Tilbud om i samarbejde at afholde foredrag/musik. Vi har lokalerne og erfaringen og I har ideerne. Sammen finder vi løsningen!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilbud om i samarbejde at afholde foredrag/musik. Vi har lokalerne og erfaringen og I har ideerne. Sammen finder vi løsningen!"

Transkript

1 Børskatalog 2015 Firma/forening/frivillig/institution Tilbud Efterspørgsel LOKALER/MATERIALER Cafe Værestedet, Skjern Udlån af lokaler til f.eks. flygtninge eller foreninger Varmestuestrik.dk Varmestuestrik.dk G-faktor og G-House, Ringkøbing Plejehjemmet Rosenlunden, Lem Medborgerhuset, Ringkøbing Unge på Broen - Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern Kulturhuset Mejeriet Tarm Multikulturelle Venner Ringkøbing-Skjern Sundhedscenter Vest Røde Kors Ringkøbing Aktivitet Nord Røde Kors Ringkøbing Ældre Sagen Ringkøbing-Holmsland Varme, håndlavede beklædningsgenstande til socialt udsatte i Danmark Vi tilbyder lokaler plads til min 50 dag, enkelte aftener og weekender i Ringkøbing. Inkl. lukket gårdhave Lokaler til mødeafvikling og andet Tilbud om i samarbejde at afholde foredrag/musik. Vi har lokalerne og erfaringen og I har ideerne. Sammen finder vi løsningen! Udlån af lokaler udenfor skoletid. Kulturhuset Mejeriet i Tarm vil gerne byde ind med ledige lokaler Mødelokalet "Mødestedet" Sundhedscenter Vest i Tarm Nogen der vil være med til at danne fællesskaber Mulighed for at leje/låne lokaler efter kl. 16 på hverdage og i weekender hele dagen ledige lokaler - rekruttering af frivillige Egne lokaler i Sundhedshuset i Ringkøbing, som kan bruges til møder. Kan deles i 2 lokaler ved hjælp af dør. Vi mangler garn (enhver farve, kvalitet og mængde kan bruges) og depotpersoner, som vil modtage og midlertidig opbevare det. Et samlingssted/medborgerhus i SKJERN (der findes pt. for religiøse foreninger og 60+årige), som "billigt" kan benyttes af øvrige foreninger og borgere.

2 Røde Kors Skjern afdelingen Ledigt mødelokale (ca 25 pers.) flere aftner/dage om ugen FOREDRAG/KURSER/UNDERVISNING Multikulturelle Venner, Ringkøbing-Skjern(flygtninge- og indvandrervenner) Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune Frivilligcenterets Datastue, Tarm TFG15 (Team Fredensgade 2015) Skjern Varmestuestrik.dk Hjerteforeningen, Lokalkomite Skjern-Tarm-Videbæk Scleroseforeningens lokalafdeling Ringkøbing-Skjern Fredagscafeen på Seniorgården, Tarm Sundhed og Omsorg, RKSK Sundhed og Omsorg, RKSK Unge på Broen - Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern Sundhed og Omsorg, RKSK Hypermobile & HMS i Region II Vorgod Skakklub Hjælp til især udlændinge med sprogproblemer. F.eks. bisidning ved møder med det offentlige og andre institutioner. At fortælle om ensomhed blandt ældre og perspektiverne i konceptet om følgevenner IT-hjælp f.eks. teknisk hjælp/opsætning af computer, opstartskurser og billed/foto behandlings kurser Oplæg omkring ADHD og autisme At fortælle den gode historie om varmestuestrik.dk Gør noget for Hjertet - demonstration i livreddende førstehjælp med Trygfondens læringssæt. Min. 10 deltagere At fortælle om at starte en lokal forening op fra bunden - om genbrugsbutik, G-house, ungdomscafe mv. Besøg af en informatør - fortælling om at leve med sclerose og betydningen for familie og øvrigt netværk Hjælp til profilering af forening/tilbud på hjemmesiden Mentorkurser for vores tilknyttede frivillige Et besøg på det kommunale hjælpemiddeldepot og en snak om fikse løsninger, når man får "skavanker" Foredrag om hypermobilitet og hms. Bl.a. om at have et godt liv, selv om man har problemer med sine led. Det er godt at have brikker at rykke med - tilbud om at undervise i skak f.eks. på skoler Kreative personer, som vil være med til at lave workshop for unge og/eller flygtningekvinder, inden for sy, strikning, Up cykling af møbler mm. En, der vil fortælle om at være nær på en dement person, hvordan takles det i hverdagen m.v. Input/aktivitet til forårets sundhedsuge på Rødkløvervej 4, Ringkøbing

3 Lær Dansk Demenskoordinator, Ringkøbing-Skjern Kommune Røde Kors, Videbæk Ældre Sagen Ringkøbing-Skjern Oplæg omkring kulturforståelse, forskelligheder og integration ved ansættelse af udlændinge. Undervisning - Viden om demens, livet med en demenssygdom eller lign. Oplysning om besøgs - og vågetjenesten Vi rykker ud og fortæller efter behov og aftale. Vi vil gerne komme rundt og fortælle om Selvhjælp Ringkøbing- Skjern og de tilbud vi har her. Foredragsholdere Direktionen, Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Ældreråd PRAKTISK HJÆLP/FRIVILLIGE Cafe Værestedet, Skjern Cafe Værestedet, Skjern Bork Havn Musikfestival Vestjydsk Plantecenter, Skjern Hjerteforeningen, Lokalkomite Skjern-Tarm-Videbæk Oplæg om Ringkøbing-Skjern Kommunes vision "Naturens Rige" At komme ud til foreninger mv. og fortælle om Ældrerådet samt få en dialog med områdets seniorer Tilbud om gratis vareudbringning i oktober og november 2015 for handicappede og pensionister Personer med en særlig viden, som vores unge i ungdomscafeen kunne finde inspirerende og oplysende -foredrag, workshops, madlavning, bagning Hjælp til køkkenarbejde Regnskabshjælp til projekt "På fode igen" Frivillige hjælpere og klubber, der vil være med Landsindsamling Koordinatorer og indsamlere søges til Skjern, Tarm, Videbæk samt landsbyerne. Hjælp til vores kreative Genbrugsbutik og ungdomscafé. Til arrangementer og til vedligeholdelse af lokaler. Rosenlunden Plejehjem, Lem Frivillig til hygge og praktisk hjælp juleaften i tidsrummet Rosenlunden Plejehjem, Lem Frivillige til at cykle på vores to personers el-cykel Hjælp til i to uger at udsætte og indsamle indsamlingsbøtter i Scleroseforeningens lokalafdeling Ringkøbing-Skjern butikkerne. Varighed pr. gang 1-2 t. Hvis man skulle mangle en kage til et arrangement, er der Grønbjerghjemmet mulighed for det. Luthersk Mission Lektiehjælpere Vi efterspørger bisiddere og frivillige hjælpere, der har lyst til at være LFA Ringkøbing - Skjern Person- og Arbejdsskadeforening med til at gøre en forskel i vores forening.

4 Kulturhuset Mejeriet, Tarm Multikulturelle Venner Ringkøbing-Skjern, Skjern Multikulturelle Venner - Ringkøbing-Skjern (flygtninge/indvandreintegration i Skjern-Tarm) Sundhedscenter Vest Bedre Psykiatri - lokalafdeling Ringkøbing-Skjern Røde kors Skjern Røde Kors Samarit, Ringkøbing-Skjern Kommunekreds Børns Voksenvenner i Ringkøbing Vi tilbyder i Skjern-Tarm området lektiehjælp og at være kontaktfamilie til især nydanskere Person til at lave en film om mejeriet i Tarm. Havemand til Mejerihaven. Frivillig murer. Vi søger hjælp til vores hjemmeside - at få den ajourført med den rette gennemslagskraft Vi søger frivillige til "Fars Køkkenskole" og naturtræning Praktisk hjælp, et par dage om måneden i Ringkøbing Søger frivillige Personer, der kunne tænke sig at blive Røde Kors Samarit i Ringkøbing- Skjern Kommune Søger frivillige voksne (gerne mænd) til at være voksenven et par gange om måneden for et barn over 6 år. Lærdansk Priorgården, Ringkøbing-Skjern Kommune Naturstyrelsen Vestjylland Skjern Udviklingsforum Røde Kors i Videbæk Ældre Sagen Ringkøbing-Skjern Røde Kors Skjern afdelingen RÅDGIVNING/MARKEDSFØRING Vestjydsk Plantecenter, Skjern TFG15 (Team Fredensgade 2015) Skjern Varmestuestrik. dk Vestjysk Marketing Forefaldende butiksarbejde sammen med brugere og medarbejdere Vi tilbyder nytilflyttere til kommunen en haveplan, hvor første time er gratis. Se også tilbud i tilflytterguiden. Hjælp til ældre i brug af mobil Gratis møde omkring generel markedsføring Vi ønsker frivillige til at tale med vores kursister i vores Taldansk Cafe. "Naturen som social løftestang" - Hjælp/tilbud om lette opgaver i Naturen. Naturstyrelsens sociale indsats ønsker, at inspirere til et aktivt friluftsliv og øge borgernes brug af naturen. Hjælpe med vedligeholdelse af "Den grønne korridor" i Skjern f.eks. små opgaver, maling, luge ukrudt, beskære, rengøre, osv. Indsamlere til Røde Kors landsindssamling den 4. oktober i Videbæk området Frivillige til besøgsvenner og motionsvenner Indsamlere til landsindsamlingen den 4 okt fra kl til ca 13,00 Vejledning i at få 'budskabet' ud - hvor, hvordan og hvilke virkemidler?

5 Multikulturelle Venner - Ringkøbing-Skjern kommune (flygtninge/indvandrerarbejde) Multikulturelle Venner Ringkøbing-Skjern, Skjern Sundhedscenter Vest Hypermobile & HMS i Region II Vi tilbyde oversættelser til især tysk. Det kunne være pjecer, programmer. Ligeledes engelsk tolkning Rygestoprådgivning Hjælp til at brande foreningen, genbrugsbutikken og indgangspartiet dertil Vi ønsker hjælp til at få foreningen på Facebook Hjælp til ny opsætning af pjece i forbindelse med ny hjemmesidedesign - hypermobile.dk (er under oprettelse) Frivilligheds- og Ildsjæleakademiet (FIA) Børns Voksenvenner, Tarm/Skjern Skjern Handelsforening KULTUR/OPLEVELSER Luthersk Mission, Skjern Bork Havn Musikfestival TFG15 (Team Fredensgade 2015) Skjern TFG15, Skjern Grønbjerghjemmets Venner Grønbjerghjemmets Venner Grønbjerghjemmets Venner Multikulturelle Venner Ringkøbing-Skjern, integration af flygtninge/indvandrere Red Barnet, Lokalforening Ringkøbing-Skjern Cesso.dk Ældre Sagen Ringkøbing-Skjern Medietræning/hjælp til kommunikation/fortæl din historie At firmaer har vores brochure liggende, som kan udleveres, hvis medarbejdere kommer i udfordrende livssituation f.eks. tab af ægtefælle, skilsmisse, sygdom Deltagelse i Open by Nights. i bymidten. Synliggørelse for foreninger, kommunale enheder og virksomheder Middag på Tværs Samarbejdspartner til diverse arrangementer og projekter. Legekammerater til udvikling Månedlige gratis guidede fisketure. Se Hjælp til markedsføring, hjemmeside og evt. face book side. Hjælp til foundraising - at søge fonde Ny inspiration til markedsføring Fiskeoplevelse - f.eks. el-fiskeri, en dag med fiskestænger m.m. Naturoplevelser med naturvejleder Et handicaptilgængeligt udflugtssted for Grønbjerg-hjemmets beboere. Med noget at se på - gerne dyr Oplevelsestur for pigerne på Grønbjerghjemmet Fisketur/sted i nærheden af Grønbjerg til de mandlige beboere på Grønbjerghjemmet Red Barnets lokale Familieoplevelsesklub søger oplevelser til 10 familier, som p.t. er tilmeldt klubben. Samarbejde omkring initiativet Bæredygtig energi til livet Besøg på virksomheder eller kommunale institutioner.

6 Familienetværk/Røde Kors Skjern Gode oplevelser til familier med økonomiske eller sociale problemer f.eks. teater, udflugter og aktiviteter. Ringkøbing-Skjern Museum DIVERSE Medborgerhuset Ringkøbing Senior Fisketure, Tarm Torsted Sogneforening Ringkøbing - Rindum sognes Menighedspleje Midtvest husflid Kompetencecentret, Mentorteam Familienetværk, Røde Kors, Skjern Direktionen, Ringkøbing-Skjern Kommune Sekretariatet for Marketing, Bosætning og Sammenhængskraft, Ringkøbing-Skjern Kommune Bliv frivillig i kulturarven - der er mange forskellige muligheder lige fra formidling, håndværk, praktiske opgaver og meget andet Hvordan driver man et Medborgerhus? En fortælling om driften og gode råd til planlægning af arrangementer. Hjælp til andre, som tænke sig at starte en lign. gruppe for + 60 årige, der gerne hygge sig og fiske i put and take søer Vi tilbyder samarbejde En husflidsforening med et bredt spektrum af aktiviteter f.eks. div. Håndarbejder, sløjd, glas, ler mm. Vi tilbyder information om familienetværk indenfor Røde Kors Skjern Hjælp til sogne, foreninger mm. med projektforslag f.eks. med at finde relevante samarbejdspartnere/interessenter. Budskabet er, at det skaber værdi, når vi tænker sammenhængskraft og at 1+1=3. Hjælp til vore " møder på tværs af kulturer" f.eks. børneunderholdning for børnene, kager og bus til udflugt Søger inspiration og information om de tilbud og muligheder der er gældende i RKSK Nye partnerskaber til projekter omkring "den aktive borger"

Oversigt over bevilling af tilskud 2014 fra 18-puljen til frivilligt socialt arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommmune

Oversigt over bevilling af tilskud 2014 fra 18-puljen til frivilligt socialt arbejde i Ringkøbing-Skjern Kommmune 1 2014-116 1. Diverse Borris og Faster Besøgstjeneste v. Elsie Holm efholm@hotmail.com 27182259 2 2014-88 3 2014-96 4 2014-95 5 2013-44 Café Værestedet Skjern v.lise Lotte Fogde Lauridsen vaerestedet.skjern@kfumsoc.dk

Læs mere

Postkort til Byrådet

Postkort til Byrådet Postkort til Byrådet Mandecentret.dk Kriseramte mænd v/skilsmisse, parbrud, samværsproblemer og arbejdsløshed, sygdom Samtaler Støtte Bisidderfunktion Finde støtte hos ligestillede/netværksmøder Rådgivning

Læs mere

NYHEDSBREV DE FRIVILLIGES HUS

NYHEDSBREV DE FRIVILLIGES HUS NYHEDSBREV DE FRIVILLIGES HUS December 2005 Sorg og sygdom Et 2 dages kursus for frivillige, der støtter og rådgiver syge Der findes mange sygdomsforeninger i Aalborg Kommune, som gør et stort og nødvendigt

Læs mere

& Dagligstuen, lukker kl. 19.00, der er en frivillig, der har tilbudt at lave kaffe. Det drejer sig om mandag og torsdag aften.

& Dagligstuen, lukker kl. 19.00, der er en frivillig, der har tilbudt at lave kaffe. Det drejer sig om mandag og torsdag aften. Børskatalog 2013 Firma/forening/institution Tilbud Efterspørgsel LOKALER / MATERIEL Lokaler egnet til IT undervisning DcH Nørre Snede. Vi søger udendørstræningsarealer, i form af mark/eng/skov til sporsøgning.

Læs mere

Hjælp til selvhjælp. For børn, unge, deres familier og netværk i Ringkøbing-Skjern Kommune

Hjælp til selvhjælp. For børn, unge, deres familier og netværk i Ringkøbing-Skjern Kommune Hjælp til selvhjælp For børn, unge, deres familier og netværk i Ringkøbing-Skjern Kommune 1 2 Forord Kataloget er udviklet på tværs af de faglige organisationer i Ringkøbing- Skjern Kommune, og i samarbejde

Læs mere

Alle på plejecenteret 6.000 12.000 8.400. Beboerne på Egehaven 6.000 15.000 8.400. Beboere på plejecentre og ved andre arrangementer

Alle på plejecenteret 6.000 12.000 8.400. Beboerne på Egehaven 6.000 15.000 8.400. Beboere på plejecentre og ved andre arrangementer Oversigt over ansøgninger til 18 midler til frivilligt socialt arbejde 2015 Målgruppe opdelingen af ansøgninger om SEL 18 midler til frivilligt socialt arbejde 2015 Ældre (pensionister, efterlønsmodtagere,

Læs mere

Gladsaxe FrivilligBørs 23/9 2013

Gladsaxe FrivilligBørs 23/9 2013 Gladsaxe FrivilligBørs 23/9 2013... 2 Lokaler og Materiel... 2 Kultur, Oplevelser og Aktiviteter... 2 Rådgivning, Markedsføring og Erfaringsudveksling... 3 Foredrag, Kurser og Undervisning... 3 Praktisk

Læs mere

Frivillighåndbogen FRIVILLIGES ABC. Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013

Frivillighåndbogen FRIVILLIGES ABC. Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013 Frivillighåndbogen de FRIVILLIGES ABC Albertslund Boligsociale Center, 2011 i samarbejde med et frivillighedsudvalg. Sidst redigeret oktober 2013 Frivillighåndbogen Denne håndbog er til dig, der gør en

Læs mere

FrivilligCenter Greve Årsberetning 2014.

FrivilligCenter Greve Årsberetning 2014. FrivilligCenter Greve Årsberetning 2014. Bestyrelsen blev fotograferet under sidste generalforsamling 2014 Bestyrelsen i FrivilligCenter Greve fra generalforsamling 2014 består af: Nederst fra venstre:

Læs mere

FrivilligCenter Lolland Året 2010

FrivilligCenter Lolland Året 2010 FrivilligCenter Lolland FrivilligCenter Lolland Året 2010...Tid, Lyst og Overskud......Glæde......At være der... FrivilligCenter Lolland - Årsrapport 2010 Udgivet marts 2010 Søndre Boulevard 84 st., 4930

Læs mere

Idéer og inspiration. til liv og vækst. i menighedens diakoni

Idéer og inspiration. til liv og vækst. i menighedens diakoni Idéer og inspiration til liv og vækst i menighedens diakoni Kurser, undervisning, samt særlige medlemstilbud Samvirkende Menighedsplejer 2 Indhold: s. 3: Om Samvirkende Menighedsplejer og organisationen

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Januar-februar 2014

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Januar-februar 2014 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Januar-februar 2014 Peter Als fra Amnestys lokalforening i Aalborg er en glad mand Læs mini-portræt i bladet, hvor Peter fortæller om Amnestys erfaringer med udenlandske frivillige.

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS April-maj 2015

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS April-maj 2015 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS April-maj 2015 Månedens frivillig-portræt, Mie Jensen & Natalia Sick Conradsen Mie Jensen & Natalia Sick Conradsen fra 3.a. på Hasseris Gymnasium er blevet hædret som månedens

Læs mere

KURSUS KATALOG 2014. Kurser og andre tilbud for frivillige. RødeKors.dk

KURSUS KATALOG 2014. Kurser og andre tilbud for frivillige. RødeKors.dk KURSUS KATALOG 2014 Kurser og andre tilbud for frivillige RødeKors.dk KURSUSOVERSIGT Kurser og andre tilbud for frivillige i 2014 Kursus Dato Sted Tilmeldingsfrist Februar Butikslederkursus 21.-23. feb.

Læs mere

18 ansøgning til hovedpuljen 2015

18 ansøgning til hovedpuljen 2015 1 of 34 18 ansøgning til hovedpuljen 2015 Ans.nr. Foreningens navn 1 A-husets Vennekreds Målgruppe Formål - kort beskrivelse vore aktiviteter er hver torsdag året rundt,med undtagelse af jul og påske.vores

Læs mere

Firma/forening/institution TILBUD: Lokaler/Materiel EFTERSPØRGSEL: Lokaler/Materiel

Firma/forening/institution TILBUD: Lokaler/Materiel EFTERSPØRGSEL: Lokaler/Materiel Børskatalog 2014 Firma/forening/institution TILBUD: Lokaler/Materiel EFTERSPØRGSEL: Lokaler/Materiel Home-Start Ikast-Brande Rester af garn, som skal bruges til at strikke baby-trøjer, huer og sokker af

Læs mere

nyhedsbrev 5.årgang. Nr. 3, 2012

nyhedsbrev 5.årgang. Nr. 3, 2012 nyhedsbrev 5.årgang. Nr. 3, 2012 TEMANUMMER: De Udsa e Børn Vi takker Jens Arentzen og de mange foreninger, der har bidraget med stof. Af En æggesnaps, Tove Ditlevsen, 1942. Hun løfter blikket og møder

Læs mere

KURSUS KATALOG 2015. Kurser og andre tilbud for frivillige. RødeKors.dk

KURSUS KATALOG 2015. Kurser og andre tilbud for frivillige. RødeKors.dk KURSUS KATALOG 2015 Kurser og andre tilbud for frivillige RødeKors.dk KURSUSOVERSIGT Kurser og andre tilbud for frivillige i 2015 Kursus Dato Sted Tilmeldingsfrist April Introduktionskursus for nye kasserere

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Marts-april 2014

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Marts-april 2014 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Marts-april 2014 Tina Raun Nielsen er frivillig i Parkinsonforeningen Læs mini-portræt i nyhedsbladet, hvor Tina bl.a. fortæller om en ny ParkinsonCafé i Aalborg. I nyhedsbladet

Læs mere

Notat. 1. 3F Aalborg Efterløns og seniorer i Svenstrup

Notat. 1. 3F Aalborg Efterløns og seniorer i Svenstrup 1. 3F Aalborg Efterløns og seniorer i Svenstrup Foreningens formål: At være bindeled mellem fagforeningen og medlemmerne, og derved styrke sammenholdet. At oprette og deltage i fritidsaktiviteter af forskellig

Læs mere

Home-Start Familiekontakt

Home-Start Familiekontakt Home-Start Familiekontakt Vær med i Folkebevægelsen mod Ensomhed og gør en indsats for at halvere antallet af ensomme inden 2020! Flere end 35 organisationer, foreninger, skoler, kommuner og virksomheder

Læs mere

Gadehavegårds boligsociale helhedsplan 2014-2017

Gadehavegårds boligsociale helhedsplan 2014-2017 Gadehavegårds boligsociale helhedsplan 2014-2017 1 Indhold: 1. Forord 3 2. Resumé 3 3. Boligområdet og perspektiverne i det boligsociale arbejde 4 4. Indsatserne 7 Vision og overordnede mål 8 5.1 Indsatsområde

Læs mere

Foreningens målgruppe: 11-25 frivillige. Børn, unge og familier, fx udsatte unge.

Foreningens målgruppe: 11-25 frivillige. Børn, unge og familier, fx udsatte unge. 1. 9220 De Frivillige Foreningens formål: At udføre frivilligt socialt arbejde til fordel for borgere i Aalborg Øst, herunder særligt børn og unge. Formålsbeskrivelse: Udøve sociale og fysiske aktiviteter

Læs mere

FRIVILLIGCENTER HILLERØD. Årsskrift 2011 - Frivilligcenter Hillerød

FRIVILLIGCENTER HILLERØD. Årsskrift 2011 - Frivilligcenter Hillerød årsskrift 2011 FRIVILLIGCENTER HILLERØD Indhold Årsskrift 2011 er udgivet af Frivilligcenter Hillerød Fredensvej 12C, 3400 Hillerød Tlf. 4824 1907 info@frivilligcenter-hillerod.dk www.frivilligcenter-hillerod.dk

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS November-december 2011

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS November-december 2011 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS November-december 2011 Informationsaften for nye frivillige Tirsdag 15. november 2011 kl. 17.00-20.00 i De Frivilliges Hus 43% af danskerne over 16 år udfører frivilligt arbejde,

Læs mere

Social vejviser LYNGBY-TAARBÆK Foreninger, grupper af frivillige som gør en forskel

Social vejviser LYNGBY-TAARBÆK Foreninger, grupper af frivillige som gør en forskel Social vejviser LYNGBY-TAARBÆK Foreninger, grupper af frivillige som gør en forskel 2013 Frivilligcenter LYNGBY-TAARBÆK 1 På landsplan arbejder mere end en kvart million mennesker frivilligt inden for

Læs mere

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge DFUNK Ung-til-Ung Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge INDHOLD Om Ung-til-ung arbejdet // side 2 Hvem er de unge flygtninge? // Side 4 Unge flygtninges muligheder, behov og udfordringer

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS August-September 2011

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS August-September 2011 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS August-September 2011 Det Store Frivilligmarked 2011 Lørdag den 27. august kl. 11-15 på Gammel Torv i Aalborg Frivilligmarked i Aalborg Hvert år den sidste lørdag i august

Læs mere

Hvad skal vi lave? - Idéer til aktiviteter i Red Barnets lokalforeninger. Informationsaktiviteter Lokalforeningen som døråbner Temaaftener

Hvad skal vi lave? - Idéer til aktiviteter i Red Barnets lokalforeninger. Informationsaktiviteter Lokalforeningen som døråbner Temaaftener Hvad skal vi lave? - Idéer til aktiviteter i Red Barnets lokalforeninger Indsamlingsaktiviteter Red Barnets landsindsamling Valgindsamling Børnetegninger på auktion fra barn til barn Lokal kunst på auktion

Læs mere

Lay out: Vejen Kommune Tekst: Social & Ældre, Vejen Kommune Tryk: Vejen Kommune Udgivet: September 2008 4. udgave: Oktober 2014 Ordrenr.

Lay out: Vejen Kommune Tekst: Social & Ældre, Vejen Kommune Tryk: Vejen Kommune Udgivet: September 2008 4. udgave: Oktober 2014 Ordrenr. Lay out: Vejen Kommune Tekst: Social & Ældre, Vejen Kommune Tryk: Vejen Kommune Udgivet: September 2008 4. udgave: Oktober 2014 Ordrenr.: 00146 Frivilligrådet 01.01.14 31.12.17 Kontaktperson Frivilligrådet

Læs mere