En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!"

Transkript

1 En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!

2

3 PEP DIT LIV OP MED PLUSSER Det kan kun være et køkken. Det kan være meget mere, hvis du pepper det op med din kreativitet. Det kan kun være en enkel ret. Det kan være ren luksus, hvis du pepper den op efter din egen smag. Det kan kun være et apparat. Det kan være Gorenje +. Denne serie af indbygningshvidevarer vil tilføre ethvert køkken masser af plusværdi OM OVNE KAFFEMASKINER KOGEPLADER EMHÆTTER KØLE-/FRYSESKABE OPVASKEMASKINER OM GORENJE PLUS QUALITY SERVICE

4 NÅR TINGENE SKAL PEPPES OP, GÆLDER HVER ENESTE DETALJE. I KØKKENET ER DET DE UDVALGTE PLUSSER, DER TÆLLER. Gorenje + -serien af hvidevarer forener de fordele, som de mest avancerede og kritiske hjemmekokke sætter pris på. Gorenje + -serien kendetegnes af moderne teknologiske løsninger, forbedret funktionalitet og kapacitet, eksklusivt udseende og et højt garanti- og eftersalgsserviceniveau. Fornemmelsen af luksus går hånd i hånd med ansvaret for miljøet. Gorenje + -indbygningshvidevarer er designet til mennesker, som altid er ude efter at tilføre deres liv ekstra plusværdi. Det er derfor, de vælger de mest friske ingredienser og de mest aromatiske krydderier, når de laver mad; og det er derfor de vælger apparater med særlige fordele, når de vælger udstyr til deres køkken. PLUS FOR UNIKKE KOMBINATIONER Gorenje + -hvidevarer til madlavning, køl og vask bygger på en gennemført integration af koncept, brugeroplevelse og design. Det gør de daglige pligter lettere, glæden ved at lave mad mere intens og udseendet af køkkenet mere harmonisk uanset andet udstyr. PLUS FOR INNOVATION Gorenje skaber globale innovationer, og Gorenje + -hvidevarer udmærker sig ved at have de mest avancerede tekniske funktioner. Ovne, som var de første i verden, hvor man kunne vælge funktioner ved at føre en finger hen over displayet, har nu det berømmede HomeChef-modul og nye løsninger til at opnå endnu bedre resultater i køkkenet. Gorenje + -mikrobølge og dampovne, udviklet efter samme formel som de traditionelle ovne i samme serie, leverer en imponerende ensartet fordeling af mikrobølgerne og en perfekt dampcirkulation. Gorenje + -kogeplader bygger på den nyeste intelligente sensorteknologi. IQcook-kogepladen var den første i verden til at tilberede mad helt uafhængigt, uden overvågning: altid med den rette effekt, med damp, uden at miste de værdifulde næringsstoffer i madvarerne og med markante energibesparelser. Oplev alle dens avancerede funktioner! Det fremragende overblik over Gorenje + - køleskabenes indre er blevet endnu bedre med den energibesparende LED belysning. Gorenje + -opvaskemaskiner skiller sig ud, især med modeller, som kan håndtere op til 17 kuverter i en enkelt cyklus, samtidig med at de udvendige mål er bevaret. Den perfekte harmoni i køkkenet forbedres yderligere med kaffemaskiner, som virkelig forstår dine behov, og emhætter, som anvender avancerede løsninger til at holde luften i dit køkken ren.

5 PLUS FOR DESIGN Gorenje + -serien udmærker sig ved de nyeste teknologiske løsninger, som giver bedre funktionalitet og ydelse. At designe et eksklusivt udseende er altid knyttet til anvendelighed og pålidelighed. Designet er det, som forbedrer de effektive Gorenje + -apparater sammen med andre teknologiske løsninger for eksempel ved at øge kapaciteten inde i apparaterne. Designet er det, der gør det muligt, at Gorenje + -apparater passer i både minimalistiske moderne køkkener og i detaljerede romantiske køkkener samt i alle stilarter ind imellem. PLUS FOR ENKELHED Gorenje + -hvidevarer er udviklet med brugervenlighed for øje: fra køb over installation til den daglige brug i køkkenet. Disse hvidevarer er lette at installere og endnu lettere at anvende. Princippet om enkelhed overholdes så vidt muligt ved bestilling, levering, installation og eftersalgsservice. PLUS FOR PÅLIDELIGHED Garanti er en vigtig del af ethvert fremragende apparat, og de eksklusive Gorenje + -hvidevarer leveres med en enestående en af slagsen som standard! Et omfattende eftersalgsserviceorganisation med uddannede og hurtigt reagerende serviceteknikere gør det muligt for os at holde alle vores garantiløfter på kortest mulig tid. PLUS FOR EKSKLUSIVITET De nye Gorenje + -hvidevarer til køkkenet er designet til kendere og fås kun i udvalgte butikker, hvor erfarne eksperter kan hjælpe dig med at vælge den rette kombination til din livsstil. PLUS FOR MILJØANSVARLIGHED Gorenje + -hvidevarer udmærker sig ved at overholde de strengeste miljøkrav og -standarder med et meget lavt forbrug af både strøm og vand. De holder også fødevarerne friskere længere. Hos Gorenje omfatter miljøbeskyttelsen hele produktets livscyklus: fra planlægning over produktion til brug og bortskaffelse, når produktet er udtjent. PLUS FOR TRADITION I mere end 60 år har Gorenje med succes kombineret smart teknologi, fremragende design, omsorg for miljøet og merværdi for brugen i hvert eneste produkt. Gorenje er en af Europas førende producenter af hårde hvidevarer, og virksomhedens nyskabelser hæver konstant overliggeren for kvalitetsstandarder og forbrugerforventninger.

6

7 OVNE OVNE KOMBI DAMPOVNE MIKRO/KOMBI OVNE

8 Top features HomeCHEF: plus med et fingertryk Enkle programmer og mange forskellige opskrifter, som du kan vælge imellem ved at bladre igennem fotos på det interaktive display, vil hjælpe enhver kok med at opnå fantastiske resultater i køkkenet. Mesterkokke kan naturligvis selv definere alle detaljer ved hjælp af indstillingerne i programmet PRObake eller benytte sig af de avancerede indstillinger som STEPbake eller langsom tilberedning. Ud over logiske menuvalg og enkel betjening ved at føre en finger hen over det interaktive TFT-farvedisplay kan du på HomeCHEF kontrolpanel også vælge dit foretrukne sprog og definere din farve- og lydindstillinger. HomeCHEF-ovnen kan også ændre ovnen til en memotavle. ProCook: yderst professionel, yderst enkel Pyrolyse eller multifunktionsovn, traditionelle bagekombinationer med mikrobølger eller damp det tydelige DotMatrix-display og en stor centralt placeret knap betyder, at betjeningen af ovnen er ensartet og kan tilpasses dine personlige ønsker. Du kan vælge at bruge de faste Auto- eller Simple-programmer, eller du kan gøre brug af dine egne indstillinger, som du kan kombinere med de komplekse, men alligevel meget brugervenlige indstillinger i programmet PRObake. Med det nye STEPbake-system kan du nu tilberede din mad i flere trin. Hvis du holder af velsmagende slow-food, der kræver lang tids tilberedning ved lav temperatur, vil du med sikkerhed sætte pris på funktionen Langsom tilberedning. Den komplekse underliggende teknologi er parret med enkle betjeningselementer, som kombinerer en knap og touch-betjening. Designet er imponerende på grund af dets komfort og udtalte elegance.

9 IconTouch: Betjening ved hjælp af berøring og knapper Den nye IconTouch elektroniske timer betjenes ved berøring og to ergonomisk designede knapper. Ovnen kan tændes med de aktuelle indstillinger blot ved at dreje en knap. Ved at dreje knappen og berøre displayet er det muligt at justere alle indstillinger for tilberedningsprogram, tid og temperatur efter dine behov. Alle indstillinger vises tydeligt på displayet, som viser det valgte tilberedningsprogram, tid og temperatur eller mikrobølgeeffekt, hvis der er tale om en mikro-/kombiovn. Eventuelle andre indstillinger vises også. Traditionelle tilberedningsprogrammer kan forlænges med valg som f.eks. hurtig forvarmning, tallerkenopvarmning og optøning. Efter tilberedningsprocessen kan du aktivere AquaClean- eller pyrolysefunktionen for at rengøre ovnen nemt og bekvemt. Den nye elektroniske timer gør det også muligt at justere displayets lys og ovnens lyde. HomeMade: plus for perfekt! Ovnrummets sider og loft i Gorenje + -ovne har en særlig afrundet form baseret på Gorenjes patenterede HomeMade-system. Systemet omfatter også en gennemtænkt placering af varmeelementerne, hvilket forbedrer den varme luftstrøm yderligere. Designet og MultiFlow 360 o -systemet sikrer, at maden brunes præcis på den måde, du ønsker det, uanset hvilket niveau og hvilken bageplade du anvender. Maden vil være både saftig og sprød! Gorenje + -ovnenes smarte design med mange nye funktioner giver perfekte tilberedningsresultater på linje med dem fra virkelige mesterkokke.

10 OVNE

11 OVNE 11 AirSteam: plus til madlavning med damp i en konventionel størrelse ovn Gorenje + kombi-dampovn har alle fordelene ved en konventionel 60-cm ovn, herunder den ekstra store BigSpace interiør samt alle fordelene ved en dampovn. Ud over traditionelle programmer med Multiflow 360 har ovnen også dampprogram kombineret med varmluft, og med MultiSteam 360 distribueres dampen jævnt rundt i ovnen. Kombinationen giver mulighed for at forberede lækker og sund mad på kortest tid og samtidig bevare smag, vitaminer og næringsstoffer. Ekstra stort ovnrum BigSpace Ovnene med op til 75 liters effektiv kapacitet gør det muligt at tilberede mad i fem riller. Disse ovne kan sagtens klare f.eks. en kalkun på 9 kilo. Kompakte ovne med op til 53 liters effektiv kapacitet er også det perfekte valg til stegning af større stykker kød og selv bagning af brød, kager eller pizzaer i fire forskellige riller. Takket være den innovative ensartede luftcirkulation egner disse ovne sig også fremragende til tørring af tomater og æbler. I Gorenje + -apparater går ydelsen hånd i hånd med energieffektivitet: selv de mest rummelige ovne er blandt de mest økonomiske på markedet. Flere niveauer til flere smagsoplevelser Tilberedning af flere retter på samme tid? Hvorfor ikke? Gorenje + -ovne gør det muligt at placere bagepladerne i fem forskellige riller og have tre i ovnen på samme tid. Fordelene ved at kunne tilberede mad på flere niveauer viser sig virkelig i kombination med MultiFlow360 systemet, som sikrer, at maden tilberedes ensartet såvel som hurtigere, endda med lavere strømforbrug. Gorenje + bageplader findes kun i en størrelse og kan derfor bruges i alle modeller, både kombi-, damp- og almindelige ovne. Pyrolytisk rengøring Topmodellerne blandt Gorenje + -ovnene er forsynet med pyrolyserengøring, som sikrer, at du kan holde din ovn perfekt ren på en nem måde: ved hjælp af høje temperaturer på op til 500 C. Der kræves ingen særlige forberedelser: ovnrum, bageplader og riller overfladebehandles med den nye ekstremt holdbare emalje, som betyder, at du kan lade delene blive inde i ovnen, mens du udfører pyrolyserengøringen. Processen er helt sikker: Ovnlågen låses automatisk, mens rengøringen står på, og lågens varmereflekterende firedobbelte glas, kombineret med den effektive isolering, forhindrer uønsket opvarmning af ovnens udvendige flader eller overførsel af varme til andre møbler. Efter rengøringen skal du blot fjerne det resterende snavs med en opvredet klud. Det er det hele! Ovnen er helt ren på en miljøvenlig og upåklagelig måde.

12 DAMPOVNE

13 DAMPOVNE 13 Damptilberedning: plus for sund tilberedning Tør damp: plusserne ved cyklonteknologi Ensartet dampfordeling MultiSteam 360 Større og lettere tilgængelig beholder En Gorenje + -dampovn er en god hjælp for at holde en sund kost. Den fås i to versioner, der adskiller sig i højden: 60 cm eller 45 cm. Den er nem at bruge, og dens funktioner gør det muligt at vælge og kombinere tilberedningsprocedurer, som virkelig gør dine daglige måltider både næringsrige og afbalancerede. Maden vil bevare smag, aroma, farve og næringsindhold. Ovnen på 45 cm er på 51 liter og er en af de største på markedet. De nye Gorenje + -dampovne muliggør tilberedning uden uønskede vanddråber, som kan gøre maden fugtig eller blød. Cyklonteknologien skaber en tåge af helt tør damp, som fordeles jævnt i hele ovnen og omkring maden. Det nederste varmeelement sørger for, at selv små dråber, som dannes, når tør damp kommer i kontakt med kølige madstykker, fordamper, så enhver form for væske undgås. Efter tilberedningen er ovnen helt tør, og der er ikke behov for aftørring. MultiSteam 360 -systemet fordeler dampen ensartet inde i ovnrummet for at sikre, at maden omsluttes helt. Dette sikrer perfekte tilberedningsresultater slet og ret! DrySteam -dampfordelingsprocessen er perfekt for enhver tilberednings-procedure og bygger på det nye 3D-design af bagvæggen med et smart hulmønster. Nye løsninger giver den mest effektive dampstrøm gennem ovnrummet. Nyt beholderdesign forbedrer brugervenligheden. Da vandbeholderen er integreret i betjeningspanelet, er dampovnens ovnrum endnu større end tidligere. Beholderen er let tilgængelig og kan fyldes op, også efter at tilberedningen er startet, uden at den afbrydes. Et specielt ergonomisk beholderdesign med indbyggede skvulpeplader modvirker spild. Når tilberedningen er afsluttet, kan beholderen adskilles og vaskes i en opvaskemaskine.

14 MIKROOVNE

15 MIKROOVNE 15 Inverter teknologi: plus for fuldstændig ensartet tilberedning Fordeling: plus for at kunne udnytte hele bagepladen Multifunktionsdrift med grill Rene resultater uden rengøringsmidler Inverter teknologi muliggør en avanceret energifordelingsmetode. I stedet for en pulserende tilberedning, er tilberedningen ensartet. Det medfører, at maden bevarer sin oprindelige struktur såvel som vitaminer og mineraler bedre. Tilberedningstiden er desuden kortere, og følgelig er energiforbruget lavere. Fordelene ved en ensartet energiproduktion springer især i øjnene ved genopvarmning og optøning og ved tilberedning af flydende madvarer. Teknologien til fordeling af mikrobølger gør det muligt at benytte en bageplade i standardstørrelse i mikrobølgeovnen. Hele ovnens bredde udnyttes, hvilket markerer enden på traditionelle drejetallerkener og uensartet opvarmning. Da mikrobølgerne fordeles ensartet i hele ovnrummet, bliver maden virkelig opvarmet ensartet over hele overfladen. Et avanceret system til fordeling af mikrobølger forhindrer, at maden får for meget i nogle områder og for lidt i andre. Det giver helt ensartede tilberedningsresultater, hvilket også gør maden sundere. Mikro-/kombiovnen på 50 liter og er en af de største på markedet. Den kombinerede multifunktionsmikrobølgeovn gør det muligt at kombinere de tre tilberedningsfunktioner. Den rette kombination vil medføre en hurtigere tilberedning af selv de mest krævende retter. Varmluft kan anvendes ligesom i en traditionel varmluftsovn, og brugen af konvektion med mikrobølger og grillelementer udvider dine muligheder betragteligt. Kombineret med mikrobølger kan grillfunktionen medføre, at tilberedningen bliver utrolig hurtig. Den giver dig også mulighed for at brune skorpen, så den bliver perfekt sprød. Du kan også glæde dig over sprøde tilberedningsresultater, hvis du vælger en mikrobølgeovn, som ikke har varmluftsfunktion, men grillfunktion. Mikrobølgeovnens låge er forsynet med trelagsglas inklusiv en beskyttelsesrist og har et design, der muliggør nem rengøring. Den udvendige del af lågen kan nemt afmonteres og rengøres. Ovnrummet kan rengøres ved at hælde postevand i en bradepande og vælge AquaClean-funktionen. Vanddampen blødgør eventuelt snavs på ovnrummets sider. Når programmet er gennemført, kan du blot rengøre ovnrummet med en opvredet klud. Effektivt, uden rengøringsmidler og miljøvenligt.

16 ALLe OVnE Fleksibilitet af hensyn til et perfekt udseende Ovnen kan nu placeres præcist ved siden af andre apparater og køkkenskabe. Særlige justerbare fødder forrest gør det muligt at foretage en præcis justering. Stabiliteten garanteres, installationen er enkel, og det ser perfekt ud. Køling af ovnens sidevægge med DynamiCooling Varmesensorer styrer det automatiske kølesystem til ovnens udvendige sider, indtil temperaturen falder til under 60 C. DynamiCoolingsystemet sørger for, at ovnvæggenes temperatur til enhver tid er tilpas lav på ydersiden. En særlig blæser i ovnkabinettet blander luften fra omgivelserne med varm luft fra ovnen for at sikre, at den afkølede luft cirkulerer konstant lige under apparatets udvendige sider. Dette system forhindrer på effektiv vis, at møbler overophedes, selv ved de processer, hvor temperaturen er højest, f.eks. i forbindelse med pyrolyserengøring. Konservering: pålidelig konservering af madvarer Et særligt program er beregnet til konservering af madvarer. Konserveringsprocessen forhindrer madvarerne i at blive fordærvet og forlænger holdbarheden betragteligt. Konserveringsfunktionen gør det muligt for brugeren at begrænse den nødvendige tid til processen, hvilket igen sparer tid og energi. Auto: et generøst udvalg af over 80 faste retter Nogle ovne har allerede faste programmer for over 80 retter inden for forskellige kategorier. Indstillingerne justeres efter mængden, ønsket tilberedningsgrad og valgfri definering af et sluttidspunkt for tilberedningen. Vælg kategori, f.eks. kød, grøntsager, bagværk etc., vælg den ønskede ret, og tryk på START. Programmet giver dig mulighed for at justere mængde, tilberedningsgraden og sluttidspunkt for tilberedningen. Programmet vil justere indstillingerne i overensstemmelse med dine oplysninger og sørge for, at maden er klar og velsmagende på det tidspunkt, du har valgt. Effektive og mere sikre varmeelementer PerfectGrill En gennemtænkt placering af varmeelementerne bidrager også til fremragende tilberedningsresultater. Ét stort og ét mindre infrarødt varmeelement er placeret i ovnrummets forsænkede loft, sikkert gemt af vejen for at forhindre forbrændinger ved berøring. Da varmeelementerne er placeret i forskellige højder, er varmen mere ensartet og altid optimal. Denne placering af varmeelementerne gør ovnen mere sikker og mere effektiv. På de fleste modeller kan det øverste varmeelement endda sænkes for at forenkle adgangen i forbindelse med rengøring. Ensartet luftcirkulation MultiFlow 360 Tilberedning af flere madretter i forskellige riller i ovnen kræver i sandhed en perfekt cirkulation af varmluft eller damp. Gorenjes MultiFlow 360 -system sørger for, at cirkulationen er optimal i hvert hjørne af ovnrummet. En specialperforeret 3D-bagvæg giver mulighed for at blæse luft ind flere steder. I kombination med blæseren medfører dette en luft- eller dampcirkulation, som udsætter maden for varme og tilbereder den ensartet, uanset i hvilken rille bagepladen er placeret. Volumen: plus for kapacitet Gorenje + -ovne med en indvendig kapacitet på op til 75 liter er blandt de største på markedet. Innovative løsninger for ovndesign sikrer, at apparatet kan have udvendige standardmål, samtidig med at det er muligt at anvende større bageplader end tidligere. Det betyder, at du kan tilberede mere mad på hver bageplade. Endvidere kan bagepladen placeres på fem niveauer! Den nye lufttilførsels- og -cirkulationsløsning MultiFlow 360 o giver bedre og mere ensartede tilberedningsresultater end tidligere, selv når du bager på flere niveauer på samme tid. Elegant og let lukning af lågen GentleClose Et blødt tryk er nok til at lukke ovnlågen enkelt, blødt, støjsvagt og elegant. Denne komfortfunktion bygger på en helt ny konstruktion af lågehængslerne. GentleClose-systemet er blevet videreudviklet og kan sammenlignes med de mest elegante løsninger, som anvendes i køkkenmøbler. Den perfekte konstruktion sikrer også en lang levetid.

17 PRODUKTINFORMATION - OVNE 17 GP979B Indbygningsovn Pyrolyse Kr ,- GP979X Kr ,- GP979B GP979X Indbygningsovn Pyrolyse Indbygningsovn Pyrolyse Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm niveauer Udtræksskinner - 3 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Pyrolyserengøring Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm niveauer Udtræksskinner - 3 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Pyrolyserengøring Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne HomeChef, elektronisk touch display Elektronisk temperaturkontrol Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne HomeChef, elektronisk touch display Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagning på flere plader på forskellige Bagning på flere plader på forskellige 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

18 OVNE GS778B Dampovn Kr ,- GS778X Kr ,- GS778B Dampovn Dampovn GS778X Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Ovn SuperSize madlavningsområde - 75 ltr. HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Bageplade til damp Perforeret bageplade til damp Stegetermometer Dampeffekt: 1200 W Vandbeholder: 1,3 ltr. Dampfunktion, Damp og varmluft AquaClean Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Ovn SuperSize madlavningsområde - 75 ltr. HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Bageplade til damp Perforeret bageplade til damp Stegetermometer Dampeffekt: 1200 W Vandbeholder: 1,3 ltr. Dampfunktion, Damp og varmluft AquaClean 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

19 PRODUKTINFORMATION - OVNE 19 GP779B Indbygningsovn Pyrolyse Kr ,- GP779X Kr ,- GP779B GP779X Indbygningsovn Pyrolyse Indbygningsovn Pyrolyse Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm niveauer Teleskopskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Pyrolyserengøring Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm niveauer Teleskopskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Pyrolyserengøring Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagning på flere plader på forskellige Bagning på flere plader på forskellige 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

20 OVNE GO778B Indbygningsovn Kr ,- GO778X Kr ,- GO778B Indbygningsovn Indbygningsovn GO778X Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Ovn Multifunktion ovn - 75 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Bagning på flere plader på forskellige niveauer Teleskopskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Nedfældbar grillelement for lettere rengøring AquaClean Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Ovn Multifunktion ovn - 75 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Bagning på flere plader på forskellige niveauer Teleskopskinner - 2 niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Stegetermometer Nedfældbar grillelement for lettere rengøring AquaClean Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Trelag glas med dobbelt varmeafleder (UltraCoolDoor) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Trelag glas med dobbelt varmeafleder (UltraCoolDoor) Glat inderlåge GentleClose 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

21 PRODUKTINFORMATION - OVNE 21 GP527X Indbygningsovn Pyrolyse Kr , GO516X Indbygningsovn Kr , GP527X Indbygningsovn Pyrolyse Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk knap Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Bagning på flere plader på forskellige niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Pyrolyserengøring Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,89 kwh (ventilator), 0,93 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk knap Mål (HxBxD): 59,5 59,5 54,6 cm Bagning på flere plader på forskellige niveauer Bagerist Emalje bageplade Ekstra dyb bradepande Nedfældbar grillelement for lettere rengøring AquaClean Ovn Multifunktion ovn - 73 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne IconTouch Elektronisk temperaturkontrol Ovn Multifunktion ovn - 74 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne IconTouch Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Belysning Firlags glas dør med dobbelt varmeafviser (UltraCoolDoorQuadro) Glat inderlåge GentleClose Børnesikring CoolDoor Glat inderlåge GentleClose 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug). GO516X Indbygningsovn

22 OVNE GCS773B Dampovn - indbygning Kr ,- GCS773X Kr ,- GCS773B GCS773X Dampovn - indbygning Dampovn - indbygning Mat sort Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,71 kwh (ventilator), 0,79 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 2,9 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Bageplade til damp Perforeret bageplade til damp Dampeffekt: 1200 W Vandbeholder: 1,3 ltr. Dampfunktion, Damp og varmluft AquaClean Inox Energi-klasse 1 : A-10% Energiforbrug: 0,71 kwh (ventilator), 0,79 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 2,9 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Bageplade til damp Perforeret bageplade til damp Dampeffekt: 1200 W Vandbeholder: 1,3 ltr. Dampfunktion, Damp og varmluft AquaClean Ovn Kombi dampovn - 51 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Ovn Kombi dampovn - 51 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Glat inderlåge GentleClose Børnesikring Bagerist Emalje bageplade Bagerist Emalje bageplade 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

23 PRODUKTINFORMATION - OVNE 23 GCM712B Mikro-/kombiovn - indbygning Mat sort Energi-klasse 1 : A Energiforbrug: 0,79 kwh (ventilator), 0,89 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Ovn Mikro-/kombiovn - 50 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Inverter teknologi Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning 3 lags glas med reflekterende lag Glat inderlåge Bagerist Emalje bageplade Kr ,- GCM712X GCM712B GCM712X Mikro-/kombiovn - indbygning Mikro-/kombiovn - indbygning Inox Energi-klasse 1 : A Energiforbrug: 0,79 kwh (ventilator), 0,89 kwh (traditionel) Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 3,4 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Ovn Mikro-/kombiovn - 50 ltr. SuperSize madlavningsområde HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Inverter teknologi Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Dobbelt belysning 3 lags glas med reflekterende lag Glat inderlåge Bagerist Emalje bageplade Kr ,- 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

24 OVNE GOM711B Mikroovn - indbygning Mat sort Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 2,2 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Ovn Mikroovn - 53 ltr. SuperSize madlavningsområde Elektronisk temperaturkontrol HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Inverter teknologi Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Belysning 3 lags glas med reflekterende lag Glat inderlåge Kr ,- GOM711X GOM711B Mikroovn - indbygning Mikroovn - indbygning Inox Lydniveau: 47 db(a) Tilslutningseffekt: 2,2 kw Ergonomisk håndtag Mål (HxBxD): 45,5 59,5 54,6 cm Ovn Mikroovn - 53 ltr. SuperSize madlavningsområde Elektronisk temperaturkontrol HomeMADE bygget på traditionelle træfyrede bageovne ProCook Inverter teknologi Elektronisk temperaturkontrol Emaljeret ovnrum DynamiCooling Belysning 3 lags glas med reflekterende lag Glat inderlåge Kr ,- GOM711X 1 Relativt energiforbrug på skalaen fra A (lavt forbrug) til G (højt forbrug).

OVNE 18 ESPRESSOMASKINER 66 KOGEPLADER 70 KOMFURER 118 EMHÆTTER 148 KØLE/FRYSESKABE 174 OPVASKEMASKINER 218 VASKEMASKINER 238

OVNE 18 ESPRESSOMASKINER 66 KOGEPLADER 70 KOMFURER 118 EMHÆTTER 148 KØLE/FRYSESKABE 174 OPVASKEMASKINER 218 VASKEMASKINER 238 SMEGs filosofi Karakteristiske husholdningsprodukter som udvikles i samarbejde med nogle af verdens ledende arkitekter. Produkter som udtrykker Made in Italy ved at kombinere design, ydeevne og opmærksomheden

Læs mere

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på

Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Electrolux produktkatalog 2011 Kreér og slap af Når måltidet er indtaget, er det tid til forkælelse Sæt blot damp på Du har aldrig smagt mad, før du har smagt det tilberedt med damp GOURMET- MADLAVNING

Læs mere

VOSS ønsker Dem tillykke.

VOSS ønsker Dem tillykke. ELI 670-1 1 948201044 VOSS ønsker Dem tillykke. Kære kunde, Tillykke med Deres nye VOSS komfur. Det er vigtigt at De lærer komfurets funktioner og finesser at kende. Læs derfor denne brugsanvisning, den

Læs mere

Brugs- og monteringsanvisning Ovne

Brugs- og monteringsanvisning Ovne Brugs- og monteringsanvisning Ovne Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader på personer og produkt. da-dk M.-Nr. 09 853 220 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Din brugermanual LG MS-2389B http://da.yourpdfguides.com/dref/3971310

Din brugermanual LG MS-2389B http://da.yourpdfguides.com/dref/3971310 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte.

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. siemens-home.dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Introduktion 05 Stort udvalg af emhætter 06 Forskellige typer emhætter 07 Sådan fungerer en emhætte 08

Læs mere

EnergiMidt - 2004. vejen til en lavere elregning

EnergiMidt - 2004. vejen til en lavere elregning EnergiMidt - 2004 vejen til en lavere elregning INDHOLD Skær toppen af elregningen 3 Elforbrug i boligen 4 Køkken Køl og frys 6 Kogeplade 8 Ovn 10 Mikrobølgeovn og mikrokombiovn 12 Emhætte 13 Småapparater

Læs mere

Din brugermanual VOSS ELK7070-AL http://da.yourpdfguides.com/dref/949768

Din brugermanual VOSS ELK7070-AL http://da.yourpdfguides.com/dref/949768 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i VOSS ELK7070-AL i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Brugs- og monteringsanvisning

Brugs- og monteringsanvisning Brugs- og monteringsanvisning Køle-/fryseskab med PerfectFresh, NoFrost-system og DynaCool KFN 14927 SD KFN 14927 SD ed/cs (-1/-3) da-dk Læs venligst brugsanvisningen inden opstilling, installation og

Læs mere

Energien på rette sted. sådan gør du din elregning mindre

Energien på rette sted. sådan gør du din elregning mindre Energien på rette sted sådan gør du din elregning mindre Udgivet af SEAS-NVE Strømmen Hovedgaden 36 4520 Svinninge tlf. 70 29 29 29 www.seas-nve.dk Inspiration og faktuelle oplysninger til Energien på

Læs mere

Indhold DISSE ANVISNINGER GÆLDER UDELUKKENDE FOR DE MODTAGERLANDE, HVIS ID-SYMBOL FINDES PÅ FORSIDEN AF NÆRVÆRENDE VEJLEDNING

Indhold DISSE ANVISNINGER GÆLDER UDELUKKENDE FOR DE MODTAGERLANDE, HVIS ID-SYMBOL FINDES PÅ FORSIDEN AF NÆRVÆRENDE VEJLEDNING Indhold 1 ANVISNINGER FOR SIKKER OG KORREKT BRUG 4 2 INSTALLATION AF APPARATET 6 3 TILPASNING TIL FORSKELLIGE GASTYPER 9 4 AFSLUTTENDE ARBEJDE 14 5 BESKRIVELSE AF KNAPPERNE PÅ FRONTPANELET 16 6 BRUG AF

Læs mere

WIP60SQ / WIF60SQ WIP70SQ / WIF70SQ WIP78SQ / WIF78SQ WIP90SQ / WIF90SQ WIP100SQ / WIF100SQ

WIP60SQ / WIF60SQ WIP70SQ / WIF70SQ WIP78SQ / WIF78SQ WIP90SQ / WIF90SQ WIP100SQ / WIF100SQ Brugsanvisning DK Induktionskogeplade Bruksanvisning NO Induksjonsplatetopp Bruksanvisning SE Induktionshäll Käyttöohje FIN Keraaminen induktiokeittotaso WIP60SQ / WIF60SQ WIP70SQ / WIF70SQ WIP78SQ / WIF78SQ

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

1. ANVISNINGER FOR BRUG. 4 2. ANVISNINGER FOR BORTSKAFFELSE - VORES MILJØPOLITIK. 5 3. SIKKERHEDSANVISNINGER. 6 4. BRUG AF APPARATET. 7 5. 7 6. 7 7.

1. ANVISNINGER FOR BRUG. 4 2. ANVISNINGER FOR BORTSKAFFELSE - VORES MILJØPOLITIK. 5 3. SIKKERHEDSANVISNINGER. 6 4. BRUG AF APPARATET. 7 5. 7 6. 7 7. Indholdsfortegnelse 1. ANVISNINGER FOR BRUG... 4 2. ANVISNINGER FOR BORTSKAFFELSE - VORES MILJØPOLITIK... 5 3. SIKKERHEDSANVISNINGER... 6 4. BRUG AF APPARATET... 7 5. LÆR DIT APPARAT AT KENDE... 7 6. INDEN

Læs mere

Brugs- og monteringsanvisning

Brugs- og monteringsanvisning Brugs- og monteringsanvisning Køle-/fryseskab med NoFrost-system og DynaCool KFN(S) 37432 id da-dk Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå

Læs mere

Brugsanvisning. Dampovn DG 6010. da-dk

Brugsanvisning. Dampovn DG 6010. da-dk Brugsanvisning Dampovn DG 6010 da-dk Læs venligst denne brugsanvisning inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader på personer og produkt. M.-Nr. 09 588 990 Indholdsfortegnelse Råd

Læs mere

Brugsanvisning. Domino Induktion Wok WWZ40

Brugsanvisning. Domino Induktion Wok WWZ40 Brugsanvisning Domino Induktion Wok WWZ40 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Sikkerhedsforanstaltninger... 4 Beskrivelse af kogepladen... 5 Tekniske data... 5 Betjeningspanel... 6 Sensitive Touch... 6 Display... 6

Læs mere

Brugsanvisning. køleskab IKEF 2480-1

Brugsanvisning. køleskab IKEF 2480-1 Brugsanvisning køleskab IKEF 2480-1 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger.... 4 Sikkerhed for børn og udsatte personer Generelt om sikkerhed Daglig brug Vedligeholdelse og rengøring Installation Service

Læs mere

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EKC60050X http://da.yourpdfguides.com/dref/626090

Din brugermanual AEG-ELECTROLUX EKC60050X http://da.yourpdfguides.com/dref/626090 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Brugsvejledning Vakuumpakker 400M inklusiv rulleholder

Brugsvejledning Vakuumpakker 400M inklusiv rulleholder DK Brugsvejledning Vakuumpakker 400M inklusiv rulleholder 300.435 V1/0113 Opbevar vejledningen sammen med produktet! 1. Generelt... 2 1.1 Oplysninger om brugsvejledningen... 3 1.2 Forklaring på symbolerne...

Læs mere

Brugsanvisning. Køl/fryseskabet

Brugsanvisning. Køl/fryseskabet Brugsanvisning Køl/fryseskabet Tillykke med Deres valg af Gorenje køl/fryseskab. Det er et meget fornuftigt valg, da et køl/ fryseskab fra Gorenje forener både økonomi og kvalitet i et moderne og gennemtænkt

Læs mere

Brugs- og monteringsanvisning Dampovn

Brugs- og monteringsanvisning Dampovn Brugs- og monteringsanvisning Dampovn Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader på personer og produkt. da - DK M.-Nr. 09 589 050 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Din brugermanual ZANUSSI ZOU667QX http://da.yourpdfguides.com/dref/665340

Din brugermanual ZANUSSI ZOU667QX http://da.yourpdfguides.com/dref/665340 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Brugsanvisning Mikrobølgeovn

Brugsanvisning Mikrobølgeovn Brugsanvisning Mikrobølgeovn Læs venligst brugsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader på personer og produkt. da-dk M.-Nr. 09 583 600 Indholdsfortegnelse Beskrivelse

Læs mere

nyt Hvidvare VIDENVARER PÅ VEJ NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 PREBEN MEJER:

nyt Hvidvare VIDENVARER PÅ VEJ NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 PREBEN MEJER: Hvidvare 45. årgang nr. 2 april 2012 nyt PREBEN MEJER: VIDENVARER PÅ VEJ OK MED ÉN PRIS I BUTIKKEN OG EN ANDEN PÅ NETTET SIDE 7 VASK I BLINDE SIDE 17 NYE AKTØRER PÅ SPRING SIDE 9 Længe leve lave elregninger.

Læs mere

Brugs- og monteringsanvisning

Brugs- og monteringsanvisning Brugs- og monteringsanvisning Indbygnings-espressomaskine CVA 6431 da-dk Læs venligst brugsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at undgå skader på personer og produkt. M.-Nr.

Læs mere

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere.

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Grønnevarer. 2 En bæredygtig udvikling Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er nødvendigt i disse tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa

Læs mere

Merrild Professional. En verden af kaffe

Merrild Professional. En verden af kaffe Merrild Professional En verden af kaffe le forløbet for at sikre den bedste smag Merrild Kaffe til enhver smag. Til enhver lejlighed Du kender det sikkert. Duften fortæller dig, at noget godt er på vej.

Læs mere

... DA KØLE-/FRYSESKAB BRUGSANVISNING 2 FI JÄÄPAKASTIN KÄYTTÖOHJE 25 SV KYL-FRYS BRUKSANVISNING 48 UK ХОЛОДИЛЬНИК- МОРОЗИЛЬНИК ENN2853AOW

... DA KØLE-/FRYSESKAB BRUGSANVISNING 2 FI JÄÄPAKASTIN KÄYTTÖOHJE 25 SV KYL-FRYS BRUKSANVISNING 48 UK ХОЛОДИЛЬНИК- МОРОЗИЛЬНИК ENN2853AOW ENN2853AOW...... DA KØLE-/FRYSESKAB BRUGSANVISNING 2 FI JÄÄPAKASTIN KÄYTTÖOHJE 25 SV KYL-FRYS BRUKSANVISNING 48 UK ХОЛОДИЛЬНИК- МОРОЗИЛЬНИК ІНСТРУКЦІЯ 71 2 www.electrolux.com INDHOLD OM SIKKERHED..............................................................

Læs mere

Peter Larsson Adm. dir, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Adm. dir, Villeroy & Boch Gustavsberg AB ET SMARTERE BADEVÆRELSE inspiration & INNOVATION FRA GUSTAVSBERG 2012 2013 vejen til et Smartere badeværelse begynder i gustavsberg Da jeg var ung og lige var flyttet til Stockholm, var det første, jeg

Læs mere