LUFT/VAND VARME- OG KØLEANLÆG TIL BOLIGEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LUFT/VAND VARME- OG KØLEANLÆG TIL BOLIGEN"

Transkript

1 C - 0M - 0Y - 1K C - 11M - 0Y - 0K 0C - 0M - 71Y - 0K 0C - 7M - 1Y - K LUFT/VAND VARME- OG KØLEANLÆG TIL BOLIGEN

2 VARMEPUMPETEKNOLOGI NÅR DEN ER BEDST Daikin Althermas samlede varme- og kølesystem er baseret på varmepumpeteknologi med kølefunktion og er et fleksibelt og rentabelt alternativ til en fossilt fyret kedel. Althermas naturlige energieffektivitetskarakteristik gør det til en ideel løsning, hvorved energiforbruget og CO 2 -udslippet kan reduceres. Hvad er en varmepumpe? 2-4 kwh vedvarende varme 3-5 kwh varme VARMEPUMPE 1 kwh elektricitet 2 En varmepumpe genvinder lavtemperaturenergi fra miljøet og øger temperaturen med henblik på opvarmning. Varmepumpeeffektivitet fastsættes normalt som anlæggets effektfaktor, og den ligger typisk i et område fra 3-5. Med andre ord kræver varmeudvinding fra vedvarende energikilder kun 1 kw elektrisk strøm for at generere 3-5 kw varmeenergi. Varmepumpesystemer er derfor 3-5 gange mere effektive end fossilt fyrede kedler og er bedre i stand til at opvarme et hus selv ved de laveste vintertemperaturer. Disse varmeanlægs øgede popularitet afspejles i deres overvældende vellykkede anvendelse i de kolde klimaer i Skandinavien. Der installeres millioner af varmepumper overalt i Europa, og markedet vokser hurtigt på grund af den øgede opmærksomhed omkring anlæggets åbenlyse fordele. Ny forskning indikerer, at i løbet af de sidste fem år er salget af varmepumper alene fordoblet 1 1 Kilde: BSRIA-rapport 18733/3. Udgave 2. Althermas enestående energieffektivitet skyldes den unikke kombination af den yderst effektive inverter-drevne Daikin-kompressor og variable temperaturindstillingsfunktion, som gør det muligt for anlægget at afstemme den afgivne temperatur nøjagtigt med bygningens faktiske varmekrav. Desuden optimeres komforten, og energiforbruget minimeres pga. anlæggets evne til at regulere varmeafgiverens temperatur maksimalt.

3 INDHOLDSFORTEGNELSE Lavtemperaturopvarmning fælles fordele 4 Oversigt over anlægget 6 Konfigurationsfleksibilitet 8 Altherma-fordele flap 3 Revolution, der er baseret på en fantastisk tradition Daikin Europe N.V., Belgien Daikin har mere end 40 års erfaring med produktion af varmepumper og fremstiller mere end 1 million enheder pr. år til både privat- og erhvervsbrug. Anlægget fremstilles helt og aldeles internt på Daikins avancerede fabrikker, herunder den betydningsfulde kompressor. Daikin fremstiller omkring 80 % af sine kompressorer til brug i varmepumpeanlæg. Alle disse mange års erfaring betyder, at Daikin har en væsentlig teknologisk fordel, der gør det muligt for selskabet at bevare sin traditionelle position som markedsførende samt anvende eksisterende teknologi i et innovativt Altherma-anlæg.

4 FÆLLES FORDELE VED LAVTEMPERATUROPVARMNING 4 Den hurtige udvikling inden for varmeteknologi og bedre bygningsisolering gør det muligt at bruge vandtemperaturer på 55º C eller derunder for at kunne opvarme et hus effektivt, selv ved ekstremt lave udendørstemperaturer. Man kan således opnå både et højt komfortniveau samt fordelene ved et lavt energiforbrug på grund af den mindre varmeforskel, der er mellem varmeafgiveren og selve rummet. De fleste moderne, vandbaserede varmesystemer drives ved lave temperaturer og leverer således varme via radiatorer eller rør under gulvet individuelt eller som en kombineret løsning. Optimeret brug af varmepumpeteknologi Varmepumper er i sig selv rene og pålidelige, og bruger traditionelt vand-til-vand eller luft-til-luft - teknologi. Altherma- luft-til-vand -systemet, der imidlertid kan tilbyde det bedste af de to teknologier, kombinerer tilgængeligheden af luft som varmeressource, lave investeringsomkostninger 2, emissionsfri drift, nem installation og vedligeholdelse samt den komfort, der er forbundet med at bruge et vandbaseret varmesystem. Gratis energi fra luften Varmekilder til lavtemperaturopvarmningssystemer omfatter traditionelle, fossilt fyrede kedler og elektricitet. Altherma er som alternativ en langt mere effektiv løsning. Mere end 2/3 af den energi, som Altherma bruger på et år, er frit tilgængelig i luften. Anlægget kan fungere ned til en temperatur på -20 C 3. Som følge heraf kan Altherma generere al den varme, der er nødvendig til behagelig opvarmning af et hus. Alle varmepumper kræver strømtilførsel for at kunne opvarme den lave temperatur. Althermaanlægget kan f.eks. levere 3,8 kw 4 varme til en bygning på basis af blot 1 kw elektrisk strøm. 2 Der kræves ikke store omkostninger til boring eller gravearbejde eller opførelse af en skorsten. Systemet er derfor ideelt til anvendelse i den indre by eller på steder, hvor pladsen er begrænset. 3 Reservevarmelegeme medfølger 4 Foreløbig på Eurovents konstruktionsbetingelser (7 C omgivende temperatur / afløbstemperatur på 35 C).

5 Nye huse 5 Nye lejligheder Fleksibelt anlæg, nem installation Altherma-anlægget har en uden- og indendørs enhed, som begge er kompakte. Udendørsenheden kan placeres diskret uden for nye og eksisterende boliger. Indendørsenheden kan installeres på ethvert hensigtsmæssigt sted, hvilket fjerner behovet for et særligt teknikerrum. Renoveringsprojekter Totalløsning for helårs-komfort Ud over de generelle krav til komfort i forbindelse med at producere varme kan Altherma levere endnu mere. Anlægget er designet til at opfylde alle sanitære behov for varmt vand året rundt, og det fås med en kølefunktion til brug i de varme sommermåneder, hvilket således opfylder dine ønsker for komfort hele året rundt.

6 OVERSIGT OVER ANLÆGGET Altherma er et opdelt system, der består af en udendørsenhed og en indendørs vandbeholder, der kan tilsluttes alle standard lavtemperaturradiatorer og gulvvarmeanlæg. Udendørsenheden genvinder gratis lavtemperaturvarme fra den omgivende luft og øger enhedens temperatur. Den øgede varme sendes herefter via kølemiddelkredsløbet til den indendørs vandbeholder. Sanitær varmtvandsbeholder Styresystemer 6 Indendørs vandbeholder Udendørsenhed Indendørs vandbeholder Anlæggets indendørs vandbeholder overfører varmen i kølemidlet til det vand, der cirkuleres i centralvarmeradiatorerne, gulvvarmesystemet og den sanitære varmtvandsbeholder. Der opnås køling i det kombinerede varme- og køleanlægs vandbeholder ved at reducere vandtemperaturen til 4 C og cirkulere vandet ved hjælp af ventilationskonvektorer. Anlægget kan også give moderat køling via gulvvarmesystemet eller radiatorer ved at sætte en grænse for den laveste vandtemperatur. Forberedelsen af sanitært varmt vand gennemføres ved at ændre systemet fra køling eller opvarmning til sanitær tilstand.

7 Sanitær varmtvandsbeholder En specialfremstillet vandbeholder af rustfrit stål, der er konstrueret til at opretholde et højt energieffektivitetsniveau og som kan opfylde behovet for sanitært varmt vand, er tilgængelig. Kombinationen af en elektrisk forvarmer i den øvre del af beholderen og en varmepumpe med en varmeveksler i den nedre del sikrer det lavest mulige energiforbrug samt hurtig vandopvarmning. Herudover får en indbygget funktion vandtemperaturen til at stige til 70 C eller derover mindst en gang om ugen for at fjerne potentiel legionella-vækst. Typisk eksempel på systemkonfiguration, herunder sanitetskonfiguration (valgfri) varmtvandsbeholder og kølesystem (ekstraudstyr) 7 Styresystemer Vandbeholderen har styresystemer og brugerinterface samt en ugentlig timer, der gør det muligt at styre indendørstemperaturer i henhold til brugerkravene. Timeren kan programmeres på time- eller dagsbasis, således at temperaturen kan reduceres om natten eller i ferier og øges, inden brugeren står op om morgenen eller kommer hjem om aftenen. Man opnår således til enhver tid brugerkomfort i henhold til personlige præferencer. Når der er behov for kontrol med individuelle rumtemperaturer og komfortniveau, skal der føjes en traditionel termostat til anlægget.

8 KONFIGURATIONS- FLEKSIBILITET Altherma kan konfigureres på tre måder - monoenergetisk, monovalent og bivalent - med henblik på at opnå balance mellem investerings- og driftsomkostninger samt for at udvide omfanget af den type af projekter, som Altherma kan anvendes til. Professionelle Daikin-installatører giver oplysninger om, hvordan det enkelte anlæg kan anvendes i en hvilken som helst bygning. 8 Ud over disse tre konfigurationer kan Altherma også kombineres med alternative, vedvarende varmekilder såsom solfangere til opvarmning af varmt vand i husholdningerne. Det monoenergiske Altherma-anlæg Varmepumpen har en størrelse, således at den kan opfylde % af det årlige varmebehov. De resterende 5-10 % leveres af et lille elektrisk reservevarmelegeme. Det er god praksis at vælge den varmepumpe, der dækker 60 % af varmebehovet på den koldeste dag. Det anbefales at bruge Altherma med den monoenergiske konfiguration i de fleste anlæg, fordi man med Altherma kan opnå den optimale balance mellem investeringsomkostninger og driftsomkostninger. Reservevarmelegemet 5 Definitioner: Varmepumpe Vandbe holder Radiatorer/ gulvvarme Enkel og dynamisk drift: Varmepumpen bruges sammen med et lille elektrisk reservevarmelegeme, når varmebehovet er størst på årets koldeste dage. Monovalent drift: Varmepumpen bruges selvstændigt og har en sådan størrelse, at den dækker behovet, når det er størst. Bivalent: Varmepumpen kombineres med en traditionel fossilt fyret kedel. Reservevarmelegemet bruges kun under balancepunktet. Varmebehov Varmepumpe og reservevarmelegemet Årets koldeste dag Balancepunkt 90 % af det årlige varmebehov Dækket af varmepumpe Dækket af reservevarmelegeme Reservevarmepumpens kapacitet Varmepumpens kapacitet Timer 5 Monteret indeni vandbeholderen.

9 Det monovalente Altherma-anlæg Det bivalente Altherma-anlæg Varmepumpen har en størrelse, således at den kan opfylde 100% af varmebehovet på årets koldeste dag. Denne løsning anbefales til ultra-lavenergihuse og moderate klimaer uden strenge vintre. Investeringens startomkostninger kan være højere, men dette anlæg har det laveste energiforbrug af alle systemer. Bivalente anlæg kombinerer to separate varmekilder, varmepumpen og en fossilt fyret kedel. Der er to typer bivalente anlæg: serieforbundne 6 og parallelforbundne. Hvis anlægget er serieforbundet, har kedlen en størrelse, så den dækker det største behov. Ved parallelforbundne anlæg har kedlen en størrelse, så den dækker det største behov på årets koldeste dag. En parallelforbundet, bivalent konfiguration anbefales i situationer, hvor der allerede findes et varmesystem. Ved at føje Altherma til anlægget optimeres anlæggets varmeforbrug. 9 Kedel Varmepumpe Vandbe holder Radiatorer/ gulvvarme Varmepumpe Vandbe holder Radiatorer/ gulvvarme Kedlen bruges kun under balancepunktet. Kun varmepumpe Varmepumpens kapacitet Årets koldeste dag Varmepumpe + kedel Varmebehov Årets koldeste dag Varmebehov Balancepunkt Varmepumpens kapacitet 100 % af det årlige varmebehov Dækket af varmepumpe Reservevarmepumpens kapacitet Timer Dækket af varmepumpe Dækket af kedel Reservevarmepumpens kapacitet Timer 6 Konfigurationen er den samme som i et monoenergetisk system, men Reservevarmelegemet erstattes af kedlen.

10 HOVEDSPECIFIKATIONER HYDRO-KIT EKHBH007*** EKHBX007*** Funktion Mål HxBxD mm Vandets opvarmning C afløbstemperaturområde afkøling C Afløbsventil Materiale Farve Kun opvarmning Reversibel 895 x 487 x x 487 x ~ 55-7 ~ 20 Ja Galvaniseret stål RAL9010 (Neutral hvid) FABRIKSMONTERET VARMELEGEME *** STRØMFORSYNING SIKRINGSSTØRRELSE 3V3 6V3 6W1 6T1 9W1 9T1 Sikringerne er indbygget i vandbeholderen. 1~/230V 1 1~/230V 2 3N~/400V 2 3~/230V 2 3N~/400V 2 3~/230V 2 UDENDØRSENHED ERYQ005A ERYQ006A ERYQ007A 10 Mål HxBxD mm Nominel kapacitet 7 opvarmning kw afkøling kw Optagen effekt afkøling kw opvarmning kw COP EER Driftsområde opvarmning C afkøling C sanitær mode C Lydeffekt opvarmning dba afkøling dba Vægt kg Kølemiddel kg Strømforsyning V1 Sikringsstørrelse A 735 x 825 x 300 5,75 6,84 8,43 5,12 5,86 6,08 1,26 1,58 2,08 2,16 2,59 2,75 4,56 4,34 4,05 2,37 2,26 2,21-20 ~ 25 7 ~ ~ ,7 1~/ /50Hz 20 7 EKHBX kan leveres for køl. Vejledende for Eurovent-forhold. Ydelser målt ved: Varme: Ta=7 C; TLWC=35 C, T=5 C, Køl: Ta=35 C; TLWE=7 C, T=5 C SANITÆR BEHOLDER Vandmængde Maks. vandtemperatur Højde Diameter Elektrisk varmelegeme Strømforsyning Materiale inden i beholderen Materiale uden på beholderen Farve Vægt l C mm mm kw kg EKSWW150V3 EKSWW200V3 EKSWW300V3 EKSWW200Z2 EKSWW300Z ~ / 230V 2~ / 400V Rustfrit stål Blødt stål Neutral hvid

11 ALTHERMA LUFT-TIL-VAND- VARMEPUMPE Altherma-luft-til-vand varmepumpen er nutidens svar på aktuelle og fremtidige problemer forbundet med traditionelle varmesystemer, som har en forøgelse af omkostningerne til primærenergi og uacceptabel stor miljøpåvirkning. FORDELENE VED AT BRUGE ALTHERMA Rentabelt alternativ til en fossilt fyret kedel Altherma er et sammenligneligt alternativ til en traditionel fossilt fyret kedel, som optimerer den naturlige karakteristik ved varmepumpeteknologi såsom renhed, pålidelighed og lav vedligeholdelse. Lave energiregninger og lave CO2-udslip Der er mangel på traditionelle brændstoffer, og de bliver stadigt dyrere. Da disse omkostninger stiger, er det mest attraktive, vedvarende varmekildesystem en luft til vand -varmepumpe, som vha. den gratis varme i luften er mindst tre gange mere effektiv i sammenligning med en fossilt fyret kedel. Resultatet er et lavt forbrug af primærenergi og intet direkte CO2 -udslip. Nem at installere Den kompakte udendørsenhed kan placeres på et hensigtsmæssigt sted og kræver ingen boring og intet gravearbejde for at hente varme. Den indendørs vandbeholder kræver ikke et specielt teknikerrum eller yderligere infrastruktur såsom skorstene, brændstofbeholdere eller gasforbindelser. Altherma kan forbindes til lavtemperaturradiatorer (branchestandard) og gulvvarmesystemer, og Altherma kan konfigureres til både nye anlæg og nyindrettede anlæg. Totalløsning for helårs-komfort Altherma er designet til at opfylde alle behov for sanitært varmt vand året rundt, og det fås med en kølefunktion til brug i de varme sommermåneder. Ved at bruge Daikins avancerede inverterteknologi og variable temperaturindstillingsfunktion sikres en nøjagtig og stabil rumtemperatur til enhver tid og med det lavest mulige energiforbrug.

12 Daikins unikke position som producent af klimaanlægudstyr, kompressorer og kølemidler har medført, at selskabet er stærkt optaget af miljøforhold. Daikin har i flere år ønsket at blive den virksomhed i branchen, der fører an med hensyn til levering af miljøvenlige produkter. Denne udfordring kræver økologisk design og udvikling af en lang række produkter samt et energistyringssystem, der medfører energibesparelse og affaldsreduktion. Daikin Europe N.V. er godkendt for sit kvalitetsstyringssystem af Lloyd s Register Quality Assurance (LRQA) iht. standarden ISO9001. ISO9001 vedrører kvalitetssikring i alle faser fra konstruktion, udvikling og produktion til service i forbindelse med produktet. ISO14001 sikrer, at der anvendes et effektivt miljøstyringssystem, som beskytter mennesker og miljø mod påvirkninger af selskabets aktiviteter, produkter og serviceydelser og medvirker til at bevare og forbedre miljøet. Det aktuelle katalog indeholder alene oplysninger og udgør ikke et tilbud, der er bindende for Daikin Europe N.V. Daikin Europe N.V. har samlet indholdet af dette katalog på basis af selskabets bedste viden. Der gives ikke udtrykkelig eller stiltiende garanti for anlæggets, dets indholds samt produkters og serviceydelsers fuldstændighed, nøjagtighed, driftssikkerhed eller egnethed til et bestemt formål. Forbehold for ændring af specifikationer uden varsel. Daikin Europe N.V. afviser udtrykkeligt generelt at påtage sig noget ansvar for direkte eller indirekte skader, som måtte opstå på baggrund af eller i forbindelse med brug og/eller fortolkning af dette katalog. Alt indhold er ophavsretsbeskyttet af Daikin Europe N.V. Daikin-produkter forhandles af : Zandvoordestraat 300 B-8400 Oostende, Belgien Daikin-anlæg overholder de europæiske bestemmelser, som garanterer produktsikkerheden. Daikin Europe N.V. deltager i Eurovent Certification Programme til klimaanlæg (AC), væskeafkølingspakker (LCP) og ventilationskonvektorer (FC). De godkendte data for de godkendte modeller er anført i Eurovent-listen. EPCA06-31 / / 06/06 / La Movida Trykt på ikke-klorbleget papir / Trykt i Belgien

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Det naturlige. valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE

Det naturlige. valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE Det naturlige valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE 2 Det naturlige valg 3-i-1: Opvarmning, køling og varmt vand Daikin Altherma er et komplet opvarmnings- og varmtvandssystem med en funktion for

Læs mere

Det naturlige valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE OPVARMNING, KØLING OG VARMT BRUGSVAND I BOLIGEN BROCHURE FOR SLUTBRUGER

Det naturlige valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE OPVARMNING, KØLING OG VARMT BRUGSVAND I BOLIGEN BROCHURE FOR SLUTBRUGER Det naturlige valg DAIKIN ALTHERMA LAVTEMPERATUR VARMEPUMPE OPVARMNING, KØLING OG VARMT BRUGSVAND I BOLIGEN BROCHURE FOR SLUTBRUGER 2 Det naturlige valg 3-i-1: Opvarmning, køling og varmt brugsvand Daikin

Læs mere

Perfekt komfort på usynlig måde. Skjulte loftsmodeller

Perfekt komfort på usynlig måde. Skjulte loftsmodeller Perfekt komfort på usynlig måde Skjulte loftsmodeller Hvorfor vælge Daikin? Daikin er verdens førende, når det gælder klimaanlæg og opvarmning. Takket være vores konstante nytænkning inden for komfort,

Læs mere

Geotermisk. energi DAIKIN ALTHERMA JORD- VARMEPUMPE

Geotermisk. energi DAIKIN ALTHERMA JORD- VARMEPUMPE Geotermisk energi DAIKIN ALTHERMA JORD- VARMEPUMPE Daikin Altherma jordvarmepumpe 4 fordele Geotermisk energi er en gratis energikilde til opvarmning og varmt brugsvand. Den giver enorme udgiftsbesparelser

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

KOMFORT PÅ DEN INTELLIGENTE MÅDE LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE. Opvarmning - Varmt vand til boligen - Køling

KOMFORT PÅ DEN INTELLIGENTE MÅDE LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE. Opvarmning - Varmt vand til boligen - Køling KOMFORT PÅ DEN INTELLIGENTE MÅDE LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE Opvarmning - Varmt vand til boligen - Køling EFFEKTIVITET & FORTJENESTE MED ENERGIPRISERNES HIMMELFLUGT Folk bliver mere og mere klar over, hvor

Læs mere

KOMFORT HELE ÅRET RUNDT PERFEKTE LØSNINGER TIL DIT HJEM

KOMFORT HELE ÅRET RUNDT PERFEKTE LØSNINGER TIL DIT HJEM KOMFORT HELE ÅRET RUNDT PERFEKTE LØSNINGER TIL DIT HJEM Komfort hele året Perfekte løsninger til din bolig Komfort i topkvalitet Besparelser på driftsomkostninger De fleste mennesker holder af at have

Læs mere

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55%

Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Ta hånd om varmeforbruget - spar 55% Investeringen i en Danfoss varmepumpe er typisk tilbagebetalt på kun 4-8 år Fordele ved at købe en jordvarmepumpe: Dækker dit totale varmebehov

Læs mere

emura DAIKIN EMURA. FORM. FUNKTION. REDEFINERET. DET NYE INDENDØRS KLIMAANLÆG FRA DAIKIN.

emura DAIKIN EMURA. FORM. FUNKTION. REDEFINERET. DET NYE INDENDØRS KLIMAANLÆG FRA DAIKIN. emura DAIKIN EMURA. FORM. FUNKTION. REDEFINERET. DET NYE INDENDØRS KLIMAANLÆG FRA DAIKIN. 01 TOTAL KOMFORT HELE ÅRET RUNDT. Vægmodellen af det nye Daikin Emura klimaanlæg er en bemærkelsesværdig blanding

Læs mere

Geotermisk. nergi DAIKIN ALTHERMA JORD- VARMEPUMPE

Geotermisk. nergi DAIKIN ALTHERMA JORD- VARMEPUMPE Geotermisk nergi DAIKIN ALTHERMA JORD- VARMEPUMPE Daikin Altherma jordvarmepumpe 4 fordele Geotermisk energi er en gratis energikilde til opvarmning og varmt brugsvand. Den giver enorme udgiftsbesparelser

Læs mere

EPLA04-26. Produkt. oversigt. Klimaanlæg

EPLA04-26. Produkt. oversigt. Klimaanlæg EPLA04-26 Produkt oversigt Klimaanlæg Miljøbevidsthed VÆRDSÆTTER NUTIDEN VÆRNER OM FREMTIDEN I sådan cirka de sidste 50 år er livets grundlæggende elementer luften, vandet og jorden systematisk blevet

Læs mere

Altid under kontrol, uanset hvor du er

Altid under kontrol, uanset hvor du er Altid under kontrol, uanset hvor du er 02 Altid under kontrol, uanset hvor du er Daikin tilbyder en ny løsning til overvågning og styring af de vigtigste funktioner for boligens indendørs enheder. Systemet

Læs mere

Logo grijs. Ren komfort & design

Logo grijs. Ren komfort & design Logo grijs Ren komfort & design Ren komfort Daikin præsenterer > KOMFORT ER NØGLEORDET Nexura gør din verden komfortabel. En svalende sommerbrise eller hyggen fra en ekstra varmekilde giver velvære og

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

LUFT/VAND VARMEPUMPER

LUFT/VAND VARMEPUMPER BERETTA MONOBLOK Ideel løsning til opvarmning og varmtvandsproduktion LUFT/VAND VARMEPUMPER VARMEPUMPER TIL OPVARMNING Beretta luft/vand varmepumpe er en effektiv opvarmning af din bolig. Både til gulvvarme

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme varmepumper Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

50% DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre. varme.danfoss.dk. besparelse på varmeregningen MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpen Besparelser, der er værd at fejre 50% besparelse på varmeregningen Spar op til 50% på varmeregningen ved at udskifte dit gamle gas- eller oliefyr

Læs mere

VRV DEN TOTALE LØSNING INTEGRERET KLIMASTYRING

VRV DEN TOTALE LØSNING INTEGRERET KLIMASTYRING VRV DEN TOTALE LØSNING INTEGRERET KLIMASTYRING Koncept for totalløsning Med Daikin VRV totalløsning får du ét enkelt kontaktsted for design og vedligeholdelse af dit integrerede klimastyringssystem. Med

Læs mere

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING

Spar mange penge på din varmeregning med en LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING Spar mange penge på din varmeregning med en -TIL-VAND VARMEPUMPE EN KOMPLET VARMELØSNING SPAR PÅ VARMEUDGIFTERNE Med en luft-til-vand varmepumpe fra Nordisk Energirenovering har du mulighed for at reducere

Læs mere

VRV DEN TOTALE LØSNING INTEGRERET KLIMASTYRING

VRV DEN TOTALE LØSNING INTEGRERET KLIMASTYRING VRV DEN TOTALE LØSNING INTEGRERET KLIMASTYRING Koncept for totalløsning Med Daikin VRV totalløsning får du ét enkelt kontaktsted for design og vedligeholdelse af dit integrerede klimastyringssystem. Med

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

Opvarmning med naturlig varme

Opvarmning med naturlig varme VARMEPUMPER Opvarmning med naturlig varme www.hstarm.dk Kom i kredsløb med jorden Jorden omkring din bolig gemmer på masser af energi. Faktisk skal du ikke længere end 1 til 1,5 meter ned under overfladen

Læs mere

kedeltilslutning varmekapacitet ned til -20 ºC OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT Udendørs enhed WH-UX09DE5 WH-UX12DE5 WH-UX09DE8 WH-UX12DE8

kedeltilslutning varmekapacitet ned til -20 ºC OUTDOOR TEMPERATURE RETROFIT Udendørs enhed WH-UX09DE5 WH-UX12DE5 WH-UX09DE8 WH-UX12DE8 AQUAREA T-CAP 100% kapacitet ved -15 C AQUAREA T-CAP Aquarea MXF // Mono-blocK // T-CAP // KUN OPVARMNING // enfaset // TREFASet ENFASet TREFASet Udendørs enhed WH-MXF09D3E5 WH-MXF12D6E5 WH-MXF09D3E8 WH-MXF12D9E8

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp.

Ecodan. Her er historien fra famlilien Esbensen i Glostrup, der fik en Ecodan i 2013. Luft/vand varmepumpe TEKNISKE SPECIFIKATIONER. www.mevp. TEKNISKE SPECIFIKATIONER -anlæg /sammenbygget anlæg PUHZSW75 PUHZSW100 PUHZSW120 PUHZSHW PUHZW50 (kw)3 2.3-7.3 3.8-10.2 5.4-14.8 5.7-17.3 5.5-14.8 (kw) 3 1,0-5,5 2,8-9,2 4,7-1 5,8-18 4.42 4.40 4.45 4.10

Læs mere

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO GAS-PRO.dk IG gasfyr Så økonomisk kan komfort være GAS-PRO.dk Det ideelle gasfyr eksisterer Det ideelle gasfyr tilbyder høj komfort, et meget lavt energiforbrug og en attraktiv pris. Står disse ting øverst

Læs mere

Klimaanlæg Varme og køling

Klimaanlæg Varme og køling Klimaanlæg Varme og køling V æ g m o d e l Energimærke:» op til klasse A Varmepumpesystem Inverterteknologi Optimalt design» til alle størrelser Åh, så stille:» garanterer» for en god» nats søvn Den rette

Læs mere

I denne artikel vil der blive givet en kort beskrivelse af systemet design og reguleringsstrategi.

I denne artikel vil der blive givet en kort beskrivelse af systemet design og reguleringsstrategi. Transkritisk CO2 køling med varmegenvinding Transkritiske CO 2 -systemer har taget store markedsandele de seneste år. Baseret på synspunkter fra politikerne og den offentlige mening, er beslutningstagerne

Læs mere

KOMFORT PÅ DEN INTELLIGENTE MÅDE

KOMFORT PÅ DEN INTELLIGENTE MÅDE KOMFORT PÅ DEN INTELLIGENTE MÅDE EFFEKTIVITET &FORTJENESTE MED ENERGIPRISERNES HIMMELFLUGT Folk bliver mere og mere klar over, hvor meget opvarmning koster.gængse opvarmningssystemer og centralvarmesystem

Læs mere

Baggrunden bag transkritiske systemer. Eksempel

Baggrunden bag transkritiske systemer. Eksempel Høj effektivitet med CO2 varmegenvinding Køleanlæg med transkritisk CO 2 har taget markedsandele de seneste år. Siden 2007 har markedet i Danmark vendt sig fra konventionelle køleanlæg med HFC eller kaskade

Læs mere

Logo grijs. Fuldendt komfort & design

Logo grijs. Fuldendt komfort & design Logo grijs Fuldendt komfort & design Fuldendt komfort Daikin præsenterer > KOMFORT ER NØGLEORDET Nexura gør din verden komfortabel. En svalende sommerbrise eller hyggen fra en ekstra varmekilde giver velvære

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luft-til-vand-varmepumper for bedre miljø og økonomi

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luft-til-vand-varmepumper for bedre miljø og økonomi NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luft-til-vand-varmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne Pålidelige varmepumper

Læs mere

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt!

EKSPERTER I VARMT VAND. Økonomisk varmepumpe. - Hold varmen hele året rundt! EKSPERTER I VARMT VAND Økonomisk varmepumpe Økonomisk Hold varmen varmepumpe hele året rundt! - Hold varmen hele året rundt! Varmepumper fra METRO THERM en sikker gevinst for din pengepung og miljøet Varmepumper

Læs mere

HELE SERIEN HAR A-KLASSE ENERGIMÆRKNING KLIMAANLÆG, VARME & KØLING. for dit hjem GULVMODEL. luft til luft-varmepumper. www.daikin.

HELE SERIEN HAR A-KLASSE ENERGIMÆRKNING KLIMAANLÆG, VARME & KØLING. for dit hjem GULVMODEL. luft til luft-varmepumper. www.daikin. HELE SERIEN HAR A-KLASSE ENERGIMÆRKNING KLIMAANLÆG, VARME & KØLING for dit hjem GULVMODEL luft til luft-varmepumper www.daikin.eu FVXS-F I dag foretager flere og flere mennesker et meget bevidst valg for

Læs mere

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 The Smarthome Company, Lergravsvej 53, DK-2300 København S. www.greenpowerdeal.com Til dig der står og tænker på at købe et solvarmeanlæg I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe Spar penge med den nye Ecodan Next Generation Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima.

Læs mere

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti

Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. 7 års Garanti 7 års Garanti mod gennemtærring Neotherm WPA302 Brugsvandspumpe Type ECO og E-LF. Den særligt høje effektivitet i varmepumpen sikres af kvalitetskompressoren der gør det muligt at opnå effektiv drift og

Læs mere

MØD DINE KUNDERS BEHOV

MØD DINE KUNDERS BEHOV MØD DINE KUNDERS BEHOV I Danmark har Carrier varemærket gennem tiden været kendt for køl på lastbiler og i butikker, men er på verdensplan en af de absolut største virksomheder i kølebranchen. Willis Carrier

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

Jordvarmepumpe. Compress 7001i LWM

Jordvarmepumpe. Compress 7001i LWM Jordvarmepumpe Compress 7001i LWM Hvad leder du efter i et varmeanlæg? Du har måske endnu ikke taget stilling til, hvad du leder efter i et varmeanlæg, og måske har du. Vi ved, at mange leder efter et

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima SCM ZM Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt for udviklingen

Læs mere

Conveni-pakke. Integreret nedkøling-, varme- og luftbehandlingssystem. Reduktion af energiforbrug på» Mindre CO 2. -udsendelse. mellemstore butikker

Conveni-pakke. Integreret nedkøling-, varme- og luftbehandlingssystem. Reduktion af energiforbrug på» Mindre CO 2. -udsendelse. mellemstore butikker Conveni-pakke Reduktion af energiforbrug på» op til 50 %! Integreret nedkøling-, varme- og luftbehandlingssystem Mindre CO 2 -udsendelse Velegnet til mindre og mellemstore butikker Pladsbesparende og fleksibel

Læs mere

Daikin klimaanlæg til butikker, restauranter og kontorer LOFTSMONTERET KASSETTE MED 4-VEJS UDBLÆSNING (600x600 mm) w w w. d a i k i n. e u FFQ-B Den loftsmonterede kassette med 4-vejs luftudblæsning er

Læs mere

NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER

NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne Pålidelige selv ved temperaturer

Læs mere

FORM. FUNKTION. REDEFINERET. emura

FORM. FUNKTION. REDEFINERET. emura FORM. FUNKTION. REDEFINERET. emura OPDAG EN HEL NY VERDEN AF INDENDØRS DESIGN/ DET HELE HANDLER OM DESIGN Design er altafgørende. Det ligger i valget af at skabe en tynd, elegant klimastyring, som ser

Læs mere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere Solvarme Varmt anbefalet af energisparere Komplet ramme af aluminium presset med 200 ton, for nem håndtering og sikker fastgørelse af glasset. Glaslisten med vulkaniserede hjørner for 100 % tæthed. 3,2

Læs mere

A-KLASSE- ENERGIMÆRKNING

A-KLASSE- ENERGIMÆRKNING HELE SERIEN HAR A-KLASSE- ENERGIMÆRKNING KLIMAANLÆG, VARME & KØLING for dit hjem VÆGMODEL luft til luft-varmepumper www.daikin.eu FTXS-G TIL HVERT ENESTE HJEM, I HVERT ENESTE RUM UNIKKE FUNKTIONER A-klasse

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT Foretrækkes af professionelle Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt

Læs mere

Varme & køle. Klimaanlæg FTXS-G. Vægmonteret enhed. » Energimærke: Op til klasse A. » Varmepumpesystem. » Inverterteknologi

Varme & køle. Klimaanlæg FTXS-G. Vægmonteret enhed. » Energimærke: Op til klasse A. » Varmepumpesystem. » Inverterteknologi Klimaanlæg Varme & køle Vægmonteret enhed» Energimærke: Op til klasse A» Varmepumpesystem» Inverterteknologi» Intelligent øje i 2 områder» Trækfri drift» Flere anvendelsesmuligheder» Så stille som hviskende

Læs mere

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort

arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort Luft til vand-varmepumpe arotherm luft til vand-varmepumpe minimerer dine varmeudgifter og maksimerer din varmekomfort arotherm Intelligent og enkel luft til vand-varmepumpe Tysk kvalitet - stort varmeudbytte

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

www.mevp.dk 5 N ÅRS GARANTI ECODAN Luft-vand varmepumpe

www.mevp.dk 5 N ÅRS GARANTI ECODAN Luft-vand varmepumpe www.mevp.dk GRUPPE AN NN PE N KI ÅRS GARANTI AN GRUP Luft-vand varmepumpe EN NN ECODAN AN GRUPP 5 NN KI N KI Spar penge med den nye Ecodan Next Generation - det støjsvage, effektive og miljøvenlige varmesystem,

Læs mere

Solvarmeløsninger fra Bosch

Solvarmeløsninger fra Bosch Til privatforbrugere Solvarmeløsninger fra Bosch Klimavenlig energi til villa- og rækkehuse Nem besparelse gratis energi fra solen I mere end 100 år har navnet Bosch stået for førsteklasses teknik, enestående

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

Klimaanlæg Opvarmning og køling

Klimaanlæg Opvarmning og køling Klimaanlæg Opvarmning og køling V æ g m o d e l SEER op til A++ Diskret, moderne design. Stille som en hvisken Den rette indendørs enhed til det rette rum Varmepumpesystem w w w. d a i k i n. d k FTXS-20-25K/CTXS-15-35K

Læs mere

Cut 18 mm. Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse

Cut 18 mm. Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse Cut 18 mm Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse XXXXDK 09-06-X-SP Produktion: Uponor AB, Sverige Uponor A/S T 43 26 34 00 Uponor VVS F 43 43 10 11

Læs mere

Jordvarme. - endnu lavere energiforbrug

Jordvarme. - endnu lavere energiforbrug Jordvarme - endnu lavere energiforbrug Vælg en unik varmepumpe Mulighed for tilslutning af solfanger Mulighed for tilslutning af energifanger Varmt vand Gulvvarme / radiator Jordslanger Varmepumpe med,

Læs mere

FREMTIDENS OPVARMNING. Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition

FREMTIDENS OPVARMNING. Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition FREMTIDENS OPVARMNING Kort og godt om varmepumper og miljøvenlig aircondition SYV MINUTTER, DER KAN FORANDRE DIT SYN PÅ OPVARMNING Vi indrømmer det lige med det samme: Der er ikke ret mange danskere,

Læs mere

Logo grijs. Fuldendt komfort & design

Logo grijs. Fuldendt komfort & design Logo grijs Fuldendt komfort & design Fuldendt komfort Daikin præsenterer > KOMFORT ER NØGLEORDET Nexura gør din verden komfortabel. En svalende sommerbrise eller hyggen fra en ekstra varmekilde giver velvære

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

NY EPOKE F Vølund F2120 luft/vand-varmepumpe sætter nye standarder inden for økonomi og effektivitet... VØLUND HAR EN SCOP VÆRDI HØJERE END 5,0

NY EPOKE F Vølund F2120 luft/vand-varmepumpe sætter nye standarder inden for økonomi og effektivitet... VØLUND HAR EN SCOP VÆRDI HØJERE END 5,0 HAR EN SCOP VÆRDI HØJERE END 5,0 NY EPOKE - Vølund luft/vand-varmepumpe sætter nye standarder inden for økonomi og effektivitet... DET NÆSTE SKRIDT ER ALLEREDE TAGET: MED KOMMER SCOP- VÆRDIERNE OP OVER

Læs mere

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi

NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi NYHED LUFT-TIL-LUFT-VARMEPUMPER NATURLIG KRAFT FRA PANASONIC Luftvarmepumper for bedre miljø og økonomi Varmepumper af høj kvalitet 100 % Panasonic Store besparelser op til 80 % af varmeomkostningerne

Læs mere

Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock. Udnyt luftens energi

Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock. Udnyt luftens energi Luft til vand varmepumpe arotherm Monoblock Udnyt luftens energi Luft til vand varmepumpe Intelligent og enkel - stort varmeudbytte Det kan sagtens betale sig Investeringen i en arotherm varmepumpe er

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

Hybrid-varmepumpe luft/vand og væske/vand 23 kw kw varmeydelse

Hybrid-varmepumpe luft/vand og væske/vand 23 kw kw varmeydelse Hybrid-varmepumpe luft/vand og væske/vand 23 kw - 200 kw varmeydelse vedvarende energi - fra naturen DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI høj kvalitet LV200 Du sidder med en brochure om varmepumper i sin helt egen

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Bolig varmepumper - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Installationer - besparelsesmuligheder

Installationer - besparelsesmuligheder Installationer - besparelsesmuligheder Nuværende energiløsninger Udskiftning af oliekedel Udskiftning af gaskedel Konvertering til fjernvarme Konvertering til jordvarmeanlæg Konvertering til luft-vandvarmepumpe

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

til detailmarkedet, hoteller, restauranter og kontorer

til detailmarkedet, hoteller, restauranter og kontorer KLIMAANLÆG til detailmarkedet, hoteller, restauranter og kontorer HØJ COP, LOFTSKASSETTE MED RUNDSTRØMNING FCQH-C www.daikin.eu PERFEKT KONTROL MED LUFTSTRØMNINGEN OG KLIMAET INDEN DØRE Rundstrømningen

Læs mere

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper Luft til luft varmepumper Nordisk Danmarks sejeste varmepumpe-serie! General har det stærkeste udvalg af varmepumper specielt til de nordiske forhold. Den nordiske serie er udviklet, testet og godkendt

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Opvarmning og køling. Klimaanlæg FTXS20-25K/CTXS15-35K FTXS35-42-50K FTXS60-71G. Vægmodel. SEER og SCOP op til A ++ Lavt energiforbrug

Opvarmning og køling. Klimaanlæg FTXS20-25K/CTXS15-35K FTXS35-42-50K FTXS60-71G. Vægmodel. SEER og SCOP op til A ++ Lavt energiforbrug Klimaanlæg Opvarmning og køling Vægmodel SEER og SCOP op til A ++ Lavt energiforbrug Diskret, moderne design Stille som en hvisken Den rette indendørs enhed til det rette rum www.daikin.dk FTXS20-25K/CTXS15-35K

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

STRADA LAVTEMPERATUR RADIATOR

STRADA LAVTEMPERATUR RADIATOR STRADA LAVTEMPERATUR RADIATOR STRADA LAVTEMPERATUR-RADIATOR 5545 35 30 DIMENSIONER [cm] 11.5 16.5 Type 20/21 TWIN Type 10/15/20 21.5 L 9 13 H 5 4 3 5.5 8 10.5 min. 12 Der kræves stik eller 12 V strømforsyning

Læs mere

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed

GOLD RX/HC. Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe. Ventilation, varme og køling i en og samme enhed GOLD RX/HC Luftbehandlingsaggregat med reversibel varmepumpe Ventilation, varme og køling i en og samme enhed Alt i ét Ventilation, varme og køling i én pakke Der findes mange forskellige løsninger til

Læs mere

517millioner. tons CO2 kunne spares hvert år,

517millioner. tons CO2 kunne spares hvert år, MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Spar energi og CO2 i dag Løsningerne er klar! 517millioner tons CO2 kunne spares hvert år, hvis Europa fordoblede brugen af fjernvarme til 18-20 % og samtidig øgede andelen

Læs mere

Thermia Atec giver de største besparelser

Thermia Atec giver de største besparelser Thermia Atec giver de største besparelser Resultat fra testen af luft-/vandvarmepumper, udført af det svenske energiagentur i 2011. www.energimyndigheten.se Oversat til dansk d. 5. november 2012 Oversigt

Læs mere

arotherm Split. Vaillants nye luft til vand varmepumpe

arotherm Split. Vaillants nye luft til vand varmepumpe Prisliste 2019 arotherm Split. Vaillants nye luft til vand varmepumpe www.vaillant.dk Luft til vand varmepumper arotherm VWL AS kølemiddel split A 2 10 Type VWL 5/5 VWL 55/5 VWL 75/5 VWL 5/5 VWL 125/5

Læs mere

OG SOVEVÆRELSET - BÅDE DAG OG NAT HELE ÅRET RUNDT.

OG SOVEVÆRELSET - BÅDE DAG OG NAT HELE ÅRET RUNDT. I DAG VÆLGER FLERE OG FLERE MENNESKER HELT BEVIDST AT GØRE LIVET BEHAGELIGT MED KLIMAANLÆG I EGET HJEM. DET ER ALMINDELIGT KENDT, AT STABIL KLIMASTYRING HAR MÆRKBAR INDFLYDELSE BÅDE PÅ KROP OG PSYKE. I

Læs mere

nok markedets mindste og mest kompakte varmesystem, men ydelserne tåler sammenligning med store, traditionelle varmekilder.

nok markedets mindste og mest kompakte varmesystem, men ydelserne tåler sammenligning med store, traditionelle varmekilder. meinertz Convec Klimapaneler FloorLine Tag ikke fejl! Convec klimapaneler er måske nok markedets mindste og mest kompakte varmesystem, men ydelserne tåler sammenligning med store, traditionelle varmekilder.

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Hvordan virker en varmepumpe? Varmepumper er i stand til at hente varmeenergi fra luft eller væske ved hjælp

Læs mere

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND

Varmepumper. Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Varmepumper Bæredygtigt varmt vand til hjemmet og industrien. A+ EKSPERTER I VARME OG VARMT VAND Brugsvandsvarmepumper METRO THERM brugsvandsvarmepumper er den miljøvenlige vej til varmt brugsvand A+ METROAIR

Læs mere

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem

Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Få mere energi til dit hjem 2 Luft/vand varmepumpe Compress 6000 AW Nedsæt din varmeregning og nyd godt af naturens gratis energi Compress 6000 AW er en luft/vand

Læs mere

KLIMAANLÆG, VARME & KØLING. for dit hjem FLEXMODEL. luft til luft-varmepumper. FLXS-B

KLIMAANLÆG, VARME & KØLING. for dit hjem FLEXMODEL. luft til luft-varmepumper.   FLXS-B KLIMAANLÆG, VARME & KØLING for dit hjem FLEXMODEL luft til luft-varmepumper www.daikin.eu FLXS-B TOPKLASSE, SKABT TIL EN LANG FREMTID Vigtigheden af velbefindende og behag er en stigende faktor i vor tids

Læs mere

VIND EN SECURIDAN ALARM TIL DIT FRITIDSHUS. www.luft-til-luft.dk

VIND EN SECURIDAN ALARM TIL DIT FRITIDSHUS. www.luft-til-luft.dk VIND EN SECURIDAN ALARM TIL DIT FRITIDSHUS www.luft-til-luft.dk BILLIG VARME OG GODT INDEKLIMA En luft-til-luft varmepumpe er både en forbedring af dit fritidshus og en god investering. Pumpens enkle princip

Læs mere

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur.

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. devimat devimat devimat devimat devimat DEVI gulvvarme 1 Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. 2 Sund driftsøkonomi Den intelligente DEVI termostat

Læs mere

Daikin s specielle affugtning reducerer lokalets luftfugtighed uden at medføre temperaturudsving.

Daikin s specielle affugtning reducerer lokalets luftfugtighed uden at medføre temperaturudsving. DAIKIN KLIMAANLÆG ER RANCHENS FØRENDE MED DERES ENERGIESPARELSER OG STORE MO- DELSORTIMENT. SERIE F ER DESIGNET MED FLADT PANEL OG HØJ YDEEVNE. Lodret autosving bevæger automatisk flapperne op og ned,

Læs mere

VÆGHÆNGT KONDENSERENDE GASKEDEL

VÆGHÆNGT KONDENSERENDE GASKEDEL KONDENSERENDE MYNUTE GREEN VÆGHÆNGT MILJØVENLIG VÆGHÆNGT KONDENSERENDE GASKEDEL MYNUTE GREEN WWW.BERETTA.DK Salbjergvej 36. 4622 Havdrup Tlf. 46 18 58 44. Fax. 46 18 64 22 E-mail: beretta@beretta.dk Teknologi

Læs mere

KLIMAANLÆG, VARME & KØLING for detailmarkedet, restauranter og kontorer

KLIMAANLÆG, VARME & KØLING for detailmarkedet, restauranter og kontorer KLIMAANLÆG, VARME & KØLING for detailmarkedet, restauranter og kontorer VÆGMODEL luft til luft-varmepumper www.daikin.eu FAQ-B DE MEST PÅLIDELIGE KLIMAANLÆG Ingen butik, forretning, restaurant eller hotel

Læs mere

Fan coils for vand EPCA04-25A

Fan coils for vand EPCA04-25A Fan coils for vand EPCA04-25A Produktoversigt 2 Fan coil Reference 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 kw FWV FWL FWM 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24kW FWD Køle Varme Signatur forklaring Manuel køle-/varmeomskiftning

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere