Avis uge 21. Indhold:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avis uge 21. Indhold:"

Transkript

1 Avis uge 21 Indhold: Info fra Merrild...3 Emborg Catering. 4 Oscar....5 H.J. Hansen.8 Odense. 9 Berendsen..10 HoistLocatel Stokvis Kontakt SAMHANDEL

2

3 Middelfart, d. 11. maj 2015 Ny virksomhed fra d. 6. juli 2015 Vi har glædet os til at kunne fortælle jer om vores fremtidige navn: JACOBS DOUWE EGBERTS PROFESSIONAL DK ApS eller blot JDE Professional i daglig tale. I forbindelse med overgangen til JDE Professional d. 6. juli 2015 skifter vi også CVR-nummer, hvorfor vi vil bede dig gennemlæse det vedlagte officielle brev om overgangen til det nye selskab. Det eneste, der skifter, er navnet! Men bare rolig, efter d. 6. juli 2015 er vi stadig de mennesker, du kender, med den samme gode kaffe og Danmarks bedste service. Din kontaktperson er også den samme. Den eneste ændring er, at når du ringer til vores nummer efter d. 6. juli 2015, vil du blot høre os sige JDE Professional i stedet for Merrild Professional. Og så alligevel Faktisk gør vi lidt mere end at ændre navn; vi bliver også endnu stærkere! Udover alle de produkter, du køber hos os i dag, styrker vi forretningen med endnu flere af Danmarks bedste kaffer. Så glæd dig, snart finder du også Gevalia og Karat på vores hylder. Og vi får endnu flere kaffeinteresserede kollegaer på holdet, klar til at hjælpe dig. Vi kan ikke afsende ordrer fra d. 25. juni til d. 6. juli Alt dette betyder, at vi har travlt med at sørge for, at du som kunde mærker så lidt som muligt til forandringerne. Dog vil det i forbindelse med overgangen være nødvendigt at lukke vores system for afsendelse af ordre i perioden fra d. 25. juni til d. 6. juli. Vi vil naturligvis gøre vores bedste for at sikre, at dette bliver til mindst mulig gene for dig. Du kan læse mere i det vedlagte brev. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte din sædvanelige kontaktperson eller ringe på Vi glæder os til at hjælpe dig. Med venlig hilsen Merrild Professional ApS Lars Vinther Petersen Country Manager Merrild Professional ApS Nyvang 16, DK-5500 Middelfart Tlf , Fax , SE-nr./VAT: Side 1 af 1

4 Tilbud på kødvarer Et super godt tilbud fra Emborg Catering din kødleverandør Okse Rib Eye frost, Brasiliansk 84,90 kr./kg. Min. 100kg. pr. ordrer Begrænset parti / gældende til og med 9. Juni. Al bestilling skal ske via telefon, , eller , Emborg Catering ApS. -Vardevej Aalborg Øst - Danmark -CVR-nr.: Tlf.: Fax: Mail: - Web: Bank: JyskeBank -Kontonr.:5059 / IBAN-nr.: DK SWIFT-kode: JYBADKKK

5 Anvend OSCAR Økologisk bouillon granulat og fond koncentrat... Som krydderi til din ret Til opbygning af din basissmag Til den sidste tilsmagning

6 Oksebouillon, økologisk 500 g granulat til 25,5 liter Varenr kg granulat til 204 liter Varenr Ingrediensliste: Salt, økologisk maltodextrin, naturlig aroma, økologisk sukker, 5 % økologisk oksefedt, økologisk stivelse, 4 % økologisk oksefond, økologisk løg, 1 % økologisk oksekød, økologisk karamelsukker, økologisk antioxidant (rosmarinekstrakt). Hønsebouillon, økologisk 500 g granulat til 25,5 liter Varenr kg granulat til 204 liter Varenr Ingrediensliste: Salt, økologisk maltodextrin, naturlig aroma, økologisk sukker, 7 % økologisk hønsefond, 5 % økologisk hønsefedt, økologisk stivelse, økologisk løg, økologisk antioxidant (rosmarinekstrakt). Grønsagsbouillon, økologisk 500 g granulat til 25,5 liter Varenr kg granulat til 204 liter Varenr Ingrediensliste: Salt, 21,3 % økologisk grønsagspulver (pastinak, persillerod, løg, gulerod, champignon, porre, tomat, hvidløg), økologisk maltodextrin, naturlig aroma, økologisk sukker, økologisk stivelse, økologisk rapsolie, stabilisator (guargummi), økologisk antioxidant (rosmarinekstrakt).

7 Oksefond, økologisk 1 liter koncentrat til 34 liter færdig fond Varenr Ingrediensliste: 64 % økologisk oksefond, salt, økologisk sukker, naturlig aroma, økologisk maltodextrin, økologisk stivelse, økologisk løg, økologisk karamelsukker, stabilisator (guargummi). Kyllingefond, økologisk 1 liter koncentrat til 34 liter færdig fond Varenr Ingrediensliste: 64 % økologisk hønsefond, salt, naturlig aroma, økologisk sukker, økologisk maltodextrin, økologisk løg, økologisk stivelse, stabilisator (guargummi). Grønsagsfond, økologisk 1 liter koncentrat til 34 liter færdig fond Varenr Ingrediensliste: 33 % økologiske rehydrerede grønsager (persillerod, pastinak, løg, gulerod, porre, tomat, champignon, hvidløg), vand, salt, økologisk sukker, naturlig aroma, syre (citronsyre), stabilisator (guargummi).

8 SAMHANDEL XOCOLATL ÅRET RUNDT - FORDI KUN DEN BEDSTE CHOKOLADE ER GOD NOK Intens og harmonisk chokoladesmag Kendetegnet ved vores chokolader er... HARMONI OG INTENSITET. når kun den bedste chokolade er god nok... Vi tilbyder chokolade på allerhøjeste niveau til hoteller, restauranter & caféer Vi tager udgangspunkt i, hvad de forskellige råchokolader har at byde på smagsmæssigt, og de er således udvalgt specielt til hvert eneste stykke fyldt chokolade. Kim Rasmussen regnes for at være én af Danmarks bedste chocolatiers og har gennem årene opnået en lang række præmier og priser. TIL RESTAURANTEN Xocolatl Grand Cru TIL RECEPTIONEN/VÆRELSET Xocolatl Premium Cru Grand Cru ca. 9 gr. Dessertstykker Gaveæske ca. 35 gr. 4 dessertstykker Gaveæske ca. 80 gr. 9 dessertstykker Mandarin/te Mango/Ingefær Orange/Chili Irish Coffee Solbær/Enebær Mandel/Citron Passion/Banan Lakrids/Passion ENGROSPRIS 4,25 VEJL. SALG 8,50 ANTAL/KOLLI 36 ENGROSPRIS 20,00 VEJL. SALG 40,00 ANTAL/KOLLI 12 ENGROSPRIS 42,50 VEJL. SALG 85,00 ANTAL/KOLLI 12 FERRARI DEMI SEC, FERRARI DOC HUSK AT ALT VINKØB ER BONUSBERETTIGET. Varenummer: Normalpris kr. 169,- excl. moms Lys strågul farve med et let grønligt skær i kanten. Duften har toner af modne æbler, vilde blomster og en let autolytisk karakter, som dog overskygges lidt af vinens dosage. Smagen har en let sødme og en fin syre, som afbalancerer vinen. MALVASIA DON BOSCO, MARCHESI DI BAROLO SPA DOC Varenummer: Normalpris kr. 95,- excl. moms Pink/kirsebærrød farve. Aromatisk og intens duft med nuancer af vilde bær og moskus. Sødmefuld med en alsidig og lækker smagspalet, lige fra solmodne mørke bær til lette, tørrede krydderier. Et særdeles indbydende glas! NU PR. FLASKE 126,75 EXCL. MOMS SPAR 25% I MAJ MÅNED! NU PR. FLASKE 71,25 EXCL. MOMS NU PR. FLASKE 97,50 EXCL. MOMS BRACHETTO GATIJ, MARCHESI DI BAROLO SPA DOC Varenummer: Normalpris kr. 130,- excl. moms Let, frisk, perlende vin der har en let druesødme og en smag af friske sommerbær som jordbær og hindbær. H.J. HANSEN VIN A/S - DIN VIN- & SPIRITUS LEVERANDØR Alle priser er excl. moms., NETTO NETTO og annulerer alle andre prisaftaler og tilbud. Tilbudet gælder t.o.m. 31/ eller så længe lager haves. Forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Bestilles hos din konsulent www. hjhansen-vin.dk Tlf

9 Odense Marcipan A/S Toldbodgade Odense C Server nemme og lækre sommer desserter NYHED: ODENSE Jordbærsauce med 50% jordbær Vaniljeis lægges lagvis i en form med marengs, hakket hvid chokolade samt bær vendt i ODENSE Jordbærsauce. Formen sættes i fryseren til den er skærbar, men ikke alt for hård, skæres i stykker og serveres med ekstra jordbærsauce samt lidt bær til pynt. Kom smeltet ODENSE Overtræk mørk i pandekagedej og bag de lækreste tynde pandekager. Server dem lune med is og ODENSE Nougatsauce. Suppler gerne med appelsinsirup. Rul/drys en syltet pære med ristede ODENSE Hasselnøddeflager, hæld nougatsauce over og server ODENSE Isdrys, Nougatvafler, Chokoladespåner, Chokoladesauce og flere gode produkter til sommerens desserter kan bestilles hos din grossist

10 Den perfekte pude til hotelværelset. KAMPAGNEPRIS: Prøv vores nye kvalitets pude til hotelværelset. kun 0,74 kr. i leje pr. stk. pr. uge Høj komfort og en renere seng. Den rigtige pudeløsning er vigtig for en høj gæstetilfredshed. Puden som kan vaskes flere gange uden at pudefyldet klumper sammen. Puden er syet med en bred kant, så puden står flot i sengen. Hotellets udbytte: Ingen investering i nye puder Besparelse på vask af puder Dokumentation for antal vask pr. pude Hurtig leverigstid af jeres puder Nemt at sende puder til vask Jeres gæster oplever en mere hygiejnisk seng Gæsten får et godt indtryk af sengen Den bedste hotelpude: Har det luftige fyld Kan vaskes igen og igen Er allergivenlig Kan ikke alene ligge men også stå flot i sengen Gæsternes udbytte: Allergivenlige puder Kvalitets puder, der stadig har fylde efter mange gange i vask Godt indtryk af sengen Oplevelsen af en renere og flottere seng

11 Den perfekte dyne til hotelværelset. KAMPAGNEPRIS: Prøv vores nye kvalitets dyne til hotelværelset. kun 1,98 kr. i leje pr. stk. pr. uge Giv jeres gæster en god nattesøvn med en dejlig blød dyne. Ren dyne af høj kvalitet. Der har aldrig været større fokus på hygiejnen i hotelsengen. Med en lejeløsning fra Berendsen sikrer du at dine kvalitetsdyner ikke bliver flade og kedelige efter få gange vask. Når gæster møder en ren seng, der dufter godt får de en oplevelse af at besøge et hotelværelse, hvor renlighed er vigtig. Vores dyner er opmærket med en stregkode, der sikrer dokumentation for hvor ofte de bliver vasket. KONTAKT. Kan bestilles hos din Berendsen konsulent eller kontakt Ida på tlf Hotellets udbytte: Ingen investering i nye dyner. Besparelse på vask af dyner. Dokumentation for antal vask. Hurtig leveringstid af jeres dyner. Nemt at sende dyner til vask. Gæsten får et godt indtryk af sengen og hotellet. Gæsternes udbytte: Allergivenlige dyner. Kvalitets dyner der stadig har fylde efter flere gange vask. God nattesøvn med en dejlig dyne og en god oplevelse. Oplevelsen af en renere seng. Berendsen Textil Service A/S Tobaksvejen Søborg Tlf.:

12 Enkel onlinebooking med HotSoft Online Med vores 100% integrerede online bookingløsning til HotSoft 8 behandler du al information direkte i bookingsystemet hjemmesiden opdateres automatisk. Gæsten kan logge ind og ændre reservationen og betale direkte på hjemmesiden. Bookingmotor har brugervenligt design og kan justeres, så det matcher jeres egen hjemmeside. Responsivt design gør, at det automatisk tilpasses alle enheder, såsom Smartphone, Tablets og PCére. HotSoft 8 bookingsystem passer til alle typer af hoteller, kroer og vandrehjem og findes både som en cloud-version eller som en lokal installation. Tlf

13 ETERNA SKJORTER NON IRON 100% ren bomuld, altid strygefri EUROPÆISK PRODUCERET Alt bliver designet, vævet og syet i Europa ØKOTEX STANDARD Eneste tekstilvirksomhed i Europa med denne unikke certificering SUVERÆN PASFORM TRADITION OG INNOVATION SIDEN ÅRS GARANTI PÅ STOF OG FORARBEJDNING VEJL. UDSALGSPRIS KR. VEJL. UDSALGSPRIS KR. VEJL. UDSALGSPRIS KR. PRISER FRA KR. PRISER FRA KR. PRISER FRA KR. 299,- 299,- Tlf Lind Hansens Vej Odense C - UDGÅEDE MODELLER FRA 199,- UDGÅEDE MODELLER FRA 199,- VEJL. UDSALGSPRIS KR. PRISER ER EXCL. MOMS 600,- PRISER ER EXCL. MOMS PRISER FRA KR. 600,- 600,- UDGÅEDE MODELLER FRA 199,- PRISER ER EXCL. MOMS 299,- 600,- Baldersbuen 27 DK Hedehusene Lind Hansens Vej 9 DK Odense Tlf Lind Hansens 299,- Vej Odense C Tel Denmark Tlf Lind - Hansens Vej Odense C -

14 ICE-T Flot detalje på skulder 100% funktionel polyester ICE-T Tee i blødt materiale til alle sportsgrene. Behagelig pasform i letvægts materiale med rigtig god fugttransport. HERRE DAME JUNIOR MATERIALE: 100% polyester STR. HERRE: S-XXL (00, 99 til S-4XL) STR. DAME: 36/S-42/XL (00, 99 til 36/S-46/3XL) STR. JUNIOR: 110/120, 130/140, 150/160 (* farver) Vejl. pris ekskl. moms junior: 59,- Vejl. pris ekskl. moms 65,- Behagelig pasform Blødt materiale med god fugttransport 99* 605* * 35* * 10 00*

15 ICE SPORT-T Kontrast i søm og piping ICE SPORT-T Unisex T-shirt i polyester uden sømme i siderne. T-shirten har kontrast piping i siden og kontrast på skuldrene. UNISEX MATERIALE: 100% polyester STR.: XS-XXL Vejl. pris ekskl. moms 74,- Smart, sporty og funktionel tee i blødt materiale 100% funktionel polyester 99/00 58/00 55/00 35/00 00/58

16 Kontakt SAMHANDEL: Adm. direktør: Torben Serritslev Mobil: mail: Bogholderi og økonomi: Malene Laursen Mobil: mail: Indkøb og marketing: Anne-Marie Ølholm Mobil: mail: Indkøb: Peer Lervad Mobil: mail: Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a.. Vejlevej 16, 1 sal Horsens. Tlf

Tilbud uge 20. Indhold: Oscar...2 Røsfeld...10 HoistLocatel...11 Berendsen...12 AddTex...14 DBS Lys...16 Energi Danmark...19 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 20. Indhold: Oscar...2 Røsfeld...10 HoistLocatel...11 Berendsen...12 AddTex...14 DBS Lys...16 Energi Danmark...19 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 20 Indhold: Oscar...2 Røsfeld...10 HoistLocatel...11 Berendsen...12 AddTex...14 DBS Lys...16 Energi Danmark...19 Kontakt SAMHANDEL...20 20-2015 NY ØKOLOGISK FOND & BOUILLON FANTASTISK SMAG OPTIMAL

Læs mere

Tilbud uge 18. Indhold:

Tilbud uge 18. Indhold: Tilbud uge 18 Indhold: Billeder fra SAMHANDELs generalforsamling...2 J.N. Meat...6 Bæchs Conditori...7 Energi Danmark...8 HoistLocatel...9 AddTex...10 Stokvis...12 Kontakt SAMHANDEL...18 18-2015 Stemningsbilleder

Læs mere

Tilbud uge 14. Indhold: Oscar...2 Emborg Catering...3 H.J. Hansen...4 Borg&Bigum...6 Røsfeld...7 AddTex...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 14. Indhold: Oscar...2 Emborg Catering...3 H.J. Hansen...4 Borg&Bigum...6 Røsfeld...7 AddTex...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 14 Indhold: Oscar...2 Emborg Catering...3 H.J. Hansen...4 Borg&Bigum...6 Røsfeld...7 AddTex...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL...14 14-2015 Terrine de volaille med selleriremoulade 10 personer

Læs mere

Tilbud uge 22. Indhold: Brønnum...2 Merrild...3 DBS Lys...4 Energi Danmark...7 HoistLocatel...8 Røsfeld...9 Kontakt SAMHANDEL...10

Tilbud uge 22. Indhold: Brønnum...2 Merrild...3 DBS Lys...4 Energi Danmark...7 HoistLocatel...8 Røsfeld...9 Kontakt SAMHANDEL...10 Tilbud uge 22 Indhold: Brønnum...2 Merrild...3 DBS Lys...4 Energi Danmark...7 HoistLocatel...8 Røsfeld...9 Kontakt SAMHANDEL...10 22-2015 FRA Indretning TIL Anretning E A Spar 35% (er fratrukket priserne)

Læs mere

Tilbud uge 9. Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Oskar Davidsen & Co...4 Røsfeld...6 Damsgaard+...7 BKI...8 Abena...9 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 9. Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Oskar Davidsen & Co...4 Røsfeld...6 Damsgaard+...7 BKI...8 Abena...9 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 9 Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Oskar Davidsen & Co...4 Røsfeld...6 Damsgaard+...7 BKI...8 Abena...9 Kontakt SAMHANDEL...10 09-2015 Elmedalsvej 8 * DK-4200 Slagelse * CVR nr. 10820871 tlf:

Læs mere

Avis uge 23. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt... 3 H.J. Hansen...4 Abena...6 HoistLocatel...7 Røsfelt...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL...

Avis uge 23. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt... 3 H.J. Hansen...4 Abena...6 HoistLocatel...7 Røsfelt...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL... Avis uge 23 Indhold: J.N. Meat.......2 Kjær Sommerfeldt..... 3 H.J. Hansen.......4 Abena......6 HoistLocatel.......7 Røsfelt.....8 Stokvis....10 Kontakt SAMHANDEL....12 23-2015 Elmedalsvej 8 * DK-4200

Læs mere

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Skræl græskarret. Hvis skallen er tynd, behøver du ikke

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

Sådan laver du sundere juleguf

Sådan laver du sundere juleguf Sådan laver du sundere juleguf Læs Rasmus Fredslunds seks sunde og e-numre-fri opskrifter på julegodter. Orangestænger 3 appelsiner, helst økologiske (lav eventuelt lidt ekstra og gem i køleskabet) 1 liter

Læs mere

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser.

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. Outlet - Alt skal væk! Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. E g e v a n g e n 11 8 9 0 0 R a n d e r s C t l f. : + 4 5 8 6 2 6 0 0 8 3 w w w. g r e v e g a v e r. d k i n f o@g

Læs mere

Kaffe varmer på bundlinien

Kaffe varmer på bundlinien Kaffe varmer på bundlinien Fordele ved et samarbejde Mulighed for øget indtjening Mulighed for at dække flere behov hos kunden Bredt kaffesortiment noget for enhver smag Bredt tesortiment Bredt sortiment

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1

MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1 MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1 På de næste sider finder opskrifterne til mellemmåltiderne i kostplansforslaget. Husk at mælk i kaffen kan være det, der gør det svært at komme ned i vægt! altså hvis du

Læs mere

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Ristet kastanjekage med kastanjeis og rehydreret hasselnød

Læs mere

- kaffe til enhver lejlighed

- kaffe til enhver lejlighed Ristet kaffe 1 2 Merrild kaffe til enhver lejlighed Hos Merrild Coffee Systems er vi eksperter i kaffe. Vi har mange års erfaring med udvælgelse af kaffebønner, ristning og formaling til de forskellige

Læs mere

GØR INDTRYK. Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på. Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din

GØR INDTRYK. Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på. Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din GØR INDTRYK Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din virkomhed og sætte præg på sommerens firmaløb 1 STIELER & CO. er en af

Læs mere

Supper og sovse Kartoffelsuppe Grønærtesuppe

Supper og sovse Kartoffelsuppe Grønærtesuppe Supper og sovse Her er nogle ca.opskrifter på Lindehusets supper og sovse. Man kan sagtens udelade nogle af grøntsagerne og evt. bruge andre alt efter hvad man lige har ved hånden. Bare suppen/sovsen smager

Læs mere

Godt humør, færre forkølelser og influenza

Godt humør, færre forkølelser og influenza Smækre lækre retter og gode råd. Sund mad, vand og motion er opskriften på Godt humør, færre forkølelser og influenza 2 Sådan er DET bare Indhold: Smækker lækker morgenmad.side 3 Kyllingewok...Side 5 Tuna

Læs mere

Tilbud uge 6. Indhold:

Tilbud uge 6. Indhold: Tilbud uge 6 Indhold: Merrild...2 Catering Engros...3 H.J. Hansen...6 DBS Lys...8 EcoLab...12 Abena...13 Kiratin...15 Røsfeld...16 Stokvis...17 ThermIT...19 Kontakt SAMHANDEL...20 06-2015 Gi os dit favorit

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Det dufter af midsommer derude. Netop nu står naturen i fuld flor det dufter af et væld af blomster og nyslået hø. Lige nu er naturen på sit højeste; råen har netop

Læs mere

Kostfibre hvorfor. De tager plads for andre fødevarer. De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej

Kostfibre hvorfor. De tager plads for andre fødevarer. De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej Kostfibre hvorfor. De mætter De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej Maden flyttes hurtigere gennem kroppen De tager plads for andre fødevarer Tager lang tid at spise giver hurtigere

Læs mere

Ølmenu til fredag d. 6-1-2012. Bouillon af Svampe

Ølmenu til fredag d. 6-1-2012. Bouillon af Svampe Ølmenu til fredag d. 6-1-2012 Bouillon af Svampe Madolie 1 dl Kalvefond 1,5-2 l Barleywine(stærk special øl) 1 dl Blandede svampe 300 g Skalotteløg, i små tern 2 Gulerødder, skrællede, i små tern 2 Porre,

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP NYHEDER OG TILBUD MAJ/JUNI 2014 ØKOLOGISK HAVTORN Køb 2 varianter og få 5% rabat Køb 4 varianter og få 10% rabat Nyd et glas vin lavet af havtorn og ikke andet. Havtorn vin har en frisk smag Nyd den kold,

Læs mere

Krydderbøf med dijonsauce og rodfrugtmos 4 personer. Cremet kartoffelsuppe med røget laks 4 personer

Krydderbøf med dijonsauce og rodfrugtmos 4 personer. Cremet kartoffelsuppe med røget laks 4 personer Lad dig bare friste Krydderbøf med dijonsauce og rodfrugtmos 4 personer 400-500 g hakket oksekød 1 spsk. Knorr krydderblanding til Kød og Grill Becel flydende til stegning af bøfferne Rodfrugtmos: 3-4

Læs mere

Sund og varieret kost

Sund og varieret kost Karrysuppe med ris 2 spsk. olie 1-2 løg 3 fed hvidløg 2 spsk. karry 1 tsk. chili 1 bouillonterninger 2 pakker hakkede tomater 1 l. vand 100 g. ris 2 porre i tynde ringe Der kan evt. tilsættes kylling i

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn.

TÖRLEY. Skønne mousserende vine fra. Charmant Doux. Populære mousserende vine fra Ungarn. Skønne mousserende vine fra TÖRLEY Charmant Doux Populære mousserende vine fra Ungarn. Elegant udseende, typisk champagne farve, intensiv mousserende. Dens bouquet og smag minder om sukkersøde frugter

Læs mere

PRODUKTOVERSIGT - 2015 -

PRODUKTOVERSIGT - 2015 - PRODUKTOVERSIGT - 2015 - MINTANINE Mintanine - intens frisk mynte smag, en helt ny smagsoplevelse inden for energi drikke. Indeholder koffein og guarana. Brug Mintanine som en frisk energi drik og tørstslukker,

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

Smag på grøntsager i sæson

Smag på grøntsager i sæson Smag på grøntsager i sæson Elevhæfte 2009 Mad - eller hvad? smag på grøntsager i sæson Grøntsager og frugter er modne på forskellige årstider. Det kalder man, at grøntsager og frugter har sæson. I sæsonen

Læs mere

Inspiration til børnefødselsdage

Inspiration til børnefødselsdage Inspiration til børnefødselsdage Frugt og grønt Frugtpindsvin Udskåret melon Grønne lanser Til 15 børn Du skal bruge 1 hvidkålshoved eller 1 vandmelon 15 træspyd 4-5 forskellige slags grøntsager fra listen:

Læs mere

Gulerødder. Planter er også mad. Grøntsager, frugt og korn. MELLEMTRINNET: 4.-6. klasse

Gulerødder. Planter er også mad. Grøntsager, frugt og korn. MELLEMTRINNET: 4.-6. klasse Planter er også mad Grøntsager, frugt og korn Tema om rodfrugter Gulerødder MELLEMTRINNET: 4.-6. klasse Planter er også mad Tema om rodfrugter MELLEMTRINnet: 4.-6. klasse 1 Delemne 1: Plantekendskab Planter

Læs mere

FORKÆL DIN SAUCE MED PHILADELPHIA

FORKÆL DIN SAUCE MED PHILADELPHIA FORKÆL DIN SAUCE MED PHILADELPHIA MØD DIN PERFEKTE MADLAVNINGSPARTNER En velsmagende sauce er prikken over i et og kan løfte en ret til nye højder. Men, det kræver sit at lave en sauce, der får smagsløgene

Læs mere

25% introduktionsrabat på Showergreen indtil 31 maj!

25% introduktionsrabat på Showergreen indtil 31 maj! Nr 1 2012 25% introduktionsrabat på Showergreen indtil 31 maj! Lad dine gæster starte dagen med at redde miljøet mens du sparer op til 50% på vand og el 25 Vandforbrug Beskytter miljøet uden at gå på kompromis

Læs mere

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser.

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Dalby Hotel Restaurant Bregnen Vordingborgvej 425 Dalby - 4690 Haslev Tel: 56 39 81 06 Fax: 56 39 81 60 Email: hotel@dalbyhotel.dk www.dalbyhotel.dk Forår 2015 FESTARRANGEMENTER Vi takker for Deres henvendelse

Læs mere

Opskrifter med lakrids - NYT PIFT TIL VELKENDTE KLASSIKERE

Opskrifter med lakrids - NYT PIFT TIL VELKENDTE KLASSIKERE Opskrifter med lakrids - NYT PIFT TIL VELKENDTE KLASSIKERE Efter afkøling skal du hurtigst muligt gemme dine cookies for børn og barnlige sjæle på et sikkert sted for ellers er holdbarheden på de nybagte

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

KLASSISKE RETTER VINTERMAD PÅ NYE MÅDER

KLASSISKE RETTER VINTERMAD PÅ NYE MÅDER KLASSISKE RETTER VINTERMAD PÅ NYE MÅDER KLASSISKE RETTER PÅ NYE MÅDER Det er vinter. Det er koldt der derude, mens varmen breder sig lunt og trygt inden døre, enten fra en knitrende brændeovn eller buldrende

Læs mere

Indisk mad. Indisk buffet 11. November

Indisk mad. Indisk buffet 11. November Indisk mad Indisk buffet Indisk rødløg 6 rødløg ½ l kærnemælk 1 tsk senneps frø Salt og peber Skær løgene i små stykker Læg de 5 løg i kærnemælken Sauter det ene løg og sennepsfrøene i olie Tilsæt det

Læs mere

10 LIDT SUNDERE JULESNACKS TIL den SØDE TID... Glædelig jul

10 LIDT SUNDERE JULESNACKS TIL den SØDE TID... Glædelig jul 10 LIDT SUNDERE JULESNACKS TIL den SØDE TID... Glædelig jul Marcipan 4 portioner 1 tsk. mandelessens evt. frugtfarve 100 g kartoffel, kogt 1 tsk. sødemiddel (SØD) Alle ingredienserne moses sammen, tørres

Læs mere

Komplet hotel seng...

Komplet hotel seng... Nr. 2/2011 Komplet hotel seng... Bestil en komplet hoteltilpasset seng: Seng dobbeltfjedrende bonellfjedre forstærket i benende, ben ibøg + 6 cm topmadras med koldskumskerne + kogebarmadrasbeskytter +

Læs mere

PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE

PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE PHILADELPHIA EN SIKKER VINDER I CHEESECAKE PHILADELPHIA SOM SKABT TIL CHEESECAKE TILBEREDNINGSTID ı 80 min. SERVERINGSPORTION ı 264 g kj 2951, kcal 705, protein 11,7 g, fedt 43,3 g, kulhydrat 67,3 g Er

Læs mere

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

GOSA Puder. Produktguide

GOSA Puder. Produktguide 26 _013 Produktguide GOSA Puder Syntetiske fibre Dun/fjer Lyocell Maskinvaskes ved 60 Tørres i tørretumbler Hvordan sover du? Vidste du, at dine sovevaner bestemmer, hvilken pude du skal vælge? Du sover

Læs mere

De 2 løg kommes i en kasserolle sammen med - kasserollen sættes på lav varme (fx 2 af 6), og der røres jævnligt.

De 2 løg kommes i en kasserolle sammen med - kasserollen sættes på lav varme (fx 2 af 6), og der røres jævnligt. Lasagne Parmesan = Parmigiano Reggiano! Fem lækre lasagner med hver deres charme gode til både hverdag fest! Klassisk lasagne 4-6 personer 3-4 gulerødder skrælles rives, 4-5 fed hvidløg knuses, 5-6 løg

Læs mere

400 g rodfrugter (f.eks. persillerod, pastinak, gulerod, rødbede) 4 tsk olie 2 tsk citronsaft 1 tsk salt

400 g rodfrugter (f.eks. persillerod, pastinak, gulerod, rødbede) 4 tsk olie 2 tsk citronsaft 1 tsk salt Her er opskrifter, så I kan lave mad derhjemme. Det var fantastisk at møde jer. Jeg håber, I huske at bruge Jeres Mad-talenter i køkkenet derhjemme. I kan finde flere opskrifter på www.diaetist-iskov.dk.

Læs mere

De praktiske. Boller, havregryn, æg, pålæg, mælk, rugbrød Madpandekager m.leftovers, salat, ost, salsa gulerøder, æbler, bananer

De praktiske. Boller, havregryn, æg, pålæg, mælk, rugbrød Madpandekager m.leftovers, salat, ost, salsa gulerøder, æbler, bananer De praktiske Dag Tirsdag aften Onsdag morgen Onsdag frokost snacks Onsdag aften Torsdag morgen torsdag frokost snacks Torsdag aftensmad Fredag morgen Mad Chili con/sincarne Boller, havregryn, æg, pålæg,

Læs mere

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Stenalderbrød Dato: Hos: Adresse: Kl.: Ingredienser 1 brød 100 g mandler 100 g valnødder 100 g græskarkerner

Læs mere

CHÂTEAU GISCOURS Margaux Cru Classe En 1855-2007395.-75. CHÂTEAU GRAND TAYAC Margaux - 2012

CHÂTEAU GISCOURS Margaux Cru Classe En 1855-2007395.-75. CHÂTEAU GRAND TAYAC Margaux - 2012 C V ine hâteau 15 C 13 % Vol. 4-5 år efter GISCOURS Margaux Cru Classe En 1855-2007395.-75 cl pr. ltr 526,67 FARVE: Flot mørkerød kerne med en kant i mere gullig nuance på grund af modningsniveauet. DUFT:

Læs mere

sommer Hjemmelavet er nemt... supernemt! Opskrift se side 9

sommer Hjemmelavet er nemt... supernemt! Opskrift se side 9 sommer Hjemmelavet er nemt... supernemt! Opskrift se side 9 Det er sommer, himlen er blå, og havens frugtbuske bugner af bær... Vil du fryde dine smagsløg med hjemmelavet saft, marmelade og andre søde

Læs mere

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

7 dage - 7 måltider. Af Lene Hansson. Opskrifter - indkøbsplan - hygge til weekenden. 7 dage - 7 måltider. Af Lene Hansson.

7 dage - 7 måltider. Af Lene Hansson. Opskrifter - indkøbsplan - hygge til weekenden. 7 dage - 7 måltider. Af Lene Hansson. Kostplan - uge 14 Foto: L&R Indkøb Dette skal du købe i denne uge (ingredienserne til weekendhygge ikke medtaget): Fokusgrønt Tomat Persille Løg Citron Øvrig frugt og grønt Rødløg Forårsløg Porrer Fennikel

Læs mere

Kunderne siger. Fakta

Kunderne siger. Fakta Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

SELSKABSMATERIALE SKOVSHOVED HOTEL

SELSKABSMATERIALE SKOVSHOVED HOTEL SELSKABSMATERIALE SELSKABSPAKKER Selskabspakke 1 Blød bar med øl, vin og vand 1.095,- pr. person Selskabspakke 2 1.195,- pr. person Selskabspakke 3 Snacks Petit Fours Avec Natmad 1.395,- pr. person Selskabspakke

Læs mere

Milnersvej 42 3400 Hillerød tel 4820 6000 www.pharmakon.dk

Milnersvej 42 3400 Hillerød tel 4820 6000 www.pharmakon.dk Månedens menu Helleflynder med variation af kartoffel og jordbær Maj 2009 Grillet svinemørbrad og braiseret svinekæbe med pure af gulerødder tilsmagt med estragon, hertil forårsgrønt og kraftig sauce samt

Læs mere

Husk at læse jeres opskrifter godt igennem inden start. Menuen for i aften er følgende

Husk at læse jeres opskrifter godt igennem inden start. Menuen for i aften er følgende Velkommen til endnu en kokkeskole Velkommen til endnu en kokkeskole. I dag skal vi, som sidst, 3 retter igennem. Grupperne er de samme som sidst. Men der er rotation så vi rykker en ret frem fra sidst.

Læs mere

Havefest. Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere. Se menu

Havefest. Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere. Se menu Havefest Deltagere: Mad: Aktiviteter/underholdning: Indkøbsliste til 6 personer: 6 personer eller flere Se menu Tre konkurrencer: 1. Frisbee Golf 2. Langdistance pusterørsskydning 3. Avisstafet Grill-

Læs mere

Som hovedregel kasseres både iblødsætnings- og kogevandet. Undtagelserne er:

Som hovedregel kasseres både iblødsætnings- og kogevandet. Undtagelserne er: Øvelse 3 Øvelser med bælgfrugter, jævnemetoder og smag Gruppevis det aftales hvilke retter grupperne laver. Bælgfrugter Bælgfrugter er modne og tørrede frø af bælgplanters frugter som indeholder 20-30

Læs mere

Tilbud uge 51. Indhold: Catering Engros... 2 JN Meat...5 Oscar...7 BKI...10 HJ Hansen...11 Kiratin...13 ThermIT...14 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 51. Indhold: Catering Engros... 2 JN Meat...5 Oscar...7 BKI...10 HJ Hansen...11 Kiratin...13 ThermIT...14 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 51 Indhold: Catering Engros... 2 JN Meat...5 Oscar...7 BKI...10 HJ Hansen...11 Kiratin...13 ThermIT...14 Kontakt...15 Dejlige oste til jul 26610 MONT D OR Ca. 500 g pr. stk. kr. 60,75 150632

Læs mere

En madplan hvor det tager dig max 30 minutter fra køkkenbord til spisebord, velbekomme

En madplan hvor det tager dig max 30 minutter fra køkkenbord til spisebord, velbekomme Madplan for uge 52 årets sidste uge er i gang, det er JUL En madplan hvor det tager dig max 30 minutter fra køkkenbord til spisebord, velbekomme Mandag: Op af bakke, men det er jo nemt, smil og kys mandagen

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7

TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7 Prisliste 2014 TORO 2 Indholdsfortegnelse TORO farvekoder Side 4 TORO stole + borde Side 5 Salgs og leveringsbetingelser Side 7 Leveringsterminer Leveringstiden for TORO stole er 2-3 uger. Leveringstiden

Læs mere

PÅSKE FRISTELSER. Chokoladekræs. Tips: Chokoladebund. nougat Creme. eksotisk puré: mørk Chokolade. egne påske- specialiteter

PÅSKE FRISTELSER. Chokoladekræs. Tips: Chokoladebund. nougat Creme. eksotisk puré: mørk Chokolade. egne påske- specialiteter PÅSKE FRISTELSER Chokoladekræs 500 g exotisk puré smeltes sammen Tilbyd og tempereres dine egne påske- specialiteter Chokoladekræs TRØFFELKUGLER (180 STK.) HVID TRØFFELKUGLE MØRK TRØFFELKUGLE Chokolade

Læs mere

SØNDAGS SHOPPING. Nyd søndagen 4. maj 10-16. giver mini-koncert. på 5000,- i Inspiration. Vind gavekort. Torsdag 1. maj

SØNDAGS SHOPPING. Nyd søndagen 4. maj 10-16. giver mini-koncert. på 5000,- i Inspiration. Vind gavekort. Torsdag 1. maj Annoncetillæg Brdr. Torsdag 1. maj Olsen kl. 17-17.30 giver mini-koncert Goodie Torsdag 1. maj bag til de første 30 kunder hos Designersmarket Vind gavekort på 5000,- i Inspiration SØNDAGS SHOPPING Nyd

Læs mere

SkagenMenu. Nytår2014

SkagenMenu. Nytår2014 SkagenMenu Nytår2014 SkagenMenu Nytår 2014 Snacks Sprøde chips af rodfrugter med letrøget creme på syrnet fløde samt skiver af lufttørret dansk skinke lavet af Emilsminde Frilandsgris. Forret Koldrøget

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1

W e b s h o p d e s i g n s oktober 2011 1 Webshop designs Oktober 2011 1 Indhold DanDomain designpakke 3 Sådan bestiller du 3 Aparte 4 Indhold i Apartes designpakke 4 Designskabelon 1 5 Designskabelon 2 6 Designskabelon 3 7 bangsoe.com 8 Indhold

Læs mere

Pressemeddelelse. mixxo alsidighed og frihed hvor du er. April 2007

Pressemeddelelse. mixxo alsidighed og frihed hvor du er. April 2007 mixxo alsidighed og frihed hvor du er Ud over at den ledningsfri stavblender mixxo fra Bosch giver frihed hjemme i køkkenet, er den også velegnet i sommerhuset, autocamperen eller campingvognen eller hvorfor

Læs mere

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen.

En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Hvidvin Riesling Eins, Zwei, DRY, Leitz,2013, Tyskland 75.- // 300.- En fantastisk frisk men tør Riesling, der har tydlige noter af citrus, og er let perlende på tungen. Kung Fu Girl, Charles Smith, 2013,

Læs mere

Du kan gøre en forskel

Du kan gøre en forskel Scandic klimamenu Du kan gøre en forskel Dit forbrug af mad og drikkevarer påvirker i høj grad klimaet. Ca. 30% af al CO2-udledning kommer fra verdens fødevareproduktion, så du kan gøre en forskel hjemme

Læs mere

Nr. 1 - Michael Pedersen. Forret

Nr. 1 - Michael Pedersen. Forret Råvarer: Pighvar Østers Forskellige Kartofler Kørvel Agurk Persille Purløg Dild Estragon Skalotteløg Perleløg Løg Citron Sukker Æbleeddike Smør Fløde Hønsefond Forret Tatar af pighvar og østers Syltet

Læs mere

Køkkenet på Aarhus Sygehus

Køkkenet på Aarhus Sygehus Køkkenet på Aarhus Sygehus Vi er 100 medarbejdere fordelt på bagere, slagtere, kokke, ernæringsassistenter, økonomaer, PBére samt catere og husassistenter Vi laver mad til 800 patienter og 1500 kunder/gæster

Læs mere

Ønsker du at holde dit selskab på Hotel Nørherredhus, har vores køkkenchef udarbejdet flere dejlige menuer du blot kan vælge ud fra.

Ønsker du at holde dit selskab på Hotel Nørherredhus, har vores køkkenchef udarbejdet flere dejlige menuer du blot kan vælge ud fra. SELSKABSMENU Ønsker du at holde dit selskab på Hotel Nørherredhus, har vores køkkenchef udarbejdet flere dejlige menuer du blot kan vælge ud fra. Maden er veltillavet af friske råvarer. Du er altid velkommen

Læs mere

til vuggestuebørn Madplan 12 Forår Madplanen viser, hvilken type måltider der kan serveres for vuggestuebørn om foråret.

til vuggestuebørn Madplan 12 Forår Madplanen viser, hvilken type måltider der kan serveres for vuggestuebørn om foråret. Forår Brug forårets friske varer til at give kulør, smag og vitaminer til maden. På side 24 er der en oversigt over forårets billige og næringsrige sæsonvarer. Årstid 11 til vuggestuebørn Madplan Madplanen

Læs mere

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR

SOV DIG SUND 0,- 44% ÅBNINGSTIDER HVERDAGE KL.10-18 LØRDAG KL.10-16 SØNDAG KL.10-16 * * RENTER OG GEBYR * Låneeksempel: Fast debitorrente: 0%. ÅOP: 0,0%. Løbetid 12 og 24 mdr.. Samlet beløb der skal betales: kr. 24.000,- Månedlig ydelse i 24 mdr.: kr. 1.000. Lånet formidles for Dan-Aktiv A/S. Forbehold for

Læs mere

Gulerodssuppe med linser

Gulerodssuppe med linser nøglehuls retter 2 Gulerodssuppe med linser Nøglehulsopskrift - 26 juni 2013 Gulerodssuppe med linser Det skal du bruge (4 pers.) 750 g skrællede kartofler 3 store skrællede gulerødder (ca. 255 g) 2 store

Læs mere

KONFEKTUREKATALOG STANDARDSORTIMENT 2013 INDPAKKET KONFEKTURE TIL VIRKSOMHEDER OG MØDER

KONFEKTUREKATALOG STANDARDSORTIMENT 2013 INDPAKKET KONFEKTURE TIL VIRKSOMHEDER OG MØDER KONFEKTUREKATALOG STANDARDSORTIMENT 2013 INDPAKKET KONFEKTURE TIL VIRKSOMHEDER OG MØDER 1 QUATRE CHOCOLAT Svenskfremstillet chokolade i kvadratiske stykker. Indpakket i sølvpapir og omslag med reklametryk.

Læs mere

Amazins! Prøv VIND NYHED! Nemme, hurtige og ernæringsrigtige opskrifter! eksklusivt porcelæn fra Pillivuyt - hver uge!

Amazins! Prøv VIND NYHED! Nemme, hurtige og ernæringsrigtige opskrifter! eksklusivt porcelæn fra Pillivuyt - hver uge! Prøv Amazins! - med flere fibre og færre kalorier end f.eks. rosiner NYHED! Nemme, hurtige og ernæringsrigtige opskrifter! VIND eksklusivt porcelæn fra Pillivuyt - hver uge! Foto: Skovdal.dk Amazins er

Læs mere

Kære Spejdere. Kogebogen er lavet således, at der er to forslag til hver kødtype (hakket kød, kylling osv.).

Kære Spejdere. Kogebogen er lavet således, at der er to forslag til hver kødtype (hakket kød, kylling osv.). KOGEBOG Kære Spejdere I sidder nu med Proviantudvalgets forslag til retter til aftensmåltidet, der kan laves ud fra de ingredienser, I kan hente i jeres proviantudlevering. Der kan selvfølgelig laves 10.000

Læs mere

Turmad Hovedretter. Fisk med stærk sauce

Turmad Hovedretter. Fisk med stærk sauce Fisk med stærk sauce -4 5-600 g. friskfanget eller tørret fisk (anykind) Olivenolie til stegning 2 tsk. carry 2 tsk. cayenne- chillipeber 4 fed hvidløg 1 ds. koncentreret tomatpure Evt. soyasauce 5 dl.

Læs mere

Billedfelt: 8,5 X 9 cm Billedopløsning: 300dpi

Billedfelt: 8,5 X 9 cm Billedopløsning: 300dpi Bydelsmødre Bydelsmødrenes Landsorganisation består af grupper af frivillige kvinder, primært med etnisk minoritetsbaggrund, som vælger at tage en Bydelsmoruddannelse, for at kunne hjælpe andre kvinder,

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

GELÉ Vare Vare Ean nummer Netto- Antal Antal Antal Højde Pris nummer vægt per kollo per lag per pr. kollo EUR-palle EUR-palle

GELÉ Vare Vare Ean nummer Netto- Antal Antal Antal Højde Pris nummer vægt per kollo per lag per pr. kollo EUR-palle EUR-palle GELÉ kollo EUR-palle EUR-palle kg 2.03595.521 Instant jelly 4 x 1 kg 4012447037705 4 Kg 4 15 90 1320 50 g Instant jelly, 300 g sukker og 1 L vand bringes i kog. Gelérer hurtigt ved afkøling- kort konsistens

Læs mere

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 TILBUDENE ER GÆLDENDE I PERIODEN 20/1 28/2-2014 Lækre ovnbagte Bornholmske SPELT SNACKS Disse lækre snacks er velegnede både som snacks og som crackers. De er bagt

Læs mere

Smagsdanner Claus Angelo w smagsdanner.dk t 2465 2279 m smagsdanner@gmail.com

Smagsdanner Claus Angelo w smagsdanner.dk t 2465 2279 m smagsdanner@gmail.com Øvelse 1 a) Forsøg med kartoffelgrød/mos og kartoffel stivelse Formål: At konstatere forskelle i konsistens ved forskellig metodebrug af kartoffelmels stivelse. - ½ kg skrællede kartofler i tern - 1 L

Læs mere

Julefrokost Menu. Stegte sild

Julefrokost Menu. Stegte sild Julefrokost Menu Stegte sild 8 ferske sildefileter (ca. 600 g) 2 spsk dijonsennep 4 spsk små dildkviste 1½ tsk groft salt friskkværnet peber 3 spsk rugmel 25 g smør Eddikelage ¼ liter lagereddike 150 g

Læs mere

Menukort. Kære gæst. Jakob Beck Wätjen

Menukort. Kære gæst. Jakob Beck Wätjen Menukort Kære gæst Det glæder os at byde Dem velkommen her på Montra Hotel Sabro Kro. Kroens historie går tilbage til 1855, og vi er stolte over nu at kunne sige at vi er Danmarks nyeste kro, der trods

Læs mere

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse

KAMPAGNER. TEMPUR Original god støtte - en fast følelse. TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse KAMPAGNER TEMPUR Original god støtte - en fast følelse TEMPUR Sensation god støtte - en traditionel følelse TEMPUR Cloud god støtte - en blød følelse Støtte der hvor du har brug for det Almindelige springmadrasser

Læs mere

8 lækre opskrifter på lam

8 lækre opskrifter på lam 8 lækre opskrifter på lam Lammeskank med mørk øl og lakrids 2 store eller 4 små lammeskanke ½ spsk. lakridspulver eller ½ lakridsrod 2 store mørke øl 8 fed hakket hvidløg 3 gulerødder i tern 1 løg i tern

Læs mere

Antipasta: Grøn salat 10 personer: Antipasto: Peberfrugt og porre 10 personer: Menuen fra Sejlklubbens Generalforsamling lørdag den 17.

Antipasta: Grøn salat 10 personer: Antipasto: Peberfrugt og porre 10 personer: Menuen fra Sejlklubbens Generalforsamling lørdag den 17. Menuen fra Sejlklubbens Generalforsamling lørdag den 17. januar 2015 Antipasta: Grøn salat 1 iceberg salathoved 1 dåse artiskokhjerter 1 dåse palmehjerter 1 glas cornichoner 1 stor fennikel Strimler af

Læs mere

Copenhagen Food Fair 22. - 24. februar 2015 i Bella Center

Copenhagen Food Fair 22. - 24. februar 2015 i Bella Center Copenhagen Food Fair 22. - 24. februar 2015 i Bella Center FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED: ØKODAG DEN 23. FEBRUAR 2015 www.copenhagenfoodfair.dk Copenhagen Food Fair 2015 handler om VÆRTSKAB og det at møde sine

Læs mere

INSPIRATION TIL TILBEREDNING AF INSEKTER. LOPES, BOESEN & MULVAD Teknoantropologi BA April 2015

INSPIRATION TIL TILBEREDNING AF INSEKTER. LOPES, BOESEN & MULVAD Teknoantropologi BA April 2015 INSPIRATION TIL TILBEREDNING AF INSEKTER LOPES, BOESEN & MULVAD Teknoantropologi BA April 2015 Protein dip Protein kiks/knækbrød 2 dl hytteost 1 dl persille 2 spsk mayonnaise 1 spsk hakket løg 2 spk frisk

Læs mere

AFTENSMADSFORSLAG fase 1

AFTENSMADSFORSLAG fase 1 AFTENSMADSFORSLAG fase 1 På de næste sider finder du forslag til hvad du kan spise til aftensmad. Spiser du mad på farten, så hent inspiration fra madforslagene til hvordan du kan bede restauranten sammensætte

Læs mere

Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din virksomhed og sætte dit eget personlige præg på årets DHL-stafet.

Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din virksomhed og sætte dit eget personlige præg på årets DHL-stafet. DESIGN DIT LØBETØJ TIL DHL-STAFETTEN 2012 400.000 ben løber 400.000 øjne ser på Gør indtryk Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din virksomhed og sætte dit eget personlige præg på årets DHL-stafet.

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Pasta med asparges og parmaskinke Rester fra weekenden Fiskefrikadeller

Læs mere

Mælkesyregæring af grøntsager og frugtsaft

Mælkesyregæring af grøntsager og frugtsaft Mælkesyregæring af grøntsager og frugtsaft Konservering af grøntsager og frugtsaft kan effektivt gøres ved mælkesyregæring. Gæringen gør faktisk vitaminer og mineraler mere tilgængelige for den menneskelige

Læs mere