FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. 40. Årgang nr. 2-2013. Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet."

Transkript

1 Sjov i afdelingen Bladet der dækker det væsentlige 40. Årgang nr Jensen kommer op til lægen klædt ud som Napoleon. Doktor, De må tage en snak med min kone, hun går rundt og tror, hun er fru Jensen fra Maribo! Det havde været en usædvanlig stille dag i banken. Ved lukketid bad direktøren den lidt træge elev om at gå ud og låse døren. Eleven kom tilbage, og sagde: Det var ikke særligt vanskeligt - døren har slet ikke været låst op i dag! Nå, Hansen, hvad synes du så om at være blevet pensioneret? Åh, det er såmænd meget rart, men jeg savner alle fridagene og ferierne! Når jeg bliver stor, vil jeg være politibetjent og følge i min fars fodspor. Jeg vidste ikke, at din far var betjent. Det er han heller ikke, han er indbrudstyv! Jeg har fået nyt høreapparat. Nu kan jeg igen høre alt. Det var da fedt. Hvad kostede det? Kvart over otte! Jeg må bedrøve Dem med, at De har overtrukket Deres konto med kroner. Det må De meget undskylde, et øjeblik. Jeg skriver lige en check! En bilist, der var havnet i et større hul fyldt med vand på en lille mudret vej, bad en landmand om hjælp til at komme fri. Det ville landmanden gerne, men han skulle have 200 kroner for det, Da bilisten var kommet fri, sagde han: Med de priser kunne du jo stå her både dag og nat og trække folk fri : Neej, det kan jeg nu ikke, for om natten kører jeg frem og tilbage med vand til hullet! Personalechefen: Har de en anbefaling med fra Deres tidligere chef? Ansøgeren: Jamen, det har jeg da. Det er faktisk således, at det var ham, der anbefalede mig at søge et andet job! En skotte kom om bord på toget med en enorm stor kuffert slæbende efter sig. Det bliver 50 pence for kufferten og 50 pence for dig, sagde konduktøren. Så råbte skotten mod kufferten: Tja, så kan du vel lige så godt selv komme ud og betale, Scott?! Stof til næste nummer af, som forventes at udkomme til sept. 2013, skal være redaktionen i hænde senest den 26. aug Husk at klippe jeres hæk inden Sankt Hans. (læs mere på side 8 i bladet.

2 Side 2 Side 19 er et beboerblad for rækkehusene afd. 4 R. under Vridsløselille Andelsboligforening Vridsløselille Andelsboligforening, BO VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup Alle dage kl til Fax Torsdag tillige kl til bo-vest@bo-vest.dk Hjemmeside: Afdelingsleder: Michael Willumsen, mobiltelefon indenfor normal arbejdstid eller på miw@bo-vest.dk el. driften@va4syd.dk Ejendomskontoret: Bjørnens kvarter 15 A, har åben: hverdage mellem kl og tirsdage tillige kl Skader udenfor normal arbejdstid: Ved fejl på fællesantenneanlægget: Afdelingsbestyrelse: Kontaktperson: Astrid Hansen, Oksens kvt. 5 E Kasserer: Hans Kristian Andersen, Hjortens kvt. 8 A Medlemmer: Bente Baudier, Vædderens kvt..6 E Hassan Ameri, Fiskens kvt. 7 B Jens Arne Nielsen Fiskens kvt. 5 A Henriette Ørberg, Fiskens kvt. 1 E Finn Stubtoft Bjørnens kvt. 1 C Suppleanter: 1. Inge-Lise Jørgensen Oksens kvt. 8 F Ole Jensen Bjørnens kvt. 10 D , 25.,26.,27. og 28. juni kl : Åbent hus i referenceblokken, Fiskens Kvt. 2 F. Lørdag 31. august kl : Bydelsfest i Kanalgaden Søndag 1. septembetr kl : Kvarterskoncert på Spættegrunden Lørdag 14. september kl : Idrættens Dag i Albertslund Syd, ved det nye beboerhus, Hjortens Kvt. 10. Hvis I har nogle aktiviteter i afdelingen, som I ønsker at andre beboere kunne deltage i, jamen så er der plads her til jeres meddelelse. I skal blot skrive en notits til redaktionen på de adresser, I ser her nederst på siden. Udlån af lille stige, trækvogn, trillebør, elektrisk hækkeklipper, ørnenæb og håndskubbende græsslåmaskine: Henvendelse til materialegården i Hjortens kvarter mandag til fredag kl Udlån af slagboremaskine: Henvendelse på ejendomskontoret i åbningstiden. Redaktion: Kurt Schultz, Banehegnet 38, 1. th figenbladet@live.dk Hans Kristian Andersen, Hjortens kvt. 8 A eilers.andersen@webspeed.dk Jens Arne Nielsen, Fisken 5 A, pt. Svanens kvt. 2 A jensbirg2002@yahoo.dk tryk: sdptryk a/s -

3 Side 18 Side 3 Afdelingsbestyrelsens fordeling af opgaverne Den nyvalgte afdelingsbestyrelse har på sit møde den 10. april fordelt opgaverne imellem sig: Astrid Hansen er fortsat kontaktperson for afdelingsbestyrelsen og Hans Kristian Andersen fortsætter som ansvarlig for pengekassen Bente Baudeir, Henriette Ørberg, Hassan Ameri og Finn Stubtoft deltager alle i Det Grønne Udvalg. I Velkomstudvalget sidder Hans Kristian Andersen, Henriette Ørberg, Finn Stubtoft og Hassan Ameri. Miljøudvalget, som bl.a. tager sig af genbrugsgården, består af Bente Baudier, Hans Kristian Andersen, Hassan Ameri og Jens Arne Nielsen. I Samrådet for Masterplan Syd sidder Astrid Hansen. I Følgegruppen for renovering af rækkehusene kan alle afdelingsbestyrelsens medlemmerdeltage. Delegeret til BO-Vest repræsentantskabsmøde den 27. maj 2013 er Finn Stubtoft. I Beboerhusudvalget er Bente Baudeir, som er tovholder samt Henriette Ørberg og Astrid Hansen. Mogens Grønborg og Ole Jensen er valgt på beboermøde. Valg til Beboerhusgruppen foretages på beboermødet i efteråret. I VA s Foreningssekretariat er Astrid Hansen medlem og Finn Stubtoft er suppleant. I Albertslund Kommunes Brugergruppe er Bente Baudier medlem og Hans Kristian Andersen er suppleant. IT-udvalget består af Finn Stubtoft, Henriette Ørberg, Bente Baudier og Ole Jensen. Fællesmøderne for boligafdelingerne i Syd (tidligere ABC) tager Hans Kristian Andersen og Jens Arne Nielsen sig af. I s redaktion er valgt Kurt Schultz, Jens Arne Nielsen og Hans Kristian Andersen. 1. suppleant til Afdelingsbestyrelsen er Inge-Lise Jørgensen. 2. suppleant er Ole Jensen.

4 Side 4 Side 17 Her ser I Driftens fire friske fyre. Fra venstre Michael, Alex, Ole og Tommy Nyt fra driften Vores to tidligere medarbejdere Svend Klausen & Børge Frederiksen som har væres i vores afdeling i mange år, har nu valgt at gå på en velfortjent pension ved udgangen af Derfor har vi ansat en ny mand Tommy Nielsen som Driftsassistent, og som startede 1. januar i vores afdeling, VA 4 Række. Tommy kommer fra en tilsvarende stilling i Kanalens Kvarter, og har derfor stor erfaring og kendskab til både BO-VEST og rækkehusene. Tommy Nielsen startede hos os 1. januar. Tommy har en baggrund som bygningshåndværker og har arbejdet inden for boligsektoren i 14 år. Tommy har været ansat i VA i 9 år med ansvar for daglig Sammen holder vi byen ren Måske deltog dit boligområde i Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamling i april? Måske var du med, da Agenda Centeret afholdte I love Albertslund -konference? Der var mange deltagere til begge dele, fordi mange gerne vil være med til at gøre Albertslund til en endnu bedre by. Nu vil Agenda Centeret gøre det lettere at organisere tiltag, der skal gøre os endnu gladere for Albertslund. Ligger der henkastet affald, hvor vi bor, så påvirker det vores humør. En undersøgelse viser, at mange bliver vrede, når de ser henkastet affald i deres boligområde. Andre bliver kede af det, og har ikke lyst til at opholde sig, hvor de bor. Heldigvis viser samme undersøgelse, at vi i høj grad har lyst til at gøre noget ved problemet. Ved at være med i affaldsindsamlinger og fælles rengøringsdage øger vi glæden ved at bo i byen. Vi kommer hinanden ved, og vi føler, at vi gør en god indsats for os selv og vores naboer. Det kan dog være vanskeligt at tage det første skridt i organiseringen af f.eks. affaldsindsamlinger. Du kan derfor kontakte Agenda Centeret, hvis du ønsker hjælp til det praktiske. Vi kan bidrage med både udstyr og erfaringer, og vi kan muligvis sætte dig i kontakt med andre, der også vil gøre noget ved affaldet i dit boligområde. I den kommende tid vil Agenda Centeret også organisere affaldsindsamling, oprydning og rengøring omkring Albertslund Centrum og andre steder, hvor vi alle sammen færdes, men ikke nødvendigvis bor. Du kan finde os på hvor du også kan læse mere om vores planer. De forskellige initiativer vil også blive omtalt på vores hjemmeside og i Albertslund Posten. Agenda Centerets I love Albertslund -kampagne handler ikke kun om affald. Den handler om at skabe en god by, hvor vi kan udfolde os og leve et godt liv. Har du derfor idéer til, hvordan vi sammen gør Albertslund til et bedre sted, så er du også meget velkommen til at kontakte os. Kærlig hilsen Agenda Center Albertslund For et bæredygtigt Albertslund!

5 Side 16 Side 5 Vi behøver ikke alle have det hele når vi li så godt kan dele Bøger, musik, spil og film låner vi på biblioteket. Men hvorfor låner vi ikke andre ting, som vi kun bruger engang i mellem? Haveredskaber, værktøj, campingudstyr og cykelanhænger er eksempler på noget, mange af os bruger, men som regel kun en gang i mellem. Derfor ville vi med fordel kunne låne os frem i stedet for at købe nyt. Og faktisk liver det mere og mere populært at låne af hinanden. Det er godt at låne i stedet for at købe. Der bruges ressourcer til produktionen af alle nye produkter. Selvom mange materialer (heldigvis) genanvendes, så skal der også nye materialer til. Der til kommer energiforbruget med afbrænding af fossile brændstoffer i produktionen, forarbejdningen og transporten. På bundlinjen er det derfor skidt at købe produkter, der alligevel ender med at stå og samle støv. Samtidig er det også godt for privatøkonomien at deles om udgifterne. Det er altid nemmere at låne af naboerne, hvis man også selv tilbyder noget. Så vil du være med på låne-bølgen, kan du begynde med at fortælle naboerne, hvad du selv låner ud, eller opsætte en seddel et sted, hvor der kommer mange naboer forbi. I Agenda Centeret vil vi gerne være med på låne-bølgen, så nu låner vi også noget ud. Dels en el-cykel, dels en batteridreven græstrimmer og dels en batteri -dreven motorsav. Alle tre ting er gratis at låne. Vi har valgt at udlåne batteridrevne have-redskaber, fordi de forurener og larmer mindre end benzindrevne, og el-cyklen udlåner vi, fordi den er et godt alternativ til bilen - og så kan du prøve, om det er noget for dig. Ring til Agenda Centeret på tlf eller skriv til madsen@agendacenter.dk, hvis du er interesseret i at låne noget af os. Med venlig hilsen Agenda Center Albertslund For et Bæredygtigt Albertslund ledelse samt servicering af beboerne. Hans første opgave hos os var at stå for alle genhusningerne for de beboere, som skulle forlade Fiskens kvarter midlertidigt under renoveringen. Dette gik meget stærkt, men Tommy og Ole løste denne opgave i fællesskab med beboerne i Fisken, og alle blev genhuset. Den 1. marts blev Alex Christiansen ansat som erstatning for Børge. Alex er en frisk ung mand med gåpåmod. Han er også en erfaren og dygtig ejendomsfunktionær, som kommer fra en stilling som førstemand i Kanalens kvarter. Alex Christiansen har også en baggrund som bygningshåndværker. Desuden har han erfaring med pasning af ejendomskontor flytteboliger udearealer og servicering af beboere. Siden 1. marts har vi således været fuldbemandede. Mange af jer kender allerede Ole. Han har en teknisk baggrund og en del års erfaring med pasning af udearealer samt servicering af beboere. Vi kender alle hinanden som kollegaer i VA og er i gang med at fordele de mange forskellige opgaver i forhold til vores kompetencer, så I og vi får fuldt udbytte af alle vores erfaringer.i skrivende stund er tilbageflytningen til Fiskens kvarter i fuld gang. I den kommende tid vil der desuden komme endnu flere ganhusninger såvel som tilbageflytninger. Vi glæder os til, at vores materiale & genbrugs-gård bliver færdig her i juni måned, så vi kan få en god base for arbejdet i driften, og så vi kan få en god genbrugsgård op at stå i samarbejdet med genbrugsgruppen. Vi regner med at vores nye beboerhus bliver færdigt til 1. august. Med venlig hilsen Driften ved Michael Willumsen Sæt et kryds i kalenderen: Kvarterskoncert på Spættegrunden Poul Banks og musikorkester spiller på Spættegrunden (Spættens kvarter 10) Søndag 1. september kl Musikorkesteret omfatter Poul med sang og guitar, Jørgen Lang med sang og mundharpe, Hugo Rasmussen med bas og Martin Andersen med violin. Musikorkesteret er et udpræget liveorkester, og deres unikke sammensætning af akustiske instrumenter og brede publikumsappel er stadigvæk enestående på den danske musikscene. VA afdeling 4 Syd

6 Side 6 Side 15 Åbent hus i Fisken 2F For beboerne i VA 4 Række (Bjørnen, Oksen, Hjorten og Vædderen Kvarter) vil afdelingsbestyrelsen holde åbent hus i Fiskens Kvarter 2F i referenceblokken. Her vil det være muligt at komme inden for og besigtige den nyrenoverede bolig. De øvrige beboere i Fiskens Kvarter bliver ikke snydt. De kan jo se resultatet af renoveringen i deres egen bolig. 24.og 25. juni for beboere i Bjørnens Kvarter 26. juni for beboere i Vædderens Kvarter 27. juni for beboere i Oksens Kvarter 28. juni for beboere i Hjortens kvarter Alle dage vil der være åbent mellem kl , hvor der vil være repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen til stede. Jens Arne Nielsen Afdelingsbestyrelsen, VA 4Række Det digitale tilvalgskatalog Socialt velvære i Syd Et hej eller bare et vink med armen er en hilsen, vi ofte har mødt under vores 5 måneders genhusning i VA 4 Syd. Her giver hundeluftning let lejlighed til at få en god snak hen over hundesnorene. Materialegården i Svanens Kvarter er foruden at være et centrum for genbrug også et mødested, når man nu alligevel er der. Mest imponerende er nu nok beboerhuset i Svanens Kvarter 22. Her er der fællesspisning hver torsdag kl. 18, og der kommer normalt ca. 35 til 50 mennesker. Hverdagstanker udveksles, og planer aftales om deltagelse i de mange sociale aktiviteter, som f.eks. IT-caféen, Foto-gruppen og I love Albertslund-kampagnen. Når vi flytter tilbage til VA 4 Række Syd, vil vi tage inspiration med fra de mange ildsjæle, vi har mødt i VA 4 Syd. Det gælder, hvordan vores eget nye Beboerhus og vores nye Materialegård skal kunne bidrage til øget socialt velvære efter renoveringen. Jens Arne Nielsen Fiskens Kvarter 5 A (igen fra den 22. juni 2013) Ifølge projektleder Tine Refsgaard er status for tilvalgskataloget nu således: Det har været gennem en længere boligdemokratisk proces, hvor mange forbedringsforslag har skullet indarbejdes, indtil den færdige udgave nu endelig er klar og godkendt af alle boligforeningernes bestyrelser. Der resterer nu blot nogle tekniske problemer med realisering af digitaludgaven, men hun håber på, at de bliver løst, så den når at komme ud inden udgangen af juni måned. Indtil da fortsætter byggekoordinator Berit Djarling samvittighedsfuldt med at gå rundt til beboerne og anvende den analoge papirudgave. Jens Arne Nielsen Afdelingsbestyrelsen, VA 4Række. Materialegården i Svanens Kvarter er fuld af hygge. Her har nogle beboere indrettet sig med et genbrugsbord, nogle genbrugsstole og en genbrugsparasol.

7 Side 14 Side 7

8 Side 8 Husk at klippe hækkene inden Sankt Hans! Vi har mange flotte hække i vore rækkehushaver. Men nogle gange kniber det med at få dem klippet til tiden og at få dem klippet ned i den rigtige højde. Hækkene skal klippes hvert år, og det kan anbefales, at klippe dem inden Sankt Hans den 24. juni. De flotteste og tætteste hække får man imidlertid, hvis man klipper dem to gange om sommeren: før Sankt Hans og i begyndelsen af august. Elektrisk hækkesaks kan lånes på ejendomskontoret. Hækkene skal klippes ned så de følger vores Husorden, hvor det er bestemt at: - Hækkene i forhaverne må maks være 1,50 m. - Hækkene i baghaverne må maks være 1,80 m. På billederne her på siden kan du se, hvor åbent og indbydende der bliver i vores bebyggelse, når hækkene klippes ned til lav højde. Men det fremgår også, at de trænger til en ny klipning her kort før Sankt Hans: Side 13 (fortsat fra forrige side) Formandens beretning blev dog vedtaget med et stort flertal, og generalforsamlingen kunne gå videre til valghandlingerne. Her blev formand Vinie Hansen (Hyldespjældet) genvalgt uden modkandidater, ligesom Astrid Hansen (4 Række), Henning Bjerre (Gadekæret) og Jørgen Fahlgren (Askerød) alle genopstillede til bestyrelsen. De tre blev også valgt uden modkandidater. Kampvalg Det efterfølgende valg til de tre suppleantposter gav dog kampvalg, da tidligere bestyrelsesmedlem Hanne Iversen (Grønningen), foruden Jette Olsen (Læhegnet/Nørreland), Torben Riedel (Gadekæret) og Flemming Vinther Wallin (4 Syd) også ønskede at stille op. Det blev dog Jette, Torben og Flemming, der fik de fleste stemmer. Slutteligt var der stor opbakning til det fremlagte regnskab og budget, genvalg til KPMG som revisor og et tak for en god aften fra formand Vinie Hansen. Husk at se efter, om der er fuglereder med fugleunger inden du går i gang med saksen! Redaktionen ønsker god fornøjelse med klipningen og god sommerferie! Jesper Nygård, administrerende direktør i KAB, stod for et oplæg om 'det sociale enzym'.

9 Side 12 Kampvalg og sociale enzymer Der var kampvalg til suppleantposterne og et stort fremmøde på VA s generalforsamling. Det gav en god og livlig debat, genvalg til formanden og et indledende oplæg om det sociale enzym. Efter sidste års tur til Kongsholmcentret dannede Musikteatret igen ramme om VA s generalforsamling. Som noget nyt havde VA s bestyrelse valgt at indlede aftenens program med et oplæg om Det sociale enzym ved Jesper Nygård, direktør i Danmarks største boligselskab, KAB. Ifølge KAB s direktør er det sociale enzym det, der skaber sammenhængskraft mellem det offentlige, markedet og civilsamfundet og derved udvikler velfærden i samfundet. Beretningen blev debatteret Oplægget fungerede som inspiration til en senere debat om VA s handlingsprogram for , som var første større punkt på dagsordenen ved generalforsamlingen, efter de sædvanlige formalia som valg af referent og dirigent m.m. var vel overstået. Side 9 Bydelsfest i Kanalgaden - Sæt kryds i kalenderen lørdag den 31 aug. kl ! Igen i år skal der festes langs Kanalen (mellem Hvidbrovej og Fuldbrovej). Der kommer til at foregå mange spændende ting. F.eks. loppemarked, underholdning for børn, god musik og andre sjove ting. Der vil som sædvanlig være mad og drikke. Nærmere information om festen og bestilling af loppemarkedsborde mv. i august. Tjek ABCkalenderen, dit beboerblad eller ABC-kontoret i Kanalens kvt Det er ikke muligt at reservere loppemarkedsborde før tirsdag den 20. august. Yderligere information hos Irene Monberg Billederne her viser lidt af den fine stemning, vi havde på bydelsfesten sidste år. Ifølge de seneste og sikreste prognoser vil vejret i år blive lige så godt: Derpå fremlagde Vinie Hansen, formand i VA, bestyrelsens beretning, som var en tour de VA, hvor de mange fremmødte fik en indsigt i alle renoveringerne i VA s boligafdelinger. Den efterfølgende debat bar præg af det store fremmøde fra Gadekæret, en boligafdeling, der har stået meget igennem i forbindelse med den igangværende renovering der. Der var derfor fuld forståelse for den utilfredshed, der gentagne gange blev luftet. (fortsættes på næste side)

10 Side 10 Genbrug i vores naboafdeling. Side 11 Der skal også være værktøj til beboerne. så de selv kan skille de store ting ad, og fordele dem til de rigtige affaldsfraktioner: I vores boligafdeling kan vi snart tage vores nye genbrugsplads i brug. Vi har allerede etableret en genbrugsgruppe med ti frivillige, som vil vejlede beboerne i, hvordan de skal sortere og aflevere deres affald på den nye genbrugsplads. Den 16. maj var vi på besøg i vores naboafdeling, VA afdeling 4 Syd, for at se, hvordan de tager imod affaldet på deres genbrugsplads. Det blev meget lærerigt. Vi har fået mange gode ideer til, hvordan vi skal få vores genbrugsplads til at fungere. Her følger nogle af de indtryk, vi har fået med hjem: Det er meget vigtigt, at beboerne bliver godt informerede. Derfor skal der skiltes grundigt på genbrugspladsen: Og der skal være god plads til alle de fine ting, som kan genbruges som de er: Der skal opstilles mange slags forskellige containere til forskellige typer affald. Her til haveaffald: Og her til farligt affald: Lone fra vores genbrugsgruppe var så heldig at finde et dejligt dukkehus, som hun fik lov at tage med hjem: Det blev et meget vellykket besøg i naboafdelingen Med venlig hilsen Hans Kristian Andersen, Hjorten 8 A

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. Bladet der dækker det væsentlige. 41. Årgang nr. 3 - juni 2014

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. Bladet der dækker det væsentlige. 41. Årgang nr. 3 - juni 2014 Sjov i afdelingen FIGENBLADET Bladet der dækker det væsentlige 41. Årgang nr. 3 - juni 2014 Jeg hører, du har tjent mange penge på Grønland. Det har jeg også, men jeg kan bare ikke få dem udbetalt. Hvorfor?

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 23. maj 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 23. maj 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde torsdag den 23. maj 2013 Til stede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Jens Arne Nielsen (JAN), Hassan Ameri (HA), Inge

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 20. november 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 20. november 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 20. november 2012 Tilstede: Ikke tilstede: Dagsorden sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Finn Stubtoft (FS),

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

FIGENBLADET. Sjov i. afdelingen. 39. Årgang nr. 4-2012. Nu er renoveringen af den første række i Fiskens Kvarter i fuld gang!

FIGENBLADET. Sjov i. afdelingen. 39. Årgang nr. 4-2012. Nu er renoveringen af den første række i Fiskens Kvarter i fuld gang! Det er jo ren svindel!, råber turisten til bonden, Du forlanger 2.000 kroner for et får. Ja, det gør jeg godt nok, siger bonden, men du må lige tænke på, at det er 100 procent ren uld! Vi har fået nyt

Læs mere

Andelsboligforening. Referat

Andelsboligforening. Referat Referat sbestyrelsesmøde onsdag d. 14. maj 2014 Fremmødt: Afbud: Hans Kristian Andersen (HKA), Hassan Ameri (HA), Inge Lise Jørgensen (ILJ), Finn Stubtoft (FS), Jens Arne Nielsen (JAN), Bente Baudier (BB),

Læs mere

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet

Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Boligområder i Albertslund med ordning for Direkte Genbrug med frivillige beboere tilknyttet Mulighed for direkte genbrug er væsentlig i bestræbelserne på at minimere ressourceforbruget og nedsætte affaldsmængderne.

Læs mere

GODKENDELSER OG GENVALG I TRANEMOSEGÅRD

GODKENDELSER OG GENVALG I TRANEMOSEGÅRD FREDELIGT KAMPVALG I AB Repræsentantskabsmødet i AB var ganske fredeligt, selvom det kom til kampvalg undervejs. Det årlige repræsentantskabsmøde i Albertslund Boligselskab var en ganske fredelig affære.

Læs mere

Ordinært beboermøde i VA afd. 4 Række. Onsdag d. 19. marts kl. 19.00

Ordinært beboermøde i VA afd. 4 Række. Onsdag d. 19. marts kl. 19.00 Ordinært beboermøde i VA afd. 4 Række Onsdag d. 19. marts kl. 19.00 Referat Der er repræsenteret 29 hustande på beboermødet. 58 stemmer i alt udleveret. Astrid Hansen bød velkommen til beboermødet 1. Valg

Læs mere

Grillaften på Brogårds Plads. 10 års jubilæum. Sæt X i kalenderen fredag d.19.august Program og yderligere oplysninger i augustnummeret.

Grillaften på Brogårds Plads. 10 års jubilæum. Sæt X i kalenderen fredag d.19.august Program og yderligere oplysninger i augustnummeret. Grillaften på Brogårds Plads 10 års jubilæum Sæt X i kalenderen fredag d.19.august Program og yderligere oplysninger i augustnummeret. VA 4 syd Nr. 7 - juli 2011 fra den kommunale indvielse af pladsen

Læs mere

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. Bladet der dækker det væsentlige. 40. Årgang nr. 4-2013

FIGENBLADET. Sjov i afdelingen. Bladet der dækker det væsentlige. 40. Årgang nr. 4-2013 Sjov i afdelingen FIGENBLADET Bladet der dækker det væsentlige 40. Årgang nr. 4-2013 Rasmus, er det dig, der har lært vores papegøje alle de frygtelige ord?, spurgte moderen. Nej da mor, tværtimod, jeg

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2012

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2012 Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag d. 9. oktober 2012 Tilstede Ikke tilstede Dagsorden sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Hassan Ameri (HA), Ivan

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Til stede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Inge Lise Jørgensen (ILJ), Jens Arne Nielsen

Læs mere

VA 4 syd Nr. 8 august 2011

VA 4 syd Nr. 8 august 2011 VA 4 syd Nr. 8 august 2011 MENS CAFE ØRNEN ER I BÅLHYTTEN ER DER DØMT PAUSE TIL HESTE, CHAUF- FØR OG HANS MEDHJÆLPER -TAK FOR EN GOD TUR FOTO: MARGIT Indhold : CAFE ØRNEN MENU AUGUST 3 KAFFEKLUBBEN SYDSPÆTTERNE.

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 17 Marts 2013 Lathyrushaven FORÅR I LATHYRUSHAVEN 2013. Indhold: Velkommen til nye beboere - Ejendomskontoret

Læs mere

VA 4 SYD NR 1 JAN/FEB 2003 Husk! Ekstraordinært beboermøde Onsdag 29. Januar

VA 4 SYD NR 1 JAN/FEB 2003 Husk! Ekstraordinært beboermøde Onsdag 29. Januar VA 4 SYD NR 1 JAN/FEB 2003 Husk! Ekstraordinært beboermøde Onsdag 29. Januar Der er intet i verden så stille som sne Betonhjertet Jan/Feb. 2003 1 INDHOLD FASTELAVN side 3 BILLETTER 4 LYSFEST PÅ BROGAARDS

Læs mere

Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd

Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd Vridsløselille Andelsboligforening Afdeling 4 Række Den 24. november 2010 Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Låne, dele og bytte - eksempler i Albertslund

Låne, dele og bytte - eksempler i Albertslund Låne, dele og bytte - eksempler i Albertslund Hæftet er et inspirationskatalog. Det beskriver nogle af de mange dele-, bytte- og låneordninger, der findes i Albertslund. Boligområder VA 4 Syd (lejeboliger)

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Kom og hør Lasse og Mathilde på Spættegrunden Indkaldelse til budget beboermøde 8. september 2014 kl. 19:00 : se side 5

Kom og hør Lasse og Mathilde på Spættegrunden Indkaldelse til budget beboermøde 8. september 2014 kl. 19:00 : se side 5 Søndag den 31 august kl 14 når Lundeborg kommer til Albertslund : Kom og hør Lasse og Mathilde på Spættegrunden Indkaldelse til budget beboermøde 8. september 2014 kl. 19:00 : se side 5 I DETTE NUMMER:

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl Referat af afdelingsbestyrelsesmøde den 1. november 2018 Tid og sted: Beboerhuset i Hjortens Kvarter kl. 17.00 Indkaldte: Finn Stubtoft, Jens Arne Nielsen, Ole Jensen, Astrid Hansen, Hans Kristian Andersen,

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

VA 4 syd Nr. 9 september 2011

VA 4 syd Nr. 9 september 2011 VA 4 syd Nr. 9 september 2011 Seksplettet køllesvinger taget af Sanne Nissen Onsdag 21.september afholdes det årlige budgetbeboermøde se mere side 4, 5 og bagsiden Indhold : CAFE ØRNEN MENU SEPTEMBER 3

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget Bolderslev og Uge Allégade Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331

Læs mere

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder

Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Nyhedsbrev Information Orientering Boligselskabet Fruehøjgaard Velkommen til Børglumparken og nye muligheder Børglumparkens bestyrelse Kære nabo Vi ønsker dig hjertelig velkommen til dit nye hjem Som ny

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 Tilstede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Hassan Ameri (HA), Inge Lise Jørgensen (ILJ),

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Forsidefoto : et udkast til facedeløsning på prøvehusene Husk det nu - du kan godt tage gode billeder på den rigtige side af afspærringen

Forsidefoto : et udkast til facedeløsning på prøvehusene Husk det nu - du kan godt tage gode billeder på den rigtige side af afspærringen I DETTE NUMMER: MENU CAFE ØRNEN JULI 3 KANALGADEN 3 SIDSTE NYT FRA AFDELINGSBESTYRELSEN 4 AKTIVITETER I BEBOERHUSET JULI 5 VAGTORDNING OG ÅBNINGSTIDER 10 UDVALG OG GRUPPER 11 BYDELSFEST DEN 1 SEPTEMBER

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

VA 4 syd Nr.7 august Grillaften på Brogårds plads se bagsiden

VA 4 syd Nr.7 august Grillaften på Brogårds plads se bagsiden VA 4 syd Nr.7 august 2008 Grillaften på Brogårds plads se bagsiden Betonhjertet august 2008 1 INDHOLD CAFE ØRNEN 3 PARKERING PÅ AFMÆRKEDE FELTER 4 MUREN I SVANEN 4 IT-CAFE TIRSDAG OG TORSDAG 5 VAGTORDNING

Læs mere

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen 31. årgang Nr. 31 11. september 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.com/dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

FIGENBLADET Bladet der dækker det væsentlige 45. Årgang nr. 2 juni 2018 Det gamle træ - det lader vi stå!

FIGENBLADET Bladet der dækker det væsentlige 45. Årgang nr. 2 juni 2018 Det gamle træ - det lader vi stå! FIGENBLADET Bladet der dækker det væsentlige 45. Årgang nr. 2 juni 2018 Det gamle træ - det lader vi stå! På pladsen foran beboerhuset, sker der i øjeblikket store forandringer. Træer og buske graves op.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat

Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag d. 27. juli 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Vibeke Hansen, Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud) og Flemming V. Wallin Suppleanter: Dorthe Larsen

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter 5. maj 2015 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 10. juli 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 10. juli 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 10. juli 2013 Til stede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Hassan Ameri (HA), Finn Stubtoft (FS), Jens Arne

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Indkaldelse til beboermøde med regnskab og valg Tirsdag den 15. marts 2016, kl. 19:00 Se side 7

Indkaldelse til beboermøde med regnskab og valg Tirsdag den 15. marts 2016, kl. 19:00 Se side 7 Indkaldelse til beboermøde med regnskab og valg Tirsdag den 15. marts 2016, kl. 19:00 Se side 7 I DETTE NUMMER: MENU CAFE ØRNEN JANUAR 3 MASTERPLANSYD 4 INDKALDELSE TIL BEBOERMØDE MED REGNSKAB OG VALG

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Referat fra regnskabsbeboermøde Mandag den 20. marts 2017 kl. 19:00, i Beboerhuset Ørnen

Referat fra regnskabsbeboermøde Mandag den 20. marts 2017 kl. 19:00, i Beboerhuset Ørnen Albertslund den 20. marts 2017 Referat fra regnskabsbeboermøde Mandag den 20. marts 2017 kl. 19:00, i Beboerhuset Ørnen 26 boliger var repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Vinie Hansen

Læs mere

DET ER OGSÅ DIN BOLIGFORENING

DET ER OGSÅ DIN BOLIGFORENING DET ER OGSÅ DIN BOLIGFORENING Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 VI BOR I FORENING Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer eller fonde, som skal tjene

Læs mere

Frivillighed, engagement og udvikling af gode fællesarealer

Frivillighed, engagement og udvikling af gode fællesarealer Frivillighed, engagement og udvikling af gode fællesarealer Oplev syv cases fra fællesskabets Danmark. Se videointerviews med børn og voksne, som fortæller om at skabe inspirerende og hjemlige fællesarealer

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Som tak vil du deltage i en lodtrækning om at vinde flotte præmier!!

Som tak vil du deltage i en lodtrækning om at vinde flotte præmier!! Spørgeskema vedr. din boligafdeling Som tak vil du deltage i en lodtrækning om at vinde flotte præmier!! Hasseris Boligselskab har i samarbejde med Aalborg Kommune ansøgt Landsbyggefonden om midler til

Læs mere

Tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.00

Tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet i Albertslund Boligselskab samt suppleanter 13. maj 2012 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST,

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Aktiv i boligområdet

Aktiv i boligområdet Aktiv i boligområdet Aktiv i boligområdet Stadig flere danskere gider godt det frivillige arbejde. Vores samfund ville ikke kunne fungere, hvis ikke vi havde så mange ildsjæle. Du kan lave frivilligt

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen for afd. 9 Bestyrelsesmøde tirsdag den 8. aug kl

Afdelingsbestyrelsen for afd. 9 Bestyrelsesmøde tirsdag den 8. aug kl Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde i Glostrup Boligselskab afdeling 9. Tirsdag d. 8. Aug. 2017 kl. 17.00, Diget 17, kælderen. side 1 Deltagere: Susanne Petersen, Mads Andersen, Poul Schmidt, Bente Schmidt,

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

"~ 4SYD. Beboermøde 17. marts 2014 kl. 19 i Beboerhuset Ørnen. Referat Der var 33 hustande repræsenteret Flemming Wallin bød velkommen.

~ 4SYD. Beboermøde 17. marts 2014 kl. 19 i Beboerhuset Ørnen. Referat Der var 33 hustande repræsenteret Flemming Wallin bød velkommen. "~ 4SYD Beboermøde 17. marts 2014 kl. 19 i Beboerhuset Ørnen Referat Der var 33 hustande repræsenteret Flemming Wallin bød velkommen. på mødet. 1. Valg af dirigent Vinie Hansen er valgt som dirigent og

Læs mere

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN

NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN NYT FRA FORMAND VINIE HANSEN Nedsættelse af nye udvalg i BO-VEST Bestyrelsen har besluttet at nedsætte et redaktionsudvalg til at redigere det nye beboermagasin, som skal udkomme to gange om året, første

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring

Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring Tlf. 9892 6333 Fax. 9890 9848 Giro 104 1207 CVR-nr. 1892 8817 Arsenalvej 20 9800 Hjørring II NORDJYLLAND E-mail: bonord@bonord.dk Afdelingsmøde Afd. 81 Støvring Mødet påbegyndt: Mødet afsluttet: Mødested:

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Privatisering af vores veje

Privatisering af vores veje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 3 oktober 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Læs referat fra Budgetbeboermødet 8-9 2014 på side 4-7

Læs referat fra Budgetbeboermødet 8-9 2014 på side 4-7 Læs referat fra Budgetbeboermødet 8-9 2014 på side 4-7 I DETTE NUMMER: MENU CAFE ØRNEN OKTOBER 3 REFERAT FRA BUDGETBEBOERMØDE SEP 2014 4-7 NYT FRA BRUGERGRUPPEN SEP. 2014 8-9 OPSAMLING AF MILJØGRUPPENS

Læs mere

Årsmøde i Sporvejsfunktionærernes Boligforening SBF 1

Årsmøde i Sporvejsfunktionærernes Boligforening SBF 1 Årsmøde i SBF 1 Referat fra ordinært årsmøde i SBF 1 - afholdt mandag den 14. maj 2012, kl. 19.00, i Adventskirken, Sallingvej 90-2720 Vanløse. Til stede var: Gæster: Der var mødt 32 personer, hvoraf 27

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Grundejerforeningen Asmild Dige og Asmild Eng

Grundejerforeningen Asmild Dige og Asmild Eng Grundejerforeningen Asmild Dige og Asmild Eng Agenda 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab 5. Forslag a) Boligselskabet Klipning af læhegn ved Asmild

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere