Nu bliver der bedre plads til bylivet og københavnernes egne biler

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nu bliver der bedre plads til bylivet og københavnernes egne biler"

Transkript

1 NYE PARKERINGSFORHOLD I KØBENHAVN FRA 2006

2 Nu bliver der bedre plads til bylivet og københavnernes egne biler Sådan ændres P-forholdene i København fra 2006 Der bliver fl ere og fl ere biler i København. Derfor har beboerne i fl ere bydele fået svært ved at komme af med bilen efter fyraften. I juni 2005 vedtog Københavns Borgerrepræsentation at gøre noget ved problemet. Parkeringsprojektet løber de næste 10 år. Her i folderen kan du se, hvad der kommer til at ske: 1. januar 2006 Nye P-takster i Rød og Grøn Zone. Se zoner og takster på modsatte side. Udvidet betalingstidsperiode i Rød og Grøn Zone: mandag-fredag kl. 8-22, lørdag kl Afskaffelse af 2-timers parkering i de ydre brokvarterer. Det område, der på kortet er markeret med blåt, overgår gradvist til betalingsparkering. Indtil da gælder reglen om max. 2 timers parkering mandag-fredag kl Fra marts 2006 De private fællesveje i det kommende betalingsområde Blå Zone ændrer status til offentlig vej for at kunne komme med i betalingsordningen. Fra august 2006 Etapevis indførelse af betalingsparkering i alle gader i Blå Zone. Indtil da gælder fortsat reglen om max. 2 timers parkering mandag-fredag kl Se kort og prisskema på modsatte side. Betalingsordningen forventes at være indført i hele Blå Zone senest januar 2007 se detaljeret tidsplan på Fra Etablering af ca. 40 fuldautomatiske og fortrinsvis underjordiske P-anlæg i Blå Zone med plads til i alt biler. I takt med, at de nye P-anlæg åbner, bliver i alt P-pladser i gadeplan omdannet til nye, rekreative byrum.

3 Ændrede priser og længere aftener hele året Indre By får nye takster og aftenbetaling til kl. 22 De hidtidige zoner i Indre By bliver forenklet, så der fra 1. januar 2006 kun er en Rød Zone og Grøn Zone at huske på. Samtidig stiger P-taksterne i begge zoner, og betalingsperioden udvides til at gælde mandag-fredag kl og lørdag kl Lørdag aften og hele søndagen er der fortsat gratis parkering. En beboerlicens koster stadig 175 kr. for et år. Se alle taksterne på modsatte side. I løbet af 2007 udskifter vi de eksisterende billetautomater i Rød og Grøn Zone med nye automater. Når de nye billetautomater er kommet op, indføres der en nattakst i Rød og Grøn Zone på 2 kr. pr. time fra kl Har du beboer- eller erhvervslicens, dækker den hele døgnet. Formålet med ændringerne i Indre By er at begrænse pendlertrafi kken og gøre det nemmere for beboerne at fi nde en parkeringsplads.

4 Den nye parkeringszone er Blå uden at koste det hvide Gradvis overgang til ny betalingsordning i de indre brokvarterer Fra efteråret 2006 begynder det gradvist at koste penge, når du parkerer i Blå Zone (se priserne på kortet på modsatte side). Vi begynder at stille billetautomaterne op fra sommeren 2006 og regner med at være færdige i alle gader i begyndelsen af I de nye billetautomater kan du både betale med mønter og kreditkort. Du kan som hidtil betale med mobil via Siemens og Carpark. Betalingsparkeringen bliver indført, efterhånden som billetautomaterne kommer op i de enkelte bydele i Blå Zone. Indtil da gælder den nuværende regel om max. 2 timers parkering mandag-fredag kl Vi informerer om overgangen til betalingsparkering i breve, via annoncer og på informationsstandere i de berørte gader. Visse steder kan du stille P-skiven på uendeligt fra 1. januar 2006 I de ydre brokvarterer er der fra 1. januar 2006 ikke længere max. 2 timers parkering mandag-fredag kl Det betyder, at du i de ydre brokvarterer kan parkere gratis og så længe, du vil. Der kan dog stadig være lokale begrænsninger, så husk at checke skiltningen, når du parkerer. Bemærk, at 2-timersreglen kun gælder i det område, der på kortet er markeret med blåt og kun, indtil der i løbet af 2006 indføres betalingsparkering i dette område.

5 De private fællesveje bliver overfyldt, hvis ikke kommunen overtager dem De private fællesveje i Blå Zone gøres offentlige for at komme med i betalingsordningen Ifølge loven må kommunen kun indføre betalingsparkering på offentlige veje. I Blå Zone ligger der cirka 160 private fællesveje, som derfor ikke umiddelbart kan komme med i betalingsordningen. For at forhindre, at bilisterne søger hen i disse gader og gør det umuligt for gadens egne beboere at fi nde en ledig P-plads, gør Københavns Kommune alle disse veje offentlige. Kun på den måde kan vi forhindre, at vejene bliver overfyldt, når betalingsordningen træder i kraft. Når en vej bliver offentlig, overtager kommunen også ansvaret for, at den bliver holdt ved lige og er i forsvarlig stand. Er du i tvivl om, hvorvidt du bor på en privat fællesvej, kan du checke vejlisten på:

6 Fremtidens P-anlæg ligger lige om hjørnet Fra 2008 bygger vi lokale P-anlæg til københavnerne Det er planen at opføre en stribe lokale P-anlæg i de indre brokvarterer, så det bliver lettere for beboerne at parkere. Vi satser især på fuldautomatiske P-anlæg, fordi de fylder en del mindre end almindelige P-huse. Når du har trillet bilen ind i startboksen, stiger du ud og overlader resten til automatikken, som selv sørger for at stille bilen på en ledig hylde og fi nde den frem igen, når du skal ud og køre næste gang. De fuldautomatiske P-anlæg kan både placeres under jorden eller på overskydende arealer, f.eks. som ekstra gavl på en ejendom. De nye P-anlæg kommer til at ligge i de lokalområder, hvor parkeringsproblemerne er størst. Hvert P-anlæg får typisk plads til biler, og i alt får vi skabt nye P-pladser. Det svarer til næsten tre gange så mange P-pladser som i gaderne i hele Rød Zone. Alle kan parkere i de nye P-anlæg. Beboere og lokale erhvervsdrivende kan bruge en almindelig beboereller erhvervslicens til henholdsvis 175 kr. og kr. om året (2006-priser).

7 Blå Zone bliver lidt grønnere for beboerne P-pladser i gaderne nedlægges for at skabe et bedre bymiljø I takt med, at de nye lokale P-anlæg ude i brokvartererne bliver bygget og taget i brug, kan vi nedlægge et antal P-pladser i gaderne uden at forringe parkeringsmulighederne. De nedlagte P-pladser skal udnyttes til andre formål til gavn for livet og miljøet i lokalområderne. Der er mange spændende muligheder, f.eks. at skabe: Nye mødesteder i bydelen Små, offentlige pladser Nye udearealer til leg, bevægelse og idræt Mulighed for midlertidige og overraskende formål på initiativ af borgere eller foreninger Beslutningen om, hvilke P-pladser der sløjfes og hvad pladsen skal bruges til, bliver forberedt i dialog med borgerne i efteråret Vil du følge med i denne del af projektet, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på:

8 Bliver det dyrere at parkere på jobbet, så giv bilen flere fridage Cyklernes By byder dig velkommen i sadlen, delebilen, bussen eller toget Er du én af dem, der på grund af den nye betalingsordning nu må betale for at parkere bilen ved jobbet? Så er der heldigvis et par glimrende alternativer. 1. Tag toget, metroen eller bussen. De kører i forvejen og er lige til at springe på. Mere om bus, tog og metro: kinfo.dk og 2. Tag cyklen og vær med til at slå verdensrekord. København er nemlig en af de storbyer i verden, hvor der cykles mest. Over halvdelen af københavnerne bruger cyklen dagligt. Det bliver til over 1 million km eller 28 gange rundt om jorden - hver dag! Byen har efterhånden over 400 kilometer cykelsti, cykelbaner og grønne cykelruter - og endnu fl ere er på vej. Mere om Cyklernes By: 3. Bliv delebilist og gå sammen med andre om at dele en bil. Det er billigt, miljøvenligt og nemt at parkere på de særligt reserverede P-pladser. 4. Find andre, der skal samme vej, og kør i én bil på arbejde. Vejdirektoratet har lavet en hjemmeside, som gør det nemt for samkørere at fi nde hinanden på nettet. Københavns Kommunes Borgerrepræsentation har i 2005 vedtaget en samlet plan for udviklingen på trafi kområdet de næste år. Planen skal fremme de trafi kformer, der gavner byen og miljøet, skabe fredeligere boligområder og øge sikkerheden i trafi kken. Download Trafi k- og Miljøplan 2004 på: kmiljoeplan

9 Tril forbi hjemmesiden og se, hvordan det kører På hjemmesiden kan du læse meget mere om Parkeringsprojektet. Du kan også tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev. Det overordnede ansvar for Parkeringsprojektet ligger hos Vej & Park, mens Parkering København og deres P-vagter står for den daglige drift af byens parkering. Begge hører under Københavns Kommune. Spørgsmål til parkeringsprojektet? Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Vej & Park Njalsgade København S Tlf Web: Information om P-takster og køb af beboer- og erhvervslicens Parkering København Gammeltoftsgade København K Tlf Web: BEDRE PARKERING BEDRE BYLIV KØBENHAVNS KOMMUNE

10 Priser for parkering Timepriser indtil de nye P-billetautomater er opsat P-billetautomaterne opsættes fra efteråret 2006 til foråret Tjek altid betalingstidsrum og gældende takst på nærmeste P-billetautomat ved parkering. Hverdage Kl kr. /time Rød zone Grøn zone 2-timerszone Kl kr. /time Kl Gratis i max 2 timer Dagsbillet: 50 kr Lørdag kl kr. /time 15 kr. /time Gratis Søn- og helligdage Gratis indtil mandag kl. 08 Gratis indtil mandag kl. 08 Gratis indtil mandag kl. 08 Timepriser når de nye P-billetautomater er opsat Rød zone Grøn zone Blå zone Hverdage kl kr. /time 15 kr. /time 9 kr. /time kl kr. /time 2 kr. /time 2 kr. /time Lørdag kl kr. /time 15 kr. /time 9 kr. /time Efter kl. 17 Gratis Gratis Gratis Søn- og helligdage Gratis indtil mandag kl. 08 Gratis indtil mandag kl. 08 Gratis indtil mandag kl. 08

11 Priser på P-licenser og kort Gælder både før, under og efter opsætning af de nye P-billetautomater (2006-priser). Mere om P-takster og køb af licenser, månedskort m.v. hos Parkering København på eller tlf Rød zone Grøn zone Blå zone Månedskort kr. /måned kr. /måned kr. /måned Ugekort 915 kr. /uge 570 kr. /uge 325 kr. /uge Beboerlicens 175 kr. /år 175 kr. /år 175 kr. /år Erhvervslicens kr. /år kr. /år kr. /år 1 Der gælder særlige regler for, hvilke erhverv der kan anskaffe erhvervslicens.

12 GADEFORTEGNELSE KØBENHAVNS KOMMUNE A Anders Henr. Gade K8 Badensgade L8 A. C. Meyers Vng. G10 Andestien D3 Badstuestræde A. F. Beyers Vej E5 Andreas Bjørns Gade K7 Bag Rådhuset H7 A. F. Kriegers Vej J4 Angelgade F8 Bag Søndermarken E8 A. L. Drewsens Vej J4 Anker Heegaards G. Bagerstræde G7 Abc Gade J5 Annebergvej D5 Baggesensgade H6 Abel Cathrines G. H7 Annekegade G4 Bakkekammen A4 Abildgaardsgade J5 Annexstræde E8 Bakkeledet D3 Abildhøj A3 Ansgars Allé D8 Bakkevej E5 Abrikosvej E5 Antoinettevej E8 Balders Plads G4 Absalonsgade G8 Antonigade J6 Baldersgade G4 Adelgade J6 Appelbys Plads Ballumgade G8 Admiralgade Apollovej D6 Baltikavej K2 Adriansvej L11 Arabiensvej M10 Bandholmvej C8 Agerbo K10 Arendalsgade J5 Banebrinken F2 Agerlandsvej K11 Arildsgård C3 Banefl øjen A3 Aggersborggade J4 Arkaderne C2 Banefl øjstien A3 Aggersvoldvej D5 Arkonagade G8 Banegårdspladsen H7 Aggervej B6 Armeniensvej M10 Banevingen G4 Agnes Henning.s Vej G5 Arne Jacobsens Allé J12 Banevolden E8 Agnetevej M10 Arnestedet C6 Bangertsgade G6 Ahlefeldtsgade H6 Arnesvej D4 Bangsbo Plads C5 Ahlmannsgade G6 Arresøgade G5 Bangsbovej C5 Ahornsgade H5 Arsenalvej K7 Bardenfl ethsgade K8 Ahrenkildes Allé L10 Artillerivej J8 Bartholinsgade H6 Aksel Larsens Plads Asger Holms Vej J5 Basnæsvej D5 Albaniensgade L8 Asger Rygs Gade G8 Bastionvej N7 Aldersrogade H4 Asiatisk Plads K7 Bavnagervej C9 Alexandravej Askøgade H3 Bavnehøj Allé F9 Alléen H5 Asminderødgade F5 Bavnevangen D4 Allersgade G5 Asnæsgade G5 Beatevej D8 Alliancevej G10 Assensgade J3 Bechgaardsgade H3 Alperosevej L10 Asta Nielsen Str. E8 Bedfordvej L11 Alsgade F8 Astersvej C4 Beethovensvej F10 Alstedvej C4 Astrupvej C5 Bekkersgård Vænge D10 Amager Boulevard J8 Asylgade Beldringevej D5 Amager Strandvej M8 Athensvej M10 Belfastvej L11 Amagerbro Torv K8 August Gardes Vej H9 Belgiensgade L8 Amagerbrogade K8 August Schades Vej K9 Bellahøjvej D5 Amagerfælledvej K8 August Wimmers V. D9 Bellisvej D5 Amagergade K8 Aug. Bournonvil. Pas. Bellmans Plads H2 Amagertorv August Schades Vej K9 Bellmansgade H3 Amalie Skrams Allé D8 Australiensvej H3 Belvederegade G9 Amaliegade K5 A-Vej N7 Bergensgade J5 Amalienborg Slotspl. K6 Axel Heides Gade H9 Berggreensgade H3 Amerika Plads K4 Axeltorv H7 Bergthorasgade J8 Amerikakaj K5 Azaleagangen K10 Bernstorffsgade H7 Amerikavej G8 B Bertel Thorv. Plads Amsterdamvej L10 Backersvej M10 Bevtoftgade G8 Biens Allé L10 Billedvej K3 Billesborgvej B5 Birkagervej B7 Birkebakken C8 Birkedommervej E3 Birkegade H5 Birketinget K9 Birkholmvej B5 Birmavej M10 Bisiddervej Biskop Krags Vænge H4 Bispebjerg Bakke F3 Bispebjerg Parkalle F2 Bispebjerg Torv F2 Bispebjergvej F2 Bispeengbuen F5 Bispeparken F3 Bispevej Bissensgade F8 Bjelkes Allé G5 Bjergmarksvej B3 Bjergstedvej B3 Bjergvænget F3 Bjernedevej B4 Bjerregårds Sidevej F8 Bjerregårdsvej F8 Bjørnsonsvej E9 Blankavej D8 Blegdamsvej H5 Blekingegade K8 Blommehaven D10 Blommestien D10 Blushøjvej E10 Blytækkervej Bjørneklovej L11 Blåbærvej E5 Blågårds Plads G6 Blågårdsgade H6 Blåmejsevej F5 Blåmunkevej F2 Bobakken C6 Bodenhoffs Plads K7 Bodilsgade G8 Boeslundevej B4 Bogensegade J3 Bogenæsevej B3 Bogfi nkevej E4 Bogholder Allé C6 Bogtrykkervej F3 Bohlendachvej K7 Bolandsvej G2 Boldhusgade Boltonvej K10 Bomhusvej G2 Bomsluttervej F3 Bomstien B8 Bomuldsgade E8 Bopa Plads J4 Borgbjergsvej F10 Borgerbo K8 Borgergade J6 Borgervænget H2 Borghaven C10 Borgm. Chr. Gade F10 Borgm. Jensens Allé H4 Borgmestervangen Borgskrivervej F3 Borneovej M10 Bornholmsgade K5 Borrebyvej D5 Borthigsgade G3 Borups Allé E4 Borups Plads F5 Borupvang A3 Boserupvej B3 Botoftevej B3 Boyesgade G7 Bradbænken L6 Bragesgade G4 Brammingegade J4 Bramslykkevej C8 Branddammen B3 Bratskovvej C5 Bredahlsvej E9 Bredegrund Bredelandsvej G2 Bredgade K6 Bregnegangen K10 Bregnerødgade F5 Breidablik Allé L10 Bremensgade L8 Bremerholm Breslaugade L8 Brigadegården K8 Brigadevej K8 Bristol Allé L10 Broagergade G8

13 Brobergsgade K7 Brofogedvej Brohusgade G6 Broksøvej D4 Brolæggerstræde Brombærvej E5 Brorsonsgade G7 Brovænget A4 Brunevang A3 Brydes Allé K9 Bryggergade H3 Bryggerivej E9 Bryggervangen H3 Bryghusgade Brynhildegade G4 Brysselgade L8 Brøndkærvej E8 Brøndumsvej B6 Brønshøj Kirkevej D4 Brønshøj Torv D4 Brønshøjgårdvej C4 Brønshøjholms Allé D4 Brønshøjvej D4 Bulbjergvej B6 Bulgariensgade L8 Buntmagervej Burmeistersgade K7 Buskager C7 Bustrupgade G8 B-Vej N7 Byagervej K10 Bygholmvej C5 Byglandsgade K8 Bygmestervej Bygrænsen K11 Bygårdstræde C2 Byhøjen C6 Bykildevej E8 Bymosevej E8 Byporten A4 Bystævneparken B3 Bystævnet B3 Bytinget D4 Byvangen D3 Bækkeskovvej C5 Bærhaven D11 Bøhmensgade L8 Bøllegård Allé F2 Bøllemosegårdsvej G3 Børglumvej C6 Børsbroen Børsgade Børskovvej G2 Bådehavnsgade G11 Bådestien K3 Bådsmandsstræde K7 C C. F. Richs Vej D5 C. F. Møllers Allé J11 C. J. Brandts Vej F3 C. J. Frandsens Vej F2 Caprivej M9 Carl Jacobsens Vej E10 Carl Johans Gade J4 Carl Langes Vej D8 Carl Nielsens Allé J3 Carl Th. Dreyers Vej D8 Carl Th. Zahlesgade J8 Carl Torps Vej E9 Carlsberg Viadukten F8 Carlsgade L8 Carstensgade F8 Castbergsvej D9 Cedergangen K10 Center Boulevard J11 Center Østvej J11 Centerparken C10 Ceylonvej M10 C. F. Møllers Allé J11 Charlotte Muncks Vej F3 Chr. Svendsens Gade L8 Christen Bergs Allé D8 Christian II s Allé Christian IX s Gade J6 Christians Brygge Christiansborg Rideb. Christansborg Slotspl Christiansborggade Christianshavns Kanal K7 Christianshavns Torv K7 Christiansh. Voldgade K8 Christiansholm K7 Christiansmindevej H3 Christmas Møllers Pl. K8 Citypassage J6 Classensgade J4 Clausholmvej C5 Clematisvej L10 Colbjørnsensgade H7 Collinsgade J5 Containervej K3 Cort Adelers Gade K7 Cumberlandsgade L8 C-Vej Cypernsvej L10 Cæciliavej D8 D Dag Hammarskj. Allé J5 Dagmarsgade G4 Dagøgade K9 Dahlerupsgade H7 Dalbyvej B5 Dalføret K9 Dalmosevej E2 Dalslandsgade L8 Dalvangen D3 Damagervej F10 Damhusdæmningen B7 Dampfærgevej K4 Damsbo Vænge C9 Damstien C7 Danhaven C10 Dannebrogsgade G8 Danneski. Sams. Allé K7 Dannevirkegade G8 Danshøjvej C9 Danstrupvej G2 Dantes Plads David Balfours Gade Degnemose Allé D5 Degnestavnen E3 Delfi ngade J5 Delosvej M10 Derbyvej L10 Diamantgangen K10 Digevej K11 Dirchsvej L11 Dokøvej K6 Donaugade L8 Dortheavej Dovregade K9 Dragsholmvej C5 Drechselsgade H9 Drejervej Drejøgade H3 Drogdensgade Dron. Dagmars Allé D8 Dron. Elisabeths Allé Dron. Louises Bro H6 Dronningens Tværg. J6 Dronningensgade K7 Dronninglundvej C6 Druehaven C10 Dublinvej L11 Dunhammervej E1 D-Vej Dybbølsbro H8 Dybbølsgade G8 Dybekær A4 Dybendalsvej D5 Dybensgade Dyblandsvangen D3 Dyrkøb H7 Dysseager C7 Dyssevænget B4 Dyvekes Allé Dæmningen C8 Dæmningsvej G11 Dønnerupvej D5 E Ebertsgade K8 Eckersbergsgade J5 Eddagården G4 Edelsmindevej C4 Edith Rodes Vej H5 Edvard Falcks Gade H7 Edvard Griegs Gade H3 Edvard Storms Vej F9 Edvard Thomsens Vej J11 Egebæksvej G2 Egegade H5 Egelykkevej C5 Egemarkevej B5 Egevangen D4 Egholmvej C5 Egilsgade J8 Ehlersvej H1 Eik Skaløes Plads L6 Ejderstedgade G8 Ekvipagemestervej K6 Elbagade Eliasgade L8 Ellebjergvej E10 Ellestykket E10 Ellevangen D4 Elmegade H5 Elmelundevej D4 Elsdyrsgade J5 Elselillevej M9 Elværksvej G9 Emdrup Banke G2 Emdrup Engvej F2 Emdrup Kærvej F2 Emdrup Mosevej F2 Emdrup Torv F2 Emdrup Vænge G2 Emdrupgårdsvej F2 Emdrupvej G2 Emil Holms Kanal E9 Enebærvej E5 Enemærket E3 Engblommevej E2 Engdalen K11 Engdals Allé C9 Engdraget C8 Engelholmvej D4 Engelstedsgade G3 Enghave Brygge H9 Enghave Passage G8 Enghave Plads G8 Enghavevej G8 Englandsvej K11 Englodden C10 Engskiftevej H2 Engsletten K10 Engsvinget E3 Engvej M9 Enigheds Allé D4 Enveloppevej K8 Erantisvej L10 Erik Ejegods Gade G8 Erik Eriksens Gade H9 Eriksgade H8 Eriksholmvej B5 Ernst Kapers Vej F9 Ernst Meyers Gade F8 Esbern Snares Gade G8 Eschrichtsvej D9 Eskadrevej L6 Eskildsgade G7 Eskildstrupvej C4 Eskjærvej C6 Esplanaden K5 Esromgade F5 Esthersvej H1

14 Estlandsgade G8 Etonvej L11 E-Vej Ewaldsgade H6 F F. F. Ulriks Gade G3 Fabriksmestervej K6 Fafnersgade G4 Fajancegade E8 Fakholmen C6 Fakse Tværgade J4 Faksegade J4 Faksingevej B5 Falkevej Fanøgade H3 Farumgade F5 Farvergade H7 Fehmernsgade L8 Femkløvervej K9 Fengersvej D9 Fenrisgade G4 Fensmarkgade G5 Ferringvej B6 Ferskenvej E5 Filosofgangen F2 Finlandsgade K8 Fiolstræde H6 Firkløvervej E2 Fiskedamsgade J4 Fiskerihavnsgade H9 Fjenneslevvej C4 Fladstjernevej F2 Flakholmen C6 Flensborggade G8 Flidsagervej C9 Flinterenden K8 Flinterupvej B5 Floras Allé C5 Florensvej M9 Floridavej K11 Florsgade G6 Flæsketorvet H8 Fogedmarken G4 Folehaven C10 Folevadsvej E3 Folke Bernadot. Allé J5 Folmer Bendtsens Pl. Forbindelsesvej K5 Fordresgårdvej E5 Forlandet L6 Formosavej M10 Fortkaj K3 Fortunstræde Fossgårdsvej C6 Fragtvej F11 Frankrigsgade Frankrigshusene L8 Fredensborggade F5 Fredensbro H5 Fredensgade H5 Fredenshøj Allé M9 Fredericiagade J6 Frederik V s Vej H4 Frederik VII s Gade G5 Frederik Bajers Plads H5 Frederiksberggade H7 Frederiksborggade H6 Frederiksborgvej E1 Frederiksgade K5 Frederiksgårds Allé D5 Frederiksholm L6 Frederiksholms Kanal Frederikskaj G10 Frederiksstadsgade G8 Frederikssundsvej D4 Frejasgade G4 Fremads Allé L10 Freundsgade F8 Fridtjof Nansens Pl. K5 Frilands Allé D8 Frimestervej F3 Frue Plads H7 Fruebjergvej G3 Frugthaven C10 Frugtmarkedet D9 Fuglagervej B5 Fuglefængervej F3 Fuglegavl C2 Fuglsang Allé C5 Funkiavej L10 Fussingsvej L10 F-Vej Fyensgade G5 Fyrbødervej Fyrtårnvej Fælleddiget J11 Fælledfold K10 Fælledvej H6 Fælledvejens Passage H5 Færgehavns Brygge K2 Færgehavnsvej K2 Følager E10 Følfodvej L11 Førslevvej C4 Fåborggade J3 G Gadekærvej E8 Gadelandet C3 Gadstrupvej B4 Galionsvej K6 Gamle Carlsberg Vej F8 Gamle Vasbygade G10 Gammel Jernbanevej E8 Gammel Kalkbr.vej J4 Gammel Køge Landevvej D11 Gammel Kongevej F7 Gammel Mønt J6 Gammel Strand Gammel Vartov Vej H2 Gammelgang K10 Gammeltoftsgade H5 Gammeltorv H7 Gammelvagt J6 Gartnergade G6 Gartnerivej G2 Gasværksvej G7 Gaunøvej D4 Gavlhusvej C2 Gefi onsgade K5 Geislersgade L8 Gemmet E4 Genforeningspladsen E4 Gennemløbet C6 Genuavej M9 Georg Brandes Pl. J6 Georginevej L10 Gerbrandsvej L10 Gerdasgade E9 Gerlevvej B3 Gernersgade J6 Gertsvej L10 Geysers Allé L10 Gilbjerggade G5 Gimles Allé L10 Gislingevej B4 Gittervej K4 Gjorslevvej B5 Gladbovej D9 Gladiolusvej L10 Glasvej Glentevej Glinkasvej F10 Glommensgade K9 Glucksvej F10 Glumsøvej B4 Glyckstadtsvej K3 Glænøgade H3 Godsbanegade G8 Godthåbsvej D5 Gormsgade G5 Gothersgade H6 Granlien E3 Gransangervej F5 Gravervænget F3 Greisvej M10 Grenågade J4 Grevingevej B4 Gribskovvej G3 Griffenfeldsgade G6 Grostedet C2 Grysgårdsvej D5 Grækenlandsvej L10 Græsvænget L8 Grønagervej K11 Grønbakken C6 Grøndal Torv E5 Grøndals Parkvej C6, C7 Grøndalsvænge Allé E5 Grønjordsvej K9 Grønnemose Allé E2 Grønl. Handels Plads K7 Grønløkkesti L10 Grønløkkevej L10 Grønnegade J6 Grønnehave Allé D11 Grønnehøj C6 Grønningen J5 Grønrisvej E10 Grønttorvet D9 Grønvangen D6 Gråbrødrestræde Gråbrødretorv Gråbynkevej C4 Gråstensgade G8 Gudenåvej E5 Guldagervej C6 Guldbergs Plads G5 Guldbergsgade G5 Guldstjernevej F2 Gulkløvervej F1 Gullandsgade K9 Gullfossgade J8 Gunhildsgade G4 Gunløgsgade J8 Gunnar Nu Han. Pl. H4 Gunthers Passage H5 Gustav Adolfs Gade J4 Gustav Bangs Gade F10 G-Vej Gyldenlakvej L10 Gyldenløvesgade H6 Gyldenrisvej L11 Gyritegade G4 Gyrstingevej B4 Gyvelvej D5 Gærdebred K9 Gørtlervej Gårdfæstevej J11 Gårdstedet C9 Gårdtoftevej B3 Gåsebæksvej D8 Gåsegade Gåsestien D3 Gåseurtvej C3 H H. C. Andersens Boulevard H7 H. C. Lumbyes Gade H3 H. C. Sneedorfs Allé L6 H. P. L. Gade H3 H. P. Ørums Gade H3 H. Pontoppidans Vej H5 H. V. Rolsteds Vej F9 H. C. Hansens Gade J8 H. C. Lumbyes Gade H3 Haderslevgade G8 Hagbardvej N9 Hagestedvej C4 Haldagervej B7 Halfdansgade J8 Halgreensgade L8 Hallandsgade K8 Hallinsgade J5 Halmtorvet H8

15 Halsskovgade J3 Halvtolv K7 Hambrosgade H8 Hamletsgade G4 Hammelstrupvej E11 Hammerensgade K5 Hammerichsgade H7 Hammershusgade H4 Hammershøjs Kaj Hampeland B3 Hanebred C6 Hannovergade L8 Hannemanns Allé J12 Hans Bogbinders Allé Hans Egedes Gade G6 Hans Hedtofts Gade J9 Hans Kirks Vej H5 Hans Knudsens Plads H3 Hans Olriks Vej F9 Hans Tavsens Gade G6 Hansstedvej C8 Hanstholmvej B6 Harald Jensens G. F10 Harald Kiddes Vej D8 Haraldsgade G3 Haraldstedvej C4 Harboørevej B5 Hardangergade J5 Hardenbergvej C8 Haregade J5 Hareskovvej D2 Harespringet D3 Harrestrup Allé D10 Harrestrupvang C8 Hasselvej C7 Hastingsvej K11 Hattemagerstien K10 Hauser Plads J6 Hausergade J6 Havdrupvej C4 Havebo C8 Havekrogen C6 Havestykket K11 Havkajakvej N10 Havnegade Havneholmen H9 Havrevej D4 Havsgårdsvej G2 Haydnsvej F10 Hedebygade G8 Hedegaardsvej N10 Hedemannsgade H5 Hegningen K9 Hegnshusene D5 Heibergsgade Heilsgade G8 Heimdalsgade G4 Heinesgade G5 Heisesgade H3 Hejrevej Heklas Allé L10 Heldbovej C9 Helgesensgade H5 Helgolandsgade H7 Helikonsvej M11 Hellasvej M10 Helleborg C2 Hellebækgade G5 Hellelidenvej N10 Hellestedvej C4 Helsingborggade H3 Hemsedalsgade Hendonvej K10 Henrik Gernere Pl. L6 Henrik Harpestrengsvej H5 Henrik Pontoppidans Vej H5 Henrik Rungs Gade G6 Henrik Spans Vej L6 Henriksvej F2 Herbergvejen D5 Herfølgevej C4 Herholdtsgade H7 Herjedalgade K8 Herluf Trolles Gade K7 Herlufsholmvej C6 Herman Bangs Plads D8 Herman Triers Plads G6 Hermodsgade G4 Herninggade J3 Herslevvej B3 Hesseløgade H3 Hessensgade L8 Hestehaven D10 Hestemøllestræde H7 Hildursgade G4 Hillerødgade E5 Himmerlandsvej E5 Hindbærvej E5 Hindegade J6 Hindustanvej M10 Hiort Lorenzens G. G6 Hirsevej C4 Hirtshalsvej C6 Hjalmar Bergstrøms Vej D8 Hjalmar Brantings Pl. J5 Hjelmsgade H3 Hjertensfrydsgade J5 Hjertingvej B6 Hjortdalsvej B5 Hjortsholms Allé E3 Hjortøgade J3 Hjulmagerstien K10 Hjørnelodden D8 Hjørringgade J4 Hobrogade J4 Holbergsgade K7 Holbækgade J3 Holcks Plads D4 Hollands Allé L10 Hollænderdybet K8 Holmbladsgade M8 Holmbladsvænge K8 Holmens Bro Holmens Kanal Holmestien C6 Holstebrogade J3 Holsteinborgvej C5 Holsteinsgade J4 Holtegade G5 Hornbækgade F6 Hornemanns Vænge C9 Hornemansgade J3 Horsebakken E2 Horsekildevej E8 Horsensgade J4 Horserødvej G2 Hothers Plads Houmanns Allé Hovedvagtsgade J6 Hovgaardsgade J4 Hovmestervej F3 Hovmålvej J12 Hulgårds Plads E4 Hulgårdsvej E5 Humlebjerg Humlebækgade Humlehaven Hustoftevej Husum Torv Husum Vænge Husumgade Husumvej Hvalsøvej Hvedevej Hveensvej H-Vej Hvidbjergvej Hvidkildevej Hvidkløvervej Hvidtjørnevej Hyacintgården Hyacintvej Hyldebærvej Hyltebjerg Allé Hyrdeledet Hyrdevangen Hyskenstræde Hyltebro Hyttehusvej Hækkevold Händelsvej Høffdingsvej Høgholtvej Højbovej Højbro Højbro Plads Højdedraget Højdevangs Allé Højdevej Høje Galdsaxe Vej Højenhald Højlandsvangen Højmosevej Højsager Plads Højsagervej Højstrupvej Høkerboderne Hørdumsgade Hørhusvej Hørsholmsgade Hørtoftevej Høsterkøbgade Høstgildevej A3 F5 C10 B3 B3 B4 G5 C5 C4 D3 M6 C6 E4 F1 C7 L10 L10 E5 C6 E3 E3 K11 C2 F10 D9 C5 C9 C8 D2 D4 D4 E2 C9 C9 C4 H8 F10 K9 G5 B3 F5 J11 Høyensgade J5 Håbets Allé D4 Håndværkerhaven F2 I Ilfordvej K11 Indertoften C6 Indiakaj K5 Industrivej K3 Indvej H11 Ingerslevsgade G8 Ingolfs Allé L10 Iranvej M10 Irlandsvej L10 Irisvej C4 Irmingersgade H5 Isafjordsgade J8 Islands Brygge H9 Islands Plads K7 Islevholm A4 Islevhusvej B3 Israels Plads H6 Istedgade G8 Italiensvej M9 I-Vej M6 J J. A. Schwartz Gade J5 J. C. Christens. Gade J9 J. E. Ohlsens Gade J4 J. P. E. Hartm. Allé D8 Jacob Erlandsens G. J3 Jacob Holms Gade K8 Jacob Lindbergs Vej F3 Jadegangen K10 Jagtvej G5 Jakob Knudsens Vej E9 Jansvej L10 Japanvej M10 Jarmers Plads H7 Javavej M10 Jellingegade J4 Jemtelandsgade K8 Jenagade L8 Jens Juels Gade H5 Jens Kofods Gade K5 Jens Munks Gade J4 Jens Otto Krags G. H9 Jens Warmings Vej K10 Jensen Klints Plads F3 Jeppes Allé F2

16 Jerichausgade F8 Jernbane Allé C5 Jernbanegade H7 Jernvej K3 Jesper Brochm. G. G6 Johan Kellers Vej F9 Johan Krohns Vej E9 Johan Semps Gade Johan Svendsens Vej J3 Jollevej N9 Jorcks Passage Jorisvej N10 Judithsvej H1 Juliane Maries Vej H5 Julius Andersens Vej E10 Julius Bloms Gade G5 Julius Lassens Vej E9 Julius Thomsens G. G6 Jupitervej D6 Jydeholmen C6 Jyderupvej B3 Jyllingevej B5 Jægergade G6 Jægersborggade G5 Jægersprisvej C5 K K. M. Klausens Gade F10 Kabbelejevej C4 Kagsbro A3 Kagsløkke A3 Kagsvang A4 Kaj I Kaj II Kaj III Kaj IV N7 Kaj V N7 Kaj Muncks Vej K9 Kaktusvej L10 Kaldæavej M9 Kaliforniensvej K12 Kalkbrænderihavnsg. K4 Kalkbrænderiløbskaj K3 Kalvebod Brygge J8 Kalvebodstien E12 Kaløvej C5 Kamhusene C9 Kammasvej F8 Kampmannsgade H7 Kanadavej K11 Kanalvej Kanonbådsvej Kanonvej Kansager Kansasvej Kanslergade Kantorparken Kapelvej Kaprifolievej Karen Blixens Vej Karensgade Karlslundevej Karlstads Allé Kasematvej Kastanie Allé Kastelsvej Kastrupvej Katholmvej Katrinedalsvej Kattegatvej Kattesundet Kattingevej Kay Fiskers Plads Kay Fiskers Vej Kay Muncks Vej Kejsergade Keldsøvej Kentiavej Keplersgade Kertemindegade Kigkurren Kildeager Kildebrøndevej KIldeløbet Kildevældsgade Kildevænget Kilholmvej Kilometerbroen Kinavej Kingosgade Kingstonvej Kirkebjerg Allé Kirkegårdsvej Kirkepassage Kirketoften Kirkevænget Kirsebærhaven Kirsteinsgade Kirsten Kimers Vej J12 L7 H12 A4 K12 H3 F2 G5 L10 K9 E9 B4 D4 C6 J5 M10 C5 D5 K2 H7 B3 J12 J12 K9 J6 G2 L10 J3 J8 B2 C3 A4 H3 J2 D6 N9 M10 G7 K11 C5 H5 D4 E8 D10 J4 M9 Kirstinedalsvej E8 Kjeld Langes Gade H6 Kjeldsgårdsvej E9 Kjærstrupvej C7 Klaksvigsgade J8 Klareboderne J6 Kleinsgade G6 Klerkegade J6 Klingseyvej C6 Klintevej C3 Klintholmvej C4 Klitmøllervej B6 Klokkerhøjen F3 Klokkestien D5 Klostermarksvej B3 Klosterrisvej G2 Klosterstræde Klostervænget H4 Klubiensvej K3 Klædemålet G3 Kløverbladsgade E9 Kløvermarksvej L7 Knabrostræde Knabstrupvej C4 Knapmagerstien K10 Knippelsbro Knippelsbrogade Knivholtvej C5 Knud Lavards Gade G8 Knuthenborgvej C8 Kobbelvænget C3 Koldinggade J3 Kompagnistræde Kondisti F11 Kong Oscars Gade J3 Kong Volmers Vej M9 Kongebrovej L6 Kongedybet K8 Kongedybs Allé Kongelundsvej K11 Kongemarksvej B3 Kongens Nytorv J6 Kongeslusen B8 Kongovej M10 Kongsdalvej B5 Kongshaven D9 Kongshøjgade G8 Kongstedvej B5 Koreavej M10 Korfuvej M9 Korinthvej M10 Kornblomstvej K9 Kornerupvej B3 Kornkaj K5 Kornskyldvej K12 Korsager Allé B4 Korsgade H6 Korsikavej M9 Korsørgade J3 Kortløb H9 Krabbesholmvej D4 Kraftstien G3 Kraftværksvej L6 Kragsløkkesti B3 Krausesvej J4 Kretavej M9 Krimsvej M9 Kristen Bernikows G. J6 Kristianiagade J5 Kristineberg H3 Krogagervej C6 Krogebjerg B5 Krogerupgade F5 Kroghsgade J5 Krokodillegade J5 Kronborggade G5 Kronprinsegade J6 Kronprinsessegade J6 Krudtløbsvej L6 Krudtmøllegårds Allé L10 Krumtappen E9 Krusemyntegade J5 Krusågade G8 Krügersgade G6 Krystalgade H6 Krøyers Plads K7 Kuglegårdsvej K7 Kuhlausgade J3 Kulbanevej D9 Kultorvet J6 Kurlandsgade K9 Kurvemagerstien K10 K-Vej Kvintus Allé Kvægtorvsgade H8 Kvæsthusbroen K6 Kvæsthusgade K7 Küchlersgade F8 Kyringevej B4 Kæmnervej Kæragervej C6 Kærholmen C6 Kærsangervej E4 Kærskiftevej C9 Købmagergade J6 Kødboderne H8 Kålagervej K11 Kaalundsgade G7 L Lagunebroen N10 Laksegade Landehjælpvej J12 Landemærket J6 Landfogedvej F3 Landgildevej K11 Landgreven J6 Landlystvej C9 Landsdommervej F3 Landskronagade H3 Landvindingsgade H9 Langagervej C9 Langdraget C6 Lange Müllers Gade H3 Langebro J8 Langebrogade J8 Langelinie K4 Langelinie Allé K5 Langesund J3 Langhusvej C2 Langkærvej C7 Langvaddam C7 Langøgade H3 Laplandsgade L8 Larsbjørnsstræde H7 Larsens Plads K6 Larslejstræde H6 Lauravej E8 Laurids Skaus Gade G6 Lautrupsgade J3 Lautrupskaj J3 Lavendelstræde H7 Ledagersti C7 Ledagervej C7 Leifsgade J8 Lejrevej C4 Lemberggade L8

17 Lemnosvej M9 Leo Mathisens Vej L6 Lerchenborgvej B5 Lerfosgade K8 Lergravsvej M8 Lersø Parkallé G2 Lersø Stien G3 Letlandsgade G8 Levantkaj K3 Lidemarksvej C4 Liden Gunvers Vej M9 Liden Kirstens Vej M9 Lifl andsgade K9 Lille Colbjørnsensg. H8 Lille Farimagsgade J5 Lille Fredensgade H5 Lille Istedgade H8 Lille Kannikestræde J6 Lille Kirkestræde Lille Kongensgade Lille Strandstræde K6 Lille Søndervoldstr. J8 Lille Theklavej Lillegade E8 Lillegrund Lillevang B4 Lilliendalsvej C4 Limfjordsvej E5 Limgården K8 Linde Allé C7 Lindebugten C8 Lindehaven D10 Lindehøjen C6 Lindenborgvej C5 Lindenovsgade J4 Lindgreens Allé M8 Lindholmsvej C5 Linnesgade H6 Lipkesgade J4 Liselundvej C4 Litauens Plads G8 Liva Weels Plads G8 Livjægergade J4 Livornovej M9 Livøgade H3 Lobeliavej L10 Lodivej M9 Lombardigade Lossepladsvej H10 Lotusvej Louis Pios Gade Luganovej Lukretiavej Lundbyesgade Lundebakken Lundeborgvej Lundedalsvej Lundehusvej Lundevangsvej Lundgærdet Lundingsgade Lundsfrydvej Lundsgade Lundtoftegade Lupinvej L-Vej Lybækgade Lüdersvej Lygtemagerstien Lygten Lykkebovej Lyneborggade Lynettevej Lyngbyvej Lyngholmvej Lyngsies Plads Lyngvigvej Lynæsgade Lyongade Lyrskovgade Lysefjordsgade Lyshøj Allé Lyshøjgårdsvej Lystrupvej Læderstræde Lærdalsgade Lærkebakken Lærkevej Læssøesgade Læstedet Løfasvej Løgstørgade Lønborg Allé Løngangstræde Lønporten Lønstrupvej Løvetandsvej Løvholmen L10 F10 D8 F8 F2 G2 F2 G2 H1 C6 H5 C9 J5 F5 D5 L8 K3 K10 C9 L8 G2 C6 B6 G5 G8 K9 E9 E8 C4 D3 H5 C8 K3 J3 C9 H7 J6 C6 C4 C6 Løvstræde J6 M M. A. Lassens Vej H1 Magdelonevej F2 Magistervej F3 Magstræde Majporten K8 Majrosevej L11 Malakkavej M10 Malmøgade J5 Maltagade Mandalsgade J5 Mansasvej D9 Mantuavej M9 Manøgade H3 Marathonvej L10 Marbjergvej B3 Marengovej M9 Margretheholm L6 Maria Kirkeplads H7 Maribovej C8 Markmandsgade K8 Markskellet C5 Markskiftevej K10 Markvej E5 Marmorbroen Marmorkaj K4 Marmorvej K4 Marsalavej M9 Marskensgade J3 Marstalsgade J4 Marthagade H3 Masnedøgade H3 Masteskursvej K6 Matthæusgade G8 Meinungsgade G5 Mejsevænget F5 Meklenborggade L8 Melchiors Plads J4 Meldahlsgade H7 Mellemforts Allé M9 Mellemleddet C8 Mellemtoftevej E8 Mellemvangen D3 Merløsevej B4 Messinavej M9 Mesterstien E3 Middelfartgade J3 Middelgrundsvej Midgårdsgade Midtermolen K5 Midtfl øjene C2 Mikkel Bryg. Gade H7 Mikkel Skovs Allé L10 Mikkel Vibes Gade K7 Milanovej M8 Milosvej M10 Mimersgade G4 Mimosavej D5 Mindstrupvej A3 Mirabellevej E5 Mitchellsgade H8 Mjøsensgade K9 Mogens Foghs Plads D9 Molbechsvej E8 Moldaugade Molekaj K4 Molestien G11 Monrads Allé D8 Montagnevej E5 Morbærvej E5 Morsøvej D5 Mosebakken D3 Mosedalvej E8 Moselgade L8 Moseskellet E2 Mosestykket E8 Mosesvinget D3 Mozarts Plads F10 Mozartsvej F10 Muldager B3 Mullerupvej C4 Murciagade L8 Murergade H6 Musholmgade H3 Musvågevej M-Vej Myggenæsgade J8 Mysundegade G8 Møgeltøndergade G8 Mølle Allé E8 Møllebakken A4 Møllegade H5 Møllegårdsvej G2 Møllerlodden F3 Møntergade J6 Møntmester Plads E4 Møntmestervej E3 Mørkhøjvej B3 Mågestien E3 Mågevej E5 Mårumvej G2 N Naboløs Nakskovvej C8 Nannasgade G4 Nansensgade H6 Natalie Zahles Vej F9 Nattergalevej F5 Neapelvej M9 Nebbegårdsbakken D3 Nebraskavej K12 Nedertoften C7 Nicolai Eigtveds G. Niels Brocks Gade H8 Niels Hem..Gade J6 Niels Juels Gade Niels W. Gades G. H3 Nikolaj Plads Nikolajgade Nina Bangs Plads J6 Nivågade G5 Njalsgade J8 Nokken Forgaden H10 Nokken Hovedg. H10 Nokken Strandvej H10 Nordborggade J5 Nordbanegade G5 Nordbyvej B5 Nordfeldvej C4 Nordhavnsvej K3 Nordkrog H1 Nordlandsgade K8 Nordre Allé D8 Nordre Digevej K10 Nordre Fasanvej F5 Nordre Frihavnsgade J4 Nordre Kongelundsvej K11 Nordre Røse Vej Nordre Sluseholmskaj G10 Nordre Teglkaj G9 Nordre Toldbod K5 Nordrupvej B4 Nordstien E3 Nordsøvej L2

18 Norgesgade K8 Norgesmindevej H1 Normandigade N-Vej M6 Ny Adelgade J6 Ny Blegdamsvej H5 Ny Carlsberg Vej F8 Ny Kongensgade Ny Vestergade Ny Østergade J6 Nyborggade J3 Nybovej D8 Nybrogade Nygade Nygårdsvej J3 Nyhavn K6 Nyhavns Bro K7 Nymindevej B6 Nyrnberggade L8 Nyropsgade H7 Nystedvej C8C8 Nysøvej C5 Nytorv Nærumgade F5 Næsbyholmvej D5 Næstvedgade J4 Nøddebogade G5 Nøddehaven C10 Nøjsomhedsvej J4 Nøkkerosevej F2 Nøragervej B5 Nørre Allé H4 Nørre Farimagsgade H6 Nørre Sidealle H5 Nørre Søgade H6 Nørre Voldgade H6 Nørrebro Vænge F5 Nørrebrogade Nørrebros Rundel G5 Nørregade H6 Nørretofte Allé D8 Nålemagerstien K9 O Obdams Allé L10 Odensegade J4 Odins Tværgade G5 Odinsgade G5 Oehlenschlægersg. G7 Offenbachsvej F10 Oldensti K10 Oldermandsvej Oldfuxvej F2 Ole Borchs Vej D8 Ole Jørgensens Gade Ole Maaløes Vej G5 Ole Suhrs Gade H5 Olfert Fischers Gade J6 Oliebladsgade Oliehavnsbroen Oliemøllegade H3 Olof Palmes Gade J5 Olufsvej J4 Olymposvej M10 Omøgade H3 Orgelbyggervej F2 Orient Plads K3 Orientkaj K3 Orlogsværftvej K6 Oslo Plads J5 Ottiliavej E9 Otto Busses Vej G9 Otto Krabbes Plads G8 Otto Mallings Gade H3 Otto Mønsteds G. H7 Otto Ruds Vej Ourøgade H3 Ove Billes Vej Ove Rodes Plads H3 O-Vej M6 Ove Arups Vej J12 Overbys Allé D8 Overdrevsvej K11 Overgade Neden Vandet K7 Overg. Oven Vandet K7 Overskousvej E8 Overskæringen G4 Oxford Allé L10 P P. D. Løvs Allé G5 P. Knudsens Gade F10 P. Løwenørns Vej L6 Paduavej M9 Pakhuskaj K4 Palermovej M9 Pallesvej N9 Palnatokesgade G8 Palægade J6 Panumsvej D9 Parkbo C8 Parkstien D11 Parkstykket E4 Parmagade Parnasvej M10 Parosvej M10 Pasteursvej F8 Peblinge Dossering H6 Peder Hjorts Vej E9 Peder Hvitfeldts Stræde J6 Peder Lykkes Vej K9 Peder Skrams Gade K7 Peder Skrivers Sti K9 Peitersvej M11 Per Døvers Vej N9 Per Henrik Lings Allé H4 Per Knutzons Vej L6 Perlestikkervej F3 Pernillevej F2 Persiensvej M10 Persillevej L10 Peter Bangs Vej C7 Peter Fabers Gade G5 Peter Ipsens Allé E4 Peter Rørdams Vej F3 Peter Sabroes Gade F10 Peter Vedels Gade K8 Petersborgvej J4 Philip de Langes Allé K6 Pilestræde J6 Pilestykket E10 Pilesvinget C3 Pilevangen D4 Pindosvej M11 Pistolstræde J6 Polensgade L8 Polititorvet H8 Pommernsgade L8 Pomonavej E5 Poppelgade H5 Poppelrækken L8 Poppelstykket E10 Poul Henningsens Pl. J3 Porcelænstorvet E8 Portlandsvej K11 Portugalsgade Postholdervej F3 Poul Ankers Gade K5 Poul Hartlings Gade H9 Prags Boulevard L8 Pragtstjernevej F2 Primulavej D5 Prins Buris Vej M9 Prins Jørgens Gade G6 Prins Jørgens Gård Prinsens Bro Prins. Charlottes G. G5 Prins. Christines Vej Prinsessegade K7 Prisholmvej C9 Proviantpassagen Provstevej Præstegårds Allé D4 Præstekærvej C4 Præstelængen E3 Præstmarksvej K11 Præstøgade J4 Prøvestens Allé Prøvestensbroen Puggaardsgade Pumpehusvej F10 Pustervig J6 P-Vej M6 Pæonvej L10 På Bjerget F3 Q Q-Vej M6 R Radisevej L10 Raffi naderivej L7 Ragnagade H3 Ragnhildgade G3 Ramløsevej G2 Ramsingsvej E9 Ramundsvej M9 Randbølvej D5 Randersgade J4 Rantzausgade G6 Rasmus Rasks Vej E9 Raunstrupvej B5 Ravennavej M9 Ravneholmsvej E3 Ravnsborg Tværg. H6 Ravnsborggade H6 Rebekkavej H1 Reberbanegade K8 Rebildvej D6 Rebslagervej Redhavnsvej K3 Redmolen K3 Reersøgade H3 Refshalevej L5 Refsnæsgade G5 Regitsevej M9 Reinettevej E5 Rejsbygade G8 Remisvej K10 Rentemestervej E3 Retortvej D9 Reventlowsgade H7 Reverdilsgade H7 Reykjaviksgade J8 Rialtovej Ribegade J4 Ridder Stigs Vej M9 Ridefogedvej F3 Rigensgade J6 Rindbyvej B5 Ringduestien Ringertoften E3 Ringholmvej D5 Ringkøbinggade J3 Ringstedgade J4 Risagervej B7 Risbyholmvej C5 Rismosevej E2 Risvangen D4 Rodosvej L10 Romsdalsgade K9 Romsøgade H3 Rosbæksvej H2 Roselillevej M9 Rosenborggade J6 Rosendalsgade J4 Rosengade J6 Rosengården H6 Rosenhaven C10 Rosenholms Allé C9 Rosenlunds Allé C5 Rosenstykket C6 Rosenvængets Allé J4 Rosenvængets Hovedvej J4 Rosenv. Sidealle J4 Rosenørns Allé G6

19 Roshagevej B5 Roskildevej E8 Rosmarinvej F2 Rossinisvej F10 Rostgaardsvej D4 Rothesgade J4 Rovsingsgade G3 Rubikonvej Rubingangen K10 Rubinsteinsvej F10 Rudolph Berghs G. G3 Rued Langgaards Vej K9 Rugagervej K11 Rughavevej E8 Rugvej D3 Rumæniensgade Rundholmen C6 Rungsted Plads F5 Ruten C3 Ruthsvej H1 Rydsletten C7 Ryesgade H5 Rygårds Allé H2 Rymarksvej H1 Ryparken H2 Rysensteensgade J8 Rytterbakken E3 Rytterskolehøj D4 Ryvangs Allé H2 Rævegade J6 Rødbyvej C8 Røddinggade G8 Røde Mellemvej K10 Rødegård L8 Rødelandsvej K11 Rødkilde Plads E5 Rødkildevej E5 Rødkløvervej E1 Rødkælkebo E4 Rødtjørnevej C7 Rømersgade H6 Rønhaven C10 Rønnebærvej E5 Rønnegade G3 Rønningsvej F3 Rørholmsgade H5 Rørmosevej E2 Rørsangervej F5 Røsågade K8 Rådhuspladsen H7 Rådhusstræde Rådmandsgade G4 Rådvadsvej F2 Rågårdsminde K9 S Sadelmagervej Safi rgangen K10 Sakskøbingvej C8 Sallingvej D5 Saltholmsvej Saltøvej D5 Samosvej M9 Samsøgade H3 Sandbjerggade F5 Sandbygårdvej D5 Sandhusvej C9 Sandhøjen B5 Sandkaj K4 Sangfuglestien Sankelmarksgade G8 Sankt Annæ Gade K7 Sankt Annæ Passage J6 Sankt Annæ Plads K6 Sankt Gertruds Str. J6 Sankt Hans Gade H5 Sankt Hans Gades Passage H5 Sankt Hans Torv H5 Sankt Jakobs Gade J4 Ssankt Jakobs Plads J4 Sankt Jørgens Allé H7 Sankt Kjelds Gade H3 Sankt Kjelds Plads H3 Sankt Pauls Gade J6 Sankt Pauls Plads J6 Sankt Peders Stræde Saxhøjvej C7 Saxogade G8 Saxtorphsvej D9 Scandiagade F10 Schacksgade H6 Scharlingsvej E9 Scherfi gsvej J2 Schleppegrellsgade H5 Schubertsvej F10 Sejerøgade H3 Sejlklubvej G11 Selinevej G11 Selsøvej B5 Selveje Allé D8 Serbiensgade L8 Serridslevvej H4 Shetlandsgade Siamvej M10 Sibbernsvej E9 Siciliensgade Sigbrits Allé Sigerstedgade G8 Signelilvej M9 Sigurdsgade G4 Sigvald Olsens Gade F10 Siljangade L8 Silkeborg Plads J4 Silkeborggade J4 Silkegade J6 Silokaj K5 Sionsgade J3 Sixtusvej Sjæleboderne J6 Sjællandsbroen G11 Sjællandsgade G5 Sjælør Boulevard F9 Skaffervej Skalbakken C5 Skanderborggade J4 Skansebjerg D4 Skarøgade J3 Skelbækgade H8 Skellet D8 Skelmosevej E8 Skibbroen H9 Skibelundvej D5 Skibsfartvej K3 Skindergade Skipper Clements Allé Skippingevej C4 Skjalm Hvides Gade G8 Skjulhøj Allé C5 Skodsborggade G5 Skolegade E8 Skoleholdervej E3 Skolesiden C2 Skolevangen D3 Skotlands Plads Skotlandsgade K9 Skotterupgade F5 Skoubogade Skovbogårds Allé Skovduestien Skovgaardsgade Skovløbervej Skovstjernevej Skrivergangen Skråningen Skudehavnsvej Skydebanegade Skydebanevej Skyggelundsvej Skyttegade Skyttegårdvej Skånegade Slagelsegade Slagtehusgade Slagterboderne Slangerupgade Slejpnersgade Slesvigsgade Slien Slotsfogedvej Slotsgade Slotsherrensvej Slotsholmsgade Sluseholmen Slusevej Slutterigade Slåenvej Smedegade Smedelinien Smedestræde Smedetoften Smyrnavej Smørumvej Småkær Smålandsgade Snaregade Sneppevej Snorresgade Sofi e Brahes Allé Sofi egade Sofi enhøjvej Sognefjordsgade Sokkelundsvej Soldalen Solgavl Solitudevej E8 J5 F3 F2 G4 A4 K2 G8 H11 C9 G6 C9 K8 J4 H8 H8 G4 G4 G8 G8 F3 H6 C5 G10 J12 E5 G6 K5 E8 E4 L10 B4 C6 K8 J8 K7 L10 K9 E4 J2 C2 G5 Solkrogen D4 Solrødvej B5 Solsikkevej C4 Solskiftevej K10 Solskrænten C8 Soltoftevej K10 Solvænget J2 Sommerstedgade G8 Sonnerupvej C4 Sorgenfrigade G5 Sorrentovej M9 Sortedam Dossering H5 Sorøgade J4 Spanagervej D4 Spangbergsgade J4 Spangen B4 Spaniensgade L8 Spanteloftvej L6 Sparresholmvej D4 Spartavej M10 Speditørvej G11 Spinderigade E8 Spiræavej E8 Spontinisvej E10 Sporemagervej Sporgade F10 Spøttrupvej C5 Stadens Vænge G4 Stadfeldtsvej D9 Stadilvej B6 Stakhaven C10 Stakkesund J3 Stakledet C10 Staldgade H8 Stampesgade H7 Statholdervej F3 Staunings Plads H7 Stavangergade J5 Stavnstrupvej C4 Steen Billes Gade J4 Steenbergsvej D9 Stefansgade G5 Steinsvej D9 Stenderupgade G8 Stengade G6 Stengavl C2 Stenhuggervej Stenkløvervej F1 Stenlandsvej K11

20 Stenlillevej B4 Stenløsevej B4 Stenmaglevej B4 Stenosgade H7 Stenrosevej L11 Sternberggade M8 Stevnsgade G5 Stilledal C7 Stjernevej K11 Stockholmsgade J5 Stokhusgade J5 Stokrosevej L10 Stolemagerstien K10 Stoltenbergsgade H8 Store Kannikestræde J6 Store Kirkestræde Store Kongensgade J5 Store Krog L11 Store Mølle Vej K8 Store Regnegade J6 Store Strandstræde J6 St. Søndervoldstræde K8 Storegårdsvej B3 Storkebakken D3 Stormbroen Stormgade Stormlystvej K12 Stradellasvej F10 Strandagervej H2 Strandboulevarden J4 Strandgade K7 Strandlodsvej M8 Strandpromenaden J2 Strandvænget J3 Strandøre J2 Stratfordvej L11 Straussvej F10 Strickersvej Strindbergsvej E9 Struenseegade G6 Strynøgade J3 Strødamvej G3 Strømmen E10 Stubagervej K11 Stubbeløbgade K3 Stubbevangen D3 Stubkaj K3 Stubmøllevej E10 Studiestræde H7 Studsgaardsgade G3 Sturlasgade J8 Stærevej E4 Støberigade G10 Støvnæs Allé E3 Støvringvej C5 Stålvej K4 Suensonsgade J5 Suhmsgade J6 Sumatravej M10 Sundbyvestervej L10 Sundbyøster Plads Sundevedsgade G8 Sundholmsvej K8 Sundkaj K3 Sundkrogen K3 Sundkrogsgade K3 Sundkrogskaj K3 Svanegade J5 Svanemøllevej H1 Svanestien E3 Svanevej Svanevænget J2 Svaneknoppen J2 Svankærvej B5 S-Vej M6 Svend Dyrings Vej M10 Svend Gønges Vej D4 Svend Vonveds Vej N10 Svendborggade J3 Svendelodden E3 Svendsgade G7 Svenskelejren D4 Svenstrupvej C5 Sverrigsgade K8 Svineryggen H7 Svinget K8 Svogerslevvej A3 Sværtegade J6 Sydbanestien F10 Sydhavnen Plads G9 Sydhavnsgade G10 Sydkrogen G9 Sydløbsvej G11 Sylviavej E8 Syrenstien D5 Syriensvej M10 Syvens Allé K8 Syvstensvej B6 Sæbygade J3 Sæbyholmsvej C7 Sætersdalgade K9 Søartillerivej K7 Søborghus Park E1 Søfortvej Søkrogen C7 Søllerødgade G5 Sølundsvej H2 Sølvgade H5 Sølvtorvet J5 Sønder Boulevard F8 Sønderborggade J5 Søndermarksvej F8 Søndervangs Allé C10 Søndervigvej B5 Søndre Allé D8 Søndre Fasanvej E8 Søpassagen H5 Søren Kierkegaards Plads Søren Norbys Allé Sørupvej C4 Søtorvet H6 Saabyesvej J4 T Tagensvej F3 Takkeladsvej L6 Takkelloftvej K6 Tartinisvej F10 Teglbrændervej Teglgårdstræde H7 Teglholm Alle G10 Teglholm Tværvej G10 Teglholmens Nordkaj G10 Teglholmens Sydkaj G10 Teglholmens Vestkaj G10 Teglholmens Østkaj G10 Teglholmsgade G10 Teglstrupvej G2 Teglværksgade H3 Telemarksgade K9 Terrasserne C2 Tersløsevej B3 Theisvej M11 Theklavej E4 Theodor Chr. Plads L6 Thingvalla Allé L10 Thit Jensens Vej H5 Thomas Laubs Gade H3 Thoravej E4 Thorsgade G5 Thorshavnsgade J8 Thorsmindevej B5 Thorupgård Allé C6 Thorupsgade H6 Thorvald Borgs Gade H9 Thurebyholmvej D4 Thyrasgade G5 Thyregodsvej E9 Thyvej D5 Tibirkegade G5 Tietgensgade H7 Tigergade K5 Tikøbgade F5 Timiansgade J5 Tingbjerg Ås C2 Tingskiftevej H1 Tingskrivervej F3 Tingvej K9 Tipsagervej B6 Tirsbækvej C5 Titangade G4 Tjærebyvej B4 Tjæregade H9 Tjørnegade G6 Tjørnelunds Allé C9 Tjørnerækken L8 Tjørnevangen D4 Todesgade G6 Toftagervej B3 Toftebakkevej E8 Toftegårds Allé E9 Toftegårds Plads E9 Toften B3 Toftøjevej B6 Toldbodgade K6 Toldskrivervej F3 Tomatvej L10 Tomsgårdsvej E3 Tom Kristensens Vej J9 Tonemestervej F2 Topasgangen K10 Torben Oxes Allé Torbenfeldtvej D5 Tordenskjoldsgade J6 Torfavej L10 Tornebuskegade J6 Tornestykket C6 Tornsangervej E4 Tornskadestien F5 Torpstien D5 Torvegade K7 Torvekanten E10 Torveporten D9 Toskiftevej J11 Tove Ditlevsens Plads G8 Tovelillevej M9 Tovværkgade K8 Tranehavevej F9 Tranevej Trangravsvej K7 Trappegavl C2 Trappehøjen B3 Traps Allé D8 Trekløvervej F1 Trekronergade E9 Trepkasgade H5 Triangelen J4 Trojavej M10 Trommesalen H7 Trondhjems Plads J5 Trondhjemsgade J5 Tryggevældevej C4, C5 Trægården L8 Trælastkaj K3 Trøjborggade F8 Tschernings Allé D8 Tuborgvej F2 Tudsemindevej F11 Tudskærvej B6 Tuelandsvej K11 Tulipanvej D5 Tullinsgade G7 Tunet B3 Turesensgade H6 Tustrupvej C6 Tuxensvej D4 T-Vej M6 Tværagervej K10 Tværgade K3 Tværvangen E4 Tybjergvej B5 Tyborøn Allé B6

Bygningsnummer. Bevaringsmæssig værdi. Registreringsdato. Adresse. Matrikel/ejerlav

Bygningsnummer. Bevaringsmæssig værdi. Registreringsdato. Adresse. Matrikel/ejerlav Adresse Matrikel/ejerlav Bygningsnummer Bevaringsmæssig værdi Registreringsdato A.F. Kriegers Vej 3 245, UDENBYS KLÆDEBO 1 3 4101991 A.L. Drewsens Vej 10 3166, UDENBYS KLÆDEBO 1 3 7101991 Abel Cathrines

Læs mere

Gyldig fra 26 januar 2014. Samlet køreplan for Movia H

Gyldig fra 26 januar 2014. Samlet køreplan for Movia H Gyldig fra 26 januar 2014 Samlet køreplan for Movia H 2014 1A Busrute Zone Stoppesteder Dyrehavevej Strandvejen Hellerup St. Strandvejen Østerbrogade Dag Hammarskjölds Alle Oslo Plads Store Kongensgade

Læs mere

Københavnske gader og sogne i 1840 Numrene i parentes er sognets nummer

Københavnske gader og sogne i 1840 Numrene i parentes er sognets nummer Københavnske gader og sogne i 1840 Numrene i parentes er sognets nummer Gade Sogn Adelgade... Trinitatis (12) Adelgade (i Nyboder)... Holmens (21) Admiralgade... Garnisons (19) Amagerbro... Vor Frelser

Læs mere

2.624 M 2 DER IKKE LADER MEGET TILBAGE AT ØNSKE. JO, NØGLEN!

2.624 M 2 DER IKKE LADER MEGET TILBAGE AT ØNSKE. JO, NØGLEN! NY KONGENSGADE 10 1472 KØBENHAVN K 2.624 M 2 DER IKKE LADER MEGET TILBAGE AT ØNSKE. JO, NØGLEN! Vil du høre mere ring 7010 6070 Nørregade NY KONGENSGADE 10 1472 KØBENHAVN K Assistens Kirkegård Hans Tavsens

Læs mere

Vejkode Vejnavn Husnr. Bydel Optageområde 4 Abel Cathrines Gade 4. Vesterbro/Kongens Enghave Psykiatrisk Center Hvidovre 8 Abildgaardsgade 1.

Vejkode Vejnavn Husnr. Bydel Optageområde 4 Abel Cathrines Gade 4. Vesterbro/Kongens Enghave Psykiatrisk Center Hvidovre 8 Abildgaardsgade 1. Vejkode Vejnavn Husnr. Bydel Optageområde 4 Abel Cathrines Gade 4. Vesterbro/Kongens Enghave Psykiatrisk Center Hvidovre 8 Abildgaardsgade 1. Indre By Psykiatrisk Center København 12 Abildhøj 7. Brønshøj-Husum

Læs mere

Folkeskolerne, fritidshjem og klubber samt daginstitutionerne har fra 2005 til 2006 overført en nettoopsparing på i alt 51,9 mio. kr.

Folkeskolerne, fritidshjem og klubber samt daginstitutionerne har fra 2005 til 2006 overført en nettoopsparing på i alt 51,9 mio. kr. Bilag 2 Skoler og institutioners gæld og opsparing Folkeskolerne, fritidshjem og klubber samt daginstitutionerne har fra 2005 til 2006 overført en nettoopsparing på i alt 51,9 mio. kr.: Tabel 1. Skoler

Læs mere

Afgifter for stilladsreklamer

Afgifter for stilladsreklamer Afgifter for stilladsreklamer Bilag 4 Sagsnr. 2007-100170 Dokumentnr. 2008-472521 I forbindelse med afgiftsforhøjelsen forslås, at indføre 5 afgiftstrin, således at afgiftens størrelse afhænger af hvor

Læs mere

#THECITY# #DOANDSEE# Make your trip start at home www.arrivalguides.com

#THECITY# #DOANDSEE# Make your trip start at home www.arrivalguides.com In association with #THECITY# #DOANDSEE# #EATING# #BARSANDNIGHTLIFE# #CAFES# #SHOPPING# #SLEEPING# E20 E55 E47 211 152 151 O4 O3 O2 O2 21 19 19 16 Køpenhavn Amager Kgs Lyngby Glostrup Herlev Måløv Taarbæk

Læs mere

Gade kvarter sogn Efter vejviser 1863 Numrene i parentes er Landsarkivet for Sjællands sognenumre

Gade kvarter sogn Efter vejviser 1863 Numrene i parentes er Landsarkivet for Sjællands sognenumre Gade kvarter sogn Efter vejviser 1863 Numrene i parentes er Landsarkivet for Sjællands sognenumre Gade Kvarter Sogn Aabenraa Aagade.. Udenbys Klædebo Sankt Johannes (10) Absalonsgade.. Udenbys Vester Frederiksberg

Læs mere

TRUST part 1. Christianshavn. Københavns Kommune. Christiania. Stadsgraven. Kongens Nytorv. Kaninøen. Hønsebroløbet Kvæsthusgraven.

TRUST part 1. Christianshavn. Københavns Kommune. Christiania. Stadsgraven. Kongens Nytorv. Kaninøen. Hønsebroløbet Kvæsthusgraven. TRUST part 1 Hønsebroløbet Kvæsthusgraven Kongens Nytorv Takkelloftsgraven Proviantmagasingraven Erdkehlgraven Arsenalgraven Snedkergraven Wilders Kanal hristiania Laboratoriegraven Frederiksholms Kanal

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE. Færdselstællinger. og andre trafikundersøgelser 2001-2005 TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN VEJ & PARK WWW.VEJPARK.KK.

KØBENHAVNS KOMMUNE. Færdselstællinger. og andre trafikundersøgelser 2001-2005 TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN VEJ & PARK WWW.VEJPARK.KK. KØBENHAVNS KOMMUNE Færdselstællinger og andre trafikundersøgelser 2001 2005 TEKNIK OG MILJØFORVALTNINGEN VEJ & PARK WWW.VEJPARK.KK.DK 2 INDHOLD SIDE 3: Forord 5: Trafikudviklingen i København i 2005 6:

Læs mere

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage september 2015 november 2015. Mellemholdet er delt i to

Læs mere

Bilag 1 Oversigt over belysning på rent private areal som udgår af fornyelsesprojektet

Bilag 1 Oversigt over belysning på rent private areal som udgår af fornyelsesprojektet Bilag 1 Oversigt over belysning på rent private areal som udgår af fornyelsesprojektet Bydel Adresse Ejere Områdetype Brønshøj-Husum Voldfløjen Postfunkt Anddelsboligforening Beboelse Brønshøj-Husum Voldfløjen

Læs mere

A-bus 4A: Svanemøllen - Nørrebro - Sjælør - Ørestad / Lergravsparken (DOT: Gyldig d.18.02.18)

A-bus 4A: Svanemøllen - Nørrebro - Sjælør - Ørestad / Lergravsparken (DOT: Gyldig d.18.02.18) mandag - fredag 0.20 0.24 0.32 0.39 0.47 0.50 1.01 0.50 0.54 1.02 1.09 1.17 1.20 1.31 1.38 1.44 20 24 32 39 47 50 01 50 54 02 09 17 20 31 38 44 3.20 3.24 3.32 3.39 3.47 3.50 4.01 3.50 3.54 4.02 4.09 4.17

Læs mere

Københavnske gader og sogne i 1787

Københavnske gader og sogne i 1787 Københavnske gader og sogne i 1787 Numrene i parentes er sognets nummer Gade Sogn Adelgade... Trinitatis (12) Adelgade (i Nyboder)... Holmens (21) Admiralgade... Sankt Nikolai (86) Amagerstræde... Vor

Læs mere

Københavns Kommunes vejfortegnelse. offentlige veje og Private fællesveje

Københavns Kommunes vejfortegnelse. offentlige veje og Private fællesveje s vejfortegnelse offentlige veje og Private fællesveje Gældende per 1. november 2012 s vejfortegnelse offentlige veje og Private fællesveje Vejfortegnelsen indeholder oplysninger om: Statsveje veje Private

Læs mere

Sundbyvester Plads. Lergravsparken St. Bella Center St. Ørestad St.

Sundbyvester Plads. Lergravsparken St. Bella Center St. Ørestad St. mandag - fredag 0.10 0.15 0.24 0.31 0.39 0.42 0.51 0.58 1.04 0.30 0.35 0.44 0.51 0.59 1.02 1.11 0.50 0.55 1.04 1.11 1.19 1.22 1.31 1.38 1.44 1.20 1.24 1.32 1.39 1.47 1.50 1.59 1.50 1.54 2.02 2.09 2.17

Læs mere

Retningslinjer for reklamer på midlertidige konstruktioner, såsom stilladser, containere, skurvogne ol.

Retningslinjer for reklamer på midlertidige konstruktioner, såsom stilladser, containere, skurvogne ol. Retningslinjer for reklamer på midlertidige konstruktioner, såsom stilladser, containere, skurvogne ol. Reklamebannere tillades på stilladser, containere, skurvogne ol., der er nødvendige i forbindelse

Læs mere

TU og den praktiske planlægning - ud over stepperne

TU og den praktiske planlægning - ud over stepperne TU og den praktiske planlægning - ud over stepperne Lykke Magelund, Tetraplan Tre temaer seks cases Stedfæstede TU data til beskrivelse af rejsestrømme Efterspørgsel øst/vest (DSB) Efterspørgsel i Midtjylland

Læs mere

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne (46) kan ses på www.jogg.dk Søg Motionsklubben Amager Mellemholdet

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne (46) kan ses på www.jogg.dk Søg Motionsklubben Amager Mellemholdet LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET Løberuterne (46) kan ses på www.jogg.dk Søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage juli 2009 oktober 2009. Torsdag 2/07 2009 Klubhuset - Amager Strandpark - Hedegårdsvej

Læs mere

Afløbskontoret. Afløbskontoret Afl. 105/2004. Inventeret aflevering

Afløbskontoret. Afløbskontoret Afl. 105/2004. Inventeret aflevering Afløbskontoret Inventeret aflevering Bevaringskriterier: Hovedtegninger, oversigtskort, tegninger før 1900, detailtegninger til markante objekter. Da Afløbskontoret har fået skannet alle tegninger, er

Læs mere

støj og luftkv ftkvalitet støj og

støj og luftkv ftkvalitet støj og Med beregninger af støj for 500 gadestrækninger støj og luftkv ftkvalitet støj og Støj og luftkvalitet i København trafikkens påvirkning Miljøkontrollen 2001 Støj og luftkvalitet i København - trafikkens

Læs mere

Postal Code City Street Company 555 Scanning Data Scanning A/S, "Læs Ind"-service 800 Høje Taastrup Girostrøget 1 BG-Bank A/S 877 Valby Vigerslev

Postal Code City Street Company 555 Scanning Data Scanning A/S, Læs Ind-service 800 Høje Taastrup Girostrøget 1 BG-Bank A/S 877 Valby Vigerslev Postal Code City Street Company 555 Scanning Data Scanning A/S, "Læs Ind"-service 800 Høje Taastrup Girostrøget 1 BG-Bank A/S 877 Valby Vigerslev Allé 18 Aller Press (konkurrencer) 899 Kommuneservice (Post

Læs mere

Lokalisering af P-Anlæg

Lokalisering af P-Anlæg Agenda 21 Center Indre Nørrebro Blegdamsvej 4B, 2200 København N. 35 30 19 24 Debat@norrebro.nu - www.norrebro.nu Lokalisering af P-Anlæg Indre Nørrebro Lokale parkeringsanlæg i Københavns indre brokvarterer

Læs mere

Københavns Kommunes vejfortegnelse

Københavns Kommunes vejfortegnelse s vejfortegnelse 1010902000000 Bryggerhesten Olivia Hansens Gade Privatvej 1013329000000 J.C. Jacobsens Gade Pasteursvej Privatvej 1014806400000 Monrads Plads Valby Langgade Areal Areal af plads og vej

Læs mere

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på: søg Motionsklubben Amager Mellemholdet

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på:  søg Motionsklubben Amager Mellemholdet LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage november 2010 februar 2011 November 2010 Tirsdag 2/11 2010

Læs mere

Gader og sogne 1870 Numrene i parentes er Landsarkivet for Sjællands sognenumre

Gader og sogne 1870 Numrene i parentes er Landsarkivet for Sjællands sognenumre Gader og sogne 1870 Numrene i parentes er Landsarkivet for Sjællands sognenumre Gade Sogn Absalonsgade... Frederiksberg (64) Adelgade... Trinitatis Søndre (12)... Holmens (21) Admiralgade... Holmens (21)

Læs mere

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET Løberuterne (46) kan ses på: http://www.jogg.dk og http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage august 2010 oktober 2010. Tirsdag

Læs mere

Cityline / Bus 5C: Herlev Hospital - Hovedbanegården - Københavns Lufthavn (DOT: Gyldig d.10.12.17)

Cityline / Bus 5C: Herlev Hospital - Hovedbanegården - Københavns Lufthavn (DOT: Gyldig d.10.12.17) mandag - fredag 0.07 0.15 0.22 0.26 0.37 0.41 0.44 0.51 0.56 0.45 0.52 0.56 1.07 1.11 1.14 1.21 1.26 1.33 1.41 07 15 22 26 37 41 44 51 56 45 52 56 07 11 14 21 26 33 41 3.45 3.52 3.56 4.07 4.11 4.14 4.21

Læs mere

Aflæggerbordsnotat til BUU om udflytterinstitutioners distance fra opsamlingssted til udflyttersted

Aflæggerbordsnotat til BUU om udflytterinstitutioners distance fra opsamlingssted til udflyttersted KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Kapacitetsstyring NOTAT Aflæggerbordsnotat til BUU om udflytterinstitutioners distance fra opsamlingssted til udflyttersted Børne- og Ungdomsforvaltningen

Læs mere

Metro til Nordhavn - Supplerende VVM Bilag A: Støjkort. Åben rampe og dæmning

Metro til Nordhavn - Supplerende VVM Bilag A: Støjkort. Åben rampe og dæmning Metro til Nordhavn - Supplerende VVM Bilag A: Støjkort Åben rampe og dæmning 39 Anlægsarbejde på Åben rampe og dæmning (Nh-Ork) Industrivej Støjudbredelse fra: Fase 1 Opbrydning af belægning og afgravning

Læs mere

Lergravsparken St. Postparken. Kastrup St.

Lergravsparken St. Postparken. Kastrup St. mandag - fredag 0.05 0.14 0.20 0.25 0.33 0.35 0.47 0.51 0.25 0.34 0.40 0.45 0.53 0.55 1.07 1.11 1.16 1.21 0.45 0.54 1.00 1.05 1.13 1.15 1.27 1.31 1.10 1.19 1.24 1.29 1.36 1.38 1.48 1.52 1.57 2.02 1.40

Læs mere

A-bus 2A: Tingbjerg - Brønshøj - Hovedbanegården - Lergravsparken - Kastrup (DOT: Gyldig d.10.12.17)

A-bus 2A: Tingbjerg - Brønshøj - Hovedbanegården - Lergravsparken - Kastrup (DOT: Gyldig d.10.12.17) mandag - fredag 0.10 0.19 0.24 0.29 0.36 0.38 0.48 0.52 0.57 1.02 0.40 0.49 0.54 0.59 1.06 1.08 1.18 1.22 40 49 54 59 06 08 18 22 3.40 3.49 3.54 3.59 4.06 4.08 4.18 4.22 4.10 4.19 4.24 4.29 4.36 4.38 4.48

Læs mere

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på: søg Motionsklubben Amager Mellemholdet

LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET. Løberuterne kan ses på:  søg Motionsklubben Amager Mellemholdet LØBERUTER TIL MELLEMHOLDET Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage september 2016 november 2016. Mellemholdet er delt i to

Læs mere

HJÆLPEMIDDEL. Københavnske gader og sogne i 1863

HJÆLPEMIDDEL. Københavnske gader og sogne i 1863 HJÆLPEMIDDEL Københavnske gader og sogne i 1863 RIGSARKIVET SIDE 2 Københavnske gader og sogne Der står ikke i folketællingerne, hvilket kirkesogn de enkelte familier hørte til. Det kan derfor være vanskeligt

Læs mere

Metro til Nordhavn - Supplerende VVM Bilag A: Støjkort. Nordhavn Station

Metro til Nordhavn - Supplerende VVM Bilag A: Støjkort. Nordhavn Station Metro til Nordhavn - Supplerende VVM Bilag A: Støjkort Nordhavn Station 12 Anlægsarbejde på Nordhavn Station (Nh) Industrivej Fase 0 Etablering af indfatningsvægge (sekantpælevæg). Lautrupskaj Sundkrogskaj

Læs mere

TRAFIKKEN I KØBENHAVN. Trafiktal 2006-2010

TRAFIKKEN I KØBENHAVN. Trafiktal 2006-2010 TRAFIKKEN I KØBENHAVN Trafiktal 2006-2010 2 INDHOLD SIDE 3: Forord 5: Trafikudviklingen i København i 2010 6: Biltrafik 8: Kollektiv trafik 10: Cykeltrafik 11: Fodgængertrafik 12: Trafiksikkerhed 14: Trafikken

Læs mere

Fritidshjemmet Smørblomsten Smørumvej 197 2700 Brønshøj

Fritidshjemmet Smørblomsten Smørumvej 197 2700 Brønshøj 100 Meterskoven Upsalagade 19 st 2100 København Ø 7springeren Kapelvej 7a 2200 København N Absalons Have Absalonsgade 33 1658 København V Adashøj Nærum Gadekær 1 2850 Nærum Adventskirkens Børnegård Børnehaven

Læs mere

København. Top 5. Dansk Arkitektur Center. Statens Museum for Kunst. Havnebade og strande. Louisiana Museum For Moder... Dansk Jødisk Museum

København. Top 5. Dansk Arkitektur Center. Statens Museum for Kunst. Havnebade og strande. Louisiana Museum For Moder... Dansk Jødisk Museum af: LaMiaFotografia / Shutterstock.com København København er en lille, men stor by. En by i verdensklasse, fremhævet og elsket af verdens førende rejse- og livsstilsmagasiner. Byen er blevet hædret for

Læs mere

750 Møder, Region Storkøbenhavn, syd, vest

750 Møder, Region Storkøbenhavn, syd, vest [050 3.5] Anonyme Alkoholikere 750 Møder, Region Storkøbenhavn, syd, vest 1974-2015 Hvert møde er defineret ud fra adresse og mødetidspunkt på egen linje med angivelse af tidspunkt for det første registrerede

Læs mere

TRAFIKKEN I KØBENHAVN. Trafiktal 2008-2012

TRAFIKKEN I KØBENHAVN. Trafiktal 2008-2012 TRAFIKKEN I KØBENHAVN Trafiktal 2008-2012 2 INDHOLD SIDE 3: Forord 5: Trafikudviklingen i København i 2012 6: Biltrafik 8: Kollektiv trafik 10: Cykeltrafik 11: Trafiksikkerhed 13: Trafikken gennem kommunegrænsen

Læs mere

Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Tina Thomsen

Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Tina Thomsen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik NOTAT Til Teknik- og Miljøudvalget Genopretning og prioritering af Københavns Kommunes vejinfrastruktur I Budget 2016 (BR 1. oktober 2015) (A,

Læs mere

Københavns Ejendomme Projektoversigt. 3 daginstitutionsprojekter Lars Schou Pedersen. Aggershvile Allé 1, Jacob Michaelsens Minde David Klubien

Københavns Ejendomme Projektoversigt. 3 daginstitutionsprojekter Lars Schou Pedersen. Aggershvile Allé 1, Jacob Michaelsens Minde David Klubien 3 daginstitutionsprojekter Abel Catrinesgade 17 Absalonsgade 10 AFUK, Enghavevej 80-82 Aggershvile Allé 1, Jacob Michaelsens Minde Agnes Henningsensvej 1-3 Lars W. Maarbjerg Aléen 3, ren. af vinduer Alléen

Læs mere

Referat af Bevillingsnævnets møde den 20. april 2016

Referat af Bevillingsnævnets møde den 20. april 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation REFERAT Referat af Bevillingsnævnets møde den 20. april 2016 Dato: 20. april 2016 Tid: Kl. 15.00-16.30 Sted: Rådhuset, 1.

Læs mere

Referat af Bevillingsnævnets møde den 31. august 2016

Referat af Bevillingsnævnets møde den 31. august 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation REFERAT Referat af Bevillingsnævnets møde den 31. august 2016 Dato: 31. august 2016 Tid: Kl. 15.00-17.30 Sted: Rådhuset, 1.

Læs mere

Gadefortegnelse for bydele i København pr. 27.11.2008

Gadefortegnelse for bydele i København pr. 27.11.2008 1. Indre By 8045 A.H. Vedels Plads 8 Abildgaardsgade 24 Adelgade 28 Admiralgade 60 Ahlefeldtsgade 116 Amagergade 124 Amagertorv 128 Amaliegade 132 Amalienborg Slotsplads 148 Andersens Boulevard, H.C. 160

Læs mere

TRAFIKKEN I KØBENHAVN. Trafiktal 2007-2011

TRAFIKKEN I KØBENHAVN. Trafiktal 2007-2011 TRAFIKKEN I KØBENHAVN Trafiktal 2007-2011 2 INDHOLD SIDE 3: Forord 5: Trafikudviklingen i København i 2011 6: Biltrafik 8: Kollektiv trafik 10: Cykeltrafik 11: Fodgængertrafik 15: Trafiksikkerhed 17: Trafikken

Læs mere

LØBERUTER TIL HOLDENE. Løberuterne kan ses på: søg Motionsklubben Amager Mellemholdet

LØBERUTER TIL HOLDENE. Løberuterne kan ses på:  søg Motionsklubben Amager Mellemholdet LØBERUTER TIL HOLDENE Løberuterne kan ses på: http://www.motionsklubbenamager.dk søg Motionsklubben Amager Mellemholdet Tirsdage / torsdage juni 2017 august 2017 Vi er delt i to hold. Et hurtigt hold der

Læs mere

BILAG 3 RÆKKEFØLGEPLAN

BILAG 3 RÆKKEFØLGEPLAN BILAG 3 RÆKKEFØLGEPLAN FOR SKYBRUDSPROJEKTER 2017 INDHOLD INDHOLD...2 BAGGRUND FOR RÆKKEFØLGEPLANEN...3 VESTERBRO/LADEGÅRDS Å VANDOPLAND...4 KØBENHAVN VEST VANDOPLAND...8 NØRREBRO VANDOPLAND...12 BISPEBJERG

Læs mere

Bredgade 37 DK-1260 København K Tel.: +45 3395 9500 Fax. +45 3333 9833 phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk www.phoenixcopenhagen.dk

Bredgade 37 DK-1260 København K Tel.: +45 3395 9500 Fax. +45 3333 9833 phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk www.phoenixcopenhagen.dk Bredgade 37 DK-1260 København K Tel.: +45 3395 9500 Fax. +45 3333 9833 phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk www.phoenixcopenhagen.dk SX CPHPHO 13399 27111 CPHPO Om Arp-Hansen Hotel Group Arp-Hansen Hotel Group

Læs mere

Frederiksberg. Vesterbro. Valby. Enghave Brygge. Copyright 2015 MapOSMatic/OCitySMap developers. http://www.maposmatic.org

Frederiksberg. Vesterbro. Valby. Enghave Brygge. Copyright 2015 MapOSMatic/OCitySMap developers. http://www.maposmatic.org t Frederiksberg Vesterbro Va Valby gad e asby V e ygad sb nghave rygge opyright 205 MapOSMatic/OitySMap developers. http://www.maposmatic.org Map data 205 OpenStreetMap.org and contributors (cc-by-sa).

Læs mere

Forbrugsudvikling af varmeforbruget i Bygningsstyrelsens ejendomme

Forbrugsudvikling af varmeforbruget i Bygningsstyrelsens ejendomme Tendens Tendens Energistyring Besparelse Areal Frd. holms Kanal 21 K 1220 København K 147 112 106 37.000 1.636 m2 Frd. holms Kanal 21-23 1250 København K 182 174 159 99 55.000 4.350 Frd. holms Kanal 25-27

Læs mere

Københavns Ejendomme Projektoversigt. 3 daginstitutionsprojekter Lars Schou Pedersen. Aggershvile Alle 1, Jacob Michaelsens Mi David Klubien

Københavns Ejendomme Projektoversigt. 3 daginstitutionsprojekter Lars Schou Pedersen. Aggershvile Alle 1, Jacob Michaelsens Mi David Klubien 3 daginstitutionsprojekter Absalonsgade 10 AFUK, Enghavevej 80-82 Aggershvile Alle 1, Jacob Michaelsens Mi Aléen 3, ren. af vinduer Alléen 3, E-Huset Alsgade 14, UNO / Byggesag 1 Alsgade 14, UNO / Byggesag

Læs mere

Langeliniekaj (Østmolen) Indiakaj

Langeliniekaj (Østmolen) Indiakaj mandag - fredag 5.05 5.15 5.24 5.26 5.34 5.37 5.43 5.45 5.48 5.35 5.45 5.54 5.56 6.04 6.07 6.13 6.15 6.18 6.05 6.15 6.24 6.27 6.35 6.38 6.44 6.46 6.49 6.25 6.36 6.45 6.48 6.56 6.59 7.05 7.07 7.10 6.35

Læs mere

Undgå cykelkaos! -en metode til organisering af cykelparkering i byens rum

Undgå cykelkaos! -en metode til organisering af cykelparkering i byens rum Undgå cykelkaos! -en metode til organisering af cykelparkering i byens rum 1 Opgaven 2 Udfordringen 3 Cityringen som eksempel København skal være verdens bedste cykelby & Én sammenhængende rejse med tog,

Læs mere

Hovedbanegården Nørreport St. Zoologisk Have. Rødovrehallen. Damhustorvet. Bispebjerg St. Emdrup Torv. Buddinge St.

Hovedbanegården Nørreport St. Zoologisk Have. Rødovrehallen. Damhustorvet. Bispebjerg St. Emdrup Torv. Buddinge St. mandag - fredag 0.13 0.20 0.27 0.35 0.42 0.52 0.58 1.08 0.43 0.50 0.57 1.05 1.12 1.22 1.28 1.13 1.20 1.27 1.35 1.42 1.52 1.58 2.08 1.43 1.50 1.57 2.05 2.12 2.22 2.28 43 50 57 05 12 22 28 3.43 3.50 3.57

Læs mere

INVESTERINGS- REDEGØRELSE. DET NORDLIGE ØSTERBRO Københavns Kommune 2011

INVESTERINGS- REDEGØRELSE. DET NORDLIGE ØSTERBRO Københavns Kommune 2011 INVESTERINGS- REDEGØRELSE DET NORDLIGE ØSTERBRO v. Vibenhus Runddel v. Poul Henningsens Plads NORDHAVN Det nordlige Østerbro Nørre Campus Det nordlige Østerbro ligger mellem to af de største udviklingsprojekter

Læs mere

11 HOTELS WITH CHARACTER AND STYLE IN THE CENTER OF COPENHAGEN

11 HOTELS WITH CHARACTER AND STYLE IN THE CENTER OF COPENHAGEN ARP-HANSEN HOTEL GROUP 11 HOTELS WITH CHARACTER AND STYLE IN THE CENTER OF COPENHAGEN Arp-Hansen Hotel Group omfatter: Phoenix Copenhagen 71 Nyhavn Hotel Imperial Hotel Grand Hotel The Square Tivoli Hotel

Læs mere

INFRASTRUKTURINVESTERINGER I KØBENHAVN. Brian Hansen brihan@tmf.kk.dk Tirsdag d. 2. november 2011

INFRASTRUKTURINVESTERINGER I KØBENHAVN. Brian Hansen brihan@tmf.kk.dk Tirsdag d. 2. november 2011 INFRASTRUKTURINVESTERINGER I KØBENHAVN Brian Hansen brihan@tmf.kk.dk Tirsdag d. 2. november 2011 1 2 BYSTRUKTUR UDVIKLING I BILTRAFIK Samlet biltrafik i dagtimer 600.000 Over kommunegrænsen Over søsnittet

Læs mere

Oversigt over beneficerede advokater

Oversigt over beneficerede advokater A Anberg, Rasmus Bredgade 58, 1. 1260 København K adv.anberg@tdcadsl.dk Tlf.: 33 12 18 43 Fax: 33 14 18 98 Andersen, M. Elkiær Kronprinsessegade 26, 1. sal 1306 København K mea@brammer-advokater.dk Tlf.:

Læs mere

A-bus 6A: Rødovre - Zoologisk Have - Hovedbanegården - Emdrup - Buddinge (DOT: Gyldig d.10.12.17)

A-bus 6A: Rødovre - Zoologisk Have - Hovedbanegården - Emdrup - Buddinge (DOT: Gyldig d.10.12.17) 0.17 0.24 0.31 0.39 0.46 0.56 1.02 1.12 0.47 0.54 1.01 1.09 1.16 1.26 1.32 17 24 31 39 46 56 02 12 47 54 01 09 16 26 32 3.47 3.54 4.01 4.09 4.16 4.26 4.32 4.17 4.24 4.31 4.39 4.46 4.56 5.02 5.12 5.01 5.11

Læs mere

Svanemøllen St. Hellerup St.

Svanemøllen St. Hellerup St. mandag - fredag 0.15 0.18 0.26 0.37 0.45 0.52 0.57 1.00 1.06 1.16 1.23 0.35 0.38 0.46 0.57 1.05 1.12 1.17 1.20 1.26 1.33 0.55 0.58 1.06 1.17 1.25 1.32 1.37 1.40 1.46 1.53 1.34 1.35 1.47 1.55 2.01 2.05

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 26

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 26 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 26 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 26, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Svanemøllen St. Hellerup St.

Svanemøllen St. Hellerup St. mandag - fredag 0.34 0.35 0.46 0.54 1.00 1.04 1.07 1.12 1.21 1.28 0.55 0.58 1.05 1.16 1.24 1.30 1.34 1.37 1.42 1.48 34 35 46 54 00 04 07 12 21 28 55 58 05 16 24 30 34 37 42 48 3.34 3.35 3.46 3.54 4.00

Læs mere

Bar Lobby Gentofte Hotel blev i sommeren 2008 færdig med en omfattende renovering fra kælder til kvist, og tilføj 7 helt nye værelser med udsigt over Gentoftes hovedgade. Gentofte Hotel er kendetegnet

Læs mere

Referat af Bevillingsnævnets møde den 10. december 2014

Referat af Bevillingsnævnets møde den 10. december 2014 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation REFERAT Referat af Bevillingsnævnets møde den 10. december 2014 16-12-2014 Sagsnr. 2014-0240209 Dokumentnr. 2014-0240209-3

Læs mere

REVISIONSRAPPORT. Økonomiforvaltningen, Lejeindtægter og momsrefusion. 25. september 2017 INTERN REVISION MODTAGER. Jesper Andersen Allan Bojer

REVISIONSRAPPORT. Økonomiforvaltningen, Lejeindtægter og momsrefusion. 25. september 2017 INTERN REVISION MODTAGER. Jesper Andersen Allan Bojer INTERN REVISION 25. september 2017 REVISIONSRAPPORT Økonomiforvaltningen, Lejeindtægter og momsrefusion jf. art 7.1 2017 INTERN REVISION Jesper Andersen Allan Bojer MODTAGER Adm. direktør Peter Mørch Direktør

Læs mere

Det foreslås at Teknik- og Miljøudvalget pålægger Teknik- og Miljøforvaltningen at indstille oprettelsen af p-pladser til elbiler.

Det foreslås at Teknik- og Miljøudvalget pålægger Teknik- og Miljøforvaltningen at indstille oprettelsen af p-pladser til elbiler. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Parkering NOTAT Til: Teknik- og Miljøudvalget Notat om parkeringspladser til elbiler Liberal Alliance stillede på TMU-møde 25-02-2013 følgende

Læs mere

Rute Zone Stoppesteder

Rute Zone Stoppesteder mandag - fredag 0.06 0.14 0. 0.30 0.38 0.48 0.54 1.05 0.6 0.34 0.4 0.50 0.58 1.08 1.14 0.46 0.54 1.0 1.10 1.18 1.8 1.34 1.13 1.0 1.7 1.35 1.4 1.51 1.57.07 1.43 1.50 1.57.05.1.1.7 43 50 57 05 1 1 7 3.43

Læs mere

A-bus 1A: Avedøre - Hvidovre - Hovedbanegården - Hellerup - Klampenborg (DOT: Gyldig d.10.12.17)

A-bus 1A: Avedøre - Hvidovre - Hovedbanegården - Hellerup - Klampenborg (DOT: Gyldig d.10.12.17) mandag - fredag 0.34 0.35 0.46 0.54 1.00 1.04 1.07 1.12 1.21 1.28 0.55 0.58 1.05 1.16 1.24 1.30 1.34 1.37 1.42 1.48 34 35 46 54 00 04 07 12 21 28 55 58 05 16 24 30 34 37 42 48 3.34 3.35 3.46 3.54 4.00

Læs mere

Referat af Bevillingsnævnets møde den 16. september 2015

Referat af Bevillingsnævnets møde den 16. september 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation REFERAT Referat af Bevillingsnævnets møde den 16. september 2015 18-09-2015 Sagsnr. 2015-0203013 Dokumentnr. 2015-0203013-3

Læs mere

Bilag 2. Status på antal elbilpladser og belægningsprocent

Bilag 2. Status på antal elbilpladser og belægningsprocent KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Bydækkende Strategier NOTAT Bilag 2. Status på antal elbilplad og belægningsprocent I forbindelse med Teknik- og Miljøudvalgsmødet d. 22. september

Læs mere

Reumatologi. Gas.kir.

Reumatologi. Gas.kir. BBH BBH FRH BBH BBH BBH BBH BBH HVH HVH BBH BBH FRH BBH BBH BBH BBH BBH HVH HEH BBH BBH FRH BBH BBH RH BBH BBH HVH HVH HVH HVH GLO HVH GLO GLO HVH HVH HVH HVH HVH HVH GLO HVH GLO GLO HVH HVH HVH HVH FRH

Læs mere

PAKKELØSNING FOR MEDFINANSIERINGSPROJEKTER MED PRIVATE GRUND- OG VEJEJERE

PAKKELØSNING FOR MEDFINANSIERINGSPROJEKTER MED PRIVATE GRUND- OG VEJEJERE PAKKELØSNING FOR MEDFINANSIERINGSPROJEKTER MED PRIVATE GRUND- OG VEJEJERE Vandopland København Vest og Frederiksberg Vest Skybrudsveje Forsinkelsesveje Forsinkelsespladser Grønne veje Skybrudsledninger

Læs mere

Røde Kors Vuggestue Nørregade 37 A, st 1154 København K. Red Barnets Børnehus Klerkegade 10 B 1308 København K

Røde Kors Vuggestue Nørregade 37 A, st 1154 København K. Red Barnets Børnehus Klerkegade 10 B 1308 København K Røde Ko Vuggestue Købmagergade 47, 3. 1150 København K Røde Kors Vuggestue Nørregade 37 A, st 1154 København K Studenterrådets Vuggestue Krystalgade 14, 1. Tv 1172 København K 2547 13072 2551 v/ Botanisk

Læs mere

Bygningsfornyelse 2010

Bygningsfornyelse 2010 Bilag Bygningsfornyelse 00 Prioriteringsliste Ejendomme med kondemnable forhold:. Rantzausgade A-B / Jesper Brochmands Gade. Jacob Holms Gade / Reberbanegade 0-0A. Flensborggade 0 / Kongshøjgade. Ravnsborggade

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 68

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 68 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 68 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 68, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

A-bus 3A: Nordhavn - Trianglen - Sydhavn - Kgs. Enghave (Valbyparken) / (DOT: Gyldig d.18.02.18)

A-bus 3A: Nordhavn - Trianglen - Sydhavn - Kgs. Enghave (Valbyparken) / (DOT: Gyldig d.18.02.18) mandag - fredag lørdag 55 00 05 08 14 17 19 26 4.25 4.30 4.35 4.38 4.44 4.47 4.49 4.56 4.45 4.50 4.55 4.58 5.04 5.07 5.09 5.17 5.05 5.10 5.15 5.18 5.24 5.27 5.29 5.37 5.25 5.30 5.35 5.38 5.44 5.47 5.49

Læs mere

Referat af Bevillingsnævnets møde den 20. december Sagsnr

Referat af Bevillingsnævnets møde den 20. december Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Presse REFERAT Referat af Bevillingsnævnets møde den 20. december 2017 Dato: 20. december 2017 Tid: Kl. 15.00-17.20 Sted: Rådhuset, 1.

Læs mere

København. Top 5. Danskt Arkitektur Center. Statens Museum for Kunst (... Bad og strender. Louisiana Museum For Moder... Nationalmuseet hvem er d...

København. Top 5. Danskt Arkitektur Center. Statens Museum for Kunst (... Bad og strender. Louisiana Museum For Moder... Nationalmuseet hvem er d... Photo: LaMiaFotografia / Shutterstock.com København København har noe for alle. Her finner du en heftig blanding av gastronomi i verdensklasse, vakker arkitektur, prisbelønnede designere, rene havnebad,

Læs mere

Område Områdekode Tillæg nivaue

Område Områdekode Tillæg nivaue Type / Package Light Standard Premium Business Business + incl VAT incl VAT Free 0 0 0 0 0 Low 8 7 6 7 6 Medium 9 8 7 8 7 High 10 9 8 9 8 Very High 16 12 11 12 11 fixed 1st 1 1 1 1 1 fixed 2nd 2 2 2 2

Læs mere

Hastighedsplan for udvalgte trafikveje

Hastighedsplan for udvalgte trafikveje Hastighedsplan for udvalgte trafikveje Maj 2008 Center for Trafik Teknik- og Miljøforvaltningen Københavns Kommune Rapporten er udarbejdet i samarbejde mellem Københavns Kommune, Center for Trafik og Grontmij

Læs mere

Undersøgelse af religiøst engagement på københavnske skoler.

Undersøgelse af religiøst engagement på københavnske skoler. Uddannelses- og Ungdomsudvalget 16-11-2005 Undersøgelse af religiøst engagement på københavnske skoler. Ungdoms- og Voksenområdet Skolens navn Skolens svar 1. Metropolitanskolen Skolen oplever, at nogle

Læs mere

Referat af Bevillingsnævnets møde den 24. august 2015

Referat af Bevillingsnævnets møde den 24. august 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation REFERAT Referat af Bevillingsnævnets møde den 24. august 2015 04-09-2015 Sagsnr. 2015-0179749 Dokumentnr. 2015-0179749-3 Dato:

Læs mere

Restaurant Pakhuskælderen Lobby Lobby

Restaurant Pakhuskælderen Lobby Lobby Lobby Lobby 71 Nyhavn Hotel ligger på hjørnet af Nyhavn og Københavns Havn, med udsigt over vandet, og Skuespilhuset som nærmeste nabo. Hvad end anledningen er for dit næste besøg i hjertet af København,

Læs mere

TÅSINGEGADE - GRØN SKYBRUDSVEJ

TÅSINGEGADE - GRØN SKYBRUDSVEJ WWW.KLIMAKVARTER.DK TÅSINGEGADE - GRØN SKYBRUDSVEJ René Sommer Lindsay, projektleder Københavns Kommune SKT. KJELDS KVARTER SKYBRUD - LYNGBYVEJ DEN 2. JULI 2011 KLIMATILPASNING - EN UNIK MULIGHED FRA PROBLEM

Læs mere

Copenhague. Top 5. Visit Carlsberg. Statens Museum for Kunst. Louisiana Museum For Moder... Dansk Design Center

Copenhague. Top 5. Visit Carlsberg. Statens Museum for Kunst. Louisiana Museum For Moder... Dansk Design Center par: LaMiaFotografia / Shutterstock.com Copenhague Certaines villes construisent des gratte-ciel toujours plus hauts pour s affirmer. Copenhague se contente d une petite sirène et d un tivoli. Copenhague

Læs mere

S-bus 250S: Bella Center - Hovedbanegården - Forum - Bellahøj - Buddinge (DOT: Gyldig d.10.12.17)

S-bus 250S: Bella Center - Hovedbanegården - Forum - Bellahøj - Buddinge (DOT: Gyldig d.10.12.17) mandag - fredag 4.54 5.03 5.13 5.19 5.27 5.33 5.40 5.33 5.43 5.49 5.57 6.03 6.10 6.30 6.40 6.47 6.56 7.03 7.10 6.32 6.42 6.52 6.59 7.08 7.16 7.25 6.55 7.06 7.13 7.23 7.31 7.40 6.54 7.05 7.16 7.24 7.35

Læs mere

Bilag 5 Anlægsprojekter der kan gennemføres i 08, men hvor der ikke foreligger en bevilling

Bilag 5 Anlægsprojekter der kan gennemføres i 08, men hvor der ikke foreligger en bevilling Bilag 5 Anlægsprojekter der kan gennemføres i 08, men hvor der ikke foreligger en bevilling Projektnavn (alle beløb i 1000,- kr) PL/Formål Ekstra forbrug 2008 Konsekvens for politisk behandling Finansiering/b

Læs mere

A-bus 9A: Glostrup - Rødovre - Flintholm - Hovedbanegården - Refshaleøen (DOT: Gyldig d.10.12.17)

A-bus 9A: Glostrup - Rødovre - Flintholm - Hovedbanegården - Refshaleøen (DOT: Gyldig d.10.12.17) mandag - fredag 0.02 0.08 0.12 0.19 0.22 0.25 0.34 0.40 0.43 0.49 0.58 0.50 0.53 0.56 1.05 1.10 1.13 1.19 1.28 1.05 1.11 1.15 1.21 1.23 1.26 1.35 1.40 1.43 1.49 1.58 1.51 1.53 1.56 2.05 2.10 2.13 2.19

Læs mere

hvor du kan nyde det kreative køkken og årstidernes skiftende menuer.

hvor du kan nyde det kreative køkken og årstidernes skiftende menuer. Lobby Lobby 71 Nyhavn Hotel ligger på hjørnet af Nyhavn og Københavns Havn, med udsigt over vandet, og Skuespilhuset som nærmeste nabo. Uanset anledningen for dit næste besøg i hjertet af København, skaber

Læs mere

København. Top 5. Besøk Carlsberg. Danskt Arkitektur Center. Statens Museum for Kunst (... Arkitektur. Bad og strender

København. Top 5. Besøk Carlsberg. Danskt Arkitektur Center. Statens Museum for Kunst (... Arkitektur. Bad og strender Photo: LaMiaFotografia/Shutterstock.com København København har noe for alle. Her finner du en heftig blanding av gastronomi i verdensklasse, vakker arkitektur, prisbelønnede designere, rene havnebad,

Læs mere

12 HOTELS COPENHAGEN IN THE CENTER OF WITH CHARACTER AND STYLE

12 HOTELS COPENHAGEN IN THE CENTER OF WITH CHARACTER AND STYLE 12 HOTELS WITH CHARACTER AND STYLE IN THE CENTER OF COPENHAGEN Arp-Hansen Hotel Group omfatter: Phoenix Copenhagen 71 Nyhavn Hotel Imperial Hotel Grand Hotel The Square Tivoli Hotel & Congress Center Copenhagen

Læs mere

Copenhagen. Top 5. Nyhavn. Strøget. Tivoli Gardens. Christiania. The Little Mermaid (Den Li...

Copenhagen. Top 5. Nyhavn. Strøget. Tivoli Gardens. Christiania. The Little Mermaid (Den Li... Photo: LaMiaFotografia / Shutterstock.com Copenhagen Copenhagen is a compact big city packed with historic buildings lining its narrow cobbled streets. Here you will find a great mix of world-class gastronomy,

Læs mere

OTM prognose. Sagsnr Emne Kollektive trafik efter 2018 Udarbejdet af Kontrolleret af Godkendt Dato med metro til Glostrup

OTM prognose. Sagsnr Emne Kollektive trafik efter 2018 Udarbejdet af Kontrolleret af Godkendt Dato med metro til Glostrup OTM prognose Sagsnr. 31004 Emne Kollektive trafik efter 2018 Udarbejdet af COH Kontrolleret af Godkendt Dato 12.11.2011 Scenarie: Opsætning: Result Soceco Traffi Car supply Pu supply Extern 5001Q200 5000Q_01

Læs mere

A-bus 8A: Friheden - Toftegårds Plads - Frederiksberg - Nordhavn (DOT: Gyldig d.10.12.17)

A-bus 8A: Friheden - Toftegårds Plads - Frederiksberg - Nordhavn (DOT: Gyldig d.10.12.17) mandag - fredag 0.28 0.38 0.45 0.50 0.56 1.02 28 38 45 50 56 02 58 08 15 20 26 32 4.28 4.38 4.45 4.50 4.56 5.02 4.48 4.55 5.00 5.06 5.12 4.48 4.58 5.05 5.10 5.16 5.22 5.08 5.15 5.20 5.26 5.32 5.08 5.18

Læs mere

Roder med tilhørende gader pr

Roder med tilhørende gader pr Gadefortegnelse Velfærdsanalyseenheden Roder med tilhørende gader pr. 18. 01. 2017 1 3348 Jarmers Plads 1-5 4180 Larslejsstræde 5220 Nørre Voldgade 60 5204 Nørregade 21-6280 Sankt Peders Stræde 6282 Sankt

Læs mere

Restaurant Von Plessen Gyldensteen

Restaurant Von Plessen Gyldensteen Gyldensteen Phoenix Copenhagen byder dig velkommen til stilfulde omgivelser, præget af stemningsfuld atmosfære. Det 4-stjernede deluxe hotel er centralt beliggende i København, kun få minutters gang fra

Læs mere

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, Center for Økonomi - side 1

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen, Center for Økonomi - side 1 Gadefortegnelse Roder med tilhørende gader pr. 16. 10. 2015 1 3348 Jarmers Plads 1-5 4180 Larslejsstræde 5220 Nørre Voldgade 60 5204 Nørregade 21-6280 Sankt Peders Stræde 6282 Sankt Petri Passage 7348

Læs mere

30. august Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Line Pfeiffer Cappelen

30. august Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Line Pfeiffer Cappelen EAN nummer 5798009374301 KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Fagligt Center NOTAT 30. august 2017 Sagsnr. 2017-0302298 Dokumentnr. 2017-0302298-1 Socioøkonomi (ESCS) fordelt på folke- og

Læs mere