BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel med prøvning A 47 G ( )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel med prøvning A 47 G ( )"

Transkript

1 (19) DANMARK m u (12) Patent-og Varemærkestyrelsen (10) BRUGSMODELSKRFT Registreret brugsmodel med prøvning (51) lnt.c.: B 65 D 5142 ( ) B 65 D ( ) A 47 G ( ) B 65 D 5130 ( ) (21) Ansøgningsnummer: BA (22) ndleveringsdato: (24) Løbedag: (41) Alm. tilgængelig: (45) Registreringsdato: (45) Publiceringsdato: (73) Brugsmodelindehaver: Kevin Christensen, Nyborggade 6, st, tv" 2100 København Ø, Danmark (72) Frembringer: Kevin Christensen, Nyborggade 6, st, tv" 2100 København Ø, Danmark (74) Fuldmægtig: LNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf" 1723 København V, Danmark (54) Benævnelse: Skål til opbevaring og/eller servering, samt anvendelse af skålen (56) Relevante publikationer: US A1 US A1 FR A1 JP U US A DE U1 FR A1 WO A1 US A (57) Sammendrag: En skål til opbevaring og/eller servering består af en bund fra hvilken der strækker sig et antal skivedele, der kan bukkes i forhold til bunden. De enkelte skivedele er forsynet med sammenkoblingsdele i form af at hver skivede! har et 1. og et 2. koblingsorgan, der kan sammenkobles således at det 1 koblingsorgan på en skivede! kan sammenkobles med det 2. koblingsorgan på en anden skive. Det 1. og 2. koblingsorgan kan være anordnet på ydersiden eller indersiden af skivedelene. På denne måde kan der udformes forskellige skåle med dimensioner, der bestemmes af, hvordan sammenkoblingsorganerne på skivedelene er placeret. Opfindelsen er brugbar i alle typer mere eller mindre skrøbelige materialer, hvilke f. eks kan være bambusblade, da sammenkobling af skivedelene ikke kræver indgreb i selve materialerne.

2 7 8 FG. 2 \ ' \ ' - - -'.:::-.,.. \.. _ --,- 3 / /

3 1 Frembringelsen angår en skål til opbevaring og/eller servering af fødevarer, hvor skålen er udformet med en bund, fra hvilken der strækker sig et antal indbyrdes adskilte skivedele, der har en inderside og en yderside, hvor indersiden og bunden definerer skålens opbevaringsrum, og hvor skivedelene 5 er bukket i forhold til bunden, idet skivedelene er indbyrdes sammenkoblelige ved hjælp af sammenkoblingsorganer, hvor sammenkoblingsorganerne på hver skivede! er udformet med et 1. og et 2. koblingsorgan, der er indrettet således, at det 1. koblingsorgan kan sammenkobles med det 2. koblingsorgan. 10 Desuden angår frembringelsen en anvendelse af skålen. Skåle til engangsbrug, eksempelvis på fastfood restauranter, hvor der anvendes et stort antal, skal kunne opbevares kompakt af pladshensyn. Det samme gælder kasser til indpakning og transport af fødevarer, såsom 15 bagerbrød. Udover at skålene skal være kompakte, er det ønskeligt af miljøhensyn, at skålene når de har været brugt, ikke belaster miljøet. Med andre ord skal de gerne være fremstillet i materialer, der er miljøvenlige. Traditionelt er engangsemballager, f. eks til transport af bagerbrød udformet i 20 karton med sidevægge, der kan bøjes omkring en bund. Selve sammenkoblingen foregår ved at der i to nabovægge henholdsvis er udformet en tunge eller flap i den ene af væggene, der kan indgribe i en slidse i en nabovæg. Da det således er i selve væggen, der udformes sammenkoblingsorganer, kan 25 det være problematisk, hvis der anvendes skrøbelige materialer, hvor en slidse kan blive beskadiget under indføring af flappen. US 2006/ Al beskriver en kasseformet emballage med bund og sider, hvor siderne er sammenkoblet ved hjælp af sammenkoblingsorganer, der er 30 udformet i siderne, ved eksempelvis en stanseprocess. Det er på denne baggrund et formål med frembringelsen at tilvejebringe en skål af den indledningsvist angivne type, hvor det er muligt på enkel måde at ændre skålens geometri.

4 2 Frembringelsens formål tilgodeses ved en skål af den i indledningen til krav 1 angivne type, der er karakteristisk ved, at mindst det ene koblingsorgan er udformet som en separat enhed. På denne måde bliver formålet tilgodeset da, koblingsorganerne kan placeres, 5 hvor det måtte ønskes på skivedelene. Det er hensigtsmæssigt som angivet i krav 2, at det 1. koblingsorgan og det 2. koblingsorgan er placeret på ydersiden af skivedelene, eller som angivet i krav 3, at det 1. koblingsorgan er placeret på ydersiden af en skivede!, medens det koblingsorgan er placeret på indersiden af skivedelen eller omvendt. Dette giver mange frihedsgader med hensyn til geometrisk udformninger af skålene. Hensigtsmæssigt som angivet krav 4, er det 1. koblingsorgan udformet som en 15 tunge, medens det 2. koblingsorgan er udformet som en lomme, der kan optage tungen. Til yderligere at øge fleksibilitet af skålen ifølge frembringelsen, er det en fordel, som angivet i krav 5, at det 1. og det 2. koblingsorgan er udformet med en 20 klæber for påsætning af det 1. og det 2. koblingsorgan på skivedelene. Yderligere hensigtsmæssige udførelsesformer for opfindelsen er angivet kravene 6 og Som nævnt angår frembringelsen også en anvendelse. Denne anvendelse er angivet krav 8. Frembringelsen skal herefter forklares nærmere tegningen vist udførelseseksempel, hvor: forbindelse med et på 30 Fig. 1 viser en planillustration til brug ved udformning af en skål ifølge frembringelsen Fig. 2. viser en skål i en 1. udførelsesform, der er udformet ud fra 35 planillustrationen ifølge fig. 1, medens

5 3 Fig. 3 viser skålen i en 2. udførelsesform. På fig. 1 er med 1 betegnet en plade der kan være udformet i karton eller et 5 naturmateriale, såsom et bambusblad eller lign. 2 betegner en bund, her cirkulær og med en ydre kant 5. Langs kanten 5 er der anordnet skivedele 3, her vist otte skivedele, men der kan naturligvis være færre eller flere. Bunden kan også være udformet med en glidende overgang til 10 skivedelen, altså uden kant. Skivedelene er adskilt fra hinanden, som vist ved linien 4. Disse skivedele kan bukkes omkring kanten 5. Med 6 er betegnet sammenkoblingsorganer til indbyrdes sammenkobling af skivedelene 3, som det nærmere forklares i forbindelse med fig På denne figur 2 er skivedelene 3 bukket langs kanten 5 ind mod bunden 2. Skivedelene er samlet ved hjælp af sammenkoblingsorganerne 6, der er vist ved udsnittet 9, og forstørret til højre på figuren. Disse sammenkoblingsorganer består af et 1. koblingsorgan, der er udformet som en lomme 7 på ydersiden af en skivede! 3. Et 2. sammenkoblingsorgan 8 20 er udformet på ydersiden af en naboskivedel som en tunge 8, der kan indgribe i lommen 7 og dermed sammenkoble skivedelene til hinanden. Selv om sammenkoblingsorganerne her er forklaret som en tunge/lomme anordning, kan andre passende sammenkoblingsorganer anvendes, såsom snaplåse. 25 det der nu henvises til fig. 3 skal den 2 udførelsesform ifølge frembringelsen forklares. På denne figur er med 2a betegnet en bund her rektangulær. 3a og 3b betegner skivedele, der som det ses har forskellige geometriske udformninger. 4a 30 betegneren berøringslinie mellem skivedelene 3a og 3b. forhold til fig. 2 er sammenkoblingsorganerne udformet således at det 1. koblingsorgan er placeret på indersiden af skivedelen 3a, medens det 2. koblingsorgan er placeret på ydersiden af skivedelen 3b. Desuden er det 1 koblingsorgan placeret inde på indersiden af skivedelen 3a.

6 4 Ved således at placere det 1. og det 2. koblingsorgan som forklaret, kan der tilvejebringes skåle i mange forskellige geometriske udformninger. 5

7 5 Brugsmodel krav Skål til opbevaring og/eller servering af fødevarer, hvor skålen er udformet med en bund, fra hvilken der strækker sig et antal indbyrdes adskilte skivedele, der har en inderside og en yderside, hvor indersiden og bunden definerer skålens opbevaringsrum, og hvor skivedelene er bukket forhold til bunden, idet skivedelene er indbyrdes sammenkoblelige ved hjælp af sammenkoblingsorganer, hvor sammenkoblingsorganerne på hver skivede! er udformet med et 1. og et 2. koblingsorgan, der er indrettet således, at det 1. koblingsorgan kan sammenkobles med det 2. koblingsorgan, som er ny ved, at mindst det ene koblingsorgan er udformet som en separat enhed Skål ifølge krav 1, som er ny ved, at det 1. koblingsorgan og det 2. koblingsorgan er placeret på ydersiden af skivedelene Skål ifølge krav 1, som er ny ved, at det 1 koblingsorgan er placeret på ydersiden af en skivede!, medens det 2. koblingsorgan er placeret på indersiden af skivedelen eller omvendt. 4. Skål ifølge krav 1-3, som er ny ved, at det 1. koblingsorgan er udformet som en tunge, medens det 2. koblingsorgan er udformet som en lomme, der kan optage tungen Skål ifølge krav 1-4, som er ny ved, at det 1. og det 2. koblingsorgan er udformet med en klæber for påsætning af det 1. og det 2. koblingsorgan på skivedelene Skål ifølge krav 1-5, som er ny ved, at det 1. og det 2. koblingsorgan er placeret nær skivedelenes frie ende, i området hvor skivedelene støder op til hinanden Skål ifølge krav 1-5, som er ny ved, at det 1. og eventuelt det 2. koblingsorgan er placeret inde i et område af skivedelen.

8 6 8. Anvendelse af skålen ifølge krav 1-7 til indpakning af varer.

9 1/ FG FG. 2 ' ' -.:. ) _ - - -'... \,. _ 3 / 8

10 CV)

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning B 65 D ( )

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning B 65 D ( ) 19) DAMARK 10) m Patent-og Varemærkestyrelsen 12) BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning 51) lnt.ci. : B 65 D 51124 2006.01) B 65 D 39100 2006.01) 21) Ansøgningsnummer: BA 2016 00010 22)

Læs mere

PATENTSKRIFT A 47 G 7100 ( ) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT A 47 G 7100 ( ) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK d.t> V Patent- og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci. : B 65 D 85150 (2006.01) A 47 G 7100 (2006.01) (21 ) Ansøgningsnummer: PA 2014 00700 (22) Indleveringsdato: 2014-12-02

Læs mere

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning. (73) Brugsmodelindehaver: C.B. SVENDSEN AJS, Kirke Værløsevej 22-24, 3500 Værløse, Danmark

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning. (73) Brugsmodelindehaver: C.B. SVENDSEN AJS, Kirke Værløsevej 22-24, 3500 Værløse, Danmark (19) DANMARK m Patent-og Varemærkestyrelsen (12) BRUGSMODELSKRFT Registreret brugsmodel uden prøvning (1) DK 216 47 U3 (51) lnt.c.: B 6 R 1114 (26.1) G 3 B 3714 (26.1) H 4 N 51232 (26.1) (21) Ansøgningsnummer:

Læs mere

BRUGSMODELSKRIFT (19) DANMARK (12) (1 O) DK201200141 U3. Patent- og Varemærkestyrelsen. Registreret brugsmodel uden prøvning

BRUGSMODELSKRIFT (19) DANMARK (12) (1 O) DK201200141 U3. Patent- og Varemærkestyrelsen. Registreret brugsmodel uden prøvning (19) DANMARK ~ ' Patent- og Varemærkestyrelsen (12) BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning (1 O) DK201200141 U3 (51) lnt.ci. 8 : A47F 8/00(2006.01) (21) Ansøgningsnr.: BA 2012 00141 (22)

Læs mere

DK 177720 B1 PATENTSKRIFT (19) (10) (12) (51) Int.Cl.: E 05 C 19/00 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2012 00594. (22) Indleveringsdato: 2012-10-02

DK 177720 B1 PATENTSKRIFT (19) (10) (12) (51) Int.Cl.: E 05 C 19/00 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2012 00594. (22) Indleveringsdato: 2012-10-02 (19) () (12) PATENTSKRIFT (1) Int.Cl.: E 0 C 19/00 (200.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2012 0094 (22) Indleveringsdato: 2012--02 (24) Løbedag: 2012--02 (41) Alm. tilgængelig: 2014-04-03 (4) Patentets meddelelse

Læs mere

dt> DK 2012 00161 U3 BRUGSMODELSKRIFT (19) DANMARK (12) (1 O) Registreret brugsmodel uden prøvning Patent- og Varemærkestyrelsen

dt> DK 2012 00161 U3 BRUGSMODELSKRIFT (19) DANMARK (12) (1 O) Registreret brugsmodel uden prøvning Patent- og Varemærkestyrelsen (19) DANMARK dt> ' Patent- og Varemærkestyrelsen (12) (51) lnt.ci. 8 : A 47 F 8/00 (2006.01) {21) Ansøgningsnr.: BA 2012 00161 (22) lndleveringsdag: 2012-10-26 (24) Løbedag: 2011-03-16 ( 41) Alm. tilgængelig:

Læs mere

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK " Patent-og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci.: F 16 H 41104 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2013 00499 (22) Indleveringsdato: 2013-09-04 (24) Løbedag: 2013-09-04 (41)

Læs mere

DK U3 ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT. Patent- og Varemærkestyrelsen (19) DANMARK (10) Registreret brugsmodel uden prøvning

DK U3 ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT. Patent- og Varemærkestyrelsen (19) DANMARK (10) Registreret brugsmodel uden prøvning (19) DANMARK ' Patent- og Varemærkestyrelsen (10) ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning (51) lnt.ci.: A 01 M 23124 (2006.01) A 01 M 23114 (2006.01) A 01 M 23130 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer:

Læs mere

Registreret brugsmodel uden prøvning. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

Registreret brugsmodel uden prøvning. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m 9 Patent- og Varemærkestyrelsen (10) ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning DK 2013 00099 U3 (51) lnt.ci.: A 47 F 8100 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: BA 2013 00099

Læs mere

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m " Patent-og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci.: E 06 C 7148 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA2013 00153 (22) Indleveringsdato: 2013-03-18 (24) Løbedag: 2013-03-18 (41)

Læs mere

PATENTSKRIFT. (73) Patenthaver: Førstehjælp.com v/berthel Funch, Annexgårdsparken 11, Kr Værløse, 3500 Værløse, Danmark

PATENTSKRIFT. (73) Patenthaver: Førstehjælp.com v/berthel Funch, Annexgårdsparken 11, Kr Værløse, 3500 Værløse, Danmark (19) DANMARK m Patent-og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci. : A 61 N 1139 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2015 00436 (22) Indleveringsdato: 2015-07-31 (24) Løbedag: 2015-07-31 (41)

Læs mere

G 08 C 17102 (2006.01) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

G 08 C 17102 (2006.01) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m ' Patent- og Varemærkestyrelsen (10) ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT (51) lnt.ci.: H 01 R 13fi0 (2006.01) G 08 C 17102 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: BA 2015 00070 (22) Indleveringsdato: 2015-05-22

Læs mere

PATENTSKRIFT. Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT. Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m (12) PATENTSKRIFT - Patent- og Varemærkestyrelsen (1 O) (51) (21) (22) (24) lnt.ci. : E 03 F 5/10 (2006.01) Ansøgningsnummer: PA 2011 00706 lndleveringsdato: 2011-09-16 Løbedag: 2011-09-16

Læs mere

PATENTSKRIFT B 62 H 5/20 (2006.01) (74) Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT B 62 H 5/20 (2006.01) (74) Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m Patent- og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (1 O) (51) lnt.ci. : B 62 J 3100 (2006.01) B 62 H 5/20 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2012 00122 (22) lndleveringsdato: 2012-02-15 (24)

Læs mere

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning G 08 B 25100 (2006.01)

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning G 08 B 25100 (2006.01) (19) DANMARK m (12) " Patent- og Varemærkestyrelsen BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning (10) (51) (21) lnt.ci.: GOBB 21112(2006.01) Ansøgningsnummer: BA 2015 00006 G 08 B 25100 (2006.01)

Læs mere

Vor ref.: DK11573. Nordtronic Holding ApS Aalborgvej 86 9300 Sæby. Indbygningslampe

Vor ref.: DK11573. Nordtronic Holding ApS Aalborgvej 86 9300 Sæby. Indbygningslampe Vor ref.: DK1173 Ansøger: Nordtronic Holding ApS Aalborgvej 86 90 Sæby Indbygningslampe 1 Indbygningslampe. Frembringelsen angår en indbygningslampe til montering i bygningselementer såsom lofter, hvor

Læs mere

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m " Patent- og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (1 O) (51) lnt.ci.: F 16 C 35100 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2011 00619 (22) lndleveringsdato: 2011-08-17 (24) Løbedag: 2011-08-17

Læs mere

9 Patent- og Varemærkestyrelsen

9 Patent- og Varemærkestyrelsen (19) DANMARK m 9 Patent- og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci. : B 28 B 5100 (2006.01) E 01 C 19100 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2013 00014 (22) Indleveringsdato: 2013-01-10

Læs mere

DK 178087 B1 PATENTSKRIFT (19) (10) (12) (51) Int.Cl.: G 08 B 3/10 (2006.01) A 61 F 11/08 (2006.01) H 04 R 25/00 (2006.01)

DK 178087 B1 PATENTSKRIFT (19) (10) (12) (51) Int.Cl.: G 08 B 3/10 (2006.01) A 61 F 11/08 (2006.01) H 04 R 25/00 (2006.01) (19) () (12) PATENTSKRIFT (1) Int.Cl.: G 08 B 3/ (06.01) A 61 F 11/08 (06.01) H 04 R 2/00 (06.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 14 00062 (22) Indleveringsdato: 14-02-0 (24) Løbedag: 14-02-04 (41) Alm. tilgængelig:

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 18. 16. årgang. 2007-09-28 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 03. 21. årgang. 2012-02-10 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 03. 21. årgang. 2012-02-10 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 03. 21. årgang. 2012-02-10 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 10. 21. årgang. 2012-05-25 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 23. 15. årgang. 2006-12-08 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 16. 16. årgang. 2007-08-24 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 06. 19. årgang. 2010-03-26 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 21. 20. årgang. 2011-11-11 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 19. 17. årgang. 2008-10-10 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 14. 18. årgang. 2009-07-24 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 19. 20. årgang. 2011-10-14 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 19. 13. årgang. 2004-10-08 Dansk Brugsmodel Tidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 19. 13. årgang. 2004-10-08 Dansk Brugsmodel Tidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 19. 13. årgang. 2004-10-08 Dansk Brugsmodel Tidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 23. 20. årgang. 2011-12-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 23. 20. årgang. 2011-12-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 23. 20. årgang. 2011-12-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 06. 18. årgang. 2009-03-27 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 05. 20. årgang. 2011-03-11 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 05. 20. årgang. 2011-03-11 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 05. 20. årgang. 2011-03-11 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 01. 18. årgang. 2009-01-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 18. 20. årgang. 2011-09-23 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodel Tidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodel Tidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 17. 13. årgang. 2004-09-10 Dansk Brugsmodel Tidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 07. 21. årgang. 2012-04-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 15. 14. årgang. 2005-08-12 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 01. 19. årgang. 2010-01-08 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 22. 13. årgang. 2004-11-26 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 22. 13. årgang. 2004-11-26 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 22. 13. årgang. 2004-11-26 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 08. 21. årgang. 2012-04-27 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 08. 16. årgang. 2007-04-27 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 13. 20. årgang. 2011-07-08 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 15. 19. årgang. 2010-08-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 20. 20. årgang. 2011-10-28 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 11. 16. årgang. 2007-06-08 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 22. 20. årgang. 2011-11-25 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 05. 21. årgang. 2012-03-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 16. 17. årgang. 2008-08-22 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 17. 14. årgang. 2005-09-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 22. 15. årgang. 2006-11-24 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 23. 17. årgang. 2008-12-12 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 23. 17. årgang. 2008-12-12 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 23. 17. årgang. 2008-12-12 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 07. 08. årgang. 2008-04-11 Dansk Brugsmodeltidende

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 07. 08. årgang. 2008-04-11 Dansk Brugsmodeltidende Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 07. 08. årgang. 2008-04-11 Dansk Brugsmodeltidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 19. 18. årgang. 2009-10-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 02. 19. årgang. 2010-01-22 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 02. 09. årgang. 2000-01-28 Dansk Brugsmodeltidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 20. 15. årgang. 2008-10-24 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 17. 20. årgang. 2011-09-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 07. 16. årgang. 2007-04-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 14. 16. årgang. 2007-07-27 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 12. 16. årgang. 2007-06-22 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 09. 09. årgang. 2000-05-12 Dansk Brugsmodeltidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 21. 09. årgang. 2000-11-10 Dansk Brugsmodel Tidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 04. 15. årgang. 2006-02-24 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 22. 09. årgang. 2000-11-24 Dansk Brugsmodel Tidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Brugsmodel tidende

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Brugsmodel tidende Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 15. 17. årgang. 2008-08-08 Brugsmodel tidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 18. 19. årgang. 2010-09-24 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodel Tidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodel Tidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 14. 13. årgang. 2004-07-23 Dansk Brugsmodel Tidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodel Tidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodel Tidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 18. 13. årgang. 2004-09-24 Dansk Brugsmodel Tidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 09. 16. årgang. 2007-05-11 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 21. 17. årgang. 2008-11-14 Dansk Brugsmodeltidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 11. 09. årgang. 2000-06-09 Dansk Brugsmodeltidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 05. 16. årgang. 2007-03-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 05. 16. årgang. 2007-03-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 05. 16. årgang. 2007-03-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 01. 20. årgang. 2011-01-28 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 18. 15. årgang. 2006-09-22 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

6 st. tv 6 st. th Besvaret Påsken * Lørdag 6/7 Lørdag 3/8 Lørdag 31/8 Påsken * Lørdag 6/7 Lørdag 3/8 Lørdag 31/8

6 st. tv 6 st. th Besvaret Påsken * Lørdag 6/7 Lørdag 3/8 Lørdag 31/8 Påsken * Lørdag 6/7 Lørdag 3/8 Lørdag 31/8 Falen 6 6 st. tv 6 st. th x x x x x x 6 1 tv 6 1 th 6 2 tv 6 2 th x x x x x x x x x 6 3 tv 6 3 th o o o o o o 6 4 tv 6 4 th Besvaret x x x x x x Falen 8 8 st. tv 8 st. th o o o 8 st. mf. Besvaret Påsken

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 06. 21. årgang. 2012-03-23 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 01. 14. årgang. 2005-01-14 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 11. 15. årgang. 2006-06-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 11. 15. årgang. 2006-06-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 11. 15. årgang. 2006-06-09 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 21. 19. årgang. 2010-11-12 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 16. 19. årgang. 2010-08-27 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 02. 17. årgang. 2008-01-25 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 24. 14. årgang. 2005-12-23 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Sæt reolen sammen af kasser

Sæt reolen sammen af kasser HER ESTEMMER DU LT SELV: Sæt reolen sammen af kasser Du kan købe en rektangulær reol. Og du kan købe en kvadratisk reol. Synes du, at begge dele er kedeligt? Så læs videre, for her er reolen, du kan sammensætte

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 19. 09. årgang. 2000-10-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 07. 14. årgang. 2005-04-08 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 10. 19. årgang. 2010-05-28 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk Brugsmodel Tidende

Dansk Brugsmodel Tidende Dansk Brugsmodel Tidende Nr. 01. 08. årgang. 1999-01-08 Dansk Brugsmodeltidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning almindeligt

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 18. 17. årgang. 2008-09-26 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 04. 18. årgang. 2009-02-27 Dansk Brugsmodeltidende Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 13. 21. årgang. 2012-07-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 13. 21. årgang. 2012-07-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 13. 21. årgang. 2012-07-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 03. 19. årgang. 2010-02-12 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 13. 17. årgang. 2008-07-11 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 13. 17. årgang. 2008-07-11 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 13. 17. årgang. 2008-07-11 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

MURVÆRKSPROJEKTERING VER. 4.0 SBI - MUC DOKUMENTATION Side 1

MURVÆRKSPROJEKTERING VER. 4.0 SBI - MUC DOKUMENTATION Side 1 DOKUMENTATION Side 1 Modulet Kombinationsvægge Indledning Modulet arbejder på et vægfelt uden åbninger, og modulets opgave er At fordele vandret last samt topmomenter mellem bagvæg og formur At bestemme

Læs mere

HUSFORENINGEN SYD DOKUMENTATION FOR TRANSFORMERPLACERING TIL HENHOLDSVIS 12 V LYS UNDER KØKKENSKABE/HYLDER HENHOLDSVIS 12 V LYS I BADERUM.

HUSFORENINGEN SYD DOKUMENTATION FOR TRANSFORMERPLACERING TIL HENHOLDSVIS 12 V LYS UNDER KØKKENSKABE/HYLDER HENHOLDSVIS 12 V LYS I BADERUM. Lyneborggade 21 Umiddelbart tilgængelig bag låge. Topplade er Vanskeligt tilgængelig på grund af stålstang fjernet. i kant af lem til teknikskakt, og man skal ind og Nye spots er monteret under hylde over

Læs mere

SÅDAN SKRIVES EN BRUGSMODELANSØGNING

SÅDAN SKRIVES EN BRUGSMODELANSØGNING Partner SÅDAN SKRIVES EN BRUGSMODELANSØGNING HJÆLP TIL BRUG VED ANSØGNING OM REGISTRERING AF BRUGSMODEL Patent- og Varemærkestyrelsen Helgeshøj Allé 81 DK - 2630 Taastrup Tlf : 43 50 80 00 Fax : 43 50

Læs mere

Effektive pakkeløsninger. -til dine forsendelser

Effektive pakkeløsninger. -til dine forsendelser Effektive pakkeløsninger -til dine forsendelser Boblepose Luft beskytter og vejer minimalt, hvilket er grunden til, at bobleposer er populær til forsendelse. Det luftpolstrede og vandafvisende indre beskytter

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 23. 18. årgang. 2009-12-11 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodel Tidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr årgang Dansk Brugsmodel Tidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 10. 13. årgang. 2004-05-28 Dansk Brugsmodel Tidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU) 2015/1735. af 24. september 2015

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESAFGØRELSE (EU) 2015/1735. af 24. september 2015 Vedlegg 4 til høringsnotat om forslag til endringer i tobakksforskriftene og ny forskrift om elektroniske sigaretter Plassering av generell advarsel og informativ tekst for rulletobakk i pung KOMMISSIONENS

Læs mere