FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr. 2-2013. Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet."

Transkript

1 Sjov i afdelingen Bladet der dækker det væsentlige 40. Årgang nr Jensen kommer op til lægen klædt ud som Napoleon. Doktor, De må tage en snak med min kone, hun går rundt og tror, hun er fru Jensen fra Maribo! Det havde været en usædvanlig stille dag i banken. Ved lukketid bad direktøren den lidt træge elev om at gå ud og låse døren. Eleven kom tilbage, og sagde: Det var ikke særligt vanskeligt - døren har slet ikke været låst op i dag! Nå, Hansen, hvad synes du så om at være blevet pensioneret? Åh, det er såmænd meget rart, men jeg savner alle fridagene og ferierne! Når jeg bliver stor, vil jeg være politibetjent og følge i min fars fodspor. Jeg vidste ikke, at din far var betjent. Det er han heller ikke, han er indbrudstyv! Jeg har fået nyt høreapparat. Nu kan jeg igen høre alt. Det var da fedt. Hvad kostede det? Kvart over otte! Jeg må bedrøve Dem med, at De har overtrukket Deres konto med kroner. Det må De meget undskylde, et øjeblik. Jeg skriver lige en check! En bilist, der var havnet i et større hul fyldt med vand på en lille mudret vej, bad en landmand om hjælp til at komme fri. Det ville landmanden gerne, men han skulle have 200 kroner for det, Da bilisten var kommet fri, sagde han: Med de priser kunne du jo stå her både dag og nat og trække folk fri : Neej, det kan jeg nu ikke, for om natten kører jeg frem og tilbage med vand til hullet! Personalechefen: Har de en anbefaling med fra Deres tidligere chef? Ansøgeren: Jamen, det har jeg da. Det er faktisk således, at det var ham, der anbefalede mig at søge et andet job! En skotte kom om bord på toget med en enorm stor kuffert slæbende efter sig. Det bliver 50 pence for kufferten og 50 pence for dig, sagde konduktøren. Så råbte skotten mod kufferten: Tja, så kan du vel lige så godt selv komme ud og betale, Scott?! Stof til næste nummer af, som forventes at udkomme til sept. 2013, skal være redaktionen i hænde senest den 26. aug Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet.

2 Side 2 Side 19 er et beboerblad for rækkehusene afd. 4 R. under Vridsløselille Andelsboligforening Vridsløselille Andelsboligforening, BO VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup Alle dage kl til Fax Torsdag tillige kl til Hjemmeside: Afdelingsleder: Michael Willumsen, mobiltelefon indenfor normal arbejdstid eller på el. Ejendomskontoret: Bjørnens kvarter 15 A, har åben: hverdage mellem kl og tirsdage tillige kl Skader udenfor normal arbejdstid: Ved fejl på fællesantenneanlægget: Afdelingsbestyrelse: Kontaktperson: Astrid Hansen, Oksens kvt. 5 E Kasserer: Hans Kristian Andersen, Hjortens kvt. 8 A Medlemmer: Bente Baudier, Vædderens kvt..6 E Hassan Ameri, Fiskens kvt. 7 B Jens Arne Nielsen Fiskens kvt. 5 A Henriette Ørberg, Fiskens kvt. 1 E Finn Stubtoft Bjørnens kvt. 1 C Suppleanter: 1. Inge-Lise Jørgensen Oksens kvt. 8 F Ole Jensen Bjørnens kvt. 10 D , 25.,26.,27. og 28. juni kl : Åbent hus i referenceblokken, Fiskens Kvt. 2 F. Lørdag 31. august kl : Bydelsfest i Kanalgaden Søndag 1. septembetr kl : Kvarterskoncert på Spættegrunden Lørdag 14. september kl : Idrættens Dag i Albertslund Syd, ved det nye beboerhus, Hjortens Kvt. 10. Hvis I har nogle aktiviteter i afdelingen, som I ønsker at andre beboere kunne deltage i, jamen så er der plads her til jeres meddelelse. I skal blot skrive en notits til redaktionen på de adresser, I ser her nederst på siden. Udlån af lille stige, trækvogn, trillebør, elektrisk hækkeklipper, ørnenæb og håndskubbende græsslåmaskine: Henvendelse til materialegården i Hjortens kvarter mandag til fredag kl Udlån af slagboremaskine: Henvendelse på ejendomskontoret i åbningstiden. Redaktion: Kurt Schultz, Banehegnet 38, 1. th Hans Kristian Andersen, Hjortens kvt. 8 A Jens Arne Nielsen, Fisken 5 A, pt. Svanens kvt. 2 A tryk: sdptryk a/s -

3 Side 18 Side 3 Afdelingsbestyrelsens fordeling af opgaverne Den nyvalgte afdelingsbestyrelse har på sit møde den 10. april fordelt opgaverne imellem sig: Astrid Hansen er fortsat kontaktperson for afdelingsbestyrelsen og Hans Kristian Andersen fortsætter som ansvarlig for pengekassen Bente Baudeir, Henriette Ørberg, Hassan Ameri og Finn Stubtoft deltager alle i Det Grønne Udvalg. I Velkomstudvalget sidder Hans Kristian Andersen, Henriette Ørberg, Finn Stubtoft og Hassan Ameri. Miljøudvalget, som bl.a. tager sig af genbrugsgården, består af Bente Baudier, Hans Kristian Andersen, Hassan Ameri og Jens Arne Nielsen. I Samrådet for Masterplan Syd sidder Astrid Hansen. I Følgegruppen for renovering af rækkehusene kan alle afdelingsbestyrelsens medlemmerdeltage. Delegeret til BO-Vest repræsentantskabsmøde den 27. maj 2013 er Finn Stubtoft. I Beboerhusudvalget er Bente Baudeir, som er tovholder samt Henriette Ørberg og Astrid Hansen. Mogens Grønborg og Ole Jensen er valgt på beboermøde. Valg til Beboerhusgruppen foretages på beboermødet i efteråret. I VA s Foreningssekretariat er Astrid Hansen medlem og Finn Stubtoft er suppleant. I Albertslund Kommunes Brugergruppe er Bente Baudier medlem og Hans Kristian Andersen er suppleant. IT-udvalget består af Finn Stubtoft, Henriette Ørberg, Bente Baudier og Ole Jensen. Fællesmøderne for boligafdelingerne i Syd (tidligere ABC) tager Hans Kristian Andersen og Jens Arne Nielsen sig af. I s redaktion er valgt Kurt Schultz, Jens Arne Nielsen og Hans Kristian Andersen. 1. suppleant til Afdelingsbestyrelsen er Inge-Lise Jørgensen. 2. suppleant er Ole Jensen.

4 Side 4 Side 17 Her ser I Driftens fire friske fyre. Fra venstre Michael, Alex, Ole og Tommy Nyt fra driften Vores to tidligere medarbejdere Svend Klausen & Børge Frederiksen som har væres i vores afdeling i mange år, har nu valgt at gå på en velfortjent pension ved udgangen af Derfor har vi ansat en ny mand Tommy Nielsen som Driftsassistent, og som startede 1. januar i vores afdeling, VA 4 Række. Tommy kommer fra en tilsvarende stilling i Kanalens Kvarter, og har derfor stor erfaring og kendskab til både BO-VEST og rækkehusene. Tommy Nielsen startede hos os 1. januar. Tommy har en baggrund som bygningshåndværker og har arbejdet inden for boligsektoren i 14 år. Tommy har været ansat i VA i 9 år med ansvar for daglig Sammen holder vi byen ren Måske deltog dit boligområde i Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamling i april? Måske var du med, da Agenda Centeret afholdte I love Albertslund -konference? Der var mange deltagere til begge dele, fordi mange gerne vil være med til at gøre Albertslund til en endnu bedre by. Nu vil Agenda Centeret gøre det lettere at organisere tiltag, der skal gøre os endnu gladere for Albertslund. Ligger der henkastet affald, hvor vi bor, så påvirker det vores humør. En undersøgelse viser, at mange bliver vrede, når de ser henkastet affald i deres boligområde. Andre bliver kede af det, og har ikke lyst til at opholde sig, hvor de bor. Heldigvis viser samme undersøgelse, at vi i høj grad har lyst til at gøre noget ved problemet. Ved at være med i affaldsindsamlinger og fælles rengøringsdage øger vi glæden ved at bo i byen. Vi kommer hinanden ved, og vi føler, at vi gør en god indsats for os selv og vores naboer. Det kan dog være vanskeligt at tage det første skridt i organiseringen af f.eks. affaldsindsamlinger. Du kan derfor kontakte Agenda Centeret, hvis du ønsker hjælp til det praktiske. Vi kan bidrage med både udstyr og erfaringer, og vi kan muligvis sætte dig i kontakt med andre, der også vil gøre noget ved affaldet i dit boligområde. I den kommende tid vil Agenda Centeret også organisere affaldsindsamling, oprydning og rengøring omkring Albertslund Centrum og andre steder, hvor vi alle sammen færdes, men ikke nødvendigvis bor. Du kan finde os på hvor du også kan læse mere om vores planer. De forskellige initiativer vil også blive omtalt på vores hjemmeside og i Albertslund Posten. Agenda Centerets I love Albertslund -kampagne handler ikke kun om affald. Den handler om at skabe en god by, hvor vi kan udfolde os og leve et godt liv. Har du derfor idéer til, hvordan vi sammen gør Albertslund til et bedre sted, så er du også meget velkommen til at kontakte os. Kærlig hilsen Agenda Center Albertslund For et bæredygtigt Albertslund!

5 Side 16 Side 5 Vi behøver ikke alle have det hele når vi li så godt kan dele Bøger, musik, spil og film låner vi på biblioteket. Men hvorfor låner vi ikke andre ting, som vi kun bruger engang i mellem? Haveredskaber, værktøj, campingudstyr og cykelanhænger er eksempler på noget, mange af os bruger, men som regel kun en gang i mellem. Derfor ville vi med fordel kunne låne os frem i stedet for at købe nyt. Og faktisk liver det mere og mere populært at låne af hinanden. Det er godt at låne i stedet for at købe. Der bruges ressourcer til produktionen af alle nye produkter. Selvom mange materialer (heldigvis) genanvendes, så skal der også nye materialer til. Der til kommer energiforbruget med afbrænding af fossile brændstoffer i produktionen, forarbejdningen og transporten. På bundlinjen er det derfor skidt at købe produkter, der alligevel ender med at stå og samle støv. Samtidig er det også godt for privatøkonomien at deles om udgifterne. Det er altid nemmere at låne af naboerne, hvis man også selv tilbyder noget. Så vil du være med på låne-bølgen, kan du begynde med at fortælle naboerne, hvad du selv låner ud, eller opsætte en seddel et sted, hvor der kommer mange naboer forbi. I Agenda Centeret vil vi gerne være med på låne-bølgen, så nu låner vi også noget ud. Dels en el-cykel, dels en batteridreven græstrimmer og dels en batteri -dreven motorsav. Alle tre ting er gratis at låne. Vi har valgt at udlåne batteridrevne have-redskaber, fordi de forurener og larmer mindre end benzindrevne, og el-cyklen udlåner vi, fordi den er et godt alternativ til bilen - og så kan du prøve, om det er noget for dig. Ring til Agenda Centeret på tlf eller skriv til hvis du er interesseret i at låne noget af os. Med venlig hilsen Agenda Center Albertslund For et Bæredygtigt Albertslund ledelse samt servicering af beboerne. Hans første opgave hos os var at stå for alle genhusningerne for de beboere, som skulle forlade Fiskens kvarter midlertidigt under renoveringen. Dette gik meget stærkt, men Tommy og Ole løste denne opgave i fællesskab med beboerne i Fisken, og alle blev genhuset. Den 1. marts blev Alex Christiansen ansat som erstatning for Børge. Alex er en frisk ung mand med gåpåmod. Han er også en erfaren og dygtig ejendomsfunktionær, som kommer fra en stilling som førstemand i Kanalens kvarter. Alex Christiansen har også en baggrund som bygningshåndværker. Desuden har han erfaring med pasning af ejendomskontor flytteboliger udearealer og servicering af beboere. Siden 1. marts har vi således været fuldbemandede. Mange af jer kender allerede Ole. Han har en teknisk baggrund og en del års erfaring med pasning af udearealer samt servicering af beboere. Vi kender alle hinanden som kollegaer i VA og er i gang med at fordele de mange forskellige opgaver i forhold til vores kompetencer, så I og vi får fuldt udbytte af alle vores erfaringer.i skrivende stund er tilbageflytningen til Fiskens kvarter i fuld gang. I den kommende tid vil der desuden komme endnu flere ganhusninger såvel som tilbageflytninger. Vi glæder os til, at vores materiale & genbrugs-gård bliver færdig her i juni måned, så vi kan få en god base for arbejdet i driften, og så vi kan få en god genbrugsgård op at stå i samarbejdet med genbrugsgruppen. Vi regner med at vores nye beboerhus bliver færdigt til 1. august. Med venlig hilsen Driften ved Michael Willumsen Sæt et kryds i kalenderen: Kvarterskoncert på Spættegrunden Poul Banks og musikorkester spiller på Spættegrunden (Spættens kvarter 10) Søndag 1. september kl Musikorkesteret omfatter Poul med sang og guitar, Jørgen Lang med sang og mundharpe, Hugo Rasmussen med bas og Martin Andersen med violin. Musikorkesteret er et udpræget liveorkester, og deres unikke sammensætning af akustiske instrumenter og brede publikumsappel er stadigvæk enestående på den danske musikscene. VA afdeling 4 Syd

6 Side 6 Side 15 Åbent hus i Fisken 2F For beboerne i VA 4 Række (Bjørnen, Oksen, Hjorten og Vædderen Kvarter) vil afdelingsbestyrelsen holde åbent hus i Fiskens Kvarter 2F i referenceblokken. Her vil det være muligt at komme inden for og besigtige den nyrenoverede bolig. De øvrige beboere i Fiskens Kvarter bliver ikke snydt. De kan jo se resultatet af renoveringen i deres egen bolig. 24.og 25. juni for beboere i Bjørnens Kvarter 26. juni for beboere i Vædderens Kvarter 27. juni for beboere i Oksens Kvarter 28. juni for beboere i Hjortens kvarter Alle dage vil der være åbent mellem kl , hvor der vil være repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen til stede. Jens Arne Nielsen Afdelingsbestyrelsen, VA 4Række Det digitale tilvalgskatalog Socialt velvære i Syd Et hej eller bare et vink med armen er en hilsen, vi ofte har mødt under vores 5 måneders genhusning i VA 4 Syd. Her giver hundeluftning let lejlighed til at få en god snak hen over hundesnorene. Materialegården i Svanens Kvarter er foruden at være et centrum for genbrug også et mødested, når man nu alligevel er der. Mest imponerende er nu nok beboerhuset i Svanens Kvarter 22. Her er der fællesspisning hver torsdag kl. 18, og der kommer normalt ca. 35 til 50 mennesker. Hverdagstanker udveksles, og planer aftales om deltagelse i de mange sociale aktiviteter, som f.eks. IT-caféen, Foto-gruppen og I love Albertslund-kampagnen. Når vi flytter tilbage til VA 4 Række Syd, vil vi tage inspiration med fra de mange ildsjæle, vi har mødt i VA 4 Syd. Det gælder, hvordan vores eget nye Beboerhus og vores nye Materialegård skal kunne bidrage til øget socialt velvære efter renoveringen. Jens Arne Nielsen Fiskens Kvarter 5 A (igen fra den 22. juni 2013) Ifølge projektleder Tine Refsgaard er status for tilvalgskataloget nu således: Det har været gennem en længere boligdemokratisk proces, hvor mange forbedringsforslag har skullet indarbejdes, indtil den færdige udgave nu endelig er klar og godkendt af alle boligforeningernes bestyrelser. Der resterer nu blot nogle tekniske problemer med realisering af digitaludgaven, men hun håber på, at de bliver løst, så den når at komme ud inden udgangen af juni måned. Indtil da fortsætter byggekoordinator Berit Djarling samvittighedsfuldt med at gå rundt til beboerne og anvende den analoge papirudgave. Jens Arne Nielsen Afdelingsbestyrelsen, VA 4Række. Materialegården i Svanens Kvarter er fuld af hygge. Her har nogle beboere indrettet sig med et genbrugsbord, nogle genbrugsstole og en genbrugsparasol.

7 Side 14 Side 7

8 Side 8 Husk at klippe hækkene inden Sankt Hans! Vi har mange flotte hække i vore rækkehushaver. Men nogle gange kniber det med at få dem klippet til tiden og at få dem klippet ned i den rigtige højde. Hækkene skal klippes hvert år, og det kan anbefales, at klippe dem inden Sankt Hans den 24. juni. De flotteste og tætteste hække får man imidlertid, hvis man klipper dem to gange om sommeren: før Sankt Hans og i begyndelsen af august. Elektrisk hækkesaks kan lånes på ejendomskontoret. Hækkene skal klippes ned så de følger vores Husorden, hvor det er bestemt at: - Hækkene i forhaverne må maks være 1,50 m. - Hækkene i baghaverne må maks være 1,80 m. På billederne her på siden kan du se, hvor åbent og indbydende der bliver i vores bebyggelse, når hækkene klippes ned til lav højde. Men det fremgår også, at de trænger til en ny klipning her kort før Sankt Hans: Side 13 (fortsat fra forrige side) Formandens beretning blev dog vedtaget med et stort flertal, og generalforsamlingen kunne gå videre til valghandlingerne. Her blev formand Vinie Hansen (Hyldespjældet) genvalgt uden modkandidater, ligesom Astrid Hansen (4 Række), Henning Bjerre (Gadekæret) og Jørgen Fahlgren (Askerød) alle genopstillede til bestyrelsen. De tre blev også valgt uden modkandidater. Kampvalg Det efterfølgende valg til de tre suppleantposter gav dog kampvalg, da tidligere bestyrelsesmedlem Hanne Iversen (Grønningen), foruden Jette Olsen (Læhegnet/Nørreland), Torben Riedel (Gadekæret) og Flemming Vinther Wallin (4 Syd) også ønskede at stille op. Det blev dog Jette, Torben og Flemming, der fik de fleste stemmer. Slutteligt var der stor opbakning til det fremlagte regnskab og budget, genvalg til KPMG som revisor og et tak for en god aften fra formand Vinie Hansen. Husk at se efter, om der er fuglereder med fugleunger inden du går i gang med saksen! Redaktionen ønsker god fornøjelse med klipningen og god sommerferie! Jesper Nygård, administrerende direktør i KAB, stod for et oplæg om 'det sociale enzym'.

9 Side 12 Kampvalg og sociale enzymer Der var kampvalg til suppleantposterne og et stort fremmøde på VA s generalforsamling. Det gav en god og livlig debat, genvalg til formanden og et indledende oplæg om det sociale enzym. Efter sidste års tur til Kongsholmcentret dannede Musikteatret igen ramme om VA s generalforsamling. Som noget nyt havde VA s bestyrelse valgt at indlede aftenens program med et oplæg om Det sociale enzym ved Jesper Nygård, direktør i Danmarks største boligselskab, KAB. Ifølge KAB s direktør er det sociale enzym det, der skaber sammenhængskraft mellem det offentlige, markedet og civilsamfundet og derved udvikler velfærden i samfundet. Beretningen blev debatteret Oplægget fungerede som inspiration til en senere debat om VA s handlingsprogram for , som var første større punkt på dagsordenen ved generalforsamlingen, efter de sædvanlige formalia som valg af referent og dirigent m.m. var vel overstået. Side 9 Bydelsfest i Kanalgaden - Sæt kryds i kalenderen lørdag den 31 aug. kl ! Igen i år skal der festes langs Kanalen (mellem Hvidbrovej og Fuldbrovej). Der kommer til at foregå mange spændende ting. F.eks. loppemarked, underholdning for børn, god musik og andre sjove ting. Der vil som sædvanlig være mad og drikke. Nærmere information om festen og bestilling af loppemarkedsborde mv. i august. Tjek ABCkalenderen, dit beboerblad eller ABC-kontoret i Kanalens kvt Det er ikke muligt at reservere loppemarkedsborde før tirsdag den 20. august. Yderligere information hos Irene Monberg Billederne her viser lidt af den fine stemning, vi havde på bydelsfesten sidste år. Ifølge de seneste og sikreste prognoser vil vejret i år blive lige så godt: Derpå fremlagde Vinie Hansen, formand i VA, bestyrelsens beretning, som var en tour de VA, hvor de mange fremmødte fik en indsigt i alle renoveringerne i VA s boligafdelinger. Den efterfølgende debat bar præg af det store fremmøde fra Gadekæret, en boligafdeling, der har stået meget igennem i forbindelse med den igangværende renovering der. Der var derfor fuld forståelse for den utilfredshed, der gentagne gange blev luftet. (fortsættes på næste side)

10 Side 10 Genbrug i vores naboafdeling. Side 11 Der skal også være værktøj til beboerne. så de selv kan skille de store ting ad, og fordele dem til de rigtige affaldsfraktioner: I vores boligafdeling kan vi snart tage vores nye genbrugsplads i brug. Vi har allerede etableret en genbrugsgruppe med ti frivillige, som vil vejlede beboerne i, hvordan de skal sortere og aflevere deres affald på den nye genbrugsplads. Den 16. maj var vi på besøg i vores naboafdeling, VA afdeling 4 Syd, for at se, hvordan de tager imod affaldet på deres genbrugsplads. Det blev meget lærerigt. Vi har fået mange gode ideer til, hvordan vi skal få vores genbrugsplads til at fungere. Her følger nogle af de indtryk, vi har fået med hjem: Det er meget vigtigt, at beboerne bliver godt informerede. Derfor skal der skiltes grundigt på genbrugspladsen: Og der skal være god plads til alle de fine ting, som kan genbruges som de er: Der skal opstilles mange slags forskellige containere til forskellige typer affald. Her til haveaffald: Og her til farligt affald: Lone fra vores genbrugsgruppe var så heldig at finde et dejligt dukkehus, som hun fik lov at tage med hjem: Det blev et meget vellykket besøg i naboafdelingen Med venlig hilsen Hans Kristian Andersen, Hjorten 8 A

Ordinært beboermøde i VA afd. 4 Række. Onsdag d. 19. marts kl. 19.00

Ordinært beboermøde i VA afd. 4 Række. Onsdag d. 19. marts kl. 19.00 Ordinært beboermøde i VA afd. 4 Række Onsdag d. 19. marts kl. 19.00 Referat Der er repræsenteret 29 hustande på beboermødet. 58 stemmer i alt udleveret. Astrid Hansen bød velkommen til beboermødet 1. Valg

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

SAB-Nyt Sund lejerøkonom i Svendborg læs mere på g 7 side 6 o

SAB-Nyt Sund lejerøkonom i Svendborg læs mere på g 7 side 6 o SAB-Nyt Sund lejerøkonomi i Svendborg læs mere på side 6 og 7 Ekstraordinære afdelingsmøder i 7, 8, 9 og 11 Beboerne i de tre afdelinger skal stemme om ny antenneleverandør. 13 8 23 3 Svendborg Andels-

Læs mere

INDHOLD: BL.A NYT FRA AFDELINGBESTYRELSEN - GRÆSSLÅNING - MASTERPLAN SYD NYT - HUSK LOPPEMARKED SØNDAG 31 MAJ KL 13.00

INDHOLD: BL.A NYT FRA AFDELINGBESTYRELSEN - GRÆSSLÅNING - MASTERPLAN SYD NYT - HUSK LOPPEMARKED SØNDAG 31 MAJ KL 13.00 INDHOLD: BL.A NYT FRA AFDELINGBESTYRELSEN - GRÆSSLÅNING - MASTERPLAN SYD NYT - HUSK LOPPEMARKED SØNDAG 31 MAJ KL 13.00 I DETTE NUMMER: MENU CAFE ØRNEN JUNI 3 HEKSEDANS OG GRÆSK BLUES 23 JUNI 3 AFDELINGSBESTYRELSENS

Læs mere

4. årgang Nr. 16 december 2014. inside

4. årgang Nr. 16 december 2014. inside 4. årgang Nr. 16 december 2014 inside Side 4 Side 10 Side 18 Kære læser Du har valgt at åbne ALBOA inside nr. 16 tak for det! Hvis du vælger at læse videre i ihåndenværende blad, kan du forhåbentlig få

Læs mere

Update Tema: De passer på vores afdelinger

Update Tema: De passer på vores afdelinger Ringgården Update Tema: De passer på vores afdelinger Juni 2015 # 114 Manden med nøglerne et tilbageblik Fem ejendomsfunktionærer fortællinger fra hverdagen Et kig i krystalkuglen fremtidens ejendomsfunktionær

Læs mere

SAB-Nyt. Fastelavnsfest i Skovbyhus. LED belysning giver store besparelser. Besparelse ved fraflytning. Svendborg Østre Bydel

SAB-Nyt. Fastelavnsfest i Skovbyhus. LED belysning giver store besparelser. Besparelse ved fraflytning. Svendborg Østre Bydel SAB-Nyt Fastelavnsfest i Skovbyhus Læs mere på side 6 12 Svendborg Østre Bydel Erik Bang Boesen har skrevet om byudviklingen i Østre bydel. Læs mere på side 12-13 LED belysning giver store besparelser

Læs mere

VesterBo REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 ÅRETS AFDELING RÅDERETTEN NYT FRA AFDELINGERNE. Nr. 3 / December 2009 BOLIG FORENINGEN VESTERBO

VesterBo REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 ÅRETS AFDELING RÅDERETTEN NYT FRA AFDELINGERNE. Nr. 3 / December 2009 BOLIG FORENINGEN VESTERBO BOLIG FORENINGEN VESTERBO VesterBo Nr. 3 / December 2009 Beboerblad for boligforeningen VesterBo REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2009 ÅRETS AFDELING RÅDERETTEN NYT FRA AFDELINGERNE Leder Hvem taler for dig i foreningens

Læs mere

Hyldeposten. Indholdsfortegnelse: ISSN1393-699X Nr. 361 September 2014

Hyldeposten. Indholdsfortegnelse: ISSN1393-699X Nr. 361 September 2014 Hyldeposten ISSN1393-699X Nr. 361 September 2014 Indholdsfortegnelse: Side 2 Information Side 3 Indkaldelse til møde Side 4 Nyt fra afdelingsbestyrelsen Side 6 Nyt fra Driften Side 9 Ølsmagning i Hyldecaféen

Læs mere

ÅRSSKRIFT. Albertslund Boligselskab

ÅRSSKRIFT. Albertslund Boligselskab 2005 ÅRSSKRIFT Albertslund Boligselskab Albertslund Boligselskab Den almene boligsektor i modvind og Indhold Den almene boligsektor i modvind og forandring.......... 2 Stop tyveriet af beboernes opsparing!........................

Læs mere

VesterBo. Bowlingturnering 2009 Repræsentantskabsfest 2009 Nye ansigter i hovedbestyrelsen Læserbreve. Nr. 2 / August 2009

VesterBo. Bowlingturnering 2009 Repræsentantskabsfest 2009 Nye ansigter i hovedbestyrelsen Læserbreve. Nr. 2 / August 2009 BOLIG FORENINGEN VESTERBO VesterBo Nr. 2 / August 2009 Beboerblad for boligforeningen VesterBo Bowlingturnering 2009 Repræsentantskabsfest 2009 Nye ansigter i hovedbestyrelsen Læserbreve LANDSUDSTILLINGEN

Læs mere

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30 BEBOERBLADET Kongevænget HILLERØD ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Så er vi klar til BONBON-LAND turen Et kæmpe vandområde på 550 m 2 og en stor vandborg med 10 rutsjebaner med navnet Pelle Piratsprøjt er BonBon-Lands

Læs mere

OS Afdeling BEBOERBLADET. 34. årgang nr. 4 - juli/august 2005. Læs denne gang. Aktivitetskalender. Åbningstider. Ref. beboermødet.

OS Afdeling BEBOERBLADET. 34. årgang nr. 4 - juli/august 2005. Læs denne gang. Aktivitetskalender. Åbningstider. Ref. beboermødet. OS Afdeling BEBOERBLADET 46 34. årgang nr. 4 - juli/august 2005 Læs denne gang Aktivitetskalender Åbningstider Ref. beboermødet Billardafslutning BonBon-land Afsked med Brian Nyt fra Tipu Sankt Hans...

Læs mere

Nr. 1 24. årgang 2007

Nr. 1 24. årgang 2007 Nr. 1 24. årgang 2007 Indhold i dette nummer: Referat fra årsmødet i maj Referat fra beboermødet i september Nyt vedrørende bolignettet Fra Brønshøjposten Sommerfesten 2006 Årsmødet 07 Hærværk Udskiftning

Læs mere

Jeg blev snydt for min uddannelse

Jeg blev snydt for min uddannelse H O V E D S T A D E N MARTS/2012 Jeg blev snydt for min uddannelse 24-årige Maria har knoklet på fuld tid for kun 12.500 kroner om måneden som salgstrainee. I dag er hun fyret og har indset, at hun bare

Læs mere

December 2014 Nr. 14. Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

December 2014 Nr. 14. Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra December 2014 Nr. 14 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening 2 Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 www.aaabolig.dk post@aaabolig.dk Boliger

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

GKF Nyt. nr. 1 2015. Læs bl.a. Fagblad for Gentofte Kommunalforening. Nyt livsstilsprojekt Side 8. Generalforsamling Side 4

GKF Nyt. nr. 1 2015. Læs bl.a. Fagblad for Gentofte Kommunalforening. Nyt livsstilsprojekt Side 8. Generalforsamling Side 4 GKF Nyt Fagblad for Gentofte Kommunalforening nr. 1 2015 Læs bl.a. Generalforsamling Side 4 Nyt livsstilsprojekt Side 8 En uddannelsesrejse Side 11 GKF nyt Fagblad for Gentofte Kommunalforening Redaktion:

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

4. årgang Nr. 15 september 2014. inside

4. årgang Nr. 15 september 2014. inside 4. årgang Nr. 15 september 2014 inside Side 12 Side 8 Side 28 Kære læser Tak fordi du har åbnet dette blad, som udkommer samtidig med, at andre blade er begyndt at falde af træerne. I ALBOA inside #15

Læs mere

december 2011 8. årgang nr. 2 Nyt NAB SØBO

december 2011 8. årgang nr. 2 Nyt NAB SØBO december 2011 8. årgang nr. 2 NAB SØBO Nyt Nyt Beboerblad for de almene boligorganisationer Nordborg Andelsboligforening NAB Boligforeningen SØBO 8. årgang nr. 2. December udgaven 2011. Bladet udsendes

Læs mere

inside 3. årgang Nr. 12 december 2013

inside 3. årgang Nr. 12 december 2013 3. årgang Nr. 12 december 2013 inside Bladarbejde. Stormen den 28. oktober ribbede mange træer for de sidste blade. Det giver fedtede veje og fortove med risiko for ulykker. Ældre afdelinger i Alboa har

Læs mere

Beboer- Kultur-hus i dejlige rammer...

Beboer- Kultur-hus i dejlige rammer... 14. årgang Nr. 2 juni 2010 Beboer- Kultur-hus i dejlige rammer... 2 Beboer- Kultur-huset det gamle bibliotek/den gamle skole maj 2010 Forsidefoto, samt side 2 : sq + kf Layout, grafik, sats: K & S Tryk

Læs mere

inside 3. årgang Nr. 9 marts 2013

inside 3. årgang Nr. 9 marts 2013 3. årgang Nr. 9 marts 2013 inside Vinteren har givet rig anledning til at svinge kosten og strø salt på fortovene. Her er det Jes der er i gang i Søndervangen en tidlig morgen efter nattens snefald. Det

Læs mere

Sammen når vi længere end hver for sig Af Steffen Morild, formand for 3B steffen.morild@3b.dk

Sammen når vi længere end hver for sig Af Steffen Morild, formand for 3B steffen.morild@3b.dk kanal3b Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Boligforeningen 3B / sept-okt 2013 til alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne, ansatte og samarbejdspartnere Susan Sagnsby Lars Emanuel Ellen Vedelsby Charlotte Kaysen

Læs mere

Mejeristen AFDELINGSINDLÆG SUNDHEDSORDNING. side 3. side 8

Mejeristen AFDELINGSINDLÆG SUNDHEDSORDNING. side 3. side 8 Mejeristen side 3 AFDELINGSINDLÆG side 8 SUNDHEDSORDNING Formanden har ordet Nu er arbejdstøjet igen fundet frem, efter en god sommerferie. Familien og jeg valgte igen i år at benytte de gode muligheder

Læs mere

SAB-Nyt. Orientering om helhedsplan. SAB NYT ÅRGANG 5 NR 4 December 2011

SAB-Nyt. Orientering om helhedsplan. SAB NYT ÅRGANG 5 NR 4 December 2011 SAB-Nyt... Mandag den 24. oktober startede Hansson & Knudsen de fysiske arbejder på den store renovering i afdeling 16 - Skovparken. Fyldig dækning inde i bladet. Læs side 3, 4, 8, 9 og 14. 7 10 23 3 Nyt

Læs mere

til dig TITEL RENOVERING OG BYGGERI BEBOERDEMOKRATI BEBOERE Beboerbladet for Boligselskabet Fruehøjgaard / nummer 35 / August / 2014

til dig TITEL RENOVERING OG BYGGERI BEBOERDEMOKRATI BEBOERE Beboerbladet for Boligselskabet Fruehøjgaard / nummer 35 / August / 2014 hjem til dig TITEL RENOVERING OG BYGGERI BEBOERDEMOKRATI BEBOERE Beboerbladet for Boligselskabet Fruehøjgaard / nummer 35 / August / 2014 Af Steen Jonassen formand Boligselskabet Fruehøjgaard Boligselskabet

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Kvarteret. Er du forsikret? Hils på Butleren Bo 13.000 rundstykker ud til beboere Mød en engageret beboerdemokrat. 03 / marts 2012.

Kvarteret. Er du forsikret? Hils på Butleren Bo 13.000 rundstykker ud til beboere Mød en engageret beboerdemokrat. 03 / marts 2012. 03 / marts 2012 BEBOERBLAD for boligkontoret århus Kvarteret Er du forsikret? Hils på Butleren Bo 13.000 rundstykker ud til beboere Mød en engageret beboerdemokrat Leder Af Morten Homan Man oplever ofte

Læs mere