Frederiksberg den 03. oktober Pårørenderådsmøde Mandag den 03. oktober Referent Anita Aagaard. Afbud: Formand Peter Kastoft

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frederiksberg den 03. oktober Pårørenderådsmøde Mandag den 03. oktober Referent Anita Aagaard. Afbud: Formand Peter Kastoft"

Transkript

1 Frederiksberg den 03. oktober 2016 Pårørenderådsmøde Mandag den 03. oktober 2016 Referent Anita Aagaard. Afbud: Formand Peter Kastoft D A G S O R D E N: 1. Sidste pårørenderådsmøde den 28. juni Orientering fra Næstformanden Flemming Petersen. 3. Orientering fra bestyrelsen 4. Orientering fra beboerrådet 5. Nyt møde 6. Evt.

2 Flemming bød velkommen, dejligt at se så mange der er mødt op til mødet. Desværre var formanden Peter Kastoft forhindret i at deltage på mødet. Sidste gang fortalte Flemming at Henriette var syg. Er i dag glad for at kunne byde Henriette velkommen tilbage. 2. Orientering fra Næstformanden Flemming Petersen. Orientering fra Flemming og Henriette. Der blev informeret om at, der med stor glæde er blevet ansat en ledende fysioterapeut. Der blev spurgt ind til, hvor Akaciegårdens motionscykler var. Henriette svarede at, Akaciegården havde to motionscykler, som var sponserede af Ålborg Universitet i forbindelse med at Akaciegården havde en Ph.d. studerende tilknyttet. Desværre kunne vi ikke beholde cyklerne efter at studiet var afsluttet. Derfor har Akaciegården indkøbt to nye motionscykler, da de er nødvendige i forbindelse med genoptræning. En af de pårørende Jette havde undersøgt at, der kunne søges midler hos Sparekassen Sjælland fond, Akaciegården vil sende en ansøgninger ind, ift. at dække udgiften på motions cyklerne. Tak for fiffet til Jette. Der er kommet flotte fotostadier og tallerkener på væggen i cafeen. Pårørenderådet syntes at der trods dette er lidt kedeligt i cafeen. Fodterapeutens lokale er flyttet. Fodterapeutens tidligere lokale vil blive udlejet til en akupunktør. Der blev spurgt hvorfor Akaciegården skal bruge en akupunktør, og hvem som har besluttet det. Om det var til beboerne, eller for folk udefra? Flemming informerede om, at formanden for Akaciegården havde besluttet dette. Der blev efterfølgende spurgt fra pårørende om, formanden havde bemyndigelse til at gøre hvad han vil på Akaciegården? Pårørende syntes at det er uacceptabelt, og at det falder uden for Akaciegårdens beboers interessefelt, og at anvendelsen af lokalerne burde, tilgodese beboerne.

3 Efterskrift fra Formanden Leif Jensen. Udlejning af lokale til massør og akupunktør har intet med plejehjemmet at gøre. Og det er primært fra folk udefra, ved at åbne op for lokalsamfundet som er Akaciegårdens vision. Der kunne orienteres om at, lågen til træningstrappen er på vej. Der ønskes at, navneskilte på medarbejderne, sidder så det kan læses. Der vil blive undersøgt hvad det koster at, få navneskilt på batch med magnet. Navne på oplysningstavlerne på afdelingerne efterlyses, det vil ske i nærmere fremtid. Der efterlyses titel på medarbejderne, på navneskiltene. De Forenede Dampvaskerier Der er utilfredshed med det vasketøj vi får retur fra De Forenede Dampvaskerier. Det er krøllet og plettet og tøj forsvinder. Dengang vi besluttede at indgå en aftale med De Forende Dampvaskerier, blev stillinger i vaskeriet ikke genbesat og rengøringspersonale blev varslet ned i tid (svarende til den tid de brugte i vores eget vaskeri). Aftalen blev besluttet da der dengang var meget kritik af vores eget vaskeri, ikke mindst fordi tøj forsvandt. Henriette følger op på dette både med vasketøjet med De forenede Damp Vaskerier samt med personalet i afdelingerne. Det er ikke mere lovpligtigt at, man skal have et Beboere/pårørenderådsmøde. Akaciegården har dog fundet møderne givtige og har derfor bibeholdt dem, men holder dem adskilte. I aftalen med kommunen er der dog også en aftale om, at der skal laves afdelingskaffemøder 10 gange årligt. Der blev enighed om, at vi fortsætter med beboerpårørenderådsmøderne som hidtil. Det blev besluttede at, når der fremadrettede skal, indkaldes til pårørenderådsmøde skal, der opslag i elevatorerne samt på informationsskærmene. 3. Orientering fra bestyrelsen Bestyrelsen har haft travlt med at omdanne Akaciegården som fond, Akacie- Fonden baggrunden er at, lukke op for lokalsamfundet. Vi er nødt til at danne en

4 Fond, for at kunne sælge ydelser ud af huset, som f.eks. Cafeen. Da vi gerne vil have livet ind i huset til gavn for beboerne, er Fonden den mulighed vi har for at kunne gøre det muligt. Vi har tidligere haft en viceforstander på Akaciegården, da den tidligere viceforstander gik på efterløn, ansatte Akaciegården en tværgående sygeplejerske. Bestyrelsen har besluttede at, der skal ansættes en viceforstander igen til at aflaste Henriette. Afdelingsleder for 1 og 2 sal Marianne Nevers er blevet ansat som viceforstander på Akaciegården. 4. Orientering fra beboerrådet Annullerede da der ingen møde har været afholdt. 5. Nyt møde Nyt møde vil blive i uge 46, torsdag den 17. november. Valg til pårørenderådet og generalforsamling. kl Eventuelt Pårørende syntes at, måltiderne på afdelingerne virker stressede. ift. Nimbusparken. Beboerne er glade for tallerken servering. Måltidsvennerne er smuttet, fordi de ikke servere maden som tidligere hvor man øste op ved bordene. Pårørende mener at grunden er, at der ikke er ekstra mad, når der er tallerkenservering. Pårørende syntes at, Akaciegårdens hus er et fantastisk hus, men mener der mangler lidt hygge i grupperne på afdelingerne. Belysningen gøre det ikke bedre, den er lidt kold, der mangler blomster i vindueskarmene, billeder på væggene, cafeen minder om en kantine flere planter rundt i huset. Henriette informerede om at, det er driftsmidlerne der skal bruges, Henriette vil hellere bruge pengene på flere personaler end at bruge penge på flere planter. Der blev forslåede at, Frivillig måske ville passe blomsterne, som ikke er under aftalen, med Jysk Planteservice.

5 Pårørende spurgte hvordan det fungerer med de frivillige i forhold til aktiviteterne Det er som om der kun er banko og Allan Steen. Og antallet af frivillige er større end beboerne. Er det mest en hyggeklub for de frivillige? Samtidig undrede de sig over turer der blev lavet med meget begrænset antal brugerdeltagelse. Der er to ansatte i aktivitetsafdelingen, så er det begrænset hvor mange der kan komme med på ture af gangen. Banko fylder meget, og der er der talt meget om det, på ledermøderne, om hvordan vi afholder banko. Pårørende er meget velkommen til at komme i afdelingerne og lave deltage ved forskellige aktiviteter. Input ønskes gerne, og kun fantasien sætter grænser. Kioskvognen kommer tilbage igen. Der blev forslåede at, på næste beboerrådsmøde kunne man tage op, hvad der skal sælges på kioskvognen. Pårørende mente at, det havde været bedre at, der kom kiosk i lokalet, end en akupunktør. Der savnes at man som pårørende, kunne bage på afdelingerne, der blev informerede om, at man stadig kan og er velkommen til at bage i afdelingerne. Der blev forslåede at der ikke måtte være fødevare på kioskvognen, og kun have strømper, blade, osv. det er en svær balancegang. Der er for og imod. Der kom forslag om at en studerende kunne ajourføre afdelingernes informationsskærme. Pårørende mente ar der, mangler genoptræning i huset for beboerne. Forslag om at, Akaciegården søger om, en Fysioterapeut studerende i praktik. Der blev spurgt om der er et årligt budget, for aktiviteterne. Henriette orienterede om, at aktiviteter bliver arrangeret for midler både fra budgettet, legat, støtteforeningen når vi igen har flere midler her. Her venter vi at få flere midler i efter at vi igen holder vores store loppemarked d. 26. november. De pårørende blev gjort opmærksom på, at de er velkommen til at hjælpe til den 26. november til Akaciegårdens loppemarked, Jette vil meget gerne deltage.

6 Jette som er pårørende, vil kontakte børnehaver ift. at komme på besøg og lave børne og ældre dage. Der blev spurgt om frivillige kan, hente beboere ned i aktiviteterne i Tingstedet der sidder ofte ikke mere end 2-3 beboere. Der blev spurgt til den runde betonbassin. Det er et regnvandsbassin, som det er meningen der skal vand i. Rødderne fra et fredet træ, ude foran på skellet, løfter fliserne op, Jette har taget kontakt til Frederiksberg kommune og følger op på det, for at få Rettet fliserne op. Pårørende syntes ikke det kan være rigtig at, der skal betales for at låne værktøjet. I dag er Akaciegården og alle andre nybyggede plejehjem almennyttige boliger. Inden ombygningen, havde alle råd til at bo på plejehjem, i dag er det nødvendigvis sådan. Man betaler man en m 2 pris, og så kan man søge boligydelse. Det er Frederiksberg kommune der visiterer til boligerne.

Pårørenderådsmøde onsdag den 24. februar Deltagere

Pårørenderådsmøde onsdag den 24. februar Deltagere Pårørenderådsmøde onsdag den 24. februar 2016 Deltagere Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser(HW), Jette Pontoppidan (JP), Else Rein

Læs mere

Deltagere: Gitte Herbst (GH), Næstformand Flemming Petersen (FP), Lone, Mick, Inge, Referent Anita Aagaard.

Deltagere: Gitte Herbst (GH), Næstformand Flemming Petersen (FP), Lone, Mick, Inge, Referent Anita Aagaard. Frederiksberg den 30. juni 2016 Pårørenderådsmøde tirsdag den 28. juni. Deltagere: Gitte Herbst (GH), Næstformand Flemming Petersen (FP), Lone, Mick, Inge, Referent Anita Aagaard. Afbud: Annette Forsythe.

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 8. januar 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Referent Anita

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM),Henriette Wülser (HW),.

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM),Henriette Wülser (HW),. Pårørenderådsmøde torsdag den16.april 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM),Henriette Wülser (HW),. Referent Anita

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 13. august 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Henriette Wülser (HW). Referent Anita Aagaard. Fraværende:

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00 Festsalen Nimbusparken Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Ruth Nielsen, Ritta Jensen, Inger Birgit Søltoft, Yvette

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C.

Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde d.10.6.2015 kl. 17.30 Fælleshuset i 34A Deltagere: Qasir, Jannie, Karin,, Karsten, Gertrud og Steen BJ Afbud: Güney og Svend Uden afbud: Karsten Gæst: Mette C. Dagsorden

Læs mere

H E L E N E N Y T Forårsudgaven Maj 2016

H E L E N E N Y T Forårsudgaven Maj 2016 H E L E N E N Y T Forårsudgaven Maj 2016 På tur til Flyvergrillen på Amager 23.3.16. I læ for regn og rusk Jan, Susanne, Ole, Leif, Mogens og Caroline HELENE NYT Forårsnummer maj 2016 Årgang 27 Plejehjemmet

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

Jane Absalonsen, stedfortrædende forstander og daglig leder for Hjemmeplejen C gang & Stuen Laila Hoen, daglig leder for Hjemmeplejen 1. og 2.

Jane Absalonsen, stedfortrædende forstander og daglig leder for Hjemmeplejen C gang & Stuen Laila Hoen, daglig leder for Hjemmeplejen 1. og 2. Referat af Beboerrådsmøde Nymosehave den 05.10.18 Repræsentanter: Formand: Pia Tollesen lejl. 102 Næstformand Niels H. Kragh-Nielsen lejl. 110 Beboere: Ulla Lernø lejl. 207 Gerda Duus lejl. 001 Birgitte

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

November Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1

November Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1 November 2018 Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra Plejecenterlederen Kære Alle Vi holder julefrokost for vores faste beboere og pårørende

Læs mere

Referat af Beboer- og Pårørenderådsmøde 8. maj 2018.

Referat af Beboer- og Pårørenderådsmøde 8. maj 2018. Referat af Beboer- og Pårørenderådsmøde 8. maj 2018. 24. maj 2018 Mødet var indkaldt ved skriftlig invitation til alle beboere på Bistrupvang. Følgende beboere/pårørende deltog: Jane Thorsager, (pårørenderepræsentant

Læs mere

Referat bruger pårørende møde D. 14/5-17

Referat bruger pårørende møde D. 14/5-17 1 Referat bruger pårørende møde D. 14/5-17 MØDESTED: Hønsehuset over for Køkkenet REFERANT: Camilla Jacobsen Mødedeltagere: BPråd repr: Dorrit Binder, Anna Hornskov, Lene Hans, Berit Kjær, Ove Elgaard

Læs mere

Plejecentret Sjælsø. Politik om samarbejde med beboernes familie og venner

Plejecentret Sjælsø. Politik om samarbejde med beboernes familie og venner Plejecentret Sjælsø Politik om samarbejde med beboernes familie og venner Formål: At beboernes familie og venner føler sig velkomne på Plejecentret Sjælsø og derved medvirker til en god trivsel for beboere

Læs mere

Håndbog for frivillige medarbejdere

Håndbog for frivillige medarbejdere Håndbog for frivillige medarbejdere Indledning. Denne lille håndbog/pjece informerer om de pligter og rettigheder, du som frivillig medarbejder har. Som frivillig medarbejder er der mange forskellige opgaver

Læs mere

Kristina Almskou (kontorelev) Referat til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 21. februar 2018 kl i Ældrecenter Hvissinges café.

Kristina Almskou (kontorelev) Referat til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 21. februar 2018 kl i Ældrecenter Hvissinges café. Referat til Bruger- pårørenderådsmøde Den 21. februar 2018 kl. 15.00-16.15 i Ældrecenter Hvissinges café Medlemmer: Kirsten Madsen (beboer afd. 2), Randi Borup Bartels (pårørende afd. 2), Kitty Sørensen

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

H E L E N E N Y T. September 2016

H E L E N E N Y T. September 2016 H E L E N E N Y T September 2016 En dejlig varm sensommerdag tirsdag 13.9.16 i Dragør Havn. Vi kørte derud i vores bus og nød dagen i fulde drag. Flere billeder inde i bladet. HELENE NYT September 2016

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Medicinsk Afdeling M2. Velkommen

Medicinsk Afdeling M2. Velkommen Velkommen Personalet i Afdeling M2 vil gerne med denne mappe byde dig velkommen. Velkomstmappen giver dig nogle praktiske oplysninger, der gerne skulle være med til at give dig et godt indlæggelsesforløb.

Læs mere

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 20. maj 2015 kl i mødelokalet i stueetagen

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 20. maj 2015 kl i mødelokalet i stueetagen Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde Den 20. maj 2015 kl. 14.30-16.00 i mødelokalet i stueetagen Medlemmer: Henrik Hoffmann (beboer bolig 16), Agnete Maria Ratleff (beboer bolig 42), Birgit Ferdrup

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ARENDSE NYT Maj 2018

ARENDSE NYT Maj 2018 ARENDSE NYT Maj 2018 Indholdsfortegnelse Maj 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Digt Velkommen Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Foddamen

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Pårørenderådsmøde Brande Åcenter. Tirsdag d. 22. maj 2018 kl

Pårørenderådsmøde Brande Åcenter. Tirsdag d. 22. maj 2018 kl Pårørenderådsmøde Brande Åcenter Tirsdag d. 22. maj 2018 kl. 17.15 Bettina kommer senere Inge Har meldt afbud. Godkendelse af dagsorden Ekstra Punkt: vedr. Lån af busser Ekstra Punkt: Den gode historie

Læs mere

Observationsskema til gennemgang for tilgængelighed: Plejecenter Navn: Sønderhaven d. 1. marts 2017

Observationsskema til gennemgang for tilgængelighed: Plejecenter Navn: Sønderhaven d. 1. marts 2017 Observationsskema til gennemgang for tilgængelighed: Plejecenter Navn: Sønderhaven d. 1. marts 2017 Fokusområder: Er det nemt at komme omkring og finde rundt? Svar og gode ideer: Det er vanskeligt at finde

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

hjemmesiden og i vedtægter). Hvem er vi og hvad vil gerne bidrage med? forventninger? Kort præsentation/ runde.

hjemmesiden og i vedtægter). Hvem er vi og hvad vil gerne bidrage med? forventninger? Kort præsentation/ runde. Netværkshuset, Ericavej 149. 2820 Gentofte DFH - frivillig afdeling Gentofte. d. 11. 4. 2017/efr/lkr Referat af koordinationsmøde i Netværkshuset søndag d. 2. April 2017, kl. 9.00 til 14.00. Tilstede:

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Velkommen Filskov Friplejehjem er blevet til på initiativ af lokalbefolkningen i Filskov. Efter kommunens beslutning om at lukke

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Fysioterapien Caféen/

Fysioterapien Caféen/ NOVEMBER 2016 Akaciegården Betty Nansens Allé 2A 2000 Frederiksberg Telefon: 36 17 18 22 Fax: 36 19 77 47 Cvr.: 19 04 25 37 E-mail:akaciegarden@frederiksberg.dkwww.akaciegaarden.dk AKACIE NYT udkommer

Læs mere

Referat af. Fra 1/10 lukker fællesmailen. Derefter skal man kontakte. - Starter d. 1/ Beløbet ligger på 1800, hvor der

Referat af. Fra 1/10 lukker fællesmailen. Derefter skal man kontakte. - Starter d. 1/ Beløbet ligger på 1800, hvor der Referat af a. Valg af ordstyrer og referent b. Velkommen til nye beboere c. Info fra ledelsen og personalet Nedlukning af fællesmail Fra 1/10 lukker fællesmailen. Derefter skal man kontakte de enkelte

Læs mere

H E L E N E N Y T. Juni 2017

H E L E N E N Y T. Juni 2017 H E L E N E N Y T Juni 2017 En pragtfuld tur til Zoologisk Have tirsdag 25. maj 2017 HELENE NYT Juni 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100 København Ø Ansvarshavende:

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Mandag d. 24. august 2015, kl. 17:00-19:00 Søllerødgade 33, Nørrebro Tilstede: Jakob, Anja, Anna, Henriette, Marianne, Yanaba (Pia Hegner

Læs mere

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf.

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Februar 2010 Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. 7249 6023 Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Kontaktoplysninger Boligvisitationen

Læs mere

Hvordan sikrer vi at børn får den nødvendige og tilstrækkelige støtte, når en forælder rammes af en alvorlig fysisk sygdom

Hvordan sikrer vi at børn får den nødvendige og tilstrækkelige støtte, når en forælder rammes af en alvorlig fysisk sygdom Hvordan sikrer vi at børn får den nødvendige og tilstrækkelige støtte, når en forælder rammes af en alvorlig fysisk sygdom BAGGRUND Flere og flere får kroniske og livstruende sygdomme Syge lever længere

Læs mere

REFERAT HVIDOVRE KOMMUNE

REFERAT HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT HVIDOVRE KOMMUNE Børne- og Velfærdsforvaltningen Ældre- og Handicapafdelingen Sagsbehandler: Charlotte Kylmann Jakobsen 12.06.2014/ Vedrørende: Bruger- og Pårørendemøde for Bofællesskaberne Dato:

Læs mere

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015

Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Referat af møde i Beboer Pa rørende Ra det den 2. marts 2015 Deltagere: Formand/pårørende, Lene Rasmussen Bestyrelse/pårørende, Sara Skelbæk Bestyrelse/beboer, Karen Marie Tøgersen Bestyrelse/beboer, Birte

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

H E L E N E N Y T. November 2016

H E L E N E N Y T. November 2016 H E L E N E N Y T November 2016 Så er det Halloween i Tivoli 2016 med Mogens, Leif, Susanne, Leon, Majbritt og Flemming. Her står de foran konkurrence græskarene. Se billede af konkurrence vinderen på

Læs mere

H E L E N E N Y T. August 2017

H E L E N E N Y T. August 2017 H E L E N E N Y T August 2017 Når sommervejret driller og det regner hele dagen, så er det rart og afslappende at sidde og lytte til god musik. Ole nyder i hvert fald musikken i fulde drag. Bostedet Helenes

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon:

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: 43 35 26 30 REFERAT AF BRUGER- OG PÅRØRENDERÅDSMØDE MANDAG DEN 26. JUNI 2017. Tilstede: Christina Vedelsparre, Formand Anny Pedersen, beboer Gerda

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde d

Referat af Pårørenderådsmøde d Jan Nielsen, Bosager hus 1, Mail: jantaxa01@gmail.com Viggo Schanz, supp. Hus 1, Mail: sovi.schanz@gmail.com Kim Vejrup, Bosager hus 2, Mail: kimvejrup@gmail.com Hans S. Christensen, Flintholm gruppe 2.

Læs mere

Fysioterapien 36 19 77 46 akaciefysioterapien@frederiksberg.dk. Caféen/Køkken 36 19 77 28 akaciekoekken@frederiksberg.dk

Fysioterapien 36 19 77 46 akaciefysioterapien@frederiksberg.dk. Caféen/Køkken 36 19 77 28 akaciekoekken@frederiksberg.dk Maj 2016 Akaciegården Betty Nansens Allé 2A 2000 Frederiksberg Telefon: 36 17 18 22 Fax: 36 19 77 47 Cvr.: 19 04 25 37 E-mail:akaciegarden@frederiksberg.dkwww.akaciegaarden.dk AKACIE NYT udkommer en gang

Læs mere

H E L E N E N Y T. April 2018

H E L E N E N Y T. April 2018 H E L E N E N Y T April 2018 Redaktionen ved godt, at foråret er begyndt og termometeret siger 13 grader, men der var lige et sidste billede af endnu en dejlig tur til Tivoli som skulle med. Denne gang

Læs mere

Redaktionelt. Jeg vil ønske jer et skønt efterår i alle efterårspalettens farver. Mange efterårshilsner fra Anita

Redaktionelt. Jeg vil ønske jer et skønt efterår i alle efterårspalettens farver. Mange efterårshilsner fra Anita EFTERÅRET 2018 PÅ Redaktionelt Septembers himmel er så blå dens skyer lyser hvide og lydt vi hører lærken slå som før ved forårstide. Den unge rug af mulden gror med grønne lyse klinger men storken længst

Læs mere

Velkommen til. Medicinsk sengeafsnit 4

Velkommen til. Medicinsk sengeafsnit 4 Velkommen til Medicinsk sengeafsnit 4 Regionshospitalet Randers Medicinsk sengeafsnit 4 Velkommen til Medicinsk sengeafsnit 4 Medicinsk sengeafsnit 4, der har plads til 18 patienter, er et afsnit for patienter

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 244 Tirsdag den 30. august 2016 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet, Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 18. april 2016 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 18. april 2016 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 18. april 2016 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Henrik Fomsgaard, næstformand

Læs mere

H E L E N E N Y T. Februar I Tivoli. Fra venstre mod højre Susanne, Leon, Flemming, Mogens, Leif og Majbrit

H E L E N E N Y T. Februar I Tivoli. Fra venstre mod højre Susanne, Leon, Flemming, Mogens, Leif og Majbrit H E L E N E N Y T Februar 2017 I Tivoli. Fra venstre mod højre Susanne, Leon, Flemming, Mogens, Leif og Majbrit HELENE NYT Februar 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Orientering til beboere og pårørende Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Efteråret står i fuldt flor med de smukke, farverige blade fra træerne, der drysser ned og lægger sig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat. Budget Status på budgettet blev gennemgået sammen med diverse igangværende og kommende projekter:

Referat. Budget Status på budgettet blev gennemgået sammen med diverse igangværende og kommende projekter: Mødereferat 02-04-2019 Ejendomskontoret, Bybjerget Møde indkaldt af: SP Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: HN Ordstyrer: Deltagere: Peter von der Fehr (PF), Susanne Petersen (SP), Susanne Kruse (SK),

Læs mere

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Valg af dirigent Det blev driftschef Svend Aage Hansen, som kunne konstatere, at indkaldelsen var sket

Læs mere

Referat af dialogbaseret tilsyn i Aldersro Tilstede borgere: 22 Pårørende: 8 Medarbejdere:6 Områdeleder og sektionsleder

Referat af dialogbaseret tilsyn i Aldersro Tilstede borgere: 22 Pårørende: 8 Medarbejdere:6 Områdeleder og sektionsleder Referat af dialogbaseret tilsyn i Aldersro 4-6-8-10 11.01.17 Tilstede borgere: 22 Pårørende: 8 Medarbejdere:6 Områdeleder og sektionsleder Referent: Pia Skovmøller 1. Velkomst Sektionsleder byder, borgere,

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Lyngparkens venner. Udgives af: AFLASTNINGSTJENESTENS ARBEJDSOMRÅDER. marts - April 2017

Lyngparkens venner. Udgives af: AFLASTNINGSTJENESTENS ARBEJDSOMRÅDER. marts - April 2017 marts - April 2017 Det er koldt derude. Jørgen er ude for at mærke minus 6 grader Celsius bide i kinderne den 13. januar Aflastningstjenesten i Esbjerg og Varde kommuner er en frivillig forening, der har

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2018

ARENDSE NYT Marts 2018 ARENDSE NYT Marts 2018 Indholdsfortegnelse Marts 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Korsang Fastelavn Foddamen

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lov om Social Service 151 Kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem. Formålet

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

www.vestbyen-afd-44.dk

www.vestbyen-afd-44.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag 2.sept. 2013 kl. 17.00 Mødested bestyrelseslokalet Tilstede: Bestyrelsesmedlemmer: Preben, Jacobine, Iver, Rasmus og Inspektør: Henrik Suplleanter: Marianne. Fraværende:

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende Aktiviteter 2015

Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende Aktiviteter 2015 Kontakt: Lokalcenter Kristiansminde Margrethekær 2 4000 Roskilde. Kontakt for tilmelding. Mitra ergoterapeut i Dagcenter Tlf.: 46 31 66 74 eller mitras@roskilde.dk Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende

Læs mere

Skovmærket H V O R E R D E T D E J L I G T A T S I D D E U D E N - F O R S Å D A N E N S E N S E P T E M B E R D A G O G N Y D E M A D E N

Skovmærket H V O R E R D E T D E J L I G T A T S I D D E U D E N - F O R S Å D A N E N S E N S E P T E M B E R D A G O G N Y D E M A D E N P L E J E C E N T E R S K O V V Æ N G E T Skovmærket O K T O B E R 2 0 1 6 S K O V M Æ R K E T H V O R E R D E T D E J L I G T A T S I D D E U D E N - F O R S Å D A N E N S E N S E P T E M B E R D A G

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Referat af beboer- og pårørendemøde den

Referat af beboer- og pårørendemøde den Referat af beboer- og pårørendemøde den 25.04.2017. Dagsorden: 1. Præsentation v/ny områdeleder på Plejecenter Bredebo, Tina Bardrum 2. Den nye ældrestrategi i Lyngby-Taarbæk Kommune 3. Værdighedsmilliarden

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE FOR FRIPLEJEHJEMMET BEDSTED THY

PROJEKTBESKRIVELSE FOR FRIPLEJEHJEMMET BEDSTED THY PROJEKTBESKRIVELSE FOR FRIPLEJEHJEMMET BEDSTED THY 1. NAVN: Friplejehjemmet Bedsted Thy. 2. BELIGGENHED: Vestervigvej 76, 7755 Bedsted Thy. 3. FORMÅL: Friplejehjemmets formål er at fungere som plejehjem

Læs mere

Kommunalt tilsyn. Hvor mange sundhedsfaglige medarbejdere har gennemgået KvaliCares obligatoriske modul for hverdagsrehabilitering:

Kommunalt tilsyn. Hvor mange sundhedsfaglige medarbejdere har gennemgået KvaliCares obligatoriske modul for hverdagsrehabilitering: Kommunalt tilsyn Plejecenter: Egvad plejehjem Dato: 29. april 2016 Data træk på rehabilitering: Hvor mange sundhedsfaglige medarbejdere har gennemgået KvaliCares obligatoriske modul for hverdagsrehabilitering:

Læs mere

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Velkommen Filskov Friplejehjem er blevet til på initiativ af lokalbefolkningen i Filskov. Efter kommunens beslutning om at lukke

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere