ANDALUSIEN april 2016 DRØMMEN OM PARADISET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ANDALUSIEN. 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET"

Transkript

1 ANDALUSIEN april 2016 DRØMMEN OM PARADISET

2 REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets Have, og det forstår man, når man besøger Alhambra i Granada og bliver mødt af en næsten paradisisk stemning, hvor den raffinerede islamiske kunst og lyden af rindende vand spiller sammen. At besøge Alhambra er en helt overvældende oplevelse! Vores fremragende guide under besøget i Alhambra hedder Nicolas Børjesson, og han fører os poetisk og vidende ind i Alhambras spændende univers. Rejsen begynder i Granada, hvor vi har tre overnatninger på Meliá Granada, som er et godt, centralt beliggende 4stjernet hotel, og herefter tager vi til Cordoba, hvor vi har to overnatninger på det dejlige Hotel NH Amistad, som ligger midt i Cordobas historiske bydel. Herfra skal vi blandt meget andet opleve verdens smukkeste patioer, som er små rum mellem husene fyldt med blomstrende planter. Alle måltider morgenmad frokoster og middage - (inkl. drikkevarer) på rejsen er inkluderet i prisen, og de kulinariske oplevelser er i den grad en del af rejseoplevelsen. Tidspunktet i starten af april - er valgt, så vi for en stund kan tage forskud på foråret!

3 FAKTA Fly Afrejse 4. april 2016 med D85071 (direkte fly) fra Kastrup klokken 11:15. Ankomst Malaga lufthavn kl. 14:55. Hjemrejse 9. april med DY3673 (direkte fly) fra Malagas lufthavn klokken 20:15. Ankomst Kastrup klokken 23:50 Bus Vi transporteres rundt i Andalusien i en komfortabel bus, som selvfølgelig har aircondition. Hotellerne De to hoteller har fire stjerner, og hotellerne ligger centralt i hhv. Granada og Córdoba. Guider og planlægning Vores guide under besøget i Alhambra hedder Nicolas Børjesson, og han huskes af mange for sin medvirken i Søren Ryges Tv-udsendelse om Alhambra og de spanske gårdhaver i Cordoba. Men rejsen er planlagt sammen med cand.mag. Kasper Christiansen fra firmaet CityToursBarcelona og Kasper er gennemgående guide under hele opholdet i Spanien, hvor han har boet i 14 år. Pris Prisen er kr. pr. person i dobbeltværelse, og ønsker man enkeltværelse er prisen kr. Alle dage er med helpension (morgenmad, frokost og middag inkl. drikkevarer). Ligeledes er adgang til samtlige haver, museer og kirker, der besøges, betalt. NB. Spisetidspunkterne i Spanien er anderledes end i Danmark. De fleste restauranter serverer frokost fra tidligst kl. 13:00 og åbner mellem kl. 20:00 og 21:00 om aftenen. Betaling og tilmelding Tilmelding på på siden HAVEREJSER. Man kan også kontakte Gardening DK på telefon / I forbindelse med tilmelding betales et depositum på kr. per person. Restbetaling 2 måneder før afrejse. Det er en god idé at have en rejseforsikring. De fleste vil i forbindelse med deres almindelige forsikringer også have en afbestillingsforsikring. Er det ikke tilfældet, kan rejseforsikring og afbestillingsforsikring tegnes hos City Toursi forbindelse med tilmeldingen. Rejsegarantifonden City Tours Barcelona er et registreret rejsebureau under registreringsnummer GC Som rejsende med City Tours Barcelona er man omfattet af de samme europæiske regler for pakkerejser, som med et dansk bureau, der er medlem af Rejsegarantifonden. Valuta. Euro. Kreditkort vil i de fleste tilfælde kunne anvendes i stedet for kontanter. Information før rejsen Elektroniske flybilletter, deltagerliste og en huskeseddel sendes til rejsedeltagerne i god tid inden afrejsen.

4 DAGSPROGRAM MANDAG 4. APRIL 11:15 Afrejse 4. april 2014 med D85071 (direkte fly) fra Kastrup klokken 11:15. 14:55 Ankomst til Malagas lufthavn kl. 14:55 og transport mod Nerja ca. kl. 15:45 16:30 Stop i Nerja med spektakulær udsigt Efter en lille times kørsel stopper vi i byen Nerja, der ligger ud til havet. Her er der mulighed for at drikke en kop kaffe og nyde den flotte udsigt fra en café, der ligger helt ud til klippekysten. Herefter kører vi det sidste stykke til Granada. 19:00 Ankomst til Granada og indlogering på hotellet Vi ankommer nu til Granada, en af de mest fascinerende byer i Spanien. Byens symbol, granatæblet (granada på spansk) indgår i det spanske flag, fordi indtagelsen af Granada i 1492 starter det mest storslåede kapitel i spansk historie. Vi bliver indlogeret på et godt hotel, Meliá Granada 4*, der ligger centralt i Granada. Hotellet vil være vores base under de næste dages ophold. Udsigt ud over Granada by. 20:00 Kort gåtur i området omkring hotellet før middagen

5 Efter indlogering på hotellet, går vi en tur i kvarteret omkring hotellet: Her ser vi bl.a. gaden Los Reyes Católicos, og ankommer til en af byens mest populære restauranter. 20:15 Middag på Restaurant Asador Real Castillana Middag på en af Granadas klassiske restauranter, Asador Real Castilla, der ligger tæt på hotellet. Der er tale om en af byens gode restauranter, kendt for sit kvalitetskød stegt på grillen. TIRSDAG 5. APRIL 9:00-13:00 Alhambra paladset Vi starter dagen med et besøg på Alhambra-paladset uden tvivl et af verdens mest fascinerende monumenter. Patio de los Arrayanes med spejlreflekserne, søjler og stuk et af de mest imponerende elementer på Alhambra. Alhambra blev oprindelig opført som et fæstningsværk i 800-tallet på La Sabika-højen. Navnet Alhambra kommer fra al-qala at al hamra, der betyder Det Røde Fort. Efterhånden blev fæstningen udbygget og forfinet, og efterhånden udviklede det sig til et luksuriøst område, hvor emiren af Granada kunne leve med sit harem. I midten af 1300-tallet blev Palacio Nazaries bygget til, det mest imponerende maurirske bygningsværk i Europa. Kombinationen af stuk, farvede kakler, snedkerarbejde og rindende vand skaber et imponerende sceneri, der afspejler tanken om Paradisets Have.

6 Efter at Córdoba (i 1236) og siden Sevilla (i 1248) var faldet til de kristne, var Granada den sidste bastion, der forblev på maurernes hænder. Det er i 1300 og 1400-tallet, at de mest kendte elementer bliver bygget til Alhambra. Alahmbra blev indtaget af Det Katolske Kongepar tidligt i 1492, og paladset kom dermed i de kristne kongers besiddelse. Deres barnebarn, Karl V., der blev gift med Isabella af Portugal i 1526, boede efter brylluppet flere måneder på Alhambra. Karl V s palads, der i dag kan opleves på Alhambra, blev opført i denne periode. Den berømte Løvegård illustrerer med en fontæne i centrum omgivet af rindende vand forestillingen om de fire floder, der løber sammen i Paradis. Besøget slutter med emirernes sommerpalads, Generalife. Den svenske guide, Nicolas Børjesson er om nogen i stand til at fortælle om haverne og paladsernes historie. Flere mønstre i stuk og ornamenterede søjler på Alhambra. 13:00 Frokost med udsigt Vi har fået hotellet til at smøre en god madpakke, som bliver bragt frem til os i taxa! Vi får således mulighed for at nyde madpakken tæt ved Sommerhaverne (Generalife), med udsigt til byen. 14:00 Afslutning på Alhambra og tid på egen hånd Efter den guidede tur kan man vælge enten at blive lidt længere på Alhambra, eller at slentre en tur og nyde fortovscaféerne i Granada. 19:30 Kort gåtur i Kvarteret nord for hotellet Her ser vi Plaza Bib Rambla, de stemningsfyldte gader omkring domkirken, og går mod restauranten, hvor vi skal spise middag.

7 Karl V s palads på Alhambra. Denne bygning har bl.a. været inspiration for politigården i København. 20:00 Middag på Elvira-gaden Vi spiser middag på en typisk restaurant i den hyggelige Elvira-gade, ikke langt fra hotellet. Gaden ligger på kanten til det gamle arabiske kvarter, Albaicín. ONSDAG 6. APRIL 9:30 Byrundtur i Granada På denne byrundtur ser vi de vigtigste monumenter i Granadas centrum. Vi besøger bl.a. Det Kongelige Kapel, hvor Det Katolske Kongepar, Ferdinand og Isabella, ligger begravet. Det var Det Katolske Kongepar, der indtog Alhambra og sendte Christoffer Columbus til Amerika I Det Kongelige Kapel ligger Det Katolske Kongepars datter, Johanne Den Vanvittige, og hendes mand, Filip Den Smukke, begravet. Ægteskabet mellem Filip og Johanne i 1496 lagde grunden til det imperium, der skulle dominere verden i mere end 200 år. Gennem ægteskabet blev de spanske besiddelser forenet med de habsburgske, hvilket gjorde kongeriget til det mest magtfulde i Europa, og i starten af 1500-tallet blev imperiet udvidet på den anden side af Atlanterhavet, da Mexico, og store dele af det nuværende Sydamerika, USA og Caribien, blev indtaget. Herefter besøger vi på gåturen katedralen og universitetet i Granada. 12:00 Albaicín-kvarteret med San Nicolás-kirken

8 Vi tager nu til Albaicín-kvarteret, Granadas gamle arabiske kvarter. Her er der et utal af små gyder, der snor sig i et labyrintisk netværk. Øverst på en bakketop ligger den hvidkalkede kirke, Sant Nicolás, og fra pladsen foran kirken er der en fabelagtig udsigt over Granada, Alhambra-paladset og Generalife med Sierra Nevada i baggrunden. Udsigt til Alhambra fra Sant Nicolás-kirken i Albaizín. 13:00 Frokost i Albaizín-kvarteret. Vi spiser frokost på en af Albaicín-kvarterets bedste restauranter. Fra restauranten er der udsigt over Albaicín og Alhambra 20:30 Middag på restaurant tæt ved hotellet Middag på en stemningsfyldt restaurant der serverer gode, traditionelle retter fra egnen. TORSDAG 7. APRIL 9:30 Afgang fra Granada 11:00 Ankomst til byen Baena og besøg på olivenolieproduktion I området mellem byerne Jaén, Córdoba og Baena findes verdens største koncentration af oliventræer. På lange strækninger står der oliventræer så langt øjet rækker, når man kører gennem dette område. Ikke overraskende producerer Spanien mere end 40 % af verdens olivenolie.

9 Vi stopper undervejs for at besøge en af områdets bedste olivengårde. Her fortæller ejeren om, hvordan olien laves, og vi skal se produktionen og selvfølgelig smage på den fremragende olie. Vi kommer også til at se de klassiske møllesten fra det 18. århundrede, der stadig er i brug. Produktionen har været ejet af den samme familie gennem 7 generationer. Produktionen er 100 % økologisk, og familien sælger i dag deres olivenolie til det meste af verden, og deres olie kan købes i butikker i New York, Paris, London og Madrid. 13:00 Frokost på olivengården Efter besøget på olivengården, serveres der en god frokost i de haller, der tidligere blev brugt til opbevaring af olien. Olivenproduktionen vi besøger i Baena. 14:30 Afgang fra Baena mod Córdoba 16:00 Ankomst til Córdoba og indkvartering Ankomst til en af Andalusiens mest interessante byer: Córdoba. Indkvartering på NH Amistad 4*. Dette dejlige hotel, der ligger i et fredfyldt kvarter inden for de gamle bymure, vil være vores base de næste to dage. Romerne grundlagde Córdoba, som de navngav Corduba. Byen var en vigtig romersk provins, og her blev bl.a. forfatterne Seneca og Lucan født. Men det var i middelalderen, at Córdoba oplevede sin storhedstid: i 900-tallet var Córdoba én af Europas største byer med op mod indbyggere og inden for videnskab, filosofi og litteratur var byen et vigtigt lærdomscenter. Samtidig var byen kendt for en usædvanlig religiøs tolerance: ved hoffet mødtes muslimer, kristne og jøder i fredelig sameksistens.

10 Córdoba har ca indbyggere og ligger ved Guadalquivir-floden, en af de største floder i Spanien, der bl.a. løber igennem byen Sevilla længere mod vest. Hotel NH Amistad i Córdoba er en fredfyldt oase midt i byens historiske område. 18:30 Byrundtur i Córdoba Kort byrundtur i kvarteret omkring hotellet. Vi skal besøge bl.a. Det Jødiske Kvarter, der ligger ved hotellet og se statuen af Seneca, der blev født i byen, og Alcazaba, resterne af det mauriske fort. 19:30 Tapasmiddag på god tapas restaurant tæt ved Mezquitaen Middag på en hyggelig tapas-middag i den hyggelige restaurant tæt ved Córdobas berømte Mezquita. FREDAG 8. APRIL 9:30 Gåtur i Córdoba Vi går en kort tur i Cordoba, hvor der er mulighed for at se resterne af den romerske bro, der krydser Guadalquivir-floden. Herefter ankommer vi til Mezquitaen. 10:00 Besøg i Mezquitaen Mezquitaen i Córdoba er et af de mest imponerende monumenter i Spanien. Abd al-rahman I opførte den første moské i 785, oven på en tidligere visigotisk kirke. Moskéen fungerede som Córdobas fredagsmoské, dvs. den vigtigste bygning i det muslimske samfund. Her skulle alle troende mænd mødes hver fredag til middag.

11 Bedenichen (mihrab) i Córdobas Mezquita. De bedende kiggede i retning af dette rum i den oprindelige moske. Efterhånden som byen voksede, blev moskéen udbygget, og efterhånden nåede moskéen en størrelse på m2, med i alt 1293 søjler. Moskeen var verdens næststørste - kun overgået af Den Store Moské i Mekka. Nogle af søjlerne var genbrug fra tidligere romerske og visigotiske templer og kirker, og enkelte var fragtet til Córdoba helt fra Kartago. Til porten, der ledte ind til moskéens bedeniche (mihrab) brugte man 1600 kg guld. Denne kæmpemæssige moské skabte en illusion af uendelighed. Modellen var oasernes palmelunde, som maurerne kendte fra ørkenen en paradisets have på denne jord. Efter de kristnes indtagelse af Córdoba i 1236 blev moskéen brugt som kristen katedral, uden at der blev ændret væsentligt ved det arkitektoniske udtryk. Det var først i 1500-tallet, at man ødelagde en stor del af den oprindelige moské og opførte en katedral, man i dag kan se i centrum af bygningen. Mere end 400 søjler blev fjernet fra moskéen. Karl V. udtalte herefter: I har ødelagt noget unikt i verden. 12:00 Viana-paladset (Palacio de viana) Vi besøger Viana paladset (Palacio de Viana), et palads omgivet af 12 charmerende gårdhaver opført i det 14. århundrede. Paladset var beboet af adelige familier indtil slutningen af det 20. århundrede før det blev åbnet som museum. 13:30 Frokost på tapas-restaurant i kvarteret ved Viana Frokost i en hyggelig patio, Rincón de las Beatillas. Restauranten er en af de ældste i Córdoba og ligger i San Agustín-kvarterets snævre gader.

12 En skov af søjler i Córdobas Mezquita. I alt er der 856 søjler tilbage af de oprindelige Viana haven i Córdoba består af i alt 21 haver, med stenbelagte gårdhaver

13 En af haverne i Viana-paladset 15:30 Besøg i Córdobas patioer. De private gårdhaver (patios) i Córdoba er på UNESCOs verdensarvsliste og er et helt særligt fænomen. Private ejere åbner dørene for turister, og byen har endda konkurrencer, hvor den bedste have kåres. Allerede romerne byggede huse med patioer, der gav ro og skygge, og denne tradition blev videreført af maurerne. 20:00 Middag på Restaurante Churrasco Middag på en af byens absolut bedste restauranter. En af byens kendte restauranter, der åbnede sine døre i 1970 og er kendt for kød stegt på grillen med lokale sovse til. Restauranten ligger i det historiske jødiske kvarter. LØRDAG 9. APRIL -10:30 Sen afrejse Morgenen kan bruges til at opleve mere i Córdoba, se de romerske ruiner eller Kongepaladset Real Alcázar. Man kan også prøve Córdobas arabiske bad (hammam) eller til at få klaret de sidste indkøb. Alt dette ligger i kort afstand fra hotellet. 10:30 Afgang fra Córdoba mod Málaga.

14 De hvidkalkede facader dominerer Córdoba 12:30 Ankomst til Malaga og kort byvandring De fleste af de mange turister, der rejser til Solkysten, oplever desværre kun byen lige ved lufthavnen. Men Málaga er en charmerende by og bestemt et besøg værd! Vi bliver sat af bussen tæt på havnen, hvor vi ser en statue, opført i 2005, af H.C. Andersen, som bliver her citeret for ordene: I ingen anden spansk by har jeg følt mig så lykkelig og veltilpas som i Málaga. Pablo Picasso er født i Málaga og restauranten, hvor vi spiser frokost, ligger ikke langt fra et museum med geniets værker. Museet blev åbnet i :30 Frokost på lokal restaurant i Malagas bykerne 15:00 Byrundtur med bus i Málaga Her ser vi bl.a. havneområdet, tyrefægterarenaen og Alcazaba, det arabiske fort, hvorfra der er flot udsigt ud over Málaga by og havnen. 18:00 Ankomst til Malagas lufthavn 20:15 Afgang med DY3673 til Kastrup, hvor vi landet 23:50

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 BARCELONA & CATALONIEN Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 REJSEKONCEPT Have- og kulturrejse til Barcelona & Catalonien På de senere års have- og kulturrejser til Barcelona og Catalonien har det

Læs mere

Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015

Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015 Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015 REJSEKONCEPT KULTUR- & GOURMETREJSE I NORDSPANIEN Kultur og Gourmetrejsen i Nordspanien byder på en perlerække af spændende oplevelser: i vinområderne

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

Haverejse i Wales og Midtengland

Haverejse i Wales og Midtengland Haverejse i Wales og Midtengland 29. juni til 4. juli 2015 Helt nede ved sydspidsen af halvøen Lleyn i det vestligste Wales fandt vi Nanhoron, som er en perle! Rejsekoncept Jeg har tidligere arrangeret

Læs mere

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID Mød foråret i Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID De fleste kender til Spanien: Sol, strand og vand ud til Middelhavet eller spændende storbyer som Barcelona, Madrid eller Sevilla. Men Spanien

Læs mere

BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE NEXT STOP SEVILLA

BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE NEXT STOP SEVILLA BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE AD 10 2 GR ER NEXT STOP SEVILLA Om dit rejsebureau og dette hæfte Vi har arrangeret gruppe-

Læs mere

Haverejse i Sydengland og Cotswold

Haverejse i Sydengland og Cotswold Haverejse i Sydengland og Cotswold 11. til. 16. juni 2015 Chipping Campden er kendt for sine mange usædvanligt klippede hække. Rejsekoncept Haverejsen til Cotswold i 2014 var et af årets højdepunkter.

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

Magiske haver i Skotland og Nordengland

Magiske haver i Skotland og Nordengland Magiske haver i Skotland og Nordengland Dagsprogram for haverejse til Skotland og det nordøstlige England 1. til 6. juli 2012 Culzean Castle indfrier alle forventninger om, hvordan en skotsk borg skal

Læs mere

Haverejse til Sydengland II

Haverejse til Sydengland II Haverejse til Sydengland II 16. til 21. juni 2013 Sissinghursts hvide have er allersmukkest i 2. halvdel af juni Rejsekoncept På denne rejse besøges, ud over de fleste berømte haver i Sydengland, også

Læs mere

GAMLE KONGEBYER I MAROKKO

GAMLE KONGEBYER I MAROKKO GAMLE KONGEBYER I MAROKKO Rejseleder: Professor Jørgen Bæk Simonsen 11.-20. oktober 2013 ( 10 dage ) Spændende rundrejse til tre marokkanske kongebyer: Rabat, Fes og Marrakech. Den islamiske verden tæller

Læs mere

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med

Solgudens Rige. 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder. Kulturel Oplevelsesrejse med Solgudens Rige 12 dages grupperejse til Mexico med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Solgudens Rige 12 dages grupperejse Mexico City - Taxco - San Jose Vista - Oaxaca - Puebla - Mexico City

Læs mere

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Rejse til Mellemamerika med 2 MAYAERNES VERDEN 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Mexico City Puebla Catemaco Palenque Flores

Læs mere

Marokko Rundrejser med dansk rejseleder

Marokko Rundrejser med dansk rejseleder Marokko Rundrejser med dansk rejseleder Velkommen til Marokko Marokko er fortryllende - så enkelt kan det siges Vi lover et uforglemmeligt eventyr gennem Marokkos spændende historiske byer og spektakulære

Læs mere

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur Direkte til Kina Rejse til KINA med Dragens Mur 12 dages uforglemmelig vandreferie på den berømte Kinesiske Mur med overnatning i lokale landsbyer

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Uzbekistan På sporet af Silkevejen

Uzbekistan På sporet af Silkevejen Uzbekistan På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder Nr 2. 23. april 2015 På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder - 9 dage Uzbekistans perler Det er en stor fornøjelse for os

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere...

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... Afrejse: d. 2. - 12. november 2015-11 dage SMAG PÅ KERALA - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... SMAG PÅ KERALA

Læs mere

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12

I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 I Inkaernes fodspor Spændende rundrejse til Peru med Jesper Thomas Machu Pichu, Titicaca søen, Den Hellige Dal mm 24.01.12 Afrejse 8. januar 2015 I Inkaernes fodspor Ollantaytambo Machu Pichu Tag med Jesper

Læs mere

Rejseoplevelser. Medlem af. Følg os på. Rejsegarantifonden nr. 1811

Rejseoplevelser. Medlem af. Følg os på. Rejsegarantifonden nr. 1811 Rejseoplevelser 2014 Medlem af nr. 1811 Følg os på Velkommen til 2014... og tak til vores mange trofaste kunder som rejser med os år efter år. Jeres trofasthed er til daglig glæde og inspiration for os.

Læs mere

Historisk haverejse til Sydengland

Historisk haverejse til Sydengland Historisk haverejse til Sydengland 27. august til 1. september 2012 Staudebedene på West Dean i fint afstemte farver fotograferet i slutningen af august Rejsekoncept Konceptet for haverejsen i slutningen

Læs mere

Cubanske rytmer & palmestrande

Cubanske rytmer & palmestrande med dansk rejseleder Cubanske rytmer & palmestrande Rundrejse til Cuba 10 eller 11 dage Tag med til stemningsfyldte Havanna, Viñales dalens grønklædte kalkstensbjerge og verdens flotteste strande i Varadero

Læs mere

Mageløse Mexico. 16 dages rundrejse på egen hånd. Rejse til MEXICO med

Mageløse Mexico. 16 dages rundrejse på egen hånd. Rejse til MEXICO med 16 dages rundrejse på egen hånd Rejse til MEXICO med Mageløse Mexico 16 dages rundrejse på egen hånd til Mexicos store riger Fra Mexico City og hele vejen ud til Playa del Carmen via Chiapas Mange vælger

Læs mere

På tværs af USA. På tværs af USA. Turen kort. USA, Rejser i autocamper

På tværs af USA. På tværs af USA. Turen kort. USA, Rejser i autocamper På tværs af USA På tværs af USA Oplev det bedste af USA på denne rundrejse med dansk rejseleder. Først udforskes New York, Niagara Falls og østkystens øvrige ikoner, inden vi flyver til filmbyen Los Angeles

Læs mere

Kina Ekspressen. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Shanghai og Beijing 10 dage Oplev hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai inden dagstoget bringer os i ekspresfart til Beijing og Den Kinesiske Mur

Læs mere