Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger"

Transkript

1 Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger ( Politik/Politikken ) gælder for webstedet ( Websted/Webstedet ) og beskriver, hvordan og til hvilke formål Honda Motor Europe Limited ( Honda, vi, os og/eller vores ) indsamler og behandler personlige oplysninger om dig, når du besøger Webstedet, og når du kontakter Honda ang. Webstedet, og bruger de kontaktmuligheder, der beskrives i denne Politik eller på Webstedet. Webstedet kontrolleres af Honda, og Honda er den dataansvarlige for eventuelle personlige data, der indsamles via Webstedet, og kan kontaktes på følgende e- mailadresse: Du gøres opmærksom på, at Honda ved udbydelse af denne Websted-tjeneste aktuelt anvender RedTree NV (et firma der er registreret i Belgien med adressen Veldkant 31, 2550 Kontich, Belgien) til at levere vedligeholdelse af dette Websted. Alle referencer i denne Politik til Gruppen henviser til gruppen af Honda-selskaber, både datterselskaber, associerede selskaber og andet ("Gruppen"), medmindre andet er angivet. Afhængigt af din relation til Honda kan vi også give eller har muligvis allerede givet dig andre beskeder om vores brug af dine personlige oplysninger, f.eks. hvis du allerede har en kontraktmæssig relation til Honda, eller hvis du tidligere har købt dele og/eller serviceydelser fra Honda, har du muligvis accepteret, at vi kontakter dig i forbindelse med sådanne produkter og/eller serviceydelser, eller i forbindelse med modtagelsen af anden kommunikation eller markedsføringsinformation fra Honda. Disse beskeder erstattes ikke af denne Politik og er derfor fortsat gældende. 1. Hvilken type personlige data indsamles og behandles af Honda? 1.1 Når du registrerer dig med henblik på at bruge Hondas vedligeholdelses- og reparationsinformationssystem ("Tjenesten") på webstedet, indsamler vi følgende personlige oplysninger om dig: Dit navn (og også, hvor det er relevant, navnet på den virksomhed eller det firmanavn på den uafhængige forhandler, som du repræsenterer), 1

2 1.1.2 dine kontaktoplysninger, herunder postadresse, telefonnummer og e- mailadresse, dit bopælsland, til betalingsformål, fakturaadresse, betalingsoplysninger og (hvor det er relevant) momsnummer, som muligvis indeholder personlige data, og/eller oplysninger, der er nødvendige af lovmæssige hensyn. 1.2 Når du kontakter os via Webstedet (uafhængigt om du er registreret bruger af Tjenesterne eller ej), kan vi indsamle følgende personlige data fra dig: Dit navn og dine kontaktoplysninger, herunder postadresse, telefonnummer og adresse, årsagen til at du kontakter os og/eller oplysninger, der er nødvendige af lovmæssige hensyn. 1.3 Disse oplysninger vil primært blive indsamlet fra dig, men vi kan også indsamle disse, hvis det er lovligt, ud fra og ved at kombinere dem med oplysninger, som vi allerede har om dig (f.eks. hvis du allerede har købt produkter og/eller serviceydelser fra Honda, eller tidligere har haft kontakt med Honda) eller har indhentet via offentlige kilder, tredjepartsserviceudbydere, staten, skat og/eller retshåndhævende myndigheder samt andre tredjeparter. Vi kan også indsamle personlige data om dig i forbindelse med din brug af andre gruppetjenester. 2. Hvordan bruger Honda mine personlige data? 2.1 Vi kan bruge oplysninger om dig (under forudsætning af dit samtykke eller i overensstemmelse med anden lovlig grund, hvor dette er påkrævet): med henblik på opfyldelse af ordrer, der afgivet hos Honda, for at opfylde eventuelle kontrakter mellem Honda og dig, for at besvare og/eller behandle din anmodning eller forespørgsel, med henblik på at forbedre Webstedets funktionalitet, for at give os oplysninger, så vi kan forbedre vores produkter og serviceydelser samt udvikle nye produkter og serviceydelser, for at administrere Webstedet, 2

3 2.1.7 til intern registrering, herunder, men ikke begrænset til, oplysninger om produkter og/eller serviceydelser, der købes af en registreret bruger af Tjenesterne (en "Bruger") og med henblik på at hjælpe med kundeklager, hvor det er nødvendigt som en del af omstrukturering af salget af Honda eller forretninger eller aktiver for en relevant virksomhed i Gruppen, med henblik på overholdelse af lovkrav, bestemmelser eller andre forpligtelser til god ledelse for at kontakte dig (direkte via Honda eller Gruppen eller via en relevant partner eller agent) via af ovennævnte årsager, for at kunne give dig oplysninger om Tjenesten og for at give dig besked om ændringer af Tjenesterne (med dit samtykke, hvor dette er påkrævet), til at give os vidtfavnende demografiske data ved at bruge oplysninger om dit bopælsland, som du har opgivet til os og/eller til andre formål i forbindelse med administrationen af dine juridiske relationer til Honda. Denne liste kan blive opdateret fra tid til anden i overensstemmelse med Hondas forretningsbehov og juridiske krav. Hvis denne politik opdateres, vil vi give dig besked om opdateringen i det omfang, det er påkrævet i henhold til lovgivningen. 2.2 Vi kan også behandle dine personlige data til andre legale forretningsformål, herunder, men ikke begrænset til, administrationsanalyse, audit, prognoser, virksomhedsplanlægning og transaktioner, med henblik på overholdelse af gældende love, bestemmelser og Hondas politikker samt håndtering af juridiske klager og relaterede administrative aktiviteter og relaterede registreringer. Vi kan også behandle dem med henblik på at etablere eller gøre vores juridiske rettigheder gældende og imødekomme anmodninger eller retskendelser fra retshåndhævende myndigheder eller andre myndigheder. Deler Honda personlige data med tredjeparter? 2.3 Dine personlige data vil blive gjort tilgængelige med henblik på ovennævnte formål (eller som du fra tid til anden på anden måde får besked om, og hvor der er en lovlig grund til at gøre det), ikke kun for Honda og Honda Group, men også for vores tredjepartsudbydere, RedTree NV samt (med henblik på 3

4 indsamling af betalingsoplysningeratos Worldline SA and Atos Worldline NV og andre serviceudbydere, som vi fra tid til anden anvender. 2.4 Vi kan afsløre specifikke oplysninger efter lovlig anmodning fra statslige, retshåndhævende og regulerende myndigheder, hvor dette er påkrævet eller tilladt ved lov, og/eller til skattemæssige eller andre formål. Der kan også blive frigivet personlige data til eksterne parter i forbindelse med retssager, og hvor det er påkrævet for at overholde lovkrav, eller for at håndhæve vores aftaler, virksomhedspolitikker og/eller vilkår for brug eller levering, eller for at beskytte Hondas rettigheder, ejendom eller sikkerhed. 2.5 Herudover kan vi afsløre dine personlige data over for fremtidige eller faktiske købere, hvis Honda eller en del af Gruppen sælger alle sine eller en del af sine forretninger eller aktiver. 2.6 Når du giver os dine oplysninger til Honda via Webstedet, vil leveringen af dine oplysninger også fungere som dit samtykke til overførsel af dine personlige data som anført i denne Politik. 3. Vil mine personlige data blive overført til udlandet? 3.1 Alle personlige data, som behandles via Webstedet, opbevares og behandles inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), og Honda overfører ingen personlige data, der opbevares i forbindelse med Webstedet eller Tjenesten, til andre retskredse uden for EØS, medmindre det er lovligt at gøre. 4. Bruger Honda mine personlige data til direkte markedsføring? 4.1 Honda bruger i øjeblikket ingen personlige data, som du oplyser via brug af Webstedet eller ved at registrere dig til brug af Tjenesten, til direkte markedsføringsformål. 5. Hvilke sikkerhedsforanstaltninger benyttes der til beskyttelse af mine personlige data? 5.1 I henhold til paragraf 5,2 (nedenfor) tager Honda skridt med henblik på at sikre dine personlige data i overensstemmelse med gældende lov. 5.2 Som med alle handlinger via websteder kan vi ikke garantere sikkerheden af eventuelle transmissioner af personlige data via internettet. Kommunikation via internettet, som f.eks. s, er ikke sikker, medmindre den krypteres. Så selvom vi bestræber os på at beskytte disse oplysninger, kan vi ikke sikre eller garantere for sikkerheden af eventuelle oplysninger, der sendes til os. Undlad at sende personlige data via Webstedet, medmindre du accepterer de iboende sikkerhedsrisici og implikationer ved brug af internettet. 4

5 6. Hvilke rettigheder har jeg for at gennemse, rette og/eller slette personlige data? 6.1 Du har ret til at anmode om bestemte oplysninger i forbindelse med behandlingen af dine personlige data. Disse rettigheder varierer, alt efter i hvilket land du er bosiddende, men generelt omfatter de (blandt andet) retten til at anmode om kopier af, adgang til og i visse tilfælde iht. gældende lov at modsætte sig behandlingen af dine personlige data og/eller anmode om sletningen af dine personlige data, som opbevares af Honda, og at få ukorrekte oplysninger om dig rettet. 6.2 Hvis du mener, at nogle af de oplysninger, vi har om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, bedes du henvende dig til os via hurtigst muligt. Vi vil forsøge at rette eller opdatere eventuelle oplysninger efter behov og i overensstemmelse med gældende lov og i følge vores kontrol med, om de pågældende oplysninger bør rettes eller opdateres. 6.3 Alle anmodninger om rettelser, opdateringer, adgang eller kopier af dine personlige data behandles i overensstemmelse med gældende lov. 6.4 Hvor behandlingen af dine personlige data foregår med dit samtykke, bedes du bemærke, at du har ret til at trække dette samtykke tilbage når som helst. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os på: 7. Om at holde dig informeret og om registrering af oplysninger 7.1 Honda kan opbevare dine oplysninger, så længe det er nødvendigt med henblik på de formål, hvortil dine personlige data kræves, som anført ovenfor og i overensstemmelse med gældende lov. 8. Cookies 8.1 Vi bruger "cookies" på visse områder af vores Websted. Cookies er små datafiler, som et websted gemmer på din harddisk. Cookies hjælper os med at overvåge og forbedre funktionaliteten og brugen af vores Websted og din oplevelse af Webstedet. Vi bruger cookies til at se, hvilke områder og funktioner der er populære, samt for at tælle besøg på vores websteder, for at genkende dig som tilbagevendende besøgende og/eller til at tilpasse din oplevelse af Webstedet efter dine præferencer. 8.2 Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies på Webstedet, kan du gøre dette når som helst via browserindstillingerne. Besøg for at få flere generelle oplysninger om cookies, herunder forskellen mellem sessionscookies og permanente cookies. 5

6 8.3 De cookies, der bruges på vores Websted, kan kategoriseres på følgende måde: Cookies, som er "strengt nødvendige" for funktionaliteten af Webstedets platforme. Disse cookies er nødvendige for at kunne gøre brugere i stand til at navigere på Webstedet og benytte funktionerne "scookies", som giver Webstedet mulighed for at huske de valg, du foretager, og dine præferencer, f.eks. hvor du registrerer dig/tilmelder dig begivenheder, produkter og/eller serviceydelser "Ydelses-/analysecookies", som indsamler oplysninger om, hvordan brugere navigerer på Webstedet, f.eks. hvilke sider brugerne besøger oftest. De identificerer, hvordan brugere interagerer med vores Websted, eventuelle opståede fejl, hvilke sider der ikke bruges så ofte, hvilke sider der tager lang tid at indlæse, hvilke sider brugere har tendens til at besøge og i hvilken rækkefølge. Disse cookies indsamler ikke nogen oplysninger, som kan identificere dig, og bruges kun for at hjælpe os med at forbedre, hvordan vores websted fungerer, og forstå, hvad der interesserer brugerne af vores Websted. 8.4 En oversigt over de førstepartscookies, vi bruger på vores Websted, følger nedenfor (i øjeblikket bruger vi ikke nogen tredjepartscookies på vores Websted): 6

7 Cookie-navn/type Udløbsperiode Formål Kategori af cookie som defineret i International Chamber of Commerce UK Cookie Guide Identifikationscookie Session Denne gør os i stand til at huske, hvem du er, på de sider, du besøger og, hvor det er relevant, hvilke oplysninger du har indtastet på de forrige sider. Sprogcookie Permanent Denne gør os i stand til at angive og huske dine sprogpræferencer, når du besøger Webstedet Cookie-accept Permanent Denne gør os i stand til at registrere, at du har accepteret brugen af cookies på Webstedet Vilkår og betingelsercookie Permanent Denne gør os i stand til at registrere, at du har fået besked om den nyeste version af Vilkår og betingelser på webstedet Politik for beskyttelse af personlige oplysninger-cookie Permanent Denne gør os i stand til at registrere, at du har fået besked om den nyeste version af Politik for beskyttelse af personlige oplysninger på Hondas Websted 7

8 8

9 9. Dit samtykke til vores brug af cookies 9.1 Vi bliver muligvis nødt til at bede om dit samtykke til brug af visse cookies, der er anført i denne Politik, når du får adgang til Webstedet. Følgelig vises der en boks/et banner, når du første gang besøger Webstedet, som oplyser dig om brugen af cookies på Webstedet, og fortæller dig, at du ved fortsat brug af Webstedet giver dit samtykke til cookie-indstillingen, som bruges på Webstedet, og som er forklaret ovenfor. Boksen/banneret vil også oplyse dig, at du kan modsætte dig brugen af cookies, og henvise dig til browserindstillingerne. 9.2 Du kan normalt indstille browseren til at advare dig, når der sendes en cookies, eller til at fjerne eller afvise cookies. Alle browsere er forskellige, så det anbefales, at du ser i menuen "Hjælp" i browseren for at få at vide, hvordan du ændrer dine cookie-indstillinger på korrekt vis. Hvis du vælger at fjerne eller afvise cookies, kan det påvirke funktioner eller tjenester på vores Websted. 9.3 Hvis du accepterer brugen af cookies på vores Websted ved fortsat at bruge Webstedet, og du senere ønsker at slette de cookies, vi har gemt på din computer, henvises du til menuen "Hjælp" i browseren Ændringer i denne Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger 10.1 Vi kan ændre denne politik fra tid til anden ved at opdatere denne side med henblik på at afspejle ændringer i loven og/eller vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger. Vi vil tilsvarende opdatere datoen øverst på denne Politik Hvor det er påkrævet ved lov, vil vi udsende en meddelelse om eventuelle ændringer. Det anbefales dog, at du tjekker denne Politik for ændringer, når du besøger Webstedet igen Med hensyn til andre lovkrav giver du dit samtykke ved at bruge Webstedet, og sende dine personlige data til os og/eller registrere en konto med henblik på at modtage Tjenesten til brugen og behandlingen af dine personlige data som beskrevet i denne Politik (som ændres fra tid til anden). 11. Kontakt os Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Politik, bedes du kontakte os på: Senest opdateret: April 2015

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Privatlivspolitik for DV Partner ApS.

Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK Det glæder os, at du er i interesseret i vores selskab. Det er os meget magtpåliggende at beskytte vores besøgendes privatliv. Vi gør derfor alt, hvad vi kan,

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. PERSONDATAPOLITIK Ved at benytte dig af Forælder Fondens hjemmeside, www.foraelderfonden.dk, og funktionerne derpå samt ansøge Forælder Fonden om hjælp og rådgivning accepterer du, at vi behandler dine

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik

Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik ERKLÆRING OM OG SAMTYKKE TIL BRUG AF PERSONOPLYSNINGER - BEKRÆFTELSE AF Dansk Sundhedssikring s ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Når du benytter

Læs mere

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Amgen Inc., Amgen USA Inc., og dets tilknyttede entiteter (kollektivt betegnet, Amgen, vi, vores eller os ) forpligter os til at værne om dit

Læs mere

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk.

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. 1 Generelt, de generelle vilkår og betingelsers anvendelsesområde 1.1 Alle leverancer og serviceydelser fra Grohe

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 10.05.2011 1. Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Privatlivspolitik for Hellers Massage

Privatlivspolitik for Hellers Massage Privatlivspolitik for Hellers Massage Overblik Jeg respekterer dit privatliv og gør mig umage for at beskytte dine data. Jeg indsamler derfor ikke data om dig uden dit samtykke og vil aldrig misbruge dine

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Serviceoversigt Dell leverer Sporings- og generhvervelsesservice og Service for fjernsletning

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger.

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger. Persondatapolitik: Persondatapolitikken beskriver hvordan vi benytter de personlige oplysninger, du giver os som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. På www.denleendeko.dk kan man

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Senest opdateret: September 1, 2016 (v 2016.2) Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vigtigt for InReach, Inc. ( inreach ). Vi har udarbejdet

Læs mere

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER DATAPOLITIK Introduktion Denne datapolitik beskriver, hvordan vi bruger og beskytter dine personlige oplysninger med udgangspunkt i dansk lovgivning. Politikken anvendes generelt på websiderne ahandyhand.dk

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Neat Meal IVS ( Neat Meal, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO Når du ønsker at handle hos Tinga Tango, foregår det således: 1. Find den ønskede

Læs mere

WHOIS-politik for.eu-domænenavne

WHOIS-politik for.eu-domænenavne WHOIS-politik for.eu-domænenavne 1/7 DEFINITIONER Termer, der er defineret i Vilkårene og/eller.eu-konfliktløsningsreglerne, skrives med stort begyndelsesbogstav heri. 1. POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PRIVATLIVETS

Læs mere

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug Brugervilkår Generelle vilkår for brug 1. Accept af brugervilkår 1.1 Kun En 10er udbyder tjenester, med hvilke brugeren ("medlem") af websitet www.kunen10er.com ("websitet") kan benytte sig af tilbud og

Læs mere

Sådan køber du billetter til naturture på Blåvandshuk i netbutikken

Sådan køber du billetter til naturture på Blåvandshuk i netbutikken Naturture Sådan køber du billetter til naturture på Blåvandshuk i netbutikken 25-07-2014 Billetsalg til sæsonens Langli-ture og krondyruge købes i netbutikken. Du finder linket "Køb billet til naturture"

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

Privatlivspolitik for Hjernesagen

Privatlivspolitik for Hjernesagen Privatlivspolitik for Hjernesagen Vi tager ansvaret for dine oplysninger alvorligt Når du bliver medlem hos Hjernesagen, så giver du os en række personlige oplysninger, som vi skal behandle ansvarligt.

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

Privatlivspolitik for Zieglersoft.

Privatlivspolitik for Zieglersoft. Privatlivspolitik for Zieglersoft. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabs ApS ( Chabs, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter indhentede

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Fragtbetingelser Varer leveres med Postdanmark til brofaste øer til en pris afhængig af vægten (pakker under 50 kg). Prisen herfor oplyses i forbindelse med købet på hjemmesiden.

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER FOR GRATIS KUNDESUPPORTORDNING FOR PORSCHE DESIGN SMARTPHONE FROM BLACKBERRY

VILKÅR OG BETINGELSER FOR GRATIS KUNDESUPPORTORDNING FOR PORSCHE DESIGN SMARTPHONE FROM BLACKBERRY LÆS VENLIGST DETTE DOKUMENT GRUNDIGT, INDEN DU ACCEPTERER. BLACKBERRY (som defineret herunder) er glad for at kunne tilbyde DIG (som defineret herunder) BLACKBERRYS GRATIS KUNDESUPPORTORDNING, der starter

Læs mere

Handelsbetingelser for Iversen Company ApS.

Handelsbetingelser for Iversen Company ApS. Handelsbetingelser for Iversen Company ApS. Gennerelle oplysninger: Iversen Company ApS. mail@iversen.company www.iversen.company Cvr. 35893148 Tlf.: 9396 9030 Etableringsår 2014 Varebestilling Varer fra

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden ("Hjemmesiden").

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden  (Hjemmesiden). Persondata- og cookiepolitik Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden www.yonelle.net ("Hjemmesiden"). Yonelle forstår dine bekymringer om fortrolighed

Læs mere

Handelsbetingelser Design Til Børn

Handelsbetingelser Design Til Børn Handelsbetingelser Generelle oplysninger Enkeltmandsvirksomhed Webshop Etableringsår: 2015 CVR.: 36 86 61 52 7400 Herning Kontakt: e-mail: hello@designtilboern.dk Telefon: 81 61 24 66 Website: www.designtilboern.dk

Læs mere

Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi? Privatlivspolitik Udskriv Gem PDF Opdateret: 11 januar 2012 Disney Club Penguin ("Club Penguin") drives og præsenteres for brugere overalt af Disney Online Studios Canada Inc. (tidligere kendt som Club

Læs mere

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (SAMT DATTERSELSKABER, "AMAZON" ELLER "VI"). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN OG BRUGSBETINGELSERNE,

Læs mere

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3 Mit Sygefravær Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning Marts 2016 Version 1.3 Indholdsfortegnelse Forord... 4 Når en borger bliver sygemeldt... 5 Brev til den sygemeldte om opgaver i Mit

Læs mere

Vejledning om registrering af faderskab og medmoderskab i forbindelse med anmeldelse af barnets fødsel

Vejledning om registrering af faderskab og medmoderskab i forbindelse med anmeldelse af barnets fødsel Social-, Børne- og Integrationsministeriet Familieret 2013-4392 bgn 18. november 2013 Udkast til Vejledning om registrering af faderskab og medmoderskab i forbindelse med anmeldelse af barnets fødsel (Til

Læs mere

Forretningsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser & Vilkår Forretningsbetingelser & Vilkår Nu kan du helt enkelt finde dine nye solbriller fra Prego. På www.pregoeyewear.dk kan du bestille aktuelle varer fra Prego Eyewear og afhente dem hos en af vores mange forhandlere

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk SKAT.dk side 1 af8 1) Gå ind på www.skat.dk I adresselinjen Tast borger og CTRL + ENTER (Internet Explorer) Eller tast www.skat.dk Du ser nu dette skærmbillede: 2) Klik på ordet Borger Her er en masse

Læs mere

EUROPÆISK POLITIK FOR ABO-HJEMMESIDER

EUROPÆISK POLITIK FOR ABO-HJEMMESIDER EUROPÆISK POLITIK FOR ABO-HJEMMESIDER 1 For at skabe opmærksomhed omkring Amway, Amways produkter og Amways forretningsmulighed, og med det formål at hjælpe ABOer med at etablere deres egen Amway-forretning,

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af anmeldelsesskemaet for Sundhedsvidenskabelig

Vejledning til udfyldelse af anmeldelsesskemaet for Sundhedsvidenskabelig Gældende fra 2. marts 2015 og erstatter tidligere vejledninger Vejledning til udfyldelse af anmeldelsesskemaet for Sundhedsvidenskabelig forskning i Region Syddanmark Generelt om anmeldelse Alle forskningsprojekter

Læs mere

Ved levering til ikke brofaste øer tillægges altid DKK 750 i fragt- og håndteringsgebyr.

Ved levering til ikke brofaste øer tillægges altid DKK 750 i fragt- og håndteringsgebyr. HANDELSBETINGELSER Gem som PDF eller udskriv Handelsvilkår og betingelser gælder udelukkende salg til private Fragt- og håndteringsomkostninger DecoSlide Company ApS leverer fragtfrit til fastland og brofaste

Læs mere

0KAPITEL 5: DOKUMENTGODKENDELSE OPSÆTNINGSVEJLEDNING

0KAPITEL 5: DOKUMENTGODKENDELSE OPSÆTNINGSVEJLEDNING Kapitel 5: Dokumentgodkendelse Opsætningsvejledning 0KAPITEL 5: DOKUMENTGODKENDELSE OPSÆTNINGSVEJLEDNING 1Målsætninger Målene er at: Opsætte dokumentgodkendelsessystemets generelle funktioner. Opsætte

Læs mere

Brug af Office 365 på din Android-telefon

Brug af Office 365 på din Android-telefon Brug af Office 365 på din Android-telefon Startvejledning Tjek mail Sæt din Android-telefon op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr

Læs mere

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder "Gå til kassen". På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder Gå til kassen. På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse. Handelsbetingelser BESTILLING KØB trin-for-trin. Find den ønskede vare. Kom varen i indkøbskurven ved at klikke på symbolet "Læg i kurv". Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis du ønsker at fortsætte

Læs mere

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS:

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS: Torvehallernes app og gavekort Torvehallernes app er en tjeneste, der formidler elektroniske gavekort og mobilbetaling i alle faste stader i TorvehallerneKBH. Med mobilbetaling menes der betaling godkendt

Læs mere

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015)

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Vejledning Februar 2015 VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 2 INDLEDNING... 4 GENERELLE

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16 MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2 Version 2015.09.16 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul Returvarer. Hvis du ikke allerede

Læs mere

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 Ved at oprette en gratis auktion på huseftersyn.dk accepterer du disse vilkår og brugerbetingelser, og du opfordres hermed

Læs mere

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk -----

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- Aarhus 11.03.2014 iposen.dk ApS Skavholmvej 5, 8520 Lystrup kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser ----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- 1. Betaling Betaling

Læs mere

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen Udgivet af: DI ITEK Redaktion: Henning Mortensen ISBN: 978-87-7353-989-7 0.02.13 Kort baggrund Det er på baggrund af EU-lovgivning forbudt af lagre og

Læs mere

Erklæ ring om beskyttelse af personlige oplysninger

Erklæ ring om beskyttelse af personlige oplysninger Erklæ ring om beskyttelse af personlige oplysninger Ikrafttræ delsesdato: [07/25/2011] HTC respekterer dine personlige oplysninger. HTC Corporation HTC Corporation beliggende 23 Xinghua Road, Taoyuan City

Læs mere

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 I CVR-nr. 31843219 J.nr. 83-16273-CNO Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Denne privatlivs- og fortrolighedspolitik gælder for app en

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Vilkår og betingelser for Danmark Store

Vilkår og betingelser for Danmark Store Vilkår og betingelser for Danmark Store Omfang Disse vilkår og betingelser ("Vilkår") gælder for ordrer, du som forbruger (en person, der optræder uden for rammerne af vedkommende persons virksomhed eller

Læs mere

MONO.NET FORHANDLER GUIDE

MONO.NET FORHANDLER GUIDE MONO.NET FORHANDLER GUIDE INTRO Tak fordi du har valgt at blive en mono.netforhandler. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde! Denne guide giver en grundig introduktion til hvordan forskellige hjemmesider

Læs mere

Brug af kundeoplysninger

Brug af kundeoplysninger fremtiden starter her... Gode råd om... Brug af kundeoplysninger INDHOLD Hvilke oplysninger må du registrere? 3 Hvordan skal oplysningerne opbevares? 4 Hvordan må oplysningerne bruges? 4 Adresseret post

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

TILLÆG TIL BLACKBERRY SOLUTION LICENSAFTALE FOR BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD ("Tillægget")

TILLÆG TIL BLACKBERRY SOLUTION LICENSAFTALE FOR BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD (Tillægget) TILLÆG TIL BLACKBERRY SOLUTION LICENSAFTALE FOR BLACKBERRY ENTERPRISE SERVICE 12 CLOUD ("Tillægget") VIGTIGE MEDDELELSER: For at få adgang til og / eller bruge denne Cloud service (som defineret nedenfor)

Læs mere

Politik for whistleblowing Saferoad-koncernen (eller virksomheden )

Politik for whistleblowing Saferoad-koncernen (eller virksomheden ) Politik for whistleblowing Saferoad-koncernen (eller virksomheden ) Indholdsfortegnelse 1. Indledning 5 2. Whistleblowing-systemet 5 3. Sådan rapporteres en bekymring via whistleblowing-systemet 7 4.

Læs mere

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Handelsbetingelser Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Have & Livsstil ApS Ådalen 9 4600 Køge Tlf.: 4616 1551 info@haveoglivsstil.dk CVR. 38023845 Ordrebekræftelse:

Læs mere

Introduktion til Digital Post og markedsføringsloven. Februar 2016

Introduktion til Digital Post og markedsføringsloven. Februar 2016 Introduktion til Digital Post og markedsføringsloven Februar 2016 Hvem skal læse dokumentet? Vejledningen er relevant for dig, hvis du er projektleder, leder eller jurist i en myndighed, og skal sikre,

Læs mere

Norton Internet Security

Norton Internet Security Norton Internet Security Norton Internet Security Denne CD indeholder Norton Internet Security-software udviklet med henblik på at beskytte din fortrolighed og sikkerhed, mens du er online. Den indeholder

Læs mere

Samtykke til at modtage direkte markedsføring fra forhandler

Samtykke til at modtage direkte markedsføring fra forhandler Samtykke til at modtage direkte markedsføring fra forhandler Ved at krydse af nedenfor giver du samtykke til, at ( Forhandler ) må sende dig markedsføringsmateriale: (Sæt kryds) Ja tak, Forhandleren må

Læs mere

Whistleblower-politik

Whistleblower-politik Whistleblower-politik 1. Hvad er formålet med whistleblower-politikken? Hvis du som medarbejder bliver opmærksom på uregelmæssigheder, så vil det være naturligt at du går til din chef, til HR-afdelingen,

Læs mere

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrencen arrangeres af: Coca-Cola Nordic Services ApS Tuborg Havnevej 4-8, 1. 2900 Hellerup Partnere: MARVELOUS, IUM mediebureau København Konkurrencen er på

Læs mere