k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest."

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

2 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ekstra Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18. September 2013 kl på Lillegården Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Nye Vedtægter Helt nye vedtægter. De helt nye vedtægter vi ønsker godkendt, kan ses på hjemmesiden eller i kan sende mail til irene.hoptrup@gmail.com og bede om en kopi eller ringe til Irene på hvis i ønsker en kopi udleveret inden den ekstra ordinære generalforsamling. 3. Ønske om Eksklusion af bestyrelses medlem Dennis Bjerre Deleuran. Bestyrelsen fremlægger kort hvorfor ønske om eksklusion af valgt bestyrelsesmedlem af medlemmerne 4. Medlemmerne beslutter om punkt 3 ønsket om eksklusionen godkendes eller afvises. 5. Eventuelt Kun medlemmer af Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn vil få adgang til den ekstra ordinære generalforsamling den 18. september. Evt. betaling af kontingent efter den 13. september, her bedes medlemsbevis eller betalingskvittering medbringes KAN DU STRIKKE HÆKLE ELLER ANDET HÅNDARBEJDE? Eller vil du gerne lære det! Så kom hen på Lillegården onsdag den 25. september kl Vi kom godt i gang sidste år og er enige om, at det vil være hyggeligt at fortsætte med at lave lidt håndarbejde i fællesskab med nogle andre. Det kunne også være anledning til en god snak. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Første aften finder vi ud af, om der er basis for at fortsætte og hvor ofte.

3 Fuglekvidderfest 29. marts 2014 Så er der billetter til salg til vores store fest i foråret Så er der billetter Det NU og frem til ca 1. oktober 2013, du kan købe billetter til den store fest i Marstrup Hallen. Der vil IKKE være billetsalg ved døren! Først-til til-mølle. Gå ikke glip af denne fest, hvor der vil være god mad, underholdning og mulighed for at få en sving-om til musik fra stort band! Alle over 18 år er meget velkomne! Kom med en lille fjer på! Så stik en fjer i slipset, i håret, i hatten støv boaen af og kom af sted!! Ta din nabo med!! Du kan reservere bord til dig og dine venner hos: knudsenmarstrup@mail.dk senest Der arbejdes på at finde et sted, hvor børn i alle aldre kan passes, under opsyn af voksne og unge. Der vil være popcorn, sjov og ballade, samt overnatning. Køb din billet hos: Diernæs Kirsten Heissel Sønderballe Connie Iwers Carsten Schmidt Hoptrup Mette Skjønnemand Maja Have Lauesen Lone Lang Irene Pedersen Aase Bosak Jørn Christensen Købmanden i Hoptrup Marstrup Louise D. Hinrichsen Søren Knudsen Grethe Byriel Ulla Thykjær Pernille Pedersen Randi S. Hejnfelt Kirsten Jelling Anna Berg Ejner Brandt Hansen Lise Poulsen Købmanden i Marstrup Hjælp - vi holder byfest!! Vi vil så gerne lave byfest i Marstrup - men vi kan ikke gøre det uden hjælp!!! Derfor har vi brug for DIN hjælp! Det er ikke slid og slæb, men mulighed for en sludder!! Teenagere kan også hjælpe med flere ting!! Dette er også DIN byfest, vi har brug for DIN hjælp!! Meld dig, skriv venligst hvad du gerne vil hjælpe med sms Fredag den 6. september Kl sætter vi telt op Vi har brug for grill-mestre, vi griller pølser hele aftenen. Lørdag den 7. september Kl kaffe mm til SENIORKAFFE Kl hjælp til SILDEBORD Kl hjælp til KAGEBORD Kl KAGE-DOMMERE. Hjælp hele dagen til salg i baren mm. Søndag den 8. september Kl vi rydder op det tager en times tid!! Vi ses til byfest i Marstrup ta din nabo med!! Vel mødt - HMIF og Marstrup Beboerforening

4 HMIF Gymnastik kan tilbyde følgende for sæson 2013/2014 Forældre/Barn Gymnastik Alle skal have brugt en masse energi, når vi synger, leger, hopper og danser, griner og drøner rundt i redskaberne. Kom og vær med sammen med mor eller far - vi glæder os til at se Jer! Opstart mandag d. 16. september Aldersgruppe: 2-4 år - Børnene skal være fyldt 2 år før opvisning i Marts Tid og sted: Mandage kl i Marstrup Hallen Pris: kr. 250,- dette er inkl. t-shirt til opvisning til barn + 1 voksen Vi glæder os til at se Jer. Gymnastik hilsner fra Lene og Joan + hjælpetrænerne (Joan tlf og Lene tlf ) BølleSpirerne Hej Piger og Drenge. Har i lyst til at have det sjovt med andre børn, så kom og vær med! Vi skal løbe, hoppe og springe til musik, som du kender. Bygge redskabsbaner og lege forskellige lege. Vi ligger vægt på at vi får os rørt og brugt kroppen så meget som muligt. Målsætningen er at få alle med på det plan de netop er på, så vi alle får det sjovt. Opstart: Mandag d. 16. september 2013 Aldersgruppe: 4-6 år (skal være fyldt 4 år til opvisningstidspunktet) Pris: kr. 275, - inkl. t-shirt til opvisning Sted: Marstrup Hallen, mandage kl Trænere: Sandy, Karina og hjælpetrænerne (Sandy tlf )

5 På grund af manglende trænere har vi desværre ikke noget tilbud til børn i 1. og 2. klasse. Har du lyst til at træne et hold i denne aldersgruppe (eller har lyst til at hjælpe på anden vis ), så tag endelig kontakt til HMIF Gymnastikudvalget. Er der en rytme-pige gemt i dig? Vi er tre friske tøser, der leder efter en masse piger fra 3. klasse og op efter, som er klar på en super fed sæson med helt vilde rytmer, der bli r til gymnastik! Vi vil lave en masse forskellige niveauopdelte træninger, så der er plads til, at alle kan udfordres og udvikles. Træningen vil blandt andet byde på forskellige former for rytmisk gymnastik, gymnastik med håndredskaber, serier, opvarmning, styrke og selvfølgelig også lege og andet sjov Du behøver ikke at have lavet rytmegymnastik før, du skal bare være frisk på at lære, tage imod udfordringer og have det sjovt! Hvis det lyder som noget for dig, så tag din veninde i hånden og mød op i Marstrup Hallen, mandag den 16. september kl Prisen er kr. 250,- + kr. 50,- til opvisningdragt. Vi glæder os til at se dig! Hilsen Esther, Joanna og Maria Kontakt: Ester ( ), Joanna ( ), Maria ( ) Traditionel Square Dance Kom og vær med. Alle er velkommen. Kendskab til dansen er ikke nødvendigt, for det lærer vi dig/jer Hvor: Marstrup Hallen Hvornår: Mandag kl Pris: Par 600 kr. og singler 350 kr. inkl. t-shirt til opvisningen Opstart: Mandag d. 2. september Yderligere oplysninger ved Lisbeth Knudsen, tlf

6 LINE DANCE Line Dance er individuel dans på rækker til al slags musik, lige fra moderne til country. I denne sæson vil Line Dance blive opdelt efter niveau, så der er større mulighed for, at alle kan udfordres og udvikles. Derfor vil der være følgende hold: Hold A (begyndere): opstart 28. august kl Hold B (let øvede): opstart 28. august k Hold C (øvede, skal have danset i min. 3 år): opstart 28. august kl Hvis det lyder som noget for dig, så mød op i Marstrup hallen og oplev en sjov og anderledes form for motion det eneste du skal medbringe, er dig selv og dit gode humør. Pris: Voksne 350 kr., børn til og med 14 år 225 kr. Inkl. t-shirt til opvisning Jeg glæder mig til at se dig! Lisbeth Knudsen ( ) TheGROOVE Vil du gerne bevæge dig til musik, men gider ikke en fastlagt koreografi? Så er TheGroove noget for dig. Her er ingen fancy koreografi, blot simpel bevægelse gjort på din måde, med din stil på en måde, der føles rigtigt i DIN krop. Der er ingen forkerte trin, det sker på dine præmisser. TheGroove er en helt fantastisk træningsform, der ved brug af simple dansetrin, træner ALLE kroppens muskelgrupper, giver høj puls, muskeltræning, smidighed og balance. Når du får en chance for at bevæge dig på en måde, der føles godt for din krop, får du en god træning, der er perfekt til dig! Husk: Vand og et håndklæde/underlag til vores udstrækning/afspænding Tid og Sted: Klokken 19:00 til 20:00 Gymnastiksalen på Hoptrup Skole Opstart: Mandag 16. september 2013 Pris: 400 kr. for dette får du mulighed for at deltage i minimum 25 timer. Der er kun plads til 15 personer på holdet, så forhåndsregistrer dig allerede nu på Instruktør: Gitte Saldern Juhl - Level 1 Provider gjuhl@dbmail.dk Følg mig på Facebook:

7 Zumba Fitness Vil du ryste rumpetten til latinamerikanske rytmer? En hurtig merengue, en intensiv reggeaton eller en vrikkende salsa. Zumba er alt dette og meget mere og det vidunderlige ved Zumba er, at du ikke behøver at have danse-erfaring eller have trænet aerobic m.m. før. Zumba er for ALLE!! Du kan være med uanset fysik, alder, køn m.v. Du behøver IKKE at være god til at danse eller være i super god form, når du starter op. Formen kommer helt af sig selv mens du danser og har det sjovt. Zumba er motion i forklædning, forklædt som sjove timer. Husk masser af vand, gode sko og godt humør og forvent en sjov time med sved på panden. Tid og Sted: Klokken 19:00 til 20:00 Gymnastiksalen på Hoptrup Skole Opstart: Onsdag 18. september 2013 Pris: 400 kr. for dette får du mulighed for at deltage i minimum 25 timer Instruktør: Gitte Saldern Juhl, Licensed Zumba Instruktør gjuhl@dbmail.dk Følg mig på Facebook: - HENRIKSEN - BYG Ny lokal håndværker er startet i Marstrup. Det drejer sig om den 43 årige John Henriksen, der har startet sin egen tømrer- og snedke forretning. John er en aktiv medspiller i lokalområdet. Efter endt skolegang i Marstrup- og Hoptrup Skole, har han i 12 år været medlem af Hoptrup Menighedsråd, ligesom har er aktiv i HMIF - nu som suppleant. Fritiden går med lidt håndbold og jagt. John har 25 års erfaring i faget i et andet lokal firma. Henriksen-byg er et enkeltmands firma, som udfører det meste inden for byggeri og renovering. Det er alt lige fra køkkener, vinduer og døre, carporte, gulve, udskiftning af sternbrædder, tagrender, plankeværk - men også mindre handyman/monterings opgaver. Kontakt John på for en aftale. (nummeret er fast på Kontaktens bagside.

8 Program for byfest i Marstrup 6. og 7. september FREDAG den 6. september: : Vi sætter telte op på pladsen bag hallen. Du er meget velkommen til at hjælpe! Bil-orienterings-løb fyld bilen med børn, teenagere, familie og venner. Kom rundt i lokalområdet, dyst, gæt og kæmp om den flotte vandrepokal! Der er også præmier til pladsen Vi forventer sidste bil ind. senest kl Tilmelding: holdnavn. Betal 30 kr. ved løbsstart Natløb/Spøgelsesløb i Pamhule skov. For de seje i klasse (yngre og ældre er også velkomne, hvis de tør ) Mødested og betaling v indgangen til skoven, Pamhulevej. Husk lommelygte, så du kan følge sporene rundt i skoven - løser dit hold opgaverne kan I åbne den hemmelige kiste og indholdet er jeres! Pris: 30 kr. Tilmelding v Henning Ebsen Tilmeldingsfrist den 3. september husk begrænsede pladser/først-til-mølle!!! Ved hallen vil der hele aftenen være salg af fadøl, vand og grillpølser er! LØRDAG den 7. september: Gratis hoppeborg gratis hoppepude : Bagagerum-salg fyld bilen op med ting og sager, guld og krims-krams. Sælg det du kan, køb det du finder!! Gratis at deltage. Bilerne holder på p-pladsen foran hallen, medbring selv bord mm ca Seniorkaffe. Kom til kaffe og kringle i hallens kantine. Pastor Poul Martin Langdahl vil med sin lune humor fortælle lidt overskriften er: Hvis du er glad er du også selv ude om det, der er nok at være bekymret for Desuden synges et par gode sange! Gratis at deltage, ingen tilmelding ca Tombola henvend dig venligst til Yvonne , hvis du har mulighed for at sponsorere HMIF og Beboerforeningen med gaver til tombola.

9 12.00 Gratis sildebord til voksne gratis leverpostejmadder til børnene. Drikkevarer kan købes Vores lokale KFUM-spejdere vil være på pladsen, der vil bl.a. være bål Spil Uden Grænser Gadedyst! Meld din gade til dysten, kæmp om den eftertragtede vinderflise. Meld dit hold til v Søren Knudsen seneste aflevering af din kage(r) til den store kagekonkurrence. Kom med din kage, bliv Marstrups Mesterbager! Alle kan deltage! Kagekonkurrence Kåring af de 3 bedste/flotteste/lækreste kager super præmier til præmie Kåring af flagkonkurrencen. Har du hejst dit flag fra morgenstunden, har du chance for at vinde en fin præmie!! Stort gratis kagebord, kaffe/te kan købes. Ca Hoppeborg lukkes Borgerspisning helstegt pattegris m. flødekartofler og forskellige salater. Tilmelding og betaling 125 kr v KWIK Spar senest 2. september ca Livemusik, vi byder velkommen til PT.Jammin SØNDAG den 8. september Vi rydder op Du er meget velkommen til at hjælpe!! Vel mødt til hyggelig byfest i Marstrup ta din nabo med! HMIF og Marstrup Beboerforening

10 Slivsø Vinaften Spar Hoptrup inviterer til vinsmagning på Lillegaarden fredag den 4. oktober. Arrangementet starter kl Vi vil gerne præsentere nogle af vores super, gode vine. Vi vil i løbet af aftenen løfte sløret for den Nye Slivsø vin. Som noget nyt, vil der bliver doneret 1 kroner pr. solgt flaske Slivsø vin, i butikken. Modtageren bliver Kontakten for sæsonen Ingen vin uden lidt kræs for sanserne. Derfor vil der blive serveret en anretning af pølser fra slagter Worthmann, samt egne oste og brød fra skallebæk. Der vil komme en aftentilbudsseddel rundt, som kun gælder denne ene dag, bestillingen kan afhentes i butikken uge Pris pr. person 75 kroner. Max. 4 billetter pr. husstand. Der udbydes kun 70 billetter til begivenheden. Tilmelding og betaling ved Spar Hoptrup. Lad venligst bilen stå hjemme og find alternativ hjemtransport. Med venlig hilsen Lone og Morten Lang. NYT FRA ONSDAGSKLUBBEN OG PENSIONISTERNE Onsdag den 19. juni havde onsdagsklubben grillfest. Der blev serveret helstegt pattegris, som smagte rigtig godt, så alle 47, som var mødt op, fik en god aften. Efter en god sommer glæder bestyrelsen sig til at starte og møde jer alle igen. Alle er velkome- medlemskort kan købes ved vores arrangementer. Prisen er 50 kr. for et år. PROGRAM: Onsdag den 21. august starter vi med lottospil. Onsdag den 28. august foredrag med Willy Frandsen, som fortæller om "æ landpost". Onsdag den 4. september: Hyggeeftermiddag. Onsdag den 11. september er der udflugt kl fra Lillegården. Pris 75 kr. Turen går til Frøslevlejren, hvor en guide vil fortælle om lejren. Tilmelding senest den 4. september til Annemarie Bosak Annalise Damm Onsdag den 18. september: Lottospil. Onsdag den 25. september: Damernes Butik viser efterårs- og vintertøj. Onsdag den 2. oktober: Sang og musik med "Kun for sjov". Onsdag den 9. oktober: Foredrag med Jørgen Kølle, som har været kongelig pressefotograf.

11 KIRKEKONTAKT FOR HOPTRUP SOGN SEPTEMBER - OKTOBER GUDSTJENESTER: Søndag den 1. september kl , 14. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Tirsdag den 3. september kl Spaghetti-gudstjeneste i Hoptrup Kirke Efter en kort børnegudstjeneste spiser vi spaghetti og kødsovs i konfirmandstuen. Pris voksne kr. 25,- Børn gratis. Tilmelding hos Poul pmla@km.dk tlf: Søndag den 8. september kl , HØSTGUDSTJENESTE 15. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 15. september, 16. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 22. september kl søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 29. september kl søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Efter gudstjenesten bydes på kirkefrokost i konfirmandstuen.

12 Onsdag den 2. oktober kl Spaghetti-gudstjeneste i Vilstrup Kirke Efter en kort børnegudstjeneste spiser vi spaghetti og kødsovs i konfirmandstuen. Pris voksne kr. 25,- Børn gratis. Tilmelding hos Poul pmla@km.dk eller SMS: Søndag den 6. oktober, 19. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen Søndag den 13. oktober kl søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. ULVETIMEN Ny børneklub i samarbejde mellem Hoptrup og Vilstrup Kirker. Det foregår i konfirmandstuen i Hoptrup om torsdagen fra kl Der er drop in kl. 16, hvor vi spiser en kiks og drikke saft, og de voksne kan få en kop kaffe. Så er der program med leg og bibelfortælling fra kl Ulvetimen er for børn fra ca. 3 til 9 år. Vi begynder torsdag den 12. september kl. 16, hvor vi får besøg af Evigglad med hoppepude mm. Har du spørgsmål om Ulvetimen så ring til Poul Martin. KONFIRMANDER: Velkommen til konfirmanderne i Hoptrup! Det bliver dejligt at få lidt liv i Konfirmandstuen igen. Første undervisning er torsdag den 5. september kl Husk at: - Vi skal med til rollespillet: Luthers Nøgle Lørdag den 28. september, om formiddagen eller eftermiddagen. Rollespillet er en del af undervisningen. - BUSK gudstjeneste: Søndag den 27. oktober kl

13 - Church Explorer gudstjeneste i Haderslev Domkirke den 25. marts kl Der kommer helt sikkert flere datoer til - måske konfirmandklub! Konfirmationen er 1. søndag efter påske, søndag den 27. april kl UDFLUGT TIRSDAG DEN 1. OKTOBER Velkomme tilbage på skolebænken! På årets udflugt skal vi ikke køre så langt, så der bliver god tid til at snakke og nyde indtrykkene de steder, vi skal besøge. Turen går til Sønderjysk Skolemuseum og Klokkemuseum i Over Lerte. På vejen hjem kører vi til Jels Voldsted og får kaffe og den obligatoriske lagkage. Vi er hjemme ca. kl Turen koster kr. 50,-, der betales i bussen. Tilmelding er en rigtig god idé: Ring til Poul Martin på Gerne inden den 29. september. Der er afgang tirsdag den 1. oktober: - fra Djernæs k fra Lillegård stoppestedet overfor på Hoptrup Hovedgade kl fra Hoptrup Kirke ved brudetrappen kl fra Marstrup, stoppestedet ved skolen på Knokbjerg kl

14 SIDEN SIDST: Døbte: Frida Riber Jespersen, Hoptrup Hovedgade 58 Andreas Eriksen Kjems, Ravntoft 6 Marius Helding Due-Hansen, Hestehaven 32 Lærke Nørkær Juhl, Rolighedsvej 5, Sommersted Majken Kaehne Poulsen, Pamhule Søpark 13 Nikolaj Paust Sherrebeck, Ravntoft 5 Viede: Louise Nørkær Mikkelsen og René Juhl, Sommersted Tanja Christiansen og Roland Jensen, Hoptrup KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Graver Søren Rod Sognepræst Poul Martin Langdahl Tlf: Tlf: Mobil: Mobil: PMLA@KM.dk Hoptrup Kirkes hjemmeside er blevet fornyet! besøg og se hvad der sker!

15 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Inviterer til Udvalgsaften Og evaluering af Slivsøfesten 2013 Torsdag den 10. oktober kl Sted og lille dagsorden kommer i næste udgave af Kontakten På den ekstra ordinære generalforsamling i maj kom der forslag op om at genoptage udvalg under Borgerforeningen og allerede samme aften blev 2 oprettet med ansvarlige og frivillige herefter er der kommet yderlige 1 udvalg og det er helt fantastisk, det er en kæmpe hjælp for os i bestyrelsen og dejligt med bredt samarbejde i byen også med jer borger. Vi har derfor valgt at invitere til udvalgsaften hvor vi vil bygge videre på udvalg, der er forslag oppe om mange forskellige. Der kommer mere i næste nummer af Kontakten. - FRA FÆLLESSKOLEN Orienteringsaften på Fællesskolen Vi har rigtig mange gode historier fra skolestart til nu, og det vil vi indlede forældremødet med. Fælles om en god skolestart hvordan er vi det? Hvordan støtter vi børnene i deres muligheder for at være med i fællesskaberne? Børnene må gerne opleve store forandringer siger forskningen men lærere og pædagoger er vigtige i denne proces, og hvordan er vi det? - grib chancen nu hvor der er mulighed for at komme i skolebestyrelsen. Torsdag den 11. september kl. 19 vil skolebestyrelsen fortælle om arbejdet i bestyrelsen frem til foråret 2014, hvor der skal være ordinært valg til skolebestyrelsen. Der er dog 2 forældre, som allerede nu kan få plads i bestyrelsen og 3 forældre som kan blive suppleanter. Arbejdet i bestyrelsen giver dig mulighed for at komme tættere på skolens liv og virke, det er en rigtig god mulighed for at få indsigt i skolens hverdag og være med, når vi nu skal i gang med drøftelserne vedr. den nye skolereform hvor mange dansk- og matematiklektioner får eleverne? Hvordan skal skoledagen se ud? 45 min. idræt og motion om dagen? - plus mange mange flere spændende temaer som skal drøftes og tilrettelægges, så der er en plan klar til august Vi ses den 11.september - venlig hilsen Skolebestyrelsen v/ Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup.

16 Borgerforeningen for Hoptrup og omegn takker for et brag af en byfest. Vi lagde ud fredag med fælles grillhygge og bilorienteringsløb. Store som små havde en rigtig dejlig aften med hyggesnak, hoppeborg og tegnefilm på storskærm. Om lørdagen åbnede pladsen kl 8 og en masser kræmmere var hurtigt i gang med at stille deres boder op. Samtidig var der gratis morgenbuffet for medlemmer af borgerforeningen og der var rigtig mange mennesker der havde lyst til at spise morgenbrød sammen med os ca 110 mennesker var forbi dejligt med så stor opbakning! I løbet af dagen var der som altid løbende arrangmenter og konkurrencer. HMIF havde arrangeret Spil uden grænser, hvor hold dystede mod hinanden i forskellige disipliner det var ikke kun sjovt at være med, men også vældig underholdende at se på. Spil uden grænser blev vundet af Team JJ En helt ny tradition i Hoptrup er startet med HMIF til Slivsøfesten. Desuden var der vores traditionelle kagekonkurrence, tombola og Hoptrup frivillige brandværn var også i år klar med et actionfyldt show. Bagefter var der mulighed for at prøve, at slukke ild

17 med en pulverslukker og prøve kræfter med de store brandslanger. Lokal historisk var igen i år med en flot udstilling og flere af de frivillige fra foreningen var klar til at svare på spørgsmål. I løbet af dagen var der selvfølgelig hoppeborg, karrusel og legeområde for børnene. I sandkassen kunne børnene ikke bare bygge sandslotte, men også grave efter guldklumper, som i baren kunne veksles til slikposer. Spejderne var igen med begge dage, atter med stor opsætning og aktiviteter for børnene. Lørdag aften var der Cowboyfest med fællesspisning, musik og dans. Gennem salondøren kom både bevæbnede cowboys, indianere, festpiger og en enkelt bæverjæger! Der var pyntet op til en rigtig god fest og det fik vi høj pistolføring og masser af festhumør samt festligt indslag med kinesisk lotteri, det kom der rigtig meget sjovt ud af. En stor tak til samtlige sponsorer, frivillige hjælper og deltagere i årets byfest. Der er virkelig mange der har meldt sig på banen som ansvarlige og frivillige i år det er helt fantatisk, dejligt i sammen med os vælger at bruge timerne samme på pladsen både frivillige og borger. Herudover takker vi alle byens foreninger også Efterskolen i er alle med til at gøre den til noget særligt vi er utrolig glade for vores brede samarbejde med jer. Uden jer alle var det ikke muligt, så tusind tak for støtten! Vi vil snart invitere frivillige/udvalgsansvarlige til fælles evalueringsaften samt inviterer samme aften, alle der skulle have lyst til af hjælpe til i et udvalg eller være udvalgsansvarlig til udvalgsmøde sikker på i har mange gode indput vi kan tage med i planlægningen af næste års Slivsøfest og vi kan bygge videre på de nye udvalg og forslag om udvalg. I efteråret / vinteren er der allerede nu planer for nedenstående arrangementer, sæt allerede nu kryds i kalenderen 18. September - Ekstra Ordinær Generalforsamling 10. Oktober - Udvalgsaften samt evaluering af Slivsøfesten 24. Oktober - Valgaften 8. December - Julearrangement, er der nogen der kunne tænke sig en bod til Julearrangementet så kontakt os allerede nu - Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / KONTAKTEN@LIVE.DK Næste nummers deadline: kl (Næste igen:05.11.) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt.

18 Skt hansfest i Marstrup gik næsten op i røg... Traditionen tro holder vi skt. Hansfest i Borgerhaven i Marstrup. I år ingen undtagelse. Dog drillede vejret os... Det meste af dagen regnede det, det styrtede ned i perioder! DESVÆRRE. Det fik bestyrelsen til at aflyse salg af grill mad. Sidst på eftermiddagen lyste det op og solen skinnedefaktisk resten af dagen. Vores præst Poul Martin Langdahl kom og holdt en fin båltale, heri var både alvor og sjov. Fx talte han om, at der skal være tid og plads til "und le heder" (det gode sønderjyske ord for fjolleri og pjat) Han var inde på, at der faktisk burde indføres et fag i skolen der hedder "fjolleri"! Det kan der da være noget rigtigt i. Man kunne begynde derhjemme indføre ugentligt fjolledag eller blot 10 minutter. Det ville gøre godt for både store og små!! Endnu en gang tak til Poul Martin for en tale med stof til eftertanke! V fiksunget Midsommervisen. Og bålet skulle tændes. Men ak... Det var vådt, faktisk PLASKvådt... Spejderne gjorde bestemt, hvad de kunne... der kom "tryllevsæke" på... der blev hentet halmballer... der kom flere hemmelige væsker på... Til allersidst kom der flammer og bålet brændte ud - sent på aftenen! Tak til vores tålmodige brandvagt, og til halmleverandør!! Der kom mange mennesker - trods aflysning af mad! Det er dejligt, at der bakkes op om arrangementerne i vores lille by! Marstrup Husmoderforening Indtil vi ved om vi kan benytte skolen lokaler, er der kun arrangementer ud af huset. Har du lokaler, egnet sted vi kan være til foredrag mm hører vi gerne fra dig! Har du en god ide til tur, arrangement, det kunne være en tur i bio, bowling, udstilling, cafebesøg, fællesspisning så sig til og jeg er naturligvis behjælpelig med mailadresser. Husmoderforeningen er for alle kvinder, damer, piger i og omkring Marstrup. Send mig din mailadresse og du vil modtage nyheder om, hvad der sker! kirsten.jelling@tdcadsl.dk MIKKIS SPALTE I brandværnet er vi kede af, at det var en fra værnet, der stod bag brandene, vi har fået det snakket igennem, selvfølgelig berører det os, men vi har lagt det bag os og ser fremad. Hen over sommeren har vi været ude til et par småbrande, først i Marstrup hvor der var ild i lidt tørt græs og på Slivsøgård, hvor der var noget med en vin-

19 kelsliber og løs halm og et lille færdselsuheld ved vejen ind til Over Kestrup, hvor der var olie på vejen. Der har slet ikke været nogen A.B.A alarmer fra Ehlershjemmet, men der har været 3 på Efterskolen. I vandværket er der ikke det store at skrive om, der er taget vandprøver 2 steder, og der er intet at bemærke. Marstrup vandværk har lige haft 75 års jubilæum, undertegnede var oppe at kikke, men det vand de serverede var lidt brunt, fik at vide at det var en tur forbi Fuglsang, derfor den brune farve. Det smagte godt nok. Der er et ældre ægtepar som bor på Mølleheld som har været lidt uheldig med at - passe hund for sønnen, der var på ferie. Først trak hunden af sted med konen så hun faldt nede på stien og slog knæet. Et par dage efter var hunden væk, jeg tager ned af stien, og jeg tager på Skovbyvej, men det viste sig, at hunden var gået op på Selbjerg, hvor den stod uden for Majbrit og Henriks hus, de fik kikket på halsbåndet, hvor der var et tlf. nr. så der blev ringet til nummeret, og det viste sig at vedkommende var på ferie i Italien. Det er min mor og far, der passer den, hunden er tilbage så alt endte lykkeligt. Hilsen Mikki. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ønske om Eksklusion af bestyrelsesmedlem Dennis B. D. Som de fleste nok allerede ved, så har vi haft vores at kæmpe med i bestyrelsen. Der er desværre et medlem som modarbejder og nægter at samarbejde og anerkende at flertallet i en bestyrelse bestemmer. Vi har virkelig lyttet, undersøgt, taget punkter på dagsorden og forsøgt alt for at nå Dennis, men intet vi har forsøgt har hjulpet. På baggrund af dette samt direkte misbrug af beføjelser / tillid samt injurie mod vores tidligere kasserer ønsker den resterende bestyrelse samt suppleanter en eksklusion af bestyrelsesmedlem Dennis Bjerre Deleuran. Dette ønsker vi taget op på Ekstra Ordinær Generalforsamling den 18. september. Se mere andet sted i Kontakten. Vi beklager vi indkalder til ekstra ordinær generalforsamling, men vi ser desværre ikke anden mulighed. For at give jer medlemmer indsigt og grundlag for at træffe jeres eget valg ang. ekskludering af Dennis, ridser vi kort op herunder, hvorfor vi ønsker Dennis ekskluderet. 1. Nægter fremmøde til bestyrelsesmøder hvor suppleanter deltager. Det har været kutyme i hvert fald de sidste 6 til 8 år, og vi øvrige ønsker ikke at afholde suppleanter der gerne deltager i møder og arbejdsopgaver fra dette, jo flere jo bedre. Suppleanter har selvfølgelig ikke stemmeret. 2. Nægter at underskrive Foreningens Vedtægter og Referat fra Ekstra Ordinær generalforsamling den 22. maj 2013, uden begrundelse hvorfor. 3. Mener en bestyrelse skal starte fra nul når en ny bestyrelse bliver valgt, så derfor må vi ikke arbejde videre på aftaler / arrangementer mm.,

20 den tidligere bestyrelse har igangsat eller betale regninger fra sidste bestyrelse. 4. Nægter efterfølgende at godkende den mundtlige konstituering på Lille Gården 22. maj efter afslutningen på den ekstraordinære generalforsamling, Han mener, det skal foregå på skrift. 5. Nægter at anerkende suppleanternes indbyrdes afstemt opstilling om hvem der er 1. 2 og 3. suppleanter 6. Nægter at anerkende en ny konstituering i bestyrelsen, som blev foretaget på første bestyrelsesmøde med den ny bestyrelse. Årsagen til ny konstituering var, at Per meddelte inden, at han ønskede at trække sig fra bestyrelsen. Vi andre fik Per overtalt til en lang tids sygemelding i stedet, da vi ville være kede af at miste Per, som gennem mange år har ydet et stort stykke arbejde. Irene blev som 1. suppleant indkaldt til dette bestyrelsesmøde pga. udmeldingen fra Per. De fremmødte bestyrelsesmedlemmer foreslog og valgte enstemmigt Irene som formand. 7. Kontaktet banken, hvor Dennis har udgivet sig på bestyrelsens vegne og udtrykt en samlet mistillid til tidligere kassere Louise, hvilket er direkte løgn og misbrug. Banken valgte desværre at lukke kontoen på denne baggrund. Genåbning af bankkonto samt overdragelse af kassereropgaver fra tidligere kasserer til ny kræver underskrifter på bankdokumenter fra samtlige bestyrelsesmedlemmer. Dette gælder også vores konto hos anden bank. 8. Har haft kontakt til politiet og fortalt dem, der ingen lovlig bestyrelse er i borgerforeningen, hvilket havde den konsekvens at vores tilladelser til Sankt Hans midlertidig blev tilbageholdt. 9. Dårlig omtale i ugeavisen, på baggrund af løgne 10. Kontaktet Fuglsang for at sabotere leveringen af drikkevarer til Slivsøfesten. 11. Ringer stadig med trusler til banken, til trods for at vi har bedt ham holde myndigheder og andre instanser udenfor bestyrelsens interne stridigheder. 12. Nægter at anerkende svar fra andre hjælpsomme instanser, jurister, foreningsrådgivere mv. som har hjulpet os med de forskellige regler ang. en forening.

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET

EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2012 EFTERSKOLEN BLEV GENINDVIET Mange lokale tog imod invitationen, da Hoptrup Efterskole markerede genindvielsen af skolen et år efter, at en brand lagde store dele

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

NUMMER 1 AUGUST 2014 ÅRGANG 9 ER KLAR PÅ EFTERSKOLEN

NUMMER 1 AUGUST 2014 ÅRGANG 9 ER KLAR PÅ EFTERSKOLEN k o n t a k t e n NUMMER 1 AUGUST 2014 ÅRGANG 9 ER KLAR PÅ EFTERSKOLEN For niende gang er efterskolen klar med et nyt hold, der sædvanen tro gik op på bakken bag skolen for at få taget et billede med skolen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille.

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille. September 2007 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 29. september kl. 19.00 Forret: Delegardo på salatbund. Hertil serveres frisk brød. Hovedret: Babercuestegt

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Ekstraordinær generalforsamling 1. februar Fællesspisning 28. januar Januar

Krejbjerg Nyt. Ekstraordinær generalforsamling 1. februar Fællesspisning 28. januar Januar Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Januar 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning 28. januar 2011 Ekstraordinær generalforsamling 1. februar 2011 Fastelavnsfest 6. marts 2011 Formandens

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6 April 2012

Nyhedsbrev nr. 6 April 2012 Nyhedsbrev nr. 6 April 2012 Tilbageblik! Så er betalingssystemet kommet i gang, alle faste medlemmer burde have modtaget et girokort. Du kan vælge at betale det uden at tilmelde dig automatisk betalingsservice,

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 Errindlev købmandshandel Stor tilslutning til Klovneløbet Søndag d. 21/5 skete der en hel del i Errindlev Der var serie 2-fodboldkamp,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2015 GOD SOMMER Så er vi klar til en forhåbentlig god sommer. Kontakten slutter her sin femte selvstændige sæson. Men vi er klar til en ny og kommer stærkt tilbage til august.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere