55. Årgang April 2016 Nr. 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "55. Årgang April 2016 Nr. 2"

Transkript

1 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved at være den tid på året, hvor Skyttelauget kan se tilbage på et næsten afsluttet foreningsår. Om et par uger afholder foreningen sin årlige generalforsamling, og hermed afsluttes det gamle foreningsår, og det nye tager sin begyndelse. Året, som snart er gået, har været et år med både gammelt og nyt. Alle de kendte aktiviteter med træning på både kort- og langdistance har været gennemført, ligesom et antal små og store konkurrenceskydninger har været gennemført. Alt dette er så blevet krydret med arrangementer af mere social karakter, så på den måde har året været som så mange år tidligere. På et område har året dog bragt ikke bare nyt, men også en stor ændring. Vi er fraflyttet de gamle baner på Carlsberg og skyder nu i DGI Byen. Det håber vi naturligvis kan blive ved, og bestyrelsen har da også ansøgt om egne faste skydebaner fra næste sæson. Endnu er der ikke svaret herpå, men vi er fortrøstningsfulde. Nu gælder det så om at nyde sommeren, men glem ikke at der fortsat er skydning på langdistancen.

2 TREKANTSKYDNING 15 M Torsdag den 10. marts mødtes skytterne fra Sdr. Birk, Ndr. Birk og København til den årlige Trekantskydning på kortdistancen. I år var det Ndr. Birk, som lagde skydebaner til. Trekantskydning består af lige dele skydning og hygge, så alle har en chance for at være med. Selve skydningen er en almindelig 20 skuds serie, der både tæller som individuelt resultat og kan indgå i holdresultatet. Alt i alt er der 2 holdpokaler at skyde om, - henholdsvis en holdpokal for hver forenings 4 bedste skytters samlede resultat, og så en handicappokal, hvortil der kræves 8 skytter, og en efterfølgende lidt indviklet udregning. For Københavnerne var der i år ekstra spænding på, idet holdpokalen gerne skulle vindes. Naturligvis er det altid et ønske at skyde for at vinde en pokal, men i år var det ekstra spændende, idet København kunne vinde holdpokalen som bedst skydende hold for 25. gang i træk. Skydningen gik i gang, og efter at de første skytter kom ud med skydeskiverne begyndte der at være et lille optimistisk håb om, at pokalen måske kunne vindes. Alle måtte dog vente i spænding til efter spisningen, hvor præmieoverrækkelsen fandt sted. Skydningen blev overstået, og der blev så dækket op til den afsluttende spisning. Vanen tro blev der også i år serveret nogle meget lækre stykker smørrebrød, som kunne mætte selv den mest sultne garder. Og så var det tid til præmieuddeling, hvor vinder af holdpokalen for bedste skytter blev; - Garderforeningen i København. Ligeledes blev pokalerne for bedste seniorskytte og bedste veteranskytte vundet af københavnere, henholdsvis John Nielsen og Ole Olsen. En rigtig god afslutning på et godt arrangement.

3 GENERALFORSAMLING GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG Garderforeningens Skyttelaug afholder ordinær Generalforsamling onsdag d. 27. april 2016 kl på Frederiksberg Slot. 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Formandens beretning og godkendelse heraf. 5. Kassererens beretning og godkendelse heraf inklusiv: a. Fremlæggelse af regnskab. b. Fremlæggelse af budget for kommende år. c. Fastsættelse af kontingent for kommende år. 6. Indkomne forslag. 7. Valg af kasserer. På valg Ole C. Rasmussen. Villig til genvalg. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer. På valg Leif Zachariassen. Ønsker ikke genvalg. 9. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. På valg Torben Sonne og Otto Jensen. Torben villig til genvalg. Otto ønsker ikke genvalg. 10. Valg af revisor. På valg Hans-Erik Skov Nielsen. Ønsker ikke genvalg. 11. Valg af revisorsuppleant. På valg John Lind Jans. Villig til genvalg. 12. Valg af fanebærer. På valg Poul Laustsen. Villig til genvalg. 13. Eventuelt. Tilmelding til efterfølgende spisning senest 25. april til formanden på telefon eller mail stoltenborg@mail.dk.

4 REGIONSSKYDNING Så har der igen været afholdt regionsskydning. Ideen med denne skydning er, at garderforeningerne på Sjælland, Lolland, Falster og Møn får lejlighed til at mødes til kappedyst og garderhistorier. Imidlertid er det så som så, hvor mange foreninger, der deltager i arrangementet, og i år deltog 4 foreninger, hvoraf København naturligvis var den ene. Regionsskydningen blev afholdt den 13. marts, og det var Sdr. Birk, der havde påtaget sig værtskabet. Banerne i Glostrup er for københavnerne kendte baner, så alle vidste, hvad de gik ind til. Selve skydebanen er med elektronisk markering, hvilket er rigtig dejligt og nemt. Der er en lille monitor ved siden af skytten, og herpå vises skuddene. Standpladserne er alle med hæve-/sænkeborde, hvorved den enkelte skytte kan tilpasse bordets højde. Men, og her kommer det, standpladsbordene står ikke helt fast, hvilket betyder, at bordet flytter sig, når skytten læner sig mod det i sin skudestilling. Nå men selvom skydningerne ikke gav de ønskede resultater, så var der ingen grund til at hænge med hovedet, for kan vi ikke vinde i skydning, så kan vi gøre en rigtig god figur, når talen falder på frokost. Denne frokost er efterhånden ved at være et samtaleemne for alle deltagere, for når københavnerne dækker op, så sker det med stil. For flere år siden blev skytterne enige om, at den medbragte madpakke ikke var særlig attraktiv, hvorfor alle i dag medbringer lidt til det fælles bord. Lidt efter lidt er der så kommet lidt mere til, og i dag er der et helt fast koncept. Bordet dækkes med duge, og så naturligvis tallerken, kniv og gaffel og glas. Hertil kommer så en 5-armede lysestage. Så kommer dagens lækkerier, såsom sild, frikadeller, frisk skiveskåret pålæg, æblekage til dessert og friskbagt kage til den afsluttende kaffe. Det kan således godt være, at vi ikke vinder alle præmierne, men vi har det flotteste frokostbord. Resultatmæssigt blev det dog til et par enkelte individuelle præmier, så helt tomhændede gik vi ikke hjem. Hvor skydningen skal afholdes næste år vides ikke, men såvel duge som den 5-armede kommer på frokostbordet igen.

5 FARVEL TIL CARLSBERG OG GODDAG TIL DGI BYEN Lige før julen 2015 var det uigenkaldeligt slut med skydebanerne i Carlsberg Fritidscenter. De sidste skud var blevet skudt et par dage tidligere, og nu var det tid til at flytte alle Skyttelaugets geværer, skydeskiver, våbenskab, og hvad der ellers var i kælderen. Selvom der i ugerne op til flytningen var blevet ryddet op, så var det alligevel overraskende, så meget der var blevet gemt gennem årene. Flydningen blev derfor kombineret med en sidste oprydning, hvor en hel del blev smidt væk. Den største udfordring var flytning af foreningens våbenskab. Ingen kan huske, hvordan det i sin tid kom ned i skydekælderen, men de 3 som kæmpede med at få det op fra kælderen, vil kunne huske dette i lang tid. Selv med skabslågen taget af, var vægten stadig et pænt stykke på 100(+) kg. Pustende og småsvedende lykkedes det dog at få skabet op. Alle skabe var nu tømte, og den sidste runde på skydebanen var en smule vemodig. 20 års skydning for Skyttelauget på Carlsberg Fritidscenter var nu historie. Herefter gik det mod DGI-Byen, hvor der i ugerne op til flytningen var reserveret skabe. Disse stod klar, da Skyttelaugets flyttemænd ankom, og i løbet af ganske kort tid, var alt sat på plads, og alle skabe låst. Hvordan fremtiden vil være er svært at spå om, men den dag før jul var flyttemændene enige om, at flytningen til de nye baner i DGI Byen, helt sikkert kun kunne være godt for Skyttelauget. o o o 0 o o o LÆSER DU SIGTEKORNET PÅ INTERNETTET Hvis ikke, så går du måske glip af noget. Sigtekornet i papirudgave har tidligere indeholdt billeder, men da de ofte bliver for grå og utydelige, så er redaktionen holdt op hermed. I stedet udkommer Sigtekornet på internettet ofte med en hel del billeder fra de afholdte arrangementer. Læs derfor også Sigtekornet her:

6 FØDSELSDAGSSKYDNING 25. februar 2016 kunne Skyttelauget markere sin 74 års stiftelsesdag. Igen må det siges, at det er flot, at en lille forening som Garderforeningens Skyttelaug kan holde ved i så mange år, og stadig være en aktiv forening. Foreningen blev stiftet i 1942 under krigen, og den blev stiftet som et direkte resultat af krigen. Præsidenten for De Danske Garderforeningerne havde året før opfordret de lokale garderforeninger til etablering af skyttefraktioner, og den 25. februar 1942 blev dette en realitet ved stiftelsen af Garderforeningens Skyttelaug i København. Siden da, er mange andre skytteafdelinger blevet etableret rundt om i landets garderforeninger til glæde for rigtig mange gamle gardere gennem årene. At dagen skulle markeres var der ingen tvivl om, og den eneste rigtige måde at gøre det på, var naturligvis med kaffe, lagkage og Livgardens portvin. Men først skulle der skydes, og derefter var det tid til at fejre. Nu går foreningen så ind i et nyt år, og det på nye skydebaner i DGI Byen. Skyttelaugets ønske for det nye år er derfor, at medlemmerne tager godt imod de nye skydebaner, og at der bliver skudt rigtig mange skud i den kommende sæson på henholdsvis kortdistancen og langdistancen. o o o 0 o o o SOLDATERSKYDNING I efteråret 2015 blev foreningen spurgt, om der kunne være interesse for at deltage i en soldaterforeningsskydning i vores landsdelsforening. Dette meldte Skyttelauget naturligvis positivt tilbage på. I januar tilgik så indbydelse til skydningen hvor der blev indbudt til en fælles skydning med en 20 skuds serie, lidt sjovskydning og afsluttet med fælles smørrebrød. Desværre var der ikke interesse fra ret mange for at deltage, så et par uger før afholdelse blev skydningen aflyst. Ærgerligt.

7 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf.: Tlf.: Giro-konto: Reg. Nr.1551 Konto Nr NÆSTFORMAND Ole Abildgaard Æblets Kvarter 7 B Viskumvej Albertslund 2770 Kastrup SKYDEUDVALG John Nielsen Tlf.: Tlf.: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET Leif Zachariassen Jan Stoltenborg Frederiksborgvej 174 Jægergangen København NV 2880 Bagsværd Tlf.: Tlf.: stoltenborg@mail.dk GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN FORMAND KASSERER Jørn Knudsen Niels M. Knudsen Strandboulevarden 175, st. th. Fælleddiget København Ø 2300 København S Tlf.: Tlf.: formand@garderforeningen.dk kasserer@garderforeningen.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE DGI-Byen LANGDISTANCE Københavns Skyttecenter Selinevej 5, Kalvebod Tlf.: (vagten)

8 APRIL Onsdag 20 Mesterskab 15 m kl Onsdag 27 Generalforsamling kl MAJ Søndag 08 Langdistance på Kalvebod kl Søndag 21 Langdistance på Kalvebod kl JUNI Søndag 05 Langdistance på Kalvebod kl JULI Sommerferie AUGUST Søndag 07 Langdistance på Kalvebod kl Søndag 21 Langdistance på Kalvebod kl SEPTEMBER Søndag 04 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 07 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Torsdag 08 Skydning mod Livgarden kl Onsdag 14 Træning 15 m kl Lørdag 17 Vingsted kl Onsdag 21 Træning 15 m kl Søndag 25 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 28 Træning 15 m kl OKTOBER Onsdag 05 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 09 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 12 Træning 15 m kl Onsdag 19 Træning 15 m kl Søndag 23 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 26 Træning 15 m kl. 1830

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2015.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2015. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2015. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 2. marts 2015 kl. 15.00 generalforsamling på politigården i Viborg.

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3. Juli til December 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3. Juli til December 2014. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 3. Juli til December 2014 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg Degnehusene

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling torsdag d.31 3 2016. Der deltog 51 medlemmer I generalforsamlingen. REF. Annette Thulin Frostholm.

Ordinær generalforsamling torsdag d.31 3 2016. Der deltog 51 medlemmer I generalforsamlingen. REF. Annette Thulin Frostholm. Ordinær generalforsamling torsdag d.31 3 2016 Der deltog 51 medlemmer I generalforsamlingen. REF. Annette Thulin Frostholm Dagsorden 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Ib Simonsen 2. Beretning 3.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 5. marts 2014 kl. 1500 generalforsamling på politigården i Herning.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Marts 2016-38. årgang

Marts 2016-38. årgang Marts 2016-38. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Jørgen Prip Byagervej 97 8330 Beder Tlf.: 42 13 46 07 Næstformand: Jørn Rasmussen Rådhusgade 82 8300 Odder Tlf.: 40 47 76 47 Mail: jsra82@gmail.dk

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

Generalforsamling i Odense Brass Band mandag den 14. marts 2016 kl. 20. Øvelokalet i Kristuskirken.

Generalforsamling i Odense Brass Band mandag den 14. marts 2016 kl. 20. Øvelokalet i Kristuskirken. Dagsorden/referat: 1. Valg af dirigent og referent Erik Würtz Knudsen blev valgt til dirigent. Han konstaterede at GF er lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtig. Mogens Andersen blev valgt til referent.

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater

Formandens beretning Medlemstallet er steget Forbundsskydningen Nordiske resultater og danske resultater Referat af repræsentantskabsmøde d. 30. maj 2015. Møde blev afholdt på Fjelsted Kro, Ejby - Fyn Foreninger der deltager: De Broderlige, Djurske, Bornholm, Sjællandske, Slesvigske, Sejs Svejbæk, Vestjyske,

Læs mere

Våbeneftersyn på Pistol Tirsdag den 25. oktober kl. 19. I år er det kun én dag så der er ingen vej tilbage mød op. Nr. 4 oktober kvartal 2005

Våbeneftersyn på Pistol Tirsdag den 25. oktober kl. 19. I år er det kun én dag så der er ingen vej tilbage mød op. Nr. 4 oktober kvartal 2005 Nr. 4 oktober kvartal 2005 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Geværstart på stadion Den 6. oktober begynder sæsonen for geværafdelingen på Lyngby Stadion. Kl. 18.30 for børn og juniorer og kl.

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub

Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub afholdt lørdag, den 11. april 2015 i klubbens lokaler kl. 14.30 med følgende dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Valg

Læs mere

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Maj 2014 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Side 1 PRISER for kontingent 2014: Medlemskab for par:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk

Udvalg. Bestyrelsen. Jagtfonden: Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, 9520 Skørping Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Forår 2012 Bestyrelsen Udvalg Formand: Preben Simonsen Hanehøjvej 27, Tlf: 98392384 2347 4648 Mail: psi@esaars.dk Næstformand: Thomas Rafaelsen Birkeholmvej 3, Gl. Skørping tlf: 98391709 22641709 Mail:

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Generalforsamlingen blev på et møde i marts udskudt til 27. maj på grund af arbejdet med orkesterets tur til Litauen.

Generalforsamlingen blev på et møde i marts udskudt til 27. maj på grund af arbejdet med orkesterets tur til Litauen. Odense Bra s Band www.odensebrassband.dk Generalforsamling i Odense Brass Band 27. maj 2013 Generalforsamlingen blev på et møde i marts udskudt til 27. maj på grund af arbejdet med orkesterets tur til

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 11 - September 2011 Læs inde i bladet: Jagter 2011/2012 Afløser til Herning Jagtcenter Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper

Læs mere