Alle inviteres til at være med og få det til at ske igen...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alle inviteres til at være med og få det til at ske igen..."

Transkript

1 COPENHAGEN CHALK DAY 2016 (verdens største kridtmaleri på hele Nørrebrogade!) Alle inviteres til at være med og få det til at ske igen... ( Mere end mennesker blev sidst aktiveret, inspireret og inkluderet! Nu følger vi op og involverer endnu flere! ) INDEX: 1)...Résumé 2)...Ansøgning 3)...Budget 4)...Visuelt REFERENCER: KONTAKT: artkunda@gmail.com (Emil Klem/Soulwash)

2 Résumé: Med verdens største kridtmaleri på Nørrebrogade 2015 som platform, og på utallige opfordringer fra folkedybbet, lokalmiljøet og de deltagende ønsker vi nu at introducere Copenhagen Chalk Day som en fast årligt tilbagevende begivenhed, kreativ folkefest og et kæmpe socialt kunstværk. Hvad skete der sidste år (søndag den 16. August 2015)? borgere gik sammen om at lave verdens største kridtmaleri på Nørrebrogade (som var spærret af for trafik og busserne var omlagt) et kæmpestort fælles socialt kunstværk og news spottet som blev produceret i forbindelse med verdensrekorden blev set af mere end 100 millioner mennesker verden over... Hvad var vores vision? Vi ville skabe verdens største kridtmaleri, hvor gaden skulle være lærredet, og folket skulle være kunstnerne. Vi ville bruge kridtmaleriet som løftestang til en international city-art-branding af København, nærmere bestemt den multikulturelle bydel Nørrebro, der til tider har et blakket ry (et såkaldt kunstnerisk bydelsløft). Hvad gjorde vi af forarbejde? Igennem en række partnerskaber samt fonds- og puljeansøgninger lykkedes det os at oparbejde en kapital på ca kroner. Vi indgik et værdibaseret partnerskab med den britiske farvevirksomhed, Reeves og med Adidas, ud fra devisen, at kunsten skal ud til folket og vi lavede en massiv presse- og kommunikationsindsats forud for eventen, ligesom vi aktiverede hele lokalmiljøet på Nørrebro. Hvordan gik det? mennesker mødte op og deltog, danske medier dækkede eventet intensivt hele dagen, en repræsentant fra Guinness World Records var til stede, og da en professionel landmåler havde opmålt maleriet, fik vi, klokken 23:18, tildelt verdensrekorden. Maleriet var kvadratmeter stort, og de sociale medier var ved at koge over af lovprisninger fra deltagerne, kunstnere og lokale såvel som børnefamilier og politikere m.fl. Nåede vi Kina? Parallelt med afvikling af eventet, havde vi adskillige filmhold ude, som løbende klippede et news spot, som vi sendte ud til internationale medier allerede samme aften, som vi afviklede eventet. Via Reuters i London nåede vi ud til Washington Post, BBC, NBC og medier i hele Europa og Asien viste videoen, der sammenlagt har fået over 100 millioner unikke views verden over. Hvordan var reaktionen? Frank Jensen: Utroligt! Olafur Eliasson: Fantastisk! René Redzepi: Vildt nok! Chris Blackwell: This is great. Fantastic in fact. A wonderful idea! Kirsten Delholm: Genialt! Hvordan fik I så mange folk til at komme og deltage? Børn på gaden: Gør det igen!

3 Hvor er horisonten? I 2020 er det World Chalk Day, hvor mindst fem byer afvikler eventet på samme dato hvert år counting. World Chalk Day har følgende formål; 1) At hylde kunsten og fremkalde det legende menneske. 2) At få mennesker til at mødes på tværs af kulturelle, etniske og socio-økonomiske og politiske forskelle. 3) At skabe en kunstbaseret city-branding i de pågældende byer og dermed tiltrække nye erhverv, turister og beboere. 4) At World Chalk Day på sigt skal finansiere X-Artists; en udøvende kunstfond for børn og unge à la X-Men filmene, som vil etablere kunsthøjskoler/kunstkostskoler på verdensplan, der facilliterer kunstnerisk bevidsthed, læring, udvikling og produktion for ubemidlede, udstødte, utilpassede og anderledes tænkende børn og unge, stærkt inspireret af Danmarks kreative ånd og kulturelle DNA. Hvad så nu? Før vi adopterer eventet til udlandet, vil vi nu først introducere Copenhagen Chalk Day som en fast årligt tilbagevendende begivenhed i København (denne gang på hele Nørrebrogade fra Dronning Louises Bro til Nørrebro Station) i August måned Dels fordi vi vil optimere vores egen ydeevne og effektivitet, dels fordi vi vil invitere repræsentanter fra potentielle kridtbyer til København for at overvære eventet. Parallelt med planlægningen af dette års event, er vi begyndt at opsøge samarbejdspartnere, nye byer og mere vovede locations. Vi har allerede dialog med Berlin, Rio Janeiro, Paris, Montreal, Bristol, New York, Philladelphia, Singapore og Jamaica m.fl. Hvad har vi brug for? Vi har brug for medfinansiering. Vi har brug for partnere, der ser det kunstneriske-kulturelle-sociale potentiale før det kommercielle. Partnere, som ikke blot vil støtte os, men som vil være med til at besvare spørgsmålet»hvordan kan vi bruge dette koncepts potentialer på meget højere planer?«. Vi er også interesserede i `sympatipenge, men endnu mere interesserede i aktive partnerskaber, der kan og vil bidrage økonomisk og strategisk, og som vil være med til at udvikle og løfte konceptet såvel som tanken om at få kunsten ud til folket (som Asger Jorn sagde det... "kunst som andet end en luksusvare for de rige, som bør overvindes til fordel for kollektive handlinger i det offentlige rum!"). Hvorfor os? Fordi vi har fat i den lange ende. For ca kroner lykkedes det os at få mennesker ned på alle fire og kridte igennem på asfalten, og det formåede vi at formidle til 100 millioner mennesker verden over. Ikke fordi vi er særligt dygtige PR-folk, men fordi vi har et stærkt koncept, der stikker dybt og får mennesker til at mødes og co-create, der får kunsten ud til folket, der rykker ved opfattelsen af byrummet (og vender op og ned på normal virkeligheden), og som har en brand value der rækker langt ud over, hvad man kan betale sig fra via verdens førende reklamebureauer! (Dette eventformat er 100% ufortyndet art marketing).

4 KØBENHAVNS KOMMUNE Nørrebro, Februar 2016 Kære Kultur- og Fritidsudvalget, Hermed ansøgning om støtte til: Copenhagen Chalk Day 2016 ("Verdens største kridtmaleri på hele Nørrebrogade") Intro: Søndag, den 21. August 2016, vil Nørrebro, København og Danmark gå sammen i fællesskab og tegne kridtkunst på kørebanen af hele Nørrebrogade, fra Dronning Louises Bro til Nørrebro Station, og skabe verdens største kridtmaleri (i alt mere end kvadratmeter stort og 2,3 kilometer langt!). Et kæmpe socialt kunstværk, der symbolsk udfoldes på hele Nørrebrogade, hvor vi lægger de digitale smarte devices og telefoner væk og i stedet, er kunstnerisk skabende sammen, til stor glæde for de involverede, de lokale, det fremmødte publikum, bydelen, hovedstaden og vores land. En kreativ folkefest og en positiv, kollektivt orienteret happening, der er åben for alle, med farver og mere end forventede deltagere, glade legende mennesker på gaden, som sammen tegner verdens største kridtmaleri og slår et slag for den generøse kunst og det evigt skabende frisind. En begivenhed som vil plante sig i folks bevidsthed for altid! Hele Nørrebrogade spærres af for al trafik og en ny lydkulisse indfinder sig: der monteres højtalere i el ledningerne på hele strækningen som afspiller solsorte sang, chikader, bølgeskvulp og vindens rislen i træerne (der bliver vendt op og ned på normal virkeligheden!). Enkelte indslag med opera og kor sang samt et brass band som vandrer op og ned af gaden påtænkes også. Ligeledes flyves der internationale kridtkunstnere ind til on-the-spot workshops og hold af oprindelige folk med stærke kridtudsmykningstraditioner (kulturel brobygning). Delegationer fra fremtidige kridt-venskabsbyer inviteres også. Alt dette kan igen, parallelt, udvikle sig til endnu en attraktiv branding af Nørrebro, København og Danmark med CNN helikoptere, satelit fotos, filmhold og en global viral solskinshistorie, der promoverer den kreative hovedstad, som i fællesskab laver verdens største kridtmaleri! Ansøgt beløb: KR. Tid og sted for projektets gennemførelse: Søndag, den 21. August 2016 på hele Nørrebrogade. Målgruppe og forventede antal deltagere: Hele Nørrebro, København og Danmark inviteres med ind i projektet, sammen med et hav af frivillige og med maksimal lokal forankring! Alle børn og unge og deres familier og andre entusiastiske mennesker og kreativt nysgerrige, gæster, turister, de lokale forretningsdrivende, foreninger, skoler og institutioner m.fl. Der forventes alt fra deltagere og op.

5 Formål: At lave verdens største kridtmaleri (igen) og skabe et kollektivt malerisk fremstød og en kunstnerisk happening, som gør kreativt brug af det offentlige byrum; hvor folket tager kunsten tilbage og indrages i et medinvolverende, netværksskabende kunstprojekt; som knytter nye sociale, kulturelle og faglige bånd, på tværs af gængse normer; og således bygges der bro mellem byen og borgerne. En kunstnerisk fejring og "animation" af Nørrebros mangfoldighed og rummelighed, der hylder det universelle, spontane og intuitive, og som byder alle mulige slags folk velkommen, i hjertet af Københavns multikulturelle zone. Vi ønsker, via dette kæmpe fælles kunstværk, at sætte København og specielt Nørrebros rummelighed, multikulturelle islæt og solidaritet i relief og dermed reetablere billedet af Nørrebro som hele Københavns (og Danmarks) bydel (Nørrebro udsættes jo, til tider, for en ganske ensidig fremstilling i medierne!). Qva dette, får københavnere og de besøgende, muligheden for at give Nørrebro maximal kærlighed tilbage og samtidigt få deres kulturelle horisont udvidet. Derfor valget af Nørrebrogade, der symbolsk binder hele bydelen sammen og dermed er det perfekte lærred pga. den strategiske placering i Københavns mest befolkede og blandede bydel. Byens infrastruktur transformeres på denne måde til et kæmpe, midlertidigt og demokratisk lærred for folket, der udtrykker sig kreativt direkte på byen og således bidrager København som en by (og som en konkret struktur) på flere associationsplaner, end vanligt. Tidsplan: APRIL/MAJ: Sponsorater, partnerskaber og samarbejdsaftaler, pre-hype, crow funding kampagne, visuel profil og identitet, platform, produktion af PR og kommunikationsmateriale samt drejebog og de første jungle trommer m.v. JUNI/JULI: Tekniske detaljer, sikkerhedsforanstaltninger, rekruttering, PR kampagne, praktiske forberedelser, instruktion. AUGUST: Sidste detaljer, justering af spændingsniveauet og den strategiske timing samt selve eksekveringen, håndteringen, praktikken og al logistikken, live news spot og international presse m.v. AUGUST/SEPTEMBER: Afrunding, evaluering, regnskab, post-pressekørsel og trawl, content indsamling, redigering og produktion af film og resultat m.v.

