UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre!"

Transkript

1 UGEBREV nr. 1 uge 33 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Velkommen tilbage til det andet år i skolens historie. Vi havde en fin opstartsdag mandag, som endte med hyggelig fødselsdagsfest på terrassen foran SFO. Tak til alle der havde bidraget med kager osv. til alle elever og de mange fremmødte forældre. Desværre er Bjørg sygemeldt, på grund af forskellige problematikker der kræver nærmere undersøgelser. Vi ønsker hende alle sammen god bedring, og håber hun snart er tilbage hos os. Hendes matematiktimer i 3. klasse læses af Jørgen Jørgensen (vores nye fysiklærer) og Maria J. Engelsktimerne i blå gruppe læses af Maria R, der kender klassen fra sidste år. Vi har fået nye ens puder i aulaen, så alle de gamle puder må I meget gerne få taget med hjem. 0. klasse bruger dog fortsat deres private puder i klassen. Vi har fået ordnet vores computere, så de for fremtiden skulle virke meget bedre. Det er vi lærere meget glade for, men det betyder, at alt hvad der gemmes på selve computeren, forsvinder når den slukkes. Det vil sige at alle elever fra 1. klasse har brug for et USB-stick til eget brug, så materiale kan gemmes der. Navn på USB-sticket er en rigtig god idé. Alle har fået nye skemaer lige før sommerferien, men vi beder jer huske på, at vi ofte blander flere fag sammen, eller flytter rundt på timerne, for at kunne optimere undervisningen. Hvis ændringerne betyder, at der skal andre bøger med eller f.eks. gymnastiktøj en anden dag end skemaet fortæller, så står det i ugebrevet. Lærerne holder regnskab med, at alle fag får den tid, de skal have. Fra 29. august 9. september holder vi årets første temauger. Emnet er Fra jord til bord. Eleverne arbejder i deres værkstedshold (som I kan finde i opslag på døren ved mælkekøleskabet). Der er 2 x 5 værksteder som alle skal igennem. Der kommer mere detaljeret program i løbet af den kommende uge. Alle værksteder arbejder frem til kl hver dag lektionerne der ligger efter det tidspunkt, læses efter skemaet.

2 For at hjælpe os godt på vej i dette emne vil vi gerne spørge, om I kan hjælpe os med at skaffe: Syltetøjsglas med låg Æbler Frugt til marmelade Rødbeder Foliebakker til leverpostej Hvis der er nogen, der har hovedtelefoner, der kan bruges til computere eller cd-spillere, er vi villige aftagere. Hilsen alle voksne på skolen 0. klasse ( rød gruppe) Kære forældre og børn i rød gruppe Hjertelig tillykke med, at jeres børn er startet i 0.-klasse. Måske skulle man tro, børnene bare kender det hele på forhånd, for de har jo gået i Tidlig SFO i 3 måneder. Men det er ikke helt tilfældet, eftersom klasseværelset er helt nyt og der er mange nye strukturer, som børnene skal forholde sig til. Jeg synes, vi havde en rigtig dejlig 1. skoledag i 0.-klasse. Alle var spændte og forventningsfulde. De mange smukke blomster pyntede lokalet og var med til at gøre det til en festlig formiddag. Børnene er lige så ivrige, som da de startede i Tidlig SFO alt i lokalet skal vendes, drejes og undersøges - så vi har brugt en del tid på at lege med butikken, postkontoret, togbanen og udklædningstøjet. Her i opstartsfasen vil jeg prioritere at børnene bruger lidt tid på at udforske deres nye klasselokale, hvilket de har stor fornøjelse af. Børnene er meget nysgerrige og motiveret for læring, så vi er derfor tillige godt i gang med undervisningen, hvor alle deltager. Vi havde en dejlig dag i bakkerne i tirsdags, hvor børnene bla. fandt forskellige frøer og myrer. De puttede dem i kasser med græs og undersøgte dem med lup. Vi snakkede en del om skrubtudsen og den butsnudet frø. I billedkunst malede vi desuden efterfølgende billeder af de to frøer. Udover det, vi så på turen, havde Lærke en død svaleunge med, som hun havde fundet derhjemme. Alle var meget optaget af svalen og vi fik en god snak om svaler og deres levevis.

3 Børnene er i dansktimen blevet introduceret til Gyserslottet. Gyserslottet ligger langt, langt inde i Mølleskoven nemlig i Mørkeskoven. Her bor der 29 bogstavsvæsner. Det første væsen vi lærte at kende, var Den Morsomme Mumie. Torsdag sendte Den Morsomme Mumie et brev til os og senere lavede vi M-ords-quiz, hvor børnene ivrigt konkurrerede i grupper om at få flest point. Vi har også haft tid til at snakke lidt ferie, fået gang i Den hemmelige pose og er begyndt at læse Frode og alle de andre rødder til stor morskab for børnene. Afslutningsvis har vi selvfølgelig krydret hele ugen med sang, dans og spil. Rigtig god weekend og ikke mindst til de tapre 0.-klassebørn og tak til alle jer, der har indsamlet forskellige ting til klasseværelset Det er meget værd i dagligdagen! Kærlig hilsen Pia, Janni og Gunhild klasse (gulgruppe) Kære forældre og børn i gul gruppe! Tak for en rigtig dejlig første uge. Det har virkeligt været skønt at være sammen med jeres dejlige børn igen. Denne uge og næste uge har vi om emnet Min ferie. Tirsdag blev vi på skolen for at få startet emnet godt op, og vi kommer også til at slutte emnet af sammen fredag i næste uge med fremlæggelser for hinanden. I år kommer vi til at arbejde mere sammen i klasse, men der vil også stadig være en del undervisning, hvor vi er i hver vores klasse som tidligere. I næste uge er der atter Udeliv tirsdag som skemalagt. Husk velegnet tøj. I idrætstimerne (om torsdagen) har vi besluttet, at så længe det er godt vejr, er vi udenfor. Det er derfor vigtigt, at børnene får idrætstøj med til udendørs brug, dvs. noget der må blive beskidt samt kondisko, da det kan være vådt og mudret. Penalhuse må gerne få et servieeftersyn, så de i hvert fald indeholder et par gode blyanter, en blyantsspidser, et godt viskelæder, en passer, en lineal og evt. farver. Hvis penalhuset er spækket med ting, så del det gerne op, så farver er i ét penalhus og resten i et andet. Det kan tage laaaang tid at få fat i én blyant, hvis den ligger under 20 farveblyanter.

4 Særligt til Mini gul (1.-2. klasse) Vi har startet et nyt projekt, hvor børnene skal læse 10 minutter hver dag i skolen. Det er stadig vigtigt, at I også læser med dem derhjemme minutter hver dag. Særligt til Maxi gul (3.. klasse) Vi har i ugens løb bl.a. skrevet om en souvenir, lavet plancher, været igennem de syv verdensdele, og spillet Danmarks spillet. En dag, hvor vi kiggede på globussen, spurgte Katrine, hvorfor dem i bunden egentlig ikke går med hovedet nedad! Et glimrende spørgsmål, der førte til en snak om tyngdekraften her på jorden og ude i rummet. Man kan hurtigt komme vidt omkring Vi læser om Danmarks fire største byer, og dette er læselektie. I engelsk er der en frivillig lektie for dem, der har lyst. Rigtig god weekend! Maria J, Marie, Dorthe og Leif KLASSE (blå gruppe) Kære børn og forældre! Hvor er det godt at se jeres unger igen mærkeligt at jeg sådan kan komme til at savne dem. Vi er kommet godt i gang og alle har arbejdet godt i denne uge. Vi samler op på de huller, som matematiktesten har vist, repeterer alle regningsarterne, øver tabeller osv i matematiktimerne. I vidensfag har vi taget hul på et emne om at være i mellemrummet mellem barn og voksen, om hvad der sker i deres kroppe osv. så kommer de og siger noget I ikke ved hvor de har fået fra, kan det meget vel være fra mig. Jeg prøver at forklare dem, at det ikke er jer forældre der pludselig er blevet anderledes, men at det faktisk er deres kroppe der er på overarbejde. Resten af tiden vi er sammen, bruger vi på et fagligt læsekursus. Det er for at alle kender til at finde viden i en tekst, at kunne skimme sig frem til oplysninger, får de brug for i mange år endnu. I denne uge er der ikke læsning med hjem, men fra fredag skal der læses eller svares spørgsmål til en bog, til alle dage undtagen mandag. Mandag er udedag og vi går i Bakkerne. Vi har biblioteksdag hver torsdag så husk lånte bøger til torsdag i kommende uge. Fra 29. august til 9. september har hele skolen temauge se fællesdelen. Mandag 10. oktober skal gruppen gennemføre den cyklistprøve, som politiet står bag, så alle skal have ordnet cyklerne inden betjenten kommer og checker dem. Jeg håber hjemmene klarer den del. På selve dagen får jeg brug for 4 5 forældre, der vil stå vagt ude på cykelruten mellem 9.00 og kl Nærmere detaljer når vi kommer tættere på.

5 Selvfølgelig har alle cykelhjelm på under prøven. Skolen har nogle hjelme der kan lånes, såfremt man ikke selv har en. Mandag 3. oktober øver vi os på skolen og ude på ruten, så der skal cyklerne + hjelme med i skole. Til sidst vil jeg gerne bede jer om at samle reklamer, blade og andet billedmateriale sammen, som vi skal bruge efter temaugerne til collager. Vi skal bruge mange billeder, så sæt gerne hele familien i gang med at samle. Venlig hilsen Christine og Lasse KLASSE (grøn gruppe) Kære børn og forældre! Engelsk. Vi har startet året ud med at arbejde lidt med ordforråd og sætninger omkring det, der foregår i klasseværelset. I år kommer der hver uge til at være en grammatikaflevering i engelsk. I denne uge er det verbet to be der skal øves i nutid. Matematik. Vi er i gang med en matematikprøve, der skal klarlægge hvilke ting fra sidste års pensum, der lige skal have lidt ekstra fokus i år. Derudover har vi regnet ud hvor stor en brøkdel og procentdel den overståede sommerferie udgør af vores liv. Der er ikke lektier til næste uge. Vidensfag. Vi har startet et projekt der kommer til at løbe over hele skoleåret, hvor vi skal kigge på de forskellige biotoper ude i bakkerne, og hvilke planter og dyr vi kan finde der. Vi har læst lidt om emnet og på mandag skal vi ud og kigge på vores områder. Fysik starter onsdag 24. august. Det er obligatorisk for 7. klasses eleverne, men Jørgen Jørgensen, som læser timerne, tilbyder at de elever fra 6. klasse der har lyst til at deltage, gerne må det. Der er den betingelse, at melder man sig, så er man med hver gang, dog må man gerne komme den 24.august, for at snuse til om man har lyst til at deltage. Jørgen underviser fra 14. september og 9 onsdage frem her i efteråret, fra kl Timerne læses i skolekøkkenet. Til foråret kommer der 10 nye onsdage hvor der ligger fysikundervisning. Datoerne kommer efter jul. I dansk har vi lavet nye klasseregler og afsluttet sidste års arbejde med fagtekster. Vi har også gennemgået årsplanen og snakket om tragedien i Norge, som mange af eleverne har fulgt i medierne. Endelig er vi begyndt på et kort emne, der hedder At rejse er at leve, hvor eleverne skal skrive om sommerferieoplevelser eller lave andre skriveopgaver, der hører under emnet. Der har i denne uge ikke været lektier og i næste uge vil opgaven være at få gjort sin tekst færdig til fredag. God weekend! Maria R., Annika og Christine

6 SFO: Kære børn og forældre Velkommen tilbage fra en forhåbentlig dejlig sommerferie. Først skal der lyde en stor tak til pedelgruppen for det flotte arbejde med vores køkken. Hvor er det bare luksus med sådan et flot køkken. Til dem som ikke ved det så har vi i løbet af sommeren fået udskiftet vores gamle og meget brugte køkken med et næsten nyt og virkelig flot køkken. Vi er stille og roligt kommet i gang igen med kaffeposefoldning - som skal blive til tasker - besøg i sløjd og på biblioteket, spillet rundbold, leget udendørs og hygget i klubrummet. Vi har planlagt resten af 2011 og I vil løbende gennem ugebrevene få info om, hvad der sker i SFO`en. Dog bedes I allerede nu være opmærksom på, at vi holder lukket i uge 42 skolens efterårsferie. Vi vil stadig gerne have kaffeposer, fryseposer fra grøntsager/ bær, thebreveposer og ligende til taskeproduktion. Fredags hyggemad: sedlerne hænger på rummene så tjek lige om I har fået den med hjem. Da vi efterhånden er mange børn, er det blevet til, at hver familie har noget med en gang. God weekend Hilsen fra os i SFO en God weekend fra os alle! Pia, Lasse, Leif, Marie, Maria J., Maria R., Jørgen K., Jørgen J., Jytte, Janni, Gunhild, Dorthe, Christine, Annika og Bjørg

Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne.

Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne. UGEBREV nr. 6 uge 38 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne. I denne uge

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

UGEBREV nr. 46 uge 39

UGEBREV nr. 46 uge 39 UGEBREV nr. 46 uge 39 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Vi havde en rigtig god arbejdslørdag, tusinde tak til alle fremmødte. Man kan virkelig se, at der blev lavet en masse. Vi er ved at have så meget

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny.

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Julen nærmer sig med raske

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april.

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april. Uge 13 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommetider skal man vare sin

Læs mere

Jeg har lovet bestyrelsen at sætte en annonce i ugebrevet. Den findes på sidste side.

Jeg har lovet bestyrelsen at sætte en annonce i ugebrevet. Den findes på sidste side. Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Denne temauge afsluttes uden fællestime.

Læs mere

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet.

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet. Uge 2 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt På tirsdag kører skolebussen

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren.

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I det sidste nye Friskoleblad

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 12. september 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 792 Næste uge: 15.september 16. september 17. september 19. september 20. september 4.kl. Børnetandpleje kl.9.00 Sex + samfund besøger 8.-

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 35 / 2015. Indhold. Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet

Nyhedsbrev. uge 35 / 2015. Indhold. Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet Nyhedsbrev uge 35 / 2015 Strandiade 19.8.15 Frokostpause på en aktiv dag ved vandet Indhold Nyt fra Administrationen v. skoleleder Jesper Harrsen Nyt fra Kostafdelingen v. souschef Lotte Gjerulfsen Nyt

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT OKTOBER 2014, ÅRGANG 3, NR. 9. Så er det tid til efterårsferie! I dette nummer af Skolenyt: Indhold Side Leder v/ Jan T. Voss, Distriktsskoleleder 2 Ullerup Bæk Skolens nye

Læs mere

en historie om børns forventninger til skolen

en historie om børns forventninger til skolen Jytte Sidelmann en historie om børns forventninger til skolen Udgivet af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Gyldendal Kære Forældre Nu nærmer skolestarten sig for jeres barn, og forventningerne er

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

HØJBONYT. Højboskolens skole-hjem blad Påske 201 2

HØJBONYT. Højboskolens skole-hjem blad Påske 201 2 Højboskolens skole-hjem blad Påske 201 2 HØJBONYT Kunst på kontoret side 4 Talentfaktor 2012 side 5 Nyt ungdomsmiljø på Højboskolen side 6 Ti hurtige denne gang til Lotte side 7 Frivillig skolepatrulje

Læs mere

Bilag. Minoritetspiger i Ungdomsskolen. betydningen af køn og etnicitet for læring og relationer

Bilag. Minoritetspiger i Ungdomsskolen. betydningen af køn og etnicitet for læring og relationer Bilag Minoritetspiger i Ungdomsskolen betydningen af køn og etnicitet for læring og relationer Maria Clemensen Speciale Forår 2006 Roskilde Universitetscenter Pædagogik og Uddannelsesstudier Vejleder:

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

FredagsBREV. Fredagsbrev -- uge 45 - d. 11. november 2011

FredagsBREV. Fredagsbrev -- uge 45 - d. 11. november 2011 Fredagsbrev -- uge 45 - d. 11. november 2011 FredagsBREV Indskrivningsdag/information d. 15. november Førskolebørnene skal naturligvis med mor og far på friskolen på tirsdag. Der er blevet spurgt til dette

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Nyt fra Bestyrelsen Helhedssyn, læringslyst, fællesskabsfølelse og sundhed M A J 2 0 1 3 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Livsglæde, hånd i hånd med højt fagligt niveau, sådan lyder visionen for Herskindskolen.

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET S E P T E M B E R 2 0 1 2 NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Siden januar i år har skolen, børnehaven, klub og fritidsordning haft én og samme bestyrelse. Denne bestyrelse har endnu ikke fundet sig et navn,

Læs mere