Lige om hjørnet kommer det næste arrangement. Cirkus Mascot kommer til byen og SFO står for billetsalget. Læs mere inde i ugebrevet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lige om hjørnet kommer det næste arrangement. Cirkus Mascot kommer til byen og SFO står for billetsalget. Læs mere inde i ugebrevet."

Transkript

1 Uge 33 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf , E-post: Hjemmeside: SFO Aktuelt Endnu engang velkommen tilbage fra sommerferien. Forrygende godt arrangement i lørdags og stor tak til 7. klasses forældre for et godt veltilrettelagt arrangement. Det har været småt med surstrålere siden foredraget med Freddy Meyer. For nogen er det en lang skoleuge og det har været fint med en badedag i torsdags. Heldigvis var vejret rigtigt godt og vi havde en rigtig god dag ved stranden. Rengøring Rigtigt mange har skrevet sig på til rengøring og arbejdsdage. Forældre der endnu mangler at skrive sig på rengøring, får muligheden for at ringe på kontoret, indtil fredag i næste uge. Hver forælder skal gøre rent 2 gange. Arbejdsdage Forældre der mangler at skrive sig på arbejdsdage, kan gøre det her på intra. Tilmeldingen ligger under tilmelding til arrangementer tilmelding til arbejdsdage. Hver forælder skal melde sig på 1 arbejdsdag. Det er også muligt at betale sig fra det, men vi vil hellere have i deltager i arbejdsdagene. Lige om hjørnet kommer det næste arrangement. Cirkus Mascot kommer til byen og SFO står for billetsalget. Læs mere inde i ugebrevet. Rigtig god weekend Bjarne Kristensen Store Badedag Vi havde en rigtig rigtig dejlig Store Badedag Vejret var mod alle odds med os men hallo både Ida Marie fra 1. og Sebastian vikar havde fødselsdag! Der var stort engagement i den årlige sandskulptur-konkurrence, og jeg kan i skrivende stund jo ikke afsløre, hvem vinderne er.. Der var også kreative udbryderhold og mix-hold på tværs af klasser og desværre må jeg meddele forsøg på bestikkelse af dommerne.. om det lykkedes kan vi heller ikke afsløre her..

2 Derudover blev der spillet bold, malet på sten, fanget brandmænd og ja, naturligvis badet! Det var ikke de store børnemasser, der kastede sig i bølgerne med vandet er jo stadigvæk helt lækkert. Tak til Jørgen Larsen for at være livredder og tak til alle andre børn og voksne for en virkelig dejlig solskins-fællesdag Knus fra Heidi S og Trine Søndag d. 5. sept kl indbyder og Gjerrild Bønnerup Friskoles SFO til årets familieforestilling på Savværksgrunden. Det er Gjerrild Bønnerup Friskoles SFO der har købt forestillingen, og vi kan derfor sælge billetterne billigere end den oprindelige pris, så grib chancen og giv børnene og jer selv en god oplevelse! Køb billetter hurtigst muligt i Friskolens SFO Logebilletter 110 kr.

3 Terrassebilletter 90 kr. 1. pladser 80 kr. Hej SFO. Så er vi tilbage igen med det første ugebrev. Vi er godt igang med hele flokken igen. Vi har haft en dejlig sommerferie med få børn og leget sommerferie med udflugter, hygge og leg hjemme i sfo. Krelle er jo rejst og skal igang med en idrætsuddannelse i Ålborg. I stedet har vi ansat Anders som er tidligere elev og ungarbejder i sfo på skolen her.velkommen Anders, som starter på mandag. Vi får også en praktikant de næste 6 uger. Det er Bente som er her fra Gjerrild. Så er vi i fuld gang med at arrangere Cirkus Mascot, som kommer til byen søndag d.5 sep. Vi har købt hele forestilingen og sælger billeterne her i sfo. SE andetsteds i ugebrevet. Det bedste af det hele kommer her til sidst: vi har fået meget mere plads i SFO, vi har nemlig hele 1. sal for os selv. Vi har flyttet en del om og mangler bare et par handy-forældre som på arbejds lørdagen kan hjælpe os med at gøre det helt lækkert. Lige en påmindelse, vi er på legepladsen hver eneste dag uanset vejret, så husk at have regntøj med. Og så ville det være en MEGET stor lettelse hvis der stod navn i ALT overtøj, der ligger meget tøj på gulvet rundt omkring hver dag, og hvis er det?? De børn der møder i morgen sfo bliver sendt på legepladsen 7.45, sammen med de andre børn som ikke er i morgen sfo. Det var alt for nu, mange glade hilsner fra os Sus og co, Børnehaveklassen Så er den første uge gået, og det må siges at være noget af en start. Det er gået meget gelinde, og det har da bare været dejligt at have Helle med os i denne uge dejligt trygt. I næste uge starter Anders hos os, som medhjælper i stedet for Sebastian. Som I fik at vide i lørdags, er Sebastian jo lånt ud til 1. og 2. klasse, indtil Kim kommer igen. De fik en ny skrive bog i mandags, jeg ved godt at de har et fra sidste år, men denne de nu har fået, er et skrive-hæfte. Det vil sige at de SKAL skrive bogstaver i den, når de også laver en tegning. Hvilke bogstaver de skriver er lige meget alle kan jo bogstaverne i deres navn og hvis de har lyst kan de låne en alfabetstrimmel, som de kan skrive efter. Faktisk har vi skrevet i den hver dag, og da de fandt ud af at det bare var at øve sig i at skrive bogstaver, var de alle med. I næste uge fortsætter vi med at skrive og tegne i bogen. De har hørt historien om hvordan Godtfred fik sin dyrehandel. Godtfred kan ikke tælle til 20, og derfor øver han sig med at tælle sine dyr i dyrehandlen. Jeg skal nok fortælle lidt mere om Godtfred til forældremødet. Det første dyr der flyttede ind i dyrehandlen var en kat Afroditte. Vi snakkede om at det startede med bogstavet A, og vi lavede katte af cirkler, så Afroditte ikke er den eneste kat i klassen.

4 Turen til stranden var rent hygge, der står mere om turen andetsteds i ugebrevet. De har spurgt meget til om de ikke må komme i gymnastiksalen, og de skal selvfølgelig have idræt, men jeg ville lige vente en uges tid med det. Men det tror jeg ikke jeg havde behøvet, så vi har idræt om mandagen. De behøver bare have et par shorts og en t-shirt samt et håndklæde. Allerede på mandag vil de få nye siddepladser. Jeg vil give dem nye pladser tit, så alle kommer til at sidde ved siden af hinanden. I næste uge ser skemaet således ud: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Gymnastik Vi leger og hygger Matematik med Godtfred Vi leger og hygger Værksted Værksted Værksted Som I kan se i skemaet skal vi have Værksted ons- fredag. Det betyder at vi i et modul (to timer) arbejder på tværs af indskolingen bhv. 3 klasse, om et fælles emne. Vi laver forskellige værksteder/opgaver, som de kan vælge at arbejde i/med. Opstarten til værkstedstimerne kan være lidt svært, derfor vil Anders og jeg hjælpe dem der evt. har svært ved at overskue hvad der skal ske, så alle kommer godt i gang. Emnet for de næste 3 ugers værkstedstimer er høst. Læse mere om emnet andetsteds i ugebrevet. Husk forældre mødet d. 2/9 ;) God weekend Heidi S Indskolingen Værksted: Vi har i år valgt at lave et skema, som vil være på hvert værksted, hvorpå de bliver afkrydset, når de har arbejdet i værkstedet. Sidste år havde de selv en mappe, hvori de så skulle have deres eget afkrydsningsskema. Men selvom ideen var god, holdt det bare ikke i praksis. Mapperne blev væk, de smed deres papirer væk osv. Så for stadig at have overblikket over hvem der har været på hvilket værksted, forsøger vi voksne at have afkrydsningspapirerne. I denne uge har vi valgt at afholde et lille løb rundt på skolen fredag. Fredags timerne blev derfor byttet med onsdagstimerne. I de næste 3 uger er vores emne HØST. Vi har følgende værksteder: Sebastian: lidt om gamle landbrugsting, hvordan blev de gamle redskaber brugt og til hvad. Ulf: Festtraditioner, lave noget af afgrøder. Heidi C: Gårdens dyr Heidi S: Arbejde med kartoflen

5 Vi slutter forløbet af med et besøg på Gammel Estrup, men det får i mere at vide om i de næste ugebreve. God weekend Indskolingslærerne 1.klasse. Det er nogle dejlige unger med stor lyst til at deltage i undervisningen der er i første klasse, så jeg er meget glad for at være sammen med dem og ser frem til al den tid vi skal have sammen. Mandag arbejdede vi med sommerferieoplevelser og de blev sat i 3 grupper som de skal sidde i de næste 3 måneder. Tirsdag lavede vi tegninger til Liv, som er startet på en anden skole og børnene fik en dagbog som vi har tegnet og skrevet i med børnestavning. Onsdag lavede Lene en bogstavdiktat med dem, så vi bedre kan hjælpe dem der ikke kan alle bogstaverne endnu. Hun lavede også skihop med bogstaver. Og vi havde en god tur på biblioteket Torsdag var der store badedag, hvor vejret var fantastisk og der blev lavet en masse sandslotte, badet og spillet bold. Super dag. Fredag: Fantastisk dag med stjerneløb sammen med 0,2 og 3 klasse. De børn der gerne vil have en dansk bog hjemme har fået en Rasmus staveteknik. God Info; Hvis der ikke er låst op til 1.klasse om morgenen må i gerne bede SFO om at åbne op, så børnene kan få deres tasker og madpakker ind i klassen med det samme. Børn skal ikke betale hvis de overskrider lånetiden på biblioteksmaterialer, kun hvis det bliver helt væk, og de kan have deres lånerkort til at ligge på biblioteket. God weekend Ulf 2.kl matematik Velkommen tilbage efter ferien! Det var rigtig dejligt at se jer alle igen Vi har kun haft matematik en enkelt gang i denne uge pga St.badedag og vores værkstedstimer, der er rykket lidt rundt. De har ikke meget mere end fået den nye bog. Lektier til i næste uge er side 2. Den gamle Faktor-bog vil jeg gerne have og kigge igennem, så jeg kan vurdere, hvem der evt. skal samle lidt op fra den gamle bog. De skal også tage deres Tal-nokken eller anden ekstrabog med. Et lille hjertesuk: Der er tit nogen, der har glemt penalhus/mangler blyant eller viskelæder osv, og det giver altså bøvl og uro. Vil I ikke hjælpe med at tjekke hjemmefra? Til gengæld har vi fået nye grupper og lavet lidt teambuilding det er måske et lidt flot udtryk, men det er et par små lege vi har leget for at konsolidere samarbejdet i den nye gruppe og i klassen som helhed. Døren indtil klassen vil være låst om morgenen i den kommende tid, så børnene må stille deres ting udenfor. Der har simpelthen været for meget rod, og vi tror det er fint, hvis de ikke skal være i klassen alene. Vi skal lige lære et par ting først.

6 Og så er der det med køleskab.. et par forældre har nævnt det, og hvis nogen falder over et brugt køleskab vil det være rigtig velkomment i 2.klasse der er simpelthen for langt over i SFO s og en frisk madpakke er da bedre end en slatten.. God weekend, og vi ses jo på orienteringsmødet på onsdag. Trine 3.klasse i dansk Jeg håber, I alle har haft en skøn sommerferie og slappet godt og grundigt af. Det har jeg i hvert fald gjort. Endnu et skoleår er startet og børnene har været glade for at komme i skole igen, se sine klassekammerater og dele sine sommerferie oplevelser med hinanden. Det har også for mig været dejligt at se børnene igen - jeg har savnet dem i ferien. Trine har haft sine første matematiktimer, som selvfølgelig har gået godt - hun har allerede rost klassen til skyerne... Der er her fra start sket noget nyt i klassen. Victor, som har gået i klassen under vores klasse, er på "besøg" hos os. Han skal se, om det er noget for ham at gå hos os i 3.klasse. Vi siger varmt velkommen til Victor og hans familie. Denne uge har gået med praktiske ting, dansk ad libitum, introduktion til læsebåndet mm. Eleverne vil ikke få lektier for i weekenden, da vi har en hel værkstedsdag i dag fredag, og vi havde Store Badedag i torsdags. Men det er selvfølgelig altid godt at få læst lidt hver dag, selvom det ikke er lektier. I næste uge vil eleverne få en liste over, hvem der skal have noget med til klassens time. Første forældremøde vil blive torsdag den 23. september fra kl I vil få mere at vide, når vi kommer tættere på datoen. Rigtig god weekend Heidi C 3.kl. matematik Sikke et dejligt møde med en dejlig klasse De har vældig kastet sig ud i arbejdet og er rigtig dygtige. Men det havde jeg jo også godt hørt lidt om.. Vi har fået en fælles grundbog Faktor i 3. Den arbejder vi sammen i og vi følges! Dvs at det er forbudt at regne foran i den hjemme. Til det formål har de stadigvæk Rema, som de jo regner individuelt i. Jeg har forsøgt mig med lidt lektier og alle er godt med, så der bliver hjemmearbejde fra tid til anden. Det er jo også en ting, vi kan berøre på det kommende forældremøde. Og helt aktuelt har vi arbejdet med side 4 og 5 sidste gang, og lektier er side 4, men side 5 er for dem, som har lyst og mod på det for den er lidt svær. Enkelte er godt i gang allerede.

7 I øvrigt kan det meddeles, at de kunne være 17 børn på 1 kvadratmeter! I er velkomne til at ringe/skrive til mig, hvis I har spørgsmål til den nye lærer. Mit nr. og mail er på intra. God weekend. Trine Matematik i 4. klasse Vi er kommet godt i gang med matematik. jeg har valgt at bruge Matematik-tak. Den er lidt gammel, men jeg kan godt lide, at forskellige begreber bliver gentaget i løbet af bogen. Der er meget nyt at vænne sig til. Blandt andet skal vi nu bruge kladdehæfte, hvor stykkerne skal skrives op (ikke kun facit). Jeg har et krav til, hvordan indrettes, og et ufravigeligt krav om, at der bruges lineal!! Det vil være godt, hvis I forældre hjælper med at tjekke penalhus og sørger for, at der er lineal, passer og tegnetrekant med. Vi skal arbejde en del med geometri i løbet af året. Vi starter med nogle gange og dele aktiviteter. Jeg vil lægge noget vægt på tabeller (forskellige måder at bruge tabellerne og øve dem på - Jeg hørte også Freddy Meyer ) Mange hilsner og god weekend Anne Birthe 4. kl. temadage: Ind imellem vil jeg sammen med mine kollegaer skrive noget om temadage i mellemgruppen. Jeg vil bede jer om fremover at tjekke jeres forældreintra i den forbindelse (og andre). Jeg vil nemlig fremover skrive mine informationer her. Gode sommerhilsner Allan 5. kl. dansk og temauger: 6. kl. matematik og temauger: Kære børn og forældre. Fremover bedes I tjekke jeres Elev og ForældreIntra vedrørende meddelelser og øvrig kommunikation fra mig. Så det, I plejer at kunne læse fra mig i Ugebrevet, vil fremover kun kunne læses her. I er selvfølgelig som altid velkomne til at ringe til mig på Jeg glæder mig til endnu et skønt skoleår med det sædvanlige gode samarbejde. K.h. Allan Engelsk 5. klasse Jeg har fået den fornøjelse at have klassen til engelsk. Det bliver spændende. Vi skal bruge "Blue Cat returns". Der ud over vil vi bruge mange forskellige andre materialer. Bl.a. et program, som eleverne også gerne må downloade til egen computer hjemme. Det skal I nok få mere at vide om senere. Vi er startet med at tegne og skrive ord om sommerferien. Det vil vi gå videre med i næste uge. See you soon. Mange Hilsner og god weekend Anne Birthe

8 6.klasse, dansk: Så blev et nyt skoleår skudt i gang, nye lærere og nye elever. Jeg synes det er gået forrygende og vi har nået rigtig meget denne uge. Vi har fået styr på en masse småting, sangbøger, frikvarterer, dukseordning, kl.time mm. Og så er vi gået i gang med et forfatterskab, nemlig Bent Haller. Vi læser alle Tossernes kærlighed og klassen har været rigtig god til at få læst når der er læsebånd. I dag fredag vil jeg lave en individuel læsekontrakt på intra til alle. Når bogen er læst skal vi lave en masse spændende opgaver til. Der bliver også installeret et lille Bent Haller bibliotek i klassen, som kan lånes efterhånden som Tossernes kærlighed er læst. I tirsdags havde vi dansk hele dagen og her arbejdede vi med identitet. Alle lavede et navnedigt og et flot billede af sig selv. De hænger og pynter i klassen. Onsdag har vi kun en enkelt lektion og den skal bruges til stavning og grammatik. Vi repeterede ordklasserne sammen og det havde de bare styr på. Ellers er det meningen at eleverne skal arbejde individuelt med det de har brug for. Klassen har fået udleveret en årsplan for dansk, og den bliver lagt ud på intra, så I kan se se hvad vi skal arbejde med i løbet af året. Har I nogle spørgsmål eller andet, så skriv endelig til mig på intra. God weekend, Lene Engelsk 6. klasse Jeg glæder mig rigtig meget til at have klassen til engelsk igen. Vi skal have engelsk om torsdagen og om fredagen, og der vil altid være læselektier fra fredag til torsdag, så der er god tid til at få det læst. Vi skal fortrinsvis arbejde i vores bogsystem, Blue Cat, der består af en tekstbog, en arbejdsbog og kopisider fra lærervejledningen. Alle har fået en mappe til kopisiderne og et kladdehæfte. Kladde skal nu ikke bruges så meget, da vi skal skrive det meste i arbejdsbogen. Jeg har ikke planlagt emner, der ikke indgår i bogsystemet, men der plejer altid at dukke noget spændende op, som vi gerne vil arbejde med. Så smider vi bøgerne og arbejder med det. Teksterne er blevet lidt sværere, nu da det er 6. klasse, så hvis forældrene kan hjælpe med at få dem læst og oversat, vil det være dejligt. Vi skal nu nok tage det stille og roligt og få alle med. Venlig hilsen Jørgen 7. klasse. Matematik. Så er den sommerferie over. Håber at i alle har haft en god sommer. Jeg har glædet mig meget til at skulle have 7. klasse. Vi er gået lige på og hårdt, og er i gang med grundplandstegninger og målestoksforhold. I morgen fredag skal vi have fysik og det første emne vi skal arbejde med, handler om luft og vand. Tak for en god overnatning i tirsdags, det var rigtigt hyggeligt. 8. klasse. matematik. Hej med jer og velkommen tilbage efter sommeferie. Håber alle har haft en god ferie og er klar til at gå i gang. Jeg har kun haft to fysik timer i denne uge og det skal det næste stykke tid handle om magnetisme. Tak for en god overnatning i tirsdags, det var rigtigt hyggeligt. God weekend.

9 Jan. 9. klasse. matematik. Så er vi klar til sidste omgang, håber alle har haft en god ferie. Vi er i fysik igang med et forløb om El produktion og transformation. Vi skal som vi plejer lave masser af forsøg, og jeg har tage en snak med eleverne om, at det er vigtigt at få læst i bogen og at det kan være nødvendig at læse det flere gange. Det er svær læsning og det kan IKKE læses som en god bog man har liggende på natbordet. Tak for en god overnatning i tirsdags, det var rigtigt hyggeligt. Vi ses. Jan.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet.

Den næste store begivenhed på friskolen er lige om lidt. Cirkus Mascot kommer til byen næste søndag. Læs længere inde i ugebrevet. Uge 34 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den næste store begivenhed

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne.

Så nåede vi til vejs ende i temaugen og længere inde i ugebrevet, kan I læse noget om hvad der er foregået på værkstederne. Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så nåede vi til vejs ende i

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt

Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå SFO Aktuelt Uge 4 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er der rendt endnu en uge

Læs mere

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling.

I samme uge, nemlig den 28/4, kl foregår den årlige generalforsamling. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det lige ved at være

Læs mere

Tilbage er kun at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Tilbage er kun at ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul og godt nytår. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Her kommer det sidste ugebrev

Læs mere

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,-

Aktuelt. Elevbetaling pr. 01.08.2006 Skolepenge 1. barn 0.-3.kl 850,- Skolepenge 1. barn 4.-9.kl. 1140,- Uge 22 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi kan meget godt tænke os

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Ugebrev 36 Indskolingen 2014

Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Fælles info: Den kommende uge fortsætter stort set med det almindelige skema. I den forløbne uge var der en smule forvirring omkring fortællefagstimerne, som i år ikke ligger

Læs mere

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i lille og mellemgruppen og storegruppen har projektuge. Skolebussen kører derfor hjem kl på torsdag. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

I næste uge er der temauge i alle 3 grupper. Derfor kører skolebussen hjem kl på torsdag.

I næste uge er der temauge i alle 3 grupper. Derfor kører skolebussen hjem kl på torsdag. Uge 43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I næste uge er der temauge

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

I søndags kunne vi også byde Amanda i 7. og Lasse i 5.samt deres forældre Marianne og Niels Ole Svit velkomne på friskolen.

I søndags kunne vi også byde Amanda i 7. og Lasse i 5.samt deres forældre Marianne og Niels Ole Svit velkomne på friskolen. Kære forældre! Fredag den 17. august 2013 Kære alle Hjertelig velkommen til vores nye skoleår og tak for en rigtig hyggelig første skoledag i søndags. Jeg håber, at I alle har haft en rigtig god sommerferie.

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: Fredag den 27. oktober Uge43 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er vi tilbage igen ovenpå

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode varetages af: februar Betalt rengøring. Lørdag den 24. februar Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har vi gjort det igen. En

Læs mere

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår.

Sommerferien nærmer sig og vejret er jo helt fint. Vi er i gang med planlægningen af det kommende skoleår. Uge 23 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommerferien nærmer sig og

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

UGEBREV nr. 1 uge 32 Årgang 7 Nyt skoleår

UGEBREV nr. 1 uge 32 Årgang 7 Nyt skoleår UGEBREV nr. 1 uge 32 Årgang 7 Nyt skoleår Så er vi godt i gang med et nyt skoleår. Vi har haft en dejlig første uge med glade børn, der har glædet sig til at komme i skole efter sommerferien og møde deres

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode er skånsom overfor forældre: 3. maj Betalt rengøring. 10. maj Betalt rengøring Uge 18 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I denne uge udkommer ugebrevet

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1. Årgang 3

UGEBREV nr. 18 uge 1. Årgang 3 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Vi er kommet godt i gang med skolen efter en dejlig lang juleferie. Der har godt nok været mange børn syge her i den første uge, så influenzaen

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6. Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 6 Kære børn og forældre Lemming d 8. september 2017 Ugen der gik: En helt almindelig skoleuge. Ugen der kommer: En uge med ro og rutiner venter.

Læs mere

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 9 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt På Dansk Friskoleforenings hjemmeside

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 Gardinsyning FREDAG DEN 14. okt. MOTIONSLØB HØSTFEST OG TALENTSHOW Tak til alle der mødte op i tirsdags vi blev ikke færdige, men fortsætter på mandag. Vi håber

Læs mere

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer.

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer. ULIGEUGEBREV 33 Kære Forældre. Så er vi endelig i gang igen efter en lang fantastisk sommer. Skolen summer af glade børn, der bare er parat til at søge næring. 8 nye børn er startet i 0. kl., og vi er

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7

UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7 UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7 Arbejdslørdag Husk at bestyrelsen holder arbejdslørdag den 17. september. Det bliver helt sikkert en meget hyggelig dag, og skolen er altid rigtig flot efter arbejdslørdagen.

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

I dag var der fin danse- og sangoptræden til morgensang ved nogle af pigerne i 4. klasse. Flot og dejligt, tak skal I have.

I dag var der fin danse- og sangoptræden til morgensang ved nogle af pigerne i 4. klasse. Flot og dejligt, tak skal I have. Kære forældre! Fredag den 24. februar 2012 Fastelavn Forår Tak for en dejlig og vellykket fastelavnsfest i søndags, skønt at se så mange flotte og fantasifulde udklædninger. Det ligger en del billeder

Læs mere

Efterårsferie tilmelding

Efterårsferie tilmelding Efterårsferie tilmelding Selvom vi næsten lige er startet på et nyt skoleår nærmer efterårsferien sig så småt. Få at kunne planlægge vores personaletimer har vi derfor brug for at vide hvem af jeres børn

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen.

Tennis for børn. Vil du prøve at spille tennis i GBIF har du nu chancen. Uge 21 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så har de ældste elever lige

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag.

I næste uge holder vi vinterferien og der har været et par snefnug udenfor vinduerne i dag. Uge 6 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er denne uge ved at være

Læs mere

Ugebrev 4 Indskolingen 2016

Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. I må meget gerne sørge for at jeres børn kan deres unilogin udenad. Vi bruger det ofte, og lige nu er det en tidsrøver at sørge for

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 Kære forældre Tak for i går. Det var da en fantastisk aften. Ungerne glædede sig hele torsdagen og fandt hele tiden små ting de kunne forbedre deres områder med. De sidste

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid!

Så blev det uge 45 og det stod der også i ugebrevet i sidste uge. Sommetider kan det være godt at være forud for sin tid! Uge 45 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så blev det uge 45 og det stod

Læs mere

UGEBREV nr. 37 uge 23

UGEBREV nr. 37 uge 23 UGEBREV nr. 37 uge 23 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Nu kom sommeren for fuld kraft. Det har været så rart at kunne flytte undervisningen udenfor. At vi er meget udenfor betyder også at det er nødvendigt

Læs mere

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. UGEBREV nr. 22 uge 4 Årgang 7 Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. Temauge Alle børnene har

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Daugård Skole. Introfolder til Daugård Skole

Daugård Skole. Introfolder til Daugård Skole Daugård Skole Introfolder til Daugård Skole Skolestart på Daugård Skole Tidligere startede alle børn samtidigt i 0. klasse i august det år de fyldte seks år. Men på Daugård Skole er der rullende skolestart.

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

UGEBREV nr. 29 uge 13

UGEBREV nr. 29 uge 13 UGEBREV nr. 29 uge 13 Tidlig Sfo Så oprandt dagen endelig,, hvor vi siger goddag til de nye børn i Tidlig SFO. Der er startet ni rigtig søde børn, og vi siger hjertelig velkommen til jer alle sammen. Arbejdslørdag

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Fælles info: Til indskolingens forældre. Som omtalt i sidste ugebrev er der lige nu fokus på trafik i indskolingen, 2. & 3.klasse skal bl.a. have en cykelprøve og

Læs mere

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken.

Aktuelt. Program for fredag den 21. december. Skolebussen kører en time senere end sædvanlig. 9.00 10.00 Gudstjeneste. Vi mødes i kirken. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Som december dog flyver af

Læs mere

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer Velkommen tilbage Kære alle, Så er sommerferien endegyldigt forbi og et nyt skoleår venter. Vi går det nye år i møde med 45 elever et plus på tre elever i

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8 Skemaændringer Husk det er i næste uge, at vi har nogle ændringer i skemaet, som jeg skrev om i sidste ugebrev. De nye skemaer kan ses på vores hjemmeside. Det betyder ikke

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

Fredagsbrev d uge 35

Fredagsbrev d uge 35 Fredagsbrev d.01-09-2017 uge 35 Elevrådet vil gerne arrangere en aktivitetsdag for alle eleverne på skolen. Det bliver d. 20. september. Der er lagt op til tre forskellige hold, som har nogle arbejdsopgaver,

Læs mere

Ugebrev 23 Indskolingen 2015

Ugebrev 23 Indskolingen 2015 Ugebrev 23 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Efter en dejlig Majfestuge er vi tilbage i hverdagen eller er vi nu det? J Næste uge har vi oprykningsdage på hele skolen. Indskolingen

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12.

Aktuelt. Programmet for fredag: Kl. 8.05 Morgensamling. Kl. 8.30 9.30 afslutning på læseugen. Kl. 10 11.30 Motionsdag. Kl. 12.10 12. Uge 40 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt. Næste uge står der læsning

Læs mere

I natur og teknik afslutter vi æblerne på fredag og skal derefter til at eksperimentere med at bygge drager. I idræt skal vi indtil jul lave

I natur og teknik afslutter vi æblerne på fredag og skal derefter til at eksperimentere med at bygge drager. I idræt skal vi indtil jul lave ULIGEUGEBREV 43 Kære Forældre. I sidste uge forevigede jeg dette syn over mit hus. De ville syd på, og efter vejrudviklingen siden, er det jo nok en klog beslutning. Også tiden flyver, og børnene er nu

Læs mere

Ugebrev 10 Indskolingen 2015

Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen I denne uge i punktform! Læringsfestival: På tirsdag skal en del af skolens lærere på læringsfestival. I den forbindelse er der specielle

Læs mere

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser!

Husk på, at selv om vi går mod lysere tider, er det stadig meget mørkt om morgenen. Husk cykellygter og reflekser! Uge 1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt GODT NYTÅR til jer alle. Håber

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev.

Det var ikke en aprilsnar at kalenderen ikke var med ugebrevet. Den skulle gerne være med dette ugebrev. Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sidste ugebrev har unægtelig

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 4. klasse

Godt at vide, når man skal i 4. klasse Godt at vide, når man skal i 4. klasse Kære forældre. I denne folder kan I læse om strukturer, retningslinjer, holdninger og ønsker, som er fælles for de tre klasser på 4. årgang. Vi ønsker at komme tæt

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

I morgen er der forældrearbejdsdag og Birgit og Kenn Møller har sammen med pedellerne Niels Arne og Lars, lavet en arbejdsplan for dagen.

I morgen er der forældrearbejdsdag og Birgit og Kenn Møller har sammen med pedellerne Niels Arne og Lars, lavet en arbejdsplan for dagen. Uge 37 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Vi lakker mod enden af den

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8 Sammenlægningsfest Så er det i dag, at vi har sammenlægningsfest med Solbærkrogen. Vi håber at have nogle gode billeder at vise i næste uge. Naturtjek Christine har fortalt

Læs mere

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole

Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Nr. Lyndelse Friskole Praktiske informationer vedr. Mini-Spiren Morgenstunden: Mødetid er senest kl. 8.00. Vi mødes i klassen, inden vi går til morgensang. Forældre må meget gerne deltage.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

Jeg har været utrolig glad for at undervise Jeres allesammens børn, og jeg vil uden tvivl savne dem hver og én!

Jeg har været utrolig glad for at undervise Jeres allesammens børn, og jeg vil uden tvivl savne dem hver og én! Fredagsbrev d.3.2.2017 uge 5. Det er naturligvis aldrig rart at skulle sige farvel, og heldigvis har vi også tid til at øve os, for Michelle har valg at opsige sit job her på skolen med virkning fra 1.

Læs mere