Avis uge 21. Indhold:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avis uge 21. Indhold:"

Transkript

1 Avis uge 21 Indhold: Info fra Merrild...3 Emborg Catering. 4 Oscar....5 H.J. Hansen.8 Odense. 9 Berendsen..10 HoistLocatel Stokvis Kontakt SAMHANDEL

2

3 Middelfart, d. 11. maj 2015 Ny virksomhed fra d. 6. juli 2015 Vi har glædet os til at kunne fortælle jer om vores fremtidige navn: JACOBS DOUWE EGBERTS PROFESSIONAL DK ApS eller blot JDE Professional i daglig tale. I forbindelse med overgangen til JDE Professional d. 6. juli 2015 skifter vi også CVR-nummer, hvorfor vi vil bede dig gennemlæse det vedlagte officielle brev om overgangen til det nye selskab. Det eneste, der skifter, er navnet! Men bare rolig, efter d. 6. juli 2015 er vi stadig de mennesker, du kender, med den samme gode kaffe og Danmarks bedste service. Din kontaktperson er også den samme. Den eneste ændring er, at når du ringer til vores nummer efter d. 6. juli 2015, vil du blot høre os sige JDE Professional i stedet for Merrild Professional. Og så alligevel Faktisk gør vi lidt mere end at ændre navn; vi bliver også endnu stærkere! Udover alle de produkter, du køber hos os i dag, styrker vi forretningen med endnu flere af Danmarks bedste kaffer. Så glæd dig, snart finder du også Gevalia og Karat på vores hylder. Og vi får endnu flere kaffeinteresserede kollegaer på holdet, klar til at hjælpe dig. Vi kan ikke afsende ordrer fra d. 25. juni til d. 6. juli Alt dette betyder, at vi har travlt med at sørge for, at du som kunde mærker så lidt som muligt til forandringerne. Dog vil det i forbindelse med overgangen være nødvendigt at lukke vores system for afsendelse af ordre i perioden fra d. 25. juni til d. 6. juli. Vi vil naturligvis gøre vores bedste for at sikre, at dette bliver til mindst mulig gene for dig. Du kan læse mere i det vedlagte brev. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte din sædvanelige kontaktperson eller ringe på Vi glæder os til at hjælpe dig. Med venlig hilsen Merrild Professional ApS Lars Vinther Petersen Country Manager Merrild Professional ApS Nyvang 16, DK-5500 Middelfart Tlf , Fax , SE-nr./VAT: Side 1 af 1

4 Tilbud på kødvarer Et super godt tilbud fra Emborg Catering din kødleverandør Okse Rib Eye frost, Brasiliansk 84,90 kr./kg. Min. 100kg. pr. ordrer Begrænset parti / gældende til og med 9. Juni. Al bestilling skal ske via telefon, , eller , Emborg Catering ApS. -Vardevej Aalborg Øst - Danmark -CVR-nr.: Tlf.: Fax: Mail: - Web: Bank: JyskeBank -Kontonr.:5059 / IBAN-nr.: DK SWIFT-kode: JYBADKKK

5 Anvend OSCAR Økologisk bouillon granulat og fond koncentrat... Som krydderi til din ret Til opbygning af din basissmag Til den sidste tilsmagning

6 Oksebouillon, økologisk 500 g granulat til 25,5 liter Varenr kg granulat til 204 liter Varenr Ingrediensliste: Salt, økologisk maltodextrin, naturlig aroma, økologisk sukker, 5 % økologisk oksefedt, økologisk stivelse, 4 % økologisk oksefond, økologisk løg, 1 % økologisk oksekød, økologisk karamelsukker, økologisk antioxidant (rosmarinekstrakt). Hønsebouillon, økologisk 500 g granulat til 25,5 liter Varenr kg granulat til 204 liter Varenr Ingrediensliste: Salt, økologisk maltodextrin, naturlig aroma, økologisk sukker, 7 % økologisk hønsefond, 5 % økologisk hønsefedt, økologisk stivelse, økologisk løg, økologisk antioxidant (rosmarinekstrakt). Grønsagsbouillon, økologisk 500 g granulat til 25,5 liter Varenr kg granulat til 204 liter Varenr Ingrediensliste: Salt, 21,3 % økologisk grønsagspulver (pastinak, persillerod, løg, gulerod, champignon, porre, tomat, hvidløg), økologisk maltodextrin, naturlig aroma, økologisk sukker, økologisk stivelse, økologisk rapsolie, stabilisator (guargummi), økologisk antioxidant (rosmarinekstrakt).

7 Oksefond, økologisk 1 liter koncentrat til 34 liter færdig fond Varenr Ingrediensliste: 64 % økologisk oksefond, salt, økologisk sukker, naturlig aroma, økologisk maltodextrin, økologisk stivelse, økologisk løg, økologisk karamelsukker, stabilisator (guargummi). Kyllingefond, økologisk 1 liter koncentrat til 34 liter færdig fond Varenr Ingrediensliste: 64 % økologisk hønsefond, salt, naturlig aroma, økologisk sukker, økologisk maltodextrin, økologisk løg, økologisk stivelse, stabilisator (guargummi). Grønsagsfond, økologisk 1 liter koncentrat til 34 liter færdig fond Varenr Ingrediensliste: 33 % økologiske rehydrerede grønsager (persillerod, pastinak, løg, gulerod, porre, tomat, champignon, hvidløg), vand, salt, økologisk sukker, naturlig aroma, syre (citronsyre), stabilisator (guargummi).

8 SAMHANDEL XOCOLATL ÅRET RUNDT - FORDI KUN DEN BEDSTE CHOKOLADE ER GOD NOK Intens og harmonisk chokoladesmag Kendetegnet ved vores chokolader er... HARMONI OG INTENSITET. når kun den bedste chokolade er god nok... Vi tilbyder chokolade på allerhøjeste niveau til hoteller, restauranter & caféer Vi tager udgangspunkt i, hvad de forskellige råchokolader har at byde på smagsmæssigt, og de er således udvalgt specielt til hvert eneste stykke fyldt chokolade. Kim Rasmussen regnes for at være én af Danmarks bedste chocolatiers og har gennem årene opnået en lang række præmier og priser. TIL RESTAURANTEN Xocolatl Grand Cru TIL RECEPTIONEN/VÆRELSET Xocolatl Premium Cru Grand Cru ca. 9 gr. Dessertstykker Gaveæske ca. 35 gr. 4 dessertstykker Gaveæske ca. 80 gr. 9 dessertstykker Mandarin/te Mango/Ingefær Orange/Chili Irish Coffee Solbær/Enebær Mandel/Citron Passion/Banan Lakrids/Passion ENGROSPRIS 4,25 VEJL. SALG 8,50 ANTAL/KOLLI 36 ENGROSPRIS 20,00 VEJL. SALG 40,00 ANTAL/KOLLI 12 ENGROSPRIS 42,50 VEJL. SALG 85,00 ANTAL/KOLLI 12 FERRARI DEMI SEC, FERRARI DOC HUSK AT ALT VINKØB ER BONUSBERETTIGET. Varenummer: Normalpris kr. 169,- excl. moms Lys strågul farve med et let grønligt skær i kanten. Duften har toner af modne æbler, vilde blomster og en let autolytisk karakter, som dog overskygges lidt af vinens dosage. Smagen har en let sødme og en fin syre, som afbalancerer vinen. MALVASIA DON BOSCO, MARCHESI DI BAROLO SPA DOC Varenummer: Normalpris kr. 95,- excl. moms Pink/kirsebærrød farve. Aromatisk og intens duft med nuancer af vilde bær og moskus. Sødmefuld med en alsidig og lækker smagspalet, lige fra solmodne mørke bær til lette, tørrede krydderier. Et særdeles indbydende glas! NU PR. FLASKE 126,75 EXCL. MOMS SPAR 25% I MAJ MÅNED! NU PR. FLASKE 71,25 EXCL. MOMS NU PR. FLASKE 97,50 EXCL. MOMS BRACHETTO GATIJ, MARCHESI DI BAROLO SPA DOC Varenummer: Normalpris kr. 130,- excl. moms Let, frisk, perlende vin der har en let druesødme og en smag af friske sommerbær som jordbær og hindbær. H.J. HANSEN VIN A/S - DIN VIN- & SPIRITUS LEVERANDØR Alle priser er excl. moms., NETTO NETTO og annulerer alle andre prisaftaler og tilbud. Tilbudet gælder t.o.m. 31/ eller så længe lager haves. Forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Bestilles hos din konsulent www. hjhansen-vin.dk Tlf

9 Odense Marcipan A/S Toldbodgade Odense C Server nemme og lækre sommer desserter NYHED: ODENSE Jordbærsauce med 50% jordbær Vaniljeis lægges lagvis i en form med marengs, hakket hvid chokolade samt bær vendt i ODENSE Jordbærsauce. Formen sættes i fryseren til den er skærbar, men ikke alt for hård, skæres i stykker og serveres med ekstra jordbærsauce samt lidt bær til pynt. Kom smeltet ODENSE Overtræk mørk i pandekagedej og bag de lækreste tynde pandekager. Server dem lune med is og ODENSE Nougatsauce. Suppler gerne med appelsinsirup. Rul/drys en syltet pære med ristede ODENSE Hasselnøddeflager, hæld nougatsauce over og server ODENSE Isdrys, Nougatvafler, Chokoladespåner, Chokoladesauce og flere gode produkter til sommerens desserter kan bestilles hos din grossist

10 Den perfekte pude til hotelværelset. KAMPAGNEPRIS: Prøv vores nye kvalitets pude til hotelværelset. kun 0,74 kr. i leje pr. stk. pr. uge Høj komfort og en renere seng. Den rigtige pudeløsning er vigtig for en høj gæstetilfredshed. Puden som kan vaskes flere gange uden at pudefyldet klumper sammen. Puden er syet med en bred kant, så puden står flot i sengen. Hotellets udbytte: Ingen investering i nye puder Besparelse på vask af puder Dokumentation for antal vask pr. pude Hurtig leverigstid af jeres puder Nemt at sende puder til vask Jeres gæster oplever en mere hygiejnisk seng Gæsten får et godt indtryk af sengen Den bedste hotelpude: Har det luftige fyld Kan vaskes igen og igen Er allergivenlig Kan ikke alene ligge men også stå flot i sengen Gæsternes udbytte: Allergivenlige puder Kvalitets puder, der stadig har fylde efter mange gange i vask Godt indtryk af sengen Oplevelsen af en renere og flottere seng

11 Den perfekte dyne til hotelværelset. KAMPAGNEPRIS: Prøv vores nye kvalitets dyne til hotelværelset. kun 1,98 kr. i leje pr. stk. pr. uge Giv jeres gæster en god nattesøvn med en dejlig blød dyne. Ren dyne af høj kvalitet. Der har aldrig været større fokus på hygiejnen i hotelsengen. Med en lejeløsning fra Berendsen sikrer du at dine kvalitetsdyner ikke bliver flade og kedelige efter få gange vask. Når gæster møder en ren seng, der dufter godt får de en oplevelse af at besøge et hotelværelse, hvor renlighed er vigtig. Vores dyner er opmærket med en stregkode, der sikrer dokumentation for hvor ofte de bliver vasket. KONTAKT. Kan bestilles hos din Berendsen konsulent eller kontakt Ida på tlf Hotellets udbytte: Ingen investering i nye dyner. Besparelse på vask af dyner. Dokumentation for antal vask. Hurtig leveringstid af jeres dyner. Nemt at sende dyner til vask. Gæsten får et godt indtryk af sengen og hotellet. Gæsternes udbytte: Allergivenlige dyner. Kvalitets dyner der stadig har fylde efter flere gange vask. God nattesøvn med en dejlig dyne og en god oplevelse. Oplevelsen af en renere seng. Berendsen Textil Service A/S Tobaksvejen Søborg Tlf.:

12 Enkel onlinebooking med HotSoft Online Med vores 100% integrerede online bookingløsning til HotSoft 8 behandler du al information direkte i bookingsystemet hjemmesiden opdateres automatisk. Gæsten kan logge ind og ændre reservationen og betale direkte på hjemmesiden. Bookingmotor har brugervenligt design og kan justeres, så det matcher jeres egen hjemmeside. Responsivt design gør, at det automatisk tilpasses alle enheder, såsom Smartphone, Tablets og PCére. HotSoft 8 bookingsystem passer til alle typer af hoteller, kroer og vandrehjem og findes både som en cloud-version eller som en lokal installation. Tlf

13 ETERNA SKJORTER NON IRON 100% ren bomuld, altid strygefri EUROPÆISK PRODUCERET Alt bliver designet, vævet og syet i Europa ØKOTEX STANDARD Eneste tekstilvirksomhed i Europa med denne unikke certificering SUVERÆN PASFORM TRADITION OG INNOVATION SIDEN ÅRS GARANTI PÅ STOF OG FORARBEJDNING VEJL. UDSALGSPRIS KR. VEJL. UDSALGSPRIS KR. VEJL. UDSALGSPRIS KR. PRISER FRA KR. PRISER FRA KR. PRISER FRA KR. 299,- 299,- Tlf Lind Hansens Vej Odense C - UDGÅEDE MODELLER FRA 199,- UDGÅEDE MODELLER FRA 199,- VEJL. UDSALGSPRIS KR. PRISER ER EXCL. MOMS 600,- PRISER ER EXCL. MOMS PRISER FRA KR. 600,- 600,- UDGÅEDE MODELLER FRA 199,- PRISER ER EXCL. MOMS 299,- 600,- Baldersbuen 27 DK Hedehusene Lind Hansens Vej 9 DK Odense Tlf Lind Hansens 299,- Vej Odense C Tel Denmark Tlf Lind - Hansens Vej Odense C -

14 ICE-T Flot detalje på skulder 100% funktionel polyester ICE-T Tee i blødt materiale til alle sportsgrene. Behagelig pasform i letvægts materiale med rigtig god fugttransport. HERRE DAME JUNIOR MATERIALE: 100% polyester STR. HERRE: S-XXL (00, 99 til S-4XL) STR. DAME: 36/S-42/XL (00, 99 til 36/S-46/3XL) STR. JUNIOR: 110/120, 130/140, 150/160 (* farver) Vejl. pris ekskl. moms junior: 59,- Vejl. pris ekskl. moms 65,- Behagelig pasform Blødt materiale med god fugttransport 99* 605* * 35* * 10 00*

15 ICE SPORT-T Kontrast i søm og piping ICE SPORT-T Unisex T-shirt i polyester uden sømme i siderne. T-shirten har kontrast piping i siden og kontrast på skuldrene. UNISEX MATERIALE: 100% polyester STR.: XS-XXL Vejl. pris ekskl. moms 74,- Smart, sporty og funktionel tee i blødt materiale 100% funktionel polyester 99/00 58/00 55/00 35/00 00/58

16 Kontakt SAMHANDEL: Adm. direktør: Torben Serritslev Mobil: mail: Bogholderi og økonomi: Malene Laursen Mobil: mail: Indkøb og marketing: Anne-Marie Ølholm Mobil: mail: Indkøb: Peer Lervad Mobil: mail: Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a.. Vejlevej 16, 1 sal Horsens. Tlf

Tilbud uge 20. Indhold: Oscar...2 Røsfeld...10 HoistLocatel...11 Berendsen...12 AddTex...14 DBS Lys...16 Energi Danmark...19 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 20. Indhold: Oscar...2 Røsfeld...10 HoistLocatel...11 Berendsen...12 AddTex...14 DBS Lys...16 Energi Danmark...19 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 20 Indhold: Oscar...2 Røsfeld...10 HoistLocatel...11 Berendsen...12 AddTex...14 DBS Lys...16 Energi Danmark...19 Kontakt SAMHANDEL...20 20-2015 NY ØKOLOGISK FOND & BOUILLON FANTASTISK SMAG OPTIMAL

Læs mere

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame

139,- 129,- 119,- 320,- Vejl. pris 280,- 240,- Kampagnepriser TIGHTS I 3 LÆNGDER LØBE T-SHIRT. KORTE TIGHTS 1900772 Herre 1900768 Dame 320,- TIGHTS I 3 LÆNGDER Produceret i funktionelt materiale, som giver effektiv fugttransport i alle former for sport. Ergonomisk pasform. Ventilationspaneler ved svedzoner. Nøglelomme bagpå. Materiale:

Læs mere

Tilbud uge 10. Indhold: Brønnum...2 Emborg Catering...3 H.J. Hansen...4 Damsgaard+...6 Røsfeld...7 Stokvis...8 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 10. Indhold: Brønnum...2 Emborg Catering...3 H.J. Hansen...4 Damsgaard+...6 Røsfeld...7 Stokvis...8 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 10 Indhold: Brønnum...2 Emborg Catering...3 H.J. Hansen...4 Damsgaard+...6 Røsfeld...7 Stokvis...8 Kontakt SAMHANDEL...10 102015 FRA Indretning TIL Anretning E Skærebrædder i bøg Mål i mm: A

Læs mere

Over 1 million solgte!

Over 1 million solgte! 2 Over 1 million solgte! God fugttransport Behagelig og blød pasform NY FARVE 100% funktionel polyester 1560 NY FARVE 1440 1462 1390 1335 1325 1639 1606 1900 1980 1999 HERRE 199205 Str.: S-3XL (1390, 1440,

Læs mere

Over 1 million solgte! PRIME TEE

Over 1 million solgte! PRIME TEE Over 1 million solgte! PRIME TEE 2 God fugttransport Behagelig pasform 100% funktionel polyester OBS! Art. nr.: 198842 fås kun i damemodel NY FARVE NY FARVE 1900 1576 1570 1440 1469 1462 1390 1335 1336

Læs mere

Tilbud uge 18. Indhold:

Tilbud uge 18. Indhold: Tilbud uge 18 Indhold: Billeder fra SAMHANDELs generalforsamling...2 J.N. Meat...6 Bæchs Conditori...7 Energi Danmark...8 HoistLocatel...9 AddTex...10 Stokvis...12 Kontakt SAMHANDEL...18 18-2015 Stemningsbilleder

Læs mere

Tilbud uge 22. Indhold: Brønnum...2 Merrild...3 DBS Lys...4 Energi Danmark...7 HoistLocatel...8 Røsfeld...9 Kontakt SAMHANDEL...10

Tilbud uge 22. Indhold: Brønnum...2 Merrild...3 DBS Lys...4 Energi Danmark...7 HoistLocatel...8 Røsfeld...9 Kontakt SAMHANDEL...10 Tilbud uge 22 Indhold: Brønnum...2 Merrild...3 DBS Lys...4 Energi Danmark...7 HoistLocatel...8 Røsfeld...9 Kontakt SAMHANDEL...10 22-2015 FRA Indretning TIL Anretning E A Spar 35% (er fratrukket priserne)

Læs mere

Tilbud uge 14. Indhold: Oscar...2 Emborg Catering...3 H.J. Hansen...4 Borg&Bigum...6 Røsfeld...7 AddTex...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 14. Indhold: Oscar...2 Emborg Catering...3 H.J. Hansen...4 Borg&Bigum...6 Røsfeld...7 AddTex...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 14 Indhold: Oscar...2 Emborg Catering...3 H.J. Hansen...4 Borg&Bigum...6 Røsfeld...7 AddTex...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL...14 14-2015 Terrine de volaille med selleriremoulade 10 personer

Læs mere

Tilbud uge 19. Indhold:

Tilbud uge 19. Indhold: Tilbud uge 19 Indhold: J.N. Meat........2 Brønnum..... 3 TeeDawn.....4 Oskar Davidsen......6 Kjær Sommerfeldt......8 H.J. Hansen Vin.....9 HoistLocatel.....10 Abena... 11 DBS Lys.........12 Energi Danma...

Læs mere

Tilbud uge 34. Indhold: KødGrossisten...2 Prima Frugt...3 Oskar Davidsen...4 Brønnum...6 HoistGroup...7 Stokvis...8 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 34. Indhold: KødGrossisten...2 Prima Frugt...3 Oskar Davidsen...4 Brønnum...6 HoistGroup...7 Stokvis...8 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 34 Indhold: KødGrossisten...2 Prima Frugt...3 Oskar Davidsen...4 Brønnum...6 HoistGroup...7 Stokvis...8 Kontakt SAMHANDEL...10-2015 Kødtilbud Ugetilbud fra KødGrossisten Uge 34-35 Varenummer

Læs mere

Tilbud uge 9. Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Oskar Davidsen & Co...4 Røsfeld...6 Damsgaard+...7 BKI...8 Abena...9 Kontakt SAMHANDEL...

Tilbud uge 9. Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Oskar Davidsen & Co...4 Røsfeld...6 Damsgaard+...7 BKI...8 Abena...9 Kontakt SAMHANDEL... Tilbud uge 9 Indhold: J.N. Meat...2 Oscar...3 Oskar Davidsen & Co...4 Røsfeld...6 Damsgaard+...7 BKI...8 Abena...9 Kontakt SAMHANDEL...10 09-2015 Elmedalsvej 8 * DK-4200 Slagelse * CVR nr. 10820871 tlf:

Læs mere

KAGER & DESSERTER TIL FESTLIGE ØJEBLIKKE

KAGER & DESSERTER TIL FESTLIGE ØJEBLIKKE KAGER & DESSERTER TIL FESTLIGE ØJEBLIKKE Skab fristende øjeblikke Pistaciekage med citrussalat 8 personer 1 pose ODENSE Dessertmasse med pistaciesmag 150 g ODENSE Bagemarcipan 3 æg 1 tsk. vaniljesukker

Læs mere

Tilbud uge 15. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt...3 H.J. Hansen...4 Abena...6 DBS Lys...7 Kontakt SAMHANDEL...12

Tilbud uge 15. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt...3 H.J. Hansen...4 Abena...6 DBS Lys...7 Kontakt SAMHANDEL...12 Tilbud uge 15 Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt...3 H.J. Hansen...4 Abena...6 DBS Lys...7 Kontakt SAMHANDEL...12 01-2015 Elmedalsvej 8 * DK-4200 Slagelse * CVR nr. 820871 tlf: +45 58 58 02 02 * Fax:

Læs mere

Tilbud uge 27. Indhold: 27-2015

Tilbud uge 27. Indhold: 27-2015 Tilbud uge 27 Indhold:..... 27-2015 2 års garanti RATIONAL SCC101 5Senses Kapacitet : 10 1/1 GN Mål: B847 D771 H1042 mm Varenr. 73200603 FØR 86.800 NU 69.400 Ekskl. riste, bageplader m.m. Understel Varenr.

Læs mere

Avis uge 23. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt... 3 H.J. Hansen...4 Abena...6 HoistLocatel...7 Røsfelt...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL...

Avis uge 23. Indhold: J.N. Meat...2 Kjær Sommerfeldt... 3 H.J. Hansen...4 Abena...6 HoistLocatel...7 Røsfelt...8 Stokvis...10 Kontakt SAMHANDEL... Avis uge 23 Indhold: J.N. Meat.......2 Kjær Sommerfeldt..... 3 H.J. Hansen.......4 Abena......6 HoistLocatel.......7 Røsfelt.....8 Stokvis....10 Kontakt SAMHANDEL....12 23-2015 Elmedalsvej 8 * DK-4200

Læs mere

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk

Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Hokkaidosuppe 1 hokkaido 1 løg 1spsk olivenolie 1l grøntsagsbouillion eller vand 1 rød peberfrugt 1 rød chili 1 spsk. spidskommen 2-3 dl kokosmælk Skræl græskarret. Hvis skallen er tynd, behøver du ikke

Læs mere

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015.

En overordnet god nyhed er, at Interflora fremover tilbyder 60 dages kredit på alle centrale indkøb fra PR Chokolade fra 01.05.2015. Sortimentsændringer på chokolade Juni 2015 ChocoYeah Sammen skal vi bygge Interflora til en endnu mere lønsom, kreativ og inspirerende butik. Det er vi allerede, så vi er klar til at fortsætte festen.

Læs mere

12 Mad til kræsne ganer

12 Mad til kræsne ganer 12 Mad til kræsne ganer Mad til kræsne ganer 12 indeholder opskrifter på 8 af vores populære desserter Blommeclafoutis 2 tærteforme a 23 cm Mørdej: 300 g mel 150 g blødt smør 100 g flormelis 1 æg ¼ tsk.

Læs mere

Tilbud uge 40. Indhold:

Tilbud uge 40. Indhold: Tilbud uge 40 Indhold: Catering Engros...2 Hansholm Fisk og Skaldyr...8 Kjær Somemrfeldt...9 Brønnum...10 HoistGroup...11 Stokvis...12 Diversey...13 Berendsen...16 Kontakt SAMHANDEL...18 40-2015 NYT PLANLÆGNINGSVÆRKTØJ

Læs mere

Hindbær Hyldeblomst Jordbær. Appelsin Rabarber Sommerbær. Sådan syltes. og frugt

Hindbær Hyldeblomst Jordbær. Appelsin Rabarber Sommerbær. Sådan syltes. og frugt Hindbær Hyldeblomst Jordbær Appelsin Rabarber Sommerbær Sådan syltes sommerens bær og frugt Rabarber Nemt og hurtigt med Tørsleffs... Tørsleffs har i mere end 100 år deltaget ved syltningen af sommerens

Læs mere

LØB Vejledende priser ekskl. moms, gældende til 30. september, 2014

LØB Vejledende priser ekskl. moms, gældende til 30. september, 2014 LØB & CYKEL LØB LØB ACTIVE RUN TEE Letvægts tee i blødt materiale til alle sportsgrene. Behagelig pasform i letvægts materiale med rigtig god fugttransport. Materiale: Let og behageligt funktionelt materiale.

Læs mere

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter

2013 / 2014. Katalog. Gavepakker & LOGO produkter 2013 / 2014 Katalog Gavepakker & LOGO produkter gavepakker Gavepakke 57191 Vejl. erhvervspris Kr. 130,- Gavepakke 57163 Vejl. erhvervspris Kr. 300,- Gavepakke 57171 Vejl. erhvervspris Kr. 560,- 2 Gavepakke

Læs mere

NYHED SIGNATURE. 1 liter, klar til brug Varenr. 296411

NYHED SIGNATURE. 1 liter, klar til brug Varenr. 296411 NYHED SIGNATURE 1 liter, klar til brug Varenr. 296411 OKSEHALECHIPS MED LØGMOUSSE 2 dl OSCAR Oksehale Jus, Signature 50 g oksehale kød, kogt 1 dl vand 100 g havregryn 20 g tapioka mel 4 stilke citrontimian

Læs mere

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade JUL T OG LÆKKERT KLASSISK MOZARTKUGLE (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade Skær marcipanen i skiver og sæt små stykker

Læs mere

- Ergonomisk pasform. - Super kølende effekt. Materiale: C101, C102. Str.: XS-XXL. Pris: 240,- - Ergonomisk pasform. - Bred og behagelig nakke.

- Ergonomisk pasform. - Super kølende effekt. Materiale: C101, C102. Str.: XS-XXL. Pris: 240,- - Ergonomisk pasform. - Bred og behagelig nakke. STAY COOL 193678 COOL TEE MED MESH HERRE Det avancerede fugttransporterende materiale og mesh panelerne i siderne og under armene sikrer en fantastisk kølende effekt. - Blødt og behageligt materiale. -

Læs mere

Sådan laver du sundere juleguf

Sådan laver du sundere juleguf Sådan laver du sundere juleguf Læs Rasmus Fredslunds seks sunde og e-numre-fri opskrifter på julegodter. Orangestænger 3 appelsiner, helst økologiske (lav eventuelt lidt ekstra og gem i køleskabet) 1 liter

Læs mere

Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet

Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet Den smukke roulade er rullet med friske blommer. Arbejdstid: 40 min. Koge/bagetid: 15 min. Ikke fryse-egnet 1 roulade =16 stk. Kage: 3 æg str. L 150 g sukker 60 g mel 60 g kartoffelmel 1 tsk bagepulver

Læs mere

BF Oks...2 Oscar...4 Catering Engros...6 KødGrossisten...8 Carlsberg...9 KEN Storkøkken...10 Electrolux...14 Rensespecialisten...15 Stokvis...

BF Oks...2 Oscar...4 Catering Engros...6 KødGrossisten...8 Carlsberg...9 KEN Storkøkken...10 Electrolux...14 Rensespecialisten...15 Stokvis... BF Oks...2 Oscar...4 Catering Engros...6 KødGrossisten...8 Carlsberg...9 KEN Storkøkken...10 Electrolux...14 Rensespecialisten...15 Stokvis...16 TILBUD UGE 9 2016 Striploin 5+ EU SPAR 10% SPAR 10% På alle

Læs mere

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG

SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG SPRING//SUMMER INSPIRATIONSKATALOG 2014 Luxury Tee Vores nye Luxury Tee er uden sammenligning den bedste single jersey T-shirt i vores kollektion. Den unikke pasform og lækre kvalitet i langfibret bomuld

Læs mere

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien

Korte Nyheder. Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Bickel-Stumpf - Glæde i Gastronomien Vinum Bonum har fået Christian Aarø Mortensen, restauratør og to gange dansk og en gang nordisk sommelier mester, til at vurdere nogle af Weingut Bickel-Stumps vine.

Læs mere

Pocherede Limfjordsøsters

Pocherede Limfjordsøsters 5 personer Pocherede Limfjordsøsters af Jens Peter Skov, Sallingsund Færgekro 10 Limfjordsøsters medium størrelse 1 l. fiskefond ½ l. hvidvin ½ fennikel Finthakkede urter (gulerødder, porrer, selleri,

Læs mere

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser.

Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. Outlet - Alt skal væk! Vi tømmer lageret - Spar op til 78% på vejl. udsalgspriser. E g e v a n g e n 11 8 9 0 0 R a n d e r s C t l f. : + 4 5 8 6 2 6 0 0 8 3 w w w. g r e v e g a v e r. d k i n f o@g

Læs mere

MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1

MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1 MELLEMMÅLTIDER - FORSLAG fase 1 På de næste sider finder opskrifterne til mellemmåltiderne i kostplansforslaget. Husk at mælk i kaffen kan være det, der gør det svært at komme ned i vægt! altså hvis du

Læs mere

Kaffe varmer på bundlinien

Kaffe varmer på bundlinien Kaffe varmer på bundlinien Fordele ved et samarbejde Mulighed for øget indtjening Mulighed for at dække flere behov hos kunden Bredt kaffesortiment noget for enhver smag Bredt tesortiment Bredt sortiment

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013

Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Isefjordens Jule og Nytårsvine 2013 Så nærmer vi os igen den dejlige højtid, med hygge i familiens og venners gode selskab, efterfulgt af dejlig Julemad,hvortil jeg har fundet nogle Vine/hedvine og lækre

Læs mere

Restaurant. Buffalo. Det er med stor fornøjelse vi byder dig velkommen på Buffalo

Restaurant. Buffalo. Det er med stor fornøjelse vi byder dig velkommen på Buffalo Restaurant Buffalo Det er med stor fornøjelse vi byder dig velkommen på Buffalo Restaurant Buffalo Borgergade 4 9000 Aalborg Tlf.: 98 133939 www.restaurantbuffalo.dk info@restaurantbuffalo.dk Forretter

Læs mere

Årets Nytårsmenu 2008

Årets Nytårsmenu 2008 Årets Nytårsmenu 2008 Medens vi venter på Dronningen. Loxarel 999 Brut Rosat Flot klar udfordrende farve. En Cava med masser af frugt i næse og smag. Medens vi er i køkkenet. Casa de Piedra, Cabernet Sauvignon

Læs mere

Den Forheksede Store Pandekage Smagedag

Den Forheksede Store Pandekage Smagedag Den Forheksede Store Pandekage Smagedag Opskrifter De gule majspandekager - 15 små 100 g mel 100 g fint majsmel 1 tsk fint salt 1 tsk karry 4 ½ dl letmælk 50 g fintsnittet porre. (Se tips) 150 g kogte

Læs mere

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING

Suzuki Collection SUZUKI SPORTS TOURING ON WHEELS 00 SUZUKI SPORTS TOURING Suzuki Collection Suzuki har skabt en serie af produkter til dig, der ikke kan få nok Suzuki. Når MC en er gået i vinterhi kan du komme igennem den kolde tid med Suzuki

Læs mere

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien

MOUSSENDE VINE. Glas 1/1 Fl. Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien. Nanci Carol Cava Brut Penedès, Spanien VINKORT Glas 1/1 Fl. MOUSSENDE VINE Moscato d Asti Fiocco di Vite Fiocco di Vite, Piemonte, Italien Let mousserende og sødmefyldt med umiddelbare noter af ananas, ferskner, mandariner og abrikoser i smagen.

Læs mere

69,- VEGETAR 72,- LAKS. 88,- SKALDYR (Rejer og krebsehaler) 82,- LUFTTØRRET SKINKE/MOZZARELLA

69,- VEGETAR 72,- LAKS. 88,- SKALDYR (Rejer og krebsehaler) 82,- LUFTTØRRET SKINKE/MOZZARELLA 42,- 42,- KYLLING/BACON 69,- VEGETAR 72,- LAKS 88,- SKALDYR (Rejer og krebsehaler) 82,- LUFTTØRRET SKINKE/MOZZARELLA 76,- SPRØD SOMMERSALAT MED LUFTTØRRET SKINKE 86,- NACHOS Serveres fra kl. 10.30-17.30

Læs mere

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion Varenr. 1000009 September 2012 Version 1.0. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. passion Hvordan elsker man kaffe?... På samme måde som man elsker livet. Med omhu. Passion. Omtanke, og ved at

Læs mere

Junior Burger 48,- med grillet tyndskåret oksefilet, salat og frugtspyd. Dertil pommes frites og mayonnaise.

Junior Burger 48,- med grillet tyndskåret oksefilet, salat og frugtspyd. Dertil pommes frites og mayonnaise. Børne menu Kyllingespyd 48,- med kyllingestykker & chicken nuggets. Dertil pommes frites, remoulade, ketchup og rodfrugt skjolde. Fiskefilet 48,- Pandestegt fiskefilet med pommes frites og frugtspyd. Dertil

Læs mere

BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER

BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER Skab fristende øjeblikke TÆRTER MED HAVENS FRUGTER Grundopskrift til 2 tærter i 23 cm springforme 500 g ODENSE Bagemarcipan eller ODENSE Ren Rå Marcipan 400 g sukker

Læs mere

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret

Bryndzové halusky slovakisk bolle ret Opskrift til 2-3 personer. Ingredienser: Bryndzové halusky slovakisk bolle ret - 750 g skrællet rå kartofler, fint revet. - salt - 250 g mel - 250 g gæret fåreost (i form af smøreost, kendt som bryndza)

Læs mere

Efterårskampagne 2014

Efterårskampagne 2014 Efterårskampagne 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tilbud Ved køb af L.Brador-tøj for 1500 kr. ekskl. moms fra udvalgt sortiment i efterårets trendkollektion får du en weekendtaske samt et års

Læs mere

MARCIPAN. med skovbær og kakao. Skab fristende øjeblikke

MARCIPAN. med skovbær og kakao. Skab fristende øjeblikke TO FRISTENDE NYHEDER MARCIPAN med skovbær og kakao Skab fristende øjeblikke SMAGFULD MARCIPAN med de bedste råvarer VÆLG MELLEM SKOVBÆR OG KAKAO Hvide chokoladestykker 100 g ODENSE Hvid Chokolade 100 g

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

Familieudvalgets. Kartoffelopskrifter

Familieudvalgets. Kartoffelopskrifter Familieudvalgets Kartoffelopskrifter Forretter Kartoffelsuppe med karry og rejer 750 g kartofler 3 løg 5 g margarine -2 spsk karry /2 l grønsagsbouillon 2 gulerødder 300 g rejer bdt. purløg Skræl kartoflerne

Læs mere

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden.

Vores kollektion omfatter et bredt udvalg af kvalitetstøj - til professionelle atleter og hold samt til aktive motionister over hele verden. 2011 Vi lever vores sport, hvert minut af hver eneste dag. Vi ved hvad det kræver at blive den bedste - den allerbedste. Og vi ved, at der skal mere til end bare hård træning, for at få succes. Crafts

Læs mere

Mælkefri Chokolade helt uden mælkeprodukter eller gluten

Mælkefri Chokolade helt uden mælkeprodukter eller gluten Karina Villumsen helt uden mælkeprodukter eller gluten MADGUDINDEN Indledning Chokolade...Chokolade...Chokolade... Denne bog har chokolade på hjernen. Men kun god, sund og nærende chokolade, hvis man vel

Læs mere

Vejledende udsalgspriser gældende pr. 1. juni 2016

Vejledende udsalgspriser gældende pr. 1. juni 2016 RISER Vejledende udsalgspriser gældende pr. 1. juni 2016 Protac Kugledynen Flexible Protac Kugledynen Calm Protac Kugledynen Classic Protac Kugledynen tilbehør Protac SenSit Protac SenSit Straight Protac

Læs mere

PRODUKTOVERSIGT - 2015 -

PRODUKTOVERSIGT - 2015 - PRODUKTOVERSIGT - 2015 - MINTANINE Mintanine - intens frisk mynte smag, en helt ny smagsoplevelse inden for energi drikke. Indeholder koffein og guarana. Brug Mintanine som en frisk energi drik og tørstslukker,

Læs mere

IndkØbslIste. Ugepakken inderholder kødet. UGe 40-41

IndkØbslIste. Ugepakken inderholder kødet. UGe 40-41 UGe 40-41 IndkØbslIste QR-koden for Ugepakken inderholder kødet 600 gr. friskhakket oksekød Hjemmelavet gullachsuppe 4 stk. skinkeschnitzler 1 stk. Lemvigsteak 600 gr. oksekød i tern Øvrige indkøb: 2 pk.

Læs mere

Tøj med opdrætterlogo broderet www.ob-la-di.dk

Tøj med opdrætterlogo broderet www.ob-la-di.dk WINDBREAKER / SHETLANDSULD Farver Pris Id 0690 Hvid, Navy, Grå 475,-kr Cardigan model i shetlandsstrik med flot kabelmønster. Windbreaker med fleece i hals og mikrofiberfor. Justerbar snøre i talje. Strik

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Krydderbøf med dijonsauce og rodfrugtmos 4 personer. Cremet kartoffelsuppe med røget laks 4 personer

Krydderbøf med dijonsauce og rodfrugtmos 4 personer. Cremet kartoffelsuppe med røget laks 4 personer Lad dig bare friste Krydderbøf med dijonsauce og rodfrugtmos 4 personer 400-500 g hakket oksekød 1 spsk. Knorr krydderblanding til Kød og Grill Becel flydende til stegning af bøfferne Rodfrugtmos: 3-4

Læs mere

LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN

LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN LØGISMOSE VIN & DELIKATESSER PÅSKEN 2015 1 Hos Løgismose er påsken en kærkommen lejlighed til at fejre vore nære tilknytning til Summerbird, hvis chokolader i dag er 100% økologiske. Deres vidunderlige

Læs mere

M a d t i l k r æ s n e g a n e r

M a d t i l k r æ s n e g a n e r Mad til kræsne ganer Balsamicomarineret oksefilet med balsamicocreme Oksefileten lægges i fryseren i ca. 3 timer. Når den er skalfrossen skæres den i tynde skiver med en laksekniv eller på pålægsmaskine.

Læs mere

GØR INDTRYK. Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på. Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din

GØR INDTRYK. Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på. Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din GØR INDTRYK Løbetøj til firmaløb og DHL-stafetten 200.000 løbere - 400.000 øjne ser på Med tryk på løbetøjet kan du synliggøre din virkomhed og sætte præg på sommerens firmaløb 1 STIELER & CO. er en af

Læs mere

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet Dame Arbejdstøj af høj kvalitet 2014 1 Arbejdsbukser til damer Hægtelås Elastik i ryggen Hægtelås Elastik i ryggen Multiopbevaringslomme Multiopbevaringslomme Skrå forlommer Skrå forlommer S687 Action

Læs mere

150 OPSKRIFTER FRA NESTLÉ

150 OPSKRIFTER FRA NESTLÉ Opskrift 80-87 150 OPSKRIFTER FRA NESTLÉ 1 LAURAS BANAN PANDEKAGER MED GLUTENFRI CORN FLAKES OG BLÅBÆR 6 portioner Ingredienser: 3 bananer 6 æg 40 g knuste Glutenfri Corn Flakes 200 g blåbær 1 tsk vanillepulver

Læs mere

Madens historier. Ruth og Rasmus opdager nyt om FRUGT, GRØNT OG KARTOFLER

Madens historier. Ruth og Rasmus opdager nyt om FRUGT, GRØNT OG KARTOFLER Madens historier Ruth og Rasmus opdager nyt om FRUGT, GRØNT OG KARTOFLER Frugter og grønsager Ruth og Rasmus er på besøg hos Ruths mormor. De sidder i haven og spiser rugbrødsmadder. Ruths mormor serverer

Læs mere

172,- Efterårstilbud. Pr. stk. KUN. Kalveculotte Til 4-5 personer. Jægerens vildtgryde. Egnsretter. Svampesuppe. www.madmedmere.dk.

172,- Efterårstilbud. Pr. stk. KUN. Kalveculotte Til 4-5 personer. Jægerens vildtgryde. Egnsretter. Svampesuppe. www.madmedmere.dk. Efterårstilbud Kød, troværdighed og godt slagterhåndværk Jægerens vildtgryde Se side 2 Egnsretter Se side 4 Svampesuppe Se side 6 Kalveculotte Til 4-5 personer Pr. stk. KUN 172,- www.madmedmere.dk Jægerens

Læs mere

KØD / GRØNSAGS SUPPER

KØD / GRØNSAGS SUPPER KØD / GRØNSAGS SUPPER (OPSKRIFTERNE ER TIL 4 PORTIONER) FRANSK LAMMESUPPE KINESISK KYLLINGSUPPE SPINAT SUPPE CHAMPIGNON SUPPE LØGSUPPE ASPARGSSUPPE BLOMKÅLS SUPPE JULIENNESUPPE KARTOFFELSUPPE TOMATSUPPE

Læs mere

Forårets nyheder 89,- 95,- 99,- VIND 10,- Stem på din nye favorit og vind et års forbrug af Hjem-IS. Smagen af sommer Knasende lækker karamel.

Forårets nyheder 89,- 95,- 99,- VIND 10,- Stem på din nye favorit og vind et års forbrug af Hjem-IS. Smagen af sommer Knasende lækker karamel. Avisen er gældende fra 30/04-27/05 2012 Smagen af sommer Knasende lækker karamel SPAR 89,- 10,- Kaktus 3 / 2,64 Crunchy Caramel / 14,83 Forårets nyheder Stem på din nye favorit og vind et års forbrug af

Læs mere

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013

Beyerskloof, Chenin B./Pinotage, Stellenbosch, 2013 , Chenin B./Pinotage,, 2013 er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi sydafrikanske vinregion,. Beyers Truter

Læs mere

Prisliste - Forår 2014

Prisliste - Forår 2014 Prisliste - Forår 2014 www.xocolatl.dk PÅSKE 2014 Påskevarer leveres fra ca. 15. februar 2014 Xocolatl Påskegaveæsker Vejl. udsalg Antal/Kolli Gaveæske 6 æg og 3 høns ca. 90 gr. kr. 95,- 12 Gaveæske 12

Læs mere

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP NYHEDER OG TILBUD MAJ/JUNI 2014 ØKOLOGISK HAVTORN Køb 2 varianter og få 5% rabat Køb 4 varianter og få 10% rabat Nyd et glas vin lavet af havtorn og ikke andet. Havtorn vin har en frisk smag Nyd den kold,

Læs mere

TEXTILE COLLECTION 2011 efterår/vinter. Inspirationskatalog se den fulde kollektion på www.teejays.dk

TEXTILE COLLECTION 2011 efterår/vinter. Inspirationskatalog se den fulde kollektion på www.teejays.dk TEXTILE COLLECTION 2011 efterår/vinter Inspirationskatalog se den fulde kollektion på www.teejays.dk TILBUD PÅ EFTERÅRSJAKKER SPAR 25% PÅ UDVALGTE PRODUKTER, VED LEVERING INDEN 31. OKTOBER 2011 (gældende

Læs mere

DET STORE SOMMER UDSALG STARTER 20. JUNI KL. 10. Masser af tilbud og fund til ferien

DET STORE SOMMER UDSALG STARTER 20. JUNI KL. 10. Masser af tilbud og fund til ferien DET STORE SOMMER UDSALG STARTER 20. JUNI KL. 10 Masser af tilbud og fund til ferien Her har vi alt undtagen sommerregn Dagene er dejligt lange, solen har fået mere magt, og tanken om en dukkert er pludselig

Læs mere

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot

Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian. Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Menu: Pastinaksuppe med rå kastanjer og timian Vildsvinebov glaseret i øl med braiserede porrer, kastanjer, kastanjesauce og æble-rødløg kompot Ristet kastanjekage med kastanjeis og rehydreret hasselnød

Læs mere

Godt humør, færre forkølelser og influenza

Godt humør, færre forkølelser og influenza Smækre lækre retter og gode råd. Sund mad, vand og motion er opskriften på Godt humør, færre forkølelser og influenza 2 Sådan er DET bare Indhold: Smækker lækker morgenmad.side 3 Kyllingewok...Side 5 Tuna

Læs mere

Opskrift og fremgangsmåde til 4 personer

Opskrift og fremgangsmåde til 4 personer Opskrift og fremgangsmåde til 4 personer Syltet gul vandel med mos af polaris, dild, brunet smør og citron, samt lbe-2. Saltet pighvar og østers Opskrift syltet gul vandel og mos af polaris, dild, brunet

Læs mere

- kaffe til enhver lejlighed

- kaffe til enhver lejlighed Ristet kaffe 1 2 Merrild kaffe til enhver lejlighed Hos Merrild Coffee Systems er vi eksperter i kaffe. Vi har mange års erfaring med udvælgelse af kaffebønner, ristning og formaling til de forskellige

Læs mere

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Vinkort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vinkort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Hvidvine Glas 1/2 flaske Pearl Valley White, Sydafrika 32,- 128,- I smagen går mange af noterne fra duften igen, og vinen opleves frisk

Læs mere

Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk

Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk Løbetøj 2011 Din totalleverandør i tryk 13614 Dame løbe T-shirt Svedtransporterende Base Cool T-shirt. Body cut. Størrelser: XS-XL 16606 Dame løbe T-shirt Svedtransporterende med cool effekt. Body cut.

Læs mere

Eriks Mad og Musik Tema: Fransk mad 2

Eriks Mad og Musik Tema: Fransk mad 2 Eriks Mad og Musik Tema: 7.8. 0 Salat med grønne bønner kg grønne bønner ¾ dl olivenolie spsk rød vineddike hvidløgsfed dl friskhakket persille Kom i vineddiken, rør godt og tilsæt derpå olivenolie, og

Læs mere

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013 Årstidens magi! Uge -7, 0 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Dato: Kl.: Hos: Adresse: gave til alle gæster EcoPure Kvadrat 5 dl Kyllingebryst med broccoli personer 5 g frisk basilikum

Læs mere

Tilbud uge 6. Indhold:

Tilbud uge 6. Indhold: Tilbud uge 6 Indhold: Merrild...2 Catering Engros...3 H.J. Hansen...6 DBS Lys...8 EcoLab...12 Abena...13 Kiratin...15 Røsfeld...16 Stokvis...17 ThermIT...19 Kontakt SAMHANDEL...20 06-2015 Gi os dit favorit

Læs mere

Æblerøræg. Æbleskiver. Æbleflæsk/ æble løg. Æblekarry

Æblerøræg. Æbleskiver. Æbleflæsk/ æble løg. Æblekarry Brug udelukkende økologiske ingredienser. Det gør vi. Æblerne skal ikke skrælles til nogen af opskrifterne. Jeg skræller normalt ikke grønsager, men vasker dem kun og skærer dårlige steder væk. De gode

Læs mere

Pressemeddelelse. Sød afslutning på påskefrokosten. Limeparfait. 25. februar 2010

Pressemeddelelse. Sød afslutning på påskefrokosten. Limeparfait. 25. februar 2010 Pressemeddelelse 25. februar 2010 Sød afslutning på påskefrokosten Den perfekte afrunding af påskefrokosten med sild eller den traditionelle lammesteg er en sød dessert. Lad dig inspirere af vores opskrifter,

Læs mere

Trøffel med mango chutney

Trøffel med mango chutney Trøffel med mango chutney 120 g fløde 25 g glukose 120 g mælke chokolade 150 g mørk chokolade 25 g smør 100 g hakket mango chutney Mørk chokolade til overtræk I en gryde lunes fløde og glukose. Smelt chokoladen

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: Mine yndlingsopskrifter i Eventyrhuset. Kære mor og far I Eventyrhuset får vi serveret meget forskellig mad, og jeg har nogle madretter, som jeg elsker, og spiser rigtig meget af. Jeg har løbende fået

Læs mere

Menukort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970

Menukort. VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Menukort VILHELMSBORG KRO Ringkøbingvej 139 7620 Lemvig Tlf. 9788 9970 Vilhelmsborg kro Velkommen til Vilhelmsborg Kro - og for mange et varmt Velkommen Tilbage - til kendte, dog ny renoverede omgivelser

Læs mere

Gør det ekstra godt og lækkert med saftige SVESKER. Saml posetoppe og få RABATKORT til Imerco

Gør det ekstra godt og lækkert med saftige SVESKER. Saml posetoppe og få RABATKORT til Imerco Gør det ekstra godt og lækkert med saftige SVESKER Saml posetoppe og få RABATKORT til Imerco ANDESTEG MED ÆBLER OG SVESKER (4-6 personer) 1 stor landand, ca. 3-3,5 kg Groft salt, peber 2-3 æbler 12-16

Læs mere

KRYDDERI, MARINADE OG TARM SORTIMENT

KRYDDERI, MARINADE OG TARM SORTIMENT Hawai krydderi Vægt pr. spand 2 kg. (vare nr. 5471) Krydderpanade Nødde/karry Vægt pr. spand 3 kg. (vare nr. 5472) Krydderpanade Mandel/paprika Vægt pr. spand 3 kg. (vare nr. 5473) Mexico krydderi rød

Læs mere

CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE

CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE CAFITESSE QUANTUM DEN ENKLE LØSNING TIL DE KRÆVENDE ØJEBLIKKE Bryg en rigtig god kop kaffe på 3,5 sekunder Lav op til 700 kopper i timen 3-5 minutters rengøring pr. uge Ingen kaffegrums Minimalt spild

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Karrysuppe Pizza med Fiskefilet Hamburgerryg Omelet med med kylling fra

Læs mere

ONSDAG TORSDAG FREDAG

ONSDAG TORSDAG FREDAG Tilbuddene gælder ONSDAG TORSDAG FREDAG MAX. 8 FL. HEREFTER OP TIL 21 03 PR. FL. Semper Ardens 50 cl. Flere varianter. Ekskl. embl. Pr. liter 19,95 9 95 NYHED i Bilka Sodavand el. Nestea a 1-1,5 liter.

Læs mere

Supper og sovse Kartoffelsuppe Grønærtesuppe

Supper og sovse Kartoffelsuppe Grønærtesuppe Supper og sovse Her er nogle ca.opskrifter på Lindehusets supper og sovse. Man kan sagtens udelade nogle af grøntsagerne og evt. bruge andre alt efter hvad man lige har ved hånden. Bare suppen/sovsen smager

Læs mere

Quarkteig. CSM Nordic A/S Marsvej 26, 6000 Kolding T.: 63 418 300 F.: 63 418 310 E.: info.nordic@csmbakerysolutions.com W.: csmnordic.

Quarkteig. CSM Nordic A/S Marsvej 26, 6000 Kolding T.: 63 418 300 F.: 63 418 310 E.: info.nordic@csmbakerysolutions.com W.: csmnordic. Quarkteig CSM Nordic A/S Marsvej 26, 6000 Kolding T.: 63 418 300 F.: 63 418 310 E.: info.nordic@csmbakerysolutions.com W.: csmnordic.dk QUARKTEIG Til fremstilling af bagværk med et strejf af frisk kvarksmag.

Læs mere

SUPPEBAR DET ER IKKE BAR SUPPE

SUPPEBAR DET ER IKKE BAR SUPPE SUPPEBAR DET ER IKKE BAR SUPPE VELKOMMEN TIL EN HELT NY OPLEVELSE MED OSCAR SUPPEBAR ASPARGESSUPPE 90 g OSCAR Aspargessuppe, granulat OSCAR INTRODUCERER NU BEGREBET SUPPEBAR, HVOR DU MED FORSKELLIGE SUPPER

Læs mere

Vask svampene og del dem i kvarte. Rist svampene og fennikel af på en pande med lidt olie.

Vask svampene og del dem i kvarte. Rist svampene og fennikel af på en pande med lidt olie. Mandag Omelet med friske svampe, ost og fennikel 8 stk. æg 0,5 dl mælk 10 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 1 stk. fennikel, delt i halve og skåret super tyndt 200 gram svampe, som Karl

Læs mere

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser.

FESTARRANGEMENTER. Vi takker for Deres henvendelse vedrørende selskabsarrangement og fremsender hermed materiale med menuforslag og priser. Dalby Hotel Restaurant Bregnen Vordingborgvej 425 Dalby - 4690 Haslev Tel: 56 39 81 06 Fax: 56 39 81 60 Email: hotel@dalbyhotel.dk www.dalbyhotel.dk Forår 2015 FESTARRANGEMENTER Vi takker for Deres henvendelse

Læs mere

Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,-

Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,- Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,- Tilbudende giver frit valg mellem alle retter pånær græsk pikilia og s mix grill Til Pensionister og studerende tilbyder vi 10% rabat på maden

Læs mere

Hereford. Kære Gæster. Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER. Her er det kødet, der er i højsædet.

Hereford. Kære Gæster. Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER. Her er det kødet, der er i højsædet. Vi står på hovedet for vores gæster!! Hereford Kære Gæster Rigtig hjertelig velkommen til Restaurant Hereford BYENS BEDSTE BØFFER Her er det kødet, der er i højsædet. Vi har derfor valgt topkvalitet kød

Læs mere

Kostfibre hvorfor. De tager plads for andre fødevarer. De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej

Kostfibre hvorfor. De tager plads for andre fødevarer. De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej Kostfibre hvorfor. De mætter De hjælper med stabilt blodsukker De stjæler kalorier på deres vej Maden flyttes hurtigere gennem kroppen De tager plads for andre fødevarer Tager lang tid at spise giver hurtigere

Læs mere