k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest."

Transkript

1 k o n t a k t e n NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

2 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ekstra Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18. September 2013 kl på Lillegården Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Nye Vedtægter Helt nye vedtægter. De helt nye vedtægter vi ønsker godkendt, kan ses på hjemmesiden eller i kan sende mail til og bede om en kopi eller ringe til Irene på hvis i ønsker en kopi udleveret inden den ekstra ordinære generalforsamling. 3. Ønske om Eksklusion af bestyrelses medlem Dennis Bjerre Deleuran. Bestyrelsen fremlægger kort hvorfor ønske om eksklusion af valgt bestyrelsesmedlem af medlemmerne 4. Medlemmerne beslutter om punkt 3 ønsket om eksklusionen godkendes eller afvises. 5. Eventuelt Kun medlemmer af Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn vil få adgang til den ekstra ordinære generalforsamling den 18. september. Evt. betaling af kontingent efter den 13. september, her bedes medlemsbevis eller betalingskvittering medbringes KAN DU STRIKKE HÆKLE ELLER ANDET HÅNDARBEJDE? Eller vil du gerne lære det! Så kom hen på Lillegården onsdag den 25. september kl Vi kom godt i gang sidste år og er enige om, at det vil være hyggeligt at fortsætte med at lave lidt håndarbejde i fællesskab med nogle andre. Det kunne også være anledning til en god snak. Det er ikke nødvendigt med tilmelding. Første aften finder vi ud af, om der er basis for at fortsætte og hvor ofte.

3 Fuglekvidderfest 29. marts 2014 Så er der billetter til salg til vores store fest i foråret Så er der billetter Det NU og frem til ca 1. oktober 2013, du kan købe billetter til den store fest i Marstrup Hallen. Der vil IKKE være billetsalg ved døren! Først-til til-mølle. Gå ikke glip af denne fest, hvor der vil være god mad, underholdning og mulighed for at få en sving-om til musik fra stort band! Alle over 18 år er meget velkomne! Kom med en lille fjer på! Så stik en fjer i slipset, i håret, i hatten støv boaen af og kom af sted!! Ta din nabo med!! Du kan reservere bord til dig og dine venner hos: senest Der arbejdes på at finde et sted, hvor børn i alle aldre kan passes, under opsyn af voksne og unge. Der vil være popcorn, sjov og ballade, samt overnatning. Køb din billet hos: Diernæs Kirsten Heissel Sønderballe Connie Iwers Carsten Schmidt Hoptrup Mette Skjønnemand Maja Have Lauesen Lone Lang Irene Pedersen Aase Bosak Jørn Christensen Købmanden i Hoptrup Marstrup Louise D. Hinrichsen Søren Knudsen Grethe Byriel Ulla Thykjær Pernille Pedersen Randi S. Hejnfelt Kirsten Jelling Anna Berg Ejner Brandt Hansen Lise Poulsen Købmanden i Marstrup Hjælp - vi holder byfest!! Vi vil så gerne lave byfest i Marstrup - men vi kan ikke gøre det uden hjælp!!! Derfor har vi brug for DIN hjælp! Det er ikke slid og slæb, men mulighed for en sludder!! Teenagere kan også hjælpe med flere ting!! Dette er også DIN byfest, vi har brug for DIN hjælp!! Meld dig, skriv venligst hvad du gerne vil hjælpe med sms Fredag den 6. september Kl sætter vi telt op Vi har brug for grill-mestre, vi griller pølser hele aftenen. Lørdag den 7. september Kl kaffe mm til SENIORKAFFE Kl hjælp til SILDEBORD Kl hjælp til KAGEBORD Kl KAGE-DOMMERE. Hjælp hele dagen til salg i baren mm. Søndag den 8. september Kl vi rydder op det tager en times tid!! Vi ses til byfest i Marstrup ta din nabo med!! Vel mødt - HMIF og Marstrup Beboerforening

4 HMIF Gymnastik kan tilbyde følgende for sæson 2013/2014 Forældre/Barn Gymnastik Alle skal have brugt en masse energi, når vi synger, leger, hopper og danser, griner og drøner rundt i redskaberne. Kom og vær med sammen med mor eller far - vi glæder os til at se Jer! Opstart mandag d. 16. september Aldersgruppe: 2-4 år - Børnene skal være fyldt 2 år før opvisning i Marts Tid og sted: Mandage kl i Marstrup Hallen Pris: kr. 250,- dette er inkl. t-shirt til opvisning til barn + 1 voksen Vi glæder os til at se Jer. Gymnastik hilsner fra Lene og Joan + hjælpetrænerne (Joan tlf og Lene tlf ) BølleSpirerne Hej Piger og Drenge. Har i lyst til at have det sjovt med andre børn, så kom og vær med! Vi skal løbe, hoppe og springe til musik, som du kender. Bygge redskabsbaner og lege forskellige lege. Vi ligger vægt på at vi får os rørt og brugt kroppen så meget som muligt. Målsætningen er at få alle med på det plan de netop er på, så vi alle får det sjovt. Opstart: Mandag d. 16. september 2013 Aldersgruppe: 4-6 år (skal være fyldt 4 år til opvisningstidspunktet) Pris: kr. 275, - inkl. t-shirt til opvisning Sted: Marstrup Hallen, mandage kl Trænere: Sandy, Karina og hjælpetrænerne (Sandy tlf )

5 På grund af manglende trænere har vi desværre ikke noget tilbud til børn i 1. og 2. klasse. Har du lyst til at træne et hold i denne aldersgruppe (eller har lyst til at hjælpe på anden vis ), så tag endelig kontakt til HMIF Gymnastikudvalget. Er der en rytme-pige gemt i dig? Vi er tre friske tøser, der leder efter en masse piger fra 3. klasse og op efter, som er klar på en super fed sæson med helt vilde rytmer, der bli r til gymnastik! Vi vil lave en masse forskellige niveauopdelte træninger, så der er plads til, at alle kan udfordres og udvikles. Træningen vil blandt andet byde på forskellige former for rytmisk gymnastik, gymnastik med håndredskaber, serier, opvarmning, styrke og selvfølgelig også lege og andet sjov Du behøver ikke at have lavet rytmegymnastik før, du skal bare være frisk på at lære, tage imod udfordringer og have det sjovt! Hvis det lyder som noget for dig, så tag din veninde i hånden og mød op i Marstrup Hallen, mandag den 16. september kl Prisen er kr. 250,- + kr. 50,- til opvisningdragt. Vi glæder os til at se dig! Hilsen Esther, Joanna og Maria Kontakt: Ester ( ), Joanna ( ), Maria ( ) Traditionel Square Dance Kom og vær med. Alle er velkommen. Kendskab til dansen er ikke nødvendigt, for det lærer vi dig/jer Hvor: Marstrup Hallen Hvornår: Mandag kl Pris: Par 600 kr. og singler 350 kr. inkl. t-shirt til opvisningen Opstart: Mandag d. 2. september Yderligere oplysninger ved Lisbeth Knudsen, tlf

6 LINE DANCE Line Dance er individuel dans på rækker til al slags musik, lige fra moderne til country. I denne sæson vil Line Dance blive opdelt efter niveau, så der er større mulighed for, at alle kan udfordres og udvikles. Derfor vil der være følgende hold: Hold A (begyndere): opstart 28. august kl Hold B (let øvede): opstart 28. august k Hold C (øvede, skal have danset i min. 3 år): opstart 28. august kl Hvis det lyder som noget for dig, så mød op i Marstrup hallen og oplev en sjov og anderledes form for motion det eneste du skal medbringe, er dig selv og dit gode humør. Pris: Voksne 350 kr., børn til og med 14 år 225 kr. Inkl. t-shirt til opvisning Jeg glæder mig til at se dig! Lisbeth Knudsen ( ) TheGROOVE Vil du gerne bevæge dig til musik, men gider ikke en fastlagt koreografi? Så er TheGroove noget for dig. Her er ingen fancy koreografi, blot simpel bevægelse gjort på din måde, med din stil på en måde, der føles rigtigt i DIN krop. Der er ingen forkerte trin, det sker på dine præmisser. TheGroove er en helt fantastisk træningsform, der ved brug af simple dansetrin, træner ALLE kroppens muskelgrupper, giver høj puls, muskeltræning, smidighed og balance. Når du får en chance for at bevæge dig på en måde, der føles godt for din krop, får du en god træning, der er perfekt til dig! Husk: Vand og et håndklæde/underlag til vores udstrækning/afspænding Tid og Sted: Klokken 19:00 til 20:00 Gymnastiksalen på Hoptrup Skole Opstart: Mandag 16. september 2013 Pris: 400 kr. for dette får du mulighed for at deltage i minimum 25 timer. Der er kun plads til 15 personer på holdet, så forhåndsregistrer dig allerede nu på Instruktør: Gitte Saldern Juhl - Level 1 Provider Følg mig på Facebook:

7 Zumba Fitness Vil du ryste rumpetten til latinamerikanske rytmer? En hurtig merengue, en intensiv reggeaton eller en vrikkende salsa. Zumba er alt dette og meget mere og det vidunderlige ved Zumba er, at du ikke behøver at have danse-erfaring eller have trænet aerobic m.m. før. Zumba er for ALLE!! Du kan være med uanset fysik, alder, køn m.v. Du behøver IKKE at være god til at danse eller være i super god form, når du starter op. Formen kommer helt af sig selv mens du danser og har det sjovt. Zumba er motion i forklædning, forklædt som sjove timer. Husk masser af vand, gode sko og godt humør og forvent en sjov time med sved på panden. Tid og Sted: Klokken 19:00 til 20:00 Gymnastiksalen på Hoptrup Skole Opstart: Onsdag 18. september 2013 Pris: 400 kr. for dette får du mulighed for at deltage i minimum 25 timer Instruktør: Gitte Saldern Juhl, Licensed Zumba Instruktør - - Følg mig på Facebook: - HENRIKSEN - BYG Ny lokal håndværker er startet i Marstrup. Det drejer sig om den 43 årige John Henriksen, der har startet sin egen tømrer- og snedke forretning. John er en aktiv medspiller i lokalområdet. Efter endt skolegang i Marstrup- og Hoptrup Skole, har han i 12 år været medlem af Hoptrup Menighedsråd, ligesom har er aktiv i HMIF - nu som suppleant. Fritiden går med lidt håndbold og jagt. John har 25 års erfaring i faget i et andet lokal firma. Henriksen-byg er et enkeltmands firma, som udfører det meste inden for byggeri og renovering. Det er alt lige fra køkkener, vinduer og døre, carporte, gulve, udskiftning af sternbrædder, tagrender, plankeværk - men også mindre handyman/monterings opgaver. Kontakt John på for en aftale. (nummeret er fast på Kontaktens bagside.

8 Program for byfest i Marstrup 6. og 7. september FREDAG den 6. september: : Vi sætter telte op på pladsen bag hallen. Du er meget velkommen til at hjælpe! Bil-orienterings-løb fyld bilen med børn, teenagere, familie og venner. Kom rundt i lokalområdet, dyst, gæt og kæmp om den flotte vandrepokal! Der er også præmier til pladsen Vi forventer sidste bil ind. senest kl Tilmelding: holdnavn. Betal 30 kr. ved løbsstart Natløb/Spøgelsesløb i Pamhule skov. For de seje i klasse (yngre og ældre er også velkomne, hvis de tør ) Mødested og betaling v indgangen til skoven, Pamhulevej. Husk lommelygte, så du kan følge sporene rundt i skoven - løser dit hold opgaverne kan I åbne den hemmelige kiste og indholdet er jeres! Pris: 30 kr. Tilmelding v Henning Ebsen Tilmeldingsfrist den 3. september husk begrænsede pladser/først-til-mølle!!! Ved hallen vil der hele aftenen være salg af fadøl, vand og grillpølser er! LØRDAG den 7. september: Gratis hoppeborg gratis hoppepude : Bagagerum-salg fyld bilen op med ting og sager, guld og krims-krams. Sælg det du kan, køb det du finder!! Gratis at deltage. Bilerne holder på p-pladsen foran hallen, medbring selv bord mm ca Seniorkaffe. Kom til kaffe og kringle i hallens kantine. Pastor Poul Martin Langdahl vil med sin lune humor fortælle lidt overskriften er: Hvis du er glad er du også selv ude om det, der er nok at være bekymret for Desuden synges et par gode sange! Gratis at deltage, ingen tilmelding ca Tombola henvend dig venligst til Yvonne , hvis du har mulighed for at sponsorere HMIF og Beboerforeningen med gaver til tombola.

9 12.00 Gratis sildebord til voksne gratis leverpostejmadder til børnene. Drikkevarer kan købes Vores lokale KFUM-spejdere vil være på pladsen, der vil bl.a. være bål Spil Uden Grænser Gadedyst! Meld din gade til dysten, kæmp om den eftertragtede vinderflise. Meld dit hold til v Søren Knudsen seneste aflevering af din kage(r) til den store kagekonkurrence. Kom med din kage, bliv Marstrups Mesterbager! Alle kan deltage! Kagekonkurrence Kåring af de 3 bedste/flotteste/lækreste kager super præmier til præmie Kåring af flagkonkurrencen. Har du hejst dit flag fra morgenstunden, har du chance for at vinde en fin præmie!! Stort gratis kagebord, kaffe/te kan købes. Ca Hoppeborg lukkes Borgerspisning helstegt pattegris m. flødekartofler og forskellige salater. Tilmelding og betaling 125 kr v KWIK Spar senest 2. september ca Livemusik, vi byder velkommen til PT.Jammin SØNDAG den 8. september Vi rydder op Du er meget velkommen til at hjælpe!! Vel mødt til hyggelig byfest i Marstrup ta din nabo med! HMIF og Marstrup Beboerforening

10 Slivsø Vinaften Spar Hoptrup inviterer til vinsmagning på Lillegaarden fredag den 4. oktober. Arrangementet starter kl Vi vil gerne præsentere nogle af vores super, gode vine. Vi vil i løbet af aftenen løfte sløret for den Nye Slivsø vin. Som noget nyt, vil der bliver doneret 1 kroner pr. solgt flaske Slivsø vin, i butikken. Modtageren bliver Kontakten for sæsonen Ingen vin uden lidt kræs for sanserne. Derfor vil der blive serveret en anretning af pølser fra slagter Worthmann, samt egne oste og brød fra skallebæk. Der vil komme en aftentilbudsseddel rundt, som kun gælder denne ene dag, bestillingen kan afhentes i butikken uge Pris pr. person 75 kroner. Max. 4 billetter pr. husstand. Der udbydes kun 70 billetter til begivenheden. Tilmelding og betaling ved Spar Hoptrup. Lad venligst bilen stå hjemme og find alternativ hjemtransport. Med venlig hilsen Lone og Morten Lang. NYT FRA ONSDAGSKLUBBEN OG PENSIONISTERNE Onsdag den 19. juni havde onsdagsklubben grillfest. Der blev serveret helstegt pattegris, som smagte rigtig godt, så alle 47, som var mødt op, fik en god aften. Efter en god sommer glæder bestyrelsen sig til at starte og møde jer alle igen. Alle er velkome- medlemskort kan købes ved vores arrangementer. Prisen er 50 kr. for et år. PROGRAM: Onsdag den 21. august starter vi med lottospil. Onsdag den 28. august foredrag med Willy Frandsen, som fortæller om "æ landpost". Onsdag den 4. september: Hyggeeftermiddag. Onsdag den 11. september er der udflugt kl fra Lillegården. Pris 75 kr. Turen går til Frøslevlejren, hvor en guide vil fortælle om lejren. Tilmelding senest den 4. september til Annemarie Bosak Annalise Damm Onsdag den 18. september: Lottospil. Onsdag den 25. september: Damernes Butik viser efterårs- og vintertøj. Onsdag den 2. oktober: Sang og musik med "Kun for sjov". Onsdag den 9. oktober: Foredrag med Jørgen Kølle, som har været kongelig pressefotograf.

11 KIRKEKONTAKT FOR HOPTRUP SOGN SEPTEMBER - OKTOBER GUDSTJENESTER: Søndag den 1. september kl , 14. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Tirsdag den 3. september kl Spaghetti-gudstjeneste i Hoptrup Kirke Efter en kort børnegudstjeneste spiser vi spaghetti og kødsovs i konfirmandstuen. Pris voksne kr. 25,- Børn gratis. Tilmelding hos Poul tlf: Søndag den 8. september kl , HØSTGUDSTJENESTE 15. søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 15. september, 16. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen. Søndag den 22. september kl søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Søndag den 29. september kl søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. Efter gudstjenesten bydes på kirkefrokost i konfirmandstuen.

12 Onsdag den 2. oktober kl Spaghetti-gudstjeneste i Vilstrup Kirke Efter en kort børnegudstjeneste spiser vi spaghetti og kødsovs i konfirmandstuen. Pris voksne kr. 25,- Børn gratis. Tilmelding hos Poul eller SMS: Søndag den 6. oktober, 19. søndag efter trinitatis Ingen gudstjeneste i Hoptrup. Vi henviser til Vilstrup Kirke, hvor der er gudstjeneste kl ved Lars-Peter Melchiorsen Søndag den 13. oktober kl søndag efter trinitatis ved Poul Martin Langdahl. ULVETIMEN Ny børneklub i samarbejde mellem Hoptrup og Vilstrup Kirker. Det foregår i konfirmandstuen i Hoptrup om torsdagen fra kl Der er drop in kl. 16, hvor vi spiser en kiks og drikke saft, og de voksne kan få en kop kaffe. Så er der program med leg og bibelfortælling fra kl Ulvetimen er for børn fra ca. 3 til 9 år. Vi begynder torsdag den 12. september kl. 16, hvor vi får besøg af Evigglad med hoppepude mm. Har du spørgsmål om Ulvetimen så ring til Poul Martin. KONFIRMANDER: Velkommen til konfirmanderne i Hoptrup! Det bliver dejligt at få lidt liv i Konfirmandstuen igen. Første undervisning er torsdag den 5. september kl Husk at: - Vi skal med til rollespillet: Luthers Nøgle Lørdag den 28. september, om formiddagen eller eftermiddagen. Rollespillet er en del af undervisningen. - BUSK gudstjeneste: Søndag den 27. oktober kl

13 - Church Explorer gudstjeneste i Haderslev Domkirke den 25. marts kl Der kommer helt sikkert flere datoer til - måske konfirmandklub! Konfirmationen er 1. søndag efter påske, søndag den 27. april kl UDFLUGT TIRSDAG DEN 1. OKTOBER Velkomme tilbage på skolebænken! På årets udflugt skal vi ikke køre så langt, så der bliver god tid til at snakke og nyde indtrykkene de steder, vi skal besøge. Turen går til Sønderjysk Skolemuseum og Klokkemuseum i Over Lerte. På vejen hjem kører vi til Jels Voldsted og får kaffe og den obligatoriske lagkage. Vi er hjemme ca. kl Turen koster kr. 50,-, der betales i bussen. Tilmelding er en rigtig god idé: Ring til Poul Martin på Gerne inden den 29. september. Der er afgang tirsdag den 1. oktober: - fra Djernæs k fra Lillegård stoppestedet overfor på Hoptrup Hovedgade kl fra Hoptrup Kirke ved brudetrappen kl fra Marstrup, stoppestedet ved skolen på Knokbjerg kl

14 SIDEN SIDST: Døbte: Frida Riber Jespersen, Hoptrup Hovedgade 58 Andreas Eriksen Kjems, Ravntoft 6 Marius Helding Due-Hansen, Hestehaven 32 Lærke Nørkær Juhl, Rolighedsvej 5, Sommersted Majken Kaehne Poulsen, Pamhule Søpark 13 Nikolaj Paust Sherrebeck, Ravntoft 5 Viede: Louise Nørkær Mikkelsen og René Juhl, Sommersted Tanja Christiansen og Roland Jensen, Hoptrup KIRKEBIL: Kirkebilen er gratis, og den kan benyttes af alle, som ikke selv har kørelejlighed til gudstjenesterne. Kørslen skal bestilles senest dagen før gudstjenesten hos Haderslev Taxa på tlf.: Husk også at bestille hjemkørsel ved samme lejlighed. KONTAKT: Graver Søren Rod Sognepræst Poul Martin Langdahl Tlf: Tlf: Mobil: Mobil: Hoptrup Kirkes hjemmeside er blevet fornyet! besøg og se hvad der sker!

15 Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Inviterer til Udvalgsaften Og evaluering af Slivsøfesten 2013 Torsdag den 10. oktober kl Sted og lille dagsorden kommer i næste udgave af Kontakten På den ekstra ordinære generalforsamling i maj kom der forslag op om at genoptage udvalg under Borgerforeningen og allerede samme aften blev 2 oprettet med ansvarlige og frivillige herefter er der kommet yderlige 1 udvalg og det er helt fantastisk, det er en kæmpe hjælp for os i bestyrelsen og dejligt med bredt samarbejde i byen også med jer borger. Vi har derfor valgt at invitere til udvalgsaften hvor vi vil bygge videre på udvalg, der er forslag oppe om mange forskellige. Der kommer mere i næste nummer af Kontakten. - FRA FÆLLESSKOLEN Orienteringsaften på Fællesskolen Vi har rigtig mange gode historier fra skolestart til nu, og det vil vi indlede forældremødet med. Fælles om en god skolestart hvordan er vi det? Hvordan støtter vi børnene i deres muligheder for at være med i fællesskaberne? Børnene må gerne opleve store forandringer siger forskningen men lærere og pædagoger er vigtige i denne proces, og hvordan er vi det? - grib chancen nu hvor der er mulighed for at komme i skolebestyrelsen. Torsdag den 11. september kl. 19 vil skolebestyrelsen fortælle om arbejdet i bestyrelsen frem til foråret 2014, hvor der skal være ordinært valg til skolebestyrelsen. Der er dog 2 forældre, som allerede nu kan få plads i bestyrelsen og 3 forældre som kan blive suppleanter. Arbejdet i bestyrelsen giver dig mulighed for at komme tættere på skolens liv og virke, det er en rigtig god mulighed for at få indsigt i skolens hverdag og være med, når vi nu skal i gang med drøftelserne vedr. den nye skolereform hvor mange dansk- og matematiklektioner får eleverne? Hvordan skal skoledagen se ud? 45 min. idræt og motion om dagen? - plus mange mange flere spændende temaer som skal drøftes og tilrettelægges, så der er en plan klar til august Vi ses den 11.september - venlig hilsen Skolebestyrelsen v/ Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrup.

16 Borgerforeningen for Hoptrup og omegn takker for et brag af en byfest. Vi lagde ud fredag med fælles grillhygge og bilorienteringsløb. Store som små havde en rigtig dejlig aften med hyggesnak, hoppeborg og tegnefilm på storskærm. Om lørdagen åbnede pladsen kl 8 og en masser kræmmere var hurtigt i gang med at stille deres boder op. Samtidig var der gratis morgenbuffet for medlemmer af borgerforeningen og der var rigtig mange mennesker der havde lyst til at spise morgenbrød sammen med os ca 110 mennesker var forbi dejligt med så stor opbakning! I løbet af dagen var der som altid løbende arrangmenter og konkurrencer. HMIF havde arrangeret Spil uden grænser, hvor hold dystede mod hinanden i forskellige disipliner det var ikke kun sjovt at være med, men også vældig underholdende at se på. Spil uden grænser blev vundet af Team JJ En helt ny tradition i Hoptrup er startet med HMIF til Slivsøfesten. Desuden var der vores traditionelle kagekonkurrence, tombola og Hoptrup frivillige brandværn var også i år klar med et actionfyldt show. Bagefter var der mulighed for at prøve, at slukke ild

17 med en pulverslukker og prøve kræfter med de store brandslanger. Lokal historisk var igen i år med en flot udstilling og flere af de frivillige fra foreningen var klar til at svare på spørgsmål. I løbet af dagen var der selvfølgelig hoppeborg, karrusel og legeområde for børnene. I sandkassen kunne børnene ikke bare bygge sandslotte, men også grave efter guldklumper, som i baren kunne veksles til slikposer. Spejderne var igen med begge dage, atter med stor opsætning og aktiviteter for børnene. Lørdag aften var der Cowboyfest med fællesspisning, musik og dans. Gennem salondøren kom både bevæbnede cowboys, indianere, festpiger og en enkelt bæverjæger! Der var pyntet op til en rigtig god fest og det fik vi høj pistolføring og masser af festhumør samt festligt indslag med kinesisk lotteri, det kom der rigtig meget sjovt ud af. En stor tak til samtlige sponsorer, frivillige hjælper og deltagere i årets byfest. Der er virkelig mange der har meldt sig på banen som ansvarlige og frivillige i år det er helt fantatisk, dejligt i sammen med os vælger at bruge timerne samme på pladsen både frivillige og borger. Herudover takker vi alle byens foreninger også Efterskolen i er alle med til at gøre den til noget særligt vi er utrolig glade for vores brede samarbejde med jer. Uden jer alle var det ikke muligt, så tusind tak for støtten! Vi vil snart invitere frivillige/udvalgsansvarlige til fælles evalueringsaften samt inviterer samme aften, alle der skulle have lyst til af hjælpe til i et udvalg eller være udvalgsansvarlig til udvalgsmøde sikker på i har mange gode indput vi kan tage med i planlægningen af næste års Slivsøfest og vi kan bygge videre på de nye udvalg og forslag om udvalg. I efteråret / vinteren er der allerede nu planer for nedenstående arrangementer, sæt allerede nu kryds i kalenderen 18. September - Ekstra Ordinær Generalforsamling 10. Oktober - Udvalgsaften samt evaluering af Slivsøfesten 24. Oktober - Valgaften 8. December - Julearrangement, er der nogen der kunne tænke sig en bod til Julearrangementet så kontakt os allerede nu - Kontakten udgives af beboere i Hoptrup Sogn i samarbejde med Hoptrup Efterskole. Det trykkes i 1050 eksemplarer og husstandsomdeles i Hoptrup, Marstrup, Djernæs, Sønderballe og Kestrup. Alle henvendelser vedrørende Kontakten til: Jørn Christensen, Hovslundvej 25, telf.: / Næste nummers deadline: kl (Næste igen:05.11.) Udkommer i weekenden efter. Eftertryk uden kildeangivelse er ikke tilladt.

18 Skt hansfest i Marstrup gik næsten op i røg... Traditionen tro holder vi skt. Hansfest i Borgerhaven i Marstrup. I år ingen undtagelse. Dog drillede vejret os... Det meste af dagen regnede det, det styrtede ned i perioder! DESVÆRRE. Det fik bestyrelsen til at aflyse salg af grill mad. Sidst på eftermiddagen lyste det op og solen skinnedefaktisk resten af dagen. Vores præst Poul Martin Langdahl kom og holdt en fin båltale, heri var både alvor og sjov. Fx talte han om, at der skal være tid og plads til "und le heder" (det gode sønderjyske ord for fjolleri og pjat) Han var inde på, at der faktisk burde indføres et fag i skolen der hedder "fjolleri"! Det kan der da være noget rigtigt i. Man kunne begynde derhjemme indføre ugentligt fjolledag eller blot 10 minutter. Det ville gøre godt for både store og små!! Endnu en gang tak til Poul Martin for en tale med stof til eftertanke! V fiksunget Midsommervisen. Og bålet skulle tændes. Men ak... Det var vådt, faktisk PLASKvådt... Spejderne gjorde bestemt, hvad de kunne... der kom "tryllevsæke" på... der blev hentet halmballer... der kom flere hemmelige væsker på... Til allersidst kom der flammer og bålet brændte ud - sent på aftenen! Tak til vores tålmodige brandvagt, og til halmleverandør!! Der kom mange mennesker - trods aflysning af mad! Det er dejligt, at der bakkes op om arrangementerne i vores lille by! Marstrup Husmoderforening Indtil vi ved om vi kan benytte skolen lokaler, er der kun arrangementer ud af huset. Har du lokaler, egnet sted vi kan være til foredrag mm hører vi gerne fra dig! Har du en god ide til tur, arrangement, det kunne være en tur i bio, bowling, udstilling, cafebesøg, fællesspisning så sig til og jeg er naturligvis behjælpelig med mailadresser. Husmoderforeningen er for alle kvinder, damer, piger i og omkring Marstrup. Send mig din mailadresse og du vil modtage nyheder om, hvad der sker! MIKKIS SPALTE I brandværnet er vi kede af, at det var en fra værnet, der stod bag brandene, vi har fået det snakket igennem, selvfølgelig berører det os, men vi har lagt det bag os og ser fremad. Hen over sommeren har vi været ude til et par småbrande, først i Marstrup hvor der var ild i lidt tørt græs og på Slivsøgård, hvor der var noget med en vin-

19 kelsliber og løs halm og et lille færdselsuheld ved vejen ind til Over Kestrup, hvor der var olie på vejen. Der har slet ikke været nogen A.B.A alarmer fra Ehlershjemmet, men der har været 3 på Efterskolen. I vandværket er der ikke det store at skrive om, der er taget vandprøver 2 steder, og der er intet at bemærke. Marstrup vandværk har lige haft 75 års jubilæum, undertegnede var oppe at kikke, men det vand de serverede var lidt brunt, fik at vide at det var en tur forbi Fuglsang, derfor den brune farve. Det smagte godt nok. Der er et ældre ægtepar som bor på Mølleheld som har været lidt uheldig med at - passe hund for sønnen, der var på ferie. Først trak hunden af sted med konen så hun faldt nede på stien og slog knæet. Et par dage efter var hunden væk, jeg tager ned af stien, og jeg tager på Skovbyvej, men det viste sig, at hunden var gået op på Selbjerg, hvor den stod uden for Majbrit og Henriks hus, de fik kikket på halsbåndet, hvor der var et tlf. nr. så der blev ringet til nummeret, og det viste sig at vedkommende var på ferie i Italien. Det er min mor og far, der passer den, hunden er tilbage så alt endte lykkeligt. Hilsen Mikki. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ønske om Eksklusion af bestyrelsesmedlem Dennis B. D. Som de fleste nok allerede ved, så har vi haft vores at kæmpe med i bestyrelsen. Der er desværre et medlem som modarbejder og nægter at samarbejde og anerkende at flertallet i en bestyrelse bestemmer. Vi har virkelig lyttet, undersøgt, taget punkter på dagsorden og forsøgt alt for at nå Dennis, men intet vi har forsøgt har hjulpet. På baggrund af dette samt direkte misbrug af beføjelser / tillid samt injurie mod vores tidligere kasserer ønsker den resterende bestyrelse samt suppleanter en eksklusion af bestyrelsesmedlem Dennis Bjerre Deleuran. Dette ønsker vi taget op på Ekstra Ordinær Generalforsamling den 18. september. Se mere andet sted i Kontakten. Vi beklager vi indkalder til ekstra ordinær generalforsamling, men vi ser desværre ikke anden mulighed. For at give jer medlemmer indsigt og grundlag for at træffe jeres eget valg ang. ekskludering af Dennis, ridser vi kort op herunder, hvorfor vi ønsker Dennis ekskluderet. 1. Nægter fremmøde til bestyrelsesmøder hvor suppleanter deltager. Det har været kutyme i hvert fald de sidste 6 til 8 år, og vi øvrige ønsker ikke at afholde suppleanter der gerne deltager i møder og arbejdsopgaver fra dette, jo flere jo bedre. Suppleanter har selvfølgelig ikke stemmeret. 2. Nægter at underskrive Foreningens Vedtægter og Referat fra Ekstra Ordinær generalforsamling den 22. maj 2013, uden begrundelse hvorfor. 3. Mener en bestyrelse skal starte fra nul når en ny bestyrelse bliver valgt, så derfor må vi ikke arbejde videre på aftaler / arrangementer mm.,

20 den tidligere bestyrelse har igangsat eller betale regninger fra sidste bestyrelse. 4. Nægter efterfølgende at godkende den mundtlige konstituering på Lille Gården 22. maj efter afslutningen på den ekstraordinære generalforsamling, Han mener, det skal foregå på skrift. 5. Nægter at anerkende suppleanternes indbyrdes afstemt opstilling om hvem der er 1. 2 og 3. suppleanter 6. Nægter at anerkende en ny konstituering i bestyrelsen, som blev foretaget på første bestyrelsesmøde med den ny bestyrelse. Årsagen til ny konstituering var, at Per meddelte inden, at han ønskede at trække sig fra bestyrelsen. Vi andre fik Per overtalt til en lang tids sygemelding i stedet, da vi ville være kede af at miste Per, som gennem mange år har ydet et stort stykke arbejde. Irene blev som 1. suppleant indkaldt til dette bestyrelsesmøde pga. udmeldingen fra Per. De fremmødte bestyrelsesmedlemmer foreslog og valgte enstemmigt Irene som formand. 7. Kontaktet banken, hvor Dennis har udgivet sig på bestyrelsens vegne og udtrykt en samlet mistillid til tidligere kassere Louise, hvilket er direkte løgn og misbrug. Banken valgte desværre at lukke kontoen på denne baggrund. Genåbning af bankkonto samt overdragelse af kassereropgaver fra tidligere kasserer til ny kræver underskrifter på bankdokumenter fra samtlige bestyrelsesmedlemmer. Dette gælder også vores konto hos anden bank. 8. Har haft kontakt til politiet og fortalt dem, der ingen lovlig bestyrelse er i borgerforeningen, hvilket havde den konsekvens at vores tilladelser til Sankt Hans midlertidig blev tilbageholdt. 9. Dårlig omtale i ugeavisen, på baggrund af løgne 10. Kontaktet Fuglsang for at sabotere leveringen af drikkevarer til Slivsøfesten. 11. Ringer stadig med trusler til banken, til trods for at vi har bedt ham holde myndigheder og andre instanser udenfor bestyrelsens interne stridigheder. 12. Nægter at anerkende svar fra andre hjælpsomme instanser, jurister, foreningsrådgivere mv. som har hjulpet os med de forskellige regler ang. en forening.

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER Selv om sommeren officielt starter med juni, er det først rigtig sommer med sommersolhvervet efterfulgt af Sankt Hans fester. I sognet

Læs mere

HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP?

HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP? k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2012 HVOR SKAL DER VÆRE SKOLE? I HOPTRUP? ELLER I MARSTRUP OG VILSTRUP? På tirsdag den 10. juni indstiller Børn & Familie udvalget, hvordan Fællesskolens struktur bør være.

Læs mere

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup VI-TO Lokalbladet for Tornby-Vidstrup Syttende årgang Nr. 3 Juni - Juli 2012 Indholdsfortegnelse side Leder........................ 2 Havbakken.................... 3 Tornby Forsamlingshus.......... 4 Tornby-Vidstrup

Læs mere

Mørke skyer over børnehuset...

Mørke skyer over børnehuset... Mørke skyer over børnehuset... Frederik er en gut med krummer i Vinderkagen September - Oktober 2014 5. udgave - årgang 10 Sommerfesten 2014... Vinderkagen fra byens sommerfest 2014 Bagt af Willy Venstad

Læs mere

S V. Nr. 1 Januar 2015 40. årgang

S V. Nr. 1 Januar 2015 40. årgang Nr. 1 Januar 2015 40. årgang Sydmors afholdt Julestævne i Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter i juledagene 27.-28.-29. december - det var 43. gang. Se omtalen side 28-29. S V SYDVESTMORS 2 0 0 6 Nyt fra

Læs mere

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nummer 53 August 2012 Årgang 14 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet, Side 2 Fra redaktøren Annoncører LIF er jo egentlig den forening, der sælger annoncerne til

Læs mere

LOKALT NYT. Hvem har stjålet giraffen? Idrætsforeningens generalforsamling på Kulsviergården

LOKALT NYT. Hvem har stjålet giraffen? Idrætsforeningens generalforsamling på Kulsviergården Alsønderup Overdrev Bendstrup Overdrev Alsønderup Bendstrup Hvem har stjålet giraffen? Arresø Nejede Lykkesholm Tulstrup Sønder Strødam Vester Strødam Hillerød Idrætsforeningens generalforsamling på Kulsviergården

Læs mere

Redaktionen ønsker alle en glædelig jul og et godt og helsebringende nytår. Tak til alle samarbejdspartnere. www. vammenby. dk www.klubbladet.

Redaktionen ønsker alle en glædelig jul og et godt og helsebringende nytår. Tak til alle samarbejdspartnere. www. vammenby. dk www.klubbladet. Redaktionen ønsker alle en glædelig jul og et godt og helsebringende nytår. Tak til alle samarbejdspartnere i årets løb. 40 www. vammenby. dk www.klubbladet.dk VUIF bestyrelse Formand Rene Jensen 86 69

Læs mere

Nummer 77. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestivalen 2015 - Politikerbesøg. NY Spar butik - NYE grunde - Byfest i ØB

Nummer 77. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestivalen 2015 - Politikerbesøg. NY Spar butik - NYE grunde - Byfest i ØB LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Hvorfor? Bålhøjfestivalen 2015 - Politikerbesøg NY Spar butik - NYE grunde - Byfest i ØB Sparekassefonden - Efterårsmesse - Tipi Team Rynkeby - Mølleteater

Læs mere

Låsbybladet. Nr. 33 September 2007 Årgang 9. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nr. 33 September 2007 Årgang 9. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nr. 33 September 2007 Årgang 9 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsby Bladet, Side 2 Låsby Bladet - lokalblad for Låsby og Omegn, udgivet af Låsby Informationsforening -

Læs mere

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk www.østernykirke.dk Foreningsbladet for ØSTER NYKIRKE SOGN 18. årgang Nummer 1 Mar-Maj 2012 Drømme kan blive til virkelighed Anders præsterede at komme på DGI s verdenshold for gymnaster, og fik derfor

Læs mere

Nummer 60 16. årgang Juli 2013

Nummer 60 16. årgang Juli 2013 Nummer 60 16. årgang Juli 2013 Så er Byparken åben for alle! (side 22) Udsigten fra Vinderslevvej 37 den 25. maj (side 28) De nye medarbejdere ved Vinderslev Kirke (side 13) Initiativtageren til Byparken

Læs mere

LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD. Marts 2014 NR. 2

LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD. Marts 2014 NR. 2 LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD Marts 2014 NR. 2 2 ANNONCER Her kunne din annonce have stået Efter devisen først til mølle princippet tilbydes en kvart side til en årlig pris på kr. 4.000 excl. moms.

Læs mere

AASTRUP & VONSBÆK SOGNEBLAD. 21. årgang nummer 3 2015 juni juli- august

AASTRUP & VONSBÆK SOGNEBLAD. 21. årgang nummer 3 2015 juni juli- august AASTRUP & VONSBÆK SOGNEBLAD 21. årgang nummer 3 2015 juni juli- august www.aastrupsogn.dk www.vonsbaeksogn.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Lige værdighed... 2 Sognenyt... 2 Kor og Koncerter...

Læs mere

Bjert får en helt ny Dagli Brugs

Bjert får en helt ny Dagli Brugs Nummer 8, 16. årgang, september 2010 Uddeles gratis til samtlige husstande i 6091 Bjert og 6092 Sdr. Stenderup Bjert får en helt ny Dagli Brugs Læs side 3 Nu kommer der en ungdomsklub i Bjert Læs side

Læs mere

Korintherbrevet 87. brahetrolleborg skole lukker. susanne pedersen: tak for 11 gode år. godt nyt om fitness i hallen

Korintherbrevet 87. brahetrolleborg skole lukker. susanne pedersen: tak for 11 gode år. godt nyt om fitness i hallen Korintherbrevet 87 brahetrolleborg skole lukker susanne pedersen: tak for 11 gode år godt nyt om fitness i hallen Juni 2015 22. årgang john hollænder: sidste del af tour de reventlowsvej Jeg er korinther

Læs mere

Juni 2013. Dilettant i Serup. Dagplejebørnene arbejder koncentreret, mens de snakker og hygger sig. Arbejdsdag på Friskolen

Juni 2013. Dilettant i Serup. Dagplejebørnene arbejder koncentreret, mens de snakker og hygger sig. Arbejdsdag på Friskolen Nummer 45 11. Årgang Juni 2013 Læs om Lemming Byfest U8 Pigerne fra Lemming IF Dagplejebørnene arbejder koncentreret, mens de snakker og hygger sig. Dilettant i Serup Arbejdsdag på Friskolen 1 SHELL/SPAR

Læs mere

BØGEBLADET. Pejrup, Vester Aaby og Aastrup

BØGEBLADET. Pejrup, Vester Aaby og Aastrup November 2014 6. årgang BØGEBLADET Pejrup, Vester Aaby og Aastrup Bladet udgives af NYT fra: Bøgebjerg Idrætsforening -Bøgebjergfesten - Egnsfesten - Bøgebjerghallen - Bøgebjergmessen Bøgebjerghuset/Bøgebjergskolen

Læs mere

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Nr. 2 - Maj 2013. Sognebladet. Sognebladet. Kom til Sommerfest Sognebladet Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn Sognebladet 36. årgang Nr. 2 - Maj 2013 Sognebladet Kom til Sommerfest på sportspladsen i Vester Nebel 13.-16. juni 2013 1 ARNE S. ANDERSEN SMEDE- & MASKINFABRIK

Læs mere

FEBRUAR 2014 HOLMSLAND SOGNEBLAD 16. ÅRGANG NR. 1. www.holmsland.dk 1

FEBRUAR 2014 HOLMSLAND SOGNEBLAD 16. ÅRGANG NR. 1. www.holmsland.dk 1 FEBRUAR 2014 HOLMSLAND SOGNEBLAD 16. ÅRGANG NR. 1 www.holmsland.dk 1 HOLMSLAND SOGNEBLAD 16. ÅRGANG NR. 1 FEBRUAR 2014 Udgives af: HOLMSLAND SOGNEFORENING www.holmsland.dk Bladudvalg: Iver Poulsen, Røjklitvej

Læs mere

Hellevad-Egvad. Sognenyt. Kirke skole foreninger. Indhold: side 2 Aktivitetskalender: Hellevad side 18 Egvad side 19. Redaktionelt: bagsiden

Hellevad-Egvad. Sognenyt. Kirke skole foreninger. Indhold: side 2 Aktivitetskalender: Hellevad side 18 Egvad side 19. Redaktionelt: bagsiden Hellevad-Egvad Kirke skole foreninger Sognenyt Indhold: side 2 Aktivitetskalender: Hellevad side 18 Egvad side 19 Redaktionelt: bagsiden www.hellevad.dk - www.nrhostrup.dk marts - maj 2014 Indhold Fra

Læs mere

Nummer 61. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestival. Byfest Sommerfest. Nabohjælp. Konfirmander Kirke-Nyt.

Nummer 61. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestival. Byfest Sommerfest. Nabohjælp. Konfirmander Kirke-Nyt. LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Bålhøjfestival Byfest Sommerfest Nabohjælp Konfirmander Kirke-Nyt Idéklubben Motion Efterlysninger Nabohjælp Nummer 61 maj - september 2011 Guld, penge

Læs mere

BOESLUNDEBLADET. Nr. 70 marts 2015 24. årgang. Udgivet af: Boeslunde Gymnastikforening Boeslunde Boldklub Boeslunde Lokalråd Boeslunde Kirke

BOESLUNDEBLADET. Nr. 70 marts 2015 24. årgang. Udgivet af: Boeslunde Gymnastikforening Boeslunde Boldklub Boeslunde Lokalråd Boeslunde Kirke BOESLUNDEBLADET Nr. 70 marts 2015 24. årgang Udgivet af: Boeslunde Gymnastikforening Boeslunde Boldklub Boeslunde Lokalråd Boeslunde Kirke BOESLUNDE BOLDKLUB Formand Flemming Olsen 58 14 00 23/ 28 89 26

Læs mere

STJÆR AVIS. Nr. 12 3. årgang Marts, April og Maj 2005. Den kjedsom vinter gik sin gang... INDHOLD

STJÆR AVIS. Nr. 12 3. årgang Marts, April og Maj 2005. Den kjedsom vinter gik sin gang... INDHOLD STJÆR AVIS Nr. 12 3. årgang Marts, April og Maj 2005 Den kjedsom vinter gik sin gang... INDHOLD s.2 Udlejning af forsamlingshus s.3 Foredrag med Lars Muhl s.4 Jorden Dag/ pressemeddelelse s.5 Netcamp og

Læs mere

Låsbybladet. Nummer 47 Marts 2011 Årgang 12. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nummer 47 Marts 2011 Årgang 12. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nummer 47 Marts 2011 Årgang 12 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet, Side 2 www.laasbynettet.dk Hvis du er en vore omhyggelige læsere, så har du - efter at have været

Læs mere

Uforudsigelig kirkekoncert side 6. Farvel til én og goddag til en anden side 24

Uforudsigelig kirkekoncert side 6. Farvel til én og goddag til en anden side 24 Farvel til én og goddag til en anden side 24 Uforudsigelig kirkekoncert side 6 #1 MARTS 2015 -GRAM-TVAERS.DK Erhvervsportræt: Thomas Harbo Side 22 Leder Redaktionen Redaktør Lisbeth Kristensen tlf. 3036

Læs mere

LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD. December 2014 NR. 6

LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD. December 2014 NR. 6 LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD December 2014 NR. 6 2 ANNONCER Lokalt Nyt mellem Arresø og Hillerød ønsker alle vore læsere og annoncører en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår

Læs mere

Barrit Vrigsted. Nyt. Nr. 1 Juni 2014 26. årgang

Barrit Vrigsted. Nyt. Nr. 1 Juni 2014 26. årgang Barrit Vrigsted Nyt Nr. 1 Juni 2014 26. årgang Indholdsfortegnelse Barrit og Omegns Byfest side 7 Fodbolddamer på tur side 8 Gymnastik i Barrit side 9 Repræsentantskabsmøde i BV Nyt side 10-11 Den positive

Læs mere

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Sognebladet. Sognebladet

Sognebladet. Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn. Sognebladet. Sognebladet Sognebladet Vester Nebel Sogn + Øster Starup Sogn 36. årgang nr.4 Sognebladet Sognebladet NOVEMBER 2013 - DECEMBER 2013 - JANUAR 2014 2 Foreningsnyt Indhold... 36. årgang nr. 4 Oplag: 1625 Husstandsomdeling

Læs mere

Nr. 52, august 2013. Fritids- og kulturvejleder for Tandslet Sogn & omegn. Optog ved Tandslet Friskoles 10 års fødselsdag

Nr. 52, august 2013. Fritids- og kulturvejleder for Tandslet Sogn & omegn. Optog ved Tandslet Friskoles 10 års fødselsdag Nr. 52, august 2013 Fritids- og kulturvejleder for Tandslet Sogn & omegn Optog ved Tandslet Friskoles 10 års fødselsdag Åben Skole i Tandslet Åben skole indkalder til opstartsmøde torsdag den 26. september

Læs mere