RUNDREJSE I ANDALUSIEN marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET"

Transkript

1 RUNDREJSE I ANDALUSIEN marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET

2 REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets Have, og det forstår man, når man besøger Alhambra i Granada og bliver mødt af en næsten paradisisk stemning, hvor den raffinerede islamiske kunst og lyden af rindende vand spiller sammen. At besøge Alhambra er en helt overvældende oplevelse! Vores fremragende guide under besøget i Alhambra hedder Nicolas Børjesson, og han fører os poetisk og vidende ind i Alhambras spændende univers. Rejsen begynder i Granada, hvor vi har tre overnatninger på Meliá Granada, som er et godt, centralt beliggende 4stjernet hotel, og herefter tager vi til Cordoba, hvor vi har to overnatninger på det dejlige Hotel NH Amistad, som ligger midt i Cordobas historiske bydel. Herfra skal vi blandt meget andet opleve verdens smukkeste patioer, som er små rum mellem husene fyldt med blomstrende planter. Alle måltider morgenmad frokoster og middage (inkl. drikkevarer) på rejsen er inkluderet i prisen, og de kulinariske oplevelser er i den grad en del af rejseoplevelsen. Tidspunktet i slutningen af marts er valgt så vi for en stund kan tage forskud på foråret! GARDENING DK

3 FAKTA Fly Afrejse 23. marts 2015 med DY5571 (direkte fly) fra Kastrup klokken 12:15. Ankomst Malaga lufthavn kl. 15:55. Hjemrejse 28. marts med SK584 (direkte fly) fra Malagas lufthavn klokken 19:55. Ankomst Kastrup klokken 23:35 Bus Vi transporteres rundt i Andalusien i en komfortabel bus, som selvfølgelig har aircondition. Hotellerne De to hoteller har fire stjerner og hotellerne ligger centralt i hhv. Granada og Córdoba. Guider og planlægning Vores guide under besøget i Alhambra hedder Nicolas Børjesson, og han huskes af mange for sin medvirken i Søren Ryges Tv udsendelse om Alhambra og de spanske gårdhaver i Cordoba. Men rejsen er planlagt sammen med cand.mag. Kasper Christiansen fra firmaet CityToursBarcelona og Kasper er gennemgående guide under hele opholdet i Spanien, hvor han har boet i 13 år. Pris Prisen er kr. pr. person i dobbeltværelse, og ønsker man enkeltværelse, er der et tillæg på 1600 kr. Alle dage er med helpension (morgenmad, frokost og middag inkl. drikkevarer). Ligeledes er adgang til samtlige haver, museer og kirker, der besøges, betalt. NB. Spisetidspunkterne i Spanien er anderledes end i Danmark. De fleste restauranter serverer frokost fra tidligst kl. 13:00 og åbner mellem kl. 20:00 og 21:00 om aftenen. Betaling og tilmelding Tilmelding på på siden HAVEREJSER. Man kan også kontakte Gardening DK på telefon / I forbindelse med tilmelding betales et depositum på kr. per person. Restbetaling 2 måneder før afrejse. Det er en god idé at have en rejseforsikring. De fleste vil i forbindelse med deres almindelige forsikringer også have en rejseforsikring. Har man ikke det, kan afbestillingsforsikring og rejseforsikring tegnes hos Gardening DK i forbindelse med tilmeldingen. Rejsegarantifonden Gardening DK er registreret i Rejsegarantifonden under registreringsnummer Valuta. Euro. Kreditkort vil i de fleste tilfælde kunne anvendes i stedet for kontanter. Information før rejsen Elektroniske flybilletter, deltagerliste og en huskeseddel sendes til rejsedeltagerne i god tid inden afrejsen.

4 DAGSPROGRAM Mandag 23. marts 11:15 Afrejse 23. marts 2014 med DY5571 (direkte fly) fra Kastrup klokken 12:15. 15:00 Ankomst til Malagas lufthavn 15:55 og transport mod Nerja ca. kl. 16:45 16:30 Stop i Nerja med spektakulær udsigt Efter en lille times kørsel stopper vi i byen Nerja, der ligger ud til havet. Her er der mulighed for at drikke en kop kaffe og nyde den flotte udsigt fra en café, der ligger helt ud til klippekysten. Herefter kører vi det sidste stykke til Granada. 19:00 Ankomst til Granada og indlogering på Hotellet Vi ankommer nu til Granada, en af de mest fascinerende byer i Spanien. Byens symbol, granatæblet (granada på spansk) indgår i det spanske flag, fordi indtagelsen af Granada i 1492 starter det mest storslåede kapitel i spansk historie. Vi bliver indlogeret på et godt hotel, Meliá Granada 4*, der ligger centralt i Granada. Hotellet vil være vores base under de næste dages ophold. Udsigt ud over Granada by. 20:00 Kort gåtur i området omkring hotellet før middagen Efter indlogering på hotellet, går vi en tur i kvarteret omkring hotellet: Her ser vi bl.a. gaden Los Reyes Católicos, og ankommer til en af byens mest populære restauranter.

5 20:15 Middag på Restaurant Asador Real Castillana Middag på en af Granadas klassiske restauranter, Asador Real Castilla, der ligger tæt på hotellet. Der er tale om en af byens gode restauranter, kendt for sit kvalitetskød stegt på grillen. Tirsdag 24. marts 9:00 13:00 Alhambra paladset Vi starter dagen med et besøg på Alhambra paladset uden tvivl et af verdens mest fascinerende monumenter. Patio de los Arrayanes med spejlreflekserne, søjler og stuk et af de mest imponerende elementer på Alhambra. Alhambra blev oprindelig opført som et fæstningsværk i 800 tallet på La Sabika højen. Navnet Alhambra kommer fra al qala at al hamra, der betyder Det Røde Fort. Efterhånden blev fæstningen udbygget og forfinet, og efterhånden udviklede det sig til et luksuriøst område, hvor emiren af Granada kunne leve med sit harem. I midten af 1300 tallet blev Palacio Nazaries bygget til, det mest imponerende maurirske bygningsværk i Europa. Kombinationen af stuk, farvede kakler, snedkerarbejde og rindende vand skaber et imponerende sceneri, der afspejler tanken om Paradisets Have. Efter at Córdoba (i 1236) og siden Sevilla (i 1248) var faldet til de kristne, var Granada den sidste bastion, der forblev på maurernes hænder. Det er i 1300 og 1400 tallet, at de mest kendte elementer bliver bygget til Alhambra. Alahmbra blev indtaget af Det Katolske Kongepar tidligt i 1492, og paladset kom dermed i de kristne kongers besiddelse. Deres barnebarn, Karl V., der blev gift med Isabella af Portugal i 1526, boede efter brylluppet flere måneder på Alhambra. Karl V s palads, der i dag kan opleves på Alhambra, blev opført i denne periode.

6 Den berømte Løvegård illustrerer med en fontæne i centrum omgivet af rindende vand forestillingen om de fire floder, der løber sammen i Paradis. Besøget slutter med emirernes sommerpalads, Generalife. Den svenske guide, Nicolas Børjesson er om nogen i stand til at fortælle om haverne og paladsernes historie. Haverne ved Alhambra Flere mønstre i stuk og ornamenterede søjler på Alhambra.

7 Karl V s palads på Alhambra. Denne bygning har bl.a. været inspiration for politigården i København. 13:00 Frokosttid Vi har fået hotellet til at smøre en god madpakke, som bliver bragt frem til os i taxa! Vi får således mulighed for at nyde madpakken tæt ved Sommerhaverne (Generalife), med udsigt til byen. 14:00 Afslutning på Alhambra og tid på egen hånd Efter den guidede tur kan man vælge enten at blive lidt længere på Alhambra, eller at slentre en tur og nyde fortovscaféerne i Granada. 19:30 Kort gåtur i Kvarteret nord for hotellet Her ser vi Plaza Bib Rambla, de stemningsfyldte gader omkring domkirken, og går mod restauranten, hvor vi skal spise middag. 20:00 Middag på Elvira gaden Vi spiser middag på en typisk restaurant i den hyggelige Elvira gade, ikke langt fra hotellet. Gaden ligger på kanten til det gamle arabiske kvarter, Albaicín. Onsdag 25. marts 9:30 Byrundtur i Granada

8 På denne byrundtur ser vi de vigtigste monumenter i Granadas centrum. Vi besøger bl.a. Det Kongelige Kapel, hvor Det Katolske Kongepar, Ferdinand og Isabella, ligger begravet. Det var Det Katolske Kongepar, der indtog Alhambra og sendte Christoffer Columbus til Amerika I Det Kongelige Kapel ligger Det Katolske Kongepars datter, Johanne Den Vanvittige, og hendes mand, Filip Den Smukke, begravet. Ægteskabet mellem Filip og Johanne i 1496 lagde grunden til det imperium, der skulle dominere verden i mere end 200 år. Gennem ægteskabet blev de spanske besiddelser forenet med de habsburgske, hvilket gjorde kongeriget til det mest magtfulde i Europa, og i starten af 1500 tallet blev imperiet udvidet på den anden side af Atlanterhavet, da Mexico, og store dele af det nuværende Sydamerika, USA og Caribien, blev indtaget. Herefter besøger vi på gåturen katedralen og universitetet i Granada. 12:00 Albaicín kvarteret med San Nicolás kirken Vi tager nu til Albaicín kvarteret, Granadas gamle arabiske kvarter. Her er der et utal af små gyder, der snor sig i et labyrintisk netværk. Øverst på en bakketop ligger den hvidkalkede kirke, Sant Nicolás, og fra pladsen foran kirken er der en fabelagtig udsigt over Granada, Alhambra paladset og Generalife med Sierra Nevada i baggrunden. Albaicín kvarteret er tæt bebygget! Gadernes labyrintiske struktur stammer fra den mauriske periode. Øverst på bakketoppen ligger San Nicolás kirken, hvorfra der er fantastisk udsigt over Granada.

9 13:00 Frokost i Albaizín kvarteret. Udsigt til Alhambra fra Sant Nicolás kirken i Albaizín. Vi spiser frokost på en af Albaicín kvarterets bedste restauranter. Fra restauranten er der udsigt over Albaicín og i restaurantens indre gård står der appelsintræer. Albaicín kvarteret i Granada. Billede fra San Nicolás restauranten.

10 20:30 Middag på restaurant tæt ved hotellet Middag på en stemningsfyldt restaurant der serverer gode, traditionelle retter fra egnen. Torsdag 26. marts 9:30 Afgang fra Granada 11:00 Ankomst til byen Baena og besøg på olivenolieproduktion I området mellem byerne Jaén, Córdoba og Baena findes verdens største koncentration af oliventræer. På lange strækninger står der oliventræer så langt øjet rækker, når man kører gennem dette område. Ikke overraskende producerer Spanien mere end 40 % af verdens olivenolie. Vi stopper undervejs for at besøge en af områdets bedste olivengårde. Her fortæller ejeren om, hvordan olien laves, og vi skal se produktionen og selvfølgelig smage på den fremragende olie. Vi kommer også til at se de klassiske møllesten fra det 18. århundrede, der stadig er i brug. Produktionen har været ejet af den samme familie gennem 7 generationer. Produktionen er 100 % økologisk, og familien sælger i dag deres olivenolie til det meste af verden, og deres olie kan købes i butikker i New York, Paris, London og Madrid. 13:00 Frokost på olivengården Efter besøget på olivengården, serveres der en god frokost i de haller, der tidligere blev brugt til opbevaring af olien. Frokosten på oliven gården byder på mange spændende retter og et flot opdækket bord

11 14:30 Afgang fra Baena mod Córdoba Olivenproduktion i Baena, som vi besøger. 16:00 Ankomst til Córdoba og indkvartering Hotel NH Amistad i Córdoba er en fredfyldt oase midt i byens historiske område.

12 Ankomst til en af Andalusiens mest interessante byer: Córdoba. Indkvartering på NH Amistad 4*. Dette dejlige hotel, der ligger i et fredfyldt kvarter inden for de gamle bymure, vil være vores base de næste to dage. Romerne grundlagde Córdoba, som de navngav Corduba. Byen var en vigtigt romersk provins, og her blev bl.a. forfatterne Seneca og Lucan født. Men det var i middelalderen, at Córdoba oplevede sin storhedstid: i 900 tallet var Córdoba én af Europas største byer med op mod indbyggere og inden for videnskab, filosofi og litteratur var byen et vigtigt lærdomscenter. Samtidig var byen kendt for en usædvanlig religiøs tolerance: ved hoffet mødtes muslimer, kristne og jøder i fredelig sameksistens. Córdoba har ca indbyggere og ligger ved Guadalquivir floden, en af de største floder i Spanien, der bl.a. løber igennem byen Sevilla længere mod vest. 18:30 Byrundtur i Córdoba Kort byrundtur i kvarteret omkring hotellet. Vi skal besøge bl.a. Det Jødiske Kvarter, der ligger ved hotellet og se statuen af Seneca, der blev født i byen, og Alcazaba, resterne af det mauriske fort. 19:30 Tapasmiddag på restaurant Bodegas Mezquitatæt ved Mezquitaen Bodegas Mezquitatæt er kendt for at servere en god tapas middag i den hyggelige restaurant tæt ved Córdobas berømte Mezquita. Fredag 27. marts 9:30 Gåtur i Córdoba Vi går en kort tur i Cordoba, hvor der er mulighed for at se resterne af den romerske bro, der krydser Guadalquivir floden. Herefter ankommer vi til Mezquitaen. 10:00 Besøg i Mezquitaen Mezquitaen i Córdoba er et af de mest imponerende monumenter i Spanien. Abd al Rahman I opførte den første moské i 785, oven på en tidligere visigotisk kirke. Moskéen fungerede som Córdobas fredagsmoské, dvs. den vigtigste bygning i det muslimske samfund. Her skulle alle troende mænd mødes hver fredag til middag. Efterhånden som byen voksede, blev moskéen udbygget og efterhånden nåede moskéen en størrelse på m2, med i alt 1293 søjler. Moskeen var verdens næststørste kun overgået af Den Store Moské i Mekka. Nogle af søjlerne var genbrug fra tidligere romerske og visigotiske templer og kirker, og enkelte var fragtet til Córdoba helt fra Kartago. Til porten, der ledte ind til moskéens bedeniche (mihrab) brugte man 1600 kg guld. Denne kæmpemæssige moské skabte en illusion af uendelighed. Modellen var oasernes palmelunde, som maurerne kendte fra ørkenen en paradisets have på denne jord. Efter de kristnes indtagelse af Córdoba i 1236 blev moskéen brugt som kristen katedral, uden at der blev ændret væsentligt ved det arkitektoniske udtryk. Det var først i 1500 tallet, at man ødelagde en stor del af den oprindelige moské og opførte en katedral, man i dag kan se i centrum af bygningen. Mere end 400 søjler blev fjernet fra moskéen. Karl V. udtalte herefter: I har ødelagt noget unikt i verden.

13 Bedenichen (mihrab) i Córdobas Mezquita. De bedende kiggede i retning af dette rum i den oprindelige moske. En skov af søjler i Córdobas Mezquita. I alt er der 856 søjler tilbage af de oprindelige :00 Viana paladset (Palacio de viana)

14 Vi besøger Viana paladset (Palacio de Viana), et palads omgivet af 12 charmerende gårdhaver opført i det 14. århundrede. Paladset var beboet af adelige familier indtil slutningen af det 20. århundrede før det blev åbnet som museum. Vilana haven i Córdoba består af i alt 21 haver, med stenbelagte gårdhaver En af haverne i Vilana paladset 13:30 Frokost på tapas restaurant i kvarteret ved Viana

15 Frokost i en hyggelig patio, Rincón de las Beatillas. Restauranten er en af de ældste i Córdoba og ligger i San Agustín kvarterets snævre gader. 15:30 Besøg i Córdobas patioer. De private gårdhaver (patios) i Córdoba er på UNESCOs verdensarvsliste og er et helt særligt fænomen. Private ejere åbner dørene for turister, og byen har endda konkurrencer, hvor den bedste have kåres. Allerede romerne byggede huse med patioer, der gav ro og skygge, og denne tradition blev videreført af maurerne. 20:00 Middag på Restaurante Churrasco Én af de private gårdhaver i Córdoba Middag på en af byens absolut bedste restauranter. En af byens kendte restauranter, der åbnede sine døre i 1970 og er kendt for kød stegt på grillen med lokale sovse til. Restauranten ligger i det historiske jødiske kvarter. Lørdag 28. marts 10:30 Sen afrejse Morgenen kan bruges til at opleve mere i Córdoba, se de romerske ruiner eller Kongepaladset Real Alcázar. Man kan også prøve Córdobas arabiske bad (hammam) eller til at få klaret de sidste indkøb. Alt dette ligger i kort afstand fra hotellet. 10:30 Afgang fra Córdoba mod Málaga. 12:30 Ankomst til Malaga og kort byvandring

16 De færreste af de mange turister, der rejser til Solkysten, oplever desværre kun byen lige ved lufthavnen. Men Málaga er en charmerende by og bestemt et besøg værd! Vi bliver sat af i bussen tæt på havnen, hvor vi ser en statue, opført i 2005, af H.C. Andersen, som bliver her citeret for ordene: I ingen anden spansk by har jeg følt mig så lykkelig og veltilpas som i Málaga. Pablo Picasso er født i Málaga og restauranten, hvor vi spiser frokost, ligger ikke langt fra et museum med geniets værker. Museet blev åbnet i :30 Frokost på lokal restaurant i Malagas bykerne 15:00 Byrundtur med bus i Málaga Her ser vi bl.a. havneområdet, tyrefægterarenaen og Alcazaba, det arabiske fort, hvorfra der er flot udsigt ud over Málaga by og havnen. 18:00 Ankomst til Malagas lufthavn 20:15 Afgang med SK584 til Kastrup, hvor vi landet 23:35

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 BARCELONA & CATALONIEN Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 REJSEKONCEPT Have- og kulturrejse til Barcelona & Catalonien På de senere års have- og kulturrejser til Barcelona og Catalonien har det

Læs mere

Haverejse i Wales og Midtengland

Haverejse i Wales og Midtengland Haverejse i Wales og Midtengland 29. juni til 4. juli 2015 Helt nede ved sydspidsen af halvøen Lleyn i det vestligste Wales fandt vi Nanhoron, som er en perle! Rejsekoncept Jeg har tidligere arrangeret

Læs mere

BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE NEXT STOP SEVILLA

BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE NEXT STOP SEVILLA BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE AD 10 2 GR ER NEXT STOP SEVILLA Om dit rejsebureau og dette hæfte Vi har arrangeret gruppe-

Læs mere

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Rejse til Mellemamerika med 2 MAYAERNES VERDEN 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Mexico City Puebla Catemaco Palenque Flores

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Vild med. Andalusien. - en guide

Vild med. Andalusien. - en guide Vild med Andalusien - en guide Vild med Andalusien - en guide Af Per H. Jacobsen Dansk udgave 2013 - EC Edition og Per H. Jacobsen Redaktion: Kim Højlund og Ole Alkærsig Foto: Per H. Jacobsen, Kim Højlund

Læs mere

falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter falk lauritsen rejser XXXXX 1 mallorca middelhavets perle Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Mallorca. Vi

Læs mere

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Vi har glædet os til at præsentere Samson Travels første feriekatalog. Gennem

Læs mere

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Godt et år er gået, siden vi valgte at udvide forretningen og udgive vores første

Læs mere

Kør selv-ferie i Cuba

Kør selv-ferie i Cuba Kør selv-ferie i Cuba Vi har gjort det nemt for dig, og sammensat en spændende kør selv-ferie i Cuba, hvor både bil og overnatningssteder er på plads, inden du tager hjemmefra indholdet og oplevelserne

Læs mere

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse

Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga. Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Julerejse 2010 Til Solkysten v/malaga Københavns Malerlaugs Rejsefond inviterer til Julerejse Rejse: Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Malaga 25.11 2010 28.11 2010 4 dage Denne rejse til det dejlige Andalusien

Læs mere

Eventyrlige Norge. ny version! Rejsen starter i oslo REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Eventyrlige Norge. ny version! Rejsen starter i oslo REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Eventyrlige Norge med Nordkap & Lofoten Fly - 11 dage ny version! Rejsen starter i oslo Glæd dig til at opleve minebyen Røros, som er på UNESCO s Verdensarvsliste. Rejsen

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere

PROVENCE. Rejseleder: Henning Wichmann. 4.-12. maj 2013

PROVENCE. Rejseleder: Henning Wichmann. 4.-12. maj 2013 PROVENCE Rejseleder: Henning Wichmann 4.-12. maj 2013 På denne rejse kan man opleve foråret i Frankrigs måske skønneste region. Afgrænset af Alperne mod nord, Middelhavet mod syd og Rhônen mod vest ligger

Læs mere

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder

Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Påsketur til Cuba og Canada 13 dages kulturel rejse med dansk rejseleder Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Påsketur til Cuba og Canada Påsketur 13 dages kulturrejse i Cuba og Canada Havana - Cienfuegos -

Læs mere

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med

Mexicos Kulturskatte. Oplevelsesrejse med. 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige. Vi flyver med 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Vi flyver med Oplevelsesrejse med 2 Mexicos Kulturskatte 14 dages rundrejse i det gamle Azteker- og Mayarige Mexico City Taxco Puebla Oaxaca Tehuantepec

Læs mere

Algarve-kysten. Oplev Algarve-kysten med 2 dage i Lissabon. Smukke hvide sandstrande og masser af oplevelser.

Algarve-kysten. Oplev Algarve-kysten med 2 dage i Lissabon. Smukke hvide sandstrande og masser af oplevelser. Nyhed 2013 Ekstra fordele på læserrejsen Algarves seværdigheder heldagsudflugt med 10 % forkøbsrabat Oplevelsespakken indeholder Auramar Beach Resort med All Inclusive. Algarves landsbyer og smukke natur

Læs mere

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Palæstina og Jordan eller Israel 9. 17.oktober 2015 Her er muligheden for en rejse, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Jordan eller Israel/Palæstina,

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER PERU PERUS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort Dag 1. Afrejse fra Danmark og ankomst til Lima Dag 2. På opdagelse i Limas historiske bydel (M+A) Dag 3. Med fly ind i Andesbjergene

Læs mere

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder Thailand På floder gennem Østens mystik Rundrejse med dansk rejseleder Thailand - på floder gennem Østens mystik Rundrejse med høj kvalitet og dansk rejseleder i 13 dage: Mulighed for 5 dages forlængelse

Læs mere

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava NADANA TOURS Fælles ferie for alle singler Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava Sommer 2015 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Samos, vores nye rejsemål i Grækenland, til Karpathos og til Kreta.

Læs mere

De Vestindiske Øer 2013&2014. & New York! 14 dage - Fly. St. Croix, St. Thomas & St. John! - En efterspurgt rejse - Nu på 11. år!

De Vestindiske Øer 2013&2014. & New York! 14 dage - Fly. St. Croix, St. Thomas & St. John! - En efterspurgt rejse - Nu på 11. år! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG De Vestindiske Øer & New York! St. Croix, St. Thomas & St. John! - En efterspurgt rejse - Nu på 11. år! 14 dage - Fly 2013&2014 Vi flyver med British Airways ét af verdens

Læs mere

2014 & 2015 California Dreaming

2014 & 2015 California Dreaming REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 & 2015 California Dreaming San Francisco Solvang Los Angeles Las Vegas 14 dage - Fly Alcatraz og San Francisco USA s mest charmerende by. Mulighed for at opleve den

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere

Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera

Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera Olesvej 12-2830 Virum Tlf: 45858512 - M: 24849392 info@biotravel.dk - www.biotravel.dk CVR: 31761581 Rejsegarantifonden medlemsnr. 2040 Tur til den ukendte og smukke kanarieø La Gomera Selv om den lille

Læs mere