Pop-up tekster til udbudsbekendtgørelse for Forsyningsvirksomhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Pop-up tekster til udbudsbekendtgørelse for Forsyningsvirksomhed"

Transkript

1 Pop-up tekster til udbudsbekendtgørelse for Forsyningsvirksomhed Del I: Ordregiver 1. I.1) Navn, adresser og kontakt(er) Her udfyldes ordregivers officielle navn, adresse mv. samt kontaktpunkt for udbuddet. Ordregivers hjemmeside kan anføres i feltet, og hvis der er oprettet en køberprofil, bør denne ligeledes anføres. For flere oplysninger om køberprofiler, se Konkurrencestyrelsens vejledning til udbudsdirektiverne, kapitel Det er som udgangspunkt den anførte ordregiver, der bliver kontraktpart. Hvis flere ordregivere indgår en indkøbsaftale i fællesskab, skal der vælges en kontaktordregiver, som anføres i dette felt. De øvrige ordregivere, der bliver parter i aftalen, anføres i pkt. VI.3 om yderligere oplysninger. 2. I.1) Navn, adresser og kontakt(er) Hvis yderligere oplysninger, specifikationer og yderligere dokumenter ikke kan fås ved henvendelse til ordregiveren på den ovenfor anførte adresse, afkrydses feltet Andet. Oplysninger om, hvor materialet i stedet kan rekvireres, skal da anføres i bilag A. Det samme gælder, hvis tilbud eller ansøgning om deltagelse skal sendes til en anden adresse. 3. I.2) Ordregivers hovedaktivitet(er) Her afkrydses, hvad ordregivers hovedaktivitet er. Bemærk, at der kan afkrydses i flere felter. Del II: Kontaktens genstand 4. II.1.1) Ordregiverens betegnelse for kontrakten Her angives ordregivers betegnelse for kontrakten. 5. II.1.2) Kontrakttype og udførelses- eller leveringssted Her angives, om kontrakten vedrører bygge- og anlægsarbejde, varekøb eller køb af tjenesteydelser. Der skal kun markeres i ét felt. Er der tale om en blandet kontrakt, dvs. en kontrakt som indeholder elementer af både bygge- og anlægsarbejder og/eller varer og/eller tjenesteydelser, skal der markeres i den kategori, der udgør hovedparten af ydelsen. Ved et bygge- og anlægsarbejde angives, om der er tale om udførelse, samlet projektering og udførelse (dvs. totalentreprise) eller udførelse i form af et bygge- og anlægsarbejde efter ordregivers specifikationer (dvs. et skræddersyet byggeri). Ved et varekøb angives, om der er tale om et indkøb, leasing, leje, leje med forkøbsret eller en kombination. Ved tjenesteydelser angives, hvilken tjenesteydelseskategori kontrakten falder ind under, jf. forsyningsvirksomhedsdirektivets bilag XVII. Indeholder en kontrakt flere tjenesteydelser, som falder ind under forskellige kategorier i direktivet, vælges den kategori, der udgør hovedparten af ydelsen.

2 6. II.1.2) Hovedudførelsessted Ved udførelse af bygge- og anlægsarbejder eller tjenesteydelser, angives kontraktens hovedudførelsessted. Er der tale om et varekøb, angives hovedleveringsstedet. Hvor præcise angivelserne kan blive afhænger af kontraktens art. Ved fx opførelse af et alment boligbyggeri i Roskilde, angives Roskilde. Er der derimod tale om landsdækkende levering af varer, angives fx Levering i hele Danmark. 7. II.1.2) Nuts-kode Her angives NUTS-koden. NUTS-koden er en geografisk nomenklatur, der refererer til hovedudførelsesstedet eller -leveringsstedet. Der findes en overordnet kode for Danmark (DK), med underkoder opdelt på amtsniveau: DK001: København og Frederiksberg kommuner DK002: Københavns Amt DK003: Frederiksborg Amt DK004: Roskilde Amt DK005: Vestsjællands Amt DK006: Storstrøms Amt DK007: Bornholms Amt DK008: Fyns Amt DK009: Sønderjyllands Amt DK00A: Ribe Amt DK00B: Vejle Amt DK00C: Ringkøbing Amt DK00D: Århus Amt DK00E: Viborg Amt DK00F: Nordjyllands Amt DKZ: Ekstra-regionalt Jo mere nøjagtigt koden kan angives, jo bedre. 8. II.1.3) Bekendtgørelsen vedrører Her angives, om bekendtgørelsen vedrører en offentlig kontrakt (dvs. en enkeltstående indkøb), udarbejdelse af en rammeaftale (dvs. en aftale, der fastsætter vilkårene for de kontrakter, der skal indgås i løbet af en given periode) eller etablering af et dynamisk indkøbssystem (dvs. en fuldt elektronisk indkøbsproces, som kan anvendes ved standardiserede og gentagne indkøb). 9. II.1.4) Oplysninger om rammeaftalen Dette felt udfyldes kun ved indgåelse af en rammeaftale, jf. punkt II.1.3). Her angives, om der er tale om en rammeaftale med en enkelt virksomhed eller en rammeaftale med flere virksomheder. Ved en rammeaftale med flere virksomheder angives, hvor mange der påtænkes indgået kontrakt med. Det kan enten ske ved at angive det nøjagtige antal eller ved at angive det maksimale antal. Rammeaftalens varighed skal også angives enten i år eller måneder. 10. II.1.4) Anslået samlet værdi af indkøbene i løbet af hele rammeaftalens varighed Dette felt udfyldes kun ved indgåelse af en rammeaftale, jf. punkt II.1.3). Her angives den anslåede værdi for indkøb under rammeaftalen. Værdien skal opgøres som den samlede anslåede værdi for alle indkøb i hele rammeaftalens varighed. Det kan ske ved at angive én konkret værdi eller ved at angive en beløbsramme.

3 Der må i dette felt kun angives talværdier. Beløbene skal angives eksklusive moms, ligesom valutaenheden skal angives. Hvis det er muligt, angives også hyppigheden og værdien af de enkelte kontrakter, der påtænkes indgået under rammeaftalen. 11. II.1.5) Kort beskrivelse af kontrakten eller indkøbet/indkøbene Her gives en kortfattet beskrivelse af kontakten eller indkøbet. Det er ikke nødvendigt, at ordregiver her beskriver den udbudte ydelse fuldstændigt medmindre ordregiver ikke påtænker at udarbejde et supplerende udbudsmateriale. Det er dog et krav, at det klart fremgår, hvad kontrakten omfatter, så potentielle tilbudsgivere får mulighed for at danne sig et indtryk af, om de er interesserede i at deltage i det konkrete udbud. 12. II.1.6) CPV-Klassifikation (Common Procurement Vocabulary) Her angives den/de relevante cpv-kode(r) for den udbudte ydelse. CPV-koderne består af 8 cifre og et kontrolciffer (det primære glossar). CPV-klassifikationen (Common Procurement Vocabulary) er en nomenklatur udviklet med henblik på, at varer og ydelser skal kunne identificeres på en enkel og entydig måde. Hver enkelt vare, tjenesteydelse og bygge- og anlægsaktivitet har en særlig kode, der benyttes, når potentielle tilbudsgivere skal finde relevante udbud. Koderne anvendes også i forbindelse med udarbejdelse af statistikker. I nogle tilfælde vil det være nok med en enkelt CPV-kode, og i andre tilfælde kan der være behov for at angive flere CPV-koder for at give en tilstrækkelig beskrivelse af den udbudte ydelse. Der skal i sidstnævnte tilfælde angives en enkelt kode for hovedgenstanden det kan enten være en overordnet kode for ydelsen, når ydelsen består af flere underydelser, eller koden for den væsentligste ydelse ved sammensatte ydelser. CPV-beskrivelsen for hovedgenstanden vil udgøre udbudsbekendtgørelsens overskrift ved offentliggørelse i TED-databasen. Ordregiver vælger selv, hvor detaljeret CPV-koderne anvendes. Der findes også et supplerende glossar, som kan anvendes til at beskrive kontraktens genstand yderligere. Det består af alfanumeriske koder, der svarer til en beskrivelse, der kan præcisere arten eller en særlig brug af den vare, der skal indkøbes. Ordregiver er ikke forpligtet til at anvende det supplerende glossar det skal blot ses som en yderligere hjælp til at beskrive varen. CPV-koderne kan både findes på SIMAPs hjemmeside, og via Konkurrencestyrelsens hjemmeside. 13. II.1.7) Er dette udbud omfattet af WTO-aftalen om offentlige indkøb? Her angives, om udbuddet er omfattet af WTO-aftalen. Denne aftale omtales også som GPA-aftalen (Government Procurement Agreement). Selve aftalen fastlægger de generelle principper og procedurer for offentlige indkøb, og den konkrete anvendelse er baseret på aftaler mellem WTO-parterne. I denne sammenhæng udgør EU en samlet forhandlingspart. Aftalens dækningsområde fremgår af en række bilag til GPA-aftalen, der kan findes på WTO s hjemmeside. Der findes bilag for hver part, der har tiltrådt aftalen.

4 Hvis udbuddet er omfattet af WTO-aftalen, betyder det ikke, at ordregiver er forpligtet til at følge andre regler, end de der findes i udbudsdirektivet. Konsekvensen er blot, at tilbudsgivere fra samtlige lande, der er parter i aftalen, kan deltage i udbuddet. Det betyder helt konkret, at ordregiver muligvis modtager tilbud/anmodninger om deltagelse fra tilbudsgivere uden for EU. Ordregiver er i de tilfælde forpligtet til at tage sådanne tilbud/anmodninger i betragtning på lige vilkår med tilbud fra EU-tilbudsgivere. 14. II.1.8) Opdeling i delaftaler Her angives, om ordregiver har opdelt kontrakten i delaftaler. Hvis dette er tilfældet, skal der markeres i ja, ligesom der skal udfyldes et bilag B for hver delaftale. Bilag B indeholder en nærmere beskrivelse af den enkelte delaftales indhold. Er udbuddet opdelt i delaftaler, angives det, om tilbudsgivere for at komme i betragtning skal afgive tilbud på samtlige delaftaler, kun kan afgive tilbud på én enkelt delaftale, eller om tilbudsgivere selv kan afgøre, om de vil afgive tilbud på en eller flere delaftaler. 15. II.1.9) Alternative tilbud vil blive taget i betragtning Her angives, om ordregiver vil tage alternative tilbud i betragtning. Ved et alternativt bud forstås et tilbud, der indeholder afvigelser fra den opgaveløsning, ordregiver har beskrevet i udbudsbetingelserne. Sådanne alternative tilbud kan kun antages, hvis der er sat kryds i ja. Der kan kun gives adgang til at afgive alternative tilbud, når tildelingskriteriet er det økonomiske mest fordelagtige bud. Hvis alternative tilbud tillades, skal ordregiver i enten udbudsmaterialet eller bekendtgørelsen angive, hvilke mindstekrav de alternative tilbud skal opfylde, og hvilke specifikke krav, der stilles til de alternative tilbuds udformning. 16. II.2.1) Samlet mængde eller omfang Her beskrives den samlede mængde eller omfanget af den udbudte ydelse. Den anslåede værdi af kontrakten angives også. Værdien skal opgøres som den samlede anslåede værdi ved enten at angive én konkret værdi eller ved at angive en beløbsramme. Der må i dette felt kun angives talværdier. Beløbene skal angives eksklusive moms, ligesom valutaenheden skal angives. Alle optioner og muligheder for forlængelse skal regnes med både ved angivelse af samlet mængde, omfang og anslået værdi. 17. II.2.2) Optioner Her angives, om kontrakten indeholder optioner. Det kan fx være optioner i form af yderligere leveringer, forlængelser eller lignende. Hvis kontrakten indeholder sådanne optioner afkrydses i ja, og optionerne skal beskrives nærmere. Hvis den foreløbige tidsplan for anvendelsen af optionerne er kendt, kan den angives i enten måneder eller dage fra tildelingen af kontrakten.

5 Hvis der er tale om forlængelser, skal den nederste halvdel af feltet udfyldes. Her angives, hvor mange gange kontrakten kan forlænges. Det kan enten angives med et nøjagtigt tal eller ved angivelse af en ramme. Det skal også angives, hvor meget kontrakten kan forlænges enten i måneder eller dage. 18. II.3) Kontraktens varighed eller frist for dens opfyldelse Her skal kontraktens varighed angives. Ordregiver kan vælge at angive en periode i måneder eller dage fra tildelingen af kontrakten eller at angive datoen for hhv. begyndelse og færdiggørelse af ydelsen. Her skal kun selve hovedkontrakten regnes med, og altså ikke eventuelle optioner og forlængelser. Varigheden af optioner vil fremgå af II.2.2). Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger 19. III.1.1) Sikkerhedsstillelse og garantier, som forlanges Dette felt skal kun udfyldes, når ordregiver ønsker, at den vindende tilbudsgiver skal stille en sikkerhed eller garanti for opgavens udførelse. Ordregiver kan godt gemme den nærmere beskrivelse af indholdet til udbudsmaterialet, men det skal dog klart fremgå af udbudsbekendtgørelsen, at sådanne krav stilles. 20. III.1.2) De vigtigste finansierings- og betalingsvilkår og/eller henvisning til relevante bestemmelser herom Her angives, hvis tilbudsgiver skal overholde særlige finansierings- eller betalingsvilkår. Ordregiver kan dog godt gemme den nærmere beskrivelse til udbudsmaterialet, men det skal dog klart fremgå af udbudsbekendtgørelsen, at der er sådanne vilkår. 21. III.1.3) Retlig form, som kræves af den sammenslutning af økonomiske aktører, ordren tildeles Her angives, hvis ordregiver stiller krav til den retlige form af den sammenslutning af virksomheder, som får tildelt kontrakten. Det kan fx være krav til sammensætningen af konsortier, herunder hæftelses- og ansvarsforhold, og krav om kontaktpunkt. Sådanne krav kan kun stilles til tilbudsgivere, der får tildelt ordren, dvs. i forbindelse med udførelse af opgaven. Ordregiver kan således ikke kræve, at en sammenslutning af virksomheder på forhånd har oprettet et konsortium ved afgivelse af tilbud. 22. III.1.4) Andre særlige vilkår, som gælder for opfyldelse af kontrakten Her angives yderligere krav, der stilles i forbindelse med opfyldelse af kontrakten. Der kan fx være tale om generelle juridiske forhold, sektorspecifikke forhold eller vilkår, som skal varetage sociale hensyn eller miljøhensyn. Kontraktvilkår, der stilles, må ikke være i strid med udbudsreglerne. Dvs. at de skal være proportionale, sagligt begrundede, ikke diskriminerende og relevante i forhold til den konkrete kontrakt. Vilkårene skal

6 fremgå enten af udbudsbekendtgørelsen eller materialet. Ordregiver kan altså godt gemme vilkårene til udbudsmaterialet. 23. III.2.1) De økonomiske aktørers personlige forhold, herunder krav om optagelse i erhvervs- eller handelsregistre Hvis der stilles særlige krav til personlige forhold, herunder krav om optagelse i erhvervs- og handelsregistre, skal det angives. I forbindelse med udvælgelsen kan ordregiver anmode tilbudsgiverne om at dokumentere, at de er autoriseret eller optaget i et fagligt register, hvis en sådan autorisation eller registrering er foreskrevet i lovgivningen i tilbudsgiverens hjemland. For danske leverandører kan det fx dreje sig om optagelse i aktieselskabsregisteret eller handelsregisteret. Der er dog ikke mulighed for at kræve, at udenlandske tilbudsgivere har dansk autorisation eller registrering. 24. III.2.2) Økonomisk og finansiel kapacitet I dette felt anføres, hvilke oplysninger og formaliteter tilbudsgiverne afkræves om deres økonomiske og finansielle kapacitet, for at ordregiver kan vurdere økonomisk og finansiel formåen. Bemærk, at de krav, som ordregiver stiller i denne forbindelse, skal hænge sammen med og stå i forhold til kontraktens genstand. 25. III.2.3) Teknisk kapacitet Her anføres, hvilke oplysninger og formaliteter tilbudsgiverne afkræves om deres tekniske kapacitet, for at ordregiver kan vurdere, deres tekniske formåen. Bemærk, at de krav, som ordregiver stiller i denne forbindelse, skal hænge sammen med og stå i forhold til kontraktens genstand. 26. III.2.4) Reserverede kontrakter Det er muligt at forbeholde kontrakter for beskyttede værksteder eller udførelse i forbindelse med programmer for beskyttet beskæftigelse. Når det er tilfældet, afkrydses i ja. Det betyder, at andre virksomheder ikke kan deltage i udbuddet. 27. III.3) Specifikke vilkår for tjenesteydelseskontrakter Ved en tjenesteydelse, hvor udførelsen af kontrakten forbeholdes en bestemt profession, afkrydses i ja. I givet fald skal der henvises til den relevante lov eller administrative bestemmelse. Det vil sige, at en kontrakt kun kan forbeholdes en bestemt profession, når det følger af lov eller administrative bestemmelser. Eksempelvis vil et hospital, der udbyder et antal hjerteoperationer, kunne stille krav om, at operationerne udføres af lægeuddannede. Man kan i den forbindelse som ordregiver ikke alene henholde sig til dansk lovgivning, idet man også skal være opmærksom på reglerne om gensidig anerkendelse. Det angives ligeledes, hvis tilbudsgiverne skal anføre navne og faglige kvalifikationer for de medarbejdere, der skal udføre kontrakten.

7 DEL IV: Procedurer 28. IV.1.1) Type procedure Det skal afkrydses hvilken type procedure, det pågældende udbud skal afholdes efter; offentlig udbud, begrænset udbud eller udbud efter forhandling. Bemærk, at hvis udbudsproceduren udbud efter forhandling vælges, og kandidaterne allerede er blevet udvalgt, så skal navn og adresse anføres på de valgte kandidater under del VI.3, Yderligere oplysninger. Hvis ordregiver fastlægger udvælgelseskriterier, skal disse ligeledes anføres i del VI.3, Yderligere oplysninger. Bemærk, at ordregiver i forbindelse med udvælgelsen bliver bundet af de anførte kriterier. 29. IV.2) Tildelingskriterier Der er to tildelingskriterier at vælge mellem: laveste pris eller det økonomisk mest fordelagtige bud vurderet på grundlag af en række underkriterier. Underkriterierne skal være objektive, saglige og må ikke være de samme som udvælgelseskriterierne. Om forskellen på udvælgelseskriterier og tildelingskriterier, se Konkurrencestyrelsens vejledning til udbudsdirektiverne kapitel 9.7. Det er ikke et krav, at underkriterierne anføres i udbudsbekendtgørelsen. De kan godt gemmes til udbudsmaterialet. Eksempler på underkriterier kan være pris, kvalitet, miljøvenlighed, osv. Underkriterierne skal vægtes. Der er åbnet mulighed for at lade vægtningen indgå som et interval. Der kan dog kun anføres et enkelt tal i selve feltet i standardformularen. Vælger ordregiver at anvende en vægtning med angivelse af rammer, må selve vægtningen derfor gemmes til udbudsmaterialet. Se Konkurrencestyrelsens vejledning til udbudsdirektiverne kapitel om vægtning og prioritering af underkriterier. Kun i tilfælde, hvor det ikke kan lade sig gøre at vægte underkriterierne, kan disse prioriteres. Det er ordregiver, der skal godtgøre, at underkriterierne ikke kan vægtes. 30. IV.2.2) Der vil blive anvendt elektronisk auktion Hvis der vil blive anvendt elektronisk auktion ved udbuddet afkrydses feltet Ja, og der gives yderligere oplysninger om auktionen. Elektroniske auktioner kan kun anvendes ved varekøb og indkøb af tjenesteydelser. Se Konkurrencestyrelsens vejledning til udbudsdirektiverne kapitel 11.2 for en nærmere gennemgang af elektroniske auktioner. 31. IV.3.1) Sagsnummer hos ordregiveren Hvis den pågældende udbudssag har et sagsnummer hos ordregiver, angives nummeret her. 32. IV.3.2) Forudgående offentliggørelser om samme kontrakt

8 Hvis der tidligere har været offentliggørelser om kontrakten, anføres her bekendtgørelsens nummer i EUtidende. Der kan fx være tale om en vejledende forhåndsmeddelelse, genudbudt ydelse efter annullation, osv. Hvis der ikke tidligere har været offentliggjort noget, afkrydses feltet Nej. 33. IV.3.3) Vilkår for adgang til specifikationer og yderligere dokumenter Her anføres fristen for modtagelse af anmodninger om dokumenter eller adgang til dokumenter, såfremt der ikke allerede fra start er giver alle fuld adgang til disse. Feltet skal ikke udfyldes, hvis der er tale om et dynamisk indkøbssystem. Hvis ordregiver ønsker at opkræve betaling for udbudsmaterialet, anføres prisen, hvilken valuta, samt betalingsvilkår og -metode. 34. I.V.3.4) Frist for modtagelse af tilbud eller ansøgninger om deltagelse Her anføres fristen for tilbudsgivere til at afgive tilbud, ved offentligt udbud eller ansøge om deltagelse, ved begrænset udbud. Denne frist er afgørende for muligheden for at deltage. Ansøgninger og tilbud, der indkommer efter fristen, skal afvises. Forsyningsvirksomhedsdirektivet fastlægger minimumsfrister. Det betyder, at ordregiver godt kan give længere frister. 35. IV.3.5) Sprog, der må benyttes ved afgivelse af bud eller ansøgninger om deltagelse Her afkrydses, hvilket sprog der må benyttes. Der kan afkrydses mere end et sprog, og det er også muligt at vælge andre sprog end de opremsede. Hvis ordregiver fx ønsker at modtage tilbud på dansk, men godt kan acceptere tilladelser eller andre dokumenter på engelsk, afkrydses feltet DA. Herefter anføres det under punkt VI.3) Yderligere oplysninger, at de relevante dokumenter kan indleveres på engelsk. 36. IV.3.6) Minimumsperiode, i hvilken den bydende er forpligtet af sit bud Det anføres, hvor længe ordregiver ønsker, at tilbudsgivere skal være forpligtet af deres tilbud. Udfyldelse skal kun ske, når den valgte procedure er offentligt udbud. Dette kan ske enten ved at anføre, indtil hvilken dato tilbudene skal være bindende, eller anføre, i hvor lang tid efter modtagelse (anført i dage eller måneder) tilbuddet skal være bindende. 37. IV.3.7) Fremgangsmåden ved åbning af bud Her anføres, på hvilket tidspunkt tilbud vil blive åbnet og hvor. Endvidere anføres det, hvilke personer der må være til stede ved åbningen hvis nogen. Bemærk, at tilbudsloven har særlige regler om tilstedeværelse, som også gælder for bygge- og anlægsopgaver over tærskelværdien. Del VI: Supplerende oplysninger 38. VI.1) Er der tale om gentagne offentlige indkøb

9 Hvis der er tale om gentagne offentlige indkøb (jf. artikel 9, stk. 7) afkrydses Ja feltet. Yderligere skal det skønnede tidspunkt for offentliggørelse af yderligere fremtidige bekendtgørelser anføres. 39. VI.2) Vedrører kontrakten/kontrakterne et projekt/program, der finansieres med fællesskabsmidler? Hvis kontrakten eller projektet finansieres af fællesskabsmidler, anføres det her, under hvilket program(mer) eller projekt(er) kontrakten finansieres, fx strukturfondsstøtte. 40. VI.3) Yderligere oplysninger Her anføres yderligere oplysninger, som er relevante for udbuddet, og som ikke hører hjemme i andre felter. Det kan være alle typer af oplysninger, fx kan her anføres oplysninger om andre ordregivende myndigheder, som ordregiver køber ind på vegne af, eller at visse dokumenter kan indgives på andre sprog end tilbuddet. Husk, at udvælgelseskriterier eller navne og adresser på allerede udvalgte kandidater til udbud efter forhandling skal anføres i dette felt, jf. afsnit IV.1.1). 41. VI.4) Klageprocedurer Dette punkt skal for danske ordregivere udfyldes som vist. I Danmark er det Klagenævnet for Udbud der er ansvarlige for klageprocedurerne. (En forbigået tilbudsgiver har dog altid mulighed for at gå direkte til domstolene, men alene pga. prisen for at indgive klage til Klagenævnet, bliver alle sager i praksis anlagt ved Klagenævnet). I Danmark er der ikke noget mæglingsorgan, så dette felt udfyldes ikke. Da der ikke er nogen lovbestemte frister i Danmark for indgivelse af klager til Klagenævnet, udfyldes denne del som vist. Oplysninger om indgivelse af klager kan indhentes hos Konkurrencestyrelsen, der administrerer udbudsreglerne i Danmark. 42. VI.5) Dato for afsendelse af denne bekendtgørelse Her anføres datoen for afsendelse af udbudsbekendtgørelsen. Det er denne dato udbudsdirektivets frister regnes fra, og ikke datoen for offentliggørelsen af bekendtgørelsen i EU-tidende. 43. Bilag A Yderligere adresser og kontakter Bilag A hænger sammen med udfyldelsen af Del I, afsnit I.1) og benyttes til yderligere oplysninger om adresser og kontakter. Hvis oplysninger, specifikationer og/eller yderligere dokumenter ikke kan fås ved henvendelse på den i I.1. anførte adresse, anføres her, til hvem henvendelser fra tilbudsgivere skal rettes. Det kan fx være rådgiver. Det samme gør sig gældende, hvis tilbud/ansøgning om deltagelse skal sendes til en anden end den i afsnit 1.I, nævnte myndighed.

10 44. Bilag B Oplysninger vedrørende delaftaler Bilag B benyttes, hvis udbuddet er delt op i delaftaler. Der udfyldes et bilag B for hver delaftale. Se punkt II.1.8).

Pop-up tekster til bekendtgørelse om indgåede kontrakter

Pop-up tekster til bekendtgørelse om indgåede kontrakter Pop-up tekster til bekendtgørelse om indgåede kontrakter DEL I: Ordregivende myndighed 1. I.1) Navn, adresser og kontakt(er) Her udfyldes ordregivers officielle navn, adresse mv. samt kontaktpunkt for

Læs mere

DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE - FORSYNINGSVIRKSOMHED

DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE - FORSYNINGSVIRKSOMHED 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:307085-2010:text:da:html DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE

Læs mere

National identitetsangivelse: (hvis kendt) Postadresse: Grøndalsvej 2 By: Viby J Postnummer: 8260

National identitetsangivelse: (hvis kendt) Postadresse: Grøndalsvej 2 By: Viby J Postnummer: 8260 1/ 15 ENOTICES_JeppeAarhus 04/11/2011- ID:2011-153455 Standardformular 2 - DA Den Europæiske Union Offentliggørelse af Supplement til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 LuxembourgFax

Læs mere

DK-Viborg: Bygge- og anlægsarbejder 2011/S 104-170311 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Bygge- og anlægsarbejde

DK-Viborg: Bygge- og anlægsarbejder 2011/S 104-170311 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Bygge- og anlægsarbejde 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:170311-2011:text:da:html DK-Viborg: Bygge- og anlægsarbejder 2011/S 104-170311 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Bygge- og anlægsarbejde

Læs mere

Offentligt EU-udbud på multifunktionsmaskiner til Gladsaxe Kommune

Offentligt EU-udbud på multifunktionsmaskiner til Gladsaxe Kommune DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax (352) 29 29-42670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Oplysninger og online-formularer:

Læs mere

Officielt navn: Århus Kommune Adresse: Rådhuset, Indkøb og Udbud, vær. 326 By: Århus C Postnummer: 8000

Officielt navn: Århus Kommune Adresse: Rådhuset, Indkøb og Udbud, vær. 326 By: Århus C Postnummer: 8000 1/ 15 ENOTICES_ketley 01/03/2010- ID:2010-026726 Standardformular 2 - DA DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax (352)

Læs mere

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Offentligt udbud. DK-Århus: Telekommunikation 2011/S 27-044264 UDBUDSBEKENDTGØRELSE

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Offentligt udbud. DK-Århus: Telekommunikation 2011/S 27-044264 UDBUDSBEKENDTGØRELSE 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:44264-2011:text:da:html DK-Århus: Telekommunikation 2011/S 27-044264 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Tjenesteydelser DEL I: ORDREGIVENDE

Læs mere

Danmark-København: Bærbare datamater 2013/S 174-300328. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-København: Bærbare datamater 2013/S 174-300328. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:300328-2013:text:da:html Danmark-København: Bærbare datamater 2013/S 174-300328 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF

Læs mere

Himmerland Boligforening - Ombygning af afdeling 16, Magisterparken, Aalborg.

Himmerland Boligforening - Ombygning af afdeling 16, Magisterparken, Aalborg. Himmerland Boligforening - Ombygning af afdeling 16, Magisterparken, Aalborg. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/39221912.aspx Ekstern udbuds ID 172678-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype

Læs mere

Udbud af rottebekæmpelse og indsats mod herreløse katte.

Udbud af rottebekæmpelse og indsats mod herreløse katte. Udbud af rottebekæmpelse og indsats mod herreløse katte. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/42252237.aspx Ekstern udbuds ID 410429-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Tømning af beholdere til glas/flasker samt aviser/ugeblade/reklamer.

Tømning af beholdere til glas/flasker samt aviser/ugeblade/reklamer. Tømning af beholdere til glas/flasker samt aviser/ugeblade/reklamer. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/41367719.aspx Ekstern udbuds ID 336674-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Parykker til kræftpatienter.

Parykker til kræftpatienter. Parykker til kræftpatienter. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/41813900.aspx Ekstern udbuds ID 373778-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure Offentligt

Læs mere

DK-Frederikshavn: Medicinske forbrugsvarer af ikke-kemisk natur til engangsbrug og hæmatologiske forbrugsvarer 2012/S 160-267106. Udbudsbekendtgørelse

DK-Frederikshavn: Medicinske forbrugsvarer af ikke-kemisk natur til engangsbrug og hæmatologiske forbrugsvarer 2012/S 160-267106. Udbudsbekendtgørelse 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:267106-2012:text:da:html DK-Frederikshavn: Medicinske forbrugsvarer af ikke-kemisk natur til engangsbrug og hæmatologiske

Læs mere

Officielt navn: Medicoteknik, Region Syddanmark Adresse: Skovvangen 2 By: Kolding Postnummer: 6000

Officielt navn: Medicoteknik, Region Syddanmark Adresse: Skovvangen 2 By: Kolding Postnummer: 6000 DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Oplysninger og online-formularer:

Læs mere

Sag 11/8455 - Tolkeydelser til Region Syddanmark.

Sag 11/8455 - Tolkeydelser til Region Syddanmark. Sag 11/8455 - Tolkeydelser til Region Syddanmark. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/31722932.aspx Ekstern udbuds ID 28398-2012 Udbudstype Tildeling af kontrakt Filtype Indgåede aftaler

Læs mere

DK-København: Hjælpemidler til handicappede 2011/S 23-037224 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-København: Hjælpemidler til handicappede 2011/S 23-037224 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:37224-2011:text:da:html DK-København: Hjælpemidler til handicappede 2011/S 23-037224 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Varer DEL I:

Læs mere

Danmark-Roskilde: Stilladser 2016/S 058-097076. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Tjenesteydelser

Danmark-Roskilde: Stilladser 2016/S 058-097076. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Tjenesteydelser 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:97076-2016:text:da:html Danmark-Roskilde: Stilladser 2016/S 058-097076 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed Tjenesteydelser

Læs mere

DK-København: Konsulentvirksomhed inden for udvikling 2007/S 248-304075 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Tjenesteydelsesaftale

DK-København: Konsulentvirksomhed inden for udvikling 2007/S 248-304075 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Tjenesteydelsesaftale 1/5 DK-København: Konsulentvirksomhed inden for udvikling 2007/S 248-304075 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Tjenesteydelsesaftale DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED I.1) NAVN, ADRESSER OG KONTAKT(ER): IT-og Telestyrelsen,

Læs mere

Indkøb af CPAP-maskiner og forbrugsvarer.

Indkøb af CPAP-maskiner og forbrugsvarer. Indkøb af CPAP-maskiner og forbrugsvarer. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/37195900.aspx Ekstern udbuds ID 88554-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

Udskiftning af hovedmaskineri i lodsfartøj.

Udskiftning af hovedmaskineri i lodsfartøj. Udskiftning af hovedmaskineri i lodsfartøj. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/32679116.aspx Ekstern udbuds ID 107763-2012 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

Danmark-Fredericia: Kaffe, te og hermed beslægtede produkter 2016/S 047-077864. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Fredericia: Kaffe, te og hermed beslægtede produkter 2016/S 047-077864. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:77864-2016:text:da:html Danmark-Fredericia: Kaffe, te og hermed beslægtede produkter 2016/S 047-077864 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Slutdato 30-04-2012 23:59. Ændret dato 30-03-2012 08:27

Slutdato 30-04-2012 23:59. Ændret dato 30-03-2012 08:27 Sundhedsforsikring. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/32597585.aspx Ekstern udbuds ID 102629-2012 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure Udbud efter forhandling

Læs mere

Bygge og anlæg - 231663-2014

Bygge og anlæg - 231663-2014 1 af 6 09-07-2014 08:52 Bygge og anlæg - 231663-2014 09/07/2014 S129 Medlemsstater - Bygge og anlæg - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling I.II.III.IV.VI. Danmark-Helsingør: Energimålere Direktiv

Læs mere

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:15391-2012:text:da:html DK-Ringsted: Arkitekt-, konstruktions-, ingeniør- og inspektionsvirksomhed 2012/S 10-015391 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Danmark-Svendborg: Engangsbleer 2014/S 163-291851. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Svendborg: Engangsbleer 2014/S 163-291851. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291851-2014:text:da:html Danmark-Svendborg: Engangsbleer 2014/S 163-291851 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF

Læs mere

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:53762-2012:text:da:html DK-Fredericia: Elektriske maskiner, apparatur, udstyr og forbrugsartikler; belysning 2012/S 33-053762

Læs mere

Danmark-Aarhus: Køleskabe 2014/S 037-060713. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Aarhus: Køleskabe 2014/S 037-060713. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:60713-2014:text:da:html Danmark-Aarhus: Køleskabe 2014/S 037-060713 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF Del

Læs mere

DK-København: Lægemidler 2011/S 245-397835. Udbudsbekendtgørelse. Varer

DK-København: Lægemidler 2011/S 245-397835. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:397835-2011:text:da:html DK-København: Lægemidler 2011/S 245-397835 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF Del

Læs mere

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:32512-2012:text:da:html DK-København: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2012/S 20-032512

Læs mere

Danmark-Viborg: Møbler til medicinsk brug 2015/S 188-340641. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Viborg: Møbler til medicinsk brug 2015/S 188-340641. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:340641-2015:text:da:html Danmark-Viborg: Møbler til medicinsk brug 2015/S 188-340641 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv

Læs mere

Opførelse af nyt bycenter bestående af rådhus, boliger og butikker.

Opførelse af nyt bycenter bestående af rådhus, boliger og butikker. Opførelse af nyt bycenter bestående af rådhus, boliger og butikker. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/43145487.aspx Ekstern udbuds ID 44011-2014 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Medlemsstater - Bygge og anlæg - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Strømforsyningsinstallationer 2011/S 164-271578

Medlemsstater - Bygge og anlæg - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Strømforsyningsinstallationer 2011/S 164-271578 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:271578-2011:text:da:html DK-Fredericia: Strømforsyningsinstallationer 2011/S 164-271578 UDBUDSBEKENDTGØRELSE - FORSYNINGSVIRKSOMHED

Læs mere

Bekendtgørelse om indgåede kontrakter Resultat af udbudsproceduren

Bekendtgørelse om indgåede kontrakter Resultat af udbudsproceduren Supplement til Den Europæiske Unions Tidende Oplysninger og onlineformularer: http://simap.ted.europa.eu Del I: Ordregivende myndighed I.1) Navn og adresser 1 (angiv alle ordregivende myndigheder med ansvar

Læs mere

DK-Søborg: Engangsbleer 2011/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-Søborg: Engangsbleer 2011/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:38687-2011:text:da:html DK-Søborg: Engangsbleer 2011/S 24-038687 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Varer DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED

Læs mere

DK-Odense: Byggearbejde: lejligheder 2012/S 51-082714. Udbudsbekendtgørelse. Bygge- og anlægsarbejder

DK-Odense: Byggearbejde: lejligheder 2012/S 51-082714. Udbudsbekendtgørelse. Bygge- og anlægsarbejder 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:82714-2012:text:da:html DK-Odense: Byggearbejde: lejligheder 2012/S 51-082714 Udbudsbekendtgørelse Bygge- og anlægsarbejder

Læs mere

Danmark-Svendborg: Diverse programpakker og computersystemer 2014/S 088-154105 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Danmark-Svendborg: Diverse programpakker og computersystemer 2014/S 088-154105 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Danmark-Svendborg: Diverse programpakker og computersystemer 2014/S 088-154105 Udbudsresumé Overskrift Dokumenttype Fremgangsmåde Ordregiver Ordregiverens by Frist for indhentning af materiale Danmark-Svendborg:

Læs mere

Bistand til strategisk kompetenceudvikling i hjemmepleje og plejehjem.

Bistand til strategisk kompetenceudvikling i hjemmepleje og plejehjem. Bistand til strategisk kompetenceudvikling i hjemmepleje og plejehjem. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/46487109.aspx Ekstern udbuds ID 295398-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype

Læs mere

Laboratorie- og husholdningskøleskabe, fryseskabe og køle-/fryseskabe.

Laboratorie- og husholdningskøleskabe, fryseskabe og køle-/fryseskabe. Laboratorie- og husholdningskøleskabe, fryseskabe og køle-/fryseskabe. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/43388114.aspx Ekstern udbuds ID 60713-2014 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Betonelementleverance til byggeriet Dragen, Godsbanen Aalborg.

Betonelementleverance til byggeriet Dragen, Godsbanen Aalborg. Betonelementleverance til byggeriet Dragen, Godsbanen Aalborg. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/43409629.aspx Ekstern udbuds ID 62016-2014 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Danmark-Albertslund: Arkitektrådgivning 2014/S 077-133627. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Albertslund: Arkitektrådgivning 2014/S 077-133627. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:133627-2014:text:da:html Danmark-Albertslund: Arkitektrådgivning 2014/S 077-133627 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Danmark-Svendborg: Hjælpemidler til ældre 2014/S 114-200363. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Svendborg: Hjælpemidler til ældre 2014/S 114-200363. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:200363-2014:text:da:html Danmark-Svendborg: Hjælpemidler til ældre 2014/S 114-200363 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv

Læs mere

Support til brugere af Microsoft produkter.

Support til brugere af Microsoft produkter. Support til brugere af Microsoft produkter. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/39692924.aspx Ekstern udbuds ID 412258-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

Etablering af campus på byggefelt 8 på Carlsberg grunden i København.

Etablering af campus på byggefelt 8 på Carlsberg grunden i København. Etablering af campus på byggefelt 8 på Carlsberg grunden i København. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/34653787.aspx Ekstern udbuds ID 200050-2012 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype

Læs mere

Specialinstitution, Odense - totalrådgivning vedrørende etablering af døgninstitution.

Specialinstitution, Odense - totalrådgivning vedrørende etablering af døgninstitution. Specialinstitution, Odense - totalrådgivning vedrørende etablering af døgninstitution. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/36568022.aspx Ekstern udbuds ID 369330-2012 Udbudstype Udbud Dokumenttype

Læs mere

Parkeringshus Lüdersvej, Århusgadekvarteret.

Parkeringshus Lüdersvej, Århusgadekvarteret. Parkeringshus Lüdersvej, Århusgadekvarteret. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/40613526.aspx Ekstern udbuds ID 280283-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

Region Midtjylland, Indkøb og Logistik Adresse: Olof Palmes Allé 15 By: Århus N Postnummer: 8200. Kontakt(er): Att.

Region Midtjylland, Indkøb og Logistik Adresse: Olof Palmes Allé 15 By: Århus N Postnummer: 8200. Kontakt(er): Att. DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax (352) 29 29-42670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Oplysninger og online-formularer:

Læs mere

Danmark-Faaborg: Saltspredere 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Faaborg: Saltspredere 2017/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:298056-2017:text:da:html -Faaborg: Saltspredere 2017/S 144-298056 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF Del

Læs mere

DK-Aarhus: Fjernvarmerørledninger 2012/S 111-184730. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Varer

DK-Aarhus: Fjernvarmerørledninger 2012/S 111-184730. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:184730-2012:text:da:html DK-Aarhus: Fjernvarmerørledninger 2012/S 111-184730 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed

Læs mere

DK-København: Bygge- og anlægsarbejde i forbindelse med skolebygninger 2012/S 161-268522. Udbudsbekendtgørelse. Bygge- og anlægsarbejder

DK-København: Bygge- og anlægsarbejde i forbindelse med skolebygninger 2012/S 161-268522. Udbudsbekendtgørelse. Bygge- og anlægsarbejder 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:268522-2012:text:da:html DK-København: Bygge- og anlægsarbejde i forbindelse med skolebygninger 2012/S 161-268522 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Værktøj 2011/S 208-339199

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Værktøj 2011/S 208-339199 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:339199-2011:text:da:html DK-Fredericia: Værktøj 2011/S 208-339199 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed Varer Del

Læs mere

Danske Spil Udbud af Market Watch.

Danske Spil Udbud af Market Watch. Danske Spil Udbud af Market Watch. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/38020047.aspx Ekstern udbuds ID 287493-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure

Læs mere

Scanning af byggesagsarkiv/digitalisering af byggesagsarkiv.

Scanning af byggesagsarkiv/digitalisering af byggesagsarkiv. Scanning af byggesagsarkiv/digitalisering af byggesagsarkiv. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/47832349.aspx Ekstern udbuds ID 398023-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype

Læs mere

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud. DK-København: Ingeniørarbejder i forbindelse med jernbaner

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud. DK-København: Ingeniørarbejder i forbindelse med jernbaner 1/6 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:121633-2010:text:da:html DK-København: Ingeniørarbejder i forbindelse med jernbaner 2010/S 81-121633 UDBUDSBEKENDTGØRELSE

Læs mere

DK-Esbjerg: Ortopædisk fodtøj 2010/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-Esbjerg: Ortopædisk fodtøj 2010/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:363446-2010:text:da:html DK-Esbjerg: Ortopædisk fodtøj 2010/S 238-363446 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Varer DEL I: ORDREGIVENDE

Læs mere

Rammeaftale 09.02 Fødevarer og drikkevarer - Specialleverandører; økologi.

Rammeaftale 09.02 Fødevarer og drikkevarer - Specialleverandører; økologi. Rammeaftale 09.02 Fødevarer og drikkevarer - Specialleverandører; økologi. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/34921420.aspx Ekstern udbuds ID 226295-2012 Udbudstype Tildeling af kontrakt

Læs mere

Områdekontor Køge Istandsættelse af fraflytterlejligheder

Områdekontor Køge Istandsættelse af fraflytterlejligheder Områdekontor Køge Istandsættelse af fraflytterlejligheder Byggeplads: Borup, Ll. Skensved, Bjæverskov og Herfølge Trin: Muligheder Kaldenavn: Total pris: Adresse: Køge Egen pris: Post nr: 4600 Kvm: By:

Læs mere

DK-Århus: Persontransport, ikke rutekørsel 2009/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Tjenesteydelsesaftale

DK-Århus: Persontransport, ikke rutekørsel 2009/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Tjenesteydelsesaftale 1/6 DK-Århus: Persontransport, ikke rutekørsel 2009/S 16-022904 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Tjenesteydelsesaftale DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED I.1) NAVN, ADRESSER OG KONTAKT(ER): Region Midtjylland, Indkøb og

Læs mere

UDBUDSBEKENDTGØRELSE DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED

UDBUDSBEKENDTGØRELSE DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 Email: mpojs@opoce.cec.eu.int Oplysninger og onlineformularer:

Læs mere

Danmark-Kastrup: Lavtgulvsbusser 2015/S 149-276304. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Varer

Danmark-Kastrup: Lavtgulvsbusser 2015/S 149-276304. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:276304-2015:text:da:html Danmark-Kastrup: Lavtgulvsbusser 2015/S 149-276304 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed

Læs mere

Officielt navn: Region Midtjylland, Indkøb og Logistik Adresse: Olof Palmes Allé 15 By: Århus N Postnummer: 8200

Officielt navn: Region Midtjylland, Indkøb og Logistik Adresse: Olof Palmes Allé 15 By: Århus N Postnummer: 8200 DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax (352) 29 29-42670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Oplysninger og online-formularer:

Læs mere

Drift af genbrugshjælpemiddeldepot.

Drift af genbrugshjælpemiddeldepot. Drift af genbrugshjælpemiddeldepot. Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/38286389.aspx Ekstern udbuds ID 314570-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure

Læs mere

Udskiftning af el målere i Nordthy og Thisted by.

Udskiftning af el målere i Nordthy og Thisted by. Udskiftning af el målere i Nordthy og Thisted by. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/46530931.aspx Ekstern udbuds ID 298296-2014 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

DK-Odense: Fødevarer, drikkevarer, tobak og beslægtede produkter 2009/S 133-194390 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Vareindkøbsaftale

DK-Odense: Fødevarer, drikkevarer, tobak og beslægtede produkter 2009/S 133-194390 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Vareindkøbsaftale 1/6 DK-Odense: Fødevarer, drikkevarer, tobak og beslægtede produkter 2009/S 133-194390 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Vareindkøbsaftale DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED I.1) NAVN, ADRESSER OG KONTAKT(ER): Odense Kommune,

Læs mere

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Datalagring 2012/S 8-012288

Medlemsstater - Vareindkøbskontrakter - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling. DK-Fredericia: Datalagring 2012/S 8-012288 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:12288-2012:text:da:html DK-Fredericia: Datalagring 2012/S 8-012288 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed Varer Direktiv

Læs mere

Indsamling af glas, alu-dåser og PET-flasker.

Indsamling af glas, alu-dåser og PET-flasker. Indsamling af glas, alu-dåser og PET-flasker. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/40920838.aspx Ekstern udbuds ID 305822-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse Udbudsprocedure

Læs mere

Entreprise 1220.201 Smørum Parkvejs forlængelse, del af 2. etape af Frederikssundsmotorvejen.

Entreprise 1220.201 Smørum Parkvejs forlængelse, del af 2. etape af Frederikssundsmotorvejen. Entreprise 1220.201 Smørum Parkvejs forlængelse, del af 2. etape af Frederikssundsmotorvejen. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/43029030.aspx Ekstern udbuds ID 35155-2014 Udbudstype Udbud

Læs mere

Levering af Kaffe, the, maskiner og service.

Levering af Kaffe, the, maskiner og service. Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/27716840.aspx Ekstern udbuds ID 198239-2012 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure Offentligt udbud Kontrakt

Læs mere

DK-Århus: Hjerteklapper 2009/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Vareindkøbsaftale

DK-Århus: Hjerteklapper 2009/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Vareindkøbsaftale 1/5 DK-Århus: Hjerteklapper 2009/S 175-252308 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Vareindkøbsaftale DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED I.1) NAVN, ADRESSER OG KONTAKT(ER): Region Midtjylland, indkøb og Logistik, Olof Palmes

Læs mere

E-Bilbao: Tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning på engelsk 2008/S 160-215936. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

E-Bilbao: Tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning på engelsk 2008/S 160-215936. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 E-Bilbao: Tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning på engelsk 2008/S 160-215936 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser Del I: Ordregivende myndighed I.1) Navn, adresser og kontakt(er): Det Europæiske

Læs mere

DK-Århus: Vaskemidler 2010/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-Århus: Vaskemidler 2010/S UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:288882-2010:text:da:html DK-Århus: Vaskemidler 2010/S 189-288882 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Varer DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED

Læs mere

Indkøb af møbler til Aarhus Maskinmesterskole, Navitas, Aarhus.

Indkøb af møbler til Aarhus Maskinmesterskole, Navitas, Aarhus. Indkøb af møbler til Aarhus Maskinmesterskole, Navitas, Aarhus. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/41834459.aspx Ekstern udbuds ID 375556-2013 Udbudstype Udbud Dokumenttype Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Himmerland Boligferening ombygning af afdeling 16, Magisterparken, Aalborg.

Himmerland Boligferening ombygning af afdeling 16, Magisterparken, Aalborg. Himmerland Boligferening ombygning af afdeling 16, Magisterparken, Aalborg. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/43804771.aspx Ekstern udbuds ID 89564-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt

Læs mere

DK-Aarhus: Medicinsk udstyr 2011/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

DK-Aarhus: Medicinsk udstyr 2011/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:319439-2011:text:da:html DK-Aarhus: Medicinsk udstyr 2011/S 196-319439 Udbudsbekendtgørelse Varer Del I: Ordregivende

Læs mere

Erhvervs- og produktansvarspolice samt professionelt ansvarsforsikring.

Erhvervs- og produktansvarspolice samt professionelt ansvarsforsikring. Erhvervs- og produktansvarspolice samt professionelt ansvarsforsikring. Info Version 4 URL http://com.mercell.com/permalink/41636567.aspx Ekstern udbuds ID 100127-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt

Læs mere

Udbud på service af terminaler

Udbud på service af terminaler Udbud på service af terminaler Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/35703715.aspx Ekstern udbuds ID 79156-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure

Læs mere

DK-Aarhus: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2011/S 171-281336 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-Aarhus: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2011/S 171-281336 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:281336-2011:text:da:html DK-Aarhus: It-tjenester: rådgivning, programmeludvikling, internet og support 2011/S 171-281336

Læs mere

DK-Århus: Medicinsk udstyr 2010/S 184-281081 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-Århus: Medicinsk udstyr 2010/S 184-281081 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/7 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:281081-2010:text:da:html DK-Århus: Medicinsk udstyr 2010/S 184-281081 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Varer DEL I: ORDREGIVENDE MYNDIGHED

Læs mere

DK-Herlev: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2011/S 38-062082 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Bygge- og anlægsarbejde

DK-Herlev: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2011/S 38-062082 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Bygge- og anlægsarbejde 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:62082-2011:text:da:html DK-Herlev: Hoved- eller fagentrepriser i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2011/S 38-062082

Læs mere

Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:81641-2015:text:da:html Danmark-København: Rådgivning i forbindelse med energiudnyttelsesgrad 2015/S 047-081641 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Officielt navn: Sorø Akademis Skole Adresse: Akademigrunden 8 By: Sorø Postnummer: 4180

Officielt navn: Sorø Akademis Skole Adresse: Akademigrunden 8 By: Sorø Postnummer: 4180 1/ 15 ENOTICES_SCSORO 25/10/2010- ID:2010-141496 Standardformular 2 - DA DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax (352)

Læs mere

Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:94645-2015:text:da:html Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

DK-København: Høreapparater 2010/S 245-374434 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer

DK-København: Høreapparater 2010/S 245-374434 UDBUDSBEKENDTGØRELSE. Varer 1/14 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:374434-2010:text:da:html DK-København: Høreapparater 2010/S 245-374434 UDBUDSBEKENDTGØRELSE Varer DEL I: ORDREGIVENDE

Læs mere

Officielt navn: Region Midtjylland, Medico-teknisk Afdeling Adresse: Brendstrupgårdsvej 100 By: Århus N. Postnummer: 8200

Officielt navn: Region Midtjylland, Medico-teknisk Afdeling Adresse: Brendstrupgårdsvej 100 By: Århus N. Postnummer: 8200 1/ 15 ENOTICES_MTASKS 14/06/2010- ID:2010-075066 Standardformular 2 - DA DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax (352)

Læs mere

Kommissionens standardskabeloner Vejledning

Kommissionens standardskabeloner Vejledning Kommissionens standardskabeloner Vejledning 2014 Kommissionens standardskabeloner Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: +45 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk Online ISBN

Læs mere

Danmark-Søborg: Specialiseret personbefordring ad vej 2014/S 242-426394. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Søborg: Specialiseret personbefordring ad vej 2014/S 242-426394. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:426394-2014:text:da:html Danmark-Søborg: Specialiseret personbefordring ad vej 2014/S 242-426394 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Totalrådgivning i forbindelse med konkurrenceforslag og, betinget af vunden konkurrence, opførelse af 100-150 almene boliger i Københavns Kommune.

Totalrådgivning i forbindelse med konkurrenceforslag og, betinget af vunden konkurrence, opførelse af 100-150 almene boliger i Københavns Kommune. Totalrådgivning i forbindelse med konkurrenceforslag og, betinget af vunden konkurrence, opførelse af 100-150 almene boliger i Københavns Kommune. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/39671549.aspx

Læs mere

Vejledende forhåndsmeddelelse

Vejledende forhåndsmeddelelse Den Europæiske Union Offentliggørelse af Supplement til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxembourg +352 29 29 42 670 ojs@publications.europa.eu Oplysninger og online-formularer:

Læs mere

Indsamling og transport af affald i Herlev Kommune.

Indsamling og transport af affald i Herlev Kommune. Indsamling og transport af affald i Herlev Kommune. Info Version 4 URL http://com.mercell.com/permalink/41097798.aspx Ekstern udbuds ID 152884-2014 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede

Læs mere

Koncessionskontrakt for byinventar og bycykler til Randers Kommune.

Koncessionskontrakt for byinventar og bycykler til Randers Kommune. Koncessionskontrakt for byinventar og bycykler til Randers Kommune. Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/30522613.aspx Ekstern udbuds ID 149789-2012 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: 2016-082436 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: 2016-082436 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_njensnin NO_DOC_EXT: 2016-082436 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: nhj@horten.dk

Læs mere

Officielt navn: Personalestyrelsen Adresse: Frederiksholms Kanal 6 By: København K Postnummer: DK-1220

Officielt navn: Personalestyrelsen Adresse: Frederiksholms Kanal 6 By: København K Postnummer: DK-1220 DEN EUROPÆISKE UNION Offentliggørelse af Supplementet til Den Europæiske Unions Tidende 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax (352) 29 29-42670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Oplysninger og online-formularer:

Læs mere

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Begrænset udbud 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:269665-2011:text:da:html DK-Aarhus: Rådgivning i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder 2011/S 163-269665 UDBUDSBEKENDTGØRELSE

Læs mere

Udarbejdelse af undervisningsmateriale om fertilitet til de gymnasiale ungdomsuddannelser samt markedsføring af indsatsen på gymnasier og HF m.v.

Udarbejdelse af undervisningsmateriale om fertilitet til de gymnasiale ungdomsuddannelser samt markedsføring af indsatsen på gymnasier og HF m.v. Udarbejdelse af undervisningsmateriale om fertilitet til de gymnasiale ungdomsuddannelser samt markedsføring af indsatsen på gymnasier og HF m.v. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/48052656.aspx

Læs mere

Hjælpemidler, senge/læsebord til Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Læsø Kommuner.

Hjælpemidler, senge/læsebord til Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Læsø Kommuner. Hjælpemidler, senge/læsebord til Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Læsø Kommuner. Info Version 4 URL http://com.mercell.com/permalink/34877338.aspx Ekstern udbuds ID 405812-2012 Udbudstype Tildeling af

Læs mere

Varer TED Tenders Electronic Daily

Varer TED Tenders Electronic Daily Side 1 af 6 Varer - 322817-2017 16/08/2017 S155 - - Varer - Udbudsbekendtgørelse - Udbud efter forhandling i hasteprocedure I. II. III. IV. VI. -Viborg: Medicinsk udstyr 2017/S 155-322817 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Offentligt udbud

Medlemsstater - Tjenesteydelseskontrakt - Udbudsbekendtgørelse - Offentligt udbud 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:278689-2011:text:da:html DK-Aarhus: Reparation og vedligeholdelse af elektriske og mekaniske installationer i bygninger

Læs mere

Levering af skadeservice.

Levering af skadeservice. Levering af skadeservice. Info Version 1 URL http://com.mercell.com/permalink/42472606.aspx Ekstern udbuds ID 429310-2013 Udbudstype Tildeling af kontrakt Dokumenttype Indgåede aftaler Udbudsprocedure

Læs mere