Club 222 Buddingevej Søborg Club 222 Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Club 222 Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk"

Transkript

1 Vi glæder os til at se jeres børn her i klubben til en sjov, tryg og inspirerende hverdag, som bygger på respekt, for både andre og sig selv. Club 222 Buddingevej Søborg Tlf Club 222

2 Hjertelig velkommen til Club 222. Vi er nu så heldige, at jeres barn skal gå i Club 222 og vi voksne her i klubben, vil gøre alt for at klubben er et trygt og rart sted at være. Vi har en masse forskellige tilbud som man kan deltage i og håber at klubben bliver en dejlig udviklende oplevelse. Åbningstider: Man-fre Ferier Afkrydsning Når man starter i klubben skal man krydse sig af når man kommer og går. Vi har besluttet at børnene skal vente med at gå udenfor klubben d.v.s. gå i kiosken osv. til de går i 4 klasse, da vi synes at det er en god idé at jeres børn lige falder lidt til inden de begynder at bevæge sig ud af huset. De må selvfølgelig gerne tage med på ture Værksteder og aktiviteter i klubben I klubben er der værksteder hvor man kan lave alverdens ting. Vi har: syværksted, hobbyværksted, rollespilsværksted og et stort udendørs areal hvor man kan spille fodbold, tennis, volleyball, gå på stylter og cykle på et-hjulet cykel. Vi har også et flot kaninhus og gård. Indenfor kan man benytte vores store sal til at spille håndbold, stikbold, tumle, danse og lege. Man kan også spille bordtennis, billard, se fjernsyn, spille buzz, spille playstation, eller bare hænge ud og slappe af i pigerummet hvis man altså er en pige. Ellers er det kun fantasien der sætter grænser. Faste ture og aktiviteter hver uge Hver uge kan man melde sig på faste aktiviteter som sportshal, svømning, bowling, skøjtehal om vinteren og mulighed for ture til sejlklubben om sommeren. Andre Ture Månedligt bliver der arrangeret forskellige ture man kan tilmelde sig. Dette kan være en tur i skaterpark, sejlture, koncerter, ridning, biografture, shoppeture og meget mere. Hold øje med opslagstavlen og hjemmesiden Hvis man har et forslag til en tur, er man også velkommen til at komme og sige det til en medarbejder.

3 Ferieprogammer I sommerperioden og andre ferier, kører vi efter et særligt ferieprogram som udkommer på hjemmesiden. I ferieperioderne serveres frokost ved 12 tiden, dog skal man selv sørge for at have madpakke og drikke med, hvis man skal på en tur. Vi håber at jeres barn bliver rigtig glad for at være her, og kommer til at trives og føle sig godt tilpas. Vi glæder os til at se jer alle!

4 Hvem er hvem? I det følgende afsnit kan du se, hvordan vore medarbejdere ser ud, hvad de hver især er bedst til. Tag en tur rundt i klubben for at se, hvad du tænder på og hvad du kan lære af de mange dygtige medarbejdere. Det er dog ikke altid at medarbejderne er i deres aktivitetsrum, for i en klub er der mange andre opgaver som skal klares. I Club 222 bliver de løst af forskellige medarbejderteams. Det drejer sig bl.a. om: De mange funktioner der er i køkkenet. Arrangere sommerture. Dygtiggøre sig ved at tage på kurser. Opdatere hjemmeside. Udvikle aktivitetsrum, rydde op og holde orden. Sidst, men allervigtigst! Vi er mennesker som kan lide børn og som altid er parate til en snak med dig, uanset om du er jublende glad eller der er noget du er ked af. Mange venlige hilsner De voksne i Club 222 Sundhed Sundhed er også en vigtig del af Club 222. Derfor har vi dagligt mange fysiske aktiviteter som man kan deltage i. I køkkenet kan der dagligt købes suppe, sandwich eller andet spiseligt, så man lige kan holde den værste sult fra døren. Om fredagen er der fredagsfråder (der ser vi stort på om vi er 100% sunde). Disse tiltag skal dog kun ses som et supplement til henholdsvis skolemaden og aftensmaden i familien. Vi opfordrer meget til at jeres børn bruger vores tilbud, og kun engang imellem går til bageren, pizzeriaet, og kiosken og bruger deres penge. I kan styre det ved simpelthen ikke at give dem penge med. Club 222 er pengeløs. Børnene behøver således ikke, at have kontanter på sig, som kan ende med at blive brugt på slik og sodavand. Jeres barn får udstedt et magnetkort indeholdende to konti (mad og aktivitet), som I kan sætte penge ind på online. Før i tiden var mad og aktivitet adskilt, men det har vist sig for besværligt at administrere, så begge konti kan bruges til både det ene og det andet. Der kan ikke hæves kontanter på kortet. Dog udbetales eventuelle resterende beløb selvfølgelig, den dag man stopper i klubben. Hjemmeside Klubben har en hjemmeside som vi stærkt opfordrer jer til at benytte. www. club222.dk. Her kan man læse om kommende aktiviteter og se billeder m.m. Obligatoriske lukkedage Obligatoriske lukkedage for 2014 er planlagt som følger: 16. april, 1. maj, 30. maj, 5. juni, hele uge 30, samt 29, 30, og 31. dec. Pædagogiske dage hvor vi holder lukket Datoerne vil blive annonceret løbende på Vi håber dette gav dig de vigtigste informationer, hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os på tlf: det er bedst at ringe inden kl. 13, eller efter kl. 16, da der på de tidspunkter er færre børn.

5 Trivsel Alle medarbejdere i Club 222 er uddannede konfliktmæglere. Hvis vi oplever at jeres barn ikke trives eller er indblandet i en konfliktsituation, tager vi kontakt til jer, så vi i fællesskab kan løse problemet, da det er vores erfaring at det er den mest effektive måde at gøre det på. I må også meget gerne tale med jeres barn om hvordan det skal reagere, hvis det sker at jeres barn bliver drillet eller ser at andre bliver drillet. I en konfliktsituation er det vigtigt at jeres barn henvender sig til en voksen, så vi kan stoppe det. Det er vigtigt man ikke går med på bølgen og gør gengæld, da man så er lige så skyldig som den anden part.. Vi lægger mærke til og vægter højt, at man tager et godt initiativ og hjælper til at gøre klubben til et godt sted at være for alle. Når man starter i Club 222, er der som udgangspunkt, to voksne som er kontaktpersoner for den klasse man går i. Dette gør at der er nogle voksne man kender særlig godt, hvis man har problemer eller spørgsmål, men man er selvfølgelig velkommen til at søge hjælp hos alle voksne i klubben. Grundregler Vi ved godt det ikke er særlig sjovt at have regler, men vi vil bede jer om at hjælpe jeres barn med at lære nogle få gyldne regler vi har her i klubben, som vil gøre indkøringen lettere. 1. Du må ikke mobbe 2. Hjælp til i klubben og pas godt på klubbens ting. 3. Man må meget gerne løbe udenfor, men indenfor går man. 4. Man må gerne spille musik på sin mobil, men det skal være i salen eller udenfor. Husk at rydde op efter dig selv og hjælp os med at holde klubben pæn. Sæt ting tilbage som du har brugt, sæt tallerkener i bakkerne ved opvaskemaskinen når du har spist osv. Vores leder har fået nyt job pr. 1/ Vi er derfor lederløse indtil vi bliver lagt ind under skolen i forbindelse med skolereformen pr. 1/ Vi ønsker ham al mulig held og lykke. Konstitueret leder indtil da er Trunte (souschef) Rasmus Leder Stoppet pr. 1/5-14 Trunte Kreativ / Konstitueret leder Velkommen til hobbyværkstedet, som er et åbent værksted for piger og drenge. Et sted for dig som elsker at bruge dine hænder. Her på værkstedet laver vi brugsting til dig selv eller til én du holder af. Vi har rigtig mange ideer og modeller lige fra genbrugstasker til nøgleringe. Det er et værksted fyldt med kreative børn som arbejder og hyggesnakker og hvis du vil være med, skal du være så hjertelig velkommen.

6 Forældre information: Mette Pigerum / Ture P.t. på barsel 2014 Hej alle nye børn!! Jeg hedder Mette og har været i klubben siden august Jeg er at finde mange steder i klubben. Dog er jeg primært i pigerummet, men ellers også i gang og sal. I pigerummet laver vi mange hyggelige ting. Der er mulighed for at lave smykker, spille spil, sminke og sætte hår samt bare at tøsehygge med the og en god snak. Jeg er altid åben for nye gode ideer til ture eller andre sjove aktiviteter. Kom derfor endelig til mig, så finder vi ud af, hvad der er mulighed for. Glæder mig til at møde jer alle sammen. Jønse Sport / Leg Velkommen til alle nye børn. Det er altid dejligt når I nye børn starter. I giver masser af ny energi til klubben. Det er mig I møder i sporten og ved bålet. I klubben er jeg ansvarlig for sporten og haven, så jeg er altid klar på et spil og en klat snobrød ved bålet. Synes I at der mangler noget i haven eller i sporten, så sig endelig til. Jeres ideer er typisk de bedste! Vi ses i klubben. Hilsen Thomas Jønse Opfølgningsmøde Vi afholder et opfølgende møde om hvordan det generelt er gået med indkøring og overgang fra SFO til klub. Her kan I få svar hvis I har uafklarede spørgsmål, komme med idéer eller andet. Mødet plejer alt efter øvrige aktiviteter at finde sted omkring september måned. Kontakt I og med at jeres barn nu går i klub og selv har mulighed for at komme og gå, har man ikke den samme kontakt til os voksne i klubben, som i f.eks. SFO en. Men I er altid velkomne til at ringe eller komme forbi og tale med os, hvis I har nogle spørgsmål. Vi håber her i denne brochure at give jer den mest nødvendige information om vores klub. Pædagogik Vi arbejder i klubben ud fra anerkendende pædagogik, hvor vi vægter følgende værdier højt: Ansvarsfølelse overfor hinanden og klubben God og positiv omgangstone Respekt for hinanden og de voksne Tillid og tryghed Godt kammeratskab Plads til forskellighed, Ingen accept af mobning At styrke børn i deres forcer Dette er vores grundværdier som I som forældre meget gerne må tale med jeres barn om inden starten i klubben, da det vil være en god indgangsvinkel til at komme godt i gang med klublivet. Hvis man har lyst til at vide mere om vores pædagogiske grundlag og arbejdsmetoder, kan man henvende sig til klubben og tale med en medarbejder eller læse vores udviklingsplan eller basisplan på

7 Andreas Sport / Leg Hej til jer alle! Jeg hedder Andreas og er uddannet idrætspædagog. Club 222 er et sted med et væld af sportsmuligheder, lige fra fodbold, til skumtennis, minigolf og meget mere. Mit hjerte har altid brændt for sport og idræt, løb og ja, nærmest alt indenfor motion, krop og bevægelse. Har man spændende idéer eller kunne man tænke sig at afprøve nye ting indenfor sport og idræt, så fyr løs, for vi tager gerne alle nye som gamle input til os! Jeg er en meget udadvendt fyr, som man altid kan komme til hvis man har brug for at snakke eller har andet på hjerte. Vi er altid positive og glade mennesker heroppe, og døren står altid åben hvis man har brug for råd, vejledning eller andet! Venlig hilsen.andreas Henrik Gang / Køkken / Natur Du kan bl.a. møde mig i gangen hvor jeg står og byder dig velkommen i klubben. Jeg kan fortælle dig om hvad der sker i klubben fra dag til dag, hvilke værksteder som er åbne og hvilke ture der er mulighed for at tage med på. Jeg elsker at lave mad, så du kan også finde mig køkkenet et par dage om ugen Det er også mig som administrerer klubbens hjemmeside. Jeg tager mig også af naturaktiviteter og bål, hvis nogen skulle have lyst til at tage på ekspedition med telt og kano m.m. Vi ses.

8

9 Rune Nørdekassen Hej jeg hedder Rune og er ansvarlig for Nørdekassen hvor du kan lave rollespilsvåben, male figurer, spille lidt playstation og hvad vi ellers finder på. Studerende Vi vil rigtig gerne være med til at præge fremtidens pædagoger, så derfor har vi næsten altid en eller to studerende i huset under kyndig praktikvejledning af en eller flere medarbejdere.

10 Iris Jane Pigeaktivitet / Ture Syværksted / Pigerum Hej jeg hedder Iris, og er en glad og frisk pige, som laver mange forskellige ting i klubben. Jeg elsker pigehygge og sportsaktiviteter, og hvad der ellers er af sjove lege, shows, ture osv. Du finder mig derfor mange steder i huset og jeg glæder mig til at møde DIG. Derudover arbejder jeg meget med konflikthåndtering, så man bedre kan forstå hvorfor man bliver uvenner og hvordan man kan løse konflikter på en god måde. Det er nemlig rigtig vigtigt at vi alle kan trives i klubben og har det rart og trygt sammen. Hej piger og drenge! Jeg er for det meste i syværkstedet. Her kan du tage et sykørekort, dvs. du lære at sy på symaskine og få syet en sypose til dine syting. I syværkstedet kan du sy alt muligt når du har et sykørekort: tasker, tøj, bamser mm. Man kan også lave ting uden et sykørekort: strikke, hækle, filte, brodere, sy i hånden, mm. Vi hygger meget i syværkstedet, hver dag ca. kl. 15:00 holder vi tepause, snakker, leger små sjove lege. En gang om året syr vi tøj til klubbens store modeshow, der vises til klubbens sommerfest. Jeg kan også li at svømme, lave tøse ting i pigerummet, hjælpe jer med konflikter mm. Jeg glæder mig til at møde dig! K. H. Jane Tommy Christian Kaniner / Køkken Sport / Leg Hej mit navn er Tommy. Jeg arbejder mest som kaninmedarbejder her i Club 222. derudover står jeg i vores køkken hver fredag og laver noget vi kalder for fredagsfråder. Fredagsfråder er en ret der kan bestå af alt lige fra koldskål til stegt flæsk. Derudover står jeg for klubbens fritidsklubfester som vi holder ca. en gang om måneden i de kolde måneder fra september til marts måned. I kan se datoer for fester, sportsarrangementer og andet på vores hjemmeside Jeg kommer også til at stå for vores kaniner når vi er klar med dem i løbet af året. Har du brug for en snak, spille et spil eller hjælpe mig i køkkenet om fredagen så henvend jer endelig til mig. Vi Ses i Club 222. Hilsen Tommy Hej alle sammen. Jeg hedder Christian og er som udgangspunkt sportsmedarbejder. Jeg er frisk på alt lige fra fodbold, billard, bordtennis og selv et slag skak, hvis det skulle være. Alle ved at jeg er den bedste til FIFA, så hvis du vil udfordre mig - ligegyldigt i hvad - er jeg fresh. Jeg er også altid klar på en hyggelig snak over en kop te, hvis det er det du har lyst til. Jeg glæder mig til at se alle jer børn i klubben. Hilsen Christian

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222 Vi glæder os til at se jeres børn her i klubben til en sjov, tryg og inspirerende hverdag, som bygger på respekt, for både andre og sig selv. Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail:

Læs mere

Club 222 Udviklingsplan 2012

Club 222 Udviklingsplan 2012 Club 222 Udviklingsplan 2012 Indholdsfortegnelse Kolofon 2 Institutionsprofil 2 Forord.. 3 Baggrund for planen... 3 Evaluering af 2011 fokus.5 Afsnit 1 Plan for udviklingen af det børnepædagogiske arbejde...

Læs mere

Borgmester besøg på Byggeren.

Borgmester besøg på Byggeren. Byggelegepladsen Nymarksvej 141 7000 Fredericia Tlf: 72106205 Åbninstider Man Fre12:00-17:30 Borgmester besøg på Byggeren. Mandag D. 14 Marts kom Borgmester Thomas Banke på besøg på Byggeren. Han var rundt

Læs mere

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER

HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550 Mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk FRITIDSKLUBBEN FORÅR 2015 AKTIVITETSKALENDER AKTIVITETSKALENDER FEBRUAR AKTIVITET BEMÆRKNINGER Fredag d. 6. Casino-aften for 5. - 7. klasse Se tilmeldingsseddel Uge 7 mandag Hillerød svømmehal Se tilmeldingsseddel Uge 7 onsdag Legejunglen Se tilmeldingsseddel

Læs mere

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010.

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. I juni 2010 udførte klub Diget, i samarbejde med udefrakommende konsulent 10 børneinterview. Børnebrugerundersøgelsen er en del af et 3 årigt udviklingsprojekt,

Læs mere

Haunstrupgård Fritids- og Ungdomsklub

Haunstrupgård Fritids- og Ungdomsklub Haunstrupgård Fritids- og Ungdomsklub Velkommen i klubben! Her kan du læse lidt om hvem vi er, hvad vi laver, - og hvorfor vi gør det. og I kan se meget mere på vor hjemmeside: www.pumpestationen.dk Internetcafe

Læs mere

FRITIDSKLUBBEN HAMPEN

FRITIDSKLUBBEN HAMPEN FRITIDSKLUBBEN HAMPEN ET BØRNE- OG UNGEHUS I ØLSTYKKE INFO- OG MEDLEMSGUIDE 2013 FRITIDSKLUBBEN HAMPEN Hampelandvej 7B, 3650 Ølstykke Tlf. 7259 8550, e-mail: hampen@egekom.dk web: www.fkhampen.dk 1 Vigtig

Læs mere

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Josva og Børnehuset Kaleb Hasselvej 8 Lerpyttervej 25 7700 Thisted 7700

Læs mere

Fritidsklubber & Byggelegepladser

Fritidsklubber & Byggelegepladser Fritidsklubber & Byggelegepladser Byggelegepladsen Bispevangen Ballerup Fritids Center Byggelegepladsen Midgård Grantoftens Fritids Center Information & Indmeldelse 2012 Ud af BFO og ind i Klub Bygger:

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Virksomhedsplan 2011-2012

Virksomhedsplan 2011-2012 Virksomhedsplan 2011-2012 2 VELKOMMEN TIL ADELAIDE BØRNEHAVE! Vi håber at jeres børn vil blive glade for at være i børnehaven. Der er meget nyt at opleve og lære for barnet og for forældrene. I skal vide

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk

Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk Børnehuset Petra Granvej 13 9320 Hjallerup Tlf.9945 4996 E-mail: petra@99454545.dk 1 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 VELKOMSTFOLDER.... 4 BØRNEHUSETS PERSONALE... 4 ÅBNINGSTIDER:... 5 LUKKEDAGE:...

Læs mere

Ansvarlig leder: Anders D. Andersen. Medarbejdere: Ilse og Tommy. DUS II Frejlev Skole Frejlev Skolevej 1 9200 Aalborg SV 99 31 63 68

Ansvarlig leder: Anders D. Andersen. Medarbejdere: Ilse og Tommy. DUS II Frejlev Skole Frejlev Skolevej 1 9200 Aalborg SV 99 31 63 68 Ansvarlig leder: Anders D. Andersen. Medarbejdere: Ilse og Tommy DUS II Frejlev Skole Frejlev Skolevej 1 9200 Aalborg SV 99 31 63 68 Indhold Åbningstider... 2 Hvad er en DUS II... 2 Den voksne som tovholder

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1 Børn i skilsmisse Ingrid Bové Jakobsen Kristent Pædagogisk Institut - pædagogik med værdi 1 Rosa på ni år kom hjem fra skole en helt almindelig fredag. Hun tænkte på, at de i aften sammen skulle se Disney

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

Nyhedsbrev for februar

Nyhedsbrev for februar Nyhedsbrev for februar Kære forældre Jeg vil først og fremmest indlede med, at fortælle hvor glad jeg er for, at være blevet pædagogisk leder i Spirrevippen. Jeg glæder mig over, at se og mærke engagerede

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-10 Fritidsklub 11 Dagklub 12-18 Juniorklub 19-21 Aftenklub 22-24 Ungdomsklub 25-27 1 www.klubben-soborg.dk Fritidsklub Juniorklub Ungdomsklub Janne Fredsbo FK-afdelingsleder

Læs mere

Velkommen i Smilehullet

Velkommen i Smilehullet Velkommen i Smilehullet Vi ønsker kommende børn og deres forældre velkommen til Den Integrerede Institution Smilehullet Denne pjece vil give et lille indblik i Smilehullets hverdag, værdier, traditioner,

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

For Dus Tornhøj. Aalborg Øst. Bydelen

For Dus Tornhøj. Aalborg Øst. Bydelen For Dus Tornhøj. Udarbejdet skoleåret 2006-2007 Aalborg Øst Bydelen Aalborg Øst er en ung bydel, der blev planlagt i midten af 1960 erne. Aalborg havde på det tidspunkt boligproblemer og man ville give

Læs mere

Nr. 55 100 års jubilæet i november årgang 13 Læs på Skoleporten under Skolebladet Jubilæumsbladet 90 år om skolens første 90 år

Nr. 55 100 års jubilæet i november årgang 13 Læs på Skoleporten under Skolebladet Jubilæumsbladet 90 år om skolens første 90 år Nr. 55 100 års jubilæet i november årgang 13 Læs på Skoleporten under Skolebladet Jubilæumsbladet 90 år om skolens første 90 år Indholdsfortegnelse Redaktion... side 3 Nyt fra skolelederen... side 4 Nyt

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

Velkommen til Nr. Søby Børnehave

Velkommen til Nr. Søby Børnehave Velkommen til Nr. Søby Børnehave Hej. Børn og voksne siger velkommen til dig og din familie Vores adresse: Nr. Søby børnehave Stoholmvej 26 7840 Højslev Telefonnumre: Hoved nr. 9915 7450 Kontor 9915 7451

Læs mere

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE

KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE KNUDSØSKOLEN, EN LYS OG RUMMELIG SKOLE Knudsøskolen er den ene af Ry s to folkeskoler, beliggende ved kanten af Knudsø og omgivet af store grønne arealer. Skolen har 140 elever og er 1-sporet til og med

Læs mere