Hestesportens Mediers Nyhedsbrev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hestesportens Mediers Nyhedsbrev"

Transkript

1 J A N U A R Hestesportens Mediers Nyhedsbrev Velkommen til den første udgave af Hestesportens Mediers nyhedsbrev. Her vil vi fortælle om noget af det, som du ikke kan læse om i vores andre medier, travoggalop.dk og Racing News. Det er eksempelvis vores pressearbejde og samarbejdet med jer på banerne og organisationerne, som er mindst en lige så stor del af vores arbejde som de 'synlige' medier har været et begivenhedsrigt år, hvor formålet har været at bygge en masse ting op fra bunden. Denne udgave af nyhedsbrevet fungerer derfor som en slags årsberetning for 2011, men vi vil også kigge frem mod Vores udgangspunkt: Sporten handler om følelser Hestesportens Medier arbejder ud fra, at væddeløbssporten handler om følelser. Vi er alle i sporten, fordi den giver os nogle fantastiske følelser, og de følelser skal vi vise i både ord og billeder. Budskabet om de oplevelser, sporten giver, skal vi have ud til danskerne, men det er ikke let, fordi sporten gennem mange år groft sagt er sunket hen i glemsel. Det vidste du ikke om Charlottenlund Travbane I 1891 var rekorden i omsætningen i ét enkelt løb kroner. Vi giver en præmie til den første, som kan regne ud, hvad det svarer til i danske kroner i dag. Ét fællesskab med ni selvstændige afdelinger Den vigtigste opgave i det første år for os og jer har været at få etableret et tæt samarbejde på tværs af banerne, så vi går hen i mod at blive ét fællesskab med ni selvstændige afdelinger. Dette er vigtigt af mange grunde. Den vigtigste grund er, at sporten skal brandes som ét produkt over hele landet både i forhold til pressen, sponsorer og publikum. Når vi i sporten samarbejder internt ved at hjælpe hinanden og lave erfaringsudveksling, kan alle drage fordele af det. Hestesportens Medier er drivkraften i at strukturere samarbejdet og i at hjælpe banerne med at optimere 'produktet', altså alt, der kan give flere tilskuere, aktive og spillere. Ved at ensrette sportens samlede udtryk og genkendelighed kan vi sammen arbejde mod at øge interessen for trav- og galopsporten i Danmark. KOLOFON Hestesportens Mediers nyhedsbrev Udgiver: Hestesportens Medier FmbA Traverbanevej Charlottenlund Cvr-nummer Telefon Ansvarshavende chefredaktør: Hanna Milling

2 Redaktionelle retningslinjer Som en af de første opgaver udarbejdede vi redaktionelle retningslinjer for travoggalop.dk og Racing News. Mange nye folk skulle tilknyttes, og det var og er vigtigt, at de journalistiske grundprincipper bliver overholdt, således at vi kan fremstå som en troværdig samarbejdspartner, især over for pressen. I de redaktionelle retningslinjer bliver det blandt andet slået fast, at vi behandler alle lige, og at vi er uafhængige af politiske, organisatoriske og økonomiske interesser i sporten. Vi bygger op nedefra Virkeligheden på de landsdækkende aviser har ændret sig radikalt inden for de sidste 4-5 år. Væk er mange af de sportslige historier, og ind er kommet historier med hovedvægten på det menneskelige. Vi har gang på gang fået at vide fra de landsdækkende medier, at den manglende interesse fra de lokale medier bevirker, at de heller ikke ser nogen grund til at skrive om sporten. Derfor bygger vi op nedefra og sender massivt pressemateriale ud til de lokale medier, og de medier, som er tættest på os, nemlig hestemedier som Heste-Nettet og Ridehesten, hvor vores største grundlag for rekruttering også er. Mange af de tiltag, som vi har sat i gang eller sætter i gang i det kommende år, har kun et formål: At få flere tilskuere ud på banerne, så vi kan få øget omtale i den lokale presse, som leder til omtale i den regionale presse, så vi deraf kan få omtale i landspressen. Der er ingen genveje her, kun hårdt arbejde. Vores hidtil største udsendelse til pressen var i forbindelse med Hestesportens Galla 7. januar 2012, hvor vi op til begivenheden sendte artikler ud til samtlige medier i de lokalområder, hvor de nominerede bor. Under og efter gallaen sendte vi artikler om vinderne ud 17 gange med i alt 26 artikler til over 100 medier. Arbejdsgrupper er i gang med arbejdet Hestesportens Medier har nedsat tre arbejdsgrupper med det formål at styrke samarbejdet og udnytte vores fælles resurser. De tre arbejdsgrupper, som blev nedsat efter mødet med banerne i oktober, er gået i gang med arbejdet. Drøftelserne skal munde ud i, at der bliver fastlagt strategier og handlingsplaner for hele hestevæddeløbssporten inden for disse tre områder: Sponsering Presse, fotos og tips It. Arbejdsgrupperne består af disse personer: Sponsor: Ulrik Boss, Troels Troelsen, Michael Korfitsen, Nikolaj Kaas, Karl Kristian Guldhammer, Christian Hundebøll, Charlotte Berg og Tom Christensen. Presse, fotos og tips: Karl Kristian Guldhammer, Jesper Elbæk, Hanna Milling, Troels Troelsen, Charlotte Berg og Nikolaj Kaas. It: Hanna Milling, TH Media, Dennis Stenbæk, Jens Rønnow og Christen Overgaard.

3 Sponsorer Banerne og vi arbejder på at kunne sælge et sponsorat, der dækker alle baner uden at skade nogen af de eksisterende større sponsorater. Indholdet af sponsoraterne er defineret, og det vil sige, hvad vi kan tilbyde en eller flere sponsorer. Et sponsorat skal være til fordel for alle baner og bringe sporten fremad i synlighed, i antal besøgende på banerne samt økonomisk. Måske vil der blive tale om flere sponsorater, og sponsorudvalget har defineret en liste af muligheder, der fortsat skal udbygges. Database over pressen og de aktive Vi har lavet en database, hvor samtlige licenshavere i Dansk Travsports Centralforbund er blevet 'parret' med deres respektive lokalmedier og regionale medier. Formålet er at servicere pressen bedst muligt og sende historier ud til de relevante medier. Selv om databasen kun har været fuldt i brug i 3-4 måneder, har den allerede vist sig meget værdifuld. Vi kan på få sekunder finde frem til præcis de medier, som dækker det lokalområde, hvor en aktiv bor. Næste skridt bliver at overføre databasen fra Excel til et lukket rum på travoggalop.dk, så I på banerne også kan få glæde af den. Det lukkede rum er nødvendigt, da vi skal overholde persondataloven. Desuden skal vi inden den nye sæson have lavet en lignende database for galopsportens aktive og deres lokalmedier. Mærkedage skal ud Det seneste initiativ over for pressen er udsendelse af omtaler, når aktive har rund fødselsdag eller jubilæum. Her sender vi ikke kun ud til sportsredaktionerne, men også til navneredaktionerne, hvor historierne har større mulighed for at blive bragt. Den indsats vil vi intensivere i Billeder til pressen Et godt billede siger mere end ord. Derfor er der til alle vores udsendelser også et tilbud til pressen om at hente billeder til fri redaktionel anvendelse i forbindelse med omtale af begivenheden i presserummet på Trav- og Galopfotografer, som vi åbnede i høsten. Vi kan se, at pressen i stort omfang benytter sig af denne tjeneste.

4 Sporten på tv Det sværeste medie at komme i er uden tvivl tv, og ud over nyhedsklip har der i 2011 ikke været meget om væddeløbssporten. Der er dog nogle undtagelser, herunder TV 2 Sport, TV 2's regionalprogrammer og Aftenshowet, hvor derbydeltager Gitte Hansen og tidligere jockey Gert Hansen har medvirket. Vi vil i 2012 intensivere samarbejdet med tvstationerne i samarbejde med F3, der driver Racing Live. Hjemmesider Hestesportens Medier er ved at udvikle 'smarte' hjemmesider til fire baner, Billund, Charlottenlund, Klampenborg og Odense. Hjemmesiderne er smarte, fordi de automatiserer en række arbejdsprocesser og dermed frigør nogle af jeres resurser til andre opgaver. Der er også mange stordriftsfordele, fx udvikling af nye funktioner, og at vi effektivt kan hjælpe hinanden, fordi vi alle kender systemet. De nye hjemmesider får funktioner, hvor en lang række af de vigtigste informationer bliver opdateret ét sted og vist flere steder. De nye sider vil også virke spilfremmende, fordi funktionerne i høj grad vil appellere til spillerne. Informationerne vil blive trukket fra sportsinfo. Disse funktioner vil vi løbende udbygge i løbet af året. Vi har opbygget den fælles skabelon for hjemmesiden ud fra disse ting: Den skal appellere meget til unge Signalerne er: glæde, følelser, sjov og samvær Siden skal være åben, venlig og moderne Enkel og forståelig navigation Hovedvægten er lagt på at appellere til tilskuere, sponsorer og events Samspil i layout mellem baneprogrammer og Racing News. Desuden har vi lagt vægt på: Så mange automatiseringer som muligt Simple og helt enkle arbejdsgange, når banerne skal opdatere Ens opbygning og navigering, hvilket er en stor service over for brugerne. Hver bane præger selvfølgelig sin side med egne farver og billeder samt logo. Den første bane forventes at gå over på den nye platform inden så længe, hvorefter banerne løbende vil skifte over, mens travoggalop.dk går over, når siden er udviklet. Håbet er, at I på de øvrige baner i løbet af året vil bruge den nye platform, som sammen med baneprogrammerne og Racing News vil få sporten til at fremstå med et samlet grafisk udtryk.

5 Trav- og Galopbørsen Hestesportens Medier overtog i sommer Travog Galopbørsen, travoggalopborsen.dk, da vi mener, at der har manglet et sikkert og samlet sted at handle heste, udstyr og bringe annoncer for job og lejlighedstransporter. Trav- og Galopbørsen var på det tidspunkt forholdsvis ny og blev drevet på professionel vis. Siden bliver hele tiden overvåget, hvilket der god grund til, viste en sag om en hestehandel i december, der dog ikke vedrørte Trav- og Galopbørsen. Meningen med siden er også af få en indtægt på annoncører, som kan bruges til at styrke pressearbejdet. travoggalop.dk Vores hjemmeside har ikke undergået de store forandringer i år, men fremover skal det nye travoggalop.dk være hele sportens samlingspunkt, både nyhedsmæssigt og teknisk. Travoggalop.dk vil bruge samme platform som banernes nye hjemmesider, så vi fremstår som én enhed. Sportens inderkreds skal på travoggalop.dk kunne finde (næsten) alle nyheder, nye i sporten skal kunne finde relevant information om sporten, og pressen skal serviceres via travoggalop.dk med nyheder, henvisning til gratis download af billeder, videoklip, baggrundsmaterialer og meget mere. Facebook og Twitter Hestesportens Medier har stor fokus på, at banerne bruger sociale medier som Facebook og Twitter. Det er de unges medie, og banens facebookside skal være det sociale samlingspunkt uden for banen. Det skal give merværdi for folk at være fan af en væddeløbsbane. Det kan man opnå ved at give sine fans nogle fordele og følelsen af at være med i et fællesskab. Alle baner er i løbet af året kommet på Facebook, og Klampenborg er også på Twitter. Hestesportens Medier har både skrevet en manual og løbende bistået banerne i denne proces. Desuden har vi fulgt banernes aktiviteter på Facebook og vurderet, i hvor høj grad de opfylder HFF's krav til aktiviteter i de sociale medier.

6 Baneprogrammer Der er blevet udviklet to skabeloner til ens baneprogram for alle baner, hvor der også er kommet kuskefarver med: Golden Cup, Danske Spils skabelon, der er forbeholdt onsdagsløb Alle øvrige løbsdage, udviklet af Hestesportens Medier. Baggrunden for at udvikle nye skabeloner er, at baneprogrammerne på forsiden i højere grad skal appellere til følelserne især gennem gode nærbilleder af et menneske eller en hest. Det redaktionelle og brugen af billeder inde i baneprogrammet skal også tale til følelserne. Og som noget meget vigtigt analysere løbene og spillet, det er jo spillet, sporten lever af. Hestesportens Medier mener, at alle løb bør have et navn, som genkalder de følelser, der er forbundet med oplevelsen, og som skaber genkendelighed og mulighed for at eksponere sponsorer. Et værktøj til dette er at skabe historier om løb, heste, mennesker og begivenheder, hvilket også bliver kaldt for storytelling. På denne måde får man mulighed for at give oplevelsen merværdi gennem de historier, der er knyttet til løbet. Navne på løb kan derfor være: Løbets sponsor, hvor man fortæller fakta om sponsoren En aktiv, hvor man fortæller en lille historie om vedkommende En hesteejer En opdrætter En begivenhed En hest Sidste års løb/ vinder, hvis løbet er årligt tilbagevendende. Velkomstfolder Vi ved fra både egne og andres undersøgelser, at det er svært at være ny på en væddeløbsbane. Nye tilskuere forstår ikke ret meget af, hvad der foregår, og de synes, at tiden mellem løbene er for lang. Desuden ved vi, at det tager tid at lære om både sporten og spillet. Vi er derfor i gang med at lægge sidste hånd på velkomstfolderen til nye tilskuere. Heri kan nye tilskuere både læse generelt om sporten, om banen og om spillet. Cirka 80 procent af teksten er ens for banerne, mens de sidste 20 procent er særlig for hver enkelt bane. Det kan fx være et kort over banen, beskrivelse af spisesteder og banens historie. Folderen skal gøre det nemmere at forstå, hvad sporten handler om, og den kan fungere som underholdning mellem løbene. Målet er, at tilskuere, som kommer til løb første gang, også får lyst til at komme igen, fordi de føler sig godt taget imod og har fået en dejlig oplevelse.

7 Racing News Erfaringsudveksling JANUAR 2012 Vi har sammen med Danske Spil og F3 fastlagt indhold, fordeling af opgaver og redaktionel linje for avisen. Vi har skaffet folk til at skrive og tippe i avisen fra banerne, og avisen er netop udkommet med nummer 100. Dette har krævet en hel del resurser. To af vores praktikanter har valgt at lave en både kvantitativ og kvalitativ undersøgelse af Racing News til deres bacheloropgave. Opgaven vil indgå i det videre arbejde med at forbedre Racing News og i arbejdsgruppen omkring presse, fotos og tips arbejde. Alle baner skal have glæde af hinandens idéer og erfaringer. Det optimale er, at erfaringsudvekslingen foregår i et lukket forum, og det vil blive opbygget på det nye travoggalop.dk. Det første emne til erfaringsudveksling er 'begivenheder' både på og uden for en væddeløbsdag. Informationer om banernes nuværende begivenheder er indsamlet af Hestesportens Medier, der har videreudviklet på disse og er kommet med forslag til nye begivenheder. Næste skridt bliver, at vi inden for kort tid præsenterer jer på banerne for den samlede liste og beder jer komme med supplerende oplysninger. Målet er, at der fremover ikke vil blive afholdt en løbsdag, uden at der er en særlig begivenhed for publikum. Andre emner for erfaringsudveksling: Kontakt til lokale medier Hvordan man skaffer sponsorer Hvordan man driver sin Facebookside med størst muligt udbytte Hvordan man markedsfører banen, herunder fx præsentationsfolder Metoder (fx marketingundersøgelser blandt publikum) Udveksling af oplysninger om gode og billige leverandører, fx til tryk Hvordan man skaffer frivillige. Erfaringsudvekslingen kan bestå af disse elementer, flere vil sikkert komme til: Billeder (siger mere end ord) Skriftligt materiale, fx foldere, plakater og tekst i baneprogram samt annoncer Evalueringer/ effektmålinger Skema, som skal udfyldes med praktiske informationer om fx, hvem der har deltaget i planlægningen og afviklingen, pris, sted osv. Publikumsundersøgelser I løbet af året har vi lavet to publikumsundersøgelser: Publikumsundersøgelse på Copenhagen Cup-dagen på Lunden og de tre gange Saturday Night Racing på Klampenborg Galopbane. Publikumsundersøgelsen på Lunden bestod af en spørgeskemaundersøgelse, som Lundens administration arbejder videre med og vil bruge i sit arbejde. Saturday Night Racing er en evaluerende rapport med forslag til forbedringer af konceptet. Saturday Night Racing fortsætter i år med flere løbsdage lørdag aften. Praktikanter Hestesportens Medier har i det forløbne år haft ni praktikanter ad to omgange, som har vist stor initiativrigdom og har givet et friskt pust og en ny måde at se tingene på. Ud over de tiltag, som vi tidligere har nævnt, har praktikanterne været med til at få Netværk Lunden i gang ved blandt andet at opsøge lokale virksomheder, og de har delt plakater og løbesedler ud i forbindelse med store løbsdage. Her i efteråret har vi sat annoncering efter praktikanter i system, så også banerne kan få glæde af deres viden og praktiske hjælp. Det gælder praktikanter inden for: Event Markedsføring Serviceøkonomi Kommunikation It.

8 Danmarkshestene Alle travbaner har i dag en Danmarkshest, hvor Hestesportens Medier har stået for alt forarbejdet, herunder: Udarbejdelse af vedtægter Udarbejdelse af folder, købsbevis og andelskort til alle travbaner Oprettelse og drift af facebookside udelukkende for Danmarkshesten. Danmarkshestene har givet rigtig fin omtale i medierne, herunder også i Den Blå Avis med læsere, som vi har leveret artikel til. Hestesportens Mediers bestyrelse I maj blev der nedsat en bestyrelse for Hestesportens Medier, der består af disse fem medlemmer: Kurt Damsgaard (formand) Uddannet journalist. I de seneste otte år har Kurt Damsgaard været kommunikationschef for Kræftens Bekæmpelse. Inden da var han nyhedsredaktør og studievært på henholdsvis TV-Avisen og Radioavisen. Kurt Damsgaard har i to perioder siddet i bestyrelsen for Det Danske Travselskab. Første gang , da Charlottenlund Travbane blev reddet fra en truende konkurs og senest i 2003, hvor han blev medlem af bestyrelsen i Hestevæddeløbssportens Finansierings Fond (HFF), udpeget af Kulturministeriet. Ulrik Boss Meget af Ulrik Boss' arbejde foregår på tværs af virksomheder og sammen med andre. I dag er det selskaberne Eventforce A/S, EF Retail og Ballerup Super Arena, der nyder godt af hans erfaring og kreativitet. Desuden er han bestyrelsesformand i Eventforce A/S, medlem af bestyrelserne i Ballerup Super Arena, EF Retail A/S og Focus2 A/S (rådgivende ingeniørvirksomhed). Bent Knie-Andersen Formanden for Hestevæddeløbssportens FinansieringsFond er ph.d., cand.oecon. og tidligere underdirektør i Jyllands Kreditforening , direktør i Alm. Brand og administrerende direktør i Alm. Brand Dertil kommer, at han har og har haft en lang række tillidsposter, herunder formand for Lyngby- Taarbæk Erhvervsråd, formand for Frilandsmuseets Venner, medlem af bestyrelsen for Dansk Danseteater og næstformand i Kræftens Bekæmpelse. Michael Korfitsen Som tidligere bestyrelsesmedlem og nuværende direktør for NKI Racing Arena har den 43-årige nordjyde et indgående kendskab til væddeløbssporten. Senest har han været salgschef i Nordjyske Medier i storkundegruppen med ni medarbejdere og ansvar for en omsætning på 120 millioner kroner. Som uddannet merkonom i markedsføring har Michael Korfitsen især sine styrker inden for salg, markedsføring, strategier og analyser samt planlægning af events. Peter Rolin Blev i 2011 formand for Klampenborg Galopbane. Peter Rolin har også i mange år været medlem af bestyrelsen for Dansk Galop, der er øverste myndighed for galopsporten i Danmark. I 1987 blev Peter Rolin marketingdirektør i Handels- og Ingeniørfirma Hans Buch+Co, som han senere blev administrerende direktør for og hovedaktionær i. Senest er Peter Rolin stifter, medejer og bestyrelsesformand af X-Court, der er en agenturvirksomhed med sportsudstyr, blandt andet Slazenger og Dunlop.

9 Henrik Saabye Som producer af store sportsbegivenheder på tv har Henrik Saabye været verden rundt op til flere gange. Han har været med til fire olympiske lege, nemlig 1996 Atlanta, 2000 Sydney, 2004 Athen og 2008 Beijing. Ved OL i London til næste år skal han producere håndboldturneringen, og uofficielt er Henrik Saabye blandt kollegaer kåret som verdens bedste producer af den populære sport. De, der så med ved verdensmesterskaberne i fodbold i Sydafrika sidste år, opdagede måske hans navn i rulleteksterne, for han producerede seks af kampene. Ved verdensmesterskaberne i 2006 i Tyskland producerede Henrik Saabye 13 kampe inklusiv den ene semifinale. Derudover har Henrik Saabye lavet udviklingsprojekter for både det danske og det internationale håndboldforbund.

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Modulet Sammenhænge indenfor sporten Indhold:

Modulet Sammenhænge indenfor sporten Indhold: Modulet Sammenhænge indenfor sporten Indhold: Det politiske system Pengestrømme i sporten Sportens strukturer DTC og Dansk Hestevæddeløb Banerne Øvrige interessenter Overordnet struktur KULTURMINISTERIET

Læs mere

JOIN BADMINTON DANMARK

JOIN BADMINTON DANMARK JOIN BADMINTON DANMARK MEDIEINFORMATION ANNONCERING ONLINE På badminton.dk og på den engelske side badmintondenmark.com bestræber vi os på at holde læseren opdateret med de seneste nyheder fra badmintonverdenen.

Læs mere

VÆRKTØJER TIL FRIVILLIGSTRATEGI

VÆRKTØJER TIL FRIVILLIGSTRATEGI Formål og værdier VÆRKTØJER TIL FRIVILLIGSTRATEGI FRIVILLIGSTRATEGI 3 trin Udarbejdelse af en frivilligstrategi kan hjælpe jer med at finde frem til, hvordan I vil arbejde med frivillige i jeres forening/aftenskole,

Læs mere

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune. København 14.december 2015 Kære Københavns Kommune/Kultur- og Fritidsforvaltningen Jeg fremsender hermed budget samt ansøgning for BørnefestiBAL i Østre Anlæg d. 14. maj 2016. Specielt vil jeg fremhæve

Læs mere

18. Effektiv Medlemskommunikation

18. Effektiv Medlemskommunikation 18. Effektiv Medlemskommunikation Det ser let ud, når det virker kommunikationen. Men når det ikke gør, kan det være svært at spotte, hvor det går galt. Men forskellen på, om man når og engagerer målgruppen,

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

GRATIS PR TIL DIN FORENING. Breddeidrætsevaluering - Mariagerfjord Kommune

GRATIS PR TIL DIN FORENING. Breddeidrætsevaluering - Mariagerfjord Kommune GRATIS PR TIL DIN FORENING Breddeidrætsevaluering - Mariagerfjord Kommune PR-ekspert rykker ud i foreningerne Mange idrætsforeninger fortæller, at de kæmper med at lave reklame, der sælger på linje med

Læs mere

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget SPONSOR Hvem har de kommercielle rettigheder til eventen? Er der nogen form for branche- eller produktsuverænitet i forhold til det internationale forbund og/eller specialforbundets daglige sponsorer?

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Projekt - Valgfrit Tema

Projekt - Valgfrit Tema Projekt - Valgfrit Tema Søren Witek & Christoffer Thor Paulsen 2012 Projektet Valgfrit Tema var et projekt hvor vi nærmest fik frie tøjler til at arbejde med hvad vi ville. Så vi satte os for at arbejde

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Skolepatrulje uge 18

Skolepatrulje uge 18 Logbog som lektier Det ligger sådan nu, at man i Grøn, Lysegul og kommende Gul skal arbejde med Logbog i mine timer, som tæller matematiktimerne og naturfagstimerne Denne logbog er lektier til hver uge,

Læs mere

Bornholms Travselskab Strategi 2016

Bornholms Travselskab Strategi 2016 Bornholms Travselskab Strategi 2016 Bornholms Travselskabs Bestyrelse, v. Bestyrelsesformand Thorkild Jensen August 2012 1 Indhold 1. Indledning og baggrund... 3 2. Intern situation i hovedtræk... 4 2.1

Læs mere

VELKOMMEN TIL AC Horsens

VELKOMMEN TIL AC Horsens VELKOMMEN TIL AC Horsens SPONSORNIVEAUER I AC HORSENS PARTNER EKSKLUSIV Minimum kr. 350.000 EKSPONERINGSSPONSOR Minimum kr. 7.000 Tilkøb af eksponering, tribunebilletter og sæsonkort Basis kr. 3.000 Adgang

Læs mere

November måneds nyhedsbrev til forældre

November måneds nyhedsbrev til forældre November måneds nyhedsbrev til forældre Avisen i Undervisningen Kære forældre. 8. årgang på Lindebjergskolen deltager hvert år i en landsdækkende konkurrence om at producere en avis med et bestemt tema.

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

MARKEDSFØRING. Målgrupper. Billetsalg. Grafisk identitet. Billetnet

MARKEDSFØRING. Målgrupper. Billetsalg. Grafisk identitet. Billetnet MARKEDSFØRING Hvem er arrangementets primære og sekundære målgrupper? Hvordan skal eventens grafiske udtryk være? Hvordan organiseres billetsalget? Hvor og hvordan skal begivenheden markedsføres i Danmark?

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

Juni måneds nyhedsbrev til forældre

Juni måneds nyhedsbrev til forældre Juni måneds nyhedsbrev til forældre 9. klasses sidste skoledag Torsdag havde 9.G sidste skoledag. Det blev en super god dag med morgenmad, fantastiske parodier af lærerne, en flot fotoserie som lærerne

Læs mere

Annette Vilhelmsen (SF) og Henrik Klitvad (DTF) til FTU Event i Rosengårdcentret. Spil med Play & Stay-bolde i Vedbæk Tennisklub

Annette Vilhelmsen (SF) og Henrik Klitvad (DTF) til FTU Event i Rosengårdcentret. Spil med Play & Stay-bolde i Vedbæk Tennisklub T ennissportens Dag er Dansk Tennis Forbunds årlige landsdækkende event, der har til formål at gøre danskerne opmærksomme på tennissporten og skaffe nye medlemmer til de danske tennisklubber. Konceptet

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

EVALUERING. Intern evaluering. Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan?

EVALUERING. Intern evaluering. Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan? EVALUERING Eksempler på meget overordnede målsætninger: Hvilke parametre skal vi evaluere på og hvordan? Hvilke målsætninger er der for eventen på hvilke områder? Er målsætningerne prioriteret i forhold

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

DESIGNMANUAL Roskilde Dyrskue - 2016

DESIGNMANUAL Roskilde Dyrskue - 2016 mødested for land & by DESIGNMANUAL Roskilde Dyrskue - 2016 Vores designmanual indeholder regler og retningslinjer samt skal bruges til inspiration i arbejdet med vores visuelle kommunikation. Grunden

Læs mere

VORES FÆLLES FESTIVAL

VORES FÆLLES FESTIVAL VORES FÆLLES FESTIVAL INVITATION COPENHAGEN Fashion WEEK ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG I DEN FORBINDELSE VIL VI invitere JER TIL AT DELTAGE I Københavns mest fashionable event - COPENHAGEN FASHION Festival!

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 FUNDRAISING JDE ØKONOMI EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Invitation til at søge Læselystprogrammet 2008-2010 Vejledning fra Styrelsen for Bibliotek og Medier

Invitation til at søge Læselystprogrammet 2008-2010 Vejledning fra Styrelsen for Bibliotek og Medier Invitation til at søge Læselystprogrammet 2008-2010 Vejledning fra Styrelsen for Bibliotek og Medier Elektronisk udgave Maj 2008 Udarbejdet af Anna Enemark og Ann K. Poulsen Udgivet af Styrelsen for Bibliotek

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Faglig rapport fra Dansk Akvakultur nr. 2014-6

Faglig rapport fra Dansk Akvakultur nr. 2014-6 Delprojekt: Afsætningsfremme Dansk Akvakultur 2012-2014 (ASC) Faglig rapport fra Dansk Akvakultur nr. 2014-6 ASC, akvakultur, fisk, afsætning, eksport. 1 DATABLAD Serietitel og nummer: Faglig rapport fra

Læs mere

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E

MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM M AR IAGERFJORD KO M M U N E MILJØMENTOR LAV DIN EGEN FILM MILJØMENTOR HVAD ER EN MILJØMENTOR? En mentor er en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback deler ud af sin erfaring og sine kompetencer

Læs mere

Vejledning til efterskole.dk. Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside

Vejledning til efterskole.dk. Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside Vejledning til efterskole.dk Nye muligheder på efterskolernes hjemmeside Indhold KOM GODT I GANG... 5 PRIS... 6 LEDIGE PLADSER... 7 UNDERVISNINGSTILBUD TIL SØGNING... 8 UNDERVISNINGSTILBUD TIL PRÆSENTATION...

Læs mere

Ukrainske journalister har propagandabekæmpelse som hobby

Ukrainske journalister har propagandabekæmpelse som hobby Ukrainske journalister har propagandabekæmpelse som hobby I det sidste år har Tatyana Matuchek og hendes kolleger på netmediet StopFake.org kæmpet en indædt kamp mod den russiske propagandamaskine på Krim-halvøen.

Læs mere

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015 INFORMATIONS FOLDER 204 / 205 VELKOMMEN I VIBY IF HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Viby IF Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle om Viby IF Håndbold

Læs mere

Bilag 11: Transskribering af fokusgruppeinterview med 8 elever fra 8. klasse på Skødstrup Skole

Bilag 11: Transskribering af fokusgruppeinterview med 8 elever fra 8. klasse på Skødstrup Skole Bilag 11: Transskribering af fokusgruppeinterview med 8 elever fra 8. klasse på Skødstrup Skole Informanterne er benævnt med deres egne fornavne. Da der medvirkede to, som begge hed Caroline, er de benævnt

Læs mere

Kampagnemanual for Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Forår 2010

Kampagnemanual for Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Forår 2010 Kampagnemanual for Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Forår 2010 Indholdsfortegnelse Indledning I kampagneplanlægningen er der mange forskellige ting, der skal tænkes igennem inden man gennemfører

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

OneEyeAlien Kampagne

OneEyeAlien Kampagne OneEyeAlien Kampagne Vi har valgt at gå i dybden med tøjprodukter. Situationsanalyse - Problemer med produktionen. Det kræver en del arbejde at få vare bestilt fra Kina. Man skal have nogle gode kontakter

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Beretning. udvalgets virksomhed

Beretning. udvalgets virksomhed Udvalget vedrørende Efterretningstjenesterne Alm.del UET - Beretning 1 Offentligt Beretning nr. 7 Folketinget 2005-06 Beretning afgivet af Udvalget vedrørende Efterretningstjenesterne den 13. september

Læs mere

Krumtappen et handicapcenter i Ballerup Kommune

Krumtappen et handicapcenter i Ballerup Kommune Krumtappen et handicapcenter i Ballerup Kommune Selve bygningen, som huser handicapcenteret, er formet som en krumtap noget medarbejderne i sin tid selv var med til at beslutte. Krumtappen er et dag- og

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Foreningsplatformen 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet FORENINGSPLATFORMEN 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Hvad er Foreningsplatformen? En mulighed, hvor du som foreningsaktiv

Læs mere

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 København S. Att.: TV 2 Jura. Klage over reklameafbrydelser i nyhedsprogrammer sendt på TV 2

TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 København S. Att.: TV 2 Jura. Klage over reklameafbrydelser i nyhedsprogrammer sendt på TV 2 TV 2 Danmark A/S Teglholms Allé 16 2450 København S Att.: TV 2 Jura Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Sagsnr. 2013-005896 Ulrike Clade Christensen Fuldmægtig, cand.jur. ucc@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Gymnastik. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Gymnastik Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig

Læs mere

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt:

Aftalen indeholder også et afsnit om indsatsområder for 2015 og 2016. Her er der aftalt: Haderslev Idrætsråd Nyhedsbrev juni 2015 Vi har indgået en samarbejdsaftale med Haderslev Kommune Det er nu et par måneder siden vi sidst har givet lyd fra os men det betyder bestemt ikke at vi har ligget

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

Referat af VETU-møde

Referat af VETU-møde Referat af VETU-møde Afholdt i HBC s lokaler fredag den 28. oktober 2011 Tilstede var: Peter Mikkelsen, Morten Aarup, Helle Sjørring, Anne Birgitte Nielsen, Ellen Aagaard Tak til VETU s tidligere formand/medlemmer

Læs mere

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012 EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDE Bydelsmødrenes Landsorganisation B FUNDRAISING JDE ØKONOMI Juli 0 INDHOLD Introduktion til Foreningsguiden Hvad er? 6 Læg en -plan 7 Hvem skal kende Bydelsmødrene? 8 Deltag

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Efterårsferie-kampagne 2011: Evaluering!

Efterårsferie-kampagne 2011: Evaluering! Efterårsferie-kampagne 2011: Evaluering! Baggrund: Der var flere grunde til at lave Efterårsferie kampagnen 2011. 1) Skabe en øget opmærksomhed omkring Efterårsferie-tilbud fra Linkpakkekunder 2) At vise,

Læs mere

Evaluering af Ungekampagne 2011 i Sorø, Faxe og Ringsted

Evaluering af Ungekampagne 2011 i Sorø, Faxe og Ringsted Evaluering af Ungekampagne 2011 i Sorø, Faxe og Ringsted I perioden oktober november 2011 blev kampagnen Snyd ikke dig selv / Snyd ikke virksomheden gennemført. Bag kampagnen stod de lokale beskæftigelsesråd

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008 Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Vi mangler dagplejere her og nu - lad os lave en kampagne KØR! Vi

Læs mere

I følgende dokument fremgår gennemgang af Tippens evalueringer fra efteråret 2014.

I følgende dokument fremgår gennemgang af Tippens evalueringer fra efteråret 2014. Evaluering i Tippen, efterår 2014 en del af Varde Kommune, med 4 døgnafdelinger og eget skoletilbud. Samlet opsummering af evalueringsindhold: I følgende dokument fremgår gennemgang af Tippens evalueringer

Læs mere

God Løsladelse. Infopakke september 2011 3. udgave

God Løsladelse. Infopakke september 2011 3. udgave God Løsladelse Infopakke september 2011 3. udgave www.kriminalforsorgen.dk Læs i infopakken: Velkommen til infopakke og nyheder om God Løsladelse Samarbejdsaftaler mellem Kriminalforsorgen og kommunerne

Læs mere

Tour Mont Blanc - Climb for Charity. Til fordel for Børneulykkesfonden

Tour Mont Blanc - Climb for Charity. Til fordel for Børneulykkesfonden Tour Mont Blanc - Climb for Charity Til fordel for Børneulykkesfonden Forord I august 2015 besteg det første Team Climb for Charity Mont Blanc Tete til fordel for Børneulykkesfonden. Med Holdkaptajn Henrik

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Danmarksstafetten. Quickguide for. Danmarks. www.dfif.dk Idræt & Motion Åbne aktiviteter Danmarksstafetten. Revideret den 24-01-08

Danmarksstafetten. Quickguide for. Danmarks. www.dfif.dk Idræt & Motion Åbne aktiviteter Danmarksstafetten. Revideret den 24-01-08 stafetten Quickguide for Danmarks www.dfif.dk Idræt & Motion Åbne aktiviteter Danmarksstafetten Revideret den 24-01-08 Hvad er Danmarksstafetten? Danmarksstafetten er en Åben aktivitet, arrangeret af foreninger

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Musiktalenter skal brande kommunen

Musiktalenter skal brande kommunen Musiktalenter skal brande kommunen Hedensted Kommune vil gerne være kendt for at satse på musikken. Tørring Skole og Hedensted Musikskole skal folde drømmen ud med projektet Musik Talent Tørring. Af Jakob

Læs mere

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila.

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila. Lokalrådsmøde med udvalgs- og foreningsformændene Torsdag d. 4. december 2008 kl. 19.00 i Andst Hallens cafeteria. Referat Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels,

Læs mere

Brugertest af folkeskolen.dk

Brugertest af folkeskolen.dk Folkeskolen.dk Brugertest af folkeskolen.dk Undersøgelsen er udført af Peytz Analyse via en exit-pop på folkeskolen.dk. Undersøgelsen blev foretaget fra d. 2. juni 14. juni 2010. I alt har 818 gennemført

Læs mere

LØB FOR DIN SAG. YOU RUN Danneskiold-Samsøes Allé 41 1434 København K Tlf. 70 22 82 00 youruncopenhagen.dk

LØB FOR DIN SAG. YOU RUN Danneskiold-Samsøes Allé 41 1434 København K Tlf. 70 22 82 00 youruncopenhagen.dk LØB FOR DIN SAG YOU RUN Danneskiold-Samsøes Allé 41 1434 København K Tlf. 70 22 82 00 youruncopenhagen.dk YOU RUN 2016 Deltag i Danmarks største indsamlingsløb, hvor medarbejdere, kunder og leverandører

Læs mere

Fundraising. - i Red Barnets lokalforeninger

Fundraising. - i Red Barnets lokalforeninger Fundraising - i Red Barnets lokalforeninger VEJLEDNING 2 3 Fundraising i lokalforeningerne - Hvorfor og hvordan? Denne lille tekst giver inspiration og retningslinjer til, hvordan du og din lokalforening

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Fredag den 25. september 2015

Fredag den 25. september 2015 den 25. september 2015 Vores Foto-projekt har givet os nogle fine billeder på børnenes kasser, så nu kan vi både glædes over børnenes dejlige smil, og dernæst også meget hurtigere finde deres kasser. Der

Læs mere

Velkommen som DIS-Danmark medlem

Velkommen som DIS-Danmark medlem Velkommen som DIS-Danmark medlem 3. udgave april 2013 DIS-Danmark Indholdsfortegnelse Velkommen som medlem i DIS-Danmark... 4 Hvad er DIS-Danmark?... 4 Generelt... 4 Lokalforeningerne... 4 Medlemsbladet

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt!

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt! HBE - Opdatering af strategi katalog tages under evt. 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt! Mødedato: 12. maj 2015 kl. 8:00 9:30 Deltagere: Max Andersen (TGES), Ralf Petersen (MES), Agnete Madsen (KES), Flemming Kaas (TUES), Bo Zierau (TRES), Anders Jacobsen (Fm. EU) og Henrik Bertelsen (Elitechef).

Læs mere

- Sponsoroplæg - Cross Team Fyn. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Cross Team Fyn. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Cross Team Fyn 5450 Otterup Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/cross-team-fyn Intro Vi er et Dansk

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

Sport, MarkedSføring og BuSineSS

Sport, MarkedSføring og BuSineSS Sport, Markedsføring og Business Svendborg Rabbits Historie og fakta Svendborg Rabbits er udsprunget af Svendborg BasketBall Club (SBBC). I år 2000 rykkede klubben op i Basketligaen, og dermed blev der

Læs mere

Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt. - Kommunikation på bedriftsniveau - 1 -

Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt. - Kommunikation på bedriftsniveau - 1 - Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt - Kommunikation på bedriftsniveau - 1 - Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Det er ofte det leteste at sætte gode initiativer i gang

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006

Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Retningslinier for trekkies.dks DM, version 5 oktober 2006 Danmarksmesterskab i Star Trek er en konkurrence, der afholdes af foreningen trekkies.dk. Konkurrencen afholdes årligt den sidste lørdag i oktober

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Kort evaluering af Europamesterskabet i Goalball 2011. Europamesterskabet i Goalball 2011 blev afholdt i uge 42 i 2011 i Assens Kommune.

Kort evaluering af Europamesterskabet i Goalball 2011. Europamesterskabet i Goalball 2011 blev afholdt i uge 42 i 2011 i Assens Kommune. Kort evaluering af Europamesterskabet i Goalball 2011 Europamesterskabet i Goalball 2011 blev afholdt i uge 42 i 2011 i Assens Kommune. Generelt: Der har været stor ros til hele arrangementet fra de deltagende

Læs mere

Projektskema egne projekter

Projektskema egne projekter Projektskema egne projekter Titel BRANDING AF LOKALUDVALGET OP TIL OPSTILLINGSMØDE 2014 Kort beskrivelse af Efter afholdelsen af kommunalvalget den 19. november 2013, skal der etableres nye lokaludvalg

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode:

Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 PR: Metode: Evaluering af Amager Taekwondo klub 2010 Amager Taekwondo klub er en nyetableret idrætsforening fra den 1. januar 2010. Klubben blev officielt registreret under Dansk Taekwondo forbund, DIF og DGI den

Læs mere

åbenhed vækst balance Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Kommunikation på bedriftsniveau Landbrug & Fødevarer

åbenhed vækst balance Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Kommunikation på bedriftsniveau Landbrug & Fødevarer åbenhed vækst balance Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Kommunikation på bedriftsniveau Landbrug & Fødevarer Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Det er ofte det letteste

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere