Indholdsfortegnelse Velkommen til en aktiv vinterferie Aktiv Vinter Fægtning i Hellerup Fægte-Klub... 5 Amerikansk Fodbold i

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdsfortegnelse Velkommen til en aktiv vinterferie Aktiv Vinter Fægtning i Hellerup Fægte-Klub... 5 Amerikansk Fodbold i"

Transkript

1 Indholdsfortegnelse Velkommen til en aktiv vinterferie Aktiv Vinter Fægtning i Hellerup Fægte-Klub... 5 Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark... 6 Karate i Kildeskovshallen... 7 Fodboldskole hos Gentofte-Vangede Idrætsforening... 8 Kidsvolley i Ordruphallen... 9 Ridning i Ordrupdal Rideklub Pyttur Badminton i Gentofte Badminton Klub Basketball i Gentofte Sportspark hal B Svømning i Kildeskovshallen Skate på Jägers Springgymnastik og Parkour i Kildeskovshallen Sejlads i Skovshoved Havn Tegneserieværksted Figur og tegning Sjov med hår Bageværksted Kildeskovshallen har åben i vinterferien Gentofte Sportspark - Ishaller - Ved stadion Tilmelding og betaling... 23

2 Velkommen til en aktiv vinterferie 2017 For 9. år i træk tilbyder kommunen Aktiv Vinter, og jeg håber, at rigtigt mange vil få glæde af alle de mange og varierede tilbud, som foreningslivet og kulturelle institutioner har udarbejdet for denne vinterferie. Det prioriteres højt i Gentofte Kommune, at alle har mulighed for et rigt og varieret foreningsliv. Aktiv Vinter er en rigtig god måde at prøve en ny aktivitet og få nye venner for måske senere at få lyst til at melde sig ind i foreningen. Alle de dygtige instruktører byder velkommen til en vifte af forskellige idrætsgrene og kulturelle oplevelser i vinterferien. God vinterferie og god fornøjelse! Gentofte Rådhus, januar 2017 Hans Toft Borgmester

3 Aktiv Vinter 2017 Kære Vinterferiebarn! Her kan du læse om de mange aktiviteter, der er planlagt for denne vinterferie. Tag dine forældre ved hånden, sæt jer sammen og find ud af, hvilken aktivitet, du gerne vil prøve og hvornår. Kære forældre! Aktiv Vinter er et tilbud for børn, der bor i Gentofte Kommune eller går i skole i Gentofte Kommune. Det gælder både folke-og privatskoler, lige fra 0. klasse og opefter. En række foreninger og kulturelle institutioner slår dørene op i vinterferien og giver børnene mulighed for at prøve netop deres aktivitet. Læs nærmere under hver enkelt aktivitet om, hvilken aldersgruppe man henvender sig til. Aktiviteterne afvikles i perioden den februar 2017 (uge 7) Der er et begrænset antal pladser. Ønsker vil blive indfriet i den rækkefølge, de modtages og i den udstrækning, det er praktisk muligt. Ingen aktiviteter bliver aflyst på grund af dårligt vejr. Der skal dog være mindst 10 deltagere tilmeldt en aktivitet, før den gennemføres. Man skal være opmærksom på, at Aktiv Vinter er et aktivitetstilbud i eksisterende foreninger med frivillige instruktører samt kulturelle tilbud, det vil sige, at der ikke er tale om pædagogiske pasningstilbud. Støtte til handicappede Er dit barn handicappet og har brug for støtte er du meget velkommen. Alle har mulighed for at tilmelde sig et hold med støtte. Man er selvfølgelig velkommen til at deltage på flere hold, men der stilles kun støtte til rådighed for et hold. Hvis man er tilmeldt flere hold skal man selv sørge for støtteperson. Tilmeldingen skal foretages den første tilmeldingsdag så vi har god tid til at finde den rette støtteperson til dit barn. Husk at skrive det under feltet bemærkninger i tilmeldingen i hvilken grad der er behov for støtte eller andre forhold, der skal tages ekstra hensyn til. Det er meget vigtigt, der står noget om dit barns udfordringer så instruktørerne har mulighed for den bedste forberedelse til at tage imod dit barn så det bliver en god oplevelse for alle. Når din tilmelding er gennemført skal du sende en mail til mailadresse Fritid@gentofte.dk så vi er opmærksomme på at der skal findes støtte til dit barn. Foretages tilmeldingen senere kan det ikke forventes at der stilles støtteperson til rådighed.

4 Vi ønsker alle en rigtig god vinterferie Med venlig hilsen Folkeoplysningsudvalget

5 Fægtning i Hellerup Fægte-Klub Hellerup Fægte-Klub De tre musketerer og Zorro ville være chanceløse mod en moderne sportsfægter. Vi lærer dig teknikken i moderne fægtning og træner din hurtighed, din koncentrationsevne og dine reaktioner. Du lærer om de forskellige våben (fleuret, kårde og sabel) og om konkurrencereglerne. Vi viser også en fægtefilm (De tre musketerer eller lignende) og sammenligner filmteknikken med moderne fægteteknik. Dagene slutter vi af med en konkurrence mellem deltagerne. Fra 2. klasse og opefter Vi mødes kl i Hellerup Fægte-Klub, Strandparksvej 46, Hellerup Havn. Indgang op ad trappen på bagsiden af Hellerup Sejlklubs lokaler. Vi slutter kl når Når du tilmelder dig fægtning, er det for 3 dage, den februar 2017 Madpakke, drikkedunk (Sodavand kan købes på stedet), lange træningsbukser, T-shirt, indendørs gymnastiksko og håndklæde. Husk at spise morgenmad, vi skal arbejde meget. Max. antal deltagere kr.

6 Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark Copenhagen Towers Kom og lær en masse om amerikansk fodbold. Husk at amerikansk fodbold kan bruge alle, store som små, hurtige og langsomme. Betingelse for deltagelse Fra 0. og opefter Vi mødes kl og slutter kl i Gentofte Sportspark, Ved Stadion 6, 2820 Gentofte. når Når du tilmelder dig amerikansk fodbold, er det for 3 dage. Du kan vælge mellem 3 perioder, Den februar 2017 Madpakke, drikkedunk, fodboldstøvler hvis du har det og skiftetøj. Max. antal deltagere kr.

7 Karate i Kildeskovshallen Charlottenlund Shotokan Karate Klub Spændende karateoplevelser i vinterferien. Kom og leg sammen med professionelle instruktører (sortbælte). Karatesporten er meget mere end fysisk træning. Du og mange andre børn vil sammen få nogle spændende og aktive dage. Afslutningen markeres med karateprøve (graduering), hvor du vil få mulighed for at bestå den første karategrad hvidt bælte med gul stribe som bevis på dine færdigheder. Dette udleveres som et flot diplom, der ved start i klubben ombyttes til et bælte. Vi tilslutter os Gentofte Kommunes Kostpolitik og opfordrer til at medbringe sund mad og drikke. Fra 1. klasse og opefter. Vi mødes kl og slutter kl i Kildeskovshallen hal 1, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte når Når du tilmeldes karate er det for 3 dage, den februar 2017 Madpakke, drikkedunk (ingen sodavand og slik) og løsthængende træningstøj. Der trænes i bare tæer. Max. antal deltagere kr.

8 Fodboldskole hos Gentofte-Vangede Idrætsforening Gentofte-Vangede Idrætsforening. Er du til fodbold? Spiller du i dag eller har du bare lyst til at prøve sporten af i et par dage? GVI har både fokus på pige og drenge fodbold og derfor er også plads her i ugen til både drenge og piger. Vi håber meget der kommer piger nok så vi kan samle pigerne i rene pigegrupper. Så piger, hold jer ikke tilbage for drengene. Friske piger spiller fodbold ligesom de friske drenge gør det. For de yngstes vedkommende vil der være fokus på at lege fodbold spillet ind, via forskellige koordinationsøvelser og boldlege, for de størres vedkommende vil der være mere fokus på den individuelle tekniske og taktiske udvikling. Udgangspunktet er fodbold for alle grupperne og den tekniske, taktiske, fysiske go sociale side af spillet, for individet og for teamet. Hertil kommer forskellige former for boldspil og idrætsaktiviteter i naturen med et formål at træne perceptionsevnen, koordinationen, samarbejdet og for at give spænding og opleve glæde. Fra 0. klasse og opefter Vi mødes kl og slutter kl i vores klubhus, Mosebuen 28 B, 2820 Gentofte. når Når du tilmelder dig fodboldskole, er det for 3 dage. Den februar 2017 Madpakke, drikkedunk, sportstøj, fodboldstøvler, indendørs sportssko og benskinner. Max. antal deltagere kr.

9 Kidsvolley i Ordruphallen Gentofte Volley Kidsvolley er et spil, som er en kæmpesucces for børn i de mindre klasser op til og med 5-6 klasse. Der bliver afholdt skolestævner i kidsvolley over hele landet. I kidsvolley slår man ikke altid til bolden, når man spiller. Ofte griber og kaster man - det gør spillet meget lettere end almindelig volleyball. Idéen i spillet er den samme som i almindelig volleyball. Man spiller på et hold, og det gælder om at udspille holdet på den anden side af nettet. Der er masser af bold, bevægelse og sjov i kidsvolley. Fra 2. klasse til 6. klasse Vi mødes kl og slutter kl i Ordruphallen, Ejgårdsvej 11, 2920 Charlottenlund når Når du tilmelder dig kidsvolley, er det for 2 dage. Du skal vælge mellem 2 perioder, den februar eller den februar Madpakke, drikkedunk, sportstøj, gummisko, langærmet sweatshirt eller lignende og håndklæde. Max. antal deltagere 30 pr. hold 100 kr.

10 Ridning i Ordrupdal Rideklub Pyttur Ordrupdal Rideklub Dagene i Ordrupdal Rideklub vil være en blanding af ridning, omgang med heste, diverse lege og hjælp i stalden. Vi lægger vægt på, at du bliver fortrolig med hestene og håndtering fra jorden, så du får en god ride oplevelse. Det er udelukkende islandske heste, der rides på. Vi mødes kl i klubben, Mosehøjvej 29, 2920 Charlottenlund og slutter kl når Når du tilmelder dig ridning er det for 2 dage, den februar 2017 Fra 1. klasse og opefter Madpakke, drikkedunk, fornuftigt tøj, ride hjelm eller cykelhjelm og gummistøvler eller lign. Max. antal deltagere kr.

11 Badminton i Gentofte Badminton Klub Gentofte Badminton Klub Har du lyst til at prøve at spille badminton, så har du muligheden for at prøve dette i Gentofte Badminton Klub. Vi har planlagt aktive dage, hvor man lærer at holde på en ketcher, og samtidig lærer man at få fjerbolden i spil på banen. Træningen foregår også via leg på banen, da det skal være sjovt at spille. Man lærer også lidt om reglerne på en badmintonbane. Betingelse for deltagelse Fra klasse. Vi mødes kl og slutter kl i Gentofte Badminton Klub, Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. når Når du tilmelder dig badminton, er det for 2 dage, du kan vælge mellem 2 perioder: den februar eller den februar 2017 Stor madpakke, drikkedunk, ketcher - hvis du har en (ellers låner du en af klubben), indendørssko (ikke med sorte såler), sportstøj og håndklæde. Det er vigtigt, at man medbringer sit gode humør, og samtidig lysten til at lære denne sportsgren at kende. Max. antal deltagere 30 pr. hold 100 kr.

12 Basketball i Gentofte Sportspark hal B Basketballklubben SISU Hvis du er interesseret i basketball og synes, at det er sjovt at drible og skyde, er basketball lige noget for dig. Kom og prøv, hvor god du kan blive på kort tid. Du behøver ikke at kunne spille i forvejen, du skal nok få det lært. Hvis du har en basketbold, er du velkommen til at tage den med. Betingelse for deltagelse Fra klasse Vi mødes kl og slutter kl i Gentofte Sportspark, Hal B, Ved Stadion 14, 2820 Gentofte. når Når du tilmelder dig basketball, er det for 3 dage. den februar 2017 Madpakke, drikkedunk og sportstøj Max. antal deltagere kr.

13 Svømning i Kildeskovshallen Gentofte Svømmeklub Gennem leg arbejder vi med svømningens grundbegreber/elementer i vandet. Hvis du kan svømme lidt på forhånd, kan du mere efter de to dage. Derudover skal vi lege på land, hygge os og have det sjovt. Fra 0. klasse og opefter. Du skal være tryg ved vand, dvs. du må ikke være bange for at få hovedet under vand. Dette er meget vigtigt. Vi svømmer primært i 25 m bassinet. Vi mødes kl og slutter kl i Kildeskovshallen, Svømmehal, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte. når Når du tilmelder dig svømning, kan du vælge mellem 2 perioder: Den februar eller Den februar 2017 Madpakke, drikkedunk, indendørs gummisko, træningstøj, shorts, 2 stk. t-shirts, badetøj, 2 håndklæder og svømmebriller. Hårelastik, hvis du har langt hår, gerne badehætte. Max. antal deltager 30 pr. hold 100 kr.

14 Skate på Jägers Skateinstruktør Kim Batiste Brug vinterferien til at udfordre dig selv på skateboard. Nybegyndere kan lære de grundlæggende teknikker og få inspiration til øvelser, som kan trænes på egen hånd. Øvede kan få instruktion til at udvikle teknikker og lære nye tricks. Du kan låne board og sikkerhedsudstyr, hvis du ikke har. Vi står på Jägers både inde i hallen og udenfor, hvis vejret tillader det. Fra 1. klasse og opefter Vi mødes på Jägers, Gentofte Sportspark, Ved Stadion 18, 2820 Gentofte når Vælg mellem 6 hold: Mandag den 13. februar kl Mandag den 13. februar kl Tirsdag den 14. februar kl Tirsdag den 14. februar kl Onsdag den 15. februar kl Onsdag den 15. februar kl Du er velkommen til at blive og hænge ud og se på de andre der træner. Madpakke og drikke Tag varmt tøj på, hallen er ikke opvarmet. Max antal deltagere kr.

15 Springgymnastik og Parkour i Kildeskovshallen LG Gymnastik Vi starter ud med at sige godmorgen og lære hinanden lidt at kende. Derefter går vi i gang med opvarmning og har et par timer med springgymnastik. Efter frokost vil der være en times tid med lidt teori, teambuilding og hygge, hvorefter vi slutter af med parkour. Fra klasse Vi mødes kl og slutter kl i Kildeskovshallen, Hal 2, Adolphsvej 25, 2920 Charlottenlund når Når du tilmelder dig springgymnastik og parkour er det for 2 dage. Du kan vælge mellem Vælg mellem 2 hold: Den februar 2017 Eller Den februar 2017 Madpakke, drikkedunk, kondisko og tøj du kan bevæge dig i Max antal deltagere kr.

16 Sejlads i Skovshoved Havn Skovshoved Sejlklub Kom og hør hvad det vil sige at sejle hvis du begynder til sejlads i Skovshoved til sommer, får du her en kort introduktion til alt Skovshoved Sejlklub tilbyder unge sejlere. Du hører om grundlæggende sømandskab, knob og tovværk, samt fysiske øvelser, der styrker musklerne. På anden dagen laver vi kæntringsøvelser i Kildeskovshallen, derfor er det vigtigt at du husker både badetøj og håndklæde. Fra klasse Vi mødes kl og slutter kl i sejlkubben i Skovshoved Havn. når Når du melder dig sejlads er det for 3 dage: Den februar 2017 Madpakke, drikkedunk og sportstøj/badetøj Max antal deltagere kr

17 Tegneserieværksted Tegneserietegner Pedro Lopez og børnekulturkonsulent xx Lav din egen tegneserie og få hjælp og gode råd undervejs. Du kommer til at lære om figurdesign, formater, layout, fortælleteknikker, og mange andre ting. Værkstedet løber over 2 dage, hvor du den første dag skaber din tegneseries figurer. Den anden dag laver du selve tegneserien. Din underviser er tegneserietegneren Pedro Lopez. Han har udgivet tegneserier i blandt andet Danmark, England og USA. Vi har de materialer, du skal bruge. Du er også velkommen til at tegne dit eget tegnegrej med. Se mere på Pedro Lopez hjemmeside: Fra 4. klasse og opefter Kulturskolerne, Duntzfelts Alle 8, 2900 Hellerup når Når du tilmelder dig Tegneserieværksted er det for 2 dage: Mandag den 13. februar og tirsdag den 14. februar kl Madpakke og drikke Hvis du har tegnegrej du plejer at bruge, må du gerne tage det med. Max antal deltagere kr

18 Figur og tegning Tegner, grafiker og Illustrator Mette Ussing Tegn en figur & tag med den på en lille rejse i tegneuniverset: På denne workshop afprøver vi forskellige tegneteknikker. dan tegnes lys og mørke, noget der er langt væk og tæt på, hvordan tegnes kulde og varme? Vi laver stregtegninger og beskriver overflader med skraveringer og vi blander forskellige teknikker. Vi arbejder på samme format og sætter til sidst tegningerne sammen til en foldebog (som du får med hjem) - som et lille katalog der kan være en hjælp, hvis du får lyst til at fortsætte hjemme. Vi arbejder med blyant, rentegning på lysbord, akvarel, ecoline, flydende tusch og collage. Vi gennemgår teknikkerne i fællesskab med eksempler, sværhedsgrad tilpasses den enkeltes alder og erfaring. Husk tøj der kan tåle en farveklat. Vi starter med at skabe en lille enkel figur, som kommer til at optræde i alle tegningerne, så kom og vær med og tag med din egen figur ud på en lille tegnerejse klassetrin Kulturskolerne, Duntzfelts Alle 8, 2900 Hellerup når Når du tilmelder dig Figur og tegning, er det for to dage: den februar kl Madpakke og drikkedunk, samt tøj der må blive beskidt. Max antal deltagere kr

19 Sjov med hår Frisør Rosakarma Tilbring en dag med 2 frisører, og lær at lave diverse fletninger og andre sjove opsætninger, både helt klassiske og mere avancerede. Vi afprøver fladjern og krøllejern, tegner vores kreationer og måske bliver der tid til lidt ansigtsmaling/sminkning til slut. Vi bruger hinanden som modeller. 1. klasse og opefter Kulturskolerne, Duntzfelts Alle 8, 2900 Hellerup når Når du tilmelder dig Sjov med hår, er det for en dag: Mandag den 13. februar kl Din egen børste, mad og drikke Max antal deltagere kr

20 Bageværksted Karoline Trier fra Small Chefs, Lise Andersen fra Alles Mad På dette bagekursus vil du få introduktion til og lave øvelser med både bagning, hævemetoder, mel, korn og kerner, suk- ker og andre råvarer vi skal bruge. Vi taler også om bagning og traditioner. Vi laver spændende bagværk, der giver indsigt i ovenstående råvarer, samt giver jer deltagere forståelse for, at bagning er andet end kage og pizzasnegle. Denne del udgør også frokost på dagen. Vi laver også lidt søde sager, bl.a. sunde og anderledes kager klassetrin se datoer nedenfor Skolekøkkenet på Hellerup Skole, Dessaus Boulevard 10, 2900 Hellerup. Vi mødes kl 9.30 og slutter kl når Når du tilmelder dig Bageværksted, er det for to dage den februar (for kl.) eller den februar (for kl.) Drikkedunk og evt. en elastik til håret, samt tøj du kan lave mad i. Max antal deltagere pr. hold kr

21 Kildeskovshallen har åben i vinterferien Svømmehallen har åbent i hele vinterferien. I denne periode er børnebassinet åbnet fra kl.10 og der er legetøj i bassinerne. Åbningstider i skolernes vinterferie, som er den februar: Mandag kl Tirsdag kl Onsdag kl Torsdag kl Fredag kl Lørdag/søndag kl Bemærk venligst: Billetsalget og indgang lukker ½ time før de anførte sluttider. Omklædningsrummene lukker ½ time efter de anførte sluttider. Kildeskovshallen Adolphsvej Gentofte Tlf

22 Gentofte Sportspark - Ishaller - Ved stadion 6+8 Vinterferien uge februar 2017 Skøjteudlejningen er åbent alle dage til offentligt løb. Ishal 1 (Offentligt skøjteløb) Mandag Kl Tirsdag Kl Onsdag Kl Torsdag Kl Fredag Kl Ishal 1/Ishal 2 (Offentligt skøjteløb) Lørdag Kl (Ishal2) og IsDisco Kl (ishal 1) Søndag Kl (skifter fra Ishal2 til Ishal ) Indgang i Ishal1, hvor der er lokaler, skøjteudlejning og billetsalg.

23 Tilmelding og betaling Tilmelding og betaling foregår direkte via link bagerst i Aktiv Vinter 2017 dokumemtet via vores selvbetjeningsløsning. Du tilmelder dit barn ved at klikke på linket på side 24 i dokumentet. Linket er først aktivt fra den tirsdag den 31. januar 2017 kl Har du spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Kultur, Unge og Fritid på fra den 31. januar 2017 Bemærk venligst, at vi ikke kan booke en plads til dig, men udelukkende hjælpe og vejlede. Betaling Hver aktivitet koster 100 kr. + gebyr. Alle aktiviteter skal betales ved tilmelding og kan kun gennemføres med betalingskort. Alle betalingskort modtages. Hvis du ikke står på instruktørernes deltagerliste, kan du ikke deltage på holdet. Afbud Husk at melde afbud, hvis du er forhindret i at deltage, så andre kan få glæde af den ledige plads. Afbud meldes på tlf Venteliste Hvis der ikke er flere ledige pladser på den ønskede aktivitet, kan du skrive dit barn op på en venteliste. Hvis der bliver ledige pladser, modtager alle på ventelisten en mail med et link til aktiviteten, og pladsen fordels efter først-til-mølle princippet. Dvs. at ALLE har samme mulighed for en plads. Der er ikke længere nummerering på ventelisten. Forsikring Vi gør opmærksom på, at Gentofte Kommune ikke har en forsikring, der dækker ved ulykkestilfælde. Det er således på eget ansvar at deltage. Bemærkninger Husk at skrive under bemærkninger, hvis der er nogle særlige forhold vi skal tage hensyn til. Det er til stor hjælp for instruktørerne Yderligere oplysninger

24 Ønsker du yderligere oplysninger om selve aktiviteten, er du velkommen til at kontakte Kultur, Unge og Fritid på tlf i rådhusets åbningstid. KLIK HER FOR AT GÅ VIDERE TIL TILMELDING TIL DE ENKELTE AKTIVITETER

Indhold Velkommen til en aktiv vinterferie!... 2 Aktiv Vinter Fægtning i Hellerup Fægte-Klub... 5 Amerikansk Fodbold i Gentofte

Indhold Velkommen til en aktiv vinterferie!... 2 Aktiv Vinter Fægtning i Hellerup Fægte-Klub... 5 Amerikansk Fodbold i Gentofte Indhold Velkommen til en aktiv vinterferie!... 2 Aktiv Vinter 2018... 3 Fægtning i Hellerup Fægte-Klub... 5 Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark... 6 Karate i Kildeskovshallen... 7 Udspring i Kildeskovshallen...

Læs mere

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 ( februar) GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 ( februar) GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Vinter Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (10. - 14. februar) 2014 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Badminton i Gentofte Badminton Klub 5 Basketball i Kildeskovshallen 10 Cheerleading

Læs mere

Velkommen til en aktiv efterårsferie!

Velkommen til en aktiv efterårsferie! Indholdsfortegnelse Velkommen til en aktiv efterårsferie!... 2 Kære Efterårsferiebarn... 3 Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark... 5 Kunstskøjteløb i Ishal 2 i Gentofte Sportspark... 6 Fægtning i Hellerup

Læs mere

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (11. - 15. februar) GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (11. - 15. februar) GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Vinter Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (11. - 15. februar) 2013 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Badminton i Gentofte Badminton Klub 11 Basketball i Maglegårdsskolen 10 Computerspil

Læs mere

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (14. - 18. februar) GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (14. - 18. februar) GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Vinter Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (14. - 18. februar) 2011 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Badminton i Gentofte Badminton Klub 8 Basketball i Maglegårdsskolen 9 Cirkusværksted

Læs mere

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (9. - 13. februar) GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (9. - 13. februar) GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Vinter Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (9. - 13. februar) 2015 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Animationsfilmworkshop - Pixelation 13 Badminton i Gentofte Badminton Klub 5 Basecamp

Læs mere

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE Aktivt efterår Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) 2016 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indholdsfortegnelse Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark 3 At være eller ikke at være 17 Badminton hos

Læs mere

Velkommen til en aktiv efterårsferie!... 2 Kunstskøjteløb i Gentofte Sportspark... 5 Fægtning i Hellerup Fægte-klub... 6 Kidsvolley i Ordruphallen...

Velkommen til en aktiv efterårsferie!... 2 Kunstskøjteløb i Gentofte Sportspark... 5 Fægtning i Hellerup Fægte-klub... 6 Kidsvolley i Ordruphallen... Velkommen til en aktiv efterårsferie!... 2 Kunstskøjteløb i Gentofte Sportspark... 5 Fægtning i Hellerup Fægte-klub... 6 Kidsvolley i Ordruphallen... 7 Springparkour i Kildeskovshallen... 8 Udspring i

Læs mere

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (15. - 19. februar) GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (15. - 19. februar) GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Vinter Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (15. - 19. februar) 2016 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Amerikansk fodbold i Gentofte Sportspark 8 Badminton i Gentofte Badminton Klub

Læs mere

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (15. - 19. februar) GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (15. - 19. februar) GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Vinter Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (15. - 19. februar) 2010 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Fægtning i Hellerup Fægte-Klub 5 Karate i Kildeskovshallen 5 Karate i Ordruphallen

Læs mere

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (13. - 17. februar) GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Vinter. Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (13. - 17. februar) GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Vinter Aktiviteter for kommunens skolebørn i vinterferien, uge 7 (13. - 17. februar) 2012 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Badminton 10 Basketball 11 Bille, giraf, løve, hund, slange 17 Børn i det nordiske

Læs mere

Velkommen til en aktiv efterårsferie!

Velkommen til en aktiv efterårsferie! Indhold Velkommen til en aktiv efterårsferie!... 2 Kære Efterårsferiebarn... 3 Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark... 5 Kunstskøjteløb i Ishal 2 i Gentofte Sportspark... 6 Fægtning i Hellerup Fægte-klub...

Læs mere

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE Aktivt efterår Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) 2014 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Animationsfilmworkshop 19 Arkitektur 20 Badminton 8 Ballonbilsvæddeløb 21 Bacecamp 18 Basketball 14

Læs mere

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE Aktivt efterår Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) 2011 GENTOFTE KOMMUNE 1 INDHOLD Amerikansk fodbold på Gentofte Stadion 5 Badminton i Gentofte Badminton Klub 15 Basketball i Maglegårdshallen

Læs mere

Indhold Velkommen til en aktiv vinterferie!... 2 Aktiv Vinter FNs verdensmål... 5 Fægtning i Hellerup Fægte-Klub... 6 Karate med CSKK i

Indhold Velkommen til en aktiv vinterferie!... 2 Aktiv Vinter FNs verdensmål... 5 Fægtning i Hellerup Fægte-Klub... 6 Karate med CSKK i Indhold Velkommen til en aktiv vinterferie!... 2 Aktiv Vinter 2019... 3 FNs verdensmål... 5 Fægtning i Hellerup Fægte-Klub... 6 Karate med CSKK i Kildeskovshallen... 7 Jiu-jitsu med GBK i Kildeskovshallen...

Læs mere

Madskole Tegn din egen Fantasy-tegneserie Syng og dans Byg Bro Skab Ro Sommercamp om mindfulness Tegn det du ser -

Madskole Tegn din egen Fantasy-tegneserie Syng og dans Byg Bro Skab Ro Sommercamp om mindfulness Tegn det du ser - Indhold Velkommen til en aktiv ferie... 3 Kære Sommerferiebarn... 4 Atletik i Gentofte Sportspark... 6 Ridning i Tattersall Pony Rideklub... 7 Ridning hos Ordrupdal Rideklub Pyttur... 8 Amerikansk Fodbold

Læs mere

Aktivt efterår. Aktiviteter for kommunens skolebørn i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE

Aktivt efterår. Aktiviteter for kommunens skolebørn i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE Aktivt efterår Aktiviteter for kommunens skolebørn i efterårsferien (uge 42) 2010 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Amerikansk fodbold på Gentofte Stadion 5 Atletik på Gentofte Stadion 5 Badminton i Gentofte

Læs mere

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE Aktivt efterår Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) 2012 GENTOFTE KOMMUNE 1 INDHOLD Amerikansk fodbold på Gentofte Stadion Badminton i Gentofte Badminton Klub 5 15 Basketball i Maglegårdshallen

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Igen i år kan vi i efterårsferien, uge 42, byde velkommen til Aktivt Efterår. En uge med en række sjove og spændende aktiviteter. 2013

Læs mere

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE Aktivt efterår Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) 2013 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Amerikansk fodbold 5 Badminton 16 Basketball 17 Book-Art 22 Byg din egen drage 19 Cheerleading 16 EventyrYoga

Læs mere

Velkommen til en aktiv sommerferie... 2 Aktiv Sommer Atletik i Gentofte Sportspark... 5 Roning i Skovshoved Havn... 6 Sejlads i Skovshoved

Velkommen til en aktiv sommerferie... 2 Aktiv Sommer Atletik i Gentofte Sportspark... 5 Roning i Skovshoved Havn... 6 Sejlads i Skovshoved Velkommen til en aktiv sommerferie... 2 Aktiv Sommer 2017... 3 Atletik i Gentofte Sportspark... 5 Roning i Skovshoved Havn... 6 Sejlads i Skovshoved Havn... 7 Optimistjollesejlads i Hellerup Havn... 8

Læs mere

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Sommer 2012 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Aktiv Sommer, praktiske oplysninger 4 Amerikansk Fodbold på Gentofte Stadion 10 Atletik på Gentofte Stadion 6 Badminton hos GBK 10 Badminton hos SIF 11 Basketball

Læs mere

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE

Aktivt efterår. Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) GENTOFTE KOMMUNE Aktivt efterår Aktiviteter for børn og unge i efterårsferien (uge 42) 2015 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Adventure Piger 18 Amerikansk Fodbold 13 Badminton 8 BaseCamp (skærmet tilbud) 20 Basketball 14 Cheerleading

Læs mere

Biblioteker og kommunens idrætsanlæg og svømmehaller i samarbejde med Fritid og Kultur i Høje-Taastrup Kommune.

Biblioteker og kommunens idrætsanlæg og svømmehaller i samarbejde med Fritid og Kultur i Høje-Taastrup Kommune. Aktiv Vinter Aktiviteter i Vinterferien for børn e og unge i Høje-Taastrup Kommun 2017 Vi byder alle børn og unge velkommen til Aktiv Vinter med en række sjove og kreative aktiviteter. Aktiviteterne er

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tilmeld dig fra tirsdag d. 21. maj 2019 kl ved at klikke på linket bagerst i kataloget

Indholdsfortegnelse. Tilmeld dig fra tirsdag d. 21. maj 2019 kl ved at klikke på linket bagerst i kataloget AKTIV SOMMER 2019 Aktiv Sommer 2017 GENTOFTE KOMMUNE Indholdsfortegnelse Aktiv sommer 2019 5 Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark 19 Atletik i Gentofte Sportspark 8 Badminton i Gentofte Badminton Klub

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Sommer 2014 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Aktiv sommer, praktiske oplysninger 4 Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark 11 Atletik i Gentofte Sportspark 6 Badminton hos Gentofte Badminton Klub 5 Basketball

Læs mere

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune AKTIV VINTER er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune I år kan vi i vinterferien byde velkommen til Aktiv Vinter med en række

Læs mere

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Sommer 2010 GENTOFTE KOMMUNE 1 2 Indhold Aktiv Sommer 2010 4 Spioncamp på Experimentarium 5 Sommernaturskolen i Raadvad 5 Spejder på Charlottenlundvej 34 6 Spejder hos Vangede-Gentofte-spejderne

Læs mere

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV

Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV Sommerferieaktiviteter 2013 i Odense S og SV GRATIS AT DELTAGE! Foreninger, klubber og ungdomsskolen arrangerer forskellige gratis aktiviteter for børn og unge. På disse sider kan du læse, hvilke aktiviteter

Læs mere

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42 FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015 Spændende oplevelser i uge 42 1 EFTERÅRSFERIEN CIRKUS GADEMIX BRYDESKOLE Isabella Enoch fra Cirkus Danneborg og Gademix vil igen prøve kræfter med at sætte en cirkusforrestilling

Læs mere

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Sommer 2011 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Aktiv Sommer, praktiske oplysninger 4 Amerikansk Fodbold på Gentofte Stadion 9 Atletik på Gentofte Stadion 19 Badminton 11 Basketball i Kildeskovshallen 10

Læs mere

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Sommer 2013 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Aktiv Sommer, praktiske oplysninger 4 Aktiviteter for hele familien 29 Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark 11 Atletik i Gentofte Sportspark 6 Badminton

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE

Aktiv Sommer GENTOFTE KOMMUNE Aktiv Sommer 2015 GENTOFTE KOMMUNE 1 Indhold Amerikansk Fodbold i Gentofte Sportspark Atletik på Kirkebakken Badminton hos GBK Basecamp på Charlotenlund Fort Basketball i Kildeskovshallen Beachvolley på

Læs mere

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere.

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere. Program Idrætsferielejr Årets program til alle deltagere www.dgi.dk Indhold: Velkomst fra Lejrledelsen side 2 Huskeliste side 3 Lejrregler side 4 Adresser Side 5 Lejrbank Side 5 Stillerum Side 5 Program

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. -

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. - Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Til godkendelse af ungdomsskolen(godkendelse markeres med x ) Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge i 2011 fra torsdag d. 4. august til og med onsdag d. 10. august.

Tilmelding til Aktiv sommeruge i 2011 fra torsdag d. 4. august til og med onsdag d. 10. august. Aktivitetsnr. 1 Aktivitetsnr. 2 Aktivitetsnr. 3 Aktivitetsnr. 4 Aktivitetsnr. 5 Aktivitetsnr. 6 Aktivitetsnr. 7 Hold nr. Aktivitetsnr. 8 Aktivitetsnr. 9 Aktivitetsnr. 10 Hold nr. Aktivitetsnr. 11 Hold

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

14/10-18/10 L Æ S M E R E PÅ

14/10-18/10 L Æ S M E R E PÅ E F T E R Å R S F E R I E H U S U M & T I N G B J E R G I E N E R G I C E N T E R VO L D PA R K E N H A L L E N, T I N G B J E R G I D R Æ T S A N L Æ G, T I N G B J E R G S VØ M M E H A L, T I N G B J

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN DYKNING DYKNING Til dykning lærer du at bevæge dig under vandet og får en god fornemmelse for din krop og din vejrtrækning. Når du skal lære at dykke, er der både teoriundervisning på land og praktisk

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Svømmehaller: Vestre skole 16m bassin dybde fra 90 cm til 120 cm Det vil være en rigtig god ide at medbringe svømmebriller Ydesvej Svømmehal 25m baner dybde fra 120 cm til

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Den første periode med Forenings-SFO er ved at være slut, og vi kan se tilbage på et rigtig godt forløb, som takket være de

Læs mere

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN. Uge 26 + 27. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2011 Uge 26 + 27 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse INFORMATION SOMMERSKOLEN 2011 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 26 og 27 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Kommunes Biblioteker og kommunens idrætsanlæg og svømmehaller i samarbejde med Fritid og Kultur i Høje-Taastrup Kommune.

Kommunes Biblioteker og kommunens idrætsanlæg og svømmehaller i samarbejde med Fritid og Kultur i Høje-Taastrup Kommune. Aktiv Vinter r børn Aktiviteter i vinterferien fo mmune og unge i Høje-Taastrup Ko 2015 Vi byder børn og unge velkommen til Aktiv Vinter med en række sjove og kreative aktiviteter. Aktiviteterne er arrangeret

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

AKTIVITETER I JOBBANKEN FORÅRET 2014

AKTIVITETER I JOBBANKEN FORÅRET 2014 AKTIVITETER I JOBBANKEN FORÅRET 2014 AKTIVITETER I JOBBANKEN FORÅRET 2014 I denne folder kan du få overblik over, hvilke aktiviteter der udbydes i Jobbanken i København i foråret 2014. Deltagelse i alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

2.- 6. klasse. mandag d. 1. august til søndag d. 7. august. Arrangører: Foreninger, Sport og Fritid, Ungdomsskolen

2.- 6. klasse. mandag d. 1. august til søndag d. 7. august. Arrangører: Foreninger, Sport og Fritid, Ungdomsskolen 6 1 0 2 2.- 6. klasse mandag d. 1. august til søndag d. 7. august Arrangører: Foreninger, Sport og Fritid, Ungdomsskolen AKTIV mandag den 1. august - søndag den 7. august Kig i programmet og tilmeld dig

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 2018-19 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på,

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2016

Nyhedsbrev for juni 2016 Kære børn og forældre Tak for en skøn maj måned Nyhedsbrev for juni 2016 HUSK! HUSK! HUSK! at melde Jer til Anholt koloni i uge 27!!!!! HUSK cykel og cykelhjelm om onsdagen, måske er det dig der får pokalen

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN UGERNE 26 OG 27

Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN UGERNE 26 OG 27 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2010 UGERNE 26 OG 27 INFORMATION SOMMERSKOLEN 2010 PERIODE Sommerskolen er i ugerne 26 og 27. HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse

Læs mere

Svømmesæsonen 2010/2011. Program WWW.FHISK.DK. www.fhidraet.dk. Tilmelding & betaling: - Online via hjemmesiden www.fhisk.dk fra medio August

Svømmesæsonen 2010/2011. Program WWW.FHISK.DK. www.fhidraet.dk. Tilmelding & betaling: - Online via hjemmesiden www.fhisk.dk fra medio August Svømmesæsonen 2010/2011 Program WWW.FHISK.DK www.fhidraet.dk Tilmelding & betaling: - Online via hjemmesiden www.fhisk.dk fra medio August Svømmeprogram for sæson 2010 2011 Hold Tidspunkt Mandag 1 Frøer

Læs mere

Forenings-SFO Tingstrup Skole

Forenings-SFO Tingstrup Skole Forenings-SFO Tingstrup Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Tillykke! - Jeres SFO bliver snart til en forenings-sfo Forenings-SFOen er et udvidet samarbejde mellem SFOer og folkeoplysende foreninger.

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011

Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011 2011 Efterårsferie- aktiviteter Velkommen til Lyngby-Taarbæk Kommunes efterårsferieaktiviteter 2011 Som noget nyt tilbyder Lyngby-Taarbæk Kommune efterårsferieaktiviteter for alle børn i skolealderen,

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 3 / 2 o 14. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 3 / 2 o 14. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 3 / 2 o 14 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge i 2010 fra mandag d. 2. august til og med søndag d. 8. august.

Tilmelding til Aktiv sommeruge i 2010 fra mandag d. 2. august til og med søndag d. 8. august. Tilmelding til Aktiv sommeruge i 2010 fra mandag d. 2. august til og med søndag d. 8. august. Aktivitetsnr. 1 Aktivitetsnr. 2 Aktivitetsnr. 3 Aktivitetsnr. 4 Aktivitetsnr. 5 Aktivitetsnr. 6 Aktivitetsnr.

Læs mere

Forår Fritidsaktiviteter i Hvidovre Kommune

Forår Fritidsaktiviteter i Hvidovre Kommune Forår 2013 Fritidsaktiviteter i Hvidovre Kommune Velkommen til periode 1 af Hvidovre Kommunes aktivitetsprogram Fritid For Dig 2013. Hvis du er mellem 10 og 15 år gammel og en af dine forældre bor i kommunen,

Læs mere

Aktiviteter og træning året rundt

Aktiviteter og træning året rundt Aktiviteter og træning året rundt agenda Nicolas erfaring omkring at lykkedes med aktiviteter med trænerens perspektiv Dittes bud på klubaktiviteter i og udenfor sæsonen Refleksion over input til aktiviteter

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013

Gentofte Kommune. Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Elitekoordinatornetværksmøde Skovshoved Havn d. 20.11.2013 Gentofte Kommune Beliggende nord for Købehavn ud mod Øresund 70.000 indbyggere 7 bydele: Ordrup, Klampenborg, Jægersborg, Vangede,

Læs mere

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015 Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole Det meste er gratis Program EFTERår 2015 Nu går ISA i gang igen! ISA er et projekt, hvor skolens ældste elever sammen med lærere og foreninger arrangerer forskellige

Læs mere

PROGRAM FOR AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN. Børne- og Kulturafdelingen - Tlf. 79946800, lokal 7952 og 7941

PROGRAM FOR AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN. Børne- og Kulturafdelingen - Tlf. 79946800, lokal 7952 og 7941 2011 PROGRAM FOR AKTIVITETER I EFTERÅRSFERIEN Børne- og Kulturafdelingen - Tlf. 79946800, lokal 7952 og 7941 Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet:

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED

PROGRAM MIDDELFART JUNI 2017 SPAREKASSE TIL SØNDAG KL FRA FREDAG KL I SAMARBEJDE MED I SAMARBEJDE MED MIDDELFART SPAREKASSE 9. - 11. JUNI 2017 FRA FREDAG KL. 15.00 TIL SØNDAG KL. 15.00 PROGRAM WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/SSKFODBOLDSKOLE Ved spørgsmål kontakt Thomas Larsen thomas60775088@gmail.com

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni SILKEBORG SVØMMEKLUB Ekstra tilbud om svømning i maj og juni Mandag den 22. april vil administrationen tage stilling til, hvilke hold der evt. skal aflyses/lægges sammen. Derfor er det en fordel at tilmelde

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

BRUG AF SVØMMEBANER I KILDESKOVSHALLENS SVØMMEHAL

BRUG AF SVØMMEBANER I KILDESKOVSHALLENS SVØMMEHAL BRUG AF SVØMMEBANER I KILDESKOVSHALLENS SVØMMEHAL Husk Dialog er altid at foretrække Vi skal hjælpe hinanden - men ved tvivl gælder følgende retningslinjer. Indhold Banetove... 2 Baneskilte... 4 Brug af

Læs mere

Vemb F.S. SOMMERSKOLE

Vemb F.S. SOMMERSKOLE Vemb F.S. SOMMERSKOLE NU MED VEMB F.S.! Vemb sommerskole har altid været et samarbejde mellem skolen og en forældregruppe, men det har ikke længere været muligt for skolen at bruge den samme mængde tid

Læs mere

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING

VELKOMMEN TIL AGF SVØMNING VELKOMMEN TIL AGF Denne folder er en velkomst til alle nye svømmere og forældre i AGF Svømning. Den fortæller lidt om klubben, undervisningen og om det fællesskab, du bliver en del af her i AGF Svømning.

Læs mere

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Odense Kommune og Idrætspolitisk Forum Fyn. Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Vil du gerne være en del af en forening eller klub, hvor du kan komme og bevæge og have det sjovt sammen

Læs mere

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda

Vi vil i løbet af året prøve at komme omkring nogle af de forskellige aktiviteter, som Rødding byder på, for det er ikke så lidt endda Kom og vær med når første sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS løber af stablen. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og fornøjelige aktiviteter for både store og små, unge og gamle.

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019

Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019 Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019 Kære forældre og børn Med et Godt Nytår til alle, går vi i gang med 2. periode i forenings-sfo. Det er vinterperioden, som starter mandag i uge 4,

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD

RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD Amerikansk fodbold stammer fra spillet rugby. Begge spil spilles med en oval bold, der både må kastes og sparkes. I rugby og amerikansk fodbold løber

Læs mere