ÅRSBERETNING Kurset Idrætsunderviserens dag afholdes i Lind Hallerne. God tilslutning Især John Friis danseaktiviteter trækker folk af huse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSBERETNING 2010. Kurset Idrætsunderviserens dag afholdes i Lind Hallerne. God tilslutning Især John Friis danseaktiviteter trækker folk af huse."

Transkript

1 ÅRSBERETNING 2010 Forord Året bød en gentagelse af alle de gode kendte aktiviteter og lignede på den måde sig selv. Men det var også et år i vente position. Ville kommunerne fortsat bakke op om skoleidrætten og hvilken økonomi kunne vi forventes os når overgangsordningen ophørte. Det ved vi nu, men også først nu, nemlig i tirsdags d. 1. marts. Januar Året starter med bestyrelsesmøde i Herning. Årsberetning 2009 er til gennemsyn. Aftaler med Ikast-Brande kommune er gjort. Repræsentantskabsmødet holdes i Ikast. Maillisten er nu færdig, så vi kan skrive direkte til en kontaktperson fra hver af områdets 262 skoler, vi forventer fremover at få flere tilmeldinger af den vej. Kurset Idrætsunderviserens dag afholdes i Lind Hallerne. God tilslutning Især John Friis danseaktiviteter trækker folk af huse. Lærervolley afviklet med 10 hold og en vinder: Fjordvang, som altså afholder finalestævnet næste år. Til meld dig og dine kollegaer, der er rigtig godt. Volleyballstævnet i Holstebro blev afholdt torsdag d. 14/1 dystede gruppe 2 (6.-7.årg) og gruppe 4 (10. årg.) i Idrætscenter Vest og fredag d. 15/1 spillede gruppe 3 (8.-9.årg) A- rækken i Stadionhallen og B-rækken i Idrætscenter Vest. Begge stævnedage forløb uden problemer, og de i alt 94 tilmeldte hold spillede mange gode og jævnbyrdige kampe. Kidsvolley stævne i Ikast var blevet udsat fra november året før, med 132 glade roterende elever var lige glade med denne ændring de nød det bare. En god aktivitet som sædvanlig.

2 Februar Tumlingdag for 2. klasser i Sportscenter Herning. Her deltog 202 børn. Brydeklubben igen var på banen, det fungere godt når vi har mulighed for at samarbejde med lokale klubber, hvilket jo også er konceptet med de før omtalte kidsvolleystævner. Et planlagt møde, om vores fremtidige budget, med skolecheferne udskudt til april pga. travlhed på de forskellige kommuner. Brian Siems og Hans Jespersen fra Sct. Jørgens skole i Holstebro gik i gang med at få 10. klasses skoler til at deltage i stævne i vores kreds. 10. klasserne har længe været få i vores statistik, men vha. opsøgende arbejde og mange telefonopkald fik de arrangeret 2 store stævner et fodboldstævne og et volleyballstævne. Et flot stykke arbejde tak for det. Håndboldstævne for klasse var igen i år intense kampe og nu med nye regler, som tillod brug af harpiks. Hyldgårdsskolen vandt pigerækken og Tvis skole drengerækken. I år havde vi mulighed for at give et tilskud til de hold, der blev kredsmestre og gerne ville deltage i DM. Det endte med at de 2 hold delte bus og havde en god tur. Marts Dagen opruller for repræsentantskabsmødet i Ikast-Brande. Vi starter ud med lærer, Bo Holm, selvopfundne SL, skørlympiske lege, hvor der bliver kæmpet og grint. Så kører vi fra Østre skole ned til Ikast Sportscenter, hvor Sundheds innovator Peter Thybo, fortæller om mental og fysisk sundhed, om forskellen på at være sund eller rask. Repræsentantskabsmøde ender ud i at Karsten Frik Andersen vælges ind i bestyrelsen, mens Zander Kock og Lisbeth Holm vælges som suppleanter. Helle Rahbek - vores dirigent leder os flot gennem dagen. April Gymnastikdagene er en succesoplevelse for elever og lærere. Med stor energi tilrettelægges dagenes fysiske udfordringer på de respektive efterskoler i et samarbejde mellem skolens lærere og elever. Der skal lyde en stor tak til elever og lærere på de to efterskoler for deres store engagement og interesse for at arrangere disse dage. Der deltog 121 elever og 7 lærere på Bøvling idrætsefterskole og 211 elever og 11 lærere på Dejbjerglund idrætsefterskole og 302 elever og 12 lærere på Bjergsnæsskolen.

3 Høvdingebold i Skive Holger meddeler at stævnet er helt fyldt op og at det gik hurtigt. 26 hold og få mulighed for at spille høvdingebold og opleve hvordan sportsarrangementer også kan være et show. Holger videregav sine erfaringer, så næste års stævner kunne blive endnu bedre. Træffene gennemføres for sidste år i Videbæk, Skals og Struer. Godt 400 aktive elever næste år afholdes træf på efterskoler, da vi fra gymnastikdagen har gode erfaringer og da vi alle rede på dette tidspunkt begyndte at tænke på hvor der kunne sparres penge i vores budget. 2-dags kursus på Dejbjerglund Efterskole desvære også aflyst. Maj O-løb aflyst i Holstebro, Viborg og Herning næste år kontakter vi via mailnetværket for det burde kunne lade sig gøre at få stævner op at stå i de 3 storbyer vi får se. O-løb i Skive var som sædvanlig en god dag i det fri. Kort i hånden og sved på panden. O-løb i Hoverdal: Karsten og Zander melder om en dejlig dag i skoven beskedne er de jo for det laver virkelig nogle godt planlagte stævner, som også belønnes med stor deltagelse. Venølejrene Godt vejr glade børn positive lærere og ikke mindst et godt område. Alt var som det plejede på Venølejrene i Der var dog en tendens til faldende deltagerantal. 2 normale lejre og 2 halve lejre. En del lærere giver udtryk for, at det er nogle dejlige dage, men omstændighederne og prioriteringerne rundt omkring på forskellige skoler kan betyde en pause/stop i deltagelsen på Venølejrene. Vi er dog fortrøstningsfulde omkring fremtiden, selvom der nok går lidt tid inden vi igen kommer op på 5 fuldt belagte lejre. Men hvem ved?? Juni Vi holder bestyrelsesmøde med vores kursusprogram for som vigtigste punkt på dagsordenen. Totalhåndbold i Spøttrup: Et godt bekendtskab, men nu ikke nyt længere for andet år i træk var det en succes.

4 August De 2 kurser for overbygningen bliver ikke til noget. Kurset i Skive pga. manglende tilmelding og det i Ringkøbing delvist pga. manglende tilmelding, men også pga. instruktør frafald. September December Kursusprogrammet gøres færdigt i år i et samarbejde med CFU som sædvanlig, men også med Dansk Skoleidræt Østjylland og den CFU i Skanderborg som de normalt aftaler kurser med. Kredsfinalen i skoleatletik 2010: Vi var utrolig heldige med vejret. Masser af regn dagene op til stævnet, men tirsdag morgen klarede det op og solen skinnede det meste af dagen. Hvor heldig har man lov til at være. I år var der tilmeldt 10 hold i drengerækken og 10 hold i pigerækken. Vi havde besøg af Amagerskolen fra Skjern, Nr. Nissum Skole og Ringkøbing Skole, omkring 225 elever var i år aktive. Deltagerne udnyttede det til fulde og der blev virkelig kæmpet for hver centimeter og hvert sekund, for at opnå de bedste resultater. Det endte med at 7X1 fra Ringkøbing Skole løb med sejren i både drenge og pigerækken og skal derfor repræsenterer kredsen ved det kommende landsstævne. Deltagere, lærere og stævneledelse havde en fremragende dag. Næste år håber vi dog på endnu bredere opbakning fra skolerne i kredsen. Tak til lærere, elever og hjælpere fra Ringkøbing skoles 10. kl. for en god dag i herligt vejr. Fodboldstævne klasse tirsdag 14. september Til stævnet på Spjald Fritidscenter deltog 15 hold i 7-mands fodbold og 12 hold i 11- mandsfodbold. Stævnet blev afviklet i en rimelig god atmosfære, en enkelt skole havde dog elever med, der havde lidt problemer med at udvise den nødvendige disciplin. En skole havde busproblemer; men havde fået en melding frem om, at de blev lidt forsinket; det blev klaret med en ombytning af et par kampe. En enkelt skole mødte ikke frem, hvilket gav lidt større problemer. Heldigvis havde Kibæk Skole ytret ønske om at få et 11 mands drengehold med, så de trådte ind i stedet og spillede sig frem til finalen, som de endte med at vinde over Ringkøbing Skoles 7. x efter en særdeles lige kamp, som endte 0-0 efter ordinær spilletid og 9-8 efter straffesparkonkurrence. Kibæk kvalificerede sig dermed til landsfinalestævnet. I denne række havde 8 hold fordelt i 2 puljer dystet om at mødes i finalen.

5 I 11-mandsrækken for piger havde Ringkøbing Skole 3 hold og Spjald Skole 1 hold med. Spjald vandt alle 3 kampe og sluttede dagen med max. points og dermed retten til medaljer. I drenge 7-mandsrækken deltog Amager Skole (Skjern), 2 hold fra Kibæk og 1 hold fra Harboøre Skole. Nogle af kampene blev meget målrige, men den sidste kamp i puljen stod mellem Harboøre og Kibæk 2, denne kamp var heldigt nok også den afgørende for hvem, der vandt rækken. Med en 2-1 sejr var det Harboøre, der tog guldmedaljerne. I 7-mands for piger var der 11 tilmeldte hold, som var fordelt i 3 puljer, desværre var det puljen med de 3 hold, hvor et hold udeblev. Sct. Jørgen 7ef1 og Nr. Nissum 7ab2 spillede derfor 2 kampe mod hinanden i indledende runde. Vi opfordrer på det kraftigste til at møde frem, når man har tilmeldt sig. Nr. Nissum 7.ab1 vandt med 4-1 og 3-0 over Kibæk 1 og 2 i puljevindernes kamp om at blive nr. 1 og dermed ret til at deltage i landsfinalestævnet. En enkelt pigespiller var så uheldig med et vrid i knæet, at hun måtte køres en tur forbi lægehuset. Fodboldstævne klasse (10. klasse) 15. sept I andendagsgildet til fodboldstævnet for kl. i Spjald deltog 28 hold. Fra morgenstunden var der stille og flot solskinsvejr, men tiltagende vind op ad formiddagen stillede krav til deltagernes tekniske færdigheder. I 11-mandsrækken for piger måtte de 2 deltagende hold ud i en 3. og afgørende kamp inden Amager Skoles 8. kl. havde besejret Ringkøbing 8.z med 2-0. I 11-mandsrækken for drenge var der 2 puljer a 5 hold. Især pulje 2 var jævnbyrdig, 3 hold stod med 8 points efter indledende runde og målscore afgjorde at Tarm 9.kl. skulle møde Lem i en meget spændende finale. I den ordinære kamp styrede Tarm spillet, men kom bagud med 1-0 kort før tid; de fik dog udlignet med få minutter igen. Lem vandt straffesparkonkurrencen med 5-4. I 7-mandsrækken for drenge hvor der deltog 6 hold mødtes de 2 puljevindere i finalen, som endte med at Ringkøbing 9x besejrede Tarm 8.b knebent med mandsrækken for piger havde deltagelse af 10 hold. Her var der også hård kamp i de 2 puljer om at komme til at kæmpe om medaljerne. Finalen kom til at stå mellem Tarm 9.a og Ringkøbing 9.x, her havde himlen åbnet sine sluser, og efter 1-1 i ordinær spilletid kunne Tarm trække sig tilbage som vindere med 3-2 efter straffespark.

6 De sidste kampe trak så længe ud, at vi måtte springe fotograferingen over, da deltagerne skulle nå busserne hjem. Dejbjerglund efterskole havde fået lov at deltage med et 10. kl. drengehold, som deltog for sjov. Deres 9. kl. hold var suppleret med 10. kl. elever og kunne derfor ikke gå i finalerne. Tak til FC Midtjylland for at levere billetter, så alle aktive og lærerne kunne få en fribillet til en af klubbens hjemmekampe. Så er fodboldstævnet også afviklet for 10. klasserne. Det gik virkelig godt. Vejret var ikke med os, men de unge mennesker og lærerne tog det i stiv arm. Der var høj intensitet i alle kampe. Vi var 16 hold ialt mands pigehold og mands drengehold. 16 hold ialt. Og vi regner med at vi var omkring 250 elever. Følgende skoler deltog: Christinelyst, Lomborg, Ikast, Holstebro Sport 10, Herning, Vinderup og Struer. Hos pigerne var det Sport 10 der vandt og hos drengene var det Christinelyst der vandt. Alle holdene spillede i alt 120 minutter. Banerne var våde, og eleverne var meget trætte da turneringen var slut. Mange spilleminutter, tunge baner = tunge ben. Vi er klar til et stævne næste år, samme tid og sted. Vi kontakter igen de forskellige 10. klasses skoler. Kidsvolley rullede igen over kredsen og aktiverede over 1000 elever imponerede. Tak til Dansk Volleyball Forbund og især til de frivillige trænere, der tager fri fra arbejde for at kunne arrangere stævnerne. Vi håber på flere stævner næste år, bl.a. i Lemvig og i Viborg. Kursus for indskolingslærer med emnet motorik blev afviklet godt i Lind. Vi har 2 gange før haft motorik på kursusprogrammet og som regel er det små kurser, men med særligt interesserede kursister vi arbejder også med at udgive motorikfilm på nettet hovedsagelig rettet om børnehaveklasseledere og indskolingslærere. Kurset for udskolingen i Stoholm med Teambuilding og samarbejdsøvelser blev ikke oprettet, til gengæld fik tilfredse kursister både gøgl og parkour på mellemtrinskurset. Spjaldmødet: Vores årlige møde med de kommunale repræsentanter afholdtes i Spjald med DGI Badminton som praktisk indslag. Forrige Spjaldmøde havde de kommunale idrætsudvalg opliste ting/aktiviteter som de kommunale idrætsudvalg gerne ville modtage fra kredsen og nu da vi evaluerede var målene opnået eller bortfaldet så det var godt, måske opstår der dog nye behov efter som, der jo også er blevet sparret i de enkelte kommuner. Udviklingskurset blev afholdt i LaLandia på Lolland og gav både input og socialt samvær da var evalueringen af der fremover gerne må være mere faglighed og udvikling på kurserne.

7 Skolernes motionsløb afholdes for 28. gang. Zapperdage i Herning: Holingcentret og Ishockeyarenaen dannede igen i år rammen om Zapperdagene for 8. klasser. Et deltagerantal på knap 430 elever betød at Zapperdagene blev til Zapperdagen. Skydning, skøjtning, squash, badminton, floorball, håndbold, fodbold og yoga var valgmulighederne. Dagene forløb planmæssigt med god assistance fra personale, medhjælp på banerne, frivillige og de deltagende lærere. Faciliteterne er store, og der var god plads til alle. Umiddelbart var indtrykket, at de deltagende klasser var mere aktive end tidligere. Tak til alle implicerede parter for en god dag. Basketball klasse: Stævnet voksede i år og hele 7 skoler tilmeldte sig mod 2 sidste år. Anna-Marie Luke fra bestyrelsen gjorde et godt stykke arbejde med at få skolerne i området til at bakke op om stævnet. Et nyt tiltag i år var mix-rækken, hvor 6. klasses drenge og piger spillede sammen - det gav nogle mindre skoler muligheden for at deltage, som ikke tidligere havde nok elvere til at stille et rent drenge- eller pigehold. Finalerne blev domineret af de lokale. Lundgårdskolen vandt både pige og drenge række, mens Tjørring skole fightede sig til en finalesejr i mixrækken - godt gået. Basketballstævnet for klasserne blev aflyst vi overvejer at flytte stævnet til Holstebro for at få gang i stævnet i gang. Håndboldstævnet for klasse i Stoholm igen godt afviklet. Indledende stævner i lærervolley og håndbold påbegyndes og afsluttes i næste kalender år. Julemødet blev til et nytårsmøde med vinterbadning på programmet.

8 Resultater Volleyball klasse piger: Tvis Klasse drenge: Ulfborg 6.b klasse piger (B-rækken): Vinderup Realskole 9A klasse drenge (B-rækken): Vinderup Realskole klasse piger (A-rækken): Skjern Kristne Friskole klasse drenge (A-rækken): Birkelundskolen klasse piger: Vinderup Realskole 10. klasse drenge: Vinderup Realskole Atletik klasse piger: Ringkøbing Skole klasse drenge: Ringkøbing Skole Fodbold klasser 11 mands hold drenge: Kibæk skole klasser 7 mands hold drenge: Haboøre skole klasser 7 mands hold piger: Nr. Nissum skole klasser 11 mands hold piger: Spjald skole klasser 11 mands hold drenge: Lem skole klasser 11 mands hold piger: Amager skolen klasser 7 mands hold drenge: Ringkøbing skole klasser 7 mands hold piger: Tarm skole 10. klasses turneringen, piger Sport klasses turneringen, drenge Christinelyst Basketball klasse klasse, piger Lundgårdsskolen klasse, drenge Lundgårdsskolen Mix-rækken Tjørring skole

9 Statistik for de sidste tre år Tallene i parentes angiver andelen af elever i klasse Blå: Antal hold Sort: Antal elever Holdaktiviteter Volleyball 105(71) 146(63) 679(532) Håndbold 0(36) 534(152) 481(152) Atletik 15(0) (0) Fodbold 64(27) 420(180) 1044(372) Basketball 18(9) (0) Klasse- eller skoleaktiviteter Tumlingsdag for 2. klasse Gymnastikdage for 5. klasse Træf for klasse O-løb for klasse Idrætslejrskole for klasse Total Håndbold Zapperdage for 8. klasse Kidsvolley for klasse

10 Dansk Skoleidræt Landsorganisationens strategiske indsatsområder for En relancering af skoleidrætsmærkerne De nuværende skoleidrætsmærker er gennemgået, og der er udarbejdet et første udkast til en ændret struktur således, at mærkerne følger trinmålene i Fælles mål for idræt. Desuden undersøges mulighederne for supplerende svømmemærker samt nye gymnastikmærker. Det nye tiltag forventes præsenteret i løbet af Informationskampagne rettet mod læreruddannelserne På baggrund af diverse møder og kontakter i 2010 er et informationsmateriale til idrætsstuderende på læreruddannelserne under udarbejdelse. Det forventes præsenteret på fremtidige info-møder, hvor også Dansk Idrætslærerforening og Centre for Undervisningsmidler vil få lejlighed til at præsentere deres tilbud til de kommende idrætslærere. De første informationsmøder vil blive afholdt i Branding af Dansk Skoleidræt Der er i 2010 sket en øget synliggørelse af Dansk Skoleidræt overfor landets kommuner (via de kommunale kontaktpersoner) og overfor de landpolitiske uddannelses- og sundhedspolitiske ordførere. Dertil kan tilføjes at Mogens Schultze arbejde sammen med andre på at få et netbaseret atletikprogram til at fungere. Når det er klart kan skoler fri bruge det til almindelig undervisning, lokalestævner og i forbindelse med tilmeldinger til Dansk Skoleidræts stævner.

11 Afsluttende bemærkninger Vi ved nu at Dansk Skoleidræt Midt- og Vestjylland fortsat har de 8 kommuners opbakning. Vi har fået go til at fortsætte vores arbejde, dog med et beskåret budget, hvilket medfører at den dyre aktivitet Zapperdag ikke er på programmet næste år, ligeledes bliver bestyrelsen og bestyrelses medlemmernes tid mindre og kun 3 Venølejre oprettes pr. år. Vi går til arbejdes med indstillingen: Det bli r et godt år og I kan godt glæde jer. Mogens Schultze arbejder flittigt og hurtigt med hjemmesiden. Tak for den store indsats webmaster igen i år. En stor tak til alle kommunale skoleidrætsrepræsentanter. Afslutningsvis takker vi alle vores samarbejdspartnere for et godt og konstruktivt samarbejde. Vi ønsker at det må fortsætte. Endelig skylder jeg at takke den øvrige bestyrelse for samarbejdet omkring den fortsatte udvikling af skoleidrætstilbuddene i kredsen. På gensyn i næste sæson Lars Bo Andresen, formand

12 Tak for samarbejdet i 2010 På gensyn til flere skole- idrætsoplevelser i 2011

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg I 2010 har over 8000 fynske skoleelever været med til mange forskellige oplevelser gennem skoleidrætten. Rundt omkring på skolerne på

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2009 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2009 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2009 v/randi Fechtenburg Skoleidrættens vigtigste opgave er at give de mange børn på skolerne gode idrætsoplevelser. Det gør vi ved at have et varieret tilbud

Læs mere

Beretning FDF landsdel 2013 2014

Beretning FDF landsdel 2013 2014 To år er gået, siden vi sidst gjorde status og så tilbage, nu er det er så blevet tiden igen og denne gang, er det mig, der for første gang får lov at skrive beretning. I vil opdage at formen er anderledes

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013 hjemmesiden programmet

Bestyrelsens beretning for 2013 hjemmesiden programmet Bestyrelsens beretning for 2013 Så gik endnu et år. Og ih, hvor det går hurtigt. I vores sidste beretning nævnte vi flere ting, som var i sin vorden, herunder ny hjemmeside og fornyelse af vores årlige

Læs mere

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger

2. Aflæggelse af formandens og udvalgsformændenes beretninger Generalforsamling onsdag d. 25/3 2014 kl. 19.30 i Voerladegård Skole 1. Valg af dirigent Lars L. er valgt som dirigent Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt jvf. vedtægterne 2. Aflæggelse af formandens

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 23. februar 2013

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 23. februar 2013 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 23. februar 2013 1. Valg af dirigent. Poul Møller valgt 2. Godkendelse af dagsorden og mødets lovlighed Dagsorden godkendt og generalforsamling lovlig indvarslet

Læs mere

AUI-INFO AUI-INFO. Andst Ungdoms- og Idrætsforening. Generalforsamling. Årets Leder Årets leder i AUI 2009 blev ikke mindre 2 personer. Husk det nu...

AUI-INFO AUI-INFO. Andst Ungdoms- og Idrætsforening. Generalforsamling. Årets Leder Årets leder i AUI 2009 blev ikke mindre 2 personer. Husk det nu... AUI-INFO AUI-INFO Andst Ungdoms- og Idrætsforening Informationsblad til medlemmer og lokalsamfundet fra AUI År 2011 er skudt i gang og mange udvalg har valgt at bidrage med indhold til denne udgave af

Læs mere

BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND 2014 er for mange elever, lærere, pædagoger, skoleledere og skoleafdelinger lig med ÅR 0. Skolereformen har vendt op og ned på rigtig mange vaner og traditioner

Læs mere

AUI-INFO AUI-INFO. Andst Ungdoms- og Idrætsforening. Generalforsamling. Årets Leder Årets leder i AUI 2010 blev. Husk det nu...

AUI-INFO AUI-INFO. Andst Ungdoms- og Idrætsforening. Generalforsamling. Årets Leder Årets leder i AUI 2010 blev. Husk det nu... AUI-INFO AUI-INFO Andst Ungdoms- og Idrætsforening Informationsblad til medlemmer og lokalsamfundet fra AUI Et nyt år har meldt sin ankomst og med det, er tiden også inde til en ny udgave af AUI-info.

Læs mere

Kredsgeneralforsamling 20. marts 2013

Kredsgeneralforsamling 20. marts 2013 Kredsgeneralforsamling 20. marts 2013 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 4 INDHOLD Dagsorden... 3 Formanden... 4 Turneringsudvalget... 7 Dommerudvalget... 9 Uddannelsesudvalget... 12 Børne- og ungeudvalget...

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde. i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks, 7440 Karup - (c/o MacY)

Repræsentantskabsmøde. i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks, 7440 Karup - (c/o MacY) Side 1 Repræsentantskabsmøde i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks, 7440 Karup - (c/o MacY) Side 2 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang August 2013 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang August 2013 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang August 2013 Nr. 1 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Zumba-feber i Højene

Zumba-feber i Højene MEDLEMSBLAD FOR SKIBSBY-HØJENE IDRÆTSFORENING Nr. 2 Oktober 2010 43. årgang Zumba-feber i Højene 170 kvinder mødte op til den første træningsaften til Zumba. Der blev hurtigt oprettet et ekstra hold, mens

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

Børne- og Ungefolder 2015-16

Børne- og Ungefolder 2015-16 Børne- og Ungefolder 2015-16 Side 1 Børne- & Ungeudvalget i JHF Kreds 7 2015-2016 Klaus K. Svendsen Seminarievej 132 6760 Ribe Mobil: 28 83 35 67 Mail: klaussvendsen@icloud.com Ansvar: Høje Piger Flemming

Læs mere

Anders Jensen Håndværkerstræde 9 24 24 00 93 andersjensen@jensen.mail.dk. Tina Frederiksen Kristiansmindevej 6 21 61 44 42 tina-thomas@webspeed.

Anders Jensen Håndværkerstræde 9 24 24 00 93 andersjensen@jensen.mail.dk. Tina Frederiksen Kristiansmindevej 6 21 61 44 42 tina-thomas@webspeed. 1 Anders Jensen Håndværkerstræde 9 24 24 00 93 andersjensen@jensen.mail.dk Anders Jensen Håndværkerstræde 9 24 24 00 93 andersjensen@jensen.mail.dk Dennis H. Larsen Ørslevvej 109 29 86 15 06 dennishl@mail.dk

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 Sandkasse: Sæsonen 2007/2008 var på mange måder en rigtig god sæson. Antallet af spillere var støt stigende hele sæsonen og vi endte med 27 spillere 12 piger

Læs mere

Vi sagde farvel til.

Vi sagde farvel til. Forord Når året går på hæld, er det tid at sende en hilsen til skolens store bagland, elever, forældre, bestyrelse, samarbejdspartnere og naturligvis de mange medlemmer af elevforeningen og HCI s Venner.

Læs mere

VVBKs repmøde tirsdag d. 29. april 2008 kl. 19.00

VVBKs repmøde tirsdag d. 29. april 2008 kl. 19.00 VVBKs repmøde tirsdag d. 29. april 2008 kl. 19.00 Sted: Kulturhuset, Alhedehallen, Trehusevej 7, Frederiks, 7470 Karup Kredsen er vært ved kaffe og brød. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger

Læs mere

Den gule beretning 2011

Den gule beretning 2011 Den gule beretning 2011 www.sdu.de Sydslesvigs danske Ungdomsforeninger Statistik SdU s Hovedsendemandsmøde 2011 Den gule beretning 2011 side 1 Indhold Formandens beretning Badmintonudvalget Bordtennisudvalget

Læs mere

K L E M Å. April 2010

K L E M Å. April 2010 K L E M Å 2 April 2010 Redaktionen Opsætning og div.: Mogens Jensen Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev Tlf. 74 53 03 68 Medredaktør: Kurt Koch Distribution: Mogens Jensen Næste Deadline: 20. juni

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg Referat af generalforsamling onsdag den 19. februar 2014 1. Valg af dirigent. Jørgen Krog 2. Formandens beretning. Se vedhæftede. 3. KORTE beretninger fra diverse udvalg. Idræt i dagtimerne - se vedhæftede

Læs mere

BADMINTONBESTYRELSEN. Medlem :Keld Mikkelsen. Medlem : Medlem

BADMINTONBESTYRELSEN. Medlem :Keld Mikkelsen. Medlem : Medlem Boldøjet Kontakt: Kristian van der Bijl VOLLEY Michael Christiansen BOLDØJET :Helle Kirkeby :Inge Vinther :Ingelise Kahr :Margrethe Børresen : 8683 6711 8683 7013 8683 6943 8683 7047 8683 7323 Kontakt

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND JYDSK HÅNDBOLD FORBUND Referat af Jydsk Håndbold Forbunds 83. ordinære repræsentantskabsmøde lørdag den 9. maj 2015 i Hammel Idrætscenter REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2015 Viby J., den 21. maj 2015 2 REFERAT

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen 2014

Beretning ved generalforsamlingen 2014 1 Beretning ved generalforsamlingen 2014 Velkommen til alle jer, der er mødt op i dag. Det er en glæde at se, at der er så stor interesse for klubben og dens trivsel. For det er jo ikke på vandet det foregår

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere