Den ny G-Klasse SUV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den ny G-Klasse SUV"

Transkript

1 Den ny G-Klasse SUV

2 Stronger than rock. Der går et sus gennem maven. Rå klippeformationer og stejle klippeskråninger venter forude. De spærrer for udsynet, men hindrer os ikke i at komme frem. Den ny G-Klasse styrer sikkert gennem terrænet, smelter sammen med omgivelserne og bliver ét med naturen. Forcerer ødemarken med stor kraft og skærer sig behændigt gennem ørkenens sand. Og nu på en endnu mere overbevisende måde.

3

4 Store vidder. I G-Klassen er du sikret maksimal komfort selv i de mest ufremkommelige omgivelser. Det nydesignede kabinekoncept i den ny G-Klasse sørger for at give alle personer i bilen optimale pladsforhold og optimal komfort. Også interiørdesignet har foretaget et kvantespring. Hvis du sætter pris på frihed og et utraditionelt design, så er dette den rigtige bil for dig.

5

6 Klassiske dyder. G-Klassen opstod for næsten 40 år siden. Ikoniske elementer, som både dengang og i dag opfylder helt bestemte funktioner, giver G-Klassen sin unikke personlighed. Dem finder du også i dag i den ny G-Klasse: Eksempelvis de markante dørhåndtag og den karakteristiske lyd, når de lukker, den robuste udvendige beskyttelsesliste, det synlige reservehjul bagpå, de iøjnefaldende blinklygter og de uundværlige holdegreb foran til forsædepassageren. Det er disse usædvanlige detaljer sammen med den kantede silhuet, der giver denne offroader sit helt igennem karakteristiske udseende. De gør enhver G-Klasse til en G-Klasse.

7

8

9 Nogle ting skal vi holde fast i. Efter knapt 40 år var det tid til at træffe principielle beslutninger. Vi startede med holdegrebet og vi holder fast i det. Det er uundværligt ude i terrænet og er også et vigtigt element i det karakteristiske interiørdesign. Det er så at sige en del af G-Klassens særlige DNA på samme måde som reservehjulet, dørhåndtagene og blinklygterne, der alle er ikoniske detaljer, som gennem generationer har været med til at skabe G-Klassens helt særlige udseende. Der er heller ikke pillet ved kommandocentralen, som er så afgørende for at komme godt gennem terrænet, og som er udstyret med kontakter til de tre differentialespærrer. Men alligevel har meget ændret sig: Det komplet reviderede interiørdesign har nået et nyt niveau højere end nogensinde. Designsproget og proportionerne inde i kabinen gør, at du aldrig er i tvivl om, at der er tale om ægte G-Klasse design. For det er både selvsikkert, kantet og ikonisk.

10 Stronger than asphalt. Man kan høre motorens brummen på afstand. Jorden skælver. Luften vibrerer. Så kommer den ny G-Klasse rundt om hjørnet. Den imponerer med sit ekspressive eksteriørdesign. Et udseende, der helt klart understreger, hvem der slår tonen an i terrænet. Ingen har nogensinde overgået G-Klassen ude i terrænet. Men også på asfalt imponerer offroad-giganten med suveræne køreegenskaber. Den ny G-Klasse brillerer med en betydeligt forbedret kørekomfort ved kørsel på almindelige veje. Det gør den også til kongen uden for terrænet klar til at hæve sig over tingene i storbyjunglen.

11

12

13 Hævet over tingene. Ganske vist har det udvendige design ikke ændret sig meget, men inde i kabinen er den ny G-Klasse næsten ikke til at kende. Der er mærkbart mere plads til alle passagerer. Nyt sædedesign med indtræk i eksklusivt nappalæder og rombesyninger giver en førsteklasses fornemmelse, og massagefunktionen sørger for afspænding både inde i storbyen og langt borte fra civilisationen.

14 En kærlighedserklæring til det klassiske håndværk. Hvis man har besøgt byen Graz, vil man forstå vores passion for det håndlavede. Her har vi nemlig igennem 40 år produceret G-Klassen efter dette princip. Modellernes mangfoldighed kræver den dag i dag en manuel produktion. Lige meget om vi taler eksteriør eller interiør mange detaljer i den ny G-Klasse udfærdiges i hånden. Det giver os mulighed for at skabe liebhaverbiler med de størst mulige krav til eksklusive håndværksmæssige evner.

15 Legender dør aldrig. Her bliver de født. G-Klassens terrænegenskaber testes på bjerget Schöckl uden for Graz. Det er kun biler, som består denne test, der kan blive certificeret for deres ultimative offroad-performance.

16 Overvinder forhindringer ved tryk på en knap.

17 I vanskeligt terræn er der brug for en stærk karakter. Og karakterstyrken ligger i rygraden. I G-Klassen har rygraden altid været den ekstremt robuste stigeramme. Den ny G-Klasse er stærk, men den bruger altid sine kræfter netop der, hvor der er brug for dem: Ude i terrænet kan det nemlig ske, at der kun er traktion på ét hjul. I så fald sørger tre spærrer på central-, bag- og forakseldifferentialet for at koncentrere drivmomentet helt nøjagtigt. Terrænudvekslingen sikrer, at gearkassens gearskifteområder tilpasser sig til kørsel i terræn og ved stigninger.

18

19 Lige så suveræn på asfalt som i terræn. Når man har været ude og erobre verden, er det tid til at komme tilbage til byen. Også dette er den ny G-Klasse fuldt forberedt på. Undervognen med adaptiv justeringsdæmpning øger kørekomforten og køreglæden såvel på asfalterede veje som ude i terrænet. Det nye direkte styretøj giver føreren mærkbart mere direkte styretøjsudveksling. Også bilens manøvreegenskaber og dynamik er forbedret markant. Det nye enkelthjulsophæng giver bedre performance på veje. Og den ny G-Klasse imponerer således med sine forbedrede styreegenskaber og en mere præcis hjulføring.

20 Rustfri stålpakke. Hvad kan få denne juvel til at skinne endnu mere i terrænet? Den rustfri stålpakke indeholder eksklusive trinbrætter, reservehjulsafdækning i rustfrit stål, belyste indstigningslister i rustfrit stål, læssekantbeskyttelse i rustfrit stål samt udvendig beskyttelsesliste med flotte indlæg i sort, stribet design og tilfører G-Klassen mere end blot almindelig eksklusivitet. Nightpakke. En tidløs klassiker som G-Klassen bygger bro mellem dag og nat. Det gør den på en særdeles overbevisende måde med Nightpakkens spektakulære design, der er baseret på AMG. En lang række sorte designelementer forstærker eksteriørets sportslige og ekspressive udseende. Stort dimensionerede fælge i eksklusivt design og mørke forlygter, blinklygter og baglygter sætter desuden en fed streg under denne udstyrspakkes sportslige udtryk. Såvel om natten som om dagen.

21 AMG. Sportslighed med kant defineres af de glanspolerede AMG letmetalfælge, den udvendige beskyttelsesliste med indlæg i børstet aluminiumsdesign, og de brede hjulkasser giver kultbilen et sportsligt udtryk fra første øjekast. Og også indvendigt er den sportslige elegance i højsædet med rattet, AMG bundmåtter og røde detaljer. Sportsudstødningen og ekstra designelementer i højglanskrom på de forreste og bageste stødfangere fuldender den sportslige fremtoning. AMG Nightpakke. Det er ikke uden grund, at de fleste rovdyr er aktive om natten: Med en lang række sorte designelementer som for eksempel mørktonede ruder og mørke forlygteglas skaber AMG Nightpakken sportslige kontraster i det udvendige design. De store sorte fælge i eksklusivt design forstærker det sportsligt ekspressive udtryk og giver G-Klassen en kraftfuld pondus. Også i dagtimerne.

22 Eksklusivt interiør. Terrænklassikeren kan komme frem på steder, som forbliver ukendte for de fleste. Den ny G-Klasse er motiveret til at gøre ting, som andre aldrig kommer til at opleve. Det er denne insisteren på at være unik, som også er afspejlet i det eksklusive interiør i den ny G-Klasse. Det individuelle udstyr omfatter blandt andet læderbeklædt instrumentpanel samt eksklusive farvevarianter, forstærkede kontrastsyninger og eksklusivt nappalæder i interiøret. I forbindelse med designo manufaktur giver den tofarvede sædeudførelse det eksklusive interiør et endnu mere individuelt udtryk.

23 Eksklusivt interiør Plus. Håndlavet eksklusivitet for et mere individuelt udtryk: Eksklusivt interiør Plus. Det stilfulde designo manufaktur-udstyr giver interiøret et endnu mere luksuriøst udtryk. Lige fra instrumentpanelet over sæderne til dørene anvendes der førsteklasses nappalæder. Interiøret imponerer blandt andet med det gennemfarvede indtræk i macchiatobeige/espressobrun. Et andet designhøjdepunkt er rombedesignet på sæderne, dørmidterfelterne og bagdøren samt på siden af midterkonsollen.

24 Illustration af offroadværdierne. 29,9 hældningsvinkel bagest 30,9 hældningsvinkel forrest 45 /100 % stigeevne Værdier for G 500 med standardudstyr og i køreklar tilstand iht. EU. Brændstofforbrug G 500 bykørsel/landevejskørsel/blandet kørsel: 7,1/9,2/8,3 km/l, CO 2-emission ved blandet kørsel: 276 g/km. 241 mm frihøjde

25 35 /70 % krængning 25,7 rampevinkel 700 mm vadedybde

26 Tekniske data Værdier for G Uden nummerpladeadapter. 2 Målt ved en hældning på 14,4. Alle angivelser i millimeter. De viste mål er gennemsnitsværdier. De gælder for biler med standardudstyr og i køreklar tilstand iht. EU.

27 G 350 d G 500 G 63 Cylinderplacering/-antal R6 V8 V8 Slagvolumen (cm 3 ) Nominel ydelse 1 (kw (hk) ved o/min) 210 [286] / [422] / [585] / Nominelt drejningsmoment 1 (Nm ved o/min) 600 / / / Acceleration km/t. (sek.) 7,4 5,9 4,5 Tophastighed (km/t.) Brændstofforbrug 2 (km/l) ved blandet kørsel 9,0 6,7 6,6 CO 2 -emission 2 ved blandet kørsel (g/km) Emissionsklasse 3 /energiklasse 4 G G G Tilladt anhængerlast uden bremse/ med bremse [ved 12 %] (kg) 750 / / / Det bedste til motoren: Original Mercedes-Benz motorolie. 1 Oplysninger om den nominelle ydelse i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave. 2 Kan bestilles snart. 3 Elektronisk nedreguleret. 4 De angivne værdier er fastlagt i overensstemmelse med den foreskrevne målemetode. Værdierne er WLTP CO₂ værdier i henhold til Art. 2 stk. 3 Implementerings forordningen (EU) 2017/1153. Brændstofforbrugsværdierne er beregnet ud fra disse værdier. Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle specifikke CO 2 emission for nye personbiler finder du i Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂ Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen, der fås gratis på alle salgssteder samt hos Deutsche Automobil Treuhand GmbH ( Angivelserne er ikke baseret på en enkelt bil og indgår ikke i produktomfanget, men er udelukkende beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. Værdierne varierer alt efter det valgte ekstraudstyr. 5 Oplysningen gælder kun i EU. Nationale afvigelser kan forekomme. 6 Beregnet på grundlag af den målte CO₂-emission under hensyntagen til bilens vægt. Gælder kun for Tyskland. Du finder flere tekniske data på

28 Mercedes-Benz er en af stiftelsespartnerne af fonden Laureus Sport for Good Foundation. Siden grundlæggelsen af fonden i år 2000 har Mercedes-Benz støttet og fremmet målene og værdierne for dette verdensomspændende almennyttige program: Forbedring af livet for udsatte eller syge børn og unge ved hjælp af sociale sportsprojekter. Laureus er blevet et grundlæggende element i det sociale ansvar hos Mercedes-Benz. Hver ny Mercedes er således ambassadør for disse værdier. Ved købet af en Mercedes støtter du fonden Laureus Sport for Good Foundation. Bemærk angående oplysningerne i denne publikation: Efter redaktionens afslutning den 2. april 2019 kan der være foretaget ændringer på produktet Der tages derfor forbehold for konstruktions- eller formændringer, afvigelser i farvenuancer og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang det med rimelighed kan forlanges af køber at acceptere disse ændringer eller afvigelser under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælger eller producent bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Publikationen anvendes internationalt. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder imidlertid kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Spørg derfor din Mercedes - Benz forhandler om de aktuelt gældende regler. Daimler AG, dialog@daimler.com,

Intuitivt stildefinerende.

Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan har et moderne og kultiveret sportsligt udtryk der er imponerende ubesværet og stilfuldt. Hver eneste linje er designet med et æstetisk klart fokus.

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA shooting brake Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre varigt indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog.

Læs mere

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design.

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. E-Klasse stationcar Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. Dynamiske proportioner med spændende linjeføring giver E-Klasse stationcar

Læs mere

Sedan. Nu også som A-Klasse.

Sedan. Nu også som A-Klasse. A-Klasse sedan Sedan. Nu også som A-Klasse. Sådan tegnede vi biler som børn: Delt op i motorrum, kabine og bagagerum efter det, man kalder 3-box-designet. Med den ny A-Klasse sedan begynder vi igen at

Læs mere

A-Klasse kompakt sedan

A-Klasse kompakt sedan A-Klasse kompakt sedan Hey Mercedes. Kender du det? Du møder et menneske og får en fornemmelse af at have kendt det altid. Sådan er det også med A-Klassen. Selv når du kun har kørt i den et par dage, ved

Læs mere

Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større.

Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større. GLE SUV Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større. Mere intelligent, opmærksom og hensynsfuld end nogensinde før tegner den ny GLE et nyt billede af en SUV. Med en undervogn, der aktivt udligner

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA coupé Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre vedvarende indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog. Det

Læs mere

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi.

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. E-Klasse coupé Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. Den repræsenterer moderne stil og elegant sportslighed. Takket være perfekte proportioner og atletiske stilelementer er E-Klasse coupé

Læs mere

Her må alle være sig selv.

Her må alle være sig selv. B-Klasse Justify nothing. Når alt føles perfekt, er der kun én vej frem. Det gælder i dit liv. Det gælder for dit valg af livsstil. Og ikke mindst muligheden for at vælge en bil med en uovertruffen sikkerhed

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Nyd vinteren på sikker vis.

Nyd vinteren på sikker vis. Vedr. angivelserne i denne brochure: Brochuren er produceret i 2019. Priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms men ekskl. montering. Komplette hjul er både inkl. moms og montering. Der kan forekomme

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Hold vinteren i et fast greb.

Hold vinteren i et fast greb. Vedr. angivelserne i denne brochure: Priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms men ekskl. montering. Komplette hjul er både inkl. moms og montering. Der kan forekomme lokale afvigelser. Efter redaktionens

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY LEON Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY Leon BENZIN MOTORER 1.2 TSI 86 HP (63 KW) 1.2 TSI 110 HP (81 KW) 1.0 EcoTSI 115 HP (85 KW) Ecomotive DSG Ecomotive 1.4 TSI 125 HP (92 KW) 1.4 EcoTSI 150

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

2011 Mere motorcykel for pengene

2011 Mere motorcykel for pengene 2011 Mer ne e e mot g n orcykel for pe RT 125 D Her er en ATV er på to hjul? Har du adgang til en strand eller skov, så er RT 125 D en skæg knallert. En tur på stranden eller gennem Havnegade på en varm

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS NYT ÅR, NY BIL? VIND SKITUR FOR HELE FAMILIEN TIL KLÄPPEN I SVERIGE NYTÅRS ÅBENT HUS 7. & 8. JANUAR KIG FORBI OG OPLEV ÅRETS NYHEDER, FÅ GODE TILBUD OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLE 300 d 4MATIC 750.000 245 13,9 190 C GLE 350 d 4MATIC 830.000 272 12,7 207 D GLE 400d 4MATIC 950.000 330 12.5 211 D GLE 450 4MATIC

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

den nye volvo V60 tilbehør

den nye volvo V60 tilbehør den nye volvo V60 tilbehør VOLVO V60 TILBEHØR T6 AWD Inscription 727 Pebble Grey metallic 20" 10-egede Turbinehjul i Black Diamond Cut Eksteriør stylingkit VOLVO V60 3 DIN DYNAMISKE VOLVO STATIONCAR, PRÆCIS

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR JANUAR 2019 Nytårskur 5.-6. januar kl. 10-17 LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR SÆRLIGT TE PRISER BEGRÆNSET ANTAL INKL. PEUGEOT 208 MEST SOLGTE BIL I DANMARK* Velkommen til

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere