KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE"

Transkript

1

2 KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE Hvert år kommer over 3000 kosmetologer på kursus hos os, for at tilegne sig en større viden omkring vores produkter. Vi ved, at viden er et af elementerne til succes og i denne branche sker der hele tiden nye ting; nye varemærker lanceres på markedet, produkter opdateres, massageteknikker forbedres og ingredienser diskuteres. Derfor er det vigtigt at holde sig informeret omkring de seneste opdateringer og trends. VIDEN GIVER VÆKST Grundig uddannelse ser vi som en af de vigtigste nøgler til succes. Derfor tilbyder vi en bred vifte af kurser, for at sikre, at forbrugeren får den bedste service, individuelt tilpassede produkter og skræddersyede behandlinger. FORHANDLERPORTAL OG VIDEO Mange ønsker at følge op på deres praktiske viden med teori. Vi tilbyder fra 2016 video på udvalgte brands, hvor du kan lære i dit eget tempo og når det passer ind i din kalender. På vores forhandlerportal, DermaPartner, kommer der i foråret 2016 til at ligge dels kursusmanualer, produktinformation, billeder og som noget helt nyt de omtalte instruktionsvideoer til forskellige massageteknikker. KURSUSPROGRAM Vores omfattende kursus program omfatter alt fra praksis til teori og afholdes på Sjælland og i Jylland. Se kursusplanen bagerst i hæftet. Kurserne er gratis og har en værdi på kr. En bekræftelse på din kursus tilmelding sendes til dig via . Selv hvis du ikke er kunde hos Dermarome er du velkommen til vores produkttræning. VED EVENTUEL AFLYSNING Såfremt du bliver forhindret, så afbestil venligst din kursusplads senest 3 dage inden, så en anden kan få glæde af den. Ved udeblivelse uden afbud pålægges en afgift på 500 kr. TIPS Er I 6 eller flere og har I problemer med at komme til os? Så kommer vi til jer, hvis træneren kan finde tid i kalenderen! Kontakt kurser@dermarome.se

3 VELKOMMEN PÅ KURSUS Tilmeld dig! DermaPartner: Ansøgningsskema

4 Natascha Salim er uddannet kosmetiker fra Kurhotel Skodsborg. Senere uddannede hun sig til makeup artist hos Makeup Studion i Malmø. Hun har arbejdet i branchen i over 13 år og har sin erfaring fra hudplejeklinikker, varehuse, foto til magasiner og et utal af undervisnings sessions BAREMINERALS Verdens første mineral makeup For over 30 år siden revolutionerede bareminerals makeupbranchen med deres første mineral-foundation i pulverform. I dag består bareminerals af så meget mere end foundation. Sortimentet fremhæver ikke bare dine bedste sider, som make-up bør gøre, men tager på samme tid vare på din hud og byder på mange farver til hud, øjne og læber. BARE BEAUTY, Step 1 En intensiv introduktion af alle bareminerals basisprodukter. Vi gennemgår bareminerals historie og vision, mineraler og de produkter du har brug for til at kunne lægge den perfekte base. Kom gerne uden make-up, da vi øver på hinanden i den praktiske del. BARE BEAUTY EYES, Step 2 For at deltage på dette kursus er det bedst at du har arbejdet med bareminerals i minimum 6 måneder. Du bliver udlært grundigt i teknikker til placering og påføring af øjenmake-up, samt hvordan du bedst korrigerer forskellige øjenforme. Endvidere gennemgåes farveteori. FOUNDATION FUNDAMENTALS, Step 1 Hvilken foundation passer til hvilken hudtype og hvad er forskellen imellem vores forskellige foundations? Her fokuserer vi på bareminerals udvalg af foundations, bestående af et udvalg på 6 forskellige. Foundation fundamentals er en workshop, hvor der roteres rundt imellem de forskellige foundations. Kom gerne uden makeup, da vi øver på hinanden.

5 PERFECT SKIN, Step 2 Her ser vi på, hvordan du kan tage din base til the next level. Hvordan du fremhæver dine ansigtstræk med lyse og mørke farver ved hjælp af make-up. Kom gerne uden make-up, da vi øver på hinanden. BARE BEAUTY PRODUCTS En dag med meget på programmet, hvor du vil lære alt om bareminerals historie og få en gennemgang af alle vores produkter. Perfekt til dig, som ikke behøver en praktisk demonstration af produkterne eller for dig der har arbejdet længe med brandet og har brug for at få gennemgået nye produkter.

6 bliss - dejlige, effektive spaprodukter bliss er et spamærke fra New York som tilbyder et sortiment af innovative hudpleje produkter. Inspirationen er hentet fra spa er i New York og kombineret med den nyeste teknologi og trends. Effektive produkter med friske dufte til både ansigt og krop er bliss signatur. Avancerede hjemme-spa produkter, der giver resultater. bliss tilbyder korte og effektive quickbliss-behandlinger på minutter. Med behandlingskonceptet best of bliss tilbyder vi kunderne 1-timesbehandling for maximal nydelse. bliss er til for, at du skal føle dig fuldstændig spa-tacular. Produktkursus - For alle Du får en præsentation af brandet, og vi går i dybden med alle serier til både ansigt og krop. Du vil naturligvis både få lov til at mærke og dufte til produkterne for at få en helheds oplevelse af hvad dette brand har at byde på. Ved dagens afslutning får I en demonstration af quickbliss-konceptet og en kortere behandling udføres. Efter endt kursus vil du modtage et diplom og en gave. Get blissed! best of bliss praksis Til kosmetologer som har gennemgået bliss produktkursus best of bliss er vores behandlingskoncept med vores skræddersyet ansigts- og kropsbehandlinger, der tilbyder både effektive resultater og på samme tid virker afstressende. I løbet af dagen får du naturligvis lov til at udføre behandlinger på de andre kursusdeltagere, ligesom du selv kommer til at modtage behandling. bliss retail concept (halvdag) For alle Du får en dybdegående træning i bliss produktsortiment og gennemgår alt fra top til tå. Vi giver dig bliss-tips og salgsargumenter som du med stor fordel vil kunne bruge når du skal præsentere og sælge bliss til dine kunder.

7 Ida Birking er CIDESCO-certificeret kosmetolog fra Privatskolan för Hudvård och Spa i Sverige. Hun har arbejdet som træner siden 2010 med flere forskellige brands. ELEMIS - Englands førende spa- og hudpleje brand. Den vellykkede kombination af naturlige, aktive ingredienser og den nyeste teknologi har gjort det muligt for Elemis at bringe nogle af de mest indflydelsesrige og resultatorienterede produkter på markedet i dag. Elemis har igennem årene modtaget adskillige priser for deres unikke behandlinger. En Elemis behandling er en oplevelse ud over det sædvanlige. ELEMIS FACE, Step 1 (1 dag) Formiddag: Gennemgang af ELEMIS produkter til ansigt og ELEMIS salgskoncept. Eftermiddag: Praktisk arbejde med ELEMIS unikke Skin Specific-behandlinger med både ansigts og hovedbundsmassage. Vi anbefaler, at dette kursus kombineres med ELEMIS BODY, Step 1 ELEMIS BODY, Step 1 (1 dag) Formiddag: gennemgang af ELEMIS produktsortiment til kroppen. Eftermiddag: Vi arbejder praktisk og du får mulighed for at afprøve ELEMIS unikke peeling teknik. Du vil blive undervist i behandlingerne Lime & Ginger Salt Glow og Frangipani Salt glow. ELEMIS FACE, Step 2 (1 dag) I løbet af dagen arbejder vi praktisk med ELEMIS prisbelønnede anti-age behandlinger; Pro-collagen og Visible Brilliance. Vi gennemgår desuden ELEMIS Skin Solution Facials. ELEMIS FACE, Step 3 (1 dag) I løbet af formiddagen introduceres du til ELEMIS nye Pro-Intense behandling. Om eftermiddagen gennemgår vi ELEMIS unikke Tri-Enzyme koncept og behandling, som er rettet mod ældre hud, ar, akne og ujævn hud.

8 ELEMIS PRODUKTKURSUS (1 dag) For alle, selv dig der ikke er uddannet kosmetolog Teoretisk dag hvor vi gennemgår alle ELEMIS produkter og ELEMIS salgskoncept. ELEMIS DEEP TISSUE KROPSMASSAGE (2 dage) DAG 1: Lær ELEMIS omtalte Deep Tissue massage, hvor hele kroppen bliver behandlet. Du kommer til at lære en helt ny massageteknik, med fokus på bagsiden af kroppen. DAG 2: Vi gennemgår det forreste af kroppen og sammensætter massagen. Vi fokuserer på produkterne og salgsteknik. I løbet af kurset vil der være behov for aftenstudier derhjemme. ELEMIS MOTHER TO BE (1 dag) Bliv behandler af ELEMIS prisbelønnede Mother to Be behandling. Dagen indledes med teori og så undervises der i en specifik massageteknik tilpasset de forskellige stadier i graviditeten, hvor hele kroppen behandles. En helkropsbehandling ud over det sædvanlige. ELEMIS BIOTEC (3 dage) For kosmetologer som har deltaget på ELEMIS FACE, Step 1 tidligere DAG 1: Lær ELEMIS seneste behandlingsteknik med hjælp af det nylancerede apparat Biotec - det ultimative apparat for kunder, som vil have hurtige resultater. Dagen indledes med teori og fortsætter derefter med en gennemgang af de fem forskellige teknikker, som apparatet tilbyder. DAG 2 og 3: I løbet af dagene sammensætter vi de forskellige teknikker og udfører til slut den komplette behandling. REVALÉSKIN - Aktiv hudpleje, som beroliger huden RevaléSkin bliver re-lanceret i Dette gør serien endnu mere innovativ indenfor anti-age serier til den sarte og irriteret hud. Med denne nye ingrediens teknologi; TX Botanical Complex, vil vi se en serie, der kan skabe resultater indenfor linier/rynker, pigmentforandringer og Rosacea blandt andet. Joe Lewis er skaberen bag det multi-aktive brand som nu er tilgængeligt for certificerede kosmetologer. REVALÉSKIN GRUNDKURSUS (1 dag) Sjælland /Jylland Vi gennemgår produktteori, samt en praktisk gennemgang af den til hørende RevaléSkin-behandling (praktikken vil dog kun foregår på kurser på Sjælland)

9 Emilie Sell Spang er uddannet kosmetolog i Hun har blandt andet arbejdet for Steiner på deres krydstogtskibe, samt forskellige klinikker i Danmark. Hun har undervist i Cosmeceutical de sidste 6 år. Emilies spidskompetence er klart_inden for Cosmeceutial verdenen. Hun mestrer ingredienser og deres virke i huden. ELIZABETH ARDEN PRO - En ny generation af hudpleje er her! Elizabeth Arden PRO er en omfattende hudplejeserie som indeholder banebrydende, klinisk afprøvede teknologier i produkterne til både professionelle behandlinger og hjemmebrug. Elizabeth Arden PRO Professional Treatments er designet til at give en god start på din hudplejerutine, sammen med Elizabeth Arden PRO hjemmeprodukter. Målet er at accelerere effekten igennem hjemmeprodukterne og derved opnå resultater endnu hurtigere. FUNDAMENTAL CLASS,_ Step 1 (1 dag) Hør historien om Elizabeth Arden og hendes store aftryk på nutidens kosmetikbranche. Du får en forståelse for samarbejdet med Joe Lewis og udviklingen af Skin, Health & Beauty Pyramiden samt produktgennemgang og udførelse af en Hydration Peel. Dette er et basiskursus med både teori og praktik, som gør dig i stand til at udføre det fundamentale. TRANSFORMATION CLASS,_ Step2 (1 dag) Avanceret kursus. Her er din chance for at fylde hullerne og uddybe din viden om Elizabeth Arden PRO. Du bliver også introduceret til spa behandlingen Luxury Skin Health Facial. Dette kursus forudsætter, at du allerede har deltaget på Fundamental Class. Book dig gerne på step 2 og 3 umiddelbart efter hinanden. OPTIMIZE CLASS, _Step3 (1 dag) Få optimeret din viden på hudtyper og ingredienser. Vi ser på årsagerne til forskellige hudtilstande, og hvordan vi kan forbedre dem. Vi går i dybden med forskellige ingredienser, og deres virke i huden. Dette kursus forudsætter, at du allerede har deltaget på Fundamental Class.

10 2016 Plads og tidspunkter meddeles ved kursustilmelding. Vi tager forbehold for ændringer i kursusplanen. For seneste opdatering Gå ind på DermaPartner/Kursus/Kurskalender DATO TID bareminerals Bare Beauty, Step 1 10/2 Sjælland kl /2 Århus kl /4 Århus kl /4 Sjælland kl Bare Beauty Eyes, Step 2 9/3 Sjælland kl /3 Århus kl Foundation Fundamentals, Step 1 9/2 Sjælland kl /2 Århus kl /4 Århus kl /4 Sjælland kl /5 Sjælland kl /5 Århus kl Perfect Skin, Step 2 4/5 Sjælland kl /5 Århus kl Bare Beauty Products 9/2 Sjælland kl /2 Århus kl /4 Århus kl /4 Sjællland kl /5 Sjælland kl /5 Århus kl RevaléSkin Grundkursus Teori & praktik, Sjælland Teori, Århus 26/4 Århus kl /8 Sjælland kl bliss Ønsker du at deltage på et bliss kursus bedes du sende en mail til kurser@dermarome.se

11 DATO TID Elizabeth Arden PRO Fundamental Class, step 1 teori + praktik 2/2 Sjælland kl /2 Sjælland, English kl /2 Århus kl /3 Sjælland kl /4 Sjælland kl /4 Århus kl /5 Sjælland kl Transformation Class, step 2 praktisk kursus 29/2 Sjælland kl /3 Sjælland, English kl /5 Sjælland kl Optimize Class, step 3 teoretisk kursus 11/2 Århus kl /2 Sjælland kl /4 Sjælland kl /4 Århus kl /5 Sjælland, English kl ELEMIS Ønsker du mere viden indenfor ELEMIS produkter er du mere end velkommen på kursus i Sverige. Her står vores dygtige træner Ida klar til at undervise. Send en mail til kurser@dermarome.se for at få oplyst kursustiderne. Vi tilbyder at betale og booke fly for dig i forbindelse med et kursus i ELEMIS.

KURSUSKATALOG 2. halvår 2017

KURSUSKATALOG 2. halvår 2017 KURSUSKATALOG 2. halvår 2017 KUNDSKAB - KVALITET - SERVICE Hvert år kommer over 3000 kosmetologer på kursus hos os, for at tilegne sig en større viden omkring vores produkter. Vi ved, at viden er et af

Læs mere

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30 kurser Praktisk information Alle kurserne afholdes i samarbejde med Syddansk Erhvervsskole Odensen-Vejle på Style & Wellness College Aalborg, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode,

Læs mere

ICON Hairspa forår 2015

ICON Hairspa forår 2015 KURSER FORÅR 2015 ICON Hairspa forår 2015 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa. Et nyt år står klar, og vi vil her gerne benytte chancen for at takke alle vore kunder for opbakningen

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

Kursusprogram forår 2015. KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50

Kursusprogram forår 2015. KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50 Kursusprogram forår 2015 KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50 KursusForår15.indd 2 23-12-2014 11:57:51 New CID - HANDS ON med Kenneth Godskesen Dette kursus henvender sig til dig, der gerne selv vil

Læs mere

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30 DIVA KENDIS SHOW TEASER Kendt frisør fra England gæster Danmark til et helt forrygende show i samarbejde med DIVA Hold øje med Hairservice i det nye år, da vi afholder et stort show med en af Englands

Læs mere

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio KURSET: Teknik bliver til kunst når den udvider ens potentiale. På Hamsa Yoga Studio er det ultimative mål med teknik er at forøge effekten af yogaen, så som stress reduktion, forbedret søvnkvalitet og

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

Skønne kurser til dig

Skønne kurser til dig Efteruddannelse og kurser For kosmetikere Skønne kurser til dig Velkommen til en verden af skønhed, lækre behandlinger og ikke mindst faglighed. På Style & Wellness College Aalborg er vi specialister i

Læs mere

Professionel makeupartist

Professionel makeupartist Professionel makeupartist Kunne du tænke dig en uddannelse som makeupartist/hairstylist uden allergifremkaldende konserveringsmidler? green beauty academy byder på undervisning i en kreativ og grøn verden

Læs mere

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til kosmetiker

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til kosmetiker BEK nr 290 af 23/03/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 25. juni 2016 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., j.nr. 007.66T.541 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1637

Læs mere

Få de rette værktøjer. Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud

Få de rette værktøjer. Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud Få de rette værktøjer Kursusplan forår 2011 IDG-Kurser introducerer helt nye kursus- og workshoptilbud Velkommen til en ny kursus-sæson IDG s kurser opdeles i fire hovedgrupper: Og velkommen til en stribe

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juli 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juli 2014 God sommer! B Nyhedsbrev Juli 2014 B ønsker jer en rigtig god sommer og vi håber at I alle må nyde de varme dag og lyse nætter! Det har som altid været en fornøjelse at træne med jer og vi ser frem til

Læs mere

AGILITY CONVENTION. En lørdag sprængfyldt. med inspiration til dig og din forening. DGI agility. 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro

AGILITY CONVENTION. En lørdag sprængfyldt. med inspiration til dig og din forening. DGI agility. 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro AGILITY CONVENTION En lørdag sprængfyldt med inspiration til dig og din forening 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro DGI agility Kære nye som erfarne Agilityinstruktører, Rallyinstruktører og

Læs mere

P R I S L I S T E T O P C L I N I C

P R I S L I S T E T O P C L I N I C PRISLISTE T O P C L I N I C A N S I G T S B E H A N D L I N G E R - K L A S S I S K A N S I G T S B E H A N D L I N G E R - S P E C I A L Ansigtsbehandling Aroma Massage... Afslappende behandling. Med

Læs mere

Den effektive sælger - MBK A/S

Den effektive sælger - MBK A/S Vil du have træning, så du bliver endnu bedre til at sælge til nye kunder? Vil du være bedre til at sælge mere til dine nuværende kunder? Vil du være bedre til at få tilfredse kunder og skabe gensalg?

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder.

BEAUTIFUL HAIR. I dag anvender mere end 6000 topfrisører verden over produkterne i deres saloner, samt sælger dem videre til deres kunder. 03 BEAUTIFUL HAIR and making the most of it Vil man gerne have et sundt og velplejet hår, er det nødvendigt at forstå hårets behov. Disse behov kender Hans Conzen Kosmetik GmbH. Resultatet er et førsteklasses

Læs mere

STRENOMETER APS MALINGSINSPEKTION

STRENOMETER APS MALINGSINSPEKTION STRENOMETER APS MALINGSINSPEKTION Grundkursus i brug af Strenometer måleudstyr STEP 1 - FORMIDDAG Introduktion til Renhedsstandard ISO 8501-1 Ruhedskomparator ISO 8503-1 Ovennævnte standarder vises, og

Læs mere

KURSET: PRAKSIS: DATOER & TIDER:

KURSET: PRAKSIS: DATOER & TIDER: KURSET: Ifølge sagn og fortællinger blev yoga oprindeligt givet mennesket som en gave af Shiva. Denne gave kunne hjælpe en til at finde visdom, fred, heling. Dette finder vi især sandt for restorativ yoga.

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april

Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Inspirationsdag Fire ledelsesstandarder & TS Tools 13. april Gratis inspirationsdag Du har nu en unik mulighed for at deltage i en inspirerende dag - helt gratis! Dagen byder på hele fire ledelsesstandarder

Læs mere

360 o. peace. yummies. energy attention. true beauty. body boosters. happy feet. massage journeys

360 o. peace. yummies. energy attention. true beauty. body boosters. happy feet. massage journeys spa aaahhh massage journeys 360 o wellness energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty face ansigtet er det første, du møder, når du kigger dig selv i spejlet. Det fortæller en

Læs mere

TRÆNIINGS AKADEMI SMART REPAIR & PDR NATIONAL & INTERNATIONAL CERTIFICEREDE. ALT INkLUSIVt KURSER I SMART REPAIR TEKNIK OG LAKERINGSFRI BULEUDRETNING

TRÆNIINGS AKADEMI SMART REPAIR & PDR NATIONAL & INTERNATIONAL CERTIFICEREDE. ALT INkLUSIVt KURSER I SMART REPAIR TEKNIK OG LAKERINGSFRI BULEUDRETNING CERTIFICEREDE KURSER I SMART REPAIR TEKNIK OG LAKERINGSFRI BULEUDRETNING SMART REPAIR & PDR NATIONAL & INTERNATIONAL TRÆNIINGS AKADEMI www.smartrepair-training.com ALT INkLUSIVt - Alle kurser er inkl.

Læs mere

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08.

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08. HAIR TREND MESSE Mød os på Hair Trend Herning. d. 27 til d. 29. september. Besøg os på stand nr 348 og 334, som er en samlet stand. Vi vil blandt andet præsentere produkter som Diva Macadamia Angel Vi

Læs mere

MEDEX FOKUS & TEMADAGE SAMT EFTERUDDANNELSE

MEDEX FOKUS & TEMADAGE SAMT EFTERUDDANNELSE MEDEX FOKUS & TEMADAGE SAMT EFTERUDDANNELSE FORÅR 2016 KURSER11 Indholdsfortegnelse VELKOMMEN TIL MEDEX INSPIRATION... side 3 MESSE INFORMATION Info om årets ultimative skønhedsmesse Beauty 16 DKF messen...

Læs mere

Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN. - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012

Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN. - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012 Tilbud fra CFU til BØRNEHAVEKLASSEN - pædagoger og børnehaveklasseledere SKOLEÅRET 2011/2012 Mylius Erichsens vej 139, 9210 Aalborg SØ. Tlf. 7269 2000. Mail: cfu@ucn.dk CFU Skolevangen 45, 9800 Hjørring.

Læs mere

Fitnessinspiration på Club La Santa

Fitnessinspiration på Club La Santa Fitnessinspiration på Club La Santa Den 23.09 30.09.2016 TA MED FORENINGSFITNESS TIL CLUB LA SANTA Foreningsfitness inviterer instruktører og bestyrelsesmedlemmer i foreningsbaserede fitnesscentre til

Læs mere

YOGATEKNIK 50-TIMERS TEMAUDDANNELSE. Foråret 2015. Datoer: 1.- 3. maj & 28.- 31. maj. Sted: Hamsa Yoga Studio Mejlgade 50A 8000 Aarhus C

YOGATEKNIK 50-TIMERS TEMAUDDANNELSE. Foråret 2015. Datoer: 1.- 3. maj & 28.- 31. maj. Sted: Hamsa Yoga Studio Mejlgade 50A 8000 Aarhus C YOGATEKNIK 50-TIMERS TEMAUDDANNELSE Foråret 2015 Datoer: 1.- 3. maj & 28.- 31. maj Sted: Hamsa Yoga Studio Mejlgade 50A 8000 Aarhus C Pris: 6.500 dkk. Uddannelsens indhold: Teknik for teknikkens skyld

Læs mere

Kursusprogram forår 2015

Kursusprogram forår 2015 Kursusprogram forår 2015 New CID - HANDS ON med Kenneth Godskesen Dette kursus henvender sig til dig, der gerne selv vil arbejde med de fantastiske produkter fra New CID. make-up artist Kenneth Godskesen,

Læs mere

KONCEPT OG PRODUKTER

KONCEPT OG PRODUKTER KONCEPT OG PRODUKTER EKSKLUSIVE SKØNHEDSBEHANDLINGER SOM GIVER LANGVARIGT RESULTAT KONCEPT OG PRODUKTER Swiss Clinic er en skønhedsvirksomhed som udvikler og tilbyder eksklusive behandlinger som udføres

Læs mere

Læs hurtigt og effektivt

Læs hurtigt og effektivt Læs hurtigt og effektivt Læs hurtigt og effektivt Tag kontrol over informationerne, og spar tid når du læser Øg din læsehastighed med mindst 50% Bliver du hver dag bombarderet med faglige informationer

Læs mere

Fitnessinspiration på Club La Santa

Fitnessinspiration på Club La Santa Fitnessinspiration på Club La Santa Den 25.09 02.10.2015 TA MED FORENINGSFITNESS TIL CLUB LA SANTA Foreningsfitness inviterer instruktører og bestyrelsesmedlemmer i foreningsbaserede fitnesscentre til

Læs mere

Faglighed Sikkerhed Udvikling

Faglighed Sikkerhed Udvikling Faglighed Sikkerhed Udvikling VELKOMMEN TIL NORDSJÆLLANDS BRANDSKOLE Nordsjællands Brandskole er en del af Nordsjællands Brandvæsen. Vi er en moderne brandskole med dygtige undervisere og faciliteter,

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Advanced level (A.L.) fotoworkshop For dig der vil i dybden med faget DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER (A.L.) TTF ADVANCED LEVEL Varighed: 2 dage (1 overnatning) Fotoworkshop

Læs mere

Vi introduceres til innovation som begreb og ideen om innovative krydsfelter.

Vi introduceres til innovation som begreb og ideen om innovative krydsfelter. Innovation som arbejdsmetode Underviser: Pia Pinkowsky Dag 1 10.00 Velkomst og præsentationer Mundtlig forventningsafklaring: Hvorfor er vi her? Vi ekspliciterer kursets formål og form for at: motivere

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016

MindDog kursus katalog 2016 MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Version 2.1 19. april 2016 Du sidder nu med anden udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give

Læs mere

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator En vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig i stand til at facilitere udvikling og læreprocesser med heste for både voksne og børn. Som eksamineret

Læs mere

Thomas Borgå KURSER EFTERÅR 2016 HELT NYE KURSER FOR 2. HALVÅR 2016. Styrk dine kompetencer. Akupunktur TFT Massage Zoneterapi Helsekost

Thomas Borgå KURSER EFTERÅR 2016 HELT NYE KURSER FOR 2. HALVÅR 2016. Styrk dine kompetencer. Akupunktur TFT Massage Zoneterapi Helsekost KURSER EFTERÅR 2016 HELT NYE KURSER FOR 2. HALVÅR 2016 Styrk dine kompetencer Akupunktur TFT Massage Zoneterapi Helsekost Familejournalen d. 7/12-2015: Nu kan jeg se min datter igen tabt på gulvet med

Læs mere

GET INSPIRED BY FRISØRLAND. Kursusprogram 2015

GET INSPIRED BY FRISØRLAND. Kursusprogram 2015 Kursusprogram 2015 GET INSPIRED BY FRISØRLAND 1 Den, der tror han er færdiguddannet, er ikke uddannet - men færdig! Uddannelse er det vigtigste, for til stadighed at kunne levere den bedste ydelse overfor

Læs mere

Tilmeldingen skal være indsendt senest d. 17. feb. 2016 og er bindende.

Tilmeldingen skal være indsendt senest d. 17. feb. 2016 og er bindende. Ekstra kurser Skolen for Sen-Hjerneskadede - under Hjerneskadeforeningen Aarhus / Østjylland kan igen tilbyde undervisning, der er tilrettelagt specielt til personer med erhvervet hjerneskade. Undervisningen

Læs mere

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 1 Uddannelses Program 2015 Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 2 En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at blive en af de bedste negleteknikere. Det

Læs mere

Amways online træningskurser. Smart Professionelt Individuelle emner

Amways online træningskurser. Smart Professionelt Individuelle emner Amways online træningskurser Smart Professionelt Individuelle emner 2 Amways onlineverden af viden og uddannelse I dag er det vigtigt at følge med udviklingen for at få de nyeste informationer, råd, tips

Læs mere

REDKEN UDDANNELSE LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. DEN UDDANNELSE DU BEHØVER REDKEN-UDDANNELSE REDKENS UDDANNELSESTEAM

REDKEN UDDANNELSE LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. DEN UDDANNELSE DU BEHØVER REDKEN-UDDANNELSE REDKENS UDDANNELSESTEAM 016 DDANNELSE UDDANNELSE LEARN BETTER. EARN BETTER. LIVE BETTER. Hvor er du på vej hen som håndværker, kreatør og forretningsdrivende? Redken giver dig færdigheder, værktøj og inspiration, som øger din

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2011

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2011 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2011 Åbent Hus tirsdag den 3. maj kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 4. maj kl. 18 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad Tirsdag

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking -Dag 2010 3. juni kl. 9.00-15.00 inspiration & networking I-Dag 2010: Invitation IntraNote inviterer alle kunder til I-Dag 2010 Torsdag den 3. juni i Odense På I-Dag vil vi inspirere, inddrage, lytte,

Læs mere

Kurser 2016. www.autismecenter.dk

Kurser 2016. www.autismecenter.dk Kurser 2016 www.autismecenter.dk Indhold s. 3 s. 4 Undervisere og priser s. 5 Kurser til din arbejdsplads s. 7 Grundlæggende viden om autisme og ADHD - Modul 1 s. 8 Grundlæggende viden om autisme og ADHD

Læs mere

Swingtime Aerobics, Fitness & Dance Convention. Gratis Juni-event. www.clublasanta.dk

Swingtime Aerobics, Fitness & Dance Convention. Gratis Juni-event. www.clublasanta.dk R Swingtime Aerobics, Fitness & Dance Convention Gratis Juni-event Den ultimative fitness oplevelse 5.-12. Juni og 28. August - 4. September 2015 www.clublasanta.dk 2 To uger med aerobic - den ene gratis!

Læs mere

15% rabat Luk op og læs mere...

15% rabat Luk op og læs mere... Bestil nu og få 15% rabat Luk op og læs mere... KURSUS OVERSIGT 2016 Kurser, der skaber værdi Velkommen til foreningens efteruddannelse 2016 Få ny viden, du kan bruge i hverdagen Foreningens kurser giver

Læs mere

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE

MAKEUPBØRSTE MAKEUPBØRSTE VELKOMMEN til byswiercz et univers af stærke kvinder, der nyder trygheden i, at makeuppen sidder, hvor den skal og ikke mindst, er holdbar. Til alle stolte kvinder, der ranker ryggen og hilser på livets

Læs mere

Kom til digitale inspirationsdage

Kom til digitale inspirationsdage Kom til digitale inspirationsdage GRATIS deltagelse med fuld forplejning Vi kommer rundt i hele landet også til en by i nærheden af dig! Digitale inspirationsdage vi kommer også til en by nær Dig! 24.

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN

SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN SEMI - PERMANENT MAKEUP UDDANNELSEN PERMANENT MAKEUP, fremhæve ansigtets naturlige træk gennem korrigering og tilføjelse af naturlig farve, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

Læs mere

Royal Grass...hjemme i din have

Royal Grass...hjemme i din have Livsstil ...hjemme i din have Du er åben over for tanken om, at installere Royal Grass kunstgræs derhjemme, elles ville du ikke læse denne brochure. Vi vil med denne brochure om Royal Grass gerne give

Læs mere

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE!

DREAM FRESH GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DREAM FRESH BB GOD HUD I ET TRIN - VOV AT GÅ NUDE! DEN FRISKE RAPPORT DET NYE NUDE LOOK, DER HOLDER AF DIN HUD Indviklede, besværlige hudplejerutiner og tung, tydelig makeup hører fortiden til. Moderne

Læs mere

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nøglen til succes ligger i dine hænder. Uddannelse, viden, motivation og glæde er med til forbedre din forretning. Vi har skabt et efterårsprogram,

Læs mere

Crystalwave Generation II

Crystalwave Generation II Crystalwave Generation II Content Crystalwave Generation II Nøglefunktioner og fordele Sådan bruges Crystalwave Muligheder Tips og pleje Sikkerhed og forholdsregler Kort fortalt 2 Crystalwave Generation

Læs mere

PRISLISTE TOP CLINIC

PRISLISTE TOP CLINIC PRISLISTE TOP CLINIC ANSIGTSBEHANDLINGER - KLASSISK ANSIGTSBEHANDLINGER - SPECIAL AHA PEELING - MD & PRIORI Aroma Massage... Afslappende behandling. Med hudanalyse, afrens, peeling, trykpunktsmassage og

Læs mere

Seminar for gøglere og artister Borgerhuset Stationen, Viborg d. 19 juni 2016 kl. 10.00. gøglerfestivalen.dk/seminar

Seminar for gøglere og artister Borgerhuset Stationen, Viborg d. 19 juni 2016 kl. 10.00. gøglerfestivalen.dk/seminar Seminar for gøglere og artister Borgerhuset Stationen, Viborg d. 19 juni 2016 kl. 10.00 gøglerfestivalen.dk/seminar Det Flyvende Kuffertcirkus - Foto: Ulla Trædmark Jensen Kære gøglere og artister, Arrangørgruppen

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

ITIL 4 Foundation Transition Tilbud

ITIL 4 Foundation Transition Tilbud ITIL 4 Foundation Transition Tilbud ITIL 4 Transition Workshop Tilbud En ny opdateret ITIL 4 version (slutnote i ) er lanceret i Q1 2019 og afspejler det tidssvarende fokus på Informationsteknologi, som

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Deluxe Ansigtsbehandling: Pris kr.

Læs mere

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY = CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY Der er julegaver - og så er der julegaver. Visse bliver liggende i et hjørne af stuen, andre bliver uhørt værdsatte - og visse kan til og med blive

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Make up kursus til Frisører

Make up kursus til Frisører Make up kursus til Frisører Weekend kursus 15 timers intensiv undervisning DAG MAKE-UP Oplæring i opbygning af dag makeup til dagslys. Fint tonede nuancer med en flot og strålende teint, som giver en naturlig

Læs mere

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst Customer Success Story webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst CRM BANEDE VEJEN FOR SUCCESFULD ETABLERING Den danske smykkedesigner SPIASPIA havde en vision om at trænge ind på det

Læs mere

)OHUHIULV UN GHUEOD.M U*UXSSHQRJ+RV3HWHUVWnULGDJEDJQRJOHDIGHSULYDWHIULV UXGGDQQHOVHUGHU

)OHUHIULV UN GHUEOD.M U*UXSSHQRJ+RV3HWHUVWnULGDJEDJQRJOHDIGHSULYDWHIULV UXGGDQQHOVHUGHU 3ULYDWHIULV UXGGDQQHOVHU VWDYQVELQGHUGHDQVDWWH )ULV UN GHUEDJNRUWHGLSORPXGGDQQHOVHU PHGULQJHIDJOLJWQLYHDXRJGnUOLJHMREXGVLJWHU IULV UPHVWUHIUDUnGHUGHSULYDWHXGGDQQHOVHU )HEUXDU )ULV UN GHUEDJXEUXJHOLJH SULYDWHIULV

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSE

NLP OG COACH UDDANNELSE NLP OG COACH UDDANNELSE www.tradium.dk Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen mellem mennesker? Blive bedre til at lytte og forstå hvad andre fortæller og dermed

Læs mere

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel!

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel! Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Vesthimmerlands Gymnasium & HF... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

DET SAMLEDE KURSUSPROGRAM.

DET SAMLEDE KURSUSPROGRAM. DET SAMLEDE KURSUSPROGRAM. PSYKIATRI I BEVÆGELSE, INSPIRATIONS & AKTIVITETSKURSUS CLUB LA SANTA 24.-31.05. 2013 22.05.13 Nedenstående 4 markeringer benyttes i det samlede kursusprogram. *// = Aktivitet

Læs mere

KURSUSKATALOG for MASSAGESKOLEN Efteruddannelse for massageterapeuter 1. halvår 2016

KURSUSKATALOG for MASSAGESKOLEN Efteruddannelse for massageterapeuter 1. halvår 2016 1 KURSUSKATALOG for MASSAGESKOLEN Efteruddannelse for massageterapeuter 1. halvår 2016 Gunna Højgaard MASSAGESKOLEN +45 411 410 77 gunna@massageskolen.dk www.massageskolen.dk Efteruddannelse adskiller

Læs mere

Organisationsuddannelse 2015

Organisationsuddannelse 2015 Forord "Organisationsuddannelse 2015" beskriver den uddannelse, som Danmarks Lærerforening tilbyder alle nye tillidsvalgte. Det overordnede formål med organisationsuddannelsen er at gøre dig til en stærk

Læs mere

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal I dag er en god dag. Det kan Sille mærke lige så snart, hun vågner. Solen skinner nemlig, og hvis der er noget, Sille kan lide, så er det solskinsvejr. Så kan man nemlig komme ud og lege, og man kan blive

Læs mere

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet 2 dage der fremtidssikrer din funktion Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet Intensiv Komeptenceudvikling Øget status og anerkendelse i dit job styrk din position internt

Læs mere

KURSUSKATALOG S/S 2015

KURSUSKATALOG S/S 2015 KURUKAAG / 2015 Vi er på vej ind i det nye år og ser allerede frem mod foråret og en tid i forandringens tegn. Du har måske allerede bemærket at vores kursusprogram ser lidt anderledes ud end det plejer.

Læs mere

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Præsentationens indhold: Indledning Mål Kritiske succesfaktorer for at nå målet Uddybning af kritiske succesfaktorer Hvordan kommer vi i gang? Uddrag

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

KOS 3 : Kosmetiker med speciale

KOS 3 : Kosmetiker med speciale KOS 3 : Kosmetiker med speciale På denne skoleperiode får du udvidet dit kendskab til diverse kosmetiske behandlinger og den tilhørende teori. Desuden får du uddybende viden om salgsteknikker, kosmetiske

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 7 Nummer: 2660 Titel: Pleje af hår, hud og negle Kort titel: Hår, hud, negle Status: GOD Godkendelsesperiode: 01-01-2004 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet I jobområdet

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

Indbydelse til Ungekursus (håndbold)

Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Arrangement nr. 201001653005 Indbydelse til Ungekursus (håndbold) Fredag den 15. oktober kl.19:00 til søndag den 17. oktober kl.16.00 i Idrætscenter Vendsyssel (Vrå), (Stadionvej 17, 9760 Vrå) Vi skal

Læs mere

Fritidsguiden Inklusion af mennesker med handicap i det almindelige foreningsliv

Fritidsguiden Inklusion af mennesker med handicap i det almindelige foreningsliv Fritidsguiden Inklusion af mennesker med handicap i det almindelige foreningsliv Fritidsguiden Baggrund Fritidsguiden er en metode til inklusion af mennesker med handicap i det almindelige foreningsliv.

Læs mere

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap PROGRAM 2014/2015 Din Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap VELKOMMEN Vi byder dig endnu engang velkommen, til en ny sæson med forskellige tilbud, som kan være med til at give

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for.

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for. Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Vi ønsker at udbrede viden og kompetencer om hestes evne til udvikling af mennesker. HEALfacilitator er en vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig

Læs mere

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet

Foreningsplatformen 2015/16. Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Foreningsplatformen 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet FORENINGSPLATFORMEN 2015/16 Gratis kurser til fritids- og foreningslivet Hvad er Foreningsplatformen? En mulighed, hvor du som foreningsaktiv

Læs mere

Dobbelt indsats, dobbelt effekt: Ultraporese den skånende impuls for smuk og sund hud

Dobbelt indsats, dobbelt effekt: Ultraporese den skånende impuls for smuk og sund hud BEAUTYTEC SIM Ultraporese Dobbelt indsats, dobbelt effekt: Ultraporese den skånende impuls for smuk og sund hud Ultraporese til en fejlfri hud. Vis, hvor smuk De er. BEAUTYTEC SIM Ultraporese Dobbelt indsats

Læs mere

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Nexa Autocolor Kursusprogram 2015 INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Kære kunde, Fra praktiske øvelser til praktisk arbejde ud fra denne devise har vi sammensat kursusprogrammet for 2015. Vi mener, at løbende

Læs mere

Jobsnuseren 2014-2015. - et kursus for 7. klasser i Gladsaxe Kommune. GXU, Ungdomsskolen

Jobsnuseren 2014-2015. - et kursus for 7. klasser i Gladsaxe Kommune. GXU, Ungdomsskolen Jobsnuseren - et kursus for 7. klasser i Gladsaxe Kommune 2014-2015 GXU, Ungdomsskolen Velkommen til Hvad er Jobsnuseren? Som en del af din uddannelsesvejledning kan du, sammen med dine klassekammerater,

Læs mere