Låne, dele og bytte - eksempler i Albertslund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Låne, dele og bytte - eksempler i Albertslund"

Transkript

1 Låne, dele og bytte - eksempler i Albertslund Hæftet er et inspirationskatalog. Det beskriver nogle af de mange dele-, bytte- og låneordninger, der findes i Albertslund.

2 Boligområder VA 4 Syd (lejeboliger) I VA 4 Syd udlånes borde og stole fra genbrugspladsen. En gruppe frivillige står for fællesspisning om torsdagen. De har også en gruppe, der røger fisk i en fælles røgeovn. Galgebakken (lejeboliger) I Galgebakken udlånes værktøj, symaskine, stiger, trillebør, borde og stole, weekend-børneseng og meget andet. Der er en ansat, der blandt andre opgaver også varetager udlånsordningen. I Galgebakken er der også mulighed for at låne et autoværksted. De har et spisehus, der drives af frivillige, og så uddeles der årligt strædepenge, som de enkelte stræder kan bruge til en trillebør, skovl, sommerblomster, flagstang mv. Morbærhaven (kollegie) Beboerkontoret udlåner værktøj og haveredskaber i alle afskygninger, udendørs spil og underholdning. Bytteinitiativ med især tøj, der sælges for et symbolsk beløb, da beboerne mener, at der bliver passet bedre på genbrugte genstande på den måde.

3 Hyldespjældet (lejeboliger) Udlån af værktøj til uden- og indendørs brug. Delehøns, deledrivhus, motionsrum, bordtennis, træværksted, keramikværksted, syværksted/kreaklub, cykelværksted og autoværksted. Cafe med ansat cafemutter, der serverer aftensmad tirsdag og torsdag. Hyldespjældet har også et areal udlagt til 15 beboerhaver, og et lammelaug, der henover sommeren opfeder to lam. Lange Eng (ejerboliger) Fællesspisning seks gange om ugen. Depotrum, der fungerer som byttecentral (rester sælges til støtte for Sierra Leone). Delebiograf med 20 sæder og storskærm og HD-projektor. Multisal med ribber, tumleredskaber, minifodboldmål og musikanlæg. Finværksted med symaskiner, tavler, alskens male-, sy- og klippe-klistredingenoter; café med bar, espressomaskine, legehjørne, klaver, sofahjørne, magasiner og pc til spil. Endvidere delekaniner og delehøns.

4 Hedemarken (lejeboliger) For 150 kr. pr. overnatning har beboerne mulighed for at leje et værelse til gæster på beboerhotellet (der består af fire dobbeltværelser). Røde Vejrmølleparken (ejerboliger) Omdrejningspunktet for låne-ordninger i Røde Vejrmølleparken er beboerbladet. I hver udgave findes en liste over beboere, der står for udlån af forskellige ting. Især værktøj og haveredskaber. Det meste udlånes mod en mindre betaling. Poppelhusene (ejerboliger) Som eksempel kommer her Poppelhusenes låneliste klippet fra deres hjemmeside: Auto-trailer, El-afløbsrenser, el-hækkeklipper, motor-plæneklipper, kompressor, kompostkværn, plænelufter/mosfjerner, foldestillads, foldestige, havetromle, sækkevogn, el-kabeltromle, borde 80 x 195 cm, løse bukke, borde 80 x 160 cm., faste ben, stole, hvidt service Atelier, termokander, vinglas, øl- og portvinsglas.

5 Lokaler De fleste boligområder i byen (bortset fra parcelhusområderne) har et fælleshus/beboerhus, hvor der holdes møder, laves fællesspisninger og arrangementer, men som beboerne også kan leje til private fester mm. Transport Albertslund Delebil omkring i hele Albertslund. Foreningen Albertslund Delebil har medlemmer og biler. Bilerne er placeret på faste parkeringspladser rundt Agendacentrets el-cykel Agendacentret udlåner en el-cykel en til to uger ad gangen. Kommunens el-cykel ordning Som borger og pendler kan man låne en el-cykel af kommunen i tre måneder ad gangen. Mountainbike udlån på Stadion Albertslund Stadion har indkøbt 15 mountainbike cykler, som de låner ud.

6 Hus og have Værktøj Værktøj, som f.eks. save, boremaskiner, slibemaskiner og rystepudsere, kan lånes i mange boligområder. Agendacentret udlåner også en slagboremaskine. Målere Biblioteket og Agendacentret udlåner Spar-O-Meter (el) og biblioteket udlåner vandforbrugsmålere. Agendacentret udlåner radon-målere. Haveredskaber Agendacentret udlåner batteridrevne haveredskaber; hækkeklipper, motorsav og græstrimmer. Æblemost Både Danmarks Naturfredningsforening i Albertslund og Hedemarkens bibliotek afholder dage, hvor man kan presse sine æbler til æblemost. Frugt Rundt om i de enkelte boligområder, i byens parker og andre grønne områder står der en lang række frugttræer og - buske, som er til fri afbenyttelse for hhv. beboere og borgere generelt.

7 Fælleshaver I nogle boligområder kan man få en lille beboerhave til grøntsagsdyrkning. Der er også flere nyttehaveforeninger i byen. Kultur Biblioteket På Albertslund bibliotek udlånes bøger, musik, film og spil. De har også aviser, blade og forskellige sundhedsrygsække. Bogbyttereoler I flere boligområder og på flere vaskerier er der bogbyttereoler. Der er også en ved Agendacentret, i Damgårdshave og på kommunens genbrugspladsen på Holsbjergvej.

8 Legetøj Biblioteket udlåner legetøj til børn. I Legeteket har børn mulighed for at komme og lege og låne legetøjet med hjem. Tøj I Hedemarken, Galgebakken og Hyldespjældet er der Tøj-bytteboder. I Kanalens Kvarter findes en butik med genbrugstøj. Giveren får en del af fortjenesten ved salg, resten går til socialt arbejde i området. Røde Kors i Albertslund er en klassisk genbrugsbutik drevet af frivillige. Overskuddet går til Røde Kors. Opstandelseskirken modtager brugt tøj, og forærer det videre til økonomisk trængte, der ikke har penge til at købe tøj for.

9 Drivhuset Drivhuset er byttestedet på kommunens genbrugsplads. Man afleverer det, man ikke selv kan bruge mere, men som stadig har en værdi, og kan tage noget af det, de andre har afleveret. Byttemarked Agendacentret og Kulturhuset Birkelundgaard afholder årligt byttemarked på Birkelundgaard. Man medbringer noget, og tager noget andet. Lokale genbrugsgårde På genbrugsgårdene i mange boligområder er der direkte genbrug. Her fra kan beboerne tage, hvad de kan bruge. Loppemarkeder Der er flere store tilbagevendende loppemarkeder i byen, og et væld af mindre loppemarkeder, arrangeret af boligområderne, private og foreninger.

10 Viden Gratis IT-kurser I VA 4 Syd holdes der hver uge gratis IT-kurser for alle beboere (nogen gange med fælles morgenmad) Internettet Facebook I flere boligområder er der stor bytte-, salgs- og udlånsaktivitet på Facebook. I Hyldespjældet/Galgebakken har de været nødt til at oprette en særlig bytte/salg side, for ikke at spame afdelingens almindelige side

11 Fælles dyr Delehøns I Hyldespjældet og Kirsebærgården har man i mange år haft delehøns. I 2015 fik også Hedemarken delehøns. Hver familie passer høns en dag om ugen, og må så tage de æg, der er bliver lagt den dag. Store Vejleå Kogræsser- og Naturplejeforening Som medlem af kogræsserforeningen er man fælles om at købe, passe og aftage kødet fra de køer og får, som foreningen holder.

12 Tjenester Der findes en lang række hjemmesider, man også kan benytte sig af lokalt. Eksempelvis: Nemme initiativer Det er nemt at komme i gang med at bytte. F.eks. er her en beboer i en opgang, der deler sine blade og magasiner inden de smides i papircontaineren, og en familie, der deler ud af havens overskudsfrugt. Agenda Center Albertslund, Kanalens Kvarter 32, 2620 Albertslund, Tlf , albertslund@agendacenter.dk,

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Mulighed for direkte genbrug er væsentlig i bestræbelserne på at minimere ressourceforbruget og nedsætte affaldsmængderne.

Læs mere

Handleplan 2014 - Agenda Center Albertslund

Handleplan 2014 - Agenda Center Albertslund Handleplan 2014 - Agenda Center Albertslund Agenda Centeret skal med udgangspunkt i Det bæredygtige Albertslund : - Opmuntre, rådgive og praktisk støtte især borgere og boligområder, men også foreninger,

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Deleøkonomi i Gladsaxe en uvidenskabelig oversigt. Kim Christiansen Formand Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Deleøkonomi i Gladsaxe en uvidenskabelig oversigt. Kim Christiansen Formand Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Deleøkonomi i Gladsaxe en uvidenskabelig oversigt Kim Christiansen Formand Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Dataindsamling Farum Delebil/Gladsaxe Delebil/Nordsjællands delebiler: Intet svar kun generel info

Læs mere

GENBRUGSLOPPERNE SÅLEDES FUNGERER DET:

GENBRUGSLOPPERNE SÅLEDES FUNGERER DET: GENBRUGSLOPPERNE GENBRUGSLOPPERNE SÅLEDES FUNGERER DET: SORTERING AF INDLEVEREDE GENSTANDE PÅ GLADSAXE GENBRUGSSTATION SØNDAG KL. 12.00 15.00 og KL. 16.00 18.00 ONSDAG KL. 16.00 18.30 FREDAG KL. 16.00

Læs mere

Kom og hør Lasse og Mathilde på Spættegrunden Indkaldelse til budget beboermøde 8. september 2014 kl. 19:00 : se side 5

Kom og hør Lasse og Mathilde på Spættegrunden Indkaldelse til budget beboermøde 8. september 2014 kl. 19:00 : se side 5 Søndag den 31 august kl 14 når Lundeborg kommer til Albertslund : Kom og hør Lasse og Mathilde på Spættegrunden Indkaldelse til budget beboermøde 8. september 2014 kl. 19:00 : se side 5 I DETTE NUMMER:

Læs mere

Cirkelines Æske. en genbrugsbutik PROJEKTBESKRIVELSE

Cirkelines Æske. en genbrugsbutik PROJEKTBESKRIVELSE Socialudvalget 2009-10 SOU alm. del Bilag 52 Offentligt Cirkelines Æske en genbrugsbutik PROJEKTBESKRIVELSE Ansøger Ansøger er Kontaktcenter Klippen på Vesterbro i København. Vi henvender os til Jer, fordi

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 377 Juli 2013

GalgebakkeP sten. Nr 377 Juli 2013 GalgebakkeP sten Nr 377 Juli 2013 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Maj 2013 GAB Galgebakkens Afdelings Bestyrelse Kontaktpersoner til GAB udvalg Økonomiudvalg

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Bordreferater Dialogmøde i Faxe den 1. oktober 2015

Bordreferater Dialogmøde i Faxe den 1. oktober 2015 Bordreferater Dialogmøde i Faxe den 1. oktober 2015 Bord 1 Tema 1: Udvikling og liv i byen Der mangler synlighed vedr. turisme. Hvor kan man for eksempel finde materiale om turisme? Byen er blevet mere

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET Maj, juni & juli 2019 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-12.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. November 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Bestyrelsen for

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus Vedtaget på beboermøde Revideret 15. november 1990 26. februar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 2 1. Affald... 2 2. Altaner / terrasser... 2 3. Bad... 2 4. Brug

Læs mere

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare.

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Hvad er Værestedet Laicos? Værestedet er et tilbud/fristed for alle over 18 år, som er psykisk sårbare. Vi holder

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr. 2-2013. Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet.

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr. 2-2013. Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet. Sjov i afdelingen Bladet der dækker det væsentlige 40. Årgang nr. 2-2013 Jensen kommer op til lægen klædt ud som Napoleon. Doktor, De må tage en snak med min kone, hun går rundt og tror, hun er fru Jensen

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Vores tilbud Aktivitetscentret Sundholm

Vores tilbud Aktivitetscentret Sundholm Vores tilbud Aktivitetscentret Sundholm 1 Indhold Velkommen 1 Byhaven & Terræn 2 Cykelværkstedet 4 Multiværkstedet 5 Træværkstedet 6 Øvrig info 7 1 Velkommen Velkommen til Aktivitetscentret Sundholm. I

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Maj 2016. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden Afdeling 9 HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade 1 Bygninger Beboerne er økonomisk ansvarlige for de skader som leg, hærværk eller lignende måtte påføre bygninger og andre bygningsdele.

Læs mere

Indhold. Introduktion Omgivelser Borde og stole Salen og køkken Service Ordensregler Aftale

Indhold. Introduktion Omgivelser Borde og stole Salen og køkken Service Ordensregler Aftale Mosedamgaard Salen Beskrivelse af salen og omgivelser. Placering af service samt hvor dette skal stå efter brug. Forslag til gå tur rundt om foldene og ned til engen. Indhold Introduktion Omgivelser Borde

Læs mere

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015 JULI 2015 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at bo. Netop

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

Laicos Værested og Café

Laicos Værested og Café Laicos Værested og Café For personer i Ikast-Brande Kommune som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet Laicos ligger på Ørbæklund 1, 7330 Brande, Tlf.: 99 60 37 03 Der er åbent alle ugens dage

Læs mere

Forår i Albertslund. Lørdag d. 30. april 2011. Kom og mød, se, smag, lyt, prøv og føl på alt det grønne og sunde vi har at byde på i Albertslund

Forår i Albertslund. Lørdag d. 30. april 2011. Kom og mød, se, smag, lyt, prøv og føl på alt det grønne og sunde vi har at byde på i Albertslund Kom og mød, se, smag, lyt, prøv og føl på alt det grønne og sunde vi har at byde på i Albertslund Miljø- og Teknikforvaltningen Forår i Albertslund Grøn Dag - Sund Dag Lørdag d. 30. april 2011 Albertslund

Læs mere

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden Afdeling 9 HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade 1 Bygninger Beboerne er økonomisk ansvarlige for de skader, som leg, hærværk eller lignende måtte påføre bygninger og andre bygningsdele.

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Frivillighedspolitik i Hyldespjældet

Frivillighedspolitik i Hyldespjældet Hyldespjældet Frivillighedspolitik i Hyldespjældet Beboerne gør klar til at modtage endnu en skulptur. FRIVILLIGT ARBEJDE I HYLDESPJÆLDET Hensigten med at beskrive det frivillige arbejde er at synliggøre

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade

får knus, lærer at føle kærlighed til verden som er elsket og Et menneske, PARKSKOLENS SFO VELKOMMEN I og håber I bliver glade Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

KAN EN BAMSE FÅ NYT LIV?

KAN EN BAMSE FÅ NYT LIV? FORLØB NR. 8 KAN EN BAMSE FÅ NYT LIV? Der er sikkert meget af dit legetøj, som du ikke leger med mere. Måske har du allerede givet det videre, eller det er solgt til nogen, som nu leger med det. Men det

Læs mere

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Nyhedsbrev Information Orientering Boligselskabet Fruehøjgaard Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Børglumparkens bestyrelse Kære nabo Vi ønsker dig hjertelig velkommen til dit nye hjem Som ny

Læs mere

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier 3D VISUALISERING Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier Leverum med fællesskab - dyrk naturen og byen Grønttorvets seniorbofællesskab - Kamelia Hus - er for dig, som er plus 60 år og er klar til et

Læs mere

Læs referat fra Budgetbeboermødet 8-9 2014 på side 4-7

Læs referat fra Budgetbeboermødet 8-9 2014 på side 4-7 Læs referat fra Budgetbeboermødet 8-9 2014 på side 4-7 I DETTE NUMMER: MENU CAFE ØRNEN OKTOBER 3 REFERAT FRA BUDGETBEBOERMØDE SEP 2014 4-7 NYT FRA BRUGERGRUPPEN SEP. 2014 8-9 OPSAMLING AF MILJØGRUPPENS

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 2. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 2. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 30 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer Produktionsnr.

Læs mere

Fælles Husorden. Kære beboer; hjerteligt velkommen! For Hasseris Boligselskab

Fælles Husorden. Kære beboer; hjerteligt velkommen! For Hasseris Boligselskab Fælles Husorden For Hasseris Boligselskab Afdeling 4, Bonderupgård Kære beboer; hjerteligt velkommen! Tak, fordi du har valgt at bo i Hasseris Boligselskab. Vi håber, at du og din husstand må finde sig

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 392 Marts 2015

GalgebakkeP sten. Nr 392 Marts 2015 GalgebakkeP sten Nr 392 Marts 2015 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fra 1 april vil åbningstiden fremover være: SØNDAG fra Kl. 11.00 til 13.00 ONSDAG fra Kl. 16.00 til 18.00 vi håber på forståelse

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Velkommen til Frisenvold natur dagpleje

Velkommen til Frisenvold natur dagpleje Velkommen til Frisenvold natur dagpleje Lidt om mig og min familie. Navn: Ruth Jørgensen Adr.: Frisenvoldvej 11, 8940 Randers SV Mobil 20 89 53 09. Mail: ruthfrisenvold@gmail.com Jeg er født i 59, gift

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

Velkommen til kurhotel og rehabiliteringscenter Pod tezniami nu døbt Johannes Poul II

Velkommen til kurhotel og rehabiliteringscenter Pod tezniami nu døbt Johannes Poul II Velkommen til kurhotel og rehabiliteringscenter Pod tezniami nu døbt Johannes Poul II Vi kan tilbyde en lang række af behandlinger i følgende kategorier: Medicinske Genoptræning/rehabilitering Dermatologiske

Læs mere

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere.

Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og gamle beboere. Umanakparken - Arbejdernes Boligforening. Orientering til nye og "gamle" beboere. Juni 2017. Bestyrelsen vil ønske alle beboere i Umanakparken en rigtig god og forhåbentlig solrig sommer. Bestyrelsen for

Læs mere

SE FLERE EVENTS PÅ

SE FLERE EVENTS PÅ KOMMENDE EVENTS I ALLE AFDELINGER: 21. JAN. 2019 KL. 14:00 24. JAN. 2019 KL. 19:00 28. JAN. 2019 KL. 14:00 31. JAN. 2019 KL. 19:30 DANSEAFTEN Danse Aften 04. FEB. 2019 KL. 14:00 07. FEB. 2019 KL. 19:00

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler

Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler Ansøgning om økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde 18-midler Ansøgningen sendes til: Hørsholm Kommune Center for Politik og Borgerservice Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm Mail: pub-post@horsholm.dk

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET

AKTIVITETSPLAN HELENEHUSET november og december 2018 Aktiviteten åben alle hverdage: Mandag- torsdag 9.30-15.30 Fredag 9.30-13.00 Alle aktiviteter er på adressen Skerrisvej 22, Nr. Alslev medmindre andet fremgår nedenfor. Aktiviteten

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

SÅDAN GØR VI HER PILEGÅRDSSKOLEN

SÅDAN GØR VI HER PILEGÅRDSSKOLEN SÅDAN GØR VI HER PILEGÅRDSSKOLEN UDE 0. - 3. klasse I 0.-3. kl. er du ude i frikvartererne. På regnvejrsdage kan skolen beslutte, at du må være inde i klasselokalet eller på biblioteket. 0.-1. klasse må

Læs mere

MENU CAFE ØRNEN APRIL 3. ÅBENT HUS I PRØVEHUSENE 3 REFERAT FRA REGNSKABS BEBOERMØDET 4 til 13 SWEDISH DANISH MUSIC ENSEMBLE QUARTET 13

MENU CAFE ØRNEN APRIL 3. ÅBENT HUS I PRØVEHUSENE 3 REFERAT FRA REGNSKABS BEBOERMØDET 4 til 13 SWEDISH DANISH MUSIC ENSEMBLE QUARTET 13 I DETTE NUMMER: MENU CAFE ØRNEN APRIL 3 ÅBENT HUS I PRØVEHUSENE 3 REFERAT FRA REGNSKABS BEBOERMØDET 4 til 13 SWEDISH DANISH MUSIC ENSEMBLE QUARTET 13 VA GENERALFORSAMLING 2014 14 FORÅRSRENGØRING D.17.-26.

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 397 September 2015

GalgebakkeP sten. Nr 397 September 2015 GalgebakkeP sten Nr 397 September 2015 2 Bytte lejlighed haves atalielejlighed på 3 værelser med stor have. Ønsker fladt hus på 3-4 eller 5 værelser henvendelse til Niels Wilken 40 41 05 45 3 4 5 6 7 8

Læs mere

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Sandby Ældrecenter Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Sandbys nyhedsbrev kan du blandt andet læse, om vores aktiviteter både i huset og ude af huset. Jeg ønsker alle en

Læs mere

Efterår. Glemt tøj og garderober. Nyt fra afdelingerne. Forældrecafé. 2. årgangs overnatning. Varm din medbragte mad. Kalender

Efterår. Glemt tøj og garderober. Nyt fra afdelingerne. Forældrecafé. 2. årgangs overnatning. Varm din medbragte mad. Kalender Efterår Glemt tøj og garderober Nyt fra afdelingerne Forældrecafé 2. årgangs overnatning Varm din medbragte mad Kalender Efterår Så er efteråret sat ind, i hvert fald ifølge kalenderen. Det betyder at

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 009 Ørstedsgården m.fl. Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 014 - Elmegaarden Godkendt på afdelingsmøde den 26.09.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Maskiner...

Læs mere

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51 VELKOMMEN til REMISEN HAB Afdeling 51 REMISEN En remise er en bygning med spor til opbevaring af lokomotiver og jernbanevogne. På vores Remisen, lå der før en remise med værksted, hvor togene blev efterset.

Læs mere

REUSE Kolding Genbrug med SOCIAL ansvarlighed

REUSE Kolding Genbrug med SOCIAL ansvarlighed REUSE Kolding Genbrug med SOCIAL ansvarlighed By- og Udviklingsforvaltningen Renovation Den gamle materialegård i Lunderskov skal danne ramme om projekt REUSE Kolding, hvor ledige borgere skal indsamle

Læs mere

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. Bladet der dækker det væsentlige. 41. Årgang nr. 3 - juni 2014

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. Bladet der dækker det væsentlige. 41. Årgang nr. 3 - juni 2014 Sjov i afdelingen FIGENBLADET Bladet der dækker det væsentlige 41. Årgang nr. 3 - juni 2014 Jeg hører, du har tjent mange penge på Grønland. Det har jeg også, men jeg kan bare ikke få dem udbetalt. Hvorfor?

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET Klassiske studier INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET 2 VELKOMMEN PÅ! Først og fremmest: Tillykke med optagelsen på studiet, være det sig Klassisk Filologi, Klassisk Arkæologi, Latin,

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

GalgebakkeP sten. Nr 396 Juli 2015

GalgebakkeP sten. Nr 396 Juli 2015 GalgebakkeP sten Nr 396 Juli 2015 2 Bytte lejlighed ønsker A3/A4 haves C3/C2 henvendelse 40410545 Niels Wilken 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Galgebakke kontakter Sidst ajourført Juli

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Økonomiske kommentarer til ISOBRO s materiale

Økonomiske kommentarer til ISOBRO s materiale Energi- Forsynings- og Klimaudvalget 2017-18 EFK Alm.del Bilag 331 Offentligt NOTAT FORETRÆDE Økonomiske kommentarer til ISOBRO s materiale Der er en række mangler i analysen fra ISOBRO vedr. økonomien

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri «Selskab_Nr»-«Afdeling_nr» HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 413 - Sønderbro Godkendt på afdelingsmøde den 13.09.2018 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

Naboskabsundersøgelsen 2011

Naboskabsundersøgelsen 2011 Program Velkomst Kort oplæg om naboskabsundersøgelsen (15min) Rundtur i huset, kaffe & kage og rygepause Præsentation af hjemmesiden (10 min) Spørgsmål og ideer til brug af huset og naboskabsundersøgelsen

Læs mere

GRØNT REGNSKAB 2016 Vridsløselille Andelsboligforening

GRØNT REGNSKAB 2016 Vridsløselille Andelsboligforening GRØNT REGNSKAB 216 Vridsløselille Andelsboligforening Grønt regnskab 216, Vridsløselille Andelsboligforening Introduktion Grønt regnskab for Vridsløselille Andelsboligforening som helhed udarbejdes årligt

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn Produktionsnr.

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen!

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Dette katalog indeholder konkrete og lettilgængelige ideer til, hvordan I ude på datastuerne, bibliotekerne og andre it-undervisningssteder

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Forår 2018

Kulturhuset Pulsen Forår 2018 Kulturhuset Pulsen Forår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i april, maj og juni. Tirsdag d. 3. april, d. 8. maj og d. 12. juni. Tip en 13 ner i quiz. Vi surfer gennem forskellige

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare.

Værestedet. For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Værestedet For personer i Ikast-Brande Kommune, som er fyldt 18 år og er psykisk sårbare. Hvad er Værestedet Laicos? Værestedet er et tilbud/fristed for alle over 18 år, som er psykisk sårbare. Vi holder

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

Vis hensyn overfor mennesker og ting SÅDAN GØR VI HER PILEGÅRDSSKOLEN

Vis hensyn overfor mennesker og ting SÅDAN GØR VI HER PILEGÅRDSSKOLEN Vis hensyn overfor mennesker og ting SÅDAN GØR VI HER PILEGÅRDSSKOLEN UDE 0. - 3. klasse I 0.-3. kl. er du ude i frikvartererne. På regnvejrsdage kan skolen beslutte, at du må være inde i klasselokalet

Læs mere

Børn på flugt. Projektbeskrivelse

Børn på flugt. Projektbeskrivelse Børn på flugt Et heldagsarrangement den 15. september 2013 i VerdensKulturCentret for børn, unge, deres familier og alle interesserede personer fra asylcentrene på Sjælland, fra Nørrebro og resten af København

Læs mere

Kulturhuset Pulsen. Forår 2019

Kulturhuset Pulsen. Forår 2019 Kulturhuset Pulsen Forår 2019 Tirsdags aktiviteter i Pulsen D. 9. april: Makeup og portrætfotos D. 23. april: Quiz D. 7. maj: Vi spiller bordtennis og Bob D. 21. maj: Gæt og grimasser D. 4. juni: Dart

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

Beretning 2013-14 Det Grønne Miljøudvalg (GMU)

Beretning 2013-14 Det Grønne Miljøudvalg (GMU) Beretning 2013-14 Det Grønne Miljøudvalg (GMU) Med udgangspunkt i den Agendaplan / miljøhandleplan, der blev vedtaget af beboermødet i september 2013, følger her en gennemgang af GMU s aktiviteter i det

Læs mere

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på:

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på: Søhusene Nakskov Almene Boligselskab har i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia bygget 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere