Veterinærsygeplejerskernes Dag 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Veterinærsygeplejerskernes Dag 2015"

Transkript

1 INDBYDELSE TIL Veterinærsygeplejerskernes Dag 2015 Lørdag d. 7. marts 2015 Veterinær Sy g e p l e j e r s k e

2 For veterinærsygeplejersker og -elever Dagen er for alle veterinærsygeplejersker og -elever. Du behøver ikke et medlemskab af fagforeningen for at deltage. Alle er hjerteligt velkomne og vi håber, at vi kan give dig en dag med fagligt indhold og fællesskab. Sammensæt dit eget program Vi starter dagen kl med morgenmad og velkomst. Dernæst er der frit valg på alle hylder og du kan sammensætte din dag som du ønsker og vælge den workshop der er relevant for dig. Der er plads til ca. 20 deltagere på hver workshop. Der er tilmelding efter først til mølle princippet. Vi slutter af med et fælles foredrag med Mads Bertelsen fra Københavns Zoo. Mads vil fortælle om hans spændende oplevelser som Zoo dyrlæge i felten og om girafferne i Sydafrika, klapperslangerne i Brasilien og hvalrosserne i Grønland. Sidste tilmeldingsfrist er 3. februar Der er begrænset deltagerantal og først til mølle -princippet gælder, så skynd dig at melde dig til! Du vil modtage bekræftelse, kvittering og deltagerliste via mail, senest d. 14. februar

3 DAGENS PROGRAM Kl Indcheck, Morgenmad og Velkomst Besøg hos udstillerne Kl Workshop 1-5 Kl PAUSE m. kaffe og frugt Besøg hos udstillerne Kl Generalforsamling i VF Besøg hos udstillerne Kl FROKOST Besøg hos udstillerne Kl Workshop 1-5 fortsat Kl PAUSE m. kaffe og kage Besøg hos udstillerne Kl Fællesforedrag m. Mads Bertelsen I udstillingslokalet/kantinen Kl Sponsorer Præmielodtrækning I udstillingslokalet/kantinen Kl Farvel og tak for en dejlig dag Sponsorer pakker ned

4 GENERALFORSAMLING VETERINÆRSYGEPLEJERSKERNES FAGFORENING Alle medlemmer er mere end velkomne til at deltage i generalforsamlingen: Hør bestyrelsens beretning om året der er gået. Vær med til at vælge nye medlemmer ind i bestyrelsen. Stil evt. selv op som kandidat til bestyrelsen. Fortæl bestyrelsen om de ønsker, du har til foreningens frem tidige virke. Og meget mere Alle medlemmer vil modtage en indkaldelse til generalforsamlingen pr. . Indkaldelsen kommer også til at ligge på www. vspnet.dk under menuen For medlemmer. På generalforsamlingen i 2011 blev det vedtaget, at Veterinærsygeplejerskernes Fagforening udelukkende kommunikerer elektronisk med medlemmerne derfor er det meget vigtigt, at du husker at give os besked, når og hvis du skrifter mail-adresse.

5 Workshops: Foredragsholder: Emne: Workshop 1 Dyrlæge Jens Ruhnau, AniCura TandDyreklinikken Udvikling af periodontal sygdom Hvad sker der i munden? Workshop 2 Karen Frost, Hund & Træning Læring i hjernen Workshop 3 Dyrlæge Ayoe Klingenberg, Ringe Dyrehospital Støtteterapi til allergihunde Workshop 4 Workshop 5 Journalist Christina Kabel, christinakabel.dk Fag Vsp Malene B. Jensen, Faxe Dyrehospital Succes med sociale medier og nyhedsbreve som sælger Anæstesi Fællesforedrag Dyrlæge Mads Bertelsen, Zoo København Zoo dyrlæge i felten

6 WORKSHOP 1 Foredragsholder: Specialdyrlæge Dipl.EVDC Jens Ruhnau, AniCura TandDyreklinikken. Emne: Udvikling af periodontal sygdom. Hvad sker der i munden? Det gennemgås hvordan man laver en egentlig undersøgelse af mundhulen på hund og kat og hvad man ser efter. Der vil være eksempler på normale og unormale fund. Hvordan laves en rigtig tandrensning? Er det vigtigt at fjerne tandsten? Eller er det mere vigtigt at opdage tandkødslommer? Vi skal prøve lidt instrumenter og se nogle cases. Og hvorfor er det så vigtigt med røntgenbilleder? Vi skal se på nogle eksempler på røntgenfund. Efter deltagelse i denne workshop har du en række værktøjer til at håndtere tandpatienter hjemme på klinikken i dagligdagen. ADVARSEL! Deltagelse i denne workshop kan medføre risiko for øget tilfredshed med dit arbejde fra både chefer og klienter. Om Jens: Født Jens Pedersen, men skiftede i 1975 navn til Jens Ruhnau. Dyrlæge i 1995, europæisk specialist 2004 og specialdyrlæge i Driver Anicura TandDyreklinikken som er en ren henvisningsklinik for tandpatienter beliggende i Måløv, vest for København. Jens har i mange år undervist dyrlæger, veterinærsygeplejersker, tandlæger og dyreejere i tandbehandling på dyr.

7 WORKSHOP 2 Foredragsholder: Karen Frost, Hund & Træning Emne: Læring I hjernen I behaviorismens tidlige dage blev hjernen betegnet som den sorte boks. Forskere så på, hvad der skete med adfærd, når de ændrede konsekvenserne af den pågældende adfærd, men var ikke interesseret i hvilke processer, der forgik i hjernen. Viden om hvad der sker, når vi eller vores hunde tilegner os ny viden, kan være et vigtigt redskab til at forstå, hvorfor vores hund f.eks. midt i en træningssession pludseligt ser ud som om, den aldrig har hørt om øvelsen, selv om den lige har udført øvelsen for ca. 3 sek. siden. Foredraget tager dig med ind i den sorte boks og ser på, hvad der sker, når læring finder sted og hvordan det kan hjælpe os med at tilrettelægge vores træning. Om Karen: Jeg er oprindeligt uddannet agronom og fandt hurtigt ud af at min interesse lå inden for adfærd. Jeg har arbejdet for Hund & Træning siden 2004, hvor jeg ud over at have holdtræning for alt fra almindelige hundeejere til konkurrencekursister også hjælper ejere, der oplever en eller anden form for problemadfærd med deres hund. Jeg underviser også på Hund & Trænings forskellige kurser og uddannelser.

8 WORKSHOP 3 Foredragsholder: Ayoe Klingenberg, Dyrlæge, Ringe Dyrehospital Emne: Støtteterapi til allergihunde At få en allergihund til at trives drejer sig i høj grad om at stykke den rigtige behandling sammen. Der findes ikke en færdig drejebog og man må til hver hund finde den løsning der passer bedst til ejer og hund. Støtteterapi i form af fodring, kosttilskud, shampoo, hudpleje m.m. er en væsentlig del af behandlingen. Ud fra princippet om klientinddragelse ideal og virkelighed gennemgår vi nogle af de muligheder der findes for støtteterapi til allergihunden. Den praktiske del af workshoppen består i at tage stilling til diverse shampooer m.m., samt stykke en behandlingsplan for støtteterapi sammen til en allergihund med forskellige tilstødende lidelser. Workshoppen henvender sig til veterinærsygeplejesker der gerne vil kunne rådgive om valg af shampoo/understøttende terapi, foder og kosttilskud i forbindelse med allergi hos hund. Medbring bærbar pc Om Ayoe: Jeg er uddannet dyrlæge i 2005 og efteruddannet GP. Cert. Small Animal Medicine (2011). Jeg arbejder udelukkende i smådyrspraksis og har de sidste 10 år haft speciel interesse i dermatologi. Som idémanden bag minallergihund.dk, en hjemmeside og patientforening for allergihunde, kan jeg nok ikke undslippe rygtet om at være en entusiastisk hudnørd.

9 WORKSHOP 4 Foredragsholder: Christina Kabel, journalist, Christinakabel.dk Emne: Succes med sociale medier og nyhedsbreve som sælger. Find de gode historier i klinikken og brug dem på Facebook, YouTube og i nyhedsbrevet. Hvordan du undgår at blive ramt af Facebooks nye stramninger Sådan laver du en video til You- Tube og hvordan du undgår de tre klassiske fejl Lav en plan over det næste års nyhedsbreve på en halv time og hør hvordan du bruger det til at sælge meget mere Masser af cases, gode tips og gratis værktøjer, som gør det nemt at komme videre Om Christina: Jeg er uddannet journalist og arbejder især med hvordan mindre virksomheder får succes med gratis markedsføring. Både hvordan man finder de gode historier og får dem ud som artikler og tv-indslag i medierne, laver nyhedsbreve som sælger, får succes med sociale medier og ikke mindst hvad der skal til for at hjemmesiden trækker de rigtige kunder til, inkl. gratis SEO. Jeg laver også kurser, og har bl.a. lavet en række heldagskursus for Den Danske Dyrlægeforening.

10 WORKSHOP 5 Foredragsholder : Malene Bak Jensen, Fagveterinærsygeplejerske, Faxe Dyrehospital Emne: Anæstesi Hvordan får vi optimeret vores anæstesi i smådyrspraksis? Hvilke små tiltag kan vi, som VSP er, gøre for at blive bedre og måske endda føle os mere sikre - og samtidig have en sikker anæstesi. En del af oplægget vil være case baseret. Emnerne vi kommer igennem er: - ASA score - Præblodprofil eller ej? - Monitoring - Smertebehandling - Anæstesijournaler - Cases Om Malene: Jeg har været uddannet VSP siden 2002 og har siden 2004 været ansat på Faxe Dyrehospital. Jeg arbejder til daglig ca. 90 % af tiden i vores operation, og står for planlægning af alle anæstesier og sedationer, assisterer ved operationer, kører vores CT scanner og meget andet. Jeg fungerer også som mellemleder og er uddannelsesansvarlig for vores elever. I 2012 var jeg blandt det første hold der tog fagveterinærsygeplejerskeuddannelsen inden for smådyrsanæstesi. Anæstesi har altid været mit primære område og jeg synes, det er utrolig spændende. Desuden mener jeg, at VSP en har en stor rolle ved anæstesien og vi kan gøre meget for at få optimeret dette.

11 FÆLLES FOREDRAG Foredragsholder: Mads Bertelsen, Dyrlæge i Københavns Zoo. Titel: Zoodyrlæge i felten Jeg vil fortælle lidt om arbejdet som zoodyrlæge og meget om arbejdet med at aflure dyrene deres fysiologiske hemmeligheder i felten. Hør om Girafferne i Sydafrika, klapperslangerne i Brasilien, oryxantilopen i Saudi Arabien og hvalrosserne i Grønland. Om Mads: Dyrlæge 1998, Hospital for Store Husdyr, KVL , Residency Toronto Zoo , Dipl. ACZM 2009, Dipl. ECZM 2011, Dyrlæge i Zoologisk Have Tandoperationer på tapiren og helbredsundersøgelser af chimpansen - med andre ord dyrlæge Mads Frost Bertelsens daglige arbejde i Zoo - er en del af grundlaget for hans og Zoo-kollegernes forskning. Mads Frost Bertelsen har blandt andet været med til at undersøge, om bakterier i mundhulen på alverdens pattedyr har udviklet sig parallelt med dyrene selv, han har stået for forskning i udvikling af bedre bedøvelsesmetoder til eksotiske dyr, i slangeøjets anatomi og er i øjeblikket engageret i forskning i ørkendyrs tilpasning til ekstreme betingelser.mads Frost Bertelsen har gennem 10 år været gæsteunderviser på Københavns Universitet. Han er desuden vejleder for adskillige PhD-studerende i Zoo.

12 CPR nr. eller fødselsdato: Navn: Adresse: Mobil-telefonnummer: -adresse: Arbejdsplads: Undertegnede ønsker at tilmelde sig arrangementet således: OBS! Workshop 1-5 finder sted på samme tid: Du kan derfor kun vælge én af dem! Tilmeld dig til én workshop og generalforsamlingen (hvis du er medlem) herunder: Workshops: Foredragsholder: Emne: Jeg deltager Sæt kryds Workshop 1 Dyrlæge Jens Ruhnau Periodontal sygdom, Hvad sker der i munden? Workshop 2 Karen Frost Læring i hjernen Workshop 3 Workshop 4 Dyrlæge Ayoe Klingenberg Journalist Christina Kabel Workshop 5 Fag VSP Malene B. Jensen Anæstesi Støtteterapi til allergihunde Succes med sociale medier og nyhedsbreve som sælger Generalforsamling - For medlemmer Veterinærsygeplejerskernes Fagforening Denne dag koster kun 800 kr. inkl. moms. Arbejdspladsen betaler Jeg betaler Beløbet indbetales på reg. nr konto nr Husk at skrive VSPdag, samt dit navn og CPR.nr. / fødselsdato, når du indbetaler beløbet.

13 Dato: Underskrift: Tilmeldingen sendes til: Veterinærsygeplejerskernes Fagforening, Upsalagade 20, 2100 København Ø eller scannes og sendes pr. mail til Tilmeldingsfrist: Den 3. februar Tilmelding er først gældende når betaling er registreret. OBS! Tilmeldingen er bindende! Der er begrænset deltagerantal og først til mølle princippet gælder. Du vil modtage bekræftelse, kvittering og deltagerliste via mail, senest d. 14. februar Husk, at VSP-dagen foregår på Vranderup Østergård! Sådan finder du vej

14 O/

Sy g e p l e j e r s k e. VSP-Dagen 1. marts 2014

Sy g e p l e j e r s k e. VSP-Dagen 1. marts 2014 Sy g e p l e j e r s k e VSP-Dagen 1. marts 2014 Indbydelse til sygeplejerskernes Dag 2014 Lørdag d. 1. marts 2014 Sy g e p l e j e r s k e Sy g e p l e j e r s k e For veterinærsygeplejersker og -elever

Læs mere

Indbydelse til. Veterinærsygeplejerskernes Dag 2016 Lørdag d. 5. marts 2016 NYT! NYT! NYT! I ÅR KAN DU VÆLGE 2 FOREDRAG. Sy g e p l e j e r s k e

Indbydelse til. Veterinærsygeplejerskernes Dag 2016 Lørdag d. 5. marts 2016 NYT! NYT! NYT! I ÅR KAN DU VÆLGE 2 FOREDRAG. Sy g e p l e j e r s k e NYT! NYT! NYT! I ÅR KAN DU VÆLGE 2 FOREDRAG. Indbydelse til Veterinærsygeplejerskernes Dag 2016 Lørdag d. 5. marts 2016 Veterinær Sy g e p l e j e r s k e For veterinærsygeplejersker og -elever Dagen er

Læs mere

Indbydelse til. Veterinærsygeplejerskernes Dag. Lørdag d. 3. marts 2018

Indbydelse til. Veterinærsygeplejerskernes Dag. Lørdag d. 3. marts 2018 Indbydelse til Veterinærsygeplejerskernes Dag Lørdag d. 3. marts 2018 For veterinærsygeplejersker og -elever Dagen er for alle veterinærsygeplejersker og -elever. Du behøver ikke et medlemskab af fagforeningen

Læs mere

INDBYDELSE. lørdag d. 4. marts veterinærsygeplejerskernes dag R V

INDBYDELSE. lørdag d. 4. marts veterinærsygeplejerskernes dag R V INDBYDELSE veterinærsygeplejerskernes dag 2 0 1 7 E EP K SY G ERINÆ ET R V lørdag d. 4. marts 2017 LEJER S For veterinærsygeplerjersker og elever Dagen er for alle veterinærsygeplejersker og elever. Du

Læs mere

Ansøgningsskema til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever (praktikpladser uden for Danmark)

Ansøgningsskema til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever (praktikpladser uden for Danmark) Ansøgningsskema til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever (praktikpladser uden for Danmark) NB! Behandlingstiden for ansøgningen er op til 4 uger efter modtagelse NYGODKENDELSE REGODKENDELSE

Læs mere

Ansøgningsskema. til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever i Danmark

Ansøgningsskema. til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever i Danmark Det faglige udvalg for veterinærsygeplejeuddannelsen Emdrupvej 28 A - 2100 København Ø - Telefon 38 710 888 E-mail: ape@ddd.dk Ansøgningsskema til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever

Læs mere

Rådgivning til store kvægbedrifter

Rådgivning til store kvægbedrifter Kvæg Rådgivning til store kvægbedrifter Tid og sted 5.-7. februar 2003 på AgroForum Koldkærgård. Baggrund Der stilles forskellige krav til management og organisering alt efter, om der er én eller flere

Læs mere

Ansøgningsskema til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever

Ansøgningsskema til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever Det faglige udvalg for veterinærsygeplejeuddannelsen Emdrupvej 28 A - 2100 København Ø - Telefon 38 710 888 E-mail: ape@ddd.dk Ansøgningsskema til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever

Læs mere

WEB MARKEDSFØRING FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE. WEB markedsføring. Oplægsholder. Fyraftensmøde i DSKH. 19. Marts kl 18-21

WEB MARKEDSFØRING FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE. WEB markedsføring. Oplægsholder. Fyraftensmøde i DSKH. 19. Marts kl 18-21 WEB MARKEDSFØRING FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE Arrangeret af Dansk Selskab for Klassisk Homøopati. (Giver 3 RAB/ CPD points) WEB markedsføring Fyraftensmøde i DSKH 19. Marts kl 18-21 Tilmelding er nødvendigt,

Læs mere

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelsen til Fysiologisk Hundemassør, er for dig der vil lære at massere egne og andres hunde og katte. Du kan bruge uddannelsen på dine egne dyr, på din arbejdsplads

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

MÅNEDENS KAMPAGNER. Fransk hjerteorm spreder sig

MÅNEDENS KAMPAGNER. Fransk hjerteorm spreder sig MÅNEDENS KAMPAGNER Fransk hjerteorm spreder sig Se BT s artikel om hjerteorm, hvor du kan se de mest udsatte områder i landet og få gode råd til at spotte symptomer: http://www.bt.dk/danmark/draeberparasit-spreder-sig-blandthunde-i-danmark

Læs mere

Vet Nurse Academy. 30. november -1. december Comwell Hotel Sorø

Vet Nurse Academy. 30. november -1. december Comwell Hotel Sorø 30. november -1. december Comwell Hotel Sorø Program Onsdag d. 30. november 9.30-10.00 ANKOMST Morgenmadsbuffet med kaffe/te, let morgenbrød, frugt og sødt 10.00-11.00 VELKOMST & ACADEMY BEGYNDER Ved Mia

Læs mere

I år fejrer VSP-dagen 10 års jubilæum

I år fejrer VSP-dagen 10 års jubilæum Indbydelse til Veterinærsygeplejerskernes Dag Lørdag d. 2. marts 2019 I år fejrer VSP-dagen 10 års jubilæum I den anledning har vi ændret programmet, så du kan komme i dybden med det emne du brænder for.

Læs mere

mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Videreuddannelse og Kompetenceudvikling

mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Videreuddannelse og Kompetenceudvikling Videreuddannelse og Kompetenceudvikling Nærvær, opmærksomhed, mindfulness i skolesammenhæng. 4. oktober 2011 i Aarhus Kan mindfulness være med til at skabe nærvær og opmærksomhed i skolen? Kan det bruges

Læs mere

ART-træner-uddannelse Ungliv

ART-træner-uddannelse Ungliv A.R.T. - Aggression Replacement Training er bygget på Kognitive Adfærds Terapeutiske principper, hvorfor en grundforståelse af KAT kan være en stor fordel såfremt man ønsker at implementere A.R.T. programmet

Læs mere

Agil projektledelse. På kurset arbejder du med: Med agile metoder skaber du hurtigere værdi. Hvem deltager?

Agil projektledelse. På kurset arbejder du med: Med agile metoder skaber du hurtigere værdi. Hvem deltager? Agil projektledelse Agil projektledelse Nå hurtigere og lettere frem til de store resultater Med agile metoder skaber du hurtigere værdi Dit projekt fortjener succes. Det leverer du ved at arbejde hurtigt,

Læs mere

Gør din målgruppe motiveret!

Gør din målgruppe motiveret! Temadag Gør din målgruppe motiveret! Få konkret viden og redskaber, der gør din målgruppe selvmotiverende Temadag den 9. december 2014 i Den Gamle By De er der og så alligevel ikke. For de er ikke rigtig

Læs mere

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR KØGE 2018 MØDESTED TID MEDBRING TIRSDAG D. 4 UGE 36 c/o Optimal Coaching, Galoche Allé 9, 1. Sal 4600 Køge Kl. 08.45 til kl. 14.00 vi mødes tirsdage til - torsdage til Bærbar computer (hvis

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S Vil du være god til at bruge PowerPoint? Vil du undgå kedelige slides, som du læser op af? Vil du have grundværktøjer og forståelse af PowerPoint? Vil du have et godt kursusmateriale, som du kan slå op

Læs mere

It-kontrakter. Værktøjer til at håndtere forhandlingen af it-kontrakter. Overblik over komplekse kontrakter. Undgå it-kontrakternes største faldgruber

It-kontrakter. Værktøjer til at håndtere forhandlingen af it-kontrakter. Overblik over komplekse kontrakter. Undgå it-kontrakternes største faldgruber It-kontrakter 2 7. m a j 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Værktøjer til at håndtere forhandlingen af it-kontrakter Kurset opfylder kravene til efteruddannelse for advokater

Læs mere

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 2014 Kursusplan for 2014 i kreds 4. Så er uddannelsesudvalgets kursusplan for 2014 kommet på plads. TRÆNERWEEKENDEN ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST!!! Alt var ellers klappet og tilrettelagt,

Læs mere

FÅ EN FAGLIG MEDSPILLER... DANSKE FYSIOTERAPEUTER

FÅ EN FAGLIG MEDSPILLER... DANSKE FYSIOTERAPEUTER FÅ EN FAGLIG MEDSPILLER... DANSKE FYSIOTERAPEUTER ... og 10 andre gode grunde til at blive medlem 10 gode grunde til at blive medlem af Danske Fysioterapeuter: Du får fagbladet Fysioterapeuten 22 gange

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018

PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018 PROGRAM FOR KØGE SEPTEMBER 2018 MØDESTED TID MEDBRING D. 4 SEP. UGE 36 c/o Optimal Coaching, Galoche Allé 9, 1. Sal 4600 Køge Kl. 08.45 til kl. 14.00 vi mødes tirsdage til - torsdage til Bærbar computer

Læs mere

Energi, motivation og menneskeligt overskud

Energi, motivation og menneskeligt overskud Temadag for dig, der vil motivere andre til at lykkes Energi, motivation og menneskeligt overskud Fra tanke til handling 14. juni 2016 i Den Gamle By Fordi vi elsker at bidrage til, at mennesker lykkes

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR MEDICINSK UDDANNELSE ÅRSMØDE 2006. Torsdag den 23. november 2006. Syddansk Universitet

DANSK SELSKAB FOR MEDICINSK UDDANNELSE ÅRSMØDE 2006. Torsdag den 23. november 2006. Syddansk Universitet DANSK SELSKAB FOR MEDICINSK UDDANNELSE ÅRSMØDE 2006 Syddansk Universitet Lægeuddannelsens egnede, måske egnede og uegnede Hvordan identificeres de? Udvælgelse, godkendelse og frasortering er temaet for

Læs mere

Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168

Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168 Aktiviteter i FOA Aalborg - Kursustelefon 4697 3168 Kom med forslag til kurser og aktiviteter Alle FOA-medlemmer har mulighed for at komme med forslag til aktiviteter, der skal holdes i FOA - Fag og Arbejde,

Læs mere

ART-træner-uddannelse Ungliv 2015

ART-træner-uddannelse Ungliv 2015 A.R.T. - Aggression Replacement Training er bygget på Kognitive Adfærds Terapeutiske principper, hvorfor en grundforståelse af KAT kan være en stor fordel såfremt man ønsker at implementere A.R.T. programmet

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

veterinærsygeplejeuddannelsen

veterinærsygeplejeuddannelsen Det faglige udvalg for veterinærsygeplejeuddannelsen Peter Bangsvej Vej 30-2000 Frederiksberg - Telefon 38 71 08 88 mail ape@fsek.dk Afsluttende praktikerklæring Veterinærsygehjælper Gældende for elever

Læs mere

TEMADAG FOR AKT & SSP KONSULENTER og særligt indbudte

TEMADAG FOR AKT & SSP KONSULENTER og særligt indbudte TEMADAG FOR AKT & SSP KONSULENTER og særligt indbudte På Munkholm Kursuscenter, Vongevej 5, 7300 Jelling Tlf. 75 87 33 11 8.6.2009 kl. 9.30 15.00 Hovedtemaet: Pædagogiske metoder til udvikling af opmærksomhed,

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Gratis kurser 2013/2014 til fritidslivet i Helsingør og Fredensborg Kommuner

Gratis kurser 2013/2014 til fritidslivet i Helsingør og Fredensborg Kommuner l Gratis kurser 2013/2014 til fritidslivet i Helsingør og Fredensborg Kommuner Træner du hjernen? - Inspirationsaftener og kurser for foreningsfolk! 1 5 spændende inspirationsaftener på tværs af kommunegrænsen

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Trænere på campen er OSK s trænere.

Trænere på campen er OSK s trænere. OSK FUNSKATE/BEGYNDER SOMMERCAMP 2018 Onsdag den 18. juli til og med lørdag den 28. juli 2018 Velkommen til OSK s sommercamp for Funskate og begynder løbere. Der er istider dagligt mellem kl. 8:00 og 21:00.

Læs mere

Mit nydiagnosticerede barn med ADHD

Mit nydiagnosticerede barn med ADHD Mit nydiagnosticerede barn med ADHD Forældrekursus for forældre, der har fået diagnosen på deres barn inden for det sidste år 21. 23. september 2007 Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Program Fredag

Læs mere

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt!

Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! A Kursusprogram: Online markedsføring Online markedsføring er i kraftig vækst, fordi det er en af de bedste og mest effektive måde at markedsføre sig på - hvis man gør det rigtigt! For når alt kommer til

Læs mere

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Bliv uddannet i Motivation Factor Job & Education og få viden og metoder, der hjælper mennesker til at komme i mål med et job eller en uddannelse

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Autisme- Fordybelse for Forældre 2018

Autisme- Fordybelse for Forældre 2018 Autisme- Fordybelse for Forældre 2018 AutismeFordybelse for Forældre AutismeFordybelse har til formål, at du som forælder øger din viden om og forståelse for dit barn med autisme. Alle forældre ønsker,

Læs mere

Professionelt arbejde med problemskabende adfærd i skoler

Professionelt arbejde med problemskabende adfærd i skoler KONFERENCE - om Low Arousal principper og praksis TORSDAG D. 25. APRIL 2019 KL. 9:00-15:30 Professionelt arbejde med problemskabende adfærd i skoler v. Psykolog Bo Hejlskov Elvén Bo Hejlskov Elvén 25.

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Rådg ivningsce n t e r Kø be nh av n. Aktivitetsplan forår 2014

Rådg ivningsce n t e r Kø be nh av n. Aktivitetsplan forår 2014 Rådg ivningsce n t e r Kø be nh av n Aktivitetsplan forår 2014 1 indhold 3-6 Foredrag/temamøder 7 Kurser 8 Uderådgivning 9-10 Faste tilbud 11 Lad dig inspirere Bliv gratis medlem af Hjerteforeningen Meld

Læs mere

Velkommen. Uddannelse af kursusleder

Velkommen. Uddannelse af kursusleder v/ 2 Velkommen Tusinde tak for at du har valgt at blive frivillig kursusleder. Gennem dit frivillige arbejde er du med til at sikre, at forældre til børn med ADHD, voksne med ADHD og søskende til børn

Læs mere

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Teknologisk Institut Taastrup 20. april 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

DET PERFEKTE LIV - EN KONFERENCE OM UNGES

DET PERFEKTE LIV - EN KONFERENCE OM UNGES DET PERFEKTE LIV - EN KONFERENCE OM UNGES FORTÆLLINGER KONFERENCE SCANDIC ODENSE 29.01.2015 KURSER & KONFERENCER KURSEROGKONFERENCER.DK DET PERFEKTE LIV - EN KONFERENCE OM UNGES FORTÆLLINGER Ungdomslivet

Læs mere

Rapport og regnskab for efteruddannelse i USA

Rapport og regnskab for efteruddannelse i USA Rapport og regnskab for efteruddannelse i USA Lad mig bare slå fast med det samme, at kurset ikke var, hvad jeg havde regnet med. Det stod rimelig klart allerede den første dag i lufthavnen efter en snak

Læs mere

Ansøgningsskema. til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever i Danmark

Ansøgningsskema. til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever i Danmark Det faglige udvalg for veterinærsygeplejeuddannelsen Peter Bangs Vej 30-2000 Frederiksberg - Telefon 38 710 888 E-mail: ape@fsek.dk Ansøgningsskema til godkendelse som praktikplads for veterinærsygeplejeelever

Læs mere

Program for lederkursus 2011

Program for lederkursus 2011 Program for lederkursus 2011 Tirsdag den 1. marts 2011 Onsdag den 2. marts 2011 Onsdag den 13. april 2011 Tirsdag den 24. maj 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Velkomst Introduktion til DiSC personprofilen.

Læs mere

CURAPROX dentalpleje til dyr

CURAPROX dentalpleje til dyr CURAPROX dentalpleje til dyr Tandbørstning på hunde og katte er den mest velegnede metode til at forebygge og behandle periodontale sygdomme. Tandbørstningen kræver tilvænning og valget af den rigtige

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere

invitation til Palliationskurset 2015.

invitation til Palliationskurset 2015. Thisted den 20. maj 2015 invitation til Palliationskurset 2015. Kære samarbejdspartner Det Palliative Team i Thisted fremsender hermed invitation med program og tilmeldingsblanket for Palliationskurset

Læs mere

Inklusion begreb, organisation, praksis i skolen Effekten af specialundervisning hvad vi ved om hvad der virker Problemadfærd og børns invitationer

Inklusion begreb, organisation, praksis i skolen Effekten af specialundervisning hvad vi ved om hvad der virker Problemadfærd og børns invitationer SPECIALUNDERVISNINGSTRÆF 2009: Ny veje i skolen og specialundervisningen 11. - 13. november i Holbæk 19. maj 2009 Inklusion begreber, teori og praksis Effekten af specialundervisning Nyt fra SU-Styrelsen

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Ny Bruger... 2 1.2 Stamoplysninger... 2 2. Opret Konti (Aktivér dit barns kort)... 3 3. Indbetaling... 5 3.1 Automatisk optankning... 6 4. Tilmelding til Aktiviteter... 7 gladsaxekortet@gladsaxe.dk

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune

Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Vejledning i online tilmelding til aktivitetscentre/huse i Herning Kommune Du kan købe medlemskab og lokalt medlemskab via Herning Kommunes hjemmeside til de fleste aktivitetscentre og aktivitetshuse.

Læs mere

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Foreningsplatformen 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet FORENINGSPLATFORMEN 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Hvad er Foreningsplatformen? En mulighed, hvor du som foreningsaktiv

Læs mere

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ HOLDLEDERBREV 18. - 20. SEPTEMBER 2015 Så er det tid til årets Aktivlejr, som de fleste af jer allerede ved, er en tilbagevendende tradition i landsdel 1. En hyggelig lejr, hvor vi sover i telt, laver

Læs mere

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Praktikbog og praktikerklæring

Praktikbog og praktikerklæring Det faglige udvalg for veterinærsygeplejeuddannelsen Peter Bangsvej Vej 30-2000 Frederiksberg - Telefon 38 71 08 88 mail ape@fsek.dk Praktikbog og praktikerklæring Gældende for elever startet på uddannelsen

Læs mere

De Offentlige Tandlæger afholder: Kursus i vågen sedation i forbindelse med tandbehandling af kooperationsvanskelige børn og unge

De Offentlige Tandlæger afholder: Kursus i vågen sedation i forbindelse med tandbehandling af kooperationsvanskelige børn og unge De Offentlige Tandlæger afholder: Kursus i vågen sedation i forbindelse med tandbehandling af kooperationsvanskelige børn og unge Mandag den 2. juni 2014 i Aalborg Torsdag den 12. juni 2014 i Odense Mandag

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

SEMINAR FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER 28. og 29. oktober 2014

SEMINAR FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER 28. og 29. oktober 2014 SEMINAR FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER 28. og 29. oktober 2014 6. august 2014 Program: 28. oktober: Verdens Bedste Arbejdsplads Indhold: Vil I gerne have mere arbejdsglæde? Slås I med forandringer og utryghed?

Læs mere

Motivation Factor Education SPECIAL

Motivation Factor Education SPECIAL JobEdu udbyder i samarbejde med Nordic Coaching Motivation Factor Education SPECIAL den 26. 27 og 28. november 2013 Bliv uddannet i Motivation Factor Education SPECIAL og få viden og metoder, der hjælper

Læs mere

Rådgivningscenter aalborg. Aktivitetsplan efterår 2014

Rådgivningscenter aalborg. Aktivitetsplan efterår 2014 Rådgivningscenter aalborg Aktivitetsplan efterår 2014 1 INDHOLD 3-6 Temamøder/fordrag 7 Kurser 8 Motion 9 Uderådgivning 10-11 Faste tilbud Bliv gratis medlem af Hjerteforeningen Meld dig ind via: www.hjerteforeningen.dk

Læs mere

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015 Nye IT-kompetencer IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015 Udvikling af IT-kompetencer Den nye Microsoft office-pakke Her bliver du præsenteret for IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015. De er rettet mod

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber

Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber Forårskurser Nye kommunikations- og it muligheder i din virksomhed via nye redskaber GRATIS Morgenmøde Den 13. maj Få det optimale ud af din webshop NYE KOMMUNIKATIONSREDSKABER Få mere ud af din webshop.

Læs mere

OSK SOMMERCAMP 2018 FOR MESTERSKAB OG KONKURRENCE LØBERE

OSK SOMMERCAMP 2018 FOR MESTERSKAB OG KONKURRENCE LØBERE OSK SOMMERCAMP 2018 FOR MESTERSKAB OG KONKURRENCE LØBERE Onsdag den 18. juli til og med lørdag den 28. juli 2018 Velkommen til OSK s sommercamp for M og K løbere. Der er istider dagligt mellem kl. 8:00

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

TEMADAG FOR PAS KONSULENTER og særligt indbudte

TEMADAG FOR PAS KONSULENTER og særligt indbudte Kursustilbud TEMADAG FOR PAS KONSULENTER og særligt indbudte På Munkholm Kursuscenter, Vongevej 5, 7300 Jelling Tlf. 75 87 33 11 03.3 2010 kl. 9.30 15.00 Hovedtemaet: Strategiproblemer hos børn, unge og

Læs mere

Efteruddannelse for trænere i kreds 3

Efteruddannelse for trænere i kreds 3 Efteruddannelse for trænere i kreds 3 21. og 22. november 2015 Viborg Vandrerhjem,Vinkelvej 36, 8800 Viborg August 2015 Det populære Viborg-kursus med masser af læring og inspiration. Vi har forsøgt at

Læs mere

VI VIL VINDE VALGET! Kære Socialdemokrat. Vi vil vinde valget!

VI VIL VINDE VALGET! Kære Socialdemokrat. Vi vil vinde valget! VI VIL VINDE VALGET! Kære Socialdemokrat Vi vil vinde valget! Derfor tilbyder vi kandidater, kampagneledere og valgkampsaktive at deltage i et ambitiøst uddannelsesprogram, der skal sikre Socialdemokraterne

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 Juli 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #3 Juli 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #3 Juli 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Juli Kære bruger af Jobbanken i Århus Sommeren er over os og vi håber, at

Læs mere

- i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE ONLINE

- i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE ONLINE - i det som du brænder for VOKSENUNDERVISER UDDANNELSE ONLINE - i det som du brænder for Nu har du mulighed for få din egen underviser værktøjskasse lige til at bruge - her på nettet! Konsulent firmaet

Læs mere

Konflikthåndteringværdier

Konflikthåndteringværdier Danmarks Specialpædagogiske Forening Program for Vingstedkurset 2009 Konflikthåndteringværdier i hverdagen. Vingsted, den 4. 6. november 2009 www.specialundervisere.dk kursus@specialundervisere.dk Onsdag

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

DEN STRESSEDE UNGDOM

DEN STRESSEDE UNGDOM DEN STRESSEDE UNGDOM HVOR STORT ER PROBLEMET? OG HVAD KAN VI GØRE VED DET? KONFERENCE ODENSE MØDECENTER GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK DEN STRESSEDE UNGDOM Jeg begyndte for

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Bob Moore's arbejde med healing

Bob Moore's arbejde med healing Bob Moore's arbejde med healing Program for de 3 dage Fredag den 24. februar 17.00-19.00 Ankomst og indkvartering 19.00-20.00 Workshoppen starter med en kort præsentation af deltagerne efterfulgt af en

Læs mere

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016

I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 F Å R I Roskilde, Lejre, Greve AKTIVITETSKALENDER 2. halvår 2016 D U F O R M E G E T? S A L T Kære medlemmer i Hjernesagen Roskilde, Lejre, Greve Så er tiden inde til at starte 2. halvår, håber i alle

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

Efteruddannelse i integrativ neuropædagogik

Efteruddannelse i integrativ neuropædagogik - viden i fællesskab Efteruddannelse nr.: 20-03-S Efteruddannelse i integrativ neuropædagogik På denne efteruddannelse får du en grundlæggende viden om nervesystemets opbygning og funktion samt en indføring

Læs mere

Rådgivningscenter København. Aktivitetsplan efterår 2014

Rådgivningscenter København. Aktivitetsplan efterår 2014 Rådgivningscenter København Aktivitetsplan efterår 2014 1 INDHOLD 3-6 Foredrag/temamøder 7 Kurser 8 Uderådgivning 9-10 Faste tilbud 11 Lad dig inspirere Bliv gratis medlem af Hjerteforeningen Meld dig

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

Landsmøde Unge & kræft 2014

Landsmøde Unge & kræft 2014 Landsmøde Unge & kræft 2014 Er du ung? Har du kræft? Du er ikke alene! Så er det tid til DRIVKRÆFTENS Landsmøde Unge og kræft 2014! Og du er inviteret! Kom med og få ny inspiration, energi og selvfølgelig

Læs mere

PÆDAGOGISK. Fremtidens konsulent. Hvordan konsulenten skal møde fremtidens udfordringer

PÆDAGOGISK. Fremtidens konsulent. Hvordan konsulenten skal møde fremtidens udfordringer PÆDAGOGISK Fremtidens konsulent Hvordan konsulenten skal møde fremtidens udfordringer Indhold Forord 3 Program 4 Dag 1 4 Dag 2 6 Praktiske oplysninger 7 Politisk ansvarlig: Jakob Sølvhøj Redaktion: Jan

Læs mere