Få styr på travle omgivelser med Ariadne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Få styr på travle omgivelser med Ariadne"

Transkript

1 Få styr på travle omgivelser med Ariadne Dynamisk skiltning, ressourcestyring og kommunikation Leading the way

2

3 En effektiv mulighed for at styre de indendørs aktiviteter Forestil dig, at alle i din organisation føler sig godt informeret og at gæster straks føler sig velkomne. Forestil dig at enhver uden problemer kan finde rundt og du ikke skal bruge tid på at vise vej. Tænk hvor effektivt det ville være, hvis mødelokaler kunne bookes automatisk og beskeder kunne videregives blot ved et klik med musen. Ariadnes nutidige design og spændende muligheder indenfor video og rulletekster skaber dynamik i din organisation Og når vi nu er i gang, forestil dig jeres reception som et hypermoderne multimedia center. Sandheden er, at du ikke behøver forestille dig det. Disse og lignende situationer udspiller sig hver dag hvor mennesker indlogerer sig, uddanner sig, holder forretningsmøder; i virksomheder, på hoteller, på skoler, på hospitaler og andre institutioner verden over med Ariadne. Ariadne er et effektivt redskab til at styre alle indendørs aktiviteter. En serie elegant designede skilte, som tilfører enhver bygning et levende og moderne indtryk. Under den flotte overflade ligger imidlertid noget af den mest avancerede teknologi indenfor det at informere, underholde, opdatere og dirigere mennesker i den rigtige retning. Ariadne, som er designet af Modulex, en af verdens førende producenter af informations- og kommunikationssystemer, gør det lettere at styre trafikken i en bygning - og gør samtidig livet lettere for dig. Med Ariadne kan du forme budskaberne som du selv ønsker det.

4 Udfyld blot felterne Ariadne betyder bekvemmelighed fra første øjeblik. I modsætning til statiske skilte, som kræver manuel opdatering, er Ariadne et netværk af dynamiske skilte, som styres fra en computer. Man indtaster eller ændrer blot informationen og skiltene i hele bygningen viser automatisk den indtastede information på det korrekte tidspunkt. Indtastning og arbejde med musen er stort set de eneste tekniske færdigheder, der kræves. Systemet kan let betjenes af medarbejdere med få eller ingen IT-færdigheder og vil virke bekendt for alle, der har arbejdet med elektroniske kalendere. Ariadne er ikke blot enkel at betjene, men også enkel at indbygge i virksomhedens overordnede IT-struktur. Systemet er kompatibelt med alle velkendte kalender- og bookingsystemer og sikrer hermed størst mulig organisatorisk effektivitet. Opdatering af skilte har aldrig været lettere.

5 Få gæster til at føle sig hjemme med deres firmanavn og logo Gæstevelkomst Hvad er mere betryggende for gæster end at føle sig velkommen fra det øjeblik, de træder ind ad døren? Findes der bedre måder for dig at fremme dit brand på end at vise alle besøgende individuel opmærksomhed? Ariadne gør det let at give alle gæster en personlig velkomst, også når du ikke selv kan være til stede. Navnene på gæsterne og deres firmanavn og -logo vises på velkomstskiltet. Ved at tilføje logo, gør du velkomsten endnu mere personlig Hold alle opdateret Oversigt over møder Gæster føler sig ikke blot velkomne, de føler sig bedre informeret. I f.eks. private virksomheder, konferencecentre og offentlig administration, er det muligt med Ariadne at lave en oversigt over dagens møder og aktiviteter, som er let at overskue og opdatere. Ariadne forbedrer også kommunikationen internt. Nye ordrer, interne aktiviteter og andre nyheder kan øjeblikkeligt kommunikeres ud til hele organisationen. Det får medarbejderne til at føle sig velinformerede uden, at det giver dig mere arbejde. En oversigt over igangværende møder med angivelse af hvilke lokaler, der er optaget på hvilke tidspunkter, kan placeres på strategisk rigtige steder, og oversigten opdateres i det øjeblik, et lokale ikke længere er i brug. Vis med en personlig velkomst dine gæster, at du har set frem til deres besøg.

6 Koordinér booking af mødelokaler og lav ændringer når de opstår Booking af lokaler Det er ikke ualmindeligt, at man har mange mødelokaler i brug samtidig. På steder hvor der holdes snesevis af møder hver dag er dobbeltbookinger et tilbagevendende problem - og en omkostning, hvis det viser sig nødvendigt i sidste øjeblik at skulle finde lokaler eksternt. Ariadne eliminerer dette problem ved at give en real-time oversigt over mødeaktiviteter. Enhver med adgang til systemet kan straks se, om et lokale er ledigt og enten booke lokalet selv eller via en central koordinator. Dobbeltbookinger hører fortiden til og mødelokalerne udnyttes effektivt. Dørskilte viser på det rigtige tidspunkt præcist hvor og hvornår et møde finder sted. Ændringer udføres på enkel vis - der er ikke noget med at udskifte papirindsatser i skilte i sidste øjeblik. Ariadne er kompatibelt med alle større bookingsystemer, selvom systemet i sig selv er så brugervenligt, at kunderne ofte foretrækker det. Med en altid komplet og opdateret oversigt over alle mødelokaler er Ariadne med til at gøre udnyttelsen af mødelokaler meget effektiv. Mødelokaler er lette at lokalisere og forbipasserende kan hurtigt se, om et møde er i gang.

7 Der kræves ingen retningssans bare følg pilene Wayfinding»Op ad trappen, til venstre, rundt om hjørnet, ned ad gangen og gennem dobbeltdøren«. Med Ariadne er der ikke længere behov for at kunne huske retninger. I stedet er den nødvendige information som f.eks. navnet på mødet eller firmaets navn og logo vist hele vejen fra receptionen og til det pågældende mødelokale. At følge sådanne instruktioner kræver, at man holder hovedet koldt og har retningssans. Skriftlige instruktioner, som er forældede eller lavet i hast og svære at tyde, er ej heller til nogen hjælp. Løsningen er at give mennesker lige præcis den information de har brug for i det øjeblik, de kigger efter den. Ariadne gør det yderst enkelt at give denne information. Modulex mangeårige erfaring med logisk orientering - læren om hvordan mennesker opfatter information og agerer i nye og ukendte omgivelser - er indarbejdet i Ariadne. Det betyder oversigtsskilte, der hurtigt og enkelt leder mennesker til deres destination. Faktisk er der med Ariadne overhovedet ikke noget behov for at kunne huske retninger. I stedet er den nødvendige information som f.eks. navnet på mødet eller firmaets navn og logo vist hele vejen fra receptionen og til det pågældende mødelokale. Du bemærker med det samme forskellen. Besøgende opfanger straks, hvor de skal gå hen. De føler sig mere trygge og behøver ikke så meget hjælp - tiden, der går med at hjælpe besøgende, falder dramatisk, og frigør medarbejdere til andre opgaver. Og da informationen er digital, kan den straks opdateres, således at lokaleændringer lavet i sidste minut eller ændring af mødetidspunkt fremgår af skiltene. En analyse lavet på et konferencecenter i Danmark viste, at næsten 90% af de besøgende spurgte om vej i receptionen. Efter at have fået installeret Ariadne, er tallet faldet til 10%, og medarbejderne kan i stedet koncentrere sig om andre vigtige serviceopgaver.

8 Sæt liv i receptionen med fjernsyn, internet, PowerPoint og video præsentationer Multimedia Der er gæster i jeres reception hver dag og Ariadne kan både oplyse og underholde disse gæster. Log på internettet og vis f.eks. nyttige informationer som børskurser, trafikmeldinger og flyafgangstider. Eller stil ind på de lokale eller internationale nyheder med sport og vejrmeldinger. Ariadne er ideel til at viderebringe information og underholdning i alle dele af bygningen, hvor medarbejdere og besøgende samler sig. Når du ser en mulighed for det, så afbryd programmet for en kort reklame - f.eks. jeres seneste virksomhedspræsentation eller en PowerPoint præsentation af et nyt produkt. Det publikum, I har her, kan måske også være en attraktiv målgruppe for nogle af jeres leverandører. Hvorfor ikke sælge reklametid til dem, hvor de reklamerer for deres produkter og ydelser! Leder du et hotel eller et konferencecenter? Du vil sandsynligvis bruge Ariadne til at reklamere så meget som muligt for stedets middags-, indkøbs- og rekreationsfaciliteter. Med Ariadne er mulighederne ubegrænsede - og så enkle at tage fat på. Indholdet kan tilpasses til den pågældende dag og til gæsternes interesse ved et enkelt klik med musen. Nyheder, sport eller vejr - tilpas programmeringen til dagen eller til publikum. Gør reklame for dine egne produkter og ydelser eller tag betaling for at lade dine leverandører reklamere for deres produkter. Real-time video, internet eller webcam giver information og underholdning til de besøgende.

9 Forsikr dine gæster om, at de ikke går glip af vigtige beskeder Meddelse»Søren Hansen, venligst ring til dit kontor«. Brug rulletekster til konstant skiftende nyheder fra informationsudbyderne. Ring til kontoret. Flyet er annulleret. Taxaen er på vej. Med Ariadne trænger vigtige informationer igennem de andre budskaber. Det er en enkel besked, men Søren Hansen er til møde og har sin mobiltelefon slukket. Takket være Ariadne ved du imidlertid præcis, hvor han befinder sig og hvornår hans møde slutter. I stedet for at gå hele vejen ned ad gangen til mødelokalet med beskeden i hånden og ikke vide, om du skal banke på eller ej, kan du sende beskeden til skiltet udenfor mødelokalet, hvor du er sikker på, at han ser det. Velkommen til kunderelationer i det 21. århundrede, hvor receptionister kan aflevere beskeder uden at forlade receptionen og opdatere mødedeltagere uden at forstyrre dem. Ariadne er en diskret og effektiv måde at levere beskeder på. Men det er også en lejlighed til at modernisere informationsformidlingen generelt og tilkendegive et mere dynamisk image. Vejrmeldinger, børskurser og andre konstant skiftende nyheder fra forskellige informationsudbydere kan vises på skærmen som rulletekster. Det samme med afgangstider, trafikmeldinger og anden information, der har interesse for gæster, som skal hjemad. Det fungerer som en slags intern nyhedsservice, der varskoer mødedeltagere om ændringer i tidsplanen eller reklamerer for aftenens specialtilbud i restauranten. Kort sagt, Ariadne fortæller medarbejdere og besøgende, at du interesserer dig for dem - og at du er engageret i verden omkring dig.

10 Dynamisk information hele dagen lang Informationer varierer i løbet af dagen, og Ariadne gør det let at tage højde for dette. Elektroniske skabeloner giver dig mulighed for at oprette og ændre på skiltelayoutet med et enkelt klik med musen. Lad skiltene vise velkomstbeskeder og lokaleinformation om formiddagen multimedia præsentationer om eftermiddagen fly- og trafikmeldinger sidst på dagen. Gæstevelkomst og oversigt over aktiviteter Lokalebooking Logisk orientering Multimedia Beskeder Ariadnes modulære design gør systemet let at udvide og kan tilpasses det aktuelle behov. Formiddag Giv dine gæster en varm velkomst og få besøgende dirigeret i den rigtige retning. Få den løsning, der er den rigtige for din bygning. Vælg mellem væg-monterede og fritstående skilte i forskellige størrelser. Velkomstskilte, henvisningsskilte, opslagstavler og dørskilte er alle integreret i systemet - så er informationen altid relevant og opdateret. Væg-monterede skilte kun flad udgave kun flad udgave 40

11 Eftermiddag Giv beskeder og hold medarbejdere og besøgende informeret om igangværende aktiviteter. Aften Trafik- og flyinformationer - eller reklamér for dine egne ydelser. Fritstående skilte Design Der findes to forskellige designs, et buet og et fladt. De forstærker begge indtrykket af et hvilket som helst miljø og kan skræddersyes med firmanavn, logo eller anden information.

12 Leading the way Selvom dette måske er dit første møde med Ariadne, er der gode chancer for, at du tidligere er stødt på andre Modulex skiltesystemer, måske uden at være klar over det. Vore skiltesystemer findes overalt, hvor arkitekter og deres kunder kritisk forsøger at forbedre kvaliteten af såvel indendørs- som udendørsmiljøet og dermed yderligere forstærke deres image. Modulex har som verdens førende leverandør af arkitektoniske skilteløsninger mere end 40 års erfaring at tilbyde dig. Med Ariadne har vi samlet alt vores erfaring og udviklet et informations- og kommunikationssystem, der fuldt ud lever op til nutidens dynamiske hverdag og krav til effektivitet. Modulex blev grundlagt i 1963 af LEGO koncernen og forbindelsen til LEGO koncernen består den dag i dag. Med datterselskaber og distributører i mere end 35 lande er Modulex fuldt ud rustet til at reagere hurtigt hvad enten du har behov for skilte til en enkelt bygning eller ønsker hjælp til at skabe et globalt, konsistent brand image. Hvis du ønsker yderligere information om Ariadne eller andre Modulex produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. The name Modulex is a registered trade mark 2005, The Modulex Group Design: CBC, Copenhagen / Modulex Photo: Erik Zappon, Aarhus Printed in Denmark by Trykcentralen Fyn, Kerteminde Ariadne Concept

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

Velkommen til DANVA s kommunikationsguide

Velkommen til DANVA s kommunikationsguide Velkommen til DANVA s kommunikationsguide "Kommunen Kommunikerer Kloak" Printversion Indholdsfortegnelse Punkt 1. Hvorfor dette projekt introduktion og baggrund... 3 [A] Hvorfor kommunikere kloak?... 3

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 2015 Andreas Pedersen. Alle rettigheder forbeholdes. 1 Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere vil blive retsforfulgt i videst muligt

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Punkt 2. "Kommunen Kommunikerer Kloak" Printversion

Punkt 2. Kommunen Kommunikerer Kloak Printversion Punkt 2. "Kommunen Kommunikerer Kloak" Printversion Punkt 2. Sådan gør du Dette er projektets værktøjskasse. Værktøjskassen kan benyttes som en trin for trin vejledning, der fortæller, hvordan en kloakforsyning

Læs mere

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN DÄCKDATA FULDKOMMENT OVERBLIK MED DÆKHOTELLET PRISLISTER & LEVERANDØRER ALTID ONLINE ONLINE BESTILLINGER SMS-SERVICE DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN VELKOMMEN! Der er sket meget siden, jeg grundlagde

Læs mere

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE

EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE EN PRAKTISK HÅNDBOG FACEBOOK LINKEDIN HJEMMESIDE Kære læser I vores arbejde med at tiltrække mere erhvervsturisme til Aarhus og Herning, drøfter vi tit, hvordan vi skal arbejde mere strategisk med digitale

Læs mere

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden...

Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4. Skab overblik... 4. Fokuser på læseren... 6. Skil dig ud fra mængden... Indholdsfortegnelse Få mere ud af hjemmesiden - med SEO og gode webtekster... 4 Skab overblik... 4 Fokuser på læseren... 6 Skil dig ud fra mængden... 6 Don t tell me show me... 7 Fokuser på, hvad læseren

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk 77 34 18 18 Ring t il kund eservi hvis d ce u har b for hjæ rug lp! BRUGER VEJLEDNING dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk Udpakning og tilslutning af dukapc... 2 Første gang dukapc startes... 3 dukapc er klar

Læs mere

Få styr på TripAdvisor

Få styr på TripAdvisor 10 11 KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 12 Ved at være aktivt til stede på TripAdvisor får du en række funktioner, du kan udnytte til at gøre din tilstedeværelse bedre og allervigtigst har du muligheden

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE BRYD RAMMEN GRATIS PRØVE Livet er for kort til kedelige præsentationer Bryd rammen livet er for kort til kedelige præsentationer! Claus Handberg & Visus Publishing 2012 1. udgave, 1. oplag Omslag og illustrationer:

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Byd velkommen kursus i dukapc.

Byd velkommen kursus i dukapc. 1 Byd velkommen kursus i dukapc. Præsenter dig (jer) selv og din baggrund for at undervise. Skriv dit Navn og e-mail adresse op på tavlen Fortæl om kursusstedet Toiletforhold Tidsplan Pauser Kaffe Rygning

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce Kommunikationsteknologi Marts 2008 En mindre og mere fleksibel verden Aldrig har kommunikationsteknologien været så mobil, som den er i

Læs mere

Interaktiv 3d i Flash

Interaktiv 3d i Flash 1 Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 2 INTRODUKTION 4 3 PROBLEMFORMULERING 4 4 PROBLEMAFGRÆNSNING 5 5 METODE OG STRUKTUR 5 5.1 Metode 6 5.2 Struktur 6 6 UDVIKLINGS IDE. 7 6.1 Bruger anvendelighed

Læs mere

BEACONS I SOCIAL IT-LØSNINGER

BEACONS I SOCIAL IT-LØSNINGER BEACONS I SOCIAL IT-LØSNINGER 1 FORORD Denne rapport er udarbejdet på baggrund af Living IT Lab s brugerinddragende forundersøgelsesprojekt vedrørende anvendelsen af beacon-teknologi til personer med funktionsnedsættelser.

Læs mere

DUBLI BUSINESS SYSTEM. Din nøglefærdige løsning til at opbygge en succesrig DubLi Network-virksomhed

DUBLI BUSINESS SYSTEM. Din nøglefærdige løsning til at opbygge en succesrig DubLi Network-virksomhed DUBLI BUSINESS SYSTEM Din nøglefærdige løsning til at opbygge en succesrig DubLi Network-virksomhed Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Introduktion Velkommen til DubLi Networks verden! Her får du chancen

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

Mød Siminn Uno familien

Mød Siminn Uno familien Mød Siminn Uno familien Én samlet løsning til mobiltelefoni, fastnettelefoni og omstilling Vi giver dig frihed til at skabe succes Siminn Danmark Stationsparken 25 2600 Glostrup Telefon 7026 2300 Telefax

Læs mere

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE Af Anette Nielsen, Nielsens Bureau - november 2012 revideret marts 2015 INDHOLD: 2 Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)? 3 På

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010

Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010 Benny Christen Grandahl Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010 OfficeTips.dk 2012 1 Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook Af Benny Christen Grandahl, OfficeTips.dk 1. udgave, 1.oplag, Februar

Læs mere

Parat til en fremtid, der er begyndt.

Parat til en fremtid, der er begyndt. Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders

Læs mere

VIRKSOMHEDER & SERVICESEKTOR. Levende skærmkommunikation til

VIRKSOMHEDER & SERVICESEKTOR. Levende skærmkommunikation til VIRKSOMHEDER & SERVICESEKTOR Levende skærmkommunikation til VIRKSOMHEDER, RÅDGIVNINGSSELSKABER, KONFERENCECENTRE, OVERNATNINGSSTEDER OG RESTAURATIONER MERMAID LEVENDE KOMMUNIKATION TIL DINE KUNDER OG GÆSTER

Læs mere