k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest."

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

2 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ekstra Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18. September 2013 kl på Lillegården Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Nye Vedtægter Helt nye vedtægter. De helt nye vedtægter vi ønsker godkendt, kan ses på hjemmesiden eller i kan sende mail til og bede om en kopi eller ringe til Irene på hvis i ønsker en kopi udleveret inden den ekstra ordinære generalforsamling. 3. Ønske om Eksklusion af bestyrelses medlem Dennis Bjerre Deleuran. Bestyrelsen fremlægger kort hvorfor ønske om eksklusion af valgt bestyrelsesmedlem af medlemmerne 4. Medlemmerne beslutter om punkt 3 ønsket om eksklusionen godkendes eller afvises. 5. Eventuelt Kun medlemmer af Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn vil få adgang til den ekstra ordinære generalforsamling den 18. september. Evt. betaling af kontingent efter den 13. september, her bedes medlemsbevis eller betalingskvittering medbringes KAN DU STRIKKE HÆKLE ELLER ANDET HÅNDARBEJDE? Eller vil du gerne lære det! Så kom hen på Lillegården onsdag den 25. september kl Vi kom godt i gang sidste år og er enige om, at det vil være hyggeligt at fortsætte med at lave lidt håndarbejde i fællesskab med nogle andre. Det kunne også være anledning til en god snak. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Første aften finder vi ud af, om der er basis for at fortsætte og hvor ofte.

3 Fuglekvidderfest 29. marts 2014 Så er der billetter til salg til vores store fest i foråret Så er der billetter Det NU og frem til ca 1. oktober 2013, du kan købe billetter til den store fest i Marstrup Hallen. Der vil IKKE være billetsalg ved døren! Først-til til-mølle. Gå ikke glip af denne fest, hvor der vil være god mad, underholdning og mulighed for at få en sving-om til musik fra stort band! Alle over 18 år er meget velkomne! Kom med en lille fjer på! Så stik en fjer i slipset, i håret, i hatten støv boaen af og kom af sted!! Ta din nabo med!! Du kan reservere bord til dig og dine venner hos: senest Der arbejdes på at finde et sted, hvor børn i alle aldre kan passes, under opsyn af voksne og unge. Der vil være popcorn, sjov og ballade, samt overnatning. Køb din billet hos: Diernæs Kirsten Heissel Sønderballe Connie Iwers Carsten Schmidt Hoptrup Mette Skjønnemand Maja Have Lauesen Lone Lang Irene Pedersen Aase Bosak Jørn Christensen Købmanden i Hoptrup Marstrup Louise D. Hinrichsen Søren Knudsen Grethe Byriel Ulla Thykjær Pernille Pedersen Randi S. Hejnfelt Kirsten Jelling Anna Berg Ejner Brandt Hansen Lise Poulsen Købmanden i Marstrup Hjælp - vi holder byfest!! Vi vil så gerne lave byfest i Marstrup - men vi kan ikke gøre det uden hjælp!!! Derfor har vi brug for DIN hjælp! Det er ikke slid og slæb, men mulighed for en sludder!! Teenagere kan også hjælpe med flere ting!! Dette er også DIN byfest, vi har brug for DIN hjælp!! Meld dig, skriv venligst hvad du gerne vil hjælpe med sms Fredag den 6. september Kl sætter vi telt op Vi har brug for grill-mestre, vi griller pølser hele aftenen. Lørdag den 7. september Kl kaffe mm til SENIORKAFFE Kl hjælp til SILDEBORD Kl hjælp til KAGEBORD Kl KAGE-DOMMERE. Hjælp hele dagen til salg i baren mm. Søndag den 8. september Kl vi rydder op det tager en times tid!! Vi ses til byfest i Marstrup ta din nabo med!! Vel mødt - HMIF og Marstrup Beboerforening

4 HMIF Gymnastik kan tilbyde følgende for sæson 2013/2014 Forældre/Barn Gymnastik Alle skal have brugt en masse energi, når vi synger, leger, hopper og danser, griner og drøner rundt i redskaberne. Kom og vær med sammen med mor eller far - vi glæder os til at se Jer! Opstart mandag d. 16. september Aldersgruppe: 2-4 år - Børnene skal være fyldt 2 år før opvisning i Marts Tid og sted: Mandage kl i Marstrup Hallen Pris: kr. 250,- dette er inkl. t-shirt til opvisning til barn + 1 voksen Vi glæder os til at se Jer. Gymnastik hilsner fra Lene og Joan + hjælpetrænerne (Joan tlf og Lene tlf ) BølleSpirerne Hej Piger og Drenge. Har i lyst til at have det sjovt med andre børn, så kom og vær med! Vi skal løbe, hoppe og springe til musik, som du kender. Bygge redskabsbaner og lege forskellige lege. Vi ligger vægt på at vi får os rørt og brugt kroppen så meget som muligt. Målsætningen er at få alle med på det plan de netop er på, så vi alle får det sjovt. Opstart: Mandag d. 16. september 2013 Aldersgruppe: 4-6 år (skal være fyldt 4 år til opvisningstidspunktet) Pris: kr. 275, - inkl. t-shirt til opvisning Sted: Marstrup Hallen, mandage kl Trænere: Sandy, Karina og hjælpetrænerne (Sandy tlf )

5 På grund af manglende trænere har vi desværre ikke noget tilbud til børn i 1. og 2. klasse. Har du lyst til at træne et hold i denne aldersgruppe (eller har lyst til at hjælpe på anden vis ), så tag endelig kontakt til HMIF Gymnastikudvalget. Er der en rytme-pige gemt i dig? Vi er tre friske tøser, der leder efter en masse piger fra 3. klasse og op efter, som er klar på en super fed sæson med helt vilde rytmer, der bli r til gymnastik! Vi vil lave en masse forskellige niveauopdelte træninger, så der er plads til, at alle kan udfordres og udvikles. Træningen vil blandt andet byde på forskellige former for rytmisk gymnastik, gymnastik med håndredskaber, serier, opvarmning, styrke og selvfølgelig også lege og andet sjov Du behøver ikke at have lavet rytmegymnastik før, du skal bare være frisk på at lære, tage imod udfordringer og have det sjovt! Hvis det lyder som noget for dig, så tag din veninde i hånden og mød op i Marstrup Hallen, mandag den 16. september kl Prisen er kr. 250,- + kr. 50,- til opvisningdragt. Vi glæder os til at se dig! Hilsen Esther, Joanna og Maria Kontakt: Ester ( ), Joanna ( ), Maria ( ) Traditionel Square Dance Kom og vær med. Alle er velkommen. Kendskab til dansen er ikke nødvendigt, for det lærer vi dig/jer Hvor: Marstrup Hallen Hvornår: Mandag kl Pris: Par 600 kr. og singler 350 kr. inkl. t-shirt til opvisningen Opstart: Mandag d. 2. september Yderligere oplysninger ved Lisbeth Knudsen, tlf

6 LINE DANCE Line Dance er individuel dans på rækker til al slags musik, lige fra moderne til country. I denne sæson vil Line Dance blive opdelt efter niveau, så der er større mulighed for, at alle kan udfordres og udvikles. Derfor vil der være følgende hold: Hold A (begyndere): opstart 28. august kl Hold B (let øvede): opstart 28. august k Hold C (øvede, skal have danset i min. 3 år): opstart 28. august kl Hvis det lyder som noget for dig, så mød op i Marstrup hallen og oplev en sjov og anderledes form for motion det eneste du skal medbringe, er dig selv og dit gode humør. Pris: Voksne 350 kr., børn til og med 14 år 225 kr. Inkl. t-shirt til opvisning Jeg glæder mig til at se dig! Lisbeth Knudsen ( ) TheGROOVE Vil du gerne bevæge dig til musik, men gider ikke en fastlagt koreografi? Så er TheGroove noget for dig. Her er ingen fancy koreografi, blot simpel bevægelse gjort på din måde, med din stil på en måde, der føles rigtigt i DIN krop. Der er ingen forkerte trin, det sker på dine præmisser. TheGroove er en helt fantastisk træningsform, der ved brug af simple dansetrin, træner ALLE kroppens muskelgrupper, giver høj puls, muskeltræning, smidighed og balance. Når du får en chance for at bevæge dig på en måde, der føles godt for din krop, får du en god træning, der er perfekt til dig! Husk: Vand og et håndklæde/underlag til vores udstrækning/afspænding Tid og Sted: Klokken 19:00 til 20:00 Gymnastiksalen på Hoptrup Skole Opstart: Mandag 16. september 2013 Pris: 400 kr. for dette får du mulighed for at deltage i minimum 25 timer. Der er kun plads til 15 personer på holdet, så forhåndsregistrer dig allerede nu på Instruktør: Gitte Saldern Juhl - Level 1 Provider Følg mig på Facebook:

7 Zumba Fitness Vil du ryste rumpetten til latinamerikanske rytmer? En hurtig merengue, en intensiv reggeaton eller en vrikkende salsa. Zumba er alt dette og meget mere og det vidunderlige ved Zumba er, at du ikke behøver at have danse-erfaring eller have trænet aerobic m.m. før. Zumba er for ALLE!! Du kan være med uanset fysik, alder, køn m.v. Du behøver IKKE at være god til at danse eller være i super god form, når du starter op. Formen kommer helt af sig selv mens du danser og har det sjovt. Zumba er motion i forklædning, forklædt som sjove timer. Husk masser af vand, gode sko og godt humør og forvent en sjov time med sved på panden. Tid og Sted: Klokken 19:00 til 20:00 Gymnastiksalen på Hoptrup Skole Opstart: Onsdag 18. september 2013 Pris: 400 kr. for dette får du mulighed for at deltage i minimum 25 timer Instruktør: Gitte Saldern Juhl, Licensed Zumba Instruktør - - Følg mig på Facebook: - HENRIKSEN - BYG Ny lokal håndværker er startet i Marstrup. Det drejer sig om den 43 årige John Henriksen, der har startet sin egen tømrer- og snedke forretning. John er en aktiv medspiller i lokalområdet. Efter endt skolegang i Marstrup- og Hoptrup Skole, har han i 12 år været medlem af Hoptrup Menighedsråd, ligesom har er aktiv i HMIF - nu som suppleant. Fritiden går med lidt håndbold og jagt. John har 25 års erfaring i faget i et andet lokal firma. Henriksen-byg er et enkeltmands firma, som udfører det meste inden for byggeri og renovering. Det er alt lige fra køkkener, vinduer og døre, carporte, gulve, udskiftning af sternbrædder, tagrender, plankeværk - men også mindre handyman/monterings opgaver. Kontakt John på for en aftale. (nummeret er fast på Kontaktens bagside.

8 Program for byfest i Marstrup 6. og 7. september FREDAG den 6. september: : Vi sætter telte op på pladsen bag hallen. Du er meget velkommen til at hjælpe! Bil-orienterings-løb fyld bilen med børn, teenagere, familie og venner. Kom rundt i lokalområdet, dyst, gæt og kæmp om den flotte vandrepokal! Der er også præmier til pladsen Vi forventer sidste bil ind. senest kl Tilmelding: holdnavn. Betal 30 kr. ved løbsstart Natløb/Spøgelsesløb i Pamhule skov. For de seje i klasse (yngre og ældre er også velkomne, hvis de tør ) Mødested og betaling v indgangen til skoven, Pamhulevej. Husk lommelygte, så du kan følge sporene rundt i skoven - løser dit hold opgaverne kan I åbne den hemmelige kiste og indholdet er jeres! Pris: 30 kr. Tilmelding v Henning Ebsen Tilmeldingsfrist den 3. september husk begrænsede pladser/først-til-mølle!!! Ved hallen vil der hele aftenen være salg af fadøl, vand og grillpølser er! LØRDAG den 7. september: Gratis hoppeborg gratis hoppepude : Bagagerum-salg fyld bilen op med ting og sager, guld og krims-krams. Sælg det du kan, køb det du finder!! Gratis at deltage. Bilerne holder på p-pladsen foran hallen, medbring selv bord mm ca Seniorkaffe. Kom til kaffe og kringle i hallens kantine. Pastor Poul Martin Langdahl vil med sin lune humor fortælle lidt overskriften er: Hvis du er glad er du også selv ude om det, der er nok at være bekymret for Desuden synges et par gode sange! Gratis at deltage, ingen tilmelding ca Tombola henvend dig venligst til Yvonne , hvis du har mulighed for at sponsorere HMIF og Beboerforeningen med gaver til tombola.

9 12.00 Gratis sildebord til voksne gratis leverpostejmadder til børnene. Drikkevarer kan købes Vores lokale KFUM-spejdere vil være på pladsen, der vil bl.a. være bål Spil Uden Grænser Gadedyst! Meld din gade til dysten, kæmp om den eftertragtede vinderflise. Meld dit hold til v Søren Knudsen seneste aflevering af din kage(r) til den store kagekonkurrence. Kom med din kage, bliv Marstrups Mesterbager! Alle kan deltage! Kagekonkurrence Kåring af de 3 bedste/flotteste/lækreste kager super præmier til præmie Kåring af flagkonkurrencen. Har du hejst dit flag fra morgenstunden, har du chance for at vinde en fin præmie!! Stort gratis kagebord, kaffe/te kan købes. Ca Hoppeborg lukkes Borgerspisning helstegt pattegris m. flødekartofler og forskellige salater. Tilmelding og betaling 125 kr v KWIK Spar senest 2. september ca Livemusik, vi byder velkommen til PT.Jammin SØNDAG den 8. september Vi rydder op Du er meget velkommen til at hjælpe!! Vel mødt til hyggelig byfest i Marstrup ta din nabo med! HMIF og Marstrup Beboerforening

10 Slivsø Vinaften Spar Hoptrup inviterer til vinsmagning på Lillegaarden fredag den 4. oktober. Arrangementet starter kl Vi vil gerne præsentere nogle af vores super, gode vine. Vi vil i løbet af aftenen løfte sløret for den Nye Slivsø vin. Som noget nyt, vil der bliver doneret 1 kroner pr. solgt flaske Slivsø vin, i butikken. Modtageren bliver Kontakten for sæsonen Ingen vin uden lidt kræs for sanserne. Derfor vil der blive serveret en anretning af pølser fra slagter Worthmann, samt egne oste og brød fra skallebæk. Der vil komme en aftentilbudsseddel rundt, som kun gælder denne ene dag, bestillingen kan afhentes i butikken uge Pris pr. person 75 kroner. Max. 4 billetter pr. husstand. Der udbydes kun 70 billetter til begivenheden. Tilmelding og betaling ved Spar Hoptrup. Lad venligst bilen stå hjemme og find alternativ hjemtransport. Med venlig hilsen Lone og Morten Lang. NYT FRA ONSDAGSKLUBBEN OG PENSIONISTERNE Onsdag den 19. juni havde onsdagsklubben grillfest. Der blev serveret helstegt pattegris, som smagte rigtig godt, så alle 47, som var mødt op, fik en god aften. Efter en god sommer glæder bestyrelsen sig til at starte og møde jer alle igen. Alle er velkome- medlemskort kan købes ved vores arrangementer. Prisen er 50 kr. for et år. PROGRAM: Onsdag den 21. august starter vi med lottospil. Onsdag den 28. august foredrag med Willy Frandsen, som fortæller om "æ landpost". Onsdag den 4. september: Hyggeeftermiddag. Onsdag den 11. september er der udflugt kl fra Lillegården. Pris 75 kr. Turen går til Frøslevlejren, hvor en guide vil fortælle om lejren. Tilmelding senest den 4. september til Annemarie Bosak Annalise Damm Onsdag den 18. september: Lottospil. Onsdag den 25. september: Damernes Butik viser efterårs- og vintertøj. Onsdag den 2. oktober: Sang og musik med "Kun for sjov". Onsdag den 9. oktober: Foredrag med Jørgen Kølle, som har været kongelig pressefotograf.

11 KIRKEKONTAKT FOR HOPTRUP SOGN SEPTEMBER - OKTOBER GUDSTJENESTER: Søndag den 1. september kl , 14. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Tirsdag den 3. september kl Spaghetti-gudstjeneste i Hoptrup Kirke Efter en kort børnegudstjeneste spiser vi spaghetti og kødsovs i konfirmandstuen. Pris voksne kr. 25,- Børn gratis. Tilmelding hos Poul tlf: Søndag den 8. september kl , HØSTGUDSTJENESTE 15. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 15. september, 16. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 22. september kl søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 29. september kl søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Efter gudstjenesten bydes på kirkefrokost i konfirmandstuen.

12 Onsdag den 2. oktober kl Spaghetti-gudstjeneste i Vilstrup Kirke Efter en kort børnegudstjeneste spiser vi spaghetti og kødsovs i konfirmandstuen. Pris voksne kr. 25,- Børn gratis. Tilmelding hos Poul eller SMS: Søndag den 6. oktober, 19. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen Søndag den 13. oktober kl søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. ULVETIMEN Ny børneklub i samarbejde mellem Hoptrup og Vilstrup Kirker. Det foregår i konfirmandstuen i Hoptrup om torsdagen fra kl Der er drop in kl. 16, hvor vi spiser en kiks og drikke saft, og de voksne kan få en kop kaffe. Så er der program med leg og bibelfortælling fra kl Ulvetimen er for børn fra ca. 3 til 9 år. Vi begynder torsdag den 12. september kl. 16, hvor vi får besøg af Evigglad med hoppepude mm. Har du spørgsmål om Ulvetimen så ring til Poul Martin. KONFIRMANDER: Velkommen til konfirmanderne i Hoptrup! Det bliver dejligt at få lidt liv i Konfirmandstuen igen. Første undervisning er torsdag den 5. september kl Husk at: - Vi skal med til rollespillet: Luthers Nøgle Lørdag den 28. september, om formiddagen eller eftermiddagen. Rollespillet er en del af undervisningen. - BUSK gudstjeneste: Søndag den 27. oktober kl

13 - Church Explorer gudstjeneste i Haderslev Domkirke den 25. marts kl Der kommer helt sikkert flere datoer til - måske konfirmandklub! Konfirmationen er 1. søndag efter påske, søndag den 27. april kl UDFLUGT TIRSDAG DEN 1. OKTOBER Velkomme tilbage på skolebænken! På årets udflugt skal vi ikke køre så langt, så der bliver god tid til at snakke og nyde indtrykkene de steder, vi skal besøge. Turen går til Sønderjysk Skolemuseum og Klokkemuseum i Over Lerte. På vejen hjem kører vi til Jels Voldsted og får kaffe og den obligatoriske lagkage. Vi er hjemme ca. kl Turen koster kr. 50,-, der betales i bussen. Tilmelding er en rigtig god idé: Ring til Poul Martin på Gerne inden den 29. september. Der er afgang tirsdag den 1. oktober: - fra Djernæs k fra Lillegård stoppestedet overfor på Hoptrup Hovedgade kl fra Hoptrup Kirke ved brudetrappen kl fra Marstrup, stoppestedet ved skolen på Knokbjerg kl

14 SIDEN SIDST: Døbte: Frida Riber Jespersen, Hoptrup Hovedgade 58 Andreas Eriksen Kjems, Ravntoft 6 Marius Helding Due-Hansen, Hestehaven 32 Lærke Nørkær Juhl, Rolighedsvej 5, Sommersted Majken Kaehne Poulsen, Pamhule Søpark 13 Nikolaj Paust Sherrebeck, Ravntoft 5 Viede: Louise Nørkær Mikkelsen og René Juhl, Sommersted Tanja Christiansen og Roland Jensen, Hoptrup KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Graver Søren Rod Sognepræst Poul Martin Langdahl Tlf: Tlf: Mobil: Mobil: Hoptrup Kirkes hjemmeside er blevet fornyet! besøg og se hvad der sker!

15 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Inviterer til Udvalgsaften Og evaluering af Slivsøfesten 2013 Torsdag den 10. oktober kl Sted og lille dagsorden kommer i næste udgave af Kontakten På den ekstra ordinære generalforsamling i maj kom der forslag op om at genoptage udvalg under Borgerforeningen og allerede samme aften blev 2 oprettet med ansvarlige og frivillige herefter er der kommet yderlige 1 udvalg og det er helt fantastisk, det er en kæmpe hjælp for os i bestyrelsen og dejligt med bredt samarbejde i byen også med jer borger. Vi har derfor valgt at invitere til udvalgsaften hvor vi vil bygge videre på udvalg, der er forslag oppe om mange forskellige. Der kommer mere i næste nummer af Kontakten. - FRA FÆLLESSKOLEN Orienteringsaften på Fællesskolen Vi har rigtig mange gode historier fra skolestart til nu, og det vil vi indlede forældremødet med. Fælles om en god skolestart hvordan er vi det? Hvordan støtter vi børnene i deres muligheder for at være med i fællesskaberne? Børnene må gerne opleve store forandringer siger forskningen men lærere og pædagoger er vigtige i denne proces, og hvordan er vi det? - grib chancen nu hvor der er mulighed for at komme i skolebestyrelsen. Torsdag den 11. september kl. 19 vil skolebestyrelsen fortælle om arbejdet i bestyrelsen frem til foråret 2014, hvor der skal være ordinært valg til skolebestyrelsen. Der er dog 2 forældre, som allerede nu kan få plads i bestyrelsen og 3 forældre som kan blive suppleanter. Arbejdet i bestyrelsen giver dig mulighed for at komme tættere på skolens liv og virke, det er en rigtig god mulighed for at få indsigt i skolens hverdag og være med, når vi nu skal i gang med drøftelserne vedr. den nye skolereform hvor mange dansk- og matematiklektioner får eleverne? Hvordan skal skoledagen se ud? 45 min. idræt og motion om dagen? - plus mange mange flere spændende temaer som skal drøftes og tilrettelægges, så der er en plan klar til august Vi ses den 11.september - venlig hilsen Skolebestyrelsen v/ Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup.

16 Borgerforeningen for Hoptrup og omegn takker for et brag af en byfest. Vi lagde ud fredag med fælles grillhygge og bilorienteringsløb. Store som små havde en rigtig dejlig aften med hyggesnak, hoppeborg og tegnefilm på storskærm. Om lørdagen åbnede pladsen kl 8 og en masser kræmmere var hurtigt i gang med at stille deres boder op. Samtidig var der gratis morgenbuffet for medlemmer af borgerforeningen og der var rigtig mange mennesker der havde lyst til at spise morgenbrød sammen med os ca 110 mennesker var forbi dejligt med så stor opbakning! I løbet af dagen var der som altid løbende arrangmenter og konkurrencer. HMIF havde arrangeret Spil uden grænser, hvor hold dystede mod hinanden i forskellige disipliner det var ikke kun sjovt at være med, men også vældig underholdende at se på. Spil uden grænser blev vundet af Team JJ En helt ny tradition i Hoptrup er startet med HMIF til Slivsøfesten. Desuden var der vores traditionelle kagekonkurrence, tombola og Hoptrup frivillige brandværn var også i år klar med et actionfyldt show. Bagefter var der mulighed for at prøve, at slukke ild

17 med en pulverslukker og prøve kræfter med de store brandslanger. Lokal historisk var igen i år med en flot udstilling og flere af de frivillige fra foreningen var klar til at svare på spørgsmål. I løbet af dagen var der selvfølgelig hoppeborg, karrusel og legeområde for børnene. I sandkassen kunne børnene ikke bare bygge sandslotte, men også grave efter guldklumper, som i baren kunne veksles til slikposer. Spejderne var igen med begge dage, atter med stor opsætning og aktiviteter for børnene. Lørdag aften var der Cowboyfest med fællesspisning, musik og dans. Gennem salondøren kom både bevæbnede cowboys, indianere, festpiger og en enkelt bæverjæger! Der var pyntet op til en rigtig god fest og det fik vi høj pistolføring og masser af festhumør samt festligt indslag med kinesisk lotteri, det kom der rigtig meget sjovt ud af. En stor tak til samtlige sponsorer, frivillige hjælper og deltagere i årets byfest. Der er virkelig mange der har meldt sig på banen som ansvarlige og frivillige i år det er helt fantatisk, dejligt i sammen med os vælger at bruge timerne samme på pladsen både frivillige og borger. Herudover takker vi alle byens foreninger også Efterskolen i er alle med til at gøre den til noget særligt vi er utrolig glade for vores brede samarbejde med jer. Uden jer alle var det ikke muligt, så tusind tak for støtten! Vi vil snart invitere frivillige/udvalgsansvarlige til fælles evalueringsaften samt inviterer samme aften, alle der skulle have lyst til af hjælpe til i et udvalg eller være udvalgsansvarlig til udvalgsmøde sikker på i har mange gode indput vi kan tage med i planlægningen af næste års Slivsøfest og vi kan bygge videre på de nye udvalg og forslag om udvalg. I efteråret / vinteren er der allerede nu planer for nedenstående arrangementer, sæt allerede nu kryds i kalenderen 18. September - Ekstra Ordinær Generalforsamling 10. Oktober - Udvalgsaften samt evaluering af Slivsøfesten 24. Oktober - Valgaften 8. December - Julearrangement, er der nogen der kunne tænke sig en bod til Julearrangementet så kontakt os allerede nu - Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / Næste nummers deadline: kl (Næste igen:05.11.) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt.

18 Skt hansfest i Marstrup gik næsten op i røg... Traditionen tro holder vi skt. Hansfest i Borgerhaven i Marstrup. I år ingen undtagelse. Dog drillede vejret os... Det meste af dagen regnede det, det styrtede ned i perioder! DESVÆRRE. Det fik bestyrelsen til at aflyse salg af grill mad. Sidst på eftermiddagen lyste det op og solen skinnedefaktisk resten af dagen. Vores præst Poul Martin Langdahl kom og holdt en fin båltale, heri var både alvor og sjov. Fx talte han om, at der skal være tid og plads til "und le heder" (det gode sønderjyske ord for fjolleri og pjat) Han var inde på, at der faktisk burde indføres et fag i skolen der hedder "fjolleri"! Det kan der da være noget rigtigt i. Man kunne begynde derhjemme indføre ugentligt fjolledag eller blot 10 minutter. Det ville gøre godt for både store og små!! Endnu en gang tak til Poul Martin for en tale med stof til eftertanke! V fiksunget Midsommervisen. Og bålet skulle tændes. Men ak... Det var vådt, faktisk PLASKvådt... Spejderne gjorde bestemt, hvad de kunne... der kom "tryllevsæke" på... der blev hentet halmballer... der kom flere hemmelige væsker på... Til allersidst kom der flammer og bålet brændte ud - sent på aftenen! Tak til vores tålmodige brandvagt, og til halmleverandør!! Der kom mange mennesker - trods aflysning af mad! Det er dejligt, at der bakkes op om arrangementerne i vores lille by! Marstrup Husmoderforening Indtil vi ved om vi kan benytte skolen lokaler, er der kun arrangementer ud af huset. Har du lokaler, egnet sted vi kan være til foredrag mm hører vi gerne fra dig! Har du en god ide til tur, arrangement, det kunne være en tur i bio, bowling, udstilling, cafebesøg, fællesspisning så sig til og jeg er naturligvis behjælpelig med mailadresser. Husmoderforeningen er for alle kvinder, damer, piger i og omkring Marstrup. Send mig din mailadresse og du vil modtage nyheder om, hvad der sker! MIKKIS SPALTE I brandværnet er vi kede af, at det var en fra værnet, der stod bag brandene, vi har fået det snakket igennem, selvfølgelig berører det os, men vi har lagt det bag os og ser fremad. Hen over sommeren har vi været ude til et par småbrande, først i Marstrup hvor der var ild i lidt tørt græs og på Slivsøgård, hvor der var noget med en vin-

19 kelsliber og løs halm og et lille færdselsuheld ved vejen ind til Over Kestrup, hvor der var olie på vejen. Der har slet ikke været nogen A.B.A alarmer fra Ehlershjemmet, men der har været 3 på Efterskolen. I vandværket er der ikke det store at skrive om, der er taget vandprøver 2 steder, og der er intet at bemærke. Marstrup vandværk har lige haft 75 års jubilæum, undertegnede var oppe at kikke, men det vand de serverede var lidt brunt, fik at vide at det var en tur forbi Fuglsang, derfor den brune farve. Det smagte godt nok. Der er et ældre ægtepar som bor på Mølleheld som har været lidt uheldig med at - passe hund for sønnen, der var på ferie. Først trak hunden af sted med konen så hun faldt nede på stien og slog knæet. Et par dage efter var hunden væk, jeg tager ned af stien, og jeg tager på Skovbyvej, men det viste sig, at hunden var gået op på Selbjerg, hvor den stod uden for Majbrit og Henriks hus, de fik kikket på halsbåndet, hvor der var et tlf. nr. så der blev ringet til nummeret, og det viste sig at vedkommende var på ferie i Italien. Det er min mor og far, der passer den, hunden er tilbage så alt endte lykkeligt. Hilsen Mikki. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ønske om Eksklusion af bestyrelsesmedlem Dennis B. D. Som de fleste nok allerede ved, så har vi haft vores at kæmpe med i bestyrelsen. Der er desværre et medlem som modarbejder og nægter at samarbejde og anerkende at flertallet i en bestyrelse bestemmer. Vi har virkelig lyttet, undersøgt, taget punkter på dagsorden og forsøgt alt for at nå Dennis, men intet vi har forsøgt har hjulpet. På baggrund af dette samt direkte misbrug af beføjelser / tillid samt injurie mod vores tidligere kasserer ønsker den resterende bestyrelse samt suppleanter en eksklusion af bestyrelsesmedlem Dennis Bjerre Deleuran. Dette ønsker vi taget op på Ekstra Ordinær Generalforsamling den 18. september. Se mere andet sted i Kontakten. Vi beklager vi indkalder til ekstra ordinær generalforsamling, men vi ser desværre ikke anden mulighed. For at give jer medlemmer indsigt og grundlag for at træffe jeres eget valg ang. ekskludering af Dennis, ridser vi kort op herunder, hvorfor vi ønsker Dennis ekskluderet. 1. Nægter fremmøde til bestyrelsesmøder hvor suppleanter deltager. Det har været kutyme i hvert fald de sidste 6 til 8 år, og vi øvrige ønsker ikke at afholde suppleanter der gerne deltager i møder og arbejdsopgaver fra dette, jo flere jo bedre. Suppleanter har selvfølgelig ikke stemmeret. 2. Nægter at underskrive Foreningens Vedtægter og Referat fra Ekstra Ordinær generalforsamling den 22. maj 2013, uden begrundelse hvorfor. 3. Mener en bestyrelse skal starte fra nul når en ny bestyrelse bliver valgt, så derfor må vi ikke arbejde videre på aftaler / arrangementer mm.,

20 den tidligere bestyrelse har igangsat eller betale regninger fra sidste bestyrelse. 4. Nægter efterfølgende at godkende den mundtlige konstituering på Lille Gården 22. maj efter afslutningen på den ekstraordinære generalforsamling, Han mener, det skal foregå på skrift. 5. Nægter at anerkende suppleanternes indbyrdes afstemt opstilling om hvem der er 1. 2 og 3. suppleanter 6. Nægter at anerkende en ny konstituering i bestyrelsen, som blev foretaget på første bestyrelsesmøde med den ny bestyrelse. Årsagen til ny konstituering var, at Per meddelte inden, at han ønskede at trække sig fra bestyrelsen. Vi andre fik Per overtalt til en lang tids sygemelding i stedet, da vi ville være kede af at miste Per, som gennem mange år har ydet et stort stykke arbejde. Irene blev som 1. suppleant indkaldt til dette bestyrelsesmøde pga. udmeldingen fra Per. De fremmødte bestyrelsesmedlemmer foreslog og valgte enstemmigt Irene som formand. 7. Kontaktet banken, hvor Dennis har udgivet sig på bestyrelsens vegne og udtrykt en samlet mistillid til tidligere kassere Louise, hvilket er direkte løgn og misbrug. Banken valgte desværre at lukke kontoen på denne baggrund. Genåbning af bankkonto samt overdragelse af kassereropgaver fra tidligere kasserer til ny kræver underskrifter på bankdokumenter fra samtlige bestyrelsesmedlemmer. Dette gælder også vores konto hos anden bank. 8. Har haft kontakt til politiet og fortalt dem, der ingen lovlig bestyrelse er i borgerforeningen, hvilket havde den konsekvens at vores tilladelser til Sankt Hans midlertidig blev tilbageholdt. 9. Dårlig omtale i ugeavisen, på baggrund af løgne 10. Kontaktet Fuglsang for at sabotere leveringen af drikkevarer til Slivsøfesten. 11. Ringer stadig med trusler til banken, til trods for at vi har bedt ham holde myndigheder og andre instanser udenfor bestyrelsens interne stridigheder. 12. Nægter at anerkende svar fra andre hjælpsomme instanser, jurister, foreningsrådgivere mv. som har hjulpet os med de forskellige regler ang. en forening.

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2012 EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET Mange lokale tog imod invitationen, da Hoptrup Efterskole markerede genindvielsen af skolen et år efter, at en brand lagde store dele

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

NUMMER 2 OKTOBER 2013. VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl. 19.00

NUMMER 2 OKTOBER 2013. VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl. 19.00 k o n t a k t e n NUMMER 2 OKTOBER 2013 VALGAFTEN PÅ EFTERSKOLEN torsdag den 24. oktober kl. 19.00 Torsdag den 24. oktober kl. 19.00 er der valgaften på Hoptrup Efterskole. Forud for byrådsvalget den 19.

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

GIF S. Vintersæson 2011/2012. Start uge 38

GIF S. Vintersæson 2011/2012. Start uge 38 GIF S Vintersæson 2011/2012 Start uge 38 Velkommen til en nye sæson. Endelig lyder startskuddet til en ny vintersæson oven på nogle måneder, hvor vi har brugt mange timer på at få adgang samt bruge Guldborgland

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER Selv om sommeren officielt starter med juni, er det først rigtig sommer med sommersolhvervet efterfulgt af Sankt Hans fester. I sognet

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED

NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2015 YTRINGSFRIHED Med vort sædvanlige mod bringer vi her Kontaktens bidrag til ytringsfriheden. Nu er det så heller ikke Kontaktens opgave at støde nogen. Vi er et ydmygt

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER

NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2013 DET ER TANKEN DER TÆLLER Morten og Lone Lang er snart klar med salg af benzin og dieselolie. Hovedgaden var spærret og kranen klar til at sætte den 40000 liter

Læs mere

NUMMER 6 MARTS 2015 TRIVSELSDAG MED "DESIGN- OG HÅNDVÆRK"

NUMMER 6 MARTS 2015 TRIVSELSDAG MED DESIGN- OG HÅNDVÆRK k o n t a k t e n NUMMER 6 MARTS 2015 TRIVSELSDAG MED "DESIGN- OG HÅNDVÆRK" Fredag den 6.marts. var en helt speciel skoledag for alle på Fællesskolen H M V. Dagen var national trivselsdag, så andre skoler

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Cykelløb Helstegt pattegris Petanque Bob Årets borger Ansigts maling Banko Soft ice Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Program Tirsdag 17/6 Kl. 18.30 Kl. 19.00 Kl. 19.00 Onsdag 18/6

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

FÆLLESSKOLEN SAMLES I HOPTRUP

FÆLLESSKOLEN SAMLES I HOPTRUP k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2012 FÆLLESSKOLEN SAMLES I HOPTRUP Byrådet bestemte den 30. oktober, at Fællesskolen fra den 1. august 2013 skal samles i Hoptrup. Det var en snæver afgørelse med stemmerne

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011. Vil du med?

SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011. Vil du med? SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011 Vil du med? Hej gymnast! Kunne du tænke dig nogle superfede og aktive dage fyldt med sjove oplevelser? Så skynd dig at overtale din bedste ven/veninde og tilmeld dig

Læs mere

NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN

NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 5 JANUAR 2014 KLÆDE UD STAFET PÅ FÆLLESSKOLEN Motion giver glade børn. Hver fredag arrangerer idrætsudvalget motion for alle klasser i gymnastiksalen. I fredags var aktiviteten

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.)

Vinder af sejeste pigefrisure: Nanna (4. kl.) Vinder af sejeste drengefrisure (delt 1. plads): Sander (3. kl.) og Noah (4. kl.) Hammerum, den 27. marts 2014 Nyhedsbrev Siden sidst Fredag d. 28. februar var der stor fest på skolen, da diskoteksudvalget afholdt diskofest for 0.-8. klasse. Efter en festlig intro fra forældreudvalget

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NUMMER 3 NOVEMBER 2014 DET VAR SÅ DEN HALLOWEEN

NUMMER 3 NOVEMBER 2014 DET VAR SÅ DEN HALLOWEEN k o n t a k t e n NUMMER 3 NOVEMBER 2014 DET VAR SÅ DEN HALLOWEEN Allehelgensdag er den første søndag i november (egentlig den 1. november). Allehelgensaften, aftenen før, gik i lighed med allehelgensdag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL

NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2013 GLÆDELIG JUL Vi har haft sæsonens første storme. Benny og Karl Erik stormer ind i byrådet, Kaj Grodt stormer mod seniorrådet, og Kontakten stormer videre mod et

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP?

HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP? k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2012 HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP? På tirsdag den 10. juni indstiller Børn & Familie udvalget, hvordan Fællesskolens struktur bør være.

Læs mere

Sommerfest. Hallen, Idræts- og Borgerforeningen vil gerne invitere alle til. Torsdag den 29. maj: (Kr. Himmelfartsdag) Fredag den 30.

Sommerfest. Hallen, Idræts- og Borgerforeningen vil gerne invitere alle til. Torsdag den 29. maj: (Kr. Himmelfartsdag) Fredag den 30. Hallen, Idræts- og Borgerforeningen vil gerne invitere alle til Sommerfest Torsdag den 29. maj: (Kr. Himmelfartsdag) kl. 10.30 kl. 12.00 14.00 kl. 14.00 kl. 17.00 kl. 19.00 21.00 Fredag den 30. maj: kl.

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI.

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI. HVAD ER DGI? Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI. DGI er en folkelig organisation, der har sine rødder i lokalforeningerne, som er det bærende fundament. DGI har ca. 1.3 mill. medlemmer,

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Super ferieoplevelser for børn og unge

Super ferieoplevelser for børn og unge ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/THOMAS NELLEMANN Super ferieoplevelser for børn og unge Hej gymnast! Så er årets ferieoplevelser med gymnastik klar til dig. På skoler og lejre kan du møde nye venner og få fede

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

NUMMER 2 SEPTEMBER 2014 SLIVSØEN 10 ÅR

NUMMER 2 SEPTEMBER 2014 SLIVSØEN 10 ÅR k o n t a k t e n NUMMER 2 SEPTEMBER 2014 SLIVSØEN 10 ÅR 10 års dagen for Slivsøens retablering blev fejret søndag den 14. september, da hoptruppere og andet godtfolk mødtes til taler og spadsere- eller

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Fredagsbrev uge 23-2012 Side 1 Indledning Side 3 Filuren Side 2 Side 4 Kalender, kontakt mm. Side 2 Pressemeddelelse Side 6 Balloner og Gud Så blev det

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015 FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: NYHEDSBREV Generalforsamling den 23. januar 2015 Referat findes nederst i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Formanden har ordet: Kære Medlemmer Så er bestyrelsen blevet konstitueret.

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

SÆSON 2015 2016 ROLFSTED IDRÆTSFORENING - GYMNASTIKAFDELINGEN. Mandags damerne 4. Motion for friske fyre! 5. Turbo kids 6.

SÆSON 2015 2016 ROLFSTED IDRÆTSFORENING - GYMNASTIKAFDELINGEN. Mandags damerne 4. Motion for friske fyre! 5. Turbo kids 6. ROLFSTED IDRÆTSFORENING - GYMNASTIKAFDELINGEN Tilmeld dig og din familie til sæsonen 2015 2016 Læs folderen, og se om der er noget, der falder i jeres smag! I kan allerede nu tilmelde jer elektronisk via

Læs mere

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2014/2015

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2014/2015 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2014/2015 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

det selv. Læs mere i bladet >>>>>>>> Se også bagsiden der er altid noget godt i Folkebladet. Bladet For Rørbæk & Opland Februar 2003 13.

det selv. Læs mere i bladet >>>>>>>> Se også bagsiden der er altid noget godt i Folkebladet. Bladet For Rørbæk & Opland Februar 2003 13. Bladet For Rørbæk & Opland Februar 2003 13. årgang Hvad finder du i bladet: Gymnastik opvisning. Slå katten af tønden i Brugsen. Dame & Herre aften i Forsamlingshuset. Sogneaften og familiegudstjeneste.

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

FORRYGENDE MUSICAL PÅ EFTERSKOLEN

FORRYGENDE MUSICAL PÅ EFTERSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 4 DECEMBER 2012 FORRYGENDE MUSICAL PÅ EFTERSKOLEN Hoptrup Efterskole gjorde det igen. Med en forrygende og bevægende musical "Emma", tog de unge fra efterskolen igen kegler. Det

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv Mødereferat Emne: Aktiv Kunsts Årsmøde Dato: Tirsdag, den 20. januar 2015 - kl. 19:30 Sted: Deltagere: Fuglsanghus, Hørsholm 53 medlemmer af Aktiv Kunst Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsens beretning

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen

Velkommen til de to nye medlemmer der er valgt til medarbejderrådet: Claus, valgt i Skovhjælperne Rebecca, valgt i Cafeladen Til: Viceværterne - Jim Køkken - Karina Montageværksted - Rene Maskinværksted - Tom Pakkehallen Mikael De Grønne Fingre Randi Skovhjælper Claus Grafisk - Søren Cafeladen - Rebecca Suppleant gæst: Toni

Læs mere

Bliv vild med 2010 / 2011

Bliv vild med 2010 / 2011 Dans Bliv vild med 2010 / 2011 Show med verdensmestrene Stokkebroe. Program mandage Sal 1: Dansemus Kl. 16.10 17.00: begynder 3-5 år Børnedans Kl. 17.10 18.00, begynder/letøvede 7-12 år Showjazz 18.10

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

BGIF Gymnastik - holdoversigt for sæsonen 2012/2013.

BGIF Gymnastik - holdoversigt for sæsonen 2012/2013. Tilmelding på hjemmesiden www.bgif.dk - Sæsonstart uge 36 Mandag 9.00-9.55 Powerhoop Workout Den gamle hula hop ring, som vi kender fra vores barndom, har nu fået indbygget vægt og er dermed blevet til

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad maj-juni 2015 LÆS OM: 1. Peters Brev Bøn på St. Bededag Festlige begivenheder Kr. Himmelfartsudflugt Sommerstævne og lejre Børnekirkeovernatning Informationsmøde

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Børne og unge klubben / Næstformand

Børne og unge klubben / Næstformand Bestyrelsesmøde i KIF d. 11-3-2014 Punkt 1. Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Martin Kramer Frandsen Jesper Skjold Holm Britta Janne Konni Brandt Afbud : Sigrid Andersen Suzanne Tone Hansen Michael Kvistgaard

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

GYMNASTIK 2007-2008. Mennesker mødes og har det hyggeligt...

GYMNASTIK 2007-2008. Mennesker mødes og har det hyggeligt... GYMNASTIK 2007-2008 Mennesker mødes og har det hyggeligt... Velkommen i Tuse Idrætsforenings Gymnastikafdeling Velkommen til endnu en spændende sæson i Tuse Gymnastikafdeling. I år har vi atter et nyt

Læs mere

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk

Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk Bælum Møllelaug Åben 1. juni til 31. August: Lørdage og søndage fra kl. 14 17. Generalforsamling, Onsdag den 28. marts 2007, kl. 19, i kontoret for Bælum Varmeværk 1. Valg af en dirigent, referent og 2

Læs mere