Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4"

Transkript

1 Nyhedsbrev Årgang 3 Udgave 4 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit syvende nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har SuperDive været gennem en løbende udvikling mod målet at lave et Super Dykkercenter. Dette mål efterstræber vi til stadighed, hvor vi tilstræber at sikre vores kunder de bedste forhold, herunder den bedste kvalitet, sikkerhed og service. Dette Nyhedsbrev er udgivet Dec Så blev det vinter - eller gjorde det. Kan ikke huske, hvis om nogensinde at det har været så varmt både over og under vand i december måned. Men det giver os jo nogle gode muligheder for at forlænge sæsonen lidt. Sigten under vand er ved at være rigtig god mange steder, så snyd ikke jer selv for denne oplevelse selv om det er vinter.

2 Kursus Nyt Vi holder hen over vinteren instruktørkurser samt Divemaster kurser. Skulle du være interesseret i et af disse er det bare at kontakte os for yderligere informationer. Der vil som vi plejer også blive afholdt førstehjælpskurser - og hvorfor ikke benytte lejligheden til at blive opdateret med sidste nyt på denne front. Hele vinteren vil vi ligeledes afholde de såkaldte referral kurser, hvilket betyder at man tager teori og svømmehalsmodulerne herhjemme, når man så kommer frem til sit feriested, så tager man dykkene i åbent vand der. Tur Nyt Vores båd har haft travlt med ture hele sommeren, og vi fortsætter selvfølgelig hele vinteren med at tilbyde bådture. Bådturene i vinterhalvåret vil være i weekender. Check op på vores turkalender for nærmere. Husk også vores onsdag s dyk. Dette fortsætter også hele vinteren med afgang fra butikken kl

3 Tur Nyt Filippinerne Som du måske har læst på vores hjemmeside, så har vi ikke været i stand til, at indgå samarbejde med et rejsebureau om en fælles tur til Filippinerne. Dette er naturligvis meget beklageligt, da mange af jer har udtrykt interesse herfor, ligesom vi selv har været meget opsatte. Vi har fra starten stillet store krav til rejsebureauerne, som vi har kontaktet. Dels vil vi være med til at præge indholdet, så vi sikre os kvalitet og indhold og dels har vi skellet en del til den endelige pris, således vi kommer til at stå med en rejse, der også prismæssigt er interessant. Som vi udtrykte på vores hjemmeside, så har vi desværre haft mange oplevelser med rejsebureauer, som simpelthen ikke kunne levere varen og/eller været meget lidt kundeorienteret. Men når det er sagt, så skal det siges, at vi til sidst har fået etableret kontakt til to rejsebureauer, som i deres kommunikation og ihærdighed har været meget professionelle. Men desværre har de ikke været i stand til at få priser, der er attraktive nok. Priserne vi har modtaget har ligget væsentlig over de listepriser, som de forskellige ressorts, destinationer, transportører m.m. skal have, hvis vi selv arrangere det direkte. Det sidste er selvfølgelig en mulighed, nemlig at vi arrangerer hele rejsen selv. Så kan vi gøre det til rigtig gode priser. Men desværre kan vi ikke umiddelbart sikre dig og dine betalinger gennem rejsegarantifonden. SuperDive er jo ikke et rejsebureau. Således er valget lige nu blevet, at vi sætter rejsen på standby og så håber vi ellers, at et af de seriøse bureauer på et tidspunkt kan fremkomme med et godt tilbud. Vi vil følge markedet og bevarer dialogen med dem.

4 Rejse Nyt VI har fået nogle attraktive tilbud på Liveaboard i Rødehavet, og er i gang med at prøve at sammensætte en rigtig lækkerbisken af en tur. Turen vil være i den nordlige del at Rødehavet med hovedvægten lagt på mange af de vrag der findes i dette område. Men fortvivl ikke hvis du hellere vil dykke på rev, da det er en sammensat tur, vil der også være dykning i det meget spændende område ved Tiran strædet samt selvfølgelig i nationalparken Ras Muhammed. Lige så snart vi har nogle priser på turen vil den blive rundsendt samt slået op på vores hjemmeside. I mellemtiden kommer der her en beretning fra en tur til den anden side af jorden.. Efter en flyvetur på omkring de 10 timer er vi endelig fremme, men det er kun for at skifte til en anden flyver. Vi er nemlig på vej om på den anden side af jorden, nærmere bestemt en ø der hedder Koh Samui. Koh Samui ligger en lille times flyvning fra Bangkok på den østlige side af Thailand. Valget er faldet på den Thailandske bugt da det sommertid og derfor er på østsiden af Thailnad der er sæson. Endelig fremme i den mindste lufthavn vi til dato har set, stort set bare en landingsbane og nogle træbygninger. Fuld af forventning kommer vi gennem bagage udleveringen for bare at konstatere at vores bus ikke er kommet endnu. Typisk, lige det der mangler når man har rejst i over 12 timer så er det ikke lige en manglende chauffør man har brug for. Misforståelsen opklares efter opkald til hotellet, og vi bliver hentet. Vi har valgt at bo oppe på nordsiden af øen, i et meget stille område uden alt for mange turister. Vi får pakket ud og set os omkring, og trasker ned til den lokale dykkershop for at høre om dykkermulighederne. Vi har nemlig ikke bestilt noget hjemmefra, da vi regner med et stort udbud af dykkercentre i denne del af verden.

5 Rejse Nyt Fortsat... Efter en rundtur hos diverse centre finder vi hurtigt ud af at priserne er de samme, og man kan opnå en svimlende rabat på 10% hvis man har eget udstyr med, hvilket vi jo selvfølgelig har - Hvem sagde karteller, det var aldrig gået hjemme med den frie konkurrence o.s.v. Nå, men vi vælger et lille center med nogle flinke mennesker bag skranken, og får aftalt noget dykning. Vi bliver afhentet på vores hotel næste morgen klokken 09.00, og bliver kørt ud til havnen. Der finder vi ud af at det er en speedbåd vi skal med. Den er monteret med 2 stk. meget store motorer. En rigtig god ting, da vi skal sejle i næsten halvanden time for at komme frem til vores dykkersted. På turen ud til vores dykkersted finder v i ud af at der kun er 1 mere der skal med i vandet. For en gangs skyld bliver dykningen på et turiststed kun med ganske få personer, og da vi så får at vide af guiden at vi bare kan passe os selv, ja så er det bare med at komme i vandet og få kigget på dyrelivet. Vel ankommet på stedet får vi udstyret på og kommer i vandet. Da vi ligger i overfladen og stikker hovedet under vandet, kan vi med det samme se bunden, og straks tænker man - øv, her er ikke så dybt, men der er faktisk lige omkring 30 mtr. Vi er bare så heldige at være et sted hvor sigten er fantastisk god, og vandet ja - det er såmænd 29 grader varmt. På vej ned af ankertovet bliver vi mødt af den ene stime farvestrålende fisk efter den anden. Da vi når bunden siger computeren 30 mtr. Og temperaturen er stadig 29 grader. Vi svømmer lidt væk fra revet, og straks er vi omringet af en stor stime barracudaer, de er heldigvis ikke så store, men er dog et meget imponerende syn. Vi havde håbet at spotte et par revhajer, men det blev ikke på det dyk. Vi svømmer stille og roligt rundt og undersøger det store rev. Det er helt fantastisk at der findes så mange farvestrålende fisk 1 1/2 times sejlads midt ude i ingenting. Efter en lille time, bliver det jo desværre nødvendigt at tænke på at komme til overfladen igen, da vi er ved at være lidt lavt på luft. Vi begynder vores opstigning blandt tusindvis af små meget nysgerrige farvestrålende fisk, der lige kommer meget tæt på for lige at sige hej. Vel oppe i båden skifter vi flasker og gør klar til vores næste dyk. Men inden det næste dyk, står den lige på lidt frokost, man bliver jo sulten af al den undervandsaktivitet, og uden mad og drikke.

6 Udstyrs Nyt Tilbud på julegaver Juletilbud Vi giver 20% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer I butikken Tilbuddet Løber helt frem til Juleaften. Er i begrænset mængde, og kun så længe lager haves

7 SuperDive Aps. Odensegade København Ø. Telefon: Fax: Dette nyhedsbrev er designet af Jens Chr. Madsen - kontakt hvis du er interesseret i hjælp til Web design, nyhedsbreve m.m. Ansvarlig redaktør er Michael Henrichsen, indehaver af SuperDive. Vi har en webside på World Wide Web! Besøg os på adressen Oplev dykningens forunderlige verden sammen med SuperDive Dykker butikkens åbningstider mandag Lukket tirsdag-onsdag 14:00-18:00 torsdag 15:00-18:00 fredag 14:00-18:00 lørdag 10:00-14:00 søndag efter aftale

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 1, Udgave 1

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 1, Udgave 1 Nyhedsbrev Årgang 1, Udgave 1 Dette Nyhedsbrev er udgivet mandag d. 4. oktober 2004 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit første nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har

Læs mere

November 2013 - Nr. 2

November 2013 - Nr. 2 November 2013 - Nr. 2 Indhold Side Sophieholmen 17 4800 Nykøbing F. mail@balticdyk.dk - klubblad for Baltic: Redaktion: Luise Riber - Tlf.: 23 96 16 42 E-mail: blad@balticdyk.dk BESTYRELSEN: Formand: Michael

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

DYBDEMÅLEREN. Klubblad for Frømandsklubben NIKON. Artikler i dette nummer: 26. Årgang nr. 81 Marts 2004

DYBDEMÅLEREN. Klubblad for Frømandsklubben NIKON. Artikler i dette nummer: 26. Årgang nr. 81 Marts 2004 DYBDEMÅLEREN Ishøj Klubblad for Frømandsklubben NIKON 26. Årgang nr. 81 Marts 2004 Artikler i dette nummer: Isdyk omkring Hove-senderen (billedet ovenfor) Årsberetning og regnskab 2003. Minos i februar.

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Min rejse. til. London

Min rejse. til. London Min rejse til London 4. april 2003 14. april 2003 Punkt...Side Fredag den 4. april... 3 Lørdag den 5. april... 4 Søndag den 6. april... 5 Mandag den 7. april... 6 Tirsdag den 8. april... 8 Onsdag den 9.

Læs mere

Marts 2010 nr 1. Turkalender 2010. Fossiler på vej til Harzen. Turbeskrivelser. Vinterens møder MC-om-aftenen. www.mc-fossilerne.

Marts 2010 nr 1. Turkalender 2010. Fossiler på vej til Harzen. Turbeskrivelser. Vinterens møder MC-om-aftenen. www.mc-fossilerne. Marts 2010 nr 1 Fossiler på vej til Harzen Turkalender 2010 Turbeskrivelser Vinterens møder MC-om-aftenen www.mc-fossilerne.dk Måske får vi sol og kølige pils? Ka formanden se ind i fremtiden? Og hvad

Læs mere

Nr. 1 februar 2013 1

Nr. 1 februar 2013 1 Nr. 1 februar 2013 1 Baracuda 42. årgang Nr. 1 februar 2013 Medlemsblad for: Baracuda Dykkerklub Ballerup Idrætsby 30, st.th. 2750 Ballerup Telefon: 4468 3334 Hjemmeside: www.baracuda.dk Bankkonto: 3159-0001

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør

FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør FORENINGEN FOR POLITIETS BEREDSKABS-ORDENSKORPS Nordsjællands Politikreds 3000 Helsingør Emne: Beretning 2013 Når man ser tilbage på året der er gået fristes jeg til at genbruge min indledning fra de tidligere

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 33/06. afsagt den 14. december 2006 ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 33/06. afsagt den 14. december 2006 ****************************** REJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 33/06 afsagt den 14. december 2006 ****************************** REJSEMÅL Safari, Sydafrika og Mozambique. 8.7.-24.7.2005. Sydafrika 9.7.- 16.7.2005 og Mozambique

Læs mere

I dette nummer kan du bla. læse om: 5 - Fastelavnsfesten 9 - Klubbens Norgestur 15 - OpenWater bestået 14 - Trimix kurset (de rå drenge) 18 - Ni uger

I dette nummer kan du bla. læse om: 5 - Fastelavnsfesten 9 - Klubbens Norgestur 15 - OpenWater bestået 14 - Trimix kurset (de rå drenge) 18 - Ni uger I dette nummer kan du bla. læse om: 5 - Fastelavnsfesten 9 - Klubbens Norgestur 15 - OpenWater bestået 14 - Trimix kurset (de rå drenge) 18 - Ni uger i dykkerparadis April 2009 Fra formanden: Der er kommet

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV

De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV De mest hemmelige steder på CSV Ved du alt om skolen? Vi anmelder Café Tryk (igen) Haveholdets Kolonihave Ny på CSV Velkommen til skolens største og bedste skoleavis! Det er ved at være ret længe siden

Læs mere

det er dit valg, men det handler om at ha det godt

det er dit valg, men det handler om at ha det godt MEDLEM AF HK-UNGDOM? det er dit valg, men det handler om at ha det godt Varenr.: 447526 15.11.24 specialproduction.dk Weidekampsgade 8 9 København C Tlf.: 33 3 46 36 Fax: 33 3 46 99 E-mail: hk.ungdom@hk.dk

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Jeg ser frem til at se jeres optagelser, ligesom jeg gerne kommentere disse. Jeg behøver ingen forberedelsestid, efter at have set optagelserne.

Jeg ser frem til at se jeres optagelser, ligesom jeg gerne kommentere disse. Jeg behøver ingen forberedelsestid, efter at have set optagelserne. Fra: Nils Giversen [mailto:nils.giversen@monday.dk] Sendt: 1. marts 2012 14:54 Til: me@zales.dk Emne: optagelser Kære Morten Egelund Tak for interviewet i morges. Vi aftalte at vise dig de optagelser,

Læs mere

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne?

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne? Hvor aktiv var du inden du blev syg? Før jeg fik konstateret brystkræft trænede jeg ca. fire gange om ugen. På daværende tidspunkt, bestod min træning af to gange løbetræning, to gange yoga og noget styrketræning

Læs mere

Baracuda. Nederst: Dykker sammen med en kæmpe musling, som redaktøren troede kun fandtes i Anders And. Her snuppet i Filippinerne /Foto Tom DP

Baracuda. Nederst: Dykker sammen med en kæmpe musling, som redaktøren troede kun fandtes i Anders And. Her snuppet i Filippinerne /Foto Tom DP Nr. 1 april 2012 1 Baracuda 41. årgang Nr. 1 april 2012 Medlemsblad for: Baracuda Dykkerklub Ballerup Idrætsby 30, st.th. 2750 Ballerup Telefon: 4468 3334 Hjemmeside: www.baracuda.dk Bankkonto: 3159-0001

Læs mere

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede.

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede. Støtteforeningen Hjælp de ældre i Rumænien Formandens beretning 2012 Da vi sidste år vedtog, at ændre vores vedtægter, således, at vi overgav plejehjemmets drift til Torben, og valgte at starte et nyt

Læs mere

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013

Indkaldelse til sen Sydkystens Sejlklub Særnumme r 36. årgang 2013 Indkaldelse til generalforsamling i Sydkystens Sejlklub onsdag den 5. marts klokken 19.00 i klublokalet ov er Kabyssen Sydkystens Sejlklub Særnummer 36. årgang 2013 MB Cobb Holder Få mere plads i cockpittet,

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Hvilket sprog foregår undervisningen på? På Zanzibar Højskolen taler vi nordisk. Det vil sige at vi taler en blanding af dansk, svensk og norsk, alt efter hvilke

Læs mere

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H

Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Nr. 2 2013 Informationer Kimberskuet Efterårets aktiviteter Ung i 4H Information Formandens ord 3 Område Nord 4 Siden sidst 5 Kimberskuet 5 Efterårets aktiviteter Gistrup 8 Storvorde 10 Åbent landbrug

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Nr. 1 marts 2009. Årets idrætsleder i Ballerup. Borgmesterens tale

Nr. 1 marts 2009. Årets idrætsleder i Ballerup. Borgmesterens tale Nr. 1 marts 2009 Årets idrætsleder i Ballerup e 25 sid Borgmesterens tale Baracuda 39. årgang Nr. 1 marts 2009 Medlemsblad for: Baracuda Dykkerklub Ballerup Idrætsby 30, st.th. 2750 Ballerup Telefon: 44

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 12949 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 10 14 31 52 ES Motor ApS Vallensbækvej 6 2605 Brøndby Klagen vedrører: Reparation af bil Modtagne dokumenter: 1. Forbrugerens

Læs mere