Karrierecenter på PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE"

Transkript

1 Karrierecenter på PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Amgen Inc., Amgen USA Inc., og dets tilknyttede entiteter (kollektivt betegnet, Amgen, vi, vores eller os ) forpligter os til at værne om dit privatliv. Nærværende privatlivspolitik og aftale ( privatlivspolitik ) omfatter information, som vi har indhentet fra dig via denne hjemmeside ( hjemmeside eller websted ) på og fra din brug af de tjenester, vi tilbyder via denne hjemmeside. Tjenester henviser til de tjenester, der udbydes på denne hjemmeside, selve hjemmesiden og enhver anden tjeneste, defineret i Betingelser for denne hjemmeside, som er integreret ved henvisning. Denne privatlivspolitik omfatter ikke information, som vi kan have indhentet på anden vis. Læs venligst denne privatlivspolitik grundigt igennem, da den vil oplyse dig om, hvilke oplysninger, vi indhenter om dig samt din brug af vores tjenester, hvordan vi indhenter, deler og beskytter oplysninger, og dine valgmuligheder med hensyn til vores brug og udveksling af sådanne oplysninger. Når du benytter vores hjemmeside eller tjenester, medgiver du, at du forstår og uden forbehold samtykker i denne privatlivspolitik og alle øvrige, relevante betingelser, inklusive vores Betingelser for denne hjemmeside. Samtykke til behandling i USA og andre steder. Denne hjemmeside er ejet og drevet af Amgen Inc. i USA, men vores datterselskaber og repræsentanter i andre lande vil have adgang til de oplysninger, du giver os. Hvis du ydermere besøger hjemmesiden fra et andet land end USA, vil din kommunikation med os nødvendigvis blive overført på tværs af internationale landegrænser. Niveauet af juridisk beskyttelse af personoplysninger er ikke ens i alle lande; men vi vil imidlertid tage de sikkerhedsmæssige hensyn, beskrevet nedenfor for at holde dine persondata så sikre, som det rent praktisk kan lade sig gøre og i overensstemmelse med gældende lov. Når du benytter vores hjemmeside eller tjenester, samtykker du uden forbehold til indsamling, opbevaring og behandling af dine personoplysninger i USA og ethvert andet land, som vi kan forventes at udveksle sådanne oplysninger med i forbindelse med vores forretningsdrift, og som på anden vis er oplyst i privatlivspolitiken og andre relevante betingelser. Denne hjemmeside og dens tjenester er blevet udarbejdet til brug for Amgen og personer, der søger ansættelse hos Amgen og/eller dets datterselskaber. Amgen vil ikke i god tro indhente, vedligeholde, offentliggøre eller på anden måde behandle personlige, identificerbare oplysninger for en person, som antages at være umyndig dér, hvor han eller hun bor. Giv ikke sådanne personoplysninger, hvis du er mindreårig. I. Information, vi indsamler Vi har adgang til følgende kategorier af oplysninger om dig og din brug af vores

2 tjenester. Kun nogle af disse oplysninger identificerer dig direkte, men oplysninger, der ikke identificerer dig direkte, kan bruges til at antage ting om dig, og hvis de kombineres med andre oplysninger, kan de eventuelt identificere dig. Information, du giver Personlig identificerbar information. Personlig identificerbar information, er information, som kan anvendes til at identificere eller kontakte dig og omfatter oplysninger, såsom dit navn, din adresse, dit telefonnummer, din -adresse samt biografisk information. Hjemmesideregistrering. Du kan gennemse ledige stillinger på denne hjemmeside uden at registrere dig. For at ansøge om et job, skal du først oplyse for- og efternavn samt -adresse. Såfremt du ikke indsender en ansøgning, efter at have givet disse indledende oplysninger, opbevares dit navn og din -adresse i vores system i overensstemmelse med gældende lov, medmindre du sender os en og beder om, at få oplysningerne slettet. For vejledning i, hvordan man sletter personidentificerbare oplysninger, se afsnittet nedenfor med titlen Åbn, ret, opdater eller slet* personidentificerbar information. Såfremt du indsender en ansøgning på mindst ét job, efter du har oplyst navn og -adresse, opretter vi en brugerkonto til dig og sender en til dig med brugernavn og adgangskode til din brugerkonto til fremtidig brug. Når du har modtaget brugernavn og adgangskode, kan du tilføje supplerende oplysninger, såsom ansættelsesforhold og uddannelse, så du får en mere fyldestgørende karriereprofil. Disse oplysninger vil ligeledes blive opbevaret i vores system. Hvis du tilføjer supplerende oplysninger, kan du få mulighed for at oplyse køn, race eller anden beskyttet status, hvor det ifølge gældende lov er tilladt. Vi kan indhente denne type oplysninger fra jobansøgere for at opfylde rapporterings- og arkivkrav. Du skal være opmærksom på, at hvis du giver disse oplysninger, vil vi kun anvende dem i overensstemmelse med gældende lov og vil ikke benytte disse oplysninger til at træffe negative ansættelsesbeslutninger. Det er fuldkommen frivilligt at give disse oplysninger, og du vil ikke være underlagt ufordelagtige handlinger eller behandling, hvis du vælger ikke at give disse oplysninger. Vi opfordrer til praktisering af god sikkerhedsskik ved at lære brugernavn og adgangskode udenad eller at opbevare dem et sikkert sted (adskilt fra personidentificerbare oplysninger), og at du logger ud af din brugerkonto og lukker din internetbrowser, før du forlader din computer. Du er ansvarlig for hemmeligholdelsen af dit brugernavn og adgangskode. Du må ikke dele adgangskode eller brugernavn med nogen, hverken midlertidigt eller permanent, og du vil være ansvarlig for brug af din brugerkonto, hvad enten denne brug er godkendt af dig eller ej. Du indvilger i straks at orientere os, hvis du opdager uautoriseret brug af din brugerkonto. Korrespondance med Amgen. Du kan indberette problemer med hjemmesiden ved at e os på Hvis du sender os en , har vi din e- mailadresse og al øvrig information, inkluderet i din . Enhver feedback, som du

3 indsender, bliver vores ejendom, og vi kan benytte sådan feedback i forretningsøjemed eller kontakte dig for uddybende oplysninger. Information, der rutinemæssigt indhentes af vores hjemmesideteknologi Generel brug. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler vi loginformation, som din internetbrowser automatisk sender til os, når du besøger en hjemmeside på internettet. Vores servere registrerer automatisk denne loginformation, som kan omfatte din internetforespørgsel, Internet Protocol ( IP ) -adresse, browsertype, browsersprog, dato og tidspunkt for din forespørgsel, en eller flere cookies, der kan identificere din specifikke internetbrowser (se beskrivelse af cookies nedenfor). Cookies. Vi indsamler information om din brug af vores hjemmeside via cookies og tilsvarende teknologi. En cookie er en unik numerisk kode, som vi overfører til din computer, så vi kan holde øje med dine interesser og præferencer og genkende dig, som tilbagevendende bruger af vores hjemmeside. Cookie-teknologi tillader os at indsamle clickstreamdata, som ikke er personidentificerbar, men som afspejler dine aktiviteter på vores hjemmeside, inklusive de sider, du besøger. Vores cookies registrerer ikke dit navn eller anden personidentificerbar information. Vi tillader ikke tredjeparter at placere cookies på vores hjemmeside. Web-beacons. Web-beacons er bittesmå grafiske billedfiler, der er forankret i en hjemmeside eller en , der sender information fra din internetbrowser tilbage til beaconets server. Informationen indsamlet af web-beacons tillader en hjemmeside statistisk at overvåge, hvor mange mennesker, der besøger hjemmesiden. Vi anvender eventuelt web-beacons til at spore en brugers aktivitet på denne hjemmeside eller på tværs af hjemmesider, så vi kan finde ud af, om en bruger har åbnet en , vi har sendt. II. Hvordan vi anvender og udveksler dine oplysninger Vi benytter information om dine aktiviteter og brug af vores tjenester, indsamlet som beskrevet ovenfor til at overvåge brugertrafikmønstre og forsøger at analysere, hvad vores brugere foretrækker, så vi kan forbedre vores tjenester. Brug af personidentificerbar information. Vi bruger de oplysninger, som du giver os til (1) at sende dig en bekræftelses- , hvis du registrerer dig som bruger på vores hjemmeside, (2) at kontakte dig, hvis vi har brug for flere oplysninger til din ansøgning, karriereprofil eller jobansøgning, (3) at behandle en jobansøgning, indsendt af dig, (4) svare på spørgsmål fra dig og/eller (5) at orientere dig om ændringer, der påvirker hjemmesiden, vores tjenester eller din brugerkonto. Du har mulighed for at låse eller frigive din karriereprofil. Hvis du vælger at låse din profil, vil dine oplysninger fortsat være tilgængelige for os, men du vil kun komme i betragtning til stillinger, som du har søgt på. Hvis du frigiver din profil, kan vi gennemgå dine færdigheder og kvalifikationer i forhold til ledige stillinger og kontakte dig, hvis vi

4 mener, at der er et potentielt match. Husk på, at du til enhver tid kan låse din profil, hvis du ikke ønsker, at vi kontakter dig vedrørende ledige stillinger. Hvis du låser din profil, skal du imidlertid være opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at kontakte dig angående din brugerkonto, ændringer på vores hjemmeside eller tilknyttede betingelser og i ethvert andet anliggende, der kan påvirke dig eller vores tjenester. (For at anmode om at få slettet din brugerkonto, se afsnittet nedenfor, der bærer titlen Åbn, ret, opdater eller slet* personidentificerbar information.) Vi kan kombinere den personidentificerbare information fra din karriereprofil med anden information, opnået på anden vis, inklusive information, du har givet os (såsom via , telefax eller telefon), eller som du har autoriseret os til at indhente. Hvis du bliver tilbudt og accepterer en stilling hos os, vil nogle af de oplysninger, du giver os via denne hjemmeside og vores tjenester blive overført til vores interne personale- og tilknyttede systemer til brug under din ansættelse. Ved at benytte vores hjemmeside og tjenester, accepterer du denne overførelse af dine oplysninger. Brug af IP-adresse. Ud over at logge din computers IP-adresse, når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside, kan vi også benytte din IP-adresse til at individualisere hjemmesideindholdet. Vi bibeholder måske IP-adresser sammen med personidentificerbar information, som du giver os og anvender sådan information til formål, beskrevet i denne privatlivspolitik. Brug af cookies. Vi benytter måske data, vi indhenter ved brug af cookies til at personliggøre din oplevelse på vores hjemmeside ved at forudse den information og de tjenester, der kan interessere dig. Vi analyserer den også ved hjælp af cookie-teknologi indsamlede information til at hjælpe os med at forbedre funktionaliteten på vores hjemmeside ved at overvåge trafikken på populære områder og ændre tjenester og information, vi tilbyder, så vi opfylder brugerefterspørgslen. Vi vil måske linke clickstreamdata til de personidentificerbare oplysninger, som du har givet os via vores tjenester eller anden kilde. Vi bruger de oplysninger, vi indhenter via cookies til vores forretningsformål, inklusive driften af vores hjemmeside, såvel som muligvis at forsyne dig med information om ledige stillinger, der kan have din interesse. Begrænset udveksling af dine oplysninger. Med undtagelse af de i denne privatlivspolitik definerede retningslinjer, eller i overensstemmelse med dit specifikke samtykke eller henvisning, vil vi ikke udveksle information indhentet fra eller om dig via vores tjenester med tredjepart. Udveksling af juridiske eller sikkerhedsmæssige grunde. Vi kan få brug for at frigive personidentificerbar information og anden tilknyttet personidentificerbar information til tredjepart: (1) når vi skal svare på en anmodning, forespørgsel eller klage, som du har indgivet; (2) for at overholde gældende lovkrav, såsom en lov, ransagningskendelse, stævning eller retskendelse; (3) i nødsituation, der truer individer på liv, helbred eller sikkerhed; eller (4) i særlige tilfælde, hvor vi mener, at det er begrundet at undersøge, identificere, tage forholdsregler eller at skride til retslig handling over for en person, der

5 kan gøre skade på, begå bedrageri, misbrug eller udvise illegal adfærd, såsom en trussel om at gøre dig eller andre fortræd, indblanding i vores ejendomsret eller indblanding i amerikansk hjemlands- eller national eller offentlig sikkerhed, hvor som helst i verden. I nødsituationer, eller hvis vi er juridisk forpligtet til at udveksle dine personidentificerbare oplysninger til en tredjepart, vil vi underrette dig, medmindre, vi mener, at dette vil være i strid med en retskendelse, eller vil udgøre en trussel eller vil være til fare for nogen, eller såfremt det i alvorlig grad vil vanskeliggøre vores forretningsdrift. Vi vil også tage forholdsregler til sikring af, at den anmodende entitet forstår behovet for at respektere fortroligheden af enhver personidentificerbar oplysning, denne kan have modtaget. Vi forbeholder os ligeledes retten til at samarbejde med den udøvende magts myndigheder ved at videregive oplysninger til følgende formål (1) efterforskning og retsforfølgelse af brugere, der handler i strid med reglerne fremsat i vores tjenester eller som udviser en adfærd, der kan udgøre aftalebrud, illegal eller skadelig adfærd over for os, vores ejendom eller andre, eller som er trussel mod amerikansk hjemlands- eller national sikkerhed hvor som helst i verden, eller varetagelse af internationale anliggender og (2) hjælpe sådanne myndigheder i håndhævelsen af enhver lov. Udveksling af oplysninger til drifts- og vedligeholdelsesunderleverandører. Vi kan indgå kontraktuelle aftaler med tredjepart, der skal yde service på vores hjemmeside og tjenester. Disse underleverandører omfatter forhandlere og leverandører, der forsyner os med teknologi, indhold og andre tjenester, forhandlere, der analyserer data, indsamlet på vores hjemmeside og forhandlere, der sender og/eller svarer på s på vores vegne (betegnes alle underleverandør ). Disse underleverandører kan have adgang til dine personidentificerbare oplysninger for at yde service til os eller på vores vegne. Såfremt vi giver en leverandør adgang til dine personidentificerbare oplysninger, tillader vi ikke leverandøren at anvende eller udveksle disse oplysninger til noget formål, der ikke er overensstemmende med denne privatlivspolitik. Ved at benytte vores tjenester, giver du entydigt samtykke til en sådan anvendelse og udveksling af data, som er beskrevet heri, og som på anden vis er fremsat i denne privatlivspolitik. Vi forbyder kontraktuelt underleverandører, der vedligeholder eller ejer andre hjemmesider at bruge vores cookies til deres egne formål eller at placere deres cookies på din computer, når du besøger vores hjemmeside eller benytter vores tjenester. Overdragelse til efterfølgende ejer eller administrator. Hvis vi overdrager vores rettigheder og forpligtelser i forhold til dine oplysninger i forbindelse med fusion, overtagelse, salg eller i væsentlig grad overdragelse af alle vores aktiver til en efterfølgende ejer eller administrator af denne hjemmeside og vores tjenester, vil du blive antaget at have samtykket til videregivelse af og anvendelse af en sådan efterfølgende ejer eller administrator, af enhver oplysning om dig, indeholdt i vores filer og arkiver. I tilfælde af fusion, overtagelse eller salg, vil din fortsatte brug af hjemmeside og tjenester medføre din accept af at være bundet af privatlivspolitikken og øvrige betingelser, der finder anvendelse af den øvrige ejer eller administrator. III. Links til andre hjemmesider; annoncer

6 Vi kan annoncere ledige stillinger på andre hjemmesider og tillade, at disse hjemmesider linker til vores hjemmeside. Vi tillader ikke tredjepart at annoncere på vores hjemmeside. Vær opmærksom på, at vi ikke reklamerer for eller anbefaler indhold eller tjenester på tredjeparts hjemmesider, og at vi ikke er ansvarlige for de privatlivskutymer, andre betingelser eller indhold på sådanne sider. Vi anbefaler, at du er opmærksom på og læser privatlivspolitik og andre betingelser på alle de sider, du besøger på internettet. Husk, at erklæringer i denne privatlivspolitik kun omfatter oplysninger, indsamlet af os. IV. Dine valg af privatlivsbeskyttelse Når du benytter denne hjemmeside, har du følgende valg i forhold til de oplysninger, du giver. Accepter/afvis cookies. Din internetbrowsersoftware kan indstilles til at afvise alle cookies, men hvis du afviser vores cookies, vil bestemte funktioner og fordele på vores hjemmeside måske ikke fungere optimalt. Cookies og lignende teknologier er måden, hvorpå vi sikrer, at vi omgående henter og leverer information til dig, når du benytter vores hjemmeside. Åbn, ret, opdater eller slet* personidentificerbar information. Du har ansvaret for at vedligeholde og opdatere oplysningerne i din brugerkonto, så den er aktuel. Du har til enhver tid adgang til din brugerkonto og kan rette eller opdatere personidentificerbare oplysninger, som du har givet på vores hjemmeside ved at logge ind på din karriereprofil, underkastet visse restriktioner, pålagt af gældende lov. Du kan også anmode om sletning af din brugerkonto (inklusive brugernavn, adgangskode og karriereprofil) ved at sende en til Hvor gældende lov kræver det, underretter vi dig, hvis vi ikke kan imødekomme sådanne anmodninger om at rette, opdatere eller slette oplysninger og giver dig en forklaring på, hvorfor det ikke kan lade sig gøre. *Sletningspolitik. Alle de oplysninger, som du giver os via vores tjenester, opbevares på servere, der drives og vedligeholdes af os og/eller vores underleverandører. Når vi har modtaget din anmodning, sletter vi al personidentificerbar information, gemt i vores databaser, som vi aktivt bruger til rekruttering. Efter vi har modtaget din anmodning om fjernelse, vil vi desuden anvende kommercielt rimelige midler til ikke at videregive personidentificerbare oplysninger om dig, med undtagelse af, hvor dette er påkrævet ved lov. Bibeholdelse af personidentificerbar information. Amgen vil opbevare kopier af information om dig, inklusive personidentificerbar information og oplysninger, brugt til at træffe en beslutning om dig, så længe det er påkrævet til opfyldelse af de i denne privatlivspolitiks fremsatte formål, som det sømmer sig af forretningsmæssige formål og i overensstemmelse med gældende lov, inklusive amerikanske føderale, statslige og lokale love og andre landes love.

