Velkommen til Hobitten -

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Hobitten -"

Transkript

1 1 Velkommen til Hobitten - bevægelsesbørnehaven Vi vil med denne pjece byde Jer og Jeres barn velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag.

2 2 Kort om Hobitten Hobitten er en selvejende daginstitution, som er tilknyttet SPIA Selvejende og Private Institutioners Administrationsselskab. Vi har til huse i en ejendom ejet af foreningen Frie Dagtilbud i Kalundborg Kommune. Hobitten blev indviet i 1969 med det formål at være daginstitution. I 1978 blev dagplejen etableret. Hobitten er en bevægelsesbørnehave, og vi er certificeret af DGI. Vi er meget fysisk aktive, og vi har stor fokus på at bruge motorikken i mange af dagens aktiviteter. Vi laver aktivitetsplaner, og der er lavet en bevægelsespolitik - begge dele kan læses på vores hjemmeside. Hobitten danner rammen for 44 børn i alderen 3-6 år. Vi er 4 pædagoger, 2 pædagogmedhjælpere, stedfortræder/dagplejepædagog, leder, rengøringsassistent, alt-mulig-mand og vikarer. I perioder også personer i praktik samt studerende. Der er for tiden 12 dagplejere tilknyttet Hobitten, 4 af dem er bevægelsesdagplejere, certificerede af DGI. Læs om dagplejerne på hjemmesiden. I huset vil I måske også møde talepædagog, sprogkonsulent, procespædagog og psykolog. Åbningstid Hobitten har åbent mandag-fredag fra 6.00 til og fredag fra 6.00 til Hobitten har lukket Grundlovsdag og juleaftensdag. Nyhedsbrev Den første i hver måned udgives Hobittens nyhedsbrev. Her fremgår det, hvilke aktiviteter og temaer vi aktuelt arbejder med samt om nye børn, børns fødselsdage m.m. Der er desuden en kalender, hvor det bl.a. fremgår, hvornår vi er på tur, og hvilken dag vi har bålmad. Hvis der er helligdage

3 3 omkring den første, kommer nyhedsbrevet normalt på den første hverdag efterfølgende. Værdigrundlag S for sundhed bevægelse inde og ude have venner en hverdag med leg og glæde sund mad I for inklusion sikre alle børn aktiv deltagelse i fællesskabet rummelighed og tolerance A for anerkendelse lære børnene at sætte sig i den andens sted, tage hensyn og vise forståelse plads til forskellighed T for tryghed den gode relation omsorg, nærvær og tydelighed Det er SAIT AT GÅ I Hobitten s børnehave og dagpleje Børneintra I vores Børneintranet kan I løbende opdatere jeres stamkort, se legeliste og fortælle os om ferie og sygdom. I bedes gå ind og oprette jer som brugere (både mor og far) på siden Børneintranet - klik på linket Opret barn/forælder. I skal bruge en personlig når I opretter jer, ikke en fælles . Hvis I har flere børn, skal begge forældre oprette hvert barn. På den måde bliver I begge knyttet til barnet automatisk. Vi har brug for, at I udfylder alle de viste punkter om jeres barn. Dvs. kontaktpersoner, tilladelser, lægeoplysninger mv. Hvis I logger ind på Børneintranet-siden på mobil, bliver I spurgt om I vil hente en app. Nye børn Det er svært at starte et nyt sted, og vi vil gerne hjælpe barnet med så god og blid en indkøring som muligt. I den forbindelse vil vi til den første samtale gennemgå de forventninger, som forældre og børnehave har.

4 4 Vigtige emner til den første samtale * Oprettelse i børneintra * Opstart/indkøring * Komme- og gåtider * Kostpolitik * Fødselsdage * Legetøj o. lign. med hjemme fra * Skiftetøj * Drikkedunk * Garderoben * Renlighed Børnene er i en børnegruppe, og har en fast voksen tilknyttet, så de oplever genkendelighed og tryghed. Tavshedspligt Institutionens personale har tavshedspligt om personlige oplysninger. Det gælder både om oplysninger på børnene, forældrene og personalet. I særlige tilfælde er institutionen, af hensyn til barnets tarv, dog forpligtet til at give oplysninger videre til rette myndighed, som oftest kommunen. Aflevering og afhentning Det er vigtigt, at I føler Jer velkomne i Hobitten om morgenen, og at Jeres barn bliver taget godt imod. Nogle børn har svært ved at sige farvel og bliver kede af det. Vi er her for at tage imod, trøste, vinke og I er altid velkomne til at ringe og høre, hvordan det går, hvis I føler at afleveringen eller andet var svært. Husk altid at sige goddag og farvel til en voksen, når I afleverer eller henter jeres barn også selvom I tjekker ind og ud elektronisk. Vi må ikke udlevere børnene til andre end forældrene, medmindre andet er aftalt. Husk derfor altid at give besked, hvis andre skal hente for Jer.

5 5 Dagens gang samt strukturen Børnehaven er stueopdelt og aldersopdelt, med tre stuer; Elverhøjen med de yngste (består af børnegrupperne Alferne og Feerne) og Jættestuen med de ældste (består af børnegrupperne Rød og Gul). Desuden findes gæstehjemmet Lillebitten, der hovedsagelig passer gæstebørn fra dagplejen. Når der ikke er planlagte aktiviteter, er børnene på stuerne, medmindre der laves aftaler om at lege andre steder. Vi har følgende funktionsrum ude og inde, hvor højst 4 børn kan lege af gangen uden en voksen, men med opsyn: Udestuen Lillebitten, hvis der ingen gæstebørn er Aflukket mooncarbane Aflukket sandkasseområde Lillebitten har ud over stuen, deres egen afskærmede legeplads. Starten på dagen: Der spises morgenmad i køkkenet fra kl Børnene sluses ind i motorikrummet efterhånden, som de bliver færdige med morgenmaden. Samling: Kl holder begge stuer samling før formiddagsfrugt, og samlingen holdes i hver børnegruppe: Alferne og Feerne på Elverhøjen og i køkkenet, Rød og Gul gruppe på Jættestuen og i forrummet. Der benyttes billedpiktogrammer til hver samling, hvor dagens aktiviteter præsenteres, drøftes og hænges op på tavlen. Samlingens øvrige indhold planlægges til stuemøder og tager udgangspunkt i det læreplanstema, vi aktuelt arbejder med. Formiddagsfrugt spises efter samling: Begge stuer spiser formiddagsfrugt i børnegrupperne se under samling. Børnene skal have et stykke frugt med til fællesfrugt.

6 6 Frokost kl : Begge stuer spiser frokost i børnegrupperne se under samling. Eftermiddagsmad: Eftermiddagsmad afvikles som café-frugt Elverhøjen i køkkenet og Jættestuen i forrummet. Børnene skal have et stykke frugt med til fællesfrugt og en ekstra mad i madkassen til dette måltid. Er vejrforholdende til det spiser vi ude også opdelt i børnegrupper. Afslutningen på dagen: Kl. ca samles de resterende børn f.eks. på en stue eller motorikrummet. Når vejret er til det, leger vi udenfor. Faste aktiviteter: Ture bål stueaktiviteter Uglerne (kommende skolebørn) musik sproggruppe smør-selv. I så stort omfang som muligt, vil der være bevægelse med i aktiviteterne. Ture: Vejrbitten Jættestuen. Tager på tur 2 gange om ugen. MiniVejrbitten Elverhøjen. Tager på tur 1 gang om ugen. Sproggruppe: Børnegruppe med behov for særlig sprogstimulering. Foregår to gange om ugen. Stueaktiviteter: Stueaktiviteter for det personale der ikke er på en fast aktivitet. Består af pædagogisk arbejde med de månedstemaer, som planlægges ved personalemøder.

7 7 Uglerne: Førskolegruppe. Der er førskole 1 gang om ugen. Musik: Børnegruppen, som ikke er på tur i Vejrbitten samt børnene fra Elverhøjen (2 hold) 1 gang om ugen. Bål : De ældste fra Elverhøjen og hele Jættestuen. Hver 14. dag. Kost I Hobitten har vi en kostpolitik, der skal hjælpe os alle, både børn og voksne, med at få sundere kostvaner. Dette har indflydelse på, hvordan vi fejrer fødselsdage, holder afslutninger, og på de krav vi sætter til morgenmaden og madpakken. Ønsker børnene at have morgenmad med hjemmefra, skal dette være sundt. Vi ønsker ikke fedende og sukkerholdige produkter som f.eks. frugtyoghurt, wienerbrød, chokokugler eller lignende. I henhold til vores og Kalundborg Kommunes kostpolitik, skal børnene have en sund madpakke med i børnehave. Det er ikke tilladt med slik som myslibar, mælkesnitte, kiks, Danone-yoghurt eller lignende i madkassen ligesom det ikke er tilladt med saftevand i drikkedunken. Vi tilstræber, at de fødevarer vi tilbyder børnene er enten økologisk produceret eller danske produkter.

