Beretning for 2015 og Planerne for 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning for 2015 og Planerne for 2016"

Transkript

1 1 Bestyrelsens Beretning for 2015 og Planerne for 2016

2 2

3 3 Generalforsamlingen den 4. februar 2016 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2015 og planerne i 2016: 1. Bestyrelsens sammensætning Hjemmesiden, Facebooksiden, Logo og Plakater 3. Nyhedsbreve 4. Laden 5. Længen 6. Hjælpegruppen 7. Arrangementer i 2015 og foreløbige planer for Arbejdsgrupperne 9. Kommunen 10. Donationer og anskaffelser 11. Diverse Foreningen talte ved årsskiftet 2015/2016 mere end 500 medlemmer. 1. Bestyrelsens sammensætning 2015 Som resultat af generalforsamlingen den 5. februar 2015 blev bestyrelsen, mv. sammensat således: Formand: Kasserer: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Suppleant: Suppleant: Revisorer: Revisorsuppleant: Jørn Jensby Inge Johannesson Bjarne Dam Poul Kristensen Jesper Christiansen Ivan Warrer Inger Westermann Carsten Wittus og Jørgen Lind Henning Nielsen. Bestyrelsen har i 2015 haft et særdeles godt og konstruktivt samarbejde, der ud over det administrative, har budt på en lang række af praktiske gøremål i forbindelse med arrangementerne m.v. En tak til vore 2 dygtige revisorer, der omhyggeligt reviderer regnskab og bilag. Vi vil også benytte lejligheden til at takke den meget trofaste skare af ca. 35 medlemmer, der altid stiller op, når der er noget, der skal gøres i forbindelse med foreningens mangeartede aktiviteter. Uden dem var foreningen ingenting.

4 4 Som en lille erkendtlighed omdelte foreningen før jul en julehilsen samt 2 flasker vin til hver enkelt hjælper. 2. Hjemmesiden, Facebooksiden, Logo og Plakaterne Foreningen køber ikke serviceydelser udefra. Vi sørger selv for opdatering og tilretning af Hjemmesiden, Facebooksiden, Informationstavlerne i byen, Opslag på clubpeople.dk, Kultunaut, ialbertslund, samt fremstilling af plakater og foldere, m.v. Foreningens hjemmeside er i årets løb blevet opdateret, så den altid er aktuel for foreningens medlemmer og for andre interesserede. Man kan altid se de kommende arrangementer og planerne for de næste arrangementer. Endvidere udgør hjemmesiden efterhånden en dokumentation for foreningens gøren og laden fra starten for snart 7 år siden. Medlemmerne opfordres til af besøge hjemmesiden, der kan findes på adressen: Bestyrelsen har gennem det seneste år arbejdet på en modernisering af hjemmesiden. Planen er, at overgangen fra den gamle hjemmeside til den nye sker i foråret I den forbindelse vil udsendelsen af Nyhedsbreve endvidere blive mere enkel for bestyrelsen. Foreningens Facebook-gruppe og Facebookside Foreningen har også en Facebookgruppe, hvor der orienteres om aktiviteter m.v. Denne Facebookside havde ved udgangen af medlemmer. Ved årsskiftet 2015/2016 er der 320 medlemmer. Facebook siden bliver et mere og mere anvendeligt middel til hurtig information til rigtig mange. Endvidere har foreningen en Facebookside, der kan anvendes til at reklamere for foreningen. Den indebærer bl.a., at man, når man indkobler GPS-signalet på sin smartphone og befinder sig på gården, vil telefonen registrere, at man er i Kulturhuset Birkelundgaard

5 Kirsten Korsholm har året igennem udarbejdet plakaterne til foreningens arrangementer. Det blev til ca. 14 plakater i årets løb. Endvidere er der udarbejdet 3 informationsfoldere om foreningen og dens arrangementer. Folderne er trykt i 1500 eksemplarer i alt. 5

6 Foreningens nye Logo er anvendt i alle sammenhænge, og må siges efterhånden at være godt indarbejdet. 6 Dette betyder, at det er blevet tydeligere at se, når det er Kulturhuset Birkelundgaard, der er arrangør eller lign. Ideen med det nye logo var netop, at foreningens materiale altid fremtræder med et ensartet udseende, så man straks kan se, at her er et tilbud fra Kulturhuset Birkelundgaard. Endelig annoncerer foreningen om sine arrangementer på Byens lystavler (TV-erne), der bl.a. er placeret på Stationen, Biblioteket, Stadion m.v., i ialbertslund og på Kultunaut. 3. Nyhedsbreve Der er i årets løb udsendt 10 nyhedsbreve til medlemmerne. Nyhedsbrevene har omtalt kommende arrangementer, anmodet om hjælp til praktiske arbejder med arrangementer, renovering af lade, samt givet en lang række praktiske oplysninger for medlemmerne. Endelig anvendes Nyhedsbrevet til indkaldelse til Generalforsamling samt til orientering om tidspunktet for kontingentbetaling. Steen Kirkegaard Eriksen har året igennem stået for den praktiske udsendelse af foreningens Nyhedsbreve. I forbindelse med lanceringen her i foråret af en ny hjemmeside overgår dette arbejde til Ivan Warrer. Der skal lyde en stor tak til Steen for hans arbejde for foreningen lige fra starten i 2009 og frem til i dag.

7 7 4. Laden Laden, der jo er uopvarmet, kan i princippet kun anvendes til egentlige arrangementer fra maj til medio september. I årets løb har laden været uundværlig i forbindelse med bl.a. Forsommer Jazz på gården, Irsk eftermiddag, Albertslund Byttemarked, m.v. Bjarne Dam er bl.a. ansvarlig for laden. Han sørger for, i samarbejde med hjælpere, at laden og inventaret altid er klar til næste arrangement. Det er vigtigt for foreningen, at arbejdet med arrangementerne er lagt i så faste rammer, at det er relativt nemt at rydde op efter et arrangement og ligeledes nemt at gå til, når der skal opstilles til dagens arrangement. Derfor er foreningen meget taknemmelig for, at kommunen har valgt at renovere laden for et anseeligt beløb. Vi rømmede derfor laden den 12. september for i god tid inden deadline den 12. oktober at gøre laden klar til den kommende renovering. Kommunen stillede velvilligt en container til rådighed for opbevaring af foreningens ejendele. Laden blev tømt på 1 dag.

8 8 Tak til holdet, der klarede rømningen og til dem, der vidste, hvordan containeren skal lukkes Primo december gik entreprenøren i gang med at banke ladens gulv op.

9 9 Nu glæder vi os til at tage den nye lade i brug til april Længen 2015 Længen blev færdiggjort i 2011, således at den kan anvendes til mødeformål m.v. Den rummer 2 gode mødelokaler (til anvendelse for foreningens arbejdsgrupper), et mindre lagerrum, samt køkken, toiletter og badefaciliteter. Bestyrelsens møder afholdes i længen. I årets løb har vi udlånt længen til bl.a. Røde Kors og Albertslund Kriseberedskab, m. fl. Foreningens Læsegruppe og Patchworkgruppen holder deres sammenkomster i længen. Læsegruppen ledes af Jonna Larsen og Patchworkgruppen ledes af Marianne Gustafsson og Birgit Krüger Larsen.

10 10 6. Hjælpegruppen Foreningens hjælpegruppe består af ca. 35 medlemmer, der alle på den ene eller anden måde bidrager direkte med praktisk arbejde i forbindelse med det enkelte arrangement. Det drejer sig om opstilling til arrangementet, kagebagning, salg af kaffe, kager, vin, øl, pølser m.v. Det er naturligvis ikke meningen, at hjælperne deltager ved alle arrangementerne. Man deltager, når man har lyst og tid, og tilmelder sig et givet arrangement på et dertil oprettet IT-system Doodle - og meddeler her, hvad man ønsker at bidrage med til et givet arrangement. Hjælpegruppen holder hvert år et opstartsmøde i februar/marts, hvor årets arrangementer gennemgås, og hjælpegruppens arbejder tilrettelægges. I 2015 blev mødet dog først holdt i maj måned, hvilket også bliver tilfældet i Ved denne lejlighed byder foreningen ved hjælp af hjælpegruppen på en middag m.v.

11 11 Der var indbygget en overraskelse i arrangementer, idet vi havde indbudt Svenn Enø til at komme og underholde med hans fantastiske sang og guitarspil. Efter hvert arrangement samles hjælpegruppen kort for at drøfte forløbet af arrangementet, og hvad der skal ske på det kommende arrangement. Endvidere informerer bestyrelsen om tingenes tilstand. 7. Arrangementer i 2015 og foreløbige planer for 2016 Foreningen har i årets løb fremstillet og distribueret/ophængt plakater for hvert enkelt arrangement over alt i byen. Kulturhuset Birkelundgaard har løbende reklameret for arrangementer på den rullende informationstavle på bl.a. på Albertslund Stadion, på Biblioteket og på Stationen. Endelig - og ikke mindst - har Albertslund Posten, som nævnt, været en helt uvurderlig formidler af foreningens arrangementer i årets løb. Endvidere har avisen skrevet artikler om foreningens gøren og laden. Albertslund Posten bragte i årets løb bl.a. en række artikler med tilknytning til foreningens aktiviteter. Vi meget taknemmelige for støtten fra Albertslund Posten, så der skal derfor igen i år lyde en stor tak til vores lokalavis. Foreningens arrangementer har igen i år været gratis for medlemmerne, bortset fra Galla Operaen.

12 12 Foreningen har afholdt følgende arrangementer i 2015: A. Foredrag om øl fra mikrobryggeriet i Refsvindinge den 12. marts 2015 Efter generalforsamlingen den 5. februar indbød foreningen til det første arrangement - foredrag om ølbrygning og ølsmagning. Det var et særdeles fyldt stuehus, der hyggede sig gevaldigt med foredraget om det lille Bryggeri i Refsvindinge. Lars Bæk Pedersen kunne alle historierne og havde medbragt forskellige ølsorter og med ½ flaske af hver til deltagerne. Det bør nævnes, at der var en vis brugerbetaling for deltagelse i arrangementet.

13 13 B. Fotograf Rudy Hemmingsen viste sine billeder om berettede den 16. april om Stevns Klint - UNESCO-Verdensarv Rudy Hemmingsen bor ved Stevns Klint, og er uden tvivl et af de mennesker, som bedst kender klinten og kysten langs Stevns. I december 2012 udgav han en smuk fotobog om Stevns Klint, og han viste en serie billeder og fortalte om de mange gode oplevelser klinten byder på, og om hvad der var begrundelsen for at Klinten i 2014 blev optaget på Unesco s verdensarvsliste. Han gav en fantastisk indsigt i en verden, hvor lyset spiller en hovedrolle i det at skabe flotte billeder.

14 14 C. Forsommer Jazz på gården med Finney s Jazzmen 10. maj 2015 Vi havde glædet os til at indvie vores selvgjorte udendørsscene ved dette Jazzarrangement. Men - Desværre artede vejret sig ikke denne dag, så vi måtte rykke ind i laden. Her skabte Finney s Jazzmenn stemning, så man helt glemte det kolde og regnfulde vejr udenfor, med masser af de gode jazz evergreens i flotte arrangementer og med gode vokalindslag, som forenede det hele til en buket ørevenlig og dansevenlig musik.

15 D. Galla Opera i haven for 5. gang søndag den 31. maj 2015 Også i 2015 var vores store satsning Albertslund Galla Opera i haven tilsmilet af flot solskin. 15 Der var fyldt hus i haven - godt 500 gæster. De hyggede sig til smækre operatoner og til en særforstilling om Olsen Banden.

16 16 Topunderholdning på violin og bas m.v. Samt besøg fra Italien Og meget mere

17 17 E. Kom og Grill med til lyden af Lotus band fredag 12. juni Arrangementet Kom og grill med og lyt til 60/70 musik med Lotus Band var en nyskabelse i år. Lotus bandet startede rent faktisk i den legendariske Vesterbro Ungsdomsgård. Der var afsat tid til, at man med venner og bekendte kunne grille sin medbragte bøf og nyde måltidet til musik fra dengang. Det var dejligt vejr, og en fyldt gårdsplads, der summede af sommer og sol.

18 18 Det blev en succes, der fortjener gentagelse. F. Loppemarked søndag den 21. juni 2015 Så blev det tid til det årlige Loppemarked på Birkelundgaard. Solen skinnede på Vestegnens hyggeligste loppemarked med mange Lopper og købere. Spillemand Per og spillemand Arvid underholdt mellem boderne og skabte en god stemning.

19 19

20 20 G. Albertslund Musik Festival lørdag den 4. juli 2015 Den næste nyskabelse i året var afholdelsen af Albertslund Musikfestival. Et samarbejde med initiativtageren til festivalen har permanent flyttet den til Birkelundgaard og udgør nu en del af Kulturhusets arrangementer. Arrangementet trak rigtig mange mennesker i de godt 5 timer, det varede. Ideen er, at orkestre m.v. der har rod i Albertslund kommer og underholder og viser sig frem. Der er ingen honorar men alene glæden ved at spille og underholde er belønningen. Vi glæder os til arrangementer i H. Irsk eftermiddag, søndag den 16. august 2015 Vi havde igen i år inviteret det populære band Rumlepotten til af underholde os i ca. 3 timer. Laden var fyldt og musikken svingede, som sædvanligt.

21 21 I. Fotoudstilling i stuehuset søndag den 30. august 2015 Traditionen tro afholdt foreningen sin efterårs fotoudstilling i stuehuset. Vi havde i år inviteret Albertslund Fotoklub til at udstille. Det blev som sædvanligt en mægtig flot udstilling.

22 22 J. Foreningernes dag Også i år deltog foreningen i Foreningernes dag lørdag den 5. september. Foreningen lægger vægt på at bidrage, når kommunen laver arrangementer. Således deltog vi også i Vestegnens Kulturuge med kunsthåndværkermarkedet dagen efter. K. Albertslund Byttemarked Søndag den 30. august 2015 arrangerede Agendacentret i samarbejde med Kulturhuset Birkelundgaard, foreningen bag Drivhuset, Røde Kors og Røde Korsbutikken for 3. gang Albertslund byttemarked.

23 23 Der var igen i år rigtig mange, der ønskede at bytte og hente ved årets Byttemarked søndag den 30. august på Birkelundgaard. Byttemarkedet var blevet fremrykket fra oktober til august på grund af at laden skulle være tømt primo oktober, så renoveringen kunne påbegyndes. Adgangsbilletten til Byttemarkedet var, at man skulle have en brugt men brugbar ting med og at den skulle vejes. Mange havde taget med i kasser og poser og det hele blev vejet. Bjarne Tved leverede stemningsfuld musik og gæsterne blev i lang tid, hvor de gik rundt og hyggede sig og fulgte med i den linde strøm af ting og sager, der blev sat på bordene. På gårdspladsen var der mulighed for at sidde og nyde en fadøl eller kaffe og dejlig kage.

24 24 L. Søndag den 6. september 2015 arrangerede foreningen Kunsthåndværkermarked på Birkelundgaard Kunsthåndværkermarkedet blev afholdt for 6 gang og med stadig stigende kvalitet og antal af gæster. Også i år arrangerede vi Kunsthåndværkermarkedet som en del af Vestegnens Kulturuge og opnåede herigennem en stor udbredelse af kendskabet til dette hyggelige marked. Der var i alt 34 boder og godt 800, der gæstede markedet. Det var en rigtig kold dag så der var lidt færre besøgende end året før. Tak til Sonja Malling, der står for arrangementet.

