DK B1 PATENTSKRIFT (19) (10) (12) (51) Int.Cl.: G 08 B 3/10 ( ) A 61 F 11/08 ( ) H 04 R 25/00 ( )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DK 178087 B1 PATENTSKRIFT (19) (10) (12) (51) Int.Cl.: G 08 B 3/10 (2006.01) A 61 F 11/08 (2006.01) H 04 R 25/00 (2006.01)"

Transkript

1 (19) () (12) PATENTSKRIFT (1) Int.Cl.: G 08 B 3/ (06.01) A 61 F 11/08 (06.01) H 04 R 2/00 (06.01) (21) Ansøgningsnummer: PA (22) Indleveringsdato: (24) Løbedag: (41) Alm. tilgængelig: (4) Patentets meddelelse bkg. den: (73) Patenthaver: Henrik Hauge, Mosevej 1, 840 Hammel, Danmark (72) Opfinder: Henrik Hauge, Mosevej 1, 840 Hammel, Danmark (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (4) Benævnelse: Fremgangsmåde ved styring og afgivelse af alarmsignaler, samt anvendelse af fremgangsmåden (6) Fremdragne publikationer: US A1 GB 2497 A WO A1 JP A (7) Sammendrag: Ved en fremgangsmåde til styring of afgivelse af alarmsignaler til en brugers øreprop, har hver alarm en sensor, såsom en mikrofon, der er indrettet til at overføre alarmsignaler til en kommunikationsenhed der kan være en Smartphone (IPhone), et Smat Watch (lwatch) eller lignende. I kommunikationsenheden kan brugeren vælge hvilke alarmer der på givne tidspunkter skal overføres til brugerens øre. Til yderligere at gøre det muligt at overføre alarmer der ligger fjernt fra brugeren, kan sådanne alarmer overføres til brugerens kommunikationsenhed vi en router. Fortsættes...

2

3 1 Opfindelsen angår en fremgangsmåde ved styring og afgivelse af alarmsignaler fra et antal alarmer. Desuden angår opfindelsen en anvendelse af fremgangsmåden. I tilfælde af at en bruger ønsker at udelukke lyde og støj fra omgivelserne, hvilket kan være tilfældet under søvn, eller hvis man opholder sig i støjfylde omgivelser, er det et problem, at lydgivende alarmsignaler også forhindres i situationer, hvor det er vigtigt at alarmen registreres af brugeren. Som eksempel kan nævnes brandalarmer, vækning fra søvn, dørklokker etc. Nogle brugere af ørepropper har også problemer med at falde i søvn igen, hvis de upassende er blevet vækket. 1 Det er på denne baggrund et formål med opfindelsen at tilvejebringe en fremgangsmåde, hvor alle vigtige alarmer bliver overført til en bruger, der anvender en øreprop til udelukkelse af omgivelseslyd, såsom alarmer. Opfindelsens formål tilgodeses ved en fremgangsmåde som defineret i krav 1 og omfattende følgende trin: a) Alarmerne, forbindes trådløst til en kommunikationsenhed 2 30 b) Når der iværksættes en alarm afgiver alarmen et alarmaktiveringssignal, c) Alarmaktiveringssignalet overføres til kommunikationsenheden d) Kommunikationsenheden afgiver styrekommandoer til en modtager i øreproppen, hvoraf nogle af en bruger valgte alarmer, via kommunikationsenheden, på grundlag af

4 2 alarmaktiveringssignalerne, aktiverer alarmerne og overfører disse til brugerens ører, via øreproppens modtager. På denne måde bliver det muligt at vælge netop de alarmer, der skal kunne overføres til brugerens øreprop i en given situation. Ved brug af opfindelsens principper i forbindelse med eksisterende alarmer er det fordelagtigt, hvis som angivet i krav 2, at hver alarms alarmaktiveringssignal tilvejebringes af en til alarmerne tilsluttet sensor. Til sikring af at brugeren ikke uforvaret kommer til at afbryde en alarm, f. eks. en røgalarm, til brugerens øreprop, er det fordelagtigt, som angivet i krav 3, at nogle alarmtyper altid vil afgive lyd til øreproppen. 1 Til sikring af en stabil forbindelse ved overførsel af alarmsignaler, som kan forekomme efter forskellige standarder, er det en fordel som angivet i krav 4, at der mellem sensorerne og kommunikationsenheden indkobles en sender/modtager, og yderligere son angivet i krav 4, at en router indkobles mellem kommunikationsenheden og sensor/modtageren. Den sidste løsning er en meget alment udbredt løsning, hvor også alarmer der overføres via internettet er anvendelig. 2 En enkelt måde at tilvejebringe forbindelse fra alarmer, der angiver lydsignaler, er det en fordel, hvis som angivet i krav 6, at der i sensorerne er indbygget en mikrofon, som er indrettet til at overføre lydsignaler til sender/modtageren eller kommunikationsenheden. 30 En anden anerkendt løsning ved overførsel af signaler mellem kommunikationsenheden og sender/modtageren er som angivet i krav

5 3 7, at alarmsignalerne overføres fra kommunikationsenheden via en Bluetooth forbindelse til øreproppen, eller som angivet i krav 8, at alarmaktiveringssignalerne overføres fra kommunikationsenheden via en teleslynge til øreproppen. En velegnet kommunikationsenhed, er som angivet i krav 9, at kommunikationsenheden er en Smartphone, en Tablet, et Smart Watch eller lignende. Som nævnte angår opfindelsen også en anvendelse. Denne anvendelse er nærmere angivet i krav. Opfindelsen skal herefter nærmere forklares i forbindelse med 1 tegningens eneste fig. 1. På fig. 1 er med 1 betegnet en røgalarm, 2 en tyverialarm, 3 en dørklokke og 4 en hund med alarm 8, der hver især kan afsende en alarm, i dette tilfælde en lydalarm Der er dog intet til hinder for at tilslutte flere alarmer, også alarmer der afgiver lyssignaler. Til hver af alarmerne er der, dog ikke nødvendigvis, tilkoblet sensorer, der er betegnet, 6, 7, medens alarmen 8 har en indbygget sensor. Disse sensorer kan indeholde en mikrofon, til registrering af lydsignaler fra alarmerne. Hvis der er tale om en alarm, der afgiver lyssignaler, kan sensorerne indeholde lysfølsomme diodemodtagere, på samme måde som det kendes fra en fjernbetjening til et TV. Som det ses på figuren er sensorerne trådløst forbundet til en sende/modtager 9.

6 4 Denne sende/modtager 9 virker som en opsamlingsenhed for signaler fra sensorerne, og er beregnet til at overføre alarmsignaler fra sensorerne til en kommunikationsenhed, der her er vist som en SmartPhone 12 eller et Smartwatch 13. Andre kommunikationsenheder 1 af samme type kan naturligvis anvendes. Kommunikationsenheden har trådløs forbindelse til en brugers øreprop 14, der kan være en Bluetooth forbindelse om end andre tilgængelige trådløse forbindelser kan anvendes såsom en teleslynge, hvor et magnetfelt overfører lyd til en øreprop. I kommunikationsenheden er det muligt for en bruger at indstille hvilke signaler, som brugeren ønsket at modtage i sin øreprop. Under søvn er det således muligt via kommunikationsenheden at afbryde et telefonopkald, hvis det er ønskeligt. Derimod vil det ikke være hensigtsmæssigt at afbryde en brandalarm. Som der yderligere ses på figuren, kan sende/modtageren være koblet til en router, gennem hvilke fjernalarmer via internettet 11 kan kommunikere alarmer gennem routeren og sende/modtageren 9 til kommunikationsenheden. En fjernalarm kunne f. eks være en brandalarm, en tyverialarm i en forretning, som ligge i afstand fra en brugers bopæl. Endeligt skal det bemærkes, at der intet er til hinder for, inden for de i patentkravene givne rammer, at udforme sensorerne således, at de har direkte forbindelse til kommunikationsenheden uden brug af 2 30 sende/modtager og Internet. Et eksempel kunne være, at det kun er behov for at styre alarmer fra en dørklokke og en brandalarm, hvor brandalarmen som tidligere nævnt, ikke må være afbrudt. Selve kommunikationsenheden kan i øvrigt udformes med en såkaldt App, der er beregnet til styring af alarmsignaler fra sensorer, som for øvrigt også kan udføres som en del af selve alarmen.

7 Selv om opfindelsen er forklaret i forbindelse med et specifikt udførelseseksempel, er der intet til hinder for inden for de af patentkravene angivne rammer at udøve opfindelsen i følgende kommunikationskonfigurationer, hvor der kan anvendes RF konfigurationer: 1. Fra sensor til sender/modtager 2. Fra alarm med indbygget sensor til kommunikationsenhed 3. Fra sensor direkte til kommunikationsenhed.

8 6 P A T E N T K R A V 1. Fremgangsmåde ved styring og afgivelse af alarmsignaler fra et antal alarmer til en øreprop der er indsat i en brugers ører, hvor øreproppen er indrettet til at udelukke lyd til brugerens øre, og hvor fremgangsmåden omfatter følgende trin: a) Alarmerne, forbindes trådløst til en kommunikationsenhed b) Når der iværksættes en alarm afgiver alarmen et 1 alarmaktiveringssignal, c) Alarmaktiveringssignalet overføres til kommunikationsenheden d) Kommunikationsenheden afgiver styrekommandoer til en modtager i øreproppen, hvoraf nogle af en bruger valgte alarmer, via kommunikationsenheden, på grundlag af alarmaktiveringssignalerne, aktiverer alarmerne og overfører disse til brugerens ører, via øreproppens modtager. 2. Fremgangsmåde ifølge krav 1, kendetegnet ved, at hver alarms alarmaktiveringssignal tilvejebringes af en til alarmerne tilsluttet sensor. 3. Fermgangsmåde ifølge krav 1, kendetegnet ved, at nogle alarmtyper altid vil afgive alarmaktiveringssignaler til øreproppen Fremgangsmåde ifølge krav 1-2, kendetegnet ved, at der mellem sensorerne og kommunikationsenheden indkobles en sender/modtager.. Fremgangsmåde ifølge krav 3, kendetegnet ved, at en router 30 indkobles mellem kommunikationsenheden og sensor/modtageren.

9 7 6. Fremgangsmåde ifølge krav 1-4, kendetegnet ved, at der i sensorerne er indbygget en mikrofon, som er indrettet til at overføre lydalarmsignaler til sender/modtageren eller kommunikationsenheden. 7. Fremgangsmåde ifølge krav 1 -, kendetegnet ved, at alarmsignalerne overføres fra kommunikationsenheden til øreproppen via en Bluetooth forbindelse. 8. Fremgangsmåde ifølge krav 1-6, kendetegnet ved, at alarmaktiveringssignalerne overføres fra kommunikationsenheden til øreproppen via en teleslynge Fremgangsmåde ifølge krav 1-6, kendetegnet ved, at kommunikationsenheden er en Smartphone, en Tablet, et Smart Watch eller lignende.. Anvendelse af fremgangsmåden ifølge krav 1 9 til implementering i en App. til kommunikationsenheden.

10

G 08 C 17102 (2006.01) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

G 08 C 17102 (2006.01) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m ' Patent- og Varemærkestyrelsen (10) ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT (51) lnt.ci.: H 01 R 13fi0 (2006.01) G 08 C 17102 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: BA 2015 00070 (22) Indleveringsdato: 2015-05-22

Læs mere

PATENTSKRIFT B 62 H 5/20 (2006.01) (74) Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT B 62 H 5/20 (2006.01) (74) Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m Patent- og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (1 O) (51) lnt.ci. : B 62 J 3100 (2006.01) B 62 H 5/20 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2012 00122 (22) lndleveringsdato: 2012-02-15 (24)

Læs mere

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m " Patent-og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci.: E 06 C 7148 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA2013 00153 (22) Indleveringsdato: 2013-03-18 (24) Løbedag: 2013-03-18 (41)

Læs mere

DK 177720 B1 PATENTSKRIFT (19) (10) (12) (51) Int.Cl.: E 05 C 19/00 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2012 00594. (22) Indleveringsdato: 2012-10-02

DK 177720 B1 PATENTSKRIFT (19) (10) (12) (51) Int.Cl.: E 05 C 19/00 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2012 00594. (22) Indleveringsdato: 2012-10-02 (19) () (12) PATENTSKRIFT (1) Int.Cl.: E 0 C 19/00 (200.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2012 0094 (22) Indleveringsdato: 2012--02 (24) Løbedag: 2012--02 (41) Alm. tilgængelig: 2014-04-03 (4) Patentets meddelelse

Læs mere

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m " Patent- og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (1 O) (51) lnt.ci.: F 16 C 35100 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2011 00619 (22) lndleveringsdato: 2011-08-17 (24) Løbedag: 2011-08-17

Læs mere

PATENTSKRIFT. Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT. Fuldmægtig: UNGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m (12) PATENTSKRIFT - Patent- og Varemærkestyrelsen (1 O) (51) (21) (22) (24) lnt.ci. : E 03 F 5/10 (2006.01) Ansøgningsnummer: PA 2011 00706 lndleveringsdato: 2011-09-16 Løbedag: 2011-09-16

Læs mere

PATENTSKRIFT. (73) Patenthaver: Førstehjælp.com v/berthel Funch, Annexgårdsparken 11, Kr Værløse, 3500 Værløse, Danmark

PATENTSKRIFT. (73) Patenthaver: Førstehjælp.com v/berthel Funch, Annexgårdsparken 11, Kr Værløse, 3500 Værløse, Danmark (19) DANMARK m Patent-og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci. : A 61 N 1139 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2015 00436 (22) Indleveringsdato: 2015-07-31 (24) Løbedag: 2015-07-31 (41)

Læs mere

9 Patent- og Varemærkestyrelsen

9 Patent- og Varemærkestyrelsen (19) DANMARK m 9 Patent- og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci. : B 28 B 5100 (2006.01) E 01 C 19100 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2013 00014 (22) Indleveringsdato: 2013-01-10

Læs mere

Registreret brugsmodel uden prøvning. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

Registreret brugsmodel uden prøvning. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK m 9 Patent- og Varemærkestyrelsen (10) ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning DK 2013 00099 U3 (51) lnt.ci.: A 47 F 8100 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: BA 2013 00099

Læs mere

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT. (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK " Patent-og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci.: F 16 H 41104 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2013 00499 (22) Indleveringsdato: 2013-09-04 (24) Løbedag: 2013-09-04 (41)

Læs mere

PATENTSKRIFT A 47 G 7100 ( ) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT A 47 G 7100 ( ) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK d.t> V Patent- og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci. : B 65 D 85150 (2006.01) A 47 G 7100 (2006.01) (21 ) Ansøgningsnummer: PA 2014 00700 (22) Indleveringsdato: 2014-12-02

Læs mere

DK U3 ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT. Patent- og Varemærkestyrelsen (19) DANMARK (10) Registreret brugsmodel uden prøvning

DK U3 ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT. Patent- og Varemærkestyrelsen (19) DANMARK (10) Registreret brugsmodel uden prøvning (19) DANMARK ' Patent- og Varemærkestyrelsen (10) ( 12 ) BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning (51) lnt.ci.: A 01 M 23124 (2006.01) A 01 M 23114 (2006.01) A 01 M 23130 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer:

Læs mere

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning G 08 B 25100 (2006.01)

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning G 08 B 25100 (2006.01) (19) DANMARK m (12) " Patent- og Varemærkestyrelsen BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning (10) (51) (21) lnt.ci.: GOBB 21112(2006.01) Ansøgningsnummer: BA 2015 00006 G 08 B 25100 (2006.01)

Læs mere

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning. (73) Brugsmodelindehaver: C.B. SVENDSEN AJS, Kirke Værløsevej 22-24, 3500 Værløse, Danmark

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning. (73) Brugsmodelindehaver: C.B. SVENDSEN AJS, Kirke Værløsevej 22-24, 3500 Værløse, Danmark (19) DANMARK m Patent-og Varemærkestyrelsen (12) BRUGSMODELSKRFT Registreret brugsmodel uden prøvning (1) DK 216 47 U3 (51) lnt.c.: B 6 R 1114 (26.1) G 3 B 3714 (26.1) H 4 N 51232 (26.1) (21) Ansøgningsnummer:

Læs mere

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning B 65 D ( )

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel uden prøvning B 65 D ( ) 19) DAMARK 10) m Patent-og Varemærkestyrelsen 12) BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning 51) lnt.ci. : B 65 D 51124 2006.01) B 65 D 39100 2006.01) 21) Ansøgningsnummer: BA 2016 00010 22)

Læs mere

BRUGSMODELSKRIFT (19) DANMARK (12) (1 O) DK201200141 U3. Patent- og Varemærkestyrelsen. Registreret brugsmodel uden prøvning

BRUGSMODELSKRIFT (19) DANMARK (12) (1 O) DK201200141 U3. Patent- og Varemærkestyrelsen. Registreret brugsmodel uden prøvning (19) DANMARK ~ ' Patent- og Varemærkestyrelsen (12) BRUGSMODELSKRIFT Registreret brugsmodel uden prøvning (1 O) DK201200141 U3 (51) lnt.ci. 8 : A47F 8/00(2006.01) (21) Ansøgningsnr.: BA 2012 00141 (22)

Læs mere

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel med prøvning A 47 G ( )

BRUGSMODELSKRIFT. Registreret brugsmodel med prøvning A 47 G ( ) (19) DANMARK m u (12) Patent-og Varemærkestyrelsen (10) BRUGSMODELSKRFT Registreret brugsmodel med prøvning (51) lnt.c.: B 65 D 5142 (2006.01) B 65 D 85150 (2006.01) A 47 G 19130 (2006.01) B 65 D 5130

Læs mere

dt> DK 2012 00161 U3 BRUGSMODELSKRIFT (19) DANMARK (12) (1 O) Registreret brugsmodel uden prøvning Patent- og Varemærkestyrelsen

dt> DK 2012 00161 U3 BRUGSMODELSKRIFT (19) DANMARK (12) (1 O) Registreret brugsmodel uden prøvning Patent- og Varemærkestyrelsen (19) DANMARK dt> ' Patent- og Varemærkestyrelsen (12) (51) lnt.ci. 8 : A 47 F 8/00 (2006.01) {21) Ansøgningsnr.: BA 2012 00161 (22) lndleveringsdag: 2012-10-26 (24) Løbedag: 2011-03-16 ( 41) Alm. tilgængelig:

Læs mere

Alarmsystem. INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere

Alarmsystem. INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere 10034576 Alarmsystem INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere ADVARSEL! Producenten fralægger sig ethvert ansvar for og giver ingen garanti i forbindelse med fejl og fejlfunktioner, der

Læs mere

Google Home Google Home smart-højtaleren med anvendelse af den stemmestyrede Google Assistent.

Google Home Google Home smart-højtaleren med anvendelse af den stemmestyrede Google Assistent. Google Home 2018 Google Home smart-højtaleren med anvendelse af den stemmestyrede Google Assistent. DTHS konference Fredericia den 6 december 2018 Hvad er Google Home? - Findes i 3 udgaver. Google Home

Læs mere

Kom godt i gang med Platinum 6810

Kom godt i gang med Platinum 6810 VI GI R DIG Kom godt i gang med Platinum 6810 Leveres via TDC Fibernet Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Velkommen 03 Tilslutning af fiberboks 04 Introduktion til din fiberboks 05 Sådan

Læs mere

Øvelse Wireless LAN med routeropsætning

Øvelse Wireless LAN med routeropsætning Øvelse Wireless LAN med routeropsætning I denne øvelse skal hver gruppe etablere et trådløst netværk baseret på: En eller flere trådløse klienter og En SO-HO Router med indbygget trådløst net Målet for

Læs mere

2014-05-05 version 15

2014-05-05 version 15 2014-05-05 version 15 MicroVent Indhold 1. Systemoversigt... 3 2. Generelle informationer... 4 3. Servicepunkt... 6 4. Forbindelsesdiagram LON-Bus og 230V... 7 5. Forbindelsesdiagram sensorer og styring...

Læs mere

PATENTSKRIFT F 04 C 14100 (2006.01) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark

PATENTSKRIFT F 04 C 14100 (2006.01) (74) Fuldmægtig: LINGPAT V/OLE JAGTBOE, Letlandsgade 3, 2.mf., 1723 København V, Danmark (19) DANMARK ~ - Patent-og Varemærkestyrelsen (12) PATENTSKRIFT (10) (51) lnt.ci. : G 05 B 19105 (2006.01) F 04 C 14100 (2006.01) G 05 B 191042 (2006.01) (21) Ansøgningsnummer: PA 2012 00564 (22) Indleveringsdato:

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

Side 2 CS 9452 Brugervejledning. Afsnit Navn Side. 1 Ordforklaring (terminologi) 3. 3 Betjeningsknapper og -lamper 6

Side 2 CS 9452 Brugervejledning. Afsnit Navn Side. 1 Ordforklaring (terminologi) 3. 3 Betjeningsknapper og -lamper 6 BRUGERVEJLEDNING Side 2 CS 9452 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE: Afsnit Navn Side 1 Ordforklaring (terminologi) 3 2 Introduktion 5 3 Betjeningsknapper og -lamper 6 4 Fuld tilkobling, Deltilkobling,

Læs mere

Kortfattet vejledning for Windows-Computer - IPC-20 C

Kortfattet vejledning for Windows-Computer - IPC-20 C Kortfattet vejledning for Windows-Computer - IPC-20 C Udpakning Pak forsigtigt overvågningskameraet ud og kontroller, at alle de nedenfor angivne dele er vedlagt: 1. MAGINON IPC-20 C 2. Vægholder 3. 2x

Læs mere

Betjeningsvejledning. System Alarmpanel xx S2s

Betjeningsvejledning. System Alarmpanel xx S2s Betjeningsvejledning System Alarmpanel xx S2s Indhold 1 Indhold Indholdet af denne vejledning kan ændres uden forudgående varsel. Firmaer, navne og data anvendt i eksempler er fiktive, medmindre andet

Læs mere

TDC AlarmNet. www.tdc.dk/alarmnet. Teknisk vejledning Tilslutningsprint for modul

TDC AlarmNet. www.tdc.dk/alarmnet. Teknisk vejledning Tilslutningsprint for modul TDC AlarmNet www.tdc.dk/alarmnet Teknisk vejledning Tilslutningsprint for modul Generelt Side 2 af 14 Generelt AlarmNettet er et dedikeret IP baseret net til overførsel af opsamlede data mellem den enkelte

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

Se DR TV på dit fjernsyn

Se DR TV på dit fjernsyn Se DR TV på dit fjernsyn www.dr.dk Du kan se DR TV på dit tv på fem forskellige måder via kabel, trådløst, via app til Apple TV, smart tv eller Playstation 3/4 Du kan se DR TV på dit fjernsyn på fem forskellige

Læs mere

800.000 dansker i alle aldre bruger dagligt høreapparat. Her er et bredt udsnit af høretekniske hjælpemidler.

800.000 dansker i alle aldre bruger dagligt høreapparat. Her er et bredt udsnit af høretekniske hjælpemidler. Til private og professionelle 2015 800.000 dansker i alle aldre bruger dagligt høreapparat. Her er et bredt udsnit af høretekniske hjælpemidler. Trådløse alamsystem Modtager Bærbar Modtager BE 1450 Alarmerer

Læs mere

Manual til PRO DK180

Manual til PRO DK180 Manual til PRO DK180 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen... 11 Indtastning af egen

Læs mere

Kom godt i gang Platinum 6810 December 2014

Kom godt i gang Platinum 6810 December 2014 Kom godt i gang Platinum 6810 December 2014 03 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af fordelerboks 04 Introduktion til fordelerboksen 05 Sådan får du den bedste forbindelse 06 Ofte stillede spørgsmål

Læs mere

Alde Smart Control App

Alde Smart Control App Brugs- og installationsanvisning til Alde Smart Control Android Alde Smart Control App iphone 2 Lynguide 3 Brugsanvisning 4 Indledning 4 Appen Alde Smart Control 5 Appen Alde smart control - hovedmenu

Læs mere

Brugervejledning til videokamera uden sensor

Brugervejledning til videokamera uden sensor Brugervejledning til videokamera uden sensor Tilslutning af videokamera Videokameraet er et IP-videokamera. Det tilsluttes som udgangspunkt trådløst til routeren, men kan også tilsluttes med et netværkskabel.

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Bruger manual SmartPro-180 Version 1.0. Indholdsfortegnelse

Bruger manual SmartPro-180 Version 1.0. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord... 2 Oversigt over alarmen... 3 Tilslutte og afbryde alarmen... 4 Tilslut alarmen via keyboardet... 4 Tilslutning/afbrydelse af alarmen via SMS... 5 Tilslutning/afbrydelse ved

Læs mere

KRAV TIL INSTALLEREDE ANLÆG

KRAV TIL INSTALLEREDE ANLÆG FANE 150 10 Alment Indledning 20 Definitioner Generel terminologi Udstyrsterminologi Funktionsterminologi Energiforsyningsterminologi Faciliteter 30 Intern informationsgivning Generelt Forsikring & Pension

Læs mere

Installationsmanual Komplet Alarm

Installationsmanual Komplet Alarm Installationsmanual Komplet Alarm ID er for trådløse sensorer: Fjernbetjening: Bevægelsessensor: Vandsensor Landstrømsensor: Dørsensor: Temperatursensor: Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG...

Læs mere

Opsætning og installation af NMEA 2000 netværk. Generel information

Opsætning og installation af NMEA 2000 netværk. Generel information Dansk vejledning NMEA LowranceNet.qxp 26-01-2006 17:18 Side 1 Opsætning og installation af NMEA netværk Generel information NMEA er en databus specielt til både. Det er en industristandard udviklet af

Læs mere

1. Funktioner Træning og motion - Skridttæller Indbygget accelerationsmåler kontrollerer og sporer din træningstid, fedtforbrænding, temperatur,

1. Funktioner Træning og motion - Skridttæller Indbygget accelerationsmåler kontrollerer og sporer din træningstid, fedtforbrænding, temperatur, 1. Funktioner Træning og motion - Skridttæller Indbygget accelerationsmåler kontrollerer og sporer din træningstid, fedtforbrænding, temperatur, hastighed og distance. - Søvnovervågning Indbygget accelerationsmåler

Læs mere

1 Danish Manual C903IP

1 Danish Manual C903IP 1 Danish Manual C903IP C903IP PLUG & PLAY WIFI NETVÆRKSKAMERA IP-kameraet giver en hurtig og let adgang til at vise de ønskede optagelser på en hver PC tilkoblet dit intranet, eller over internettet via

Læs mere

Brugervejledning S6evo indendørs SmartCam

Brugervejledning S6evo indendørs SmartCam Brugervejledning S6evo indendørs SmartCam Venligst læs denne manual grundigt før brug. Husk at gemme manualen til fremtidigt brug. Designet i Danmark Tillykke med dit nye S6evo indendørs SmartCam Beskrivelse

Læs mere

Hjælpemidler til mennesker med nedsat hørefunktion

Hjælpemidler til mennesker med nedsat hørefunktion Udarbejdet af Aalborg Kommune, Sundheds- og Kulturforvaltningen, Tilgængelighedsauditør Kit Bos Januar 2019 Hjælpemidler til mennesker med nedsat hørefunktion Dansk Høreforening og Hørelse.info anslår,

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

3 /SPORING / Produkter

3 /SPORING / Produkter 3 /SPORING / Produkter - Udført i et robust og enkelt design. Alt er indeholdt i én pakke. Du kan bruge enheden til lejlighedsvis overvågning ved at tilslutte enheden til køretøjets 12V stik eller til

Læs mere

SUPPORT. Hørehjælpemidler Katalog. Køb online i dag på www.order2day.com

SUPPORT. Hørehjælpemidler Katalog. Køb online i dag på www.order2day.com SUPPORT Phonic Ear A/S Kongebakken 9 765 Smørum Tlf.: 3917 7101 Fax: 397 7900 E-mail: mail@phonicear.dk Web: www.phonicear.dk Phonic Ear er et danskejet selskab i William Demant Holding A/S. Koncernen

Læs mere

Sporing af demente med GPS-teknologi

Sporing af demente med GPS-teknologi Sporing af demente med GPS-teknologi Større tryghed og bevægelsesfrihed for demente Med GPS-TRACKER ved man altid, hvor den demente befinder sig Se mere om GPS-TRACKER+ på: www.danbit.dk/info/gps Sporing

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

Brugervejledning til videokamera uden sensor

Brugervejledning til videokamera uden sensor Brugervejledning til videokamera uden sensor Tilslutning af videokamera Videokameraet er et IP-videokamera. Det tilsluttes som udgangspunkt trådløst til routeren, men kan også tilsluttes med et netværkskabel.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er rart at have et sted at ringe hen i stedet for at belemre

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få frihed til at bruge din tid på det, du allerhelst vil. Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er

Læs mere

Brugsanvisning. Smart LED pære +45 699 603 39 KUNDESERVICE MODEL: SLED-470.1. Brugsanvisning Garantidokumenter

Brugsanvisning. Smart LED pære +45 699 603 39 KUNDESERVICE MODEL: SLED-470.1. Brugsanvisning Garantidokumenter Brugsanvisning Smart LED pære KUNDESERVICE +45 699 603 39 MODEL: SLED-470.1 Brugsanvisning Garantidokumenter Generelt Læs og opbevar brugsanvisningen Betjeningsvejledningen hører til denne Smart LED-lampe.

Læs mere

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI Få flere detaljer med - mere power til at deltage POWER TIL HJERNEN Din foretrukne ledsager i hverdagen De fleste mennesker, som har et kraftigt høretab, bruger de

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning INDHOLD DINE OPLYSNINGER Dine oplysninger SIDE Trin for trin vejledning SIDE 4 KUNDEOPLYSNINGER Installationsnr: Kundenr: Sådan tilslutter du det trådløse

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni

FiberBredbånd og Telefoni FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Wifi_vejledning_folder_FIBER_ ICOTERA_3000 20.10.2014.indd 1 30-06-2015 12:05:09 INDHOLD Dine oplysninger SIDE 3 Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Kortfattet vejledning for Mac-Computer - IPC-20 C

Kortfattet vejledning for Mac-Computer - IPC-20 C Kortfattet vejledning for Mac-Computer - IPC-20 C Udpakning Pak forsigtigt overvågningskameraet ud og kontroller, at alle de nedenfor angivne dele er vedlagt: 1. MAGINON IPC-20 C 2. Vægholder 3. 2x LAN-kabel

Læs mere

Trådløs lysstyring via Bluetooth

Trådløs lysstyring via Bluetooth Trådløs lysstyring via Bluetooth Med få tryk er du klar til at styre lyset Hvad er bluewave? bluewave er trådløs kommunikation via Bluetooth som giver mulighed for dæmp og styring med din eksisterende

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af patentloven og forskellige andre love

Forslag. Lov om ændring af patentloven og forskellige andre love Til lovforslag nr. L 7 Folketinget 2011-12 Efter afstemningen i Folketinget ved 2. behandling den 15. december 2011 Forslag til Lov om ændring af patentloven og forskellige andre love ( for Patent- og

Læs mere

Alarm WE 981. Universal alarm med lyd- og lyssignal med mulighed for afstilling af lyd.

Alarm WE 981. Universal alarm med lyd- og lyssignal med mulighed for afstilling af lyd. Alarm WE 981 Universal alarm med lyd- og lyssignal med mulighed for afstilling af lyd. Alarm WE 981 findes i tre forskellige versioner med forskellig forsyningsspænding. 100 240VAC (Vare nr. 49128) 15-40VDC

Læs mere

Brugervejledning Smartwatch SW15

Brugervejledning Smartwatch SW15 Brugervejledning Smartwatch SW15 1. Funktioner Helbred og motion -Skridttæller Indbygget accelerometer kontrollerer og sporer din motionstid, fedtforbrænding, temperatur, hastighed og afstand. -Søvnmonitor

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

PRISLISTE MAJ 2016. www.safecall.dk FRIHED LIVSKVALITET TRYGHED VÆRDIGHED SIKKERHED

PRISLISTE MAJ 2016. www.safecall.dk FRIHED LIVSKVALITET TRYGHED VÆRDIGHED SIKKERHED PRISLISTE MAJ 2016 LIVSKVALITET FRIHED TRYGHED VÆRDIGHED SIKKERHED www.safecall.dk OM SAFECALL Safecall har leveret GPS systemer til mennesker med orienteringsbesvær i 12 år. Vores produkter er tilpasset

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning OneRemote Radio PL3 Modtager til B&O installationer for modtagelse af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Installationsvejledning 30012013s4dk OM ONEREMOTE RADIO PL3 Denne modtager har fået

Læs mere

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang

GB-HD8272C-W. Kom godt i gang GB-HD8272C-W Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 13. 21. årgang. 2012-07-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK

Dansk. Dansk Patent Tidende. Brugsmodeltidende. Nr. 13. 21. årgang. 2012-07-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Dansk Patent Tidende Dansk Brugsmodeltidende Nr. 13. 21. årgang. 2012-07-13 Dansk Brugsmodeltidende, DK Anvendte publikationskoder W U1 U3 U4 Y3 Y4 Y5 Y6 Z5 Z6 sammendrag af almindeligt tilgængelig brugsmodelansøgning

Læs mere

KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGI 2011 2015. Januar 2011

KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGI 2011 2015. Januar 2011 KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGI 2011 2015 Januar 2011 Indhold 1 INDLEDNING 2 STRATEGIGRUNDLAGET 2.1 DET STRATEGISKE GRUNDLAG FOR KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGIEN 3 VISION - 2015 4 KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGIEN

Læs mere

Vi forstår at passe på dig

Vi forstår at passe på dig SPECIALTILB Alarmpakke (Dansikring Di UD kr. 995 rects normalp ris kr. 2.495) og fra kr. 299 i månedligt se rviceabonnement inkl. installatio n foretaget af pr ofessionel alarmmontør og gratis sikkerhedstjek

Læs mere

6. Elektrisk. 6.1 Elektrik (230V)

6. Elektrisk. 6.1 Elektrik (230V) 6. Elektrisk 6.1 Elektrik (230V) Bestemmelse: Fig.: Forklaring: 6.1.1 I modulerne må der ikke findes kabler eller ledninger som fører 230V netspænding. 6.1.2 Der må udelukkende anvendes transformere som

Læs mere

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang

GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL. Kom godt i gang GB-HD9604T-PL / GB-HD9716T-PL Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2015 Generelt Tillykke med dit GolBong HD netværksoptager. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

IP Alarm INTRODUKTION. Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system.

IP Alarm INTRODUKTION. Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system. IP Alarm INTRODUKTION Introduktion til IP Alarm. Cloud baseret tyveri alarm system. INDHOLD INDHOLD...1 GENERAL BESKRIVELSE...2 INSTALLATION...2 DØR/VINDUES SENSOR...3 GASDETEKTOR...4 BEVÆGELSESSENSOR

Læs mere

Betingelser for alarmoverføring til Beredskab Fyn Tilslutningsbestemmelser

Betingelser for alarmoverføring til Beredskab Fyn Tilslutningsbestemmelser Betingelser for alarmoverføring til Beredskab Fyn Tilslutningsbestemmelser Anlægget. 1. Et brandsikringsanlæg er et brandalarmanlæg, der er udført, kontrolleret og vedligeholdt i overensstemmelse med Dansk

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem Ponto Streamer Nye trådløse kommunikationsmuligheder Ponto TM Det benforankrede høresystem Din ideelle ledsager Nye trådløse kommunikationsmuligheder Med Ponto Streamer får du adgang til Oticon ConnectLine

Læs mere

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig

LK IHC Standard. El-installationen til den moderne bolig LK IHC Standard El-installationen til den moderne bolig El i den moderne bolig El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. Udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, vil

Læs mere

Idrifttagning af Truma inet Systemet. Praktisk supplement til monteringsanvisningen

Idrifttagning af Truma inet Systemet. Praktisk supplement til monteringsanvisningen Idrifttagning af Truma inet Systemet Praktisk supplement til monteringsanvisningen Forudsætninger for og bestanddele i Truma inet Systemet Truma inet Box er Truma inet Systemets styrecentral Installer

Læs mere

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All Phonak Audéo TM B-Direct Håndfri tale der er Made for All Dit høreapparat der er nemt at koble til både mobiltelefon og TV Hos Phonak stræber vi efter at skabe innovativ høreteknologi, der forbedrer livskvaliteten

Læs mere

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120

BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 BLUETOOTH SPEAKER GSB 120 DA 2 8 + AUX IN DC IN 9 V A 3 5 OPSÆTNING OG SIKKERHED 5 RF eksponeringsadvarsel 5 Vigtige oplysninger og advarsler om batteri 6 OVERSIGT 6 Kompabilitet af Bluetooth-enhed 6 Knapper

Læs mere

SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI.

SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI. SIG FARVEL TIL DÅRLIGT WIFI. DÅRLIGT/MANGELFULDT WIFI ER ET PROBLEM FOR MANGE Du kender sikkert problematikken. Du oplever kun en brøkdel af den hastighed på din WiFi forbindelse, i forhold til hvad du

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! trådløs TV-forbindelse. AirTies 4641 DUO/UNO. Fiberbredbånd TV Telefoni WPS

Installationsguide. til Waoo! trådløs TV-forbindelse. AirTies 4641 DUO/UNO. Fiberbredbånd TV Telefoni WPS Installationsguide til Waoo! trådløs TV-forbindelse AirTies 4641 /UNO Fiberbredbånd TV Telefoni Velkommen Kære kunde Tillykke med din trådløse TV-løsning fra Waoo! Denne vejledning guider dig igennem

Læs mere

Guide til Smart Direct App.

Guide til Smart Direct App. Guide til Smart Direct App. Denne guide gælder til iphone. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Connexx Smart Direct App fra App Store. Vigtigt: Sluk og tænd for høreapparaterne.

Læs mere

INTEGRATION MED AIA-ANLÆG

INTEGRATION MED AIA-ANLÆG FANE 110 Integration med adgangskontrol - kortlæser uden for det sikrede område 10 Forord 20 Projektering 30 Sabotageovervågning 40 Informationsgivning 50 Betjening Forsikring & Pension Amaliegade 10 1256

Læs mere

GB-HD Kom godt i gang

GB-HD Kom godt i gang GB-HD2260-73 Kom godt i gang Copyright GolBong Danmark 2017 Generelt Tillykke med dit GolBong HD IP-kamera. Denne Kom godt i gang-vejledning, gennemgår hvordan du forbinder og kommer i gang med at anvende

Læs mere

GSM ALARM BASIC. Brugervejledning dansk. Version 1. Side

GSM ALARM BASIC. Brugervejledning dansk. Version 1. Side GSM ALARM BASIC Brugervejledning dansk Version 1 Side Tekniske data Spænding/strøm Standby strøm Alarm strøm Trådløs frekvens GSM frekvens Back-up Batteri Relæudgang (NO) 9-12V DC / 500mA

Læs mere

Tillægsvilkår for HBO Nordic

Tillægsvilkår for HBO Nordic Tillægsvilkår for HBO Nordic Juli 2015 Indhold Tillægsaftalen... 3 Brug af HBO Nordic.... 3 Personoplysninger.... 3 Forbud mod offentlig visning og videredistribution.... 3 Ophavsret og misligholdelse

Læs mere

Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP

Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP Rækkevidde : 30m Farve : Hvid Materiale: Plast WiFi frekvens: 2,4 GHz Strømforsyning: USB DC5V, 500mA (MEDFØLGER IKKE) Kabel

Læs mere

Overvågning af punktsug, URANOS LOCAL EXHAUST GUARD

Overvågning af punktsug, URANOS LOCAL EXHAUST GUARD Sikkert arbejde ved brug af punktsug Uranos Local Exhaust Guard kan fungere efter to forskellige principper: 1. Flowovervågning. 2. Trykovervågning. Flowovervågning Anvendes fortrinvis når hvert enkelt

Læs mere

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid)

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) WiFi 12W LED RGBW (CW) downlight Diameter: 120 mm Hul dismeter: 120-140mm Farver: RGB + CW (kold hvid) Lumen: Max 1050 lm Kan styres med fjernbetjening

Læs mere

Kom godt i gang! Oticon Streamer oversigt. Mikrofon. Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås. Telefonknap. Tilslutningsknap.

Kom godt i gang! Oticon Streamer oversigt. Mikrofon. Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås. Telefonknap. Tilslutningsknap. Oticon Streamer oversigt Mikrofon Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås Telefonknap 908 70 901 00 / 03.09 Audioknap (tv, musik) Tilslutningsknap Kom godt i gang! Batteriindikator Audiotilslutning

Læs mere

Kom godt i gang med DRG 737v2

Kom godt i gang med DRG 737v2 VI GI R DIG Kom godt i gang med DRG 737v2 Waoo! Forening Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 04 Introduktion til din fiberboks

Læs mere