Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på."

Transkript

1 C-Klasse sedan.

2 Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

3 Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende. En ny generation med egne regler.

4

5 Sætter endda modlyset i skyggen. Det hele på én gang: Ingen sjov uden hensyn. På den ene side dynamisk: Takket være AGILITY CONTROL-undervogn med selektivt dæmpningssystem og køredynamikpakke som ekstraudstyr. På den anden side ansvarsbevidst: Med tiltag og direkte indsprøjtning. Kompromisløst fornuftig: Lev i dag, tænk på i morgen.

6 Drag gerne en slutning fra det ydre til det indre. Den ny C-Klasse dens form får dit hjerte til at slå hurtigere: En hurtig, udfordrende front. Dens komfort får din puls ned igen: Efter ønske fås op til ti assistentsystemer, den nyeste telematikgeneration, sædeklimatisering. Og dens stil overlader intet til tilfældighederne: Nyt instrumentpanel, nye overflader, nye interiørelementer. En revolution af de indre værdier.

7

8

9 Hvad mon der gemmer sig under den smukke overflade? Flere smukke overflader.

10 Kom for t. M i ljø. En bil. Eller måske et luksushotel? Den ny C-Klasse lader ikke meget tilbage at ønske. AGILITY CONTROL-undervognen tilpasser sig vejen og giver dig således en stabil køreglæde. PARKTRONIC, der fås som ekstraudstyr, inklusive parkeringsguide kan forhindre parkeringsskader og hjælpe dig med at finde en parkeringsplads og parkere bilen. Becker MAP PILOT kan gøre Audio 20 CD til et komplet navigationsudstyr. Til den nye telematikgeneration kan du også få en internetbrowser. Så er du altid online, når du kører. Intelligente teknologier, fremsynede nyskabelser og usædvanlige bekvemmeligheder forkæler således fører og passagerer for hver kørt meter de fleste af dem diskret i baggrunden, som det hører sig til for førsteklasses service. Automatikgearkasse 7G-TRONIC PLUS som standard i adskillige modeller AGILITY CONTROL-undervogn med selektivt dæmpningssystem PARKTRONIC inklusive parkeringshjælp (ekstraudstyr) Ny telematikgeneration fås bl.a. med Becker MAP PILOT og internetbrowser (COMAND Online) Sædeklimatisering foran som ekstraudstyr De visionære har klasse. Den ny C-Klasse er lig med kraftfulde motorer, som knytter dynamisk køreglæde sammen med miljøansvar. Næsten alle motorer er som standard udstyret med ECO start/stop-funktionen. Deudover findes der talrige tiltag, som effektivt sænker brændstofforbrug og emissionsværdier: Ud over benzin- og dieselmotorer med direkte indsprøjtning er bl.a. gearkassen forbedret, energistyringen er mere effektiv, og dækkenes rullemodstand er forbedret. Summen af alle forbedringer er mærkbar: C 220 CDI bruger betydeligt mindre brændstof end sine forgængere. Alle benzinmotorer med lagdelt direkte indsprøjtning Automatgearkasse 7G-TRONIC PLUS med forbedret virkningsgrad ECO start/stop-funktion som standard ved næsten alle motortyper Sekundære aggregater, som reguleres efter behov (f.eks. brændstofpumpe og oliepumpe) Klimaanlæg med intelligent styring O m f at tende BlueE F F IC I E NC Y- t i lt a g sp a k ke, f.ek s. væg topt i mer i n ger, førerinformationer for energisparende køremåde Genbrugsvenlig konstruktion, således at råstoffer lettere kan genindvindes ved senere genanvendelse Eget Mercedes-Benz system til genanvendelse af udrangerede biler C-Klasse sedan. En klasse foran.

