Lekolar LEIKA I SKOLEN Lekolar LEIKA Danmark A/S Borupvang 2, 3450 Allerød (+45) info@leika.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lekolar LEIKA I SKOLEN - 2014 Lekolar LEIKA Danmark A/S Borupvang 2, 3450 Allerød (+45) 64 46 10 04 info@leika.dk www.leika.dk"

Transkript

1

2 Legeplads Læring Ophold Parkour Energi Natur Sport

3 Indholdsfortegnelse Forord Undervisning i uderummet Leg og læring Opholdsområder Den urbane legeplads Den dynamiske legeplads Den interaktive legeplads Parkour i gadeplan Naturlegeplads Natur og teknik Energilegeplads Inklusion og specialbehov Beplantning Belysning Multibaner Udendørs leg Skatere i rummet Indendørs Hvem er Lekolar LEIKA A/S

4 Undervisning i uderummet Ophold i rummet Ro i rummet Rum i rummet Fokus i rummet Undervisning i rummet Læring i rummet

5 Hvad skal uderummene tilbyde? Det er ikke naturligt at sidde på sin bagdel for at lære nye færdigheder, når vi gennem generationer har været aktive og i bevægelse for at lære Hans Henrik Knoop, Psykolog, Lektor og Forsker I Lekolar LEIKA arbejder vi stenhårdt på at udvikle rammer og produkter til læring i bevægelse. Vi tror på, at forskellige undervisningsformer og miljøer giver de bedste forudsætninger for læring ud fra følgende betragtninger: Kroppen er en grundlæggende forudsætning for læring. Adspredelse i dagligdagen giver motivation. Leg er en god forudsætning for læring. Bevægelse er næring til indlæringsevnen. I Lekolar LEIKA ved vi (desværre) ikke alt. Derfor allierer vi os med fagspecifikke specialister, der altid rådgiver os på en måde,der sikrer, at vores faglighed er af en karakter, der sætter os i stand til at sparre med vores kunder. Indlæringstavler i form af montrer opsat på 10 x 10 cm egetræsstolper. Denne læringslinje er temabaseret. Her kan lærere og elever demonstrere alt fra filosoffer, videnskabsmænd, forfattere og dyr. Mulighederne er mange. Borde/bænkesæt er altid et godt samlingspunkt både til projekter i timerne eller til afslapning i frikvarteret. Borde med spilleplader Indlæringstavler Indlæringstavler

6 Leg og læring BELÆGNINGER

7 Leg og læring Hos Lekolar LEIKA er vi gode til at realisere dine kreative ideer. Vi kan ved hjælp af få materialer få en åben asfaltgård til at være et kreativt, indbydende og lærerigt sted. Vi har mange gode ideer til, hvordan I kan benytte jeres rum.

8 Opholdsområder MØBLER I RUMMET

9 Opholdsområder Solsejl Solsejl Solsejl beskytter mod solens skadelige stråler og er samtidig en spændende og hyggelig dekoration udenfor. Systemet kan sammensættes af flere sejl og opsættes i spændende mønstre, der netop passer til jeres behov. Materiale Sejlene fås i to stoftyper: PEHD: Groft vævet og smudsafvisende. UV bestandigt. Camel farvet eller sort. DACRON: Fint vævet og regntæt. UV bestandigt. Creme farvet. Snor, strammere og kroge medfølger. Multi Wire-Strap er et designbeskyttet multifunktionsbeslag for fleksibel og let justering af solsejl. Når solen f.eks. står lavt, løsnes snoren, og beslaget skubbes ned for at opnå den ønskede skygge.

10 Møbler til ophold! Borde/bænkesæt med transparente lexanplader med spil trykt på bagsiden. Pladerne er skruet ned i de nedfræsede planker, så fladen ikke får nogen skarpe kanter. En god måde at koble af på i samspil med sine venner. Kunden vælger selv, om det skal være aluminium eller træborde. Spillene kan selvfølgelig vælges efter ønske. Shark bænk og lyspullert i plast er et anderledes bud på opholds- og samlingspunkter, der kan integreres i mange forskellige typer opholdsområder. Leveres i lys blå, lys grøn, rød, sandstone, gråstone og beige. Stabiliseres ved opfyldning med sand. Softseat beton plint Diverse beton farver, glat overflade. Plint L 90 x D 90 cm. Bænk L 265 x D 129 cm. Lyspullert Ø 140 cm H 300 cm.

11 Den urbane legeplads

12 Den urbane legeplads

13 Den dynamiske legeplads

14 Den dynamiske legeplads Når opgaven lyder på indretning af legeplads til større børn (11 år og opefter), er der en stor opgave i bare at lokke dem hen til området. Børnenes kroppe er i hastig udvikling, og mange inaktive børn oplever, at deres krop ikke kan det samme i legen som tidligere. Derfor er det nemmere for dem at lade være at lege. Udfordringen består i at forstå, hvilket udtryk og hvilken kultur redskaberne skal læne sig op ad, så både inaktive og aktive børn motiveres til at deltage i legen. Der skal sigtes mod en synergi, der via de aktive børns leg motiverer de inaktive. Mange børn mister bevægelsesglæden i deres opvækst. Den skal vi give dem tilbage.

15 Den interaktive legeplads Lekolar LEIKA præsenterer: Et nyt og revolutionerende interaktivt udendørs legesystem, der fokuserer på at bekæmpe fedme og inaktivitet. I-Play er miljøvenlig og bliver leveret med sin egen solcelle, der ligeledes er beskyttet af en rustfri stålkasse med et beskyttende polycarbonat cover. Legesystemet er udviklet i samarbejde med et idrætsforsknings hold og er blevet testet på den vigtigste gruppe, nemlig børnene.

16 I-Play I Play er et revolutionerende gennembrud indenfor udendørs leg. Legesystemet består af 9 forskellige spil, der aktiverer kroppen og giver god motion, mens man leger. I Play er udviklet til at kunne modstå vind og vejr og er lavet i anti-hærværk materialer. Rammen er konstrueret i 3 mm rustfrit stål og alle elektroniske komponenter er indkapslet i rustfrit stål eller aluminium. Alle knapper er lavet i holdbar nylon, der er behandlet med en polyuretan belægning for maksimal holdbarhed. I udviklingen er der lagt vægt på, at de forskellige aktiviteter og knapper er placeret så de aktiverer specifikke muskelgrupper på en bred vifte af børn, inklusiv kørestolsbrugere. FAKTA: Ifølge Sundhedsstyrelsen bevæger op mod hvert femte danske barn sig til dagligt for lidt og er overvægtigt. Design manifest: At udvikle et legesystem, der : Inddrager hele kroppen Styrker helbredet via elektronisk leg Tiltrækker selv normalt inaktive børn Kan stå udendørs Er hærværks resistent og miljøvenligt

17 Parkour i gadeplan SPORT OG BEVÆGELSE ZENZO parkour Wall Brick modulerne fremstilles og tilpasses til det enkelte projekt efter kunden ønske. Modulerne produceres i grå beton standardfarve, og den let ru overflade på toppen af elementerne er specielt tilpasset/udviklet til parkour. Elementerne fremstår med en smuk og ensartet overfladefinish, da de fremstilles i støbeform med forstærket jernarmering (45 kg/m3). Parkour elementer leveres standard forberedt for fundering/nedstøbning i terræn, med 40 cm ekstra elementhøjde, samt indstøbt STABOX stålmonteringskasse på begge sider af elementerne. Mindre betonelementer leveres med indstøbt galvaniseret M12 bolt. Eftermonteres med gevindstang L 200 mm, der faststøbes direkte i forboret hul i terræn/eller nedstøbes. Alle elementer leveres standard med antigraffiti overfladebehandling. NB: Ved ordreafgivelse udføres altid 3D tegninger af samtlige del elementer, der fremsendes til endelig godkendelse af kunden, før produktionen igangsættes. Detalje STABOX system

18 Parkour i jordhøjde! Parkour har i de seneste år vundet stor opmærksomhed. Kombinationen af bevægelserne fra springgymnastikken og det rå street udtryk tiltaler et stigende antal børn, unge og voksne. Nok ikke mindst på grund af adgangen til inspirations videoer på nettet. Men man skal kunne krybe, før man kan gå. Det er ingen kunst at hoppe ned fra en 5 meter høj væg. Kunsten er at gøre det uden at komme til skade. Så før man bevæger sig ud i bymiljøet på mure og tage, er det godt at have teknikken i orden. Vi synes, at ovenstående er en vigtig betragtning, når vi bygger parkour arealer. Tanken er at stille redskaber op, der udfordrer alles parkour gen. Men i et sikkert miljø, der giver tilgivelse ved mislykkede forsøg. Vi bygger vores parkour arealer i samarbejde med professionelle instruktører. Og gerne i samarbejde med lokale parkour entusiaster.

19 Natur legepladsen

20 Tårn eksempler Tårnene bygges op med indvendige trapper og opgange. Man kan komme fra det ene tårn til det andet igennem en bro. På etagerne laves der kikhuller med plexiglas på, så man ikke kan komme igennem. Tårnene kan stå på asfalt, da man ikke kan falde ud af dem, så derfor intet faldunderlag.

21 Skibstema Her er et hav af muligheder

22 Natur og teknik Energi

23 NATUR OG TEKNIK Naturelementer, der kan fungere som rumdeler og som en del af undervisningen.

24 Energilegeplads

25 ENERGILEGEPLADS Formålet med motionscyklen, håndsvinget og hamsterhjulet er at skabe energi og bevidsthed i leg. Bevidsthed om forbrænding, og hvilke indvirkninger forbrænding har på både os og miljøet. At omsætte muskelkraft til elektrisk energi og motion. Motionscyklen, håndsvinget og trædemøllen fungerer på en sjov måde som motor til at drive en generator (muskel til el) Der er udtag til usb stik samt 12Voplader til fx mobiltelefon eller madkurv ved hamsterhjulet.

26 Inklusion og specialbehov

27 I Lekolar LEIKA fokuserer vi på inklusion. På legepladsen kan der problemfrit tilbydes løsninger til bl.a. høre- og synshæmmede samt kørestolsbrugere. Her vises et begrænset udvalg af de mest populære produkter, men de fleste af vores løsninger kan redesignes eller tilpasses specialdesign.

28 Beplantning RUMSKABENDE ELEMENTER, OPHOLD SAMT SANSEMILJØ

29 Planter som rumskabere Med få planter eller træer er det let at dele udendørs rum op i forskellige rum, der hver i sær indbyder til forskellige aktiviteter. Skab fx en stille, sidde zone, med oplagt plads til leg ved siden af, uden at de to rum overlapper.

30 Belysning TRYGHED I OPHOLD

31 Lys i rummet Solcelledrevet LED-lys integreret i sten. Ingen kabling, drift og vedligehold. Tåler overkørsel af bil, 10 års produktgaranti og lyser automatisk efter mørkets frembrud. Ideel i både eksisterende og nye anlæg som atmosfærelys eller ledelys ved stiforløb, gårdhaver, park og grønne områder. Kan også anvendes på lodrette flader som vægge/mure. LightSpot er en række lysende byrumsmøbler, der kan interagere med hinanden og byens borgere. LightSpots skaber rum på byens pladser, fordi de inviterer til nye former for social interaktion i byrummet: udforskning, uformelle mødesteder, leg, undren og afslapning. Om aftenen lyser de svagt op og inviterer til ophold. Når man sætter sig på møblet, lyser det endnu mere op og danner et rum af lys omkring den, der sidder på det eller står i nærheden. I udvalgte tidsrum aktiveres en laser-lyskilde, som lyser ud gennem en slids i møblets side og interagerer med det møbel, som den rammer. Byrumselementet er svært at sætte i bås. Et skulpturelt mix mellem en robust betonpullert, soldrevet ledelys, hvileplads, samlingssted og cykelparkering. Lede- og atmosfærelyset er placeret blændfrit i bunden af pullerten og reflekteres via de 10 ben, så der både opstår et lysrum i midten af pullerten og lys ud gennem slidserne. Lyset er drevet af en integreret intelligent elektronik med tidsstyring, energilagring på batterier og energiopsamling via solceller i toppen.

32 Multibaner

33 Boldspil I Lekolar LEIKA har vi udviklet vores eget multibaneprodukt. Det er opbygget i moduler. Således kan vi bygge banen efter kundens ønsker, hvad angår banestørrelse, bandehøjde mv. Lekolar LEIKAs multibaner er hele vejen igennem konstrueret i gedigen kvalitet. Der bruges kraftige aluminiumstolper, 45 mm rundkantede, høvlede og oliebehandlede massive fyrretræsplanker monteret på aluminiumvinkelprofiler. Dette giver en meget robust og støjsvag bane. Ønskes der loft hen over banen, monteres et nylon-net. Målene er galvaniserede stålkonstruktioner, med aluprofiler. Gitterkonstruktionen er ligeledes udført i kraftige alu-profiler med massive stålgitre. Materialevalget gør Lekolar LEIKA multibaner vedligeholdelsesfrie og modstandsdygtige over for hærværk samt vind og vejr.

34 Udendørs leg

35 Udendørs aktiviteter Lekolar LEIKA har et bredt udvalg af udendørs aktiviteter.

36 Skatere i rummet

37 Miljø til skatere! I Lekolar LEIKA synes vi det er vigtigt at vide, at vi ikke ved alting. Vi kan levere en bred vifte af skaterramper. Samtidig kan vi også bygge kurver og forhindringer i asfalt og beton. Både til skateboard, rulleskøjter, BMX og løbehjul mv. Det vigtigste er, at det bliver lavet efter brugernes ønsker og behov. Derfor gør vi meget ud af at afdække disse behov, inden vi går i gang.

38 Indendørs

39 Alternative arbejdsstationer I Lekolar LEIKA fokuserer vi meget på, at det ikke kun er hovedet, der kommer i skole. Kroppen er med, hvilket er en grundlæggende forudsætning for læring. Nogle børn har det rigtig godt med at sidde på en stol ved et bord, mens andre har brug for bevægelse for at holde kroppen vågen. Disse børn prøver vi at tilgodese ved at skabe anderledes læringsrum, samtidig med at fokus også skal være på undervisningens struktur. Ved at indrette lokaler med flytbare møbler og skum, opnår man en mulighed for at tilpasse rummets beskaffenhed i forhold til den konkrete undervisningssituation: Formidling, gruppearbejde og opgaveløsning. Indretning af rum betyder rigtig meget for vores velbefindende. Den rigtige indretning skaber rum i rummet og når man tænker belysningen ind, giver det en løsning, hvor det er rart at opholde sig også når der er mange mennesker samlet. Tænker man samtidig gangarealer og adgang til salgsområder ind, bliver det en helstøbt løsning, hvor der er taget højde for alle forhold.

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

Hvad er artscapes? fiber beton, glasfiber, beton, og rustfri stål.

Hvad er artscapes? fiber beton, glasfiber, beton, og rustfri stål. artscapes Hvad er artscapes? Inden for artscapes skaber vi elementer og miljøer ud fra en unik kunstnerisk proces, der baner vejen for fantasifuld interaktion mellem mennesker. Produkterne kan med deres

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Att. Projektleder Mai Hammer og Kaj Mortensen Dato: 2014.02.25 Rev. A Kontaktoplysninger: Elverdal A/S

Læs mere

LÆRING MED BEVÆGELSE. e Wall. UNIQA læringsmiljø

LÆRING MED BEVÆGELSE. e Wall. UNIQA læringsmiljø LÆRING MED BEVÆGELSE e Wall UNIQA læringsmiljø LÆRING MED BEVÆGELSE e Wall er et interaktivt læringsmiddel, der understøtter alle fag på alle klassetrin. Den fysiske bevægelse sker ved koblingen af øvelser

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland Tilbud d. 4. december 2013 Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Elverdal A/S Risbyvej 24, D DK-2765 Smørum Tel +45 60 40 70 55 Fax +45

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014

VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 VELKOMMEN TIL HI CAMPUS 2014 HI CAMPUS 2014 INDHOLD 1. Vejledning i gulvtyper 2. Kreativ indretning af haller hvad er muligt? 3. Hvad kan Virklund Sport bidrage med? VIRKLUND SPORT HISTORIEN OM OS - 1956

Læs mere

OM BY BANG VAREMÆRKE SKALAMODELLER KVALITET DESIGN

OM BY BANG VAREMÆRKE SKALAMODELLER KVALITET DESIGN BORDEBÆNKE SÆT Bænkesæt fra BY BANG er solidt dansk håndværk og design. Der er fokuseret på produkter som kan hænge sammen i serier, således et komplet udemiljø med en rød tråd fremstår. Fremstillet i

Læs mere

Titelblad. Arkitektur & Design Industriel Design v/ Aalborg Universitet. Titel: Nova Periode: 02/02/09-03/06/09 Gruppe: AD10-ID4

Titelblad. Arkitektur & Design Industriel Design v/ Aalborg Universitet. Titel: Nova Periode: 02/02/09-03/06/09 Gruppe: AD10-ID4 Titelblad Arkitektur & Design Industriel Design v/ Aalborg Universitet Titel: Nova Periode: 02/02/09-03/06/09 Gruppe: AD10-ID4 Anders Rafn Hansen Kvist Vejleder: Kaare Eriksen Ann Pedersen Kristian Trier

Læs mere

Stationstorv & Torvehal i Ry Skitseprojekt

Stationstorv & Torvehal i Ry Skitseprojekt Danø arkitektur September 2016 Stationstorv & Torvehal i Ry Skitseprojekt 23.09.2016 DANØ arkitektur & Danø arkitektur September 2016 Ry torv med Torvehal - ophold og aktivitet - mangfoldighed - følelse

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 84 elever har spørgeskemaet. Alle tal er angivet i antal/procent. Er der JA 51. Rum, der særligt tiltaler dig (f.eks. pga. stemningen, farverne eller indretningen)?

Læs mere

Guide til udvikling og indretning af aktive udeområder og legepladser

Guide til udvikling og indretning af aktive udeområder og legepladser 1. Brugere Guide til udvikling og indretning af aktive udeområder og legepladser 3. Aktiviteter 4. Lokalitet 2. Mål 5. Løsning Lad en af vores arkitekter hjælpe jer igennem processen 3guide Figuren beskriver

Læs mere

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter BOLDSPILBANER giv bolden op til nye aktiviteter kun n sæ f sie anta ser n græ r e t t 1 Få Ikadan og JE med på holdet Panna, street soccer, freestyle der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor

Læs mere

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Frederiksberg Kommune har i alt 18 offentlige legepladser. Herudover er der 12 åbne legepladser på skoler og daginstitutioner, 5

Læs mere

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Grankoglen, Rødding Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Grankoglen i dag s. 4-5 Skitse område s. 6 Projekt forslag s. 7-21 Økonomisk overblik s. 22 Værd

Læs mere

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse Visuel komfort sætter mennesket i centrum Alle udendørs miljøer bør planlægges med mennesket i fokus og med hensyn til, hvordan mennesker reagerer og fungerer.

Læs mere

Breddeidræt - sundhed for alle

Breddeidræt - sundhed for alle GYMPOINT TRÆNINGS REDSKABER Breddeidræt - sundhed for alle www.gympoint.dk Elever Undervisere Elever GymPoint skaber liv SOCIALT SAMLINGSSTED GymPoint er et samlingssted for motion og socialt samvær for

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoBloc er en enkel og solid serie, kendetegnet

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoBloc er en enkel og solid serie, kendetegnet FALCO BLOC FALCOBLOC SERIE FalcoBloc er en enkel og solid serie, kendetegnet ved sin kraftige konstruktion med skarpe vinkler. Netop den skarpe og enkle formgivning har givet bænken et andet liv, da det

Læs mere

HELHEDSPLAN VELKOMMEN FÆLLESBO, HERNING AFD. 107

HELHEDSPLAN VELKOMMEN FÆLLESBO, HERNING AFD. 107 VELKOMMEN Dagsorden 1. Introduktion til hvad det vil sige at arbejde med fremtidssikring. 2. Gruppearbejde med fremtidsværkstedet. 3. Præsentation af området med fokus på muligheder i udearealer og fællesarealer.

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER

RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER Fysiske udfordringer Fordybelse Risiko Leg Naturoplevelser Mangfoldighed Rumlig variation KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Rev. 2018 RETNINGSLINJER

Læs mere

BEVÆGELSESPOLITIK Idrætsinstitutionen Aktivarius

BEVÆGELSESPOLITIK Idrætsinstitutionen Aktivarius BEVÆGELSESPOLITIK Idrætsinstitutionen Aktivarius Institution Idrætsinstitutionen Aktivarius som er en del af Børnehusene på Herredsåsen, og har til huse på toppen af Klosterparkvej i Kalundborg. Aktivarius

Læs mere

Det fleksible klasselokale

Det fleksible klasselokale - vejen til individuel indlæring Vægskinner i 2 eller 3 højder giver mulighed for at flytte tavlen op/ned alt efter elevernes alder/højde. Fleksible og interaktive løsninger er en naturlig del af og er

Læs mere

RIGHOSPITALETS FORHAL // møbleringskoncept oktober 2012

RIGHOSPITALETS FORHAL // møbleringskoncept oktober 2012 RIGHOSPITALETS FORHAL // møbleringskoncept INDHOLDSFORTEGNELSE EKSISTERENDE FORHOLD 03 FORSLAG KLASSISK plan møbler renders 04 FORSLAG MUSLINGEN plan møbler renders 11 FORSLAG KLIPPEN plan renders 15 REFERENCER

Læs mere

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6%

Trivselsundersøgelse 5.-9. klasse 2007-2008. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 26 / 13% 130 / 64% 35 / 17% 12 / 6% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste

Læs mere

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5%

23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% nogle enkelte 31 / 28% 63 / 57% 16 / 15% 0 / 0% meste 14 / 13% 61 / 55% 29 / 26% 6 / 5% Generel tilfredshed Er du glad for din skole? Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet 23 / 21% 77 / 70% 8 / 7% 2 / 2% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en

Læs mere

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler 1 DANMARKS STØRSTE MØBEL SORTIMENT TIL SKOLER OG SFO Vi har på de følgende sider samlet et lille udpluk af vores store sortiment og de mange

Læs mere

Side 1 af 5 Forlad arkivet Aargang: 9. klasse Tilbage Rammer 1 Hvad synes du om... - jeres klasselokale? - pladsforholdene i klassen? - indretningen af klassen? - antallet af lokaler steder til gruppearbejde?

Læs mere

Hovedstadens Låse-Service

Hovedstadens Låse-Service Knobloch til villaer og rækkehuse leveres i flere størrelser og varianter. Den mest almindelige type har låge og brevklap i fronten () men de kan også leveres med brevklap på fronten og låge på bagsiden

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

CUBE PARKOUR SYSTEM. Motivation til læring og fri bevægelse

CUBE PARKOUR SYSTEM. Motivation til læring og fri bevægelse CUBE PARKOUR SYSTEM Motivation til læring og fri bevægelse Forord Børn og unge i Danmark bevæger sig ikke nok. I øjeblikket er omkring 20% af alle børn og unge overvægtige, 8% er svært overvægtige - og

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

58 / 30% 102 / 52% 27 / 14% 8 / 4% nogle enkelte 68 / 35% 75 / 38% 49 / 25% 3 / 2% meste 37 / 19% 97 / 50% 44 / 23% 17 / 9%

58 / 30% 102 / 52% 27 / 14% 8 / 4% nogle enkelte 68 / 35% 75 / 38% 49 / 25% 3 / 2% meste 37 / 19% 97 / 50% 44 / 23% 17 / 9% Generel tilfredshed Er du glad for din skole? Ja, meget glad Ja, for det Ikke så tit Nej, slet 58 / 30% 10 / 5% 7 / 14% 8 / 4% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller

Læs mere

ucc plandisponering hulen

ucc plandisponering hulen plandisponering vandhullet hulen bjergtoppen laboratoriet bålstedet EKSTERNE FUNKTIONER INTERNE FUNKTIONER dato: 19.02.2013 vandhullet - uformelt SAMVÆR - FÆLLESSKAB - udveksling af erfaringer og ideer

Læs mere

Projektet skal, når det fuldt udbygget, henvende sig til alle aldersgrupper, både turister, sejlere og fastboende.

Projektet skal, når det fuldt udbygget, henvende sig til alle aldersgrupper, både turister, sejlere og fastboende. Notat Sag 12.014 - Rudkøbing Multibane 17.06.2013 Vedr. Tilrettet skitseprojekt Perler på en snor Arkitektur Udgangspunktet for projektet har været at lave et parkområde, som kan udbygges over tid. Et

Læs mere

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013 Skolen på La Cours Vej Legeredskaber til skolegården Januar 2013 1 Værd at vide UNIQA: Unikke løsninger til unikke børn! Alle legeredskaber fra UNIQA lever op til de strengeste regler inden for legepladssikkerhed

Læs mere

IDÉKATALOG. Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger. I samarbejde med Københavns Kommune. arki_lab

IDÉKATALOG. Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger. I samarbejde med Københavns Kommune. arki_lab Designing Cities With People IDÉKATALOG Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger I samarbejde med Københavns Kommune ApS Designing Cities With People www.arkilab.dk mail@arkilab.dk. ApS Birkegade 4

Læs mere

Mobil-koncept til alle udearealer

Mobil-koncept til alle udearealer Mobil-koncept til alle udearealer Sport, idræt, leg og motion Lokale fællesskaber for alle Bevægelse i alle uderum Flyt aktiviteter Alle udendørs arealer Vi kan også andet... Full-size og mini fodboldbaner

Læs mere

Marianne Hesselbjerg

Marianne Hesselbjerg Marianne Hesselbjerg Projektbeskrivelse, Coffee Spot, Tårn G4 Projektet er udarbejdet med respekt for coffee spottets stramme design. Temaet for projektet er tid. Hvad er tid, kan man måle tid, se tid,

Læs mere

Den Interaktive Legeplads

Den Interaktive Legeplads Den Interaktive Legeplads Af: Sidsel Bjerregaard/karch/0ktober 2006 Indholdsfortegnelse 1. Forord 2. Research/workshop via probes af børns leg på Hansted Skole 3. Evaluering af workshop på Hansted Skole

Læs mere

Climber Type 609301. Climber 1. Type 609301. Legesystem med plads til min. 10 børn. Her får de nye spændende legemuligheder.

Climber Type 609301. Climber 1. Type 609301. Legesystem med plads til min. 10 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Climber 1 Climber Legesystem med plads til min. 10 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Abe klatrenet Kravl op og drej på mund eller øjne og få aben til at se glad eller sur ud. Legehus Legehus

Læs mere

HELHEDSPLAN VELKOMMEN FÆLLESBO, HERNING AFD. 106

HELHEDSPLAN VELKOMMEN FÆLLESBO, HERNING AFD. 106 HELHEDSPLAN VELKOMMEN HELHEDSPLAN Dagsorden 1. Introduktion til hvad det vil sige at arbejde med fremtidssikring. 2. Gruppearbejde med fremtidsværkstedet. 3. Præsentation af området med fokus på muligheder

Læs mere

tegninger møbelpakker03

tegninger møbelpakker03 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

FOrside. Hej. skal vi lære?

FOrside. Hej. skal vi lære? FOrside Hej skal vi lære? sjove skum- Bogstaver Klar til skolestart? Børneulykkesfonden, DGI og bobles vil i samarbejde med børnefysioterapeut Louise Hærvig give inspiration til at lære med kroppen og

Læs mere

MOAI PULLERTLAMPE KNUD HOLSCHER DESIGN

MOAI PULLERTLAMPE KNUD HOLSCHER DESIGN Side 1/2 Dette er et printvenligt produktblad. Rekvirér katalog på mail@ghform.dk MOAI PULLERTLAMPE KNUD HOLSCHER DESIGN MOAI PULLERTLAMPE ER ÉT UD AF TRE PRODUKTER, SOM ER BYGGET OP OMKRING SAMME PULLERTHUS.

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

MONTAGE- VEJLEDNING LOOP CONE PLANTER / BORD / RYGLÆN # out-sider a/s Kigkurren 8A, Islands Brygge DK-2300 Copenhagen S

MONTAGE- VEJLEDNING LOOP CONE PLANTER / BORD / RYGLÆN # out-sider a/s Kigkurren 8A, Islands Brygge DK-2300 Copenhagen S MONTAGE- LOOP CONE PLANTER / BORD / RYGLÆN VEJLEDNING #169 INDHOLDSFORTEGNELSE LOOP CONE PLANTER: SIDE 03 LOOP CONE BORD: SIDE 04-07 LOOP CONE RYGLÆN: SIDE 08-10 02 OPFYLDNING MED VAND ELLER SAND / PLANTER

Læs mere

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os!

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Afdelingsleder Distriktschef Rene Starup rene@arnepedersen.dk 20 29 45 26 Hernik Vilhelmsen hsv@arnepedersen.dk 40 25 27 43 arne pedersen a/s Greve Main 22 2670

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' sep 2008 Hold: 5. A, 5. B, 6. A, 6. B, 7. A, 7. B, 8. A, 8. B, 9. A, 9. B, 9. E Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler Altantilbehør 2009 Eksklusive og slidstærke altanmøbler 2 Altantilbehør version 2.0 2009 Et lille udsnit af Altantilbehør version 2.0 2009 3 en lang hverdag En altan kan anvendes til meget, arbejdsplads,

Læs mere

Side 1 af :27:51

Side 1 af :27:51 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 106 / 28% 236 / 62% 31 / 8% 7 / 2% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej,

Læs mere

Side 1 af 12 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 30 / 45% 33 / 50% 3 / 5% 0 / 0% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad

Læs mere

STØTTEMURE. www.rc-beton.dk

STØTTEMURE. www.rc-beton.dk STØTTEMURE www.rc-beton.dk Velkommen til RC Betons store program af kvalitetsprodukter. RC Beton er en af landets største leverandører af støttemursprodukter og vil levere den bedste service og kvalitet

Læs mere

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse.

Stor gruppe Undervisningsmiljø undersøgelse. Stor gruppe. 2007 Undervisningsmiljø undersøgelse. Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 2 / 15% 10 / 77% 1 / 8% 0 / 0% Ja, dem alle

Læs mere

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på Beton Bænke FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM BETON BÆNKE Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på siddeflader og som ryglæn. Ligeså de klassiske og tidløse betonbænke

Læs mere

KULTURCENTER. Laboratorium for udvikling af det gode og aktive hverdagsliv

KULTURCENTER. Laboratorium for udvikling af det gode og aktive hverdagsliv KULTURCENTER Laboratorium for udvikling af det gode og aktive hverdagsliv IDÉOPLÆG Hvad drømmer du om? Det spørgsmål stillede Områdefornyelsen borgerne på Ydre Østerbro til borgermødet Kulturcenter for

Læs mere

Side 1 af 13 Generel tilfredshed Ja, glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 55 / 26% 131 / 62% 20 / 10% Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja, en eller nogle enkelte Er du glad for dine lærere? 47 /

Læs mere

Legesystem med plads til min. 6 børn. Her får de nye spændende legemuligheder.

Legesystem med plads til min. 6 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Niagara 1 Niagara Legesystem med plads til min. 6 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Jungle hytte Alle børn elsker huler. Her er der også bevægelse - nok til at skabe spænding, eventyr, fantasi,

Læs mere

Pedersborg Skole, Sorø

Pedersborg Skole, Sorø Pedersborg Skole, Sorø Tilbud på område 1 - Skatermiljø ATT: David Ekstrøm 30.04.2018 - Tilbudsnr: 6780 Kontaktoplysninger: Elverdal A/S CVR nr. 30732596 Risbyvej 28 2765 Smørum Tel.: +45 35 13 32 22 Kontaktperson:

Læs mere

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM INDHOLD Introduktion til projektet DET AKTIVE BYRUM SIDE 1 Hvordan skaber man et sted for piger? SIDE 2 Min nye byrumsfacilitet

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007

Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i klasse Oktober 2007 1 Undersøgelse af undervisningsmiljøet på Østre skole (Termometeret ) for alle elever i 4.-9. klasse Oktober 2007 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad

Læs mere

Natur kan lindre stress, smerter og depression

Natur kan lindre stress, smerter og depression NATUR kan lindre stress, smerter og depression fremhæves i en række undersøgelser som afgørende for lindring af stress, smerter og depression*. er et vigtigt element for patienter, pårørende og personale.

Læs mere

Distribution: Ny 9-10 klasse

Distribution: Ny 9-10 klasse Distribution: Ny 9-10 klasse Wednesday, January 26, 2011 Page 1 of 61 Operre af Michaelskolen Oprettet d. 1/26/2011 Workcyclus Page 2 of 61 GENEREL TILFREDSHED 1.1 Ja, helt sikkert Ja, til en vis grad

Læs mere

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013 B-200 ODL (Taglameller) B-300 ODL (Foldeligt skydetag) B-400 ODL (Topscreen tag) B-100 ODL (B-127 Pergola) Først med integrerede OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM DK PATENTANMELDT 2013 1 :: Vandtæt

Læs mere

SKITSE FAXE LADEPLADS - BYMIDTEN

SKITSE FAXE LADEPLADS - BYMIDTEN SKITSE FAXE LADEPLADS - BYMIDTEN FEBRUAR 2018 2 FAXE LADEPLADS BYMIDTEN Februar 2018 SLA for Faxe Kommune SLA Njalsgade 17B Pakhus 2, 3.sal DK 2300 København www.sla.dk landskab@sla.dk BYMIDTEN Gefion

Læs mere

Victoria Type 609101. Victoria 1. Type 609101. Legesystem med plads til min. 6 børn. Her får de nye spændende legemuligheder.

Victoria Type 609101. Victoria 1. Type 609101. Legesystem med plads til min. 6 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Victoria 1 Victoria Legesystem med plads til min. 6 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Tunnerutschebane Anderledes sjov og sikker for her falder man ikke ud over siden. Stige I slidstærkt træ.

Læs mere

Submission #85 Roskilde Kommune

Submission #85 Roskilde Kommune Submission #85 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11275 Side 1 af 1 16-01-2017 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18.juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS GRÅSTEN SKOLE Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18. juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS Gråsten Skole Degnevænget

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2010 Hold: 5. klasse 2010, 6. klasse 2010 Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 7.a, 7.b, 8.a, 8.b, 9.a, 9.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er

Læs mere

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING LEGEPLADSER FRA VIKINGLEG Vikingleg leverer gode legepladser, der lægger op til sjov og fysisk aktivitet og lader børn bevæge sig og engagere sig i legen med et sundt aktivitetsniveau. Vi har alle godt

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: Køn: 9.klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed altid for det Ikke så Nej, slet Er du glad for din skole? 3 / 2

Læs mere

På modsatte side: Se det blæser i træerne. Johanne leger og Squids nederste ring giver hende lige lidt ekstra højde når hun står på den.

På modsatte side: Se det blæser i træerne. Johanne leger og Squids nederste ring giver hende lige lidt ekstra højde når hun står på den. DANSK squid FAMILY INDHOLDSFORTEGNELSE Bordet Squid Small...4-9 Squid Small samling... 10-11 Squid small fakta og farver... 13 Andre Manga produkter... 14 Lidt om Manga...15 På modsatte side: Se det blæser

Læs mere

Opdateret: 04.03.2013. Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 158

Opdateret: 04.03.2013. Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 158 Opdateret: 04.03.203 Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 58 Montage af Scoop Scoop leveres i 2 dele Scoop kun til træer og buske Scoop er udelukkende til tilplantning af træer og buske og

Læs mere

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil?

[Intensitet] [Lyd] stille rum? Er der steder hvor der kunne tilføres lyde? måske af fuglekvidder eller et vandspil? [Lys] Lyset påvirker vores opfattelser af rum og vores psyke. Lyset er en meget vigtig medspiller når arkitekten skaber gode æstetiske rum til mennesker. Lyset kan langt mere end bare at give lys til mørke

Læs mere

Cykelring Høje Taastrup kommune

Cykelring Høje Taastrup kommune Cykelring Høje Taastrup kommune Høje Taastrup kommune Cykel- og motionsring Dato: 18.07.09 Redaktion: Høje Taastrup kommune Via Trafik 00 Baggrund og vision 01 Baggrund/Koncept 02 Den Grønne Ring - Natur

Læs mere

VI SÆTTER AFTRYK. Thorsø Børnehaves Børnemiljøvurdering 2009

VI SÆTTER AFTRYK. Thorsø Børnehaves Børnemiljøvurdering 2009 VI SÆTTER AFTRYK Thorsø Børnehaves Børnemiljøvurdering 2009 Indholdsfortegnelse 2 Indledning 3 Metode 4 Analysens resultat 5 Handleplan 6 Hvor er vi nu? 7 Arbejdsmiljø i fremtiden 9 Indledning. Børn i

Læs mere

SERQURIOS PRODUKTER. Europas billigste områdesikring med garanti PRODUKT DATABLAD FRA SER-HEGN

SERQURIOS PRODUKTER. Europas billigste områdesikring med garanti PRODUKT DATABLAD FRA SER-HEGN PRODUKTER Europas billigste områdesikring med garanti Vi dækker Danske virksomheders behov for sikring og indhegning med kvalitets produkter, og hos os er det problemfrit og hurtigt at få et overblik over

Læs mere

Opdateret: 06.09.2012. Monteringsvejledning Scoop, naturcontainer # 142

Opdateret: 06.09.2012. Monteringsvejledning Scoop, naturcontainer # 142 Opdateret: 06.09.2012 Monteringsvejledning Scoop, naturcontainer # 142 Montage af Scoop Scoop leveres i 2 dele Scoop kun til træer og buske Scoop er udelukkende til tilplantning af træer og buske og er

Læs mere

lys I ElEGANT DESIGN

lys I ElEGANT DESIGN l ED YS I LEGANT ESIGN Micro-line 6 mm Størrelser: 1m og 2m længder, større kan skaffes. Fastgørelse: med beslag eller dobbeltklæbende tape. Overflade: Fås i rå eller anodizid overflade. Micro-line 6 mm

Læs mere

FREMTIDENS AABENRAA. Markedspladsen. Skitseforslag til Markedspladsen i Aabenraa Bymidte Juni 2018 A D E P T TOPOTEK1 ATKINS

FREMTIDENS AABENRAA. Markedspladsen. Skitseforslag til Markedspladsen i Aabenraa Bymidte Juni 2018 A D E P T TOPOTEK1 ATKINS FREMTIDENS AABENRAA Markedspladsen Skitseforslag til Markedspladsen i Aabenraa Bymidte Juni 2018 A D E P T TOPOTEK1 ATKINS MARKEDSPLADSEN Projektets baggrund Projektet er en videre udvikling af det igangværende

Læs mere

OPSAMLING - WORKSHOP. Borgermøde

OPSAMLING - WORKSHOP. Borgermøde OPSAMLING - WORKSHOP Borgermøde 06.02.2018 WORKSHOPPENS TEMAER HVORDAN SER LIVET & BYEN UD OMKRING ISS GRUNDEN UD I FREMTIDEN? BOLIG ERHVERV HVORDAN ER DE UDADVENDTE BOLIGER OG ERHVERV? HVORDAN ER BEBYGGELSES

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR INDRETNING AF UDEAREALER I DAGTILBUD

RETNINGSLINIER FOR INDRETNING AF UDEAREALER I DAGTILBUD FOR INDRETNING AF UDEAREALER I DAGTILBUD Leg Naturoplevelser Mangfoldighed Rumlig variation Fordybelse Risiko 1 FOR INDRETNING AF UDEAREALER PÅ DAGTILBUDSOMRÅDET INTRODUKTION Udearealerne for børnehusenes

Læs mere

Udendørs opholdsarealer

Udendørs opholdsarealer Udendørs opholdsarealer Denne DCUM-vejledning handler om udendørs opholdsarealer på uddannelsessteder. en beskriver, hvorfor udendørs opholdsarealer er vigtige, hvordan de bør udformes og hvilken fordel

Læs mere

Produkt Katalog Skjern / Gården

Produkt Katalog Skjern / Gården KompetenceCenter Skjern Kontakt info Produkt Katalog Skjern / Gården KompetenceCenter Gården Numitvej 8 6960 Hvide Sande Tlf. 97 313639 Holdleder Henrik Vilhelmsen Mob. 51 501719 Holdleder Steen E. Nielsen

Læs mere

Antvorskov Skole. Tilbud på nye legearealer Februar Att. Britta Thomsen. Dato: 3/ Niels Bolt - Elverdal A/S

Antvorskov Skole. Tilbud på nye legearealer Februar Att. Britta Thomsen. Dato: 3/ Niels Bolt - Elverdal A/S Antvorskov Skole Tilbud på nye legearealer Februar 2009 Att. Britta Thomsen Dato: 3/3 2009 Niels Bolt - Elverdal A/S 1. Den store plads 2. Den gamle legeplads 3. Ved Holmegårdstenen 4. Multibanen 5. Mini

Læs mere

SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler

SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler 1 Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. Nelson Mandela 3 Danmarks største udvalg af møbler til

Læs mere

Kingdom Type Kingdom 1. Type

Kingdom Type Kingdom 1. Type Kingdom 1 Kingdom Stort legesystem med plads til 20 børn. Her får de nye spændende legemuligheder med klatrenet, legedyr, legehus, lianer, tårne, puzzlespil og meget mere. Abe/giraf klatrenet Kravl op

Læs mere

Galleriskinner og tilbehør

Galleriskinner og tilbehør Galleriskinner & billedophæng let at udskifte og justere billeder e.l. på vægen. De billigste samlede priser. Faste lave priser. Det største udvalg. Den bedste kvalitet og vejledning. Hurtig levering!

Læs mere

ELVERDAL. Havnepladsen Hvalpsund. Tilbud Arkitekttegnet løsning til legeplads og aktive uderum

ELVERDAL. Havnepladsen Hvalpsund. Tilbud Arkitekttegnet løsning til legeplads og aktive uderum Tilbud 5645 Arkitekttegnet løsning til legeplads og aktive uderum Havnepladsen Hvalpsund 21-08-2017 Elverdal A/S Risbyvej 28 2765 Smørum Tlf. (+45) 3513 3222 E-mail: info@elverdal.dk Indhold Eksisterende

Læs mere