Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aggerhusavisen. April 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00"

Transkript

1 Aggerhusavisen Løssalg kr April 2016 Parkvej Præstø Tlf

2 Forsiden: Perlehyacinter Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: I week- end kontaktes det øvrige personale ved uopsættelige problemer. Måske I opdagede at Påskeharen kom på besøg på Aggerhus og lagde æg til alle beboere. Tak til Lissi N. (og Bjarne), der syntes at det var hyggeligt at lægge æg. Venligste hilsner alle beboere Aggerhus Avis Redaktion: Annie Kobbernagel Deadline: Artikler d. 15. i måneden. Hvis du ønsker noget med i avisen skal være i Word og kan sendes til annk@vordingborg.dk. Hvis du ikke har mulighed for selv at skrive på pc hjælper jeg gerne.

3 Aktivitetscenteret Telefon (bedst mellem kl. 8 og 9) Åbningstider i Aktivitetscenteret: Mandag og torsdag kl Tirsdag kl Onsdag kl Fredag kl Stolegymnastik med Annie: Mandag og onsdag kl Motionshold med Linda: Torsdag kl Vi tilpasser al gymnastik til jer der kommer. Tag løstsiddende og behageligt tøj på og gode sko, der står fast på gulvet. Nye ansigter i aktivitetscenteret: Velkommen til Niels Pedersen, der er ansat som forandringsagent i stedet for Tanja. Niels vil være på Aggehus hver tirsdag og fredag. Velkommen også til Linda Abildgaard, der skal være i Aktivitetscenteret hver torsdag og der ud over også vil være at finde på Aggerhus i nogle weekends, som plejepersonale. I april vil der være lidt forandringer i Aktivitetscenteret pga. ferie og helligdage. Der har været et ønske om at menuplanerne kom med i avisen igen. Det vil vi prøve i det omfang at vi kan nå at få planerne fra køkkenet.

4 Beboer- og Venneforeningens bestyrelse Formand: Lene Kirk tlf Næstformand: Lise Olsen Bestyr.medl.: Henriette Kirk tlf Bestyr.medl.: Conny Hermansen tlf Bestyr.medl.: Annie Rasmussen tlf Musikunderholdning søndag d. 17. april. Kl Venneforeningen inviterer til en rigtig hyggelig eftermiddag med visesanger Niels Hartman. Niels er lokal, som synger blandt andet Et Præstø pigesmil. Det koster kr incl. kaffe og kage. Tilmelding og betaling til Lene tlf eller Lise tlf senest d. 14. april.

5 Referat fra bruger pårørende rådet d kl Tilstede: Lone, Birgitte, Gurli, Bjarne, Conny, Annie, Jørgen, Lone Vivi, Helle. Godkendelse af referat Referatet godkendes og underskrives. Budget Forebyggelse Vi sluttede året af med et overskud å 8129 kr. Specifikt på aggerhus viste kun et lille underskud på ca Budget 2016 er nogenlunde som sidste år, Vi har heldigvis overskud i januar, da der er ledige boliger og store regninger i februar. Det forebyggende team i Vordingborg kommune har ændret lidt i deres besøg. Ud over de oprindelige besøg, tilbydes også besøg når en ægtefælle bliver alene og ensomme under de 75 år får også tilbudt et besøg mhp. Sociale tiltag. Der er med succes lavet en herreklub med efterlønnere på brænderigården. Der er tilbud om deltagelse i en studiegruppe, desværre starter de kun en gang årligt, da forløbet er over 9 måneder, Annie fortæller at det har været en stor succes og nu skal deltagere til at finde et nyt fokus så de kan blive ved at mødes. Hvordan kan vi opfordre den ældre til at have telefon på sig i stedet for nødkald, telefonen skal sidestilles med et nødkald, hvor plejen kan være behjælpelig med at taste telefonnumre ind, Doro telefoner er rigtig gode og enkle til de ældre. Der undervises også i selv at komme op fra gulvet efter fald. Kræftens bekæmpelse sætter en kampagne igang der fokuserer på ensomhed. Beboere/pårørende Årshjul Efter det nye madsystem er indført, hvor der bestilles via computeren, kan der kun printes madplan ud for 14 dage, det er et ønske at Madplan omdeles i boligerne. Vi aftaler i stedet at der printes stk ud som lægges i chartek i cafeen, så kan de der vil hente et eksemplar. Der mangler ofte mad, vi må lave en opgørelse på de dage der ikke er i orden, så køkkenet kan få nøjagtig besked der manglede gule ærter, ofte sovs og kød Conny oplever at personalet ikke altid vil være behjælpelig med at give besked i køkkenet, det skal de!! Der mangler stadig at blive skrevet kontaktperson på i borgermappen. For personalet vil der i år være meget fokus på faglig undervisning, i bl.a. korrekt medicinhåndtering, dokumentation, ernæring mm. For at få dagligdagen til at hænge godt sammen trods kurser, har vi aftalt med jobcentret at vi får personer derfra. Vi forventer at Carmen starter her på Aggerhus d Pga. ovenstående har vi i samarbejde med 4 sygeplejersker lavet et årshjul, for at sikre at alle de tiltag vi har i gang bliver synlige og at vi får fulgt op på dem.

6 Nyt fra personale/ledelse Et par beboere har spurgt om vi ikke kunne tænke os at tage erindringsdans op igen, der er sat dato på. De frivillige har taget initiativ til at købe adventsgaver og julegaver det var rigtig dejligt, personalet har talt om det kunne brede så til andre begivenheder i løbet af året. Vi enedes om at prøve at søge fonde til dette, da det kan være svært at kræve penge ind blandt beboerne. Aggerhus og Præstø multicenter har været på en rigtig hyggelig tur til kaj kok spist stegt flæsk og persillesovs. Dejlig mange frivillige med stort engagement. Børnehaven kommer og laver den samme gymnastik med de ældre stor succes. Børneattest skal indhentes i alle situationer hvor der er børn involveret. Niels starter i Tanjas barselsvikariat d.1.3 han har før arbejdet med det samme i Fakse kommune. Markedsdag d. 4.juni. Køkkenet vil stadig gerne have et ca. tal ved store arrangementer i god tid af hensyn til indkøb. Seniorrådet Møde datoer for 2016 Glad for oversigten over embedslægens tilsyn med distrikterne, den giver et godt overblik over hvilke tiltag de forskellige distrikter skal i gang med. Er orienteret om Vordingborgprojektet som indebærer at vi får Carmen som medarbejder i en periode. Der er mangel på kvalificeret sundhedspersonale i hele kommunen Torsdag d. 26. maj Torsdag d. 25. august Torsdag d. 24. november Møderne afholdes fra kl

7 Vi hejser flaget for.. d Orla Pedersen d Robin Birk d Pia Vlamynck (dagvagt) d Brita Berner (dagvagt) d Berit Maass (aftenvagt) d Hanne Nøhr (dagvagt) Tillykke **************************************************** Velkommen til: Robin Birk lejl. 25 Rita Rasnussen lejl. 9. *********************************************************** Vi har taget afsked med: Bo Petersen Emma Anker

8 Det sker på Aggerhus i april Onsdag d kl : Banko v. Venneforeningen Torsdag d kl : Gudstjeneste v. Lars Foged Mandag d kl : Skønne kvinder. Kom og få en hyggelig eftermiddag sammen med andre lige så skønne kvinder som dig. Få fornyet neglelakken eller få en lækker håndmassage. Torsdag d kl : Dorthe Sko (skosalg). Søndag d kl : Musisk underholdning med Niels Hartman. Mandag d kl : Strikkecafé. Onsdag d kl : Syng sammen eftermiddag Fredag d kl : Tøjstativet (tøjsalg).

9 Menuplan For uge 14 Tirsdag d. 5.4.: Stegt lever med æble og løgkompot, kartofler, løgsauce og parisercarotter. Biret: Jordbærgrød med mælk. Onsdag d. 6.4.: Persillekrebinet, kartofler, porresauce og julienneblanding. Biret: Hyldebærsuppe med kammerjunker. Torsdag d. 7.4.: Fisk med spinattopping, kartofler, citronsauce og voksbønnemix. Biret: Syltet fersken med kvarkcreme. Fredag d. 8.4.: Nakkekotelet, kartofler, champignonsauce og romanescoblanding. Biret: Spansk frugtsalat med flødeskum. Lørdag d. 9.4.: Farseret kalkunbryst skovsvampesauce, stegte sesamkartofler og bagte rodfrugter. Biret: Mandelbudding med saftsauce. Søndag d : Kogt hamburgerryg, kartofler og stuvet spinat. Biret: Chokolademoussé med pære og flødeskum. Mandag d : Farspandekage med kapers, kartofler, flødesauce og blomkålsblanding. Biret: Hindbærris.

10 Menuplan For uge 15 Tirsdag d : Kødboller i karrysauce, ris og grøn blanding. Biret: Rabarbergrød med mælk. Onsdag d : Kogt kyllingebryst, kartofler, porresauce og majsblanding. Biret: Legeret suppe med ærter, gulerødder og blomkål. Torsdag d : Stegt sild, kartofler, persillesauce og carotter. Biret: Spansk frugtsalat med flødeskum. Fredag d : Paneret flæsk, stuvede kartofler, løgsauce og grønblanding. Biret: Pærevælling. Lørdag d : Kalvegryde med champignon, løg og gulerødder, kartoffelmos med rodfrugter. Biret: Svesketrifli med flødeskum. Søndag d : Braiseret kamfilét, skysauce, kartofler og rødkål. Biret: æbleskiver med syltetøj. Mandag d : Wienerpølser, varm kartoffelsalat og gulerodsmix. Biret: Risvandgrød med æbler og mælk.

11 Menuplan For uge 16 Tirsdag d : Frikadeller, kartofler, stuvet blomkål og carotter. Biret: Kirsebærgrød med mælk. Onsdag d : Kogt kalvekød, kartofler, peberrodsauce og bønner Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner. Torsdag d : Kogt torsk, kartofler, sennepssauce og gulerodsmix. Biret: Blommegrød med mælk. Fredag d : Fars med rosenkål, kartoffelbåde, sauce og rosenkål. Biret: Citronfromage med flødeskum. Lørdag d : Kalvesteg, kartofler, flødesauce, grøn blanding og solbær. Biret: Islagkage. Søndag d : Stegt medisterpølse, kartofler og stuvede bønner. Biret: Aspargessuppe. Mandag d : Karryret med æbler og svesker, ris og voksbønnemix Biret: Pandekager med syltetøj.

12 Menuplan For uge 17 Tirsdag d : Sprængt kalvekød, kartofler samt stuvede ærter og gulerødder. Biret: Jordbærkoldskål og kammerjunker. Onsdag d : Paneret flæsk, kartofler, stuvet hvidkål og carotter. Biret: Vaniljekogte æbler med creme. Torsdag d : Fiskefrikadeller, kartofler, picklessauce og sauteret wokgrønt. Biret: Jordbærgrød med mælk. Fredag d : Enebærgryde, kartoffelmos med gulerødder og broccoliblanding Biret: Mandelbudding med bærsauce. Lørdag d : Kogt hamburgerryg, flødekartofler og broccoliblanding Biret: Sherryfromage med flødeskum. Søndag d. 1.5.: Kotelet i fad med cocktailpølser, kartoffelbåde, løgsauce og majsblanding. Biret: Spansk frugtsalat. Mandag d. 2.5.: Forloren hare med bacon, vildtsauce, kartofler og rødkål. Biret: Syltet fersken og ananas med flødeskum.

13 Rådets medlemmer: Bruger og pårørenderådets side. Bjarne Nielsen, tlf , (Pårørenderep.) Gurli Nielsen, tlf , (Pårørenderep.) Birgitte Andersen, tlf , (Pårørenderep.) Thyra Marie Kirk, tlf (beboerrep.) Knud Erik Nielsen, tlf (beboerrep.) Conny Hermansen, Parkvej 19, (beboerrep.) Helle Hansen, tlf , (distriktsleder). Vivi Weinell, tlf , (ass. distiktsleder) Lonnie Ahlgren, tlf , (Medarbejderrep.) Annie Kobbernagel, tlf , (Medarbejderrep.) Repræsentanter for Seniorrådet: Jørgen Damø. tlf Lone Frederiksen, tlf Bruger og pårørenderådet holder møde mindst fire gange om året. Rådet diskuterer og har indflydelse på retningslinjerne for den daglige pleje og omsorgsindsats, kostplaner, arbejdsrutiner, aktiviteter, samvær m.m.

14 Fodbehandling Aggerhus Statsautoriseret fodterapeut V/ Jonna Juul Nielsen Fodbad Negleklip, tilretning af negle Fjernelse af hård hud Oprensning omkring negle og false Beskæring af ligtorne samt aflastninger Filt,- silikone,- aflastninger, individuelle fremstillede silikone aflastninger Beskæring af fodvorter samt behandlings mulighed Indlægsfremstilling Vejledning til pleje personale for hver enkelte borger Afslutningsvis cremes fødderne ind med en let fodmassage Øvrigt Vejledning til daglige vedligehold Vejledning i sko s betydning og konsekvenser for fødderne Vejledning af fejlstillinger og hvilke konsekvenser det kan have Vejledning til fodsvamp samt behandlings muligheder Vejledning til neglesvamp samt behandlings muligheder Vejledning til fodøvelser Tilskud Regionstilskud til borger med sukkersyge, leddegigt og nedgroet negle med lægehenvisning, som jeg henter elektroninsk. Kommunal tilskud iform af helbredstilskud op til 85% Indrapportering elektronisk til sygesikring Danmark Betaling Kontant afregning, bankoverførsler, faktura til rette person, mobilpay, swipp eller via dankort. Klinik for Fodterapi Statsautoriseret fodterapeut Jonna Juul Nielsen Skyttemarksvej Stensved Tlf

Aggerhusavisen. Marts 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Marts 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Påsketid er tid til æg. Æg kommer fra høns. Derfor: HØNS. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Februar 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Februar 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Februars kulde, gør laderne fulde. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon:

Læs mere

Aggerhusavisen. Juni 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Juni 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juni 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Roser er røde violer er blå jordbær er søde du er ligeså. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rimfrost. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week - end

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Februar 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Silkehaler. En hyppig gæst i Danmark om vinteren. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen September 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rød fluesvamp. En af vores mest almindelige svampe i Danmark. Den kan findes i såvel nåle- som løvskov. Den er giftig, men

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Juli og august 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juli og august 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Anna Ancher: Høstarbejdere Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon:

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Maj 2016. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Maj 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Honningbi (tæt på uden fare for at den stikker). Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Årets første avis. Sidste års sidste nyt. Tak til alle for et dejligt år 2017. Hvor har vi dog haft mange glade og hyggelige

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Maj 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Liljenkonval en af vores smukkeste forårsblomster men også en af de giftigste. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli & august Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Juli & august Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juli & august 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Blåfugl. En almindelig sommerfugl over det meste af Europa. Dog har vi i Vordingborg kommune en sjælden

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Maj 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Mælkebøtten sender sine frø ud i verden. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon:

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Den blå anemone. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 September 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Havtorn er blevet et meget populært bær i det nordiske køkken. Havtorn indeholder rigtig mange gode C vitaminer,

Læs mere

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Løvfald. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I weekend

Læs mere

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Oktober 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Det er godt med et lille hvil på vejen. Peder nyder vist det gode vejr. (foto: Linette) Pedel Karl Speth kan

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Februar 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. Der ud over kontaktes det øvrige

Læs mere

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen November 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Månedens forsidebillede er bær med rimfrost på. Det var en lidt underlig fornemmelse at finde det billede frem. Jeg begynder jo at lave

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Gæslinger. Pilens blomst. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02

Læs mere

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen April 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Rigtig god påske til alle. Så blev urene stillet frem til sommertid. I haven står påskeliljerne i kø med deres gule kyser. Temperaturen

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. Juni Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Juni Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Juni 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Sankt Hans bål. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Februar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 KONKURRENCE Og nu kom Kjørmes Knud. Kyndelmisse slår sin knude. Ravne skrige, ugler tude... men vinteren strenges, atter vinden om i nord.

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Marts 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Martsvioler Foråret nærmer sig og dermed også vores mulighed for at være i glasarkaden. Vi er så heldige at vi har dette beskyttede

Læs mere

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. November Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Smuk morgen ved søen. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02

Læs mere

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. Oktober Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Oktober 2017 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rød fluesvamp Den danske sprog er en svær én skrevet af Gonzalo Vargas fra Chile Vi starter med LÅS, der i

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin side 1/7 Fredag 23-09-2016 Kogt kalv med kaperssauce, blomkål, gulerødder og kartofler Stegt medister med skysauce, bønner og kartofler Fløderand med kirsebærsauce Jordbærgrød med sødmælk Lørdag 24-09-2016

Læs mere

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Maj Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Maj 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Kære alle. På forsiden blomstrer liljekonvallen. Den smukkeste forårsbebuder. Men skindet bedrager. Den smukke lilje er en af vores mest giftige

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Løssalg kr Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 September 2016 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: September er lig med start på æblehøsten. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Farseret porre med skysauce, rodfrugter og kartofler Oksegullash med gulerødder og kartoffelmos Sveskemousse Rabarbersuppe med kammerjunker Morgenmad Smørrebrød Suppe Salat Øllebrød Muffin Frugtgrød

Læs mere

Aggerhusavisen. December Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. December Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen December 2018 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Så er endnu et år ved at nå sin afslutning, hvilket altid kommer bag på mig. Hvor blev det år nu af?? Så kan man finde den gamle kalender

Læs mere

Aggerhusavisen. Oktober 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Oktober 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Oktober 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rød fluesvamp. Den er talrig i de danske skove i år. Historien lyder at vikingerne spiste rød fluesvamp for

Læs mere

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. September Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen September 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Sommerferien er slut og vi skal i gang med alle de daglige aktiviteter, som vi byder på. Det er dog ikke helt som normalt. Som de fleste

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Marts 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Marts 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Foråret venter. Dermed masser af blomster og farver. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes

Læs mere

Periode: Mandag d. 16. Maj til Søndag d. 22. Maj

Periode: Mandag d. 16. Maj til Søndag d. 22. Maj Plan 20 Periode: Mandag d. 16. Maj til Søndag d. 22. Maj Afleveres senest uge 16 1 Hamburgerryg, fløde kartofler med peberfrugt og grøntsager Sveskekage 2 Stegte hvidkålsrouletter, skysovs, kartofler,

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Lørdag 19-03-2016 Fiskefrikadeller med krydret tomatsauce, majs & kartofler Sprængt svinekam med aspargessauce, gulerodsmix og kart. Stikkelsbær-kiwigrød med sødmælk Tomatsuppe med nudler Søndag

Læs mere

Aggerhusavisen. September 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. September 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 September 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Rønnebær. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Menuplan. Periode 05.03.2016 11.03.2016

Menuplan. Periode 05.03.2016 11.03.2016 Periode 05.03.2016 11.03.2016 Lør: Forloren hare m. vildtsovs, kartofler, majs Søn: Braiseret oksesteg m. skysovs, kartofler, pariserkarotter Man: Kylling i sur-sødsovs, kartofler, gulerødder Tir: Stegt

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre.

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 10. marts. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret. Marts 2016. Åbent fælleshus

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret. Marts 2016. Åbent fælleshus Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Marts 2016 Åbent fælleshus Mandag den 29. februar fra kl. 15.00-17.00 inviterer det boligsociale team til en kop kaffe og et stykke kage. Vi håber at se en masse

Læs mere

Levering Mandag den 2. Maj 2016

Levering Mandag den 2. Maj 2016 Levering Mandag den 2. Maj 2016 * Kylling med brun sovs, agurkesalat og kartofler Hamburgerryg med aspargessovs, gulerod og kartofler Hjertehachis med asier og mos Hakkebøf med løgsovs, romanescokål og

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Menu juli og august 2016

Menu juli og august 2016 Menu juli og august 2016 Fredag 01-07-2016 - Kyllingesteg, skysauce, kartofler og salat - Jordbær med fløde Lørdag 02-07-2016 - Grydebøf med kartofler, salat med syrnet fløde - Koldskål med kammerjunkere

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Menuplan for Plejecentre Uge. 2

Menuplan for Plejecentre Uge. 2 Uge. 2 Mandag Frikadeller Leverpostej m/ rødbede Sild m/ løg, karrysalat 11.01.16 Rødkål Spr. oksebryst m/peberrodsalat, agurk Rismelsgrød m/kanelsukker Tirsdag Sprængt kam Rogn m/remoulade, citron - rugbrød

Læs mere

MULTIPOSTEN. Maj 2016

MULTIPOSTEN. Maj 2016 MULTIPOSTEN til den aktive bruger Maj 2016 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.00-16.00 Tirsdag kl. 9.00-16.00 Onsdag kl. 9.00-16.00

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 9. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 9. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 9. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Fuglebakken maj 2016. Aktiviteter & arrangementer. Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne

Fuglebakken maj 2016. Aktiviteter & arrangementer. Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Fuglebakken maj 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Maj dag den Fredag

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Onsdag 20-04-2016 Stegt kyllingebryst med skysauce, blomkål og kartofler Sprængt oksekød med sur/sødsauce, ærter/rød peber og kart. Henkogt ananas med flødeskum Klar suppe med urter, kød og melboller

Læs mere

Menuplan. Periode 23.07.2016 29.07.2016 Periode 30.07.2016 05.08.2016

Menuplan. Periode 23.07.2016 29.07.2016 Periode 30.07.2016 05.08.2016 Periode 23.07.2016 29.07.2016 Periode 30.07.2016 05.08.2016 Lør: Farsbrød m. brun sovs, kartofler, majs Lør: Karrykylling m. karrysovs, kartofler, ærter Søn: Kogt oksekød m. sur-sød sovs, kartofler, bønner

Læs mere

Menuplan for Plejecentre Uge. 13

Menuplan for Plejecentre Uge. 13 Uge. 13 Mandag Frikadeller Leverpostej m/ rødbede D. Kartofler Sild m/ løg, karrysalat 23.03.15 Rødkål Spr. oksebryst m/peberrodsalat, agurk Rismelsgrød m/kanelsukker Tirsdag Sprængt kam Rogn m/remoulade,

Læs mere

2013 Glæd dig til maj

2013 Glæd dig til maj 2013 Glæd dig til maj Fredag den 3. maj kl. 10.30 Tirsdag den 7. maj kl. 10.30 Tirsdag den 7. maj kl. 14.15 Fredag den 10. maj kl. 10.30 Onsdag den 15. maj kl. 10.00 Fredag den 17. maj kl. 10.30 Torsdag

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015 1 Mandag Karrygryde med løse ris eller kartofler og ærter Ananas med makronskum Krydrede oksekødsboller med bulgursalat og sauce verde 2 Tirsdag Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost

Læs mere

Menuplan for Plejecentre Uge. 8

Menuplan for Plejecentre Uge. 8 Uge. 8 Mandag Frikadeller Leverpostej m/ rødbede D. Kartofler Sild m/ løg, karrysalat 22.02.16 Rødkål Spr. oksebryst m/peberrodsalat, agurk Rismelsgrød m/kanelsukker Tirsdag Sprængt kam Rogn m/remoulade,

Læs mere

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her torsdag den 17. december mellem kl. 9.00-10.30 Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Svinekam med skysauce, rodfrugter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Jordbærdessert Syltede blommer med flødeskum Frikadeller med skysauce, bønner og kartofler Kogt

Læs mere

Plejecenter Mølleparken

Plejecenter Mølleparken Rubrik Plejecenter Mølleparken Husavis august 2015 Social og Senior Side 2 af 12 Det var så den sommer eller var det? Nej selvfølgelig ikke! Sommeren og de lune temperaturer kan vare længe endnu og heldigvis

Læs mere

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Medlemmer: Fraværende: Referent: Kirsten Madsen (beboer afd. 2), Svend Holmlund (pårørende afd. 2), Kittie

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Menuplan for August 2016 17.30 servering. Ugedag, Dato Menu

Menuplan for August 2016 17.30 servering. Ugedag, Dato Menu Menuplan for ugust 2016 uge 31 Mandag 1 Stegt sild m/persillesovs, grøntsager & kartofler Mannagrød m/kanelsukker Blød menu: Fiskefrikadeller Tirsdag 2 Kalkunsnitsel m/urtesauce, ærter & stegte kartofler

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 8. maj Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 8. maj Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 8. maj Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Rosenbladet December og januar 2013

Rosenbladet December og januar 2013 Rosenbladet December og januar 2013 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Ny beboer Beboerne og personalet byder Ove Christensen

Læs mere

Bjørnetidende Februar og Marts 2015

Bjørnetidende Februar og Marts 2015 1 Bjørnetidende Februar og Marts 2015 Så starter vi på et nyt år med et nyt Brugerråd, og vi vil forsøge at lave arrangementer, som kan underholde, glæde og fornøje på. Bjørnshøjcentret. Hjælp til Bjørnetidende!!

Læs mere

Menukort. Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016

Menukort. Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 Menukort Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 MANDAG Uge 49 51 2015 / 2 4 6 8 2016 Flæskesteg serveret med skysauce, varm rødkål Moussaka af hakket oksekød og kartofler serveret med nordisk tzasiki Champignonpaté

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER!

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER! Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES November 2015 VELKOMMEN TIL NOVEMBER! I dette nummer:

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

GUNDERSTED BORGERFORENING

GUNDERSTED BORGERFORENING GUNDERSTED BORGERFORENING PROGRAM 2016 Velkommen til en ny sæson for nye og gamle medlemmer Vi søger frivillige.. Hjemmeside Har du lyst til at være med til at holde hjemmesiden opdateret så kontakt Åse

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/8 Fiskefrikadeller med picklessauce, broccoli og kartofler Svensk pølseret Risengrød med kanelsukker Stikkelsbærgrød med sødmælk Paprikagryde (af oksekød) med ærter og kartofler Stegt skrubbefilet

Læs mere

EGEBÆKBLADET MAJ 2016

EGEBÆKBLADET MAJ 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MAJ 2016 Hey! Ses vi til pinsefrokost? EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Egebæk Café Aktivitets- & madplan Helen 60 år Bededag

Læs mere

Menukort. Uge 10 14 16 18 20 22 2016

Menukort. Uge 10 14 16 18 20 22 2016 Menukort Uge 10 14 16 18 20 22 2016 MANDAG Uge 10 14 16 18 20 22 2016 Millionbøf af oksekød og løg og kartoffelmos Pizza med skinke og grøntsager Wokgryde med quorn (svampe) og løse ris Vaniljebudding

Læs mere

Menuplan for Plejecentre Uge. 20

Menuplan for Plejecentre Uge. 20 Uge. 20 Mandag Hakkebøf m/løg Skinkestang D. Stegte små kartofler Sild m/løg, karrysalat 16.05.16 Broccoli Hamburgerryg m/sommersalat Løgsauce Islagkage /saga Tirsdag Gryderet m/mango Minestronesuppe D.

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Januar/Februar Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Januar/Februar 2019 Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag kl. 9.30-16.00 Tirsdag kl. 9.30-15.00 Onsdag

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage. Øllebrød Muffin side 1/7 Fredag 21-10-2016 Sprængt nakkefilet m.peberrodssauce, kløvet gulerod og kartofler Kalvehjerter med flødesauce, blomkål og kartofler Skovbærdessert Kirsebærgrød med sødmælk Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang 25. august. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet. Hvis du har

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Nakkefilet med skysauce, bønner og kartofler Stegt sild med persillesauce, gulerod og kartofler Abrikosgrød med sødmælk Kærnemælksfromage med saftsauce Bøf stroganoff med bønner og løse ris Skinke

Læs mere

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00 Uge: 5 Kogt hamburgryg m/aspargessauce Gullasch Frikadeller m/stegesauce Kogte Basmatiris Kogte sukkerærter Kogt mix Kogt Carotter Citronfromage Sveskegrød Pandekager Kotelet m/ Flødechampiongsauce Farsskinke

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. April. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger April Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00 Torsdag

Læs mere

Så er der serveret! Læs om de spændende temadage i årets økologikampagne: økoløft 75%

Så er der serveret! Læs om de spændende temadage i årets økologikampagne: økoløft 75% Så er der serveret! Læs om de spændende temadage i årets økologikampagne: økoløft 75% Meld dig til en af årets 6 temadage - og bliv inspireret omkring eget køkkenbord! I anledning af kampagneåret for 75%

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00 Uge: 11 Kogt hamburgryg m/aspargessauce Bøf m/løg og løgsauce Farserede porrer m/stegesauce Enebærgryde Hvidkålsrouletter m/muscatsauce Kødboller m/carrysauce. Frikadeller m/stuvede hvidkål Kalkungryde

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE

PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE PLEJECENTRE I ESBJERG KOMMUNE 2 Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre.

Læs mere

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00 Uge: 46 Andesteg m/skysauce Stegt medisterpølse m/stegesauce Forloren hare / vildtsauce Frikadeller m/stegesauce Kogte Safran ris Kogt Pasta skruer Kogt Kroblanding Kogt gulerod skiver Kogt hvidkål Kogte

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

EGEBÆKBLADET MARTS 2016

EGEBÆKBLADET MARTS 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET MARTS 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdage Egebæktræf Vinternyheder fra CFD Aktivitets- & madplan Håndbold EM 2016 Velkommen til Egebækhus

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016

EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 LØSSALG 25 KR. EGEBÆKBLADET JANUAR 2016 EGEBÆKHUS, EGEBÆKVEJ 159, 2850 NÆRUM WWW.CFD.DK INDEHOLDER: Fødselsdag Egebæktræf Hundebesøg Aktivitets- & madplan Julegudstjeneste Julehygge Juleaften Husmøde Humørsiden

Læs mere