Lederen Ny viceinspektør Juleklip Klods Hans Strasbourg Elevrådet Idrætsstævne Julemarked Julehilsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lederen Ny viceinspektør Juleklip Klods Hans Strasbourg Elevrådet Idrætsstævne Julemarked Julehilsen"

Transkript

1 Lederen Ny viceinspektør Juleklip Klods Hans Strasbourg Elevrådet Idrætsstævne Julemarked Julehilsen

2 KONTAKT Lederen Ny viceinspektør Juleklip Klods Hans Strasbourg Elevrådet Idrætsstævne Julemarked Julehilsen Julen står for døren, og med julen følger en mængde traditioner. Der bliver bagt småkager, lavet konfekt, pyntet op, tændt adventskrans og købt juletræ. Vi køber julegaver til hinanden, går måske i kirke juleaften og glæder os til julemiddagen og til at danse om juletræet. Både børn og voksne glæder sig til de mange gaver, og selvom vi alle elsker at få en gave, så glæder det os også at kunne give andre en gave. Glæden spiller sammen med traditionerne en stor rolle i denne juletid. Vi tænker måske ikke meget over det længere, men da Jesus blev født, herskede romerne over jøderne, og fremtiden så ikke just lys ud for det jødiske folk. I dette mørke blev Jesus født, og med ham fødtes håbet om forandring. Lyset skulle fortrænge mørket, sorg skulle afløses af glæde! Tiden var kommet til forandring. Tradition og forandring! Julen rummer dem begge. Det forunderlige er, at selvom de er hinandens modsætninger, forenes de på bedste vis i tiden op til jul. KONTAKT udgives af Skads skole Skads Byvej Esbjerg Ø. Ansvarshavende: Skoleinspektør, Steen B. Kodal Redaktion/Layout: Erik Andersen Tryk: Amtscentralen, Esbjerg Oplag: 310 stk. Ca. 600 år før Jesu fødsel levede den græske fabeldigter, Æsop. En af hans mange fabler handler netop om denne modsætning mellem tradition og forandring: En eg blev af vinden revet op med rode og styrtede i vandet. Som den nu flød ned ad åen, spurgte den sivene: Hvordan kan det være, at I, der er så svage og tynde, kan modstå så forfærdeligt et uvejr? De svarede: Du stritter imod vind og vejr, så stormen får noget at tage i og kan knække dig og feje dig bort. Men vi bøjer os og føjer os og lader os ikke nogensinde rokke fra den plet, vi står på. Ifølge Æsop blev egen hængende i traditionen og gik til grunde, mens sivene forstod at forene tradition og forandring. De stod, hvor de var plantet i traditionen men de forstod også at tilpasse sig de skiftende vindretninger forandringerne og på den måde overleve. Skads Skole ligner på mange måder sivene i Æsops fabel. Vi driver en skole, som er solidt plantet i traditionen med rødder helt tilbage til Grundtvig og Kold, men samtidig sørger bl.a. SPAS, helhedsskole og IT for, at vi følger med tiden og udviklingen, så vores skole bliver vedkommende for både børn og voksne. Kombinationen af tradition og forandring danner fundamentet for den gode skole, ligesom det danner fundamentet for julen. Glædelig jul og godt nytår til jer alle!

3

4 Lidt, men godt! I forskellige værksteder blev der klippet og klistret med et kollektivt formål, nemlig at skaffe pynt til det fælles juletræ. Der blev satset på mindre, men mere gennemførte ting - altså de meterlange guirlanders tid er forbi!!

5

6

7 Julemarkedet på Skads SFH var endnu i år en bragende succes. Med kravlenisser, julegaver, julegodter og julehumør, fik vi alle sammen mødt og hilst på julens glæder. Efter sidste års julemarked var erfaringen den, at vi følte trang til at flytte en smule om på aktiviteterne, således at vore gæster ville få mange dejlige oplevelser i alle rum. Klubben, børnehaven og Skolefritidshjemmet havde i ugerne forinden arbejdet på højtryk, ligesom julemanden må arbejde op til jul, for at blive klar. Formålet er at samle penge ind til vedligehold af vor fælles bus. Når det så er sagt, så opnår vi jo forhåbentlig også, at besøgende, det være sig børn, forældre, bedsteforældre, tanter, onkler, ja folk generelt, oplever en inspirerende og glad dag i hinandens samvær. Dagen var fyldt med aktiviteter for alle aldre: småkagebagning, knæk en nød, skyd en ballon, fang en pakke, bliv sminket, lav en gran-dekoration, køb en hjemmelavet gave, vind i tombolaen, spis en æbleskive, besøg de glade pølsemænd osv., osv. Alle tre institutioner havde forberedt underholdning. Børn fra såvel Kahytten, klubben og SFH en var spændte og glædede sig til at vise, hvad de havde øvet sig på. Og fra en bevæget pædagog skal der lyde, at alle klarede det flot, og vi alle var meget stolte over at se, hvordan forventningens lys lyste i øjnene på de små poder. Ved alle aktiviteter mødte vi glade og givende folk, og vi er alle imponerede over den opbakning, I alle viser for dette foretagende. Vi er klar over, at der foregår en mange andre aktiviteter rundt omkring i området, så derfor er vi rigtig glade for den interesse, I viser. Ligeledes er vi taknemlige overfor sponsorerne, der er med til at gøre dagen lidt festligere med deres gaver. For hvad er en tombola uden gevinster? Fra Personalet skal der lyde en stor TAK til alle for deltagelse.

8 Ole Lerke blev fredag den 28. november officielt Skads Skoles nye vicer. Alle skolens elever og lærere dannede en festlig flagallé op gennem skolegården. Ole Lerke blev budt velkommen af skoleinspektør, Steen Kodal, formand for skolebestyrelsen, H. C. Christensen og af Skads Skoles Kor & Orkester under ledelse af Jytte Hintz. Ole Lerke kvitterede for den gode modtagelse med en lille tale og måtte straks iklæde sig Skads Skoles skoletrøje som synligt bevis på, at han nu er en af os. Alle på skolen ønsker Ole hjerteligt velkommen!

9 Privat er jeg gift med Helle. Vi har to døtre, Line og Mia, på henholdsvis 12 og 9 år. I min fritid bruger jeg en del tid på sport. Jeg dyrker selv cykelsport, men følger ligeledes med i en mængde andre sportsgrene, som har min store interesse. Derudover sætter jeg stor pris på at læse, da jeg er meget litteraturog samfundsinteresseret. Fredag d. 28. november er en af de dage, jeg aldrig vil glemme. Ikke kun fordi det var min første arbejdsdag som viceskoleinspektør på Skads Skole, men i lige så høj grad på grund af den modtagelse jeg fik, da jeg mødte kl. 9 om morgenen. Tak til alle Alle børn og ansatte havde taget opstilling i en lang espalier hele vejen fra parkeringspladsen til gymnastiksalen, og jeg måtte vinkende og smilende bane mig vej gennem glade børn, velkomstråb og et hav af dannebrogsflag. Det var en rørende oplevelse, som sammen med alle de andre indtryk, jeg allerede har fået af skolen, til fulde bekræfter, hvad jeg fra dag 1 har fornemmet: Skads Skole er en fantastisk god skole! Det er ikke hverdagskost for en viceskoleinspektør at blive modtaget, som jeg blev modtaget, og jeg kan ikke tilnærmelsesvist sige jer alle tak nok! Baggrund Jeg blev uddannet som lærer i 1986 og har lige indtil nu undervist på Blåbjerggårdskolen i Gjesing Nord. Foruden mine linjefag, engelsk og tysk, har jeg især undervist i dansk, matematik, historie og geografi. Jeg har i mange år fungeret som klasselærer, men jeg har også haft rig lejlighed til at prøve kræfter med en masse andre områder, som ikke har været direkte undervisningsrelaterede. Jeg har bl.a. siddet i skolebestyrelsen, arbejdet som beskikket censor for Undervisningsministeriet i tysk og været skolevejleder. Alt sammen arbejdsområder som har bragt mig i berøring med mange forskelligartede sider af Folkeskolen Ønskejob I værdigrundlaget for Skads Skole vægtes bl.a. - Læring i trygge rammer - En åben og udadvendt skole - Plads til holdninger, - Udviklingsmuligheder - Hensyntagen til andre - Ansvarlighed. Disse værdier kan jeg helt og fuldt tilslutte mig, og jeg glæder mig meget til sammen med skolens ansatte, eleverne, forældrene og skolebestyrelsen fortsat at give disse værdier indhold og liv samt være med til at sikre de rammer, inden for hvilke vi kan drive en god skole. Ønskejob Skads Skole er en velfungerende, veldrevet skole med en særdeles dygtig og engageret medarbejderstab. Med det og den flotte modtagelse i baghovedet kan jeg kun sige, at jeg er havnet i et ønskejob!

10 Varmblodet blondine med blåt blod i årerne søger ærlig og kærlig kæreste. Barn ingen hindring. Har du ordet i din magt, så mød op på Amalienborg Slotsplads torsdag d. 7. november med en rose i hånden! - Temaet er slået an fra starten: H. C. Andersens skuespil er fortolket og omskrevet til en nutidig udgave under kyndig vejledning af klasselærerne Karen Volche og Mette Mejrup.

11 4.a og 4.b opførte onsdag d. 26 og torsdag d. 27. november Klods Hans for søskende, forældre og bedsteforældre. Men ikke i den udgave, vi normalt kender. Eleverne i de to klasser havde leget med tanken om, hvordan H.C. Andersen ville have skrevet eventyret, hvis han havde levet i dag. Hvad ville så være anderledes? Der kom mange skægge og sjove forslag, som resulterede i, at de to klasselærere Mette Mejrup og Karen Volche skrev eventyret om til en 2003 udga- Nye navne I denne version hedder Klods Hans far hr. Pengenok. Han er fabrikant og bor på Strandvejen i Hjerting vel at mærke på rigtige side af vejen! Brødrene hedder Ram og Ronaldo. Ram er computernørd, og Ronaldo er fodboldidiot. Klods Hans anno 2003 En dag, da Ram sidder og chatter på hjemmesiden www. dating.dk, læser han ovennævnte mail (se forrige side under billedet!). Det er startskuddet til, at de tre brødre begiver sig til Amalienborg for at fri til prinsessen. Også i 2003 er der ingen, der tror på Klods Hans, så han må tage til takke med sit løbehjul, mens brødrene låner faderens Porsche og Lambourgini. Undervejs samler Klods Hans proviant sammen, som han vil forære til prinsessen. I en container finder han resterne af en burger, nogle ketchupposer fra Mc. Donald (kun lidt over sidste salgsdato) og en lettere ramponeret mikrobølgeovn. Det lykkes ikke for de to brødre at vinde prinsessens hjerte, hvorimod Klods Hans tager hende med storm! Burgeren og ketchuppen gør lykke, for den slags mad får prinsessen sjældent. Det er nemlig ikke fint nok! siger den gamle dronning. Hofdamerne er blevet til stylister. Oldermændene er blevet til journalister fra diverse sladderblade. De vil forfølge os dag og nat. De er de rene paparazzier! fortæller prinsessen Klods Hans. Men det slår ham ikke ud, så det ender alligevel med, at Klods Hans får en kone og en krone og kommer til at sidde på en trone og det har vi lige fra Billedbladet og de er ikke til at stole på!! Tekst: Karen Volche Mette Meirup Tålmodighed - Vi havde i alt brugt 2½ uge på at øve stykket igennem. Eleverne havde selv lavet kulisserne i billedkunst. De bestod af kongelige portrætter til scenerne på slottet, og store baggrundsbilleder med motorveje og højhuse på, til scenen hvor brødrene er på vej til slottet. Det var enkle scener, men effekten var god. I en sådan proces kan man indimellem blive i tvivl, om man nu når det hele til tiden, men det lykkedes heldigvis. Inden premieren for forældrene m.m. havde begge klasser generalprøver for 3.- og 5. klasserne på begge spor. De var lidt nervøse ved at skulle spille det for andre elever, men begge forestillinger gik fint. En stor ros til begge klasser for tålmodighed, engagement og gå-på-mod.

12 Nyt og gammelt Haut-Koenigsbourg og Europarlamentet: 2 tidsaldre. Turen startede tidligt om morgenen den 5. dec. kl. 6:30, og vi ankom kl. 20:30 til Strasbourg, hvor nogle blev hentet i bil, andre i sporvogne og andre gik. Masser af ture I Strasbourg var der et kæmpe julemarked, som vi besøgte nogle gange, med alt fra julepynt til mad. Vi besøgte også slottet Haut Koenigsbourg. Slottet var meget flot, og i alle rummene var der møbler og ting, der fik det til at se ud som i middelalderen. Der var en utrolig flot udsigt fra tårnet, men der var også hundekoldt, så vi måtte købe varm kakao i restauranten. Tirsdag besøgte vi EuropaParlementet i Wacken. Vi gik ind i en stor gård, hvor vi skulle vise pas og gennem en metalscanner. Vi prøvede at sidde i mødelokalerne, og vi så en film om EUparlamentet, inden vi kunne købe souvenir. Riquewihr Er en lille vinby. Der er mega mange boder og vinhandlere. Vinen kostede mellem 12,50 Euro fra 3 flasker til 100 Euro for én flaske. Der var mange knive og andre spændende ting en lille kniv på 2-3 cm eller store sværd på 1-2 m. Buschaufføren var ikke så god til at køre, eller så var det vejen, der var ringe. På turen lærte vi franskmændene at sige år 2003, men det lød ikke rigtigt, men det var sjovt at høre på. Alt i alt var Riquewihr en god by at købe julegaver i. Katedralen Katedralen ligger midt i Strasbourg. Den har et højt tårn. Da de byggede den, var det meningen, at den skulle have 2 tårne, men da jorden begyndte at synke, blev de nødt til kun at bygge et. Der var 330 trappetrin, så der var en god udsigt. Da vi kom derop, kunne vi se en UFO-lignende bygning. Vi fik fortalt, at det var det nye EU-parlament. Undervisning En dag skulle vi overvære 2 timers undervisning i engelsk og tysk på deres skole. Tyskniveauet var det samme som hos os, men de har haft tysk i 4 år. Engelskniveauet er lavere- som det vi lærte i 7. klasse. Vi fandt os en stol og satte os til rette. En lektion varede 1 time. Det var svært at sidde stille, men vi klarede det. Da kl. så var 17!!!, fik vi fri og gik hjem. Hjemturen gik mest med at sove. Alligevel havde vi en sjov tur. Skrevet af forskellige elever på franskholdet

13 D var 7a og 7b til julestævne i Stadionhallen og Badmintonhallen. Det var et julestævne for alle 7.- klasserne i Esbjerg. Vi skulle tage med bus ind til Stadionhallen. Da vi kom derind, var der nogen, der skulle klæde om, og andre var omklædte hjemmefra. Forskellige aktiviteter Efter det skulle vi alle sammen hen i Badmintonhallen, hvor vi skulle starte med at lave aerobic, sammen med en anden skole. Mens vi lavede aerobic, kunne de andre skoler lave nogle andre aktiviteter f.eks.; badminton, bordtennis og dart... Ishockey Kl skulle vi hen i Stadionhallen og spille hockey. Vi havde selv valgt holdene hjemmefra. Hver kamp tog 10 minutter, og det kørte på løbende tid, så det var bare om at være hurtig. Man skulle spille tre kampe hver. Når man var færdig med at spille tre kampe, kunne man vælge, om man ville skøjte eller svømme. Valgmuligheder Men kun halvdelen af hver klasse kunne komme ud at svømme eller skøjte. Så det blev til, at 4 piger og resten af drengene tog ud at svømme, og de andre tog ud at skøjte. Klokken skulle vi være færdige med begge dele, og man skulle være klar til at tage med bussen hjem. Vi havde en rigtig sjov dag. Men vi vandt ikke alle kampene, men det gjorde ikke så meget. Stine og Mette. 7A

14 Hver klasse fra og med 3. klasse er repræsenteret med 2 elever i Elevrådet. Formand: Morten Skovgaard 9. a Repræsentanter i skolebestyrelsen: Therese 8.b og Marc 9.a Medlemmer af FLO og DSE: Stinne 7.b, Therese 8.b og Signe 8.b Vi arbejder for: en renere skole, smid affaldet i skraldespandene flere cykelstativer på skolen flere/bedre frikvartersklokker udenfor. Fremtidige punkter vi vil arbejde for: væk med mobning i skolen et 2-delt elevråd (1. de ældste elever, 2. de yngre elever) som arbejder med forskellige, men alderssvarende og relevante områder. Vi beskæftiger os med: Filmklub Fastelavnsfest hjælper til ved julearrangementer i blok A, B og G

15 Juleferie onsdag den 24. dec. - søndag den 4. januar Vinterferie lørdag den 7. feb. - søndag den 15. feb. Påskeferie lørdag den 3. april - mandag den 12. april St. Bededag fredag d. 7. maj - søndag d. 9. maj Kr. H. torsdag d. 20. maj - søndag d. 23. maj Grundlovsdag torsdag d. 5. juni - slutter underv. kl. 12:00 Pinseferie lørdag d. 29. maj - mandag den 31. maj Sommerferie lørdag d. 19. juni De nævnte dage incl.

16 Skolens ledelse og administration ( Skoleinspektør: Steen Bank Kodal. Viceskoleinspektør: Ole Lerke Skolesekretær: Inge-Marie Mørk Hansen. Serviceleder: Edvard Ingersvang Ledende skolebibliotekar: Nanna Iversen. Skolevejleder: Birthe Marie Bolding Kontortid på alle hverdage kl. 12:15-13:15 Skolebestyrelsen Formand: H. C. Christensen. Næstformand: Henning Hansen Medlemmer: Lene Rabjerg, Thorkild Jensen, Poul Nymand, Søren Blicher og Grete Toy Medarbejderrepræsentanter: Joan Tarp og Anette Kristensen Elevrådsrepræsentanter: Theresa Jonathansen, 8.b og Marc Nørgaard, 9.a Sekretær: Steen Bank Kodal. Protokolfører: Ole Lerke Sundhedsplejen ( Åbningstid: onsdage kl. 8:00-12:00 - træffes også mandag, tirsdag og torsdag fra 8:15 9:00 på tlf.: Leder: sundhedsplejerske, Margrethe Berthelsen Tandklinikken ( Åbningstid: mandag til fredag kl. 8:00-15:00 Tandlæge: Birgitte Kvetny Tale-høre undervisning ( Tale-høre pædagog: Annie Puggaard, tlf.-træffetid. onsdag 14:00 15:00 Skolefritidshjemmet ( Åbningstid: mandag - fredag kl. 6:30-17:00 Leder: Ingelise Sørensen Psykolog Skolesocialrådgiver: Grethe Barret: ( Psykolog: Hans-Valther Rusch ( Fritidsklubben ( Åbningstid: mandag til fredag kl. 12:30-17:30 Leder: Jan Sjøgren Ungdomsklubben ( Åbningstid: mandag, onsdag, torsdag og søndag kl. 19:00-22:00 Leder: Jan Sjøgren

Juleklip Kontakt Comenius Lucia Skolebestyrelsen 125-års jubilæum Gallaforestilling Den gode historie Kalender

Juleklip Kontakt Comenius Lucia Skolebestyrelsen 125-års jubilæum Gallaforestilling Den gode historie Kalender Juleklip Kontakt Comenius Lucia Skolebestyrelsen 125-års jubilæum Gallaforestilling Den gode historie Kalender KONTAKT Juleklip Kontakt Comenius Lucia Skolebestyrelsen 125-års jubilæum Gallaforestilling

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Lederen Karneval Bestyrelsen Musikliv Helhedsskolen Gæk-gæk Kunst på skolen Børn i andre lande Ferieplan Administration

Lederen Karneval Bestyrelsen Musikliv Helhedsskolen Gæk-gæk Kunst på skolen Børn i andre lande Ferieplan Administration Lederen Karneval Bestyrelsen Musikliv Helhedsskolen Gæk-gæk Kunst på skolen Børn i andre lande Ferieplan Administration KONTAKT Lederen Karneval Bestyrelsen Musikliv Helhedsskolen Gæk-gæk Kunst på skolen

Læs mere

KONTAKT 11/12 nr. 7. Indhold: A P R I L

KONTAKT 11/12 nr. 7. Indhold: A P R I L KONTAKT 11/12 nr. 7 A P R I L Indhold: Aktuelt i s. 2 Siden sidst s. 2 Fritternyt s. 3 Læsekursus i 7.årg. s.4 Odenseturen s.4 Besøg i 2.a af to s.5 Korturne s.6 Klods-Hans s.7 Blik for billeder s.9 Side

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009

Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009 Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009 Øvej 3 - Undløse - 4340 Tølløse Tlf.: 72 36 74 80 - Fax: 59 24 89 01 undloeseskole@holb.dk www.undloese.dk Det sker i december Torsdag d. 3-3A, 4A, 5A, 6A, 7A,

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper.

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper. Velkomst og Fakta om dagplejeren Jeg hedder Anni Schneider Mørup, jeg er født i 1970, er gift med Benny, og sammen har vi Karina fra 1996, Malene fra 1998 og Matias fra 2004. Vi bor på Mørkholtvej 12 i

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Lederen Smiley Mobiltelefoner Lejrskole Skagen Lucia Helhedsskolen Juleklip Teater Taktil rygmassage

Lederen Smiley Mobiltelefoner Lejrskole Skagen Lucia Helhedsskolen Juleklip Teater Taktil rygmassage Lederen Smiley Mobiltelefoner Lejrskole Skagen Lucia Helhedsskolen Juleklip Teater Taktil rygmassage KONTAKT Lederen Smiley Mobiltelefoner Lejrskole Lucia Helhedsskolen Juleklip Teater Rygmassage Nye skolemøbler

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere

Prædiken, fastelavns søndag d. 7/2 kl. 14.00 i Vinderslev Kirke.

Prædiken, fastelavns søndag d. 7/2 kl. 14.00 i Vinderslev Kirke. Prædiken, fastelavns søndag d. 7/2 kl. 14.00 i Vinderslev Kirke. Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas: Korsvar Jesus tog de tolv til side og sagde til dem:»se, vi går op til Jerusalem, og

Læs mere

BELLASUND AVIS. Byrådet MGP. Godt i gang med at lave et byvåben, læs mere i morgen.

BELLASUND AVIS. Byrådet MGP. Godt i gang med at lave et byvåben, læs mere i morgen. Store klager over bankens korte åbningstider, læs mere side 8 Onsdag 1. feb. 2012 BELLASUND AVIS Byrådet Godt i gang med at lave et byvåben, læs mere i morgen. MGP Vinderen af dette års MGP var Energy

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Generalforsamling 5. april 2011.

Generalforsamling 5. april 2011. Generalforsamling 5. april 2011. Der er så dejligt ude på landet, således begynder et af H. C. Andersens mest kendte eventyr: Den grimme ælling, og det er vel på sin plads at citere netop denne berømte

Læs mere

Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014

Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014 Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014 Stine Munch Kære konfirmander. Kære forældre, bedsteforældre, søskende, og alle I andre fra familie og venner! I dag er det Store Bededag, det

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

3. søndag i fasten Gettrup Hurup 749, 522, 68, 155, 427, 678 736, 522, 341, 155, 217

3. søndag i fasten Gettrup Hurup 749, 522, 68, 155, 427, 678 736, 522, 341, 155, 217 3. søndag i fasten Gettrup Hurup 749, 522, 68, 155, 427, 678 736, 522, 341, 155, 217 Den onde djævel havde skabt et spejl, som kunne forvrænge alting, alt skønt blev grimt. De små djævle lo og var fornøjede,

Læs mere

Afgangseksamen nærmer sig!

Afgangseksamen nærmer sig! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Afgangseksamen nærmer sig! Mens foråret så småt meldte sig, fik vi hold på terminsprøverne for de 24 afgangselever. Der er nu en god måned til at finpudse fagligheden

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 Uge 26 Emne: Eventyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge26_eventyr.indd 1 06/07/10 11.43 Uge 26 l Eventyr Hopp er øm i hele kroppen, da hun

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Prædiken til skærtorsdag 17. april kl. 17.00 i Engesvang

Prædiken til skærtorsdag 17. april kl. 17.00 i Engesvang Prædiken til skærtorsdag 17. april kl. 17.00 i Engesvang 178 Han står på randen af sin grav 448 Fyldt af glæde 457 Du som gik foran os 470 Lad os bryde brødet sammen ved hans bord 473 Dit minde skal 366

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

17-12-2009. 5.klasse går Lucia til morgensang Tirsdag d.15 2.klasse Julemanden Onsdag d.16 9.klasse to vers Julegaver

17-12-2009. 5.klasse går Lucia til morgensang Tirsdag d.15 2.klasse Julemanden Onsdag d.16 9.klasse to vers Julegaver Dato Klasse Overskrift Tirsdag d.1 7.klasse to vers Advent Onsdag d.2 10.klasse December måned Torsdag d.3 0.klasse Julepynt Fredag d.4 1.klasse Nisser Mandag d.7 6.klasse Engle Tirsdag d.8 8.klasse to

Læs mere

Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække

Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 24. december 2015 kl. 16.30 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække Salmer DDS 94: Det kimer nu til julefest DDS 104: Et barn er født i Betlehem

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Fastelavn En god dag og endnu en rar oplevelse i Børne- og Familiehuset. Mange, store som Det skulle ske samtidig med at vi også fik nye skemaer.

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang 1. årgang nr. 9 April 2009/10 Teamteatrets forestilling MÆRKELIG Brobygningsprojekt i 7. årgang Nyt fra ledelsen side 2 Af Thomas Henten, skoleleder Tiden flyver af sted og inden vi ser os om er skoleåret

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Du må være med! -2. Den, der ikke rigtig hører til

Du må være med! -2. Den, der ikke rigtig hører til Du må være med! -2 Den, der ikke rigtig hører til Mål: Det er ubehageligt at blive holdt udenfor. Men Jesus holder ingen udenfor. Han inkluderer hvert eneste menneske. Børnene må komme til den overbevisning,

Læs mere

GPS 32-36. Sådan kan det bruges. I hjemmet. Evangelisk Børnemission. I klubben I kirken På ferien. Af Maj Højgaard m. fl. www.opdagnyt.

GPS 32-36. Sådan kan det bruges. I hjemmet. Evangelisk Børnemission. I klubben I kirken På ferien. Af Maj Højgaard m. fl. www.opdagnyt. GPS 32-36 Sådan kan det bruges I hjemmet Af Maj Højgaard m. fl. Evangelisk Børnemission I klubben I kirken På ferien www.opdagnyt.dk GPS 32: David salves til konge Nøglesætning: Gud ser dig og kender dit

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN Januar 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet 2015 har været præget af en usikker start på året, hvor det var vanskeligt at finde en ny formand.

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3

VELKOMMEN TIL SFO KLUB 3 2013-2014 VELKOMMEN TIL GØRLØSE SFO KLUB 3 SFO KLUB 3 2013-2014 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik - pædagog Sussi - pædagogmedhjælper Jonas - pædagogmedhjælper Rita

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole Marts 2014 Udeskole Vi var ude i skoven ved et bål hus, og der skulle vi lave nogle opgaver, nogle af opgaverne var matematik idræt musik dansk og naturteknik, vi

Læs mere

Naturdagpleje Stadil Vedersø. Fra spirende idé til naturlig hverdag. Af Lone Pedersen og Karin Krog Thornvig

Naturdagpleje Stadil Vedersø. Fra spirende idé til naturlig hverdag. Af Lone Pedersen og Karin Krog Thornvig Naturdagpleje Stadil Vedersø Fra spirende idé til naturlig hverdag Af Lone Pedersen og Karin Krog Thornvig Det er præcis ét år siden at idéen til Stadil Vedersø Natur Dagpleje opstod, og så er tiden vel

Læs mere

Den vigtigste og bedste gave

Den vigtigste og bedste gave LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 6 Den vigtigste og bedste gave Ugens tekst og referencer: Matt 1,21-23. Den Store Mester, kap. 1. Huskevers: I dag er der født jer en frelser. (Luk 2,11) Hovedformålet er,

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER TUSSENEWS Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtningestøttesang Quizz Indhold Februar

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere