STOR. ITD Uddannelse. Efterår 2013 Skarp viden vækst på bundlinjen. rabat til ITDmedlemmer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STOR. ITD Uddannelse. Efterår 2013 Skarp viden vækst på bundlinjen. rabat til ITDmedlemmer"

Transkript

1 Brancheorganisation for den danske vejgodstransport Lyren 1. DK-6330 Padborg Tlf Fax Uddannelse. Efterår 2013 Skarp viden vækst på bundlinjen STOR rabat til medlemmer

2 Ny viden giver vækst på bundlinjen Uddannelse er din måde til at komme foran på vejene. Du har flere kurser at vælge imellem end nogensinde før. åbner dørene for en bred buket af fyraftensmøder og kurser. Udvalget har aldrig været større: Katalogets otte sider er spækket med viden, som kan give dig succes på dagens transportmarked. Vi har sammensat en kursussæson, hvor både form og indhold passer til dagligdagen og behovene i din vognmandsvirksomhed. Du bliver opdateret på, hvad der sker af nye ting på lovgivningsfronten, blandt kunderne og hos konkurrenterne. Det giver gevinst på din bundlinje. Vi tilbyder både længere kurser med grundige dyk ned i et fagligt emne og kortere fyraftensmøder med en hurtig og præcis information om højaktuelle forhold. Vores kurser er åbne for dig og dine medarbejdere. Vi glæder os til at byde jer velkommen. Jacob Chr. Nielsen Adm. direktør i Brancheorganisation for den danske vejgodstransport Lyren 1. DK-6330 Padborg. Tlf Fax itd@itd.dk. Praktiske oplysninger Tilmelding Du tilmelder dig på eller ved at kontakte telefonisk eller pr. mail. Kursustilmelding er bindende. Bekræftelse Ved elektronisk tilmelding får du straks en bekræftelse. Vi forbeholder os ret til at aflyse eller udsætte kurserne/ møderne ved for få tilmeldinger. Overbooking Hvis et kursus er overbooket, gælder først-til-mølle - princippet. Såfremt det er tilfældet, kontakter vi dig. Faktura Vi sender faktura på kursusgebyret til dig efter kurset er afholdt. Alle priser er inkl. kursusmateriale og forplejning. -medlemmer modtager tilskud fra s uddannelsesfond til de kurser/møder, hvor der ikke i forvejen er medlemsrabat. Ønsker du yderligere information, eller har du kommentarer eller spørgsmål til kataloget, er du velkommen til at kontakte os. Vi modtager gerne forslag til emner til kursuskataloget for foråret Udeblivelsesgebyr Udebliver du fra et tilmeldt kursus/fyraftensmøde, bliver der opkrævet et udeblivelsesgebyr. Er du -medlem og melder afbud senere end 3 dage før kurset, betaler du halv pris af -medlemsprisen. Hvis du ikke er medlem, betaler du halv pris af den fulde kursuspris. -medlemmer og ikke-medlemmer, der melder afbud senere end 24 timer før kurset, betaler kursets fulde pris uden medlemsrabatten. Kursuskoordinator Mette S. Jacobsen msj@itd.dk Tlf Chefkonsulent Anders Jessen aj@itd.dk Tlf På gensyn på vores kurser og fyraftensmøder!

3 Sidste nyt fra branchen Sæt dagsordenen og få lige præcis det udbytte, du har brug for. Her er et fyraftensmøde, hvor du bestemmer indholdet. Sidste halvår var reglerne for cabotage på mange vognmænds tunger, og cabotage kom i centrum for kurset. Hvad skal det være denne gang? Du skal blot maile på msj@itd.dk og fortælle os, hvad du gerne vil vide mere om. Du vil måske vide mere om: Farligt gods Køre- og hviletid Surring af gods Cabotage Afgifter Maut Kørselsforbud Miljøzoner Kørsel i Danmark og udlandet Andet aktuelt emne Alle kan deltage. Mødet er målrettet vognmanden, disponenter og mellemledere. Underviser fra. Torsdag den 5. september 2013 kl til hos Byggecentrum, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart Tirsdag den 10. september 2013 kl til hos Shell Motel & Cafeteria, Hobrovej 12, 9530 Støvring Torsdag den 12. september 2013 kl til hos Høje-Taastrup TransportCenter v/vaskecentret, Letlands Alle 2, 1. sal, 2630 Taastrup. Ny i branchen? Få et forspring Er du ny i transportbranchen? Få styr på markedet, reglerne og den gode service og kom forrest i feltet fra dag ét. På kurset får du overblikket over transportbranchen. Vi kommer ind på følgende emner: Transportmarkedet en præsentation Transport og logistik hvorfor? Kørselstilladelser i Danmark og udlandet Køre- og hviletid Transport af forskellige godstyper Ansættelse og sociale regler Kundeservice Kurset er til dig, der er nyansat, eller dig der har været ude af branchen i længere tid. Du kan også bruge kurset, hvis du vil have en grundlæggende indføring i transportbranchens regler og vilkår. Underviser fra. Onsdag den 25. september 2013 kl til hos Byggecentrum, () Vind udbud og få opgaver fra det offentlige Vil du gerne have opgaver fra det offentlige? Så skal du kunne vinde et udbud. På kurset får du indsigt i, hvordan du bedst afgiver tilbud. Du får styr på, hvilke udbudsretlige regler og principper, du skal være særligt opmærksom på for ikke at risikere udelukkelse eller afvisning. På kurset gennemgår vi de grundlæggende udbudsretlige regler. Vi kigger også på de risici, der kan være ved at tage kontakt til ordregiver, mens udbuddet er i gang. Du hører også om vigtigheden af at overholde de formelle krav og tidsfrister. Kurset retter sig til vognmænd og medarbejdere, som beskæftiger sig med tilbudsgivning, licitationer og indgåelse af kontrakter. Advokat (H) Andreas Christensen, Horten Advokatpartnerselskab, Hellerup. Torsdag den 10. oktober 2013 kl til hos Byggecentrum, Kr. 750,- () Kr. 375,- () Ud fra jeres ønsker sammen- sætter vi et fyraftensmøde med højaktuelle emner, som er relevante for dig og din virksomhed. Vi skal have dine ønsker senest 26. august 2013.

4 Lovpligtig kap. 1.3 ADR-uddannelse ADR-uddannelsen er lovpligtig for medarbejdere, som arbejder med transport af farligt gods. Du får en grunduddannelse og bliver bekendt med generelle ADR-bestemmelser Du bliver uddannet i reglerne på dine arbejdsområder Du får mere viden om de risici, der er forbundet med det farlige gods, du kører med Du får at vide, hvad du skal gøre i nødsituationer Alle, der arbejder med vejtransport af farligt gods, og som ikke har et ADR-bevis. Har kontorpersonale, lagerfolk og chauffører ikke et ADR-bevis, skal de ifølge ADR-konventionens kap 1.3 have den lovpligtige uddannelse, hvis de har del i en vejtransport af farligt gods. Certificeret sikkerhedsrådgiver fra. Onsdag den 30. oktober 2013 kl til hos FDE Center Padborg, Lyren 1, 6330 Padborg Onsdag den 6. november 2013 kl til hos Høje-Taastrup TransportCenter v/vaskecentret, Letlands Alle 2, 1. sal, 2630 Taastrup Onsdag den 13. november 2013 kl til hos Shell Motel & Cafeteria, Hobrovej 12, 9530 Støvring. Køre- og hviletidens ABC Med kurset kommer du på sikker grund i køre- og hviletiden. På kurset får du alt, der er værd at vide om køre- og hviletid. Du får styr på: Lovstof Køre- og hviletidsreglerne Praktiske planlægningsopgaver Tachograferne Siemens, Stoneridge og Actia Kurset er for alle: chauffører og administrativt personale. Kurset kræver intet forhåndskendskab. Underviser fra. Tirsdag den 12. november 2013 kl til hos Byggecentrum, () Læs lastbilen fra A til Z Lasten skal surres sikkert fast på køretøjet, før hjulene ruller. Få tips og værktøjer samt bliv klædt på til dialog med kontrolmyndighederne. På kurset kommer vi rundt om de grundlæggende værktøjer, som hjælper dig med at udføre professionel og ansvarlig lastsikring i din virksomhed. Du får en overordnet introduktion til lastsikring Du lærer hvilke påvirkninger og kræfter, der er på spil Du får værktøjer til konstruktiv dialog med din kunde Du får gode tips til at foretage de rigtige valg omkring køretøj, læsning, surringsgrej, surringsmetoder mv. Du får værktøjer til egenkontrol af dit grej, til beregning af lastsikring og meget mere Du bliver klædt på til dialogen med kontrolmyndighederne ved vejsidekontrol Alle kan deltage på kurset. Forløbet er dog målrettet vognmanden og det administrative personale, som skal have overblik over regler og krav. Steffen Johannsen,. Tirsdag den 19. november 2013 kl til hos FDE Center Padborg, Lyren 1, 6330 Padborg Torsdag den 28. november 2013 kl til hos Høje-Taastrup TransportCenter v/vaskecentret, Letlands Alle 2, 1. sal, 2630 Taastrup. Kr. 450,- () Kr. 225,- () Skal vi skræddersy et ADR-kursus til din virksomhed? Kontakt for at høre mere om mulighederne for et ADRkursus designet til netop dig og din virksomhed. Sammen finder vi ud af kursets indhold. Du bestemmer tid og sted.

5 Optimér kørslerne med egenkontrol af køre- og hviletid Med en grundig egenkontrol af køre- og hviletiden optimerer du virksomhedens kørsler. Kurset giver dig værktøjer til at føre en ansvarlig og professionel egenkontrol, blandt andet med brug af s køre- og hviletidsservice Tachoweb. Du lærer regler og undtagelser på området Du får styr på analyser og rapporter Du kan vejlede og kontrollere Du bliver klædt på til digitale data I sidste ende får du mere effektive kørsler og en bedre bundlinje Kurset er for det administrative personale. Kurset kræver, at du har et forhåndskendskab til køre- og hviletidsreglerne, da reglerne ikke bliver gennemgået fra A til Z. Underviser fra. Torsdag den 21. november 2013 kl til hos Byggecentrum, Konkurrenceret og kontraktindgåelse Uden skriftlige aftaler risikerer du at blive snydt. Forstå faldgruber i konkurrenceretten og lær fordelene ved stærke kontrakter. På kurset gennemgår vi indledningsvist de konkurrenceretlige regler, som er særligt relevante for vejgodstransport herunder i hvilket omfang det er tilladt at udveksle oplysninger med konkurrenter og fx afgive tilbud i konsortium. Efterfølgende berører vi konkurrencerettens betydning for transportaftalerne. Hvad skal du være særlig opmærksom på, når du laver kontrakter? Vi giver eksempler på den gode og den dårlige kontrakt. Kurset retter sig til vognmænd og medarbejdere, som beskæftiger sig med tilbudsgivning, licitationer og kontraktindgåelse. Advokat (H) Andreas Christensen, Horten Advokatpartnerselskab, Hellerup. Onsdag den 27. november 2013 kl til hos Byggecentrum, Styrk dit økonomiske overblik Er der styr på tallene i budgetterne, får du et økonomisk overblik, som både sikrer virksomheden vækst og kan lede den gennem kriser. Vi kommer på kurset ind på følgende emner: Budgetlægning Budgetopfølgning Gennemgang af de vigtigste økonomiske nøgletal Likviditetsbudget Medarbejdere, der arbejder med budget og økonomi. Lone Niebuhr og Pia Higgins,. Tirsdag den 3. december 2013 kl til hos Høje-Taastrup TransportCenter v/vaskecentret, Letlands Alle 2, 1. sal, 2630 Taastrup Torsdag den 5. december 2013 kl til hos Byggecentrum, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. () () Kr. 750,- () Kr. 375,- Få et skræddersyet kursus i køre- og hviletid til din virksomhed Vi målretter kurset til dine chauffører og/eller det administrative personale. Du bestemmer, hvor og hvornår på virksomhedens adresse, dag, aften eller weekend. Kontakt og hør mere.

6 Cabotage hvad siger juraen? Myterne om cabotage er mange, så hvad er op og ned på paragrafferne? Kurset giver dig et sagligt billede af reglerne. Du lærer EU s cabotageregler at kende. Så har du overblikket, uanset om du kører gods med en dansk lastbil internt i et andet EU-land, eller om du disponerer udenlandske lastbiler i Danmark. Alle kan deltage på kurset. Forløbet er dog primært målrettet vognmanden selv og virksomhedens administrative personale. Underviser fra. Tirsdag den 10. december 2013 kl til hos FDE Center Padborg, Lyren 1, 6330 Padborg Torsdag den 12. december 2013 kl til hos Byggecentrum, () Sprogkurser designet til dig Transportverdenen er international. Bliv skarpere til sprog og styrk forholdet til kunderne. Sprogkurserne er på tysk, engelsk, fransk og spansk. Du får online sprogkursus, så du kan lære, når du har tid og lyst Du får egen sproglærer Du får 60 timers e-learning og 6 x 30 minutters undervisning med sproglærer Du får support, hvis du får problemer undervejs Du kan udskrive en rapport med dine sproglige fremskridt Alle, der vil være skarpere til sprog. Sådan kommer du i gang Tilmeld dig til msj@itd.dk og oplys firmanavn, cvr.nr., deltagernes navne og mail-adresser. Skriv også, hvilket sprog I ønsker kurserne på. Hvad sker der efter tilmelding? Når du har sendt din tilmelding, får du en velkomstmail med login og informationer. Inden sprogkurset går i gang, bliver dit niveau testet. Hvis du er nybegynder, behøver du ikke en test. Når dit sprogniveau er fundet, begynder du sprogkurset. Kr ,- pr. licens (). 1 licens svarer til 1 niveau til én medarbejder i 6 måneder. Kr ,- samarbejder med Danske Speditører om uddannelse Nu får s medlemmer endnu bedre muligheder for at gå i offensiven på efteruddannelserne. Grunden er et nyt samarbejde mellem og Danske Speditører, som styrker uddannelsesarsenalet i branchen. De to organisationer etablerer bl.a. et fælles uddannelsesråd i efteråret I rådet koordinerer de to organisationer egne og fælles kursustilbud, afstemmer uddannelser i forhold til de offentlige tilbud og arbejder politisk for så gode uddannelser som muligt. Målet er at hæve niveauet for transportuddannelserne i Danmark. Viden og uddannelse er branchens bedste våben i kampen om markedsandele. Medarbejderne i branchen skal have sammenhængende uddannelsesforløb og gennemskuelige karriereveje. Medlemmerne fra de to organisationer vil få adgang til hinandens kursustilbud. De fælles kurser giver transportbranchens medarbejdere mulighed for at yde endnu bedre rådgivning til kunderne om alternative transporter, miljø, sikkerhed og logistisk optimering. Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

7 Skarpe kurser til selvkørende vognmænd, chauffører og lagermedarbejdere og AMU Transport Danmark samarbejder om en række kurser, som især kommer selvkørende vognmænd, chauffører og lagermedarbejdere til gode. Som -medlem får du en række fordele ved samarbejdet: Ét centralt telefonnummer med landsdækkende service Landsmerit Nem og enkel tilmelding Professionel rådgivning Gennemførelsesgaranti på EU-kvalifikationskurserne (chaufførefteruddannelsen) Der er mange kurser at vælge imellem Kontakt AMU Transport Danmark tlf Brancheorganisation for den danske vejgodstransport AMUTRANSPORTDANMARK To eksempler på stærke kurser fra og AMU ADR- og re-certificeringskurser tilbyder sammen med AMU Transport Danmark afvikling af ADR- og re-certificeringskurserne. De foregår løbende forskellige steder i Danmark. Du kan få AMU Transport Danmark til at holde øje med, at chauffører med et ADR-bevis bliver indkaldt rettidigt til re-certificeringskursus, ring på og hør hvordan. Energirigtig kørsel med simulator Spar diesel, spar penge og reducér CO 2 -udledningen det er gevinsten ved kurset. Der er tale om et 1-dags kursus, som finder sted i Kolding i uge 43 og 44 (2013). Det praktiske er i centrum undervisningen sker via en lastbilsimulator. Ved interesse stiller og AMU Transport Danmark gerne en lastbilsimulator op nær dig, så kurset kommer tættere på din virksomhed. Hvad er AMU Transport Danmark? AMU Transport Danmark er et landsdækkende AMU-samarbejde med otte kursuscentre, som koordinerer uddannelser til transportsektoren. Der er kursuscentre over hele landet, så der er altid et i nærheden af dig og din virksomhed.

8 Kursusoversigt Padborg Middelfart Støvring Høje-Taastrup Sidste nyt fra branchen Ny i branchen? Få et forspring Vind udbud og få opgaver fra det offentlige Lovpligtig kap ADR-uddannelse Køre- og hviletidens ABC Læs lastbilen fra A til Z Optimér kørslerne med egenkontrol af køre og hviletid Konkurrenceret og kontraktindgåelse Styrk dit økonomiske overblik Cabotage hvad siger juraen? Sprogkurser designet til dig Chaufførkurser Online-kurser 8 forskellige AMU-kursuscentre i Danmark Kursus og fyraftensmøder - Udsendelse August 2013 Uddannelse Transportbranchens stærkeste våben Brancheorganisation for den danske vejgodstransport Lyren 1. DK-6330 Padborg Tlf Fax itd@itd.dk.

ITD Kurser og fyraftensmøder

ITD Kurser og fyraftensmøder Kurser og fyraftensmøder for danske vognmandsvirksomheder Efterår 2012 Brancheorganisation for den danske vejgodstransport Lyren 1. DK-6330 Padborg Tlf. +45 7467 1233 Fax +45 7467 4317 itd@itd.dk. www.itd.dk

Læs mere

ITD Kurser og fyraftensmøder

ITD Kurser og fyraftensmøder ITD Kurser og fyraftensmøder for danske vognmandsvirksomheder Efterår 2012 ITD Brancheorganisation for den danske vejgodstransport Lyren 1. DK-6330 Padborg Tlf. +45 7467 1233 Fax +45 7467 4317 itd@itd.dk.

Læs mere

Gå-hjem-møder. Kurser. Uddannelse

Gå-hjem-møder. Kurser. Uddannelse Brancheorganisation for den danske vejgodstransport +45 7467 1233 itd.dk Tænk fremad! Gå-hjem-møder. Kurser. Uddannelse Efte rår 2015 I samarbejde med 1 Indholdsfortegnelse Gå-hjem-møder... Side Køre-

Læs mere

Brancheorganisation for den danske vejgodstransport. +45 7467 1233 itd.dk. Forå. Få ny viden! Gå-hjem-møder. Kurser. Uddannelse.

Brancheorganisation for den danske vejgodstransport. +45 7467 1233 itd.dk. Forå. Få ny viden! Gå-hjem-møder. Kurser. Uddannelse. Brancheorganisation for den danske vejgodstransport +45 7467 1233 itd.dk Få ny viden! Forå r 2016 Gå-hjem-møder. Kurser. Uddannelse I samarbejde med 1 Indholdsfortegnelse Gå-hjem-møder... Side Køre- og

Læs mere

Kurser og fyraftensmøder

Kurser og fyraftensmøder ITD Uddannelse DTL s servicekontorer Kurser og fyraftensmøder Efterår 2011 LOGOER: ITD DTLS servicekontorer Velkommen til ny kursussæson - efterår 2011 ITD og DTL s tre servicekontorer har her fornøjelsen

Læs mere

Kurser og fyraftensmøder Efterår 2012

Kurser og fyraftensmøder Efterår 2012 Kurser og fyraftensmøder Efterår 2012 Kære vognmand/medarbejder Det er sagt og skrevet mange gange, at uddannelse og efteruddannelse betaler sig ved at give både større arbejdsglæde og øget konkurrenceevne

Læs mere

www.itd.dk Sikker godstransport TINV-arrangement hos Force,Lyngby, 14. maj 2013

www.itd.dk Sikker godstransport TINV-arrangement hos Force,Lyngby, 14. maj 2013 www.itd.dk Sikker godstransport TINV-arrangement hos Force,Lyngby, 14. maj 2013 Disposition for gennemgang 1. Præsentation af ITD 2. Sikker godstransport fordi 3. Sikker godstransport - udfordringer 4.

Læs mere

DANHOSTEL kurser 2008/2009. udbydes i samarbejde med HORESTA

DANHOSTEL kurser 2008/2009. udbydes i samarbejde med HORESTA DANHOSTEL kurser 2008/2009 udbydes i samarbejde med HORESTA FORORD I mange år har DDV udbudt kurser med forskellige emner, - værts-, koge-, introduktions- og senest IT-kurser. Det synes imidlertid som

Læs mere

aktiviteter forår 2016 Sydjylland

aktiviteter forår 2016 Sydjylland aktiviteter forår 2016 Sydjylland Velkommen til et nyt spændende forår med arrangementer og kurser i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange arrangementer og kurser, som ABF tilbyder i

Læs mere

Kvikguide 2016 Transport-& lagerkurser. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Eller se mere på www.eucsyd.

Kvikguide 2016 Transport-& lagerkurser. EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Eller se mere på www.eucsyd. Kvikguide 2016 Transport-& lagerkurser 15.01.2016 EUC SYD Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa Telefon 7412 4242 Eller se mere på www.eucsyd.dk Erhvervsuddannelsescenter Syd Tilmelding Tilmeld dig elektronisk

Læs mere

Danske transportvirksomheders muligheder ved deltagelse i EU projekter Ulla Thietje - ITD

Danske transportvirksomheders muligheder ved deltagelse i EU projekter Ulla Thietje - ITD 2011 Danske transportvirksomheders muligheder ved deltagelse i EU projekter Ulla Thietje - ITD Hvem er ITD? Brancheforeningen Uddannelsesaktiviteter Jeg har i oplægget fået stillet følgende spørgsmål:

Læs mere

KURSUSHÆFTE

KURSUSHÆFTE KURSUSHÆFTE 2017-2018 1 INDHOLD ITD Uddannelse klar til at dække dine behov...3 Målrettede kurser.......................................... 4 ADR-kurser...5 Disponentefteruddannelse...6 Vognmandskursus...8

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog Nemt på Nettet IT-kursuskatalog FORÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Medlemsbrev & program efterår 2015. Medlemsbrev som mail Slægtshistorisk Forening Sønderjyllands medlemsbrev udsendes denne gang ikke som normalt med post sammen

Læs mere

MS Project 2010-2 dage Kom i gang med projektstyring

MS Project 2010-2 dage Kom i gang med projektstyring Kursustilbud IT Kurser Region Syddanmark HR Personaleudvikling i samarbejde med CAMPUS VEJLE Nuudbydes kurseri Microsoft Office 2010 fra introduktion til videregående Kursuscentret MS Project 2010-2 dage

Læs mere

Food safety. esmiley. Din bedste ven, når det gælder fødevaresikkerhed

Food safety. esmiley. Din bedste ven, når det gælder fødevaresikkerhed Food safety Din bedste ven, når det gælder fødevaresikkerhed e Elektronisk egenkontrol Hurtig og sikker egenkontrol = glade kontrolbesøg egenkontrol sørger for, at du opfylder kravene fra myndighederne

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

1 KURSER FOR FRIVILLIGE I RED BARNET. Kursuskatalog 2012 - kurser for frivillige i Red Barnet

1 KURSER FOR FRIVILLIGE I RED BARNET. Kursuskatalog 2012 - kurser for frivillige i Red Barnet 1 KURSER FOR FRIVILLIGE I RED BARNET Kursuskatalog 2012 - kurser for frivillige i Red Barnet KURSUSKATALOG 2012 2 3 KURSER FOR FRIVILLIGE I RED BARNET Red Barnets kurser for frivillige Red Barnet udbyder

Læs mere

KORT OG GODT OM LØN VED ANSÆTTELSE AF EN FLYGTNING

KORT OG GODT OM LØN VED ANSÆTTELSE AF EN FLYGTNING KORT OG GODT OM LØN VED ANSÆTTELSE AF EN FLYGTNING LÆS MERE PÅ REGNSKABSSPECIALISTEN.DK ELLER FACEBOOK.COM/REGNSKABSSPECIALISTEN Indhold Gratis råd og vejledning til den administrative håndtering af ansættelsen...

Læs mere

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser Vi følger dig digitalt på vej Bliv it-klar på dine betingelser Har du brug for at blive fulgt digitalt på vej? - så start her! I denne folder er der hjælp at hente til dig, der gerne vil i gang med at

Læs mere

Nyhedsbrev Nyt fra din lejerforening

Nyhedsbrev Nyt fra din lejerforening Første udgave af s nyhedsbrev i 2016 indeholder: Kursus om den nye lejelov... 1 Lone får 10.000 kr. retur for trappevask... 2 Ny pjece om den nye lejelov... 5 Kursus om den nye lejelov Beboerrepræsentanter

Læs mere

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse*

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* *Kilde: Randstad/Funktionærniveau 500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* Øg chancen for at nye talenter bliver i virksomheden i mere end 3 år med 58 %. + Få 4 tips fra de bedste onboarding forløb.

Læs mere

Guide til Til- og afmelding

Guide til Til- og afmelding Guide til Til- og afmelding Indledning Når man skal flytte er der ofte mange ting, som man skal huske. Man skal bl.a. huske at melde sin flytning til Nukissiorfiit, hvor målerne på ens gamle adresse skal

Læs mere

Indbydelse til Ungekursus (håndbold)

Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Arrangement nr. 201001653005 Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Fredag den 15. oktober kl.19:00 til søndag den 17. oktober kl.16.00 i Idrætscenter Vendsyssel (Vrå), (Stadionvej 17, 9760 Vrå) Vi skal

Læs mere

DB Schenker Rail Scandinavia A/S Administrerende direktør Stig Kyster-Hansen

DB Schenker Rail Scandinavia A/S Administrerende direktør Stig Kyster-Hansen DB Schenker Rail Scandinavia A/S Administrerende direktør Stig Kyster-Hansen Fremtidsmulighederne for containertransport i dansk og nordeuropæisk perspektiv 1. marts 2012 Om DB Schenker Rail Scandinavia

Læs mere

Brugerdreven innovation

Brugerdreven innovation Brugerdreven innovation - værktøjer til udvikling med brugeren i centrum Det får du ud af at deltage: n Få en innovationsprofil af din virksomhed n Skab optimale produkter og processer gennem brugernes

Læs mere

MAKS. OTTE DELTAGERE OG DANMARKS BEDSTE INSTRUKTØRER

MAKS. OTTE DELTAGERE OG DANMARKS BEDSTE INSTRUKTØRER MAKS. OTTE DELTAGERE OG DANMARKS BEDSTE INSTRUKTØRER Med hovedvægt på it-brugeruddannelse og personlig udvikling har IDG - siden 1993 - tilbudt kurser med det ene formål at effektivisere deltagernes arbejde

Læs mere

Fyraftensmøder, Vognmandskursus og Kurser

Fyraftensmøder, Vognmandskursus og Kurser Rådgivning og undervisning for vejtransportbranchen Fyraftensmøder, Vognmandskursus og Kurser 2. halvår 2013 DTL I Grønningen 17 I Postboks 2250 I 1019 København K I www.dtl.eu Man kan altid blive klogere

Læs mere

Dansk Maskinhandlerforening Akademi. Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver

Dansk Maskinhandlerforening Akademi. Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver Dansk Maskinhandlerforening Akademi Salgstræning og jura Rollen som professionel rådgiver 1 Salgstræning i DM akademi Formål Kurset vil fokusere på den enkeltes styrker og muligheder, for at kunne rådgive

Læs mere

Tag på markeder med PØ

Tag på markeder med PØ Tag på markeder med PØ Markedstid er festtid! Lokale høst-, og havemarkeder, grønne-, mad-, og demokratifestivaler byder op til samtale, smagsoplevelser og inspiration. Det er der, hvor have- og økologifolket

Læs mere

SAMARBEJDE MED GEVINST

SAMARBEJDE MED GEVINST SAMARBEJDE MED GEVINST STÆRK SPILLEAUTOMATBRANCHE ER EN FORDEL FOR DIG Denne brochure er udgivet af Dansk Automat Brancheforening i efteråret 2009. Henvendelse kan ske til sekretariatet, Smedegade 9, 6000

Læs mere

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 Galten Bibliotek ipad / iphone for begyndere Torsdag d. 3. marts kl. 10.00 12.00 Android tablet /smartphone for begyndere Torsdag d. 17. marts kl. 10.00 12.00 Hørning

Læs mere

Hvad er tidsperspektivet og ressourceforbruget? Hvordan sammensætter du det perfekte team? Datarum hvorfor, hvad er det til, og hvad er tilladt?

Hvad er tidsperspektivet og ressourceforbruget? Hvordan sammensætter du det perfekte team? Datarum hvorfor, hvad er det til, og hvad er tilladt? Due diligence med fokus på den finansielle og juridiske due diligence-proces TEKNOLOGISK INSTITUT TAASTRUP DEN 6. SEPTEMBER 2006 Hvad er formålet med og betydningen af finansiel og juridisk due diligence?

Læs mere

Din guide til AMU. Arbejdsmarkedsuddannelserne - bliv bedre til mere

Din guide til AMU. Arbejdsmarkedsuddannelserne - bliv bedre til mere Din guide til AMU mu Arbejdsmarkedsuddannelserne - bliv bedre til mere AMU er for alle AMU tilbyder voksen- og efteruddannelse for det danske arbejdsmarked. AMU henvender sig især til ufaglærte og faglærte

Læs mere

15% rabat Luk op og læs mere...

15% rabat Luk op og læs mere... Bestil nu og få 15% rabat Luk op og læs mere... KURSUS OVERSIGT 2016 Kurser, der skaber værdi Velkommen til foreningens efteruddannelse 2016 Få ny viden, du kan bruge i hverdagen Foreningens kurser giver

Læs mere

2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse

2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse fremtiden starter her... 2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse FÅ NY OG OPDATERET VIDEN OM ALT FRA HR OG LEDELSE TIL HÅNDTERING AF STRESS, CSR OG MEGET MERE. Kurserne henvender sig til både

Læs mere

Fyraftensmøder, Vognmandskursus og Kurser 2. halvår 2013

Fyraftensmøder, Vognmandskursus og Kurser 2. halvår 2013 Fyraftensmøder, Vognmandskursus og Kurser 2. halvår 2013 MAN KAN ALTID BLIVE KLOGERE! Velkommen til efterårssæsonen for DTL s fyraftensmøder, vognmandskursus og kurser. Aktiviteterne gennemføres i samarbejde

Læs mere

Kursuskatalog 2016. Basisuddannelse 2016 for tillidsrepræsentanter

Kursuskatalog 2016. Basisuddannelse 2016 for tillidsrepræsentanter Kursuskatalog 2016 TR Basisuddannelse 2016 for tillidsrepræsentanter Ny tillidsrepræsentant nye udfordringer Som nyvalgt tillidsrepræsentant står du over for mange nye udfordringer på arbejdspladsen. Fra

Læs mere

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015

5. klassernes cykeldag fredag den 12. juni 2015 Informationsmappe til 5. klassernes cykeldag Anden fredag i juni måned arrangerer Gentofte Kommune en cykeldag for 5. Klasserne på alle kommunens skoler. Eleverne skal alle ud på en cykeltur i skolens

Læs mere

1 KURSER FOR FRIVILLIGE I RED BARNET. Kursuskatalog 2012 - kurser for frivillige i Red Barnet

1 KURSER FOR FRIVILLIGE I RED BARNET. Kursuskatalog 2012 - kurser for frivillige i Red Barnet 1 Kursuskatalog 2012 - kurser for frivillige i Red Barnet 2 3 Red Barnets kurser for frivillige Red Barnet udbyder i 2012 en bred vifte af kurser målrettet de frivillige aktiviteter i Red Barnet. Red Barnets

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Program 2016. ALsjægerne. Hilsen fra formanden

Program 2016. ALsjægerne. Hilsen fra formanden ALsjægerne Hilsen fra formanden Alsjægerne er en af de største jagtforeninger i Kreds 4. I bestyrelsen har vi igen i år sammensat et program, der kan dække de fleste behov for jagtrelaterede, sportslige

Læs mere

Orientering fra ML-Uddannelse

Orientering fra ML-Uddannelse Nyhedsbrev nr. 1 Februar 2015 Orientering fra ML-Uddannelse Emner: Jurakursus Situationsbestemt ledelse Nyt Best Practice Akademi Lederkursus 2015 2016 Husk, at søge kompetencemidler Kolding den 18. februar

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog Forår/sommer 2016 Velkommen til Recoveryskolen Hvad? Recovery handler om, at man kan komme sig helt eller delvist fra psykisk sygdom. Recovery handler

Læs mere

Vi har lyttet til jer...

Vi har lyttet til jer... Kursuskatalog for klinik - og lægesekretærer Vi har lyttet til jer... Vol. 2 Kurser - vinteren 2008 Vi gentager efterårets succes... - og er igen klar med kursuskatalog, der er tilpasset jeres ønsker og

Læs mere

Aktiviteter i Jobboxen

Aktiviteter i Jobboxen Aktiviteter i Jobboxen Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk 2016 April maj juni Kurser Find din fremtidige arbejdsgiver Cirka 80 procent af alle ledige job er ikke synlige for dig som

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

hk ungdom hovedstaden kursus katalog

hk ungdom hovedstaden kursus katalog 2014 hk ungdom hovedstaden kursus katalog 2014 Få styr på din gæld d. 28. januar 2014 fra kl. 18.00-20.00 Gæld og manglende styr på økonomien er et stigende problem. Flere og flere bliver registreret i

Læs mere

IDRÆTSLEDER- AKADEMI

IDRÆTSLEDER- AKADEMI IDRÆTSLEDER- AKADEMI Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i idrætsforeninger i Herning Kommune. Organisation

Læs mere

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Forsikringsguide 2015 Kære tillidsvalgte Kære tillidsvalgte Du er hver dag med til at hjælpe dine kolleger,

Læs mere

Pakkeriuddannelse. 3 U Et samarbejdsudvalg mellem DDFF og KAD, SID og Lager- og Handel. Nyt kursustilbud : Pakkeoperatør.

Pakkeriuddannelse. 3 U Et samarbejdsudvalg mellem DDFF og KAD, SID og Lager- og Handel. Nyt kursustilbud : Pakkeoperatør. Uddannelses Udvalget for Ufaglærte 3U Pakkeriuddannelse 2002 Nyt kursustilbud :. Vi starter et nyt pakkeoperatørkursus i Kolding. Læs mere om vores spændende tilbud. Sigtet med 3U 3U arbejder med spørgsmål

Læs mere

KURSUSKATALOG for MASSAGESKOLEN Efteruddannelse for massageterapeuter 1. halvår 2016

KURSUSKATALOG for MASSAGESKOLEN Efteruddannelse for massageterapeuter 1. halvår 2016 1 KURSUSKATALOG for MASSAGESKOLEN Efteruddannelse for massageterapeuter 1. halvår 2016 Gunna Højgaard MASSAGESKOLEN +45 411 410 77 gunna@massageskolen.dk www.massageskolen.dk Efteruddannelse adskiller

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Til LUU AMU 2. december 2015

Til LUU AMU 2. december 2015 Til LUU AMU 2. december 2015 Referat fra møde i LUU AMU, den 10. november 2015 Tilstede: Lars Thaarbøl, Ea Kristensen, Ulla Mikkelsen, Birgit Hansen, Anne-Lise Hansen, Pia Scheuer, Susanne Møller, Hanne

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

Chaufførkonference Horsens

Chaufførkonference Horsens Chaufførkonference Horsens 11.5.2015 Lovpligtig efteruddannelse for chauffører En undersøgelse forår 2015 Sådan ser det ud fra branchens side Chefkonsulent Anders Jessen ITD, Padborg Selvstændig konsulent

Læs mere

Samarbejdserklæring imellem vikar og Vikar-online

Samarbejdserklæring imellem vikar og Vikar-online Juridiske betingelser, afsnit 1 WEBSITE BETINGELSER Samarbejdserklæring imellem vikar og Vikar-online Velkommen til Vikar-Onlines jobbank. Din brug af dette website sker i henhold til følgende betingelser,

Læs mere

Læs hurtigt og effektivt

Læs hurtigt og effektivt Læs hurtigt og effektivt Læs hurtigt og effektivt Tag kontrol over informationerne, og spar tid når du læser Øg din læsehastighed med mindst 50% Bliver du hver dag bombarderet med faglige informationer

Læs mere

Vi byder dig velkommen til TEC på kursus 2015

Vi byder dig velkommen til TEC på kursus 2015 KURSER 2015 Indholdsfortegnelse Velkommen på TEC Vi byder dig velkommen til TEC på kursus 2015 I dette katalog finder du en oversigt over kurser- og efteruddannelsesmuligheder inden for de fagområder,

Læs mere

Uddannelsesorientering fra DM-Uddannelse Tlf.: 3927 0087 Fax: 3917 8955 E-mail: dmh@danskmaskinhandel.dk

Uddannelsesorientering fra DM-Uddannelse Tlf.: 3927 0087 Fax: 3917 8955 E-mail: dmh@danskmaskinhandel.dk Tlf.: 3927 0087 Fax: 3917 8955 : dmh@danskmaskinhandel.dk Nr. 2 Februar 2009 Varmt arbejde kurser. Dansk Maskinhandlerforening og Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI), har aftalt et samarbejde

Læs mere

www.autolease.dk Produkter og løsninger

www.autolease.dk Produkter og løsninger www.autolease.dk Produkter og løsninger Ring 39 15 30 30 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer Autolease er en del af DNB Group-koncernen, der er en af Skandinaviens største finansvirksomheder.

Læs mere

Blomsterbinding kurser 2011

Blomsterbinding kurser 2011 Blomsterbinding kurser 2011 20 KOLD LEVNEDSMIDDEL LANDBRUGSVEJ 55 5260 ODENSE S 1 KOLD LEVNEDSMIDDEL LANDBRUGSVEJ 55 5260 ODENSE S Kursusoversigt Vi har i 2011 sammensat en varieret række blomsterbinderkurser,

Læs mere

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Gratis inspirationsdag Du har nu en unik mulighed for at deltage i en inspirerende dag - helt gratis! Dagen byder på hele fire ledelsesstandarder

Læs mere

Deres ref.: FTH / PDY Vor ref.: jhc Dok. nr.: D-010211-9112 Dato: 31.01.2011

Deres ref.: FTH / PDY Vor ref.: jhc Dok. nr.: D-010211-9112 Dato: 31.01.2011 Trafikstyrelsen, Bilteknik Att: Frank Thrusholm Gl. Mønt 4 DK-1117 København K Lyren 1 DK-6330 Padborg Telefon: +45 74 67 12 33 Telefax: +45 74 67 43 17 Internet: www.itd.dk e-mail: itd@itd.dk fth@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group

godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group Reservedele til lastbiler anhængere og busser godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group 2015 Besko åbner afdeling i Næstved 2014 Vi følger

Læs mere

Kom til digitale inspirationsdage

Kom til digitale inspirationsdage Kom til digitale inspirationsdage GRATIS deltagelse med fuld forplejning Vi kommer rundt i hele landet også til en by i nærheden af dig! Digitale inspirationsdage vi kommer også til en by nær Dig! 24.

Læs mere

BLIV EKSPERT I DIN TEMPERAMENTSBOMBE

BLIV EKSPERT I DIN TEMPERAMENTSBOMBE GRY BASTIANSEN BLIV EKSPERT I DIN TEMPERAMENTSBOMBE ARBEJDSBOG FOR UNGE BLIV EKSPERT I DIN TEMPERAMENTSBOMBE Akademisk Forlag og Gry Bastiansen 1 INDHOLD VELKOMMEN TIL KURSET, DER GØR DIG TIL EKSPERT PÅ

Læs mere

Schneider Electric Kursuskatalog 2010-2011

Schneider Electric Kursuskatalog 2010-2011 Schneider Electric Kursuskatalog 2010-2011 1 Kursusoversigt Schneider Electric - Uddannelse...3 Lidt om Schneider Electric...3 Lidt om Uddannelsesafdelingen...3 Hvor afholdes kurserne?...4...4 Kontakt

Læs mere

FM-uddannelse for drift og vedligeholdelse. Bliv certificeret i FM for Drift og Vedligehold

FM-uddannelse for drift og vedligeholdelse. Bliv certificeret i FM for Drift og Vedligehold Teknologisk Institut 2012 Uddannelse Der tages forbehold for trykfejl og ændringer i programmet Eventuelle programændringer kan ses på vores hjemmeside: www.teknologisk.dk/uddannelser A72734-001 FM-uddannelse

Læs mere

Kursuskatalog 2016. Styrk dine kompetencer til det tyske marked

Kursuskatalog 2016. Styrk dine kompetencer til det tyske marked Kursuskatalog 2016 Styrk dine kompetencer til det tyske marked Om kurserne For at ruste danske eksportører bedst muligt til det tyske marked tilbyder Dansk-Tysk Handelskammer løbende kurser om etablering,

Læs mere

Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN. - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012

Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN. - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012 Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012 Mylius Erichsens vej 139, 9210 Aalborg SØ. Tlf. 7269 2000. Mail: cfu@ucn.dk CFU Skolevangen 45, 9800 Hjørring.

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl!

Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl! Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl! Stay Local, Go Global Sælg dine produkter overalt Eksempel: Sverige 8,5 millioner svenskere er

Læs mere

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet 2 dage der fremtidssikrer din funktion Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet Intensiv Komeptenceudvikling Øget status og anerkendelse i dit job styrk din position internt

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Velkommen på kursus i 2011-2012

Velkommen på kursus i 2011-2012 Kursusprogram 2011-2012 Velkommen på kursus i 2011-2012 BO-VESTs kursusudvalg ønsker at alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne er klædt godt på til de opgaver der skal løses, og byder hermed velkommen

Læs mere

Kursuskalender. Årshjul

Kursuskalender. Årshjul Kursuskalender 2016-2017 Kursuskalenderen tilbyder foreninger og frivillige kurser/temamøder som kan gøre det lettere at være frivillig leder. Kurserne er sat ind i nedenstående årshjul. 9. Temamøde: pressemeddelelse

Læs mere

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje. Håndbogen er udarbejdet af Center for Organisation, Sundhedsog Omsorgsforvaltningen, Sjællandsgade 40, 2200 København N Juni 2011 2 Kære medarbejder

Læs mere

Teknisk assistent og designer 2009

Teknisk assistent og designer 2009 Teknisk assistent og designer 2009 2. - 3. j u n i 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Effektivitet i hverdagen: Tag initiativ, samarbejd og nå dine mål Sådan kan du bidrage med

Læs mere

KURSUSPROGRAM 2015 1

KURSUSPROGRAM 2015 1 KURSUSPROGRAM 2015 1 Indhold ELEMENTÆR BRANDBEKÆMPELSE MED HÅNDSLUKKERE 3 TIMER... 3 BRAND & REDNINGSKURSER... 3 MODULOPBYGGET FØRSTEHJÆLP... 4 VEDLIGEHOLDELSE I FØRSTEHJÆLP... 5 FØRSTEHJÆLP VED HJERTESTOP

Læs mere

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig Lidt smartere... Genbrug er smart. Vi får gavn af ting andre har givet, og det er til glæde for såvel giver som aftager. Genbrugsting skal skabe glæde hos nye ejere, og starte et nyt liv i nye omgivelser.

Læs mere

Præstebrovej 49 6818 Årre

Præstebrovej 49 6818 Årre Præstebrovej 49 6818 Årre Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89001080 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Oktober, 2007 Du kan ikke besvare denne nyhedsmail skriv i stedet til nyhedsbrevets redaktion på: lr@frivillighed.dk Indhold Nyt fra Center

Læs mere

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk. Juli august september

Aktiviteter i. Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk. Juli august september Aktiviteter i Jobboxen Tilmelding via hjemmesiden Juli august september 2016 Kurser Skab overskud i hverdagen med en sund privatøkonomi På kurset sætter vi fokus på den nemme vej til en sund privatøkonomi.

Læs mere

DanTaxi. LÆS ALT OM Folkemødet 2015 GOOD TO KNOW. Billig taxi ordning. FLEXTRAFIK GØR EN FORSKEL OG FORBEDRER INDTJENINGEN Side 6

DanTaxi. LÆS ALT OM Folkemødet 2015 GOOD TO KNOW. Billig taxi ordning. FLEXTRAFIK GØR EN FORSKEL OG FORBEDRER INDTJENINGEN Side 6 NR. 71 - JUNI 2015 LÆS ALT OM Folkemødet 2015 Billig taxi ordning Køb et ungkort og kør fri Flextur FLEXTRAFIK GØR EN FORSKEL OG FORBEDRER INDTJENINGEN KNOW Side 6 GOOD TO KNOW ownload vores APP Scan koden

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN KORTE OG MELLEMLANGE UDDANNELSER SAMT KUNSTNERISKE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende,

Læs mere

Fra fravær og stress til nærvær og trivsel. Marts 2016

Fra fravær og stress til nærvær og trivsel. Marts 2016 Fra fravær og stress til nærvær og trivsel Marts 2016 2 Vi vil nedbringe sygefravær og forebygge stress De sidste år har der været en stigning i sygefraværet og flere bliver henvist til psykologhjælp på

Læs mere

Kontrakten vedrører udlicitering af regelmæssig gennemførelse af uddannelser indenfor AMU kurser rettet imod transporterhvervet i Region MIDT.

Kontrakten vedrører udlicitering af regelmæssig gennemførelse af uddannelser indenfor AMU kurser rettet imod transporterhvervet i Region MIDT. Indledning: DEKRA AMU CENTER MIDTJYLLAND ApS inviterer hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at afgive tilbud på undervisning i specifikke AMU transportuddannelser. Baggrund og formål

Læs mere

Semester- og projektevaluering SIV Tysk forår 2015

Semester- og projektevaluering SIV Tysk forår 2015 Semester- og projektevaluering SIV Tysk forår 2015 Sammenfatning Der er generelt stor tilfredshed med semesterets forløb, og 6 af 8 studerende angiver, at de har fået meget stort og stort læringsudbytte,

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kurser for efteråret 2013 Kære frivillige Velkommen til PTU s kursuskatalog for efteråret 2013. Vi tilbyder igen en række spændende kurser for alle vores dygtige

Læs mere

Udvikling i nye bilers brændstofforbrug 2013

Udvikling i nye bilers brændstofforbrug 2013 Udvikling i nye bilers brændstofforbrug 2013 August 2014 3 Udvikling i nye bilers brændstofforbrug 2013 Forord Forord Trafikstyrelsen monitorerer udviklingen af nyregistrerede bilers energiegenskaber.

Læs mere

LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN

LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN GULDBORGSUND KOMMUNE LEDER AF MYNDIGHEDSAFDELINGEN JOB- OG PERSONPROFIL Indhold VILKÅR... 3 1. Stillingen... 3 2. Ansættelsesvilkår... 3 3. Guldborgsund Kommune... 3 4. Den administrative organisation...

Læs mere

Deres ref.: 2009-5430-0156 Vor ref.: Birthe Boisen Dok. nr.: D-211009-4433 Dato: 23. oktober 2009

Deres ref.: 2009-5430-0156 Vor ref.: Birthe Boisen Dok. nr.: D-211009-4433 Dato: 23. oktober 2009 Justitsministeriet Dyrevelfærdskontoret Slotsholmsgade 10 1216 København K Att.: Cristina Gulisano Lyren1 DK-6330 Padborg Telefon: +45 74 67 12 33 Telefax: +45 74 67 43 17 Internet: www.itd.dk e-mail:

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Arbejdsløs og hvad så?

Arbejdsløs og hvad så? Frederiksberg Arbejdsløs og hvad så? Orientering fra El-fagets arbejdsløshedskasse Januar 2012 Arbejdsløs og hvad så? Vi vil i denne pjece prøve, at besvare nogle af de mest stillede spørgsmål. Du har

Læs mere