ANDALUSIEN april 2016 DRØMMEN OM PARADISET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ANDALUSIEN. 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET"

Transkript

1 ANDALUSIEN april 2016 DRØMMEN OM PARADISET

2 REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets Have, og det forstår man, når man besøger Alhambra i Granada og bliver mødt af en næsten paradisisk stemning, hvor den raffinerede islamiske kunst og lyden af rindende vand spiller sammen. At besøge Alhambra er en helt overvældende oplevelse! Vores fremragende guide under besøget i Alhambra hedder Nicolas Børjesson, og han fører os poetisk og vidende ind i Alhambras spændende univers. Rejsen begynder i Granada, hvor vi har tre overnatninger på Meliá Granada, som er et godt, centralt beliggende 4stjernet hotel, og herefter tager vi til Cordoba, hvor vi har to overnatninger på det dejlige Hotel NH Amistad, som ligger midt i Cordobas historiske bydel. Herfra skal vi blandt meget andet opleve verdens smukkeste patioer, som er små rum mellem husene fyldt med blomstrende planter. Alle måltider morgenmad frokoster og middage - (inkl. drikkevarer) på rejsen er inkluderet i prisen, og de kulinariske oplevelser er i den grad en del af rejseoplevelsen. Tidspunktet i starten af april - er valgt, så vi for en stund kan tage forskud på foråret!

3 FAKTA Fly Afrejse 4. april 2016 med D85071 (direkte fly) fra Kastrup klokken 11:15. Ankomst Malaga lufthavn kl. 14:55. Hjemrejse 9. april med DY3673 (direkte fly) fra Malagas lufthavn klokken 20:15. Ankomst Kastrup klokken 23:50 Bus Vi transporteres rundt i Andalusien i en komfortabel bus, som selvfølgelig har aircondition. Hotellerne De to hoteller har fire stjerner, og hotellerne ligger centralt i hhv. Granada og Córdoba. Guider og planlægning Vores guide under besøget i Alhambra hedder Nicolas Børjesson, og han huskes af mange for sin medvirken i Søren Ryges Tv-udsendelse om Alhambra og de spanske gårdhaver i Cordoba. Men rejsen er planlagt sammen med cand.mag. Kasper Christiansen fra firmaet CityToursBarcelona og Kasper er gennemgående guide under hele opholdet i Spanien, hvor han har boet i 14 år. Pris Prisen er kr. pr. person i dobbeltværelse, og ønsker man enkeltværelse er prisen kr. Alle dage er med helpension (morgenmad, frokost og middag inkl. drikkevarer). Ligeledes er adgang til samtlige haver, museer og kirker, der besøges, betalt. NB. Spisetidspunkterne i Spanien er anderledes end i Danmark. De fleste restauranter serverer frokost fra tidligst kl. 13:00 og åbner mellem kl. 20:00 og 21:00 om aftenen. Betaling og tilmelding Tilmelding på på siden HAVEREJSER. Man kan også kontakte Gardening DK på telefon / I forbindelse med tilmelding betales et depositum på kr. per person. Restbetaling 2 måneder før afrejse. Det er en god idé at have en rejseforsikring. De fleste vil i forbindelse med deres almindelige forsikringer også have en afbestillingsforsikring. Er det ikke tilfældet, kan rejseforsikring og afbestillingsforsikring tegnes hos City Toursi forbindelse med tilmeldingen. Rejsegarantifonden City Tours Barcelona er et registreret rejsebureau under registreringsnummer GC Som rejsende med City Tours Barcelona er man omfattet af de samme europæiske regler for pakkerejser, som med et dansk bureau, der er medlem af Rejsegarantifonden. Valuta. Euro. Kreditkort vil i de fleste tilfælde kunne anvendes i stedet for kontanter. Information før rejsen Elektroniske flybilletter, deltagerliste og en huskeseddel sendes til rejsedeltagerne i god tid inden afrejsen.

4 DAGSPROGRAM MANDAG 4. APRIL 11:15 Afrejse 4. april 2014 med D85071 (direkte fly) fra Kastrup klokken 11:15. 14:55 Ankomst til Malagas lufthavn kl. 14:55 og transport mod Nerja ca. kl. 15:45 16:30 Stop i Nerja med spektakulær udsigt Efter en lille times kørsel stopper vi i byen Nerja, der ligger ud til havet. Her er der mulighed for at drikke en kop kaffe og nyde den flotte udsigt fra en café, der ligger helt ud til klippekysten. Herefter kører vi det sidste stykke til Granada. 19:00 Ankomst til Granada og indlogering på hotellet Vi ankommer nu til Granada, en af de mest fascinerende byer i Spanien. Byens symbol, granatæblet (granada på spansk) indgår i det spanske flag, fordi indtagelsen af Granada i 1492 starter det mest storslåede kapitel i spansk historie. Vi bliver indlogeret på et godt hotel, Meliá Granada 4*, der ligger centralt i Granada. Hotellet vil være vores base under de næste dages ophold. Udsigt ud over Granada by. 20:00 Kort gåtur i området omkring hotellet før middagen

5 Efter indlogering på hotellet, går vi en tur i kvarteret omkring hotellet: Her ser vi bl.a. gaden Los Reyes Católicos, og ankommer til en af byens mest populære restauranter. 20:15 Middag på Restaurant Asador Real Castillana Middag på en af Granadas klassiske restauranter, Asador Real Castilla, der ligger tæt på hotellet. Der er tale om en af byens gode restauranter, kendt for sit kvalitetskød stegt på grillen. TIRSDAG 5. APRIL 9:00-13:00 Alhambra paladset Vi starter dagen med et besøg på Alhambra-paladset uden tvivl et af verdens mest fascinerende monumenter. Patio de los Arrayanes med spejlreflekserne, søjler og stuk et af de mest imponerende elementer på Alhambra. Alhambra blev oprindelig opført som et fæstningsværk i 800-tallet på La Sabika-højen. Navnet Alhambra kommer fra al-qala at al hamra, der betyder Det Røde Fort. Efterhånden blev fæstningen udbygget og forfinet, og efterhånden udviklede det sig til et luksuriøst område, hvor emiren af Granada kunne leve med sit harem. I midten af 1300-tallet blev Palacio Nazaries bygget til, det mest imponerende maurirske bygningsværk i Europa. Kombinationen af stuk, farvede kakler, snedkerarbejde og rindende vand skaber et imponerende sceneri, der afspejler tanken om Paradisets Have.

6 Efter at Córdoba (i 1236) og siden Sevilla (i 1248) var faldet til de kristne, var Granada den sidste bastion, der forblev på maurernes hænder. Det er i 1300 og 1400-tallet, at de mest kendte elementer bliver bygget til Alhambra. Alahmbra blev indtaget af Det Katolske Kongepar tidligt i 1492, og paladset kom dermed i de kristne kongers besiddelse. Deres barnebarn, Karl V., der blev gift med Isabella af Portugal i 1526, boede efter brylluppet flere måneder på Alhambra. Karl V s palads, der i dag kan opleves på Alhambra, blev opført i denne periode. Den berømte Løvegård illustrerer med en fontæne i centrum omgivet af rindende vand forestillingen om de fire floder, der løber sammen i Paradis. Besøget slutter med emirernes sommerpalads, Generalife. Den svenske guide, Nicolas Børjesson er om nogen i stand til at fortælle om haverne og paladsernes historie. Flere mønstre i stuk og ornamenterede søjler på Alhambra. 13:00 Frokost med udsigt Vi har fået hotellet til at smøre en god madpakke, som bliver bragt frem til os i taxa! Vi får således mulighed for at nyde madpakken tæt ved Sommerhaverne (Generalife), med udsigt til byen. 14:00 Afslutning på Alhambra og tid på egen hånd Efter den guidede tur kan man vælge enten at blive lidt længere på Alhambra, eller at slentre en tur og nyde fortovscaféerne i Granada. 19:30 Kort gåtur i Kvarteret nord for hotellet Her ser vi Plaza Bib Rambla, de stemningsfyldte gader omkring domkirken, og går mod restauranten, hvor vi skal spise middag.

7 Karl V s palads på Alhambra. Denne bygning har bl.a. været inspiration for politigården i København. 20:00 Middag på Elvira-gaden Vi spiser middag på en typisk restaurant i den hyggelige Elvira-gade, ikke langt fra hotellet. Gaden ligger på kanten til det gamle arabiske kvarter, Albaicín. ONSDAG 6. APRIL 9:30 Byrundtur i Granada På denne byrundtur ser vi de vigtigste monumenter i Granadas centrum. Vi besøger bl.a. Det Kongelige Kapel, hvor Det Katolske Kongepar, Ferdinand og Isabella, ligger begravet. Det var Det Katolske Kongepar, der indtog Alhambra og sendte Christoffer Columbus til Amerika I Det Kongelige Kapel ligger Det Katolske Kongepars datter, Johanne Den Vanvittige, og hendes mand, Filip Den Smukke, begravet. Ægteskabet mellem Filip og Johanne i 1496 lagde grunden til det imperium, der skulle dominere verden i mere end 200 år. Gennem ægteskabet blev de spanske besiddelser forenet med de habsburgske, hvilket gjorde kongeriget til det mest magtfulde i Europa, og i starten af 1500-tallet blev imperiet udvidet på den anden side af Atlanterhavet, da Mexico, og store dele af det nuværende Sydamerika, USA og Caribien, blev indtaget. Herefter besøger vi på gåturen katedralen og universitetet i Granada. 12:00 Albaicín-kvarteret med San Nicolás-kirken

8 Vi tager nu til Albaicín-kvarteret, Granadas gamle arabiske kvarter. Her er der et utal af små gyder, der snor sig i et labyrintisk netværk. Øverst på en bakketop ligger den hvidkalkede kirke, Sant Nicolás, og fra pladsen foran kirken er der en fabelagtig udsigt over Granada, Alhambra-paladset og Generalife med Sierra Nevada i baggrunden. Udsigt til Alhambra fra Sant Nicolás-kirken i Albaizín. 13:00 Frokost i Albaizín-kvarteret. Vi spiser frokost på en af Albaicín-kvarterets bedste restauranter. Fra restauranten er der udsigt over Albaicín og Alhambra 20:30 Middag på restaurant tæt ved hotellet Middag på en stemningsfyldt restaurant der serverer gode, traditionelle retter fra egnen. TORSDAG 7. APRIL 9:30 Afgang fra Granada 11:00 Ankomst til byen Baena og besøg på olivenolieproduktion I området mellem byerne Jaén, Córdoba og Baena findes verdens største koncentration af oliventræer. På lange strækninger står der oliventræer så langt øjet rækker, når man kører gennem dette område. Ikke overraskende producerer Spanien mere end 40 % af verdens olivenolie.

9 Vi stopper undervejs for at besøge en af områdets bedste olivengårde. Her fortæller ejeren om, hvordan olien laves, og vi skal se produktionen og selvfølgelig smage på den fremragende olie. Vi kommer også til at se de klassiske møllesten fra det 18. århundrede, der stadig er i brug. Produktionen har været ejet af den samme familie gennem 7 generationer. Produktionen er 100 % økologisk, og familien sælger i dag deres olivenolie til det meste af verden, og deres olie kan købes i butikker i New York, Paris, London og Madrid. 13:00 Frokost på olivengården Efter besøget på olivengården, serveres der en god frokost i de haller, der tidligere blev brugt til opbevaring af olien. Olivenproduktionen vi besøger i Baena. 14:30 Afgang fra Baena mod Córdoba 16:00 Ankomst til Córdoba og indkvartering Ankomst til en af Andalusiens mest interessante byer: Córdoba. Indkvartering på NH Amistad 4*. Dette dejlige hotel, der ligger i et fredfyldt kvarter inden for de gamle bymure, vil være vores base de næste to dage. Romerne grundlagde Córdoba, som de navngav Corduba. Byen var en vigtig romersk provins, og her blev bl.a. forfatterne Seneca og Lucan født. Men det var i middelalderen, at Córdoba oplevede sin storhedstid: i 900-tallet var Córdoba én af Europas største byer med op mod indbyggere og inden for videnskab, filosofi og litteratur var byen et vigtigt lærdomscenter. Samtidig var byen kendt for en usædvanlig religiøs tolerance: ved hoffet mødtes muslimer, kristne og jøder i fredelig sameksistens.

10 Córdoba har ca indbyggere og ligger ved Guadalquivir-floden, en af de største floder i Spanien, der bl.a. løber igennem byen Sevilla længere mod vest. Hotel NH Amistad i Córdoba er en fredfyldt oase midt i byens historiske område. 18:30 Byrundtur i Córdoba Kort byrundtur i kvarteret omkring hotellet. Vi skal besøge bl.a. Det Jødiske Kvarter, der ligger ved hotellet og se statuen af Seneca, der blev født i byen, og Alcazaba, resterne af det mauriske fort. 19:30 Tapasmiddag på god tapas restaurant tæt ved Mezquitaen Middag på en hyggelig tapas-middag i den hyggelige restaurant tæt ved Córdobas berømte Mezquita. FREDAG 8. APRIL 9:30 Gåtur i Córdoba Vi går en kort tur i Cordoba, hvor der er mulighed for at se resterne af den romerske bro, der krydser Guadalquivir-floden. Herefter ankommer vi til Mezquitaen. 10:00 Besøg i Mezquitaen Mezquitaen i Córdoba er et af de mest imponerende monumenter i Spanien. Abd al-rahman I opførte den første moské i 785, oven på en tidligere visigotisk kirke. Moskéen fungerede som Córdobas fredagsmoské, dvs. den vigtigste bygning i det muslimske samfund. Her skulle alle troende mænd mødes hver fredag til middag.

11 Bedenichen (mihrab) i Córdobas Mezquita. De bedende kiggede i retning af dette rum i den oprindelige moske. Efterhånden som byen voksede, blev moskéen udbygget, og efterhånden nåede moskéen en størrelse på m2, med i alt 1293 søjler. Moskeen var verdens næststørste - kun overgået af Den Store Moské i Mekka. Nogle af søjlerne var genbrug fra tidligere romerske og visigotiske templer og kirker, og enkelte var fragtet til Córdoba helt fra Kartago. Til porten, der ledte ind til moskéens bedeniche (mihrab) brugte man 1600 kg guld. Denne kæmpemæssige moské skabte en illusion af uendelighed. Modellen var oasernes palmelunde, som maurerne kendte fra ørkenen en paradisets have på denne jord. Efter de kristnes indtagelse af Córdoba i 1236 blev moskéen brugt som kristen katedral, uden at der blev ændret væsentligt ved det arkitektoniske udtryk. Det var først i 1500-tallet, at man ødelagde en stor del af den oprindelige moské og opførte en katedral, man i dag kan se i centrum af bygningen. Mere end 400 søjler blev fjernet fra moskéen. Karl V. udtalte herefter: I har ødelagt noget unikt i verden. 12:00 Viana-paladset (Palacio de viana) Vi besøger Viana paladset (Palacio de Viana), et palads omgivet af 12 charmerende gårdhaver opført i det 14. århundrede. Paladset var beboet af adelige familier indtil slutningen af det 20. århundrede før det blev åbnet som museum. 13:30 Frokost på tapas-restaurant i kvarteret ved Viana Frokost i en hyggelig patio, Rincón de las Beatillas. Restauranten er en af de ældste i Córdoba og ligger i San Agustín-kvarterets snævre gader.

12 En skov af søjler i Córdobas Mezquita. I alt er der 856 søjler tilbage af de oprindelige Viana haven i Córdoba består af i alt 21 haver, med stenbelagte gårdhaver

13 En af haverne i Viana-paladset 15:30 Besøg i Córdobas patioer. De private gårdhaver (patios) i Córdoba er på UNESCOs verdensarvsliste og er et helt særligt fænomen. Private ejere åbner dørene for turister, og byen har endda konkurrencer, hvor den bedste have kåres. Allerede romerne byggede huse med patioer, der gav ro og skygge, og denne tradition blev videreført af maurerne. 20:00 Middag på Restaurante Churrasco Middag på en af byens absolut bedste restauranter. En af byens kendte restauranter, der åbnede sine døre i 1970 og er kendt for kød stegt på grillen med lokale sovse til. Restauranten ligger i det historiske jødiske kvarter. LØRDAG 9. APRIL -10:30 Sen afrejse Morgenen kan bruges til at opleve mere i Córdoba, se de romerske ruiner eller Kongepaladset Real Alcázar. Man kan også prøve Córdobas arabiske bad (hammam) eller til at få klaret de sidste indkøb. Alt dette ligger i kort afstand fra hotellet. 10:30 Afgang fra Córdoba mod Málaga.

14 De hvidkalkede facader dominerer Córdoba 12:30 Ankomst til Malaga og kort byvandring De fleste af de mange turister, der rejser til Solkysten, oplever desværre kun byen lige ved lufthavnen. Men Málaga er en charmerende by og bestemt et besøg værd! Vi bliver sat af bussen tæt på havnen, hvor vi ser en statue, opført i 2005, af H.C. Andersen, som bliver her citeret for ordene: I ingen anden spansk by har jeg følt mig så lykkelig og veltilpas som i Málaga. Pablo Picasso er født i Málaga og restauranten, hvor vi spiser frokost, ligger ikke langt fra et museum med geniets værker. Museet blev åbnet i :30 Frokost på lokal restaurant i Malagas bykerne 15:00 Byrundtur med bus i Málaga Her ser vi bl.a. havneområdet, tyrefægterarenaen og Alcazaba, det arabiske fort, hvorfra der er flot udsigt ud over Málaga by og havnen. 18:00 Ankomst til Malagas lufthavn 20:15 Afgang med DY3673 til Kastrup, hvor vi landet 23:50

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 24. - 29. marts 2014

DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 24. - 29. marts 2014 RUNDREJSE I ANDALUSIEN 24. - 29. marts 2014 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018 Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, 22. 27. oktober 2018 Andalusiens hovedstad Sevilla er indbegrebet af spansk kultur. Her findes en skøn blanding af historie, solskin, flamenco

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Iford Manor!!" #$ %$ & '

Iford Manor!! #$ %$ & ' Iford Manor!!" #$ %$ & ' () Fakta Transport: Fly fra Kastrup til London Heathrow med SK503 11. maj klokken 12:00 Hjemrejse fra Heathrow med SK506 den 16. maj klokken 16:50 I England bliver vi transporteret

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev storslåede Spanien og pragtfulde Portugal på denne unikke rundrejse Vi tager dig med til de største og mest

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Forår i Irland 27. april 4. maj 2008. Det jydske Haveselskab

Forår i Irland 27. april 4. maj 2008. Det jydske Haveselskab Forår i Irland 27. april 4. maj 2008 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se.

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015

Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015 Kultur- & Gourmetrejse i Nordspanien 9. - 15. SEPTEMBER 2015 REJSEKONCEPT KULTUR- & GOURMETREJSE I NORDSPANIEN Kultur og Gourmetrejsen i Nordspanien byder på en perlerække af spændende oplevelser: i vinområderne

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 BARCELONA & CATALONIEN Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 REJSEKONCEPT Have- og kulturrejse til Barcelona & Catalonien På de senere års have- og kulturrejser til Barcelona og Catalonien har det

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Kunsttur Bremen og Worpswede

Kunsttur Bremen og Worpswede Kunsttur Bremen og Worpswede 6. 9. maj 2019 Hansestaden Bremen er absolut et besøg værd. Byen var udsat for mange store bombardementer under 2. verdenskrig, men byens centrum ved floden Weser og bag de

Læs mere

Kultur- & Gastronomirejse til Madrid & Nordspanien 7. - 13. SEPTEMBER 2016

Kultur- & Gastronomirejse til Madrid & Nordspanien 7. - 13. SEPTEMBER 2016 Kultur- & Gastronomirejse til Madrid & Nordspanien 7. - 13. SEPTEMBER 2016 Kultur- & Gastronomirejse til Nordspanien & Madrid Kultur og Gourmetrejsen i Nordspanien byder på en perlerække af spændende oplevelser:

Læs mere

Det eventyrlige Andalusien

Det eventyrlige Andalusien Det eventyrlige Andalusien Rundrejse i det mauriske Andalusien til byerne Granada, Cordoba, Carmona og Sevilla Oplev den mauriske kultur på nærmeste hold Lad dig forføre af de smukke islamiske mønstre

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. april 2016

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. april 2016 BARCELONA & CATALONIEN Have- & kulturrejse 23.-28. april 2016 REJSEKONCEPT Have- og kulturrejse til Barcelona & Catalonien På de senere års have- og kulturrejser til Barcelona og Catalonien har det i den

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

ANDALUSIENS BETAGENDE SKATKAMMER

ANDALUSIENS BETAGENDE SKATKAMMER RUNDREJSE SPANIEN COSTA DE ALMERÍA - GRANADA - ALHAMBRA - CÓRDOBA - SEVILLA - CÁDIZ - JEREZ - RONDA - GIBRALTAR ANDALUSIENS BETAGENDE SKATKAMMER Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Alene navnet Andalusien

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland 18. til 23. juni 2014 Altamont Gardens Rejsekoncept Konceptet for mine rejser til Irland er at de ud over at være haverejser også giver plads til at opleve

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Andalusien. Af Dorit Andersen

Andalusien. Af Dorit Andersen Córdoba Sevilla Granada Cádiz Ronda Málaga Andalusien under huden Af Dorit Andersen Andalusien er Spanien, når det er allerbedst. Her finder du et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Magiske haver i Skotland og Nordengland

Magiske haver i Skotland og Nordengland Magiske haver i Skotland og Nordengland Dagsprogram for haverejse til Skotland og det nordøstlige England 1. til 6. juli 2012 Culzean Castle indfrier alle forventninger om, hvordan en skotsk borg skal

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

REJSEKONCEPT GARDENING DK

REJSEKONCEPT GARDENING DK REJSEKONCEPT Under flere besøg I Barcelona har jeg overvejet om der, ud over de mange selvfølgelige attraktioner, også findes seværdige haver. Det gør der! I 2012 tages der hul på et helt nyt rejsekoncept:

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland

Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland Have- og naturrejse i det sydvestlige Irland 4. til 10. maj 2011 Mount Usher fotograferet i begyndelsen af maj Rejsekoncept Efter i nogle år at have arrangeret haverejser til Irland, holdt jeg i 2010 en

Læs mere