Det eventyrlige Andalusien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det eventyrlige Andalusien"

Transkript

1 Det eventyrlige Andalusien Rundrejse i det mauriske Andalusien til byerne Granada, Cordoba, Carmona og Sevilla Oplev den mauriske kultur på nærmeste hold Lad dig forføre af de smukke islamiske mønstre Få nogle kulinariske oplevelser, du sent vil glemme 9 dage 18. september september 2012 Carsten Cramon Gyden Brædstrup tel.: carsten@cramon.dk

2 Indledning Giv ham en almisse, kvinde, for der findes ingen større straf end at være blind i Granada. Sådan lyder en tekst indgraveret i muren på et af Alhambras paladser. Det er en sandhed som generationer af besøgende kan bevidne. Granada ligger som en oase omgivet af bjerge i Andalusien. Her havde muslimerne i næsten 800 år herredømmet, og deres blomstrende kultur kan vi se beviset på, når vi går rundt i byen, ser bygningerne og fornemmer den fremmedartede mystik. At rejse i Andalusien har begejstret mange kunstnere. H.C. Andersen skriver om fantasiens forstenede kniplingsbazar i Alhambra og Tom Kristensen taler om dragende huler af uendelige slotssale. Man længes altid længere ind. Den hollandske grafiker M.C. Escher - kendt for sine paradoksale billeder - fandt i Alhambra inspiration til en livslang fordybelse i de uendelige islamiske mønstre. I 711 var de første muslimske styrker gået i land ved Gibraltar. De var kaldt til Spanien af stridende vestgotiske konger. Allerede i 732 var de nået til Midtfrankrig, hvor de blev standset ved Poitier. Det muslimske Omajjade dynasti havde i 300 år magten i en stor del af Spanien, og Córdoba blev hovedstad i det såkaldte Al-Andalus. Omkring tallet var byen centrum for en blomstrende kultur, der opstod omkring tolerante kaliffers hof. Her mødtes øst og vest i et frugtbart samarbejde, hvor kunst og videnskab nåede højder, der var enestående i den europæiske samtid. Moskeen Mezquita i Córdoba står i dag som bygningsværket, hvor en speciel maurisk arkitektur blev grundlagt. Omajjadernes magt blev brudt i 1031 og det muslimske Spanien opløstes i småstater, de såkaldte Taifas bystater. I Sevilla er det især almohadernes arkitektur, der har haft betydning. I dag findes Giraldatårnet og Guldtårnet, som bevis på deres arkitektoniske formåen. Det tredie muslimske dynasti, der fik betydning var nashriderne i Granada. Det var under deres styre at fyrstebyen Alhambra med de berømte paladser, Comares paladset med Myrtegården og Løvegårdspaladset med Løvepatioen, byggedes i midten af 1300-tallet. I Alhambra når arkitekturen sit mest sublime udtryk, hvor rum, ornamentik, kaligrafi og lyden fra de mange springvand indgår i en enestående sanselig og harmonisk helhed. På en af murene kan man læse: Sabika (højdedraget hvor Alhambra ligger) er en krone på Granadas pande, i den kan man indsætte stjernerne, og Alhambra, Gud bevare det, er en rubin øverst på denne pande.

3 Dag 1 Der er flyafgang fra Kastrup. Fra Malaga kører vi straks til Granada, som ligger meget smukt på højsletten med den sneklædte Sierra Nevada bjergkæde som kulisse. I bussen fortæller Ole Alkærsig lidt om Spanien politisk og kulturelt. Vi indstallerer os for de næste tre dage på et centralt beliggende hotel. Sidst på eftermiddagen samles vi i hotellets foredragssal, hvor Kristoffer Damgaard holder diasforedrag om grundprincipperne i Alhambras arkitektur og maurernes betydning for spansk arkitektur. I næsten 800 år var Granada under muslimsk styre, og det var i Granada det katolske kongepar Ferdinand og Isabella fuldendte den såkaldte generobring i Fyrstebyen Alhambra havde oprindeligt 7 paladser. I dag er det specielt Comares- og Løvegårdspaladset, der vækker til beundring. I disse paladser når arkitekturen sit mest sublime udtryk. I diasforedraget vil denne arkitekturs særegne træk blive udlagt og forklaret. Efterfølgende starter Carsten Cramon på sine foredrag om de islamiske mønstres uendelige skønhed. I disse foredrag prøver vi at gå bag om mønstrenes konkrete udtryk for at se hvilke universelle lovmæssigheder, de er underkastet. Det bliver en lille forunderlig rejse ind i mønstrenes matematiske verden, som vil give deltagerne mulighed for at opleve sider af de islamiske mønstre som normalt er skjult for de fleste. Foredragene kan følges af alle uden specielle forudsætninger i matematik. Efter foredragene er der fælles middag på hotellet.

4 Dag 2 Om formiddagen besøger vi Alhambra, og Generalife med de berømte haveanlæg. Fra Generalife er der en fin udsigt over Albaicín, den ældste muslimske bydel, og Sacromonte med sigøjnerhulerne. I Alhambra står Carl V s palads fra midten af 1500-tallet som en klar modsætning til den mauriske byggestil med sin tunge renæssancearkitektur. Da man i Spanien skal benytte lokalguider ved de store monumenter, vil det også være tilfældet på vores tur rundt i Alhambra. Vi har været så heldige at hyre dansktalende Nicolas Børjeson - kendt fra Søren Ryges TV udsendelse om Granadas haver. Senere på dagen vil Kristoffer runde Alhambras arkitektur af, mens Carsten fortsætter rejsen ind i de islamiske mønstre, som nu endegyldigt er vækket til live efter besøget i Alhambra. Der er fælles middag på hotellet.

5 Dag 3 Efter morgenmaden fører taxaer os over på den anden side af Darroslugten til Albaicín det gamle arabiske beboelseskvarter, hvor de smalle gader stadig snor sig labyrintisk som i Middelalderen. Vi ser huse, der virker lukkede udadtil. Disse huse åbner sig indadtil mod en smuk patio eller en have, den såkaldte Carmen. Fra Albaicín er der en storslået udsigt til Alhambra med Sierra Nevada i baggrunden.vores gåtur rundt i Albaicín slutter nede i byens centrum, hvor vi bl.a. skal besøge Alcaiceria, den gamle bazar, Katedralen og Capilla Real, kongemausolæet, hvor gravmælerne af det katolske kongepar Ferdinand og Isabella og datteren Johanne den Vanvittige og hendes mand habsburgeren Filip den Smukke findes. Eftermiddagen er fri til egen udforskning af Granada. Interesserede kan tage med op til Granadas eneste fabrik, der stadig producerer kakler, der kan benyttes til at lave de historiske islamiske mønstre. Middag på hotellet.

6 Dag 4 Vi forlader Granada om morgenen, hvor bussen kører ud i det smukt bølgende landskab med oliventræer så langt øjet rækker. Ole fortæller lidt om Spaniens kulinariske herligheder i bussen. Helt i landskabets forførende ånd gør vi to kulinariske stop på vejen til Córdoba. Første gang i Montilla, hovedbyen i et vindistrikt, hvor man laver en sherryagtig vin af samme kvalitet som sherry. Hos områdets bedste producent - Alvear - får vi en rundvisning på engelsk. Her skal vi bl.a. se de specielle åbne lerkrukker (Tinajas), hvor vinlagringen foregår og høre den spændende historie om sherryfremstilling. Vi får også mulighed for at smage på firmaets produkter - bl.a. en Amontillado, der har ligget 25 år på fad. Vores tur fortsætter til Baena, hvor vi skal besøge olivenolieproducenten Nunez de Prado. Her vil vi høre om og opleve kvalitet i højeste potens, bl.a. en økologiske olivenolie fremstillet uden presning og filtrering. Vi slutter af i de hyggelige gamle bygninger med tapasspecialiteter så intense at mindet vil være prentet i bevidstheden for stedse. Midt på eftermiddagen ankommer vi til vort hotel i Cordoba, som ligger centralt i den gamle bydel lige overfor de gamle imponerende indgangsporte til den berømte moské - Mezquita. Inden man kan gå på jagt efter et spændende spisested i den gamle bydel holder Kristoffer foredrag om moskeen i Cordoba og den højkulturelle periode under omajjaderne.

7 Dag 5 Efter et uforglemmeligt morgenbord med et overflødighedshorn af delikatesser vil vi besøge moskeen. Her byggede romerne et Janustempel, visigoterne ændrede o. 400 denne bygning til en kristen basilika, som maurerne overtog og udbyggede i årene til den største moské i Vest (en uendelig søjleskov på 850 søjler bærer moskeen). Midt i moskeen lod Carl V. i 1500-tallet opføre en katedral. Da han så sit værk erkendte han: Vi har ødelagt noget enestående. Efter besøget i moskeen går vi gennem det gamle jødiske kvarter. Vi får her nogle oplivende kik ind i Córdobas berømte patioer, der ofte er belagt med små strandsten i de smukkeste mønstre. I det jødiske kvarter ligger synagogen, der er bygget af mauriske håndværkere. Eftermiddagen er til fri disposition, hvor et besøg i Calahoratårnet kan anbefales. Calahorratårnet er fra maurisk tid. I dag er her et museum, hvor man kan se scener fra Córdobas flerkulturelle fortid. En tid hvor kristne, jøder og muslimer levede fredeligt med hinanden. Med hovedtelefoner kan man gå fra rum til rum og drømme sig tilbage i tid. Der er bl.a. en model af moskeen fra før katedralen blev bygget, og der er figurer af de filosoffer, der medvirkede til at gøre Córdoba til det mest betydningsfulde kulturcenter i datidens Europa. Der venter os en spændende aften, hvor vi igen skal forføres. Vi skal besøge Córdobas fineste restaurant - Bodegas Campos - der har til huse i et gammelt kloster. Efter en rundvisning i de historiske bygninger venter der os i nonnernes gamle spisesal en udsøgt spansk festmiddag med nogle af Spaniens bedste vine. Carsten vil give en introduktion til de spanske vine og vinsmagningens forførende kunst.

8 Dag 6 Vi forlader Córdoba og kører til Medina Azahara, ruinerne af den storslåede fyrsteby som kaliffen Abd Al-Rahman den III lod bygge uden for Córdoba i 900-tallet. På vejen videre til Carmona fortæller Ole lidt om spansk sprog, gestik og mentalitet. I Carmona skal vi på en lille rundtur i byen. Vi skal opleve byens spændende mudéjar-inspirerede arkitektur. Rundturen slutter med en dejlig udsigt over Guadalquivirdalen inden vi i fællesskab indtager en lokal frokost inde i restaurant Molino de la Romeros patio. Inden vi sidst på eftermiddagen når vort hotel centralt beliggende i Sevillas gamle jødiske kvarter, Santa Cruz, kører vi en rundtur i Sevilla, hvor vi kan opleve byen, som et overflødighedshorn af imponerende og anderledes arkitektur. Bl.a. Carmens tobaksfabrik, der nu er universitet, og de imponerende broer og bygninger fra verdensudstillingen EXPO 92. Om aftenen er der rige muligheder for at finde et hyggeligt spisested i Santa Cruz.

9 Dag 7 Efter morgenmaden vil Kristoffer fortælle om Sevillas mauriske fortid og kristne nutid, mens Carsten fortæller sidste nyt fra mønsterverdenen. Efter frokost slentrer vi gennem Santa Cruz til Giralda-tårnet og katedralen. Giraldatårnets arkitektur er et eksempel på 1100-tallets almohade-arkitektur. Denne arkitektur er et mellemled, mellem den arkitektur vi ser i Córdoba-moskeen, og den der fuldendes i Alhambra. I samme område ligger kongepaladset Alcázar - det fineste eksempel på mudéjar-stilen. Den nuværende konge Juan Carlos residerer her, når han er i Sevilla. I Alcázar har fønikere, romere, maurere og kristne fyrster gennem tiderne bygget og ændret haver og bygninger. Der er en meget righoldig udsmykning bl.a. med kakkelpaneler i flotte mønstre. Om aftenen tilbyder Carsten udenfor programmet en lille mudejár kirkevandring til et meget ydmygt sted, hvor vi kan opleve det daglige uforstyrrede liv i Sevilla.

10 Dag 8 Dagen er til fri disposition, hvor man kan vælge mellem storbyens mange seværdigheder, en sejltur på Guadalquavir floden, shopping på Sierpes eller filosoferen over en stille drink. På hotellet introducerer Kristoffer og Carsten til mulighederne. Inden fælles middag på hotellet fortæller Ole lidt om flamencoens væsen, og den begivenhedsrige dag afsluttes i Casa de la Memorias patio til insiterende flamenco.

11 Dag 9 Efter morgenmaden forlader vi Sevilla for at nå vores fly i Malaga. Først på eftermiddagen er vi tilbage i Danmark.

12 Praktiske Rejsedato: 18/9-26/ Afrejse fra: Kastrup Pris: kr. Enkeltværelse: kr. Sygeafbestillingsforsikring: + 6 % (Undersøg om du ikke allerede har denne forsikring i din indboforsikring). Indeholdt i prisen: Fly: Kastrup - Malaga(tur/retur). Bus og taxi: Alle programsatte transporter med bus og taxi. Hotel: Delt dobbeltværelse i centralt beliggende 4-stjernede hoteller med bad og toilet. Pension: Morgenmad 8 dage, frokost 3 dage og middag 5 dage. Vin og vand til maden. Heraf specielle arrangementer:tapasfrokost i Baena med forskellige forfriskninger, festmiddag med udsøgte vine i Córdoba og frokost i Carmona og Ronda. Udflugter: Samtlige udflugter inkl. entré, bl.a. flamenco opvisning i Sevilla, vinsmagning hos Alvear og rundvisning hos olivenbonden Nunez de Prado. Danske : Kristoffer Damgaard, PhD. i islamisk arkæologi. Har ledet flere kulturrejser til den islamiske verden bl.a. til Andalusien. Ole Alkærsig, cand. mag. i spansk. Oversætter af spansk litteratur. Har boet, studeret og arbejdet i flere perioder i Spanien. Carsten Cramon, cand. scient. i matematik. Har afholdt foredrag og workshops i en årrække om matematikkens musiske sider. Bl.a. kurser i islamiske mønstre, det gyldne snit, fraktaler m.m. Har gennemført en lang række kulturrejser bl.a. til Andalusien. Lokalguider: Dansktalende i Granada og på Alhambra. Engelsktalende i Cordoba og Sevilla. Foredrag: Ca. 13 timers foredrag med Kristoffer og Carsten. Kompendium: Flot indbundet kompendium på godt sider udleveres i flyet sammen med et 12 siders hæfte med udførligt tidsprogram. Drikkepenge: Drikkepenge til chauffører. Dragerservice: Dragerservice på hotellerne i Cordoba og Sevilla. Afgifter: Afgift til Rejsegarantifonden. Andet: Leje af foredragssale med A/V udstyr. Diverse: Tilmelding: Depositum: Senest mandag den 30. april Tilmeld dig på Cramon Kulturrejsers hjemmeside, ring eller send et brev til Gyden 5, 8740 Brædstrup. Betales med kr. ved tilmelding enten på check sendt til Gyden 5, 8740 Brædstrup eller til konto Evt. sygeafbestillingsforsikring betales samtidig. Restbetaling: Senest mandag den 2. juli Forbehold: Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018 Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, 22. 27. oktober 2018 Andalusiens hovedstad Sevilla er indbegrebet af spansk kultur. Her findes en skøn blanding af historie, solskin, flamenco

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 24. - 29. marts 2014

DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 24. - 29. marts 2014 RUNDREJSE I ANDALUSIEN 24. - 29. marts 2014 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Andalusien. Af Dorit Andersen

Andalusien. Af Dorit Andersen Córdoba Sevilla Granada Cádiz Ronda Málaga Andalusien under huden Af Dorit Andersen Andalusien er Spanien, når det er allerbedst. Her finder du et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet

Læs mere

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

ANDALUSIEN. 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET

ANDALUSIEN. 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET ANDALUSIEN 4.-9. april 2016 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets Have, og det

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev storslåede Spanien og pragtfulde Portugal på denne unikke rundrejse Vi tager dig med til de største og mest

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Costa del Sol -Langtidsferie

Costa del Sol -Langtidsferie Busrejse. 25 dage Pris inkl. halvpension: Kun 10.395,- Højdepunkter Skøn langtidsferie Den storslåede natur Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Sevilla Malaga Jerez ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

ANDALUSIENS BETAGENDE SKATKAMMER

ANDALUSIENS BETAGENDE SKATKAMMER RUNDREJSE SPANIEN COSTA DE ALMERÍA - GRANADA - ALHAMBRA - CÓRDOBA - SEVILLA - CÁDIZ - JEREZ - RONDA - GIBRALTAR ANDALUSIENS BETAGENDE SKATKAMMER Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Alene navnet Andalusien

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 Tag med Anton Rejser til Kinas hovedstad Beijing på en rejse, der lægger beslag på alle dine sanser! Oplev alle de kendte steder, som man altid har drømt om at

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne

Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Catalonien, Andorra og Pyrenærerne Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.09.2020 24.09.2020 8.195,- Højdepunkter Populære Roses Barcelona med lokalguide Andorra i Pyrenæerne Dejligt

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland.

Vi inviterer dig til at opleve de lokales opfattelse af den virkelige Rusland. Grupe tur 2010 Moskva og St. Petersburg Hvilke myter kender du om Rusland? Er det fædrelandet af vodka, bærer eller KGB? Realiteten er,at Rusland er en berusende blanding af folk, traditioner og historie.

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Rejsen arrangeres i samarbejde med Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Esbjerg.

Rejsen arrangeres i samarbejde med Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Esbjerg. Rejsen arrangeres i samarbejde med Danske Ølentusiaster, Lokalafdeling Esbjerg. Denne rejse er en rundrejse, som vil bringe dig til nogle af de smukkeste egne i Europa, og samtidig til nogle lokale mekka

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage med M/S Rakhmaninov Velkommen ombord på M/S Rakhmaninov på dennes sidste rejse inden vinterpausen i Rostov. Rejsen starter i Moskva og slutter 19 dage senere

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Maurernes arv gennem Marokko og Andalusien

Maurernes arv gennem Marokko og Andalusien Maurernes arv gennem Marokko og Andalusien Dagsprogram Dag 1: Kbh. Marrakesh. Byrundtur med medinaen, souken, Ben Youssef-koranskolen, Marrakesh museum, Kotoubia-minareten og Djemaa el Fna-torvet. Velkomstmiddag

Læs mere

BULGARIEN VIN * KULTUR * HISTORIE

BULGARIEN VIN * KULTUR * HISTORIE BULGARIEN VIN * KULTUR * HISTORIE 8 dages tur Sol, vindruer og vine har været bulgarske symboler siden antikken. Thrakerne, de første kendte indbyggere på Balkan Halvøen, var erfarne vinavlere og vinproducenter.

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 15.05.2020 4.195,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Gode udflugter med lokal guide Hotel Abildgaard god mad og flot

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere