Odense Gymnastikforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Odense Gymnastikforening"

Transkript

1 Odense Gymnastikforening Gymnastikafdelingen Beretning blev et fantastiks år for gymnastikafdelingen i OGF et af de bedste år gennem tiden. Stor udvikling og fremgang i medlemstallene Ny Sportschef Historiske resultater i Tumbling og TeamGym Anders Wesch nr. 5 ved VM i Tumbling David Erbs nr. 5 ved U16 VM i Tumbling TeamGym mini drenge bliver i 2015 Fynske mestre Forbundsmestre Danmarksmestre Forsat stor udvikling i Gymnastikafdelingen. Efter en lille tilbagegang i 2014 er vi nu igen over 630 medlemmer, grunden til det er at vi har oprettet flere hold samt bedre struktur og dygtige trænere. Vi er derfor stadig den største afdeling i OGF, hvilket vi er lidt stolte af fordi det viser at det store arbejde der bliver udført fra bestyrelse og trænere giver bonus blev også året hvor vi udnævnte Jakob Baunsgaard til Sportschef i gymnastikafdelingen, vores første Sportschef nogensinde. Vi er både glade og ekstremt stolte over at Jakob vil påtage sig denne opgave og at udnævnelsen af Jakob er et signal om at gymnastikafdelingen er i udvikling, og at vi nu tager endnu et skridt fremad. Samtidig er det helt i tråd med den proces vi er i gang med omkring Sportslig ledelse og implementering af ATK i trampolin og tumbling. Vi har i samarbejde med Jakob iværksat vores egen træner uddannelse OGF Coach som mange af vores 63 trænere allerede har være godt igennem. Det er nemlig meget vigtigt med dygtige og kvalificerede trænere for forsat at kunne tiltrække nye medlemmer og stadig være blandt Danmarks bedste foreninger. OGF ER - Oplevelse Glæde Fællesskab

2 Historisk DM Guld til TeamGym Mini drenge fra OGF Det var første gang i OGF s historie at foreningen fik guld i gymnastikgrenen Teamgym. Desuden var det den eneste guldmedalje til Fyn, som ellers er kendt for dygtige hold i Odense og Svendborg. 6 års målrettet træning blev til guld. Multigymnastik for drenge startede i OGF i 2009 med 40 små drenge på 6 år og Jakob og Mette Baunsgaard som trænere. Målrettet træning og focus på grundtræningen i gymnastikken gav efter 6 år den ultimative gevinst af GULD. Vi skruer tiden frem til juni 2015 Ved et stort anlagt stævne i Arena Randers lørdag den 13. juni blev gymnaster fra Odense Gymnastik Forening vinder af det danske mesterskab i Teamgym. Titlen kom i Mini-drenge rækken. Hvor gymnasterne må være op til 13 år. Der deltog 36 hold fordelt over hele landet, men det var Odense der tog 1. pladsen. Teamgym er den største gymnastikgren i Danmark, hvor der konkurreres i rytmeserie, banespring og trampetspring. Det er en holdsport, hvor både rytmiske øvelser og spændstig spring skal gå op i en højere enhed. Holdet fra Odense GF vandt alle 3 discipliner og var derfor sikkert på sejren med over 2 points foran konkurrenterne fra Gadstrup. Specielt en perfekt rytmeserie, hvor drengen var meget ens og præcise i bevægelserne, bevirkede den store pointsejr. Holdet ledes af ægteparret Mette og Jakob Baunsgaard, som begge har stor erfaring indenfor Teamgym. De har undervist drengene igennem flere år og været drivkraften bag det flotte resultat. Holdet har ligeledes vundet Fynsmesterskabet og Forbundsmesterskabet i år.

3 VM og WAG i Tumbling på hjemmebane. Arena Fyn lagde i efteråret hal til dette fantastik arrangement, som OGF også var en stor del af både på hjælper og udøver siden. OGF var godt repræsenteret med flere dygtige personer i Organisations komiteen, præmiepiger, redskabshjælpere, beregnere og meget mere. Når jeg snakker med alle de hjælpere siger de at det var 14 lange og hårde dage men en kæmpe oplevelse at være en del af sådan en familie ved dette stævne. En stor tak til alle de trænere, gymnaster, forældre der har givet en hånd med, uden jer var det ikke muligt. Det sportslige var også i verdensklasse. Anders Wesch nr. 5 i verden VM i Odense blev en fantastisk oplevelse med en super stemning på tilskuerrækkerne. Højdepunktet var finalen for herrer, hvor Anders Emil Wesch fra OGF sprang sig til en imponerende 5. plads i verden. En fantastisk bedrift, der kom i hus efter et par øvelser, hvor vi gik efter en høj vanskelighed for satsede på at forbedre 6. pladsen fra Øvelserne kan forhåbentlig blive endnu bedre og lover godt for fremtiden. OGF var repræsenteret af 4 gymnaster til VM og 9 gymnaster til WAGC. WAG (Ungdoms VM) i Tumbling Til WAG i november i Arena Fyn var OGF stærkt repræsenteret på Juniorlandsholdet med hele 9 tumblere som havde en fantastik oplevelse ved dette store stævne på hjemmebane.

4 David Erbs nr. 5 ved WAG På junior siden var bedste danske resultat også fra OGF, hvor David Erbs også fik en flot 5. plads i aldersgruppen år. David leverede sikre og stilfulde øvelser i både indledende og finalen og det var en fortjent belønning til en gymnast, der har arbejdet knaldhårdt og målrettet i Tumblerne fik følgende resultater: VM Anders Wesch Lasse Pihl Sørensen Adam Scharf Matthiesen Johanne Nørby WAG David Erbs Morten Sørensen Mads Lykke Hansen Sara La Cour Hansen Anders Reinholt Mortensen Johannes Juul Sømod Johanne Dickmeiss Sissel Lentz Christensen Emil Vibæk Frederiksen 5. plads 21. plads 24. plads 31. plads 5. plads 9. plads 15. plads 15. plads 18. plads 20. plads 20. plads 21. plads 22. plads OGF er med til VM i DMT Danmark var for første gang nogensinde repræsenteret i Dobbelt Mini Trampolin(DMT) ved VM. Mikkel Jørgensen fra OGF var sammen med 3 andre springere udtaget til det danske landshold i DMT. Det blev en fantastik oplevelse og holdet kom i finalen hvor de fik en flot 5. plads. Mikkel Jørgensen blev placeret individuelt som nr. 30 ved sit første nogensinde flot klaret med kun 9 måneders træning op til denne store konkurrence.

5 TUMBLING Odense Gymnastikforenings flagskib er stadig Power Tumbling, både drenge og piger strømmer til, og vi har i øjeblikket 150 powertumblere i alderen 6-25 år. Der er fuld fart på i gymnastikhallen med ca. 80 tumblere i gang på samme tid, og takket være vores dygtige instruktører fungerer træningerne optimalt. Vi er Danmarks bedste forening indenfor Tumbling, og ved samtlige konkurrencer henter vi mange medaljer hjem til foreningen. Tumblingsporten har den charme, at der er plads til alle, små som store fra de mindste begyndere til verdenseliten. Vi rummer det hele. Det er vigtigt for os at skabe plads og rammer på alle niveauer. DM individuelt og hold. Adam Scharf Matthiesen vinder individuelt Senior DM i Holstebro og tager lige en titel mere da han vinder Hold DM sammen med Morten Sørensen og Anders Wesch. Udover de flotte DM titler har OGF vist stor styrke i alle rækker ved samtlige nationale konkurrencer, lige fra begynder til elite. OGF er suverænt den største klub ved disse konkurrencer med ca tumblere på deltagerlisten. Med samlet medaljehøst på mere end 90 medaljer i årets løb må siges af være mere end succes. OGF er Danmarks bedste tumblingklub.

6 OGF stærkt repræsenteret på de danske landshold. Vi er meget stolte over, at have så mange dygtige tumblere i OGF, som er udtaget til de danske landshold og repræsenterer Danmark ved World Cups, EM og VM. Vi har 3 Tumblinglandshold i Danmark. Talentlandsholdet hvor OGF har 4 tumblere med Juniorlandsholdet hvor OGF har 7 tumblere med Seniorlandsholdet hvor OGF har 7 tumblere med Der er ingen tvivl om, at vi har mange gode og dygtige tumblere og trænere i OGF, og at vi er gode til at udvikle vores gymnaster på alle niveauer. Ny rekordholder i sværhed i Tumbling men stadig en OGF er Anders Wesch er den nye indehaver af sværhedsrekorden i Tumbling. Til Power Series 2 i Svendborg satte Anders faktisk den første rekord da han lavede en øvelse med en strakt full/full til KILLER(dobbelt salto med 4 skruer) til en sværhed på 11.5 Men Anders er i topform efter et super VM og til Power Series 3 i Odense forbedrede han rekorden. Her lavede han en strakt full/full efterfulgt af en dobbelt strakt og tilslut en trippel salto(en øvelse med 9 saltoer 2 flik-flak og 2 skruer) til 11.7 i sværhed. Et stort tillykke til Anders. Vi glæder os til at se disse øvelse til et kommende EM i marts.

7 TRAMPOLIN Året 2015 bød igen på masser af medaljer til trampolinspringeren fra OGF. Men også et år der bød på VM og WAGC på hjemmebane i Odense hvilket har givet utroligt mange af klubbens springere, trænere og forældre nogle store oplevelser som frivillig ved dette kæmpe arrangement. Springmæssigt var det en stor oplevelse for klubbens to springere, Kristoffer Klingenbjerg og Ben Pakes, som begge kvalificerede sig til WAGC. Ben Pakes var med til at lave Danmarks bedste resultat ved WAGC Trampolin, da det blev til en flot 9. plads i synkron U17-18 sammen med Martin Wagner fra KTK. Individuelt kostede et uopmærksomt øjeblik et kiks i den frie øvelse og dermed en placering noget nede i rækkerne. Kristoffer deltog i rækken U15-16 og lavede to rigtig gode øvelser og endte midt i det ca. 80 mand store felt, men må konstatere at der ofte er stor forskel på at være 15 eller 16 af alder. Begge drenge havde en fantastisk oplevelse og beskriver deltagelsen som et foreløbigt højdepunkt på deres springmæssige karriere bød også på de sædvanlige Danmarks Mesterskaber, og der var heldigvis også i 2015 medaljer til OGF. Ved Senior DM i maj var der først bronze til Camilla Sander i den individuelle konkurrence og efterfølgende en bronze til Pernille Juhl Mogensen i synkron, sammen med Sara Ladegaard HTT. Ved DM U17 var der en sølvmedalje til Ben Pakes individuelt, og en bronze til Sofie Lundorff-Hansen i synkron, sammen med Nanna Peetz fra HTT. DM U17 Hold gav endnu en medalje til samlingen, idet kvartetten, Karl Gustav Baunsgaard, Jens Tinggaard, Kristoffer Klingenbjerg og Ben Pakes fik hængt bronzemedaljerne om halsen. Ved Dan-Cuppen er det også blevet til en del medaljer i årets løb. Pernille Juhl Mogensen har 2 gange fået guld i Dame A-rækken, Emilie Andersen 1 gang i Dame D, og Jens Thinggaard en gang i Herre C. Sølvmedaljer har Sofie Lundorff-Hansen vundet 2 af i Dame D, Jens Tinggard en i Herre C og Louise Rasmussen 1 i Dame C. Ben Pakes har i årets løb to gange vundet bronze i Herre A og det er også blevet til Bronze i Herre B til Kristoffer Klingenbjerg, samt en bronze til Amalie Warming i Dame C. Samlet set blev OGF nr. 3 i Dan-cuppen, og der var også 3 pladser til Emilie Andersen og Ben Pakes i den samlede stilling for året.

8 Ved Fynsmesterskabet blev det til i alt 7 mesterskaber med, Pernille Juhl Mogensen og Ben Pakes som videre af den åbne damer- og herre-række. Der ud over blev det til 5 sølv og 9 bronzemedaljer. I klubkonkurrencen havnede pokalen atter hos OGF. Ved de 3 klubtræf konkurrencer blev der i årets løb vundet rigtig mange medaljer af OGFspringerne og i alt blev det til 12 guld, 11 sølv og 13 bronzemedaljer ved Klubtræf i Der ud over var der en Bronzemedalje til Kristoffer Klingenbjerg ved Scandinavian Open, i en stærkt besat U16 række. Alt i alt en flot sæson med mange gode resultater, men også en sæson der viser at der er mange andre der er begyndt at arbejde seriøst med sporten, og der skal arbejdes hårdt for medaljerne.

9 Lokalopvisning Lørdag den 18. april afholdt vi OGF-dagen som er Gymnastikafdelingens egen opvisning. Dagen bød på ikke mindre end 19 hold. Opvisningen var igen i år i hal 1 som er nødvendigt med næsten 400 gymnaster på gulvet i løbet af dagen. Det giver helt klart også en bedre oplevelse for de ca. 600 tilskuere som var mødt op for at se alle vores dygtige børn og unge. Inden opvisningerne startede hyllede vi alle vores dygtige og engagerede trænere, som fik en lille opmærksomhed for det store arbejde de gør i foreningen. Vores TeamGym senior herre hold startede dagen med flot rytmeserie og svære spring på måtte og trampet. Herefter gik dagen med masser af børnehold, trampolinhold, TeamGym mini drenge inden at eliteholdet i tumbling sluttede af med et festfyrværkeri at filk-flak og saltoer. En stor dag med Oplevelser Glæde Fællesskab. Årets Leder Årets leder er Karina Heide Hansen Karina er en meget vigtig og uundværlig person i vores forening. Det er et kæmpe stykke arbejde og rigtig mange timer hun ligger hvert år i foreningen. Hun har været medlem i foreningen igennem mange år og startede tidligt i teenageårene som gymnast i OGF. Karina er meget engageret og velforberedt i sit arbejde. Det er et arbejde, vi som medlemmer ikke lægger så meget mærke til i hverdagen. Men det er altafgørende for en velfungerende forening, at hun har fuldstændig styr på sit arbejde, og det har hun i den grad. Hun smøger også gerne ærmerne op og svinger affaldssækkene til Eventyrløbet eller bager de fineste kager til en hver lejlighed. Karina har tallene i sin magt og er til at regne med. Hun er flittig og dejligt at arbejde sammen med i bestyrelsen.

10 Årets Gymnast Årets Gymnast er Mads Kjær Madsen Mads har en fantastisk træningsmoral og indstilling til hver eneste træning. Han er en fantastisk holdkammerat og møder op til alle træninger. Han er ny på holdet men har gået til holdet og konkurrenceformen med fantastisk indstilling og moral. Derudover har Mads holdt sig skadesfri og holdt et meget højt niveau til alle træningerne og er en meget vigtig del af holdet frem imod DM. Årets Power Tumbler Årets Power tumbler er Anders Emil Wesch Anders præsterede sit bedste internationale resultat med en 6. plads til VM i Daytona Beach i USA. Selvom Anders i store dele af sæsonen har haft skadesproblemer med sin akillessene, formåede han at være klar til konkurrencerne således at det også blev til en sølvmedalje til DM. Anders var også nomineret til årets sportsnavn på Fyn. I 2014 var han desuden med til at vinde sølvmedaljer til EM i Portugal.

11 Årets Trampolinspringer. Årets trampolinspringer er Pernille Juhl Mogensen Pernille har være med i OGF siden starten i Hun er en god kammerat og arbejder på at skabe et godt miljø i sin aldersgruppe Hun har i denne sæson måske haft sin bedste sæson nogensinde. Hun er også træner i klubben og en dygtig en af slagsen. Hun har sprunget trampolin siden hun var 3 ½ år Pernille har den sidste sæson opnået at blive nr. 3 til Frivolten Cup, Nr. 2 ved DM Senior synkron, og nr. 4 individuelt, nr. 2 ved Nordisk mesterskab, Klubmester og Fynsmester. Team Gym Vores Senior Herre TeamGym hold er i 2015 blevet styrket med 4 kanon dygtige trænere som er meget seriøse og målrettet. Holdet er i år en succes med 30 seje unge mænd som er klar til at give alt for at være med i toppen at dansk TeamGym i herrerækken. Holdet vandt sølv ved FM i Herrerækken og fik en placering som nr. 8 ved DM. I 2016 forventer vi at holdet med mange dygtige gymnaster og trænere kan være med hvor det er rigtigt sjovt, og i løbet af et par år vinde medaljer ved FM og DM. Gymnastikafdelingen støtter godt op om holdet og gør alt hvad vi kan for at det skal lykkedes. Motionshold for damer og herrer Holdene trives under vores mangeårige dygtige ledere og har stor tilslutning. Herremotion som holder til på Ejbyskolen holder stand med ca. 25 herrer under ledelse af Tommy Hansen og Gerda Munch. Motion og Vedligeholdelse som udøver deres gymnastik på Ejerslykke skolen (den gl. Kragsbjerg skole) holder stadig ved efter mange år i foreningen, holdet ledes af Pia og Mogens Lund. Vi er meget glade for at kunne tilbyde motionsgymnastik til vores medlemmer, og en stor tak til instruktørerne for at blive ved år efter år igennem mange år. Et af de nyere hold vi har med motions/styrke gymnastik træner i vores dejlige gymnastiksal i klubhuset. Holdet består af damer og mænd i alderen år og, er under ledelse af Susan Nielsen.

12 Andre aktiviteter Flere af vores springhold, Tumbling og trampolin har deltaget Gymnasternes Dag og flere af DGI`s forårsopvisninger over hele Fyn. Tumblerne deltog for første gang i OD-dagen på Ollerup, en stor oplevelse for dem. Vi har i 2015 afholdt flere gymnastikskoler i trampolin og tumbling for vores unge gymnaster samt flere træningssamlinger for landshold i tumbling og PigePower i trampolin. I 2015 var Odense ZOO Løb blevet til et familieløb igen var gymnastikafdelingens mange gymnaster og forældre med til at afvikle dette løb som med 1500 deltagere igen blev en stor succes. En stor tak til alle der hjalp til med at afvikle løbet. HCA City Games 2015 som gymnastikafdelingen også var en del af med Trampolin på programmet. Stævnet afholdes som en 5 dages træningscamp med afsluttende konkurrence. HCA City Games blev i 2015 igen en stor succes for trampolin der med 120 deltagere i trampolin og et stærkt lederteam var med til at gøre det til et fantastisk arrangement. Afslutningsvis skal der lyde en stor tak til vores mange instruktører, trænere og hjælpetrænere samt vores mange gymnaster for et dejligt og oplevelsesrigt år. Selvfølgelig også en kæmpe stor tak til alle de frivillige trænere, forældre, gymnaster som i årets løb har givet en hånd når der skulle løses opgaver for gymnastikafdelingen uden jer var det slet ikke muligt at drive denne forening. Samtidig takker vi øvrige afdelinger, udvalg og hovedbestyrelse for godt samarbejde i det forgangne år. Med ønsket om et godt nyt gymnastikår byder vi velkommen til På bestyrelsens vegne Thomas Juul Hansen Formand

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Borup Trampolin Tøser. Sæson 2010-2011

Borup Trampolin Tøser. Sæson 2010-2011 Denne week var springerne af sted til Åbneklubmester skaber i KTK. Det er et lokal stævne hvor de i år har valgt man skal tage et mærke som oblekatorisk øvelse og fri er efter eget valg. Vi var 8 springere

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Det er en glæde endnu engang at kunne få lov til at fremlægge beretning over, hvad der har været af aktiviteter, hvad vi har været involveret i, og hvilke fantastiske personligheder

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt Referent: Espen Larsen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt 2. Beretninger Marianne K: Der er godt gang i tumbling aktiviteterne og tumbling har deres

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse 3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse Caroline La Cour (billedet: til venstre) er 11 år, har trænet Taekwondo i 3 år og teknik i 1 år. Anne-Sofie Voersaa (billedet: i midten) er 11 år, har

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2014

FORMANDENS BERETNING 2014 BILAG A FORMANDENS BERETNING 2014 Af Mads Freund, forbundsformand 2014 har været et godt år for Dansk triatlon. På baggrund af en kæmpe frivillig indsats af forbundets medlemmer står DTriF stærkere end

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Dato: lørdag 7. november 2015 Konkurrencestart kl.10:00 Sted: SG-Huset Ryttervej 70

Dato: lørdag 7. november 2015 Konkurrencestart kl.10:00 Sted: SG-Huset Ryttervej 70 Dato: lørdag 7. november 2015 Konkurrencestart kl.10:00 Sted: SG-Huset Ryttervej 70 Infobrev til Power Series 2 SG Cup Program Programmet er nu klar. Der har været stor interesse til konkurrencen. Vi har

Læs mere

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED

DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED DM UNGDOM 50 200 300 meter riffelskydning 12-13/9 2015 DGI SKYTTECENTER VINGSTED Med 23 tilmeldte børne og junior skytter var Boddum Ydby Skytteforening ikke alene i DGI Nordjylland regi, men måske i hele

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Ved et tilbageblik på året 2015 var det igen et år vi i klubben kan se tilbage på med glæde og med mange sportslige højdepunkter igennem året. Lidt malurt i bærgeret må være

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening

Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening Generalforsamling i Viborg Gymnastik-Forening mandag 14. marts 2011 kl. 20.00 Sted VGF -centret Referat 1. Valg af dirigent - Flemming Pedersen blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016 Kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016 Kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016 Kl. 10:00 1 Dagsorden: A-C sammen med Trampolin. A) Præsentation af udvalg B) Orientering omkring mødets opdeling og vores samarbejde i Konkurrencesektionen

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 29. oktober 2017 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Strategi 5. Budget 6. Indkomne forslag 7. Valg, jf. vedtægter 18 stk. 3 8. Eventuelt

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

De Åbne Jyske Mesterskaber i Silkeborg blev en kæmpe succes

De Åbne Jyske Mesterskaber i Silkeborg blev en kæmpe succes De Åbne Jyske Mesterskaber i Silkeborg blev en kæmpe succes Over 2000 gymnaster var til start i Silkeborghallen i weekenden, da De Åbne Jyske Mesterskaber 2010 blev afviklet. Silkeborg pigerne og drengens

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Tumbling

AKTIVITETSMØDE Tumbling AKTIVITETSMØDE Tumbling Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 27. oktober 2018 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Tumbling Lørdag den 27. oktober 2018 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017. Version: 17/08/2015

Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017. Version: 17/08/2015 Danmarks Gymnastik Forbund REGLEMENT2013 2017 Version: 17/08/2015 Følgende reglement er en dansk oversættelse af det FIG udskrevne reglement. Der er tilføjet små tilpasninger til danske forhold. Yderligere

Læs mere

www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

- Sponsoroplæg - Rebekka la Cour Hillingsø. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Rebekka la Cour Hillingsø. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Rebekka la Cour Hillingsø 2900 Hellerup Tennis - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/rebekka-la-cour-hillingsø

Læs mere

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Generalforsamling d. 14. februar 2007. 2007. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde. Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 26. april 2015 kl. 9.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Referat af: Aktivitetsmøde i

Referat af: Aktivitetsmøde i Referat af: Aktivitetsmøde i Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl. 10.00 Referat fra aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin og Tumbling Søndag den 26. oktober 2014 kl. 10.00 1. Valg af

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 2010 har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber har konkurreret lige som sidste år i udlandet og det at DKTF støtter

Læs mere

Reglement 2016. Indhold

Reglement 2016. Indhold Reglement 2016 Indhold Rækkeinddeling.... 2 Ændringer i reglement 2016... 2 Indberetning af spring til indledende og Master... 3 Rettidigt... 3 For sent... 3 Spring i finalen:... 3 Prøvespring... 3 Afvikling...

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

HCA GYMNASTIK KONGRES

HCA GYMNASTIK KONGRES HCA GYMNASTIK KONGRES 9.45 FOREDRAG OG DEBAT Debat: Hvordan for vi flere drenge til gymnastik? Et evig tilbagevendende emne. Hør forskellige erfarende instruktører og foreningsledere om deres tilgang til

Læs mere

Teknisk Regulativ for TeamGym 2015-2016 Vedtaget 25. oktober 2015 på TeamGyms aktivitetsmøde

Teknisk Regulativ for TeamGym 2015-2016 Vedtaget 25. oktober 2015 på TeamGyms aktivitetsmøde Teknisk Regulativ for TeamGym 2015-2016 Vedtaget 25. oktober 2015 på TeamGyms aktivitetsmøde 1 Indhold 1 Konkurrencer... 4 1.1 Rækker og aldersbestemmelser... 4 1.1.1 Seniordamer, seniorherrer, seniormix...

Læs mere

Sæson 2013 / 2014. Velkommen som gymnast og forældre. WWW.springteamnordjylland.net

Sæson 2013 / 2014. Velkommen som gymnast og forældre. WWW.springteamnordjylland.net Sæson 2013 / 2014 Velkommen som gymnast og forældre WWW.springteamnordjylland.net Indholdsfortegnelse Side Børnegymnastik Træner 3 Børnegymnastik Hold 4-7 Teamgym Træner 8 Teamgym Hold 9-14 Teamgym Kalender

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse, men i 2015 er der sket

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Formandens beretning 2011

Formandens beretning 2011 Formandens beretning 2011 2011 har været et rigtig godt år for D.K.T.F. Der er sket rigtig mange ting i vort forbund. Vores klubber konkurrere i udlandet og det kan vi i DKTF godt se på resultaterne. Klubberne

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

SpringCup 2012 Stævneinfo og Reglement 3. udgave, 26.11.2012

SpringCup 2012 Stævneinfo og Reglement 3. udgave, 26.11.2012 Indledning Alle vigtige informationer til brug ved SpringCup 2012 er forsøgt samlet i dette dokument. Tidsplanen og karakterlister skal hentes i separate dokumenter, men øvrige informationer findes her.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016

Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 Nyhedsbrev - Lotte Friis Marts 2016 2016 OL ÅR NU venter Rio 2015 ikke mit år. Mine forberedelse mod OL går rigtig godt. OL i Rio bliver mit tredje OL og det bliver uden tvivl mit sidste. Jeg glæder mig

Læs mere

Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013

Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013 Reglement for TeamGym begynder-konkurrence 2012-2013 Vedtaget og udgivet august 2012 Med virkning til August 2012 Af Udvalget for TeamGym 2 1 Konkurrencebestemmelser 1.1 Hvad er en begynder-konkurrence

Læs mere

www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000.

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2000. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

Søren Budtz Berthelsen Bellinge-Gymnasterne 25.200 0.00 10.00 0.00 4.10 4.10 4.40 4.00. David Henri Oliver Erbs Bellinge-Gymnasterne 24.900 10.

Søren Budtz Berthelsen Bellinge-Gymnasterne 25.200 0.00 10.00 0.00 4.10 4.10 4.40 4.00. David Henri Oliver Erbs Bellinge-Gymnasterne 24.900 10. Niveau Drenge J J J J J Diff Bonus Penalty Sum Total 7 8 9 0 Søren Budtz Berthelsen Bellinge-Gymnasterne 0.0.0 0.00 David Henri Oliver Erbs Bellinge-Gymnasterne 0.0.0.0.00.00 Benjamin Mouritsen Vesterlund

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner

Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Månedens profil: Fra OK-Gorm-løber til norsk landstræner Der er stor succes blandt de danske o-løbere internationalt, og der hentes medaljer som aldrig før. Bag enhver succes som løber, hører der også

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Sommerhilsen fra ungdomstrænerne I disse dage har mange startet bilerne og kørt mod syd eller sommerhus. Nogle vælger også at tage i skole; fodboldskole. Om du nu er i nord,

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016

Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk. 19. januar 2016 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk 19. januar 2016 Ungdomslandshold 2016 Arbejdet med ungdomslandshold i 2016 vil have fokus på at styrke den enkelte

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Fredag den 28. november og lørdag den 29. november lagde Gribskovbadet ramme om Helsinge Svømmeklubs sprint og mellemdistance klubmesterskaber. Der blev konkurreret

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Breddekonferencen 2016

Breddekonferencen 2016 Breddekonferencen 2016 RC Odense, 30. januar kl. 10-16 Nedenstående noter fra diskussioner og beslutninger i løbet af mødet. Deltagerlisten nederst: 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for stort fremmøde.

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Orientering sport & natur

Orientering sport & natur Eliten 2012 Elitekoncept og retningslinjer for Dansk Orienterings Forbunds elitegrupper sæson 2012. Indplacering foretages efter ansøgning fra den enkelte atlet på baggrund af det udarbejdede ansøgningsskema

Læs mere

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge.

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Kære Roer, 2015 har været et spændende år for Aarhus Roklub. Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Langtur i Sognefjorden Årets Naturfoto af Torben

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 25. marts 2012 kl. 10.00 i Glostrup Hallen, mødelokalerne Referat Der var 16 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

TEKNISKE REGLER 2013-2014

TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER 2013-2014 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende regelsæt

Læs mere