25 25 J. Foredrag om Bagmandspolitiets arbejde onsdag den 21. oktober 2015 Knud Haargaard, der har været efterforskningsleder hos bagmandspolitiet fortalte med stor humor og indsigt om i nogle af de mest spektakulære kriminalsager i mange år, som f.eks. Tvind, Klaus Riskær og Stein Bagger. Tilhørerne lyttede intents til de spændende historier og fik en rigtig fornøjelig aften.

26 K. Astronomisk farvelære Stjernernes indre regnbuer, torsdag den 19. november 2015 Årets sidste arrangement i Kulturhuset Birkelundgaard. Et fyldt stuehus lod sig rive med af Lars Occhionero s (Museumsinspektør, Kroppedal Museum) fortælling om stjernernes indre regnbuer og om universets forunderlige gåder - fra stjerners fødsel frem til sammenhængen med livet på jorden m.v. 26 En fantastisk aften. Stor tak til Lars for sin super engagerede og entusiastiske fortælling om nogle af universet mange gåder og tak til tilhørerne og tak for i år. Det var så en fortælling om arrangementerne i 2015, hvor ca gæster har overværet/deltaget i foreningens arrangementer. Bestyrelsen vil benytte lejligheden til at takke alle medlemmerne for opbakningen i årets løb. Stor Tak til hjælpegruppen. Også en stor tak til dem, der i årets løb har bidraget på den ene eller anden måde med afviklingen af de mange arrangementer.

27 27 For 2016 er bestyrelsens foreløbige forslag til arrangementer således: De nedenfor anførte arrangementer er stadig i støbeskeen, og der vil derfor kunne ske ændringer i løbet af året Generalforsamling Foredrag Torsdag den 10. marts. Foredraget er endnu ikke endeligt fastlagt Foredrag Torsdag den 21. april. Foredraget er endnu ikke fastlagt Billetsalg Tirsdag den 10. maj kl , - Operabilletter fra Længen Indvielse Laden indvies Billetsalg Mandag den 23. maj kl , - Operabilletter fra Længen Marked Søndag den 29. maj Loppemarked Billetsalg Torsdag den 2. juni kl , - Operabilletter fra Længen Galla Opera Søndag den 12. juni - Albertslund Galla Opera i haven Kom og Grill Fredag den 1. juli - Kom til Rock & Grill med Musikfestival Lørdag den 13. august - Albertslund Musikfestival Marked Søndag den 4. september - Kunsthåndværkermarked Marked Søndag den 2. oktober - Albertslund Byttemarked Koncert Søndag den 23. oktober 9.e Nordic Harp Meeting Foredrag Torsdag den 17. november. Endnu ikke fastlagt. nov/dec. Marked Albertslund Julemarked (datoer endnu ikke fastlagt). Hold øje med Albertslund Posten og foreningens hjemmeside for at orientere dig om de aktuelle arrangementer i Kulturhuset Birkelundgaard, herunder om prisen for eventuel éntre. Som det har været tilfældet i 2015 vil vi give medlemmer fortrinsret m.v. til de enkelte aktiviteter. Flere af arrangementerne bliver gennemført bare for medlemmerne og i andre tilfælde gratis for medlemmerne. Alle arrangementer vil blive annonceret på foreningens hjemmeside og på Facebooksiden. 8. Arbejdsgrupperne Foreningen har pt. følgende arbejdsgrupper (nærmere oplysninger om grupperne kan ses på foreningens hjemmeside): Fotogruppen (ikke aktiv i øjeblikket) med John Frederiksen som formand. Interesserede kan rette henvendelse til John Frederiksen. Gruppen er ikke aktiv i øjeblikket men tal med John og få gang i gruppen igen.

28 28 Læsegruppen har nu bestået i flere år. Gruppen mødes en gang om måneden med megen hygge og entusiasme. Her er et billede fra juleafslutningen Der er pt. lukket for tilgang til gruppen, da der ikke er plads til flere. Dette forhindrer dog ikke, at der kan dannes en ny gruppe, hvis der er en initiativtager. Vi har lokalet. Patchwork - Ny aktivitet i Kulturhuset Birkelundgaard - Foreningen tilbød fra 2014 medlemmer, der kender til "Patchwork", hygge hver anden mandag. Der er plads til 14 deltagere på holdet, der "ledes" af Marianne Gustafsson og Birgit Larsen. Også denne gruppe har nået maksimum. Bridgegruppen Vi har af pladsmæssige årsager ikke kunnet starte Bridgegruppen Vi håber, at gruppen kan starte i Laden er klar - Vi har midlerne Mangler kun en tovholder. Vedligeholdelsesgruppen Gruppen står for vedligehold og klargøring til foreningens arrangementer - Gruppen ledes af Bjarne Dam Hjælpegruppen Hjælpegruppen består af den gruppe, der på en arrangementsdag står for de praktiske forhold. Det drejer sig om opstilling, bemanding af salgssteder, nedtagning m.v. i forbindelse med det enkelte arrangement. Har du lyst til at deltage i hjælpegruppen kan du skrive til kulturhusetbirkelundgaard@gmail.com. Hjælpegruppen samles først på året til en hyggedag/aften, hvor årets program gennemgås

29 og der serveres noget lækkert, jf. tidligere. Ved det enkelte arrangement, hvor man er med som hjælper, betales naturligvis ikke for fortæring, adgang m.v. Medlemmer af hjælpegruppen, der ikke er hjælper ved det pågældende arrangement betaler for fortæring. Har du lyst til at indgå i gruppen - eller høre nærmere om arbejdet i gruppen - så send en mail til kulturhusetbirkelundgaard@gmail.com - og vi kontakter dig. Medlemmerne opfordres til at deltage i en eller flere af gruppernes arbejde da disse grupper er tænkt som en væsentlig del af foreningens virke med at skabe liv på gården. Så har du lyst, så kontakt formanden for den eller de grupper, du gerne vil med i Kommunen Låneaftalen Foreningens låneaftale fra 2009 udløb ved årsskiftet. Vi har i november 2015 fået aftalen forlænget med yderligere 5 år til udgangen af 2020, hvad vi er meget glade for. Foreningen har i årets løb med stor tak modtaget økonomisk støtte fra kommunen. Materialegården og det Frivillige Kriseberedskab Foreningen vil gerne udtrykke en stor tak til Materialegården for den indsats, der ydes med hensyn til at haven og arealerne ved Birkelundgaard altid er pæne. Endvidere tak for behjælpeligheden med opbevaring under renoveringen af laden.

30 30 Foreningen takker det Frivillige Kriseberedskab for godt samarbejde i årets løb, hvor beredskabet har været til stede ved foreningens større arrangementer. Tak til Afdelingschef Mette Seneca Kløve, Arkitekt Karen Marie Børsting og Konsulent Anne Kathrine Hviid Bagger for gode råd og vejledning og tak for et godt samarbejde med Kulturforvaltningen i årets løb. Renovering af Laden I november afholdtes møde med brugerne af Birkelundgård for at orientere om den kommende renovering af laden. Disse skitser giver et indblik i, hvordan resultatet bliver. Laden står klar til brug i april 2016.

31 Donationer og anskaffelser i 2015 Foreningen takker Nordea Fonden for en donation på ,00 kr. til anskaffelse af 2 salgstelte og tak til Lindevangsskolen på Frederiksberg for donation af et ældre flygel til Kulturhuset Birkelundgaard. Foreningen har i 2015 anskaffet: Brugt Flygel, der er doneret af Lindevangsskolen på Frederiksberg. 1 salgstelt (Nordea har bevilget ,00 kr. til 2 telte. Det andet anskaffes i 2016). 1 Popkornmaskine. Repareret fadølsanlægget. Foreningen har tidligere anskaffet: 2 gasgrill 2 kulgrill 1 fryser og flere køleskabe 6 projektører til laden 4 varmekanoner 1000 champagneglas 14 lamper til belysning i længen 4 kvalitetstelte til servering (doneret af Nordea fonden) 1 projector, PC, lydanlæg og 108 filmskærm 60 kvalitetsklapstole og 25 borde til laden 1 industri-kaffemaskine, der giver mulighed for hurtigbrygning et stort antal kaffekander Parasoller og lignende. Scene Fadølsanlæg.

32 Diverse Bogen om Fra bondegård til Kulturhus. Foreningen har planlagt at udgive en bog om Gårdens historie. Det er lokalhistoriker Jørgen Nielsen, der generøst har påtaget sig at skrive bogen uden vederlag. Det er vi meget taknemmelige for. Projektet er så langt, at bogen vil kunne udgives, når foreningen tager den renoverede lade i brug i maj måned Foreningen takker Kulturudvalget for den økonomiske støtte til bogudgivelsen. Kroppedal museum Foreningen er medlem af Repræsentantskabet for Kroppedal museum. Dette er den skriftlige beretning for 2015 og planerne for 2016 til forelæggelse på Generalforsamlingen den 4. februar På Bestyrelsens vegne Jørn Jensby Den 7. januar 2016

Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011

Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011 Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011 Denne beretning er delt op på følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2010 og planerne i 2011: 1. Bestyrelsens sammensætning 2010 2. Hjemmesiden

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 1 Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2014 og planerne i 2015:

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 1 Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2014 og planerne i 2015:

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013 og planerne for 2014 Generalforsamlingen den 6. februar 2014

Bestyrelsens beretning for 2013 og planerne for 2014 Generalforsamlingen den 6. februar 2014 1 Bestyrelsens beretning for 2013 og planerne for 2014 Generalforsamlingen den 6. februar 2014 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2013 og planerne i 2014:

Læs mere

Ø-LEJREN PÅ LYØ 1970 I 40 ÅR 2010

Ø-LEJREN PÅ LYØ 1970 I 40 ÅR 2010 Ø-LEJREN PÅ LYØ 1970 I 40 ÅR 2010 Udstilling på Lyø Kultur- og Besøgscenter 27. juni 8. august 2010 DET HELE STARTEDE MED MØLLEN PÅ LYØ Når man får Lyø ind i sjælen! 1970 gav Kulturministeriet tilskud

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN Januarr kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler Projekttitel fra ansøgningen Amager Byttemarked i Prismen Dato for projektets afholdelse? 9.6.2013 Ansøgt beløb: 9000 kr. Kort beskrivelse af udførte aktiviteter: Bevilget beløb: 9000 kr. Forbrug på event:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Julebasar på Rudolf Steiner-Skolen i Odense På de fleste steinerskoler rundt om i verden er der tradition for,

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Onsdag d. 25. marts: BMF støtter børneteaterfestivalen: BMF samarbejder fortsat med bibliotekerne om lektiecaféen: Torsdag d. 14.

Onsdag d. 25. marts: BMF støtter børneteaterfestivalen: BMF samarbejder fortsat med bibliotekerne om lektiecaféen: Torsdag d. 14. Årsberetning 2009 Onsdag d. 25. marts: Generalforsamlingen blev holdt i Baghuset. Vi startede med et oplæg fra Michael Hansen fra Kultur- og Fritids forvaltningen, som gav en orientering om den kommende

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

MØLLEPOSTEN. GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00. HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34

MØLLEPOSTEN. GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00. HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34 MØLLEPOSTEN GENERAL- FORSAMLING mandag 18/3 kl. 19:00 HUSK at møde frem... Februar 2013 * Møllepost nr. 34 JULEOPTOG I SAKSKØBING Søndag den 16. december var der juleoptog i Sakskøbing. Majbølle Mølle

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår Storstrømmen Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Godt Nytår Så er der atter gået et år på godt og ondt Det er gået over forventning med bestyrelsesopgaverne. Selv om

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! Måske en lidt sen nytårshilsen, men da dette er det første nyhedsbrev i 2015, er det vel på sin plads at starte med det. Vi ser frem til 2015 med forventning.

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HELSINGØR / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Maj 2014 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Side 1 PRISER for kontingent 2014: Medlemskab for par:

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde

Referat af menighedsrådsmøde Referat af menighedsrådsmøde Tirsdag den.2.februar 2016. kl. 19.00 til 22.00 i Teglgården. Bogense. 02.02. 2016. Tilstede: Kjeld Bruun, Jannie Bruun, Dorthe Årø, Kirsten Nielsen, Lise Jørgensen, Birgit

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00 STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. DELTAGERE Mikael Christensen Andreas Bak 9.b Henrik H. Mikkelsen Christoffer Juul Jensen

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Det man bagefter kunne vurdere på, er om der er fællestræk, som vi kan arbejde videre med, også i bestyrelsen.

Det man bagefter kunne vurdere på, er om der er fællestræk, som vi kan arbejde videre med, også i bestyrelsen. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 8 skoleår 13/14 den 18. september 2013. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Karsten Olsen KO, Grethe Nielsen GN, Brian Jensen

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk.

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Eftermiddagstur Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Den første have er japansk inspireret med mange store sten. Her må vi også se det åbne

Læs mere

12. ORDINÆRE IT-AKTIVITETER GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008.

12. ORDINÆRE IT-AKTIVITETER GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008. F ORMANDSBERETNING FRA DEN 12. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I S TØTTEFORENINGEN FOR H OSPICE S ØNDERJYLLAND DEN 18. NOVEMBER 2008. I det forløbne år har vi holdt 8 bestyrelsesmøder og 2 dage med at pakke

Læs mere

3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2014

3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2014 Referat 27. januar 2015 1. Valg af dirigent Der var mødt 24 repræsentanter for 17 husstande op. Som dirigent blev valgt Peter Kamp Knudsen, nr. 18. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovlig

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Foreningen fejrede 30-års jubilæum i Sorø, og forventningsfulde venter vi alle sammen på Lille Claus før turen på Sorø Sø med swing/jazzorkestret Coffee Band Nyhedsbrev

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 30. maj 2010 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 30. maj 2010 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 30. maj 2010 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Carsten W. Larsen, Jesper

Læs mere

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Indhold: 2014: - Besøg fra Ely i dagene 13.-16. juni - Besøg i Ratzeburg, i dagene 15.-17. august - Besøg fra Krems og Ratzeburg, i dagene 4./5.-7. september

Læs mere

1. Generalforsamling i SKAGEN BRYGHUS den 16. april 2016. Nok engang velkommen til den 10. generalforsamling i Skagen Bryghus.

1. Generalforsamling i SKAGEN BRYGHUS den 16. april 2016. Nok engang velkommen til den 10. generalforsamling i Skagen Bryghus. 1. Generalforsamling i SKAGEN BRYGHUS den 16. april 2016 Nok engang velkommen til den 10. generalforsamling i Skagen Bryghus. Hele bestyrelsen er til stede i dag og jeg vil begynde med at præsentere dem

Læs mere

Se flere nyheder på www.hirtshals-fyr.dk

Se flere nyheder på www.hirtshals-fyr.dk NYHEDSBREV NR. 5 2. ÅRGANG SEP. 2013. Støtteforeningen Hirtshals Fyr udsender dette Nyhedsbrev, for at informere Støttemedlemmerne om de tiltag der sker i Støtteforeningsregi omkring Hirtshals Fyr. Sommersæsonen

Læs mere

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Velkomst ved Jette Nyt fra de forskellige foreninger: Borgerforening ved Anna og Birthe: Har det sidste år arrangeret Fælles foredrag,

Læs mere

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon

S K O L E N Y T. Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes. Francis Bacon S K O L E N Y T Nogle bøger skal smages, andre skal sluges, og nogle få bøger skal tygges og fordøjes Francis Bacon Vildbjerg Skole November 2011 November 2011 1. Åbent hus for forældre 3.A skole/hjem

Læs mere

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren!

Sangen vil også blive lagt ud, så der kan lyttes til den på forhånd. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne sangen til lejren! NYHEDSBREV Svend Gønges Divisionssommerlejr juni 2015 Kære grupper Der er nu under 3 uger til, at vi mødes til Divisionssommerlejren på Møn og der er i alle planlægningsudvalg ved at være overblik over

Læs mere