8 8 Forældresamarbejde Det daglige samarbejde skal bygge på ærlighed, åbenhed, respekt og tillid. Vi tilstræber en daglig kommunikation, hvor vi sammen får opbygget et trygt forældresamarbejde, hvor det føles naturligt med plads til ris og ros. Er der behov for en længere samtale, kan vi altid finde tid til dette. Husk også at kigge på den store tavle ved indgangen, hvor der skrives vigtige oplysninger og beskeder om ture og andre aktiviteter. Vi tilbyder en samtale efter ca. 3 måneder, hvor vi taler om hvordan både I og vi synes det går med Jeres barn. Derudover tilbydes en samtale én gang årligt. Vi holder forældremøde 1 gang årligt for begge stuer. Forældrebestyrelsen Institutionen har en bestyrelse, som består af 4 forældrevalgte forældre og 3 medlemmer, som er udpeget af foreningen Frie Dagtilbud i Kalundborg Kommune, en personalerepræsentant fra institutionen og en fra dagplejen. Der afholdes ca. 5 bestyrelsesmøder om året. Nogle af bestyrelsens overordnede opgaver: - At fremme samarbejde mellem forældre og personale - At godkende pædagogiske mål og principper - At støtte op omkring institutionens samarbejde med kommunen - Årlig gennemgang af bygninger og vedligeholdelse - At overholde budgetter og godkende regnskaber

9 9 Sygdom Syge børn må ikke modtages i institutionen. Det er for at beskytte det syge barn og for at undgå smitte af de andre børn. Barnet kan være i institutionen, når det er feberfrit og almentilstanden er sådan, at barnet kan deltage i dagens aktiviteter både ude og inde. Ring til os, hvis Jeres barn bliver hjemme på grund af sygdom. Hvis Jeres barns sygdom smitter, skal I kontakte Hobitten og fortælle om sygdommen, således at de øvrige forældre er forberedte på eventuelle sygdomme hos deres børn. Hvis Jeres barn bliver sygt, mens det er i Hobitten, kontakter vi Jer. Husk at give os besked samt ændre i oplysningerne på børneintra, hvis I skifter telefonnummer eller arbejdsplads det er vigtigt, at vi altid kan få fat i Jer. Personalet påtager sig normalt ikke opgaven med at give Jeres barn medicin. Det sker kun i særlige tilfælde, hvor det drejer sig om kronisk syge børn, eksempelvis hvis de har astma. I sådanne tilfælde skal der foreligge en skriftlig instruks fra Jeres læge. Ferier og fridage Ved fridage er det vigtigt at I ringer og giver besked. Af hensyn til tilrettelæggelsen af arbejdet og for planlægning af personalets ferie og afspadsering, er det vigtigt at vide hvornår I holder ferie. Husk derfor at skrive det i børneintra i god tid. Vi synes det er vigtigt, at børn også får mulighed for at holde ferie og til at få en fridag en gang i mellem. Børn har, ligesom voksne, også behov for at være hjemme og slappe af og hygge sig sammen med dem man holder af.

10 10 Tøj Skriv eller sæt navn i barnets tøj, så er det nemmere at få på rigtig plads igen. I barnets garderobe skal der være skiftetøj: bukser, bluser, strømper og undertøj. Vi er meget ude, i alt slags vejr, så derfor skal der også være regntøj og gummistøvler, termotøj og varme luffer (strik og handsker er ikke egnede). Snore i halsåbninger og hætter samt halstørklæder er ikke tilladt. Snore i halsåbninger og hætter samt halstørklæder er ikke tilladt. Husk at rydde op på garderobepladsen hver dag. Garderoben bedes tømt helt hver fredag, af hensyn til rengøringen. Udeleg Børnene er ude at lege og bevæge sig hver dag. De børn, der sover, er ude hver formiddag. Alle øvrige børn er desuden ude på legepladsen efter middag hver dag. Der ud over er der mange turaktiviteter. Se mere om disse under ture på side 4 og 5.

11 11 Legetøj Børnene må ikke have legetøj med hjemmefra. Undtaget herfra er sovedyr eller tryghedstøjdyr. Skriv venligst navn på dette. Vi påtager os ikke ansvaret for ødelagt eller bortkommet legetøj. Fødselsdag Vi fejrer barnet ved at: vi hejser flaget fødselaren er 'hovedpersonen' den dag fødselaren bestemmer leg, sang og historie fødselaren sidder på guldstol og har kappe på fødselaren får en lille gave fødselaren kan komme med boller eller frugt/grønt vi dækker festligt op med dug og lys Fødselsdage holdes i forbindelse med samling på stuerne kl NB! Her i børnehaven deler man private fødselsdagsinvitationer ud til alle. Ønsker man ikke, at alle børnene fra stuen skal deltage, må man sende dem med posten eller selv give dem til de børn man vil invitere uden for børnehavetid. De børn som ikke får en invitation her i børnehaven, bliver nemlig meget skuffede. Afslutning afslutninger i løbet af året markeres på samme måde som ved fødselsdage en fælles afslutning for alle, som stopper i forbindelsen med sommerferien selve sidstedagen for det enkelte barn fejres ved, at man kan komme med boller og frugt/grønt.

12 12 Fotograf Vi tilbyder hvert år, at Jeres barn kan blive fotograferet. Både dagplejens og børnehavens børn tilbydes fotografering på en lørdag eller søndag. Her er det forældrene selv, der kommer og får taget billeder af børnene. Der er i denne sammenhæng mulighed for søskendebilleder eller f.eks. familieportrætter. Der bliver taget gruppebilleder af børnehavens to stuer og af hver enkelt dagplejegruppe, og dette foregår i Hobitten på en hverdag. Hele børnehaven bliver fotograferet i den forårsgrønne natur hvert år i maj måned. Traditioner Vi har valgt at lægge vægt på: Fastelavn med udklædning og tøndeslagning, hvor forældrene er velkomne. Påskefrokost med fællesspisning på tværs af stuerne og harejagt. Bedsteforældredag, hvor der plantes blomster. Forældrearbejdsdag med opgaver ude som inde. Sommerfest med fællesspisning og aktiviteter/underholdning for hele familien Halloween, hvor vi bl.a. udhuler græskar Julehygge med klippe-klistre dag på hver stue. Julefrokost med fællesspisning, godteposer og dans om juletræ.

13 13 Overgang fra børnehave til skole 1 gang om ugen samles UGLERNE i motorikrummet, for at forberede, at de næste år skal starte i skolen. Under disse forberedelser vil børnene gennem leg og læring blive klædt på til den kommende skoletid. Se pensum på hjemmesiden. Vi samarbejder med de forskellige skoler i området. Den røde tråd sammenhæng i barnets liv og dokumentation Børnehaven arbejder med at skabe sammenhæng og tryghed i overgangen til skolen. En af rammerne for dette er den råde tråd en kuffert som Jeres barn har fået i dagplejen og som skal følge med fra børnehaven til hjemmet. Pædagogiske aktiviteter Vi tager udgangspunkt i læreplanernes 6 temaer når vi tilrettelægger det pædagogiske indhold i vores aktiviteter og arbejder med dette en eller to måneder struktureret efter KLAR-pædagogikken. Vi vælger temaerne bl.a. ud fra, hvor aktuelle de er f.eks. i forhold til årstider og højtider. Se hvilket tema, vi arbejder med lige nu i nyhedsbrevet, der udgives den første i måneden. Der vil være fokus på bevægelse i alle vores aktiviteter ligesom sprogstimulering altid er implementeret i vores pædagogiske arbejde; spørg efter en særlig information om dette. Desuden arbejder vi ud fra Kalundborg Kommunes Sprogindsats for Småbørnsområdet:

14 14 Kompetencehjulet Kompetencehjulet giver fagpersoner og forældre mulighed for at tilegne sig viden om barnets udvikling fra 0-6 år, så de bliver bevidste om de mange ting, barnet skal lære de første seks leveår, og hvordan de helt konkret kan støtte dets udvikling. På hjemmesiden legetek.dk kan personale og forældre oprette en gratis profil og læse alt om børns udvikling i relation til kompetencehjulet. KLAR-pædagogik Vi arbejder i børnehaven med skemaer til synliggørelse af KLAR-pædagogik, læringsmiljøer og aktiviteter med henblik på at gøre hverdagen mere overskuelig for børnene og sikre pædagogisk kvalitet i aktiviteterne. Vi tager udgangspunkt i læreplanens 6 temaer når vi planlægger aktiviteterne. KVALITET -Systematik -Ledelse -Evidens AKTIV FAMILIE -Forældre -Inddragelse -Fysisk aktivitet LÆRING -Sprog/tal -Sociale kompetencer -IT Ressourcesyn -Inklusion -Fællesskab -Tidlig indsats Læs mere om KLAR-pædagogik på hjemmesiden, hvor man kan se skemaet over aktiviteterne i børnehaven.

15 15 Fuld gang i bevægelses-hobitterne

16 16 Hobitten Algade 30A 4281 Gørlev Telefonnummer: Lokalnumre: Kontor med kontakt til stuerne: 1 Lederen: 2 Lillebitten: 3 Dagplejen: 4 Leder: Berit Westi Mobil: berit.westi@hobitten-frie.dk Dagplejepædagog/stedfortræder: Linda Jensen Mobil: linda.jensen@hobitten-frie.dk

Velkommen til.

Velkommen til. 1 Velkommen til 2 Kort om Hobitten Hobitten er en bevægelsesbørnehave, og vi er certificeret af DGI. Vi er meget fysisk aktive, og vi har stor fokus på at bruge motorikken i mange af dagens aktiviteter.

Læs mere

Velkommen til Hobitten Vi vil med denne pjece byde Jer velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag.

Velkommen til Hobitten Vi vil med denne pjece byde Jer velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag. Velkommen til Hobitten Vi vil med denne pjece byde Jer velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag. Kort om Hobitten Hobitten er en selvejende daginstitution,

Læs mere

www.hobitten-frie.dk Børnehaven er - en del af

www.hobitten-frie.dk Børnehaven er - en del af Børnehaven er - en del af Velkommen til Hobitten Vi vil med denne pjece byde Jer velkommen i Hobitten, samt give Jer nogle informationer om børnehaven og vores dagligdag. Kort om Hobitten Hobitten er en

Læs mere

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave Velkomstfolder Vesterbjerggård Børnehave ÅBNINGSTID OG PERSONALE VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE Vi er en børnehave med max 69 børn, fordelt på 3 stuer BLÅ STUE GUL STUE REGNBUEN Børnene er fra 2 6 år Gul stue

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2015 BJERGSTED BAKKER 2015 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehave Vi er en børnehave normeret til 9 småbørn (2-3 år) og 50 børnehavebørn (3-6 år) Børnene

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER

Velkomstfolder 2017 BJERGSTED BAKKER 2017 VESTERBJERGGÅRD BØRNEHUS BJERGSTED BAKKER Velkomsstfolder VELKOMMEN Velkommen til Vesterbjerggård Børnehus Vi er et børnehus normeret til 10 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn (3-6 år) Børnene er fordelt

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården.

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Folderens væsentligste formål er, at give Jer et indblik i Kastaniegårdens tilbud/arbejde. Folderen svarer

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til børnehaven Kernehuset

Velkommen til børnehaven Kernehuset Velkommen til børnehaven Kernehuset Smedebakken 16-8530 Hjortshøj Telefon 86 22 01 89 E-mail: suyde@aarhus.dk 1 Velkommen til Kernehuset Personalet og bestyrelsen ønsker dig og dit barn velkommen i Kernehuset.

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave Frølundvej 49 7400 Herning Gårdens Børnehave: Børnehaven er normeret til 35 børn i alderen 2,9 år - 6 år, Åbningstider: Mandag torsdag: 6.30 16.45 Fredag:

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk Velkommen til Skæringhus Skæring Hedevej 18-26 8270 Egå Telefon: 20 53 37 49 Pædagogisk Leder: Annette Aude Mail: anau aarhus.dk Velkommen i Skæringhus J Nu nærmer tiden sig, hvor dit barn skal begynde

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

Velkommen til Mælkebøtten

Velkommen til Mælkebøtten 2016 Velkommen til Mælkebøtten Mælkebøtten Ringvejen 1, 4900 Nakskov 54 92 11 16/54 95 19 80 maelkeboetten@lolland.dk Børneintra: https://lolland.inst.dk Ideen bag denne velkomstskrivelse er, at I som

Læs mere

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen.

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen. Velkommen: Vi vil gerne byde Jer velkommen i Børnehuset Vestbyen. Det er vores mål, at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for alle. Vi forventer en

Læs mere

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker Forældrefolder Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker BJERGSTED BAKKER Velkommen til Hækkemosen Opstart Vi vil gerne have,at I ringer og aftaler et besøg i børnehaven inden I starter, så I kan se børnehaven,

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Børnehave 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail:

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail: VELKOMMEN I Børnehaven Vilstedvej 163 9670 Løgstør 99 66 85 55 Mail: legehuset@hotmail.dk Personalet Leder: Mette Souschef: Pædagog Majbritt Pædagog Annette Pædagog Lene Pædagog Janni Pædagog Boris Medhjælper

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2019

Velkommen til Guldsmeden 2019 Velkommen til Guldsmeden 2019 Et godt forældresamarbejde starter med åben ærlig dialog. Når vi voksne arbejder tæt sammen, får børnene den bedste start i Guldsmeden Før opstarten bliver forældre og børn

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om:

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om: Thunfiskens ABC Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken I denne pjece kan du læse om: Skiftetøj Fejring af fødselsdage Måltider i institutionen Legetøjsfredag Sygdom Legeaftaler Afleveringstidspunkt

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Indhold. Lidt om Rønnehuset s. 2. Pædagogisk målsætning s. 3. Rønnehusets dagligdag s. 6. Forældresamarbejde s. 8. Studerende s. 9

Indhold. Lidt om Rønnehuset s. 2. Pædagogisk målsætning s. 3. Rønnehusets dagligdag s. 6. Forældresamarbejde s. 8. Studerende s. 9 Indhold Lidt om Rønnehuset s. 2 Pædagogisk målsætning s. 3 Rønnehusets dagligdag s. 6 Forældresamarbejde s. 8 Studerende s. 9 Praktiske oplysninger s. 10 Se også vores hjemmeside for yderligere oplysninger

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk

Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk Børnehaven Lystruplund Lystruplund 36 8520 Lystrup Telefon: 87 13 83 17 Email: hekru@aarhus.dk 1 Velkommen til børnehaven Lystruplund Børnehaven og dens historie Børnehaven Lystruplund er opført i 1974

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet

Velkommen til. Børnehuset Himmelblå. Knus hinanden. Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet Knus hinanden Et knus: Er fuldt ud økologisk forsvarligt. Det nedbryder intet miljø Er energisparende sparer på andre varmeressourcer Kræver ingen speciel opbevaring Kan transporteres toldfrit Forlanger

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

Bare følg mig. Velkommen til Humlebien Fruerstuevej 17 B 5700 Svendborg Tlf

Bare følg mig. Velkommen til Humlebien Fruerstuevej 17 B 5700 Svendborg Tlf Velkommen til Humlebien Fruerstuevej 17 B 5700 Svendborg Tlf. 2948 1760 1 Velkommen til Humlebien Vi håber gennem denne pjece, at give dig svar på nogle af de mange spørgsmål der melder sig, når dit barn

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Småfolkets Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

Børnehaven Spiloppen Århusgade 61 9900 Frederikshavn Tlf.: 98 42 53 42

Børnehaven Spiloppen Århusgade 61 9900 Frederikshavn Tlf.: 98 42 53 42 Børnehaven Spiloppen Århusgade 61 9900 Frederikshavn Tlf.: 98 42 53 42 1 Indholdsfortegnelse Forord Vores adresse Åbningstider Nye børn - nye forældre Målsætning Vore mål og ønsker Forældresamarbejdet

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHAVEN BAVNEHØJ Velkommen til Børnehaven Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en børnehave med plads

Læs mere

Velkommen til Børnegårdens vuggestue KORREKTUR BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE

Velkommen til Børnegårdens vuggestue KORREKTUR BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE Velkommen til Børnegårdens vuggestue BØRNEGÅRDENS VUGGESTUE Velkommen Velkommen til Børnegårdens vuggestue. Vi glæder os rigtig meget til at lære jeres barn og jer forældre at kende. Det vil være en ny

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2015

Velkommen til Guldsmeden 2015 Velkommen til Guldsmeden 2015 Forventningsafklaring og rundvisningen i vores hus er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen

Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen Èn institution på 2 matrikler Mælkevejen: Persillehaven 22-24 2730 Herlev 44525890 Ønskeøen: Højderyggen 1 2730 Herlev 44525900 Velkommen til Mælkevejen og Ønskeøen.

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2017

Velkommen til Guldsmeden 2017 Velkommen til Guldsmeden 2017 Et godt forældresamarbejde er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen om vores pædagogik og om

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Mål og Værdier: I Kristrup

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Skovdalen

Velkommen til Børnehuset Skovdalen Vi håber I får et lille indblik i Børnehuset Skovdalen, ved at læse denne folder. Skovdalen er en del af Dagtilbud Sydøst. På vores hjemmeside www.dagtilbudsydost.randers.dk kan I læse mere om Dagtilbud

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere

INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE

INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE INFORMATIONSHÆFTE FOR VEMB BØRNEHAVE Indledning: Kære forældre. Velkommen til Vemb Børnehave og til det kommende samarbejde omkring Jeres barn og dets hverdag i børnehaven.

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i børnehaven, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 13 Side 2 af 13 Kære Velkommen til Frøgårdens Børnehave. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Hverdagen ser nogenlunde sådan

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece Børnehuset Spentrup Forældrepjece Velkommen til Børnehuset Spentrup/Haldvej Børnehaven Haldvej har omkring 50 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Børnehaven Haldvej er en del af Spentrup Børnehus som også

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus

Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Velkommen i Østerdalen Skårup Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre redigeret marts 2016 Hvad er Østerdalen Skårup Børnehus? Skårup Børnehus er et integreret børnehus som del af det kommunale

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

Orientering til nye forældre i Slagelse Børneasyl.

Orientering til nye forældre i Slagelse Børneasyl. Orientering til nye forældre i Slagelse Børneasyl. 1 Indholdsfortegnelse: Forord... side 3 Historie, adresse og telefonnummer...side 4 Sådan ser hverdagen ud i børnehaven...side 5 Praktiske oplysninger...side

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel, engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

VUGGESTUEN ELLEKILDE

VUGGESTUEN ELLEKILDE VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN ELLEKILDE Vuggestue start. Vi vil hermed byde Jer velkommen til vuggestuen Ellekilde. Vi ser det som vores fornemmeste opgave sammen med Jer, at skabe en tryg, udviklende og sjov

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Med denne velkomstfolder vil vi gerne fortælle lidt om hverdagen i børnehaven.

Med denne velkomstfolder vil vi gerne fortælle lidt om hverdagen i børnehaven. Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Velkommen i Børnehaven Bavnebakken... 3 Personaleoverblik... 3 Bavnebakkens værdigrundlag... 3 Glæde... 3 Tryghed, nærvær og omsorg... 3 Fællesskab, samarbejde og ansvarlighed...

Læs mere

Velkommen til Selde Børnehave Natur, leg og Bevægelse

Velkommen til Selde Børnehave Natur, leg og Bevægelse Velkommen til Selde Børnehave Natur, leg og Bevægelse Skolebakken 10, Selde 7870 Roslev Tlf. 99 15 64 70 www.seldeboernehave.dk chls@skivekommune.dk Mobil: 2497 8609 Velkommen til Selde Børnehave. Med

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Folder vuggestuen. Her bor vi:

Folder vuggestuen. Her bor vi: Folder vuggestuen Her bor vi: Børnehuset ligger i et naturskønt område med Krengrupskoven som nærmeste nabo. I skoven er der god mulighed for bevægelse, sansmæssige oplevelser og ro til fordybelse. Velkommen.

Læs mere