7 Tilbagetrækkelse af samtykke. Du kan trække dit samtykke til de formål, vi indsamler, anvender og videregiver din personidentificerbare information, som det er fremsat i denne privatlivspolitik, tilbage ved at e os på og anmode om sletning af din brugerkonto. Efter sletning af din brugerkonto, vil du ikke længere have adgang til tjenesterne på denne hjemmeside, medmindre du på ny registrerer dig på hjemmesiden. Kommuniker med os via . Du kan kommunikere med os via på hvis du har spørgsmål angående tjenesterne på denne hjemmeside, men vær opmærksom på grænserne for fortrolighed i forbindelse med kommunikation. Selv om vi ikke videregiver personidentificerbar information, som vi modtager i en , medmindre en sådan videregivelse er nødvendig for at svare på din anmodning eller forespørgsel, eller på anden vis er tilladt, som beskrevet ovenfor, er alle -transmissioner sårbare over for uautoriseret opsnapning. Vi minder dig desuden om, at sendte eller modtagne s via en arbejdsgivers computer eller computersystem ikke er fortrolig og kan være din arbejdsgivers juridiske ejendom. Håndtering af klager. Vi bestræber os på omgående og korrekt behandling af klager, der angår håndtering af personidentificerbar information. Sådanne klager kan sendes til Vi vil omgående bekræfte modtagelse af en klage og gøre en indsats for at besvare en klage inden for 30 dage efter modtagelsen. Hvis du bor i Canada og ikke er tilfreds med den måde, hvorpå vi har behandlet din klage, kan du kontakte Privacy Commissioner af Canada på følgende adresse: Office of the Privacy Commissioner of Canada 112 Kent Street Place de Ville Tower B, 3rd Floor Ottawa, Ontario K1A 1H3 V. Vores sikkerhedsforanstaltninger Vi ønsker, at dine personlige oplysninger forbliver så sikre som det er rimeligt muligt. Datasikkerhed. Når du videregiver personidentificerbar information direkte på vores hjemmeside (i modsætning til at sende den i en ), benytter vi krypteringsteknologi for at beskytte integriteten og fortroligheden af disse data. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, opbevares al personidentificerbar information bag fysiske firewalls, der opfylder eller overstiger branchestandarder til forhindring af, at uvedkommende tiltvinger sig adgang. Selvom vi gør en rimelig indsats for at beskytte personidentificerbar information imod tab, misbrug og ændring af tredjepart, skal du være opmærksom på, at der altid er en risiko for, at en uautoriseret tredjepart kan opfange en Internettransmission, eller at nogen vil finde en måde at forpurre vores sikkerhedssystemer på.

8 VI. Ændringer af vores privatlivspolitik Vi vil kun anvende personidentificerbar information på den i den gældende privatlivspolitik beskrevne måde, da du indgav dine oplysninger. Vi forbeholder os imidlertid til enhver tid retten til at ændre vilkårene i denne privatlivspolitik, anvendelsesbetingelser og andre tilknyttede betingelser ved at opslå ændringer på denne hjemmeside. Alle sådanne ændringer vil træde i kraft, når de opslås, og din brug af hjemmesiden eller vores tjenester derefter, vil udgøre accept af og aftaleforpligtelse, omfattet af disse ændringer. I overensstemmelse hermed, bør du gennemgå privalivspolitikken og anvendelsesbetingelserne for denne hjemmeside hver gang, du logger på hjemmesiden. Ikrafttrædelsesdato: 8. oktober (opdateres til udgivelsesdatoen, når den er bekræftet)

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Neat Meal IVS ( Neat Meal, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabs ApS ( Chabs, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter indhentede

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK Det glæder os, at du er i interesseret i vores selskab. Det er os meget magtpåliggende at beskytte vores besøgendes privatliv. Vi gør derfor alt, hvad vi kan,

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Privatlivspolitik for DV Partner ApS.

Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Serviceoversigt Dell leverer Sporings- og generhvervelsesservice og Service for fjernsletning

Læs mere

Privatlivspolitik for Ravdex A/S.

Privatlivspolitik for Ravdex A/S. Privatlivspolitik for Ravdex A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER DATAPOLITIK Introduktion Denne datapolitik beskriver, hvordan vi bruger og beskytter dine personlige oplysninger med udgangspunkt i dansk lovgivning. Politikken anvendes generelt på websiderne ahandyhand.dk

Læs mere

Privatlivspolitik for Hjernesagen

Privatlivspolitik for Hjernesagen Privatlivspolitik for Hjernesagen Vi tager ansvaret for dine oplysninger alvorligt Når du bliver medlem hos Hjernesagen, så giver du os en række personlige oplysninger, som vi skal behandle ansvarligt.

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

Privatlivspolitik for Hellers Massage

Privatlivspolitik for Hellers Massage Privatlivspolitik for Hellers Massage Overblik Jeg respekterer dit privatliv og gør mig umage for at beskytte dine data. Jeg indsamler derfor ikke data om dig uden dit samtykke og vil aldrig misbruge dine

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (SAMT DATTERSELSKABER, "AMAZON" ELLER "VI"). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN OG BRUGSBETINGELSERNE,

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 10.05.2011 1. Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik

Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik ERKLÆRING OM OG SAMTYKKE TIL BRUG AF PERSONOPLYSNINGER - BEKRÆFTELSE AF Dansk Sundhedssikring s ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Når du benytter

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi? Privatlivspolitik Udskriv Gem PDF Opdateret: 11 januar 2012 Disney Club Penguin ("Club Penguin") drives og præsenteres for brugere overalt af Disney Online Studios Canada Inc. (tidligere kendt som Club

Læs mere

Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness

Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness www.mobilefitness.dk udbydes af virksomheden Mobile Fitness A/S. Du bør læse disse vilkår igennem, før du opretter dig som bruger hos Mobile Fitness. Vilkårene

Læs mere

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden ("Hjemmesiden").

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden  (Hjemmesiden). Persondata- og cookiepolitik Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden www.yonelle.net ("Hjemmesiden"). Yonelle forstår dine bekymringer om fortrolighed

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

WHOIS-politik for.eu-domænenavne

WHOIS-politik for.eu-domænenavne WHOIS-politik for.eu-domænenavne 1/7 DEFINITIONER Termer, der er defineret i Vilkårene og/eller.eu-konfliktløsningsreglerne, skrives med stort begyndelsesbogstav heri. 1. POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PRIVATLIVETS

Læs mere

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Senest opdateret: September 1, 2016 (v 2016.2) Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vigtigt for InReach, Inc. ( inreach ). Vi har udarbejdet

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

Privatlivspolitik for Zieglersoft.

Privatlivspolitik for Zieglersoft. Privatlivspolitik for Zieglersoft. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

Spørgsmål / svar 1) Hvad er formålet med L ORÉAL åben tale hjemmeside?

Spørgsmål / svar 1) Hvad er formålet med L ORÉAL åben tale hjemmeside? Spørgsmål / svar 1) Hvad er formålet med L ORÉAL åben tale hjemmeside? Med udgangspunkt i betingelserne i spørgsmål 2 nedenfor giver L ORÉAL Etiks åben tale hjemmeside dig mulighed for at give udtryk for

Læs mere

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger.

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger. Persondatapolitik: Persondatapolitikken beskriver hvordan vi benytter de personlige oplysninger, du giver os som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. På www.denleendeko.dk kan man

Læs mere

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 I CVR-nr. 31843219 J.nr. 83-16273-CNO Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Denne privatlivs- og fortrolighedspolitik gælder for app en

Læs mere

Velkommen til YourLocal. Brug af vores App. Dit indhold i vores App. Vilkår og privatliv

Velkommen til YourLocal. Brug af vores App. Dit indhold i vores App. Vilkår og privatliv Vilkår og privatliv Velkommen til YourLocal Tak, fordi du bruger vores produkt ( App ). Appen leveres af YourLocal K/S ( YourLocal ) med adressen Lindgreens Allé 14, 2400 København S, Danmark og CVR: 37469548.

Læs mere

VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT

VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT Hos Vision Critical Communications Inc. ("VCCI") er respekt for privatlivets fred en vigtig del af vores forpligtelser

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. PERSONDATAPOLITIK Ved at benytte dig af Forælder Fondens hjemmeside, www.foraelderfonden.dk, og funktionerne derpå samt ansøge Forælder Fonden om hjælp og rådgivning accepterer du, at vi behandler dine

Læs mere

BRUGERBETINGELSER FOR GENVEJ HERUNDER NEMPOST

BRUGERBETINGELSER FOR GENVEJ HERUNDER NEMPOST BRUGERBETINGELSER FOR GENVEJ HERUNDER NEMPOST Følgende betingelser gælder for brugen af Genvej (www.genvej.gentofte.dk) herunder e- mailløsningen NemPost (www.nempost.dk), som er en integreret del af Genvej.

Læs mere

DanID A/S Lautrupbjerg 10 Postboks 500 2750 Ballerup

DanID A/S Lautrupbjerg 10 Postboks 500 2750 Ballerup DanID A/S Lautrupbjerg 10 Postboks 500 2750 Ballerup 24. september 2010 Vedrørende sikkerhedsforanstaltningerne omkring udstedelse af NemID Datatilsynet Borgergade 28, 5. 1300 København K CVR-nr. 11-88-37-29

Læs mere

Whistleblower-politik

Whistleblower-politik Whistleblower-politik 1. Hvad er formålet med whistleblower-politikken? Hvis du som medarbejder bliver opmærksom på uregelmæssigheder, så vil det være naturligt at du går til din chef, til HR-afdelingen,

Læs mere

Instrukser for brug af it

Instrukser for brug af it it IT-Afdelingen sikkerhed Instrukser i brug af IT Instrukser for brug af it Må Skal ikke Kan Januar 2010 Version 1.0 Indhold Indhold Forord.............................. 3...................... 3 Resumé

Læs mere

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål og omfang... 5 2. Databehandlers opgave... 5 3. Instruks... 5 4. Brug af ekstern Databehandler eller underleverandør... 5 5. Behandling i udlandet...

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens)

SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens) SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens) LÆS DENNE SLUTBRUGERLICENSAFTALE ( EULA ) OMHYGGELIGT. VED AT KLIKKE PÅ JEG ACCEPTERER ELLER VED AT TAGE SKRIDT TIL AT DOWNLOADE, OPSÆTTE,

Læs mere

hos statslige myndigheder

hos statslige myndigheder IT-Universitetet i København Rued Langgaards Vej 7 2300 København S Sendt til: itu@itu.dk 25. juni 2015 Udtalelse til anmeldelsen Videnskabelige og statistiske undersøgelser hos statslige myndigheder Datatilsynet

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH Babysittermatch tager dit privatliv meget alvorligt, og vil behandle og bruge oplysninger om dig på en sikker måde. For at sikre dit privatliv, vil Babysittermatch

Læs mere

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug Brugervilkår Generelle vilkår for brug 1. Accept af brugervilkår 1.1 Kun En 10er udbyder tjenester, med hvilke brugeren ("medlem") af websitet www.kunen10er.com ("websitet") kan benytte sig af tilbud og

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Persondata og IT-sikkerhed. Vejledning i sikker anvendelse og opbevaring af persondata

Persondata og IT-sikkerhed. Vejledning i sikker anvendelse og opbevaring af persondata Persondata og IT-sikkerhed Vejledning i sikker anvendelse og opbevaring af persondata December 2015 Indledning Denne vejledning har til formål, at hjælpe ansatte på IT-Center Fyns partnerskoler med at

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

[Fremsendes af Rigspolitiet sammen med fremsendelse af børneattester.]

[Fremsendes af Rigspolitiet sammen med fremsendelse af børneattester.] !"#!"$! % &&&$!"$! [Fremsendes af Rigspolitiet sammen med fremsendelse af børneattester.] Du har fra Rigspolitiet modtaget en blank børneattest, dvs. en attest, hvoraf det fremgår, at den person, oplysningerne

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Produktet. Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme. Diætklinikken ApS. Skomagergade 13 1 th, 4000 Roskilde CVR: 29219648

Produktet. Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme. Diætklinikken ApS. Skomagergade 13 1 th, 4000 Roskilde CVR: 29219648 Diætklinikken ApS Skomagergade 13 1 th, 4000 Roskilde CVR: 29219648 5195 1012 info@diaetisthuset.dk Produktet Standardabonnement -Diaetisthuset.dk s sundhedsklub tilbyder online kost- og motionsvejledning

Læs mere

Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer

Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer Dette er en vejledning til brug for indberetning af kollektive tjenesteforseelser i kommunerne. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oprettelse

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

Betingelserne for brug gælder for modulet for e-indsendelse på leverandørportalen, ikke hele leverandørportalen.

Betingelserne for brug gælder for modulet for e-indsendelse på leverandørportalen, ikke hele leverandørportalen. VILKÅR OG BETINGELSER Adgang til og brug af denne hjemmeside er underlagt følgende betingelser for brug ("Vilkår og betingelser"). Du bedes læse disse betingelser for brug grundigt, før du bruger denne

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

Justitsministeriet Civil- og Politiafdelingen

Justitsministeriet Civil- og Politiafdelingen Retsudvalget REU alm. del - Bilag 283 Offentlig Justitsministeriet Civil- og Politiafdelingen Kontor: Det Internationale Kontor Sagsnr.: 2005-3060/10-0001 Dok.: DBI20349 N O T A T om aftaler mellem USA

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Indrapportering Generelt Sikkerhed og fortrolighed i forbindelse med indrapportering Tips og bedste praksisser

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Indrapportering Generelt Sikkerhed og fortrolighed i forbindelse med indrapportering Tips og bedste praksisser Om EthicsPoint Indrapportering Generelt Sikkerhed og fortrolighed i forbindelse med indrapportering Tips og bedste praksisser Om EthicsPoint Hvad er EthicsPoint? EthicsPoint er et omfattende og fortroligt

Læs mere

Bilag 9 Databehandleraftale

Bilag 9 Databehandleraftale Bilag 9 Databehandleraftale Aftale om databehandling mellem Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S (i det følgende betegnet som den Dataansvarlige) og XXX XX XX (i det

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk.

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. 1 Generelt, de generelle vilkår og betingelsers anvendelsesområde 1.1 Alle leverancer og serviceydelser fra Grohe

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 Ved at oprette en gratis auktion på huseftersyn.dk accepterer du disse vilkår og brugerbetingelser, og du opfordres hermed

Læs mere

BETINGELSER OG VILKÅR

BETINGELSER OG VILKÅR BETINGELSER OG VILKÅR Denne aftale indeholder de betingelser og vilkår, der gælder for din adgang til og benyttelse af programmet Kompetencematch (CAAB). Læs hele aftalen omhyggeligt. Ved at klikke på

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

BESKYTTELSE AF PERSONDATA REJSEKORT A/S

BESKYTTELSE AF PERSONDATA REJSEKORT A/S Version 2.0 13 03 2013 BESKYTTELSE AF PERSONDATA REJSEKORT A/S DATAANSVARLIG Rejsekort A/S er dataansvarlig i overensstemmelse med lov om personoplysninger ( persondataloven ) i relation til registrering

Læs mere

Persondataforordningen. Henrik Aslund Pedersen Partner

Persondataforordningen. Henrik Aslund Pedersen Partner www.pwc.dk Persondataforordningen Morgenmøde Henrik Aslund Pedersen Partner Revision. Skat. Rådgivning. Hvorfor en ny Persondataforordning? EU persondataforordning - Morgenmøde Hillerød 2 Hvorfor en ny

Læs mere

Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du:

Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du: Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du: 1. Kende til skolens netværk og drev. Specielt dit personlige H-drev 2. Kunne se dit skema og dine lektier

Læs mere

ELEKTRONISK VINDUESKIGGERI HVOR ER

ELEKTRONISK VINDUESKIGGERI HVOR ER ELEKTRONISK VINDUESKIGGERI HVOR ER GRÆNSEN? Af advokat, LL.M., Benjamin Lundström og advokat, HD(O), Pernille Borup Vejlsgaard fra advokatfirmaet von Haller. Ifølge den nugældende lovgivning er der grænser

Læs mere

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Langeland Kommune Sikkerhed i Langeland Kommune Sikkerhed er noget vi alle skal tænke over. Vi behandler følsomme informationer om vores

Læs mere

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale Kontraktbilag 3 Databehandleraftale 1. DATABEHANDLERAFTALENS OMFANG OG FORMÅL Formålet med behandlingen af personoplysninger er overordnet set at drive en iværksætterpilotordning som nærmere fastlagt i

Læs mere

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse Bilag 8 Databehandleraftale [Vejledning til Tilbudsgiverne: Bilaget skal ikke udfyldes af Tilbudsgiver i forbindelse med afgivelse af tilbud. Bilag udfyldes i fællesskab med FMI, hvis det er nødvendigt.

Læs mere

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler)

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Indhold 1. Introduktion 2. Område og anvendelse 3. Gennemsigtighed og underretning 4. Rimelig behandling og afgrænsning af formål

Læs mere

VIRKSOMHEDSREGLER VEDRØRENDE BRUGERE

VIRKSOMHEDSREGLER VEDRØRENDE BRUGERE Disse Virksomhedsregler vedrørende brugere er tilgængelige for Brugere til hver en tid via et link i den gældende Politik om beskyttelse af personlige oplysninger for Tjenesten. I. FORMÅL ebays mål er

Læs mere

Databehandleraftale. mellem. [Virksomhed] [Adresse] [Postnr.] [By] [CVR nr.] (herefter kaldet Databehandler)

Databehandleraftale. mellem. [Virksomhed] [Adresse] [Postnr.] [By] [CVR nr.] (herefter kaldet Databehandler) Databehandleraftale mellem [Virksomhed] [Adresse] [Postnr.] [By] [CVR nr.] (herefter kaldet Databehandler) og Hedensted Kommune Horsens Kommune Odder Kommune Niels Espes Vej 8 Rådhustorvet 4 Rådhusgade

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed.

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Yderligere vilkår for anvendelse af Document Cloud Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Termer skrevet med stort begyndelsesbogstav i disse Yderligere

Læs mere

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015)

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Vejledning Februar 2015 VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 2 INDLEDNING... 4 GENERELLE

Læs mere

Stk. 4. Formanden, medlemmerne og suppleanterne udpeges for op til 4 år ad gangen. 2. Danmarks Vækstråd udpeger en næstformand blandt sine medlemmer.

Stk. 4. Formanden, medlemmerne og suppleanterne udpeges for op til 4 år ad gangen. 2. Danmarks Vækstråd udpeger en næstformand blandt sine medlemmer. Maj 2014 Forretningsorden for Danmarks Vækstråd I medfør af 7, stk. 6 i lov om erhvervsfremme og regional udvikling, jf. lovbekendtgørelse nr. 1715 af 16. december 2010, som ændret senest ved lov nr. 313

Læs mere