11 Design. Si k kerhed. Markant stiloptræden. Med sin optisk mere markante fremtoning virker den ny C-Klasse mere sportslig og bredere uden at miste sin elegance. Karrosseridele med ny udformning såsom stødfanger, forlygter og motorhjelm giver bilens front en mere dominant karakter, ligesom LED-lygter bag på bilen vækker begejstring. I kabinen venter der føreren et instrumentpanel af høj kvalitet med integreret centralt display, fine overflader samt elegante interiørelementer. Perfektion helt ned i detaljen. Ny, udtryksfuld front skabt af dynamiske forlygter og kraftfulde stødfangere LED - kørelys med karakteristisk kromspænde (ekstraudstyr) Omfattende udvalg af letmetalfælge giver større variation og mulighed for mere individuelle kombinationer Fire nye lakeringer Førsteklasses, moderne interiør med nye farver, stoffer og sædeindtræk Nyt farvedisplay med høj opløsning i kombiinstrumentet (standard i DK) Elegant udformet instrumentpanel, som strækker sig over kombiinstrumentet og det centrale display Stort interiørelement over handskerummet i aluminium eller træ Multifunktionsrat i læder med 12 taster i 4-egers design som standardudstyr Luftdyser med coatede interiørelementer Gør dig det behageligt i en af de mest sikre biler i dette segment. Med PRE-SAFE råder den ny C-Klasse som ekstraudstyr over et sikkerhedssystem, som i kritiske køresituationer effektivt kan beskytte alle personer i bilen ved hjælp af forebyggende foranstaltninger. Den radarstøttede afstandsregulering DISTRONIC PLUS, som er en del af køreassistentpakken Plus (ekstraudstyr), kan hjælpe føreren med at holde den ønskede afstand til den forankørede bil og dermed undgå farlige situationer. Den aktive Blind Spot Assistent og den aktive Lane Keeping Assistent, som ligeledes er en del af pakken, kan advare mod usikre vognbaneskift. Ligeledes kan træthedsassistenten ATTENTION ASSIST, der fås som standard i ELEGANCE og AVANTGARDE, registrere, hvornår kørestilen ændrer sig på grund af træthed, og den minder så føreren om, at det er tid til en pause. Omfattende køreassistentpakke Plus med DISTRONIC PLUS, inklusive PRE-SAFE bremse og BAS PLUS, aktiv Blind Spot Assistent samt aktiv Lane Keeping Assistent Hastighedsbegrænsningsassistent som ekstraudstyr Elektronisk bremsereguleringssystem ADAPTIVE BRAKE med igangsætningshjælp på stigninger og HOLD-funktion Som ekstraudstyr fås Intelligent Light System med LED-kørelys og adaptiv fjernlysassistent for bedst mulig belysning af vejbanen Bakkamera som ekstraudstyr NECK- PRO - nakkestøtter foran Fører- og passagerairbag med to trin, sideairbags foran samt windowbags, knæairbag i førersiden, sideairbags ved bagsæde som ekstraudstyr

12 A ssistent systemer. Du kan vælge mellem forskellige asistentsystemer som ekstraudstyr til den ny C-Klasse: Hastighedsbegrænsningsassistenten eller den adaptive fjernlysassistent sørger for en så sikker kørsel som muligt. Træthedsassistenten ATTENTION ASSIST kan advare føreren om træthed i god tid. Systemer som køreassistentpakken Plus kan gribe hjælpende ind, så en kollision forhindres eller følgerne af en sådan reduceres i så vidt omfang som muligt. Hvis der alligevel skulle opstå en ulykke, kan det præventive PRE-SAFE -system (ligeledes ekstraudstyr) påbegynde beskyttelsesforanstaltninger for personerne i bilen. Det integrale sikkerhedskoncept fra Mercedes-Benz forfølger visionen om ulykkesfri kørsel som universel sikkerhedsfilosofi. Helt i tråd med dette står der talrige assistenter til rådighed som ekstraudstyr. Disse kan understøtte føreren i kritiske situationer og hjælpe med til at forhindre en ulykke.

13 Standardudstyr. Mere komfortabelt og fornemt den ny C-Klasse besnærer med et standardudstyrsniveau, som er endnu mere omfattende end tidligere. Man ser det straks på eksteriørdesignet, som er opdateret hele vejen rundt med nye LED-baglygter og nye stødfangere, som betoner den sportslige karakter i C-Klasse. Det fortsætter med nyhederne i kabinen, hvor instrumentpanelets udformning er ny, højkvalitetsoverflader, multifunktionsrat og gearvælger i nappalæder samt sædeindtræk af højeste kvalitet og interiørelementer i klaverlakdesign. Standardudstyret i C-Klasse er udsøgt klassisk med forkromet kølergrill og letmetalfælge i 7-egers design. Audio 20 CD leveres som standard med den nye telematikgeneration, der f.eks. er udstyret med en USB-grænseflade i opbevaringsrummet i midterkonsollen. Kabinen er stilfuld i sort eller alpakagrå, og sædeindtrækket fås i farvekombinationerne sort/blå eller sort/beige. Kromdetaljer og interiørelementer i fornem klaverlakdesign supplerer hinanden perfekt. Klimaautomatikken THERMATIC regulerer temperaturen og luftfugtigheden i kabinen og sørger således for et behageligt indeklima i C-Klasse.

14 Udstyrslinjer. Udstyrslinjen ELEGANCE. Med varme, afstemte interiørfarver, interiørelementer i mat ask samt repræsentative kromelementer udvendigt. Desuden imponerer et multifunktionsrat med 12 taster i 4-egers design, NECK-PRO-komfortnakkestøtter og orienteringslys. Udstyrslinjen AVANTGARDE. Udvendigt fascinerer den centralt placerede stjerne og kromdetaljer, og indvendigt imponerer kontrastrige interiørfarver med sort grundatmosfære. Det nye rat i 3-egers design, farvedisplayet i kombiinstrumentet og gearvælgeren med ekstra kromspænde afrunder stilfuldt kabinen. Med talrige kromapplikationer og sidebeklædningsliste i poleret aluminium udstråler C-Klasse ELEGANCE tidløs stil. Hertil passer de nye letmetalfælge i dobbelt 9-egers design. C-Klasse AVANTGARDE er udstyret med en markant kølergrill med centralt placeret stjerne. Sidebeklædningslister i aluminium, kromdetaljer samt nye letmetalfælge fuldender den glansfulde optræden. Interiørmæssigt imponerer C-Klasse ELEGANCE med diskrete, afstemte farver. Sort, mandelbeige eller alpakagrå kombineres med interiørelementer i moderne, mat ask. Der kan vælges mellem fire farvekoncepter: Fornem sort, luksuriøs sort/alpakagrå, ædel sort/cappuccino samt elegant sort/saharabeige.

15 Udstyrspakke. AMG sportspakke (ekstraudstyr). Udvendigt begejstrer den markante AMG styling, som bl.a. består af front- og hækspoiler, sideskørter, højglanspolerede AMG letmetalfælge i nyt dobbelt 5-egers-design til forskellige dæktyper (225/45 R 17 foran og 245/40 R 17 bagpå) samt en sportslig undervogn, som er sænket 15 mm. Indvendigt imponerer sportsforsæder, en gearvælger i aluminiumslook med lædermanchet og sportspe daler udført i børstet, rustfrit stål. Kombiinstrumentet læner sig optisk op ad rørdesignet i C 63 AMG. Sportslig undervogn, hastighedsafhængig sportsservostyring samt perforerede bremseskiver foran og bremsekalibre med påskriften Mercedes-Benz foran garanterer dynamik og køreglæde. Det nye multifunktionssportsrat med 12 taster i 3-egers design og flad bund er udført i nappalæder og giver en ægte sportsvognsatmosfære. Som standardudstyr fås sædepolstring i ARTICO-kunstlæder/Liverpool-stof i sort eller alpakagrå, som ekstraudstyr også i læder med yderligere farvekombinationer.

16 UNI-LAK METALLIC-LAK 1 METALLIC-SPECIALLAK1 STANDARDUDSTYR, farver STANDARDUDSTYR, indtræk 021 Stof Brighton 040 Sort 183 Magnetitsort 779 Alabandingrå Sort 122 ARTICO-læder 1, Ildopalrød 197 Obsidiansort 799 Diamanthvid BRIGHT 028 Stof Brighton Alpakagrå 128 ARTICO-læder 1, Kalcithvid 497 Cupritbrun 062 Stof Brighton 775 Iridiumsølv Sort/blå 792 Palladiumsølv 065 Stof Brighton Sort/beige 794 Perlebeige STANDARDUDSTYR, interiørelementer H80 Klaverlak, sort højglans 890 Cavansitblå 734 Eukalyptustræ 1

17 ELEGANCE, farver ELEGANCE, indtræk AVANTGARDE, farver AVANTGARDE, indtræk 421 Stof Newcastle 721 ARTICO-læder 2 /stof Liverpool Sort 122 1, Læder Sort/sort 221 Læder Stof Newcastle 728 ARTICO-læder 2 /stof Liverpool Mandelbeige 125 1, Læder Sort/alpakagrå 228 Læder Stof Newcastle 224 Læder 1 Alpakagrå 128 1, Læder Sort/cappuccino 235 Læder 1 Sort/saharabeige ELEGANCE, interiørelementer AVANTGARDE, interiørelementer H06 Ask, mat 739 Aluminium, børstet 1 Ekstraudstyr. 731 Nødderod, mørkebrun højglans Ask, sort højglans1 2 ARTICO-kunstlæder.

18 Må l Samtlige mål er anført i mm. De viste mål er gennemsnitsværdier. De gælder for biler med standardudstyr og uden last.

19 Tekniske data. C 180 CDI C 200 CDI C 220 CDI C 250 CDI C 250 CDI 4MATIC C 300 CDI 4MATIC 1 DIESELMOTORER Slagvolumen (cm3 ) Nominel ydelse 2 (kw (hk) ved o/min) 88 (120)/ (136)/ (170)/ (204)/ (204)/ (231)/3.800 Acceleration fra km/t., s (automatgearkasse) 10,5 (10,8) 9,2 (9,1) 8,4 (8,1) 7,0 (7,1) (7,1) (6,4) Tophastighed ca. (km/t.) (automatgearkasse) 208 (206) 218 (215) 232 (231) 240 (240) (240) (250) 4 Brændstofforbrug 3 (km/l) Bykørsel (automatgearkasse) 15,9 16,9 (15,6 16,4) 15,9 16,9 (15,6 16,4) 15,9 17,9 (15,6 16,7) 14,9 16,4 (15,6 16,7) (11,1 11,5) (10,9 11,0) Landevej (automatgearkasse) 21,3 24,4 (21,3 23,3) 21,3 24,4 (21,3 23,3) 23,3 27,0 (22,2 24,4) 22,2 25,0 (22,2 24,4) (18,5 20,0) (16,4 16,9) Blandet (automatgearkasse) 18,9 20,8 (18,9 20,4) 18,9 20,8 (18,9 20,4) 19,6 22,7 (19,2 20,8) 18,9 20,8 (19,2 20,8) (14,7 15,6) (13,9 14,3) CO 2 -emission 3, g/km, blandet (automatgearkasse) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Emissionsklasse Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 C 180 C 200 C 250 C 350 C 350 4MATIC BENZINMOTORER Slagvolumen (cm3 ) Nominel ydelse 2 (kw (hk) ved o/min) 115 (156)/ (184)/ (204)/ (306)/ (306)/6.500 Acceleration fra km/t., s (automatgearkasse) 9,0 (8,9) 8,2 (7,8) (7,2) (6,0) (6,0) Tophastighed ca. (km/t.) (automatgearkasse) 225 (223) 237 (235) (240) (250) 4 (250) 4 Brændstofforbrug 3, km/l Bykørsel (automatgearkasse) 10,4 10,8 (11,2 11,5) 10,2 10,8 (11,1 11,5) (11,1 11,5) (10,4 10,6) (9,9 10,0) Landevej (automatgearkasse) 16,9 19,2 (17,6 20,0) 17,2 19,2 (17,9 19,6) (17,9 19,6) (17,9 18,9) (16,4 16,9) Blandet (automatgearkasse) 13,7 14,9 (14,5 15,6) 13,9 15,2 (14,5 15,6) (14,5 15,6) (14,3 14,7) (13,2 13,5) CO 2 -emission3 g/km blandet (automatgearkasse) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Emissionsklasse Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 1 Forventes i handlen fra slutningen af 2. kvartal Angivelser i henhold til direktiv 80/1269/EØF i den aktuelt gældende udgave. 3 De anførte værdier er beregnet ud fra den foreskrevne målemetode (direktiv 80/1268/EØF i den aktuelt gældende udgave). Angivelserne refererer ikke til en bestemt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene som grundlag for sammenligning mellem forskellige biltyper. Flere tekniske data findes på 4 Eletronisk reguleret.

20 Bortskaffelsesordning. Ringen er sluttet. Efter et langt arbejdsliv tager vi din C-Klasse tilbage igen med henblik på miljøvenlig bortskaffelse i henhold til EU-bortskaffelsesdirektivet 1 men der er længe til endnu. 1 Gælder i henhold til de nationale bestemmelser for biler op til 3,5 t tilladt totalvægt. Bilerne fra Mercedes-Benz har allerede i flere år opfyldt de lovmæssige krav til en genbrugsvenlig konstruktion. Med henblik på genbrug af udrangerede biler står et net af genbrugsstationer og skrotningsfi rmaer til din rådighed. Disse firmaer genbruger din bil på en miljørigtig måde. I den forbindelse videreudvikles og forbedres mulighederne for genbrug af bil og dele løbende. Dermed vil C-Klasse også fremover rettidigt kunne opfylde skrappere lovkrav til genbrugskvoter. Yderligere oplysninger finder du på Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure: Efter redaktionens afslutning d kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor forbehold for konstruktions- eller formændringer, afvigelser i farvetoner samt ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang disse ændringer eller afvigelser er rimelige for køberen under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælgeren eller producenten bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Denne brochure kan ligeledes indeholde typer og serviceydelser, som ikke tilbydes i alle lande. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor din Mercedes-Benz forhandler for at få oplysninger om lokale love og bestemmelser. Daimler AG, Stuttgart BC/MR /0111 Printed in Germany

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

Mercedes-Benz E-klasse Sedan

Mercedes-Benz E-klasse Sedan E-klasse Sedan Business Solutions Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 Aut. BUSINESS Benzin 16,9 2,0 184 / 300 1900 kr 510.000 E 220 d Aut. BUSINESS Diesel

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Gælder fra 24 maj 2018

Gælder fra 24 maj 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 24 maj 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 13,9 2.0 184/300 1800 kr 567.000 E 350 coupé

Læs mere

C-Klasse. Sedan og stationcar.

C-Klasse. Sedan og stationcar. C-Klasse. Sedan og stationcar. den side ansvarsbevidst med BlueEFFICIENCY-tiltag og direkte indsprøjtning. Kompr : Fronten er dynamisk og udfordrende. Dens komfort får pulsen ned igen: Op til 10 hjæ er

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E-klasse Sedan Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 BUSINESS Benzin 16,4 2,0 184 / 300 1900 kg kr 479.998

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA shooting brake Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre varigt indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog.

Læs mere

A-Klasse kompakt sedan

A-Klasse kompakt sedan A-Klasse kompakt sedan Hey Mercedes. Kender du det? Du møder et menneske og får en fornemmelse af at have kendt det altid. Sådan er det også med A-Klassen. Selv når du kun har kørt i den et par dage, ved

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design.

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. E-Klasse stationcar Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. Dynamiske proportioner med spændende linjeføring giver E-Klasse stationcar

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Intuitivt stildefinerende.

Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan har et moderne og kultiveret sportsligt udtryk der er imponerende ubesværet og stilfuldt. Hver eneste linje er designet med et æstetisk klart fokus.

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 540.000 170 14,7 179 B GLC 220 d 4MATIC aut. Night edition 625.000 170 13,9 188 C GLC 250 d 4MATIC aut. 575.000

Læs mere

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34 Den ny C - Klasse Indhold Den ny C - Klasse 1 Dynamik 6 Køredynamik 6 Dieselmotorer 8 Benzinmotorer 10 Køredynamikpakke 12 Komfort 14 Kabine 14 Cockpit 16 Comand APS 18 Sikkerhed 20 Integreret sikkerhedskoncept

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé 590.000 170 14,5 181 B GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé Night edition 675.000 170 13,7 192 B GLC 250 d 4MATIC

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

E-Klasse. Sedan og stationcar.

E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. Sedan og stationcar. rste indtryk på nethinden, til det kribler i fingerspidserne fra første til sidste sekun en med konsekvent dynamisk design og mærkbart skærpet udtryk til stilbevidsthed.

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 535.637 170 16,9 156 C GLC 220 d 4MATIC Night edition 625.000 170 16,7 158 C GLC 250 d 4MATIC aut. 569.237 204

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse Levering senest d. 1/5 2018 A200 M6 EDITION 16.000/20.000 2.596/3.245 286.225 660 2,00/2,50 A200 7G-DCT EDITION 16.000/20.000 2.996/3.745 306.717 690 2,00/2,50 : Edition indeholder: European EDITION

Læs mere

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! A-Klasse. er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder,

Læs mere

SL ekstraudstyr 01.06.2013

SL ekstraudstyr 01.06.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) - - - 25 745 - S S S 799 Diamant metallic BRIGHT - - - 42 909 Kun i forb.med MAGIC SKY CONTROL kode 412 eller Panorama variotag kode 415-17 163 Cerussite Grey metallic

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLE 300 d 4MATIC 750.000 245 13,9 190 C GLE 350 d 4MATIC 830.000 272 12,7 207 D GLE 400d 4MATIC 950.000 330 12.5 211 D GLE 450 4MATIC

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

CLA ekstraudstyr 07.10.2013

CLA ekstraudstyr 07.10.2013 Metallakering 16 643 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nodic violettmetallic (kode 592U) polarsølv metallic (kode 761U) mountain-gråmetallic (kode 787U) og universumblå-metallic ( 787U) 991U designo polarsølv

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 CDI BE M6 0 3.996 4.995 261.220 623 2,20 2,75 A180 CDI BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 303.922 774 2,20 2,75 A200 CDI BE M6 0 4.596 5.745 286.520 730 2,20 2,75 A200 CDI BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 319.722

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 A - Klasse. Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og

Læs mere

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi.

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. E-Klasse coupé Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. Den repræsenterer moderne stil og elegant sportslighed. Takket være perfekte proportioner og atletiske stilelementer er E-Klasse coupé

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Gælder fra 7 november 2018

Gælder fra 7 november 2018 E-klasse St.Car VAN Business Solutions Gælder fra 7 november 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 T BUSINESS VAN Benzin 15,5 2,0 184 / 300 1900 kg

Læs mere

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En B-Klasse. r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En selvbevidst front med h Foran dig trafikken,

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

Gældende fra 12 juni 2018

Gældende fra 12 juni 2018 A-klasse Business Solutions Gældende fra 12 juni 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 200 DCT Business Benzin 18,9 1,3 163 / 250 1600 kr 300.000 A 180 d DCT Business Diesel

Læs mere

Gældende fra 31 oktober 2018

Gældende fra 31 oktober 2018 C-klasse sedan Business Solutions Gældende fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 BUSINESS sedan Benzin 16,4 1.5 184/280 1800 kr 374.999

Læs mere

Sedan. Nu også som A-Klasse.

Sedan. Nu også som A-Klasse. A-Klasse sedan Sedan. Nu også som A-Klasse. Sådan tegnede vi biler som børn: Delt op i motorrum, kabine og bagagerum efter det, man kalder 3-box-designet. Med den ny A-Klasse sedan begynder vi igen at

Læs mere

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os.

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. B-Klasse. Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. Af sted ud på vejene. Med den dynamiske og komfortable Sports Tourer bliver enhver tur til en lille rejse. Kom ud på nye eventyr med bæredygtig

Læs mere

Gælder fra 08 februar 2019

Gælder fra 08 februar 2019 A-klasse Business Solutions Gælder fra 08 februar 2019 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 180 DCT BUSINESS hatchback Benzin 19,8 1,3 136/200 1400 kr 299.397 A 200 DCT BUSINESS

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

S-Klasse ekstraudstyr 20.07.2013

S-Klasse ekstraudstyr 20.07.2013 ekstraudstyr 20.07.2013 M110 Metallakering O O 25 745 799 Diamanthvid BRIGHT metallic - - 44 987 - - - - 19 244 M160 Læder kode 201, 205, eller 214 S S S S S S Inkl. U12 Velourmåtter M165 Læder NAPPA kode

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

CLS ekstraudstyr 01.09.2013

CLS ekstraudstyr 01.09.2013 4MATIC M110 Metallakering, (197, 497, 755, 775, 792, 890, 963, 988) 23 663 795 Manganitgrå SHAPE metallic 54 869 799 Diamanthvid BRIGHT metallic 42 909 996 Hyacint rød metallic 33 026 032 designo mystik

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse A200 7G-DCT Business 25.000 2.876 3.595 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 25.000 3.276 4.095 318.500 702 2,00 2,50 A220 4MATIC Business 25.000 3.476 4.345 350.000 850 2,00 2,50.dk

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA coupé Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre vedvarende indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog. Det

Læs mere

Perfekt kombination. Sommerdæk og komplethjul til din Mercedes.

Perfekt kombination. Sommerdæk og komplethjul til din Mercedes. Perfekt kombination. Sommerdæk og komplethjul til din Mercedes. Førstevalget. Sommerdæk og komplethjul fra Mercedes-Benz. Nu er det forår! Og hermed også det perfekte tidspunkt for klargøring af din Mercedes

Læs mere

Mercedes-Benz A-Klasse prisliste gældende fra juli 2003

Mercedes-Benz A-Klasse prisliste gældende fra juli 2003 Mercedes-Benz A-Klasse prisliste A 140 4-cylindret benzinmotor 82 HK 5-trins manuelt gear 60 kw 1397 cm3 195/50 R 15 Kr. 316.500,- A 160 4-cylindret benzinmotor 102 HK 5-trins manuelt gear 75 kw 1598 cm3

Læs mere

Den ny G-Klasse SUV

Den ny G-Klasse SUV Den ny G-Klasse SUV Stronger than rock. Der går et sus gennem maven. Rå klippeformationer og stejle klippeskråninger venter forude. De spærrer for udsynet, men hindrer os ikke i at komme frem. Den ny G-Klasse

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

E-Klasse. Sedan og stationcar.

E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. I sin bedste form. E-Klassen gør mange ting lettere for dig. Dog ikke når du skal afgøre, hvilken model der passer bedst til dine behov. For såvel E-Klasse sedan

Læs mere

Golf Variant Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger.

Golf Variant Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 02.10.2019 Priser ekskl. leveringomkostninger. Priserne er tilpasset NEDC2, læs mere her Forbrugsangivelser er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). Find modeller til hurtig

Læs mere

Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større.

Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større. GLE SUV Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større. Mere intelligent, opmærksom og hensynsfuld end nogensinde før tegner den ny GLE et nyt billede af en SUV. Med en undervogn, der aktivt udligner

Læs mere

Golf Sportsvan van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger.

Golf Sportsvan van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 22.02.2019 Priser inkl. leveringomkostninger. Forbrugsangivelser og afgift er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). De viste priser er gældende ved levering af bil fra d. 1.

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 30.11.2018 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins Manuel 113 20 580,- 230.597,-

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Golf Sportsvan Van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger.

Golf Sportsvan Van (inkl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser inkl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 02.12.2018 Priser inkl. leveringomkostninger. Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins

Læs mere

Golf Sportsvan Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger.

Golf Sportsvan Van (ekskl. moms) Prisliste udskrevet pr Priser ekskl. leveringomkostninger. Prisliste udskrevet pr. 30.11.2018 Priser ekskl. leveringomkostninger. Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof,

Læs mere

2016 priser - D.E.F. Mercedes-Benz 7 måneders leasing

2016 priser - D.E.F. Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d M6 Style Designline 0 4.495 2,50 A180 d M6 Business 0 4.995 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 5.495 2,50 : Style Designline indeholder: Aircondition, 16 Alufælge, Sportssæder i kunstlæder ARTICO,

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U)

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) CDI CDI CDI 4MATIC 4MATIC GD Metallak / alm. Farve Standardfarve S S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering - 10 900 Kosmossort metallic (kode

Læs mere

Golf Sportsvan Van Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Van Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 13.01.2019 Forbrugsangivelser og afgift er baseret på WLTP (www.volkswagen.dk/wltp). De viste priser er gældende ved levering af bil fra d. 1. april 2019. Få oplyst priser på biler

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

Her må alle være sig selv.

Her må alle være sig selv. B-Klasse Justify nothing. Når alt føles perfekt, er der kun én vej frem. Det gælder i dit liv. Det gælder for dit valg af livsstil. Og ikke mindst muligheden for at vælge en bil med en uovertruffen sikkerhed

Læs mere

Golf GTI Prisliste udskrevet pr

Golf GTI Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 02.12.2018 Benzin Model Gear CO 2 Km/l Afgift 2 Energiklasse 5 døre 5 døre 2,0 TSI Performance - 245 HK 6 trins Manuel 155 14,7 1.510,- 461.990,- 2,0 TSI Performance - 245 HK 7

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 15,7 2.0 184 / 300 1800 kr 549.998 E 300

Læs mere

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift DIESEL 6-trins manuel 11790810-V01 100 (136) 300 108 24,4 1 440 530 600 7G-DCT 11790312-V01 125

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Golf Prisliste udskrevet pr

Golf Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 13.06.2018 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins Manuel 108 20,8 545,- 216.996,-

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

SLK ekstraudstyr

SLK ekstraudstyr M110 Metallakering 15 862 799 Diamant BRIGHT metallic 31 987 M115 designo metallakering Mokkasort 033 eller Grafit 041 47 330 M120 designo mystic metallakering Mysticblå 032 66 833 M120 designo magno metallakering

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere