ÅRSBERETNING Kurset Idrætsunderviserens dag afholdes i Lind Hallerne. God tilslutning Især John Friis danseaktiviteter trækker folk af huse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRSBERETNING 2010. Kurset Idrætsunderviserens dag afholdes i Lind Hallerne. God tilslutning Især John Friis danseaktiviteter trækker folk af huse."

Transkript

1 ÅRSBERETNING 2010 Forord Året bød en gentagelse af alle de gode kendte aktiviteter og lignede på den måde sig selv. Men det var også et år i vente position. Ville kommunerne fortsat bakke op om skoleidrætten og hvilken økonomi kunne vi forventes os når overgangsordningen ophørte. Det ved vi nu, men også først nu, nemlig i tirsdags d. 1. marts. Januar Året starter med bestyrelsesmøde i Herning. Årsberetning 2009 er til gennemsyn. Aftaler med Ikast-Brande kommune er gjort. Repræsentantskabsmødet holdes i Ikast. Maillisten er nu færdig, så vi kan skrive direkte til en kontaktperson fra hver af områdets 262 skoler, vi forventer fremover at få flere tilmeldinger af den vej. Kurset Idrætsunderviserens dag afholdes i Lind Hallerne. God tilslutning Især John Friis danseaktiviteter trækker folk af huse. Lærervolley afviklet med 10 hold og en vinder: Fjordvang, som altså afholder finalestævnet næste år. Til meld dig og dine kollegaer, der er rigtig godt. Volleyballstævnet i Holstebro blev afholdt torsdag d. 14/1 dystede gruppe 2 (6.-7.årg) og gruppe 4 (10. årg.) i Idrætscenter Vest og fredag d. 15/1 spillede gruppe 3 (8.-9.årg) A- rækken i Stadionhallen og B-rækken i Idrætscenter Vest. Begge stævnedage forløb uden problemer, og de i alt 94 tilmeldte hold spillede mange gode og jævnbyrdige kampe. Kidsvolley stævne i Ikast var blevet udsat fra november året før, med 132 glade roterende elever var lige glade med denne ændring de nød det bare. En god aktivitet som sædvanlig.

2 Februar Tumlingdag for 2. klasser i Sportscenter Herning. Her deltog 202 børn. Brydeklubben igen var på banen, det fungere godt når vi har mulighed for at samarbejde med lokale klubber, hvilket jo også er konceptet med de før omtalte kidsvolleystævner. Et planlagt møde, om vores fremtidige budget, med skolecheferne udskudt til april pga. travlhed på de forskellige kommuner. Brian Siems og Hans Jespersen fra Sct. Jørgens skole i Holstebro gik i gang med at få 10. klasses skoler til at deltage i stævne i vores kreds. 10. klasserne har længe været få i vores statistik, men vha. opsøgende arbejde og mange telefonopkald fik de arrangeret 2 store stævner et fodboldstævne og et volleyballstævne. Et flot stykke arbejde tak for det. Håndboldstævne for klasse var igen i år intense kampe og nu med nye regler, som tillod brug af harpiks. Hyldgårdsskolen vandt pigerækken og Tvis skole drengerækken. I år havde vi mulighed for at give et tilskud til de hold, der blev kredsmestre og gerne ville deltage i DM. Det endte med at de 2 hold delte bus og havde en god tur. Marts Dagen opruller for repræsentantskabsmødet i Ikast-Brande. Vi starter ud med lærer, Bo Holm, selvopfundne SL, skørlympiske lege, hvor der bliver kæmpet og grint. Så kører vi fra Østre skole ned til Ikast Sportscenter, hvor Sundheds innovator Peter Thybo, fortæller om mental og fysisk sundhed, om forskellen på at være sund eller rask. Repræsentantskabsmøde ender ud i at Karsten Frik Andersen vælges ind i bestyrelsen, mens Zander Kock og Lisbeth Holm vælges som suppleanter. Helle Rahbek - vores dirigent leder os flot gennem dagen. April Gymnastikdagene er en succesoplevelse for elever og lærere. Med stor energi tilrettelægges dagenes fysiske udfordringer på de respektive efterskoler i et samarbejde mellem skolens lærere og elever. Der skal lyde en stor tak til elever og lærere på de to efterskoler for deres store engagement og interesse for at arrangere disse dage. Der deltog 121 elever og 7 lærere på Bøvling idrætsefterskole og 211 elever og 11 lærere på Dejbjerglund idrætsefterskole og 302 elever og 12 lærere på Bjergsnæsskolen.

3 Høvdingebold i Skive Holger meddeler at stævnet er helt fyldt op og at det gik hurtigt. 26 hold og få mulighed for at spille høvdingebold og opleve hvordan sportsarrangementer også kan være et show. Holger videregav sine erfaringer, så næste års stævner kunne blive endnu bedre. Træffene gennemføres for sidste år i Videbæk, Skals og Struer. Godt 400 aktive elever næste år afholdes træf på efterskoler, da vi fra gymnastikdagen har gode erfaringer og da vi alle rede på dette tidspunkt begyndte at tænke på hvor der kunne sparres penge i vores budget. 2-dags kursus på Dejbjerglund Efterskole desvære også aflyst. Maj O-løb aflyst i Holstebro, Viborg og Herning næste år kontakter vi via mailnetværket for det burde kunne lade sig gøre at få stævner op at stå i de 3 storbyer vi får se. O-løb i Skive var som sædvanlig en god dag i det fri. Kort i hånden og sved på panden. O-løb i Hoverdal: Karsten og Zander melder om en dejlig dag i skoven beskedne er de jo for det laver virkelig nogle godt planlagte stævner, som også belønnes med stor deltagelse. Venølejrene Godt vejr glade børn positive lærere og ikke mindst et godt område. Alt var som det plejede på Venølejrene i Der var dog en tendens til faldende deltagerantal. 2 normale lejre og 2 halve lejre. En del lærere giver udtryk for, at det er nogle dejlige dage, men omstændighederne og prioriteringerne rundt omkring på forskellige skoler kan betyde en pause/stop i deltagelsen på Venølejrene. Vi er dog fortrøstningsfulde omkring fremtiden, selvom der nok går lidt tid inden vi igen kommer op på 5 fuldt belagte lejre. Men hvem ved?? Juni Vi holder bestyrelsesmøde med vores kursusprogram for som vigtigste punkt på dagsordenen. Totalhåndbold i Spøttrup: Et godt bekendtskab, men nu ikke nyt længere for andet år i træk var det en succes.

4 August De 2 kurser for overbygningen bliver ikke til noget. Kurset i Skive pga. manglende tilmelding og det i Ringkøbing delvist pga. manglende tilmelding, men også pga. instruktør frafald. September December Kursusprogrammet gøres færdigt i år i et samarbejde med CFU som sædvanlig, men også med Dansk Skoleidræt Østjylland og den CFU i Skanderborg som de normalt aftaler kurser med. Kredsfinalen i skoleatletik 2010: Vi var utrolig heldige med vejret. Masser af regn dagene op til stævnet, men tirsdag morgen klarede det op og solen skinnede det meste af dagen. Hvor heldig har man lov til at være. I år var der tilmeldt 10 hold i drengerækken og 10 hold i pigerækken. Vi havde besøg af Amagerskolen fra Skjern, Nr. Nissum Skole og Ringkøbing Skole, omkring 225 elever var i år aktive. Deltagerne udnyttede det til fulde og der blev virkelig kæmpet for hver centimeter og hvert sekund, for at opnå de bedste resultater. Det endte med at 7X1 fra Ringkøbing Skole løb med sejren i både drenge og pigerækken og skal derfor repræsenterer kredsen ved det kommende landsstævne. Deltagere, lærere og stævneledelse havde en fremragende dag. Næste år håber vi dog på endnu bredere opbakning fra skolerne i kredsen. Tak til lærere, elever og hjælpere fra Ringkøbing skoles 10. kl. for en god dag i herligt vejr. Fodboldstævne klasse tirsdag 14. september Til stævnet på Spjald Fritidscenter deltog 15 hold i 7-mands fodbold og 12 hold i 11- mandsfodbold. Stævnet blev afviklet i en rimelig god atmosfære, en enkelt skole havde dog elever med, der havde lidt problemer med at udvise den nødvendige disciplin. En skole havde busproblemer; men havde fået en melding frem om, at de blev lidt forsinket; det blev klaret med en ombytning af et par kampe. En enkelt skole mødte ikke frem, hvilket gav lidt større problemer. Heldigvis havde Kibæk Skole ytret ønske om at få et 11 mands drengehold med, så de trådte ind i stedet og spillede sig frem til finalen, som de endte med at vinde over Ringkøbing Skoles 7. x efter en særdeles lige kamp, som endte 0-0 efter ordinær spilletid og 9-8 efter straffesparkonkurrence. Kibæk kvalificerede sig dermed til landsfinalestævnet. I denne række havde 8 hold fordelt i 2 puljer dystet om at mødes i finalen.

5 I 11-mandsrækken for piger havde Ringkøbing Skole 3 hold og Spjald Skole 1 hold med. Spjald vandt alle 3 kampe og sluttede dagen med max. points og dermed retten til medaljer. I drenge 7-mandsrækken deltog Amager Skole (Skjern), 2 hold fra Kibæk og 1 hold fra Harboøre Skole. Nogle af kampene blev meget målrige, men den sidste kamp i puljen stod mellem Harboøre og Kibæk 2, denne kamp var heldigt nok også den afgørende for hvem, der vandt rækken. Med en 2-1 sejr var det Harboøre, der tog guldmedaljerne. I 7-mands for piger var der 11 tilmeldte hold, som var fordelt i 3 puljer, desværre var det puljen med de 3 hold, hvor et hold udeblev. Sct. Jørgen 7ef1 og Nr. Nissum 7ab2 spillede derfor 2 kampe mod hinanden i indledende runde. Vi opfordrer på det kraftigste til at møde frem, når man har tilmeldt sig. Nr. Nissum 7.ab1 vandt med 4-1 og 3-0 over Kibæk 1 og 2 i puljevindernes kamp om at blive nr. 1 og dermed ret til at deltage i landsfinalestævnet. En enkelt pigespiller var så uheldig med et vrid i knæet, at hun måtte køres en tur forbi lægehuset. Fodboldstævne klasse (10. klasse) 15. sept I andendagsgildet til fodboldstævnet for kl. i Spjald deltog 28 hold. Fra morgenstunden var der stille og flot solskinsvejr, men tiltagende vind op ad formiddagen stillede krav til deltagernes tekniske færdigheder. I 11-mandsrækken for piger måtte de 2 deltagende hold ud i en 3. og afgørende kamp inden Amager Skoles 8. kl. havde besejret Ringkøbing 8.z med 2-0. I 11-mandsrækken for drenge var der 2 puljer a 5 hold. Især pulje 2 var jævnbyrdig, 3 hold stod med 8 points efter indledende runde og målscore afgjorde at Tarm 9.kl. skulle møde Lem i en meget spændende finale. I den ordinære kamp styrede Tarm spillet, men kom bagud med 1-0 kort før tid; de fik dog udlignet med få minutter igen. Lem vandt straffesparkonkurrencen med 5-4. I 7-mandsrækken for drenge hvor der deltog 6 hold mødtes de 2 puljevindere i finalen, som endte med at Ringkøbing 9x besejrede Tarm 8.b knebent med mandsrækken for piger havde deltagelse af 10 hold. Her var der også hård kamp i de 2 puljer om at komme til at kæmpe om medaljerne. Finalen kom til at stå mellem Tarm 9.a og Ringkøbing 9.x, her havde himlen åbnet sine sluser, og efter 1-1 i ordinær spilletid kunne Tarm trække sig tilbage som vindere med 3-2 efter straffespark.

6 De sidste kampe trak så længe ud, at vi måtte springe fotograferingen over, da deltagerne skulle nå busserne hjem. Dejbjerglund efterskole havde fået lov at deltage med et 10. kl. drengehold, som deltog for sjov. Deres 9. kl. hold var suppleret med 10. kl. elever og kunne derfor ikke gå i finalerne. Tak til FC Midtjylland for at levere billetter, så alle aktive og lærerne kunne få en fribillet til en af klubbens hjemmekampe. Så er fodboldstævnet også afviklet for 10. klasserne. Det gik virkelig godt. Vejret var ikke med os, men de unge mennesker og lærerne tog det i stiv arm. Der var høj intensitet i alle kampe. Vi var 16 hold ialt mands pigehold og mands drengehold. 16 hold ialt. Og vi regner med at vi var omkring 250 elever. Følgende skoler deltog: Christinelyst, Lomborg, Ikast, Holstebro Sport 10, Herning, Vinderup og Struer. Hos pigerne var det Sport 10 der vandt og hos drengene var det Christinelyst der vandt. Alle holdene spillede i alt 120 minutter. Banerne var våde, og eleverne var meget trætte da turneringen var slut. Mange spilleminutter, tunge baner = tunge ben. Vi er klar til et stævne næste år, samme tid og sted. Vi kontakter igen de forskellige 10. klasses skoler. Kidsvolley rullede igen over kredsen og aktiverede over 1000 elever imponerede. Tak til Dansk Volleyball Forbund og især til de frivillige trænere, der tager fri fra arbejde for at kunne arrangere stævnerne. Vi håber på flere stævner næste år, bl.a. i Lemvig og i Viborg. Kursus for indskolingslærer med emnet motorik blev afviklet godt i Lind. Vi har 2 gange før haft motorik på kursusprogrammet og som regel er det små kurser, men med særligt interesserede kursister vi arbejder også med at udgive motorikfilm på nettet hovedsagelig rettet om børnehaveklasseledere og indskolingslærere. Kurset for udskolingen i Stoholm med Teambuilding og samarbejdsøvelser blev ikke oprettet, til gengæld fik tilfredse kursister både gøgl og parkour på mellemtrinskurset. Spjaldmødet: Vores årlige møde med de kommunale repræsentanter afholdtes i Spjald med DGI Badminton som praktisk indslag. Forrige Spjaldmøde havde de kommunale idrætsudvalg opliste ting/aktiviteter som de kommunale idrætsudvalg gerne ville modtage fra kredsen og nu da vi evaluerede var målene opnået eller bortfaldet så det var godt, måske opstår der dog nye behov efter som, der jo også er blevet sparret i de enkelte kommuner. Udviklingskurset blev afholdt i LaLandia på Lolland og gav både input og socialt samvær da var evalueringen af der fremover gerne må være mere faglighed og udvikling på kurserne.

7 Skolernes motionsløb afholdes for 28. gang. Zapperdage i Herning: Holingcentret og Ishockeyarenaen dannede igen i år rammen om Zapperdagene for 8. klasser. Et deltagerantal på knap 430 elever betød at Zapperdagene blev til Zapperdagen. Skydning, skøjtning, squash, badminton, floorball, håndbold, fodbold og yoga var valgmulighederne. Dagene forløb planmæssigt med god assistance fra personale, medhjælp på banerne, frivillige og de deltagende lærere. Faciliteterne er store, og der var god plads til alle. Umiddelbart var indtrykket, at de deltagende klasser var mere aktive end tidligere. Tak til alle implicerede parter for en god dag. Basketball klasse: Stævnet voksede i år og hele 7 skoler tilmeldte sig mod 2 sidste år. Anna-Marie Luke fra bestyrelsen gjorde et godt stykke arbejde med at få skolerne i området til at bakke op om stævnet. Et nyt tiltag i år var mix-rækken, hvor 6. klasses drenge og piger spillede sammen - det gav nogle mindre skoler muligheden for at deltage, som ikke tidligere havde nok elvere til at stille et rent drenge- eller pigehold. Finalerne blev domineret af de lokale. Lundgårdskolen vandt både pige og drenge række, mens Tjørring skole fightede sig til en finalesejr i mixrækken - godt gået. Basketballstævnet for klasserne blev aflyst vi overvejer at flytte stævnet til Holstebro for at få gang i stævnet i gang. Håndboldstævnet for klasse i Stoholm igen godt afviklet. Indledende stævner i lærervolley og håndbold påbegyndes og afsluttes i næste kalender år. Julemødet blev til et nytårsmøde med vinterbadning på programmet.

8 Resultater Volleyball klasse piger: Tvis Klasse drenge: Ulfborg 6.b klasse piger (B-rækken): Vinderup Realskole 9A klasse drenge (B-rækken): Vinderup Realskole klasse piger (A-rækken): Skjern Kristne Friskole klasse drenge (A-rækken): Birkelundskolen klasse piger: Vinderup Realskole 10. klasse drenge: Vinderup Realskole Atletik klasse piger: Ringkøbing Skole klasse drenge: Ringkøbing Skole Fodbold klasser 11 mands hold drenge: Kibæk skole klasser 7 mands hold drenge: Haboøre skole klasser 7 mands hold piger: Nr. Nissum skole klasser 11 mands hold piger: Spjald skole klasser 11 mands hold drenge: Lem skole klasser 11 mands hold piger: Amager skolen klasser 7 mands hold drenge: Ringkøbing skole klasser 7 mands hold piger: Tarm skole 10. klasses turneringen, piger Sport klasses turneringen, drenge Christinelyst Basketball klasse klasse, piger Lundgårdsskolen klasse, drenge Lundgårdsskolen Mix-rækken Tjørring skole

9 Statistik for de sidste tre år Tallene i parentes angiver andelen af elever i klasse Blå: Antal hold Sort: Antal elever Holdaktiviteter Volleyball 105(71) 146(63) 679(532) Håndbold 0(36) 534(152) 481(152) Atletik 15(0) (0) Fodbold 64(27) 420(180) 1044(372) Basketball 18(9) (0) Klasse- eller skoleaktiviteter Tumlingsdag for 2. klasse Gymnastikdage for 5. klasse Træf for klasse O-løb for klasse Idrætslejrskole for klasse Total Håndbold Zapperdage for 8. klasse Kidsvolley for klasse

10 Dansk Skoleidræt Landsorganisationens strategiske indsatsområder for En relancering af skoleidrætsmærkerne De nuværende skoleidrætsmærker er gennemgået, og der er udarbejdet et første udkast til en ændret struktur således, at mærkerne følger trinmålene i Fælles mål for idræt. Desuden undersøges mulighederne for supplerende svømmemærker samt nye gymnastikmærker. Det nye tiltag forventes præsenteret i løbet af Informationskampagne rettet mod læreruddannelserne På baggrund af diverse møder og kontakter i 2010 er et informationsmateriale til idrætsstuderende på læreruddannelserne under udarbejdelse. Det forventes præsenteret på fremtidige info-møder, hvor også Dansk Idrætslærerforening og Centre for Undervisningsmidler vil få lejlighed til at præsentere deres tilbud til de kommende idrætslærere. De første informationsmøder vil blive afholdt i Branding af Dansk Skoleidræt Der er i 2010 sket en øget synliggørelse af Dansk Skoleidræt overfor landets kommuner (via de kommunale kontaktpersoner) og overfor de landpolitiske uddannelses- og sundhedspolitiske ordførere. Dertil kan tilføjes at Mogens Schultze arbejde sammen med andre på at få et netbaseret atletikprogram til at fungere. Når det er klart kan skoler fri bruge det til almindelig undervisning, lokalestævner og i forbindelse med tilmeldinger til Dansk Skoleidræts stævner.

11 Afsluttende bemærkninger Vi ved nu at Dansk Skoleidræt Midt- og Vestjylland fortsat har de 8 kommuners opbakning. Vi har fået go til at fortsætte vores arbejde, dog med et beskåret budget, hvilket medfører at den dyre aktivitet Zapperdag ikke er på programmet næste år, ligeledes bliver bestyrelsen og bestyrelses medlemmernes tid mindre og kun 3 Venølejre oprettes pr. år. Vi går til arbejdes med indstillingen: Det bli r et godt år og I kan godt glæde jer. Mogens Schultze arbejder flittigt og hurtigt med hjemmesiden. Tak for den store indsats webmaster igen i år. En stor tak til alle kommunale skoleidrætsrepræsentanter. Afslutningsvis takker vi alle vores samarbejdspartnere for et godt og konstruktivt samarbejde. Vi ønsker at det må fortsætte. Endelig skylder jeg at takke den øvrige bestyrelse for samarbejdet omkring den fortsatte udvikling af skoleidrætstilbuddene i kredsen. På gensyn i næste sæson Lars Bo Andresen, formand

12 Tak for samarbejdet i 2010 På gensyn til flere skole- idrætsoplevelser i 2011

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds IF,

Læs mere

Formandens beretning marts 2014 marts 2015

Formandens beretning marts 2014 marts 2015 Formandens beretning marts 2014 marts 2015 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Den nye skolereform/ arbejdstid har givet store udfordringer for vores kreds, men generelt er vi kommet styrket ud af

Læs mere

Velkommen til LANDBOBANK Skjern Cup

Velkommen til LANDBOBANK Skjern Cup Velkommen til LANDBOBANK Skjern Cup Lørdag d. 16. november 2013 og Søndag den 17. november 2013. Som hovedsponsor for Skjern GF er det Landbobanken en glæde at byde velkommen til LANDBOBANK Skjern Cup

Læs mere

Elevstævner. Lærerkurser. Lærerfest. Møder

Elevstævner. Lærerkurser. Lærerfest. Møder Version 3 11.maj 2016 Aktivitetsoversigt for Det fælles kommunale idrætsudvalg Rebild Skoleidræt 2016-2017 Elevstævner Lærerkurser Lærerfest Møder Elevstævner i Rebild kommune I samarbejde med Dansk Skoleidræt,

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2014 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2014 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2014 v/randi Fechtenburg År 2014 huskes nok mest på den ny skolereform og en helt ny arbejdstidsaftale for lærerene. Vi er i bestyrelsen meget spændte på, hvad

Læs mere

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

Elevstævner. Lærerkurser. Møder

Elevstævner. Lærerkurser. Møder Version 5 9.aug 2017 Aktivitetsoversigt for Det fælles kommunale idrætsudvalg Rebild Skoleidræt 2017-2018 Elevstævner Lærerkurser Møder Elevstævner i Rebild kommune I samarbejde med Dansk Skoleidræt, Nordjylland

Læs mere

Formandens beretning marts 2016 marts 2017

Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Aldrig har der været så meget fokus på sundhed og idræt i folkeskolen. Det giver positive udfordringer for os i DSN.

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Lørdag den 27. oktober 2012 i Mejrup Kultur- & Fritidscenter

Lørdag den 27. oktober 2012 i Mejrup Kultur- & Fritidscenter Program 2012/2013 Kommunemesterskaber i indefodbold i Holstebro Kommune Lørdag den 27. oktober 2012 i Mejrup Kultur- & Fritidscenter Dagli Brugsen Mejrup Kommunemesterskaber i Holstebro Kommune Velkommen

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

PROGRAM Sportmaster Cup Indendørsfodbold stævne. Den 6. 7. & 8. januar 2012 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter

PROGRAM Sportmaster Cup Indendørsfodbold stævne. Den 6. 7. & 8. januar 2012 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter PROGRAM Sportmaster Cup Indendørsfodbold stævne Den 6. 7. & 8. januar 2012 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter Arrangeret af BRH Fodbold (Bremdal, Resen og Humlum) Sponsor: -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Beach Handball 2016 Senior og ungdom

Beach Handball 2016 Senior og ungdom Invitation Beach Handball 2016 Senior og ungdom Arrangeret af JHF Kreds 5 Lørdag d. 28.maj U-10 Søndag d.29.maj U-12 pige A&B + U-12 drenge B Lørdag d. 4.juni Søndag d. 5.juni Lørdag d. 11.juni U-16, U-18

Læs mere

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Den 27. 28 & 29. januar i Brande og nabobyerne Et af Danmark største indendørs fodboldstævner Gode muligheder for overnatning og super forplejning Spil f.eks. U-10

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

politimesterskaber i Danske Danske

politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i 30 Politiidræt nr. 2 2012 håndbold Foto: Jesper A. Thau, Vejle Af Søren Damgaard, Håndboldudvalget og træner for håndbold Københavns damer samt damelandsholdet

Læs mere

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 i Aulum Fritidscenter Mødedeltagere: Anne-Mette Røn Poulsen Tove Ehmsen Trine Lajgaard Ella Søndergaard Annette Olesen Sheena Kristensen

Læs mere

BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND 2014 er for mange elever, lærere, pædagoger, skoleledere og skoleafdelinger lig med ÅR 0. Skolereformen har vendt op og ned på rigtig mange vaner og traditioner

Læs mere

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe DM i Skolebasketball 2014 den 28.-30. januar 2014 i Nibe VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Nibe.

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under inviterer hermed til fodboldturnering for efterskolerne i Sydøstjylland i skoleåret 2013-14.

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Skolefodbold Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 14. marts 2015

Skolefodbold Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 14. marts 2015 Skolefodbold 2015 Program for Fodboldstævne I Dronninglund Hallerne Lørdag den 14. marts 2015 Under stævnet vil Dronninglund Hallens cafeteria være åbent der kan bl.a. købes varm middagsmad til hele familien!

Læs mere

Idrætsefterskole Klintsøgaard. Håndbold DM efterskoler 2012-26 og 27 april

Idrætsefterskole Klintsøgaard. Håndbold DM efterskoler 2012-26 og 27 april Idrætsefterskole Klintsøgaard Håndbold DM efterskoler 2012-26 og 27 april Hej deltager i DM Håndbold Vi glæder os til at se de mange hold på Idrætsefterskolen Klintsøgaard. Selve kampene vil blive afviklet

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

HAVDRUP SOMMER CUP 2010

HAVDRUP SOMMER CUP 2010 HAVDRUP GYMNASTIK & IDRÆTS FORENING FODBOLDAFDELINGEN www.hgi-fodbold.dk PROGRAM HAVDRUP SOMMER CUP 2010 Søndag den 15. august 2010 ved Havdrup Hallen Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2010... 3

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

18.15 Repræsentantskabsmøde i Dansk Skoleidræt, Nordjylland i Støvringhallen

18.15 Repræsentantskabsmøde i Dansk Skoleidræt, Nordjylland i Støvringhallen www.skoleidraet.dk/nordjylland www.skoleidraet.dk/n KURSER Idrætslærerens halve dag Tirsdag den 25.marts 204 kl. 3.00-8.00 i Støvring 8.5 Repræsentantskabsmøde i, Nordjylland i Støvringhallen Vælg to af

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2015-16

DM i Skolehåndbold 2015-16 DM i Skolehåndbold 2015-16 8.-10. december 2015 i Næstved VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2018

DM i Skolehåndbold 2018 DM i Skolehåndbold 2018 23.-25. januar 2018 i Helsinge Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i Helsinge.

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

afholdes www.ramsingcup.dk

afholdes www.ramsingcup.dk PROGRAM Ramsing Cup i Spjald afholdes 5. - 7. AUGUST 2016 www.ramsingcup.dk Praktiske oplysninger: Velkommen til Ramsing Cup 2016. Ved ankomsten bedes I henvende jer på stævnekontoret, der er placeret

Læs mere

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår

Årsplan. U8-9 Piger. Efterår Årsplan U8-9 Piger Efterår 2010 Årsplan for U8-9 piger Årgang: Pigespillere født i 2003 og 2002 Trænere: Søren Skytte Vibevej 14 Sunds Tlf.97141418 Jacob Ganc Linåparken 81 Sunds Tlf. 25370737 Linette

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording Nr. 5 37. årg. 30. marts 2007 Temauge: Det er smukt Bording Skole Solsortevej 7441 Bording KONTAKT Skolefest Byggeriet skrider frem Indhold: Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg.

Læs mere

Bestyrelsen i Dansk Skoleidræt

Bestyrelsen i Dansk Skoleidræt 2016 2017 Bestyrelsen i Dansk Skoleidræt Gl. Roskilde Amt Per H. Hansen Norgesvej 16, 4600 Køge Tlf:30294332 E-mail: perhagbard@gmail.com Hotherskolen, tlf.: 56 57 53 20. Ansvarsområder: Volleyball, lærervolleyball

Læs mere

PROGRAM KOMMUNEMESTERSKAB I INDENDØRSFODBOLD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE

PROGRAM KOMMUNEMESTERSKAB I INDENDØRSFODBOLD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE PROGRAM KOMMUNEMESTERSKAB I INDENDØRSFODBOLD FOR HOLSTEBRO KOMMUNE Fredag d. 23. januar og fredag d. 30. januar samt lørdag d. 31. januar og søndag d. 1. februar 2015 I SEVEL HALLEN Arrangeret af Mogenstrup

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg Jeg bliver altid så glad, når jeg står i en hal fyldt med glade og aktive børn eller unge. Om det er et DM-kvalificerende stævne eller

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013

Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013 Program for DA- Cuppen i Troldhede Hallen Lørdag den 9. november 2013 Velkommen til DA- Cuppen Det er med stor glæde at Troldhede GIF og Dansk Automation og Analyse a-s for femte år i træk kan byde spillere,

Læs mere

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år.

Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. Beretning: Året 2013 blev et meget travlt år. 2013 var året hvor fusion aftalerne stod i kø for at blive lavet. Som det er alle bekendt lavede vi to fusions aftaler, en med DGI Nordvest og en med DGI Nordjylland.

Læs mere

KONTAKT 11/12 nr. 6. Indhold: M A R T S

KONTAKT 11/12 nr. 6. Indhold: M A R T S KONTAKT 11/12 nr. 6 M A R T S Indhold: Aktuelt i s. 2 Siden sidst s.2 Fritternyt s. 3 Volleystævne s. 4 Fastelavnsfest s. 5 Stemningsbilleder s.7 Info s.8 Side 2 AKTUELT I MARTS Tirsdag 06 Ekskursion 8.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2017

DM i Skolehåndbold 2017 DM i Skolehåndbold 2017 24.-26. januar 2017 i Sønderborg Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer DGI Badminton Sæt badminton på skoleskemaet! DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton 3 gode tilbud til dine idrætstimer 22495 19378 - Badmintonskole.indd 1 20-08-2015 10:53:29 2 Udgivet

Læs mere

PROGRAM Vestjysk Bank Cup- BRH 2015 Indendørsfodbold stævne. Den 2. & 3. januar 2015 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter

PROGRAM Vestjysk Bank Cup- BRH 2015 Indendørsfodbold stævne. Den 2. & 3. januar 2015 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter PROGRAM Vestjysk Bank Cup- BRH 2015 Indendørsfodbold stævne Den 2. & 3. januar 2015 i Toftum hallen & Bremdal Aktivitetscenter Arrangeret af BRH Fodbold (Bremdal, Resen og Humlum) Sponsor: -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Så faktisk skulle 2015 have været et år, hvor antallet og rammerne for aktiviteterne var blevet sprængt!

Så faktisk skulle 2015 have været et år, hvor antallet og rammerne for aktiviteterne var blevet sprængt! BERETNING 2015 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND Du skal gøre det, du er bedst til det gør vi! Eller gør vi? 2015 har været et begivenhedsrigt år i DSØ. Vi har for første gang i mange, mange år været fuldtallige

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot.

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot. Forkvinde s årsberetning 2009 Vi havde haft generalforsamling den 16 april 2009 på Fredericiaskolen. Der kom desværre ikke ret mange til samlingen. De fleste var skoleelever, der kom. Vi var godt nok skuffet

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2013/2014 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under inviterer hermed til fodboldturnering for efterskolerne i Sydøstjylland i skoleåret 2013-14.

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast DM i Skolevolleyball 2015 Den 9.-11. marts i Ikast VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolevolleyball i Ikast.

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2015/2016

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2015/2016 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2015/2016 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2014 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 14. 16. februar 2014 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2014. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI.

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI. HVAD ER DGI? Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger - også kaldet DGI. DGI er en folkelig organisation, der har sine rødder i lokalforeningerne, som er det bærende fundament. DGI har ca. 1.3 mill. medlemmer,

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013

U13-1 til topturnering i Delfzijl, Holland den 11.-13. januar 2013 Lørdag den 12. januar: Randers Freja deltager i denne weekend i en U13 indendørs topturnering i hollandske Delfzijl. Turneringen spilles efter næsten samme regler som Randersholdene er vant til fra Tyskland

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

2 Velkommen til skoleåret 2012-13!

2 Velkommen til skoleåret 2012-13! NYT SKOLEBLAD Dette er 1. udgave af Møllevangsskolens avis - vi har meget at fortælle og vores elever er helt sikkert de bedste til at fortælle det! Derfor er denne avis på skift skrevet af skolens elever.

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

NORDEA CUP IKAST September

NORDEA CUP IKAST September NYHED Nu med MAX TOTAL 2017 for U10 & U12www.nordeacup.dk 22. 24. September Præmiesum for mere end 100.000 kr. - et forrygende håndboldsstævne for ungdomshold U10, U12, U14 TILMELDING ER ÅBEN FØRST TIL

Læs mere

RIF CUP 2014 Program. I samarbejde med:

RIF CUP 2014 Program. I samarbejde med: RIF CUP 2014 Program I samarbejde med: Velkommen til RIF CUP 2014 87 hold har meldt sin ankomst og der skal afvikles 179 kampe. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige 1000 tak for den flotte opbakning.

Læs mere

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC og Herstedøster IC har hermed fornøjelsen at indbyde til den 17. udgave af Solrød Sport CUP, Herstedøster IC den 6-7-8. september 2013 Det er os en glæde i HIC at vi for 17. År i træk kan afholdes vores

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup

Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/ Kristian Vindal Jørgensen Landsmesterskaber i indefodbold for: 3.-4. klasse (U10-U11) piger 3. og 4. klasse (U10 og U11) drenge den 02.-03. marts 2013 i Slangerup Velkommen til

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg I 2010 har over 8000 fynske skoleelever været med til mange forskellige oplevelser gennem skoleidrætten. Rundt omkring på skolerne på

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding

Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015. Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Referat af bestyrelsesmøde i JHF Kreds 7 den 2. september 2015 Rødding Centret Søndergyden 15 6630 Rødding Deltagere: Referent: Finn P. Hansen (FPH), Jesper Christensen (JC) Klaus Svendsen (KS), Sonja

Læs mere

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne.

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne. STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den 28.-29. december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør

Læs mere

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04

Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport Medlem af DFIF-HIR-SI Odinsvej 3 Postboks 132 6100 Haderslev Tlf.74 52 95 04 Haderslev Familie og Firma Sport er en forening med mange spændende aktiviteter. Se de følgende

Læs mere