIL MAGASIN NEWS ARTGUIDE NYHEDSMAIL

FÅ NYHEDER, FERNISERINGER OG EVENTS HVER UGE I DIN MAILBOX. TILMELD DIG KOPENHAGENS UGENTLIGE NYHEDSMAIL MAGASIN NEWS ARTGUIDE NYHEDSMAIL FÅ NYHEDER, FERNISERINGER OG EVENTS HVER UGE I DIN MAILBOX. TILMELD DIG KOPENHAGENS UGENTLIGE NYHEDSMAIL MAGASIN 20.08.2015 SHOWPICS NEWS ARTGUIDE NYHEDSMAIL SØG OM KOPENHAGEN KONTAKT Anna Moderato: To

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i sommeren/efteråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration, tegneserier og animation nu bliver

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

PLANLÆG DIT BESØG PLANLÆG DIT BESØG. ENTRÉ Se

PLANLÆG DIT BESØG PLANLÆG DIT BESØG. ENTRÉ Se PROGRAM 2015 INDHOLD 2 INDHOLD PLANLÆG DIT BESØG...4 DE NYE UDSTILLINGER...6 FÆNGSELSMUSEET ONLINE...8 RUNDVISNINGER OG FOREDRAG FOR GRUPPER...10 FERIE I FÆNGSELSMUSEET...12 ÅRHUNDREDETS FESTIVAL...14

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLED SKOLEN Velkommen! Her i folderen kan du læse holdbeskrivelser, finde ud af hvilke hold du vil gå på og tilmelde dig. Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Formandens sidste beretning

Formandens sidste beretning LEDER Da kunstmuseet i Tønder for ca. 8 år siden fik stiftet sin venneforening fik den betegnelsen Sønderjyllands Kunstmuseums Venner. Senere måtte foreningen, som følge af den store museumsfusion Museum

Læs mere

Som noget nyt tilbyder Trapholt arkitekturworkshop for 1. -10. klasse.

Som noget nyt tilbyder Trapholt arkitekturworkshop for 1. -10. klasse. AKTIVITETER 2015 Trapholt ligger Æblehaven 23 og nås med bus nr. 4 mod Strandhuse/Nr. Bjert fra Kolding Rutebilstation. Husk at det er gratis at låne vores madpakkehus Trappergården - reservering anbefales.

Læs mere

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog

Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Nyhedsbrev for Historisk Samfund for Sydøstjylland Præsentation af årets årbog Reception for årbog 2017 Det er med stor glæde, at vi igen kan invitere vores medlemmer til reception torsdag d. 5. oktober

Læs mere

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013 En lærerguide 5xSOLO 2. marts-31. marts 2013 Introduktion I perioden 2. til 31. marts 2013 kan du og dine elever opleve udstillingen 5 X SOLO, der består af fem soloudstillinger med værker af fem forskellige

Læs mere

TORSDAGSVANDRERNE

TORSDAGSVANDRERNE Er du mellem 55 og 75 år og er du frisk på at give din hjerne og dit hjerte en udfordring? Så tilmeld dig til et sjovt, sundt og lærerigt forløb på biblioteket. Sammen med projektet Hold Hjernen Frisk

Læs mere

Horsens Kunstmuseum. Museologi og kuratering Undervisningsmateriale til stx og hf

Horsens Kunstmuseum. Museologi og kuratering Undervisningsmateriale til stx og hf Horsens Kunstmuseum Museologi og kuratering Undervisningsmateriale til stx og hf Introduktion Horsens Kunstmuseum - et museum for nyere kunst Horsens Kunstmuseum fokuserer på den moderne kunst. Udgangspunktet

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum Læs om nyt BILLED fremtid starter her SKO LEN Visuelt Gymnasium din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid starter. Her kommer

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs om Sommerhold og CAMP TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2014 Billedskolens fritidsundervisning

Læs mere

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM 2018 Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops Kurser Kursusprogram 2018 Tingenes hemmelige liv En workshop omkring Stilleben opstilling v. billedkunstner Rick Towle Stilleben,

Læs mere

HORSENS KUNSTMUSEUM 1

HORSENS KUNSTMUSEUM 1 1HORSENS KUNSTMUSEUM Internationale kunstnere Siden 1984 har Horsens Kunstmuseum koncentreret sig om indsamling af dansk samtidskunst, men ud fra et ønske om at perspektivere den danske kunstscene, er

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO Sommerhold og CAMP Læs om TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO Læs om Sommerhold og CAMP LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2015 En tegneevent for voksne er blandt

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 28.8 1.9.2017 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Louisiana Lejrskole er Tid til

Læs mere

FESTUGEN PÅ KVINDEMUSEET

FESTUGEN PÅ KVINDEMUSEET Pressemeddelelse FESTUGEN PÅ KVINDEMUSEET DINNER PARTY YOGA KONCERT ØVRIGE AKTIVITETER I festugen er der også fest på Kvindemuseet. På de følgende tre sider findes information om alle arrangementerne.

Læs mere

Koncert med Maria Elisabeth

Koncert med Maria Elisabeth Se denne meddelelse i din browser Nyhedsbrev Oktober 2018 Koncert med Maria Elisabeth Naturen er i centrum, når sanger, sangskriver og guitarist Maria Elizabeth holder koncert i Bakkehusets hyggelige stuer

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

BØRNEKULTUR NYT juni 2013

BØRNEKULTUR NYT juni 2013 BØRNEKULTUR NYT juni 2013 UNGE BØRN FAMILIER Kultur- og Fritidsafdelingen Levende Ungekultur - Levende Byrum Silkeborg Street Festival Lørdag den 24. august bliver en dag fyldt med overraskelser og anderledes

Læs mere

Hvad kan DIN skole bruge biblioteket til?

Hvad kan DIN skole bruge biblioteket til? Hvad kan DIN skole bruge biblioteket til? Besøg BIBLIOTEKET Besøg VANDREHALLEN Besøg BIBLIOTEKET Hvordan kan skolen bruge biblioteket? Hvorfor biblioteksbesøg? Tilbuddene veksler mellem kulturel oplevelse

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 38 Januar - april 2017 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 38 Januar - april 2017 Praktiske oplysninger Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts, april 2017 Tilmelding Find ud af hvad du vil

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum 2013 Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer 16.1. ECHO Dialogudstilling Fyns Kunstmuseum 27.2. På rejse med H.C. Andersen H.C. Andersens Hus 21.3. En bid af historien 30.4. En landsby på H.C.

Læs mere

ÆBLEFESTIVAL I ASSENS

ÆBLEFESTIVAL I ASSENS OPLEVELSER I EFTERÅRSFERIEN WWW.VISITASSENS.DK ÆBLEFESTIVAL I ASSENS KOMMUNE Hjerteforeningen skyder festivalen igang med gåtur onsdag den 10. oktober kl. 10:00 fra P-pladsen ved Strandmølledammen. Festivalen

Læs mere

ugepraksis et billede på dit liv

ugepraksis et billede på dit liv Daisy Løvendahl Personlig rådgiver ugepraksis et billede på dit liv www.daisylovendahl.dk #1. En guide til refleksion og handling Om ugepraksissen Denne ugepraksis er resultatet af megen refleksion og

Læs mere

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE 1 Talentudviklingsholdet i AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE er for unge fra 15-19 år. Holdet er et 2-årigt forløb med undervisning 1 gang om ugen. Vi samarbejder med ARoS,

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste Udforsk billedkunsten og den visuelle kultur med dine elever gennem det digitale univers Klatværket. Oplev mange anerkendte kunstværker gennem fem fællesmenneskelige temaer. Lad eleverne gå på opdagelse

Læs mere

Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer

Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Hvorfor en kunstforening: Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer blev stiftet ved en generalforsamling d. 24. oktober 2012. Foreningens formål

Læs mere

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Kursusprogram 2017 Kurser 2017 Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Være med til et spændende weekendkursus hvor vi vil eksperimentere med foto som kunstnerisk udtryksform

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 18. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 14. til 21. oktober 2017 Lørdag d. 14. oktober Kl. 21.00: Koncert med Thorlund, Barslund og Kristensen. Der er lagt

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 KUNST PÅ TAPETET MATERIALET BESTÅR AF TRE DELE: VEJLEDNING & PRAKTISK INFO SPØRGSMÅL & INSPIRATION TAPET-MODUL TIL PRINT/KOPI VEJLEDNING & PRAKTISK INFO OPGAVEBESKRIVELSE:

Læs mere

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 INFO NYT Juni 2019 Fredensborg Ny Kunstforening Vi fejrer 10 år i Fredensborg 12.-17. oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 30. juni kl. 14-16.30. Den store portrætkonkurrence Læs

Læs mere

KUNSTMUSEET REVISITED

KUNSTMUSEET REVISITED REVISITED Til efteråret 2017 er Kunstmuseet transformeret til et åbent, levende og digitalt funderet kunstmuseum med en skarp formidlings-, samlings- og udstillingsprofil. Kunstmuseet Revisited ligger

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013

En lærerguide ENTROPIA. 13. april 19. maj 2013 En lærerguide ENTROPIA - en soloudstilling med Marianne Jørgensen 13. april 19. maj 2013 Introduktion I perioden 13. april til 19. maj 2013 kan du og din klasse opleve udstillingen ENTROPIA en soloudstilling

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 5/201 4 Jens Galschiøt 28. juni - 31. august 201 4 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Jens Galschiøt lørdag den 28.juni

Læs mere

AKTIVITETER 2015-16 TIDSPUNKTER FOR OMVISNINGER I KUNST OG DESIGN: KL. 9:15 ELLER 10:45 ELLER 12:15 ELLER 13:45.

AKTIVITETER 2015-16 TIDSPUNKTER FOR OMVISNINGER I KUNST OG DESIGN: KL. 9:15 ELLER 10:45 ELLER 12:15 ELLER 13:45. AKTIVITETER 2015-16 Trapholt ligger Æblehaven 23 og nås med bus nr. 4 mod Strandhuse/Nr. Bjert fra Kolding Rutebilstation. Husk at det er gratis at låne vores madpakkehus Trappergården - reservering anbefales.

Læs mere

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT ÅRSOVERBLIK 2017/18 TRAPHOLT er et museum for moderne dansk kunst og design beliggende i smukke omgivelser i udkanten af Kolding. Åbningstider: Museum: Tirs-søn 10.00-17.00.

Læs mere

Inden udstillingen slutter den 4. november 2014 får du her et godt tilbud og mulighed for endnu en gang at se udstillingen:

Inden udstillingen slutter den 4. november 2014 får du her et godt tilbud og mulighed for endnu en gang at se udstillingen: MEDLEMSBLADET BYD VEN/-INDE/GÆST Der er ved begyndelsen af september måned mere end 20.000 mennesker, der fra nær og fjern har taget turen til Tønder for at se Kunstmuseets særudstilling om møbelarkitekten

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 29 Januar - april 2014 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2014 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

Kulturhuset Brønden. 20. august 17. september. Det sker i Brøndby MEET TODAY S GLOBAL ART...

Kulturhuset Brønden. 20. august 17. september. Det sker i Brøndby MEET TODAY S GLOBAL ART... KULTURKALENDER AUGUST 2016 Det sker i Brøndby MEET TODAY S GLOBAL ART... 2016... en international udstilling, hvor kunstnere mødes med publikum gennem nutidig global kunst. Kulturhuset Brønden 20. august

Læs mere

EFTERÅR RANDERS GRENAA EBELTOFT SEPTEMBER OKTOBER 2016 GRATIS ADGANG

EFTERÅR RANDERS GRENAA EBELTOFT SEPTEMBER OKTOBER 2016 GRATIS ADGANG EFTERÅR SEPTEMBER OKTOBER 2016 GRATIS ADGANG RANDERS GRENAA EBELTOFT RANDERS Museum Østjylland er et kulturhistorisk museum. Vores gæster kan opleve den lokale historie på vores udstillingssteder i Randers,

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Entré: Gratis - billetter fås fra d. 10. august.

Entré: Gratis - billetter fås fra d. 10. august. KULTURNAT - dans mellem reolerne Fredag d. 6. august kl. 20-22 Igen i år er der spændende dansemusik på Kulturnatten denne gang med det fantastiske dansk-cubanske salsaorkester Cocoson - så vel mødt i

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk VARDES KULTURELLE RYGSÆK 1 Vardes Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk,

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge

Vinterferieaktiviteter for børn og unge Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog BILLED VÆRKSTEDET Birthe Nissen Lisbeth Poulsen Vibeke Krog maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2012 Keramiker Lisbeth Poulsen Låsby www.lisbethpoulsen.dk Uddannelse: Det Jyske Kunstakademi 1983-88

Læs mere

Johannes larsen museet

Johannes larsen museet Johannes larsen museet om glæden ved kunst og natur Tilbud til skoler Johannes Larsen museet Johannes Larsen Museet er dels et kunstnerhjem, dels et kunstmuseum med egen kunstsamling og skiftende udstillinger.

Læs mere

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyhedsbrev for den 11.02.13. Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyheder Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev Vi har langt om længe fået vores nye hjemmeside op at køre. På hjemmesiden er det muligt at læse

Læs mere

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT ÅRSOVERBLIK 2017 TRAPHOLT er et museum for moderne dansk kunst og design beliggende i smukke omgivelser i udkanten af Kolding. Åbningstider: Museum: Tirs-søn 10.00-17.00. Onsdag:

Læs mere

KULTURTJENESTENS 2012-2013. Middelaldercentret. Teatret Masken. Fuglsang kunstmuseum. Museum Lolland-Falster

KULTURTJENESTENS 2012-2013. Middelaldercentret. Teatret Masken. Fuglsang kunstmuseum. Museum Lolland-Falster KULTURTJENESTENS TILBUD FOR SFO 2012-2013 Middelaldercentret Teatret Masken Fuglsang kunstmuseum Museum Lolland-Falster Kurser og kulturtilbud for pædager i SFO og børn i SFO1 og SFO2 KULTURTJENESTEN giver

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud.

Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud. Pædagogisk læreplan i Beder Dagtilbud. Dagtilbudsloven kræver, at der for dagtilbud skal udarbejdes en samlet pædagogisk læreplan, der giver rum for leg, læring samt relevante aktiviteter og metoder. Loven

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Det Sker Frederikshavn / Strandby November 2015

Det Sker Frederikshavn / Strandby November 2015 Mandag 16. november kl. 19.30: Michael Kvium og den menneskelige dårskab. Foredrag ved Anne Lie Stokbro. Pris: Kr. 75,- Tirsdag 17. november kl. 10.00: Trylle Tirsdag hvor børnebibliotekaren læser fortryllende

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019 Aktiviteter uge 36 Dato og tid AKTIVITET INFORAMTION TILMELDING uge 36 02/09 KL. 08.00-08.45 02.09 kl. 16.00-17.30 Kampagne: "Alle børn cykler" for 0.-6. klasse "Ro på, Fredericia" - en invitation til

Læs mere

SKOLEN & BIBLIOTEKET. En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne

SKOLEN & BIBLIOTEKET. En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne SKOLEN & BIBLIOTEKET En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne Bibliotekets tilbud til skolerne Mariagerfjord Bibliotekerne tilbyder anderledes undervisningstilbud Mariagerfjord

Læs mere

Festival kataloget 2013 er på gaden

Festival kataloget 2013 er på gaden Nyhedsbrev 4 Festival kataloget 2013 er på gaden Ligesom sidste år er deltagertallet på festivalen stigende. I år deltager 101 kunstnere fra i alt 12 lande i de ni dage festivalen varer. Alene den lokale

Læs mere

Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013

Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013 Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013 Et enkeltkunstnermuseum som J. F. Willumsens Museum er særdeles velegnet i kunstformidling til børn og unge. Tilegnelsen af værkerne bliver mere overskuelig,

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.00 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik EFTERÅR 2014 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

HORSENS KUNSTMUSEUMS SAMLING

HORSENS KUNSTMUSEUMS SAMLING HORSENS KUNSTMUSEUMS SAMLING Sophia Kalkau, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Pernille Koldbech Fich, Katja Bjørn, Gudrun Hasle, Cathrine Raben Davidsen, Mai-Britt Boa, Christine Overvad Hansen, Nanna Abell,

Læs mere

KUNST NU! FORÅRET 2012

KUNST NU! FORÅRET 2012 KUNST NU! FORÅRET 2012 Foto: Anders Sune Berg KUNST NU! FORÅRET 2012 Copenhagen Art Festival er din, Københavns og regionens festival for samtidskunst og vil indeholde kunst- og formidlingsprojekter i

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum Læs om top Sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Billeder. psykiatri. på fremtidens. Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013. Rønnebæksholm

Billeder. psykiatri. på fremtidens. Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013. Rønnebæksholm Billeder på fremtidens psykiatri Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013 Rønnebæksholm Du står med et kunstkatalog i hånden! Kataloget er udgivet i forbindelse med kunstudstillingen på Verdens Mentale Sundhedsdag

Læs mere

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage s med billedkunstner Jane Klostergaard Sculpture by the Sea 2009 Aarhus - Denmark Foto: Niels Toftegaard Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage Sculpture

Læs mere

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2018-2019 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT

SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT SKOLETJENESTEN PÅ TRAPHOLT ÅRSOVERBLIK 2016/2017 TRAPHOLT er et museum for moderne dansk kunst og design beliggende i smukke omgivelser i udkanten af Kolding. Åbningstider: Museum: Tirs-søn 10.00-17.00.

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Kulturaftale

Kulturaftale Kulturaftale 2009-2011 mellem KULTURMINISTERIET OG KULTURREGION ØSTJYSK VÆKSTBÅND med kulturen som løftestang Kulturministeriet har indgået en treårig kulturaftale med Kulturregion Østjysk Vækstbånd, der

Læs mere