13. Aviser, periodica, informationsblade

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "13. Aviser, periodica, informationsblade 8200-8299"

Transkript

1 Diversearkiver 13. Aviser, periodica, informationsblade Aviser D 8200 Altonaer Mercurius, 1802, 25/3, 1821, 19/3 D 8201 Avis-Salonens Nyhedsblad, 1849 nr. 79, 90-91, 93-94, 103, 110, 115, 130, 131, 153, 155, , 419, 1850 nr. 1, 62-63, 65-66, 68-71, 74-81, 84-85, 98, 101, 120, 122, 134, , 1851 nr D 8202 Berlingske Aftenavis, 1940, 6 april. D 8203 Berlingske Tidende, /5, 18/8, /8 D 8204 Berlingske Tidende, /4-2/7 udklip vedr. krigen i Slesvig D 8205 Berlingske Tidende, 1850, 2/8, 12/9, udklip vedr. Isted-slaget og fredstaktaten DK- Preusssen. D 8206 Dagbladet, /4, /8, 24/8, 25/8 D 8207 Danmark, 1848 nr. 2, 8-10 D 8208 Dannevirke, /10, 1945, 5/5 D 8209 Dansk Ugeblad, 1857, 4/1. D 8210 Der Landwirth der Flensburger Nachrichten, 1878, 21/2. D 8211 Der Nordschleswiger, 1946 nr. 47 D 8212 Der Schleswiger, 1922 nr. 49, 1924 nr D 8213 Ditmarser u. Eiderstedter Bote, /12. D 8214 Flensborg Avis, , 75, 77 (enkelte numre) D 8215 Flensborg Avis, årgange: 1908, 1911, 1912, 1913, 1914, 1918, 1919, 1920, 1930, 1933, 1937, 1938, 1944, 1958, 1959, 1969, jubilæumsavis 100 år. D 8216 Flensborg Avis, sagregister, katoteker Anm.: Afl. Jr. 1992/I 57. Udarbejdet af Carsten Porskrog Rasmussen, Institut for Grænseregionsforskning, Aabenraa, som led i forarbejdet til Johan Peter Noacks bøger, Det danske Mindretal i Sydslesvig , I-II, 1989 og Det sydslesvigske grænsespørgsmål , D 8217 Flensburger Anzeiger, 1869, må ikke benyttes før konservering, (1 pk.) D 8218 Flensburger Illustrierte Nachrichten, , ukomplet. D 8219 Flensburger Nachrichten, /8-2/10, 1937, 9/2. D 8220 Flensburger Nachrichten-Blatt der alliierten Militärregierung, 1945 nr. 1, 20, 38, 73, 111, 113, 114, 116, 122. D 8221 Flensburger Norddeutsche Zeitung, 1920, 22-23/11, 24/12, 31/12, 1921, 31/1, 10/2, 16/3, 18/4, 23/6, 1922, 1/3. D 8222 Flensburger Tageblatt, 1946, 6/11,. 16/11, 1

2 1947, 12/4, 16/4, 19/4, 26/4, 30/4, 18/6. D 8223 Flensburger Wochenblatt für Jedermann, 1821, 20/10, 27/10, 1848, 5/8, 1852, 14/4, 11/12, 1853, 26/3. D 8224 Flensburger Zeitungen von , eksemplarer og udklip ( 1 ringbind.) D 8225 Flensburger Zeitung, 1853, 16/3. D 8226 Flensburger Zeitung, udklip fra før D 8227 Flyveposten, /8. D 8228 Fædrelandet, /4, 7/4, 18/7 D 8229 Information, 1947, nr. 87, 89, 91, ekstraudgave kongens død 20.4., 92-98, 100, 101, , , , , , , , , 145, 153. D 8230 Jydske Tidende, 1945, 5/5 D 8231 Jyllands Posten, 1945, 5/5 D 8232 København, 1947 nr. 189,192, 202, 220. D 8233 Kiøbenhavske Danske Post Tidender 1749 nr. 1 (reprint). D 8234 Kgl. Priv. Avertissementsblatt für Flensburg (kopier) 1855, 27/1, 7/2, 6/6, 29/9, 10/10, 1856, 22/10, 10/12, 1857, 25/3, 474, 5/5, 23/5, 17/6, 29/7, 7/10, 31/10, 23/12. D 8235 Kgl. Priv. Flensburgisches Anzeigeblatt, ( kopier) 1853, 21/12 nr. 37, 1854, 11/11 nr. 90, 2/12 nr. 96, 13/12 nr. 99, 23/12 nr D 8236 Kgl. Priv. Wochenblatt Husum 1825 (original) D 8237 Kurier, Schleswig Ladenstraße, , Årgang. D 8238 Nationaltidende, 1945, 5/7/8/10/12 maj. D 8239 Nationaltidende, 1944, april-jun 1 bd. D 8240 Nationaltidende, 1944, juli-aug-dec. 1 bd D 8241 Nationaltidende, 1945, jan-febr-marts, 1 bd D 8242 Nationaltidende, 1945, april-maj-juni, 1 bd D 8243 Nationaltidende, 1945, juli-aug.-sept, 1 bd D 8244 Neue Hamburger Presse, 1945, 16/6. Hamburger Nachrichten-Blatt der alliierten Militairregierung 9/ D 8245 Neue Schleswiger Zeitung, 1922, nr. 1. D 8246 Nordfriesische Rundschau, Niebüller Zeitung, 1927 nr. 3, 1933 nr. 68, 1935 nr. 263, 1936 nr. 1-7, 9-11, 13-19, 22-23, 31, 33, 34-44, 46-50, 53, 60. D 8247 Nyeste Postefterretninger/Sally B. Salomon (3 læg) 1848 nr. 14, 80, 147, 148, 187, nr. 427, 432, , , , 547, 549, 553, 555, 559, 574, nr. 799, 802, 814, 818, , , 828, 830, , , 2

3 867, 870. D 8248 Nyeste Postefterretninger/Meier 1850 nr. 48 (1 læg) D 8249 Politiken, /4, 1945, 5/5 og 8/5. D 8250 Schleswig-Holsteinische Anzeigen 1796 nr. 19, 1802 nr. 13, 1821 nr. 10, 11, 12. D 8251 Stadt-Kurier. Jubilæums-Zeitung für Schleswig und seine Ladenstraße/City 1995, 1/4. D 8252 Südschleswigsche Heimat Zeitung, 1948 nr. 1. D 8253 Vestslesvigsk Tidende, 1863, 4/3, 17/6, 27/11, 23/12, 25/ , 11/2, 27/2, 21/4, 1867, 2/4, 9/12, 29/12, 30/12, 31/12, 1868, 12/2, 21/2, 3/3, 27/11, 1869, 11/5, 1871, 18/2, 18/9. D 8254 Vestslesvigsk Tidende, 1927, 29-30/11 D 8255 Ø-Avisen udgivet af de danske foreninger på Sild, nr. 1 okt nr. 9 sept D 8256 D 8257 D 8258 D8259 Staats und Gelehrte Zeitung des Hamburgischen unpartheiischen Correspondenten /7 nr. 168 Königlich-privilegirtes Schleswiger Intelligenzblatt af Jürgen Hoppmann. (med register, indholdsfortegnelser, ukomplet, kopier) (5 pk) Berliner Illustrierte Zeitung, 1920, nr. 48, 29. Jahrgang, 1 stk. Uge-Journalen. Tidens Kvinder nr. 35, 50, stk. Danmark. Et Gavehefte, stk. Julegæsten. Hjemmets julehefte stk. Blæksprutten stk Afl. 2014/D 12 af Rainer Becke, Hanved Periodica D Fremad! Med Sandhed og Ret. Hilsen til dansk Ungdom Anm.: Dupl. + original. Blad udgivet som opråb til dansk ungdom i Sydslesvig om mere målrettet og energisk arbejde. Opfordring til ungdommen om at sende bidrag til et blad Hilsen til dansk Ungdom. Indlæg fra Hans Ronald Jørgensen, Niels Kjems, Niels Bøgh Andersen, H.L., Hannes, W., Chr. Nielsen. D Der Grütz-Topf. Heimatblätter für die Soldaten des Kreises Südtondern Folge 5-6 3

4 Kopi + original. Udg. af Kreisleiter der NSDAP. Kreis Südtondern D Üüsen äine wäi 1. Årgang nr. 1-9 årg. dec læg. D Sydslesvigsk Ungdom... 1 læg. Red.: De nationale anderumper, en flok danskorienterede unge sydslesvigere. 5 hft. med dubletter. Informationsbureauer/informationsblade D Korrespondenzbüro Nordschleswig - Flensburg, informationsblade... 2 pk. Afl. af Dr. Heinrich Blank, daværende medarbejder, med angivelse af artikler skrevet af denne, og andre supplerende oplysninger. Indeholder informationsblade fra både Nordslesvig og Sydslesvig. D Dansk Berliner Korrespondance læg. Udg. af Hans Lützhöft. Dansk Pressebureau, Berlin, 1940 nr ( ), 44 (4.6.), ( ). D Informationsdienst Pressedienst Nord, Lübeck, Pressedienst der Nordischen Gesellschaft... 1 læg Indhold: 1940 nr. 39, nr. 5, 7, 11, 14, 18, 28,. 40. D Sydslesvigsk Korrespondancebureau - nyhedsbreve... 1 pk. Afl. jr. 1992/P 356. D 8290-D /69. Korrespondenz Deutsches Schleswig. Informationen der Arbeitsgemeinschaft Deutsches Schleswig... 4 pk. Anm.: afl. Jr. 1991/Dc5. 4.årg årg årg årg. mangler. D8290 Nemlig: årg pk. 4

5 D8291 D8292 D årg pk årg pk /20. årg pk. D Sydslesvigsk Forening/SSV... 1 pk. Afl. jr, 1998/P Mitteilungen des Südschleswigschen Vereins an die Vertrauensmänner nr. 1, 27/ okt enkelte bilag, 1948, nr SSF presseafdelingens nyhedstjeneste (ukomplet), 2 bd. 3. Presseudvalg, Informationsdienst nr. 2, /9. 4. Flyveblad: Schleswiger im Schleswigschen land! 5. Aufklärungschriften D Das freie Südschleswig. Unabhängige Monats Korrepondenz pk. Herausgegeben W. L. Christiansen Indhold: 1. årg, 1958 nr. 1, 3, 4, årg årg

Rudbeck, Frederik, rejseinspektør, landssekretær, Grænseforeningen, 1916-2004.

Rudbeck, Frederik, rejseinspektør, landssekretær, Grænseforeningen, 1916-2004. Private personarkiver Arkiv P 357 Rudbeck, Frederik, rejseinspektør, landssekretær, Grænseforeningen, 1916-2004. afl. jr. 1994/P 469. 1920-93. Breve... 8 pk. Anm.: Brevene 1947-93 er kronologisk ordnet

Læs mere

Johannsen, Svend, distriktsskoleinspektør og rektor, Slesvig, 1903-1978

Johannsen, Svend, distriktsskoleinspektør og rektor, Slesvig, 1903-1978 Private personarkiver Arkiv P 201 Johannsen, Svend, distriktsskoleinspektør og rektor, Slesvig, 1903-1978 afl.jr. 1989/P 201 Arkivet er afleveret 1988-89 af datteren, Kirsten Keuchel, Trögelsbyer Weg 66,

Læs mere

Karstoft, Christian B., dansk præst Tarp/Ugle herred 1950-79, førstepræst/provst Flensborg/Sydslesvig 1979-93, født 1923.

Karstoft, Christian B., dansk præst Tarp/Ugle herred 1950-79, førstepræst/provst Flensborg/Sydslesvig 1979-93, født 1923. Private personarkiver Arkiv P 23 Karstoft, Christian B., dansk præst Tarp/Ugle herred 1950-79, førstepræst/provst Flensborg/Sydslesvig 1979-93, født 1923. afl. jr. 1993/P 423. 1. 1946. Protokol for Københavnske

Læs mere

Litt: Dansk Spejderkorps Sydslesvig. 1919-10. august - 1969. Flensborg 1969.

Litt: Dansk Spejderkorps Sydslesvig. 1919-10. august - 1969. Flensborg 1969. Private foreningsarkiver Arkiv F 108 Dansk Spejderkorps Sydslesvig Spejderkorpset blev grundlagt i 1919, først kun i Flensborg som Flensborg Spejdertrop og under KFUM s styrelse. Fire år efter ændredes

Læs mere

Foriining for nationale Friiske, Sekretariat

Foriining for nationale Friiske, Sekretariat afl. jr. nr. 2001/I 141 og 2009/I 189. Styrelse Generalforsamlinger og bestyrelse... 2 pk. Anm.: Indeholder sager vedr. generalforsamlinger og bestyrelsesmøder, med protokoller, beretninger, vedtægter,

Læs mere

Schubert, Lars H., Typograf, vandrelærer, amtssekretær i Husum (1947-1957), kontorchef på Dansk Generalsekretariat, 1907-84 og hustru Lotte 1908-87.

Schubert, Lars H., Typograf, vandrelærer, amtssekretær i Husum (1947-1957), kontorchef på Dansk Generalsekretariat, 1907-84 og hustru Lotte 1908-87. Private personarkiver Arkiv P 218 Afl. jr. 218, 224 og 227 Schubert, Lars H., Typograf, vandrelærer, amtssekretær i Husum (1947-1957), kontorchef på Dansk Generalsekretariat, 1907-84 og hustru Lotte 1908-87.

Læs mere

26. Kronologisk samling 9500-9599

26. Kronologisk samling 9500-9599 Diversearkiver 26. Kronologisk samling 9500-9599 D 9500 1644. Slaget ved Listerdyb, Sild... 1 læg D 9500a 1848. Løbeseddel vedr. revolutionsbegivenheder i Østrig 1848... 1 læg D 9501 1849. Fredericiaslaget....

Læs mere

18. Manuskripter - publicerede og upublicerede, specialer 8700-8799

18. Manuskripter - publicerede og upublicerede, specialer 8700-8799 Diversearkiver 18. Manuskripter - publicerede og upublicerede, specialer 8700-8799 Manuskripter D 8700 Albertsen, Herluf: Flensborg Avis under Jens Jessen 1-3.... 3 læg D 8701 Bengtsson, Allan: Christian

Læs mere

75 Jahre deutsch-dänisches Archivabkommen von 1933 75 år dansk-tysk arkivoverenskomst af 1933.

75 Jahre deutsch-dänisches Archivabkommen von 1933 75 år dansk-tysk arkivoverenskomst af 1933. Carina Christensen Forord aus: Archive zwischen Konflikt und Kooperation Arkiver mellem konflikt og samarbejde 75 Jahre deutsch-dänisches Archivabkommen von 1933 75 år dansk-tysk arkivoverenskomst af 1933.

Læs mere

1953-1969. Ejderskolen Rendsborg... 8 pk.

1953-1969. Ejderskolen Rendsborg... 8 pk. Private personarkiver Arkiv P 725 Afl. Jr. 2012/P968 (1931-2008), skoleleder, formand for SSF amt 1971-1981, næstformand i SSF 1975-1986, fra 1983 byformand SSF i Flensborg og hustru Kunigunde f. Schnack

Læs mere

Afl. jr. 1992/P 369, 1993/P 408, 415, 444 og 461, 1997/P 561. Samlinger vedr. Den sidste slesviger og Ulsnæsmordene, se Jacob Kronika P 29-46.

Afl. jr. 1992/P 369, 1993/P 408, 415, 444 og 461, 1997/P 561. Samlinger vedr. Den sidste slesviger og Ulsnæsmordene, se Jacob Kronika P 29-46. Private personarkiver Arkiv P 183 Keil, Hans, vandrelærer, Løjt og Slesvig, f. 1931. Afl. jr. 1992/P 369, 1993/P 408, 415, 444 og 461, 1997/P 561. Samlinger vedr. Den sidste slesviger og Ulsnæsmordene,

Læs mere

REGISTRANT OVER AVISER STATENS AVISSAMLING (AJOURFØRT TIL OG MED 2006)

REGISTRANT OVER AVISER STATENS AVISSAMLING (AJOURFØRT TIL OG MED 2006) REGISTRANT OVER AVISER I STATENS AVISSAMLING STATSBIBLIOTEKET 2007 (AJOURFØRT TIL OG MED 2006) REGISTER 10 Minutter... Ålborg 24timer... Ålborg 24timer... Århus 24timer... København 24timer (Syd)... Kolding

Læs mere

Autoren- und Herausgeberverzeichnis Fortegnelse over forfattere og udgivere

Autoren- und Herausgeberverzeichnis Fortegnelse over forfattere og udgivere Autoren- und Herausgeberverzeichnis Fortegnelse over forfattere og udgivere aus: 1864 Menschen zwischen den Mächten 1864 Mennesker mellem magterne Herausgegeben von / udgivet af Rainer Hering und / og

Læs mere

Eduard von Westen apoteker, Løveapoteket, Flensborg, f. Trondhjem 1686, død Flensborg 1774

Eduard von Westen apoteker, Løveapoteket, Flensborg, f. Trondhjem 1686, død Flensborg 1774 Private personarkiver Arkiv P 180 v. Bentzen - Carstens - Mechlenburg - Rübner- Westenapotekerfamilie, Løveapoteket, Flensborg afl. jr. 1992/P 389 og 397, 1994/P 455, 2001/P 700 og 703. Se også akter i

Læs mere

75 Jahre deutsch-dänisches Archivabkommen von 1933 75 år dansk-tysk arkivoverenskomst af 1933.

75 Jahre deutsch-dänisches Archivabkommen von 1933 75 år dansk-tysk arkivoverenskomst af 1933. Peter Harry Carstensen Forord aus: Archive zwischen Konflikt und Kooperation Arkiver mellem konflikt og samarbejde 75 Jahre deutsch-dänisches Archivabkommen von 1933 75 år dansk-tysk arkivoverenskomst

Læs mere

8. Kreis Schleswig/Slesvig by og amt 8700-8799

8. Kreis Schleswig/Slesvig by og amt 8700-8799 Topografica 8. Kreis Schleswig/ og amt 8700-8799 T 8700 og amt Fr. Rudbecks samlinger... 1 pk. Indehold: avisudklip, turistmateriale vedr., Arnæs, Brodersby- Mysunde, Bøl-Mårkær, Dannevirke, Hedeby, Kappel,

Læs mere

Dansk Menighedspleje blev opløst per 31/12 1981 og videreført som underafdeling af Dansk Sundhedstjenseste

Dansk Menighedspleje blev opløst per 31/12 1981 og videreført som underafdeling af Dansk Sundhedstjenseste Kirkearkiver Arkiv K 4 Dansk Menighedspleje "Ansgar", Flensborg Afleveret o. 1983 fra kontoret i Toosbüygade 7 arkivfortegnelsen udarbejdet 1989 Dansk Menighedspleje blev opløst per 31/12 1981 og videreført

Læs mere

AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET

AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET Alfabetisk liste (pr. 1/7 2007) Aalborg Amtstidende (Aalborg) 1889-1971 Aalborg Stifts Adresse-Avis (Aalborg)(A.Borck) 1818-1827 Fortsættes som: Aalborg Stiftstidende Aalborg

Læs mere

Nr. 4 11. december 2012 Auktion nr. 421 52. årgang

Nr. 4 11. december 2012 Auktion nr. 421 52. årgang Nr. 4 11. december 2012 Auktion nr. 421 52. årgang Nr Medl Kons Opr. Pris Seddel + diverse 1 39 JAK seddel Thisteds amts andelskasse 10 0 110 andele Si10 2 39 JAK seddel Ringkøbing Andelskasse 10 kr 1+

Læs mere

Rainer Hering, Johan Peter Noack, Steen Ousager, Hans Schultz Hansen Udgivernes forord

Rainer Hering, Johan Peter Noack, Steen Ousager, Hans Schultz Hansen Udgivernes forord Rainer Hering, Johan Peter Noack, Steen Ousager, Hans Schultz Hansen Udgivernes forord aus: Archive zwischen Konflikt und Kooperation Arkiver mellem konflikt og samarbejde 75 Jahre deutsch-dänisches Archivabkommen

Læs mere

2. 1971-72. Manuskripter, breve og avisudklip vedr. udgivelsen af Barn i Flensborg 1890-1920 (1973)... 1 pk.

2. 1971-72. Manuskripter, breve og avisudklip vedr. udgivelsen af Barn i Flensborg 1890-1920 (1973)... 1 pk. Private institutionsarkiver Arkiv I 27 Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig 1. 1962-76. Protokoller og sager fra de første år... 1 pk. 1. 1962-63. Forhistorie, vedtægt og arbejdsplan.

Læs mere

Landsholdet. 27. december kl. 14.30 Idrætshallen fri éntre. Med: SdU-landsholdet,

Landsholdet. 27. december kl. 14.30 Idrætshallen fri éntre. Med: SdU-landsholdet, Landsholdet 27. december kl. 14.30 Idrætshallen fri éntre Med: SdU-landsholdet, FC Angeln 02 (Schleswig-Holstein-Liga) TSB Flensburg - ETSV Weiche Flensburg II - IF Tønning - IF Stjernen Flensborg (Verbandsliga)

Læs mere

P. Private foreninger. 2. 1924-37. Dansk Sygepleneforening og Gamles Værn. 4. 1921-23. Søndagsskolen. 5. 1931-36. Den Sønderjydske Fond.

P. Private foreninger. 2. 1924-37. Dansk Sygepleneforening og Gamles Værn. 4. 1921-23. Søndagsskolen. 5. 1931-36. Den Sønderjydske Fond. Kirkearkiver Arkiv K 30 Den danske Menighed i Flensborg og Omegn/ Dansk Kirke i Sydslesvig. Førstepræsten. afl. jr. 1990/I 33, 1994/I 83 og 1996/I 100. Pastor C.W. Noack 1921-37 1. 1921-37. Pastor C.W.Noacks

Læs mere

Dansk Sekretariat for Flensborg by, Flensborg

Dansk Sekretariat for Flensborg by, Flensborg Dansk Sekretariat for Flensborg by, Flensborg Arkivsignatur: I 45 Arkivet omfatter 1) Dansk Sekretariat for Flensborg by 2) Südschleswigscher Wählerverband Sekretariat Flensburg- Stadt (selvstændigt fra

Læs mere

De sydslesvigske fodboldlandshold

De sydslesvigske fodboldlandshold De sydslesvigske fodboldlandshold Indhold Historien om holdet 4 Sportsligt koncept for Sydslesvigs landshold 5-6 Budget 7 Støtteforeningen 8 Medier/Pressespiegel 9-10 Billedkavalkade 11 Fakta 12 Fodbold

Læs mere

Jørgensen, Hans Ronald, generalsekretær, Flensborg, 1915-2002. 1. 1945-48. H.R.J. s fortrolige beretninger... 1 pk.

Jørgensen, Hans Ronald, generalsekretær, Flensborg, 1915-2002. 1. 1945-48. H.R.J. s fortrolige beretninger... 1 pk. Private personarkiver Arkiv P 131, generalsekretær, Flensborg, 1915-2002. Afl. jr. 1993/P 414 og 2002/P 771. Beretninger og rapporter 1945-64. Beretninger og rapporter... 4 pk. Nemlig: 1. 1945-48. H.R.J.

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Rede des Landesvorsitzenden des SSW Flemming Meyer zum Tagesordnungspunkt 7 a Landesverband Schiffbrücke 42 24939 Flensburg Tel. (0461) 144 08 310 Fax (0461) 144 08 313 info@ssw.de Formandens beretning

Læs mere

MØD MINDRETAL - Sprog og Kultur

MØD MINDRETAL - Sprog og Kultur MØD MINDRETAL - Sprog og Kultur Hvad er et nationalt mindretal? Hvad er et mindretalssprog? Hvad er regionale sprog? Sprogpagten, hvad er det? Hvad er sproglig mangfoldighed? Få svarene 23. juni på Alsion

Læs mere

Slesvigs nordgrænse 1914-18. Sønderjyder i tysk krigstjeneste. Sønderjylland genforenet med Danmark. 1940-45 Danmark besat af Nazityskland

Slesvigs nordgrænse 1914-18. Sønderjyder i tysk krigstjeneste. Sønderjylland genforenet med Danmark. 1940-45 Danmark besat af Nazityskland 1864 Slesvigs nordgrænse 1914-18 Sønderjyder i tysk krigstjeneste 1920 Sønderjylland genforenet med Danmark 1940-45 Danmark besat af Nazityskland 1955 København-Bonn Erklæringerne Slesvig bliver preussisk,

Læs mere

1964-2012. Udstillinger og værker... 4 pk. Anm.: Indeholder plakater, udstillingslister, avisudklip, programmer, brochurer, breve, fotos m.m.

1964-2012. Udstillinger og værker... 4 pk. Anm.: Indeholder plakater, udstillingslister, avisudklip, programmer, brochurer, breve, fotos m.m. Private personarkiver Arkiv P 726 Schade Otto Christian, Hørup, grafiker, maler, f. 1935. Afl. Jr. 2012/P 970 1964-2012. Udstillinger og værker... 4 pk. Anm.: Indeholder plakater, udstillingslister, avisudklip,

Læs mere

Private personarkiver. Arkiv P 225. Uldall, Bruno grosserer, Flensborg, f. 1908-

Private personarkiver. Arkiv P 225. Uldall, Bruno grosserer, Flensborg, f. 1908- Private personarkiver Arkiv P 225 grosserer, Flensborg, f. 1908- afl. jr. 1998/P 608 og 617 Litt: Bruno Uldall: Geschichte der Firma Uldall & Co. 1902-1980 (1989) Bruno Uldall: Sådan var det. Erindringer

Læs mere

Andersen, Niels Bøgh, højskoleforstander, Jaruplund,

Andersen, Niels Bøgh, højskoleforstander, Jaruplund, Private personarkiver Arkiv P 282, højskoleforstander, Jaruplund, 1908-1991. Afl. jr. 1990/P 273, 1992/P 354, 1997/593. Tilgængeligt efter aftale med arkivaren. Se også Jaruplund Højskoles arkiv (I 2).

Læs mere

En europæisk model? Nationale mindretal i det dansk-tyske grænseland 1945-2000. redigeret af Jørgen Kiihl INSTITUT FOR GRÆNSEREG 10NSFORSKNING

En europæisk model? Nationale mindretal i det dansk-tyske grænseland 1945-2000. redigeret af Jørgen Kiihl INSTITUT FOR GRÆNSEREG 10NSFORSKNING En europæisk model? Nationale mindretal i det dansk-tyske grænseland 1945-2000 redigeret af INSTITUT FOR GRÆNSEREG 10NSFORSKNING INSTITUT FUR SCH LESWI G - H 0 LSTE I N ISCH E ZEIT- UND REGIONALG ESCHICHTE

Læs mere

3. Pas- og legitimationsbeviser, Ausweis, Kennkarte, Passierschein, naturalisation, anbefalinger, koncessioner, hædersgavebreve, Führerschein.

3. Pas- og legitimationsbeviser, Ausweis, Kennkarte, Passierschein, naturalisation, anbefalinger, koncessioner, hædersgavebreve, Führerschein. Diversearkiver 3. Pas- og legitimationsbeviser, Ausweis, Kennkarte, Passierschein,. Pas, legitimitationsbevis, Ausweis, Kennkarte, Passierschein 7200-7250 D 7200 1951. Personalausweis, Flensborg, for Erika

Læs mere

AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET

AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET AVISMIKROFILM I STATSBIBLIOTEKET Topografisk liste (pr. 1/7 2007) Åbenrå Allgemeines Wochenblatt 1827-1836 1838-1840 Hejmdal Okt.1893-25.4.1972 Hejmdals Søndagsblad 30.7.1916-24.11.1918 Følgeblad til Hejmdal,

Læs mere

Private foreningsarkiver. Arkiv nr. F 99. Den slesvigske Kvindeforening

Private foreningsarkiver. Arkiv nr. F 99. Den slesvigske Kvindeforening Private foreningsarkiver Arkiv nr. F 99 Den slesvigske Kvindeforening Anm.: Arkivet er afleveret 1985, 1990, 1996, 2002 og 2006 af foreningens formand Edith Sigaard-Madsen, Hardes-Eiche 8, D 24891 Struxdorf.

Læs mere

Literaturverzeichnis Seem, Benediktiner-Doppelkloster, St. Maria. Seem. Benediktiner-Doppelkloster. St. Maria

Literaturverzeichnis Seem, Benediktiner-Doppelkloster, St. Maria. Seem. Benediktiner-Doppelkloster. St. Maria Seem Benediktiner-Doppelkloster St. Maria Literaturverzeichnis Inhalt chronologisches Literaturverzeichnis edierte Quellen Titel- und Autorenverzeichnis Inventarbände zu den Bau- und Kunstdenkmälern chronologisches

Læs mere

SØNDERJYSKE ÅRBØGER HISTORISK SAMFUND FOR SØNDERJYLLAND UDGIVET AF

SØNDERJYSKE ÅRBØGER HISTORISK SAMFUND FOR SØNDERJYLLAND UDGIVET AF SØNDERJYSKE ÅRBØGER UDGIVET AF HISTORISK SAMFUND FOR SØNDERJYLLAND I 1971 bliver SØNDERJYSK MÅNEDSSKRIFT større, men abonnementsprisen bliver ikke større. Der bliver plads til flere artikler, flere billeder

Læs mere

Sydslesvigsk Vælgerforenings Landssekretariat (Landsforbundet) (Südschleswigscher Wählerverband. Landessekretariat)

Sydslesvigsk Vælgerforenings Landssekretariat (Landsforbundet) (Südschleswigscher Wählerverband. Landessekretariat) Private institutionsarkiver Arkiv I 20 Sydslesvigsk Vælgerforenings Landssekretariat (Landsforbundet) (Südschleswigscher Wählerverband. Landessekretariat) Nedenstående akter er tillige SSV Landdagsfraktionens

Læs mere

Vi bor i Sydslesvig. Et materiale til dansk, historie og tværfaglig undervisning

Vi bor i Sydslesvig. Et materiale til dansk, historie og tværfaglig undervisning Vi bor i Sydslesvig Et materiale til dansk, historie og tværfaglig undervisning Karen Margrethe Pedersen Institut for Grænseregionsforskning, Syddansk Universitet i samarbejde med Dansk Skoleforening for

Læs mere

Peter Hoop Nationale Minderheiten im deutsch-dänischen Grenzraum zur Zeit des Nationalsozialismus 1933-1945 Eine Auswahlbibliografie (2010)

Peter Hoop Nationale Minderheiten im deutsch-dänischen Grenzraum zur Zeit des Nationalsozialismus 1933-1945 Eine Auswahlbibliografie (2010) Arbeitskreis zur Erforschung des Nationalsozialismus in Schleswig-Holstein e.v. (AKENS) Peter Hoop Nationale Minderheiten im deutsch-dänischen Grenzraum zur Zeit des Nationalsozialismus 1933-1945 Eine

Læs mere

Lund, Karl, skoleleder, Mårkær, senere Simmersted, 1913-96 og hustru Inger f. Bruun, 1923-2004..

Lund, Karl, skoleleder, Mårkær, senere Simmersted, 1913-96 og hustru Inger f. Bruun, 1923-2004.. Private personarkiver Arkiv P 6 Lund, Karl, skoleleder, Mårkær, senere Simmersted, 1913-96 og hustru Inger f. Bruun, 1923-2004.. afl. jr. 1993/P 432, 1996/P 534, 2000/P 683 og 2005/P 828. Se også - Mårkær

Læs mere

Den gode historie om mindretallet - Ressourcepersoner. Pressesekretær Bernd Engelbrecht, Sydslesvigsk Forening, Pressetjeneste

Den gode historie om mindretallet - Ressourcepersoner. Pressesekretær Bernd Engelbrecht, Sydslesvigsk Forening, Pressetjeneste Den gode historie om mindretallet - Ressourcepersoner Pressesekretær Bernd Engelbrecht, Sydslesvigsk Forening, Pressetjeneste Person Informationer Kontakt Dieter Paul Küssner Formand for Sydslesvigsk Forening

Læs mere

Deltag i 4 spændende aftenarrangementer i dit lokalsamfund i 2016. Billetterne sælges efter "Først til mølle-princippet.."

Deltag i 4 spændende aftenarrangementer i dit lokalsamfund i 2016. Billetterne sælges efter Først til mølle-princippet.. Deltag i 4 spændende aftenarrangementer i dit lokalsamfund i 2016. Billetterne sælges efter "Først til mølle-princippet.." View this email in your browser Jejsing Borgerforening og Sæd Ubjerg Lokalråd

Læs mere

Private foreningsarkiver. Arkiv F 95. Foreningen Norden, Sydslesvig afdeling. Oprettet 1964, 20/1

Private foreningsarkiver. Arkiv F 95. Foreningen Norden, Sydslesvig afdeling. Oprettet 1964, 20/1 Private foreningsarkiver Arkiv F 95, Sydslesvig afdeling Oprettet 1964, 20/1 Formand for, Sydslesvig afd. var 1964-1987 provst Karstoft, Flensborg, 1988 - Sv. Kohrt, Husby. afl. af provst Karstoft, Flensborg,

Læs mere

Projektvorstellung Ausschuss für Umwelt, Agrar und Energiewirtschaft 31.10.2012

Projektvorstellung Ausschuss für Umwelt, Agrar und Energiewirtschaft 31.10.2012 Projektvorstellung Ausschuss für Umwelt Agrar und Energiewirtschaft.. GRENZWASSER - Gemeinsamer Hochwasserschutz im Zeichen des Klimawandels - GRÆNSEVAND - Fælles sikkerhed mod oversvømmelse i lyset af

Læs mere

1. næstformand for Sydslesvigsk Forening, Jon Hardon Hansen Ved aftenmødet på Husum Danske Skole Fredag den 7. juni 2013 kl. 17.00

1. næstformand for Sydslesvigsk Forening, Jon Hardon Hansen Ved aftenmødet på Husum Danske Skole Fredag den 7. juni 2013 kl. 17.00 Må tidligst offentliggøres, når talen er holdt Det talte ord gælder 1. næstformand for Sydslesvigsk Forening, Jon Hardon Hansen Ved aftenmødet på Husum Danske Skole Fredag den 7. juni 2013 kl. 17.00 Ét

Læs mere

21. Pengesedler og mønter 9000-9099

21. Pengesedler og mønter 9000-9099 Diversearkiver 21. Pengesedler og mønter 9000-9099 9000-9045. 1914-48. Pengesedler... 1 pk. 9000. 1882. Reichskassenschein Fünf Mark... 1 stk. 9001. Reichsfleischkarte, Hamburg... 1 stk. 1914-20. Darlehenskassenscheine...

Læs mere

Krigen 1864. Klassesæt til udlån fra Center for Undervisningsmidler

Krigen 1864. Klassesæt til udlån fra Center for Undervisningsmidler Krigen 1864 Klassesæt til udlån fra Center for Undervisningsmidler Udarbejdet af Claus Fischer, Center for Undervisningsmidler i Sydslesvig 06. februar 2014 18 april 1864 Indhold: Baggrunden for krigen

Læs mere

Mindehøjtidelighed Søgaard Lejren i anledning af 75 året for Danmarks besættelse. 9. april 2015.

Mindehøjtidelighed Søgaard Lejren i anledning af 75 året for Danmarks besættelse. 9. april 2015. Mindehøjtidelighed Søgaard Lejren i anledning af 75 året for Danmarks besættelse 9. april 2015. Nimbus Jahrgang 36 machte bei Kronprinzessin Eindruck Kann das Motorrad denn noch fahren?, fragte Kronprinzessin

Læs mere

Hans Schultz Hansen Hvordan benytter man akterne fra Statsarkivet i Kiel i Rigsarkivet og Landsarkivet for Sønderjylland?

Hans Schultz Hansen Hvordan benytter man akterne fra Statsarkivet i Kiel i Rigsarkivet og Landsarkivet for Sønderjylland? Hans Schultz Hansen Hvordan benytter man akterne fra Statsarkivet i Kiel i Rigsarkivet og Landsarkivet for Sønderjylland? aus: Archive zwischen Konflikt und Kooperation Arkiver mellem konflikt og samarbejde

Læs mere

1. Stamtavler, ane- og efterslægtstavler, familiekronikker

1. Stamtavler, ane- og efterslægtstavler, familiekronikker Diversearkiver D7000-D7099 1. Stamtavler, ane- og efterslægtstavler, familiekronikker D 7000 Uwe Clausen: Stammtavle over familien Ahrens... 1 bd. Anm.: afl.jr. 1990/D a 6. Familiekronik for Johann Hinrich

Læs mere

CITATER OM DET DANSKE-TYSKE GRÆNSELANDE

CITATER OM DET DANSKE-TYSKE GRÆNSELANDE CITATER OM DET DANSKE-TYSKE GRÆNSELANDE Ligeledes skal hertugdømmet Sønderjylland ikke forenes med Danmarks rige og krone og ikke incorporeres deri, således at en er herre over dem begge. fra Constitutio

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2014 Institution Roskilde Handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HHX Tysk B Christina

Læs mere

FORENINGSARKIVER. Skoleforeningen

FORENINGSARKIVER. Skoleforeningen FORENINGSARKIVER Skoleforeningen Foren i rigsarkiver Skoleforeningen Foreløbige arkivfortegnelser udgivet af Landsarkivet for de sønderjyske Landsdele Åbenrå 1976. Forord: Skoleforeningen oprettedes den

Læs mere

esvigs danske historie

esvigs danske historie esvigs danske historie Tekst- og billedredaktion: Lars N. Henningsen Udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig Nr. 62 Flensborg 2009 Indhold Indledning 9 Hvad er Sydslesvig

Læs mere

Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets fordeling af projektstøtte 2015

Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets fordeling af projektstøtte 2015 Sydslesvigudvalget Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf. 3392 5590 Fax 3392 5567 E-mail sydslesvigudvalget@uvm.dk www.sydslesvigudvalget.dk CVR nr. 20-45-30-44 Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets

Læs mere

Erik Fage-Pedersen Fung. Formand for Danmarks-Samfundet Ved mødet i Askebjerghus Fredag den 23. maj 2014 kl. 16.00

Erik Fage-Pedersen Fung. Formand for Danmarks-Samfundet Ved mødet i Askebjerghus Fredag den 23. maj 2014 kl. 16.00 Må tidligst offentliggøres, når talen er holdt Det talte ord gælder Erik Fage-Pedersen Fung. Formand for Danmarks-Samfundet Ved mødet i Askebjerghus Fredag den 23. maj 2014 kl. 16.00 Først vil jeg takke

Læs mere

REGISTRANT OVER AVISER I STATENS AVISSAMLING

REGISTRANT OVER AVISER I STATENS AVISSAMLING REGISTRANT OVER AVISER I STATENS AVISSAMLING 2014 Ajourført pr. 28. marts 2014 2 Indholdsfortegnelse (klikbar) JYLLAND... 6 ÅBENRÅ... 6 ÅLBORG... 8 ÅLESTRUP... 12 ALLINGÅBRO... 12 ÅRHUS... 12 ÅRS... 18

Læs mere

Bladguide 2010/11. Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst

Bladguide 2010/11. Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst Bladguide 2010/11 Aviser og blade på lyd, punkt og e-tekst Notas Bladguide Notas Bladguide er din oversigt over de aviser og blade, som Nota producerer i forskellige tilgængelige formater: Lyd, punkt,

Læs mere

Unterrichtsmaterial NR. 1 2014/2015. Mellemtrin/begynder. S. 3 Freundschaftliche Postkarte. S. 4 Aus der Fußball-Werbung. S.

Unterrichtsmaterial NR. 1 2014/2015. Mellemtrin/begynder. S. 3 Freundschaftliche Postkarte. S. 4 Aus der Fußball-Werbung. S. Unterrichtsmaterial Mellemtrin/begynder NR. 1 2014/2015 S. 3 Freundschaftliche Postkarte S. 4 Aus der Fußball-Werbung S. 5-6 Fußballfans S. 7-8 Fußballbingo S. 9 Fußballspieler der deutschen Nationalmannschaft

Læs mere

Det Sydslesvigske Samråd SEKRETARIATET (4/2011)

Det Sydslesvigske Samråd SEKRETARIATET (4/2011) Det Sydslesvigske Samråd SEKRETARIATET (4/2011) 1 Protokol over Møde i Det Sydslesvigske Samråd mandag den 23. maj 2011 kl. 18.30 på Flensborghus Til stede: Dieter Paul Küssner, Jens A. Christiansen, Inger

Læs mere

4. 1923-82. Mærkedage I... 1 pk. Indhold: 1923-82. Avisudklip, tryksager m.v. vedr. L.P.Christensens fødselsdage,

4. 1923-82. Mærkedage I... 1 pk. Indhold: 1923-82. Avisudklip, tryksager m.v. vedr. L.P.Christensens fødselsdage, Private personarkiver Arkiv P 166, redaktør, Flensborg Avis, Flensborg, 1882-1960. Afl. jr. 1992/P 391 og gl. arkiv 1130-1131. Se også Flensborg Avis' arkiv E1. 1. 1898-1957. Breve og personalia... 1 pk.

Læs mere

Netværkstræf / Netzwerktreffen. Volkshochschulen 05.03.2013, Volkshochschule Oldenburg i.h.

Netværkstræf / Netzwerktreffen. Volkshochschulen 05.03.2013, Volkshochschule Oldenburg i.h. Netværkstræf / Netzwerktreffen Aftenskoler mv. Aftenskoler mv. Volkshochschulen 05.03.2013, Volkshochschule Oldenburg i.h. Program Programm Kl. 11.30-13.00 Velkomst og introduktion, frokost Begrüßung,

Læs mere

Den sydslesvigske hjemstavnsbevægelse

Den sydslesvigske hjemstavnsbevægelse Den sydslesvigske hjemstavnsbevægelse En kommentar til Johan Peter Noacks bog Det sydslesvigske grænsespørgsmål 1945-1947, bd. 1-2, 1991 N ils Vollertsen Fortid og N utid maj 1993, hefte 1, s. 48-52. I

Læs mere

Grænsedragningen ved Tønder i 1920 baggrund og konsekvenser

Grænsedragningen ved Tønder i 1920 baggrund og konsekvenser Grænsedragningen ved Tønder i 1920 baggrund og konsekvenser Udarbejdet af Jens Rasmussen Studienr. 20097203 Indholdsfortegnelse Grænsedragningen ved Tønder i 1920 baggrund og konsekvenser... 1 Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Oversigt over skolens tidsskrifter

Oversigt over skolens tidsskrifter side1 AKTUEL NATURVIDENSKAB Aktuel naturvidenskab : nyheder, debat, baggrund, resultater, kalender, forskningspolitik. - Nr. 1, 1999-. - Århus : Det Naturvidenskabelige Fakultet, Aarhus Universitet, 1999-.

Læs mere

DET TYSKE MASKINGEVÆR-MÆRKE FRA 1. VK.

DET TYSKE MASKINGEVÆR-MÆRKE FRA 1. VK. DET TYSKE MASKINGEVÆR-MÆRKE FRA 1. VK. Tekst og billeder: Dan Obling, fotos N. J. Amorsen Blandt de våbentyper, der især kendetegner 1. verdenskrig, er maskingeværet. Utallige er de overlevende soldaters

Læs mere

Invitation 38. International Fördepokal-Svømmefestival 2012

Invitation 38. International Fördepokal-Svømmefestival 2012 Arrangør: Stævne sted: Stævnebander: Udsvømningsbassin: Vanddybde: Vandtemperatur: Tidtagning: Flensburger Schwimmklub von 1930 e.v. Campusbad Flensburg, Thomas-Fincke-Str.19, 24943 Flensburg 8 baner à

Læs mere

Netværkstræf / Netzwerktreffen. Wikinger, Slawen und Mittelalter 19. April 2012, Wallmuseum Oldenburg

Netværkstræf / Netzwerktreffen. Wikinger, Slawen und Mittelalter 19. April 2012, Wallmuseum Oldenburg Netværkstræf / Netzwerktreffen Vikingetid og Middelalder Vikingetid og Middelalder Wikinger, Slawen und Mittelalter 19. April 2012, Wallmuseum Oldenburg Program Programm Kl. 11.30-12.00 Velkomst & Frokost

Læs mere

De danske Sønderjyder

De danske Sønderjyder De danske Sønderjyder Uddrag af den officielle tyske Statistik. Af H. P. If an ssen-nø r re m ø 1 le. II. Da jeg skrev Afhandlingen»De danske Sønder jyder«til»sønderjydske Aarbøger«1913 I, var Folketællingsresultaterne

Læs mere

STRUKTURDUER. Friseret. Gl. Hollandsk Kapuziner. Kappet. Vinget

STRUKTURDUER. Friseret. Gl. Hollandsk Kapuziner. Kappet. Vinget STRUKTURDUER Friseret 3336 95 1,0 Niels Christensen 3337 96 0,1 Niels Christensen 3338 91 0,1 02 Jens V. Jensen 3339 92 0,1 02 Jens V. Jensen 3340 96 1,0 Niels Christensen 3341 96 1,0 Niels Christensen

Læs mere

Dänemark. Hans Klüche

Dänemark. Hans Klüche t Hans Klüche Dänemark Entdeckungsreisen im meerumschlungenen Königreich: Von den Dünenstränden der Nordsee zu den Klippen von Bornholm und Møn, vom nördlichen Skagen ins weltstädtische Kopenhagen Skjern

Læs mere

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Tidende - Business Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin december-januar 10/11 Institution HTX Skjern Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold htx Tysk fortsættersprog

Læs mere

Dansk og tysk ved grænsen

Dansk og tysk ved grænsen Dansk og tysk ved grænsen Download: Dansk og tysk ved grænsen PDF ebook Dansk og tysk ved grænsen PDF - Are you searching for Dansk og tysk ved grænsen Books? Now, you will be happy that at this time Dansk

Læs mere

1a Århus Aarhus Ekko. Registrant over illegale blade og bøger 1940 1945 på mikrofilm. Filmnummer Udgivelsessted Titel

1a Århus Aarhus Ekko. Registrant over illegale blade og bøger 1940 1945 på mikrofilm. Filmnummer Udgivelsessted Titel Registrant over illegale blade og bøger 1940 1945 på mikrofilm Filmnummer Udgivelsessted Titel 1 Aalborg Aalborg ekko Aalborg posten Brev fra en dansker Frit jysk tidende s Efterretningstjeneste Dansk

Læs mere

1991-1999. Foredrag, artikler og manuskripter... 7 pk. Anm.: Heri også talrige indlæg udarbejdet for SSF-formand Heinrich Schultz.

1991-1999. Foredrag, artikler og manuskripter... 7 pk. Anm.: Heri også talrige indlæg udarbejdet for SSF-formand Heinrich Schultz. Private personarkiver Arkiv P 709, museumsinspektør Danevirkegården, direktør Institut for Grænseregionsforening, rektor A.P.Møller Skolen Slesvig, f. 1965 afl. jr. 2009/I 190, 2011/P956 Dele af materialet

Læs mere

Godkendt referat af ordinært møde i Sydslesvigudvalget 18. december

Godkendt referat af ordinært møde i Sydslesvigudvalget 18. december Sydslesvigudvalget Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf. 3392 5590 Fax 3392 5567 E-mail sydslesvigudvalget@uvm.dk www.sydslesvigudvalget.dk CVR nr. 20-45-30-44 Godkendt referat af ordinært møde

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2010 Institution Roskilde Handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HHX Tysk fortsættersprog

Læs mere

Sønderborg 17.8.06/pd

Sønderborg 17.8.06/pd Sønderborg 17.8.06/pd MINDRETALSLIV - NÅR HISTORIEN BLIVER KONKRET Die Wahrheit ist konkret har Hegel sagt. Meget er skrevet og sagt om de nationale mindretal i det slesvigske grænseland men hvor meget

Læs mere

Landeskunde und deutsche Kultur

Landeskunde und deutsche Kultur Undervisningsbeskrivelse Termin maj-juni 2014-2015 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Vejen Business College HHX TYSK - B Linda Block Petersen UVB-TyskBhh1214-F15 Oversigt over gennemførte

Læs mere

Dansk periodicafortegnelse

Dansk periodicafortegnelse Dansk periodicafortegnelse Udarbejdet af Det kgl. Bibliotek Pligtafleveringsafdelingen 3RVWERNV. EHQKDYQ.7OI (PDLOLVVQ#NEGN 27 Analyseinstitut for Forskning Offentligt forskningsbudget Beskæftigelsesministeriet

Læs mere

Områdeinitiativ Sønderjylland: Haderslev, Sønderborg, TØnder og Aabenraa samt Nordfriesland, Schleswig-Flensburg og Flensburg

Områdeinitiativ Sønderjylland: Haderslev, Sønderborg, TØnder og Aabenraa samt Nordfriesland, Schleswig-Flensburg og Flensburg Regional Udviklingsplan Grænsetælling i Sønderjylland, oktober 2012 Mange biler, der krydser grænsen, er danske De tyske biler kommer fra det nordlige Tyskland og Hamborg Områdeinitiativ Sønderjylland:

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August - maj 2014-2015 Institution Roskilde Handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HHX Tysk fortsættersprog

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2010 Institution Handelsskolen Silkeborg Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hhx Tysk B Karen

Læs mere

Dato: Arrangement: Udgifter (udover egne indkøb og forbrug fra lagerbeholdning)

Dato: Arrangement: Udgifter (udover egne indkøb og forbrug fra lagerbeholdning) Det Politisk-Økonomiske Udvalg PØU alm. del - Svar på Spørgsmål 13 Offentligt Oversigt over arrangementer på Marienborg for perioden 27. november 2001-17. maj 2006 (med undtagelse af arrangementer som

Læs mere

Pædagogikhistorikeren Olaf Carlsen. Liv og værk

Pædagogikhistorikeren Olaf Carlsen. Liv og værk Børge Riis Larsen Pædagogikhistorikeren Olaf Carlsen Liv og værk UNIVERSITÅT3BI3LIOTHEK KIEL - ZENTRALB1ELI0THEK - Syddansk Universitetsforlag 2013 Indhold Forord 11 Indledning 13 Afgrænsning af emnet

Læs mere

Områdeinitiativ Sønderjylland: Haderslev, Sønderborg, TØnder og Aabenraa samt Nordfriesland, Schleswig-Flensburg og Flensburg

Områdeinitiativ Sønderjylland: Haderslev, Sønderborg, TØnder og Aabenraa samt Nordfriesland, Schleswig-Flensburg og Flensburg Regional Udviklingsplan Grænsetælling i Sønderjylland, august 2012 Trafikken præges af tysk feriekørsel Turfrekvens indikerer en sammenhæng mellem Jyllandskorridoren, Hamborg og det nordlige Tyskland Områdeinitiativ

Læs mere

FT 1910 (1 dec 1910) Augustenborg oversat og renskrevet af Ditlev Duus, Guderup. nr navn bopæl og nr mandlige kvindlige

FT 1910 (1 dec 1910) Augustenborg oversat og renskrevet af Ditlev Duus, Guderup. nr navn bopæl og nr mandlige kvindlige 1 Hansen banestation 1 4 2 2 Hess Havnegade 2 3 1 3 Bladft Havnegade 2 1 2 4 Storke Slotsalle 14 10 5 5 Holm Slotsalle 15 9 1 6 Thamsen Slotsalle 15 1 3 7 Ww Storke Slotsalle 17 2 8 Holler Slotsalle 17

Læs mere

Krigen 1864 FØR JEG LÆSER BOGEN. Fakta om bogen. Fotos Tegninger Kort Tabeller Grafer Tidslinjer Skemaer Tekstbokse. Andet: Titel.

Krigen 1864 FØR JEG LÆSER BOGEN. Fakta om bogen. Fotos Tegninger Kort Tabeller Grafer Tidslinjer Skemaer Tekstbokse. Andet: Titel. A FØR JEG LÆSER BOGEN Fakta om bogen Titel Forfatter Hvornår er bogen udgivet? På hvilken side findes Indholdsfortegnelse? Stikordsregister? Bøger og www? Hvor mange kapitler er der i bogen? Hvad forestiller

Læs mere

Program for det 1. Nordeuropæoiske Elbilsrally 2011

Program for det 1. Nordeuropæoiske Elbilsrally 2011 Fredag, 18. marts 2011 15.00: Mulighed for dokument- og Teknisk gennemgang på: DONG Energy A/S Enstedværket, Flensborgvej 185, DK-6200 Aabenraa. 17.00: Kursus for 2. Kører (co-pilot) inkl. udlevering af

Læs mere

Amtssekretærer: Peter Häbel 1973ff Sekretærer sammen med Egernførde, se dér.

Amtssekretærer: Peter Häbel 1973ff Sekretærer sammen med Egernførde, se dér. Private institutionsarkiver Arkiv I 77 I 1946 oprettedes et SSF-kontor i Rendsborg. December 1947 udbygges dette og får betegnelsen Dansk Sekretariat Rendsborg, dog underordnet sekretariatet i Slesvig.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Side 1 af 19 Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: Maj

Læs mere

TIRSDAG DEN 3. MARTS 2015 Til samtlige husstande ÅRG. 65 10

TIRSDAG DEN 3. MARTS 2015 Til samtlige husstande ÅRG. 65 10 Midtvends yssel AvisNR. TIRSDAG DEN 3. MARTS 2015 Til samtlige husstande ÅRG. 65 10 Midtvends ssel Avis 2 Tirsdag den 3. marts 2015 y Midtvends yssel Avis Tirsdag den 3. marts 2015 3 Midtvends ssel Avis

Læs mere

Baggrunden, krigen, resultatet

Baggrunden, krigen, resultatet Historisk Bibliotek 1864 Baggrunden, krigen, resultatet ISBN 978-87-992489-1-9 ISBN 978-87-992489-1-9 Thomas Meloni Rønn 9 9 788799 248919 788799 248919 1864 Baggrunden, krigen, resultatet Forlaget Meloni

Læs mere

Undervisningsplan. Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser. Oversigt over forløb

Undervisningsplan. Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser. Oversigt over forløb Undervisningsplan Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 2014 Institution IBC Fredericia Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Tysk A Susanne Krarup Schrøder

Læs mere

25 år med... VEJRET. Nr. 3-26. årgang August 2004 (100)

25 år med... VEJRET. Nr. 3-26. årgang August 2004 (100) 25 år med... VEJRET Nr. 3-26. årgang August 2004 (100) Medlemsblad for Dansk Meteorologisk Selskab c/o Michael Jørgensen Morbærhaven 8-50, 2620 Albertslund Tlf. 43 46 39 22, trimi@aub.dk Giro 7 352263,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2009 Institution Silkeborg Handelsskole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Tysk niv. A Eva

Læs mere