Praktiske forhold ved leje af Kjelsø lejren

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktiske forhold ved leje af Kjelsø lejren"

Transkript

1 Praktiske forhold ved leje af Kjelsø lejren For at give dig en god oplevelse, har vi lavet nedenstående retningslinjer. Vi håber også, at vi sammen kan hjælpes ad med at bevare lejren som en god ramme for fritidsliv. Vi ønsker jer et godt ophold på Kjelsø lejren. Oplysninger om Aftale om leje af lejren Inden I tager hjemmefra Ved ankomst til lejren Ophold på lejren Afrejse 1. Aftale om leje af lejren Kontrakt og depositum Den ansvarlige for lejemålet udfylder og underskriver en lejekontrakt, og returnerer den til Kjelsø lejrens udlejningsansvarlige, Merethe Kanne Jensen, udlejning@kjelsoe.dk, mobil Når kontrakt er modtaget og depositum betalt, er lejemålet indgået for den aftalte periode og med de beskrevne betingelser. Lejer får derefter en mail med et link, der giver adgang til en personlig side på lejrens hjemmeside Her finder I også de nødvendige oplysninger om lejemålet, lejekontrakt og faktura. Generelt om Kjelsø lejrens værdigrundlag Kjelsø lejrens skal være et samlingssted for børn og unge. Lejrens formål er at tilrettelægge og afvikle lejre og aktiviteter, der oplærer og fastholder børn og unge i den kristne tro. Vi ønsker, at Kjelsø lejren må være kendt for at sprede positive oplevelser og give sunde livsværdier til børn og unge. Når lejren udlejes til andre, fx private, foreninger, børnehaver, skoler, ol. Forventer vi, at lejrens formål respekteres, og at der værnes om lejrens renomme og omdømme. Lejren er ikke et alternativ til hotel eller forsamlingshus På lejre for børn og unge må der ikke på nogen måder indtages eller forefindes alkohol og euforiserende stoffer på lejrens område. Til familiesammenkomster/familieweekender må der i forbindelse med måltider mm. serveres vin og øl. Flasker må ikke medbringes udendørs. Der må ikke indtages spiritus og euforiserende stoffer på lejrens område. Der må ikke ryges indendørs i nogen af lejrens bygninger. Der er opstillet kummer udendørs til skodder ol. Dyr på lejren Af hensyn til andre brugere af lejren må der ikke medtages husdyr på lejren.

2 2. Inden I tager hjemmefra Mailadresse I kan altid sende en mail, hvis I har spørgsmål, ris, ros eller andre kommentarer. udlejning@kjelsoe.dk Varmestyring Inden I kommer, har vi tændt for varme og varmt vand i hovedbygningen. Varmen i værelsesbygningen tændes ikke automatisk - kun hvis I ønsker det og fortæller os det. Samtidig skal I oplyse om, hvor mange værelser, I skal bruge. Hvis der er andre ønsker, sendes en mail til Merethe udlejning@kjelsoe.dk, senest en uge før lejemålets begyndelse. Hvad findes på lejren? Kjelsø lejren er tænkt som en lejrbygning ikke som festlokaler. Dog har indretning og inventar mange muligheder for anvendelse - unikke rammer for gode oplevelser. Porcelæn og inventar er pænt og meget godt vedligeholdt. Porcelæn og bestik Hvidt: Service - flade og dybe tallerkner - til ca. 120 personer Hvidt med grøn kant: Kopper, underkopper og kagetallerkner til ca. 120 personer I depotet ved salen er der 120 hvidvinsglas og 120 rødvinsglas samt forskellige glaslysestager, is asietter mm. Bruges dette, skal det sættes tilbage her igen efter brug. Derudover er der almindelig bestik samt krus mm. Borde i sal Der er 23 borde med laminat plader. 11 stk. på 180 cm gange 80 cm som står i salen, og 12 stk. på 120 gange 80 cm som er i depotet. Der er ca. 130 mørkegrå stole. Der findes hynder i depot, som kan bruges til fest. De skal tilbage i depot igen efter brug. Lyd og projekter Der findes et professionelt lydudstyr i salen med medhør i køkken. Stor projektor og lærred. Mulighed for at transmittere billeder fra sal til rum på 1 sal. Internet Der er trådløst netværk. Koden er: viskaberforbindelse. Router findes i salen. Piano Der findes et godt Yamaha el piano i salen. Køleskabe Der er to store køleskabe samt en stor fryser, der alle er tændt ved ankomst. Der findes ekstra køleskabe på lejren. Vaskemaskine og tørretumbler Til fri afbenyttelse Bibler og sangbøger Der findes 53 bibler samt sangbøgerne Fællessang 70 stk. og Syng Med 74 stk. Medbring selv nedenstående Medbring selv klude, viskestykker, håndsæbe, papir og lign. Lagen og sengetøj/sovepose medbringes af alle deltagere ved overnatning. Madrasser må af hensyn til hygiejne ikke benyttes direkte. Der er ikke dyner og puder på lejren. Indkøb Mange gør indkøb ved Super Brugsen, Søndermarksgade 16, 8643 Ans By, Telefon, Ved større leverencer leverer de efter aftale varer til lejren.

3 3. Ved ankomst til lejren Velkommen til Kjelsø lejren Vi håber, I må have et rigtig godt ophold her. Vi gør meget for, at alt fungerer, så det er et godt sted at komme. Sammen kan vi være med til at værne om stedet som et spændende lejrsted. Skulle I opleve det modsatte, vil vi meget gerne vide det. Har I brug for hjælp til forhold, I støder på, kan I kontakte følgende: Merethe Kanne Jensen Frits Madsen Erik Bertelsen Adgang til hovedbygningen Adgang til lejrens hovedbygning sker ved at indtaste en kode på den elektroniske nøgleboks ved indgangsdøren. Koden er de første 8 cifre i det oplyste telefonnummer, der er anført på lejekontrakten. Har du oplyst to numre, er det første nummer. Koden er aktiveret fra lejemålets begyndelse og til lejemålets afslutning. Brug af elektronisk kode til hovedbygning Når koden er indtastet på tastaturet, låses døren op og samtidig kobles den indvendige alarm fra. (Det røde lys ved tastaturet skifter til grøn). Der er elektroniske nøglebokse ved hoveddøren under overbygning, - køkkendør (døren ved skraldespande) og døren ved værelsesafsnittet (gavlen mod bålpladsen). Nøgleboksen ved døren ud mod vejen er til teknikrum her er der ikke adgang. Når koden er tastet en gang, slås låsen fra ved den pågældende dør. Alle døre, der har været åbnet med koden, skal igen låses med koden, for at døren er låst ude fra. Dørene kan åbnes indefra, uden at koden har været tastet. Døre, hvor koden ikke har været anvendt, er fortsat låst udefra. Det kan fx være en fordel ved værelserne med indgang i østgavlen. Herved er der ikke adgang for uvedkommende til værelser. Generelt om låse- og alarmsystemet For at låse en dør tastes koden en gang (tastaturet skifter fra grøn til rød). Tastes koden to gange i forlængelse af hinanden, slås alarmen til. Aktiveres alarmen ved en fejl, afbrydes den ved at taste koden ved en af dørene. Alarmen går i første omgang til tre personer via sms. Adgang til værelsesbygning og Hytten Nøglen til døre i værelsesbygningen hænger i den lille kaffestue ved siden af salen. Den hænger på væggen ved siden af el tavlen. Her hænges den igen ved afrejse. Det er samme nøgle til alle værelsesindgange samt aktivitetsrummet i Hytten. Parkeringspladser Ud over de parkeringspladser, der er i gården og P- båse foran bygningen ved køkkenet, er der parkeringspladser på græsarealet over for lejrbygningen ud mod Aarhus vej. Genbrugsbutikken bruger selv parkeringspladserne til højre for indkørslen ugens sidste tre dage.

4 4. Ophold på lejren Affald Alt affald skal i containerne ved køkkendøren. Dog ikke flasker af glas. Papkasser og æsker trykkes flade. Alternativt brændes det på bålpladsen, øst for hovedbygningen. Der findes ikke flaskecontainer. Lejere har selv ansvar for at fjerne flasker. Undlades det, koster det lejer 500 kr. Brænde Der er ikke brænde tilgængeligt på lejren, fx til bål. Det skal selv medbringes. Alternativt kan det købes og hentes hos Ole Jespersen, Iller Byvej 16, Iller, mobil nr Ca. 5 km fra lejren. Bålplads På pladsen vest for hovedbygningen er der bålplads og udendørsscene. Det er alene her, der afbrændes bål. Brandalarm i værelsesbygning Der sidder røgalarmer i hvert soverum. Selve alarmboksen findes på væggen til venstre i mellemgangen ved lederafsnittet midt i værelsesbygningen. Hvis glasset ved et uheld smadres i en af de røde brandbokse, aktiveres alarmen. For at stoppe alarm skal der isættes et nyt brandglas. Der ligger ekstra brandglas ved alarmboksen i mellemgangen ved lederafsnittet. Det er alene en intern alarm. Depot ved salen Depotrum ved salen indeholder ekstra borde og stole. Her er også 15 ekstra madrasser, som er til indendørs brug. Madrasser skal på plads igen efter brug. Der er også her en stor transportabel whiteboard tavle. Mikrofoner til lydanlæg findes i lydskabet i depotet. Der skal ikke stilles på lydanlægget i skab. Lydanlæg Lydanlæg og projekter reguleres i sal ud mod vejen. Der er opsat vejledning til brug. Det forventes, at anlægget behandles med respekt for dets formål. Eltavle Eltavlen til hovedbygningen findes i kaffestuen mellem sal og køkken. Til værelsesbygningen er den i kiosken. Adgang hertil fås ved kontakt til et af de oplyste telefonnumre. Flag Flag til den store flagstang i gården findes i skab i depot. Flaget er mærket med gården. Flag til de to flagstænger ved indkørslen ligger i en kasse i skabet. Flagene skal i kassen igen efter brug, så nye brugere kan kende dem. Opklæbning på vægge I salen findes en stor magnetopslagstavle. Der må ikke opklæbes ting på vægge.

5 Hytten - bygningen ved bålpladsen Hytten består af et aktivitetsrum, og nøglen til værelsesbygningen skal bruges hertil. Her er også aktivitetsting til udendørsaktiviteter. Ved afrejse skal aktivitetsting igen på plads i Hytten. De øvrige rum i Hytten er lejrens private rum, og der er låst. Korset Korset på bålpladsen tændes i aktivitetsrummet i Hytten. Det er normalt sat op fra 1. maj til efterår. Om køkkenet Kaffemaskine Vejledning sidder ved kaffemaskinen. Køleskabe fryser Der er 2 store køleskabe og 1 skabsfryser, der er tændt hele tiden. Er mærket: Må ikke slukkes. Bruges de to andre køleskabe, skal de slukkes igen ved afrejse. Ovn Der findes vejledning på ovnen. Bemærk, at kontakter ikke må tvangsdrejes. Kun til afmærkning. Ovnen må ikke rengøres med børste ol., da der køres et rengøringsprogram, når rengøringsfirmaet gør lejren ren. Må kun tørres af med klude, hvis der er spildt. Opvaskemaskine Der findes en vejledning ved opvaskemaskinen som følges. Mellem brug anbefales det, at toppen til maskinen står lukket. Den slukkes ved at holde tænd/sluk knappen inde et par sekunder. Hvis der sker uheld Førstehjælp sikkerhed og brandslukning Der findes en mindre førstehjælpskasse i køkkenet ved vaskemaskinen. I køkkenet er der også monteret et brandtæppe og en CO2 slukker på væggen. Flere steder i bygningerne er der lovbefalede brandslukningsudstyr. Lægen i Ans Lægehuset, Teglgade 23, 8643 Ans by. Tlf Lægevagt Region Midtjylland: Tlf Hverdage kl , lørdag-søndag og helligdage hele døgnet Skadestue Viborg skadestue, Heibergs Allè 4, 8800 Viborg, Kontakt først lægevagten. Udearealer og aktivitetspark Bruges med sund fornuft og respekt for de opsatte ting og naturen. Der er trådhegn langs hele lejrens areal. Respekter naboskel. Færdsel uden for lejrens område bør ske med respekt for naboers privatliv. Det skal ske på veje og stier.

6 Aktivitetspark Der findes en spændende aktivitspark rundt på lejrens område. Bl.a. et spændende aktiitetsområde for de små tre sheltere og en åben pavillon en ni huls disk golfbane rundt i skoven Parken er under opbygning, og forventes færdig i løbet af 2014 Rengøring og rengøringsrum Dagligt renholdes i alle rum - fx ved at feje gulve. Under trappen til 1 sal i hovedbygningen med dør fra køkken - findes støvsuger, rengøringsmidler mm. I skab i grovkøkken findes koste, gulvskrubber, spande mm. Der er koste i alle forrum til værelser i værelsesbygningen. Rygning Der må ikke ryges indendørs i nogen af lejrens bygninger. Der er opstillet kummer udendørs til skodder ol. Telefon Telefonen i kafferummet har nr Der kan kun ringes til lejren. 5. Afrejse Tjekliste ved afrejse alle benyttede rum skal fejes alle skraldespande og rygekummer tømmes i container alle borde skal tørres af og stole sættes op under bordene i salen alle møbler skal sættes som vist på opslag i rummene alle madrasser i værelsesbygningen skal stå på højkant - ikke i hovedbygningen alle vinduer og døre skal lukkes og udendørs døre låses også 1 sal. alle radiatorer i værelsesbygning skal være tændt og stå på 20 grader. De slukkes hos administrator og skal igen kunne åbnes her ved næste udlejning. alle radiatorer i hovedbygning skal være åbne som ved ankomst der tjekkes for affald/skrald rundt på hele lejrens område dvs. også i skoven. Køkkenet Alle vaske rengøres Alle borde, også rullebordene skal afvaskes med sæbevand Køleskabe tømmes og rengøres Fryseren tømmes Opvaskemaskinen tømmes og rengøres som anvist på opslag Kaffemaskine tømmes og rengøres som anvist på opslag Komfuret rengøres Ovnen må ikke gøres ren, højst tørres med en klud. Der køres rengøringsprogram under rengøringen af lejren.

7 Generelt om oprydning Der kommer efterfølgende et rengøringsfirma og vasker gulv mm. Manglende oprydning og fejning vil ske på lejers regning til en timepris på 500 kr. Værelsesbygningen I hver forrum er der kost, fejebakke og en gulvskraber i baderum. Det skal være i rummene også efter afrejse. Bordopstilling Bordene, stolene og andre møbler stilles på plads som anvist på opslag i de enkelte rum. Aflåsning og tilkobling af alarm Når lejren forlades, skal døre låses med kode. Ved hoveddøren skal koden tastes to gange for at aktivere alarmen i hovedbygningen. Der vil lyde en biib biib lyd i ca. 30 sek. Begge fordøre have et tryk, for at døren slutter til, og låsen er korrekt aktiveret. Ingen af dørene, der kan låses ude fra med kode, må blive låst ved at bruge vrider indvendig. Inden lejren forlades, tjekkes at alle døre lyser rødt, når I har låst. Afregning af forbrug Med hensyn til afregning af forbrug skal der ikke aflæses noget - det klares via computer. Men der skal omgående - og inden 3 dage - mailes til udlejning@kjelsoe.dk eller ringes til Merethe tlf med oplysninger om det antal deltagere, der har været og hvor mange værelser, der har været brugt såvel i hovedbygningen som i værelsesbygningen. Samt om noget er ødelagt. Herefter sender vi det endelige faktureringsbeløb, og restbeløb skal indbetales inden 14 dage. Nedenstående betalingsinformation fremgår af faktura: Sidste indbetalingsdato. Giro-/Kreditornr og kortart <01>. Der kan også indbetales på bankkonto Angiv fakturanummer i teksten til beløbsmodtager. Ved påmindelse af for sen betaling pålægges hver påmindelsesskrivelse et gebyr på 100 kr. samt et rentetillæg på 1,5 % pr. påbegyndt måned. Hvis uheldet har været ude Bliver der noget ødelagt, gives der omgående besked om, hvad der er slået i stykker eller ødelagt. Porcelæn betales med 30 kr. pr enhed. Øvrige ting - fx inventar eller på bygninger - erstattes efter faktiske omkostninger. Undlades at give besked og det efterfølgende konstateres, opkræves der dobbelt beløb. Glemte sager Glemte ting bliver efter hver udlejning ryddet væk. Er det ikke afhentet inden fire uger, fjernes det fra lejren. Tak, fordi du brugte Kjelsø lejren velkommen igen! Kjelsø lejrens bestyrelse

Nim Multihus 2014. Til brugere af Nim Multihus

Nim Multihus 2014. Til brugere af Nim Multihus Nim Multihus 2014 Til brugere af Nim Multihus Denne folder skal gennemlæses af alle som benytter sig af faciliteterne i Nim Multihus. Indeholder en række retningslinjer som skal overholdes. Fællesforeningen

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING

DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING DET DANSKE SPEJDERKORPS RUDKØBING GRUPPE STUBBEN BRUGERVEJLEDNING PRAKTISKE OPLYSNINGER Nøgler Nøgle til hytten fremsendes 3 4 dage før lejemålets påbegyndelse såfremt lejen er indbetalt. Dog vil vi i

Læs mere

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2

Regler for leje af beboerhuset. i Hedelyparken. Velkomst... 2. Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Regler for leje af beboerhuset i Hedelyparken Vers. 06 april 2010 Indholdsfortegnelse Velkomst... 2 Reservering af beboerhusets lokaler... 2 Lejekontrakt og betaling af leje og depositum... 3 Påbegyndelse

Læs mere

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg i nærheden af Alken og Mossø, og den indeholder 5

Læs mere

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N

Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Lejebetingelser for udlejning i Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København N Sådan gør du: 1. Lejebetingelser læses grundigt af lejer! Det kan betyde ekstrafaktureringer, hvis ikke lejebetingelserne overholdes.

Læs mere

H U S O R D E N for Skolen for Gastronomi, Musik & Design 2016/2017

H U S O R D E N for Skolen for Gastronomi, Musik & Design 2016/2017 H U S O R D E N for Skolen for Gastronomi, Musik & Design 2016/2017 KONTORTID: Skolens kontor har åbent for elever: Mandag torsdag: kl. 12.30 13.30, fredag kl. 12.30 13.00, hvor skolens forstander for

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Få støtte til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! - om rehabiliterende og kompenserende hjælp KÆRE BORGER Her kan du få mere at vide om

Læs mere

Træningsdagbog & Kursusmateriale TEEN 1. Navn

Træningsdagbog & Kursusmateriale TEEN 1. Navn Træningsdagbog & Kursusmateriale TEEN 1 Navn Velkommen Vi skal være gode til at hjælpe hinanden med at få det til at fungere bedst muligt, derfor bedes du: Ø Overholde tider til træning, spisning, samlinger,

Læs mere

9. Der skal i hvert soverum opsættes en røgalarm. Ved evt. spørgsmål kan Redningsberedskabet kontaktes direkte på tlf. 65 15 14 95 eller 65 15 14 96

9. Der skal i hvert soverum opsættes en røgalarm. Ved evt. spørgsmål kan Redningsberedskabet kontaktes direkte på tlf. 65 15 14 95 eller 65 15 14 96 Regler for oprettelse af midlertidig overnatning i undervisningslokaler, forsamlingslokaler, gymnastiksale og lignende, som normalt anvendes til andre formål end overnatning. I forbindelse med skoleudveksling,

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få hjælp til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! I denne pjece kan du læse om dine muligheder for at få hjælp i dit hjem, hvis det af fysiske,

Læs mere

INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive.

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive. Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at leje Skive Lejrskole. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk

Læs mere

Rudegaard Idrætsanlæg. Regler for lån af forsamlingslokalet

Rudegaard Idrætsanlæg. Regler for lån af forsamlingslokalet Rudegaard Idrætsanlæg Regler for lån af forsamlingslokalet Generelt Forsamlingslokalet ligger i forbindelse med Rudegaard Idrætsanlæg på Kongevejen 460, 2840 Holte. Forsamlingslokalet er godkendt til maximalt

Læs mere

Træning og hjælp i dit hjem

Træning og hjælp i dit hjem Kontakt Visitationen Ring på tlf. 7235 5630: Mandag-fredag kl. 10-12, torsdag kl. 10-14. Mail til: visitationen@furesoe.dk. Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få personlig og praktisk

Læs mere

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive.

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive. Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at leje Skive Lejrskole. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk

Læs mere

KÆRE LEJER. Berit Skovlod Kold (primær kontakt) Frederik Hoff Otto Andersen /

KÆRE LEJER. Berit Skovlod Kold (primær kontakt) Frederik Hoff Otto Andersen / KÆRE LEJER Vi vil gøre alt for at huset er klar og brugbar når I lejer Simmelkærhus, men skulle der mod forventning være problemer er i velkommen til at kontakte: Berit Skovlod Kold 21 29 45 65 (primær

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE - AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: - Byggeledelse og AAB vil inspicere hvad der skal ryddes omkring

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Åbningstider: Receptionen er åben i tidsrummet kl. 8.00-15.00 mandag-torsdag og kl. 8.00-14.00 fredag.

Åbningstider: Receptionen er åben i tidsrummet kl. 8.00-15.00 mandag-torsdag og kl. 8.00-14.00 fredag. FOLKESTEDET PRAKTISKE OPLYSNINGER 2015 FOLKESTEDET Carl Blochs Gade 28 8000 Aarhus C Tlf: 87 13 54 15 Mail: folkestedet@folkestedet.dk Find os også på www.folkestedet.dk og Facebook Åbningstider: Receptionen

Læs mere

SUNDHED OG OMSORG PRAKTISK HJÆLP

SUNDHED OG OMSORG PRAKTISK HJÆLP SUNDHED OG OMSORG PRAKTISK HJÆLP 1 PRAKTISK HJÆLP Hvad er formålet med hjælpen? Formålet med praktisk hjælp er, at du kan leve så selvstændigt et liv som muligt. Det vil sige, at vi støtter dig i, at du

Læs mere

VI HAR ARBEJDSDAG. Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os?

VI HAR ARBEJDSDAG. Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os? VI HAR ARBEJDSDAG Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os? MANGE TAK FOR JERES TILBUD Det er meget værdsat, når forældre og andre brugere af Hillerød Kommunes ejendomme tilbyder deres hjælp til at vedligeholde

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

Lokal brandinstruktion

Lokal brandinstruktion Program for lokal Brandinstruktion Brandskolen. e-læringsprogram, som findes under foretrukne: https://rm.plan2learn.dk/ Alarmering Brandansvarlig ved en brand Evakuering - bring patienter i sikkerhed

Læs mere

Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116.

Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116. Thisted Kommune Side 1 af 5 Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116. Hvem kan komme i betragtning? 1. Personer med en varig nedsat funktionsevne,

Læs mere

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial»

«Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være

Læs mere

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang På jagt efter historiske spor i Den Fynske Landsby 3.- 4.årgang Velkommen Velkommen til Den Fynske Landsby. Den Fynske Landsby ser ud på samme måde, som mange landsbyer gjorde på Fyn i 1800-tallet. Her

Læs mere

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål?

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål? ØKSEDAL infohæfte ØKSEDAL - VEJLEDNING Denne vejledning er til brug for lejere, der vil hjælpe os med at holde bygninger og området omkring Øksedal i så fin stand som muligt. Kommentér gerne eventuelle

Læs mere

Kørselsvejledning Inventar Huskeliste. Dråby Strand

Kørselsvejledning Inventar Huskeliste. Dråby Strand Kørselsvejledning Inventar Huskeliste Dråby Strand Assens-Middelfart Feriefond 2009 Velkommen til sommerhuset ved Dråby Strand KØRSELSVEJLEDNING TIL SOMMERHUSET VED DRÅBY STRAND Brigvej 2, 8400 Ebeltoft

Læs mere

Dalens Daginstitutioner

Dalens Daginstitutioner Kostpolitik for Dalens Daginstitutioner Ellekonedalen 4-8 8800 Viborg Redigeret april. 2015 Kostpolitik for Dalens Daginstitutioner I Dalens Daginstitutioner har vi en madordning som er obligatorisk for

Læs mere

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C December 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 00 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej

Læs mere

Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016

Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016 Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016 Hvad er praktisk hjælp? Praktisk hjælp er hjælp eller vejledning til rengøring, tøjvask, indkøb og skift af sengetøj. Hjælpen gives som hjælp til selvhjælp, og skal

Læs mere

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580 Brugermanual Dansk 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Bemærk! Alle figurer har kun illustrative formål og gengiver ikke nødvendigvis denne enhed helt præcist. Dansk 1. Strøm til/fra

Læs mere

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO

Glidende overgang 2014. Vonsild SFO Glidende overgang 2014 Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene

Læs mere

TÅRNBYPARKENS festsal

TÅRNBYPARKENS festsal Boligorganisationen Tårnbyhuse TÅRNBYPARKENS festsal Ordensreglement og vejledning Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for festsalen i Tårnbyparken Musik og dans skal ophøre klokken 2.00, og

Læs mere

Vejledning til indberetning af solgte mængder til brug for afregning af miljøbidrag for elreturs medlemmer

Vejledning til indberetning af solgte mængder til brug for afregning af miljøbidrag for elreturs medlemmer Vejledning til indberetning af solgte mængder til brug for afregning af miljøbidrag for elreturs medlemmer Medlemmer af elretur indberetter salgstal hver måned med undtagelse af medlemmerne i sektion 8,

Læs mere

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:...

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 2 Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 4 Generelle regler for leje af beboerlokalet... 4 Reservation...

Læs mere

Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter

Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter Oldekolle Boligfællesskab til ældre med kognitive begrænsninger 2012 1 Oldekolle Dette er en pixi-udgave af ydelseskataloget, der kun omhandler Oldekolle. Ydelsesbeskrivelse

Læs mere

TERMINSPRØVEORIENTERING

TERMINSPRØVEORIENTERING TERMINSPRØVEORIENTERING HF 2016 TERMINSPRØVEORIENTERING HF 2016 Kære HF-kursist ved Horsens HF & VUC. I denne folder finder du en lang række praktiske oplysninger vedrørende terminsprøverne. Hvis du har

Læs mere

SMARTair Genesis. Manual for slutbruger

SMARTair Genesis. Manual for slutbruger SMARTair Genesis Manual for slutbruger Indholdsfortegnelse 1. Generelt om Genesis... 4 1.1 Brugsområder... 4 1.2 Adgangskort og brikker... 4 1.3 Zys læsere... 4 2 Daglig brug... 5 2.1 Tilgængelige funktioner...

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO på iphone/ipod/ipad

Brugermanual til MOBI:DO på iphone/ipod/ipad Brugermanual til MOBI:DO på iphone/ipod/ipad Introduktion Med MOBI:DO opnås, der adgang til skræddersyet de guides, der er lavet til at støtte en, i opgaver i hjemmet. Adgangen til guides sker enten via:

Læs mere

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 RACE MANUAL Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 AFHENTNING AF STARTNUMMER Vi anbefaler deltagere at afhente deres startnummer i god tid. De kan afhentes i nedenstående tidsrum: Torsdag/fredag:

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

Uddrag af Retningslinier for leje af Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense C

Uddrag af Retningslinier for leje af Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense C By- og Kulturforvaltningen Kultur Kulturmaskinen Farvergården 7 Postboks 1169 5000 Odense C www.odense.dk www.kulturmaskinen.com Tlf. 65512828 Fax E-mail kulturmaskinen@odense.dk Uddrag af Retningslinier

Læs mere

Ingen Lette begrænsninger begrænsning

Ingen Lette begrænsninger begrænsning Sundhed & Omsorg Katalog over indsatsområder Indsatsområde: Vedligeholde/kompensere 2.1.1 Rengøring Indsats med henblik på at sikre/udføre rengøringsopgaver i borgerens hjem. Lovgrundlag Lov om Social

Læs mere

RENGØRINGSPLAN 2016-5.

RENGØRINGSPLAN 2016-5. BÅDEHAL VÆRKSTED UDENDØRS Gulve fejes. Skraldespande tømmes. Beton foran porte fejes evt. ispapir og lignende fjernes. 37 120916 180916 627 René Andreassen 38 190916 250916 14 Ole Kaae Hansen 39 260916

Læs mere

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf.

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. VELKOMMEN i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Pr. 01-01-2015 Genoptræning / aflastning eller som ny beboer -

Læs mere

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler Betingelser og priser for leje af selskabslokaler 1. Generelt Ydelsen Der kan lejes følgende lokaler på adr. Kirkegade 5: Byrådssalen, Rådhussalen 1 og Rådhussalen 2 Lokalernes kapacitet er: Byrådssalen

Læs mere

Velkommen til Esbjerg Model Flyveklub

Velkommen til Esbjerg Model Flyveklub Velkommen til Esbjerg Model Flyveklub Sikkerhedsregler Ordensreglement for EMF / Dec. 2013. Generelle ordensregler for Esbjerg Modelflyveklub også for takt og tone! Så både du og andre kan færdes behageligt

Læs mere

Uddrag af Retningslinjer for leje af Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense C

Uddrag af Retningslinjer for leje af Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30, 5000 Odense C By- og Kulturforvaltningen Kultur Kulturmaskinen Farvergården 7 Postboks 1169 5000 Odense C www.odense.dk www.kulturmaskinen.com Tlf. 65512828 Fax E-mail kulturmaskinen@odense.dk Uddrag af Retningslinjer

Læs mere

GF HERSTEDLUND HERSTEDHUS LEJEBETINGELSER OG ORDENSREGLER 2016

GF HERSTEDLUND HERSTEDHUS LEJEBETINGELSER OG ORDENSREGLER 2016 GF HERSTEDLUND HERSTEDHUS LEJEBETINGELSER OG ORDENSREGLER 2016 RESERVATION... 2 LEJEPRISER... 2 LEJEPRISER FOR BEBOERE I GF HERSTEDLUND... 2 INDBETALING OG TIDSFRISTER... 3 UDLEVERING OG RETURNERING AF

Læs mere

Vilkår og praktisk information for leje af fælleslokalet på Carl Jacobsens Vej 19

Vilkår og praktisk information for leje af fælleslokalet på Carl Jacobsens Vej 19 Vilkår og praktisk information for leje af fælleslokalet på Carl Jacobsens Vej 19 Tak fordi du vil leje fælleslokalet på Carl Jacobsens Vej. Vi håber, du vil passe godt på både lokaler og inventar. Inden

Læs mere

Vedtægter for brug af Præstegården,

Vedtægter for brug af Præstegården, Vedtægter for brug af Præstegården, Frederikssund Sognegård 2016 Indhold Beskrivelse af Præstegården Side 2 Præstegårdens brug Side 2 Takster Side 4 Vedtægter for Præstegården Side 5 Husorden for Præstegården

Læs mere

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 REFERAT Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 Bestyrelses møde 82. d. 9/6 2015. Til stede: Ole Holmer-Bretlau, Alice Østergaard, Bente Nilsson, Søren Sigaard og Ann Mønster.

Læs mere

Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen

Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen Du har fået en stabiliserende operation af skulderen, som skal mindske risikoen for, at din skulder går af led. EFTER OPERATIONEN Hold

Læs mere

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo! Web TV på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Waoo! Web TV på computeren...4 Waoo! Bio på Waoo! Web TV...7 Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Waoo! Web TV på computeren Hvem kan få Waoo! Web

Læs mere

Dette notat er udarbejdet som en hjælp til ANSA s medlemmer, når de påtænker at indgå en lejeaftale i Danmark.

Dette notat er udarbejdet som en hjælp til ANSA s medlemmer, når de påtænker at indgå en lejeaftale i Danmark. LIND Advokataktieselskab Ved Vesterport 6, 2. sal 1612 København V Telefon: +45 82 30 90 00 Fax +45 33 13 90 01 Mail: lind@lindlaw.dk www.lindlaw.dk CVR. 34 05 21 66 Bank: 6505 3053339793 Notat om lejeforhold

Læs mere

Brugervejledning. ETKA Integration til KT15 i Onlinesystemet

Brugervejledning. ETKA Integration til KT15 i Onlinesystemet Brugervejledning ETKA Integration til KT15 i Onlinesystemet 1 Manual til overførsel af Ordre i ETKA til KT15 i onlinesystemet Introduktion Semler IT har udviklet en integration imellem ETKA og Onlinesystemet.

Læs mere

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen ',-.//%/',0121/34/#!/0 Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen 9 cm tykt sort granit med et flot blåt farvespil er brugt som bordplade på kogeøen. Samme granit går igen på gulvet i badeværelserne. Det beviste

Læs mere

Solvang. Følgende oplysninger er tilgængelige:

Solvang. Følgende oplysninger er tilgængelige: Følgende oplysninger er tilgængelige: 1. Om huset 2. Praktiske oplysninger 3. Praktiske oplysninger 4. Oversigtskort 5. Inventarliste 1 6. Inventarliste 2 7. Brandslukning 1 8. Brandslukning 2 Pænt og

Læs mere

1. Send Digitalt knappen anvendes til at afsende meddelelsen til de valgte modtagere. (Alt- S)

1. Send Digitalt knappen anvendes til at afsende meddelelsen til de valgte modtagere. (Alt- S) Send Digitalt. Elementerne i Send Digitalt vinduet 1. Send Digitalt knappen anvendes til at afsende meddelelsen til de valgte modtagere. (Alt- S) 2. Tjek kan anvendes til at kontrollere, om der kan sendes

Læs mere

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Tillykke med din nye ipad Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Indhold Regler for brug af ipad... 3 Skærm lås... 3 Brug af Citrix... 3 Mail og kalender... 3 Dropboks...

Læs mere

Foreningshuset Holmegaard Søndergade 82, 5591 Gelsted CVR nr. 36 27 36 15 Bank Totalbanken konto 6880 0001084523 E-mail Foreningshuset@gelsted.

Foreningshuset Holmegaard Søndergade 82, 5591 Gelsted CVR nr. 36 27 36 15 Bank Totalbanken konto 6880 0001084523 E-mail Foreningshuset@gelsted. Foreningshuset Holmegaard. Foreningen. Foreningens formål er primært at udleje og bruge ejendommen til at fremme, støtte og udvikle idrætsfritids- kultur- kreativ- og folkeoplysende aktiviteter samt øge

Læs mere

Prøveeksemplar. Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige

Prøveeksemplar. Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige Bemærk: Dette er et prøveeksemplar. De spørgeskemaer, børnehaven skal udlevere til børnene, skal udskrives i Børnemiljøtermometeret

Læs mere

DEN SEJE BÅLMAGER. Formål

DEN SEJE BÅLMAGER. Formål Niveau 1 Spirer Årstid Hele året Forløbets varighed 2 trin + en aften Formål Lejrbålet er en traditionel spejderaktivitet og med dette mærke, skal spirerne lave og opleve et rigtigt spejderlejrbål med

Læs mere

Sådan træner du, når du har fået et kunstigt

Sådan træner du, når du har fået et kunstigt Sådan træner du, når du har fået et kunstigt hofteled En afgørende forudsætning for et godt resultat efter operationen er den efterfølgende indsats med træningen. Træning er ikke kun, når du træner med

Læs mere

FÆLLESHUSET, Kystvejen 7B, Strøby Egede

FÆLLESHUSET, Kystvejen 7B, Strøby Egede Foreninger i Stevns Kommune Strøby Egede, maj 2016 Ordensreglement for, og instruktion i brug af FÆLLESHUSET i Strøby Egede Kære Lejer/Bruger af Fælleshuset, FÆLLESHUSET er udviklet af OLC Ejendomme i

Læs mere

Mobning. Undervisningsmiljøundersøgelse 4.-9. årgang Stige Skole November 2007. Ja, flere gange. Nej. Ja, en enkelt gang.

Mobning. Undervisningsmiljøundersøgelse 4.-9. årgang Stige Skole November 2007. Ja, flere gange. Nej. Ja, en enkelt gang. Undervisningsmiljøundersøgelse 4.-9. årgang Stige Skole November 2007 Mobning Er du inden for de sidste 2 måneder blevet mobbet af nogen fra din egen klasse? Er du inden for de sidste 2 måneder blevet

Læs mere

Pjecen her indeholder relevant information til dig, der er bruger af Folkestedet.

Pjecen her indeholder relevant information til dig, der er bruger af Folkestedet. FOLKESTEDET PRAKTISKE OPLYSNINGER 2016 Pjecen her indeholder relevant information til dig, der er bruger af Folkestedet. Om Folkestedet Folkestedet er et medborgerhus, som til daglig fungerer som en platform,

Læs mere

WIFI INTERNET ADAPTOR

WIFI INTERNET ADAPTOR WIFI INTERNET ADAPTOR Trådløs forbindelse fra inverter/gateway til router NETGEAR WNCE2001 DANSK QUICKSTART VEJLEDNING Indhold 1 Stikforbindelser... 3 2 Etablering af forbindelse til router... 3 2.1 Adapteren

Læs mere

HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I

HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I GODKENDT PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE 18. APRIL 2001 REV. 3. FEBRUAR 2015 Opgang: 1 12 1. Færdsel på trapper, skal foregå uden at være til gene for

Læs mere

WebGIS. Zoom. Klik på knappen Startside (skift øst/vest) hvis du vil se kommuner i den anden landsdel. September 2014

WebGIS. Zoom. Klik på knappen Startside (skift øst/vest) hvis du vil se kommuner i den anden landsdel. September 2014 WebGIS September 2014 WebGIS er en webside, der viser HMN Naturgas gasledninger. Private kan se hvor gas stikledningen ligger på deres egen grund. Visse samarbejdspartnere har fået lidt udvidet adgang

Læs mere

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET DANSK

SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET DANSK SPAR VAND - SPAR PENGE SÅ SKÅNER DU OGSÅ MILJØET DANSK 1 BRUG VAND MED OMTANKE TIL GAVN FOR PENGEPUNGEN OG MILJØET Når vi åbner for vandhanen, vasker tøj, eller går i bad, tænker vi sjældent over, hvor

Læs mere

Lej lokaler. Medborgerhuset på Danasvej. fkb.dk. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Lej lokaler. Medborgerhuset på Danasvej. fkb.dk. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Lej lokaler Medborgerhuset på Danasvej fkb.dk 2016 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER VEJLEDNING. Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER VEJLEDNING Waoo Web TV på computer SE DESUDEN WAOO WEB TV QUICK GUIDE TIL IPAD FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Oversigt over indholdet på Waoo Web TV....4 TV-kanaler på computer... 4 Velkommen

Læs mere

Indsamling af papir, pap, glas og metal

Indsamling af papir, pap, glas og metal Indsamling af papir, pap, glas og metal Ny affaldsordning for etageboliger og boligforeninger Nemt at genbruge Det skal være nemt at sortere affald fra til genbrug i Middelfart Kommune. Så får vi mindre

Læs mere

Mad, måltid og bevægelsespolitik

Mad, måltid og bevægelsespolitik Mad, måltid og bevægelsespolitik For Vandfaldet Se områdets overordnede mad, måltid og bevægelsespolitik Vandfaldets Kost politik tager afsæt i Egedals overordnet kostpolitik samt områdebestyrelsens overordnet

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 40, fredrik Bajers Vej 2-276 Model B med vedligeholdelseskonto B-ordningen - kort fortalt Udlejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Nøglehus Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Flinterup Forsamlingshus er et nøglehus, dvs. at man lejer hele huset uden vært eller personale, og det er derfor tilladt at ryge indendørs, hvis

Læs mere

Velkommen til Hvide Klint

Velkommen til Hvide Klint Velkommen til Hvide Klint Parkovsvej 9, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Indledning Formålet med dette hæfte er at give en række praktiske oplysninger til vore lejere, som ønsker at benytte lejerskolen

Læs mere

Læring under åben himmel

Læring under åben himmel Tirsdagsture Som noget nyt vil Natur- og Sejlklubben tilbyde at børnehuse og dagplejere, kan komme på tirsdagsture til Natur- og Sejlklubben. På tirsdagsturene vil der være forskellige aktiviteter, der

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Informationsmappe. Malmöer Strasse 13A, st. tv., 10439 Berlin. Se www.berlinberlin.dk

Informationsmappe. Malmöer Strasse 13A, st. tv., 10439 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Informationsmappe Malmöer Strasse 13A, st. tv., 10439 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 menukort, manualer og seværdigheder 4 ankomst og afrejse

Læs mere

Lejekontrakt Årby Forsamlingshus

Lejekontrakt Årby Forsamlingshus Lejekontrakt Årby Forsamlingshus Booking nr:. Lejer XXX [navn] Tlf: 12 34 56 78 E-mail: Leje: [e-mail for lejer] [Hvilke sale/arrengement] Lejeperiode: fra [dato/tidspunkt] til [dato/tidspunkt] Ønsker

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEFLINGE FORSAMLINGSHUS. Efterlad Huset i den stand De selv ønsker at modtage det. Huset er klar til Dem og Deres gæster.

VELKOMMEN TIL VEFLINGE FORSAMLINGSHUS. Efterlad Huset i den stand De selv ønsker at modtage det. Huset er klar til Dem og Deres gæster. Den primære indtægtskilde i dag er udlejningen samt salg af medlemskort en gang om året. Vi anmoder derfor Dem, kære lejer, om at udvise respekt for det store frivillige arbejde som lægges i huset. Er

Læs mere

Nedenstående er en vejledning. Gældende lovgivning og praksis på området skal altid overholdes.

Nedenstående er en vejledning. Gældende lovgivning og praksis på området skal altid overholdes. Vedligeholdelse, forbedringer og forandringer for lejere i Hellerup Strandpalæ Hvad må du som lejer i andelsboligforeningen Hellerup Strandpalæ gøre ved den lejede bolig? Hvis du ønsker at udføre arbejder

Læs mere

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

Ryparken 204 februar 2016

Ryparken 204 februar 2016 februar 2016 Helhedsplan lundevaenget.fsb.dk Ryparken 204 februar 2016 Helhedsplanen starter hos dig! Ryparken 204 skal være prøveopgang for Lundevængets helhedsplan. Så om tre måneder skal din lejlighed

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 48 / 23% 139 / 66% 18 / 9% 5 / 2% 49 / 23% 117 / 56% 40 / 19% 4 / 2%

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 48 / 23% 139 / 66% 18 / 9% 5 / 2% 49 / 23% 117 / 56% 40 / 19% 4 / 2% Forlad arkivet Tilbage Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 48 / 23% 139 / 66% 18 / 9% 5 / 2% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 019 Mindeparken Godkendt på afdelingsmøde den 04.09.2014 Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler. 3 Forurening.. 3 Musik... 3 Parabol/antenne 3 Maskiner. 3 Skiltning..

Læs mere

Villa Medici Fredens Torv 3B, Aarhus C

Villa Medici Fredens Torv 3B, Aarhus C Villa Medici Fredens Torv 3B, Aarhus C Generelt Lokalerne er primært til brug for medlemmer af Lægeforeningen og udlejes derudover til lægerelateret kursusvirksomhed og møder. Læger, som er medlemmer af

Læs mere

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde.

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde. Velkommen på Næsgården. Vi håber, at I må få et godt ophold i på lejren. Det er vort håb, at I vil hjælpe os med at bevare lejrområdet således, at det fortsat kan være attraktivt at komme her.derfor er

Læs mere

Rammer til udvikling hjælp til forandring

Rammer til udvikling hjælp til forandring Rammer til udvikling hjælp til forandring Ungdomskollektivet er et tilbud til unge, som i en periode af deres liv har brug for hjælp til at klare tilværelsen. I tæt samarbejde tilrettelægger vi individuelle

Læs mere

Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort

Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort 9. juli 2014 Version 1.1 Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort Du kan altid se på forsiden af Mit3F, hvornår du skal indsende det næste dagpengekort. Du finder dagpengekortet på Mit3f ved at

Læs mere