Vi håber, medsendte tilbud svarer til Deres forventninger, hvad angår størrelse og udformning. Udvendig fundament.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi håber, medsendte tilbud svarer til Deres forventninger, hvad angår størrelse og udformning. Udvendig fundament."

Transkript

1 Vi har hermed fornøjelsen at fremsende produktinformation på JB-HALLEN som standardhal, dvs. uisoleret og med 20 taghældning. Vi håber, medsendte tilbud svarer til Deres forventninger, hvad angår størrelse og udformning. De angivne mål er: LÆNGDE: Udvendig fundament. BREDDE: Udvendig fundament. BENHØJDE: Målt fra ankerplade på sokkel til udvendig rammehjørne. KIPHØJDE: Målt fra ankerplade til overkant rygning. PORTMÅL: Er frimål. Soklen er sænket 200 mm i portåbningen, hvis ikke andet er angivet. PRODUKTINFORMATION FOR JB-HALLEN STÅLKONSTRUKTION: BEHANDLING: AFSTIVNING: NEDSTØBNINGSJERN: GAVLSPÆR: KIPNING: UDHÆNGSJERN: Spærene er udført efter gældende normer. Som standard er slyngrenset og grundmalet i rød standard farve. Såfremt ikke andet aftales. Til bygherre udleveres reparationsmaling til udbedring af eventuelle transport- og montageskader. Afstivning i sider og tag er incl. og monteres af smedene, hvor dette kan lade sig gøre. Der leveres nedstøbningsjern til alle stålspær og gavlsøjler. Som udgangspunkt udføres hallen med 2 gavlspær, i det de kun har halv belastning og understøttes af gavlsøjler. Hvis hallen senere skal udvides, bør man vælge at afslutte med et hovedspær. Forhør nærmere om prisen. Samtlige spær er undersøgt for kipning (væltning). Er stilbare og udføres af 40 x 60 mm profiljern. Side 1 af 5 Danmarksvej Skanderborg Telefon Telefax A/S reg.nr CVR nr.:

2 PORTE: MONTERING: BYGGEPLADSEN: BYGGESTRØM OG VAND: Antal se tilbud. Portene er udført af galvaniseret profiljern og tophængte i en lukket køreskinne. Tømrer påbolter portstyr efter portmontagen har fundet sted. Smedene monterer spær, gavlsøjler, side- og vindafstivningen. Ved selvbyggersæt (hvor bygherre selv forestår montagen) skal der stå mindst 2 tømrere til rådighed, som skal oplægge åse i samme takt, som spærmontagen finder sted. Der skal ligeledes være lift/e til rådighed for spærmontørerne, forhør nærmere herom. Antal åse der skal lægges op i forbindelse med spærrejsningen findes i byggevejledningen. Når alle tagåse er lagt op, efterspændes vindafstivningen af tømrerne. Hvor BUNDGAARD BYG A/S foretager montagen, skal bygherre naturligvis ikke stille mandskab til rådighed. Pladsen skal være ryddet, jævn, farbar og bæredygtig frem til portåbning, indvendig i hele hallen, samt 6 meter omkring hallen, så en 20 ton lastbil og tømrere samt byggelift kan færdes uhindret. Bygherre står for bortskaffelse af affald. Der må ikke være elektriske luftledninger, som kan være til gene for tilkørsel og spærrejsning. Før spærrejsning skal der etableres byggestrøm bestående af 1 stk. byggestrømstavle indeholdende minimum, 2 stk. 230 volt, 13 amp. Stikkontakter og 2 stk. 16 amp. 400 volt med 3 faser + 0. Der skal være jord, og tavle skal opfylde gældende regler jf. stærkstrømsbekendtgørelsen. Tavlen placeres ved sokkel. Der skal være adgang til vandhane indenfor en afstand af m fra byggepladsen. Forhør nærmere herom. TAGKONSTRUKTION: Ubehandlede bølgeplader se dog tilbud med afskårne hjørner og forborede huller. Mellem tagplader og tagåse monteres gennemtrædningssikkert net. RYGNINGER: OVENLYS: 20 rygninger med 30 cm. flig ved standardhaller. Der anvendes PVC-ovenlysplader. Antal pr. fag: 2 stk. på haller til og med 14,00 meter bredde. 4 stk. på haller over 14,00 meter bredde. 6 stk. på haller over 20,00 meter bredde. Bundgaard Byg anbefaler dog en polycarbonat lysplade(pc-plade), der kan tåle en højere temperatur, før den begynder at kollabere(bliver misfarvet), og dermed har den en længere levetid. Se tilbud for pris. Side 2 af 5 Danmarksvej Skanderborg Telefon Telefax A/S reg.nr CVR nr.:

3 TILBEHØR: TAGÅSE: VINDSKEDE: UNDERBEKLÆDNING: IMPÆGNERINGSVÆSKE: LØSHOLTE m.m.: PORTOVERLIGGER: KARMBRÆDDER: Ved rygninger anvendes imprægneringsbølgeklodser. På udhængsåsene påsømmes fuglegitter. Under ovenlys anvendes der plast- eller træbølgeklodser. Til fastgørelse af eternitplader anvendes 2 stk. tagskruer pr. plade. Ved ovenlysplader leveres 1 stk. tagskrue pr. bølgetop. Tætning til pladeoverlæg er incl. DE-flex ventilationselementer under rygningen. Ventilation er eventuelt et krav fra tagpladeproducenterne, for at de kan opfylde deres garanti. Se tilbud for pris. 75 x 150 mm. tømmer. BMF gerberbeslag type W som skal monteres med 40/40 kamsøm. Fastgørelse af tagtømmer til spærene: 2 stk. 12 x 60 mm. franske skruer. Udhængsåse står lodret, således der altid kan monteres tagrender med konsoljern uden, at man skal afmontere den nederste række tagplader. Samtidig bliver den nederste række tagplader løftet ca. 2 cm. Dette hindrer, at den nederste række tagplader drypper en naturlig og effektiv løsning på JB-hallen. JB-hallen leveres med nødvendige kipningsåse som dobbeltåse, se tilbud. 2 stk. 25 x 125 mm. trykimprægnerede brædder med spor. Der tilstræbes 4 stk. 19 x 100 mm. trykimprægnerede brædder. Ved fremtrukken gavl over port anvendes 3 stk. Underbeklædning på langsiderne vandfast limede douglasplader, monteret på bagsiden af udhængsåse ved hjælp af en 25 x 50 mm. liste og ovenpå den øverste løsholt. Stålpladerne kan herefter monteres tæt til douglaspladerne. Alt dette er med til at hindre indtrængen af regn og sne en god og effektiv løsning på JBhallen. Der leveres imprægneringsvæske og pensel til smøring af udhængsåse og douglasplader, farve: Imprægneringsgrøn. 63 x 125 mm. tømmer. Hjørnesamlinger af løsholte foretages med 200 x 100 x 2,0 mm. sømbeslag. Under udhængsåse i gavlene monteres der 38 x 73 mm. lægter. Der anvendes 19 x 100 mm trykimprægnerede brædder til opretning af løsholte. I gavl: 45 x 245 mm. tømmer. Der leveres endvidere en strop til regulering af portoverliggeren ved store portbredder. Til sideporte monteres portskinne ovenpå øverste løsholt og fastgøres samtidig til udhængsåsen. I portåbningerne anvendes der 2 stk. 25 x 125 mm. trykimprægnerede karmbrædder, så mindre påkørsler ikke beskadiger stålpladerne. Side 3 af 5 Danmarksvej Skanderborg Telefon Telefax A/S reg.nr CVR nr.:

4 GAVLSPIDS: DØRE OG VINDUER: SØM: STÅLPLADER: INDDÆKNINGER: BEFÆSTELSE: TAGRENDER: Gavlspidsen over gavlporten fremtrækkes, så det giver en naturlig og pæn inddækning af port og portskinne en god og effektiv løsning på JB-hallen. Forhør nærmere om de muligheder der er for dette. Der leveres altid inddækninger til disse. Trædøre leveres som udgangspunkt ubehandlede. Døre skal malerbehandles inden montage. Samtlige søm er naturligvis galvaniserede Kraftige, galvaniserede stålplader med en coatet overflade, der er robust og modstandsdygtig over for det danske klima. Mange standardfarver. Stålpladerne leveres i tilpassede længder til begge langsider og undergavle. Der er mulighed for sammensætning af flere farver, evt. som trempel. Ring gerne for nærmere information omkring overflader og garantier. Til stålplader leveres hjørneinddækninger. Ved anvendelse af hejseporte, døre og vinduer leveres der naturligvis inddækninger til disse. Pladerne monteres med 35 mm. selvborende skruer med skive. Til portrammerne anvendes der selvborende skruer med borespids. Galvaniserede ståltagrender i stålmetallic, bestående af 125 mm. render med ø 87 mm nedløb, som er afsluttet med lige skydestykke, hvis ikke andet aftales. Opsætningen er med konsoljern. Endebunde og samlestykker er med gummimuffer. Tagrender vil være anført i tilbuddet som separat pris. BYGGESAGSBEHANDLING: BUNDGAARD BYG A/S udarbejder tegninger, og spærberegninger samt ansøgningsskema til byggesagsbehandling. Evt. byggesagsgebyr, tilslutningsafgifter og udgifter til yderligere myndighedskrav afholdes af bygherre. GRUNDAFSÆTNING: POTENTIALUDLEDNING: BUNDGAARD BYG A/S er behjælpelig med afsætning af grund. I den forbindelse skal der være spidsede pæle og brædder til rådighed til opsætning af galger, samt en mand. Pr. 1. april 1994 medførte nye bestemmelser for elektriske installationer at det anbefales, at der udføres potentialudligning. Murerentreprenøren skal efter anvisning fra en Aut. EL-installatør indstøbe og indmure div. Potentialudligningsstålprofiler i fundamenter, kanaler, gulve samt ydervægge. Alt udligningsmateriale (udover konstruktionsarmering) leveres og monteres af EL-installatøren. Hvis de støbte og murede konstruktioner etableres inden potentialudligningsmaterialet er monteret, er støbeentreprenøren ansvarlig herfor. Hvis der etableres potentialudligning skal støbeentreprenøren sikre, at konstruktionsarmeringen er forsvarligt sammenbundet. Side 4 af 5 Danmarksvej Skanderborg Telefon Telefax A/S reg.nr CVR nr.:

5 BUNDGAARD BYG A/S Anvender kun de bedste materialer, som er med til at give JB-HALLEN den finish, der vil gøre Dem til en glad og tilfreds bruger i mange år fremover. BUNDGAARD BYG A/S fordi: JB-hallen er rummelig. JB-hallen dækker ethvert behov og leveres i mange standardstørrelser. JB-hallen kan leveres efter individuelle ønsker, hvad angår udformning, materialevalg og størrelse. JB-hallen er særdeles velegnet til selvbyggere. Med byggevejledningen, de detaljerede tegninger og beskrivelser, får De ingen problemer med at være selvbygger. JB-hallen leveres i standardudførelse med 1 stk. gavlport. Mod merpris, hvilket vil fremgå af tilbudet, leveres gerne ekstra porte, eventuelt hejseporte, døre, vinduer, tagrender, mv. JB-hallen er frit leveret og til fast aftalt pris. Alle priser er excl. moms. BUNDGAARD BYG A/S teknikere og ekspertise står altid til Deres tjeneste med råd og vejledning. RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES Side 5 af 5 Danmarksvej Skanderborg Telefon Telefax A/S reg.nr CVR nr.:

6

7

8

9

10

MONTAGEVEJLEDNING. Tag og facade med DS Sinus stålplader. Montagevejledning. DS Sinus

MONTAGEVEJLEDNING. Tag og facade med DS Sinus stålplader. Montagevejledning. DS Sinus Juni 00 Montagevejledning Tag og facade med DS Sinus stålplader Produkter og tilbehør Monteringsvejledninger Detaljer Vedligeholdelse MONTAGEVEJLEDNING DS Sinus Montering af DS Sinus stålplader på tag

Læs mere

Montageanvisning. Tagstensprofiler Profiler til tag og facade Tagafvanding Inddækninger

Montageanvisning. Tagstensprofiler Profiler til tag og facade Tagafvanding Inddækninger Montageanvisning 2014 Tagstensprofiler Profiler til tag og facade Tagafvanding Inddækninger indholdsfortegnelse Et par ord med på vejen... 4 Generelle forberedelser til taglægning... 6 Montage af Plannja

Læs mere

Montagevejledning. Til 28mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Montagevejledning. Til 28mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... 28 Montagevejledning Til 28mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Kære kunde

Læs mere

B. Tømrer-/snedkerentreprisen

B. Tømrer-/snedkerentreprisen 1.0 Tømrer-/snedkerarbejder Tønder Kommune Udarbejdet af: ATRA arkitekter a/s arkitekter m.a.a. Vestergade 6 DK - 7500 Holstebro Telefon: 97 42 05 11 Telefax 97 42 53 99 E-mail atra@atra.dk Internet www.atra.dk

Læs mere

DS Montagevejledning. DS Trapez stålplader til tag og facade

DS Montagevejledning. DS Trapez stålplader til tag og facade DS Montagevejledning DS Trapez stålplader til tag og facade DS Stålprofil Andrupvej 9 DK-900 Hobro www.ds-staalprofil.dk» Indhold: DS Modtagelse og kontrol s. DS Materialebeskrivelse s. DS Overfladebeskrivelse

Læs mere

DS Montagevejledning DS Sinus stålplader til tag og facade Oktober 2013

DS Montagevejledning DS Sinus stålplader til tag og facade Oktober 2013 DS Montagevejledning DS Sinus stålplader til tag og facade Oktober 0 DS Stålprofil Andrupvej 9 DK-900 Hobro Oktober 0 www.ds-staalprofil.dk» Indhold: DS Modtagelse og kontrol s. DS Materialebeskrivelse

Læs mere

Divoroll og Veltitech Undertag klassificeret af DUKO

Divoroll og Veltitech Undertag klassificeret af DUKO MONTERINGSANVISNING Divoroll og Veltitech Undertag klassificeret af DUKO more power to your roof Indhold Fra understrygning til undertag 4 Klassifikation af undertagsprodukter på det danske marked 5 Diffusionsåbne

Læs mere

Tagfladens bredde og tagstenens dækbredder Højslev Vingetegl Lille Dansk Format - 2

Tagfladens bredde og tagstenens dækbredder Højslev Vingetegl Lille Dansk Format - 2 Oplægningsvejledning Højslev Vingetegl Lille Dansk format Indhold 2 Tagfladens bredde - tagstenens dækbredder 3 Tagfladens højde og lægtning 4 Mål vedrørende rygning Afstand fra kip til 1. lægte og afstand

Læs mere

Trapez- og bølgeplader

Trapez- og bølgeplader Trapez- og bølgeplader SUNLUX Sinus Onduline OnduVilla RODENA og SUNLUX trapez- og ovenlysplader Om RIAS Vi er blandt Danmarks førende udbydere af termotage, trapezplader, tagrender mv. Vi har mere end

Læs mere

VEJLEDNING www.totalinventar.dk

VEJLEDNING www.totalinventar.dk VEJLEDNING www.totalinventar.dk Total Inventar A/S - Bergsøesvej 11-8600 Silkeborg - tlf.: 8680 4711 - fax: 8680 4712 GUIDE TIL JERES NYE FAGLOKALE... Der er mange overvejelser at gøre sig, når et nyt

Læs mere

Vill. Boligdrømm start her

Vill. Boligdrømm start her a Vill r Boligdrømm e? start her Tak fordi du tager dig tid til, at kigge i vores katalog Jeg håber, at du vil tage dig rigtig god tid. For det er en både vigtig og spændende rejse som du skal ud på, når

Læs mere

06/2013 TILSTANDSRAPPORT OG VEDLIGEHOLDELSESPLAN

06/2013 TILSTANDSRAPPORT OG VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Toftevang 06/2013 TILSTANDSRAPPORT OG VEDLIGEHOLDELSESPLAN 35 43 10 10 PETER JAHN & PARTNERE A/S pjp@pjp.dk HJALMAR BRANTINGS PLADS 6 www.pjp.dk 2100 KØBENHAVN Ø PETER JAHN & PARTNERE A/S INGENIØRER

Læs mere

Bond Den lette tagløsning

Bond Den lette tagløsning Bond Den lette tagløsning den lette tagløsning Bond QUARTZ INDHOLD Metrotile introduktion 4-5 Generel information 6-8 Metrotile en stærk løsning 6 Godt for Miljøet 6 Økonomi 6 Bond et tag der kan trække

Læs mere

JA CARPORTE OG SKURE

JA CARPORTE OG SKURE JA CARPORTE OG SKURE KOMPLET BYGGESÆT MED VEJLEDNING færdig byggede spær færdig byggede spær CARPORTE FLADT TAG 30 typer 30 typer CARPORTE SPIDST TAG 30 typer CARPORTE VALMET TAG 15 typer CARPORTE BUET

Læs mere

JA CARPORTE OG SKURE

JA CARPORTE OG SKURE JA CARPORTE OG SKURE KOMPLET BYGGESÆT MED VEJLEDNING færdig byggede spær færdig byggede spær CARPORTE FLADT TAG 30 typer 30 typer CARPORTE SPIDST TAG 30 typer CARPORTE VALMET TAG 15 typer CARPORTE BUET

Læs mere

Efterisolér med ISOVER og gør en god investering

Efterisolér med ISOVER og gør en god investering Efterisolér med ISOVER og gør en god investering Bæredygtig isolering Bedre løsninger Indhold 2 Fordele ved at efterisolere Sundt indeklima Bæredygtig isolering Hvilke muligheder er der for at efterisolere

Læs mere

GODE TAGE DIN GENVEJ TIL GOD TAGRENOVERING

GODE TAGE DIN GENVEJ TIL GOD TAGRENOVERING GODE TAGE DIN GENVEJ TIL GOD TAGRENOVERING BvB BYGGETEKNIK TEMAHÆFTE MAJ 2005 1 GODE TAGE din genvej til god tagrenovering En vejledning for bygherrer, rådgivere og entreprenører. Udgiver: BvB (Byggeskadefonden

Læs mere

DET BEDSTE DE KAN LÆGGE PÅ TAGET! BENDERS TAG. Benders - Prof på tagsten! www.benders.dk. Hælder det mod tagsten? Besigtigelse indvendig og udvendig

DET BEDSTE DE KAN LÆGGE PÅ TAGET! BENDERS TAG. Benders - Prof på tagsten! www.benders.dk. Hælder det mod tagsten? Besigtigelse indvendig og udvendig BENDERS TAG OPLÆGNINGS VEJLEDNING - et produkt med Benders betontagsten kan du selv lægge dit nye tag. Er du lidt snild på fingrene, og med hjælp fra gode venner tager det kun nogle få dage. Værktøjet

Læs mere

Isola Mestertekk. Et-lags tagbelægning. Til alle tagløsninger. Tørre og sunde huse!

Isola Mestertekk. Et-lags tagbelægning. Til alle tagløsninger. Tørre og sunde huse! Isola Mestertekk Et-lags tagbelægning Til alle tagløsninger Tørre og sunde huse! Tage til alle forhold! Det nordiske klima er blandt verdens hårdeste. Dermed byder det på udfordringer, som har præget vores

Læs mere

Råderet. Et redskab til at forbedre og forandre almene boliger. 2. udgave

Råderet. Et redskab til at forbedre og forandre almene boliger. 2. udgave Råderet Et redskab til at forbedre og forandre almene boliger 2. udgave Udgivet januar 2006 Udgiver: KAB - Bygge- og Boligadministration Vester Voldgade 17 1552 København V Telefon: 33 63 10 00 Telefax:

Læs mere

BRANDSIKRING AF STRÅTAGE

BRANDSIKRING AF STRÅTAGE BRANDSIKRING AF STRÅTAGE Stråtage anses normalt for det mest brandfarlige tagmateriale, vi har. Men i forhold til at langt de fleste husbrande opstår inde i huset, består den øgede brandrisiko ved stråtage

Læs mere

BENDERS BETONTAGSTEN OPLÆGNINGSVEJLEDNING. Palema (2K) og Exklusiv (1K) For tagdækkere eller for dig, der lægger taget selv. www.bmc-danmark.

BENDERS BETONTAGSTEN OPLÆGNINGSVEJLEDNING. Palema (2K) og Exklusiv (1K) For tagdækkere eller for dig, der lægger taget selv. www.bmc-danmark. BENDERS BETONTAGSTEN OPLÆGNINGSVEJLEDNING Palema (2K) og Exklusiv (1K) For tagdækkere eller for dig, der lægger taget selv www.bmc-danmark.dk TAGTILBEHØR Kun Palema (2K) illustreret BMC Danmark A/S leverer

Læs mere

Tækkevejledningen. 5. udgave

Tækkevejledningen. 5. udgave Tækkevejledningen 5. udgave Udgivet af: Dansk Tækkemandslaug www.taekkelaug.dk email: lauget@taekkelaug.dk Copyright 2009 5. udgave, 1. oplag Udgivet: Januar 2009 Oplag: 2.000 Tryk: Elbo Opsætning/Dtp:

Læs mere

- et naturligt valg POREBETON. Opstillingsvejledning for plader

- et naturligt valg POREBETON. Opstillingsvejledning for plader - et naturligt valg POREBETON Opstillingsvejledning for plader 1.1 VÆRKTØJ For at opnå et godt resultat er det nødvendigt at bruge det rigtige værktøj: En pallevogn til evt. flytning af de små håndterbare

Læs mere

Forord. Med venlig hilsen Finn Switzer Haagensen Montagechef

Forord. Med venlig hilsen Finn Switzer Haagensen Montagechef Udgave 12 - juli 2013 Forord Tips og tricks er IKKE en norm for montagen, men anviser mulige løsninger på de udfordringer, man kan komme ud for under montagen. Denne publication er en anvisning og viser

Læs mere

www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte

www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Brabrand PRISER Vi har prisgaranti på alle modeller i carporte. For at holde priserne nede, samarbejder vi med

Læs mere

Veludført Træhåndværk - kundepjece

Veludført Træhåndværk - kundepjece 1 Udvendige beklædninger Udvendige beklædninger Veludført Træhåndværk - kundepjece - Om træ og andre byggematerialers tolerancer 1 Vi samler byggeri, anlæg og industri Træsektionen i Dansk Byggeri 1. udgave

Læs mere

Brandstrupvej 107 2610 Rødovre

Brandstrupvej 107 2610 Rødovre "Vi ved, at din bolig er noget særligt for dig og dine. Det er selve grundlaget for vores indsats. Vi rådgiver også med hjertet." Brandstrupvej 107 2610 Rødovre Bolius Boligejernes Videncenter A/S Lautrupvang

Læs mere

ARBEJDSBESKRIVELSE STORENTREPRISE 1 DOMINIA AS MEDLEM AF FRI KANT ARKITEKTER A/S MEDLEM AF DANSKE ARK. Henrik Jørgensen landskab as

ARBEJDSBESKRIVELSE STORENTREPRISE 1 DOMINIA AS MEDLEM AF FRI KANT ARKITEKTER A/S MEDLEM AF DANSKE ARK. Henrik Jørgensen landskab as Henrik Jørgensen landskab as VIMMELSKAFTET 42 A DK-1161 KØBENHAVN K T. +45 3332 3104 KANT ARKITEKTER A/S MEDLEM AF DANSKE ARK RYESGADE 19 C, 2. SAL DK-2200 KØBENHAVN N T. +45 77325700 F. +45 77325777 DOMINIA

Læs mere

køkkenmontering Tips og tricks Specielle løsninger Tips & Tricks Bordplademontage Vordingborg Plus

køkkenmontering Tips og tricks Specielle løsninger Tips & Tricks Bordplademontage Vordingborg Plus køkkenmontering Tips og tricks Specielle løsninger Tips & Tricks Bordplademontage Vordingborg Plus Udgave 10 - august 2010 Mekanisk fotografisk eller anden gengivelse af dette værk eller dele af det, er

Læs mere