6 Segment: Profil, demografi/psykografi etc. Kridt konceptet appellerer utrolig bredt, hvilket tydeligt kom til udtryk i det meget mangfoldige fremmøde ved første afvikling. Udover at henvende os utrolig bredt i vores nationale og internationale kommunikations- og pressestrategi, har vi fire særlige fokusmålgrupper: Ressourcestærke og aktive børnefamilier. Det trendsættende kunstmiljø der befinder sig mellem undergrund og det kommercielle. Herunder både udøvende kunstnere, kunstentusiaster og det kreative natteliv. Lokalsamfundet, hvor vi prioriterer en stærk forankring hos både beboere og erhvervsdrivende, således at det også bliver Nørrebros/bydelens projekt. Turister (kunst/kulturelt orienterede i særdeleshed). Vi forventer eller flere deltagere til Copenhagen Chalk Day PR/kommunikationsstrategi: Resultater fra sidste år: Foromtale i de fleste landsdækkende medier, live dækning af MetroXpress, TV2 News og TV-avisen, efteromtale af bl.a. Washington Post, Reuters, NBC, BBC samt nyhedsmedier hele verden over. Sammenlagt reach på over 100 millioner mennesker. Til dette års afvikling kører vi en lignende medie- og kommunikationsstrategi med fokus på optimering af foromtale, livedækning fra internationale medier, nye mediesamarbejder og social media samt intensiv plakat/flyer kampagne. Desuden vil vi lave en øget art marketing indsats forud for eventet, hvor vi har forskellige kunstnere til at lave store kridtværker rundt omkring i byen, som dermed reklamerer for selve dagen og større inddragende pop-up events samt kridtbogsudgivelse og crowd funding kampagne. Værdi/vi tilbyder (leverancer/afkast): Med første afvikling af eventet, engagerede vi mennesker til aktivt at male og lege, og vi nåede efterfølgende ud til 100 millioner mennesker på verdensplan. På baggrund af det, vurderer vi, at vi kan tilbyde følgende: En usædvanligt engageret og aktiv publikumsgruppe, der er loyale overfor projektet og tankerne bag. En enorm national og international pressedækning, der kan aktiveres på mange måder. Et sympatisk koncept, der både er avantgarde og folkeligt, og som dermed er særdeles godt at blive associeret med. Direkte adgang til et købestærkt og trendsættende segment. Mulighed for fælles, værdibaseret koncept- og produktudvikling. Et overflødighedshorn af unikt visuelt content og euforisk associationsværdi med en solskinshistorie udover det sædvanelige!

7 Prioriterede optimeringer: Maksimering af lokal forankring/medarbejderskab: Mikroplan, græsrod og det lokale foreningsliv samt beboerne, institutionerne og de erhvervsdrivende. Beboerinformation: Større aktivering af Nørrebro (Københavns mest befolkede bydel) og skarpere og udvidet afspærringsinformation rettet imod de lokale bilister og specielt cyklisterne i al almindelighed. Visuel dokumentation: Internationalt news spot, kamerahold, fotografer, helikopterbilleder, satelitfotos, digitale platforme for interaktiv bruger involvering PR/Kommunikation: WoCo/Visit Denmark (internationalt info katalog og tiltrækningskanal) mhp. at tiltrække udenlandske kultur- og kunstturister/besøgende/deltagende. Interaktiv brugerdrevet digital involvering: Upload af billeder, post yourself etc. Det er et kollektivt socialt kunstværk og det er brugerne selv som laver værket og dermed skal de indrages i det digitale efterliv i endnu større omfang end sidst. Byrumstransformering: Konsolidering af den kunstneriske transformering (og det kunstneriske bydelsløft), selve fortrylningen af en af Københavns mest trafikerede veje samt maksimering af det menneskelige frirum (scenografi, lydkulisse, set-up etc.). Tematik/Art Direction: International kulturel udveksling, workshops med ind- og udenlandske kunstnere, maksimal mikro lokal forankring via øget tematik og kunstnerisk læring samt materiale andvendelse og de musikalske input m.v. Ligeledes øget implementering af den kunsthistoriske kontekst og dermed menneskehedens kulturelle historie og arv. Eksekveringshorisont: Verdens største kridtmaleri 2015 blev realiseret på under 3 måneder, hvilket kun kan lade sig gøre når målet er ekstraordinært inspirerende og dermed får græsroden frem i folk! Fremadrettet, er det af største vigtighed, at tingene afvikles med en længere tidshorisont og struktureret organisering. Finansiel bæredygtighed: Udvidet egenfinansiering via salg af merchandise og introduktionen af brugerbetaling, crowd funding og crowd equity m.v., samt corporate cultural responsibility. Blåprint/eksekveringsmanual: Monitorering og videns/erfaringsindsamling mhp. udfærdigelsen af egentlige eksekveringsmanualer, omhandlende alle tænkelige punkter af eventformatet.

8 Forventede resultater: En happening som folk aldrig glemmer (de har haft det rigtig rart og skabt noget stort og smukt; euforien, glæden, entusiasmen, tilstanden, generøsiteten, fællesskabet og lykkefølelsen!). En verdensrekord til København i form af verdens største kridtmaleri. Et kunstnerisk bydelsløft af Nørrebro, som gør en positiv forskel. Efterfølgende også en bogudgivelse, en vandreudstilling og en hjemmeside om projektet og dets bevæggrunde, med kreativ overflod (film og foto), scrapbook, poetisk analyse og manifest, samt selve optagelsen i Guinness rekordbogen! Buzz: Rummelighed-Multitkulturel-Integrerende-Inkluderende-Most Liveable City-Folkelig interaktion med byrummet-områdeløft-bydelsstolthed-basic goodness-true togetherness-art healing Platform (PR, partnere, ambassadører & associerede): Lokal forankring: Nørrebro/Nordvest bladet (Nørrebro lokalavis) Plakater og flyers i butikker samt street aktioner o.a. De sociale medier (web online) Hele Nørrebro (alle skoler, institutioner, foreninger, private, handlende, forretninger, kirker, moskeer, biblioteker, kulturhuse osv.) Samt; KK/TMF/KFF, Nørrebro Lokaludvalg, Citelum, Nørrebro Handelsforening, Ravnsborggade, Guldbergsgade, Assistenskirkegård, Jægersborggade, Stefansgade, Nørrebroparken, Den Røde Plads, Superkilen, Stengade, Rust, Global, Logik & Co., Quartz, Arbejderen, Solidaritetshuset, Eksskolen, Panum Institutet, Tiger, COOP/Brugsen/Kvickly/Irma, Meyers Madhus, Nørrebro Bryghus, Netto, Lagkagehuset, Adidas, Reeves, Movia, Sportsmaster, Ramasjang, Politiken, BUPL, Sparta, Tuborgfondet, Brødrene Hartmanns Fond, NCC, WoCo, Visit Denmark, Udenrigsministeriet, Ripley s Entertainment, Guinness World Records, Casper Christensen, Burhan G, Jan Gintberg, Jens Martin Strid, Thomas Blachman, Per Nørhaven, Peter Wibroe, Lennart Ricard, Christian Have, Peter Ingemann, Olafur Eliasson, John Kørner, Husk Mit Navn, Lars Lilholt, Bjørn Nørgaard, Pharfar, Lead Agency, PFL Skilte, Cph Volunteers m.fl. Alt Det Bedste Soulwash (cvr: frivillig forening), Sortedam Dossering 3E, 2200 København N Emil Klem (formand) artkunda@gmail.com Revisor: Ping ApS v/peter Ingemann

9 PROJEKTERET OPTIMALT BUDGET: COPENHAGEN CHALK DAY 2016 (VERDENS STØRSTE KRIDTMALERI PÅ HELE NØRREBROGADE (2,3 KILOMETER)) Alle beløb er inklusiv moms, da foreningen selv afholder denne UDGIFTSPOST NOTER BELØB KRIDT/PIGMENT: styks kunst kridt + flydende farve pigment + div. materialer PR/KOMMUNIKATION & BEBOERINFO/ LOKAL OUT REACH: GWR REPRÆSENTANT & OPMÅLNING: PROJEKTLEDELSE & PRODUKTION: Pressechef, assistenter, strategisk kørsel, pressehåndtering, tryksager, promotion, sociale medier m.v. Guinness World Records repræsentant (rejse, ophold, gebyr) + landmåler Eksekvering, forberedelse, ledelse, art direction, super vision m.v RENGØRING: TMF (Byens Drift, Center for Renhold) TOILETTER: Roskilde Festival Rental AFSPÆRRING & SKILTNING & SECURITY: TMF, Kbh.s Politi, Brandvæsnet, N. Lokaludvalg, Movia, PFL Skilte, Sparta, Cph Volunteers m.v DOKUMENTATION & CULTURAL CONTENT: LYDKULISSE & UNDERHOLDNING & UDENLANDSKE KRIDT KUNSTNERE: DELEGATIONER FRA INTERNATIONALE METROPOLER: Filmhold, fotografer, udstyr, news spot, klipning, produktion, helikopter m.v. Udstyr, montering, projektering, fly, transport, forplejning, ophold m.v. Fly, transport, forplejning, ophold, sight seeing m.v FORPLEJNING AF FRIVILLIGE: Mad, drikke, transport m.v REVISION: Ping ApS v/peter Ingemann: Regnskab, økonomistyring, attestering UFORUDSETE UDGIFTER: Svarende til ca. 5% af det samlede budget UDGIFTER TOTAL Alle poster ansøges (*Er bevilliget) INDTÆGTSPOST NOTER BELØB KFU: Diverse udgiftsposter NØRREBRO LOKALUDVALG: HARTMANNFONDEN: Diverse udgiftsposter *) Diverse udgiftsposter TUBORGFONDET: Diverse udgiftsposter ARRANGEMENTSPULJEN: Diverse udgiftsposter ADIDAS: Diverse udgiftsposter REEVES: Diverse udgiftsposter *) CROWD FUNDING & ANDRE SPONSORER/ FONDE: Diverse udgiftsposter INDTÆGTER TOTAL NB. Egenfinansieringen er ikke værdisat men udgør eventets væsentlige fundament!

10 Street art in Denmark sets new world record - CBBC Newsround 27/08/15 12:13 CBBC Newsround CBBC on TV Radio More Shows Games Watch Join In Music Newsround Home News Sport Entertainment Animals Best video / audio 6:00 Watch Newsround 2 hours ago 1:1 The w news 21 Aug S Street art in Denmark sets new world record 17 August 2015 Last updated at 16:15 BST People in Denmark have made it into the record books for their incredible street art. Thousands of locals and tourists helped to create the world's largest chalk pavement painting in Copenhagen. The previous record was held by the United States. Within hours more than a kilometre of pavement had been covered in flags, flowers and fantastic creations.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

88

89

90

91

92

93

94

Hermed ansøgning om støtte på kr. til Bilfri Kridtdag, søndag d. 18/9-16 fra kl på Dronning Louises Bro.

Hermed ansøgning om støtte på kr. til Bilfri Kridtdag, søndag d. 18/9-16 fra kl på Dronning Louises Bro. BILFRI KRIDTDAG: Kære KFU, Hermed ansøgning om støtte på 100.000 kr. til Bilfri Kridtdag, søndag d. 18/9-16 fra kl. 15-20 på Dronning Louises Bro. På baggrund af den bilfrie søndag i København er vi blevet

Læs mere

"CirCus soulwash" link til medieomtale, billeder og film

CirCus soulwash  link til medieomtale, billeder og film "CirCus soulwash" http://thesoulwash.tumblr.com/post/128327585068/soulwashcircus link til medieomtale, billeder og film (verdens største kridtmaleri på Nørrebrogade 16/8-2015) Københavns Kommune Nørrebro,

Læs mere

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST I løbet af den danske vinter byder døgnet på mange mørke timer, hvilket gør København til en perfekt udstillingsplatform, hvor

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune. København 14.december 2015 Kære Københavns Kommune/Kultur- og Fritidsforvaltningen Jeg fremsender hermed budget samt ansøgning for BørnefestiBAL i Østre Anlæg d. 14. maj 2016. Specielt vil jeg fremhæve

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

TID OG STED FOR PROJEKTETS GENNEMFØRELSE:

TID OG STED FOR PROJEKTETS GENNEMFØRELSE: Københavns Kommune Nørrebro, den 21.06.15 Rådhuset 1599 København V Kære Kultur- og Fritidsudvalget, Hermed ansøgning om støtte til: "Et kæmpe tak til Nørrebro" (verdens største kridtmaleri på hele Nørrebrogade)

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Deltagermanual - DGI Gadeidræt. Vi uddanner forbilleder. Event Maker. dgi.dk/gadeidræt

Deltagermanual - DGI Gadeidræt. Vi uddanner forbilleder. Event Maker. dgi.dk/gadeidræt Deltagermanual - DGI Gadeidræt Vi uddanner forbilleder Event Maker dgi.dk/gadeidræt Event Maker-uddannelse - Deltagermanual Udgiver: DGI Gadeidræt Tekst: DGI Gadeidræt Foto: DGI Arkiv Layout: DGI Marketing

Læs mere

Ansøgning om at få bevillingen til projektet "Det Legende Menneske" overført til en ny version af projektet kaldet "Byggehegn 3.0"

Ansøgning om at få bevillingen til projektet Det Legende Menneske overført til en ny version af projektet kaldet Byggehegn 3.0 Københavns Kommune 13.10.13 Rådhuset 1599 København V ATT: Kultur- og Fritidsudvalget Ansøgning om at få bevillingen til projektet "Det Legende Menneske" overført til en ny version af projektet kaldet

Læs mere

Børn på flugt. Projektbeskrivelse

Børn på flugt. Projektbeskrivelse Børn på flugt Et heldagsarrangement den 15. september 2013 i VerdensKulturCentret for børn, unge, deres familier og alle interesserede personer fra asylcentrene på Sjælland, fra Nørrebro og resten af København

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for den brede Københavnske befolkning. Vi har hidtil haft

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører.

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Kultur- og Fritidspolitik 2011-2015 - Handleplaner Kultur- og Fritidspolitikken er en samling af hele Kultur- og Fritidsudvalgets arbejdsområde. Der er oplagte synergier mellem

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2018 Lørdag den 9. juni 2018 kl. 11-18 Brønshøj Torv Kulturudvalget.

Læs mere

Projektskabelon Gade- & dialogfest Vesterbro

Projektskabelon Gade- & dialogfest Vesterbro Projektnavn Projektansvarlig fra lokaludvalget (hovedansvarlig skal markeres med fed) Projektansvarlig fra sekretariatet (hovedansvarlig skal markeres med fed) Hvilke aktiviteter består projektet af? Hvem

Læs mere

Swoop Challenge inviterer borgerne til at opleve en spektakulær sportevent når Søerne omdannes til faldskærmsarena.

Swoop Challenge inviterer borgerne til at opleve en spektakulær sportevent når Søerne omdannes til faldskærmsarena. Bilag 5. Revideret eventvurdering - Swoop Challenge 2016 Link til ansøgning Swoop Challenge inviterer borgerne til at opleve en spektakulær sportevent når Søerne omdannes til faldskærmsarena. Konkret vil

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

FESTIVAL OF LIGHTS. Teknik og budget

FESTIVAL OF LIGHTS. Teknik og budget FESTIVAL OF LIGHTS Teknik og budget ENGHAVEPARKEN LED træ-mapping Vi bruger i Enghaveparken strømbesparende Led-strips, der bliver kodet m.m., Således kan de styres, til at lave farver og mønstre, der

Læs mere

Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016

Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016 Link til ansøgning I september 2015 afholdes det første internationale certificerede

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering - Copenhagen Games 2018 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner til afvikling

Læs mere

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT 7. maj 2018 Eventvurdering - Copenhagen Games 2019 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner

Læs mere

ÅRSBERETNING2012. Københavns Bybi Forening

ÅRSBERETNING2012. Københavns Bybi Forening ÅRSBERETNING Københavns Bybi Forening 1 Bybi s år Når man ser tilbage på alle de ting, der er sket i, er det ikke svært at forstå, hvorfor vi har haft så travlt i Bybi. Vi har brugt meget tid på at starte

Læs mere

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 November 2012 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Hovedindsatsområder 2011 2013 Markedsføringsgruppen arbejder med en overordnet plan for

Læs mere

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer Baggrund Vinkel på oplæg Den store sponsor hvordan rammer breddeeventen denne Hvad er vores læring fra arbejdet med vores egne sponsorer Hvordan adskiller breddesponsoratet fra fx fodbold og håndbold sponsoratet

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Januar 2011 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Tidligere handlingsplaner fra Markedsføringsgruppen har kun været 1-årige. Denne handlingsplan

Læs mere

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION 1. KUNSTSTRATEGI 2018-2020 PRÆSENTATION 1 KUNSTSTRATEGI 2018-2020 København har et rigt kunstliv med masser af etablerede gallerier, udstillings- og undervisningssteder, kunsthaller og museer, og nye er

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli 2 TV 2 PÅ TOUR evalueringsfilm HEADLINES TV 2 på tour 3. sæson Landsdækkende event Forlængelse af Tour De France Dagens

Læs mere

8. november Sagsnr Eventvurdering - Global Goals World Cup Europe Dokumentnr

8. november Sagsnr Eventvurdering - Global Goals World Cup Europe Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Idrætsudvikling NOTAT 8. november 2018 Eventvurdering - Global Goals World Cup Europe 2019 Kultur- og Fritidsudvalget har modtaget en ansøgning fra Eir

Læs mere

Ansøgning om projekttilskud til Digital dannelse af Furesøs unge digitale borgere.

Ansøgning om projekttilskud til Digital dannelse af Furesøs unge digitale borgere. PROJEKTBESKRIVELSE Baggrunden for projektet I vinteren 2017 vil Furesø Bibliotek og Borgerservice sætte fokus på temaet spor. Dette sker i forbindelse med vores årlige læsefestival, som handler om at samle

Læs mere

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen

Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby. Att.: Lis Rom Andersen Skole- Kulturudvalget Aalborg Kommune Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby Att.: Lis Rom Andersen Ansøgning om økonomisk støtte til by-kunst projektet WE AArt. Vedlagt: Bilag 1 Et udvalg af potentielle kunstnere

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for driftstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for driftstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Driftstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Attachments: Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf AppServerName:

Læs mere

EM i fodbold 2020 er nedenfor vurderet med afsat i Københavns kommunes eventvurderingsmodel.

EM i fodbold 2020 er nedenfor vurderet med afsat i Københavns kommunes eventvurderingsmodel. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af EM i fodbold 2020 Danmark har søgt det europæiske fodboldforbund (UEFA) om værtskabet for 4 kampe under Europamesterskabet (EM) i fodbold 2020. Ansøgningen er

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

ARTREBELS VS. ØRESTADEN STREET ART

ARTREBELS VS. ØRESTADEN STREET ART ARTREBELS VS. ØRESTADEN STREET ART INdledning Københavns Kommune og Grundejerforening Ørestad Citys vision om at forære København et kunstværk er et beundringsværdigt initiativ, som kan gå verden rundt

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget Københavns Kommune 04/06/2018

Kultur- og Fritidsudvalget Københavns Kommune 04/06/2018 Kultur- og Fritidsudvalget Københavns Kommune 04/06/2018 Ansøgning om 150.000 kr. til støtte af designkonkurrencen Designers Nest København er et kreativt hub, hvor oplevelser på tværs af kunst, mad, arkitektur

Læs mere

Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014

Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014 Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014 Kontakt: Amir Ghomi Mobil: 2223 7537 Mail: amir.ghomi@gmail.com 1 Formål Copenhagen Reggae Festival har til formål at forene og synliggøre kunstnere

Læs mere

AARHUS 2017. BUM seminar, den 29. januar 2016 Gitte Bligaard / Maria Vandborg / Pia Buchardt

AARHUS 2017. BUM seminar, den 29. januar 2016 Gitte Bligaard / Maria Vandborg / Pia Buchardt AARHUS 2017 BUM seminar, den 29. januar 2016 Gitte Bligaard / Maria Vandborg / Pia Buchardt o Hvad er en kulturhovedstad - Aarhus 2017? o Hvordan sammensættes programmet? o Konkrete projekter HVAD ER EN

Læs mere

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred 9/11 2012 Formål At unge i alderen 12-19 år fra Odsherred opsætter en årligt tilbagevendende

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for aktivitetstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Aktivitetstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Ansøgning til et ekstra tilskud på 18.250 kr. til Videomøllen. Indstilling til udvalgsmøde d. 6. Marts 2014 i Kultur og Fritidsudvalget

Ansøgning til et ekstra tilskud på 18.250 kr. til Videomøllen. Indstilling til udvalgsmøde d. 6. Marts 2014 i Kultur og Fritidsudvalget Ansøgning til et ekstra tilskud på 18.250 kr. til Videomøllen. Indstilling til udvalgsmøde d. 6. Marts 2014 i Kultur og Fritidsudvalget Videomøllen modtog støtte tidligere på året, (Se ansøgning nedenfor)

Læs mere

Kampagnen fik igen mediernes opmærksomhed: PR-ROI på 2719%

Kampagnen fik igen mediernes opmærksomhed: PR-ROI på 2719% Executive summary Hvordan udnytter man medvinden fra en populær viral kampagne, der handler om at tage på ferie og have sex for at løse Danmarks lave fødselstal? Og hvad gør man, når nu det fødselstal

Læs mere

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT 15-05-2014 Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 SponsorCom og Danmarks Sejlunion ansøger om værtskabet for Extreme Sailing Series

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturelt projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-lande hvert år - i 2017 Paphos (Cypern) og Aarhus Et helt

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Achieving Intercultural Dialogue Through the Arts

Achieving Intercultural Dialogue Through the Arts Achieving Intercultural Dialogue Through the Arts 26-28 May Ansøgning om støtte til international kunst- og kultur konference i København Ansøgere: Unge Kunstnere og Kunstformidlere (UKK ) v. kurator Rikke

Læs mere

Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015

Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015 Danmarks Cykel Union (DCU) ønsker at fortsætte arbejdet og afviklingen

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE KUNST I VALBY

PROJEKTBESKRIVELSE KUNST I VALBY PROJEKTBESKRIVELSE KUNST I VALBY 1 Kunst i Kunsten i det offentlige rum er en del af vores alle sammens hverdag. Kunsten i det offentlige rum kan give inspiration, udfordre og berige byens borgere. har

Læs mere

Til Kultur- og Fritidsudvalget

Til Kultur- og Fritidsudvalget Til Kultur- og Fritidsudvalget Ansøgning om Støtte til Copenhagen Winter Pride Week 2017 og 2018. Foreningen Copenhagen Pride søger udvalget om et tilskud på 180.00 kr om året i de næste 2 år til udgifter

Læs mere

Fundraising & Marketing

Fundraising & Marketing Fundraising & Marketing Indsamling af midler til forskning, forebyggelse og patientstøtte Markedsføring og branding af Hjerteforeningen og Børnehjertefonden Mio. kr. 170,0 Fundraising indtægter 2009-2013

Læs mere

Ansøgningsskema Mærk Næstved

Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes som e-mail til: Mærk Næstved, Center for Strategi og Innovation Mrk: Ansøgning Mærk Næstved Mail: maerk@naestved.dk Har du spørgsmål

Læs mere

Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON

Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON - strategi og spilleregler Dette er en strategi for udvikling af Musicon on. Strategien kan ses som et spil med spillere, spilleregler og en spilleplade. Spillerne er aktørerne

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

Bilag 2 - Oversigt over foreslåede og afslåede støttemodtagere

Bilag 2 - Oversigt over foreslåede og afslåede støttemodtagere KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Bilag 2 - Oversigt over foreslåede og afslåede støttemodtagere Dette bilag beskriver de ansøgninger som foreslås støttet af arrangementspuljen

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

Kulturpolitik 2016 Skanderborg Kommune

Kulturpolitik 2016 Skanderborg Kommune Skanderborg Kommune 1 Visionen Kulturlivet bæres af fællesskaber og er med til at danne os som mennesker. Kulturen skubber til os, og favner os. Den byder på fællesskab, identitet, dannelse, indsigt, sejre,

Læs mere

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger?

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Præsentationsrunde Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2015 Lørdag den 13. juni 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller Arbejdsgruppen

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI Mobil 61 39 97 64/21 24 48 88 Mail info@livsbanen.dk CVR 34639469 Web www.livsbanen.dk www.facebook.com/livsbanen www.youtube.com/livsbanen www.soundcloud.com/livsbanen Livsbanens

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

Når begivenheden går online

Når begivenheden går online Når begivenheden går online Agenda Formål og set-up Facebook cases Brugerdrevne blogs og twitter Målemuligheder Next step Bilag blandet info Formål Opbygning af ambassadørnetværk Øget produktion af indhold

Læs mere

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation NOTAT Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen Kultur- og Fritidsforvaltningen er af forvaltningen den

Læs mere

CPH Harbour Festival

CPH Harbour Festival Internt oplæg CPH Harbour Festival Kulturhavn vokser! Udarbejdet af: Have PR & Kommunikation Intro Idéen bag CPH Harbour Festival er at skabe en international, lokalt forankret kulturfestival i byens nye

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

Our vision is to be the world s best company at creating meaningful connections between people and brands through creativity, media and innovation

Our vision is to be the world s best company at creating meaningful connections between people and brands through creativity, media and innovation 1 2 Our vision is to be the world s best company at creating meaningful connections between people and brands through creativity, media and innovation 3 Havas, kunder: 4 Danmarks Almene Boliger August

Læs mere

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T:

Puppet Junior Hermed fremsendes fondsøgning til. Ansvarlig for ansøgningen Conni Humeniuk M: T: Hermed fremsendes fondsøgning til Puppet Junior 2016 Forestillinger og publikum på den Røde Plads i 2014 Børnekulturformidler og leder af Børnekulturhuset Sokkelundlille Utterslev Torv 9 2400 Kbh. NV Puppet

Læs mere

Mind Your Own Business Prisen

Mind Your Own Business Prisen Icebreakers Denne pris går til en virksomhed, som dommerkomiteen særligt ønsker at rose for dens måde at organisere sig på og for virksomhedens fokus på medarbejderudvikling. Virksomheden har etableret

Læs mere

On 25 Feb 2015, at 15:00, Marianne Qvist Lessèl <MALL@frederikshavn.dk> wrote:

On 25 Feb 2015, at 15:00, Marianne Qvist Lessèl <MALL@frederikshavn.dk> wrote: From:Johan Nüchel Hesselholt To:Marianne Qvist Lessèl Subject:Re: Frederikshavn & Zulu Sommerbio. Hej Marianne Her er præsentationen, mange tak for hjælpen. Mvh. Johan Nüchel Hesselholt On 25 Feb 2015,

Læs mere

Ansøgning om puljemidler

Ansøgning om puljemidler Ansøgning om puljemidler TJEKLISTE Udfyldt budgetskema i den skabelon som er til slut i dette dokument. Vedlagt kopi af ansøgning om støtte fra anden side, samt evt. svar. GENERELLE OPLYSNINGER Projektets

Læs mere

Projektskema egne projekter

Projektskema egne projekter Projektskema egne projekter Titel BRANDING AF LOKALUDVALGET OP TIL OPSTILLINGSMØDE 2014 Kort beskrivelse af Efter afholdelsen af kommunalvalget den 19. november 2013, skal der etableres nye lokaludvalg

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer 2018 ISAF Sailing World Championships Worlds 2018 1. Oplysninger om ansøger Navn, Adresse, Kontaktperson, tlf, mailadr, CVR nr. 2. Indhold

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

THE REFRAMING INIATIVE

THE REFRAMING INIATIVE Budget Emne: Installation Sted: Kgs. Nytorv metro, KBH Dato: Uge 33 - August 2010 Skabt af: The Reframing Initiative er iværksat af Cecilie W. Falkenstrøm og Patrick Coard Kontakt: The Reframing Initiative

Læs mere

Det Legende Menneske (Multifunktionel Byrumsskulptur + Fernisering Kulturnatten)

Det Legende Menneske (Multifunktionel Byrumsskulptur + Fernisering Kulturnatten) Københavns Kommune 29.08.11 Rådhuset 1599 København V ATT: Kultur- og Fritidsforvaltningen Kære Kultur- og Fritidsudvalget, Hermed ansøgning om støtte til: Det Legende Menneske (Multifunktionel Byrumsskulptur

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

BANEGÅRDSFÆLLEDEN Kontoret for Kunst i Byen / Gitte Juul, Juni 2015

BANEGÅRDSFÆLLEDEN Kontoret for Kunst i Byen / Gitte Juul, Juni 2015 BANEGÅRDSFÆLLEDEN Kontoret for Kunst i Byen / Gitte Juul, Juni 2015 BANEGÅRDSTAVLERNE BANEGÅRDSHUSET BANEGÅRDSFACADEN BANEGÅRDSPLADSEN I DAG BANEGÅRDSPLADSEN I EFTERÅRET 2015 BANEGÅRDSPLADSEN I FREMTIDEN

Læs mere

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr.

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena Med World Cup Copenhagen ønsker ansøger at afvikle et World Cup kvalifikationsstævne

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1: Ydelsesbeskrivelse INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Rammeaftalen og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. Formål med bilag: Formålet

Læs mere

KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK

KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK EN FASTHOLDELSE AF ALT DET DER GÅR GODT OG EN HURTIG SCANNING

Læs mere

Furesø Kommune FRITID I FURESØ. Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet

Furesø Kommune FRITID I FURESØ. Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet Furesø Kommune FRITID I FURESØ Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet 1 1. FORORD Furesø Kommune er et godt sted at bo. Det er en attraktiv og naturskøn kommune, hvor borgerne, unge som gamle, engagerer

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

MapMyClimate består af en stærk og kompetent gruppe partnere, der på flere niveauer kan tilbyde strategiske partnere og sponsorer værdi og viden.

MapMyClimate består af en stærk og kompetent gruppe partnere, der på flere niveauer kan tilbyde strategiske partnere og sponsorer værdi og viden. SYNLIGGØR DIT KLIMA De globale klimaforandringer er nogle af vor tids største udfordringer. Indsatsen for at bekæmpe klimaændringer og finde nye miljøvenlige energiløsninger berører alle dele af samfundet

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:11185

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:11185 1 - Musikforeningen Stoneass, ansøgning om tilskud Hører til journalnummer: 20.03.01-Ø40-1-16 ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:11185 INFORMATIONER Historik: 11-09-2016 22:50 Arbejdsgang startet

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Attachments: Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Læs mere