En stærk karakter med helt nye facetter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En stærk karakter med helt nye facetter."

Transkript

1 GLC SUV

2 En stærk karakter med helt nye facetter. Den ny GLC fremstår mere intelligent, dynamisk og suveræn end nogensinde før. Med et fascinerende moderne betjeningssystem, der indstiller sig bedre på dig for hver dag. Med et endnu mere udtryksfuldt SUV-design. Og med komfort- og sikkerhedssystemer, der tager sig bedre af dig og dit velbefindende end nogensinde før.

3

4 Stig ind, og tag plads. Den ny GLC har masser at fortælle. Om en helt ny måde at betjene en bil på. Enkelt. Og intuitivt. Med dine ord, berøringer og håndbevægelser. Det er MBUX, den nye Mercedes-Benz User Experience. Højdepunkterne er nye digitale displays og touch-betjeningselementer, et naturligt stemmestyringssystem samt evnen til at indstille sig bedre og bedre på dig for hver dag.

5

6 Lad dine øjne få glæde af noget helt særligt. Der er ikke noget mere betagende for øjet end en stærk, atletisk udstråling. Den ny GLC fremstår ekstra sportslig med udstyrslinjen AMG. Med sine bredere skørter, integrerede rørhaler og nyt fælgdesign udstråler den endnu mere kraft og dominans. Samtidig stråler de nye baglygter i fladt design for første gang i LED som standard.

7

8

9 Tank ny energi. Alt i kabinen har til formål at gøre din tid der så behagelig som mulig. Med ENERGIZIN pakker (ekstraudstyr), der øger dit velbefindende. Med nye sportssæder som ekstraudstyr for markant mere sidestøtte og komfort. Og med et Burmester surround soundsystem (ekstraudstyr), som gør det til en førsteklasses oplevelse at høre musik.

10 Fremtrædende fra første færd. Kølergrillen er endnu mere markant, kromelementerne er mere elegante, og forlygterne er i et smallere design. På den måde udstråler fronten på den ny GLC nu endnu mere SUV-typisk dominans.

11

12

13 Kun den ny GLC kører sådan. Adaptive undervogne, firehjulstræk og eldrevne motorer. Alt dette er muligt med den ny GLC. Som absolutte højdepunkter kan du vælge ekstraudstyret AIR BODY CONTROL luftaffjedring, som giver en meget høj kørestabilitet, det praktiske firehjulstræk 4MATIC eller nye eldrevne benzinmotorer med EQ Boost.

14 Præstationsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhed. Uanset om du kører i myldretiden, er undervejs i længere tid om natten eller kører på ukendte veje din ny GLC sørger for at aflaste dig mærkbart i stressede situationer. Kilden til dette er et koncept, som gør hver eneste køretur i en Mercedes-Benz mere sikker og unik: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Fordi den tid, du tilbringer bag rattet, er din tid. Tid til afslapning. Og tid til at lade op. Så du frem for alt når sikkert, men også afslappet frem til målet. HØJDEPUNKTERNE INDEN FOR KØREASSISTENTSYSTEMER (EKSTRAUDSTYR) Førerassistentpakke. Begiv dig ud på vejen mod autonom kørsel: Passende til situationen hjælper førerassistent systemer dig med at tilpasse hastigheden, styre, skifte vognbane og endda undgå kollisioner. Risikoen for ulykker falder, og både passagerer og andre trafikanter beskyttes effektivt. På den måde når du afslappet og sikkert frem. PRE-SAFE Sound er en innovativ funktion, der genererer en lyd i bilens højttalere, så der udløses en beskyttelsesrefleks inde i øret: Høresansen kobles kortvarigt fra og kan på den måde beskytte sig selv mod høje kollisionslyde. Parkeringspakke med 360 kamera. Optimal parkeringsservice inkluderet. Den aktive parkeringsassistent med 360 kamera gør det nemmere for dig både at finde en parkeringsplads og at parkere samt forlade en parkeringsplads. Du vælger selv: Takket være udsynet til alle sider kan du selv parkere ubesværet eller du kan lade bilen parkere for dig uden stress.

15 Mercedes-Benz User Experience. I den ny GLC kan du nu betjene og indstille næsten alt med blot én finger. Helt enkelt via den store touchscreen, den nye touchpad eller touch control-knapperne på det nye rat. En enkelt berøring er nok til at tilpasse visningsstil, ambientebelysning eller infotainmentsystemet helt præcist efter dine ønsker. HØJDEPUNKTER INDEN FOR BETJENINGS- OG DISPLAYKOMFORT (EKSTRAUDSTYR) For at du kan orientere dig i komplekse trafiksituationer, integrerer MBUX Augmented Reality til navigation den virtuelle verden i den virkelige. Teknologien viser grafiske navigations- og trafikoplysninger i live-billeder, så du når hurtigt og sikkert frem uden stress. MBUX stemmebetjening. Infotainmentsystemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience) med intuitiv stemmebetjening fås som ekstraudstyr til den ny GLC. Systemet forstår, hvad du siger, og svarer dig helt naturligt. Du behøver blot at sige Hey Mercedes. Så har du den ny GLC s fulde opmærksomhed. MBUX interiørassistent. Nyd den berøringsfrie betjeningskomfort. Dette innovative system registrerer og fortolker dine hånd- og armbevægelser. Du kan således bogstaveligt talt aktivere udvalgte funktioner i en håndevending. Systemet kan oven i købet skelne imellem fører og forsædepassager, så du kommer frem til lige præcis de menuer, du ønsker.

16 Intuitivt touch-betjeningskoncept. Et touchdisplay, en touchpad og touch control-knapper på rattet giver dig helt nye betjeningsmuligheder. Takket være MBUX sker det intuitivt og helt naturligt ved hjælp af berøringer, tale og håndbevægelser. Fuldt digitalt kombiinstrument. I det fuldt digitale instrumentdisplay med visningstyperne Klassisk, Progressiv og Sportslig kan du selv bestemme, hvilke oplysninger der er vigtige for dig, og hvordan de skal vises. Det 12,3" store display leverer et knivskarpt billede, som er nemt at aflæse under alle lysforhold.

17 Burmester surround soundsystem. Med Burmester surround soundsystem som ekstraudstyr gør du den ny GLC til en enestående akustisk oplevelse. Bag systemet arbejder 13 højeffekthøjttalere, frontbassteknologi og en 9-kanalers DSP-forstærker med en udgangseffekt på i alt 590 watt alt sammen perfekt orkestreret og afstemt til kabinen. For en fremragende lydkvalitet med høje effektniveauer. Sportssæder. Især ved dynamisk kørsel giver de nye sportssæder i udstyrslinjen AMG en mærkbart bedre sidestøtte og komfort. De visuelle højdepunkter er det elegante tofarvede indtræk i kunstlæder ARTICO i tranebærrød og sort og det spændende særlige AMG design.

18 Standardudstyret. Allerede med standardudstyret får du et helt igennem stilfuldt eksteriør. Hertil hører blandt andet eksklusive designelementer i krom og attraktive letmetalfælge. De synlige forkromede rørhaler understreger bilens dynamiske design. Maksimal elegance og førsteklasses kvalitet ned i mindste detalje. Hver eneste dag vil du glæde dig over de luksuriøse detaljer og den eksklusive atmosfære i kabinen, blandt andet med eksklusivt udformede sæder og udsøgt beklædt instrumentpanel.

19 AMG. Den udtryksstærke AMG styling giver eksteriøret et sportsligt og eksklusivt præg. Dermed viser du klart, at du lægger vægt på kraftfuldt design. De særlige tekniske elementer øger desuden din køreglæde mærkbart, fordi det dynamisk afstemte sportsophæng med direkte sportsstyretøj sørger for forstærkede dynamiske egenskaber. Nightpakken. Nightpakken giver bilen en række attraktive visuelle detaljer. Mange eksteriørelementer er udført i sort, hvilket fremhæver bilens sportslige karakter og særlige individualitet. Og dermed signalerer du, at du har flair for ekspressivt design og eksklusiv sportslighed.

20 Adaptive undervogne. Den ny GLC tilpasser sig ikke kun ethvert underlag, men også dine ønsker: Som standard får du AGILITY CONTROL undervognen, der er konstrueret med henblik på en høj kørekomfort. Desuden fås firehjulstrækket 4MATIC og den særligt sportslige undervogn DYNAMIC BODY CONTROL med stålaffjedring og justérbar dæmpning. Et absolut højdepunkt er AIR BODY CONTROL luftaffjedringen, der giver dig en meget høj kørestabilitet samt størst mulig komfort og dynamik.

21 Firehjulstræk 4MATIC. Uanset om det gælder igangsætning, acceleration, dynamisk kurvekørsel eller kørsel i let terræn: 4MATIC, det forbedrede permanente firehjulstræk fra Mercedes-Benz, sørger i den ny GLC for en fremragende offroad-performance og optimalt vejgreb som standard til mange motorvarianter. Firehjulstræksystemet er hele tiden aktivt og kræver ingen reaktionstid for at kunne gribe ind. På den måde sørger det for en unik køre- og sporstabilitet især på glat underlag, f.eks. i vådt føre, på is eller sne.

22 Tekniske data. Dieselmotorer GLC 220 d 4MATIC GLC 250 d 4MATIC GLC 350 d 4MATIC Slagvolumen (cm 3 ) Nominel ydelse 1 (kw [hk] ved o/min) 125 [170] / [204] / [258] / Acceleration fra 0 til 100 km/t. (sek.) 8,3 7,6 6,2 Tophastighed (km/t.) Brændstofforbrug 4 (km/l) ved blandet kørsel 14,7 14,1 13,0 CO 2 -emission 4 ved blandet kørsel (g/km) Emissionsklasse 5 /energiklasse 6 B C D Benzinmotorer GLC 250 4MATIC GLC 300 4MATIC GLC 43 4MATIC GLC 63 4MATIC GLC 63 S 4MATIC Slagvolumen (cm 3 ) Nominel ydelse 1 (kw [hk] ved o/min) 155 [211] / [245] / [367] / [476] / [510] / Acceleration fra 0 til 100 km/t. (sek.) 7,3 6,5 4,9 4,0 3,8 Tophastighed (km/t.) Brændstofforbrug 4 (km/l) ved blandet kørsel 11,1 10,6 9,3 8,2 8,1 CO 2 -emission 4 ved blandet kørsel (g/km) Emissionsklasse 5 /energiklasse 6 D D F G G Det bedste til motoren: Original Mercedes-Benz motorolie. 1 Oplysninger om den nominelle ydelse i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave. 2 Kan bestilles snart. 3 Elektronisk nedreguleret. 4 De angivne værdier er fastlagt i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Værdierne er WLTP CO 2-værdier i henhold til Art. 2 stk. 3 Implementerings forordningen (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet ud fra disse værdier. Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle specifikke CO 2-emission for nye personbiler finder du i Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO 2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen, der fås gratis på alle salgssteder samt hos Deutsche Automobil Treuhand GmbH ( Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr. 5 Oplysningen gælder kun i EU. Nationale afvigelser kan forekomme. 6 Beregnet på grundlag af den målte CO 2-emission under hensyntagen til bilens vægt. Gælder kun for Tyskland. Du finder flere tekniske data på

23 Mål Samtlige mål er anført i millimeter. De viste mål er gennemsnitsværdier. De gælder for biler med standardudstyr og uden last.

24 Mercedes-Benz er medstifter af den globale Laureus Sport for Good Foundation, der blev etableret i Den er det vigtigste sociale initiativ hos Mercedes-Benz. Laureus Sport for Good støtter trængende børn og unge via sociale sportsprojekter, giver nyt håb og formidler vigtige værdier som for eksempel holdånd, respekt og målrettethed. Change the Game for Kids er vores motto, og det vil vi gerne dele med dig. Når du køber en Mercedes-Benz, støtter du samtidig Laureus Sport for Good -initiativet. Bemærk angående oplysningerne i denne publikation: Efter redaktionens afslutning den 28. marts 2019 kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor forbehold for konstruktions- eller formændringer, afvigelser i farvenuancer og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang det med rimelighed kan forlanges af køber at acceptere disse ændringer eller afvigelser under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælger eller producent bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Publikationen anvendes internationalt. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder imidlertid kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Spørg derfor venligst din Mercedes-Benz forhandler om de gældende regler. Daimler AG, dialog@daimler.com,

Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større.

Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større. GLE SUV Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større. Mere intelligent, opmærksom og hensynsfuld end nogensinde før tegner den ny GLE et nyt billede af en SUV. Med en undervogn, der aktivt udligner

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA shooting brake Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre varigt indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog.

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA coupé Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre vedvarende indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog. Det

Læs mere

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design.

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. E-Klasse stationcar Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. Dynamiske proportioner med spændende linjeføring giver E-Klasse stationcar

Læs mere

Intuitivt stildefinerende.

Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan har et moderne og kultiveret sportsligt udtryk der er imponerende ubesværet og stilfuldt. Hver eneste linje er designet med et æstetisk klart fokus.

Læs mere

Her må alle være sig selv.

Her må alle være sig selv. B-Klasse Justify nothing. Når alt føles perfekt, er der kun én vej frem. Det gælder i dit liv. Det gælder for dit valg af livsstil. Og ikke mindst muligheden for at vælge en bil med en uovertruffen sikkerhed

Læs mere

Sedan. Nu også som A-Klasse.

Sedan. Nu også som A-Klasse. A-Klasse sedan Sedan. Nu også som A-Klasse. Sådan tegnede vi biler som børn: Delt op i motorrum, kabine og bagagerum efter det, man kalder 3-box-designet. Med den ny A-Klasse sedan begynder vi igen at

Læs mere

A-Klasse kompakt sedan

A-Klasse kompakt sedan A-Klasse kompakt sedan Hey Mercedes. Kender du det? Du møder et menneske og får en fornemmelse af at have kendt det altid. Sådan er det også med A-Klassen. Selv når du kun har kørt i den et par dage, ved

Læs mere

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi.

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. E-Klasse coupé Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. Den repræsenterer moderne stil og elegant sportslighed. Takket være perfekte proportioner og atletiske stilelementer er E-Klasse coupé

Læs mere

Den ny G-Klasse SUV

Den ny G-Klasse SUV Den ny G-Klasse SUV Stronger than rock. Der går et sus gennem maven. Rå klippeformationer og stejle klippeskråninger venter forude. De spærrer for udsynet, men hindrer os ikke i at komme frem. Den ny G-Klasse

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLE 300 d 4MATIC 750.000 245 13,9 190 C GLE 350 d 4MATIC 830.000 272 12,7 207 D GLE 400d 4MATIC 950.000 330 12.5 211 D GLE 450 4MATIC

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 535.637 170 16,9 156 C GLC 220 d 4MATIC Night edition 625.000 170 16,7 158 C GLC 250 d 4MATIC aut. 569.237 204

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 540.000 170 14,7 179 B GLC 220 d 4MATIC aut. Night edition 625.000 170 13,9 188 C GLC 250 d 4MATIC aut. 575.000

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé 590.000 170 14,5 181 B GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé Night edition 675.000 170 13,7 192 B GLC 250 d 4MATIC

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Gældende fra 12 juni 2018

Gældende fra 12 juni 2018 A-klasse Business Solutions Gældende fra 12 juni 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 200 DCT Business Benzin 18,9 1,3 163 / 250 1600 kr 300.000 A 180 d DCT Business Diesel

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

Gælder fra 08 februar 2019

Gælder fra 08 februar 2019 A-klasse Business Solutions Gælder fra 08 februar 2019 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 180 DCT BUSINESS hatchback Benzin 19,8 1,3 136/200 1400 kr 299.397 A 200 DCT BUSINESS

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

Gældende fra 25 september 2018

Gældende fra 25 september 2018 C-klasse Coupé Business Solutions Gældende fra 25 september 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 coupé Benzin 15,9 1.5 184/280 1800 kr 425.000 C

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

Gældende fra 8 oktober 2018

Gældende fra 8 oktober 2018 A-klasse VAN Business Solutions Gældende fra 8 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag A 180 DCT BUSINESS VAN Benzin 20,8 1,3 136/200 1400 kr 223.325

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse A200 7G-DCT Business 25.000 2.876 3.595 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 25.000 3.276 4.095 318.500 702 2,00 2,50 A220 4MATIC Business 25.000 3.476 4.345 350.000 850 2,00 2,50.dk

Læs mere

Nyd vinteren på sikker vis.

Nyd vinteren på sikker vis. Vedr. angivelserne i denne brochure: Brochuren er produceret i 2019. Priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms men ekskl. montering. Komplette hjul er både inkl. moms og montering. Der kan forekomme

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse E 220 d aut. Business 480.000 194 18,2 145 A E 220 d aut. Business edition SPORTSSTYLE 515.000 194 16,1 163 B E 300 d aut. Business

Læs mere

Gældende fra 31 oktober 2018

Gældende fra 31 oktober 2018 C-klasse sedan Business Solutions Gældende fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 BUSINESS sedan Benzin 16,4 1.5 184/280 1800 kr 374.999

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 15,7 2.0 184 / 300 1800 kr 549.998 E 300

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

GLB ekstraudstyr

GLB ekstraudstyr 4MATIC Metallak / alm. Farve 696U Natsort S S S S S S 0 149U Polarhvid 4 900 144U Digitalhvid metallak 9 800 191U Cosmossort metallak 9 800 775U Iridiumsølv metallak 9 800 787U Mountaingrå metallak 9 800

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse Koncept A - Mercedes-Benz A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 A220 4MATIC Business 0 5.396 6.745 350.000 850

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse Levering senest d. 1/5 2018 A200 M6 EDITION 16.000/20.000 2.596/3.245 286.225 660 2,00/2,50 A200 7G-DCT EDITION 16.000/20.000 2.996/3.745 306.717 690 2,00/2,50 : Edition indeholder: European EDITION

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Hold vinteren i et fast greb.

Hold vinteren i et fast greb. Vedr. angivelserne i denne brochure: Priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms men ekskl. montering. Komplette hjul er både inkl. moms og montering. Der kan forekomme lokale afvigelser. Efter redaktionens

Læs mere

CLA Coupé ekstraudstyr

CLA Coupé ekstraudstyr Metallak / alm. Farve CLA ekstraudstyr 01.03.2019 CLA 180 d CLA 180 CLA 200 CLA 220 4MATIC CLA 250 CLA 250 4MATIC 589U Jupiterrød S S S S S S 0 914U Solgul O O O O O O 0 149U Polarhvid 4 900 191U Cosmossort

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof,

Læs mere

GLB ekstraudstyr

GLB ekstraudstyr Business 4MATIC Business Business Business Metallak / alm. Farve 696U Natsort S S S S S S S S S S 0 0 0 0 0 0 udsalgs inkl. og udsalgs ekskl. og 149U Polarhvid 1 380 188 1 568 392 1 960 1 960 980 2 940

Læs mere

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS NYT ÅR, NY BIL? VIND SKITUR FOR HELE FAMILIEN TIL KLÄPPEN I SVERIGE NYTÅRS ÅBENT HUS 7. & 8. JANUAR KIG FORBI OG OPLEV ÅRETS NYHEDER, FÅ GODE TILBUD OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

Gælder fra 7 november 2018

Gælder fra 7 november 2018 E-klasse St.Car VAN Business Solutions Gælder fra 7 november 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 T BUSINESS VAN Benzin 15,5 2,0 184 / 300 1900 kg

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Gælder fra 24 maj 2018

Gælder fra 24 maj 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 24 maj 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 13,9 2.0 184/300 1800 kr 567.000 E 350 coupé

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof,

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr

B-Klasse ekstraudstyr d Metallak / alm. Farve 589U Jupiterrød S S S S S 0 149U Polarhvid 4 900 667U Denimblå metallak 9 800 775U Iridiumsølv metallak 9 800 787U Mountaingrå metallak 9 800 662U designo mountaingrå magno 46 670

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

CLA Coupé og Shooting Brake ekstraudstyr

CLA Coupé og Shooting Brake ekstraudstyr Metallak / alm. Farve CLA og ekstraudstyr 4MATIC 4MATIC 696U Natsort O O O O O O O O O O O O O O O O O 0 589U Jupiterrød S S S S S S S S S S S S S S S S S 0 914U Solgul O O O O O O O O O O O O O O O O

Læs mere

2018 priser - PGA of Denmark Mercedes-Benz måneders leasing

2018 priser - PGA of Denmark Mercedes-Benz måneders leasing - A-Klasse A180 d 7G-DCT Business 0 5.495 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.495 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.995 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof, 17 Letmetalfælge,

Læs mere

DEN NYE ŠKODA KODIAQ

DEN NYE ŠKODA KODIAQ DEN NYE ŠKODA KODIAQ VI INTRODUCERER en ny type SUV ROBUST SKØNHED Med sin udstråling af kraft er ŠKODA KODIAQ klar til at begive sig ud i selv de mest krævende forhold. De præcise, skarpe linjer udspringer

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR JANUAR 2019 Nytårskur 5.-6. januar kl. 10-17 LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR SÆRLIGT TE PRISER BEGRÆNSET ANTAL INKL. PEUGEOT 208 MEST SOLGTE BIL I DANMARK* Velkommen til

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Tiguan Allspace Prisliste udskrevet pr

Tiguan Allspace Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 01.12.2018 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,5 TSI EVO ACT - 150 HK 6 trins Manuel 148 15,4 1.190,-

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Prisliste Volvo S90 Twin Engine

Prisliste Volvo S90 Twin Engine Lak Inscription R-Design Solid S S Metallic 16.965,- 16.965,- Premium lak Inscription R-Design Metallak Electric Silver (477) 25.178,- 25.178,- Metallak Chrystal White (707) (tre-lags speciallak med Pearl

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Golf Variant Prisliste udskrevet pr

Golf Variant Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 11.05.2019 Priserne er tilpasset NEDC2, læs mere her Forbrugsangivelser er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). Find modeller til hurtig levering www.volkswagen.dk/lager Diesel

Læs mere

Golf Variant Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger.

Golf Variant Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 02.10.2019 Priser ekskl. leveringomkostninger. Priserne er tilpasset NEDC2, læs mere her Forbrugsangivelser er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). Find modeller til hurtig

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej.

DYNAMISK DESIGN. I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. DYNAMIC DYNAMISK DESIGN I dag, hvor alting skal gå så stærkt, skal du være hurtig og kvik, så du er klar til alt, du møder på din vej. Derfor har vi skabt den nye Honda Jazz Dynamic. Den har en sporty

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34 Den ny C - Klasse Indhold Den ny C - Klasse 1 Dynamik 6 Køredynamik 6 Dieselmotorer 8 Benzinmotorer 10 Køredynamikpakke 12 Komfort 14 Kabine 14 Cockpit 16 Comand APS 18 Sikkerhed 20 Integreret sikkerhedskoncept

Læs mere

T-Roc van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger.

T-Roc van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 09.01.2019 Priser inkl. leveringomkostninger. Forbrugsangivelser og afgift er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). De viste priser er gældende ved levering af bil fra d. 1.

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Galla The Renault Way

Galla The Renault Way Galla The Renault Way Med Gallamodellerne fra Renault fortsætter festen langt ind i det nye år Renault CAPTUR Intens limited version med unik lakering og udstyr Renault i Galla version mere udstyr end

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Ny PEUGEOT 2008: Endnu mere SUV endnu mere high-tech

Ny PEUGEOT 2008: Endnu mere SUV endnu mere high-tech PRESSEMEDDELELSE 19. juni 2019 Ny PEUGEOT 2008: Endnu mere SUV endnu mere high-tech Den nye 2008 er en virkeliggørelse af PEUGEOTs spændende vision for fremtiden. Den er en ultramoderne fortolkning af

Læs mere

Arteon Prisliste udskrevet pr

Arteon Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 09.12.2018 Benzin Varianter Elegance Elegance Business R-Line R-Line Business Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 5 døre 1,5 TSI EVO ACT - 150 HK 7 trins

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr

A-Klasse ekstraudstyr Metallak / alm. Farve d d 696U Natsort S S S S S S S S S S S S S S 0 589U Jupiterrød O O O O O O O O O O O O O O 0 914U Solgul O O O O O O O O O - - - - - 0 149U Polarhvid 4 900 144U Digitalhvid metallak

Læs mere

Golf Prisliste udskrevet pr

Golf Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 03.12.2018 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins Manuel 109 20,8 540,- 208.596,-

Læs mere

Schüco dør ADS 90.SI SimplySmart Design Edition. Sæt dit præg - og få de højeste krav til. æstetik og funktion opfyldt

Schüco dør ADS 90.SI SimplySmart Design Edition. Sæt dit præg - og få de højeste krav til. æstetik og funktion opfyldt Sæt dit præg - og få de højeste krav til æstetik og funktion opfyldt Integreret, greb med lys Eksklusivt, strømlinet look Behagelig, komfortabel og nem betjening Tidløst, stilrent design Gennemarbejdet,

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Perfekt kombination. Sommerdæk og komplethjul til din Mercedes.

Perfekt kombination. Sommerdæk og komplethjul til din Mercedes. Perfekt kombination. Sommerdæk og komplethjul til din Mercedes. Førstevalget. Sommerdæk og komplethjul fra Mercedes-Benz. Nu er det forår! Og hermed også det perfekte tidspunkt for klargøring af din Mercedes

Læs mere

T-Roc Prisliste udskrevet pr

T-Roc Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 11.12.2018 Benzin Varianter City Style Sport Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 115 HK 6 trins Manuel 119 19,2 580,- 237.897,- 252.895,- 1,5

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere