Club 222 Buddingevej Søborg Club 222 Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Club 222 Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk"

Transkript

1 Vi glæder os til at se jeres børn her i klubben til en sjov, tryg og inspirerende hverdag, som bygger på respekt, for både andre og sig selv. Club 222 Buddingevej Søborg Tlf klub222@gladsaxe.dk Club 222

2 Hjertelig velkommen til Club 222. Vi er nu så heldige, at jeres barn skal gå i Club 222 og vi voksne her i klubben, vil gøre alt for at klubben er et trygt og rart sted at være. Vi har en masse forskellige tilbud som man kan deltage i og håber at klubben bliver en dejlig udviklende oplevelse. Åbningstider: Man-fre Ferier Afkrydsning Når man starter i klubben skal man krydse sig af når man kommer og går. Vi har besluttet at børnene skal vente med at gå udenfor klubben d.v.s. gå i kiosken osv. til de går i 4 klasse, da vi synes at det er en god idé at jeres børn lige falder lidt til inden de begynder at bevæge sig ud af huset. De må selvfølgelig gerne tage med på ture Værksteder og aktiviteter i klubben I klubben er der værksteder hvor man kan lave alverdens ting. Vi har: syværksted, hobbyværksted, rollespilsværksted og et stort udendørs areal hvor man kan spille fodbold, tennis, volleyball, gå på stylter og cykle på et-hjulet cykel. Vi har også et flot kaninhus og gård. Indenfor kan man benytte vores store sal til at spille håndbold, stikbold, tumle, danse og lege. Man kan også spille bordtennis, billard, se fjernsyn, spille buzz, spille playstation, eller bare hænge ud og slappe af i pigerummet hvis man altså er en pige. Ellers er det kun fantasien der sætter grænser. Faste ture og aktiviteter hver uge Hver uge kan man melde sig på faste aktiviteter som sportshal, svømning, bowling, skøjtehal om vinteren og mulighed for ture til sejlklubben om sommeren. Andre Ture Månedligt bliver der arrangeret forskellige ture man kan tilmelde sig. Dette kan være en tur i skaterpark, sejlture, koncerter, ridning, biografture, shoppeture og meget mere. Hold øje med opslagstavlen og hjemmesiden Hvis man har et forslag til en tur, er man også velkommen til at komme og sige det til en medarbejder.

3 Ferieprogammer I sommerperioden og andre ferier, kører vi efter et særligt ferieprogram som udkommer på hjemmesiden. I ferieperioderne serveres frokost ved 12 tiden, dog skal man selv sørge for at have madpakke og drikke med, hvis man skal på en tur. Vi håber at jeres barn bliver rigtig glad for at være her, og kommer til at trives og føle sig godt tilpas. Vi glæder os til at se jer alle!

4 Hvem er hvem? I det følgende afsnit kan du se, hvordan vore medarbejdere ser ud, hvad de hver især er bedst til. Tag en tur rundt i klubben for at se, hvad du tænder på og hvad du kan lære af de mange dygtige medarbejdere. Det er dog ikke altid at medarbejderne er i deres aktivitetsrum, for i en klub er der mange andre opgaver som skal klares. I Club 222 bliver de løst af forskellige medarbejderteams. Det drejer sig bl.a. om: De mange funktioner der er i køkkenet. Arrangere sommerture. Dygtiggøre sig ved at tage på kurser. Opdatere hjemmeside. Udvikle aktivitetsrum, rydde op og holde orden. Sidst, men allervigtigst! Vi er mennesker som kan lide børn og som altid er parate til en snak med dig, uanset om du er jublende glad eller der er noget du er ked af. Mange venlige hilsner De voksne i Club 222 Sundhed Sundhed er også en vigtig del af Club 222. Derfor har vi dagligt mange fysiske aktiviteter som man kan deltage i. I køkkenet kan der dagligt købes suppe, sandwich eller andet spiseligt, så man lige kan holde den værste sult fra døren. Om fredagen er der fredagsfråder (der ser vi stort på om vi er 100% sunde). Disse tiltag skal dog kun ses som et supplement til henholdsvis skolemaden og aftensmaden i familien. Vi opfordrer meget til at jeres børn bruger vores tilbud, og kun engang imellem går til bageren, pizzeriaet, og kiosken og bruger deres penge. I kan styre det ved simpelthen ikke at give dem penge med. Club 222 er pengeløs. Børnene behøver således ikke, at have kontanter på sig, som kan ende med at blive brugt på slik og sodavand. Jeres barn får udstedt et magnetkort indeholdende to konti (mad og aktivitet), som I kan sætte penge ind på online. Før i tiden var mad og aktivitet adskilt, men det har vist sig for besværligt at administrere, så begge konti kan bruges til både det ene og det andet. Der kan ikke hæves kontanter på kortet. Dog udbetales eventuelle resterende beløb selvfølgelig, den dag man stopper i klubben. Hjemmeside Klubben har en hjemmeside som vi stærkt opfordrer jer til at benytte. www. club222.dk. Her kan man læse om kommende aktiviteter og se billeder m.m. Obligatoriske lukkedage Obligatoriske lukkedage for 2014 er planlagt som følger: 16. april, 1. maj, 30. maj, 5. juni, hele uge 30, samt 29, 30, og 31. dec. Pædagogiske dage hvor vi holder lukket Datoerne vil blive annonceret løbende på Vi håber dette gav dig de vigtigste informationer, hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os på tlf: det er bedst at ringe inden kl. 13, eller efter kl. 16, da der på de tidspunkter er færre børn.

5 Trivsel Alle medarbejdere i Club 222 er uddannede konfliktmæglere. Hvis vi oplever at jeres barn ikke trives eller er indblandet i en konfliktsituation, tager vi kontakt til jer, så vi i fællesskab kan løse problemet, da det er vores erfaring at det er den mest effektive måde at gøre det på. I må også meget gerne tale med jeres barn om hvordan det skal reagere, hvis det sker at jeres barn bliver drillet eller ser at andre bliver drillet. I en konfliktsituation er det vigtigt at jeres barn henvender sig til en voksen, så vi kan stoppe det. Det er vigtigt man ikke går med på bølgen og gør gengæld, da man så er lige så skyldig som den anden part.. Vi lægger mærke til og vægter højt, at man tager et godt initiativ og hjælper til at gøre klubben til et godt sted at være for alle. Når man starter i Club 222, er der som udgangspunkt, to voksne som er kontaktpersoner for den klasse man går i. Dette gør at der er nogle voksne man kender særlig godt, hvis man har problemer eller spørgsmål, men man er selvfølgelig velkommen til at søge hjælp hos alle voksne i klubben. Grundregler Vi ved godt det ikke er særlig sjovt at have regler, men vi vil bede jer om at hjælpe jeres barn med at lære nogle få gyldne regler vi har her i klubben, som vil gøre indkøringen lettere. 1. Du må ikke mobbe 2. Hjælp til i klubben og pas godt på klubbens ting. 3. Man må meget gerne løbe udenfor, men indenfor går man. 4. Man må gerne spille musik på sin mobil, men det skal være i salen eller udenfor. Husk at rydde op efter dig selv og hjælp os med at holde klubben pæn. Sæt ting tilbage som du har brugt, sæt tallerkener i bakkerne ved opvaskemaskinen når du har spist osv. Vores leder har fået nyt job pr. 1/ Vi er derfor lederløse indtil vi bliver lagt ind under skolen i forbindelse med skolereformen pr. 1/ Vi ønsker ham al mulig held og lykke. Konstitueret leder indtil da er Trunte (souschef) Rasmus Leder Stoppet pr. 1/5-14 Trunte Kreativ / Konstitueret leder Velkommen til hobbyværkstedet, som er et åbent værksted for piger og drenge. Et sted for dig som elsker at bruge dine hænder. Her på værkstedet laver vi brugsting til dig selv eller til én du holder af. Vi har rigtig mange ideer og modeller lige fra genbrugstasker til nøgleringe. Det er et værksted fyldt med kreative børn som arbejder og hyggesnakker og hvis du vil være med, skal du være så hjertelig velkommen.

6 Forældre information: Mette Pigerum / Ture P.t. på barsel 2014 Hej alle nye børn!! Jeg hedder Mette og har været i klubben siden august Jeg er at finde mange steder i klubben. Dog er jeg primært i pigerummet, men ellers også i gang og sal. I pigerummet laver vi mange hyggelige ting. Der er mulighed for at lave smykker, spille spil, sminke og sætte hår samt bare at tøsehygge med the og en god snak. Jeg er altid åben for nye gode ideer til ture eller andre sjove aktiviteter. Kom derfor endelig til mig, så finder vi ud af, hvad der er mulighed for. Glæder mig til at møde jer alle sammen. Jønse Sport / Leg Velkommen til alle nye børn. Det er altid dejligt når I nye børn starter. I giver masser af ny energi til klubben. Det er mig I møder i sporten og ved bålet. I klubben er jeg ansvarlig for sporten og haven, så jeg er altid klar på et spil og en klat snobrød ved bålet. Synes I at der mangler noget i haven eller i sporten, så sig endelig til. Jeres ideer er typisk de bedste! Vi ses i klubben. Hilsen Thomas Jønse Opfølgningsmøde Vi afholder et opfølgende møde om hvordan det generelt er gået med indkøring og overgang fra SFO til klub. Her kan I få svar hvis I har uafklarede spørgsmål, komme med idéer eller andet. Mødet plejer alt efter øvrige aktiviteter at finde sted omkring september måned. Kontakt I og med at jeres barn nu går i klub og selv har mulighed for at komme og gå, har man ikke den samme kontakt til os voksne i klubben, som i f.eks. SFO en. Men I er altid velkomne til at ringe eller komme forbi og tale med os, hvis I har nogle spørgsmål. Vi håber her i denne brochure at give jer den mest nødvendige information om vores klub. Pædagogik Vi arbejder i klubben ud fra anerkendende pædagogik, hvor vi vægter følgende værdier højt: Ansvarsfølelse overfor hinanden og klubben God og positiv omgangstone Respekt for hinanden og de voksne Tillid og tryghed Godt kammeratskab Plads til forskellighed, Ingen accept af mobning At styrke børn i deres forcer Dette er vores grundværdier som I som forældre meget gerne må tale med jeres barn om inden starten i klubben, da det vil være en god indgangsvinkel til at komme godt i gang med klublivet. Hvis man har lyst til at vide mere om vores pædagogiske grundlag og arbejdsmetoder, kan man henvende sig til klubben og tale med en medarbejder eller læse vores udviklingsplan eller basisplan på

7 Andreas Sport / Leg Hej til jer alle! Jeg hedder Andreas og er uddannet idrætspædagog. Club 222 er et sted med et væld af sportsmuligheder, lige fra fodbold, til skumtennis, minigolf og meget mere. Mit hjerte har altid brændt for sport og idræt, løb og ja, nærmest alt indenfor motion, krop og bevægelse. Har man spændende idéer eller kunne man tænke sig at afprøve nye ting indenfor sport og idræt, så fyr løs, for vi tager gerne alle nye som gamle input til os! Jeg er en meget udadvendt fyr, som man altid kan komme til hvis man har brug for at snakke eller har andet på hjerte. Vi er altid positive og glade mennesker heroppe, og døren står altid åben hvis man har brug for råd, vejledning eller andet! Venlig hilsen.andreas Henrik Gang / Køkken / Natur Du kan bl.a. møde mig i gangen hvor jeg står og byder dig velkommen i klubben. Jeg kan fortælle dig om hvad der sker i klubben fra dag til dag, hvilke værksteder som er åbne og hvilke ture der er mulighed for at tage med på. Jeg elsker at lave mad, så du kan også finde mig køkkenet et par dage om ugen Det er også mig som administrerer klubbens hjemmeside. Jeg tager mig også af naturaktiviteter og bål, hvis nogen skulle have lyst til at tage på ekspedition med telt og kano m.m. Vi ses.

8

9 Rune Nørdekassen Hej jeg hedder Rune og er ansvarlig for Nørdekassen hvor du kan lave rollespilsvåben, male figurer, spille lidt playstation og hvad vi ellers finder på. Studerende Vi vil rigtig gerne være med til at præge fremtidens pædagoger, så derfor har vi næsten altid en eller to studerende i huset under kyndig praktikvejledning af en eller flere medarbejdere.

10 Iris Jane Pigeaktivitet / Ture Syværksted / Pigerum Hej jeg hedder Iris, og er en glad og frisk pige, som laver mange forskellige ting i klubben. Jeg elsker pigehygge og sportsaktiviteter, og hvad der ellers er af sjove lege, shows, ture osv. Du finder mig derfor mange steder i huset og jeg glæder mig til at møde DIG. Derudover arbejder jeg meget med konflikthåndtering, så man bedre kan forstå hvorfor man bliver uvenner og hvordan man kan løse konflikter på en god måde. Det er nemlig rigtig vigtigt at vi alle kan trives i klubben og har det rart og trygt sammen. Hej piger og drenge! Jeg er for det meste i syværkstedet. Her kan du tage et sykørekort, dvs. du lære at sy på symaskine og få syet en sypose til dine syting. I syværkstedet kan du sy alt muligt når du har et sykørekort: tasker, tøj, bamser mm. Man kan også lave ting uden et sykørekort: strikke, hækle, filte, brodere, sy i hånden, mm. Vi hygger meget i syværkstedet, hver dag ca. kl. 15:00 holder vi tepause, snakker, leger små sjove lege. En gang om året syr vi tøj til klubbens store modeshow, der vises til klubbens sommerfest. Jeg kan også li at svømme, lave tøse ting i pigerummet, hjælpe jer med konflikter mm. Jeg glæder mig til at møde dig! K. H. Jane Tommy Christian Kaniner / Køkken Sport / Leg Hej mit navn er Tommy. Jeg arbejder mest som kaninmedarbejder her i Club 222. derudover står jeg i vores køkken hver fredag og laver noget vi kalder for fredagsfråder. Fredagsfråder er en ret der kan bestå af alt lige fra koldskål til stegt flæsk. Derudover står jeg for klubbens fritidsklubfester som vi holder ca. en gang om måneden i de kolde måneder fra september til marts måned. I kan se datoer for fester, sportsarrangementer og andet på vores hjemmeside Jeg kommer også til at stå for vores kaniner når vi er klar med dem i løbet af året. Har du brug for en snak, spille et spil eller hjælpe mig i køkkenet om fredagen så henvend jer endelig til mig. Vi Ses i Club 222. Hilsen Tommy Hej alle sammen. Jeg hedder Christian og er som udgangspunkt sportsmedarbejder. Jeg er frisk på alt lige fra fodbold, billard, bordtennis og selv et slag skak, hvis det skulle være. Alle ved at jeg er den bedste til FIFA, så hvis du vil udfordre mig - ligegyldigt i hvad - er jeg fresh. Jeg er også altid klar på en hyggelig snak over en kop te, hvis det er det du har lyst til. Jeg glæder mig til at se alle jer børn i klubben. Hilsen Christian

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222

Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail: klub222@gladsaxe.dk Club 222 Vi glæder os til at se jeres børn her i klubben til en sjov, tryg og inspirerende hverdag, som bygger på respekt, for både andre og sig selv. Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail:

Læs mere

Club 222 Buddingevej Søborg Tlf Club 222

Club 222 Buddingevej Søborg Tlf Club 222 Vi glæder os til at se jeres børn her i klubben til en sjov, tryg og inspirerende hverdag, som bygger på respekt, for både andre og sig selv. Club 222 Buddingevej 222 2860 Søborg Tlf. 39696835 E-mail:

Læs mere

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO)

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Velkommen til Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Fælles information Velkommen til Rødkilde fritidshjem & klub Institutionen er en skolefritidsordning for børn i alderen 6-13 år. I andre

Læs mere

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Bankagerskolens SFO 2 Bankagervej 109 8700 Horsens Tlf. 76293340 Velkommen Klub To er Bankagerskolens SFO 2 for børn fra 4.-7. klasse. Klub To er beliggende

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Velkommen i Klub Mix. Plads til alle

Velkommen i Klub Mix. Plads til alle Velkommen i Klub Mix Plads til alle Plads til alle Klub Mix er Frederikssund Kommunes største klub. Her kan vi tilbyde alle kommunens børn fra 10-14 år en tryg base, hvor der er plads til alle. Det er

Læs mere

Velkommen i Klub Mix. Plads til alle

Velkommen i Klub Mix. Plads til alle Velkommen i Klub Mix Plads til alle Plads til alle Klub Mix er Frederikssund Kommunes største klub. Her kan vi tilbyde alle kommunens børn fra 10-14 år en tryg base, hvor der er plads til alle. Det er

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40

Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Sfo v/ Virum Skole Akvariet og Galaxen Parcelvej 167, 2830 Virum 45 28 44 40 Velkommen til Virum Skoles Sfo Med denne pjece ønsker vi børn og forældre velkommen til vores skolefritidsordning. Vi håber,

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

velkommen til sfo børnebakken

velkommen til sfo børnebakken velkommen til sfo børnebakken Sakskøbing skoles sfo SFO Børnebakken Parkvej 31 B 4990 Sakskøbing 2 SFO Børnebakken byder velkommen til jer og jeres barn I denne folder vil vi give oplysninger om institutionens

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 Klub Krogen Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 INFO FOLDER! 2015 Velkommen til Munkekærskolens Klub/SFO2 Klub Krogen hører under Munkekærskolen, herunder Munkekærskolens SFO, som er

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- & Ungdomsforvaltningen Fritidsinstitutionen ved Bellahøj Skole. Svenskelejren 20

KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- & Ungdomsforvaltningen Fritidsinstitutionen ved Bellahøj Skole. Svenskelejren 20 Information Husk at bruge KBH Barn! http://fi-bel.kbhbarn.kk.dk/ Åbningstider 1. Maj Børn 7.00-17.15 Husk at dit barn skal møde inden kl. 10.00 på skolefridage. Afd. SKB Skansebjerg 3 Tlf. 38 80 63 20

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

VÆRKSTEDSKATALOG DRONNINGGÅRDSKOLENS SFO

VÆRKSTEDSKATALOG DRONNINGGÅRDSKOLENS SFO VÆRKSTEDSKATALOG DRONNINGGÅRDSKOLENS SFO Kære forældre og børn Dette katalog fortæller jer, hvilke aktiviteter, vi tilbyder i Dronninggårdskolens SFO hen over året. Vi tilstræber, at vi kan tilbyde 5 6

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Kaspo fritidshjem og Klub - info

Kaspo fritidshjem og Klub - info Kaspo fritidshjem og Klub - info --- 2014 --- Indhold Kaspo fritidshjem og Klub -info 3 Velkommen 5 Præsentation 6 Dagligdag i fritidshjem 7 Aktiviteter i fritidshjem 8 Livet i Klubben 9 Annonce Vi tilbyder

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Sydthy Friskole Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Bar(e)nyt. Fra Susan,

Bar(e)nyt. Fra Susan, Bar(e)nyt. Fra Susan, Niels Jakob & Pia. februar 2016 Søndagsåben i Klubben Søndag 6.marts fra kl. 11- til kl.17 Nu med musik cafe & lidt frokost. Du har mulighed for at inviterer din familie med herned.

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun få år på bagen. Der er ca. 850 elever på hele skolen, hvoraf de ca. 310

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Vi lægger vægt på at hjælpe børnene til at tænke og handle selvstændigt og tage hensyn til andre mennesker og deres følelser.

Vi lægger vægt på at hjælpe børnene til at tænke og handle selvstændigt og tage hensyn til andre mennesker og deres følelser. Johannesskolens SFO 2009 I Johannesskolen s SFO går børn fra børnehaveklasse til 5. klasse. Når børnene har fri fra skole, har de mulighed for at bruge deres fritid i SFO en. Vi lægger vægt på, at børnenes

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Klar parat SFO start 2014

Klar parat SFO start 2014 Klar parat SFO start 2014 Lindved SFO Sognegårdsvej 3 Lindved 7100 Vejle 75 85 14 69 Giv børnene ret til at lege og lære, At drømme og forme, leve og være. Kun der hvor børn kan føle sig trygge Gror det,

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden:

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden: Efterlysning af søde og arbejdsomme forældre!!! Pga. flere forskellige ting, har vi valgt at aflyse vores forældrearbejdsaften, som vi ellers plejer at have her om foråret. Dog bringer vi her en efterlysning

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Sølvgades Skole. Trivsel

Sølvgades Skole. Trivsel Sølvgades Skole Trivsel Sølvgades Skole Jeg kan godt lide, at der bliver taget så godt hånd om eleverne (Elev fra 9. klasse) Skolen emmer af nærvær og ånd. Den er gammel, men vi er stolte af den, fordi

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO august 2013

Nyhedsbrev fra SFO august 2013 Nyhedsbrev fra SFO august 2013 Kære forældre Velkommen til et nyt spændende år i SFO og en særlig velkomst til de nye på 0. årgang. Husk at skrive navn i jeres barns tøj og fodtøj. Det gør det letter at

Læs mere

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid!

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Skolefritidsordningen er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse. SFO en er en udvidelse af skolen og tilbyder: kreativitet, kunst & håndværk,

Læs mere

SFO NYT MAJ og JUNI 2016

SFO NYT MAJ og JUNI 2016 SFO NYT MAJ og JUNI 2016 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og som allerede meldt ud ser sommerferien således ud Uge 26 er vi i vores egen SFO i Lynge i det Gl. Hus Uge 27 har vi sampasning med Engholm og

Læs mere

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre

Århus, d. 22. september 2014. Kære børn og forældre Århus, d. 22. september 2014 Kære børn og forældre Hermed et nyhedsbrev fra SFO, hvori jeg gerne vil give vores oplevelse af, hvordan vi oplever starten på vores nye samlede tiltag skole/sfo med det nye

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Kontaktinformationer: Administration: Odense SV. Odense S. Områdeleder:

Kontaktinformationer: Administration: Odense SV. Odense S. Områdeleder: Kontaktinformationer: Administration: Dalum Ungdomsskole Bergendals Alle 25 Tlf.: 63 75 30 40 www.min-klub.dk Ungdomsskoleleder: Erik Ravn Nielsen Klubleder: Nina F. Øhlenschlæger Mobil: 29 63 10 26 Odense

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

SFO, ØnskeØen har tilrettelagt aktiviteterne, så de i en bred forståelse dækker hovedkompetenceudviklingsområderne:

SFO, ØnskeØen har tilrettelagt aktiviteterne, så de i en bred forståelse dækker hovedkompetenceudviklingsområderne: Barnets alsidige udvikling i aktiviteterne i SFO: SFO s praksis nu og her. SFO, ØnskeØen har tilrettelagt aktiviteterne, så de i en bred forståelse dækker hovedkompetenceudviklingsområderne: Personlige

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket Ventilen-nyt September ma ti on to fr lø sø 1 Hjemmehygge 2 3 4 5 Netcafé 6 Bowling (kl. 14-16.30) 7 Tøsetur Hallen kl.14-16 8 Hjemmehygge 9 10 11 12 Hjemmehygge 13 Tøsetur kl. 14-18 14 Hallen kl.14-16

Læs mere

Bar(e)-nyt. Fra Maja Susan & Pia. Oktober 15.

Bar(e)-nyt. Fra Maja Susan & Pia. Oktober 15. Bar(e)-nyt. Fra Maja Susan & Pia. Oktober 15. Så gang-bar. kan vores gang være.med fælles indsats og hjæææælp. Så bliver det lettere at komme frem i livet. Teater-tur med klubben til Det lille teater.

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Fritidsleder Sus Creutzberg, tlf.: 44 52 55 36 Kildegård Klubben Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i Kildegård Klubben. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i klubben, samarbejde med forældre og skole

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for Jels Skoles Fritidsordning

Mål- og indholdsbeskrivelse for Jels Skoles Fritidsordning - og indholdsbeskrivelse for Jels Skoles Fritidsordning Revideret august 2016 Indledning Den pædagogiske virksomhed i Jels SFO er en bred vifte af situationer, hvor vi med afsæt i den anerkendende tænkning

Læs mere

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og

Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og Så står sommerferien for døren. Nu skal tiden nydes sammen med jeres familier og der skal køres ned i gear. Desværre har vi oplevet at mange har ændret og slettet ferie, efter vi har lavet vores planlægning

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011).

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011). Musikdagplejer Louise Østergaard Nielsen Klintevej 60 6000 Kolding Åbningstider: Mandag Torsdag: 6.30-16.15 Fredag: 6.30 15.30 Fakta om mig og min familie Jeg er født i 1983. Jeg har arbejdet som dagplejer

Læs mere

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: INFO-FOLDER! 2016/17

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: INFO-FOLDER! 2016/17 Klub Krogen Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 INFO-FOLDER! 2016/17 Indholdsfortegnelse Velkommen til Munkekærskolens Klub/SFO2... 2 Kontakt oplysninger... 3 Åbningstider... 3 Lukkedage...

Læs mere

Den gode overgang. fra dagpleje/vuggestue til børnehave. Brønderslev Kommune Version

Den gode overgang. fra dagpleje/vuggestue til børnehave. Brønderslev Kommune Version Den gode overgang fra dagpleje/vuggestue til børnehave Brønderslev Kommune 2018 Version 150218 Kære forældre Tiden er nu kommet til, at jeres barn snart skal starte i børnehave. Starten i børnehave er

Læs mere

Bar(e)glædeligt-nytår. Fra Susan & Pia.

Bar(e)glædeligt-nytår. Fra Susan & Pia. Bar(e)glædeligt-nytår. Fra Susan & Pia. Januar 2016 Glædeligt nytår til jer alle sammen. Vi glæder os til at møde jer friske og oplagte til skønne timer i Dronen. Overnatning i klubben..fredag 15.januar

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Velkommen i Kælderen

Velkommen i Kælderen Velkommen i Kælderen Kære børn og forældre! Vi vil hermed byde dig velkommen i Kælderen på Stolpedalsskolen. Kælderen er en fællesbetegnelse for: DUS 1: 3. klasse DUS 2 (inkl. DUS 2 Aften): 4.- 6. klasse

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Aalykkeskolens SFO. ...en god start

Aalykkeskolens SFO. ...en god start Aalykkeskolens SFO...en god start Velkommen til Aalykkeskolens SFO Aalykkeskolens SFO består af 180 dejlige børn og ca. 14-16 voksne. At starte i SFO: Det er en stor omvæltning at komme fra børnehave til

Læs mere

KLUB VÆREBRO VÆREBROVEJ 82c 2880 BAGSVÆRD Byggeren. ma ti on to fr lø sø. billard. dyrene 09:00-13:00 Hallen

KLUB VÆREBRO VÆREBROVEJ 82c 2880 BAGSVÆRD Byggeren. ma ti on to fr lø sø. billard. dyrene 09:00-13:00 Hallen KLUB VÆREBRO VÆREBROVEJ 82c 2880 BAGSVÆRD 44 98 09 90 KLUB VÆREBRO VÆREBROVEJ 82c 2880 BAGSVÆRD 44 98 09 90 KLUB VÆREBRO VÆREBROVEJ 82c 2880 BAGSVÆRD 44 98 09 90 Byggeren ma ti on to fr lø sø bordtennis

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun et par år på bagen. Der er ca. 885 elever på hele skolen, hvoraf de 320

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS

JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS FIND FLERE INFORMATIONER PÅ WWW.UNGNORDDJURS.DK FÆLLES FOR ALLE JUNIORKLUBBERNE ÅBNINGSTIDER: Alle juniorklubber har åbent 14-17 på hverdage. På skolefridage er der åbent 09-16,

Læs mere

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel

Børnerapport 3 Juni 2007. Opdragelse 2007. En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Børnerapport 3 Juni 2007 Opdragelse 2007 En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Kære medlem af Børne- og Ungepanelet Her er den tredje børnerapport fra Børnerådet til dig. Rapporten handler

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

SVELLEBO 2012. Lupinvej 4-6440 Augustenborg Tlf.: 74 47 18 18 - svellebo@sonderborg.dk

SVELLEBO 2012. Lupinvej 4-6440 Augustenborg Tlf.: 74 47 18 18 - svellebo@sonderborg.dk SVELLEBO 2012 Lupinvej 4-6440 Augustenborg Tlf.: 74 47 18 18 - svellebo@sonderborg.dk VELKOMMEN Med denne folder vil vi byde Jer velkommen i Svellebo. Følgende vil vi give jer en kort orientering omkring

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl til kl Telefonsvareren aflyttes kl , og

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl til kl Telefonsvareren aflyttes kl , og Velkommen til Mosehuset 2017 Her er info omkring der vedrører institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser undgås. Hvem-Hvad-Hvor

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Forældretilfredshedsundersøgelse 2012-2013. Svarprocent. Hvad er barnets køn? Hvilket klassetrin går dit barn på? Jægerspris Skole.

Forældretilfredshedsundersøgelse 2012-2013. Svarprocent. Hvad er barnets køn? Hvilket klassetrin går dit barn på? Jægerspris Skole. Jægerspris Skole Forældretilfredshedsundersøgelse 2012-2013 Svarprocent Ikke besvaret 45% 319 Ikke afsluttet 2% 16 Gennemført - svarprocent 53% 375 Hvad er barnets køn? Pige 51% 201 Dreng 49% 190 Hvilket

Læs mere

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole.

Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Spørgeskema vedr. undervisningsmiljøet på Grejs Friskole. Tag dig tid til at læse spørgsmål og svarmuligheder godt igennem. Du kan kun sætte 1 kryds ud for hvert spørgsmål, hvis ikke der står noget andet.

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Velkommen til Boesagerskolen. SFO Firkløveren

Velkommen til Boesagerskolen. SFO Firkløveren Velkommen til Boesagerskolen SFO Firkløveren Indhold Velkommen til SFO firkløveren... 4 Lidt om os... 4 Indsatsområder... 4 Områder i SFOén... 5 Multigangen:... 5 Kreagangen:... 5 D.S.K:... 5 Broen...

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere