Bestyrelsens beretning for 2013 og planerne for 2014 Generalforsamlingen den 6. februar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for 2013 og planerne for 2014 Generalforsamlingen den 6. februar 2014"

Transkript

1 1 Bestyrelsens beretning for 2013 og planerne for 2014 Generalforsamlingen den 6. februar 2014 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2013 og planerne i 2014: 1. Bestyrelsens sammensætning Hjemmesiden, Facebooksiden, Logo og Plakater 3. Nyhedsbreve 4. Laden 5. Længen Arrangementer i 2013 og foreløbige planer for Arbejdsgrupperne 8. Kommunen 9. Anskaffelser 10. Donationer Foreningen talte ved årsskiftet ca. 470 medlemmer. 1. Bestyrelsens sammensætning 2013 Som resultat af generalforsamlingen den 7. februar 2013 blev bestyrelsen, mv. sammensat således: Formand: Kasserer: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Jørn Jensby Birte Nielsen Aase Møller Sonja Malling Susanne Petersen Suppleant: Bjarne Dam Suppleant: Inger Westermann Revisorer: Carsten Wittus og Jørgen Lind Revisorsuppleant: Børge Mandrup Jacobsen Bestyrelsen har i 2013 haft et særdeles godt og konstruktivt samarbejde, der ud over det administrative, har budt på en lang række af praktiske gøremål i forbindelse med arrangementerne m.v. En tak til vore dygtige revisorer, der omhyggeligt reviderer regnskab og bilag.

2 Vi vil også benytte lejligheden til at takke den meget trofaste skare af medlemmer, der altid stiller op, når der er noget, der skal gøres i forbindelse med foreningens mangeartede aktiviteter. Uden dem var foreningen ingenting. Som en lille erkendtlighed omdelte foreningen før jul en julehilsen samt 2 flasker vin til hver enkelt. En særlig tak til Jenny og Ole, der bor på Gården for deres altid uforbeholdne støtte og indsats for foreningen. Birte Nielsen, der har været foreningens kasserer siden 11. februar 2010, har besluttet ikke at genopstille for den kommende periode. Birte har altid sat en ære i at have foreningens regnskaber á-jourført og sikret, at regninger m.v. blev betalt så at sige på en dag til dag basis. Regnskabsførelsen er sket med størst mulig omhu. Bestyrelsen udtrykker en stor tak til Birte for veludført arbejde og ønsker hende (og René) held og lykke fremover med den nu genvundne fritid. 2. Hjemmesiden, Facebooksiden, Logo og Plakaterne Foreningens hjemmeside er i årets løb blevet opdateret, så den altid er aktuel for foreningens medlemmer og for andre interesserede. Man kan altid se de kommende arrangementer og planerne for de næste. Endvidere udgør hjemmesiden efterhånden en dokumentation for foreningens gøren og laden fra starten for snart 5 år siden. Medlemmerne opfordres til af besøge hjemmesiden, der kan findes på adressen: Foreningens Facebook side Foreningen har oprettet en Facebookside, hvor der orienteres om aktiviteter m.v. Denne Facebookside har i øjeblikket 177 medlemmer, så den bliver et mere og mere anvendeligt middel til hurtig information til rigtig mange. 2 Steen Kirkegaard Erichsen har trofast lavet plakaterne til foreningens arrangementer. I løbet af i år er denne aktivitet mere og mere overgået til hjemmesideadministratoren, da Steen er travlt optaget af sit arbejde. Mette Møller har også i årets løb bidraget til plakatudarbejdelsen. Hun har endvidere været behjælpelig med at udforme foreningens nye logo. Dette logo kommer efterhånden til at fremgå af alt informationsmateriale, brevpapir, mv. vedrørende foreningen.

3 3 Ideen med det nye logo er naturligvis, at foreningens materiale altid har et ensartet udseende, så man straks kan se, at her er et tilbud fra Kulturhuset Birkelundgaard. Det nærmer sig et Brand for foreningen. Endelig annoncerer foreningen om sine arrangementer på Byens lystavler (TV-erne), der bl.a. er placeret på Stationen, Biblioteket og på Stadion. 3. Nyhedsbreve Der er i årets løb udsendt 12 nyhedsbreve til medlemmerne. Nyhedsbrevene har omtalt kommende arrangementer, anmodning om hjælp til praktiske arbejder med arrangementer, renovering af lade, samt givet en lang række praktiske oplysninger for medlemmerne. Steen Kirkegaard Eriksen forestår udsendelsen af foreningens Nyhedsbreve. Tak til Steen. 4. Laden Laden, der jo er uopvarmet, kan i princippet kun anvendes til egentlige arrangementer fra maj til medio september. I årets løb har laden været uundværlig i forbindelse med bl.a. Jane og Shane koncerten og Irsk eftermiddag med Rumlepotten. Der var ved begge arrangementer et heftigt regnvejr, så vi rykkede ind i laden, der således kom til sin fulde ret ved disse arrangementer. Vi deltog, jf. senere med stor glæde i den af Hyldespjældet og Kunstforeningen arrangerede Galschiøt-udstilling ved bl.a. at stille laden til rådighed i hele maj måned.

4 4 Agenda Centret lånte vore lokaler og laden til et arrangement i september måned og senere den 26. oktober 2013 gik vi i samarbejde om Albertslund Byttemarked. 5. Længen 2013 Længen blev færdiggjort i 2011, således at den kan anvendes til mødeformål m.v. Den rummer 2 gode mødelokaler (til anvendelse for foreningens arbejdsgrupper), et mindre lagerrum, samt køkken, toiletter og badefaciliteter. Bestyrelsens møder afholdes i længen. I årets løb har vi udlånt længen til bl.a. Det Korservative Folkeparti, Socialdemokraterne, Senior Idræt, Albertslund Koret, Røde Kors, mv. Foreningens Læsegruppe, der ledes af Susanne Storm Lind og Foreningens Fotogruppe, der ledes af John Frederiksen holder månedlige møder i længen. Ved årets udgang er der endvidere etableret en Patchworkgruppe, der holder workshop hver anden mandag. Gruppen ledes af Marianne Gustafsson og Birgit Krüger Larsen. 6. Arrangementer i 2013 og foreløbige planer for 2014 Foreningen har i årets løb fremstillet og distribueret/ophængt plakater for hvert enkelt arrangement. Alle arrangementer har været omtalt i Albertslund Posten, dels i artikler, dels under rubrikken Tid og Sted. Kulturhuset Birkelundgaard har løbende reklameret for arrangementer på den rullende informationstavle på Albertslund Station, på Biblioteket og på Stationen.

5 5 Endelig - og ikke mindst - har Albertslund Posten, som nævnt, været en helt uvurderlig formidler af foreningens arrangementer i årets løb. Endvidere har avisen skrevet artikler om foreningens gøren og laden. Det er vi meget taknemmelige for, så der skal derfor igen i år lyde en stor tak til vores lokalavis. Vedrørende GallaOperaen skal der udtrykkes en stor tak til Albertslund Bibliotek og til kommunens Kulturudvalg for bevillingerne i Foreningen har afholdt følgende arrangementer i 2013: 1. Foreningsåret blev indledt med en forrygende Nytårskoncert den 13. januar med et fyldt Musikteater. Stor tak til direktør Torben Holm og hans dygtige stab for stor velvillighed i forbindelse med arrangementet. Det var The Nordic Singers, akkompagneret af Knud Rasmussen og Albertslundkoret, der stod for underholdningen. Vores lokale Nordea filial var generøs vært for et glas champagne og chokolade til gæsterne i forestillingens pause. Forestillingen blev gennemført uden tilskud fra kommunen og gav et kalkuleret underskud på ca ,- kr. Der var 633 tilskuere til koncerten. 2. Herefter havde vi torsdag den 7. marts et blændende foredrag af Per Jessen under titlen Sammen kommer vi steder, vi ikke kommer alene.

6 6 Per Jessen som vi også havde som foredragsholder i 2012 om sit liv med Sirius Patruljen fortalte om hans og hans kammerats forsøg på at komme hurtigst over indlandsisen, og om hans egen tur tværs over Island. Foredraget var krydret med smukke billeder og lyd. Det var et foredrag man husker. Stor respekt for Per Jessen og foredraget. 3. I week-enden den marts udstillede en gruppe Albertslund Fotografer deres fotografiske resultater af en fotosafari til Færøerne. En meget flot udstilling, der havde mere end 100 besøgende. 5. Galla Opera i Haven den 2. juni Den 18. april var der foredrag om tilblivelsen af MATADOR. Ulla Houmann, der var chef for Nordisk Film s kostumeafdeling i slutningen af halvfjerdserne, fortalte om alle genvordighederne under indspilningen af MATADOR. Hun havde medbragt forskellige af de kostumer, dr blev anvendt i serien og foredraget blev krydret med en buket af sjove og pudsige episoder og begivenheder, der opstod både foran og bag kameraerne under indspilningen. Der var ca. 50 gæster til foredraget. Star Tenors - med Operadivaer - underholdt sammen med Albertslundkoret i Birkelundgårds smukke have.

7 7 Det var igen i år sopranerne Cecilia Hjortsberg og Randi Gislason, der "kæmpede" med/mod Tenorerne Ernst Sondum Dalsgarð, Magnus Gíslason og Fernando Concha Viaux. Ved pianoet var som sædvanlig den fantastiske pianist Knud Rasmussen. Korledsagelsen var Albertslundkoret, der ved samme lejlighed kunne fejre 30 års jubilæum. Det blev en oplevelse, der huskes. Koncerten blev arrangeret af Kulturhuset Birkelundgaard, der takker for den økonomiske støtte til forestillingen fra Albertslund Bibliotek og fra kommunens Kulturudvalg.

8 8 Der var ca. 600 gæster til Galla Operaen. 7. Den 16. juni var vi arrangør af en fantastisk koncert med Jane og Shane Da det var regnvejr flyttede vi ind i laden. De leverede en fantastisk koncert og publikum fik, hvad de kom efter. Der var taktfaste klapsalver ved koncertens afslutning. Vi havde ca. 150 gæster til forestillingen. 7. Skulpturudstilling i samarbejde med Hyldespjældet og Albertslund Kunstforening. Birkelundgaard dannede i perioden 24. maj 24. juni basis for en storslået udstilling af værker af Jens Galschiøt. Kulturhuset Birkelundgaard indgik i samarbejdet om denne udstilling, som Albertslund Kunstforening stod for. For vores vedkommende drejede det sig primært om at gøre laden klar og stille den til rådighed for den månedlange udstilling samtidig med at Kulturhuset Birkelundgaard selv arrangerede Gallaoperaen og koncerten med Jane og Shane (se ovenfor). Tak til Kunstforeningen og Hyldespjældet for samarbejdet.

9 9 8. Så trængte vi til lidt Jazz i gården. Den 7. juli 2013 var det NIELSEN SWINGTIME, der underholdt et glad publikum i gården. Det var en hyggelig og dejlig eftermiddag, som vi alle nød. Vi havde ca. 200 glade gæster til arrangementet og René og hans venner leverede dejlige swingende toner og sang. God musikalsk underholdning. 9. Den 4. august 2013 var der Loppemarked på Birkelundgaard Efter en velfortjent sommerferie - ikke mindst for de mange hjælpere ved arrangementerne - varmede vi op til efterårssæsonen med et loppemarked den 4. august. Foreningen "Kulturhuset Birkelundgaard" inviterede til en hyggelig loppemarkedsdag. Albertslund Posten havde overskriften Loppemarked blev til ren folkefest og skrev videre, at Folk valfartede til Birkelundgaard for at gå på loppejagt og for at få en hyggelig dag ud af det.

10 10 Det var ved den lejlighed, benyttede vi for første gamg vores nye store fadølsanlæg, som vi fik i gave fra Centerforeningen. Og vi oprettede Familiehaven som begreb! Der var mere end 70 salgsboder til et endog meget velbesøgt arrangement i strålende solskin og med ca. 800 gæster. Per Spillemand underholdt med sang og musik.

11 11 9. Starten på efterårets arrangementer blev et dejligt gensyn med Rumlepotten til Irsk Eftermiddag. Da det også regnede slemt den dag, rykkede vi ind i laden. Også ved denne lejlighed var Laden fuld Der var ca. 150 glade tilskuere til løjerne. Vi fik både kendte og mindre kendte Irske Folk Songs, serveret med humor og stor indlevelse af Svenn Enø og det øvrige orkester..

12 Den 1. september bød Kulturhuset Birkelundgaard traditionen tro på Kunsthåndværkermarked. Vi arbejder meget med, at det skal være kvalitetshåndværk, der udstilles og sælges. Hele laden og stuehuset var fyldt med de ca. 40 kunsthåndværkere. Markedet er en stor succes med rigtig mange besøgende. Bjarne Tved underholdt i laden med sin guitarkunst. Der var ca. 700 gæster til Kunsthåndværkermarkedet. 12. Foreningernes dag 7. september 2013 Kulturhuset Birkelundgaard søger aktivt at deltage i de kommunale arrangementer, der har relation til samarbejdet mellem kommunen og foreningen. Således deltog vi som sædvanlig i foreningernes dag den 7. september. Det var en dejlig og givende dag for foreningen. 13. Den 19. september lånte Agendacentret Birkelundgaard til et arrangement, der markerede afslutningen af en I love Albertslund dag, hvor albertslunderne - efter en indsats med renholdelse i lokalområderne - mødtes på Birkelundgård til sandwich, kage og kaffe. Underholdningen stod bl.a. Doc. T for, og der var lidt sjov og ballade med konkurrencer. Arrangementet var startskuddet til et godt samarbejde med Agenda Centret. Det førte bl.a. til afholdelse af Albertslund Byttemarked, jf senere. Der var ca. 100 gæster til arrangementet.

13 Torsdag den 17. oktober havde vi foredrag med Henning Lindhardt om Flugten til Sverige Henning Lindhardt fortalte om situationen under Besættelsen, hvor der boede næsten danskere i Sverige. Foredraget tog udgangspunkt i Henning Lindhardts far, Holger Lindhardt, der var læge og ledede den lokale flugtrute, der sejlede fra området omkring Sjællands Odde til Sverige. Et spændende og personligt stærkt foredrag. Der var ca. 50 gæster. 15. Den 26. oktober holdt Agendacentret i samarbejde med bl.a. Kulturhuset Birkelundgaard Albertslund Byttemarked. Omkring 520 gæstede Birkelundgaard den dag. Røde Kors butikken, Affald og Genbrug (Albertslund Kommune) indgik også i samarbejdet om byttemarkedet. Alt blev byttet: babytøj, damesko, børnebøger, køkkenmaskiner, kaffekopper, småborde, lamper ja sågar kompostbeholdere. Alle tingene blev vejet inden de blev lagt på bordene i laden. Til sidst blev det tiloversblevne vejet, og det viser sig, at hele 1040 kg. ting og tøj skiftede hænder den dag. Gæsterne kunne også deltage i forskellige workshops. BEVAR viste hvordan man kan forvandle T-shirts til Zpaggeti-garn og hækle skåle. Og Line og Katrine Kjær viste, hvordan man kan lave smykker og skåle af brugte cykelslanger. Kulturhuset Birkelundgaard solgte pølser og havde startet fadølsanlægget op. Bjarne Tved sørgede for en behagelig stemning i laden med sit elektriske guitarspil.

14 Så var det tid til foreningens sidste arrangement i Sidste år havde vi Dines Bogø til foredrag om Dobbeltmordet på Peter Bangsvej. Det gav blod på tanden, så han blev hyret til et foredrag igen i 2013 Hvem var Flammen og Citronen i virkeligheden? Stuehuset var fyldt af meget tilfredse tilhørere, der havde stor spørgelyst. Der var ca. 50 gæster til foredraget. 17. Foreningen arrangerede den 21. november en rundvisning for medlemmerne i Hyldespjældets Skulpturbank.

15 15 Ole Kristensen, der administrerer skulpturbanken, havde velvilligt påtaget sig denne rundvisning for medlemmerne af Kulturhuset Birkelundgaard, og han fortalte levende om kunstværkerne, arkitektur og boligområdet. Omvisningen varede ca. 1 1/2 time med start fra Store Torv. Tak til Ole for den fine rundvisning. 18. Albertslund Nytårskoncert 2014 Kulturhuset Birkelundgaard inviterer igen i år i samarbejde med Musikteatret til Nytårskoncert I skrivende stund har koncerten ikke fundet sted, men d.d. er der solgt ca. 600 billetter (7. januar 2014). Nordea er vært for et glas Champagne og chokolade m.v. Det var så en fortælling om arrangementerne i 2013, hvor mere end 4100 gæster har overværet/deltaget i foreningens arrangementer. Bestyrelsen vil benytte lejligheden til at takke alle medlemmerne for opbakningen i årets løb. Også en stor tak til dem, der i årets løb har bidraget på den ene eller anden måde med afviklingen af de mange arrangementer. For 2014 er bestyrelsens foreløbige forslag til arrangementer således: De nedenfor anførte arrangementer er stadig i støbeskeen, og der vil derfor kunne ske ændringer i løbet af året. Hold øje med Albertslund Posten og foreningens hjemmeside for at orientere dig om de aktuelle arrangementer i Kulturhuset Birkelundgaard, herunder om prisen for eventuel éntre. Som det har været tilfældet i 2013 vil vi give medlemmer fortrinsret m.v. til de enkelte aktiviteter. Flere af arrangementerne bliver gennemført bare for medlemmerne og i andre tilfælde gratis for medlemmerne. Alle arrangementer vil bliveannonceret på foreningens hjemmeside. 19. januar 2014 Albertslund Nytårskoncert 2014 i Albertslund Musikteater i samarbejde med Musikteatret Nordea er vært for et glas Champagne og chokolade m.v. 6. februar 2014 Generalforsamling kl i stuehuset på Birkelundgård

16 16 Kun for medlemmer marts 2014 Fotoudstilling 10. april 2014 Foredrag med Erik Ingemann Sørensen om foredrag vedr maj 2014 Jazz i laden eller andet musikarrangement 1. juni 2014 Galla Opera søndag den 1. juni 2014, med start kl Kulturhuset Birkelundgaard gentager traditionen år med en forrygende Galla Opera i Birkelundgårds smukke have. Medbring selv stole og kom i god tid. Pris 100,00 kr. pr person. Billetter sælges fra længen torsdag den 24. april og mandag den 28. april begge dage fra kl. 14 til juni 2014 Foreningen arrangerer loppemarked på græsplænen og i gården og i laden. 17. august 2014 Irsk eftermiddag på Gården Vi har igen i år inviteret gruppen Rumlepotten til at underholde os denne søndag eftermiddag. Kom og nyd Irsk Folk Music, når det er bedst bl.a. Whisky in the jar - Entre for ikke medlemmer: 75,00 kr. 7. september 2014 Kunsthåndværkermarked Dette marked er efterhånden blevet en fast bestanddel af Kulturhusets arrangementer. Vi havde rigtig mange udstillere og interesserede i Kunsthåndværk ved tidligere arrangementer og vi regner med endnu flere i 2014.

17 september 2014 Græsk aften med musik og dans eller andet tilsvarende arrangement. 16. oktober 2014 Foredrag- Jens Ole Christensen (Tøjhusmuseet) emnet endnu ikke fastlagt. 13. november 2014 Foredrag om "Birkelundgaard" Jørgen Nielsen og Inge Andersen Vi påregner her ud over at gennemføre 1 2 aktiviteter i samarbejde med Agenda Centret i Arbejdsgrupperne Foreningen har pt. følgende arbejdsgrupper (nærmere oplysninger om grupperne kan ses på foreningens hjemmeside): Arrangementsgruppen med Aase Møller som formand. Fotogruppen med John Frederiksen som formand. Interesserede kan rette henvendelse til John Frederiksen. Læsegruppen, der ledes af Susanne Storm Lind, har nu bestået et par år. Gruppen mødes en gang om måneden med megen hygge og entusiasme. Her er et billede fra juleafslutningen Der er pt. lukket for tilgang til gruppen, da der ikke er plads til flere. Dette forhindrer dog ikke, at der kan dannes en ny gruppe, hvis der er en initiativtager. Vi har lokalet.

18 18 Patchwork - Ny aktivitet i Kulturhuset Birkelundgaard - Foreningen tilbød i det nye år medlemmer, der kender til "Patchwork", hygge hver anden mandag. Der er plads til 14 deltagere på holdet, der "ledes" af Marianne Gustafsson og Birgit Larsen. Ved opstarten mandag den 6. januar 2014 var der 16 deltagere, så gruppen er i øjeblikket fyldt op. Eventuel etablering af en lukket filmcafé-gruppe Der har længe været tanker fremme om at lave en Film(biograf)gruppe, der kunne hellige sig fremvisning af film, der måtte have gruppens interesser dokumentarfilm, gamle danske film, m.v. Her er slaget frit. Hvis der er interesse og en tovholder Kulturhuset har indkøbt faciliteter til at fremvise film. En kraftig projector, et 108 lærred, lydanlæg m.v. Interesserede kan henvende sig til Jørn Jensby. Medlemmerne opfordres til at deltage i en eller flere af gruppernes arbejde da disse grupper er tænkt som en væsentlig del af foreningens virke med at skabe liv på gården. Så har du lyst, så kontakt formanden for den eller de grupper, du gerne vil med i. 11. Kommunen Bevillinger til Kulturhuset Birkelundgaard Foreningen har i årenes løb med stor tak modtaget følgende bevillinger fra kommunen: Driftstilskud 2011 Driftstilskud 2012 Driftstilskud 2013 Driftstilskud ,00 kr ,00 kr ,00 kr. Kendes endnu ikke GallaOperaen i juni 2013 : Kulturudvalget: Albertslund Bibliotek : ,00 kr ,00 kr. GallaOperaen 1. juni Biblioteket yder tilskud på ,00 kr. til GallaOperaen iden 1. juni 2014.

19 19 Nytårskoncerten 2013 og 2014 Foreningen har ikke søgt om tilskud til nytårskoncerterne i 2013 og Materialgården og det Frivillige Beredskab Foreningen vil gerne udtrykke en stor tak til Materialegården for den indsats, der ydes med hensyn til at haven og arealerne ved Birkelundgaard altid er pæne. Foreningen takker det Frivillige beredskab for godt samarbejde i årets løb, hvor beredskabet har været til stede ved foreningens større arrangementer. Tak til Karen Marie Børsting fra Teknik og Miljøforvaltningen for gode råd og vejledning og tak for et godt samarbejde med Kulturforvaltningen i årets løb. Kommunens Budget for Man kan ikke skrive en beretning om Kulturhuset Birkelundgaard for året 2013 uden at komme ind på kommunens budget for de kommende år. Det er med stor glæde, at vi kan konstatere, at Kommunalbestyrelsen i det kommende budget har afsat ,- kr. i 2014 og 2 mio kr. i hvert af årene 2015 og 2016 til at gøre Birkelundgaard endnu bedre egnet til kulturelle aktiviteter. I Socialdemokraternes Kommunalpolitiske program for 4-årsperioden frem til næste kommunevalg står der følgende: Foreningen Kulturhuset Birkelundgaard er dannet ud fra et ønske om at bevare og vedligeholde Birkelundgård, samt være et kunstnerisk og kulturelt samlingspunkt for byens borgere og foreninger i Albertslund. Vi ønsker, at foreningen får mulighed for at fortsætte det store frivillige arbejde, der gennem en årrække har gjort Birkelundgård kendt med mange velbesøgte arrangementer og skabt et dynamisk miljø. For at sikre bedre rammer for det frivillige arbejde i for-eningen, ønsker vi at Birkelundgårds lade på sigt istandsættes og gøres brugbar til kulturelle formål. I forbindelse med omtalen af de kommende års budget i Albertslund Posten udtaler Borgmesteren: "Vi ønsker også at finde økonomi til at gøre Birkelundgaard til et kulturcenter, og i første omgang få lavet en plan, der støtter "Foreningen Kulturhuset Birkelundgaard"s fine aktiviteter på stedet", siger Steen Christiansen.

20 20 Formanden for Kulturudvalget Lars Toft Simonsen udtrykker bl.a. følgende i sin Nytårsudtalelse i Albertslund Posten: 2013 var et gennembrudsår for en række frivillige foreningers store indsats. Særligt foreningen bag Kulturhuset Birkelundgård og foreningen Roskilde Kro er eksempler på, at frivilligheden skaber nye rammer og nye muligheder til gavn for fællesskabet. Det er skabt af og drevet af lokale ildsjæle, sådan som det altid har været i Albertslund. Vi er meget taknemmelige for den anerkendelse, der ligger i budgetvedtagelsen og i udtalelserne, og vil gøre alt, hvad vi kan for at leve op til kommunens forventninger til Foreningen på det kulturelle område. Vi glæder os til at indgå i et samarbejde med kommunen for at realisere de ønsker, der ligger bag budgetvedtagelsen. 12. Anskaffelser i 2013: Foreningen har i 2013 anskaffet: 4 projektører til laden En gasgrill 6 lamper til belysning i længen 3 kvalitetstelte til servering (se nedenfor om donationer). Foreningen har i de 4 år, den har bestået anskaffet: 1 projector, PC, lydanlæg og 108 filmskærm 60 kvalitetsklapstole og 25 borde til laden 1 industri-kaffemaskine, der giver mulighed for hurtigbrygning et stort antal kaffekander Parasoller og lignende. Scene Industrikaffemaskine til længen. 12. Donationer Foreningen har med stor tak i 2013 modtaget følgende donationer: Nordea Fonden bevilgede ,- kr. til ovenfor nævnte serveringstelte. Endvidere har vores lokale Nordeafilial været vært for udskænkning af Champagne til gæsterne ved Nytårskoncerten Stor tak til filialdirektør Jacob Faber Andersen. Centerforeningen har igen i 2013 været gavmilde over for Foreningen. Vi modtog et stort antal lyskæder samt ikke mindst et fadølsanlæg. Stor tak til Poul Kristensen for det. Det var

21 21 lige noget vi stod og manglede. Dette er den skriftlige beretning for 2013 og planerne for 2014 til forelæggelse på Generalforsamlingen den 6. februar På Bestyrelsens vegne Jørn Jensby Den 7. januar 2014

Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011

Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011 Bestyrelsens beretning for 2010 og planerne for 2011 Denne beretning er delt op på følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2010 og planerne i 2011: 1. Bestyrelsens sammensætning 2010 2. Hjemmesiden

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 1 Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2014 og planerne i 2015:

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2012 og planerne for 2013

Bestyrelsens beretning for 2012 og planerne for 2013 1 Bestyrelsens beretning for 2012 og planerne for 2013 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2012 og planerne i 2013: 1. Bestyrelsens sammensætning 2012 2.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015

Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 1 Bestyrelsens beretning for 2014 og planerne for 2015 Generalforsamlingen den 5. februar 2015 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2014 og planerne i 2015:

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2011 og planerne for 2012

Bestyrelsens beretning for 2011 og planerne for 2012 1 Bestyrelsens beretning for 2011 og planerne for 2012 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2011 og planerne i 2012: 1. Bestyrelsens sammensætning 2011 2.

Læs mere

Beretning for 2015 og Planerne for 2016

Beretning for 2015 og Planerne for 2016 1 Bestyrelsens Beretning for 2015 og Planerne for 2016 2 3 Generalforsamlingen den 4. februar 2016 Denne beretning er delt op i følgende afsnit, der hver især indeholder forløbet af 2015 og planerne i

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014

Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014 Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014 Udenrigsministeriet holdt sin ordinære generalforsamling torsdag den 3. april 2014 i Udenrigsministeriets kantine. Dagsorden 1.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning for 2016.

Formandens beretning for 2016. Formandens beretning for 2016. 2016 blev året hvor Skævinge Kunstforening kunne fejre sit 40 års jubilæum. Takket være sponsorater fra lokale virksomheder, Klub Lions Skævinge og penge fra Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Side 1 af 6 Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 Lad mig indledningsvist slå fast, at Visens Venner i Køge er en forening med en meget loyal medlemsskare, hvilket kommer til udtryk såvel ved fremmødet

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere

BO-VEST DIGITALISERER FLYTTESYN

BO-VEST DIGITALISERER FLYTTESYN BO-VEST DIGITALISERER FLYTTESYN Flyttesynene i BO-VEST vil i fremtiden ske elektronisk. Det kommer til at gavne både medarbejdere og beboere. Nu erstattes papir og pen af tablet-pc ere. Det sker når BO-VEST

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Børn på flugt. Projektbeskrivelse

Børn på flugt. Projektbeskrivelse Børn på flugt Et heldagsarrangement den 15. september 2013 i VerdensKulturCentret for børn, unge, deres familier og alle interesserede personer fra asylcentrene på Sjælland, fra Nørrebro og resten af København

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 INFO NYT Juni 2019 Fredensborg Ny Kunstforening Vi fejrer 10 år i Fredensborg 12.-17. oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 30. juni kl. 14-16.30. Den store portrætkonkurrence Læs

Læs mere

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem.

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. NR. 3, 2016 NYHEDSBREV Nr. 1, 222014- Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. Vores udstilling er lige om hjørnet, så det er nu, vi skal se at blive færdige

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden 2017-2020 skaber liv i kulturarven med tidlig musik fra før år 1800 har fokus på det historiske og sætter middelalderbyen på verdenskortet præsenterer 8-12 sæsonkoncerter med de førende skandinaviske kunstnere

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 26. februar 2015 kl. 17:30 Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø Antal deltagere 11 (deltagerliste se bilag 2). Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

Skumringstimen, 9. november kl

Skumringstimen, 9. november kl Ringe 2. november 2015 Kære NORDENmedlemmer og andre interesserede! Hermed lidt nyt fra Foreningen NORDEN, Midtfyn! Skumringstimen, 9. november kl. 19.00 et samarbejde mellem Foreningen NORDEN, Midtfyn

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 18. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 14. til 21. oktober 2017 Lørdag d. 14. oktober Kl. 21.00: Koncert med Thorlund, Barslund og Kristensen. Der er lagt

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018

Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice. 3.Maj 2018 Referat af generalforsamling i Foreningen af Frivillige ved Hospice 3.Maj 2018 Formanden Annie Frederiksen bød velkommen Hans Dal: Dirigent Ida Rasmussen: Referent Valg af stemmetællere blev udsat, Formandens

Læs mere

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Erik Grip Program Forår 2019 Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Bordbestilling på tlf. 2021 0232 vesthhuset.bord@gmail.com Bemærk: Vi tager mod kontanter og

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN

HK HOVEDSTADEN SENIOR HELSINGØR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN HELSINGØR / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld

Læs mere

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 Vi begyndte 2011 med at 20 Bydelsmødre-grupper fra hele landet stiftede Bydelsmødrenes Landsorganisation. Siden da er mange nye Bydelsmødre blevet uddannet, mange nye Bydelsmødre-grupper

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

20 års jubilæum 1989-2009

20 års jubilæum 1989-2009 VENØ MUSIKFORENING 20 års jubilæum 1989-2009 Venø Musikforening - 20 år En flok venøboere Initiativgruppen - søsatte Venø Musikforening. Initiativgruppen talte Søren Baggesen, Jørgen Anker Jørgensen, Ellen

Læs mere

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr Nyhedsbr evet opt m sten Egedal - Frederikssund Nr. 4. 2016. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre

Læs mere

Gør jeres Lænkeforening mere synlig kan forhåbentlig være en hjælp for jer, når I vil arbejde med at synliggøre jeres forening og Lænkens værdier.

Gør jeres Lænkeforening mere synlig kan forhåbentlig være en hjælp for jer, når I vil arbejde med at synliggøre jeres forening og Lænkens værdier. Kære lokalforeninger. Der er stadig mange danskere, som drikker alt for meget og som har brug for støtte til at komme ud af alkoholproblemet. Derfor er det vigtigt, at Lænken er synlig og meget mere kendt,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings Seniorklub Program for 2017 Højskoledag på Agerskov ungdomsskole onsdag den 22. februar. Kl. 10.00 Velkomst Kl. 10.15 Foredrag ved journalist, foredragsholder og

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Beretning for Jeg glæder mig hvert år at aflægge en beretning for Egtvedgruppens aktiviteter.

Beretning for Jeg glæder mig hvert år at aflægge en beretning for Egtvedgruppens aktiviteter. Beretning for 2017 Jeg glæder mig hvert år at aflægge en beretning for Egtvedgruppens aktiviteter. Det har været et roligt og stabilt år. Aktivitetsudvalget har afholdt 3 møder for planlægning af vore

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM Mandag d.15. april - Lørdag d. 20. april. 2013 Foto: Livstræet af NORLYS FOTO Jubilæumsskrift i anledning af Billund Centrets 40 års jubilæum Jørgen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Låne, dele og bytte - eksempler i Albertslund

Låne, dele og bytte - eksempler i Albertslund Låne, dele og bytte - eksempler i Albertslund Hæftet er et inspirationskatalog. Det beskriver nogle af de mange dele-, bytte- og låneordninger, der findes i Albertslund. Boligområder VA 4 Syd (lejeboliger)

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere